NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Metastasis
MetastasisEur√≥pa "hal√°ltus√°j√°t" figyelve m√©g a k√ľls√Ķ szeml√©l√Ķ is (b√°r nem lehet k√≠v√ľl√°ll√≥, mert az √ē feje felett is √©g a h√°z, b√°rhol √©l a vil√°gon) meg√°llap√≠thatja, hogy a 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott EKB utas√≠t√°s harmadik pontja szerinti eur√≥pai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se a Lisszaboni EU kollabor√°ns "vezet√Ķinek" √©s els√Ķsorban Merkel c√©lja, miut√°n az els√Ķ k√©t pont (az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek lecs√∂kkent√©se, els√Ķ sorban zsarol√°ssal, szem√©lycser√©kkel) megval√≥sult. V√©gc√©l: Eur√≥pa tot√°lis kirabl√°sa, felsz√°mol√°sa, feloszt√°sa √©s az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny bevezet√©s√©vel Nyugat-Eur√≥p√°ban, valamint h√°bor√ļs √∂vezetk√©nt Kelet-Eur√≥pa orosz ir√°ny√≠t√°s al√° v√©tele, felhaszn√°lva ehhez a fizetett bev√°ndorl√≥k t√∂meg√©t az Eur√≥pai Uni√≥ sz√©tszak√≠t√°s√°ra. Kelet-Eur√≥pa, NSZK √©s a legt√∂bb tag√°llam kifoszt√°s√°ra alakult a Lisszaboni EU USA-brit seg√©dlettel, "egyes√≠t√©s" n√©lk√ľl nem ment volna...

Eur√≥pa nyugati fel√©n tombol a korm√°nyok ir√°ny√≠totta √©s alaposan cenz√ļr√°zott, bev√°ndorl√≥kkal kapcsolatos m√©dia-terror. Annak idej√©n megismerhett√ľk a gazdas√°gi b√©rgyilkosok "munkam√≥dszereit", a korrump√°lhat√≥ politikusok megv√°s√°rl√°s√°t, de a "technol√≥giai le√≠r√°sban" nem szerepeltek a kiteny√©sztett kaz√°r-zsid√≥, szinte kiv√©tel n√©lk√ľl csal√°ssal hatalomba tolt jelenlegi "politikusok". A helyzet vil√°gszerte azt mutatja, hogy Amerik√°t√≥l K√≠n√°ig h√°tt√©r vagy ny√≠lt zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s pr√≥b√°l k√©tp√≥lus√ļ vil√°gv√≠zi√≥t vet√≠teni az emberek el√©, pedig csak zsid√≥-zsid√≥ ellen harcol ter√ľletszerz√©si √©s fegyverkez√©si bev√©teleket n√∂vel√Ķ haszon√©rt √©s az ezen kereszt√ľl a m√©g nagyobb hatalom√©rt, nagyobb szelet√©rt a " F√∂ld nev√Ľ tort√°b√≥l". A vil√°g m√©gis k√©tp√≥lus√ļ, egyik p√≥lus a kaz√°r-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s √©s a nagyt√Ķk√©nek nevezett szint√©n zsid√≥-cionista √∂sszefon√≥d√°s, a m√°sik p√≥lus a vil√°g m√©g nem fert√Ķz√∂tt lakoss√°ga.


Ez a lakoss√°g vagy megel√©gedik a cirkusszal, amit a 96%-ban zsid√≥ m√©dia k√≠n√°l, vagy megpr√≥b√°l nem tudom√°st venni arr√≥l, hogy a cirkusz mell√© nincs keny√©r, √©s gyakran a n√©z√Ķket dobj√°k oda az "oroszl√°nok" el√©. Egyesekkel m√©g mindig neh√©z meg√©rtetni, hogy csak a tudatlans√°guk nem akad√°lyozza meg √Ķket abban, hogy feleslegesen t√∂rjenek l√°ndzs√°t egyik vagy a m√°sik zsid√≥ "vezet√Ķ" mellett, amelyik √ľgyesebben csapja be, veri √°t √Ķket. A jelzett "vezet√Ķk" Obam√°t√≥l Putyinig, Merkelt√Ķl Orb√°nig, Erdog√°nt√≥l (Valtsman)Porosenk√≥ig, egy csapatban adj√°k el√Ķ sz√°munkra "a hatty√ļ hal√°l√°t", mik√∂zben egyezm√©nyek sz√ľletnek k√∂z√∂tt√ľk, amelyeket csak sz√°mukra kedvez√Ķ esetben alkalmaznak, illetve tartanak be.

√ćgy van ez a Genfi-egyezm√©nnyel is, amit megker√ľltek az Erdog√°n-EU meg√°llapod√°sban. Sz√°nd√©kosan nem T√∂r√∂korsz√°got √≠rtam, mivel Eur√≥p√°hoz hasonl√≥an, csal√°sok sorozat√°val, a Bilderberg Group, Izrael √©s Nagy Britannia √°ltal hatalomba er√Ķszakolt, minisztereln√∂knek vagy k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂knek nevezett dikt√°torok k√∂tnek egyezm√©nyeket Merkelhez vagy Orb√°nhoz hasonl√≥an, n√©pi felhatalmaz√°sra hivatkozva, de a n√©p megk√©rdez√©se √©s t√©nyleges felhatalmaz√°s n√©lk√ľl. A pof√°tlans√°g cs√ļcspontja az "amerikai demokr√°cia", a republik√°nus jobb √©s demokrata baloldallal, ahogy a Magyarorsz√°gk√©nt Kaliforni√°ban bejegyzett Kft. "p√°rtjai" is k√©t oldalra tagoz√≥dnak (l√°tsz√≥lagos bal √©s jobb, de val√≥j√°ban hatalmon l√©v√Ķk √©s ellenz√©kis√©g√ľk√©rt fizetett √°llellenz√©kiekre). A be nem tartott egyezm√©nyek (Az Emberi Jogok Nyilatkozata, Nemzetk√∂zi Jog, ENSZ hat√°rozatok, EU aj√°nl√°sok stb.) a "demokratikus d√≠szlet" r√©szei, csak rizsa.


√Ālland√≥ t√©ma az iv√≥v√≠z hi√°ny, hivatkozva azokra a ter√ľletekre, ahol nincs el√©gs√©ges v√≠zell√°t√°s, de igen ritk√°k a p√°ralecsapat√≥, vagy tengerv√≠zb√Ķl napt√ľkr√∂kkel desztill√°l√≥ olcs√≥ berendez√©sek, √©s a "felszabad√≠t√≥ √©s demokratiz√°l√≥" amerikai √©s brit l√©gicsap√°sok els√Ķ c√©lpontja a l√≠biai v√≠zrendszer lerombol√°sa volt L√≠bia lerohan√°sakor is...
Az USA által 2016. február 19-én Líbiában lebombázott szerb diplomaták egyikének, Stepic féltestvére Velja Misic találóan fogalmazta meg:
"az amerikaiak err√Ķl h√≠resek. Bel√©phetnek b√°rhov√°, ahov√° akarnak, megtehetnek b√°rmit, amit akarnak, de a felel√Ķss√©get nem v√°llalj√°k √©rte", ahogy Jap√°nban sem b√ľntettek meg egyetlen amerikai nemi er√Ķszakot elk√∂vet√Ķ katon√°t sem, √©s ahogy az amerikai t√∂meggyilkos eln√∂k√∂ket sem.
Jellemz√Ķ zsid√≥-amerik√°ra, ahogy kaz√°r-zsid√≥ Izraelre √©s az Efraim lesz√°rmazottjai uralta Nagy Britanni√°ra, hogy t√∂rv√©nyek felettinek k√©pzelik magukat. A Vatik√°n, a Wall Street, City of London √©s Tel-aviv a patk√°nyf√©szkek k√∂zpontjai...

A patk√°nyelitnek mindig √ļjabb √©s √ļjabb konfliktusokat kell gener√°lnia, hogy min√©l nagyobb haszonra szert t√©ve megv√≠vj√°k egym√°s elleni h√°bor√ļjukat a hatalom√©rt, mik√∂zben √°tverik √©s kord√°ban tartj√°k, h√°bor√ļkba sodorj√°k azt a n√©pess√©get akin √©l√Ķsk√∂dnek √©s nem mellesleg a megt√©vesztett k√∂vet√Ķiket, akik azt hiszik, hogy r√©szesednek a zs√°km√°nyb√≥l. A glob√°lis id√Ķj√°r√°s-szab√°lyoz√°s, a glob√°lis felmeleged√©sre hivatkozva fej√©se az emberis√©gnek, a glob√°lis egyen-n√©pess√©g, a glob√°lis v√≠rusos √©s bakteriol√≥giai lefert√Ķz√©se a F√∂ld lakoss√°g√°nak, a glob√°lis p√©nzhatalom, a glob√°lis h√°bor√ļ r√©me, a glob√°lis vall√°s ide√°ja √©s a glob√°lis megfigyel√©s, m√°r annyi "glob√°lis", hogy egy harcedzett idegzet√Ľ vakol√≥ is belezavarodik.


Terveiket nem rejtik v√©ka al√°, mert ismert√© v√°l√°suk √ļjabb lehet√Ķs√©get k√≠n√°l konfliktusok kirobbant√°s√°ra. A technikai fejl√Ķd√©s eredm√©nyeit is a hatalom√©rt folytatott h√°bor√ļjuk c√©lkit√Ľz√©seinek megval√≥s√≠t√°s√°hoz haszn√°lj√°k fel. Az emberekbe √ľltetett RFID chipek (egyes agyamentek m√©g √∂r√ľlnek is neki) m√©g el sem terjedtek, de m√°r nano-robotok emberi szervezetbe juttat√°sa is folyamatban van (b√°r mindkett√Ķt k√∂nny√Ľ hat√°stalan√≠tani nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ mikrohull√°mmal vagy elektrom√°gneses l√∂k√©shull√°mmal). A "Fenevad elektronikus b√©lyege", mint l√°that√≥, "m√©g nem az igazi"...

K√∂nnyen alkalmazhat√≥ a Ghandi-m√≥dszer: ha csak saj√°t magunk √©s a k√∂rnyezet√ľnkben √©l√Ķk elektronikus azonos√≠t√≥it tessz√ľk t√∂nkre, ki√≠rtuk magunkat a t√°rsadalomb√≥l. Az elektroniz√°lt banktechnol√≥gia nem csak az√©rt vesz√©lyes, mert b√°rmikor b√°rmennyi p√©nzt hozhatnak l√©tre, hanem az√©rt is, mert k√∂nnyed√©n elvehetik azt ami√©rt megdolgoztunk. A chip-n√©lk√ľliek nem f√©rhetnek hozz√° szolg√°ltat√°sokhoz, olyan term√©kekhez, amelyeket nem tudnak el√Ķ√°ll√≠tani, az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s m√©g ig√©nyl√©sre m√©lt√≥ lehet√Ķs√©geit sem tudj√°k haszn√°lni, √©s sok olyasmit, ami az √©letben marad√°shoz sz√ľks√©ges.

A Ghandi-m√≥dszer adapt√°ci√≥ja az elektronikus megb√©lyegz√©s ellen, ha t√≠zezrek √©s sz√°zezrek v√°lnak azonos√≠thatatlann√°. Nem tudj√°k megakad√°lyozni, ahogy azt sem, hogy az √©hes √©s d√ľh√∂s emberek ne t√°madjanak elnyom√≥ikra! Ahogy mi sem tudjuk megakad√°lyozni, hogy nagy energi√°j√ļ l√©zertorped√≥kkal napkit√∂r√©seket id√©zzenek el√Ķ, √©s pontosan kisz√°m√≠tva a F√∂ld forg√°si poz√≠ci√≥j√°t, bizonyos ter√ľleteken hozzanak l√©tre elektrom√°gneses zavarokat, melyek megb√©n√≠tj√°k a felsz√≠ni elektronikus gyenge√°ram√ļ rendszereket, legyenek azok er√Ķm√Ľvek, v√°rosok vagy a t√∂megkommunik√°ci√≥, aut√≥k vez√©rl√Ķ -√©s ad√≥-vev√Ķ rendszerei. Pl. a vez√©rl√Ķ sz√°m√≠t√≥g√©ppel ell√°tott g√©pj√°rm√Ľvek felett √°t lehet venni az ir√°ny√≠t√°st, de az elektronika n√©lk√ľl, vagy meghib√°sodott elektronik√°val m√°r neh√©z lehet haszn√°lhat√≥ √°llapotba hozni ezeket.

Az √ļjabb "√Ķr√ľlet", a puszt√≠t√°s √ļjabb lehet√Ķs√©ge az interneten megv√°s√°rolhat√≥ DNS alkot√≥elemek t√°rh√°za, melyekkel ak√°r otthoni k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt is l√©trehozhat√≥k a vil√°g√≠t√≥ tintahalakb√≥l kivont DNS-elemekkel keresztezett vil√°g√≠t√≥ bakt√©riumok, vagy b√°rmi m√°s egy√©b. Klubok l√©tes√ľlnek a k√≠s√©rletez√Ķ kedv√Ľ "amat√Ķr√∂k" sz√°m√°ra, ahol megfelel√Ķ eszk√∂z√∂kkel is ell√°tj√°k az "√©rdekl√Ķd√Ķt", de aki tov√°bb l√©p, mulats√°gosnak tartja a v√≠russal az eg√©r kopony√°j√°nak impulzus tov√°bb√≠t√°sra √©rz√©keny√≠tett r√©sz√©nek l√©zer-f√©nnyel t√∂rt√©n√Ķ vez√©rl√©s√©t. A szerencs√©tlen √°llat √∂r√∂mmel dugja az orr√°t a kijel√∂lt lyukba, mert akkor √∂r√∂m√©rzetet hoznak l√©tre az agy√°ban. A katonai alkalmaz√°si ter√ľletek sokkal aggaszt√≥bbak...


Sokf√©le √©s √©rdekes magyar√°zatot hallani a kiskunhalasi l√∂v√∂ld√∂z√©sr√Ķl (els√Ķ emelet b√≠r√≥s√°g, m√°sodik √ľgy√©szs√©g). B√°r a Halas-m√©dia lehet√Ķs√©geihez k√©pest el√©g korrekten t√°j√©koztatott. Bels√Ķs dolgoz√≥ elmond√°sa szerint csak h√°rom l√∂v√©s d√∂rd√ľlt el. A vezet√Ķ √ľgy√©sz l√°t√≥t√©rben sem volt. A biztons√°gi √Ķr a B. J√°nos √°ltal k√©zben tartott dobozba szeretett volna belen√©zni, amikor t√ļszul ejtette a felh√°borodott "mer√©nyl√Ķ". A l√©pcs√Ķn felfel√©tartott t√ļsz√°val, B. J. szerencs√©tlens√©g√©re a gondnok h√°tulr√≥l fejbe v√°gta, ez okozta az eszm√©letveszt√©st. A fegyver ekkor vagy dulakod√°s k√∂zben s√ľlhetett el. Az eset ink√°bb az√©rt √©rdekes, mert Dr. T√©gl√°s P√©ter viselt dolgair√≥l napokig besz√©lt a v√°ros azon t√∂rzsk√∂z√∂ns√©ge, akik m√°r megtapasztalt√°k, mit jelent a 72 √≥r√°s el√Ķzetesben az √ľgy√©szi meghallgat√°s. A tarif√°k v√°ltoz√≥k, a b√Ľncselekm√©ny s√ļlyoss√°g√°t√≥l f√ľgg√Ķen. Milli√≥t√≥l ak√°r k√©t sz√°mjegy√Ľ milli√≥kig, ugyanis az √ľgy√©szs√©g emel v√°dat (vagy nem is ind√≠t elj√°r√°st). B√°rmennyire hihetetlen, itt olyan is szabadon aut√≥zgathat, aki r√©szegen, gyorsan hajtva a zebr√°n g√°zolt hal√°lra embert, √©s sok az "olyan tapasztalat", hogy "bizonyos k√∂r√∂knek" mindent szabad, csak legyen elegend√Ķ p√©nze.

T√©gl√°s sz√°rmaz√°sa sem ismeretlen, nem kell bar√°tom inform√°ci√≥ira hagyatkoznom egykori oszt√°lyt√°rs√°val kapcsolatban. Am√ļgy ez senki sz√°m√°ra sem titok. Orsz√°gosan jellemz√Ķ a b√≠r√≥s√°gok, √ľgy√©szs√©gek, k√∂zjegyz√Ķk √©s v√©grehajt√≥k "munk√°j√°ra √©s hovatartoz√°s√°ra". A haza√°rul√°st, el√Ķtte hivatal√°ban elk√∂vetett csal√°sokat, sikkaszt√°sokat elk√∂vet√Ķ, majd korm√°nysz√≥viv√Ķj√©t likvid√°ltat√≥ volt minisztereln√∂k√∂t √©pp √ļgy nem vonj√°k felel√Ķss√©gre, mint a regn√°l√≥ maffia-korm√°ny 27 √©ve folyamatosan b√Ľncselekm√©nyeket elk√∂vet√Ķ tagjait sem. A Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g 500 gengszterv√°lt√°st√≥l "hivatalban" volt vagy l√©v√Ķ "politikus" ellen sem hajland√≥ megind√≠tani a nyomoz√°st, pedig a feljelent√©sek bizony√≠t√©kokkal, a v√°dakat dokumentumokkal is al√°t√°masztott√°k a feljelent√Ķk.

Visszat√©rve a l√∂v√∂ld√∂z√©sre √©s olvasva a hozz√°sz√≥l√°sokat k√ľl√∂nf√©le port√°lokon, √°ltal√°ban az a v√©lem√©ny, hogy az elk√∂vet√Ķ s√ļlyosan terhelt balf√©k lehetett. Hirtelen felindul√°sr√≥l nem besz√©lhet√ľnk, mivel g√©pj√°rm√Ľv√©t a t√∂bb, mint 300 m-re l√©v√Ķ piacn√°l √°ll√≠totta le, majd √°ts√©t√°lt a b√≠r√≥s√°g √©p√ľlet√©hez. A 240 l√Ķszer, 8 db 30-as t√°r. J√≥kora "dobozra" lehetett sz√ľks√©ge, mivel az AK-47-es sem olyan kicsi. Biztos k√©nyelmetlen lehetett volna, ha beismerik, hogy a gondnok tette √°rtalmatlann√° a gyakorlatlan, vagy egyes v√©lem√©nyek szerint felb√©relt "mer√©nyl√Ķt". Ez ut√≥bbi feltev√©s sem elvetend√Ķ, mivel ennyire nem lehet b√©na valaki, √©s m√°r kor√°bban is pedzegett√©k, hogy a piszkos munk√°t elv√©gz√Ķ b√≠r√≥knak, √ľgy√©szeknek √©s v√©grehajt√≥knak sem √°rtana v√©delem, b√°r ilyesmi "jobb helyeken" nem sz√ľks√©ges, de Magyarorsz√°g, √©s ezen bel√ľl B√°cs-Kiskun Megye nem az.

Magyarorsz√°g egy olyan hely a vil√°gban, amely ter√ľleten 71 √©ve nemhogy demokr√°cia, de √©rv√©nyes, n√©pi felhatalmaz√°ssal rendelkez√Ķ rendszer sincs. Jogrend√ľnk egy 71 √©ve megsz√°llt √©s folyamatos kifoszt√°s alatt √°ll√≥ kaz√°r-zsid√≥k k√∂z√∂tti csere√°r√ļ gyarmati vagy tartom√°nyi ter√ľlet egyir√°ny√ļan m√Ľk√∂d√Ķ, csak bizonyos r√©teggel szemben szankci√≥kat alkalmaz√≥ k√©nyszer√°llapota. Ezek j√≥l l√°tszanak abb√≥l is, hogy term√©szeti kincseinket megk√©rdez√©s√ľnk n√©lk√ľl akn√°zz√°k ki azok, akik felett√ľnk fel√ľgyeletet gyakorolnak. Az 1949-√≥ta elcsalt v√°laszt√°saink tal√°n csak a nem r√©gen lezajlott n√©met tartom√°nyi v√°laszt√°sokhoz hasonl√≠that√≥k, b√°r n√°lunk m√©g ut√≥lag hirdetik ki a meghamis√≠tott v√©geredm√©nyt, nem √ļgy mint a n√©metekn√©l, ahol a "v√°laszt√°si eredm√©nyeket" m√°r a v√°laszt√°s el√Ķtti napon tudatt√°k az internetez√Ķkkel.


Az eg√©sz bolyg√≥t v√©groml√°sba d√∂nt√Ķ hatalmi t√∂rekv√©seket √©rz√©kelve, egyre t√∂bb embernek ny√≠lik fel a szeme, de ahhoz m√©g mindig t√ļl kev√©snek, hogy egys√©gesen les√∂p√∂rj√©k magukr√≥l √©l√Ķsk√∂d√Ķiket. A zsid√≥ √©s cionista ideol√≥gia nem m√°s, mint morzs√°kat sz√≥rni a kis-zsid√≥ el√© a j√≥l√©t √©s g√≥j rabszolg√°k birtokl√°s√°nak √≠g√©ret√©vel, Erec-Izrael d√©lib√°bj√°val, hogy h√Ľs√©gesnek ugyan nem mondhat√≥, a zs√°km√°ny rem√©ny√©ben √∂sszefog√°sra k√©pes rabl√≥bandak√©nt l√©pjenek fel. De Szt√°lin kaz√°r-zsid√≥ irt√°sa, Rosevelt √©s Churchill Hitlerista m√≥dszerei m√©g √≠gy sem reduk√°lt√°k a vezet√©s sz√°m√°ra optim√°liss√° a l√©tsz√°mukat. Sok az asszimil√°l√≥dott, t√ļls√°gos kev√©s genetikai hib√°val sz√ľletett √©s lemorzsol√≥d√≥, egyre jobban kevered√Ķ zsid√≥, vagy mi is?.

A UCC, a multinacion√°lis orsz√°g-v√°llalatok egyezm√©nye az egyetlen, m√©g l√©tez√Ķ √©s a kaz√°r-maffia √°ltal √ļgy-ahogy betartott meg√°llapod√°s, b√°r keretei fokozatosan cs√ļsznak sz√©t, mint ahogy egyre kisebb l√©tsz√°m√ļ (nem l√©leksz√°m√ļ), de egyre nagyobb hatalm√ļ csoportok k√∂z√∂tt zajlik a harc a h√°tt√©rben. A v√©geredm√©nyt nem neh√©z "megj√≥solni". Meg fognak d√∂gleni! Hazai keretek k√∂z√∂tt, mert haza akkor is van, ha kifosztott√°k √©s porig rombolt√°k a Haz√°t, jelz√©s √©rt√©k√Ľ a l√∂v√∂ld√∂z√©s, mert a f√©lelmetes m√©rt√©kben burj√°nz√≥ korrupci√≥ el√Ķbb-ut√≥bb t√∂megess√© v√°l√≥ fell√©p√©st v√°lt ki az emberekb√Ķl √©s ezen nem seg√≠t, ha h√°zi√Ķrizetben, √ļn. "v√©delem alatt" tengethetik √©let√ľket a volt "sz√∂vets√©gesek, b√Ľnt√°rsak", az egykori √©s alkalmank√©nt most is el√Ķker√ľl√Ķ, de az igazi f√Ķn√∂ks√©g zs√°km√°ny√°b√≥l lopkod√≥k, rabolgat√≥k, fosztogat√≥k, a "k√∂zjogi m√©lt√≥s√°gok", mert a f√©rgek sorsz√°muk helyett m√©g ilyen megsz√≥l√≠t√°st is elv√°rnak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Renegat - 2016.03.30. 18:14:47
Csatlakozva Tulok mesterhez, az alábbi oldalon való tájékozódást is ajánlanám figyelmetekbe:

"Biztons√°gport√°l - az informatika √Ķrszeme"

http://biztonsagp...

**********************

Ez is érdekes lehet, akinek ilyen gondja van.
R√©gi laptopja vagy PC-je van? √ćgy tud bel√Ķle √ļjat var√°zsolni!
(telep√≠t√©se el√Ķtt minden fontos adatot √©s driver szoftvert menteni kell √©s a CloudReady oper√°ci√≥s rendszer telep√≠t√©s√©hez sz√°m√≠t√°stechnikai szakember sz√ľks√©ges)

http://www.hirado...arazsolni/

***********************

Ez se rossz!√Čs m√©g azt mondj√°k, hogy a n√©meteknek nincs humor√©rz√©ke!Egy kis mar√≥ ir√≥ni√°val f√Ľszerezve eg√©sz j√≥ vide√≥sorozat:

https://www.youtu...2e2yHjc_mc

https://www.youtu...4252217545
#22 | Hegel - 2016.03.31. 01:53:59
Na egyik ismer√Ķs√Ķmnek leblokkolt√°k a g√©p√©t √©s k√ľldtek egy ablakban √©rtesit√©st menjen fel xy oldalra ahol megtudta 5 napon bel√ľl fizessen 150 doll√°rt bitkointba ha akarja a felold√≥ k√≥d√≥t....

Az eg√©sz vil√°g megbolondult....ahogy olvasom....Tot√°lis z√ľrzavar mindenhol, keleteuba az usa telepiti a p√°nc√©los hadoszt√°j√°t..minek etetni vagy miafaxnak? Obama sir√°nkozik hogy csal√≥d√≥tt a t√°rsaiba...azt√°n 4 √©veseket er√Ķszakolnak a migrik n√©metbe...√©s b√°r tot√°l tele a hat√°r katon√°val m√©gis napi 500 n√°l is t√∂bb bef√©rk√∂zik valahogy...hogy Bp fel√© Gy√Ķrben men√Ķket vagy hazafel√© tart√≥kat fogtak ki tudja...sz√≥val a vil√°g beh√ľly√ľlt.
#23 | Hegel - 2016.04.02. 01:30:45
#24 | Renegat - 2016.04.03. 14:31:23
"√ČBRESZT√ē! ITT NAGY BAJ LESZ!" - Dr. Paulin Ferenc professzor emeritus
a Magyar Tudományos Akadémia doktorának nyílt levele, felhívása.

Itt nem f√©l√©lemkelt√©sr√Ķl van sz√≥, hanem "utols√≥ figyelmeztet√©sr√Ķl! A "magyar zsoldos hadsereg" √©s a TEK sz√ľks√©g eset√©n nem k√©pes megv√©deni az orsz√°got, ezt mindenki tudja. Mindenki csak √∂nmag√°ra sz√°m√≠that...? A NATO-USA idegen hadseregeire nem alapozhatja egy orsz√°g sem a saj√°t v√©delm√©t, adott helyzetben minden k√∂rnyez√Ķ orsz√°g saj√°t v√©delm√©re fog √∂sszpontos√≠tani, idegen zsoldosokt√≥l pedig semmi j√≥t nem v√°rhatunk.M√©g egy valamire haszn√°lhat√≥ European Defence Forc√©t sem tudtak √∂ssze√°ll√≠tani a migr√°ci√≥s inv√°zi√≥ meg√°ll√≠t√°s√°ra, ez egyszer√Ľen nevets√©ges. K√∂vetelni kell a k√∂telez√Ķ sorkatonai szolg√°lat vissza√°ll√≠t√°s√°t azonnal, m√≠g nem k√©s√Ķ!

https://internetf...-baj-lesz/

https://internetf...otelesseg/
#25 | spartakusz - 2016.04.03. 20:07:42
"√ČBRESZT√ē! ITT NAGY BAJ LESZ!"

helyesebben - M√ĀR R√ČG√ďTA VAN!


Szerkesztés | Törlés
spartakusz 2016. √°prilis 03. 05:11:07
RENDK√ćV√úLI k√∂zl√©sem: a zsid√≥ soha nem l√°tott m√©rt√©kben meggyal√°zta n√©pem fajom: Hazug √©s hamis filmet k√©sz√≠tett SINKA ISTV√ĀN FEKETE BOJT√ĀRJ√ĀR√ďL - melyben szarosnyelv√Ľ magyarnak √©s barb√°r-magyarnak titul√°lta √©rthet√Ķen! alapos gyan√ļval √°ll√≠tom, amikor m√°r a 25.r.hez √©rtem a meghallgat√°ssal itt: http://mek.oszk.h...25af32.mp3
mert r√°d√∂bbenek, hogy saj√°t maga √≠rja a t√∂rt√©netet Sinka Istv√°n az √≠r√≥ √©s k√∂lt√Ķ - teh√°t - ha meghalt √ļgy ahogy a filmben lej√°tssz√°k nem t√∂rt√©nhetett meg e
folytat√°sa:
spartakusz 2016. √°prilis 03. 05:12:24
nem történhetett meg e miatt döbbenek rá -Ezért felszólítom és követelem, hogy egy értelmes magyar jelentse fel a zsidót a magyar - népi faji és stb. elleni uszítás és kiirtásra ösztönzés sugallat - miatt! tisztelettel megtörve a jeget id. Kiss László

innen:
http://postaimre....owstart=20

M√≥ricz Zsigmond - Barb√°rok c. m√Ľv√©nek elemz√©se
A novella az√©rt is nagyon megrend√≠t√Ķ, mert a gyilkoss√°g oka nem puszt√°n a szeg√©nys√©g, hanem a puszta szerz√©sv√°gy.

http://www.doksi....amp;id=435

– Hogyan j√∂tt az √∂tlet, hogy ebb√Ķl a k√©t t√∂rt√©netb√Ķl, Sinka Istv√°n √©letrajzi reg√©ny√©b√Ķl √©s a M√≥ricz-novell√°b√≥l egy t√∂rt√©net legyen?

– Az els√Ķ gondolat a Barb√°rok volt. Ez az √∂t√∂dik M√≥ricz-feldolgoz√°som, a kor√°bbiakban t√∂bbnyire nagyon megv√°ltoztattam M√≥ricz t√∂rt√©net√©t, de nem sz√≥lt, hogy ellen√©re lenne (nevet). A Barb√°rok az√©rt k√ľl√∂n√∂sen f√°jdalmas t√∂rt√©net, mert nincs k√ľls√Ķ ellens√©g, hanem magyar ember a magyar embert √∂li meg, rabolja ki.

http://magyarfilm...z%C5%91vel


Na l√°tj√°tok az ostoba el is √°rulja mag√°t – hamis √∂sszekevert filmj√©vel meg√∂lte SINKA ISTV√ĀNT!
Persze a misztikum a k√©pzelet vil√°g√°ban – de megmondom √©n √Ķszint√©n, hogy amikor megn√©ztem a filmet arra gondoltam, hogy meghalt a f√Ķszerepl√Ķ – √©s ezt logikusan okosan is gondoltam! De a val√≥s√°gban nem ez t√∂rt√©nt – lent beteszem olvasd el √©let√©t Sinka ISTV√ĀN √ćR√ď √ČS K√ĖLT√ēNEK—A BIBLI√ĀBAN BELEMER√úLVE HALT MEG TERM√ČSZETES HAL√ĀLAL – NYOMOZTAM KI UT√ĀNJ√ĀR√ĀSOM EREDM√ČNYEK√ČNT!

EZ VOLT A C√ČLJA, HOGY AZT HIDD, HOGY MEGHALT A F√ēSZEREPL√ē!

MERT AKI NEM J√ĀR UT√ĀNA, ELK√ĖNYVELI MAG√ĀBAN A BOJT√ĀR HAL√ĀL√ĀT – AZAZ A MAGYAR TUD√ĀST AMI A ZSIGEREIBEN VAN MELL√ēZI √ČS TUDATOS√ćTJA AZ ELLENKEZ√ēJ√ČT LEJ√ĀRAT√ĀS LEN√ČZ√ČS √ČS MINT TUDOM √ČN MILYEN ALJAS SZ√ĀND√ČKKAL USZ√ćT A MAGYAR ELLEN √ČS EZ √ĀLTAL M√ĀS EMBERBEN K√ČPEZTETTI, HOGY GY√öL√ĖLD √ČS PUSZT√ćTSD A MAGYART! !

EZ OLYAN MINT J√ČZUS A KERESZTEN , MERT OTT AKARJA L√ĀTNI – SOHA NEM FESZ√ćTETTT√ČK KERESZTRE – CSAK SZERETT√ČK, VOLNA, AZ LEHET, HOGY √ĖSSZEKEVERT√ČK VONTAK – √ĖSSZEADTAK – KIVONTAK KEVERTEK – MERT LEHETETT M√ĀS, AKIT KERESZTRE FESZ√ćTETEK – A C√ČL AZ √ĀLLAND√ď GY√õL√ĖLET FENN TART√ĀSA, HOGY GY√úL√ĖLJE EGYM√ĀST A K√ĀIN √ČS √ĀBEL N√ČPE!

BORZALOM – AMIKOR R√ĀJ√ĖV√ĖK ERRE – MERT TUDOM , HOGY A T√ĖBBI VALL√ĀST IS EBBEN A SZELEMBEN SAJ√ĀTITOTTA KRE√ĀLTA KI – AZ EGYM√ĀS ELLENI GY√õL√ĖLET PARAZS√ĀNAK √ĖR√ĖK√ĖS FENTART√ĀS√ĀVAL √ČS HA K√ĀOSZT AKAR CSAK FEL KEL NEKI ELEVENITTENI IZZITANI √ČS K√ČSZ AZ UJABB VIL√ĀG√ČG√ČS!

UGYE √ČRTETEK ENGEM – MERT √ČN √ćGY L√ĀTOM!

√ČS AZ √ČLETE:
SINKA ISTV√ĀNNAK:
Fekete bojt√°r vallom√°saival, amelyb√Ķl h√°nyatott sorsa, pokolj√°r√°sa a legteljesebben ismerhet√Ķ meg. Szenved√©sei √©s politikai csa√≥d√°sai a n√©pi √≠r√≥mozgalom jobb sz√°rny√°hoz k√∂zel√≠tett√©k, de a n√©met √©s magyar fasizmust√≥l elhat√°rolta mag√°t. Az 1945-√∂s politikai fordulatt√≥l v√°rta, hogy az v√©gre megoldja a legszeg√©nyebbek, a kisemmizettek √©vezredes s√©relmeit; igaz, nem kommunista m√≥don. A lapok sz√≠vesen k√∂zlik √ļjabb verseit, de az 1948-ban hatalomra ker√ľl√Ķ prolet√°rdiktat√ļra hallgat√°sra √≠t√©li, kirekeszti az irodalmi √©letb√Ķl. Csak 1957 ut√°n jelenhetnek meg elsz√≥rtan versei, 1961-ben novell√°sk√∂tete. Amikor l√≠r√°ja (Ena-dalok) √©s epik√°ja (Mesterek ucc√°ja, Szigetek k√∂ny ve) √ļj er√Ķre kap, a betegs√©g k√∂lt√∂zik be hozz√°, utols √©veiben Szin Magda √°ll b√°tor√≠t√≥an mellette, mik√∂zben a k√∂lt√Ķ v√©gs√Ķ mened√©k√©rt az Istenhez folyamodik. A Biblia vil√°g√°ba m r√ľlten √©ri a hal√°l 1969. j√ļnius 17-√©n,…”

INNEN:
http://magyar-ver...nka-istvan

TISZTELETTEL MINDEN VAL√ďDI MAGYARNAK – TERJESZD, DE SOHA EGYNEK MINDIG KETT√ēNEK INGY√ČR…
ID. KISS L√ĀSZL√ď
UT√ď√ćRTA:
SINKA ISTV√ĀN: NAPIM√ĀD√ď

√Āllok fenn a hegyen
S b√°mulom
A hajnal t√ľnd√∂kl√Ķ z√°szlaj√°t
A gy√Ķzelmes, piros f√©nyt,
Ezt a száz ágra hasadó, roppant vérszín rubint.
√Čs a s√°rga
Köveket alattam oltárrá szentelem.
Mert pap vagyok √©n ma, h√Ľ, aranysaruj√ļ,
Napimádó táltos, aki
Hószín palástomból a szívem
Kitakarom √©s a mellemb√Ķl a hegyre
Vért csapolok a szent
Felkel√Ķ nap el√©:
Az √©n n√©pem√©rt….Csud√°t
Csorgatok ma a f√©nyes arc√ļ napra:
√ēseim √©nek√©t √©s vert ez√ľst kehelyb√Ķl
az aratók szent dalát
tömjénezem felé.
√Čs itt maradok az
√ćg√©ret szav√°ig, itt fenn a hegytet√Ķn.
Mert jaj,
Remegve csókol a szerelmes lányajak
és az anyák
mellére cseppentett
√©let m√©ze kih√Ľl: a f√°k
medd√Ķn z√∂ld√ľlnek ki
az én véreim földjén
s a bar√°zd√°n bes√ľpped
a remény kovásza, ó!
S amíg meglengetem
Hószín palástomat
S a roppant kövekre forró vért locsolok, - a
Felkel√Ķ nap f√©nye,
Mint √©gi kegy sz√©tter√ľl:
R√ľgyek pattannak sz√©t √©s
Zeng√Ķ akkorddal b√ļg a forr√°s orgon√°ja:
A legtiszt√°bb zsolt√°r.
S a k√Ķm√°gj√°n
Vakítóan az ígéret fellobog.
Aranysarumat ekkor
Felcsatolom és
Indulok a hegyr√Ķl le a
Véreimhez
√Čs viszek
A l√°nyajkakra
L√°ngerej√Ľ cs√≥kot,
Az anyák mellére forró,
√Čdes tejet, a f√°k
Rostjaiba
Gy√ľm√∂lcsterm√Ķ er√Ķt,
√Čs viszek
Az √©n v√©reim f√∂ldj√©re a bronzkor√ļ aratoknak
Milli√≥, f√©nyl√Ķ, tengernyi b√ļzakal√°szt.

Köszönöm, hogy elolvastál!
#26 | spartakusz - 2016.04.05. 07:00:08
Tiszteletem uraim és hölgyeim!

H√°t v√©gig hallgattam Sinka Istv√°n vallom√°s√°t - megrend√≠tett √©s egyben meg is r√°zott - h√°t nincs senki aki megv√©dje, mert m√°r √Ķ k√©ptelen erre - e fizika vil√°g√°ban? Csak nevet√Ķk vannak akik arcunkba r√∂f√∂g√Ķk nagy nyilv√°noss√°g el√Ķtt - NEVETVE MONDJA: nem tiltakozott ellene a halott √≠r√≥ mint M√≥ricz Zsigmond eset√©ben A Vit√©zy mocsok kommunista zsid√≥ √°ltal! REM√ČLEM FELJELENTESZ TE MOCSOK - MERT EDDIG NEM JELENKEZET √ČRTELMES MAGYAR AKIT K√ČRTEM, HOGY JELENTSEN FEL USZ√ćT√ĀS√ČRT √ČS N√ČPIRT√ĀS REKL√ĀMOZ√ĀSA √ČS V√ČGREHAJT√ĀS√Ā√ČRT!

√ČS K√ČT √ćR√ĀSOM AMIT KOR√ĀBBAN √ćRTAM - OLVASS√ĀTOK √ČS HA EGYET√ČRTESZ VELE TERJESZD EZ A NEGYEDIK HELY AHOL EDDIG K√ĖZ√ĖLTEM LE:

A HOGYAN T A V√ČG√ČN √ćROM LE!

√ćME:
1.

MAG OS BAN

Magasan j√°r a nap, nincs felh√Ķ, csak n√©ha egy ritka szell√Ķ,
Melyen utazik a magom, √©s a csod√°s naps√ľt√©sben l√°tom,
Látom hatalmas bölcsöm peremét a kárpátokat!

Ez a sz√ľl√Ķhelyem helyesen MAGYARORSZ√ĀG t√∂r ki bel√Ķlem!
Oly √©des nekem, hogy f√°j√≥ sz√≠vem enyh√ľl, mert fentr√Ķl egybe l√°tom,
Lent a t√©rk√©pen √∂sszezsugorodva, megsemmis√ľlve a zsid√≥ miatt.!

Lent MAGYARORSZ√ĀG mi√©rt nem vagy MAGARORSZ√ĀG k√©rdem
K√©rdem magomt√≥l, mit v√©tettem √©n neked MAGYARORSZ√ĀG
Semmit és sokat, mert nem védtelek meg a térképrajzolóktól téged!

Hogy is védtelek volna, amikor nem tudtam, nem éreztem fájdalmad,
Mert érzelmeimre hatva lebutítottak, hittem és nem tudtam valóságodat.
Enyhítettem volna, mint most ahogy teszem a tevéssel a gyógyítással!

Most is fent vagyok a magosban, szell√Ķ sz√°rny√°n utazva figyelem,
MAGYARORSZ√ĀGOT egybe l√°tom sz√ľl√Ķhelyem, b√∂lcs√∂m a haz√°mat!
√Čdes haz√°m, √©des haz√°m dr√°ga egyetlen MAGYARORSZ√ĀGOM!

Hol √Ķseim hamvai vannak m√°r elporladva, lelk√ľk fent a magosban,
Magosban a szell√Ķsz√°rny√°n a k√°rp√°tok felett velem egyetemben majdan!
T√ľnd√©rek t√°ncolnak lent a r√©ten, t√°ltosok s√≥hajtoznak a MAGYARHONBAN!

MAGYARORSZ√ĀG te dr√°ga mi√©rt vagy TE mindig rabig√°ba, MI√ČRT ENGEDED.
A k√°rp√°tok √∂lel√©s√©ben mi√©rt engeded be az ellens√©ged MAGYARORSZ√ĀG HAZ√ĀM.
V√°lassz vezet√Ķt m√°r magodnak, mert nincs kir√°lya M√°ty√°s √≥ta, √©s √≠gy h√°nykol√≥dsz ide-oda!

Magasan j√°r a nap, nincs felh√Ķ, csak n√©ha egy ritka szell√Ķ,
Melyen utazik a magom, √©s a csod√°s naps√ľt√©sben l√°tom,
Látom hatalmas bölcsöm peremét a kárpátokat!


Ez a sz√ľl√Ķhelyem helyesen MAGYARORSZ√ĀG t√∂r ki bel√Ķlem!
Oly √©des nekem, hogy f√°j√≥ sz√≠vem enyh√ľl, mert fentr√Ķl egybe l√°tom,
Lent a t√©rk√©pen √∂sszezsugorodva, megsemmis√ľlve a zsid√≥ miatt.!

Kelt: Gerry k√≠v√°nalm√°ra meglepet√©s szer√Ľen ma 2016-04-02 B√°zakeretty√©n ma csak √Ķ olvashatja, mert csak √Ķneki k√ľld√∂m el emailon – √©s azt csin√°l vele amit akar ..
De az √©n k√≠v√°nalmam, hogy √≠r√°saimat mindig terjessz√©k soha egynek mindig kett√Ķnek

Üdvözlettel és megbocsátva id. Kiss László
Ui: ELFELEJTETTEM….


2.


A T :

Hát mit mondjak Рírjak?

Le√≠rom nektek ahogy √©n √©rzem, utas√≠t√°s szer√Ľen √©rkezik hozz√°m, ha elj√∂n a pillanat, mert elj√∂n, ebben senki ne k√©telkedjen, a parazit√°kat √≠rmagig ki kell irtani, mert ha nem teszed az √≠rt ki t√©ged!
A hogyant mindenki nem tudja, mert √°lland√≥an k√©rdezik HOGYAN tegy√ľk meg?
Most megmondom el √°rulom: a v√©gs√Ķ sz√≥t: OPER√ĀCI√ďVAL!
A parazitának a fejét le kell operálni, és kicserélni egy nem parazita fejre, azért, hogy ne tudjon parancsot adni a többi test részének a pusztításra!
Kivitelez√©se a tud√°s ember√©n√©l a k√∂vetkez√Ķ:
Akik m√°r k√∂zel √°llnak a hal√°lokhoz – csapatot alkotnak, de el√Ķtte elb√ļcs√ļznak a csal√°djukt√≥l – szeretteikt√Ķl, √∂r√∂kre - √ļgy, hogy a teremt√Ķre b√≠zz√°k sorsukat √©s v√©gleg t√°voznak szeretteik k√∂r√©b√Ķl, no nem 100 sz√Ľz√©rt mint √≠rtam m√°r r√©gebben √∂nfel√°ldoz√≥ robbant√≥k√©nt , ha nem az√©rt, hogy a fiatalokat megments√©g a fizika vil√°g√°ban, hogy √©lhessenek emberi m√≥d√≥n!
√ögy ahogy a biblia is le√≠rja – el√Ķsz√∂r felsz√≥l√≠tja a megt√°mad√≥dott fejet, hogy adja meg mag√°t, √©s ha az nem adja meg mag√°t akkor ki√≠rtja kem√©nyen! Ugye eddig √©rtj√ľk?

A kain n√©p√©n bel√ľl - ezt nem √≠gy csin√°lj√°k – a vall√°sok manipul√°l√°s√°val r√°b√≠rja saj√°tj√°t is aki szeg√©ny √©s gy√°moltalan tudatlan a fanatikuss√°g√°n t√ļl, hogy puszt√≠tson – teh√°t a gazdag fej – soha nem k√∂z√∂sk√∂dik m√°s test r√©sz√©vel sem – azt is fel√°ldozza, parazita tulajdons√°g√°nak m√≥dszer√©vel, √ļgy mint ahogy m√°ssal is teszi! Gondolj csak a r√°kra – elr√°gja a test√©t m√≠g bele nem pusztul, - de hopp√°, azt gondoln√°nk, hogy v√©ge ki√≠ratatott, de nem, mert az utols√≥ pillanatban ez a puszt√≠t√≥ szellem – l√©lek kisz√∂kik √©s egy m√°sik testbe k√∂lt√∂zik!

Teh√°t √©rtj√ľk ugye, ezt fizikai t√©rben elpuszt√≠tani nem lehet – csak a szellem l√©lek birodalm√°ban!
Na ezt hogyan csin√°ljuk – na ezt csak b√©k√©sen lehet – mert tudjuk, hogy az √©letk√©pes a fennmarad√°sra AZ √ČP√ćT√ē √ČS PUSZT√ćT√ď K√ĖZ√úL - amelyeiket t√°pl√°ljuk – nem t√°pl√°ljuk a r√°kos gondolatokat t√∂bb√© – √©s megsz√Ľnik √©s egyens√ļlyba √°ll a term√©szetben itt A F√ĖLD√ĖN IS A HARM√ďNIA !
KAIN NEM √ĖLI MEG √ĀBELT – √ĀBEL MEG SZERETI KAINT! EZ AZ √ĀLLAPOT AKKOR J√ĖN EL AMIKOR A TALMUD ELFELEJT√ēDIK √ČS J√ČZUST LEVESSZ√úK A KERESZTR√ēL – nincs t√∂bb√©, hogy fel√°ldozom, hogy engeszteljem az istent, k√ľl√∂nben r√©gen val√≥ban voltak ilyenek, mindig amit a legjobban szerettek azt √°ldozt√°k fel – a magyarok a feh√©r lovat – a puszt√°ban k√≥borl√≥ mert nem volt m√°sa a gyerekeket! Ez ma m√°r a magyarok r√©sz√©r√Ķl megsz√Ľnt, mert – na err√Ķl m√°skor √≠rok!
√ČS ETT√ēL KEZDVE √ćR√ĀSBAN MOND√ĀSBAN – CSAK A VAL√ďS√ĀGOT HIRDETJ√úK, K√ĖVETJ√úK TAN√ćT√ĀSAIT H√õEN MEGV√ĀLTOZTAT√ĀSTALANUL!
2016-04-04
Tisztelettel: id. Kiss László

√úZENEM NEKTEK:
ISM√ČTELTEN MEGK√ĖSZ√ĖN√ĖM, HOGY ELOLVAST√ĀL - K√ČRLEK NE FELEDKEZZ√ČL MEG ARR√ďL, HOGY TE MAGYAR VAGY √ČS AKI MAGYAR AZ NEM √ĀLLAMPOLG√ĀR HA NEM HONPOLG√ĀR A MAGYAR-HONNAK! √ČS TERJESZD SOHA EGYNEK MINDIG KETT√ēNEK!

v√©gtelen t√ľrelemmel ami elfogyott id. Kiss L√°szl√≥
B√°zakerettye, 2016, 2016, 04. 05-√©n k√ľld√∂m az √©terbe 04:59 √≥rakor ?
#27 | spartakusz - 2016.04.05. 07:25:26
Befejez√©s√ľl:
√ČS AMIKOR MEGSZ√õNIK A P√ČNZ URALMA---------------
és ehhez se fér semmi kétség, akkor nem lesz olyan mint ebben a filmben például:

https://www.youtu...70NiM00sqw

és nem lesz zsoldos katona akivel pusztítanák ki az emberiséget - ez biztos - és stb. borzalom a pénz uralmának megbocsájthatatlan rémtettei----------------

Tudom ma még azt mondod magadban utópia - de tudd és hidd, egy szép - jó napon ez mind valóság lesz itt a Földön!-
"...de addig nincs meg√°ll√°s addig folyv√°st k√ľzdeni kell..."
id. Kiss László
#28 | piskota - 2016.04.05. 09:15:41
"gerry
- 2016. m√°rcius 29. 12:20:39
Spari - h√ľlye vagy.
Nem adunk ki semmit és senkit.
Semmit nem tanult√°l - csak motyogsz.

Bizony√≠t√≥ erej√ľ okirat.... ne m√°r ! Mit √©s kinek akarsz bizony√≠tani? ... f√∂leg mi√©rt?
A kényszerképzeteid meg tedd végre talonba.
Ird a naplód és majd az utókor eldönti, hogy kell-e valakinek.

√Āss√°l kertet, √ľltess f√°t fõzz j√≥kat, h√≠vd meg a szomsz√©daidat √©s egyetek-igyatok! Hagyd v√©gre abba a napi 10 √≥r√°s folyamatos felvil√°gos√≠t√°st!

Nem haragszom r√°d, de pihenj n√©h√°ny napot! Szokt√°l horg√°szni? ... J√≥ sport csak ne vigy√©l magaddal semmit a pecaboton k√≠v√ľl... esetleg n√©h√°ny kukacot, azok j√≥ hallgat√≥s√°g."
Gyz
#29 | spartakusz - 2016.04.05. 10:46:14
emberek ez már jó jel - piskótánál is kivágtam a biztosítékot!

spari...
#30 | Renegat - 2016.04.06. 01:07:57
A "Superstation95" oldal jelent√©se szerint K√≠na felvonultatja nukle√°ris tengeralattj√°r√≥ flott√°j√°t (Nuke Subs) az Egyes√ľlt √Āllamok nyugati partj√°hoz. K√≠na hivatkozott a k√≠nai-orosz bar√°ts√°gi szerz√Ķd√©s 9.cikk√©re (FCT) √©s bejelentette Oroszorsz√°gnak, hogy K√≠na elkezdte a t√°mad√≥/v√©dekez√Ķ katonai mozg√°sokat a nemzeti √©rdekei v√©delm√©ben.

K√≠na bejelent√©se egy nappal azut√°n t√∂rt√©nt, hogy Xi Jinping eln√∂k figyelmeztette Obama eln√∂k√∂t, hogy a k√©t orsz√°g vesz√©lyesen k√∂zel √°ll a h√°bor√ļhoz: "K√≠na hat√°rozottan biztos√≠tja a szuverenit√°s√°t √©s jogait a D√©l-K√≠nai-tenger t√©rs√©g√©ben √©s nem fogadja el a haj√≥z√°s szabads√°g√°nak √©s l√©gter√©nek csonk√≠t√°s√°t, mellyel √ľr√ľgyk√©nt al√°√°ssa K√≠na szuverenit√°s√°t √©s nemzetbiztons√°gi √©rdekeit."

H√≠rszerz√©si elemz√Ķk jelent√©se szerint K√≠na utols√≥ figyelmeztet√©snek sz√°nja l√©p√©s√©t az Egyes√ľlt √Āllamok fel√©.Oroszorsz√°g r√©sz√©r√Ķl halad√©ktalanul megkezdik az √∂sszes sz√ľks√©ges l√©p√©st annak √©rdek√©ben hogy "enyh√≠teni" tudj√°k a kialakult h√°bor√ļs v√°ls√°got, azonban az orosz k√ľl√ľgyminiszt√©rium felh√≠vta az √∂sszes illet√©kes orosz szervezetek figyelm√©t, hogy tegyenek meg minden sz√ľks√©ges l√©p√©st polg√°rainak v√©delm√©re mind otthon Oroszorsz√°gban, mind a potenci√°lis h√°bor√ļs √∂vezetekben.

Utols√≥ m√≥dos√≠t√°s h√©tf√Ķ, √°prilis 5, 2016

Forr√°sok:

https://www.super...world/1115

http://thearmaged...se-to-war/

http://www.global...on/5517863

*************************

Amerikai t√°rsadalmi-√©s gazdas√°gi helyzetelemz√©s az eln√∂kv√°laszt√°s el√Ķtti √©s ut√°ni id√Ķszakra.Igen zajos vil√°gnak n√©z√ľnk el√©be m√©g az id√©n, lesz majd tal√°n olyan is aki t√ļl√©li.A homo sapiens szellemis√©ge 6-7000 √©ve semmit sem v√°ltozott, barb√°rs√°g√°t, modern primitivit√°s√°t, dekadens h√ľlyes√©geit napjainkig hordozta mag√°val.Erre mondj√°k azt, hogy az emberi h√ľlyes√©g hat√°rtalan mint a vil√°g√Ľr.A technikai civiliz√°c√≥s "fejl√Ķd√©s" mindenhat√≥s√°ga t√©ves elm√©let.

Kiss√© filoz√≥fikus megk√∂zel√≠t√©ssel: Am√≠g nem dolgozzuk fel ny√≠ltan a m√ļltat, addig csak -az elhallgat√≥ √©s √∂nfelment√Ķ eml√©kezetben- helyet cser√©l a tettes √©s az √°ldozat.Addig, am√≠g erk√∂lcsileg nem siker√ľl feldolgozni a m√ļltat, a t√∂rt√©nelem √ļjra √©s √ļjra megism√©tli √∂nmag√°t, √ļjra √©s √ļjra √∂sszeoml√°shoz, kataklizm√°hoz vezet.A m√ļlt csak akkor lenne feldolgozva, ha a m√ļltban rejl√Ķ okokat, hib√°kat siker√ľlne kiiktatni. Az okok -az emberi gyarl√≥s√°gb√≥l, butas√°gb√≥l, √∂nz√©sb√Ķl eredend√Ķen- azonban m√©g ma is jelen vannak.Teh√°t √ļgy t√Ľnik, hogy marad minden a r√©giben...

Ciklikus evol√ļci√≥ vagy teremt√©s - √∂nszervez√Ķ anyag nem l√©tezik.

http://www.thecom...r-is-near/

http://teremtestu...osszegzes/

http://www.biblia...k_21_1.htm

***********************

Ki birtokolja √©s ellen√Ķrzi a katonai-ipari komplexumot? - m√©ly betekint√©st ad a ny√ļl m√©ly √©s s√∂t√©t √ľreg√©be.Gyomorforgat√≥ gengszter banda.
(Exkluzív Millennium jelentés)

A jelent√©s min√Ķs√≠tett inform√°ci√≥it √©s privilegiz√°lt adatait is √©rdemes let√∂lteni, miel√Ķtt azokat √∂r√∂kre elt√Ľntetik a World Wide Web oldal√°r√≥l.

http://themillenn...l-complex/

http://themillenn...x-part-ii/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum