NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Vil√°ggyilkoss√°g
Vil√°ggyilkoss√°gVan aki m√©g "csak" a "Feh√©r faj kiirt√°si sz√°nd√©k√°t" l√°tja a vil√°gban, els√Ķsorban Eur√≥p√°ban zajl√≥, term√©szetesen nem v√©letlen√ľl bek√∂vetkez√Ķ esem√©nyekben, √≠gy Eur√≥pa politikusainak √°rul√°s√°ban, a megsz√°ll√≥ migr√°nsok be√°raml√°s√°ban √©s agresszivit√°sukban. Ezekben az esetekben m√°r nem besz√©lhet√ľnk bizonyos ter√ľletekre korl√°tozott "Vil√°ggyilkoss√°gr√≥l", mivel a h√°bor√ļk kiterjeszt√©se egyre k√∂zelebb hozza a tot√°lis, az eg√©sz bolyg√≥t √©rint√Ķ h√°bor√ļt, √©s ami l√©nyeges, ez nem "spont√°n", hanem megtervezett folyamat eredm√©nye. F√©lre√©rt√©s ne ess√©k, ahogy az USA, Oroszorsz√°g vagy K√≠na, √ļgy Eur√≥pa is k√©pes lenne megv√©deni mag√°t b√°rkit√Ķl, bele√©rtve a "migr√°nsoknak" nevezett t√©nylegesen az amerikai, szaudi, t√∂r√∂k, brit, francia izraeli stb. t√°mogat√°s√ļ Iszl√°m √Āllamnak elnevezett rabl√≥banda, kollabor√°ns eur√≥pai korm√°nyok √°ltal beinvit√°lt tagjait√≥l (tisztelet √©s egy√ľtt√©rz√©s a kiv√©telt k√©pez√Ķ val√≥di menek√ľlteknek).


A "t√∂rt√©net" nem most kezd√Ķd√∂tt, hanem t√∂bb mint 2500 √©ve, de a v√©gkifejlet a 19-20. sz√°zadi gyorsul√≥ √ľtem√Ľ el√Ķk√©sz√≠t√©sben -√©s 21.-ik sz√°zad eleji v√©gj√°t√©kban √©rte el azt a szintet, hogy a v√©rfert√Ķz√∂tt, genetikailag hib√°s emberkreat√ļr√°k v√©groml√°sba d√∂nthess√©k az emberi civiliz√°ci√≥t. Emberit √≠rtam, nem talmudista, szabadk√Ķm√Ľves, illumin√°tus, vatik√°ni √°lkereszt√©ny, Bilderberg Grouppos cionista, Vatik√°n √°ltal l√©trehozott Mohamed√°n, rabl√°sra √©s rabl√≥gyilkoss√°gra kitermelt √©s kinevelt, az √°llatokt√≥l is alacsonyabb rend√Ľeket. A fert√Ķz√©s gyorsul√≥ √ľtemben terjed. A 16. sz√°zadt√≥l Eur√≥p√°ban megsz√Ľnt az utols√≥ genetikai hib√°kt√≥l mentes uralkod√≥val rendelkez√Ķ kir√°lys√°g is, de a hely√ľket elfoglal√≥k ut√≥dai hatalmas l√©p√©sekben d√∂ntik romba a civiliz√°ci√≥ b√∂lcs√Ķj√©t, Eur√≥p√°t. Biztos lesznek olyan (kaz√°r-zsid√≥) "t√∂rt√©n√©szek", akik (le)sajn√°lkozva √ļgy jellemzik majd Eur√≥pa jelenlegi hanyatl√°s√°t, mint az eur√≥pai n√©pek elkorcsosul√°s√°nak, √©letk√©ptelens√©g√©nek eredm√©ny√©t.

Most is hazudik aki ezt √°ll√≠tja, √©s k√©s√Ķbb sem fog igazat mondani az, aki nem eml√≠ti meg, hogy a "feh√©r fajba" besziv√°rg√≥, √©s csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel, er√Ķszakkal egyre nagyobb hatalmat birtokl√≥ (bitorl√≥), "szint√©n feh√©r" kaz√°r-zsid√≥ maffia k√©sz√≠tette el√Ķ, √©s hajtja v√©gre Eur√≥pa kiv√©gz√©s√©t, el√Ķre megfontolt sz√°nd√©kkal, aljas indokb√≥l, el√Ķre kitervelt m√≥don, k√ľl√∂n√∂s kegyetlens√©ggel. Az a politikai vezet√Ķ, aki ma Eur√≥p√°ban nem k√©pviseli n√©pe √©rdekeit, nem csak meg√©rdemli a hal√°lt, de √∂nv√©delemb√Ķl k√∂telez√Ķ el√≠t√©lni √©s kiv√©gezni. J√≥szerivel, szinte az √∂sszeset likvid√°lni kellene. A rabl√≥gyilkosok nem √©rdemelnek m√°st. T√∂bbek k√∂zt miattuk nincs sz√ľks√©g amerikai hader√Ķre Eur√≥p√°ban. Megv√©deni csak zsid√≥-Amerik√°t√≥l, Izraelt√Ķl, a bank√°rkasztt√≥l √©s brit kir√°lyi csal√°dt√≥l kell Eur√≥p√°t.

Egy kis t√∂rt√©nelmi kieg√©sz√≠t√©sk√©nt hozz√° kell tenni, a "terv" v√©grehajt√°s√°nak fontos eleme a Kr. u. 200-225 k√∂z√∂tt R√≥m√°ban zsid√≥k √°ltal √≠rt T√≥ra (√ďsz√∂vets√©g). R√©szei, t√∂rt√©netei fellelhet√Ķk a Sum√©rnak elkeresztelt sokkal r√©gebbi szk√≠ta kult√ļra eml√©keiben, de ak√°r a Gilgames eposzban is, olyan helys√©gnevekkel, melyek √≠r√°sakor m√©g nem is l√©teztek, ami felt√©telezi, hogy a T√≥ra √≠r√≥i soha nem j√°rtak az eml√≠tett ter√ľleteken. A 350-375 k√∂z√∂tt szint√©n R√≥m√°ban √©s szint√©n zsid√≥k √°ltal √≠rt √öjsz√∂vets√©g, a judeo-kereszt√©nys√©g alapjait k√©pezi, de csak n√©gy evang√©lium ker√ľlt bele a t√∂bb, mint 400-b√≥l. A Vatik√°n az I.sz. 600-as √©vek k√∂r√ľl √©p√≠tette be √ľgyn√∂k√©t Mohamedet, √°talak√≠tva az iszl√°mot a mai form√°j√°ra √©s amely vall√°si forma meg√°ll√≠totta az arab vil√°g t√°rsadalmi fejl√Ķd√©s√©t. A legal√°bb 500 √©vnyi lemarad√°s most j√≥l j√∂n Eur√≥pa felforgat√≥inak, a Soros-f√©l√©knek, de Eur√≥p√°t bel√ľlr√Ķl is meg kellett gyeng√≠teni, hogy a t√∂bb, mint m√°sf√©l ezer √©ve tervezett vall√°sh√°bor√ļ megkezd√Ķdj√∂n.

Ehhez √ļjabb tr√ľkk√∂t k√©sz√≠tettek el√Ķ, mely t√∂bb okb√≥l is sz√ľks√©gesnek mutatkozott. Az √Ābrah√°m n√©pe fajt√°j√ļ zsid√≥ b√Ķrsz√≠ne miatt nem tud elkeveredni a feh√©r emberek k√∂z√∂tt. Egy olyan n√©pre volt sz√ľks√©g, amelyik feh√©r, de vall√°s n√©lk√ľli, vagy sok vall√°s√ļ, esetleg √°llamval√°st keres. A Kaz√°r Birodalom erre a c√©lra kiv√°l√≥an alkalmasnak l√°tszott. Sokkal alkalmasabbnak, mint a "zsid√≥ titkot" ismer√Ķ (v√©rfert√Ķz√©ssel szocio -√©s pszichopat√°k "el√Ķ√°ll√≠t√°s√°t" alkalmaz√≥) √∂rm√©nyek √©s cig√°nyok. 739-740 k√∂r√ľl zsid√≥ keresked√Ķk vitt√©k el a zsid√≥ vall√°st a Kaz√°r Birodalomba. Egy √©vsz√°zaddal k√©s√Ķbb m√°r √©lesre t√∂ltve √°llt rendelkez√©sre n√©h√°ny sz√°z "feh√©r-zsid√≥", √©s megkezdt√©k Eur√≥pa al√°akn√°z√°s√°t, megsz√°ll√°s√°t. B√°r a feh√©r-zsid√≥k "keletkez√©s√©t" sokan sokf√©le t√∂rt√©nettel k√∂r√≠tik, annyi biztos: a genetikai vizsg√°latok szerint nincs rokons√°guk √Ābrah√°m n√©p√©vel, amit 2015. elej√©n Benjamin Netanjahu izraeli minisztereln√∂k is kihangs√ļlyozott.


Eur√≥pa hadereje m√©g jelenleg sem lebecs√ľlend√Ķ. Nagy Britannia akt√≠v hadereje 240 200 f√Ķ (ebb√Ķl 3640 f√Ķ gurkha katona, √©s 17 870 n√Ķ. Tartal√©kos 195 300 f√Ķ. Mozg√≥s√≠that√≥ lakoss√°g 14 607 724 f√Ķ, melyb√Ķl katonai szolg√°latra alkalmas 12 046 268 f√Ķ. Nukle√°ris √©s a legkorszer√Ľbb fegyverekkel is rendelkezik. Franciaorsz√°g 442 122 f√Ķ a hadserege (2007), mely tartalmazta a b√©kehadrendben a bel√ľgyminiszter ir√°ny√≠t√°sa al√° tartoz√≥ 100 132 f√Ķs csend√Ķrs√©get is, a hader√Ķ l√©tsz√°m√°t tekintve a vil√°g 14. legnagyobb fegyveres ereje. Csak√ļgy, mint Nagy Britannia, nukle√°ris nagyhatalom, korszer√Ľ fegyverzettel. NSZK hadereje 219 733 f√Ķ, tartal√©kos 355 000 f√Ķ. Mozg√≥s√≠that√≥ lakoss√°g 19 594 118 f√Ķ, melyb√Ķl 15 747 493 f√Ķ alkalmas katonai szolg√°latra. Szint√©n korszer√Ľ fegyverzettel rendelkezik.
Az Eur√≥pai Uni√≥ haderej√©r√Ķl n√©mi t√°j√©koztat√°st a Wikipedia is szolg√°ltat, r√©szletez√©s n√©lk√ľl √©s nem valami pontosan: Link Kifil√©zve az eur√≥pai hader√Ķ l√©tsz√°madatait, j√≥val nagyobb sz√°mot kapunk, mint India vagy Oroszorsz√°g hadereje, k√∂zel azonosat az USA-√©val, amit csak K√≠n√°√© halad meg. Mindezek ellen√©re az EU √©s "vezet√Ķ" tagorsz√°gok korrupt, haza√°rul√≥ "vezet√©se" a szint√©n korrupt √©s szint√©n haza√°rul√≥ kisebb tag√°llamok vezet√©s√©vel kar√∂ltve, kil√≥ra eladta n√©peit d√©lib√°bos t√ļl√©l√©si √°br√°ndok kerget√©se √©s n√©mi saj√°t n√©p√©t√Ķl lopott "apr√≥p√©nz√©rt", amit k√©s√Ķbb am√ļgy is elszednek t√Ķl√ľk.


A helyzetet fel√ľletesen szeml√©lve ilyen k√©p t√°rul el√©nk, de ak√°r a felsz√≠nen, ak√°r a h√°tt√©rben megh√ļz√≥d√≥k m√ļltj√°ban √©s sz√°rmaz√°s√°ban "kotor√°szunk", nem csak az szembet√Ľn√Ķ, hogy ak√°r az EU vezet√©s√©t, ak√°r egyes tag√°llamok korm√°nyait vizsg√°ljuk, minden√ľtt belefutunk a politikai √©s p√©nz√ľgyi √©letet ir√°ny√≠t√≥ kaz√°r-zsid√≥ maffi√°ba, korm√°nytagokk√©nt, k√∂ztisztvisel√Ķkk√©nt, katonai √©s rendv√©delmi szervek magas rang√ļ vezet√Ķik√©nt, ahogy a jog -√©s igazs√°gszolg√°ltat√°s "megtestes√≠t√Ķik√©nt" √©s v√©grehajt√≥ik√©nt is. Az Eur√≥pa "vezet√Ķ politikus√°nak" kiki√°ltott, Merkel (Angela Kasner -> Kazmierczak), lengyel kaz√°r-zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ, ahogy a legt√∂bb korm√°ny √©l√©n is kaz√°r-zsid√≥k √°llnak, √©s egy√©rtelm√Ľen Eur√≥pa-ellenes politik√°t k√©pviselnek. A csak Eur√≥p√°t s√ļjt√≥ Oroszorsz√°g-ellenes szankci√≥kt√≥l a titokban, az eur√≥pai lakoss√°g j√≥v√°hagy√°sa n√©lk√ľl al√°√≠rt TTIP, a "szabad-kereskedelminek" nevezett, Eur√≥pa egyoldal√ļ kifoszt√°sra √©s rabszolgasorba d√∂nt√©s√©re hozott egyezm√©nye, csak az √°rul√°s egy kis r√©sze, az s.2277 -es amerikai t√∂rv√©ny elfogadtat√°s√°nak √©s bevezet√©s√©nek sz√°nd√©k√°val.


A Br√ľsszeli Szabadegyetem t√∂rt√©n√©sz professzora, David Engels (m√°r a vezet√©kn√©v is bizalmatlans√°got kelt) lehet, hogy t√©ved, lehet, hogy nem, amikor a R√≥mai Birodalom hanyatl√°s√°hoz hasonl√≠tja Eur√≥pa hanyatl√°s√°t, de egy biztos: akik R√≥m√°t egykor megbuktatt√°k, ugyanazok √©s ugyanolyan m√≥dszerekkel √°st√°k al√°, majd rombolt√°k le, mint most Eur√≥p√°t. A helyzet menthet√Ķ, csak s√∂pr√∂getni kellene, de nagyon gyorsan, √©s f√Ķleg alaposan, amit megnehez√≠t az ellens√©g "b√Ķrsz√≠ne", ugyanis alig √©szrevehet√Ķ beolvad√°suk oka pont az, hogy "feh√©rek". Lehet√Ķs√©g, √°tcsoportos√≠that√≥ kapacit√°s √©s eszk√∂z√∂k is rendelkez√©sre √°llnak, csak a sz√°nd√©k megnyilv√°nul√°saival van baj. A sz√°nd√©kosan saj√°t √©letk√∂r√ľlm√©nye megtart√°s√°val elfoglaltatott lakoss√°g nem veszi √©szre, jelent√Ķs r√©sz√ľk nem is akarja √©szre venni, √©s a lebut√≠tott r√©sze nem is tudja (a figyelem elterel√©s√©re kifejlesztett technik√°k miatt), hogy ellenl√©p√©sei hi√°ny√°ban mindent elvesz√≠thet, nem csak a megszokott √©letvitel√©t. A sz√≥ szerint: MINDENT, az √©let√©t, de nemzett√°rsai √©let√©t is, gyermekei, unok√°i j√∂v√Ķj√©vel egy√ľtt.

"Populista", magyarul szabadrabl√°sban jelesked√Ķ, saj√°t t√∂rv√©nyeiket megszavaz√≥ "uralkod√≥ p√°rtok" √©s a szint√©n uralkod√≥, kaz√°r-zs√≠d√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ bal-liber√°lis hasonsz√Ķr√Ľ b√Ľnt√°rsaik ig√°j√°t ny√∂gi a "demokratikus Eur√≥pa". "Demokratikusan", eszeveszett m√©rt√©kben lopnak, csalnak, hazudnak, kisaj√°t√≠tanak, adj√°k el √©s gyilkolj√°k k√©pviselt orsz√°gaik lakoss√°g√°t. Persze ezek a "tulajdonosv√°lt√°sok" n√©h√°ny gramm √≥lomt√≥l, egy-k√©t milligrammnyi "t√°pl√°l√©kkieg√©sz√≠t√Ķ" ricint√Ķl vagy higany-kloridt√≥l, egys√©ges fell√©p√©st√Ķl megsz√Ľnnek. A zsid√≥√©k √°ltal k√∂zkedvelt k√°lium-kloridb√≥l is csak n√©h√°ny grammnyi kell, de van b√Ķven k√∂t√©l is. Az eur√≥pai emberek sz√°m√°ra nyilv√°nval√≥v√° v√°lt - amit m√°r √©vekkel ezel√Ķtt is lehetett olvasni, akkor m√©g csak "bor√ļl√°t√≥ j√≥slatnak" min√Ķs√≠tett √≠r√°saimban -, hogy v√©lem√©ny√ľket, szavaz√°saikat figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k, "alkalmi s√ľket" politikusaik nagy √≠vben tesznek "v√°laszt√≥ik" elv√°r√°saira, bal-liber√°lisnak nevezett tettest√°rsaik egy√ľtt.


Am√≠g "betegesen t√ļl √©rtelmes" emberek k√©pesek p√°lc√°t t√∂rni vil√°gosabban l√°t√≥, a kaz√°r-maffia √©rdekeinek megfelel√Ķ elk√©pzel√©seket megk√©rd√Ķjelez√Ķ honfit√°rsaik v√©lem√©ny√©nek "hasznoss√°ga" √©s sz√ľks√©gess√©ge felett, addig b√°rmely t√°rsadalom kikezdhet√Ķ, √°talak√≠that√≥ √©s √©rt√©keit a kuk√°ba lehet dobni. Az emberek mindaddig politikai ap√°ti√°ban tarthat√≥k, ameddig elaltatj√°k el√©gedetlens√©g√ľk forr√°sai feletti aggodalmukat. Az el√Ķjelek riaszt√≥ak, de a h√°bor√ļ el√Ķtti id√Ķszakok f√©ktelen tobz√≥d√°sa, egyfajta p√≥tcselekv√©s, amellyel kompenz√°lni pr√≥b√°lj√°k fokoz√≥d√≥ nyugtalans√°gukat.

A "modern m√©di√°ban" a csapb√≥l is rekl√°mok folynak, mindegy, hogy politikai vagy a fogyaszt√°s n√∂vel√©s√©re serkent√Ķk, mintha a megszokott √©let norm√°lisnak tekinthet√Ķ mederben folytat√≥dna (riaszt√≥ jelekk√©nt a kaz√°r-zsid√≥k mindent ellep√Ķ er√Ķszakos k√©perny√Ķn tart√°s√°val, el√Ķt√©rbe helyez√©s√ľkkel a sajt√≥ban, r√°di√≥ban, a nemzetidegenek el√Ķt√©rbe tol√°s√°val), maguk √©s t√°rsaik szt√°rol√°s√°val, de a h√°tt√©rben settenked√Ķk el√Ķre eltervezt√©k, hogyan h√ļzzanak hasznot a fel√©p√≠tett civiliz√°ci√≥ hal√°l√°b√≥l. Ebben a helyzetben m√°r nincs kib√ļv√≥, nincs a mell√©besz√©l√©snek helye. A t√°rsadalmakra r√°teleped√Ķ, most cionist√°nak, a R√≥mai Birodalom idej√©ben zsid√≥knak nevezett, de val√≥j√°ban a tudatos l√©trehozott √©s fenntartott belterjess√©g k√©pvisel√Ķi folytatj√°k h√°bor√ļjukat az "emberis√©g" ellen.

David Engels √©s a t√∂bbi hasonl√≥ "elemz√Ķ" csak egyet nem mond el. A m√≥dszerek ugyanolyanok, mintha egy kaptaf√°ra gy√°rtan√°k a v√°ls√°gokat, birodalmak megtervezett √∂sszeoml√°s√°t, √∂sszeomlaszt√°s√°t. 2000 √©ve ugyanazokkal a m√≥dszerekkel bomlasztj√°k a t√°rsadalmakat, m√©rgezik meg bel√ľlr√Ķl, rombolj√°k le az emberi √©rt√©keket. Nem csak a R√≥mai Birodalom buk√°sa, de minden nagy h√°bor√ļ el√Ķtt is azonos viselked√©st mutatnak. Ahogy itthon is tapasztalhat√≥, a hatalmat bitorl√≥k eszeveszett temp√≥ban fosztogatj√°k a k√∂zvagyont, mert m√©g √©hesebbek, m√©g nem loptak, raboltak eleget, √©s a bizonytalant√≥l val√≥ f√©lelem olyan ebben az esetben, mint az idegess√©g miatti k√©nyszerev√©s. H√°nyingert kelt√Ķ tobz√≥d√°saik, egyre exhibicionalist√°bb √∂n√ľnnepl√©s√ľk v√©ge mindig ugyanaz. Saj√°t im√°dott vezet√Ķik √°ldozz√°k fel "h√≠veiket" (b√Ľnt√°rsaikat) t√∂megesen.


A jelenlegi helyzet m√©gis m√°s, mint kor√°bban a vil√°gt√∂rt√©nelemben. B√°r az els√Ķ √©s m√°sodik vil√°g√©g√©sben is cs√∂kkenteni kellett a vil√°g gyilkosainak l√©tsz√°m√°t (Churchill, Roosevelt, Szt√°lin, Hitler). A szaporod√°s egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ, pedig az ir√°ny√≠t√≥k √©rdeke pont az, hogy kiv√°laszt√≥d√°sos alapon cs√∂kkenjen a sz√°muk. Nem a szofisztik√°lt √°llami strukt√ļr√°k a hib√°sak, hanem az a t√©ny, hogy Eur√≥p√°t minim√°lis "v√©rvesztes√©ggel" elfoglalt√°k, ir√°ny√≠t√°s√°t √°tvett√©k, energiaell√°t√°s√°t, az id√Ķj√°r√°s manipul√°l√°si lehet√Ķs√©g√©t, a zsarol√°s f√Ķ eszk√∂zeit megszerezt√©k, √©s mindezt el√Ķre megtervezt√©k. A Kalergi-terv 1922-es ind√≠t√°s√°nak eredm√©nye P√°n-Eur√≥pa kialak√≠t√°s√°nak a terve. Minden m√°sodik √©vben kiosztj√°k a Coudenhove-Kalergi Eur√≥pa d√≠jat azoknak az "eur√≥paiknak", akik kiemelked√Ķen seg√≠tik ennek a b√Ľn√∂s tervnek a v√©grehajt√°s√°t. A d√≠jat t√∂bbek k√∂zt olyan politikusoknak is meg√≠t√©lt√©k, mint Angela Merkel √©s Herman van Rompuy. Csak az t√©ved√©s, hogy Kalergi olyan h√ľlye lett volna, ismerve az "arabok alkalmazkod√°si k√©pess√©g√©t", hogy igaz√°b√≥l megfordult volna a fej√©ben a faji kevered√©s. A Vatik√°n sem ebb√Ķl az okb√≥l, vagy is az identit√°s n√©lk√ľli, k√∂nnyen ir√°ny√≠that√≥ kever√©kn√©pess√©g l√©trehoz√°sa miatt hozta l√©tre Mohamedet. A c√©l m√©g mindig az, amit az √≠r√°s elej√©n eml√≠tettem: a 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott EKB utas√≠t√°s harmadik pontja, "a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se".

Az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtt ugyan√≠gy raboltak, fosztogattak, √©s a h√°bor√ļk ut√°n is m√©g egy ideig. Sz√ľnetet csak az√©rt tartanak, hogy a "buta g√≥j" elrabolni val√≥t termelhessen. A k√∂ztes id√Ķszakban, a "felhizlal√°s id√Ķszak√°ban" pedig lenyomnak a torkukon egy √ļjabb "izmust", egy √ļjabb √©s emberibbnek nevezett ideol√≥gi√°t, melyekb√Ķl hatalmas mennyis√©get k√©szleteztek be "rakt√°raikba", de √ļjat nem dolgoztak ki, csak m√°s nevet kapnak a r√©gebbiek. A jelenlegi helyzet az√©rt m√°s, mert egyre fogy az idej√ľk. Az emberi faj fejl√Ķd√©se el√©rte azt a szintet, amikor m√°r b√°rmelyik pillanatban √∂sszeomolhat a fosszilis energiahordoz√≥k birtokl√°s√°ra, haszn√°latuk kik√©nyszer√≠t√©s√©re √©s az emberek kiszolg√°ltatotts√°g√°ra alap√≠tott hatalmuk.


Szt√°lin 1953-ban nem v√©letlen√ľl bek√∂vetkezett hal√°la ut√°n 1954-ben, az ukr√°n kaz√°r-zsid√≥ Hruscsov els√Ķ dolga volt, hogy a Kr√≠met, Luhanksz √©s Donyeczk megy√©ket Ukrajn√°hoz csatolja √©s helyre√°ll√≠tsa a kapcsolatot a New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°nnyal. Eur√≥pa energiaell√°t√°s√°nak Ukrajn√°n kereszt√ľli ell√°t√°sa b√°rmikor felf√ľggeszthet√Ķ. "Term√©szetesen csak v√©letlen lehet", hogy a Valtzman-Porosenk√≥ra test√°lt Ukrajn√°ban jelenleg IS dzsihadista terrorist√°kat k√©peznek ki. Szint√©n "v√©letlen" lehet, hogy a k√∂zel-keleti konfliktusokkal √©s a 2011 elej√©n gondosan el√Ķk√©sz√≠tett √©s v√©grehajtott "Arab Tavasszal" elz√°rt√°k a d√©li energiaell√°t√°si vonalakat is, egy√ļttal destabiliz√°lt√°k a K√∂zel-Keletet (val√≥j√°ban √ļjra felosztott√°k, felosztj√°k), miut√°n G√∂r√∂gorsz√°g √©gei-tengeri √©s ciprusi Leviath√°n medencebeli g√°z - √©s olaj √©rdekelts√©geit a Goldman Sach Megabank-rendszer, √©s az EU seg√≠ts√©g√©vel z√°rolt√°k 2001-t√Ķl (majd 2004-t√Ķl, √©s v√©gleg 2012-t√Ķl az oroszokkal). A "falb√≥l l√©trehozott Ciprusi G√∂r√∂g √Āllam" offshore bankjai megszabad√≠tott√°k Putyint az √∂sszefog√°sk√©pes orosz oligarch√°k t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t√Ķl, mik√∂zben a vil√°g "nagy rem√©nys√©ge" a vil√°g leggazdagabb oligarch√°j√°v√° "n√Ķtte ki mag√°t", j√≥szerivel 2008. m√°jus√°t√≥l.


Putyin nem csak a nem r√©giben kipattant panamai offshore-botr√°ny, √©s a "Vil√°g megment√Ķj√©t" alak√≠t√≥ szerepl√Ķt megtestes√≠t√Ķ fel√©p√≠tett figura. Az eur√≥pai emberek nagy sz√°zal√©k√°n√°l ugyanaz tapasztalhat√≥, mint itthon kor√°bban Gyurcs√°ny √©s Orb√°n meg√≠t√©l√©sekor. Mindkett√Ķr√Ķl bizony√≠tott, hogy tolvajok, sikkaszt√≥k, rabl√≥k, √©s k√∂zvetetten √∂sszekapcsolhat√≥k gyilkoss√°gokkal is. A lakoss√°g egy r√©sze m√©gis √ļgy gondolkodik, hogy: "ez m√©g nem lopott annyit, mint a m√°sik, ez√©rt jobb vezet√Ķ lehet". Id√©zve: "Orb√°n legal√°bb √≥vja nemzet√©t", csak azt neh√©z eld√∂nteni, hogy a magyar nemzetet, vagy folyamatosan betelep√ľl√Ķ kaz√°r-zsid√≥kat... Nem hinn√©m, hogy neh√©z lenne az ut√≥bbi k√©rd√©sre v√°laszolni. Hol volt Orb√°n szigor√ļ ellen√Ķrz√©st √©s vizsg√°latot k√∂vetel√©se, amikor a FIDESZ 15 offshore Kft.-vel vitte ki a SIO-TOUR 171 milli√°rdj√°t Ausztri√°ba, amikor 2009-ben a 2%-ban magyar √°llami tulajdon√ļ Omninvest ciprusi offshore 98%-os tulajdonosa, Gyurcs√°ny √©s Szilv√°ssy-fiv√©rek, akikt√Ķl √°llamilag felv√°s√°rolt√°k milli√°rdok√©rt a teljes olt√≥anyag k√©szletet 2010 -ben √©s be√©p√≠tett√©k az influenza elleni lakoss√°gi vakcin√°ba. A FIDESZ 14,5 milli√°rdos V√ĀM √©s √ĀFA - csal√°s√°t is elkent√©k, de sok minden m√°st is: Link Mint l√°that√≥, √∂t √©ve is ugyanez volt a "m√Ľsor"...

Az "ilyen vezet√Ķket" t√°mogat√≥ √©s isten√≠t√Ķ emberek nyilv√°nval√≥an nem rendelkeznek erk√∂lcsi √©rt√©knorm√°kkal, nincsenek tiszt√°ban azzal, hogy az √ļton-√ļtf√©len dokument√°l, bizony√≠tott csal√°sok, lop√°sok, vissza√©l√©sek, sikkaszt√°sok, hamis√≠t√°sok k√∂zvetlen√ľl √©rintik a zseb√©t, p√©nzt√°rc√°j√°t, vagyon√°t, √©letk√∂r√ľlm√©nyeit, csal√°dja, rokonai, bar√°tai ismer√Ķsei meg√©lhet√©s√©t √©s els√Ķ sorba a biztons√°gukat, mik√∂zben ezek az emberalattiak ellopj√°k, kisaj√°t√≠tj√°k, eladj√°k a k√∂z√∂s vagyont, amit felmen√Ķink verejt√©kes munk√°val hoztak l√©tre. Elfelejtik hogy a lop√°s, rabl√°s, vissza√©l√©s nem elfogadhat√≥ t√°rsadalmi, erk√∂lcsi, etikai, mor√°lis √©rt√©knorma. Aki elfogadja, annyira be van szarva, hogy b√°rmit elfogadna, csakhogy mentse ty√ļkszaros √©let√©t... √©s nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel az√©rt nem √©rzi saj√°tj√°nak az orsz√°g vagyon√°t, mert egy t√Ľ √©r√Ķt sem tett hozz√°. Az el√Ķbbiek "csak" helyi probl√©m√°k, de Putyin m√°r sz√°zmilli√≥k, milli√°rdok √©let√©t befoly√°solja, befoly√°solhatja, b√°r eset√©ben nem sok logikus lehet√Ķs√©g k√≠n√°lkozott hatalm√°nak megtart√°s√°ra, mint a leggazdagabb oligarch√°v√° √∂sszelopni mag√°t (ett√Ķl f√ľggetlen√ľl a zsid√≥ vejk√≥ m√°r kicsit t√ļlz√°s).

Putyin gigantikus vagyona is a semmib√Ķl j√∂tt l√©tre n√©h√°ny √©v alatt, illetve nem a semmib√Ķl, hanem az orosz emberek munk√°j√°nak ellopott gy√ľm√∂lcs√©b√Ķl, hasonl√≥ m√≥dszerekkel, mint a magyar, lengyel, szlov√°k, cseh, rom√°n, bolg√°r stb. "p√©nzemberek" hirtelen √∂sszelopott vagyona. Van aki azt mondja: "Meg√©rdemli, mert az orosz n√©p √©rdekeit tartja szem el√Ķtt"! Aki ilyet mond, szint√©n meg√©rdemli azt amit kap (l√°ncot vagy korb√°csot)! Putyin vagyona √©s milli√°rdjai v√©delm√©re az orosz n√©pet √©s Oroszorsz√°g er√Ķforr√°sait haszn√°lja fel. Sz√°zmilli√≥kat ver √°t, amikor a koszov√≥i szerbeknek orosz √°llampolg√°rs√°got ad a Bill Clinton vezette k√°b√≠t√≥szer-maffia r√©szesed√©s tranzitfel√ľgyelete koszov√≥i r√©szesed√©se miatt, mik√∂zben Ukrajn√°ban orosz lakoss√°got irtanak Porosenk√≥ prib√©kjei, nyugati √©s lengyel mag√°nhadseregek zsoldosai, "kil√∂v√©si enged√©lyes m√Ľkedvel√Ķ" orosz-vad√°szai, a kaz√°r-zsid√≥ Dimitrij Jaros "jobb-szektorosai" akik m√°r t√∂bbnyire annyira ukr√°nok, mint amennyire magyar a Jobbik "ellenz√©ki p√°rt" vezet√©se. A legnagyobb baj Eur√≥pa-szerte, hogy az emberek igen nagy r√©sze arr√≥l sem tud, hogy h√Ķn szeretett politikai vezet√Ķi legfinomabban is fogalmazva idegen hatalom √ľgyn√∂kei, kicsit kem√©nyebb jelz√Ķt alkalmazva kollabor√°nsok, √©s mivel t√∂bbnyire nem ott sz√ľlettek ahol a megb√≠z√≥ik, felesk√ľdve a benn√ľk megb√≠z√≥ n√©pnek, esk√ľj√ľket megszegve: haza√°rul√≥k... Putyin ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√©g nem haza√°rul√≥, mert mag√°n√©rdekeivel Oroszorsz√°g √©rdekeit is v√©di (ami nem mondhat√≥ el a magyarorsz√°gi hatalombitorl√≥kr√≥l), de ki ne kedvezne a "test√Ķreinek"...


A jelenben kibontakoz√≥ h√°bor√ļ, Eur√≥pa sz√©tszak√≠t√°sa, a tereb√©lyesed√Ķ, kiprovok√°lt K√≠nai-USA konfliktus, a hamarosan Eur√≥p√°t teljes mellsz√©less√©ggel megt√°mad√≥ IS Sv√©dorsz√°gban √©s Ukrajn√°ban kik√©pzett √©s felszerelt harcosainak r√°szabad√≠t√°sa az √©ppen "engedetlenked√Ķ" eur√≥pai tag√°llamokra, a NATO mozg√≥s√≠t√°s √©s hadi√°llapot bejelent√©se, az EU ir√°ny√≠t√°s lemond√°sa 180 napra, √°tadva a katonai ir√°ny√≠t√°st az USA eur√≥pai f√Ķparancsnok√°nak, a tot√°lis k√∂zel-keleti konfliktus, Kelet-Eur√≥pa leszakad√°sa √©s csatlakoz√°sa a F√ĀK-hoz. Ez ut√≥bbi eset√©ben elmondhat√≥, hogy Kelet-Eur√≥pa soha nem k√©pezte teljes jog√ļ r√©sz√©t Eur√≥p√°nak. Az EU-ba is csak az√©rt er√Ķszakolt√°k be a kelet-eur√≥pai orsz√°gokat, hogy a bolsevik-rendszer alatt megt√∂lt√∂tt malacpersely√ľket ki√ľr√≠thess√©k, r√°juk er√Ķltetve az egyenl√Ķtlen felt√©telekkel t√∂rt√©n√Ķ csatlakoz√°st, magas kamatoz√°s√ļ banki √©s lakoss√°gi hiteleket, devizahitel-csal√°si √ľgyleteket, bankkonszolid√°ci√≥kat, √©rt√©keik bag√≥√©rt felv√°s√°rl√°s√°t (megveszteget√©ssel), kizs√°km√°nyol√°st, rabszolgak√©nt √©hb√©r√©rt dolgoztatva, otthon√°t, √©letter√©t elv√©ve √©s elad√≥s√≠tva kiirt√°sra √≠t√©lve.

A t√∂rt√©netnek Eur√≥pa √©s a K√∂zel-Kelet l√©tsz√©mcs√∂kkent√©s√©vel √©s √ļjrafeloszt√°s√°val m√©g nincs v√©ge, b√°r az eur√≥pai h√°bor√ļ m√©g el sem kezd√Ķd√∂tt igaz√°n. M√©g csak az el√Ķszele √©rezhet√Ķ, mert mindenki tudja, hogy Eur√≥pa "vezet√Ķi" m√°r ny√≠ltan szembefordultak v√°laszt√≥ikkal ugyanolyan csal√°si, t√∂rv√©nyhozatali m√≥dszerekkel, mint amelyeket m√°r "sikerrel kipr√≥b√°ltak" kor√°bban √©s "√ľzemeltetnek" jelenleg is Magyarorsz√°gon. Nincs √ļj a nap alatt, csak a buta, retteg√Ķ √©s ez miatt megalkuv√≥ "emberek" l√©leksz√°ma n√∂vekszik, akik a be√ľtemezett eur√≥ √©s doll√°r√∂sszeoml√°st√≥l, a h√°bor√ļt√≥l rettegve azokt√≥l v√°rnak seg√≠ts√©get, akik l√©trehozt√°k a jelenlegi √°llapotokat. De annyi m√©gis √ļj, hogy t√∂bbf√©le h√°bor√ļb√≥l is v√°laszthatunk. H√°bor√ļ a migr√°nsnak √°lc√°zottakkal, h√°bor√ļ saj√°t etnikumainkkal, h√°bor√ļ elnyom√≥ink, kifoszt√≥ink ellen, h√°bor√ļ az √©letben marad√°sunk√©rt mindenki ellen, √©s v√©g√ľl h√°bor√ļ saj√°t h√°borg√≥ lelkiismeret√ľnkkel, amely szem√ľnkre h√°nyja, hogy semmit, vagy nem eleget tett√ľnk az√©rt, hogy ne fajuljon id√°ig a helyzet...
Az eur√≥pai √©s k√∂zel-keleti, majd amerikai √©s v√©g√ľl a t√°vol-keleti embervesztes√©gek mindenkit meg fognak gy√Ķzni, hogy rossz √ľzlet a kaz√°r-maffi√°nak dolgozni, mert sz√∂vets√©geseit, t√°mogat√≥it, kiszolg√°l√≥it is elpuszt√≠tja, ugyanis a v√©rfert√Ķz√©s egyik velej√°r√≥ja a skizofr√©nia √©s a paranoia.


Eur√≥pa lakoss√°g√°ba pr√≥b√°lj√°k belesulykolni, hogy √©letk√©ptelenek, nem k√©pesek az √∂sszefog√°sra, haldokolnak nemzeteik. A kaz√°r-maffia "feh√©rk√©nt", nemzetinek √°lc√°zva lopakodott be az egyes orsz√°gok politikai √©s h√°tt√©r-ir√°ny√≠t√°si vezet√©s√©be, majd kirabolta, jogfosztott√° tette a lakoss√°got, de megfelel√Ķ vezet√Ķvel, √©s egys√©ges √©rdekek ment√©n Eur√≥pa n√©pei fel tudn√°nak √©s fel is fognak l√©pni a vegyi, biol√≥giai, eg√©szs√©g√ľgyi, gazdas√°gi, szoci√°lis n√©pirt√°s ellen, amit zsid√≥-Amerika, a brit kir√°lyi pereputty √©s Izrael k√©nyszer√≠t r√° a vil√°gra. A hazugs√°gokat j√≥l mutatja az, hogy a zsid√≥ csal√°dokban is m√°r csak egy-k√©t gyerek sz√ľletik Eur√≥p√°ban √©s az USA-ban vagy m√°s fejlettebb zsid√≥-f√©szekben, ahogy a szocializ√°l√≥dott etnikumokn√°l is. A min√Ķs√©gi l√©leksz√°m l√©trej√∂tte nem csak eur√≥pai vagy amerikai tendencia. A vil√°g fejlettebb orsz√°gaiban minden√ľtt jellemz√Ķ, f√Ķleg a fejlettebb nemzetis√©gekn√©l. Ez a term√©szet n√©pess√©gszab√°lyoz√°sa √©s az emberi fejl√Ķd√©s eredm√©nye, ellenben a kaz√°r-maffia t√∂meggyilkos m√≥dszereivel, melyek csak strat√©giai √©rdekeket √©s c√©lokat szolg√°lnak. Pedig meg kell bar√°tkozniuk azokkal a t√©nyekk√© form√°l√≥dott gondolatokkal, hogy bevethet√Ķ hadseregeikben a felt√©tlen engedelmess√©g√Ľ katon√°k v√©szesen fogynak, viszont ellens√©geik sz√°ma napr√≥l-napra n√∂vekszik.


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Hegel - 2016.04.11. 20:42:25
[img]bildr.no/thumb/d1BJSEJX.jpeg[/img]


Mint mindig √∂sszeszedetten leirod a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s√©t ennek a t√ļlburj√°nzott politikai kaosznak!

A k√©p egy x tervezetet mutat a netr√Ķl mentettem ahol a visegr√°di n√©gyekhez t√°rsulna m√©g Dalm√°cia √©s Szlov√©nia, mint ezen orsz√°gok nem k√©rnek a migr√°nsok had√°b√≥l, √©s nem a segit√©s ellen hanem a be√∂mleszt√©s ellen harcolva (?) hogy kit vagy mit v√©denek az m√°s k√©rd√©s mikor a saj√°t 600-800 √©vvel ezel√Ķtti betelep√ľl√Ķket se tudta a politika csak pozitiv diszkrimin√°ci√≥val a √°llamalkot√≥ n√©pess√©g tetej√©be feltolni. Na √Ķk fognak sz√ľlni mert nincs elv√°r√°s sem spiritu√°lis sem szellemi sem fizikai t√©ren hogy √∂nm√©rs√©kletet(ne lopj, f√Ķleg mikor a hal feje is lop) ne v√©rfert√Ķz√Ķ kapcsolatba szaporodj(?) √©s szerezz szakm√°t(b√°r m√°r megsz√ľntett√©k a szakk√©pz√©s m√ľhelyes ell√°t√°s√°t (M√ľM IP int√©zetek iskol√°k) hogy k√©p-zetts√©g√ľkn√©l fogva a k√∂z sz√°m√°ra is alkotni tudjanak hozz√°j√°rulva a k√∂z√∂s termel√©shez. B√°r egyre t√∂bbeket l√°tok m√°s csinos tiszta megjelen√©ssel(60-80 √©vekben m√©g ez is gond volt) Igy valamelyest az elm√ļlt 70 √©vben t√∂bbett integr√°l√≥dtak mint az el√Ķtte elm√ļlt 500 √©vben.

Ma vagy 4h utaztam √ľgyint√©z√©sileg √©s vagy 1 hete el√Ķsz√∂r bujt ki a sz√ľrke takony al√≥l a napsug√°r, de az √©g m√©g mindig mocskos sz√ľrke besz√≥rt felh√∂k√∂n nem l√°tni a k√©ks√©g√©t nem tisztul, meg nem is tud mert ahogy kicsit √∂sszeteri a sz√©l a felh√Ķket r√∂gt√∂n sz√≥r√≥g√©pek hada repked -- mik√∂zben m√°r folytonos fejf√°j√°s ker√ľlget. A rekl√°mt√°bl√°k meg mintha tudn√°k mire val√≥ a permet(tudj√°k is!) az algoflexet rekl√°mozz√°k √©s mutatj√°k √ļgy f√°j a rekl√°mpitsa feje is mint nekem.

B√°r a fenti t√©rk√©p megfelel√Ķ lenne p√°r orsz√°gnak a gond az hogy ahogy a nyugati orsz√°gok (gyarmattart√≥k!) egyre sz√ľk√Ķsebben t√°mogatn√°k a siserehadat val√≥j√°ban √°ttelep√ľln√©nek ezekbe is lerombolva a kultur√°nkat, amib√Ķl egyenl√Ķre hi√°nyzik a nagysz√°m√ļ pedo gyerekmoleszt√°l√≥ √©s a mindenfajta bens√Ķ g√°tl√°s n√©lk√ľli faxkalap aki nem tudv√°n uralkodni v√°gy√°n r√∂gt√∂n nekiesnek b√°rmelyik n√Ķnek gyereknek fiatalabb gyeng√©bb esetleg beteg kiszolg√°ltatott f√©rfinek is kecske hi√°ny√°ban! B√°r szerintem a kecsk√©nek sem tesz j√≥t.

A Szod√≥mia √©s mindenfajta elfajz√°s szok√°sa n√°luk term√©szetes!????? √©s mint ilyent egy√°ltal√°n a magyar k√ļltura nem t√ľr meg!
Gondolom eg√©szs√©g√ľgyi vonzatai is vannak ennek a randa szok√°snak ami szint√©n nem hi√°nyzik gy√©r√ľl√Ķ e√ľ rendszer√ľnknek.

Elk√©peszt√Ķ az az agressziv magatart√°s amit a m√©di√°ban l√°tok...eleinte sajn√°ltam √Ķket de r√°j√∂ttem viszonylag hamar ez nem menek√ľlt√°radat hanem f√Ķleg eleibe a civilruh√°s katonas√°g masirozott be..m√©g a r√∂szkei bulit √Ķk alakitott√°k. A Keletin√©l t√∂bbizben megfordulva a k√≥rh√°z fel√© l√°ttam a csupa f√©rfib√Ķl √°ll√≥ v√°rakoz√≥kat valamire....h√°t a r√∂szk√©n balh√©z√≥kat v√°rt√°k!

Szomoru hogy a vezet√Ķk akik mint fent irod csak vall√°silag de feh√©r emberk√©nt teszik ezt..mire sz√°mitanak az √Ķk gyerekeik √©s unok√°ik hogyan tudnak majd ilyen k√∂rnyezetben b√©k√©sen feln√Ķni √©s √©lni? Hiszen feh√©r emberekre szakosod√≥ gy√ľl√Ķletkamp√°ny √Ķket is el√©ri majd!

De akkor m√°r k√©s√Ķ lesz gondolkodni ezen!

Ez a agressziv embert√ľmeg soha nem fogja azt amit ma indokl√°sul adnak teljesiteni, √ļgy elpusztitj√°k √Ķket ahogy ma r√°nk hozott pusztul√°sr√≥l √°lmodnak!

http://www.titkol...ben-video/ Nnna alig lépek arrébb és nalám!
#2 | Renegat - 2016.04.12. 02:35:36
Ennyit √©r az USA megh√≠rdetett "terrorizmus elleni harc√°nak" hivatalosan deklar√°lt √°ll√°spontja.Egy szavukat sem szabad elhinni, vagy komolyan venni.Akkor is hazudnak, ha k√©rdeznek.Jelenleg is folynak a titkos, t√∂bb ezer tonn√°s fegyversz√°ll√≠t√°sok Bulg√°ri√°n, Horv√°torsz√°gon, Rom√°ni√°n √©s T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl a k√∂zel-keleti k√ľl√∂nf√©le terrorcsoportokhoz (van bel√Ķl√ľk 5-6 f√©le) √©s az al-Kaid√°nak, az aka Jabhat al-Nusra-nak.

Ahogy a Ron Paul Institute √≠rja, ezek a fegyverek nem csak a helyi lakoss√°g elleni t√°mad√°sokban jutnak szerephez, hanem ugyan√ļgy Eur√≥pa √©s Amerika utc√°in is.A terrorist√°k m√°r Eur√≥p√°ban vannak, fegyverekr√Ķl, p√©nzr√Ķl, ell√°tm√°nyr√≥l gondoskodik az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya a CIA k√∂zvet√≠t√©s√©vel.Legut√≥bb az utols√≥ 2000 tonna fegyversz√°ll√≠tm√°ny √°prilis 4-√©n √©rkezett Aqab√°ba.

"Az USA 3000 tonna fegyvert sz√°ll√≠tott az Al-Kaid√°nak √©s t√°rsainak"(orentalista - 2016 √Āpr.8)

http://orientalis...tarsainak/

http://ronpaulins...-in-syria/

http://www.moonof...syria.html

http://foreignpol...nusra-fsa/

Izrael m√Ľk√∂d√©sbe hozta az 1982-ben nyilv√°noss√°gra hozott Oded Yinon tervet, miszerint Izraelnek ki kell haszn√°lnia az arab √°llamok bels√Ķ fesz√ľlts√©geit a Nagy Izrael megteremt√©se √©rdek√©ben.(izraeli Journal cikk, 1982.februar)

www.alterinfo.net/photo/art/default/1767594-2400478.jpghttp://hungarianr...admore=309

http://aftabkhan-...-Plans.htm

http://www.histor...tancy_2049

https://www.youtu...fArXpo3qJr

https://www.youtu...p;index=45
#3 | Tulok - 2016.04.12. 04:14:53
Gizus! A "meg√°lmodott" t√©rk√©p logikailag √©s strat√©giailag is hib√°s. Els√Ķsorban Magyarorsz√°g, Ausztria √©s NSZK zsid√≥ megsz√°ll√°sa miatt, b√°r NSZK eset√©ben az ott √°llom√°soztatott brit √©s USA hader√Ķ egyens√ļlyi helyzetet is teremthet a szef√°rd √©s kaz√°r zsid√≥k k√∂z√∂tt. A volt NDK ter√ľlet√©nek ki√ľr√≠t√©se erre utal (a fiatalok elv√°ndoroltak, ellehetetlen√≠tett√©k meg√©lhet√©s√ľket). Budapest az Eur√°zsiai Uni√≥ logisztikai k√∂zpontja a tervek szerint. Magyarorsz√°g ez√©rt megsz√°llt ter√ľlet 71 √©ve.
Ami a demogr√°fiai robban√°sokat illeti ak√°r cig√°ny, ak√°r zsid√≥ oldalon, lecseng√Ķ f√©lben l√©v√Ķ folyamatok. Az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°sa ugyan folyamatos, de n√°lunk nincs teljes puszt√≠t√°sra programozva. Nem miattunk, hanem az√©rt, mert nem akarj√°k teljesen t√∂nkre tenni a k√©s√Ķbbi "√©l√Ķhely√ľket"...
A Magyarorsz√°gon √©l√Ķ kaz√°r-zsid√≥s√°got pedig csak sajn√°lni lehet: "fel√°ldozhat√≥k". A r√©g√≥ta itt √©l√Ķk t√ļlnyom√≥ r√©sze m√°r s√ļlyosan fert√Ķz√∂tt magyars√°ggal, amit m√©g fokoz a nyelv is. Az EU19-es g√©n teszi a dolg√°t, csak nem olyan gyorsan, mint szeretn√©nk...

B√©l√°m! K√©t √©ve m√°r √≠rtam a Yinon-tervr√Ķl, mivel v√°rhat√≥ volt az el√Ķszed√©se. Eml√©keztet√Ķ√ľl: http://hungarianr...admore=309
Am√ļgy k√∂zismert, hogy a zsid√≥-cionista amerikai korm√°nynak nevezett b√Ľnbanda √ļgy hazudik, ahogy a cs√∂v√∂n kif√©r. Mindig is ezt tett√©k, csak lassan jut el az emberek tudat√°ig, hogy ellen√Ķrizni kell minden rezd√ľl√©s√ľket, pedig Gyurcs√°ny pontosan megfogalmazta: "Hazudtunk √©jjel, hazudtunk nappal..."
Csak azt nem mondta, hogy jelenleg is, mert az egy paradoxont √°ll√≠tott volna fel. M√°r az √Ķszinte politikus is ritka mint a feh√©r holl√≥, politikus-zsid√≥b√≥l ilyen meg csak mes√©ben l√©tezik (tal√°n Eszter k√∂nyv√©ben?)...
M√©g szerencse, hogy az USA meg akar menteni minket (mag√°t√≥l). Nincs is att√≥l szebb, amikor a h√ľly√©re vett "terrorista" azt hiszi, hogy gazd√°i k√≠m√©lni fogj√°k szolg√°latai√©rt. A proszekt√ļr√°n elgondolkodhat azon, mi√©rt h√≠vj√°k az √°ldozati b√°r√°nyt h√ľlye birk√°nak. A "bez√°rom a kir√°lyl√°nyt" (√©s r√°fogom m√°sra), hogy kiszabad√≠thassam, r√©gi tr√ľkk, de most a kir√°lyl√°ny is csak arra kell, hogy futtass√°k... Hi√°ba van t√©rdig √©r√Ķ dekolt√°zsa... vagyis olyan strici politikusai, akik m√©g egy k√©jgyilkossal is szob√°ztatn√°k...
#4 | kukackac - 2016.04.13. 10:35:19
Új Nostradamus? Próféta azt állítja WWIII indul három hónap után Európa bezárja határok

https://www.expre...es-borders
#5 | Hegel - 2016.04.13. 12:15:48
Tulok Laci, van egy k√©rd√©semGrin Ekkora ter√ľletet a szaudiak birodalm√°b√≥l is lecsip... meg Egyiptom√©b√≥l, a sziriai, irakiak√©n kiv√ľl, ahol folyik a bruszt most... √©s √ľr√≠tik ki, hogy az emberek menek√ľljenek... viszont, ha ezt be kell telep√≠teni, azok akik nem akarnak majd odatelepedni, mert a sz√ľl√Ķf√∂ldj√ľk az√©rt m√°s, meg t√°n jobb az √©ghajlat is, vagy a lehet√Ķs√©gek, mint a sivatagos r√©szeken... er√Ķszakkal??? Nem lehet embereket ide oda tenni, mint a batyut...

Ez a Yinon-terv pont olyan elbaxott, mint a Kalergi, mert az se fog engedelmes j√≥sz√°gokat sz√ľlni... Ezek mind az emberi gondolkod√°s v√©gterm√©kei a v√©gterm√©ken a hangs√ļly... ennek a v√©ge majd s√≠r√°s lehet, mert ezt az √∂r√∂k√∂s pusztit√°st egyszer be kell fejezni. Bush valamikor Irak lerohan√°s√°n√°l azt hitte, hogy az Isten rendelte neki - k√∂zben belebukott, ahogy az √∂sszesbe... Wietnamt√≥l m√°ig.

A népességritkitást nem így kell megoldani, hanem tanítani az embereket a kulturált kapcsolattartásra.

Kukackac nincsenek pr√≥f√©t√°k, a r√©giek sem a j√≥v√Ķt l√°tt√°k, hanem egy csoport v√°gy√°lm√°t j√≥slatk√©nt adt√°k el√Ķ, amit ha elegen v√°rnak, a gondolat √©s sz√°nd√©k energi√°j√°val felt√Ķltve meg is val√≥sul. Ez√©rt nyomj√°k ezeket, hogy az emberek f√©lelemb√Ķl vagy v√°rakoz√°sb√≥l energetiz√°lj√°k √©s megval√≥suljon az √°lmuk. Ez a fekete m√°gia egyik titka... ha a h√°borut√≥l f√©lnek √©s m√©rt ne f√©lne az ember t√Ķle. Val√≥j√°ban energetiz√°lja f√©lelm√©vel √©s az√©rt val√≥sul meg... kicsiben elm√©lkedj a l√©leteden, √©s r√°j√∂sz amit√Ķl f√©lt√©l *aha*us az bej√∂tt.. erre mondjuk tudtam, hogy nem kellett volna... jah, mert f√©lt√ľnk k√∂zben mi lesz.

Bedobnak minden xars√°got √©s √≠gy az emberek fej√©ben k√°ossz√° v√°lik. V√©g√ľl is ez a n√©ps√©g val√≥ban a k√°osz, a lebont√°s, ront√°s n√©pe. L√°thatjuk, ahogy bemasiroztak eur√≥p√°ba....

N√©meteknek, Eur√≥p√°nak, meg mikor munkan√©lk√ľlis√©g van, miafaxnak k√©ne m√©g bev√°ndorl√≥? Piti hazugs√°gok.

Ez a Pastor Salazar a sokadik vil√°gv√©ge -√©s gonoszt v√°r√≥... l√°tni a nyugatot, a feketem√°gia b√ľv√Ķlet√©ben √©l... azt hiszik, minden gonoszs√°gukat, v√°gyukat teljesiti...

J√©zus, vagy amit az energi√°j√°nak v√©l√ľnk, elj√∂tt, el sem ment, itt van azokban az embereknek a sz√≠v√©ben, akik tudj√°k, t√∂k mindegy mivel r√©misztgetnek, a v√©ge nem az lesz √©ppen. √Čs a biblia is pont olyan emberek fogalmazt√°k, rakt√°k √∂ssze, √≠rt√°k √°t, mint a mai hatalomban l√©v√Ķk, √©s s√ļlykolj√°k, csak mert ez az √©rdek√ľk - de nem a n√©pess√©g√©. √Čvsz√°zadokon √°t rengeteg vil√°gv√©g√©t √©ltek √°t ezek.

Ami f√©lelmet kelt, az nem az egyetlen Teremt√Ķ √ľzenete!
#6 | Tulok - 2016.04.13. 16:04:43
Kukackac! "J√≥solni", megmondani valamit megt√∂rt√©nte el√Ķtt, t√∂bb m√≥dszer szerint lehet. Els√Ķ, mikor valaki igazi m√©dium, √©s a j√∂v√Ķbe l√°t...
A m√°sodik, hogy ismeri a "terveket", mindegy, hogy az√©rt, mert bels√Ķ inform√°ci√≥kkal rendelkezik, vagy kik√∂vetkeztette. A harmadik a "j√≥solgat√≥s" v√°ltozat, amikor valaki kimondja a nyilv√°nval√≥t, √©s Nostredamusnak ki√°ltja ki mag√°t (√©s holnap fej√©re esik egy t√©gla). A negyed t√≠pus az, aki az√©rt j√≥sol, hogy al√°t√°masszon valamit, be√ľltesse a k√∂ztudatba, vagy egy bizonyos c√©l ir√°ny√°ba terelje az emberek gondolkod√°s√°t.
Nos, zsid√≥√©k √©s kiszolg√°l√≥ik pont ezt teszik. A Bibli√°ban le√≠rt "Armaggedeon", a vil√°gv√©ge j√≥slatok, egyes, erre a c√©lra l√©trehozott ezoterikus oldalakon hirdetett k√°osz, megsemmis√ľl√©s, az emberis√©g v√©g√≠t√©lete, mind-mind arra ir√°nyul√≥ t√∂rekv√©s, hogy mivel a zavarosban hal√°sz√≥k nem rendelkeznek r√°hat√°ssal a j√∂v√Ķ megv√°ltoztat√°s√°ra (emp√°tia hi√°ny), azokat akarj√°k s√∂t√©t gondolatokkal ell√°tni, akik k√©pesek erre.

Gizus! Erec-Izrael, vagyis Nagy-Izrael √≠g√©rete m√°r r√©gi t√©ma a szef√°rd f√Ķrabbik √©s Izrael kaz√°r-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°sa k√∂z√∂tt. David Ben Gurion √©s terrorist√°i (New York-i zsid√≥ terror-szervezetet vezetett, mint az √∂sszes izraeli minisztereln√∂k) Palesztina megsz√°ll√°sakor pr√≥b√°lt√°k visszacsalogatni √Ābrah√°m n√©p√©t, vagyis az arabok, zsid√≥ vall√°st alap√≠t√≥ belterjes, s√ļlyosan genetikai hib√°s r√©sz√©t, de ez annyira nem siker√ľlt, hogy m√©g az √Ķsellens√©g Ir√°nb√≥l sem tudt√°k Izraelbe cs√°b√≠tani azt a 150 ezer √Ābrah√°m-f√©le, f√Ķleg szef√°rd-zsid√≥t. T√∂bbek k√∂zt az ir√°ni zsid√≥k is tudj√°k, ki kicsoda Izraelben.
Ak√°r a Yinon-tervet, ak√°r a Kalergi-tervet n√©zz√ľk, mindkett√Ķ √°tver√©s, csak az egyik az √Ābrah√°m-n√©pe zsid√≥knak k√©sz√ľlt, a m√°sik meg a "g√≥joknak".
Mint m√°r eml√≠tettem n√©h√°nyszor, Nethanjahu√©k foga a r√©gi Kaz√°r Birodalom ter√ľlet√©re f√°j. Az √Ābrah√°m-f√©le alakulatnak meg ott van az Erec-Izrael csont amin r√°g√≥dhatnak, am√≠g egy Ir√°n-Izrael h√°bor√ļ le nem s√∂pri mindkett√Ķt, egy√ļttal megtiszt√≠tja a terepet a K√∂zel-Keleten. Sz√©p terv...

Merkel f√©lrebesz√©l√©s√©t meg nem kell komolyan venni. Senki sem hiszi el, legf√Ķk√©pp a n√©metek, mert tudj√°k, hogy sz√°zezr√©vel v√°ndorol el n√°luk is a fiatals√°g munka hi√°ny√°ban k√ľlf√∂ldre.
Ami pedig az energi√°inkat illeti, a "Grand Chess" strat√©g√°i r√©g√≥ta ismerik √©s felhaszn√°lj√°k az emberek "teremt√Ķ k√©pess√©g√©t" (a saj√°t c√©ljaikra). Id√Ķszer√Ľ lenne az embereknek az emberis√©g ellens√©gei ellen fordulni, felhaszn√°lva emp√°ti√°b√≥l fakad√≥ k√©pess√©geiket. Gyorsan megold√≥dna a zsid√≥ (v√©rfert√Ķz√©ses) k√©rd√©s...
#7 | Hegel - 2016.04.13. 23:22:30
A Magyar kultura az apokalipszist teljesen m√°sk√©nt √©rtelmezi. B√°r nem k√∂zvetlen a politika de: m√©gis mert ez is a j√∂v√Ķnk...

http://maghon.wee...is-lovasai

Kipr√≥b√°ltam a linket igy nem j√∂n be de ha a googleba beirjuk a maghon ugy onnan igen. Hmm elk√©peszt√Ķ hogy a magyar oldalakat hogyan korl√°tozz√°k.


Az apokalipszis gyakorlatilag leleplez√©st jelent, felt√°rul√°st, megjelen√©st, felder√ľl√©st. (g√∂r√∂g apokalyptein) Innen a bibilai fejezet neve is: Jelen√©sek k√∂nyve. Ebben a vil√°g v√©gen n√©gy lovas jelenik meg.
Csakhogy van egy kis bibi. A bibliai t√∂rt√©net nagyon torz√≠tott, a legt√∂bb t√∂rt√©nt √ļgy torz√≠tott hogy az emberekben f√©lelmet keltsen. P√©ld√°ul: az √∂rd√∂gnek szarvai vannak √©s a a s√∂t√©t pokolban, az alvil√°gban lakozik.
Ez asztrol√≥giai szempontb√≥l nem m√°s mint a Bak, akkor van az √©v m√©lypontja, a legs√∂t√©tebb. A m√°sik k√©t szarvas √°llat a Kos, az √©leter√Ķ jelk√©pe, s a Bika amely az √©let kiteljesed√©s√©nek k√©pvisel√Ķje. Ha valaki mindent fon√°kj√°ra akar ford√≠tani, egy √©letellenes, nihilista szempontb√≥l akkor nyilv√°nval√≥ az √∂rd√∂g, a rossz fi√ļ, szarvat fog viselni √©s pat√°i lesznek. Mellesleg a Bika f√∂ld () elem√Ľ. √ćgy j√°rtak el a n√©gy lovassal is. Az apokalipszis n√©gy lovasa ak√°r a meg√ļjhod√°s, az √ļj √©let √©lhoz√≥ja is lehetne. Most megindokoljuk asztrol√≥giai szempontb√≥l is mi√©rt.

A Nyilas csillagk√©p, a feh√©r l√≥, ez val√≥j√°ban ablakot nyit a saj√°t tej√ļtrendszer√ľnk k√∂zep√©be, ez √°ltal √©ppen hogy rajta kereszt√ľl jutnak be az er√Ķforr√°sok a mi vil√°gunkba. Ez minket magyarokat, mindannyiunkat √©rint, mivel mi lovas-nyilas n√©p vagyunk √©s a t√∂rt√©nelem sor√°n mindig ide soroltak, eme jellemvon√°sokat k√©pviselj√ľk a vil√°gban. A bibliai sz√∂veg, hab√°r √©rdemes elolvasni, eml√≠t√©st sem √©rdemel, mivel az eg√©sz a fon√°kj√°ra van ford√≠tva. A feh√©r l√≥, avagy a feh√©r lovon √ľll√Ķ lovas nyilat √©s √≠jat hordoz √©s korona(!!!) adatik neki az uralom√©rt.

A Skorpi√≥, a veres l√≥, kinek fegyvere egy nagy kard. Ez √°llt√°l√°ban, √©s ez a helyes, √ļgy van √°br√°zolva hogy a lovas a nagy kardj√°val k√©szen a csap√°sra, √≠gy a kard h√°tra eresztett. Most milyen √°llatnak van h√°tul a fegyvere? A skorpi√≥nak. N√©pmes√©inkben ezt a m√©hvel szokt√°k helyettes√≠teni full√°nkja miatt. Ha a Nyilas a Tej√ļtrendszer√ľnk k√∂zpontj√°b√≥l hozza az √©leter√Ķt, akkor a Skorpi√≥ maga a Vil√°gegyetemmel √°ll egyenes √∂sszek√∂ttet√©sben, √Ķ a Vil√°gegyetem k√∂zpontj√°b√≥l vezeti le az er√Ķforr√°sokat.

A M√©rleg, a fekete l√≥, annak aki rajta √ľl fegyver helyett m√©rleget tart kez√©ben. Mindez mag√°t√≥l besz√©l. A m√©rleget mint mitikus √°llat, a s√°rk√°nnyal szokt√°k √°br√°zolni, jelk√©pezni. Ez√©rt kell a meseh√Ķsnek mindig a s√°rk√°nnyal megk√ľzdenie. A s√°rk√°ny nem felt√©tlen√ľl rossz szerepl√Ķ, a megm√©rettet√©s jelk√©pe.

A Sz√Ľz, s√°rga sz√≠n√Ľ l√≥, a hal√°l. A bibliai sz√∂veg itten annyiba helyes hogy val√≥j√°ban a Halak-Sz√Ľz tengelyt a hal√°l tengelynek h√≠vj√°k. Eme lovagnak, mint √°ltal√°ban a hal√°lt szokt√°k √°br√°zolni, kasza van a kez√©ben. A kasza (a sarl√≥) az arat√°s, az Arat√≥ Sz√Ľz jelkepe. A hal√°l tengely az√©rt e nevet hordozza mert a Halak a kett√Ķss√©get jelk√©pezi, ez√©rt is a halak jelk√©pe k√©t hal, amely hol az egyik sz√©ls√Ķs√©gben tart hol a m√°sikban. M√°sr√©szt a hal nem csak a v√≠zben √ļsz√≥ √©l√Ķl√©nyre utal, hanem a hal mint meghal, meghal√°s, hal√°l fogalm√°ra is. A Sz√Ľz pedig a hajsz√°lhasogat√°s nagymestere, a kiv√°laszt√°s, a beoszt√°s, feloszt√°s.

S √≠me ez a nagy f√©lelmetes apokalipszis, az az leleplez√©s, h√°t aki hamis, hazug annak van is mit√Ķl f√©lnie, mert ha a k√©p kivil√°gosul, a lepel lehull, m√°r nincs mi m√∂g√© b√ļjni.

√Čn sem √©rtettem ez√©rt keresg√©ltem..j√≥ ha tudjuk az√©rt.

K√∂sz√∂n√∂m Tulok Laci pont √©n is ugy gondolom hogy teljesen hib√°s az a felfog√°s hogy majd a emberek odak√∂lt√∂znek hiszen a h√°bur√ļ miatt azok a ter√ľletek energetik√°ja is kritik√°n aluliv√° v√°lik a sok szenved√©s miatt.
H√ľlye az az ember vagy mazochista amelyik szenvedni akar.

(Az apokalipszist és az armagedeont is keverik. Jó ha tudjuk.)
#8 | Renegat - 2016.04.15. 00:20:18
A Kalergi terv, a Yinon terv, az USA/EU szankci√≥politik√°ja, √©s hadsereg√©nek felvonultat√°sa Oroszorsz√°g hat√°raira, egy nagy √∂sszef√ľg√Ķ cionista terv tot√°lis megval√≥s√≠t√°s√°nak egy√ľttesek√©nt m√Ľk√∂dik.Csakhogy ebb√Ķl vil√°gh√°bor√ļ lesz, nem kicsi, nagy.Ahol mindenki garant√°ltan csak vesz√≠teni fog...
√údv√∂s lenne ha a Pentagon, a Wall Street √©s a katonaipari-komplexum urai ezt j√≥l a fej√ľkbe v√©sn√©k √©let√ľk√©rt cser√©be.

"Konrad Stachnio lengyel ujs√°g√≠r√≥ szerint Eur√≥p√°t idegen hatalmak k√©sz√≠tik el√Ķ az √°llamok megd√∂nt√©s√©re, √©s az er√Ķszakspir√°l beind√≠t√°s√°t megel√Ķz√Ķen el√Ķk√©sz√≠tik a t√°rsadalmakat arra, hogy alkalmatlanok legyenek a rend fenntart√°s√°ra √©s orsz√°gaik megv√©d√©s√©re." -ami jelenleg is folyamatban van az amerikai hadsereg eur√≥pai felvonultat√°s√°val.Az amerikai hadsereg 70-78%-a nem haz√°j√°ban √°llom√°sozik, hanem k√ľlf√∂ldi megsz√°ll√≥ er√Ķk√©nt, (980-1000 t√°maszpont a vil√°gon!!!) katonai t√°maszpontokon teljes√≠t szolg√°latot.

http://magaspart....

http://magaspart....

http://oroszhirek...erositeset
#9 | spartakusz - 2016.04.15. 08:18:10
http://meteon.org...st-tervez/

Nem √©rtem Putyin t√ľrelm√©t - milyen v√°rkapit√°ny az amikor egy v√°rat k√∂rbe vesznek √°gy√ļkkal meg stb. √©s √Ķ k√©nyelmesen szeml√©li a k√∂r√ľlm√©nyeket? Vagy egy h√ļron pend√ľl a kinti er√Ķvel ami a v√°rat k√∂rbeveszi, vagy h√ľlye, vagy annyira titokban k√©sz√ľl ellent lecsapni, hogy nem tudunk r√≥la!
VAJON MI LEHET A VAL√ďS√ĀG:
Engem ez izgat - és az osztrák politikus tisztán látja amit olvastam

spari...
#10 | Renegat - 2016.04.17. 02:34:04
Szaud-Ar√°bia szab√°lyosan megzsarolta az Egyes√ľlt √Āllamokat, amennyiben a Kongresszus megszavazza azt a t√∂rv√©nyjavaslatot, amely lehet√Ķv√© teszi a sza√ļdi korm√°ny felel√Ķss√© t√©tel√©t a 9/11 terrort√°mad√°sok√©rt, akkor a sza√ļdi korm√°ny "k√©nytelen" lenne eladni 750 milli√°rd doll√°r √©rt√©k√Ľ amerikai kincst√°ri √©rt√©kpap√≠rokat √©s egy√©b eszk√∂z√∂ket az Egyes√ľlt √Āllamokban, miel√Ķtt azokat az a vesz√©ly fenyegetn√©, hogy azokat befagyasztja amerikai b√≠r√≥s√°g... -mert h√°t ugye bar√°ti sz√∂vets√©gesek k√∂z√∂tt n√°luk ez √≠gy szok√°s -fenyeget√Ķz√∂tt a sza√ļdi k√ľl√ľgyminiszter Adel al-Jubeir m√ļlt h√≥napban t√∂rt√©nt washingtoni l√°togat√°sa sor√°n.

Mi lesz √≠gy az √≥ri√°si amerikai fegyver elad√°sokkal Sza√ļd-Ar√°bi√°nak, ha most √∂sszet√©pik az alig √∂sszef√©rcelt babaruh√°t.A dolog pikant√©ri√°ja, hogy a szeptember 11-√°ldozatok hozz√°tartoz√≥i a b√≠r√≥s√°gokon √©ltek a lehet√Ķs√©ggel, hogy a sza√ļdi kir√°lyi csal√°d tagjai √©s a sza√ļdi bankok tehet√Ķk felel√Ķss√© az√©rt a k√°rt√©r√≠t√©s√©rt, amit a felperesek felsz√°m√≠tottak a volt sza√ļdi terrorizmus anyagi t√°mogat√°sa √©s az amerikai √°ldozatok miatt.Obama kutyaszor√≠t√≥ba ker√ľlt, a korm√°nyban nagy a jogi √©s p√©nz√ľgyi z√Ľrzavar, mert a sza√ļdiak l√©p√©se glob√°lis piaci zavarokat fog okozni az am√ļgy is buk√°s el√Ķtt √°ll√≥ doll√°r helyzet√©ben, melyek√©rt a sza√ļdiakat fogj√°k okolni. Nem mintha nem lett volna szoros egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a CIA/Moszad √©s a sza√ļdiak k√∂z√∂tt... a WTC felrobbant√°s√°ban.A sza√ļdiak viselt dolgair√≥l sz√≥l√≥ eddig nyilv√°noss√°gra nem hozott 11/9-es terrorcselekm√©ny min√Ķs√≠t√Ķ 28 oldal szerkesztett dokumentumait a Feh√©r H√°z -√≠g√©rete szerint- nyilv√°noss√°gra fogja hozni.Ilyen a terrorist√°k √©s rabl√≥gyilkosok "√Ķszinte" bar√°ts√°ga, ha bajba ker√ľlnek mindent a m√°sikra kenn√©nek.

cdns.yournewswire.com/wp-content/uploads/2016/04/Saudi-Arabia-900x350.jpg

http://yournewswi...-911-bill/

http://yournewswi...orld-news/

https://www.rt.co...terrorism/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum