Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Világgyilkosság
VilággyilkosságVan aki még "csak" a "Fehér faj kiirtási szándékát" látja a világban, elsősorban Európában zajló, természetesen nem véletlenül bekövetkező eseményekben, így Európa politikusainak árulásában, a megszálló migránsok beáramlásában és agresszivitásukban. Ezekben az esetekben már nem beszélhetünk bizonyos területekre korlátozott "Világgyilkosságról", mivel a háborúk kiterjesztése egyre közelebb hozza a totális, az egész bolygót érintő háborút, és ami lényeges, ez nem "spontán", hanem megtervezett folyamat eredménye. Félreértés ne essék, ahogy az USA, Oroszország vagy Kína, úgy Európa is képes lenne megvédeni magát bárkitől, beleértve a "migránsoknak" nevezett ténylegesen az amerikai, szaudi, török, brit, francia izraeli stb. támogatású Iszlám Államnak elnevezett rablóbanda, kollaboráns európai kormányok által beinvitált tagjaitól (tisztelet és együttérzés a kivételt képező valódi menekülteknek).


A "történet" nem most kezdődött, hanem több mint 2500 éve, de a végkifejlet a 19-20. századi gyorsuló ütemű előkészítésben -és 21.-ik század eleji végjátékban érte el azt a szintet, hogy a vérfertőzött, genetikailag hibás emberkreatúrák végromlásba dönthessék az emberi civilizációt. Emberit írtam, nem talmudista, szabadkőműves, illuminátus, vatikáni álkeresztény, Bilderberg Grouppos cionista, Vatikán által létrehozott Mohamedán, rablásra és rablógyilkosságra kitermelt és kinevelt, az állatoktól is alacsonyabb rendűeket. A fertőzés gyorsuló ütemben terjed. A 16. századtól Európában megszűnt az utolsó genetikai hibáktól mentes uralkodóval rendelkező királyság is, de a helyüket elfoglalók utódai hatalmas lépésekben döntik romba a civilizáció bölcsőjét, Európát. Biztos lesznek olyan (kazár-zsidó) "történészek", akik (le)sajnálkozva úgy jellemzik majd Európa jelenlegi hanyatlását, mint az európai népek elkorcsosulásának, életképtelenségének eredményét.

Most is hazudik aki ezt állítja, és később sem fog igazat mondani az, aki nem említi meg, hogy a "fehér fajba" beszivárgó, és csalással, megtévesztéssel, erőszakkal egyre nagyobb hatalmat birtokló (bitorló), "szintén fehér" kazár-zsidó maffia készítette elő, és hajtja végre Európa kivégzését, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, előre kitervelt módon, különös kegyetlenséggel. Az a politikai vezető, aki ma Európában nem képviseli népe érdekeit, nem csak megérdemli a halált, de önvédelemből kötelező elítélni és kivégezni. Jószerivel, szinte az összeset likvidálni kellene. A rablógyilkosok nem érdemelnek mást. Többek közt miattuk nincs szükség amerikai haderőre Európában. Megvédeni csak zsidó-Amerikától, Izraeltől, a bankárkaszttól és brit királyi családtól kell Európát.

Egy kis történelmi kiegészítésként hozzá kell tenni, a "terv" végrehajtásának fontos eleme a Kr. u. 200-225 között Rómában zsidók által írt Tóra (Ószövetség). Részei, történetei fellelhetők a Sumérnak elkeresztelt sokkal régebbi szkíta kultúra emlékeiben, de akár a Gilgames eposzban is, olyan helységnevekkel, melyek írásakor még nem is léteztek, ami feltételezi, hogy a Tóra írói soha nem jártak az említett területeken. A 350-375 között szintén Rómában és szintén zsidók által írt Újszövetség, a judeo-kereszténység alapjait képezi, de csak négy evangélium került bele a több, mint 400-ból. A Vatikán az I.sz. 600-as évek körül építette be ügynökét Mohamedet, átalakítva az iszlámot a mai formájára és amely vallási forma megállította az arab világ társadalmi fejlődését. A legalább 500 évnyi lemaradás most jól jön Európa felforgatóinak, a Soros-féléknek, de Európát belülről is meg kellett gyengíteni, hogy a több, mint másfél ezer éve tervezett vallásháború megkezdődjön.

Ehhez újabb trükköt készítettek elő, mely több okból is szükségesnek mutatkozott. Az Ábrahám népe fajtájú zsidó bőrszíne miatt nem tud elkeveredni a fehér emberek között. Egy olyan népre volt szükség, amelyik fehér, de vallás nélküli, vagy sok vallású, esetleg államvalást keres. A Kazár Birodalom erre a célra kiválóan alkalmasnak látszott. Sokkal alkalmasabbnak, mint a "zsidó titkot" ismerő (vérfertőzéssel szocio -és pszichopaták "előállítását" alkalmazó) örmények és cigányok. 739-740 körül zsidó kereskedők vitték el a zsidó vallást a Kazár Birodalomba. Egy évszázaddal később már élesre töltve állt rendelkezésre néhány száz "fehér-zsidó", és megkezdték Európa aláaknázását, megszállását. Bár a fehér-zsidók "keletkezését" sokan sokféle történettel körítik, annyi biztos: a genetikai vizsgálatok szerint nincs rokonságuk Ábrahám népével, amit 2015. elején Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök is kihangsúlyozott.


Európa hadereje még jelenleg sem lebecsülendő. Nagy Britannia aktív hadereje 240 200 fő (ebből 3640 fő gurkha katona, és 17 870 nő. Tartalékos 195 300 fő. Mozgósítható lakosság 14 607 724 fő, melyből katonai szolgálatra alkalmas 12 046 268 fő. Nukleáris és a legkorszerűbb fegyverekkel is rendelkezik. Franciaország 442 122 fő a hadserege (2007), mely tartalmazta a békehadrendben a belügyminiszter irányítása alá tartozó 100 132 fős csendőrséget is, a haderő létszámát tekintve a világ 14. legnagyobb fegyveres ereje. Csakúgy, mint Nagy Britannia, nukleáris nagyhatalom, korszerű fegyverzettel. NSZK hadereje 219 733 fő, tartalékos 355 000 fő. Mozgósítható lakosság 19 594 118 fő, melyből 15 747 493 fő alkalmas katonai szolgálatra. Szintén korszerű fegyverzettel rendelkezik.
Az Európai Unió haderejéről némi tájékoztatást a Wikipedia is szolgáltat, részletezés nélkül és nem valami pontosan: Link Kifilézve az európai haderő létszámadatait, jóval nagyobb számot kapunk, mint India vagy Oroszország hadereje, közel azonosat az USA-éval, amit csak Kínáé halad meg. Mindezek ellenére az EU és "vezető" tagországok korrupt, hazaáruló "vezetése" a szintén korrupt és szintén hazaáruló kisebb tagállamok vezetésével karöltve, kilóra eladta népeit délibábos túlélési ábrándok kergetése és némi saját népétől lopott "aprópénzért", amit később amúgy is elszednek tőlük.


A helyzetet felületesen szemlélve ilyen kép tárul elénk, de akár a felszínen, akár a háttérben meghúzódók múltjában és származásában "kotorászunk", nem csak az szembetűnő, hogy akár az EU vezetését, akár egyes tagállamok kormányait vizsgáljuk, mindenütt belefutunk a politikai és pénzügyi életet irányító kazár-zsidó maffiába, kormánytagokként, köztisztviselőkként, katonai és rendvédelmi szervek magas rangú vezetőiként, ahogy a jog -és igazságszolgáltatás "megtestesítőiként" és végrehajtóiként is. Az Európa "vezető politikusának" kikiáltott, Merkel (Angela Kasner -> Kazmierczak), lengyel kazár-zsidó származású, ahogy a legtöbb kormány élén is kazár-zsidók állnak, és egyértelműen Európa-ellenes politikát képviselnek. A csak Európát sújtó Oroszország-ellenes szankcióktól a titokban, az európai lakosság jóváhagyása nélkül aláírt TTIP, a "szabad-kereskedelminek" nevezett, Európa egyoldalú kifosztásra és rabszolgasorba döntésére hozott egyezménye, csak az árulás egy kis része, az s.2277 -es amerikai törvény elfogadtatásának és bevezetésének szándékával.


A Brüsszeli Szabadegyetem történész professzora, David Engels (már a vezetéknév is bizalmatlanságot kelt) lehet, hogy téved, lehet, hogy nem, amikor a Római Birodalom hanyatlásához hasonlítja Európa hanyatlását, de egy biztos: akik Rómát egykor megbuktatták, ugyanazok és ugyanolyan módszerekkel ásták alá, majd rombolták le, mint most Európát. A helyzet menthető, csak söprögetni kellene, de nagyon gyorsan, és főleg alaposan, amit megnehezít az ellenség "bőrszíne", ugyanis alig észrevehető beolvadásuk oka pont az, hogy "fehérek". Lehetőség, átcsoportosítható kapacitás és eszközök is rendelkezésre állnak, csak a szándék megnyilvánulásaival van baj. A szándékosan saját életkörülménye megtartásával elfoglaltatott lakosság nem veszi észre, jelentős részük nem is akarja észre venni, és a lebutított része nem is tudja (a figyelem elterelésére kifejlesztett technikák miatt), hogy ellenlépései hiányában mindent elveszíthet, nem csak a megszokott életvitelét. A szó szerint: MINDENT, az életét, de nemzettársai életét is, gyermekei, unokái jövőjével együtt.

"Populista", magyarul szabadrablásban jeleskedő, saját törvényeiket megszavazó "uralkodó pártok" és a szintén uralkodó, kazár-zsídó irányítású bal-liberális hasonszőrű bűntársaik igáját nyögi a "demokratikus Európa". "Demokratikusan", eszeveszett mértékben lopnak, csalnak, hazudnak, kisajátítanak, adják el és gyilkolják képviselt országaik lakosságát. Persze ezek a "tulajdonosváltások" néhány gramm ólomtól, egy-két milligrammnyi "táplálékkiegészítő" ricintől vagy higany-kloridtól, egységes fellépéstől megszűnnek. A zsidóék által közkedvelt kálium-kloridból is csak néhány grammnyi kell, de van bőven kötél is. Az európai emberek számára nyilvánvalóvá vált - amit már évekkel ezelőtt is lehetett olvasni, akkor még csak "borúlátó jóslatnak" minősített írásaimban -, hogy véleményüket, szavazásaikat figyelmen kívül hagyják, "alkalmi süket" politikusaik nagy ívben tesznek "választóik" elvárásaira, bal-liberálisnak nevezett tettestársaik együtt.


Amíg "betegesen túl értelmes" emberek képesek pálcát törni világosabban látó, a kazár-maffia érdekeinek megfelelő elképzeléseket megkérdőjelező honfitársaik véleményének "hasznossága" és szükségessége felett, addig bármely társadalom kikezdhető, átalakítható és értékeit a kukába lehet dobni. Az emberek mindaddig politikai apátiában tarthatók, ameddig elaltatják elégedetlenségük forrásai feletti aggodalmukat. Az előjelek riasztóak, de a háború előtti időszakok féktelen tobzódása, egyfajta pótcselekvés, amellyel kompenzálni próbálják fokozódó nyugtalanságukat.

A "modern médiában" a csapból is reklámok folynak, mindegy, hogy politikai vagy a fogyasztás növelésére serkentők, mintha a megszokott élet normálisnak tekinthető mederben folytatódna (riasztó jelekként a kazár-zsidók mindent ellepő erőszakos képernyőn tartásával, előtérbe helyezésükkel a sajtóban, rádióban, a nemzetidegenek előtérbe tolásával), maguk és társaik sztárolásával, de a háttérben settenkedők előre eltervezték, hogyan húzzanak hasznot a felépített civilizáció halálából. Ebben a helyzetben már nincs kibúvó, nincs a mellébeszélésnek helye. A társadalmakra rátelepedő, most cionistának, a Római Birodalom idejében zsidóknak nevezett, de valójában a tudatos létrehozott és fenntartott belterjesség képviselői folytatják háborújukat az "emberiség" ellen.

David Engels és a többi hasonló "elemző" csak egyet nem mond el. A módszerek ugyanolyanok, mintha egy kaptafára gyártanák a válságokat, birodalmak megtervezett összeomlását, összeomlasztását. 2000 éve ugyanazokkal a módszerekkel bomlasztják a társadalmakat, mérgezik meg belülről, rombolják le az emberi értékeket. Nem csak a Római Birodalom bukása, de minden nagy háború előtt is azonos viselkedést mutatnak. Ahogy itthon is tapasztalható, a hatalmat bitorlók eszeveszett tempóban fosztogatják a közvagyont, mert még éhesebbek, még nem loptak, raboltak eleget, és a bizonytalantól való félelem olyan ebben az esetben, mint az idegesség miatti kényszerevés. Hányingert keltő tobzódásaik, egyre exhibicionalistább önünneplésük vége mindig ugyanaz. Saját imádott vezetőik áldozzák fel "híveiket" (bűntársaikat) tömegesen.


A jelenlegi helyzet mégis más, mint korábban a világtörténelemben. Bár az első és második világégésben is csökkenteni kellett a világ gyilkosainak létszámát (Churchill, Roosevelt, Sztálin, Hitler). A szaporodás egyre nagyobb mértékű, pedig az irányítók érdeke pont az, hogy kiválasztódásos alapon csökkenjen a számuk. Nem a szofisztikált állami struktúrák a hibásak, hanem az a tény, hogy Európát minimális "vérveszteséggel" elfoglalták, irányítását átvették, energiaellátását, az időjárás manipulálási lehetőségét, a zsarolás fő eszközeit megszerezték, és mindezt előre megtervezték. A Kalergi-terv 1922-es indításának eredménye Pán-Európa kialakításának a terve. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az "európaiknak", akik kiemelkedően segítik ennek a bűnös tervnek a végrehajtását. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy. Csak az tévedés, hogy Kalergi olyan hülye lett volna, ismerve az "arabok alkalmazkodási képességét", hogy igazából megfordult volna a fejében a faji keveredés. A Vatikán sem ebből az okból, vagy is az identitás nélküli, könnyen irányítható keveréknépesség létrehozása miatt hozta létre Mohamedet. A cél még mindig az, amit az írás elején említettem: a 2010. február 26-án kiszivárgott EKB utasítás harmadik pontja, "a katonai irányítás bevezetése".

Az I. és II. Világháború előtt ugyanígy raboltak, fosztogattak, és a háborúk után is még egy ideig. Szünetet csak azért tartanak, hogy a "buta gój" elrabolni valót termelhessen. A köztes időszakban, a "felhizlalás időszakában" pedig lenyomnak a torkukon egy újabb "izmust", egy újabb és emberibbnek nevezett ideológiát, melyekből hatalmas mennyiséget készleteztek be "raktáraikba", de újat nem dolgoztak ki, csak más nevet kapnak a régebbiek. A jelenlegi helyzet azért más, mert egyre fogy az idejük. Az emberi faj fejlődése elérte azt a szintet, amikor már bármelyik pillanatban összeomolhat a fosszilis energiahordozók birtoklására, használatuk kikényszerítésére és az emberek kiszolgáltatottságára alapított hatalmuk.


Sztálin 1953-ban nem véletlenül bekövetkezett halála után 1954-ben, az ukrán kazár-zsidó Hruscsov első dolga volt, hogy a Krímet, Luhanksz és Donyeczk megyéket Ukrajnához csatolja és helyreállítsa a kapcsolatot a New York-i zsidó világkormánnyal. Európa energiaellátásának Ukrajnán keresztüli ellátása bármikor felfüggeszthető. "Természetesen csak véletlen lehet", hogy a Valtzman-Porosenkóra testált Ukrajnában jelenleg IS dzsihadista terroristákat képeznek ki. Szintén "véletlen" lehet, hogy a közel-keleti konfliktusokkal és a 2011 elején gondosan előkészített és végrehajtott "Arab Tavasszal" elzárták a déli energiaellátási vonalakat is, egyúttal destabilizálták a Közel-Keletet (valójában újra felosztották, felosztják), miután Görögország égei-tengeri és ciprusi Leviathán medencebeli gáz - és olaj érdekeltségeit a Goldman Sach Megabank-rendszer, és az EU segítségével zárolták 2001-től (majd 2004-től, és végleg 2012-től az oroszokkal). A "falból létrehozott Ciprusi Görög Állam" offshore bankjai megszabadították Putyint az összefogásképes orosz oligarchák túlnyomó részétől, miközben a világ "nagy reménysége" a világ leggazdagabb oligarchájává "nőtte ki magát", jószerivel 2008. májusától.


Putyin nem csak a nem régiben kipattant panamai offshore-botrány, és a "Világ megmentőjét" alakító szereplőt megtestesítő felépített figura. Az európai emberek nagy százalékánál ugyanaz tapasztalható, mint itthon korábban Gyurcsány és Orbán megítélésekor. Mindkettőről bizonyított, hogy tolvajok, sikkasztók, rablók, és közvetetten összekapcsolhatók gyilkosságokkal is. A lakosság egy része mégis úgy gondolkodik, hogy: "ez még nem lopott annyit, mint a másik, ezért jobb vezető lehet". Idézve: "Orbán legalább óvja nemzetét", csak azt nehéz eldönteni, hogy a magyar nemzetet, vagy folyamatosan betelepülő kazár-zsidókat... Nem hinném, hogy nehéz lenne az utóbbi kérdésre válaszolni. Hol volt Orbán szigorú ellenőrzést és vizsgálatot követelése, amikor a FIDESZ 15 offshore Kft.-vel vitte ki a SIO-TOUR 171 milliárdját Ausztriába, amikor 2009-ben a 2%-ban magyar állami tulajdonú Omninvest ciprusi offshore 98%-os tulajdonosa, Gyurcsány és Szilvássy-fivérek, akiktől államilag felvásárolták milliárdokért a teljes oltóanyag készletet 2010 -ben és beépítették az influenza elleni lakossági vakcinába. A FIDESZ 14,5 milliárdos VÁM és ÁFA - csalását is elkenték, de sok minden mást is: Link Mint látható, öt éve is ugyanez volt a "műsor"...

Az "ilyen vezetőket" támogató és istenítő emberek nyilvánvalóan nem rendelkeznek erkölcsi értéknormákkal, nincsenek tisztában azzal, hogy az úton-útfélen dokumentál, bizonyított csalások, lopások, visszaélések, sikkasztások, hamisítások közvetlenül érintik a zsebét, pénztárcáját, vagyonát, életkörülményeit, családja, rokonai, barátai ismerősei megélhetését és első sorba a biztonságukat, miközben ezek az emberalattiak ellopják, kisajátítják, eladják a közös vagyont, amit felmenőink verejtékes munkával hoztak létre. Elfelejtik hogy a lopás, rablás, visszaélés nem elfogadható társadalmi, erkölcsi, etikai, morális értéknorma. Aki elfogadja, annyira be van szarva, hogy bármit elfogadna, csakhogy mentse tyúkszaros életét... és nagy valószínűséggel azért nem érzi sajátjának az ország vagyonát, mert egy tű érőt sem tett hozzá. Az előbbiek "csak" helyi problémák, de Putyin már százmilliók, milliárdok életét befolyásolja, befolyásolhatja, bár esetében nem sok logikus lehetőség kínálkozott hatalmának megtartására, mint a leggazdagabb oligarchává összelopni magát (ettől függetlenül a zsidó vejkó már kicsit túlzás).

Putyin gigantikus vagyona is a semmiből jött létre néhány év alatt, illetve nem a semmiből, hanem az orosz emberek munkájának ellopott gyümölcséből, hasonló módszerekkel, mint a magyar, lengyel, szlovák, cseh, román, bolgár stb. "pénzemberek" hirtelen összelopott vagyona. Van aki azt mondja: "Megérdemli, mert az orosz nép érdekeit tartja szem előtt"! Aki ilyet mond, szintén megérdemli azt amit kap (láncot vagy korbácsot)! Putyin vagyona és milliárdjai védelmére az orosz népet és Oroszország erőforrásait használja fel. Százmilliókat ver át, amikor a koszovói szerbeknek orosz állampolgárságot ad a Bill Clinton vezette kábítószer-maffia részesedés tranzitfelügyelete koszovói részesedése miatt, miközben Ukrajnában orosz lakosságot irtanak Porosenkó pribékjei, nyugati és lengyel magánhadseregek zsoldosai, "kilövési engedélyes műkedvelő" orosz-vadászai, a kazár-zsidó Dimitrij Jaros "jobb-szektorosai" akik már többnyire annyira ukránok, mint amennyire magyar a Jobbik "ellenzéki párt" vezetése. A legnagyobb baj Európa-szerte, hogy az emberek igen nagy része arról sem tud, hogy hőn szeretett politikai vezetői legfinomabban is fogalmazva idegen hatalom ügynökei, kicsit keményebb jelzőt alkalmazva kollaboránsok, és mivel többnyire nem ott születtek ahol a megbízóik, felesküdve a bennük megbízó népnek, esküjüket megszegve: hazaárulók... Putyin ilyen megvilágításban még nem hazaáruló, mert magánérdekeivel Oroszország érdekeit is védi (ami nem mondható el a magyarországi hatalombitorlókról), de ki ne kedvezne a "testőreinek"...


A jelenben kibontakozó háború, Európa szétszakítása, a terebélyesedő, kiprovokált Kínai-USA konfliktus, a hamarosan Európát teljes mellszélességgel megtámadó IS Svédországban és Ukrajnában kiképzett és felszerelt harcosainak rászabadítása az éppen "engedetlenkedő" európai tagállamokra, a NATO mozgósítás és hadiállapot bejelentése, az EU irányítás lemondása 180 napra, átadva a katonai irányítást az USA európai főparancsnokának, a totális közel-keleti konfliktus, Kelet-Európa leszakadása és csatlakozása a FÁK-hoz. Ez utóbbi esetében elmondható, hogy Kelet-Európa soha nem képezte teljes jogú részét Európának. Az EU-ba is csak azért erőszakolták be a kelet-európai országokat, hogy a bolsevik-rendszer alatt megtöltött malacperselyüket kiüríthessék, rájuk erőltetve az egyenlőtlen feltételekkel történő csatlakozást, magas kamatozású banki és lakossági hiteleket, devizahitel-csalási ügyleteket, bankkonszolidációkat, értékeik bagóért felvásárlását (megvesztegetéssel), kizsákmányolást, rabszolgaként éhbérért dolgoztatva, otthonát, életterét elvéve és eladósítva kiirtásra ítélve.

A történetnek Európa és a Közel-Kelet létszémcsökkentésével és újrafelosztásával még nincs vége, bár az európai háború még el sem kezdődött igazán. Még csak az előszele érezhető, mert mindenki tudja, hogy Európa "vezetői" már nyíltan szembefordultak választóikkal ugyanolyan csalási, törvényhozatali módszerekkel, mint amelyeket már "sikerrel kipróbáltak" korábban és "üzemeltetnek" jelenleg is Magyarországon. Nincs új a nap alatt, csak a buta, rettegő és ez miatt megalkuvó "emberek" lélekszáma növekszik, akik a beütemezett euró és dollárösszeomlástól, a háborútól rettegve azoktól várnak segítséget, akik létrehozták a jelenlegi állapotokat. De annyi mégis új, hogy többféle háborúból is választhatunk. Háború a migránsnak álcázottakkal, háború saját etnikumainkkal, háború elnyomóink, kifosztóink ellen, háború az életben maradásunkért mindenki ellen, és végül háború saját háborgó lelkiismeretünkkel, amely szemünkre hányja, hogy semmit, vagy nem eleget tettünk azért, hogy ne fajuljon idáig a helyzet...
Az európai és közel-keleti, majd amerikai és végül a távol-keleti emberveszteségek mindenkit meg fognak győzni, hogy rossz üzlet a kazár-maffiának dolgozni, mert szövetségeseit, támogatóit, kiszolgálóit is elpusztítja, ugyanis a vérfertőzés egyik velejárója a skizofrénia és a paranoia.


Európa lakosságába próbálják belesulykolni, hogy életképtelenek, nem képesek az összefogásra, haldokolnak nemzeteik. A kazár-maffia "fehérként", nemzetinek álcázva lopakodott be az egyes országok politikai és háttér-irányítási vezetésébe, majd kirabolta, jogfosztottá tette a lakosságot, de megfelelő vezetővel, és egységes érdekek mentén Európa népei fel tudnának és fel is fognak lépni a vegyi, biológiai, egészségügyi, gazdasági, szociális népirtás ellen, amit zsidó-Amerika, a brit királyi pereputty és Izrael kényszerít rá a világra. A hazugságokat jól mutatja az, hogy a zsidó családokban is már csak egy-két gyerek születik Európában és az USA-ban vagy más fejlettebb zsidó-fészekben, ahogy a szocializálódott etnikumoknál is. A minőségi lélekszám létrejötte nem csak európai vagy amerikai tendencia. A világ fejlettebb országaiban mindenütt jellemző, főleg a fejlettebb nemzetiségeknél. Ez a természet népességszabályozása és az emberi fejlődés eredménye, ellenben a kazár-maffia tömeggyilkos módszereivel, melyek csak stratégiai érdekeket és célokat szolgálnak. Pedig meg kell barátkozniuk azokkal a tényekké formálódott gondolatokkal, hogy bevethető hadseregeikben a feltétlen engedelmességű katonák vészesen fogynak, viszont ellenségeik száma napról-napra növekszik.


/Tulok/

  Hozzászólások
#1 | Hegel - 2016.04.11. 20:42:25
[img]bildr.no/thumb/d1BJSEJX.jpeg[/img]


Mint mindig összeszedetten leirod a következő lépését ennek a túlburjánzott politikai kaosznak!

A kép egy x tervezetet mutat a netről mentettem ahol a visegrádi négyekhez társulna még Dalmácia és Szlovénia, mint ezen országok nem kérnek a migránsok hadából, és nem a segités ellen hanem a beömlesztés ellen harcolva (?) hogy kit vagy mit védenek az más kérdés mikor a saját 600-800 évvel ezelőtti betelepülőket se tudta a politika csak pozitiv diszkriminációval a államalkotó népesség tetejébe feltolni. Na ők fognak szülni mert nincs elvárás sem spirituális sem szellemi sem fizikai téren hogy önmérsékletet(ne lopj, főleg mikor a hal feje is lop) ne vérfertőző kapcsolatba szaporodj(?) és szerezz szakmát(bár már megszüntették a szakképzés mühelyes ellátását (MüM IP intézetek iskolák) hogy kép-zettségüknél fogva a köz számára is alkotni tudjanak hozzájárulva a közös termeléshez. Bár egyre többeket látok más csinos tiszta megjelenéssel(60-80 években még ez is gond volt) Igy valamelyest az elmúlt 70 évben többett integrálódtak mint az előtte elmúlt 500 évben.

Ma vagy 4h utaztam ügyintézésileg és vagy 1 hete először bujt ki a szürke takony alól a napsugár, de az ég még mindig mocskos szürke beszórt felhökön nem látni a kékségét nem tisztul, meg nem is tud mert ahogy kicsit összeteri a szél a felhőket rögtön szórógépek hada repked -- miközben már folytonos fejfájás kerülget. A reklámtáblák meg mintha tudnák mire való a permet(tudják is!) az algoflexet reklámozzák és mutatják úgy fáj a reklámpitsa feje is mint nekem.

Bár a fenti térkép megfelelő lenne pár országnak a gond az hogy ahogy a nyugati országok (gyarmattartók!) egyre szükősebben támogatnák a siserehadat valójában áttelepülnének ezekbe is lerombolva a kulturánkat, amiből egyenlőre hiányzik a nagyszámú pedo gyerekmolesztáló és a mindenfajta benső gátlás nélküli faxkalap aki nem tudván uralkodni vágyán rögtön nekiesnek bármelyik nőnek gyereknek fiatalabb gyengébb esetleg beteg kiszolgáltatott férfinek is kecske hiányában! Bár szerintem a kecskének sem tesz jót.

A Szodómia és mindenfajta elfajzás szokása náluk természetes!????? és mint ilyent egyáltalán a magyar kúltura nem tür meg!
Gondolom egészségügyi vonzatai is vannak ennek a randa szokásnak ami szintén nem hiányzik gyérülő eü rendszerünknek.

Elképesztő az az agressziv magatartás amit a médiában látok...eleinte sajnáltam őket de rájöttem viszonylag hamar ez nem menekültáradat hanem főleg eleibe a civilruhás katonaság masirozott be..még a röszkei bulit ők alakitották. A Keletinél többizben megfordulva a kórház felé láttam a csupa férfiből álló várakozókat valamire....hát a röszkén balhézókat várták!

Szomoru hogy a vezetők akik mint fent irod csak vallásilag de fehér emberként teszik ezt..mire számitanak az ők gyerekeik és unokáik hogyan tudnak majd ilyen környezetben békésen felnőni és élni? Hiszen fehér emberekre szakosodó gyülőletkampány őket is eléri majd!

De akkor már késő lesz gondolkodni ezen!

Ez a agressziv embertümeg soha nem fogja azt amit ma indoklásul adnak teljesiteni, úgy elpusztitják őket ahogy ma ránk hozott pusztulásról álmodnak!

http://www.titkol...ben-video/ Nnna alig lépek arrébb és nalám!
#2 | Renegat - 2016.04.12. 02:35:36
Ennyit ér az USA meghírdetett "terrorizmus elleni harcának" hivatalosan deklarált álláspontja.Egy szavukat sem szabad elhinni, vagy komolyan venni.Akkor is hazudnak, ha kérdeznek.Jelenleg is folynak a titkos, több ezer tonnás fegyverszállítások Bulgárián, Horvátországon, Románián és Törökországon keresztül a közel-keleti különféle terrorcsoportokhoz (van belőlük 5-6 féle) és az al-Kaidának, az aka Jabhat al-Nusra-nak.

Ahogy a Ron Paul Institute írja, ezek a fegyverek nem csak a helyi lakosság elleni támadásokban jutnak szerephez, hanem ugyanúgy Európa és Amerika utcáin is.A terroristák már Európában vannak, fegyverekről, pénzről, ellátmányról gondoskodik az Egyesült Államok kormánya a CIA közvetítésével.Legutóbb az utolsó 2000 tonna fegyverszállítmány április 4-én érkezett Aqabába.

"Az USA 3000 tonna fegyvert szállított az Al-Kaidának és társainak"(orentalista - 2016 Ápr.8)

http://orientalis...tarsainak/

http://ronpaulins...-in-syria/

http://www.moonof...syria.html

http://foreignpol...nusra-fsa/

Izrael működésbe hozta az 1982-ben nyilvánosságra hozott Oded Yinon tervet, miszerint Izraelnek ki kell használnia az arab államok belső feszültségeit a Nagy Izrael megteremtése érdekében.(izraeli Journal cikk, 1982.februar)

www.alterinfo.net/photo/art/default/1767594-2400478.jpghttp://hungarianr...admore=309

http://aftabkhan-...-Plans.htm

http://www.histor...tancy_2049

https://www.youtu...fArXpo3qJr

https://www.youtu...p;index=45
#3 | Tulok - 2016.04.12. 04:14:53
Gizus! A "megálmodott" térkép logikailag és stratégiailag is hibás. Elsősorban Magyarország, Ausztria és NSZK zsidó megszállása miatt, bár NSZK esetében az ott állomásoztatott brit és USA haderő egyensúlyi helyzetet is teremthet a szefárd és kazár zsidók között. A volt NDK területének kiürítése erre utal (a fiatalok elvándoroltak, ellehetetlenítették megélhetésüket). Budapest az Eurázsiai Unió logisztikai központja a tervek szerint. Magyarország ezért megszállt terület 71 éve.
Ami a demográfiai robbanásokat illeti akár cigány, akár zsidó oldalon, lecsengő félben lévő folyamatok. Az időjárás módosítása ugyan folyamatos, de nálunk nincs teljes pusztításra programozva. Nem miattunk, hanem azért, mert nem akarják teljesen tönkre tenni a későbbi "élőhelyüket"...
A Magyarországon élő kazár-zsidóságot pedig csak sajnálni lehet: "feláldozhatók". A régóta itt élők túlnyomó része már súlyosan fertőzött magyarsággal, amit még fokoz a nyelv is. Az EU19-es gén teszi a dolgát, csak nem olyan gyorsan, mint szeretnénk...

Bélám! Két éve már írtam a Yinon-tervről, mivel várható volt az előszedése. Emlékeztetőül: http://hungarianr...admore=309
Amúgy közismert, hogy a zsidó-cionista amerikai kormánynak nevezett bűnbanda úgy hazudik, ahogy a csövön kifér. Mindig is ezt tették, csak lassan jut el az emberek tudatáig, hogy ellenőrizni kell minden rezdülésüket, pedig Gyurcsány pontosan megfogalmazta: "Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal..."
Csak azt nem mondta, hogy jelenleg is, mert az egy paradoxont állított volna fel. Már az őszinte politikus is ritka mint a fehér holló, politikus-zsidóból ilyen meg csak mesében létezik (talán Eszter könyvében?)...
Még szerencse, hogy az USA meg akar menteni minket (magától). Nincs is attól szebb, amikor a hülyére vett "terrorista" azt hiszi, hogy gazdái kímélni fogják szolgálataiért. A proszektúrán elgondolkodhat azon, miért hívják az áldozati bárányt hülye birkának. A "bezárom a királylányt" (és ráfogom másra), hogy kiszabadíthassam, régi trükk, de most a királylány is csak arra kell, hogy futtassák... Hiába van térdig érő dekoltázsa... vagyis olyan strici politikusai, akik még egy kéjgyilkossal is szobáztatnák...
#4 | kukackac - 2016.04.13. 10:35:19
Új Nostradamus? Próféta azt állítja WWIII indul három hónap után Európa bezárja határok

https://www.expre...es-borders
#5 | Hegel - 2016.04.13. 12:15:48
Tulok Laci, van egy kérdésemGrin Ekkora területet a szaudiak birodalmából is lecsip... meg Egyiptoméból, a sziriai, irakiakén kivül, ahol folyik a bruszt most... és ürítik ki, hogy az emberek meneküljenek... viszont, ha ezt be kell telepíteni, azok akik nem akarnak majd odatelepedni, mert a szülőföldjük azért más, meg tán jobb az éghajlat is, vagy a lehetőségek, mint a sivatagos részeken... erőszakkal??? Nem lehet embereket ide oda tenni, mint a batyut...

Ez a Yinon-terv pont olyan elbaxott, mint a Kalergi, mert az se fog engedelmes jószágokat szülni... Ezek mind az emberi gondolkodás végtermékei a végterméken a hangsúly... ennek a vége majd sírás lehet, mert ezt az örökös pusztitást egyszer be kell fejezni. Bush valamikor Irak lerohanásánál azt hitte, hogy az Isten rendelte neki - közben belebukott, ahogy az összesbe... Wietnamtól máig.

A népességritkitást nem így kell megoldani, hanem tanítani az embereket a kulturált kapcsolattartásra.

Kukackac nincsenek próféták, a régiek sem a jóvőt látták, hanem egy csoport vágyálmát jóslatként adták elő, amit ha elegen várnak, a gondolat és szándék energiájával feltőltve meg is valósul. Ezért nyomják ezeket, hogy az emberek félelemből vagy várakozásból energetizálják és megvalósuljon az álmuk. Ez a fekete mágia egyik titka... ha a háborutól félnek és mért ne félne az ember tőle. Valójában energetizálja félelmével és azért valósul meg... kicsiben elmélkedj a léleteden, és rájösz amitől féltél *aha*us az bejött.. erre mondjuk tudtam, hogy nem kellett volna... jah, mert féltünk közben mi lesz.

Bedobnak minden xarságot és így az emberek fejében káosszá válik. Végül is ez a népség valóban a káosz, a lebontás, rontás népe. Láthatjuk, ahogy bemasiroztak európába....

Németeknek, Európának, meg mikor munkanélküliség van, miafaxnak kéne még bevándorló? Piti hazugságok.

Ez a Pastor Salazar a sokadik világvége -és gonoszt váró... látni a nyugatot, a feketemágia büvőletében él... azt hiszik, minden gonoszságukat, vágyukat teljesiti...

Jézus, vagy amit az energiájának vélünk, eljött, el sem ment, itt van azokban az embereknek a szívében, akik tudják, tök mindegy mivel rémisztgetnek, a vége nem az lesz éppen. És a biblia is pont olyan emberek fogalmazták, rakták össze, írták át, mint a mai hatalomban lévők, és súlykolják, csak mert ez az érdekük - de nem a népességé. Évszázadokon át rengeteg világvégét éltek át ezek.

Ami félelmet kelt, az nem az egyetlen Teremtő üzenete!
#6 | Tulok - 2016.04.13. 16:04:43
Kukackac! "Jósolni", megmondani valamit megtörténte előtt, több módszer szerint lehet. Első, mikor valaki igazi médium, és a jövőbe lát...
A második, hogy ismeri a "terveket", mindegy, hogy azért, mert belső információkkal rendelkezik, vagy kikövetkeztette. A harmadik a "jósolgatós" változat, amikor valaki kimondja a nyilvánvalót, és Nostredamusnak kiáltja ki magát (és holnap fejére esik egy tégla). A negyed típus az, aki azért jósol, hogy alátámasszon valamit, beültesse a köztudatba, vagy egy bizonyos cél irányába terelje az emberek gondolkodását.
Nos, zsidóék és kiszolgálóik pont ezt teszik. A Bibliában leírt "Armaggedeon", a világvége jóslatok, egyes, erre a célra létrehozott ezoterikus oldalakon hirdetett káosz, megsemmisülés, az emberiség végítélete, mind-mind arra irányuló törekvés, hogy mivel a zavarosban halászók nem rendelkeznek ráhatással a jövő megváltoztatására (empátia hiány), azokat akarják sötét gondolatokkal ellátni, akik képesek erre.

Gizus! Erec-Izrael, vagyis Nagy-Izrael ígérete már régi téma a szefárd főrabbik és Izrael kazár-zsidó irányítása között. David Ben Gurion és terroristái (New York-i zsidó terror-szervezetet vezetett, mint az összes izraeli miniszterelnök) Palesztina megszállásakor próbálták visszacsalogatni Ábrahám népét, vagyis az arabok, zsidó vallást alapító belterjes, súlyosan genetikai hibás részét, de ez annyira nem sikerült, hogy még az ősellenség Iránból sem tudták Izraelbe csábítani azt a 150 ezer Ábrahám-féle, főleg szefárd-zsidót. Többek közt az iráni zsidók is tudják, ki kicsoda Izraelben.
Akár a Yinon-tervet, akár a Kalergi-tervet nézzük, mindkettő átverés, csak az egyik az Ábrahám-népe zsidóknak készült, a másik meg a "gójoknak".
Mint már említettem néhányszor, Nethanjahuék foga a régi Kazár Birodalom területére fáj. Az Ábrahám-féle alakulatnak meg ott van az Erec-Izrael csont amin rágódhatnak, amíg egy Irán-Izrael háború le nem söpri mindkettőt, egyúttal megtisztítja a terepet a Közel-Keleten. Szép terv...

Merkel félrebeszélését meg nem kell komolyan venni. Senki sem hiszi el, legfőképp a németek, mert tudják, hogy százezrével vándorol el náluk is a fiatalság munka hiányában külföldre.
Ami pedig az energiáinkat illeti, a "Grand Chess" stratégái régóta ismerik és felhasználják az emberek "teremtő képességét" (a saját céljaikra). Időszerű lenne az embereknek az emberiség ellenségei ellen fordulni, felhasználva empátiából fakadó képességeiket. Gyorsan megoldódna a zsidó (vérfertőzéses) kérdés...
#7 | Hegel - 2016.04.13. 23:22:30
A Magyar kultura az apokalipszist teljesen másként értelmezi. Bár nem közvetlen a politika de: mégis mert ez is a jövőnk...

http://maghon.wee...is-lovasai

Kipróbáltam a linket igy nem jön be de ha a googleba beirjuk a maghon ugy onnan igen. Hmm elképesztő hogy a magyar oldalakat hogyan korlátozzák.


Az apokalipszis gyakorlatilag leleplezést jelent, feltárulást, megjelenést, felderülést. (görög apokalyptein) Innen a bibilai fejezet neve is: Jelenések könyve. Ebben a világ végen négy lovas jelenik meg.
Csakhogy van egy kis bibi. A bibliai történet nagyon torzított, a legtöbb történt úgy torzított hogy az emberekben félelmet keltsen. Például: az ördögnek szarvai vannak és a a sötét pokolban, az alvilágban lakozik.
Ez asztrológiai szempontból nem más mint a Bak, akkor van az év mélypontja, a legsötétebb. A másik két szarvas állat a Kos, az életerő jelképe, s a Bika amely az élet kiteljesedésének képviselője. Ha valaki mindent fonákjára akar fordítani, egy életellenes, nihilista szempontból akkor nyilvánvaló az ördög, a rossz fiú, szarvat fog viselni és patái lesznek. Mellesleg a Bika föld () elemű. Így jártak el a négy lovassal is. Az apokalipszis négy lovasa akár a megújhodás, az új élet élhozója is lehetne. Most megindokoljuk asztrológiai szempontból is miért.

A Nyilas csillagkép, a fehér ló, ez valójában ablakot nyit a saját tejútrendszerünk közepébe, ez által éppen hogy rajta keresztül jutnak be az erőforrások a mi világunkba. Ez minket magyarokat, mindannyiunkat érint, mivel mi lovas-nyilas nép vagyunk és a történelem során mindig ide soroltak, eme jellemvonásokat képviseljük a világban. A bibliai szöveg, habár érdemes elolvasni, említést sem érdemel, mivel az egész a fonákjára van fordítva. A fehér ló, avagy a fehér lovon üllő lovas nyilat és íjat hordoz és korona(!!!) adatik neki az uralomért.

A Skorpió, a veres ló, kinek fegyvere egy nagy kard. Ez álltálában, és ez a helyes, úgy van ábrázolva hogy a lovas a nagy kardjával készen a csapásra, így a kard hátra eresztett. Most milyen állatnak van hátul a fegyvere? A skorpiónak. Népmeséinkben ezt a méhvel szokták helyettesíteni fullánkja miatt. Ha a Nyilas a Tejútrendszerünk központjából hozza az életerőt, akkor a Skorpió maga a Világegyetemmel áll egyenes összeköttetésben, ő a Világegyetem központjából vezeti le az erőforrásokat.

A Mérleg, a fekete ló, annak aki rajta ül fegyver helyett mérleget tart kezében. Mindez magától beszél. A mérleget mint mitikus állat, a sárkánnyal szokták ábrázolni, jelképezni. Ezért kell a mesehősnek mindig a sárkánnyal megküzdenie. A sárkány nem feltétlenül rossz szereplő, a megmérettetés jelképe.

A Szűz, sárga színű ló, a halál. A bibliai szöveg itten annyiba helyes hogy valójában a Halak-Szűz tengelyt a halál tengelynek hívják. Eme lovagnak, mint általában a halált szokták ábrázolni, kasza van a kezében. A kasza (a sarló) az aratás, az Arató Szűz jelkepe. A halál tengely azért e nevet hordozza mert a Halak a kettősséget jelképezi, ezért is a halak jelképe két hal, amely hol az egyik szélsőségben tart hol a másikban. Másrészt a hal nem csak a vízben úszó élőlényre utal, hanem a hal mint meghal, meghalás, halál fogalmára is. A Szűz pedig a hajszálhasogatás nagymestere, a kiválasztás, a beosztás, felosztás.

S íme ez a nagy félelmetes apokalipszis, az az leleplezés, hát aki hamis, hazug annak van is mitől félnie, mert ha a kép kivilágosul, a lepel lehull, már nincs mi mögé bújni.

Én sem értettem ezért keresgéltem..jó ha tudjuk azért.

Köszönöm Tulok Laci pont én is ugy gondolom hogy teljesen hibás az a felfogás hogy majd a emberek odaköltöznek hiszen a háburú miatt azok a területek energetikája is kritikán alulivá válik a sok szenvedés miatt.
Hülye az az ember vagy mazochista amelyik szenvedni akar.

(Az apokalipszist és az armagedeont is keverik. Jó ha tudjuk.)
#8 | Renegat - 2016.04.15. 00:20:18
A Kalergi terv, a Yinon terv, az USA/EU szankciópolitikája, és hadseregének felvonultatása Oroszország határaira, egy nagy összefügő cionista terv totális megvalósításának együtteseként működik.Csakhogy ebből világháború lesz, nem kicsi, nagy.Ahol mindenki garantáltan csak veszíteni fog...
Üdvös lenne ha a Pentagon, a Wall Street és a katonaipari-komplexum urai ezt jól a fejükbe vésnék életükért cserébe.

"Konrad Stachnio lengyel ujságíró szerint Európát idegen hatalmak készítik elő az államok megdöntésére, és az erőszakspirál beindítását megelőzően előkészítik a társadalmakat arra, hogy alkalmatlanok legyenek a rend fenntartására és országaik megvédésére." -ami jelenleg is folyamatban van az amerikai hadsereg európai felvonultatásával.Az amerikai hadsereg 70-78%-a nem hazájában állomásozik, hanem külföldi megszálló erőként, (980-1000 támaszpont a világon!!!) katonai támaszpontokon teljesít szolgálatot.

http://magaspart....

http://magaspart....

http://oroszhirek...erositeset
#9 | spartakusz - 2016.04.15. 08:18:10
http://meteon.org...st-tervez/

Nem értem Putyin türelmét - milyen várkapitány az amikor egy várat körbe vesznek ágyúkkal meg stb. és ő kényelmesen szemléli a körülményeket? Vagy egy húron pendül a kinti erővel ami a várat körbeveszi, vagy hülye, vagy annyira titokban készül ellent lecsapni, hogy nem tudunk róla!
VAJON MI LEHET A VALÓSÁG:
Engem ez izgat - és az osztrák politikus tisztán látja amit olvastam

spari...
#10 | Renegat - 2016.04.17. 02:34:04
Szaud-Arábia szabályosan megzsarolta az Egyesült Államokat, amennyiben a Kongresszus megszavazza azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi a szaúdi kormány felelőssé tételét a 9/11 terrortámadásokért, akkor a szaúdi kormány "kénytelen" lenne eladni 750 milliárd dollár értékű amerikai kincstári értékpapírokat és egyéb eszközöket az Egyesült Államokban, mielőtt azokat az a veszély fenyegetné, hogy azokat befagyasztja amerikai bíróság... -mert hát ugye baráti szövetségesek között náluk ez így szokás -fenyegetőzött a szaúdi külügyminiszter Adel al-Jubeir múlt hónapban történt washingtoni látogatása során.

Mi lesz így az óriási amerikai fegyver eladásokkal Szaúd-Arábiának, ha most összetépik az alig összefércelt babaruhát.A dolog pikantériája, hogy a szeptember 11-áldozatok hozzátartozói a bíróságokon éltek a lehetőséggel, hogy a szaúdi királyi család tagjai és a szaúdi bankok tehetők felelőssé azért a kártérítésért, amit a felperesek felszámítottak a volt szaúdi terrorizmus anyagi támogatása és az amerikai áldozatok miatt.Obama kutyaszorítóba került, a kormányban nagy a jogi és pénzügyi zűrzavar, mert a szaúdiak lépése globális piaci zavarokat fog okozni az amúgy is bukás előtt álló dollár helyzetében, melyekért a szaúdiakat fogják okolni. Nem mintha nem lett volna szoros együttműködés a CIA/Moszad és a szaúdiak között... a WTC felrobbantásában.A szaúdiak viselt dolgairól szóló eddig nyilvánosságra nem hozott 11/9-es terrorcselekmény minősítő 28 oldal szerkesztett dokumentumait a Fehér Ház -ígérete szerint- nyilvánosságra fogja hozni.Ilyen a terroristák és rablógyilkosok "őszinte" barátsága, ha bajba kerülnek mindent a másikra kennének.

cdns.yournewswire.com/wp-content/uploads/2016/04/Saudi-Arabia-900x350.jpg

http://yournewswi...-911-bill/

http://yournewswi...orld-news/

https://www.rt.co...terrorism/

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum