NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Vil√°ggyilkoss√°g
Vil√°ggyilkoss√°gVan aki m√©g "csak" a "Feh√©r faj kiirt√°si sz√°nd√©k√°t" l√°tja a vil√°gban, els√Ķsorban Eur√≥p√°ban zajl√≥, term√©szetesen nem v√©letlen√ľl bek√∂vetkez√Ķ esem√©nyekben, √≠gy Eur√≥pa politikusainak √°rul√°s√°ban, a megsz√°ll√≥ migr√°nsok be√°raml√°s√°ban √©s agresszivit√°sukban. Ezekben az esetekben m√°r nem besz√©lhet√ľnk bizonyos ter√ľletekre korl√°tozott "Vil√°ggyilkoss√°gr√≥l", mivel a h√°bor√ļk kiterjeszt√©se egyre k√∂zelebb hozza a tot√°lis, az eg√©sz bolyg√≥t √©rint√Ķ h√°bor√ļt, √©s ami l√©nyeges, ez nem "spont√°n", hanem megtervezett folyamat eredm√©nye. F√©lre√©rt√©s ne ess√©k, ahogy az USA, Oroszorsz√°g vagy K√≠na, √ļgy Eur√≥pa is k√©pes lenne megv√©deni mag√°t b√°rkit√Ķl, bele√©rtve a "migr√°nsoknak" nevezett t√©nylegesen az amerikai, szaudi, t√∂r√∂k, brit, francia izraeli stb. t√°mogat√°s√ļ Iszl√°m √Āllamnak elnevezett rabl√≥banda, kollabor√°ns eur√≥pai korm√°nyok √°ltal beinvit√°lt tagjait√≥l (tisztelet √©s egy√ľtt√©rz√©s a kiv√©telt k√©pez√Ķ val√≥di menek√ľlteknek).


A "t√∂rt√©net" nem most kezd√Ķd√∂tt, hanem t√∂bb mint 2500 √©ve, de a v√©gkifejlet a 19-20. sz√°zadi gyorsul√≥ √ľtem√Ľ el√Ķk√©sz√≠t√©sben -√©s 21.-ik sz√°zad eleji v√©gj√°t√©kban √©rte el azt a szintet, hogy a v√©rfert√Ķz√∂tt, genetikailag hib√°s emberkreat√ļr√°k v√©groml√°sba d√∂nthess√©k az emberi civiliz√°ci√≥t. Emberit √≠rtam, nem talmudista, szabadk√Ķm√Ľves, illumin√°tus, vatik√°ni √°lkereszt√©ny, Bilderberg Grouppos cionista, Vatik√°n √°ltal l√©trehozott Mohamed√°n, rabl√°sra √©s rabl√≥gyilkoss√°gra kitermelt √©s kinevelt, az √°llatokt√≥l is alacsonyabb rend√Ľeket. A fert√Ķz√©s gyorsul√≥ √ľtemben terjed. A 16. sz√°zadt√≥l Eur√≥p√°ban megsz√Ľnt az utols√≥ genetikai hib√°kt√≥l mentes uralkod√≥val rendelkez√Ķ kir√°lys√°g is, de a hely√ľket elfoglal√≥k ut√≥dai hatalmas l√©p√©sekben d√∂ntik romba a civiliz√°ci√≥ b√∂lcs√Ķj√©t, Eur√≥p√°t. Biztos lesznek olyan (kaz√°r-zsid√≥) "t√∂rt√©n√©szek", akik (le)sajn√°lkozva √ļgy jellemzik majd Eur√≥pa jelenlegi hanyatl√°s√°t, mint az eur√≥pai n√©pek elkorcsosul√°s√°nak, √©letk√©ptelens√©g√©nek eredm√©ny√©t.

Most is hazudik aki ezt √°ll√≠tja, √©s k√©s√Ķbb sem fog igazat mondani az, aki nem eml√≠ti meg, hogy a "feh√©r fajba" besziv√°rg√≥, √©s csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel, er√Ķszakkal egyre nagyobb hatalmat birtokl√≥ (bitorl√≥), "szint√©n feh√©r" kaz√°r-zsid√≥ maffia k√©sz√≠tette el√Ķ, √©s hajtja v√©gre Eur√≥pa kiv√©gz√©s√©t, el√Ķre megfontolt sz√°nd√©kkal, aljas indokb√≥l, el√Ķre kitervelt m√≥don, k√ľl√∂n√∂s kegyetlens√©ggel. Az a politikai vezet√Ķ, aki ma Eur√≥p√°ban nem k√©pviseli n√©pe √©rdekeit, nem csak meg√©rdemli a hal√°lt, de √∂nv√©delemb√Ķl k√∂telez√Ķ el√≠t√©lni √©s kiv√©gezni. J√≥szerivel, szinte az √∂sszeset likvid√°lni kellene. A rabl√≥gyilkosok nem √©rdemelnek m√°st. T√∂bbek k√∂zt miattuk nincs sz√ľks√©g amerikai hader√Ķre Eur√≥p√°ban. Megv√©deni csak zsid√≥-Amerik√°t√≥l, Izraelt√Ķl, a bank√°rkasztt√≥l √©s brit kir√°lyi csal√°dt√≥l kell Eur√≥p√°t.

Egy kis t√∂rt√©nelmi kieg√©sz√≠t√©sk√©nt hozz√° kell tenni, a "terv" v√©grehajt√°s√°nak fontos eleme a Kr. u. 200-225 k√∂z√∂tt R√≥m√°ban zsid√≥k √°ltal √≠rt T√≥ra (√ďsz√∂vets√©g). R√©szei, t√∂rt√©netei fellelhet√Ķk a Sum√©rnak elkeresztelt sokkal r√©gebbi szk√≠ta kult√ļra eml√©keiben, de ak√°r a Gilgames eposzban is, olyan helys√©gnevekkel, melyek √≠r√°sakor m√©g nem is l√©teztek, ami felt√©telezi, hogy a T√≥ra √≠r√≥i soha nem j√°rtak az eml√≠tett ter√ľleteken. A 350-375 k√∂z√∂tt szint√©n R√≥m√°ban √©s szint√©n zsid√≥k √°ltal √≠rt √öjsz√∂vets√©g, a judeo-kereszt√©nys√©g alapjait k√©pezi, de csak n√©gy evang√©lium ker√ľlt bele a t√∂bb, mint 400-b√≥l. A Vatik√°n az I.sz. 600-as √©vek k√∂r√ľl √©p√≠tette be √ľgyn√∂k√©t Mohamedet, √°talak√≠tva az iszl√°mot a mai form√°j√°ra √©s amely vall√°si forma meg√°ll√≠totta az arab vil√°g t√°rsadalmi fejl√Ķd√©s√©t. A legal√°bb 500 √©vnyi lemarad√°s most j√≥l j√∂n Eur√≥pa felforgat√≥inak, a Soros-f√©l√©knek, de Eur√≥p√°t bel√ľlr√Ķl is meg kellett gyeng√≠teni, hogy a t√∂bb, mint m√°sf√©l ezer √©ve tervezett vall√°sh√°bor√ļ megkezd√Ķdj√∂n.

Ehhez √ļjabb tr√ľkk√∂t k√©sz√≠tettek el√Ķ, mely t√∂bb okb√≥l is sz√ľks√©gesnek mutatkozott. Az √Ābrah√°m n√©pe fajt√°j√ļ zsid√≥ b√Ķrsz√≠ne miatt nem tud elkeveredni a feh√©r emberek k√∂z√∂tt. Egy olyan n√©pre volt sz√ľks√©g, amelyik feh√©r, de vall√°s n√©lk√ľli, vagy sok vall√°s√ļ, esetleg √°llamval√°st keres. A Kaz√°r Birodalom erre a c√©lra kiv√°l√≥an alkalmasnak l√°tszott. Sokkal alkalmasabbnak, mint a "zsid√≥ titkot" ismer√Ķ (v√©rfert√Ķz√©ssel szocio -√©s pszichopat√°k "el√Ķ√°ll√≠t√°s√°t" alkalmaz√≥) √∂rm√©nyek √©s cig√°nyok. 739-740 k√∂r√ľl zsid√≥ keresked√Ķk vitt√©k el a zsid√≥ vall√°st a Kaz√°r Birodalomba. Egy √©vsz√°zaddal k√©s√Ķbb m√°r √©lesre t√∂ltve √°llt rendelkez√©sre n√©h√°ny sz√°z "feh√©r-zsid√≥", √©s megkezdt√©k Eur√≥pa al√°akn√°z√°s√°t, megsz√°ll√°s√°t. B√°r a feh√©r-zsid√≥k "keletkez√©s√©t" sokan sokf√©le t√∂rt√©nettel k√∂r√≠tik, annyi biztos: a genetikai vizsg√°latok szerint nincs rokons√°guk √Ābrah√°m n√©p√©vel, amit 2015. elej√©n Benjamin Netanjahu izraeli minisztereln√∂k is kihangs√ļlyozott.


Eur√≥pa hadereje m√©g jelenleg sem lebecs√ľlend√Ķ. Nagy Britannia akt√≠v hadereje 240 200 f√Ķ (ebb√Ķl 3640 f√Ķ gurkha katona, √©s 17 870 n√Ķ. Tartal√©kos 195 300 f√Ķ. Mozg√≥s√≠that√≥ lakoss√°g 14 607 724 f√Ķ, melyb√Ķl katonai szolg√°latra alkalmas 12 046 268 f√Ķ. Nukle√°ris √©s a legkorszer√Ľbb fegyverekkel is rendelkezik. Franciaorsz√°g 442 122 f√Ķ a hadserege (2007), mely tartalmazta a b√©kehadrendben a bel√ľgyminiszter ir√°ny√≠t√°sa al√° tartoz√≥ 100 132 f√Ķs csend√Ķrs√©get is, a hader√Ķ l√©tsz√°m√°t tekintve a vil√°g 14. legnagyobb fegyveres ereje. Csak√ļgy, mint Nagy Britannia, nukle√°ris nagyhatalom, korszer√Ľ fegyverzettel. NSZK hadereje 219 733 f√Ķ, tartal√©kos 355 000 f√Ķ. Mozg√≥s√≠that√≥ lakoss√°g 19 594 118 f√Ķ, melyb√Ķl 15 747 493 f√Ķ alkalmas katonai szolg√°latra. Szint√©n korszer√Ľ fegyverzettel rendelkezik.
Az Eur√≥pai Uni√≥ haderej√©r√Ķl n√©mi t√°j√©koztat√°st a Wikipedia is szolg√°ltat, r√©szletez√©s n√©lk√ľl √©s nem valami pontosan: Link Kifil√©zve az eur√≥pai hader√Ķ l√©tsz√°madatait, j√≥val nagyobb sz√°mot kapunk, mint India vagy Oroszorsz√°g hadereje, k√∂zel azonosat az USA-√©val, amit csak K√≠n√°√© halad meg. Mindezek ellen√©re az EU √©s "vezet√Ķ" tagorsz√°gok korrupt, haza√°rul√≥ "vezet√©se" a szint√©n korrupt √©s szint√©n haza√°rul√≥ kisebb tag√°llamok vezet√©s√©vel kar√∂ltve, kil√≥ra eladta n√©peit d√©lib√°bos t√ļl√©l√©si √°br√°ndok kerget√©se √©s n√©mi saj√°t n√©p√©t√Ķl lopott "apr√≥p√©nz√©rt", amit k√©s√Ķbb am√ļgy is elszednek t√Ķl√ľk.


A helyzetet fel√ľletesen szeml√©lve ilyen k√©p t√°rul el√©nk, de ak√°r a felsz√≠nen, ak√°r a h√°tt√©rben megh√ļz√≥d√≥k m√ļltj√°ban √©s sz√°rmaz√°s√°ban "kotor√°szunk", nem csak az szembet√Ľn√Ķ, hogy ak√°r az EU vezet√©s√©t, ak√°r egyes tag√°llamok korm√°nyait vizsg√°ljuk, minden√ľtt belefutunk a politikai √©s p√©nz√ľgyi √©letet ir√°ny√≠t√≥ kaz√°r-zsid√≥ maffi√°ba, korm√°nytagokk√©nt, k√∂ztisztvisel√Ķkk√©nt, katonai √©s rendv√©delmi szervek magas rang√ļ vezet√Ķik√©nt, ahogy a jog -√©s igazs√°gszolg√°ltat√°s "megtestes√≠t√Ķik√©nt" √©s v√©grehajt√≥ik√©nt is. Az Eur√≥pa "vezet√Ķ politikus√°nak" kiki√°ltott, Merkel (Angela Kasner -> Kazmierczak), lengyel kaz√°r-zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ, ahogy a legt√∂bb korm√°ny √©l√©n is kaz√°r-zsid√≥k √°llnak, √©s egy√©rtelm√Ľen Eur√≥pa-ellenes politik√°t k√©pviselnek. A csak Eur√≥p√°t s√ļjt√≥ Oroszorsz√°g-ellenes szankci√≥kt√≥l a titokban, az eur√≥pai lakoss√°g j√≥v√°hagy√°sa n√©lk√ľl al√°√≠rt TTIP, a "szabad-kereskedelminek" nevezett, Eur√≥pa egyoldal√ļ kifoszt√°sra √©s rabszolgasorba d√∂nt√©s√©re hozott egyezm√©nye, csak az √°rul√°s egy kis r√©sze, az s.2277 -es amerikai t√∂rv√©ny elfogadtat√°s√°nak √©s bevezet√©s√©nek sz√°nd√©k√°val.


A Br√ľsszeli Szabadegyetem t√∂rt√©n√©sz professzora, David Engels (m√°r a vezet√©kn√©v is bizalmatlans√°got kelt) lehet, hogy t√©ved, lehet, hogy nem, amikor a R√≥mai Birodalom hanyatl√°s√°hoz hasonl√≠tja Eur√≥pa hanyatl√°s√°t, de egy biztos: akik R√≥m√°t egykor megbuktatt√°k, ugyanazok √©s ugyanolyan m√≥dszerekkel √°st√°k al√°, majd rombolt√°k le, mint most Eur√≥p√°t. A helyzet menthet√Ķ, csak s√∂pr√∂getni kellene, de nagyon gyorsan, √©s f√Ķleg alaposan, amit megnehez√≠t az ellens√©g "b√Ķrsz√≠ne", ugyanis alig √©szrevehet√Ķ beolvad√°suk oka pont az, hogy "feh√©rek". Lehet√Ķs√©g, √°tcsoportos√≠that√≥ kapacit√°s √©s eszk√∂z√∂k is rendelkez√©sre √°llnak, csak a sz√°nd√©k megnyilv√°nul√°saival van baj. A sz√°nd√©kosan saj√°t √©letk√∂r√ľlm√©nye megtart√°s√°val elfoglaltatott lakoss√°g nem veszi √©szre, jelent√Ķs r√©sz√ľk nem is akarja √©szre venni, √©s a lebut√≠tott r√©sze nem is tudja (a figyelem elterel√©s√©re kifejlesztett technik√°k miatt), hogy ellenl√©p√©sei hi√°ny√°ban mindent elvesz√≠thet, nem csak a megszokott √©letvitel√©t. A sz√≥ szerint: MINDENT, az √©let√©t, de nemzett√°rsai √©let√©t is, gyermekei, unok√°i j√∂v√Ķj√©vel egy√ľtt.

"Populista", magyarul szabadrabl√°sban jelesked√Ķ, saj√°t t√∂rv√©nyeiket megszavaz√≥ "uralkod√≥ p√°rtok" √©s a szint√©n uralkod√≥, kaz√°r-zs√≠d√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ bal-liber√°lis hasonsz√Ķr√Ľ b√Ľnt√°rsaik ig√°j√°t ny√∂gi a "demokratikus Eur√≥pa". "Demokratikusan", eszeveszett m√©rt√©kben lopnak, csalnak, hazudnak, kisaj√°t√≠tanak, adj√°k el √©s gyilkolj√°k k√©pviselt orsz√°gaik lakoss√°g√°t. Persze ezek a "tulajdonosv√°lt√°sok" n√©h√°ny gramm √≥lomt√≥l, egy-k√©t milligrammnyi "t√°pl√°l√©kkieg√©sz√≠t√Ķ" ricint√Ķl vagy higany-kloridt√≥l, egys√©ges fell√©p√©st√Ķl megsz√Ľnnek. A zsid√≥√©k √°ltal k√∂zkedvelt k√°lium-kloridb√≥l is csak n√©h√°ny grammnyi kell, de van b√Ķven k√∂t√©l is. Az eur√≥pai emberek sz√°m√°ra nyilv√°nval√≥v√° v√°lt - amit m√°r √©vekkel ezel√Ķtt is lehetett olvasni, akkor m√©g csak "bor√ļl√°t√≥ j√≥slatnak" min√Ķs√≠tett √≠r√°saimban -, hogy v√©lem√©ny√ľket, szavaz√°saikat figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k, "alkalmi s√ľket" politikusaik nagy √≠vben tesznek "v√°laszt√≥ik" elv√°r√°saira, bal-liber√°lisnak nevezett tettest√°rsaik egy√ľtt.


Am√≠g "betegesen t√ļl √©rtelmes" emberek k√©pesek p√°lc√°t t√∂rni vil√°gosabban l√°t√≥, a kaz√°r-maffia √©rdekeinek megfelel√Ķ elk√©pzel√©seket megk√©rd√Ķjelez√Ķ honfit√°rsaik v√©lem√©ny√©nek "hasznoss√°ga" √©s sz√ľks√©gess√©ge felett, addig b√°rmely t√°rsadalom kikezdhet√Ķ, √°talak√≠that√≥ √©s √©rt√©keit a kuk√°ba lehet dobni. Az emberek mindaddig politikai ap√°ti√°ban tarthat√≥k, ameddig elaltatj√°k el√©gedetlens√©g√ľk forr√°sai feletti aggodalmukat. Az el√Ķjelek riaszt√≥ak, de a h√°bor√ļ el√Ķtti id√Ķszakok f√©ktelen tobz√≥d√°sa, egyfajta p√≥tcselekv√©s, amellyel kompenz√°lni pr√≥b√°lj√°k fokoz√≥d√≥ nyugtalans√°gukat.

A "modern m√©di√°ban" a csapb√≥l is rekl√°mok folynak, mindegy, hogy politikai vagy a fogyaszt√°s n√∂vel√©s√©re serkent√Ķk, mintha a megszokott √©let norm√°lisnak tekinthet√Ķ mederben folytat√≥dna (riaszt√≥ jelekk√©nt a kaz√°r-zsid√≥k mindent ellep√Ķ er√Ķszakos k√©perny√Ķn tart√°s√°val, el√Ķt√©rbe helyez√©s√ľkkel a sajt√≥ban, r√°di√≥ban, a nemzetidegenek el√Ķt√©rbe tol√°s√°val), maguk √©s t√°rsaik szt√°rol√°s√°val, de a h√°tt√©rben settenked√Ķk el√Ķre eltervezt√©k, hogyan h√ļzzanak hasznot a fel√©p√≠tett civiliz√°ci√≥ hal√°l√°b√≥l. Ebben a helyzetben m√°r nincs kib√ļv√≥, nincs a mell√©besz√©l√©snek helye. A t√°rsadalmakra r√°teleped√Ķ, most cionist√°nak, a R√≥mai Birodalom idej√©ben zsid√≥knak nevezett, de val√≥j√°ban a tudatos l√©trehozott √©s fenntartott belterjess√©g k√©pvisel√Ķi folytatj√°k h√°bor√ļjukat az "emberis√©g" ellen.

David Engels √©s a t√∂bbi hasonl√≥ "elemz√Ķ" csak egyet nem mond el. A m√≥dszerek ugyanolyanok, mintha egy kaptaf√°ra gy√°rtan√°k a v√°ls√°gokat, birodalmak megtervezett √∂sszeoml√°s√°t, √∂sszeomlaszt√°s√°t. 2000 √©ve ugyanazokkal a m√≥dszerekkel bomlasztj√°k a t√°rsadalmakat, m√©rgezik meg bel√ľlr√Ķl, rombolj√°k le az emberi √©rt√©keket. Nem csak a R√≥mai Birodalom buk√°sa, de minden nagy h√°bor√ļ el√Ķtt is azonos viselked√©st mutatnak. Ahogy itthon is tapasztalhat√≥, a hatalmat bitorl√≥k eszeveszett temp√≥ban fosztogatj√°k a k√∂zvagyont, mert m√©g √©hesebbek, m√©g nem loptak, raboltak eleget, √©s a bizonytalant√≥l val√≥ f√©lelem olyan ebben az esetben, mint az idegess√©g miatti k√©nyszerev√©s. H√°nyingert kelt√Ķ tobz√≥d√°saik, egyre exhibicionalist√°bb √∂n√ľnnepl√©s√ľk v√©ge mindig ugyanaz. Saj√°t im√°dott vezet√Ķik √°ldozz√°k fel "h√≠veiket" (b√Ľnt√°rsaikat) t√∂megesen.


A jelenlegi helyzet m√©gis m√°s, mint kor√°bban a vil√°gt√∂rt√©nelemben. B√°r az els√Ķ √©s m√°sodik vil√°g√©g√©sben is cs√∂kkenteni kellett a vil√°g gyilkosainak l√©tsz√°m√°t (Churchill, Roosevelt, Szt√°lin, Hitler). A szaporod√°s egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ, pedig az ir√°ny√≠t√≥k √©rdeke pont az, hogy kiv√°laszt√≥d√°sos alapon cs√∂kkenjen a sz√°muk. Nem a szofisztik√°lt √°llami strukt√ļr√°k a hib√°sak, hanem az a t√©ny, hogy Eur√≥p√°t minim√°lis "v√©rvesztes√©ggel" elfoglalt√°k, ir√°ny√≠t√°s√°t √°tvett√©k, energiaell√°t√°s√°t, az id√Ķj√°r√°s manipul√°l√°si lehet√Ķs√©g√©t, a zsarol√°s f√Ķ eszk√∂zeit megszerezt√©k, √©s mindezt el√Ķre megtervezt√©k. A Kalergi-terv 1922-es ind√≠t√°s√°nak eredm√©nye P√°n-Eur√≥pa kialak√≠t√°s√°nak a terve. Minden m√°sodik √©vben kiosztj√°k a Coudenhove-Kalergi Eur√≥pa d√≠jat azoknak az "eur√≥paiknak", akik kiemelked√Ķen seg√≠tik ennek a b√Ľn√∂s tervnek a v√©grehajt√°s√°t. A d√≠jat t√∂bbek k√∂zt olyan politikusoknak is meg√≠t√©lt√©k, mint Angela Merkel √©s Herman van Rompuy. Csak az t√©ved√©s, hogy Kalergi olyan h√ľlye lett volna, ismerve az "arabok alkalmazkod√°si k√©pess√©g√©t", hogy igaz√°b√≥l megfordult volna a fej√©ben a faji kevered√©s. A Vatik√°n sem ebb√Ķl az okb√≥l, vagy is az identit√°s n√©lk√ľli, k√∂nnyen ir√°ny√≠that√≥ kever√©kn√©pess√©g l√©trehoz√°sa miatt hozta l√©tre Mohamedet. A c√©l m√©g mindig az, amit az √≠r√°s elej√©n eml√≠tettem: a 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott EKB utas√≠t√°s harmadik pontja, "a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se".

Az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtt ugyan√≠gy raboltak, fosztogattak, √©s a h√°bor√ļk ut√°n is m√©g egy ideig. Sz√ľnetet csak az√©rt tartanak, hogy a "buta g√≥j" elrabolni val√≥t termelhessen. A k√∂ztes id√Ķszakban, a "felhizlal√°s id√Ķszak√°ban" pedig lenyomnak a torkukon egy √ļjabb "izmust", egy √ļjabb √©s emberibbnek nevezett ideol√≥gi√°t, melyekb√Ķl hatalmas mennyis√©get k√©szleteztek be "rakt√°raikba", de √ļjat nem dolgoztak ki, csak m√°s nevet kapnak a r√©gebbiek. A jelenlegi helyzet az√©rt m√°s, mert egyre fogy az idej√ľk. Az emberi faj fejl√Ķd√©se el√©rte azt a szintet, amikor m√°r b√°rmelyik pillanatban √∂sszeomolhat a fosszilis energiahordoz√≥k birtokl√°s√°ra, haszn√°latuk kik√©nyszer√≠t√©s√©re √©s az emberek kiszolg√°ltatotts√°g√°ra alap√≠tott hatalmuk.


Szt√°lin 1953-ban nem v√©letlen√ľl bek√∂vetkezett hal√°la ut√°n 1954-ben, az ukr√°n kaz√°r-zsid√≥ Hruscsov els√Ķ dolga volt, hogy a Kr√≠met, Luhanksz √©s Donyeczk megy√©ket Ukrajn√°hoz csatolja √©s helyre√°ll√≠tsa a kapcsolatot a New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°nnyal. Eur√≥pa energiaell√°t√°s√°nak Ukrajn√°n kereszt√ľli ell√°t√°sa b√°rmikor felf√ľggeszthet√Ķ. "Term√©szetesen csak v√©letlen lehet", hogy a Valtzman-Porosenk√≥ra test√°lt Ukrajn√°ban jelenleg IS dzsihadista terrorist√°kat k√©peznek ki. Szint√©n "v√©letlen" lehet, hogy a k√∂zel-keleti konfliktusokkal √©s a 2011 elej√©n gondosan el√Ķk√©sz√≠tett √©s v√©grehajtott "Arab Tavasszal" elz√°rt√°k a d√©li energiaell√°t√°si vonalakat is, egy√ļttal destabiliz√°lt√°k a K√∂zel-Keletet (val√≥j√°ban √ļjra felosztott√°k, felosztj√°k), miut√°n G√∂r√∂gorsz√°g √©gei-tengeri √©s ciprusi Leviath√°n medencebeli g√°z - √©s olaj √©rdekelts√©geit a Goldman Sach Megabank-rendszer, √©s az EU seg√≠ts√©g√©vel z√°rolt√°k 2001-t√Ķl (majd 2004-t√Ķl, √©s v√©gleg 2012-t√Ķl az oroszokkal). A "falb√≥l l√©trehozott Ciprusi G√∂r√∂g √Āllam" offshore bankjai megszabad√≠tott√°k Putyint az √∂sszefog√°sk√©pes orosz oligarch√°k t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t√Ķl, mik√∂zben a vil√°g "nagy rem√©nys√©ge" a vil√°g leggazdagabb oligarch√°j√°v√° "n√Ķtte ki mag√°t", j√≥szerivel 2008. m√°jus√°t√≥l.


Putyin nem csak a nem r√©giben kipattant panamai offshore-botr√°ny, √©s a "Vil√°g megment√Ķj√©t" alak√≠t√≥ szerepl√Ķt megtestes√≠t√Ķ fel√©p√≠tett figura. Az eur√≥pai emberek nagy sz√°zal√©k√°n√°l ugyanaz tapasztalhat√≥, mint itthon kor√°bban Gyurcs√°ny √©s Orb√°n meg√≠t√©l√©sekor. Mindkett√Ķr√Ķl bizony√≠tott, hogy tolvajok, sikkaszt√≥k, rabl√≥k, √©s k√∂zvetetten √∂sszekapcsolhat√≥k gyilkoss√°gokkal is. A lakoss√°g egy r√©sze m√©gis √ļgy gondolkodik, hogy: "ez m√©g nem lopott annyit, mint a m√°sik, ez√©rt jobb vezet√Ķ lehet". Id√©zve: "Orb√°n legal√°bb √≥vja nemzet√©t", csak azt neh√©z eld√∂nteni, hogy a magyar nemzetet, vagy folyamatosan betelep√ľl√Ķ kaz√°r-zsid√≥kat... Nem hinn√©m, hogy neh√©z lenne az ut√≥bbi k√©rd√©sre v√°laszolni. Hol volt Orb√°n szigor√ļ ellen√Ķrz√©st √©s vizsg√°latot k√∂vetel√©se, amikor a FIDESZ 15 offshore Kft.-vel vitte ki a SIO-TOUR 171 milli√°rdj√°t Ausztri√°ba, amikor 2009-ben a 2%-ban magyar √°llami tulajdon√ļ Omninvest ciprusi offshore 98%-os tulajdonosa, Gyurcs√°ny √©s Szilv√°ssy-fiv√©rek, akikt√Ķl √°llamilag felv√°s√°rolt√°k milli√°rdok√©rt a teljes olt√≥anyag k√©szletet 2010 -ben √©s be√©p√≠tett√©k az influenza elleni lakoss√°gi vakcin√°ba. A FIDESZ 14,5 milli√°rdos V√ĀM √©s √ĀFA - csal√°s√°t is elkent√©k, de sok minden m√°st is: Link Mint l√°that√≥, √∂t √©ve is ugyanez volt a "m√Ľsor"...

Az "ilyen vezet√Ķket" t√°mogat√≥ √©s isten√≠t√Ķ emberek nyilv√°nval√≥an nem rendelkeznek erk√∂lcsi √©rt√©knorm√°kkal, nincsenek tiszt√°ban azzal, hogy az √ļton-√ļtf√©len dokument√°l, bizony√≠tott csal√°sok, lop√°sok, vissza√©l√©sek, sikkaszt√°sok, hamis√≠t√°sok k√∂zvetlen√ľl √©rintik a zseb√©t, p√©nzt√°rc√°j√°t, vagyon√°t, √©letk√∂r√ľlm√©nyeit, csal√°dja, rokonai, bar√°tai ismer√Ķsei meg√©lhet√©s√©t √©s els√Ķ sorba a biztons√°gukat, mik√∂zben ezek az emberalattiak ellopj√°k, kisaj√°t√≠tj√°k, eladj√°k a k√∂z√∂s vagyont, amit felmen√Ķink verejt√©kes munk√°val hoztak l√©tre. Elfelejtik hogy a lop√°s, rabl√°s, vissza√©l√©s nem elfogadhat√≥ t√°rsadalmi, erk√∂lcsi, etikai, mor√°lis √©rt√©knorma. Aki elfogadja, annyira be van szarva, hogy b√°rmit elfogadna, csakhogy mentse ty√ļkszaros √©let√©t... √©s nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel az√©rt nem √©rzi saj√°tj√°nak az orsz√°g vagyon√°t, mert egy t√Ľ √©r√Ķt sem tett hozz√°. Az el√Ķbbiek "csak" helyi probl√©m√°k, de Putyin m√°r sz√°zmilli√≥k, milli√°rdok √©let√©t befoly√°solja, befoly√°solhatja, b√°r eset√©ben nem sok logikus lehet√Ķs√©g k√≠n√°lkozott hatalm√°nak megtart√°s√°ra, mint a leggazdagabb oligarch√°v√° √∂sszelopni mag√°t (ett√Ķl f√ľggetlen√ľl a zsid√≥ vejk√≥ m√°r kicsit t√ļlz√°s).

Putyin gigantikus vagyona is a semmib√Ķl j√∂tt l√©tre n√©h√°ny √©v alatt, illetve nem a semmib√Ķl, hanem az orosz emberek munk√°j√°nak ellopott gy√ľm√∂lcs√©b√Ķl, hasonl√≥ m√≥dszerekkel, mint a magyar, lengyel, szlov√°k, cseh, rom√°n, bolg√°r stb. "p√©nzemberek" hirtelen √∂sszelopott vagyona. Van aki azt mondja: "Meg√©rdemli, mert az orosz n√©p √©rdekeit tartja szem el√Ķtt"! Aki ilyet mond, szint√©n meg√©rdemli azt amit kap (l√°ncot vagy korb√°csot)! Putyin vagyona √©s milli√°rdjai v√©delm√©re az orosz n√©pet √©s Oroszorsz√°g er√Ķforr√°sait haszn√°lja fel. Sz√°zmilli√≥kat ver √°t, amikor a koszov√≥i szerbeknek orosz √°llampolg√°rs√°got ad a Bill Clinton vezette k√°b√≠t√≥szer-maffia r√©szesed√©s tranzitfel√ľgyelete koszov√≥i r√©szesed√©se miatt, mik√∂zben Ukrajn√°ban orosz lakoss√°got irtanak Porosenk√≥ prib√©kjei, nyugati √©s lengyel mag√°nhadseregek zsoldosai, "kil√∂v√©si enged√©lyes m√Ľkedvel√Ķ" orosz-vad√°szai, a kaz√°r-zsid√≥ Dimitrij Jaros "jobb-szektorosai" akik m√°r t√∂bbnyire annyira ukr√°nok, mint amennyire magyar a Jobbik "ellenz√©ki p√°rt" vezet√©se. A legnagyobb baj Eur√≥pa-szerte, hogy az emberek igen nagy r√©sze arr√≥l sem tud, hogy h√Ķn szeretett politikai vezet√Ķi legfinomabban is fogalmazva idegen hatalom √ľgyn√∂kei, kicsit kem√©nyebb jelz√Ķt alkalmazva kollabor√°nsok, √©s mivel t√∂bbnyire nem ott sz√ľlettek ahol a megb√≠z√≥ik, felesk√ľdve a benn√ľk megb√≠z√≥ n√©pnek, esk√ľj√ľket megszegve: haza√°rul√≥k... Putyin ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√©g nem haza√°rul√≥, mert mag√°n√©rdekeivel Oroszorsz√°g √©rdekeit is v√©di (ami nem mondhat√≥ el a magyarorsz√°gi hatalombitorl√≥kr√≥l), de ki ne kedvezne a "test√Ķreinek"...


A jelenben kibontakoz√≥ h√°bor√ļ, Eur√≥pa sz√©tszak√≠t√°sa, a tereb√©lyesed√Ķ, kiprovok√°lt K√≠nai-USA konfliktus, a hamarosan Eur√≥p√°t teljes mellsz√©less√©ggel megt√°mad√≥ IS Sv√©dorsz√°gban √©s Ukrajn√°ban kik√©pzett √©s felszerelt harcosainak r√°szabad√≠t√°sa az √©ppen "engedetlenked√Ķ" eur√≥pai tag√°llamokra, a NATO mozg√≥s√≠t√°s √©s hadi√°llapot bejelent√©se, az EU ir√°ny√≠t√°s lemond√°sa 180 napra, √°tadva a katonai ir√°ny√≠t√°st az USA eur√≥pai f√Ķparancsnok√°nak, a tot√°lis k√∂zel-keleti konfliktus, Kelet-Eur√≥pa leszakad√°sa √©s csatlakoz√°sa a F√ĀK-hoz. Ez ut√≥bbi eset√©ben elmondhat√≥, hogy Kelet-Eur√≥pa soha nem k√©pezte teljes jog√ļ r√©sz√©t Eur√≥p√°nak. Az EU-ba is csak az√©rt er√Ķszakolt√°k be a kelet-eur√≥pai orsz√°gokat, hogy a bolsevik-rendszer alatt megt√∂lt√∂tt malacpersely√ľket ki√ľr√≠thess√©k, r√°juk er√Ķltetve az egyenl√Ķtlen felt√©telekkel t√∂rt√©n√Ķ csatlakoz√°st, magas kamatoz√°s√ļ banki √©s lakoss√°gi hiteleket, devizahitel-csal√°si √ľgyleteket, bankkonszolid√°ci√≥kat, √©rt√©keik bag√≥√©rt felv√°s√°rl√°s√°t (megveszteget√©ssel), kizs√°km√°nyol√°st, rabszolgak√©nt √©hb√©r√©rt dolgoztatva, otthon√°t, √©letter√©t elv√©ve √©s elad√≥s√≠tva kiirt√°sra √≠t√©lve.

A t√∂rt√©netnek Eur√≥pa √©s a K√∂zel-Kelet l√©tsz√©mcs√∂kkent√©s√©vel √©s √ļjrafeloszt√°s√°val m√©g nincs v√©ge, b√°r az eur√≥pai h√°bor√ļ m√©g el sem kezd√Ķd√∂tt igaz√°n. M√©g csak az el√Ķszele √©rezhet√Ķ, mert mindenki tudja, hogy Eur√≥pa "vezet√Ķi" m√°r ny√≠ltan szembefordultak v√°laszt√≥ikkal ugyanolyan csal√°si, t√∂rv√©nyhozatali m√≥dszerekkel, mint amelyeket m√°r "sikerrel kipr√≥b√°ltak" kor√°bban √©s "√ľzemeltetnek" jelenleg is Magyarorsz√°gon. Nincs √ļj a nap alatt, csak a buta, retteg√Ķ √©s ez miatt megalkuv√≥ "emberek" l√©leksz√°ma n√∂vekszik, akik a be√ľtemezett eur√≥ √©s doll√°r√∂sszeoml√°st√≥l, a h√°bor√ļt√≥l rettegve azokt√≥l v√°rnak seg√≠ts√©get, akik l√©trehozt√°k a jelenlegi √°llapotokat. De annyi m√©gis √ļj, hogy t√∂bbf√©le h√°bor√ļb√≥l is v√°laszthatunk. H√°bor√ļ a migr√°nsnak √°lc√°zottakkal, h√°bor√ļ saj√°t etnikumainkkal, h√°bor√ļ elnyom√≥ink, kifoszt√≥ink ellen, h√°bor√ļ az √©letben marad√°sunk√©rt mindenki ellen, √©s v√©g√ľl h√°bor√ļ saj√°t h√°borg√≥ lelkiismeret√ľnkkel, amely szem√ľnkre h√°nyja, hogy semmit, vagy nem eleget tett√ľnk az√©rt, hogy ne fajuljon id√°ig a helyzet...
Az eur√≥pai √©s k√∂zel-keleti, majd amerikai √©s v√©g√ľl a t√°vol-keleti embervesztes√©gek mindenkit meg fognak gy√Ķzni, hogy rossz √ľzlet a kaz√°r-maffi√°nak dolgozni, mert sz√∂vets√©geseit, t√°mogat√≥it, kiszolg√°l√≥it is elpuszt√≠tja, ugyanis a v√©rfert√Ķz√©s egyik velej√°r√≥ja a skizofr√©nia √©s a paranoia.


Eur√≥pa lakoss√°g√°ba pr√≥b√°lj√°k belesulykolni, hogy √©letk√©ptelenek, nem k√©pesek az √∂sszefog√°sra, haldokolnak nemzeteik. A kaz√°r-maffia "feh√©rk√©nt", nemzetinek √°lc√°zva lopakodott be az egyes orsz√°gok politikai √©s h√°tt√©r-ir√°ny√≠t√°si vezet√©s√©be, majd kirabolta, jogfosztott√° tette a lakoss√°got, de megfelel√Ķ vezet√Ķvel, √©s egys√©ges √©rdekek ment√©n Eur√≥pa n√©pei fel tudn√°nak √©s fel is fognak l√©pni a vegyi, biol√≥giai, eg√©szs√©g√ľgyi, gazdas√°gi, szoci√°lis n√©pirt√°s ellen, amit zsid√≥-Amerika, a brit kir√°lyi pereputty √©s Izrael k√©nyszer√≠t r√° a vil√°gra. A hazugs√°gokat j√≥l mutatja az, hogy a zsid√≥ csal√°dokban is m√°r csak egy-k√©t gyerek sz√ľletik Eur√≥p√°ban √©s az USA-ban vagy m√°s fejlettebb zsid√≥-f√©szekben, ahogy a szocializ√°l√≥dott etnikumokn√°l is. A min√Ķs√©gi l√©leksz√°m l√©trej√∂tte nem csak eur√≥pai vagy amerikai tendencia. A vil√°g fejlettebb orsz√°gaiban minden√ľtt jellemz√Ķ, f√Ķleg a fejlettebb nemzetis√©gekn√©l. Ez a term√©szet n√©pess√©gszab√°lyoz√°sa √©s az emberi fejl√Ķd√©s eredm√©nye, ellenben a kaz√°r-maffia t√∂meggyilkos m√≥dszereivel, melyek csak strat√©giai √©rdekeket √©s c√©lokat szolg√°lnak. Pedig meg kell bar√°tkozniuk azokkal a t√©nyekk√© form√°l√≥dott gondolatokkal, hogy bevethet√Ķ hadseregeikben a felt√©tlen engedelmess√©g√Ľ katon√°k v√©szesen fogynak, viszont ellens√©geik sz√°ma napr√≥l-napra n√∂vekszik.


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Hegel - 2016.04.20. 13:45:26
Mik√∂zben a glob√°lis eur√≥pai helyzetet figyelj√ľk elk√©peszt√Ķ MO-n egy egy v√°llalkoz√°s ellehetetlenit√©se ak√°r mag√°ner√Ķs √©pitkez√©st felujit√°st n√©zve. Egy qrva g√°zbek√∂t√©shez keresem a mai elj√°r√°si l√©p√©seket √©s nincs csak az a b√ľrokratikus amit egy egy ember kez√©ben √∂sszpontosul. Se a telefon se m√°s lehet√Ķs√©get a folyamatos √ľgyint√©z√©sre nem tal√°lok. M√°r 2 g√°zbek√∂t√©st int√©ztem a 90 √©vekben az se flottul ment de a mai??? Ugyan ez vonatkozik minden ter√ľletre amikor az ember fedelet akar keriteni a feje f√Ķl√© Jogszab√°lyok 102 oldal√°n oldalank√©nt √°tlag 10 m√≥d√≥sit√°ssal.
Ak√°r a k√ľl ak√°r a bel orsz√°gi √©letlehet√Ķs√©geket n√©zem elvan baxva √©s m√©g p√©nz√©rt se lehet a flottul rendez√©shez hozz√°jutni csak az 1-1 kiv√°lasztott vez√©nyl√©shez ami b√ľrokratikus id√Ķig√©nyes idegt√©p√Ķ.
Ez ma az √°tlagpolg√°rk√©nt megnevezettek lehet√Ķs√©ge.

A legnagyobb gond a szó és papirpazarlás amikhez minimum 2-3 pöcsét kell. Tiszta 50 évek.

Ja ha valahol nincs term√©kel√Ķ√°llit√°s akkor baxakod√°ssal lehet p√°r embert foglalkoztatni meg a kereskedelemmel ami megint faxkalapok√©. M√©g a emberek kiszolg√°l√°s√°t is korl√°tozz√°k ahol lehet.

(Megjegyzem tuti a ¬ß nem magyar emberek fogalmazz√°k mert amennyi k√∂rmondat √©s sz√≥cs√©pl√©s van az nem magyar saj√°toss√°g ahelyett hogy b+ 1 ez azt√°n az ide oda √©s K√ČSZ.)

35 √©ve has√≥nl√≥akkal foglalkozom ak√°r magamnak ak√°r m√°snak szivess√©gb√Ķl ilyen z√ľr√∂s dolgok csak a 2000 √©vekt√Ķl vannak.

K√∂zben azon elm√©lkedem ahogy David Icke sujkolja azt hogy az illumin√°tusok h√ľll√Ķk (l√≥xart) ugy a m√°ss√°gukat akarj√°k el√©rni a tot√°lis uralkod√°shoz ugy hogy a f√∂ld n√©pe sz√ľrke barna s√°rga a feh√©rek meg csak √ēK, mert a kaz√°rok feh√©rek b√°rmilyen be√ľt√©ssel.

Igy lehetne tot√°lisan az ISTENT j√°tszani m√©g a k√ľls√Ķs√©gekkel is majd.

Mert nem √©rtem ha a FED nyomtatja a doll√°rt √©s a nemzeti valut√°kat akkor mit√Ķl megy cs√Ķdbe ahogy irj√°k? Nem a fed megy cs√∂dbe hanem az √°ltala elad√≥sitott orsz√°gok m√°r nem tudj√°k azt a 000000000000...stb halmazt kezelni amit kamatk√©nt felsz√°molt az√©rt hogy egy egy nemzet a saj√°t p√©nz√©t haszn√°lhassa. Val√≥j√°ban ez a kamat a lufip√©nz amit senki nem fog tudni teljesiteni k√©szterm√©kkel.

A kereskedelem a b√ľr√≥ mind faxs√°g ugy ahogy m√ľk√∂dik mert a k√©szterm√©ken akkorra az ad√≥ss√°g - fenti sok 00 kamat, hogy ezzel a moh√≥s√°ggal bizonyitott√°k be azt hogy h√ľly√©k!

R√°ad√°sul a n√©pess√©g gyilkol√°s√°val pr√≥b√°lj√°k cs√∂kkenteni a f√Ķld lakoss√°g√°t mik√∂zben a fegyverelad√°sok m√∂g√∂tte a gy√°rt√°s az ami m√©g mint √ľzlet m√ľk√∂dik.
Ha csökkentem a népességet csökkentem a fogyasztást is(aki meghalt az nem eszik!)bár utóljára pl magyar viszonylatban fél és 1 milla közötti még a temetkezési sáp.

Hogyan akar az a csoport a glob√°lis f√∂ld vezet√Ķje lenni aki csak gyilkolni tud?
..
..https://www.googl...p0a7MtM%3A Nem k√ľl√∂nb√∂znek egyik √∂regek otthon√°nak kertj√©ben napoz√≥ √∂regekt√Ķl b√∂rszin√ľket √©s arcform√°jukat egy k√©t kiv√©tellel. Teh√°t a c√©l a feh√©r fajt √ēk alkothass√°k majd √©s ha hozz√°hasonlitjuk a bej√∂v√Ķket √©s a 600 √©vvel ezel√Ķtt bej√∂tteket pontosan l√°that√≥ lesz a k√ľl√∂mbs√©g a megjelen√©sben!
Minden m√°s blabla! David icke meg tsai.

Csak akkor majd mivel fognak sz√≥rakozni...ez a k√©rd√©s? a feket√©ket ugrasztj√°k √∂ssze a sz√ľrk√©sbarn√°val?
#22 | Renegat - 2016.04.20. 20:10:56
Erdogan paródia magyar felirattal - Erdowie, Erdowo, Erdogan

https://www.faceb..._tracking={%22tn%22%3A%22R%22}

https://www.youtu...rS3D7aslq4

http://mandiner.h...ista_ellen

http://nagypoliti...bantottak/

http://sputniknew...-poem.html

√Čvsz√°zados n√©met t√∂rv√©nycikk alapj√°n indulhat elj√°r√°s az Erdogan-g√ļnyvers miatt.

https://www.youtu...fdq0Igb0f8

pbs.twimg.com/media/CgG6fjUWIAEc3wK.jpg

https://www.youtu...Hz3qMQu_zI

"Az Erdogan t√∂r√∂k eln√∂kr√Ķl k√©sz√ľlt par√≥di√°j√°val diplom√°ciai vihart kiv√°lt√≥ extra3 szatirikus m√Ľsor klipet k√©sz√≠tett az Eur√≥pai Uni√≥r√≥l is. A Star Wars karakterekre k√©sz√ľlt par√≥dia f√Ķszerepl√Ķi: Angeleia hercegn√Ķ √©s Darth Orb√°n, de a klipben felt√Ľnik a k√©tsz√°z √©ves Yoda mester (Wolfgang Sch√§uble) is √©s a bajor Csubakka (Horst Seehofer) is." Grin

https://www.youtu...VjoiStuud4

************************

R√°ad√°s - Iszl√°m remix dance

Sz√ļfi iszl√°m hob√≥k k√∂rt√°nca - (m√°sok szerint wahhabista vagy salafista vagy zsid√≥ k√∂rt√°nc -szimbolikusan a f√∂ld k√∂r√ľl-, megint m√°sok szerint ez az √ļj eur√≥pai multikulti zenei-√©s t√°nc turmix) -vadul kevernek a v√©n cs√≥t√°nyok!

https://www.youtu...p;index=10
#23 | Hegel - 2016.04.21. 01:35:34
H√°√°√°t ez a l√°bogat√≥???Angry hol a pits√°ba van a magyar n√©pt√°ncokhoz? Csak eszembe jutott landeszman b√Ľgaty√°ja √©s a f√ľty√ľl√Ķs barack rizs√°ja...

√Čs ezek dum√°lnak kultur√°r√≥l?

Hamár csupa faxi van ott ime egy legényes bár ott valami matuzsálemek láboznak https://www.youtu...7v8VWgGvu0
https://www.youtu...SUqj8p1-ML Csak ha már a kulturáról van szó....

Szufi k√∂rt√°nc egyfajta m√°mort el√Ķid√©z√Ķ forg√°sb√≥l √°ll vagy hast√°ncb√≥l ujjabban csak f√©rfiaknak.. reperto√°rja b√Ķven elmarad szint√©n a mi√©nkt√Ķl..hja ez√©rt kell egy kultur√°t alakit√≥ n√©pet elt√ľntetni mert t√∂bbett tud h√°√°√°t az ciki.

http://orientalda...tatas.html

Az√©rt rem√©nykedj√ľnk h√°nyszor mondt√°k a n√©metek is ki kell irtani a magyarokat vagy a magyarok csontjaival kell kirakni az utat...√©s m√©g itt vagyunk .... Ember tervez Isten v√©gez persze nem az √Ķ isten√ľk hanem a MI√ČNK!

Nos a németek: http://alfahir.hu..._a_nemetek
.
#24 | Tulok - 2016.04.21. 02:00:20
B√©l√°m! Nem √°rtana tudni, hogy Erdog√°n√©knak mekkor√°ra n√Ķtt az orra, mi√≥ta az oroszok felvonultak a sz√≠riai-t√∂r√∂k hat√°ron. Lehet, hogy m√©g az IS √°ltal ellopott olajat is az oroszoknak kell majd eladniuk? √Čs mi lesz az IS-nek sz√°nt amerikai √©s izraeli fegyverekkel?
https://www.super...money/1184
Ahogy jeleztem kor√°bban, T√∂r√∂korsz√°gnak √©s Szaud-Ar√°bi√°nak kezd rosszul √°llni a sz√©n√°ja, de ez m√©g csak a v√©g kezdete (ahogy a poszt√≥keresked√Ķ szokta mondani)...
#25 | Renegat - 2016.04.21. 17:10:48
Laci, igazad lehet, mert kezd odakozm√°lni amerika √©s sza√ļdiak √°ltal k√∂z√∂sen f√Ķz√∂tt fortyog√≥ lekv√°r a 9/11-es WTC terrormer√©nylet kapcs√°n is.A v√©gleges bizony√≠t√©kok megvannak a szaud-ar√°biai tisztvisel√Ķk, a sza√ļdi korm√°ny √©s / vagy a kir√°lyi csal√°d 9/11-es terrort√°mad√°s k√∂zvetlen √©rintetts√©g√©vel kapcsolatban.Obama a 28 oldalas bizony√≠t√≥ dokumentumok nyilv√°noss√°gra hozatal√°t√≥l √ļgy retteg, mint √∂rd√∂g a t√∂mj√©f√ľstt√Ķl.P√©nz√ľgyi, katonai, fegyver√ľzleti √©s amerikai belpolitikai vonzata rendk√≠v√ľl s√ļlyos √©s olyan botr√°nnyal j√°rhat, amit nem biztos hogy t√ļl fog √©lni.Megpr√≥b√°lj√°k eltussolni a botr√°nyt, ami jelenlegi f√°zis√°ban m√°r nem biztos hogy fog siker√ľlni.

Az Egyes√ľlt √Āllamok szen√°tusa v√©delmi bizotts√°g√°nak egykori eln√∂ke, Bob Graham,azt √°ll√≠totta, hogy "Sza√ļd-Ar√°bia volt a f√Ķ finansz√≠roz√≥ja -folyamatos forr√°sa a terror p√©nz√ľgyi √©s emberi er√Ķforr√°sainak biztos√≠t√°s√°hoz- a 9/11-es terrormer√©nyletnek." -mondotta.

www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2016/04/20/sept%2011.jpg

https://www.super...world/1198

http://www.dailym...round.html

#10 | Renegat - 2016.04.16. 23:34:04

*************************

Frissítés:2016.04.22.

Szaud-Ar√°bia "kir√°lya", Salman, megfenyegette az USA-t!!! - viszonz√°sul kaphatnak √©rte CIA hangszerel√©s√Ľ "sza√ļdi tavaszt"! (csak √≠gy tov√°bb, ny√≠rj√°tok ki egym√°st!)

https://www.super...world/1205

http://www.vetera...ce-in-911/

**************************

Frissítés:2016.04.25

Az amerikai h√°tt√©rhatalmi elit p√°nikban a 9/11-es 28 oldalas leleplez√Ķ dokumentumok nyilv√°noss√°gra hozatal√°t√≥l.Nyilv√°n van mit√Ķl f√©lni√ľk -√©s amit√Ķl tartani lehetett- "utas√≠tot√°k" Obam√°t, hogy csak Szaud-Ar√°bi√°ra vonatkoz√≥ enged√©lyezett kis r√©sz√©t hozhatj√°k nyilv√°noss√°gra a 28 oldalas, imm√°r titkos√≠tott dokumentumoknak.Nagyon b√ľd√∂s van a Capit√≥lium-√©s k√∂rny√©k√©n...patk√°nyszag.

A Capitoliumnak egy szigor√ļan biztons√°gos alagsori szob√°j√°ban tartottak egy sz√Ľkk√∂r√Ľ t√°j√©koztat√≥t a dokumentumokr√≥l, mely tartalmazza a k√∂z√∂s kongresszusi vizsg√°latot - "az idegen t√°mogat√°s forr√°s√°r√≥l √©s a n√©h√°ny szeptember 11.-i g√©pelt√©r√≠t√Ķk nemzetis√©g√©r√Ķl" -c√≠mmel, melyben egy√©rtelm√Ľen meg√°llap√≠t√°st nyert a sza√ļdiak r√©szv√©tele.Az amerikai √©s izraeli "k√∂zrem√Ľk√∂d√©sr√Ķl" nem besz√©ltek....

http://hosted.ap....4-09-13-10

http://stateofthe...m/?p=36654

http://stateofthe...m/?p=36620

http://info.kopp-...nall-.html
#26 | Renegat - 2016.04.22. 03:28:51
Oroszorsz√°g bev√°ltotta ig√©ret√©t, asszimetrikus katonai csap√°sm√©r√Ķ v√°laszt ad a NATO/USA kelet-eur√≥pai n√∂vekv√Ķ agressz√≠v katonai jelenl√©t√©re.

Orosz nukle√°ris t√°mad√≥ tengeralattj√°r√≥k j√°r√Ķr√∂znek Skandin√°via, Sk√≥cia, a F√∂ldk√∂zi-tenger √©s az Atlanti-√≥ce√°n √©szaki partjain√°l.A j√°r√Ķr√∂z√∂ tengeralattj√°r√≥k sz√°m√°t 50%-al megemelt√©k az elm√ļlt √©vben √©s tov√°bbi t√°mad√≥ egys√©geket ir√°ny√≠tanak az el√Ķbb felsorolt tengeri vizekre.Oroszorsz√°g nem enged a NATO katonai nyom√°s√°nak √©s minden sz√ľks√©gesnek tartott √≥vint√©zked√©st megtesz, hogy kompenz√°lja a NATO/USA katonai erej√©nek provokat√≠v pr√≥b√°lkoz√°sait."-jelentette ki Alexander Grushko nagyk√∂vet.

http://www.dailym...-Nato.html
#27 | Tulok - 2016.04.22. 12:57:50
A kaz√°r-maffia m√≥dszereinek trivi√°lis esete Szaud-Ar√°bia "be√°ldoz√°sa". Csak azt nem tudom, miut√°n a 9/11 kiagyal√≥i √©s v√©grehajt√≥ir√≥l a f√©l vil√°gon mindent tudni (CIA, Mossad), kit akarnak √°tverni, mert az √°tverhet√Ķk k√∂re v√©szesen cs√∂kken. Lassan csak nagy√≠t√≥val lehet olyan h√ľly√©t tal√°lni, aki elhiszi, hogy nem az USA korm√°ny √©s a h√°tt√©rhatalom rendelte el a WTC tornyainak lerombol√°s√°t a "terrorizmus elleni harc" megind√≠t√°s√°hoz. A "terrorist√°k"az amerikai korm√°nyban, Izraelben, a Bilderberg Group, City of London p√°rn√°zott (sajnos nem villamos) sz√©keiben √ľlnek.
A fejek sorban potyogni kezdenek, ahogy le kell nyomni az amerikai v√°laszt√≥k tork√°n egy √ļjabb AIPAC jel√∂ltet. K√ľl√∂n√∂sen bosszant√≥, hogy Donald Trump, az egyik "es√©lyes", fokozott hozz√°j√°rul√°st k√∂vetel a NATO k√∂lts√©gvet√©s√©ben eur√≥pai r√©szr√Ķl, hivatkozva arra, hogy "ne az amerikai ad√≥fizet√Ķk" fizess√©k meg zsid√≥-amerika Oroszorsz√°g elleni "harc√°nak" k√∂lts√©geit. A pof√°tlans√°g megd√∂bbent√Ķ. Miut√°n t√∂bb soron kifosztott√°k Eur√≥p√°t, tot√°lra v√°gt√°k az eur√≥pai gazdas√°gokat, telepakolt√°k kaz√°r-zsid√≥kkal az eur√≥pai korm√°nyokat √©s az EU ir√°ny√≠t√°s√°t, m√©g hozz√°j√°rul√°st k√∂vetelnek egy olyan fegyverkez√©si haszonszerz√©si akci√≥hoz, amelyb√Ķl kiel√©g√≠thetik fegyvergy√°rosaik feneketlen √©hs√©g√©t.
Törökországot csak azért említettem meg, mert Erdogán és rablóbandája ugyanolyan hamis reményekben dédelgeti magát hazug zsidó ígéretek következtében (akárcsak Orbánék), mint a szintén zsidó "szaudi-uralkodó család". Megnyugtató, hogy nagy számban nem csak itthon lehet balekokat találniuk, de Törökország lakossága is ezért fogja megszívni, ahogy az "amerikai választópolgár" is.
√Āltal√°noss√°gban elmondhat√≥, hogy jelenleg a vil√°gon szinte mindenki sz√≠vni fog, mint a torkos borz, aki hisz a politikusoknak, a t√∂bbi ember meg az el√Ķbbi hisz√©kenyek miatt...
#28 | Hegel - 2016.04.22. 17:41:44
Tulok Mester! Mit tehetek ha nem hiszek nekik? Van opcióm?

Tegnap r√°l√©ptem v√©letlen Orwel egyik ir√°s√°ra a Fikusz √©s az antikrisztus cim√ľre..nos m√©g az elej√©n:

"HA EMBEREKNEK VAGY ANGYALOKNAK NYELV√ČN SZ√ďLOK IS, P√ČNZEM PEDIG NINCSEN, OLYANN√Ā LETTEM, MINT A ZENG√ē √ČRCZ VAGY PENG√ē CZIMBALOM. √ČS HA J√ĖVEND√ēT TUDOK IS MONDANI, √ČS MINDEN TITKOT √ČS MINDEN TUDOM√ĀNYT ISMEREK IS; √ČS HA EG√ČSZ HITEM VAN IS, √öGYANNYIRA, HOGY HEGYEKET MOZD√ćTHATOK KI HELY√ĖKR√ēL, P√ČNZEM PEDIG NINCSEN, SEMMI VAGYOK. SEMMI √ČS HA VAGYONOMAT MIND FEL√ČTETEM IS, √ČS ABB√ďL. HA TESTEMET T√õZRE ADOM IS, P√ČNZEM PEDIG NINCSEN HASZNOM A P√ČNZ HOSSZ√öT√õR√ē, KEGYES; A P√ČNZ NEM IRIGYKEDIK, A P√ČNZ NEM K√ČRKEDIK, NEM FUVALKODIK FEL, NEM CSELEKSZIK √ČKTELEN√úL, NEM KERESI A MAGA HASZN√ĀT, NEM GERJED HARAGRA, NEM R√ďJJA FEL A GONOSZT; NEM √ĖR√úL A HAMISS√ĀGNAK, DE EGY√úTT √ĖR√úL AZ IGAZS√ĀGGAL: MINDENT ELFEDEZ, MINDENT ELT√õR... MOST AZ√ČRT MEGMARAD A HIT. REM√ČNY, P√ČNZ, E H√ĀROM; EZEK K√ĖZ√ĖTT PEDIG LEGNAGYOBB A P√ČNZ. P√ĀL I. LEVELE A KORINTHUSBELIEKHEZ 13. R√ČSZ (√ĀTIRAT) "

"A vall√°s mindig eladhat√≥, ha kell√Ķen cs√∂p√∂g az √©rzelg√Ķss√©gt√Ķl."

"Itt √°ll √Ķ, az „√≠r√≥”, aki √©ppen csak „√≠rni” nem tud! Nem a megjelen√©s sz√°m√≠t, hanem az, hogy nem produk√°l semmit vagy szinte semmit." (gondolom √Ėnmag√°r√≥l irja!)

A könyveket is pénz írja és pénz adja el. Ne adj nekem igazságot, ó, uram,
adj nekem pénzt, csak pénzt!


"....Aztán a két öreg, mint két vén bogár,
elaraszolt, a hossz√ļ, zs√≠ros kab√°tb√≥l csak a l√°bfej√ľk l√°tszott.
Gordon utánuk nézett. Melléktermékek. Pénzisten selejtjei."

Nos aki/k igy gondolkoznak a t√∂bbi emberr√Ķl azokt√≥l mit is lehet v√°rni? Mindenkit selejtnek n√©znek √∂nmagukat is bele√©rtve √©s az √∂nut√°latt√Ķl ilyenek, csak a p√©nz√©rm√©k sz√°mol√°sa ad n√©mi kiel√©g√ľl√©st....ez a kieg√©l√ľl√©sv√°gy hajt a f√∂ld elpusztit√°s√°ra....Majd √Ķk...

√Čs ha minden elpusztult? Ha megkapta? Akkor mit tesz?
#29 | Renegat - 2016.04.23. 00:46:35
Kozmikus id√Ķj√°r√°s, Schumann frenkvencia, F√∂ld energia √©s m√°r √∂sszef√ľgg√©sek, m√©r√©sek alapj√°n.Alternat√≠v gy√≥gy√°szat √©s sok m√°s aktu√°lis h√≠r, √©rdekess√©g.
(aprólékos böngészést igényel)

www.foundationforhealingarts.de/files/images/kosmiswettertitelfree.jpg

http://www.founda...liebe.html

http://www.founda...ffend.html

http://www.founda...seite.html

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://stopesm.bl...-das.html#

http://stopesm.bl...gre-h.html

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*********************

Ukrajna "vadul" fegyverkezik.√Ėt darab MIG-21 t√≠pus√ļ vad√°szrep√ľl√Ķt v√°s√°rolt Horv√°torsz√°gt√≥l. A t√∂bb mint 50 √©ves m√ļzeumi √©rt√©k√Ľ matuzs√°lemi g√©pek √°llapota kit√Ľn√Ķ, csak nem tudnak rep√ľlni.Tanuls√°g:Nem a bolhapiacon k√©ne kuk√°zni...

https://www.rt.co...s-croatia/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum