Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Világgyilkosság
VilággyilkosságVan aki még "csak" a "Fehér faj kiirtási szándékát" látja a világban, elsősorban Európában zajló, természetesen nem véletlenül bekövetkező eseményekben, így Európa politikusainak árulásában, a megszálló migránsok beáramlásában és agresszivitásukban. Ezekben az esetekben már nem beszélhetünk bizonyos területekre korlátozott "Világgyilkosságról", mivel a háborúk kiterjesztése egyre közelebb hozza a totális, az egész bolygót érintő háborút, és ami lényeges, ez nem "spontán", hanem megtervezett folyamat eredménye. Félreértés ne essék, ahogy az USA, Oroszország vagy Kína, úgy Európa is képes lenne megvédeni magát bárkitől, beleértve a "migránsoknak" nevezett ténylegesen az amerikai, szaudi, török, brit, francia izraeli stb. támogatású Iszlám Államnak elnevezett rablóbanda, kollaboráns európai kormányok által beinvitált tagjaitól (tisztelet és együttérzés a kivételt képező valódi menekülteknek).


A "történet" nem most kezdődött, hanem több mint 2500 éve, de a végkifejlet a 19-20. századi gyorsuló ütemű előkészítésben -és 21.-ik század eleji végjátékban érte el azt a szintet, hogy a vérfertőzött, genetikailag hibás emberkreatúrák végromlásba dönthessék az emberi civilizációt. Emberit írtam, nem talmudista, szabadkőműves, illuminátus, vatikáni álkeresztény, Bilderberg Grouppos cionista, Vatikán által létrehozott Mohamedán, rablásra és rablógyilkosságra kitermelt és kinevelt, az állatoktól is alacsonyabb rendűeket. A fertőzés gyorsuló ütemben terjed. A 16. századtól Európában megszűnt az utolsó genetikai hibáktól mentes uralkodóval rendelkező királyság is, de a helyüket elfoglalók utódai hatalmas lépésekben döntik romba a civilizáció bölcsőjét, Európát. Biztos lesznek olyan (kazár-zsidó) "történészek", akik (le)sajnálkozva úgy jellemzik majd Európa jelenlegi hanyatlását, mint az európai népek elkorcsosulásának, életképtelenségének eredményét.

Most is hazudik aki ezt állítja, és később sem fog igazat mondani az, aki nem említi meg, hogy a "fehér fajba" beszivárgó, és csalással, megtévesztéssel, erőszakkal egyre nagyobb hatalmat birtokló (bitorló), "szintén fehér" kazár-zsidó maffia készítette elő, és hajtja végre Európa kivégzését, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, előre kitervelt módon, különös kegyetlenséggel. Az a politikai vezető, aki ma Európában nem képviseli népe érdekeit, nem csak megérdemli a halált, de önvédelemből kötelező elítélni és kivégezni. Jószerivel, szinte az összeset likvidálni kellene. A rablógyilkosok nem érdemelnek mást. Többek közt miattuk nincs szükség amerikai haderőre Európában. Megvédeni csak zsidó-Amerikától, Izraeltől, a bankárkaszttól és brit királyi családtól kell Európát.

Egy kis történelmi kiegészítésként hozzá kell tenni, a "terv" végrehajtásának fontos eleme a Kr. u. 200-225 között Rómában zsidók által írt Tóra (Ószövetség). Részei, történetei fellelhetők a Sumérnak elkeresztelt sokkal régebbi szkíta kultúra emlékeiben, de akár a Gilgames eposzban is, olyan helységnevekkel, melyek írásakor még nem is léteztek, ami feltételezi, hogy a Tóra írói soha nem jártak az említett területeken. A 350-375 között szintén Rómában és szintén zsidók által írt Újszövetség, a judeo-kereszténység alapjait képezi, de csak négy evangélium került bele a több, mint 400-ból. A Vatikán az I.sz. 600-as évek körül építette be ügynökét Mohamedet, átalakítva az iszlámot a mai formájára és amely vallási forma megállította az arab világ társadalmi fejlődését. A legalább 500 évnyi lemaradás most jól jön Európa felforgatóinak, a Soros-féléknek, de Európát belülről is meg kellett gyengíteni, hogy a több, mint másfél ezer éve tervezett vallásháború megkezdődjön.

Ehhez újabb trükköt készítettek elő, mely több okból is szükségesnek mutatkozott. Az Ábrahám népe fajtájú zsidó bőrszíne miatt nem tud elkeveredni a fehér emberek között. Egy olyan népre volt szükség, amelyik fehér, de vallás nélküli, vagy sok vallású, esetleg államvalást keres. A Kazár Birodalom erre a célra kiválóan alkalmasnak látszott. Sokkal alkalmasabbnak, mint a "zsidó titkot" ismerő (vérfertőzéssel szocio -és pszichopaták "előállítását" alkalmazó) örmények és cigányok. 739-740 körül zsidó kereskedők vitték el a zsidó vallást a Kazár Birodalomba. Egy évszázaddal később már élesre töltve állt rendelkezésre néhány száz "fehér-zsidó", és megkezdték Európa aláaknázását, megszállását. Bár a fehér-zsidók "keletkezését" sokan sokféle történettel körítik, annyi biztos: a genetikai vizsgálatok szerint nincs rokonságuk Ábrahám népével, amit 2015. elején Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök is kihangsúlyozott.


Európa hadereje még jelenleg sem lebecsülendő. Nagy Britannia aktív hadereje 240 200 fő (ebből 3640 fő gurkha katona, és 17 870 nő. Tartalékos 195 300 fő. Mozgósítható lakosság 14 607 724 fő, melyből katonai szolgálatra alkalmas 12 046 268 fő. Nukleáris és a legkorszerűbb fegyverekkel is rendelkezik. Franciaország 442 122 fő a hadserege (2007), mely tartalmazta a békehadrendben a belügyminiszter irányítása alá tartozó 100 132 fős csendőrséget is, a haderő létszámát tekintve a világ 14. legnagyobb fegyveres ereje. Csakúgy, mint Nagy Britannia, nukleáris nagyhatalom, korszerű fegyverzettel. NSZK hadereje 219 733 fő, tartalékos 355 000 fő. Mozgósítható lakosság 19 594 118 fő, melyből 15 747 493 fő alkalmas katonai szolgálatra. Szintén korszerű fegyverzettel rendelkezik.
Az Európai Unió haderejéről némi tájékoztatást a Wikipedia is szolgáltat, részletezés nélkül és nem valami pontosan: Link Kifilézve az európai haderő létszámadatait, jóval nagyobb számot kapunk, mint India vagy Oroszország hadereje, közel azonosat az USA-éval, amit csak Kínáé halad meg. Mindezek ellenére az EU és "vezető" tagországok korrupt, hazaáruló "vezetése" a szintén korrupt és szintén hazaáruló kisebb tagállamok vezetésével karöltve, kilóra eladta népeit délibábos túlélési ábrándok kergetése és némi saját népétől lopott "aprópénzért", amit később amúgy is elszednek tőlük.


A helyzetet felületesen szemlélve ilyen kép tárul elénk, de akár a felszínen, akár a háttérben meghúzódók múltjában és származásában "kotorászunk", nem csak az szembetűnő, hogy akár az EU vezetését, akár egyes tagállamok kormányait vizsgáljuk, mindenütt belefutunk a politikai és pénzügyi életet irányító kazár-zsidó maffiába, kormánytagokként, köztisztviselőkként, katonai és rendvédelmi szervek magas rangú vezetőiként, ahogy a jog -és igazságszolgáltatás "megtestesítőiként" és végrehajtóiként is. Az Európa "vezető politikusának" kikiáltott, Merkel (Angela Kasner -> Kazmierczak), lengyel kazár-zsidó származású, ahogy a legtöbb kormány élén is kazár-zsidók állnak, és egyértelműen Európa-ellenes politikát képviselnek. A csak Európát sújtó Oroszország-ellenes szankcióktól a titokban, az európai lakosság jóváhagyása nélkül aláírt TTIP, a "szabad-kereskedelminek" nevezett, Európa egyoldalú kifosztásra és rabszolgasorba döntésére hozott egyezménye, csak az árulás egy kis része, az s.2277 -es amerikai törvény elfogadtatásának és bevezetésének szándékával.


A Brüsszeli Szabadegyetem történész professzora, David Engels (már a vezetéknév is bizalmatlanságot kelt) lehet, hogy téved, lehet, hogy nem, amikor a Római Birodalom hanyatlásához hasonlítja Európa hanyatlását, de egy biztos: akik Rómát egykor megbuktatták, ugyanazok és ugyanolyan módszerekkel ásták alá, majd rombolták le, mint most Európát. A helyzet menthető, csak söprögetni kellene, de nagyon gyorsan, és főleg alaposan, amit megnehezít az ellenség "bőrszíne", ugyanis alig észrevehető beolvadásuk oka pont az, hogy "fehérek". Lehetőség, átcsoportosítható kapacitás és eszközök is rendelkezésre állnak, csak a szándék megnyilvánulásaival van baj. A szándékosan saját életkörülménye megtartásával elfoglaltatott lakosság nem veszi észre, jelentős részük nem is akarja észre venni, és a lebutított része nem is tudja (a figyelem elterelésére kifejlesztett technikák miatt), hogy ellenlépései hiányában mindent elveszíthet, nem csak a megszokott életvitelét. A szó szerint: MINDENT, az életét, de nemzettársai életét is, gyermekei, unokái jövőjével együtt.

"Populista", magyarul szabadrablásban jeleskedő, saját törvényeiket megszavazó "uralkodó pártok" és a szintén uralkodó, kazár-zsídó irányítású bal-liberális hasonszőrű bűntársaik igáját nyögi a "demokratikus Európa". "Demokratikusan", eszeveszett mértékben lopnak, csalnak, hazudnak, kisajátítanak, adják el és gyilkolják képviselt országaik lakosságát. Persze ezek a "tulajdonosváltások" néhány gramm ólomtól, egy-két milligrammnyi "táplálékkiegészítő" ricintől vagy higany-kloridtól, egységes fellépéstől megszűnnek. A zsidóék által közkedvelt kálium-kloridból is csak néhány grammnyi kell, de van bőven kötél is. Az európai emberek számára nyilvánvalóvá vált - amit már évekkel ezelőtt is lehetett olvasni, akkor még csak "borúlátó jóslatnak" minősített írásaimban -, hogy véleményüket, szavazásaikat figyelmen kívül hagyják, "alkalmi süket" politikusaik nagy ívben tesznek "választóik" elvárásaira, bal-liberálisnak nevezett tettestársaik együtt.


Amíg "betegesen túl értelmes" emberek képesek pálcát törni világosabban látó, a kazár-maffia érdekeinek megfelelő elképzeléseket megkérdőjelező honfitársaik véleményének "hasznossága" és szükségessége felett, addig bármely társadalom kikezdhető, átalakítható és értékeit a kukába lehet dobni. Az emberek mindaddig politikai apátiában tarthatók, ameddig elaltatják elégedetlenségük forrásai feletti aggodalmukat. Az előjelek riasztóak, de a háború előtti időszakok féktelen tobzódása, egyfajta pótcselekvés, amellyel kompenzálni próbálják fokozódó nyugtalanságukat.

A "modern médiában" a csapból is reklámok folynak, mindegy, hogy politikai vagy a fogyasztás növelésére serkentők, mintha a megszokott élet normálisnak tekinthető mederben folytatódna (riasztó jelekként a kazár-zsidók mindent ellepő erőszakos képernyőn tartásával, előtérbe helyezésükkel a sajtóban, rádióban, a nemzetidegenek előtérbe tolásával), maguk és társaik sztárolásával, de a háttérben settenkedők előre eltervezték, hogyan húzzanak hasznot a felépített civilizáció halálából. Ebben a helyzetben már nincs kibúvó, nincs a mellébeszélésnek helye. A társadalmakra rátelepedő, most cionistának, a Római Birodalom idejében zsidóknak nevezett, de valójában a tudatos létrehozott és fenntartott belterjesség képviselői folytatják háborújukat az "emberiség" ellen.

David Engels és a többi hasonló "elemző" csak egyet nem mond el. A módszerek ugyanolyanok, mintha egy kaptafára gyártanák a válságokat, birodalmak megtervezett összeomlását, összeomlasztását. 2000 éve ugyanazokkal a módszerekkel bomlasztják a társadalmakat, mérgezik meg belülről, rombolják le az emberi értékeket. Nem csak a Római Birodalom bukása, de minden nagy háború előtt is azonos viselkedést mutatnak. Ahogy itthon is tapasztalható, a hatalmat bitorlók eszeveszett tempóban fosztogatják a közvagyont, mert még éhesebbek, még nem loptak, raboltak eleget, és a bizonytalantól való félelem olyan ebben az esetben, mint az idegesség miatti kényszerevés. Hányingert keltő tobzódásaik, egyre exhibicionalistább önünneplésük vége mindig ugyanaz. Saját imádott vezetőik áldozzák fel "híveiket" (bűntársaikat) tömegesen.


A jelenlegi helyzet mégis más, mint korábban a világtörténelemben. Bár az első és második világégésben is csökkenteni kellett a világ gyilkosainak létszámát (Churchill, Roosevelt, Sztálin, Hitler). A szaporodás egyre nagyobb mértékű, pedig az irányítók érdeke pont az, hogy kiválasztódásos alapon csökkenjen a számuk. Nem a szofisztikált állami struktúrák a hibásak, hanem az a tény, hogy Európát minimális "vérveszteséggel" elfoglalták, irányítását átvették, energiaellátását, az időjárás manipulálási lehetőségét, a zsarolás fő eszközeit megszerezték, és mindezt előre megtervezték. A Kalergi-terv 1922-es indításának eredménye Pán-Európa kialakításának a terve. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az "európaiknak", akik kiemelkedően segítik ennek a bűnös tervnek a végrehajtását. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy. Csak az tévedés, hogy Kalergi olyan hülye lett volna, ismerve az "arabok alkalmazkodási képességét", hogy igazából megfordult volna a fejében a faji keveredés. A Vatikán sem ebből az okból, vagy is az identitás nélküli, könnyen irányítható keveréknépesség létrehozása miatt hozta létre Mohamedet. A cél még mindig az, amit az írás elején említettem: a 2010. február 26-án kiszivárgott EKB utasítás harmadik pontja, "a katonai irányítás bevezetése".

Az I. és II. Világháború előtt ugyanígy raboltak, fosztogattak, és a háborúk után is még egy ideig. Szünetet csak azért tartanak, hogy a "buta gój" elrabolni valót termelhessen. A köztes időszakban, a "felhizlalás időszakában" pedig lenyomnak a torkukon egy újabb "izmust", egy újabb és emberibbnek nevezett ideológiát, melyekből hatalmas mennyiséget készleteztek be "raktáraikba", de újat nem dolgoztak ki, csak más nevet kapnak a régebbiek. A jelenlegi helyzet azért más, mert egyre fogy az idejük. Az emberi faj fejlődése elérte azt a szintet, amikor már bármelyik pillanatban összeomolhat a fosszilis energiahordozók birtoklására, használatuk kikényszerítésére és az emberek kiszolgáltatottságára alapított hatalmuk.


Sztálin 1953-ban nem véletlenül bekövetkezett halála után 1954-ben, az ukrán kazár-zsidó Hruscsov első dolga volt, hogy a Krímet, Luhanksz és Donyeczk megyéket Ukrajnához csatolja és helyreállítsa a kapcsolatot a New York-i zsidó világkormánnyal. Európa energiaellátásának Ukrajnán keresztüli ellátása bármikor felfüggeszthető. "Természetesen csak véletlen lehet", hogy a Valtzman-Porosenkóra testált Ukrajnában jelenleg IS dzsihadista terroristákat képeznek ki. Szintén "véletlen" lehet, hogy a közel-keleti konfliktusokkal és a 2011 elején gondosan előkészített és végrehajtott "Arab Tavasszal" elzárták a déli energiaellátási vonalakat is, egyúttal destabilizálták a Közel-Keletet (valójában újra felosztották, felosztják), miután Görögország égei-tengeri és ciprusi Leviathán medencebeli gáz - és olaj érdekeltségeit a Goldman Sach Megabank-rendszer, és az EU segítségével zárolták 2001-től (majd 2004-től, és végleg 2012-től az oroszokkal). A "falból létrehozott Ciprusi Görög Állam" offshore bankjai megszabadították Putyint az összefogásképes orosz oligarchák túlnyomó részétől, miközben a világ "nagy reménysége" a világ leggazdagabb oligarchájává "nőtte ki magát", jószerivel 2008. májusától.


Putyin nem csak a nem régiben kipattant panamai offshore-botrány, és a "Világ megmentőjét" alakító szereplőt megtestesítő felépített figura. Az európai emberek nagy százalékánál ugyanaz tapasztalható, mint itthon korábban Gyurcsány és Orbán megítélésekor. Mindkettőről bizonyított, hogy tolvajok, sikkasztók, rablók, és közvetetten összekapcsolhatók gyilkosságokkal is. A lakosság egy része mégis úgy gondolkodik, hogy: "ez még nem lopott annyit, mint a másik, ezért jobb vezető lehet". Idézve: "Orbán legalább óvja nemzetét", csak azt nehéz eldönteni, hogy a magyar nemzetet, vagy folyamatosan betelepülő kazár-zsidókat... Nem hinném, hogy nehéz lenne az utóbbi kérdésre válaszolni. Hol volt Orbán szigorú ellenőrzést és vizsgálatot követelése, amikor a FIDESZ 15 offshore Kft.-vel vitte ki a SIO-TOUR 171 milliárdját Ausztriába, amikor 2009-ben a 2%-ban magyar állami tulajdonú Omninvest ciprusi offshore 98%-os tulajdonosa, Gyurcsány és Szilvássy-fivérek, akiktől államilag felvásárolták milliárdokért a teljes oltóanyag készletet 2010 -ben és beépítették az influenza elleni lakossági vakcinába. A FIDESZ 14,5 milliárdos VÁM és ÁFA - csalását is elkenték, de sok minden mást is: Link Mint látható, öt éve is ugyanez volt a "műsor"...

Az "ilyen vezetőket" támogató és istenítő emberek nyilvánvalóan nem rendelkeznek erkölcsi értéknormákkal, nincsenek tisztában azzal, hogy az úton-útfélen dokumentál, bizonyított csalások, lopások, visszaélések, sikkasztások, hamisítások közvetlenül érintik a zsebét, pénztárcáját, vagyonát, életkörülményeit, családja, rokonai, barátai ismerősei megélhetését és első sorba a biztonságukat, miközben ezek az emberalattiak ellopják, kisajátítják, eladják a közös vagyont, amit felmenőink verejtékes munkával hoztak létre. Elfelejtik hogy a lopás, rablás, visszaélés nem elfogadható társadalmi, erkölcsi, etikai, morális értéknorma. Aki elfogadja, annyira be van szarva, hogy bármit elfogadna, csakhogy mentse tyúkszaros életét... és nagy valószínűséggel azért nem érzi sajátjának az ország vagyonát, mert egy tű érőt sem tett hozzá. Az előbbiek "csak" helyi problémák, de Putyin már százmilliók, milliárdok életét befolyásolja, befolyásolhatja, bár esetében nem sok logikus lehetőség kínálkozott hatalmának megtartására, mint a leggazdagabb oligarchává összelopni magát (ettől függetlenül a zsidó vejkó már kicsit túlzás).

Putyin gigantikus vagyona is a semmiből jött létre néhány év alatt, illetve nem a semmiből, hanem az orosz emberek munkájának ellopott gyümölcséből, hasonló módszerekkel, mint a magyar, lengyel, szlovák, cseh, román, bolgár stb. "pénzemberek" hirtelen összelopott vagyona. Van aki azt mondja: "Megérdemli, mert az orosz nép érdekeit tartja szem előtt"! Aki ilyet mond, szintén megérdemli azt amit kap (láncot vagy korbácsot)! Putyin vagyona és milliárdjai védelmére az orosz népet és Oroszország erőforrásait használja fel. Százmilliókat ver át, amikor a koszovói szerbeknek orosz állampolgárságot ad a Bill Clinton vezette kábítószer-maffia részesedés tranzitfelügyelete koszovói részesedése miatt, miközben Ukrajnában orosz lakosságot irtanak Porosenkó pribékjei, nyugati és lengyel magánhadseregek zsoldosai, "kilövési engedélyes műkedvelő" orosz-vadászai, a kazár-zsidó Dimitrij Jaros "jobb-szektorosai" akik már többnyire annyira ukránok, mint amennyire magyar a Jobbik "ellenzéki párt" vezetése. A legnagyobb baj Európa-szerte, hogy az emberek igen nagy része arról sem tud, hogy hőn szeretett politikai vezetői legfinomabban is fogalmazva idegen hatalom ügynökei, kicsit keményebb jelzőt alkalmazva kollaboránsok, és mivel többnyire nem ott születtek ahol a megbízóik, felesküdve a bennük megbízó népnek, esküjüket megszegve: hazaárulók... Putyin ilyen megvilágításban még nem hazaáruló, mert magánérdekeivel Oroszország érdekeit is védi (ami nem mondható el a magyarországi hatalombitorlókról), de ki ne kedvezne a "testőreinek"...


A jelenben kibontakozó háború, Európa szétszakítása, a terebélyesedő, kiprovokált Kínai-USA konfliktus, a hamarosan Európát teljes mellszélességgel megtámadó IS Svédországban és Ukrajnában kiképzett és felszerelt harcosainak rászabadítása az éppen "engedetlenkedő" európai tagállamokra, a NATO mozgósítás és hadiállapot bejelentése, az EU irányítás lemondása 180 napra, átadva a katonai irányítást az USA európai főparancsnokának, a totális közel-keleti konfliktus, Kelet-Európa leszakadása és csatlakozása a FÁK-hoz. Ez utóbbi esetében elmondható, hogy Kelet-Európa soha nem képezte teljes jogú részét Európának. Az EU-ba is csak azért erőszakolták be a kelet-európai országokat, hogy a bolsevik-rendszer alatt megtöltött malacperselyüket kiüríthessék, rájuk erőltetve az egyenlőtlen feltételekkel történő csatlakozást, magas kamatozású banki és lakossági hiteleket, devizahitel-csalási ügyleteket, bankkonszolidációkat, értékeik bagóért felvásárlását (megvesztegetéssel), kizsákmányolást, rabszolgaként éhbérért dolgoztatva, otthonát, életterét elvéve és eladósítva kiirtásra ítélve.

A történetnek Európa és a Közel-Kelet létszémcsökkentésével és újrafelosztásával még nincs vége, bár az európai háború még el sem kezdődött igazán. Még csak az előszele érezhető, mert mindenki tudja, hogy Európa "vezetői" már nyíltan szembefordultak választóikkal ugyanolyan csalási, törvényhozatali módszerekkel, mint amelyeket már "sikerrel kipróbáltak" korábban és "üzemeltetnek" jelenleg is Magyarországon. Nincs új a nap alatt, csak a buta, rettegő és ez miatt megalkuvó "emberek" lélekszáma növekszik, akik a beütemezett euró és dollárösszeomlástól, a háborútól rettegve azoktól várnak segítséget, akik létrehozták a jelenlegi állapotokat. De annyi mégis új, hogy többféle háborúból is választhatunk. Háború a migránsnak álcázottakkal, háború saját etnikumainkkal, háború elnyomóink, kifosztóink ellen, háború az életben maradásunkért mindenki ellen, és végül háború saját háborgó lelkiismeretünkkel, amely szemünkre hányja, hogy semmit, vagy nem eleget tettünk azért, hogy ne fajuljon idáig a helyzet...
Az európai és közel-keleti, majd amerikai és végül a távol-keleti emberveszteségek mindenkit meg fognak győzni, hogy rossz üzlet a kazár-maffiának dolgozni, mert szövetségeseit, támogatóit, kiszolgálóit is elpusztítja, ugyanis a vérfertőzés egyik velejárója a skizofrénia és a paranoia.


Európa lakosságába próbálják belesulykolni, hogy életképtelenek, nem képesek az összefogásra, haldokolnak nemzeteik. A kazár-maffia "fehérként", nemzetinek álcázva lopakodott be az egyes országok politikai és háttér-irányítási vezetésébe, majd kirabolta, jogfosztottá tette a lakosságot, de megfelelő vezetővel, és egységes érdekek mentén Európa népei fel tudnának és fel is fognak lépni a vegyi, biológiai, egészségügyi, gazdasági, szociális népirtás ellen, amit zsidó-Amerika, a brit királyi pereputty és Izrael kényszerít rá a világra. A hazugságokat jól mutatja az, hogy a zsidó családokban is már csak egy-két gyerek születik Európában és az USA-ban vagy más fejlettebb zsidó-fészekben, ahogy a szocializálódott etnikumoknál is. A minőségi lélekszám létrejötte nem csak európai vagy amerikai tendencia. A világ fejlettebb országaiban mindenütt jellemző, főleg a fejlettebb nemzetiségeknél. Ez a természet népességszabályozása és az emberi fejlődés eredménye, ellenben a kazár-maffia tömeggyilkos módszereivel, melyek csak stratégiai érdekeket és célokat szolgálnak. Pedig meg kell barátkozniuk azokkal a tényekké formálódott gondolatokkal, hogy bevethető hadseregeikben a feltétlen engedelmességű katonák vészesen fogynak, viszont ellenségeik száma napról-napra növekszik.


/Tulok/

  Hozzászólások
#21 | Hegel - 2016.04.20. 13:45:26
Miközben a globális európai helyzetet figyeljük elképesztő MO-n egy egy vállalkozás ellehetetlenitése akár magánerős épitkezést felujitást nézve. Egy qrva gázbekötéshez keresem a mai eljárási lépéseket és nincs csak az a bürokratikus amit egy egy ember kezében összpontosul. Se a telefon se más lehetőséget a folyamatos ügyintézésre nem találok. Már 2 gázbekötést intéztem a 90 években az se flottul ment de a mai??? Ugyan ez vonatkozik minden területre amikor az ember fedelet akar keriteni a feje főlé Jogszabályok 102 oldalán oldalanként átlag 10 módósitással.
Akár a kül akár a bel országi életlehetőségeket nézem elvan baxva és még pénzért se lehet a flottul rendezéshez hozzájutni csak az 1-1 kiválasztott vezényléshez ami bürokratikus időigényes idegtépő.
Ez ma az átlagpolgárként megnevezettek lehetősége.

A legnagyobb gond a szó és papirpazarlás amikhez minimum 2-3 pöcsét kell. Tiszta 50 évek.

Ja ha valahol nincs termékelőállitás akkor baxakodással lehet pár embert foglalkoztatni meg a kereskedelemmel ami megint faxkalapoké. Még a emberek kiszolgálását is korlátozzák ahol lehet.

(Megjegyzem tuti a § nem magyar emberek fogalmazzák mert amennyi körmondat és szócséplés van az nem magyar sajátosság ahelyett hogy b+ 1 ez aztán az ide oda és KÉSZ.)

35 éve hasónlóakkal foglalkozom akár magamnak akár másnak szivességből ilyen zürös dolgok csak a 2000 évektől vannak.

Közben azon elmélkedem ahogy David Icke sujkolja azt hogy az illuminátusok hüllők (lóxart) ugy a másságukat akarják elérni a totális uralkodáshoz ugy hogy a föld népe szürke barna sárga a fehérek meg csak ŐK, mert a kazárok fehérek bármilyen beütéssel.

Igy lehetne totálisan az ISTENT játszani még a külsőségekkel is majd.

Mert nem értem ha a FED nyomtatja a dollárt és a nemzeti valutákat akkor mitől megy csődbe ahogy irják? Nem a fed megy csödbe hanem az általa eladósitott országok már nem tudják azt a 000000000000...stb halmazt kezelni amit kamatként felszámolt azért hogy egy egy nemzet a saját pénzét használhassa. Valójában ez a kamat a lufipénz amit senki nem fog tudni teljesiteni késztermékkel.

A kereskedelem a büró mind faxság ugy ahogy müködik mert a készterméken akkorra az adósság - fenti sok 00 kamat, hogy ezzel a mohósággal bizonyitották be azt hogy hülyék!

Ráadásul a népesség gyilkolásával próbálják csökkenteni a főld lakosságát miközben a fegyvereladások mögötte a gyártás az ami még mint üzlet müködik.
Ha csökkentem a népességet csökkentem a fogyasztást is(aki meghalt az nem eszik!)bár utóljára pl magyar viszonylatban fél és 1 milla közötti még a temetkezési sáp.

Hogyan akar az a csoport a globális föld vezetője lenni aki csak gyilkolni tud?
..
..https://www.googl...p0a7MtM%3A Nem különböznek egyik öregek otthonának kertjében napozó öregektől börszinüket és arcformájukat egy két kivétellel. Tehát a cél a fehér fajt Ők alkothassák majd és ha hozzáhasonlitjuk a bejövőket és a 600 évvel ezelőtt bejötteket pontosan látható lesz a külömbség a megjelenésben!
Minden más blabla! David icke meg tsai.

Csak akkor majd mivel fognak szórakozni...ez a kérdés? a feketéket ugrasztják össze a szürkésbarnával?
#22 | Renegat - 2016.04.20. 20:10:56
Erdogan paródia magyar felirattal - Erdowie, Erdowo, Erdogan

https://www.faceb..._tracking={%22tn%22%3A%22R%22}

https://www.youtu...rS3D7aslq4

http://mandiner.h...ista_ellen

http://nagypoliti...bantottak/

http://sputniknew...-poem.html

Évszázados német törvénycikk alapján indulhat eljárás az Erdogan-gúnyvers miatt.

https://www.youtu...fdq0Igb0f8

pbs.twimg.com/media/CgG6fjUWIAEc3wK.jpg

https://www.youtu...Hz3qMQu_zI

"Az Erdogan török elnökről készült paródiájával diplomáciai vihart kiváltó extra3 szatirikus műsor klipet készített az Európai Unióról is. A Star Wars karakterekre készült paródia főszereplői: Angeleia hercegnő és Darth Orbán, de a klipben feltűnik a kétszáz éves Yoda mester (Wolfgang Schäuble) is és a bajor Csubakka (Horst Seehofer) is." Grin

https://www.youtu...VjoiStuud4

************************

Ráadás - Iszlám remix dance

Szúfi iszlám hobók körtánca - (mások szerint wahhabista vagy salafista vagy zsidó körtánc -szimbolikusan a föld körül-, megint mások szerint ez az új európai multikulti zenei-és tánc turmix) -vadul kevernek a vén csótányok!

https://www.youtu...p;index=10
#23 | Hegel - 2016.04.21. 01:35:34
Hááát ez a lábogató???Angry hol a pitsába van a magyar néptáncokhoz? Csak eszembe jutott landeszman bűgatyája és a fütyülős barack rizsája...

És ezek dumálnak kulturáról?

Hamár csupa faxi van ott ime egy legényes bár ott valami matuzsálemek láboznak https://www.youtu...7v8VWgGvu0
https://www.youtu...SUqj8p1-ML Csak ha már a kulturáról van szó....

Szufi körtánc egyfajta mámort előidéző forgásból áll vagy hastáncból ujjabban csak férfiaknak.. repertoárja bőven elmarad szintén a miénktől..hja ezért kell egy kulturát alakitó népet eltüntetni mert többett tud hááát az ciki.

http://orientalda...tatas.html

Azért reménykedjünk hányszor mondták a németek is ki kell irtani a magyarokat vagy a magyarok csontjaival kell kirakni az utat...és még itt vagyunk .... Ember tervez Isten végez persze nem az ő istenük hanem a MIÉNK!

Nos a németek: http://alfahir.hu..._a_nemetek
.
#24 | Tulok - 2016.04.21. 02:00:20
Bélám! Nem ártana tudni, hogy Erdogánéknak mekkorára nőtt az orra, mióta az oroszok felvonultak a szíriai-török határon. Lehet, hogy még az IS által ellopott olajat is az oroszoknak kell majd eladniuk? És mi lesz az IS-nek szánt amerikai és izraeli fegyverekkel?
https://www.super...money/1184
Ahogy jeleztem korábban, Törökországnak és Szaud-Arábiának kezd rosszul állni a szénája, de ez még csak a vég kezdete (ahogy a posztókereskedő szokta mondani)...
#25 | Renegat - 2016.04.21. 17:10:48
Laci, igazad lehet, mert kezd odakozmálni amerika és szaúdiak által közösen főzött fortyogó lekvár a 9/11-es WTC terrormerénylet kapcsán is.A végleges bizonyítékok megvannak a szaud-arábiai tisztviselők, a szaúdi kormány és / vagy a királyi család 9/11-es terrortámadás közvetlen érintettségével kapcsolatban.Obama a 28 oldalas bizonyító dokumentumok nyilvánosságra hozatalától úgy retteg, mint ördög a tömjéfüsttől.Pénzügyi, katonai, fegyverüzleti és amerikai belpolitikai vonzata rendkívül súlyos és olyan botránnyal járhat, amit nem biztos hogy túl fog élni.Megpróbálják eltussolni a botrányt, ami jelenlegi fázisában már nem biztos hogy fog sikerülni.

Az Egyesült Államok szenátusa védelmi bizottságának egykori elnöke, Bob Graham,azt állította, hogy "Szaúd-Arábia volt a fő finanszírozója -folyamatos forrása a terror pénzügyi és emberi erőforrásainak biztosításához- a 9/11-es terrormerényletnek." -mondotta.

www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2016/04/20/sept%2011.jpg

https://www.super...world/1198

http://www.dailym...round.html

#10 | Renegat - 2016.04.16. 23:34:04

*************************

Frissítés:2016.04.22.

Szaud-Arábia "királya", Salman, megfenyegette az USA-t!!! - viszonzásul kaphatnak érte CIA hangszerelésű "szaúdi tavaszt"! (csak így tovább, nyírjátok ki egymást!)

https://www.super...world/1205

http://www.vetera...ce-in-911/

**************************

Frissítés:2016.04.25

Az amerikai háttérhatalmi elit pánikban a 9/11-es 28 oldalas leleplező dokumentumok nyilvánosságra hozatalától.Nyilván van mitől félniük -és amitől tartani lehetett- "utasítoták" Obamát, hogy csak Szaud-Arábiára vonatkozó engedélyezett kis részét hozhatják nyilvánosságra a 28 oldalas, immár titkosított dokumentumoknak.Nagyon büdös van a Capitólium-és környékén...patkányszag.

A Capitoliumnak egy szigorúan biztonságos alagsori szobájában tartottak egy szűkkörű tájékoztatót a dokumentumokról, mely tartalmazza a közös kongresszusi vizsgálatot - "az idegen támogatás forrásáról és a néhány szeptember 11.-i gépeltérítők nemzetiségéről" -címmel, melyben egyértelműen megállapítást nyert a szaúdiak részvétele.Az amerikai és izraeli "közreműködésről" nem beszéltek....

http://hosted.ap....4-09-13-10

http://stateofthe...m/?p=36654

http://stateofthe...m/?p=36620

http://info.kopp-...nall-.html
#26 | Renegat - 2016.04.22. 03:28:51
Oroszország beváltotta igéretét, asszimetrikus katonai csapásmérő választ ad a NATO/USA kelet-európai növekvő agresszív katonai jelenlétére.

Orosz nukleáris támadó tengeralattjárók járőröznek Skandinávia, Skócia, a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán északi partjainál.A járőrözö tengeralattjárók számát 50%-al megemelték az elmúlt évben és további támadó egységeket irányítanak az előbb felsorolt tengeri vizekre.Oroszország nem enged a NATO katonai nyomásának és minden szükségesnek tartott óvintézkedést megtesz, hogy kompenzálja a NATO/USA katonai erejének provokatív próbálkozásait."-jelentette ki Alexander Grushko nagykövet.

http://www.dailym...-Nato.html
#27 | Tulok - 2016.04.22. 12:57:50
A kazár-maffia módszereinek triviális esete Szaud-Arábia "beáldozása". Csak azt nem tudom, miután a 9/11 kiagyalói és végrehajtóiról a fél világon mindent tudni (CIA, Mossad), kit akarnak átverni, mert az átverhetők köre vészesen csökken. Lassan csak nagyítóval lehet olyan hülyét találni, aki elhiszi, hogy nem az USA kormány és a háttérhatalom rendelte el a WTC tornyainak lerombolását a "terrorizmus elleni harc" megindításához. A "terroristák"az amerikai kormányban, Izraelben, a Bilderberg Group, City of London párnázott (sajnos nem villamos) székeiben ülnek.
A fejek sorban potyogni kezdenek, ahogy le kell nyomni az amerikai választók torkán egy újabb AIPAC jelöltet. Különösen bosszantó, hogy Donald Trump, az egyik "esélyes", fokozott hozzájárulást követel a NATO költségvetésében európai részről, hivatkozva arra, hogy "ne az amerikai adófizetők" fizessék meg zsidó-amerika Oroszország elleni "harcának" költségeit. A pofátlanság megdöbbentő. Miután több soron kifosztották Európát, totálra vágták az európai gazdaságokat, telepakolták kazár-zsidókkal az európai kormányokat és az EU irányítását, még hozzájárulást követelnek egy olyan fegyverkezési haszonszerzési akcióhoz, amelyből kielégíthetik fegyvergyárosaik feneketlen éhségét.
Törökországot csak azért említettem meg, mert Erdogán és rablóbandája ugyanolyan hamis reményekben dédelgeti magát hazug zsidó ígéretek következtében (akárcsak Orbánék), mint a szintén zsidó "szaudi-uralkodó család". Megnyugtató, hogy nagy számban nem csak itthon lehet balekokat találniuk, de Törökország lakossága is ezért fogja megszívni, ahogy az "amerikai választópolgár" is.
Általánosságban elmondható, hogy jelenleg a világon szinte mindenki szívni fog, mint a torkos borz, aki hisz a politikusoknak, a többi ember meg az előbbi hiszékenyek miatt...
#28 | Hegel - 2016.04.22. 17:41:44
Tulok Mester! Mit tehetek ha nem hiszek nekik? Van opcióm?

Tegnap ráléptem véletlen Orwel egyik irására a Fikusz és az antikrisztus cimüre..nos még az elején:

"HA EMBEREKNEK VAGY ANGYALOKNAK NYELVÉN SZÓLOK IS, PÉNZEM PEDIG NINCSEN, OLYANNÁ LETTEM, MINT A ZENGŐ ÉRCZ VAGY PENGŐ CZIMBALOM. ÉS HA JÖVENDŐT TUDOK IS MONDANI, ÉS MINDEN TITKOT ÉS MINDEN TUDOMÁNYT ISMEREK IS; ÉS HA EGÉSZ HITEM VAN IS, ÚGYANNYIRA, HOGY HEGYEKET MOZDÍTHATOK KI HELYÖKRŐL, PÉNZEM PEDIG NINCSEN, SEMMI VAGYOK. SEMMI ÉS HA VAGYONOMAT MIND FELÉTETEM IS, ÉS ABBÓL. HA TESTEMET TŰZRE ADOM IS, PÉNZEM PEDIG NINCSEN HASZNOM A PÉNZ HOSSZÚTŰRŐ, KEGYES; A PÉNZ NEM IRIGYKEDIK, A PÉNZ NEM KÉRKEDIK, NEM FUVALKODIK FEL, NEM CSELEKSZIK ÉKTELENÜL, NEM KERESI A MAGA HASZNÁT, NEM GERJED HARAGRA, NEM RÓJJA FEL A GONOSZT; NEM ÖRÜL A HAMISSÁGNAK, DE EGYÜTT ÖRÜL AZ IGAZSÁGGAL: MINDENT ELFEDEZ, MINDENT ELTŰR... MOST AZÉRT MEGMARAD A HIT. REMÉNY, PÉNZ, E HÁROM; EZEK KÖZÖTT PEDIG LEGNAGYOBB A PÉNZ. PÁL I. LEVELE A KORINTHUSBELIEKHEZ 13. RÉSZ (ÁTIRAT) "

"A vallás mindig eladható, ha kellően csöpög az érzelgősségtől."

"Itt áll ő, az „író”, aki éppen csak „írni” nem tud! Nem a megjelenés számít, hanem az, hogy nem produkál semmit vagy szinte semmit." (gondolom Önmagáról irja!)

A könyveket is pénz írja és pénz adja el. Ne adj nekem igazságot, ó, uram,
adj nekem pénzt, csak pénzt!


"....Aztán a két öreg, mint két vén bogár,
elaraszolt, a hosszú, zsíros kabátból csak a lábfejük látszott.
Gordon utánuk nézett. Melléktermékek. Pénzisten selejtjei."

Nos aki/k igy gondolkoznak a többi emberről azoktól mit is lehet várni? Mindenkit selejtnek néznek önmagukat is beleértve és az önutálattől ilyenek, csak a pénzérmék számolása ad némi kielégülést....ez a kiegélülésvágy hajt a föld elpusztitására....Majd ők...

És ha minden elpusztult? Ha megkapta? Akkor mit tesz?
#29 | Renegat - 2016.04.23. 00:46:35
Kozmikus időjárás, Schumann frenkvencia, Föld energia és már összefüggések, mérések alapján.Alternatív gyógyászat és sok más aktuális hír, érdekesség.
(aprólékos böngészést igényel)

www.foundationforhealingarts.de/files/images/kosmiswettertitelfree.jpg

http://www.founda...liebe.html

http://www.founda...ffend.html

http://www.founda...seite.html

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://stopesm.bl...-das.html#

http://stopesm.bl...gre-h.html

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*********************

Ukrajna "vadul" fegyverkezik.Öt darab MIG-21 típusú vadászrepülőt vásárolt Horvátországtól. A több mint 50 éves múzeumi értékű matuzsálemi gépek állapota kitűnő, csak nem tudnak repülni.Tanulság:Nem a bolhapiacon kéne kukázni...

https://www.rt.co...s-croatia/

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum