NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Metastasis
MetastasisEur√≥pa "hal√°ltus√°j√°t" figyelve m√©g a k√ľls√Ķ szeml√©l√Ķ is (b√°r nem lehet k√≠v√ľl√°ll√≥, mert az √ē feje felett is √©g a h√°z, b√°rhol √©l a vil√°gon) meg√°llap√≠thatja, hogy a 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott EKB utas√≠t√°s harmadik pontja szerinti eur√≥pai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a Lisszaboni EU kollabor√°ns "vezet√Ķinek" √©s els√Ķsorban Merkel c√©lja, miut√°n az els√Ķ k√©t pont (az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek lecs√∂kkent√©se, els√Ķ sorban zsarol√°ssal, szem√©lycser√©kkel) megval√≥sult. V√©gc√©l: Eur√≥pa tot√°lis kirabl√°sa, felsz√°mol√°sa, feloszt√°sa √©s az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny bevezet√©s√©vel Nyugat-Eur√≥p√°ban, valamint h√°bor√ļs √∂vezetk√©nt Kelet-Eur√≥pa orosz ir√°ny√≠t√°s al√° v√©tele, felhaszn√°lva ehhez a fizetett bev√°ndorl√≥k t√∂meg√©t az Eur√≥pai Uni√≥ sz√©tszak√≠t√°s√°ra. Kelet-Eur√≥pa, NSZK √©s a legt√∂bb tag√°llam kifoszt√°s√°ra alakult a Lisszaboni EU USA-brit seg√©dlettel, "egyes√≠t√©s" n√©lk√ľl nem ment volna...

Eur√≥pa nyugati fel√©n tombol a korm√°nyok ir√°ny√≠totta √©s alaposan cenz√ļr√°zott, bev√°ndorl√≥kkal kapcsolatos m√©dia-terror. Annak idej√©n megismerhett√ľk a gazdas√°gi b√©rgyilkosok "munkam√≥dszereit", a korrump√°lhat√≥ politikusok megv√°s√°rl√°s√°t, de a "technol√≥giai le√≠r√°sban" nem szerepeltek a kiteny√©sztett kaz√°r-zsid√≥, szinte kiv√©tel n√©lk√ľl csal√°ssal hatalomba tolt jelenlegi "politikusok". A helyzet vil√°gszerte azt mutatja, hogy Amerik√°t√≥l K√≠n√°ig h√°tt√©r vagy ny√≠lt zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s pr√≥b√°l k√©tp√≥lus√ļ vil√°gv√≠zi√≥t vet√≠teni az emberek el√©, pedig csak zsid√≥-zsid√≥ ellen harcol ter√ľletszerz√©si √©s fegyverkez√©si bev√©teleket n√∂vel√Ķ haszon√©rt √©s az ezen kereszt√ľl a m√©g nagyobb hatalom√©rt, nagyobb szelet√©rt a " F√∂ld nev√Ľ tort√°b√≥l". A vil√°g m√©gis k√©tp√≥lus√ļ, egyik p√≥lus a kaz√°r-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s √©s a nagyt√Ķk√©nek nevezett szint√©n zsid√≥-cionista √∂sszefon√≥d√°s, a m√°sik p√≥lus a vil√°g m√©g nem fert√Ķz√∂tt lakoss√°ga.


Ez a lakoss√°g vagy megel√©gedik a cirkusszal, amit a 96%-ban zsid√≥ m√©dia k√≠n√°l, vagy megpr√≥b√°l nem tudom√°st venni arr√≥l, hogy a cirkusz mell√© nincs keny√©r, √©s gyakran a n√©z√Ķket dobj√°k oda az "oroszl√°nok" el√©. Egyesekkel m√©g mindig neh√©z meg√©rtetni, hogy csak a tudatlans√°guk nem akad√°lyozza meg √Ķket abban, hogy feleslegesen t√∂rjenek l√°ndzs√°t egyik vagy a m√°sik zsid√≥ "vezet√Ķ" mellett, amelyik √ľgyesebben csapja be, veri √°t √Ķket. A jelzett "vezet√Ķk" Obam√°t√≥l Putyinig, Merkelt√Ķl Orb√°nig, Erdog√°nt√≥l (Valtsman)Porosenk√≥ig, egy csapatban adj√°k el√Ķ sz√°munkra "a hatty√ļ hal√°l√°t", mik√∂zben egyezm√©nyek sz√ľletnek k√∂z√∂tt√ľk, amelyeket csak sz√°mukra kedvez√Ķ esetben alkalmaznak, illetve tartanak be.

√ćgy van ez a Genfi-egyezm√©nnyel is, amit megker√ľltek az Erdog√°n-EU meg√°llapod√°sban. Sz√°nd√©kosan nem T√∂r√∂korsz√°got √≠rtam, mivel Eur√≥p√°hoz hasonl√≥an, csal√°sok sorozat√°val, a Bilderberg Group, Izrael √©s Nagy Britannia √°ltal hatalomba er√Ķszakolt, minisztereln√∂knek vagy k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂knek nevezett dikt√°torok k√∂tnek egyezm√©nyeket Merkelhez vagy Orb√°nhoz hasonl√≥an, n√©pi felhatalmaz√°sra hivatkozva, de a n√©p megk√©rdez√©se √©s t√©nyleges felhatalmaz√°s n√©lk√ľl. A pof√°tlans√°g cs√ļcspontja az "amerikai demokr√°cia", a republik√°nus jobb √©s demokrata baloldallal, ahogy a Magyarorsz√°gk√©nt Kaliforni√°ban bejegyzett Kft. "p√°rtjai" is k√©t oldalra tagoz√≥dnak (l√°tsz√≥lagos bal √©s jobb, de val√≥j√°ban hatalmon l√©v√Ķk √©s ellenz√©kis√©g√ľk√©rt fizetett √°llellenz√©kiekre). A be nem tartott egyezm√©nyek (Az Emberi Jogok Nyilatkozata, Nemzetk√∂zi Jog, ENSZ hat√°rozatok, EU aj√°nl√°sok stb.) a "demokratikus d√≠szlet" r√©szei, csak rizsa.


√Ālland√≥ t√©ma az iv√≥v√≠z hi√°ny, hivatkozva azokra a ter√ľletekre, ahol nincs el√©gs√©ges v√≠zell√°t√°s, de igen ritk√°k a p√°ralecsapat√≥, vagy tengerv√≠zb√Ķl napt√ľkr√∂kkel desztill√°l√≥ olcs√≥ berendez√©sek, √©s a "felszabad√≠t√≥ √©s demokratiz√°l√≥" amerikai √©s brit l√©gicsap√°sok els√Ķ c√©lpontja a l√≠biai v√≠zrendszer lerombol√°sa volt L√≠bia lerohan√°sakor is...
Az USA által 2016. február 19-én Líbiában lebombázott szerb diplomaták egyikének, Stepic féltestvére Velja Misic találóan fogalmazta meg:
"az amerikaiak err√Ķl h√≠resek. Bel√©phetnek b√°rhov√°, ahov√° akarnak, megtehetnek b√°rmit, amit akarnak, de a felel√Ķss√©get nem v√°llalj√°k √©rte", ahogy Jap√°nban sem b√ľntettek meg egyetlen amerikai nemi er√Ķszakot elk√∂vet√Ķ katon√°t sem, √©s ahogy az amerikai t√∂meggyilkos eln√∂k√∂ket sem.
Jellemz√Ķ zsid√≥-amerik√°ra, ahogy kaz√°r-zsid√≥ Izraelre √©s az Efraim lesz√°rmazottjai uralta Nagy Britanni√°ra, hogy t√∂rv√©nyek felettinek k√©pzelik magukat. A Vatik√°n, a Wall Street, City of London √©s Tel-aviv a patk√°nyf√©szkek k√∂zpontjai...

A patk√°nyelitnek mindig √ļjabb √©s √ļjabb konfliktusokat kell gener√°lnia, hogy min√©l nagyobb haszonra szert t√©ve megv√≠vj√°k egym√°s elleni h√°bor√ļjukat a hatalom√©rt, mik√∂zben √°tverik √©s kord√°ban tartj√°k, h√°bor√ļkba sodorj√°k azt a n√©pess√©get akin √©l√Ķsk√∂dnek √©s nem mellesleg a megt√©vesztett k√∂vet√Ķiket, akik azt hiszik, hogy r√©szesednek a zs√°km√°nyb√≥l. A glob√°lis id√Ķj√°r√°s-szab√°lyoz√°s, a glob√°lis felmeleged√©sre hivatkozva fej√©se az emberis√©gnek, a glob√°lis egyen-n√©pess√©g, a glob√°lis v√≠rusos √©s bakteriol√≥giai lefert√Ķz√©se a F√∂ld lakoss√°g√°nak, a glob√°lis p√©nzhatalom, a glob√°lis h√°bor√ļ r√©me, a glob√°lis vall√°s ide√°ja √©s a glob√°lis megfigyel√©s, m√°r annyi "glob√°lis", hogy egy harcedzett idegzet√Ľ vakol√≥ is belezavarodik.


Terveiket nem rejtik v√©ka al√°, mert ismert√© v√°l√°suk √ļjabb lehet√Ķs√©get k√≠n√°l konfliktusok kirobbant√°s√°ra. A technikai fejl√Ķd√©s eredm√©nyeit is a hatalom√©rt folytatott h√°bor√ļjuk c√©lkit√Ľz√©seinek megval√≥s√≠t√°s√°hoz haszn√°lj√°k fel. Az emberekbe √ľltetett RFID chipek (egyes agyamentek m√©g √∂r√ľlnek is neki) m√©g el sem terjedtek, de m√°r nano-robotok emberi szervezetbe juttat√°sa is folyamatban van (b√°r mindkett√Ķt k√∂nny√Ľ hat√°stalan√≠tani nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ mikrohull√°mmal vagy elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°mmal). A "Fenevad elektronikus b√©lyege", mint l√°that√≥, "m√©g nem az igazi"...

K√∂nnyen alkalmazhat√≥ a Ghandi-m√≥dszer: ha csak saj√°t magunk √©s a k√∂rnyezet√ľnkben √©l√Ķk elektronikus azonos√≠t√≥it tessz√ľk t√∂nkre, ki√≠rtuk magunkat a t√°rsadalomb√≥l. Az elektroniz√°lt banktechnol√≥gia nem csak az√©rt vesz√©lyes, mert b√°rmikor b√°rmennyi p√©nzt hozhatnak l√©tre, hanem az√©rt is, mert k√∂nnyed√©n elvehetik azt ami√©rt megdolgoztunk. A chip-n√©lk√ľliek nem f√©rhetnek hozz√° szolg√°ltat√°sokhoz, olyan term√©kekhez, amelyeket nem tudnak el√Ķ√°ll√≠tani, az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s m√©g ig√©nyl√©sre m√©lt√≥ lehet√Ķs√©geit sem tudj√°k haszn√°lni, √©s sok olyasmit, ami az √©letben marad√°shoz sz√ľks√©ges.

A Ghandi-m√≥dszer adapt√°ci√≥ja az elektronikus megb√©lyegz√©s ellen, ha t√≠zezrek √©s sz√°zezrek v√°lnak azonos√≠thatatlann√°. Nem tudj√°k megakad√°lyozni, ahogy azt sem, hogy az √©hes √©s d√ľh√∂s emberek ne t√°madjanak elnyom√≥ikra! Ahogy mi sem tudjuk megakad√°lyozni, hogy nagy energi√°j√ļ l√©zertorped√≥kkal napkit√∂r√©seket id√©zzenek el√Ķ, √©s pontosan kisz√°m√≠tva a F√∂ld forg√°si poz√≠ci√≥j√°t, bizonyos ter√ľleteken hozzanak l√©tre elektrom√°gneses zavarokat, melyek megb√©n√≠tj√°k a felsz√≠ni elektronikus gyenge√°ram√ļ rendszereket, legyenek azok er√Ķm√Ľvek, v√°rosok vagy a t√∂megkommunik√°ci√≥, aut√≥k vez√©rl√Ķ -√©s ad√≥-vev√Ķ rendszerei. Pl. a vez√©rl√Ķ sz√°m√≠t√≥g√©ppel ell√°tott g√©pj√°rm√Ľvek felett √°t lehet venni az ir√°ny√≠t√°st, de az elektronika n√©lk√ľl, vagy meghib√°sodott elektronik√°val m√°r neh√©z lehet haszn√°lhat√≥ √°llapotba hozni ezeket.

Az √ļjabb "√Ķr√ľlet", a puszt√≠t√°s √ļjabb lehet√Ķs√©ge az interneten megv√°s√°rolhat√≥ DNS alkot√≥elemek t√°rh√°za, melyekkel ak√°r otthoni k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt is l√©trehozhat√≥k a vil√°g√≠t√≥ tintahalakb√≥l kivont DNS-elemekkel keresztezett vil√°g√≠t√≥ bakt√©riumok, vagy b√°rmi m√°s egy√©b. Klubok l√©tes√ľlnek a k√≠s√©rletez√Ķ kedv√Ľ "amat√Ķr√∂k" sz√°m√°ra, ahol megfelel√Ķ eszk√∂z√∂kkel is ell√°tj√°k az "√©rdekl√Ķd√Ķt", de aki tov√°bb l√©p, mulats√°gosnak tartja a v√≠russal az eg√©r kopony√°j√°nak impulzus tov√°bb√≠t√°sra √©rz√©keny√≠tett r√©sz√©nek l√©zer-f√©nnyel t√∂rt√©n√Ķ vez√©rl√©s√©t. A szerencs√©tlen √°llat √∂r√∂mmel dugja az orr√°t a kijel√∂lt lyukba, mert akkor √∂r√∂m√©rzetet hoznak l√©tre az agy√°ban. A katonai alkalmaz√°si ter√ľletek sokkal aggaszt√≥bbak...


Sokf√©le √©s √©rdekes magyar√°zatot hallani a kiskunhalasi l√∂v√∂ld√∂z√©sr√Ķl (els√Ķ emelet b√≠r√≥s√°g, m√°sodik √ľgy√©szs√©g). B√°r a Halas-m√©dia lehet√Ķs√©geihez k√©pest el√©g korrekten t√°j√©koztatott. Bels√Ķs dolgoz√≥ elmond√°sa szerint csak h√°rom l√∂v√©s d√∂rd√ľlt el. A vezet√Ķ √ľgy√©sz l√°t√≥t√©rben sem volt. A biztons√°gi √Ķr a B. J√°nos √°ltal k√©zben tartott dobozba szeretett volna belen√©zni, amikor t√ļszul ejtette a felh√°borodott "mer√©nyl√Ķ". A l√©pcs√Ķn felfel√©tartott t√ļsz√°val, B. J. szerencs√©tlens√©g√©re a gondnok h√°tulr√≥l fejbe v√°gta, ez okozta az eszm√©letveszt√©st. A fegyver ekkor vagy dulakod√°s k√∂zben s√ľlhetett el. Az eset ink√°bb az√©rt √©rdekes, mert Dr. T√©gl√°s P√©ter viselt dolgair√≥l napokig besz√©lt a v√°ros azon t√∂rzsk√∂z√∂ns√©ge, akik m√°r megtapasztalt√°k, mit jelent a 72 √≥r√°s el√Ķzetesben az √ľgy√©szi meghallgat√°s. A tarif√°k v√°ltoz√≥k, a b√Ľncselekm√©ny s√ļlyoss√°g√°t√≥l f√ľgg√Ķen. Milli√≥t√≥l ak√°r k√©t sz√°mjegy√Ľ milli√≥kig, ugyanis az √ľgy√©szs√©g emel v√°dat (vagy nem is ind√≠t elj√°r√°st). B√°rmennyire hihetetlen, itt olyan is szabadon aut√≥zgathat, aki r√©szegen, gyorsan hajtva a zebr√°n g√°zolt hal√°lra embert, √©s sok az "olyan tapasztalat", hogy "bizonyos k√∂r√∂knek" mindent szabad, csak legyen elegend√Ķ p√©nze.

T√©gl√°s sz√°rmaz√°sa sem ismeretlen, nem kell bar√°tom inform√°ci√≥ira hagyatkoznom egykori oszt√°lyt√°rs√°val kapcsolatban. Am√ļgy ez senki sz√°m√°ra sem titok. Orsz√°gosan jellemz√Ķ a b√≠r√≥s√°gok, √ľgy√©szs√©gek, k√∂zjegyz√Ķk √©s v√©grehajt√≥k "munk√°j√°ra √©s hovatartoz√°s√°ra". A haza√°rul√°st, el√Ķtte hivatal√°ban elk√∂vetett csal√°sokat, sikkaszt√°sokat elk√∂vet√Ķ, majd korm√°nysz√≥viv√Ķj√©t likvid√°ltat√≥ volt minisztereln√∂k√∂t √©pp √ļgy nem vonj√°k felel√Ķss√©gre, mint a regn√°l√≥ maffia-korm√°ny 27 √©ve folyamatosan b√Ľncselekm√©nyeket elk√∂vet√Ķ tagjait sem. A Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g 500 gengszterv√°lt√°st√≥l "hivatalban" volt vagy l√©v√Ķ "politikus" ellen sem hajland√≥ megind√≠tani a nyomoz√°st, pedig a feljelent√©sek bizony√≠t√©kokkal, a v√°dakat dokumentumokkal is al√°t√°masztott√°k a feljelent√Ķk.

Visszat√©rve a l√∂v√∂ld√∂z√©sre √©s olvasva a hozz√°sz√≥l√°sokat k√ľl√∂nf√©le port√°lokon, √°ltal√°ban az a v√©lem√©ny, hogy az elk√∂vet√Ķ s√ļlyosan terhelt balf√©k lehetett. Hirtelen felindul√°sr√≥l nem besz√©lhet√ľnk, mivel g√©pj√°rm√Ľv√©t a t√∂bb, mint 300 m-re l√©v√Ķ piacn√°l √°ll√≠totta le, majd √°ts√©t√°lt a b√≠r√≥s√°g √©p√ľlet√©hez. A 240 l√Ķszer, 8 db 30-as t√°r. J√≥kora "dobozra" lehetett sz√ľks√©ge, mivel az AK-47-es sem olyan kicsi. Biztos k√©nyelmetlen lehetett volna, ha beismerik, hogy a gondnok tette √°rtalmatlann√° a gyakorlatlan, vagy egyes v√©lem√©nyek szerint felb√©relt "mer√©nyl√Ķt". Ez ut√≥bbi feltev√©s sem elvetend√Ķ, mivel ennyire nem lehet b√©na valaki, √©s m√°r kor√°bban is pedzegett√©k, hogy a piszkos munk√°t elv√©gz√Ķ b√≠r√≥knak, √ľgy√©szeknek √©s v√©grehajt√≥knak sem √°rtana v√©delem, b√°r ilyesmi "jobb helyeken" nem sz√ľks√©ges, de Magyarorsz√°g, √©s ezen bel√ľl B√°cs-Kiskun Megye nem az.

Magyarorsz√°g egy olyan hely a vil√°gban, amely ter√ľleten 71 √©ve nemhogy demokr√°cia, de √©rv√©nyes, n√©pi felhatalmaz√°ssal rendelkez√Ķ rendszer sincs. Jogrend√ľnk egy 71 √©ve megsz√°llt √©s folyamatos kifoszt√°s alatt √°ll√≥ kaz√°r-zsid√≥k k√∂z√∂tti csere√°r√ļ gyarmati vagy tartom√°nyi ter√ľlet egyir√°ny√ļan m√Ľk√∂d√Ķ, csak bizonyos r√©teggel szemben szankci√≥kat alkalmaz√≥ k√©nyszer√°llapota. Ezek j√≥l l√°tszanak abb√≥l is, hogy term√©szeti kincseinket megk√©rdez√©s√ľnk n√©lk√ľl akn√°zz√°k ki azok, akik felett√ľnk fel√ľgyeletet gyakorolnak. Az 1949-√≥ta elcsalt v√°laszt√°saink tal√°n csak a nem r√©gen lezajlott n√©met tartom√°nyi v√°laszt√°sokhoz hasonl√≠that√≥k, b√°r n√°lunk m√©g ut√≥lag hirdetik ki a meghamis√≠tott v√©geredm√©nyt, nem √ļgy mint a n√©metekn√©l, ahol a "v√°laszt√°si eredm√©nyeket" m√°r a v√°laszt√°s el√Ķtti napon tudatt√°k az internetez√Ķkkel.


Az eg√©sz bolyg√≥t v√©groml√°sba d√∂nt√Ķ hatalmi t√∂rekv√©seket √©rz√©kelve, egyre t√∂bb embernek ny√≠lik fel a szeme, de ahhoz m√©g mindig t√ļl kev√©snek, hogy egys√©gesen les√∂p√∂rj√©k magukr√≥l √©l√Ķsk√∂d√Ķiket. A zsid√≥ √©s cionista ideol√≥gia nem m√°s, mint morzs√°kat sz√≥rni a kis-zsid√≥ el√© a j√≥l√©t √©s g√≥j rabszolg√°k birtokl√°s√°nak √≠g√©ret√©vel, Erec-Izrael d√©lib√°bj√°val, hogy h√Ľs√©gesnek ugyan nem mondhat√≥, a zs√°km√°ny rem√©ny√©ben √∂sszefog√°sra k√©pes rabl√≥bandak√©nt l√©pjenek fel. De Szt√°lin kaz√°r-zsid√≥ irt√°sa, Rosevelt √©s Churchill Hitlerista m√≥dszerei m√©g √≠gy sem reduk√°lt√°k a vezet√©s sz√°m√°ra optim√°liss√° a l√©tsz√°mukat. Sok az asszimil√°l√≥dott, t√ļls√°gos kev√©s genetikai hib√°val sz√ľletett √©s lemorzsol√≥d√≥, egyre jobban kevered√Ķ zsid√≥, vagy mi is?.

A UCC, a multinacion√°lis orsz√°g-v√°llalatok egyezm√©nye az egyetlen, m√©g l√©tez√Ķ √©s a kaz√°r-maffia √°ltal √ļgy-ahogy betartott meg√°llapod√°s, b√°r keretei fokozatosan cs√ļsznak sz√©t, mint ahogy egyre kisebb l√©tsz√°m√ļ (nem l√©leksz√°m√ļ), de egyre nagyobb hatalm√ļ csoportok k√∂z√∂tt zajlik a harc a h√°tt√©rben. A v√©geredm√©nyt nem neh√©z "megj√≥solni". Meg fognak d√∂gleni! Hazai keretek k√∂z√∂tt, mert haza akkor is van, ha kifosztott√°k √©s porig rombolt√°k a Haz√°t, jelz√©s √©rt√©k√Ľ a l√∂v√∂ld√∂z√©s, mert a f√©lelmetes m√©rt√©kben burj√°nz√≥ korrupci√≥ el√Ķbb-ut√≥bb t√∂megess√© v√°l√≥ fell√©p√©st v√°lt ki az emberekb√Ķl √©s ezen nem seg√≠t, ha h√°zi√Ķrizetben, √ļn. "v√©delem alatt" tengethetik √©let√ľket a volt "sz√∂vets√©gesek, b√Ľnt√°rsak", az egykori √©s alkalmank√©nt most is el√Ķker√ľl√Ķ, de az igazi f√Ķn√∂ks√©g zs√°km√°ny√°b√≥l lopkod√≥k, rabolgat√≥k, fosztogat√≥k, a "k√∂zjogi m√©lt√≥s√°gok", mert a f√©rgek sorsz√°muk helyett m√©g ilyen megsz√≥l√≠t√°st is elv√°rnak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Hegel - 2016.03.22. 15:31:30
Mint mindig a cikk olvasása után ledermed az ember ahogy a valós helyzet mellbevágja.

Szakszer√ľen r√∂viden t√∂m√∂ren √©rthet√Ķen(sz√Ķk√©knek iS!) leirja Tulok mi is az √°bra.

Ami 2006 ban nem ment a migrikkel most sim√°n mert igy √°ll a b√°l. √Čn a leut√≥bbi br√ľsszelire is gyanakodn√©k m√©gha majd valami k√∂zelkeleti ? jelentkezne az elk√Ķvet√©s√©√©rt....Br√ľsszel? amelyik er√Ķlteti a befogad√°sukat??? naaa ennyirre h√ľly√©k az√©rt m√©gse vagyunk!

http://napimigran...erihegyre/

Tov√°bbl√©pve l√°tom mig √©n a kuty√°t ajn√°roztam mert valami nem stimmel addig br√ľsszelt t√∂bb robbant√°s r√°zta meg, metr√≥ rept√©r stb....√Ķk er√Ķltettik a betelepit√©st akkor most mi a probl√©ma?

Na és ez...http://www.titkol...redmenyei/
#2 | spartakusz - 2016.03.22. 16:21:59
K√∂sz√∂n√∂m Tulok Laci megint a nagyszer√Ľ √≠r√°sod! Nekem csak az a feladat jutott, hogy h√°rom pontot linkeljek ide, ahol √°ll√°spontommal er√Ķs√≠tem az √≠r√°s val√≥dis√°g√°t!
A megold√°s benn√ľk van fedezd fel, ha olvasod!
1. http://postaimre....=941#c6721

2. https://www.youtu...X-IbjwBIKc

3. https://internetf...ment-40389

v√©gtelen t√ľrelemmel: ami nincs m√°r id. Kiss L√°szl√≥
ui: √ľzenet a zsid√≥knak, ha nem akarod, hogy a zsid√≥ vagy annak mutatott √ļjb√≥l be√°ldozzon t√©ged - tev√Ķlegesen tegy√©l ellene - mert az el√Ķad√°s √°ltaluk m√°r elkezd√Ķd√∂tt l√°sd Br√ľsszelt p√©ld√°ul....
#3 | Renegat - 2016.03.22. 18:32:51
...√©s az USA-ban is.(vihar el√Ķtti csendben)

Az amerikai sz√ľrre√°lis eln√∂kv√°laszt√°si kamp√°ny sz√≠nh√°zi marg√≥j√°ra:

3.bp.blogspot.com/-1GTL6sj3-fk/VuqRyE8Q2iI/AAAAAAAAClA/AlL_y6z7QCIbyiVlhMIShCzU3tzEUEN7Q/s1600/Politics.jpg


http://www.riseea...-2016.html

Obama lenne az Egyes√ľlt √Āllamok 44. √©s egyben utols√≥ eln√∂ke? - a Pentagon elk√©sz√ľlt forgat√≥k√∂nyve szerint az Obama adminisztr√°ci√≥ stat√°rium bevezet√©s√©vel felf√ľggesztheti 2016-os eln√∂kv√°laszt√°st...

http://beforeitsn...ttedPage=0

http://beforeitsn...ttedPage=0

http://www.stewwe...ms-cubans/
#4 | Hegel - 2016.03.22. 20:05:22
Renegat nagyon ugy n√©z ki biza arra hajtanak a mai br√ľsszeli meg a t√∂bbi dologgal. Olyan nincs hogy ut√°na r√∂gt√∂n tudj√°k ki volt √©s mi√©rt....ha el√Ķtte nem tudt√°k.

Na itt is a rept√©rre r√∂gt√∂n kivonultak √©s 2 sz√°m√ļ fokozatba l√©pett az ami 2006 ban m√©g nem ment....

Pedig??? http://www.balrad...ielegites/

Reggel f√©l 8 kor valaki felhivott ugy visszhangzott a tel√≥...h√ľly√©k majd egy 70-es banyek fogja a balh√©t vez√©nyelni???- nincs esz√ľk.
#5 | Tulok - 2016.03.22. 21:01:37
Gizus! A t√∂rt√©nteket tudta mindenki el√Ķre, de a nagyon h√ľly√©k is meg√©rtett√©k a bev√°ndoroltat√°s kezdete ut√°n. Az EU √©s az USA m√°r kor√°bban "lesz√≠vta" Afrika, a K√∂zel-Kelet √©s Latin-Amerika haszn√°lhat√≥ ember√°llom√°ny√°t. Ennek k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy nem cs√∂kkent a l√©leksz√°m, √©s az EU eset√©ben ez az a 2010-ben 50 milli√≥ muszlim, majd tov√°bbi 20 milli√≥ (2011), √©s v√©g√ľl 50 milli√≥ n√©ger (2012) el√Ķir√°nyzott bev√°ndoroltat√°sa.
A d√°n szaki csak azt √≠rja, amit mi is √©vek √≥ta (sz√°mszer√Ľs√≠tve), b√°r azt elfelejtette megeml√≠teni, hogy Mohamedet a Vatik√°n hozta l√©tre. A mohamed√°n orsz√°gok fejl√Ķd√©se ez√©rt √°llt meg Kr. u. 632-t√≥l. Olyan m√©rt√©kben elterjesztette vatik√°ni √ľgyn√∂kk√©nt a tanait, a vatik√°ni iszl√°m-ellenes bomb√°t, hogy egyed√ľl csak Khomeini tudta megk√∂zel√≠teni a Kor√°n √∂ngyilkoss√°ggal kapcsolatos tilt√°saink "√°t√©rtelmez√©s√©vel". A Bajashik, Ir√°n 450 ezer f√Ķs √∂ngyilkos hadereje azt mutatja, hogy az iszl√°m t√∂bbf√©le k√©pp √©rtelmezhet√Ķ, form√°lhat√≥ is.
A v√©rfert√Ķz√©s egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ az arabok k√∂z√∂tt, am√≠g a zsid√≥, legyen √Ābrah√°m-f√©le, vagy kaz√°r, mindig √ľgyel arra, hogy id√Ķnk√©nt n√©mileg kompenz√°lva a genetikai hib√°kat, keveredjen az √°ltaluk b√Ķszen ut√°lt g√≥jokkal.
K√©rd√©s: Soros fizette az NSZK g√∂r√∂g ad√≥ss√°gra a Goldman Sachsnak utalt eur√≥ milli√°rdokb√≥l a br√ľsszeli "el√Ķk√≥stol√≥t" is?

Spari (Lacik√°m)! Dics√©retet √©rdemelsz! Egyr√©szt az√©rt, mert nem m√°soltad ide a Posta-oldalt √©s az internetfigyel√Ķ teljes cikk√©t, m√°sr√©szt az√©rt, mert az internetfigyel√Ķr√Ķl linkelt √≠r√°s pontosan egyezik azon gyakori sajn√°lkoz√°sommal, hogy sokkal kor√°bban √©s sokkal t√∂bbet l√°ttunk volna a t√∂rt√©n√©sekb√Ķl, ha nem z√°rj√°k, titkolj√°k el el√Ķl√ľnk √ēseink kor√°bbi tapasztalatait.

B√©l√°m! Szerencs√©re nem csak mi l√°tjuk √≠gy az esem√©nyeket, hanem m√°sok is √©szreveszik, mi mi√©rt t√∂rt√©nik, b√°r az amerikai eln√∂kv√°laszt√°s elcs√ļf√≠tja a le√≠rtakat. Az USA-ban m√°r r√©g√≥ta nem lehet eln√∂k AIPAC -√©s Bilderberg-f√ľggetlen jel√∂lt. Ha nem rokona a brit kir√°lyi pereputtynak, es√©lye sincs, ha nem zsid√≥ legal√°bb a f√©l csal√°dja, akkor sem, bar a k√©t felt√©tel majdnem ugyanaz...
#6 | Renegat - 2016.03.23. 01:36:39
A p√°rizsi √©s belgiumi terrorista mer√©nyletek sz√°lai az USA-ba vezetnek, m√©ghozz√° a CIA-n kereszt√ľl a Bush-Clinton csal√°dhoz k√∂thet√Ķen. - az elfogott ISIS terrorista vallom√°sa √©s p√°rizsi √ľgyv√©dje szerint.

A jelek szerint √≥ri√°si nemzetk√∂zi politikai-√©s b√Ľn√ľgyi botr√°ny van kibontakoz√≥ban.Az √°ll√≠t√≥lagos inform√°tor/bes√ļg√≥ a g√∂r√∂g Dick Leo Wanta nagyk√∂vet.

api.ning.com/files/eS95AuHvdPkH6*7OFChyNLlnzds2OBWQHIfsJOg-qHbvf4qulgj4JJYs0z0NqXKxq4lOKTs5rC4eoI05Nj5iT2HZ39TVZ53B/Paristerrorattackssuspect.jpg

http://www.mirror...is-7605060

http://beforeitsn...23913.html

http://www.stewwe...code-jena/

http://www.stewwe...ce-attack/

http://mno.hu/kul...en-1334178

http://themillenn...more-26127
#7 | spartakusz - 2016.03.23. 07:57:59
K√∂sz√∂n√∂m Tulok Laci - n√©ha nagyon j√≥ esik a dics√©ret - de ebben az a j√≥, hogy eljutott od√°ig, hogy musz√°j neki le√≠rnia amire utalt√°l - √©s ez mind az alternat√≠v h√≠rforr√°soknak √©s neked az oldaladnak is k√∂sz√∂nhet√Ķ!

Be is meg is fogj√°k g√°tolni mind ezek m√Ľk√∂d√©s√©t a j√∂v√Ķben...
De addig - majd nem k√©s√Ķn √≠rtad meg ezt a pang√°st - megreked√©st az EU-ban , hogy magyarul is √©rts√ľk - terjeszteni kell a val√≥s√°got √©s a val√≥s h√≠reket!
ide is írtam - ami nagy felháborodást fog kelteni az oldalon szokás szerint -
mert nem szolidarit√°st kell v√°llalni - ha nem meg kell el√Ķzni minden terrorista tev√©kenys√©get ok√°n reag√°ltam r√°, mert √≠rtam nekik ha nincs felh√Ķ es√Ķ sincs!
a link:
http://kanadaihir...ent-196930
örökös tisztelettel: id. Kiss László
#8 | spartakusz - 2016.03.23. 13:30:26
Nagy a csend, √ļgy t√Ľnik felismert√©k, hogy viszik √Ķket a v√°g√≥h√≠dra vel√ľnk gojokkal egy√ľtt √©s a milli√°rdosok milliomosok r√∂h√∂gve szeml√©lve a p√°holyb√≥l megel√©gedetten n√©zik √∂npuszt√≠t√°sunkat! Mint annak idej√©n:

Spartacus (gladiátor) РWikipédia
Spartacus (i. e. 109 – i. e. 71) tr√°k sz√ľlet√©s√Ľ gladi√°tor √©s rabszolga volt az √≥kori R√≥m√°ban, a birodalom i. e. 73 √©s i. e. 71 k√∂z√∂tt zajlott legnagyobb ...
h√°ny √©ve is ismerte fel a gladi√°tor Spartacus ? 2089 √©ve , hogy nem egym√°st kell le gyilkolnia hanem a rajta √©l√Ķsk√∂d√Ķket zsarnokokat - nem igaz, hogy a mai ember ezt nem ismeri fel? Szerintem igen - csak a feladatunk most m√©g ennek a felismer√©snek a terjeszt√©se tudatos√≠t√°sa a m√©g alv√≥ meg √©s f√©lre vezetett t√∂megek fel√©!
Mert mint √≠rtam csak kartellba t√∂m√∂r√ľlve a n√©pek rabszolgas√°ga tud eredm√©nyt el√©rni a r√∂h√∂g√Ķk felett!
Sz√©tszabdalva gyeng√©n nem, mert √ļgy j√°r mint akkor r√©gen Spartacus kezdem√©nyez√©se!
√ČS EZ BIZTOS!
ID. Kiss László
#9 | spartakusz - 2016.03.23. 14:07:33
Folytatva e gondolat menetem - elk√©pzel√©sem - nem csak ezt a harcot kell meg v√≠vnunk! Meg kell v√≠vni a vall√°s k√∂nt√∂sbe √°ltaluk √∂nt√∂tt er√Ķvel is, ami fanatikus!
Meg kell √©rtetni az emberekkel, hogy egy ugyan azon istent - teremt√Ķt vallunk - csak a r√∂h√∂g√Ķ kiforgatta - azzal az aljas sz√°nd√©kkal, hogy eszk√∂z√ľl haszn√°lja az ember az ember √°ltal val√≥ irt√°sra! Mert a rabszolga minden hol egy forma - neh√©z feladat. szinte lehetetlennek t√Ľnik, de nem az, mert legbel√ľl, a t√∂r√∂k fiatalok megnyilv√°nul√°s√°b√≥l hallottam, egy vide√≥n - az Allah mindenek el√Ķtt - h√°t ez az, √Ķk annak nevezik - √©s hamisan mint √≠rtam eszk√∂z√ľl alkalmazza a rabszolga n√©pek √∂sszeugrasztat√°s√°ra a r√∂h√∂g√Ķ harmadik - ezt is, a p√©nz az aranyborj√ļ mellett! Ugye √©rtj√ľk eddig?
√Čs a k√©rd√©s a mindig felmer√ľl√Ķ k√©rd√©s a hogyan - √ļgy mint eddig a folyamat j√≥ ir√°nyba halad!
Mint hal√°los ellens√©geinknek nagy seg√≠ts√©g az internet, √ļgy nek√ľnk is, √©s engedi is egy pontig! Akkor amikor besz√ľnteti, illetve olyan p√©nzmegfizet√©si k√∂telezetts√©ghez k√∂ti, hogy a rabszolga m√°r nem tud hozz√° f√©rni - na akkor k√∂vetkezik el az a pont amikor hadrend√© kell t√∂m√∂r√ľlni a rabszolg√°nak - mert ut√°na nincs folyamat - megszak√≠tja a r√∂h√∂g√Ķ harmadik! M√°r tett r√° pr√≥b√°lkoz√°st √©s cs√Ķd√∂t mondott, eml√©kez a nagy t√∂meg√Ľ t√ľntet√©sre az internetad√≥bevezet√©se idej√©re! teh√°t tudjuk √©s √Ķ is tudja - √©s m√°r te is mert elolvast√°l - teh√°t f√ľrk√©sz j√≥ munk√°t v√©gezz - mert az id√Ķpont az az id√Ķpont amit √≠rtam! egy√ľtt val√≥s√°gosan a rabszolg√°k oldal√°n kartellbe gy√Ķzhet√ľnk az aranyborj√ļ felett

tisztelettel id. Kiss László
ui: megígértem leírtam , nem viszem a sírba -- már csak rajtatok a sor - figyeljetek - fegyelmezetten - a pontra!
#10 | Renegat - 2016.03.23. 18:55:51
G√°tl√°sok √©s skrupulusok n√©lk√ľl.Ami azt illeti nekem is tele van a t√∂..m ezekkel a honfoglal√≥ homokbuckalak√≥ parazita √∂szt√∂nl√©nyekkel, h√ļzzanak innen am√≠g megtehetik.Ha bedurvulunk, garant√°ltan minket sem √°ll√≠t meg senki √©s semmi.

"Elegem van az arabokból"

http://elegemvan....

http://www.netext...varhatoak/

http://www.vetera...03/22/322/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum