NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Metastasis
MetastasisEur√≥pa "hal√°ltus√°j√°t" figyelve m√©g a k√ľls√Ķ szeml√©l√Ķ is (b√°r nem lehet k√≠v√ľl√°ll√≥, mert az √ē feje felett is √©g a h√°z, b√°rhol √©l a vil√°gon) meg√°llap√≠thatja, hogy a 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott EKB utas√≠t√°s harmadik pontja szerinti eur√≥pai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a Lisszaboni EU kollabor√°ns "vezet√Ķinek" √©s els√Ķsorban Merkel c√©lja, miut√°n az els√Ķ k√©t pont (az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek lecs√∂kkent√©se, els√Ķ sorban zsarol√°ssal, szem√©lycser√©kkel) megval√≥sult. V√©gc√©l: Eur√≥pa tot√°lis kirabl√°sa, felsz√°mol√°sa, feloszt√°sa √©s az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny bevezet√©s√©vel Nyugat-Eur√≥p√°ban, valamint h√°bor√ļs √∂vezetk√©nt Kelet-Eur√≥pa orosz ir√°ny√≠t√°s al√° v√©tele, felhaszn√°lva ehhez a fizetett bev√°ndorl√≥k t√∂meg√©t az Eur√≥pai Uni√≥ sz√©tszak√≠t√°s√°ra. Kelet-Eur√≥pa, NSZK √©s a legt√∂bb tag√°llam kifoszt√°s√°ra alakult a Lisszaboni EU USA-brit seg√©dlettel, "egyes√≠t√©s" n√©lk√ľl nem ment volna...

Eur√≥pa nyugati fel√©n tombol a korm√°nyok ir√°ny√≠totta √©s alaposan cenz√ļr√°zott, bev√°ndorl√≥kkal kapcsolatos m√©dia-terror. Annak idej√©n megismerhett√ľk a gazdas√°gi b√©rgyilkosok "munkam√≥dszereit", a korrump√°lhat√≥ politikusok megv√°s√°rl√°s√°t, de a "technol√≥giai le√≠r√°sban" nem szerepeltek a kiteny√©sztett kaz√°r-zsid√≥, szinte kiv√©tel n√©lk√ľl csal√°ssal hatalomba tolt jelenlegi "politikusok". A helyzet vil√°gszerte azt mutatja, hogy Amerik√°t√≥l K√≠n√°ig h√°tt√©r vagy ny√≠lt zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s pr√≥b√°l k√©tp√≥lus√ļ vil√°gv√≠zi√≥t vet√≠teni az emberek el√©, pedig csak zsid√≥-zsid√≥ ellen harcol ter√ľletszerz√©si √©s fegyverkez√©si bev√©teleket n√∂vel√Ķ haszon√©rt √©s az ezen kereszt√ľl a m√©g nagyobb hatalom√©rt, nagyobb szelet√©rt a " F√∂ld nev√Ľ tort√°b√≥l". A vil√°g m√©gis k√©tp√≥lus√ļ, egyik p√≥lus a kaz√°r-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s √©s a nagyt√Ķk√©nek nevezett szint√©n zsid√≥-cionista √∂sszefon√≥d√°s, a m√°sik p√≥lus a vil√°g m√©g nem fert√Ķz√∂tt lakoss√°ga.


Ez a lakoss√°g vagy megel√©gedik a cirkusszal, amit a 96%-ban zsid√≥ m√©dia k√≠n√°l, vagy megpr√≥b√°l nem tudom√°st venni arr√≥l, hogy a cirkusz mell√© nincs keny√©r, √©s gyakran a n√©z√Ķket dobj√°k oda az "oroszl√°nok" el√©. Egyesekkel m√©g mindig neh√©z meg√©rtetni, hogy csak a tudatlans√°guk nem akad√°lyozza meg √Ķket abban, hogy feleslegesen t√∂rjenek l√°ndzs√°t egyik vagy a m√°sik zsid√≥ "vezet√Ķ" mellett, amelyik √ľgyesebben csapja be, veri √°t √Ķket. A jelzett "vezet√Ķk" Obam√°t√≥l Putyinig, Merkelt√Ķl Orb√°nig, Erdog√°nt√≥l (Valtsman)Porosenk√≥ig, egy csapatban adj√°k el√Ķ sz√°munkra "a hatty√ļ hal√°l√°t", mik√∂zben egyezm√©nyek sz√ľletnek k√∂z√∂tt√ľk, amelyeket csak sz√°mukra kedvez√Ķ esetben alkalmaznak, illetve tartanak be.

√ćgy van ez a Genfi-egyezm√©nnyel is, amit megker√ľltek az Erdog√°n-EU meg√°llapod√°sban. Sz√°nd√©kosan nem T√∂r√∂korsz√°got √≠rtam, mivel Eur√≥p√°hoz hasonl√≥an, csal√°sok sorozat√°val, a Bilderberg Group, Izrael √©s Nagy Britannia √°ltal hatalomba er√Ķszakolt, minisztereln√∂knek vagy k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂knek nevezett dikt√°torok k√∂tnek egyezm√©nyeket Merkelhez vagy Orb√°nhoz hasonl√≥an, n√©pi felhatalmaz√°sra hivatkozva, de a n√©p megk√©rdez√©se √©s t√©nyleges felhatalmaz√°s n√©lk√ľl. A pof√°tlans√°g cs√ļcspontja az "amerikai demokr√°cia", a republik√°nus jobb √©s demokrata baloldallal, ahogy a Magyarorsz√°gk√©nt Kaliforni√°ban bejegyzett Kft. "p√°rtjai" is k√©t oldalra tagoz√≥dnak (l√°tsz√≥lagos bal √©s jobb, de val√≥j√°ban hatalmon l√©v√Ķk √©s ellenz√©kis√©g√ľk√©rt fizetett √°llellenz√©kiekre). A be nem tartott egyezm√©nyek (Az Emberi Jogok Nyilatkozata, Nemzetk√∂zi Jog, ENSZ hat√°rozatok, EU aj√°nl√°sok stb.) a "demokratikus d√≠szlet" r√©szei, csak rizsa.


√Ālland√≥ t√©ma az iv√≥v√≠z hi√°ny, hivatkozva azokra a ter√ľletekre, ahol nincs el√©gs√©ges v√≠zell√°t√°s, de igen ritk√°k a p√°ralecsapat√≥, vagy tengerv√≠zb√Ķl napt√ľkr√∂kkel desztill√°l√≥ olcs√≥ berendez√©sek, √©s a "felszabad√≠t√≥ √©s demokratiz√°l√≥" amerikai √©s brit l√©gicsap√°sok els√Ķ c√©lpontja a l√≠biai v√≠zrendszer lerombol√°sa volt L√≠bia lerohan√°sakor is...
Az USA által 2016. február 19-én Líbiában lebombázott szerb diplomaták egyikének, Stepic féltestvére Velja Misic találóan fogalmazta meg:
"az amerikaiak err√Ķl h√≠resek. Bel√©phetnek b√°rhov√°, ahov√° akarnak, megtehetnek b√°rmit, amit akarnak, de a felel√Ķss√©get nem v√°llalj√°k √©rte", ahogy Jap√°nban sem b√ľntettek meg egyetlen amerikai nemi er√Ķszakot elk√∂vet√Ķ katon√°t sem, √©s ahogy az amerikai t√∂meggyilkos eln√∂k√∂ket sem.
Jellemz√Ķ zsid√≥-amerik√°ra, ahogy kaz√°r-zsid√≥ Izraelre √©s az Efraim lesz√°rmazottjai uralta Nagy Britanni√°ra, hogy t√∂rv√©nyek felettinek k√©pzelik magukat. A Vatik√°n, a Wall Street, City of London √©s Tel-aviv a patk√°nyf√©szkek k√∂zpontjai...

A patk√°nyelitnek mindig √ļjabb √©s √ļjabb konfliktusokat kell gener√°lnia, hogy min√©l nagyobb haszonra szert t√©ve megv√≠vj√°k egym√°s elleni h√°bor√ļjukat a hatalom√©rt, mik√∂zben √°tverik √©s kord√°ban tartj√°k, h√°bor√ļkba sodorj√°k azt a n√©pess√©get akin √©l√Ķsk√∂dnek √©s nem mellesleg a megt√©vesztett k√∂vet√Ķiket, akik azt hiszik, hogy r√©szesednek a zs√°km√°nyb√≥l. A glob√°lis id√Ķj√°r√°s-szab√°lyoz√°s, a glob√°lis felmeleged√©sre hivatkozva fej√©se az emberis√©gnek, a glob√°lis egyen-n√©pess√©g, a glob√°lis v√≠rusos √©s bakteriol√≥giai lefert√Ķz√©se a F√∂ld lakoss√°g√°nak, a glob√°lis p√©nzhatalom, a glob√°lis h√°bor√ļ r√©me, a glob√°lis vall√°s ide√°ja √©s a glob√°lis megfigyel√©s, m√°r annyi "glob√°lis", hogy egy harcedzett idegzet√Ľ vakol√≥ is belezavarodik.


Terveiket nem rejtik v√©ka al√°, mert ismert√© v√°l√°suk √ļjabb lehet√Ķs√©get k√≠n√°l konfliktusok kirobbant√°s√°ra. A technikai fejl√Ķd√©s eredm√©nyeit is a hatalom√©rt folytatott h√°bor√ļjuk c√©lkit√Ľz√©seinek megval√≥s√≠t√°s√°hoz haszn√°lj√°k fel. Az emberekbe √ľltetett RFID chipek (egyes agyamentek m√©g √∂r√ľlnek is neki) m√©g el sem terjedtek, de m√°r nano-robotok emberi szervezetbe juttat√°sa is folyamatban van (b√°r mindkett√Ķt k√∂nny√Ľ hat√°stalan√≠tani nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ mikrohull√°mmal vagy elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°mmal). A "Fenevad elektronikus b√©lyege", mint l√°that√≥, "m√©g nem az igazi"...

K√∂nnyen alkalmazhat√≥ a Ghandi-m√≥dszer: ha csak saj√°t magunk √©s a k√∂rnyezet√ľnkben √©l√Ķk elektronikus azonos√≠t√≥it tessz√ľk t√∂nkre, ki√≠rtuk magunkat a t√°rsadalomb√≥l. Az elektroniz√°lt banktechnol√≥gia nem csak az√©rt vesz√©lyes, mert b√°rmikor b√°rmennyi p√©nzt hozhatnak l√©tre, hanem az√©rt is, mert k√∂nnyed√©n elvehetik azt ami√©rt megdolgoztunk. A chip-n√©lk√ľliek nem f√©rhetnek hozz√° szolg√°ltat√°sokhoz, olyan term√©kekhez, amelyeket nem tudnak el√Ķ√°ll√≠tani, az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s m√©g ig√©nyl√©sre m√©lt√≥ lehet√Ķs√©geit sem tudj√°k haszn√°lni, √©s sok olyasmit, ami az √©letben marad√°shoz sz√ľks√©ges.

A Ghandi-m√≥dszer adapt√°ci√≥ja az elektronikus megb√©lyegz√©s ellen, ha t√≠zezrek √©s sz√°zezrek v√°lnak azonos√≠thatatlann√°. Nem tudj√°k megakad√°lyozni, ahogy azt sem, hogy az √©hes √©s d√ľh√∂s emberek ne t√°madjanak elnyom√≥ikra! Ahogy mi sem tudjuk megakad√°lyozni, hogy nagy energi√°j√ļ l√©zertorped√≥kkal napkit√∂r√©seket id√©zzenek el√Ķ, √©s pontosan kisz√°m√≠tva a F√∂ld forg√°si poz√≠ci√≥j√°t, bizonyos ter√ľleteken hozzanak l√©tre elektrom√°gneses zavarokat, melyek megb√©n√≠tj√°k a felsz√≠ni elektronikus gyenge√°ram√ļ rendszereket, legyenek azok er√Ķm√Ľvek, v√°rosok vagy a t√∂megkommunik√°ci√≥, aut√≥k vez√©rl√Ķ -√©s ad√≥-vev√Ķ rendszerei. Pl. a vez√©rl√Ķ sz√°m√≠t√≥g√©ppel ell√°tott g√©pj√°rm√Ľvek felett √°t lehet venni az ir√°ny√≠t√°st, de az elektronika n√©lk√ľl, vagy meghib√°sodott elektronik√°val m√°r neh√©z lehet haszn√°lhat√≥ √°llapotba hozni ezeket.

Az √ļjabb "√Ķr√ľlet", a puszt√≠t√°s √ļjabb lehet√Ķs√©ge az interneten megv√°s√°rolhat√≥ DNS alkot√≥elemek t√°rh√°za, melyekkel ak√°r otthoni k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt is l√©trehozhat√≥k a vil√°g√≠t√≥ tintahalakb√≥l kivont DNS-elemekkel keresztezett vil√°g√≠t√≥ bakt√©riumok, vagy b√°rmi m√°s egy√©b. Klubok l√©tes√ľlnek a k√≠s√©rletez√Ķ kedv√Ľ "amat√Ķr√∂k" sz√°m√°ra, ahol megfelel√Ķ eszk√∂z√∂kkel is ell√°tj√°k az "√©rdekl√Ķd√Ķt", de aki tov√°bb l√©p, mulats√°gosnak tartja a v√≠russal az eg√©r kopony√°j√°nak impulzus tov√°bb√≠t√°sra √©rz√©keny√≠tett r√©sz√©nek l√©zer-f√©nnyel t√∂rt√©n√Ķ vez√©rl√©s√©t. A szerencs√©tlen √°llat √∂r√∂mmel dugja az orr√°t a kijel√∂lt lyukba, mert akkor √∂r√∂m√©rzetet hoznak l√©tre az agy√°ban. A katonai alkalmaz√°si ter√ľletek sokkal aggaszt√≥bbak...


Sokf√©le √©s √©rdekes magyar√°zatot hallani a kiskunhalasi l√∂v√∂ld√∂z√©sr√Ķl (els√Ķ emelet b√≠r√≥s√°g, m√°sodik √ľgy√©szs√©g). B√°r a Halas-m√©dia lehet√Ķs√©geihez k√©pest el√©g korrekten t√°j√©koztatott. Bels√Ķs dolgoz√≥ elmond√°sa szerint csak h√°rom l√∂v√©s d√∂rd√ľlt el. A vezet√Ķ √ľgy√©sz l√°t√≥t√©rben sem volt. A biztons√°gi √Ķr a B. J√°nos √°ltal k√©zben tartott dobozba szeretett volna belen√©zni, amikor t√ļszul ejtette a felh√°borodott "mer√©nyl√Ķ". A l√©pcs√Ķn felfel√©tartott t√ļsz√°val, B. J. szerencs√©tlens√©g√©re a gondnok h√°tulr√≥l fejbe v√°gta, ez okozta az eszm√©letveszt√©st. A fegyver ekkor vagy dulakod√°s k√∂zben s√ľlhetett el. Az eset ink√°bb az√©rt √©rdekes, mert Dr. T√©gl√°s P√©ter viselt dolgair√≥l napokig besz√©lt a v√°ros azon t√∂rzsk√∂z√∂ns√©ge, akik m√°r megtapasztalt√°k, mit jelent a 72 √≥r√°s el√Ķzetesben az √ľgy√©szi meghallgat√°s. A tarif√°k v√°ltoz√≥k, a b√Ľncselekm√©ny s√ļlyoss√°g√°t√≥l f√ľgg√Ķen. Milli√≥t√≥l ak√°r k√©t sz√°mjegy√Ľ milli√≥kig, ugyanis az √ľgy√©szs√©g emel v√°dat (vagy nem is ind√≠t elj√°r√°st). B√°rmennyire hihetetlen, itt olyan is szabadon aut√≥zgathat, aki r√©szegen, gyorsan hajtva a zebr√°n g√°zolt hal√°lra embert, √©s sok az "olyan tapasztalat", hogy "bizonyos k√∂r√∂knek" mindent szabad, csak legyen elegend√Ķ p√©nze.

T√©gl√°s sz√°rmaz√°sa sem ismeretlen, nem kell bar√°tom inform√°ci√≥ira hagyatkoznom egykori oszt√°lyt√°rs√°val kapcsolatban. Am√ļgy ez senki sz√°m√°ra sem titok. Orsz√°gosan jellemz√Ķ a b√≠r√≥s√°gok, √ľgy√©szs√©gek, k√∂zjegyz√Ķk √©s v√©grehajt√≥k "munk√°j√°ra √©s hovatartoz√°s√°ra". A haza√°rul√°st, el√Ķtte hivatal√°ban elk√∂vetett csal√°sokat, sikkaszt√°sokat elk√∂vet√Ķ, majd korm√°nysz√≥viv√Ķj√©t likvid√°ltat√≥ volt minisztereln√∂k√∂t √©pp √ļgy nem vonj√°k felel√Ķss√©gre, mint a regn√°l√≥ maffia-korm√°ny 27 √©ve folyamatosan b√Ľncselekm√©nyeket elk√∂vet√Ķ tagjait sem. A Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g 500 gengszterv√°lt√°st√≥l "hivatalban" volt vagy l√©v√Ķ "politikus" ellen sem hajland√≥ megind√≠tani a nyomoz√°st, pedig a feljelent√©sek bizony√≠t√©kokkal, a v√°dakat dokumentumokkal is al√°t√°masztott√°k a feljelent√Ķk.

Visszat√©rve a l√∂v√∂ld√∂z√©sre √©s olvasva a hozz√°sz√≥l√°sokat k√ľl√∂nf√©le port√°lokon, √°ltal√°ban az a v√©lem√©ny, hogy az elk√∂vet√Ķ s√ļlyosan terhelt balf√©k lehetett. Hirtelen felindul√°sr√≥l nem besz√©lhet√ľnk, mivel g√©pj√°rm√Ľv√©t a t√∂bb, mint 300 m-re l√©v√Ķ piacn√°l √°ll√≠totta le, majd √°ts√©t√°lt a b√≠r√≥s√°g √©p√ľlet√©hez. A 240 l√Ķszer, 8 db 30-as t√°r. J√≥kora "dobozra" lehetett sz√ľks√©ge, mivel az AK-47-es sem olyan kicsi. Biztos k√©nyelmetlen lehetett volna, ha beismerik, hogy a gondnok tette √°rtalmatlann√° a gyakorlatlan, vagy egyes v√©lem√©nyek szerint felb√©relt "mer√©nyl√Ķt". Ez ut√≥bbi feltev√©s sem elvetend√Ķ, mivel ennyire nem lehet b√©na valaki, √©s m√°r kor√°bban is pedzegett√©k, hogy a piszkos munk√°t elv√©gz√Ķ b√≠r√≥knak, √ľgy√©szeknek √©s v√©grehajt√≥knak sem √°rtana v√©delem, b√°r ilyesmi "jobb helyeken" nem sz√ľks√©ges, de Magyarorsz√°g, √©s ezen bel√ľl B√°cs-Kiskun Megye nem az.

Magyarorsz√°g egy olyan hely a vil√°gban, amely ter√ľleten 71 √©ve nemhogy demokr√°cia, de √©rv√©nyes, n√©pi felhatalmaz√°ssal rendelkez√Ķ rendszer sincs. Jogrend√ľnk egy 71 √©ve megsz√°llt √©s folyamatos kifoszt√°s alatt √°ll√≥ kaz√°r-zsid√≥k k√∂z√∂tti csere√°r√ļ gyarmati vagy tartom√°nyi ter√ľlet egyir√°ny√ļan m√Ľk√∂d√Ķ, csak bizonyos r√©teggel szemben szankci√≥kat alkalmaz√≥ k√©nyszer√°llapota. Ezek j√≥l l√°tszanak abb√≥l is, hogy term√©szeti kincseinket megk√©rdez√©s√ľnk n√©lk√ľl akn√°zz√°k ki azok, akik felett√ľnk fel√ľgyeletet gyakorolnak. Az 1949-√≥ta elcsalt v√°laszt√°saink tal√°n csak a nem r√©gen lezajlott n√©met tartom√°nyi v√°laszt√°sokhoz hasonl√≠that√≥k, b√°r n√°lunk m√©g ut√≥lag hirdetik ki a meghamis√≠tott v√©geredm√©nyt, nem √ļgy mint a n√©metekn√©l, ahol a "v√°laszt√°si eredm√©nyeket" m√°r a v√°laszt√°s el√Ķtti napon tudatt√°k az internetez√Ķkkel.


Az eg√©sz bolyg√≥t v√©groml√°sba d√∂nt√Ķ hatalmi t√∂rekv√©seket √©rz√©kelve, egyre t√∂bb embernek ny√≠lik fel a szeme, de ahhoz m√©g mindig t√ļl kev√©snek, hogy egys√©gesen les√∂p√∂rj√©k magukr√≥l √©l√Ķsk√∂d√Ķiket. A zsid√≥ √©s cionista ideol√≥gia nem m√°s, mint morzs√°kat sz√≥rni a kis-zsid√≥ el√© a j√≥l√©t √©s g√≥j rabszolg√°k birtokl√°s√°nak √≠g√©ret√©vel, Erec-Izrael d√©lib√°bj√°val, hogy h√Ľs√©gesnek ugyan nem mondhat√≥, a zs√°km√°ny rem√©ny√©ben √∂sszefog√°sra k√©pes rabl√≥bandak√©nt l√©pjenek fel. De Szt√°lin kaz√°r-zsid√≥ irt√°sa, Rosevelt √©s Churchill Hitlerista m√≥dszerei m√©g √≠gy sem reduk√°lt√°k a vezet√©s sz√°m√°ra optim√°liss√° a l√©tsz√°mukat. Sok az asszimil√°l√≥dott, t√ļls√°gos kev√©s genetikai hib√°val sz√ľletett √©s lemorzsol√≥d√≥, egyre jobban kevered√Ķ zsid√≥, vagy mi is?.

A UCC, a multinacion√°lis orsz√°g-v√°llalatok egyezm√©nye az egyetlen, m√©g l√©tez√Ķ √©s a kaz√°r-maffia √°ltal √ļgy-ahogy betartott meg√°llapod√°s, b√°r keretei fokozatosan cs√ļsznak sz√©t, mint ahogy egyre kisebb l√©tsz√°m√ļ (nem l√©leksz√°m√ļ), de egyre nagyobb hatalm√ļ csoportok k√∂z√∂tt zajlik a harc a h√°tt√©rben. A v√©geredm√©nyt nem neh√©z "megj√≥solni". Meg fognak d√∂gleni! Hazai keretek k√∂z√∂tt, mert haza akkor is van, ha kifosztott√°k √©s porig rombolt√°k a Haz√°t, jelz√©s √©rt√©k√Ľ a l√∂v√∂ld√∂z√©s, mert a f√©lelmetes m√©rt√©kben burj√°nz√≥ korrupci√≥ el√Ķbb-ut√≥bb t√∂megess√© v√°l√≥ fell√©p√©st v√°lt ki az emberekb√Ķl √©s ezen nem seg√≠t, ha h√°zi√Ķrizetben, √ļn. "v√©delem alatt" tengethetik √©let√ľket a volt "sz√∂vets√©gesek, b√Ľnt√°rsak", az egykori √©s alkalmank√©nt most is el√Ķker√ľl√Ķ, de az igazi f√Ķn√∂ks√©g zs√°km√°ny√°b√≥l lopkod√≥k, rabolgat√≥k, fosztogat√≥k, a "k√∂zjogi m√©lt√≥s√°gok", mert a f√©rgek sorsz√°muk helyett m√©g ilyen megsz√≥l√≠t√°st is elv√°rnak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Hegel - 2016.03.23. 22:44:17
Ugyi ugyi kibujt a sz√∂g a zs√°kb√≥, hogy us√°b√≥l ir√°nyitj√°k a terrorizmust..a iszlamist√°k csak b√©rgyilkosok...√©s ez a clintonn√© akar eln√Ķk lenni isten tudja meddig...libia bomb√°z√°s√°t is orditozva ig√©nyelte, m√©g Kadhafi √©let√©ben...

http://nepszava.h...-europanak

Kotord meg a xart aztán te menj rendet tenni és leigázhatod azokat ahol a xart kotortad..és ez megy végtelenségig....
#12 | Aramis - 2016.03.25. 15:18:47
Kommentar n√©lk√ľl!!!
A jezuita pápa mossa és csokolja a migrántok lábát

YouTube Videů
#13 | Hegel - 2016.03.25. 17:36:07
Tudod Aramis az benne a szemf√©nyveszt√©s hogy a vatik√°n is fegyverkereskedelemb√Ķl is gazdagodik rosszchild√©k √°ltal...akik sz√©tqrj√°k az emberek otthonait orsz√°g√°t....√∂lik az embereket √©s a nark√≥teny√©szt√©s is idesoroland√≥....

Akkor m√°r ink√°bb √°ruljanak b√ľnbocs√°jt√≥ c√©dul√°kat azzal nem okoznak ennyi k√°rt...t√∂k mindegy hogy cetliken vagy gy√≥n√°sban bocs√°tj√°k meg a elk√∂vetetteket igy is ugy is pokol lesz a v√©ge mindenfajta l√°bmos√°snak!
#14 | Renegat - 2016.03.25. 18:05:16
Na, ezen kiakadtam.Morbid, agyament ötlet a germánoknál:

""N√©metorsz√°g ad 150000 ingyen √≥vszert a "menek√ľlteknek""

Mindezt azzal indokolt√°k -a m√©g meg nem dugott illet√©kesek-, hogy "kezelj√©k a n√©metek er√Ķszakos szexr√Ķl alkotott negat√≠v felfog√°s√°t", amit a migr√≥k k√∂vetnek el.F√Ķ szempont az √≥vszer visel√©se illetve haszn√°lata, ha r√°juk j√∂n a kang√∂rcs.Nem tudhat√≥, hogy mivel tudj√°k m√©g fokozni a migr√≥k szexu√°lis nevel√©s√©re ir√°nyul√≥ bar√°ts√°gos politik√°t, amelyet a n√©met korm√°ny k√∂zponti elem√©v√© avatott, ahelyett hogy minden nemi er√Ķszakoskod√≥t azonnal kibaszarintan√°nak az orsz√°gb√≥l.R√∂hej.

http://www.inform.../?id=54442

http://www.gatest...nts-crisis

**************************

ARAMIS!

#12 | Aramis
Kárpótollak a törölt Pápa-videóért egy másik ugyan olyan videóval:

https://www.youtu...rxrLUTSqTA
#15 | Hegel - 2016.03.25. 19:11:58
Renegat ha el√Ķsz√∂r l√°tn√°m a n√©metek faxs√°g√°t m√©g t√°n???? de dil√≥ mind egyt√Ķl egyig....gy√°rilag!

A coton mit√Ķl v√©d meg? er√Ķszakol√≥ egyszer√ľen t√°rgynak tekinti a m√°sik ember test√©t....√©s ez a nagy probl√©ma! A m√°sik ez a h√°rom vall√°s egy t√∂r√∂l fakad egy ir√°nyt mutat ha a k√∂z√©pkori inkvizici√≥t is beleveszem - √©s bele kell baxni a kuk√°ba! http://napimigran...-velemeny/

Az ami valamikor Istv√°n el√Ķtt a magyaroknak volt az tot√°lisan t√∂k√©letes hitrendszerk√©nt m√ľk√∂d√∂tt √©s nem tett kiv√©telt vall√°si dolgokban ember √©s ember k√∂z√∂tt. √Čs mivel maga a teremt√Ķ term√©szet volt a f√Ķ k√∂zponti hatalom - amit mai is hiszek hogy alapj√°banv√©ve az! - igy nem tett a term√©szet k√ľl√∂mbs√©get fajra nemre gazdagra szeg√©nyre val√≥ k√ľl√∂mbs√©get - mindre egyform√°n ontotta a f√©ny√©t! Azt√°n aki √©l a f√©ny√©vel az j√≥l j√°r aki nem az lealjasodik legyen az gazdag vagy szeg√©ny. Saj√°t magunkt√≥l f√ľgg melyik utat v√°lasztjuk.

Ideje lenne a n√©meteknek bejelenteni NINCS T√ĖBB BEENGED√ČS!

Ugyanis mig ezt nem teszi meg nyugateur√≥pa addig vel√ľnk is kibax.
#16 | spartakusz - 2016.03.25. 19:18:56
A p√°pa megmosta m√°s vall√°s√ļ emberk√©k l√°b√°t 2016-ot √≠runk √©s h√ļsv√©t el√Ķtt P√ČNTEK VAN 25-e!

Ha √©n is vall√°s oldal√°r√≥l k√∂zel√≠ten√©m meg a k√©rd√©st, bennem is ugyan az a m√©reg √©s d√ľh gy√ľlemlene fel. Mint m√°sokban, amikor tudom√°st szereznek r√≥la.

De mi magyarok vagyunk! Mondok egy t√∂rt√©netet a nem r√©gm√ļltb√≥l, : Amikor megk√©rdeztem l√°nyom egyik udvarl√≥j√°t ; √©lett√°rs√°t, hogy milyen vall√°s√ļ ; azt v√°laszolta, hogy r√≥mai katolikus ; m√©rgemben mondom neki, egy nagy *aha*t vagy az ; ha magyar, vagy akkor magyar kereszt√©ny vagy!
Bizony, ha √≠gy k√∂zel√≠ts√ľk meg a k√©rd√©st, akkor r√° kell d√∂bbenn√ľnk, hogy a r√≥mai vall√°s hatalom azt csin√°l, amit akar, nem a kereszt√©ny, ha nem a r√≥mai katolikus vall√°s gyal√°z√°s√°val ; lelke rajta - a p√°pa, akit lev√°ltottak a f√∂ldi hatalmak, nem tudom √©l e m√©g ; de a F√ĖLDI HATALMAK √ĀLTAL KINEVEZETT SZEM√ČLY A teremt√Ķ el√Ķtt ; nem p√°pa, mert a p√°pa k√ľldet√©se hal√°l√°ig tart, a teremt√Ķ veheti v√°lthatja le, √ČS KIV√ĀLASZT√ďDIK ! M√ĀR R√ČG √ďTA NEM √ćGY M√õK√ĖDNEK!
Engem k√ľl√∂n√∂sen nem zavar ; mert tudom ; megvan fert√Ķz√Ķdve az √∂ssze vatik√°ni bag√°zs ;
Elbitorolt √©gi, de a f√∂ldi hatalmak vezet√Ķ helyeit is elfoglalva VIRGONCKODNAK MA M√ČG, A RABSZOLG√ĀK FELETT!
AZT AZ √ĖR√ĖK√ĖSNEK L√ĀTSZ√ď ILL√öZI√ďT KELTVE A TUDATLANOKNAK, HOGY √ēK ISTENEK!
ENNEK TUDAT√ĀBAN ; NE T√ĀPL√ĀLJUK A GY√õL√ĖLETET ; DE A VAL√ďS√ĀGOT HIRDESS√úK ; MOND √ČS √ćRD LE MINDENKINEK!

Mert mi is tudn√°nk, vall√°sukat kig√ļnyol√≥ nagy tetteket v√©gre hajtani - a tud√°s n√©p√©nek ne lenne √∂tlete erre? - ami egy √∂r√∂k√∂s b√©k√©tlens√©get √©s soha meg ne sz√Ľn√Ķ √°llapotot id√©zne el√Ķ ; illetve √Ķk ezt az√©rt teszik 2016 √©ve - mert szemit√°k √©s az antiszemita t√Ľz√©t soha nem engedik kialudni - ne tegy√©tek - a legjobb megold√°s, ha √©szre se vessz√ľk √Ķket!

Fetrengjenek hal√°los b√Ľneikben az √≠t√©let√ľkig! Ami √∂r√∂k√∂s hal√°l nekik ; vel√ľnk ellent√©tben, mert az igazs√°g a val√≥s√°g felszabad√≠t √©s a lelk√ľnk halhatatlan ez √°ltal!

V√©gtelen t√ľrelemmel. Id. Kiss L√°szl√≥
#17 | Renegat - 2016.03.25. 22:19:03
Lebilincsel√Ķ, szemnyitogat√≥ olvasm√°nyok t√∂rt√©nelmi visszatekint√©ssel az "Itt j√∂n a nap" (Here Comes The Sun) oldal√°n 1941-t√Ķl napjainkig.

Vil√°gdiktat√ļra terv - N√©metorsz√°g elpuszt√≠t√°sa - Oroszorsz√°g elfoglal√°sa - nemzet√°llamok helyett Orwelli √Āllatfarm brut√°lis l√©trehoz√°sa.

(A boldogsággá vált tudatlanság veszélyei.)
Az aj√°nlott linkek is rendk√≠v√ľl √©rdekesek - legalul √©s a sz√∂vegben.


https://dublinsmi...-the-helm/

https://dublinsmi...of-subway/

https://dublinsmi...er-angela/

https://dublinsmi...uperpower/
#18 | naiv - 2016.03.26. 21:28:13
Elegem van!!

http://videa.hu/v...jiLSHl2eiq

A k√∂z√∂s t√ļr√≥snak √ļgy l√°tszik t√©nyleg v√©ge, nincs tov√°bbi √ļt csak egyed√ľl ???????????? - DE - mi√©rt, minek, kinek, hova.............felejts√ľk m√°r el ezt a tanul√°s ezomaszlagot.

Nincs j√≥ √©s rossz - gondoltad volna??? - mivel a tervez√Ķ csup√°n "√ľl a sarokban", √©s elrakt√°rozza a be√©rkezett inform√°ci√≥kat - de cser√©lj√ľnk m√°r egy kicsit helyet, att√≥l f√ľggetlen√ľl, hogy egyek vagyunk - nesze neked-nekem??

Számomra NEM elfogadható az, ami most, és ahogy a Földön zajlik.

√Črtem √©n, hogy nonstop, de meddig van nyitva??

Teh√°t a megold√°s, A T√ĖRL√ČS!!
http://videa.hu/v...DbmVNeGzoM

Mivel ez a teszt - √©rzelem √©s √©letk√©ptelen - teh√°t NEM siker√ľlt.
K√∂sz√∂nhet√Ķen a sok belepiszk√°l√°snak az eredeti programba.
https://www.youtu...Skwu8Z5IRg
A 12 sz√°las DNS b√Ķl siker√ľlt 2est faragni, ami √≠gy sz....t sem √©r.
(bár a selejt is információ) - belegondoltál ebbe?

https://www.youtu...8ZheWHl3FU

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ja, hogy itt a h√ļsv√©t - keresztrefesz√≠t√©s + NEM volt!! - az csak a mese, ami ahhoz kellett, hogy megal√°zz√°k a tisztas√°got, √©s most val√≥ban megszerezz√©k a lelked!

Egy kis ismétlés
https://www.youtu...enafU1f9EM

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ez az √°llapot sem jobb, de ezt a lapot kaptuk - akkor lazuljunk!

https://www.youtu...2WhIoI27-A
.
#19 | Renegat - 2016.03.27. 23:20:35
Ma Belgr√°dban t√∂bb mint 10.000 ember tiltakozott Szerbia NATO-tags√°ga ellen, melyet a szerbiai ellenz√©ki p√°rtok javaslat√°ra √°prilis 24.-√©n -a NATO Szerbia bomb√°z√°s√°nak √©vfordul√≥j√°n- n√©pszavaz√°ssal fognak eld√∂nteni.Szerbia polg√°rainak t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge ellenzi a NATO tags√°got, az orsz√°g semleges st√°tusz√°t k√≠v√°nj√°k meger√Ķs√≠teni.

cdn3.img.sputniknews.com/images/103510/43/1035104369.jpg

http://sputniknew...erbia.html
#20 | Tulok - 2016.03.30. 16:36:58
√Āltal√°nos v√≠rust√°mad√°s tapasztalhat√≥ orsz√°gszerte. Aj√°nlott √°tvizsg√°lni a g√©peket SuperAntispyware √©s MalwareBytes programokkal, az alap v√≠rusv√©delmen k√≠v√ľl!
Esetenk√©nt a SpyHunter 4-re is sz√ľks√©g lehet.

http://www.supera...yware.com/
https://www.malwa...
http://www.enigma...spyhunter/

A SuperAntiSpyware fent hagyhat√≥ kieg√©sz√≠t√Ķ v√©delemk√©nt. Ha er√Ķsebb a g√©p, a MalwareBytes is, de a SpyHunter csak az ellen√Ķrz√©s idej√©re maradjon a g√©pen, mert "√∂sszeakadhatnak".

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum