NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Vil√°ggyilkoss√°g
Vil√°ggyilkoss√°gVan aki m√©g "csak" a "Feh√©r faj kiirt√°si sz√°nd√©k√°t" l√°tja a vil√°gban, els√Ķsorban Eur√≥p√°ban zajl√≥, term√©szetesen nem v√©letlen√ľl bek√∂vetkez√Ķ esem√©nyekben, √≠gy Eur√≥pa politikusainak √°rul√°s√°ban, a megsz√°ll√≥ migr√°nsok be√°raml√°s√°ban √©s agresszivit√°sukban. Ezekben az esetekben m√°r nem besz√©lhet√ľnk bizonyos ter√ľletekre korl√°tozott "Vil√°ggyilkoss√°gr√≥l", mivel a h√°bor√ļk kiterjeszt√©se egyre k√∂zelebb hozza a tot√°lis, az eg√©sz bolyg√≥t √©rint√Ķ h√°bor√ļt, √©s ami l√©nyeges, ez nem "spont√°n", hanem megtervezett folyamat eredm√©nye. F√©lre√©rt√©s ne ess√©k, ahogy az USA, Oroszorsz√°g vagy K√≠na, √ļgy Eur√≥pa is k√©pes lenne megv√©deni mag√°t b√°rkit√Ķl, bele√©rtve a "migr√°nsoknak" nevezett t√©nylegesen az amerikai, szaudi, t√∂r√∂k, brit, francia izraeli stb. t√°mogat√°s√ļ Iszl√°m √Āllamnak elnevezett rabl√≥banda, kollabor√°ns eur√≥pai korm√°nyok √°ltal beinvit√°lt tagjait√≥l (tisztelet √©s egy√ľtt√©rz√©s a kiv√©telt k√©pez√Ķ val√≥di menek√ľlteknek).


A "t√∂rt√©net" nem most kezd√Ķd√∂tt, hanem t√∂bb mint 2500 √©ve, de a v√©gkifejlet a 19-20. sz√°zadi gyorsul√≥ √ľtem√Ľ el√Ķk√©sz√≠t√©sben -√©s 21.-ik sz√°zad eleji v√©gj√°t√©kban √©rte el azt a szintet, hogy a v√©rfert√Ķz√∂tt, genetikailag hib√°s emberkreat√ļr√°k v√©groml√°sba d√∂nthess√©k az emberi civiliz√°ci√≥t. Emberit √≠rtam, nem talmudista, szabadk√Ķm√Ľves, illumin√°tus, vatik√°ni √°lkereszt√©ny, Bilderberg Grouppos cionista, Vatik√°n √°ltal l√©trehozott Mohamed√°n, rabl√°sra √©s rabl√≥gyilkoss√°gra kitermelt √©s kinevelt, az √°llatokt√≥l is alacsonyabb rend√Ľeket. A fert√Ķz√©s gyorsul√≥ √ľtemben terjed. A 16. sz√°zadt√≥l Eur√≥p√°ban megsz√Ľnt az utols√≥ genetikai hib√°kt√≥l mentes uralkod√≥val rendelkez√Ķ kir√°lys√°g is, de a hely√ľket elfoglal√≥k ut√≥dai hatalmas l√©p√©sekben d√∂ntik romba a civiliz√°ci√≥ b√∂lcs√Ķj√©t, Eur√≥p√°t. Biztos lesznek olyan (kaz√°r-zsid√≥) "t√∂rt√©n√©szek", akik (le)sajn√°lkozva √ļgy jellemzik majd Eur√≥pa jelenlegi hanyatl√°s√°t, mint az eur√≥pai n√©pek elkorcsosul√°s√°nak, √©letk√©ptelens√©g√©nek eredm√©ny√©t.

Most is hazudik aki ezt √°ll√≠tja, √©s k√©s√Ķbb sem fog igazat mondani az, aki nem eml√≠ti meg, hogy a "feh√©r fajba" besziv√°rg√≥, √©s csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel, er√Ķszakkal egyre nagyobb hatalmat birtokl√≥ (bitorl√≥), "szint√©n feh√©r" kaz√°r-zsid√≥ maffia k√©sz√≠tette el√Ķ, √©s hajtja v√©gre Eur√≥pa kiv√©gz√©s√©t, el√Ķre megfontolt sz√°nd√©kkal, aljas indokb√≥l, el√Ķre kitervelt m√≥don, k√ľl√∂n√∂s kegyetlens√©ggel. Az a politikai vezet√Ķ, aki ma Eur√≥p√°ban nem k√©pviseli n√©pe √©rdekeit, nem csak meg√©rdemli a hal√°lt, de √∂nv√©delemb√Ķl k√∂telez√Ķ el√≠t√©lni √©s kiv√©gezni. J√≥szerivel, szinte az √∂sszeset likvid√°lni kellene. A rabl√≥gyilkosok nem √©rdemelnek m√°st. T√∂bbek k√∂zt miattuk nincs sz√ľks√©g amerikai hader√Ķre Eur√≥p√°ban. Megv√©deni csak zsid√≥-Amerik√°t√≥l, Izraelt√Ķl, a bank√°rkasztt√≥l √©s brit kir√°lyi csal√°dt√≥l kell Eur√≥p√°t.

Egy kis t√∂rt√©nelmi kieg√©sz√≠t√©sk√©nt hozz√° kell tenni, a "terv" v√©grehajt√°s√°nak fontos eleme a Kr. u. 200-225 k√∂z√∂tt R√≥m√°ban zsid√≥k √°ltal √≠rt T√≥ra (√ďsz√∂vets√©g). R√©szei, t√∂rt√©netei fellelhet√Ķk a Sum√©rnak elkeresztelt sokkal r√©gebbi szk√≠ta kult√ļra eml√©keiben, de ak√°r a Gilgames eposzban is, olyan helys√©gnevekkel, melyek √≠r√°sakor m√©g nem is l√©teztek, ami felt√©telezi, hogy a T√≥ra √≠r√≥i soha nem j√°rtak az eml√≠tett ter√ľleteken. A 350-375 k√∂z√∂tt szint√©n R√≥m√°ban √©s szint√©n zsid√≥k √°ltal √≠rt √öjsz√∂vets√©g, a judeo-kereszt√©nys√©g alapjait k√©pezi, de csak n√©gy evang√©lium ker√ľlt bele a t√∂bb, mint 400-b√≥l. A Vatik√°n az I.sz. 600-as √©vek k√∂r√ľl √©p√≠tette be √ľgyn√∂k√©t Mohamedet, √°talak√≠tva az iszl√°mot a mai form√°j√°ra √©s amely vall√°si forma meg√°ll√≠totta az arab vil√°g t√°rsadalmi fejl√Ķd√©s√©t. A legal√°bb 500 √©vnyi lemarad√°s most j√≥l j√∂n Eur√≥pa felforgat√≥inak, a Soros-f√©l√©knek, de Eur√≥p√°t bel√ľlr√Ķl is meg kellett gyeng√≠teni, hogy a t√∂bb, mint m√°sf√©l ezer √©ve tervezett vall√°sh√°bor√ļ megkezd√Ķdj√∂n.

Ehhez √ļjabb tr√ľkk√∂t k√©sz√≠tettek el√Ķ, mely t√∂bb okb√≥l is sz√ľks√©gesnek mutatkozott. Az √Ābrah√°m n√©pe fajt√°j√ļ zsid√≥ b√Ķrsz√≠ne miatt nem tud elkeveredni a feh√©r emberek k√∂z√∂tt. Egy olyan n√©pre volt sz√ľks√©g, amelyik feh√©r, de vall√°s n√©lk√ľli, vagy sok vall√°s√ļ, esetleg √°llamval√°st keres. A Kaz√°r Birodalom erre a c√©lra kiv√°l√≥an alkalmasnak l√°tszott. Sokkal alkalmasabbnak, mint a "zsid√≥ titkot" ismer√Ķ (v√©rfert√Ķz√©ssel szocio -√©s pszichopat√°k "el√Ķ√°ll√≠t√°s√°t" alkalmaz√≥) √∂rm√©nyek √©s cig√°nyok. 739-740 k√∂r√ľl zsid√≥ keresked√Ķk vitt√©k el a zsid√≥ vall√°st a Kaz√°r Birodalomba. Egy √©vsz√°zaddal k√©s√Ķbb m√°r √©lesre t√∂ltve √°llt rendelkez√©sre n√©h√°ny sz√°z "feh√©r-zsid√≥", √©s megkezdt√©k Eur√≥pa al√°akn√°z√°s√°t, megsz√°ll√°s√°t. B√°r a feh√©r-zsid√≥k "keletkez√©s√©t" sokan sokf√©le t√∂rt√©nettel k√∂r√≠tik, annyi biztos: a genetikai vizsg√°latok szerint nincs rokons√°guk √Ābrah√°m n√©p√©vel, amit 2015. elej√©n Benjamin Netanjahu izraeli minisztereln√∂k is kihangs√ļlyozott.


Eur√≥pa hadereje m√©g jelenleg sem lebecs√ľlend√Ķ. Nagy Britannia akt√≠v hadereje 240 200 f√Ķ (ebb√Ķl 3640 f√Ķ gurkha katona, √©s 17 870 n√Ķ. Tartal√©kos 195 300 f√Ķ. Mozg√≥s√≠that√≥ lakoss√°g 14 607 724 f√Ķ, melyb√Ķl katonai szolg√°latra alkalmas 12 046 268 f√Ķ. Nukle√°ris √©s a legkorszer√Ľbb fegyverekkel is rendelkezik. Franciaorsz√°g 442 122 f√Ķ a hadserege (2007), mely tartalmazta a b√©kehadrendben a bel√ľgyminiszter ir√°ny√≠t√°sa al√° tartoz√≥ 100 132 f√Ķs csend√Ķrs√©get is, a hader√Ķ l√©tsz√°m√°t tekintve a vil√°g 14. legnagyobb fegyveres ereje. Csak√ļgy, mint Nagy Britannia, nukle√°ris nagyhatalom, korszer√Ľ fegyverzettel. NSZK hadereje 219 733 f√Ķ, tartal√©kos 355 000 f√Ķ. Mozg√≥s√≠that√≥ lakoss√°g 19 594 118 f√Ķ, melyb√Ķl 15 747 493 f√Ķ alkalmas katonai szolg√°latra. Szint√©n korszer√Ľ fegyverzettel rendelkezik.
Az Eur√≥pai Uni√≥ haderej√©r√Ķl n√©mi t√°j√©koztat√°st a Wikipedia is szolg√°ltat, r√©szletez√©s n√©lk√ľl √©s nem valami pontosan: Link Kifil√©zve az eur√≥pai hader√Ķ l√©tsz√°madatait, j√≥val nagyobb sz√°mot kapunk, mint India vagy Oroszorsz√°g hadereje, k√∂zel azonosat az USA-√©val, amit csak K√≠n√°√© halad meg. Mindezek ellen√©re az EU √©s "vezet√Ķ" tagorsz√°gok korrupt, haza√°rul√≥ "vezet√©se" a szint√©n korrupt √©s szint√©n haza√°rul√≥ kisebb tag√°llamok vezet√©s√©vel kar√∂ltve, kil√≥ra eladta n√©peit d√©lib√°bos t√ļl√©l√©si √°br√°ndok kerget√©se √©s n√©mi saj√°t n√©p√©t√Ķl lopott "apr√≥p√©nz√©rt", amit k√©s√Ķbb am√ļgy is elszednek t√Ķl√ľk.


A helyzetet fel√ľletesen szeml√©lve ilyen k√©p t√°rul el√©nk, de ak√°r a felsz√≠nen, ak√°r a h√°tt√©rben megh√ļz√≥d√≥k m√ļltj√°ban √©s sz√°rmaz√°s√°ban "kotor√°szunk", nem csak az szembet√Ľn√Ķ, hogy ak√°r az EU vezet√©s√©t, ak√°r egyes tag√°llamok korm√°nyait vizsg√°ljuk, minden√ľtt belefutunk a politikai √©s p√©nz√ľgyi √©letet ir√°ny√≠t√≥ kaz√°r-zsid√≥ maffi√°ba, korm√°nytagokk√©nt, k√∂ztisztvisel√Ķkk√©nt, katonai √©s rendv√©delmi szervek magas rang√ļ vezet√Ķik√©nt, ahogy a jog -√©s igazs√°gszolg√°ltat√°s "megtestes√≠t√Ķik√©nt" √©s v√©grehajt√≥ik√©nt is. Az Eur√≥pa "vezet√Ķ politikus√°nak" kiki√°ltott, Merkel (Angela Kasner -> Kazmierczak), lengyel kaz√°r-zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ, ahogy a legt√∂bb korm√°ny √©l√©n is kaz√°r-zsid√≥k √°llnak, √©s egy√©rtelm√Ľen Eur√≥pa-ellenes politik√°t k√©pviselnek. A csak Eur√≥p√°t s√ļjt√≥ Oroszorsz√°g-ellenes szankci√≥kt√≥l a titokban, az eur√≥pai lakoss√°g j√≥v√°hagy√°sa n√©lk√ľl al√°√≠rt TTIP, a "szabad-kereskedelminek" nevezett, Eur√≥pa egyoldal√ļ kifoszt√°sra √©s rabszolgasorba d√∂nt√©s√©re hozott egyezm√©nye, csak az √°rul√°s egy kis r√©sze, az s.2277 -es amerikai t√∂rv√©ny elfogadtat√°s√°nak √©s bevezet√©s√©nek sz√°nd√©k√°val.


A Br√ľsszeli Szabadegyetem t√∂rt√©n√©sz professzora, David Engels (m√°r a vezet√©kn√©v is bizalmatlans√°got kelt) lehet, hogy t√©ved, lehet, hogy nem, amikor a R√≥mai Birodalom hanyatl√°s√°hoz hasonl√≠tja Eur√≥pa hanyatl√°s√°t, de egy biztos: akik R√≥m√°t egykor megbuktatt√°k, ugyanazok √©s ugyanolyan m√≥dszerekkel √°st√°k al√°, majd rombolt√°k le, mint most Eur√≥p√°t. A helyzet menthet√Ķ, csak s√∂pr√∂getni kellene, de nagyon gyorsan, √©s f√Ķleg alaposan, amit megnehez√≠t az ellens√©g "b√Ķrsz√≠ne", ugyanis alig √©szrevehet√Ķ beolvad√°suk oka pont az, hogy "feh√©rek". Lehet√Ķs√©g, √°tcsoportos√≠that√≥ kapacit√°s √©s eszk√∂z√∂k is rendelkez√©sre √°llnak, csak a sz√°nd√©k megnyilv√°nul√°saival van baj. A sz√°nd√©kosan saj√°t √©letk√∂r√ľlm√©nye megtart√°s√°val elfoglaltatott lakoss√°g nem veszi √©szre, jelent√Ķs r√©sz√ľk nem is akarja √©szre venni, √©s a lebut√≠tott r√©sze nem is tudja (a figyelem elterel√©s√©re kifejlesztett technik√°k miatt), hogy ellenl√©p√©sei hi√°ny√°ban mindent elvesz√≠thet, nem csak a megszokott √©letvitel√©t. A sz√≥ szerint: MINDENT, az √©let√©t, de nemzett√°rsai √©let√©t is, gyermekei, unok√°i j√∂v√Ķj√©vel egy√ľtt.

"Populista", magyarul szabadrabl√°sban jelesked√Ķ, saj√°t t√∂rv√©nyeiket megszavaz√≥ "uralkod√≥ p√°rtok" √©s a szint√©n uralkod√≥, kaz√°r-zs√≠d√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ bal-liber√°lis hasonsz√Ķr√Ľ b√Ľnt√°rsaik ig√°j√°t ny√∂gi a "demokratikus Eur√≥pa". "Demokratikusan", eszeveszett m√©rt√©kben lopnak, csalnak, hazudnak, kisaj√°t√≠tanak, adj√°k el √©s gyilkolj√°k k√©pviselt orsz√°gaik lakoss√°g√°t. Persze ezek a "tulajdonosv√°lt√°sok" n√©h√°ny gramm √≥lomt√≥l, egy-k√©t milligrammnyi "t√°pl√°l√©kkieg√©sz√≠t√Ķ" ricint√Ķl vagy higany-kloridt√≥l, egys√©ges fell√©p√©st√Ķl megsz√Ľnnek. A zsid√≥√©k √°ltal k√∂zkedvelt k√°lium-kloridb√≥l is csak n√©h√°ny grammnyi kell, de van b√Ķven k√∂t√©l is. Az eur√≥pai emberek sz√°m√°ra nyilv√°nval√≥v√° v√°lt - amit m√°r √©vekkel ezel√Ķtt is lehetett olvasni, akkor m√©g csak "bor√ļl√°t√≥ j√≥slatnak" min√Ķs√≠tett √≠r√°saimban -, hogy v√©lem√©ny√ľket, szavaz√°saikat figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k, "alkalmi s√ľket" politikusaik nagy √≠vben tesznek "v√°laszt√≥ik" elv√°r√°saira, bal-liber√°lisnak nevezett tettest√°rsaik egy√ľtt.


Am√≠g "betegesen t√ļl √©rtelmes" emberek k√©pesek p√°lc√°t t√∂rni vil√°gosabban l√°t√≥, a kaz√°r-maffia √©rdekeinek megfelel√Ķ elk√©pzel√©seket megk√©rd√Ķjelez√Ķ honfit√°rsaik v√©lem√©ny√©nek "hasznoss√°ga" √©s sz√ľks√©gess√©ge felett, addig b√°rmely t√°rsadalom kikezdhet√Ķ, √°talak√≠that√≥ √©s √©rt√©keit a kuk√°ba lehet dobni. Az emberek mindaddig politikai ap√°ti√°ban tarthat√≥k, ameddig elaltatj√°k el√©gedetlens√©g√ľk forr√°sai feletti aggodalmukat. Az el√Ķjelek riaszt√≥ak, de a h√°bor√ļ el√Ķtti id√Ķszakok f√©ktelen tobz√≥d√°sa, egyfajta p√≥tcselekv√©s, amellyel kompenz√°lni pr√≥b√°lj√°k fokoz√≥d√≥ nyugtalans√°gukat.

A "modern m√©di√°ban" a csapb√≥l is rekl√°mok folynak, mindegy, hogy politikai vagy a fogyaszt√°s n√∂vel√©s√©re serkent√Ķk, mintha a megszokott √©let norm√°lisnak tekinthet√Ķ mederben folytat√≥dna (riaszt√≥ jelekk√©nt a kaz√°r-zsid√≥k mindent ellep√Ķ er√Ķszakos k√©perny√Ķn tart√°s√°val, el√Ķt√©rbe helyez√©s√ľkkel a sajt√≥ban, r√°di√≥ban, a nemzetidegenek el√Ķt√©rbe tol√°s√°val), maguk √©s t√°rsaik szt√°rol√°s√°val, de a h√°tt√©rben settenked√Ķk el√Ķre eltervezt√©k, hogyan h√ļzzanak hasznot a fel√©p√≠tett civiliz√°ci√≥ hal√°l√°b√≥l. Ebben a helyzetben m√°r nincs kib√ļv√≥, nincs a mell√©besz√©l√©snek helye. A t√°rsadalmakra r√°teleped√Ķ, most cionist√°nak, a R√≥mai Birodalom idej√©ben zsid√≥knak nevezett, de val√≥j√°ban a tudatos l√©trehozott √©s fenntartott belterjess√©g k√©pvisel√Ķi folytatj√°k h√°bor√ļjukat az "emberis√©g" ellen.

David Engels √©s a t√∂bbi hasonl√≥ "elemz√Ķ" csak egyet nem mond el. A m√≥dszerek ugyanolyanok, mintha egy kaptaf√°ra gy√°rtan√°k a v√°ls√°gokat, birodalmak megtervezett √∂sszeoml√°s√°t, √∂sszeomlaszt√°s√°t. 2000 √©ve ugyanazokkal a m√≥dszerekkel bomlasztj√°k a t√°rsadalmakat, m√©rgezik meg bel√ľlr√Ķl, rombolj√°k le az emberi √©rt√©keket. Nem csak a R√≥mai Birodalom buk√°sa, de minden nagy h√°bor√ļ el√Ķtt is azonos viselked√©st mutatnak. Ahogy itthon is tapasztalhat√≥, a hatalmat bitorl√≥k eszeveszett temp√≥ban fosztogatj√°k a k√∂zvagyont, mert m√©g √©hesebbek, m√©g nem loptak, raboltak eleget, √©s a bizonytalant√≥l val√≥ f√©lelem olyan ebben az esetben, mint az idegess√©g miatti k√©nyszerev√©s. H√°nyingert kelt√Ķ tobz√≥d√°saik, egyre exhibicionalist√°bb √∂n√ľnnepl√©s√ľk v√©ge mindig ugyanaz. Saj√°t im√°dott vezet√Ķik √°ldozz√°k fel "h√≠veiket" (b√Ľnt√°rsaikat) t√∂megesen.


A jelenlegi helyzet m√©gis m√°s, mint kor√°bban a vil√°gt√∂rt√©nelemben. B√°r az els√Ķ √©s m√°sodik vil√°g√©g√©sben is cs√∂kkenteni kellett a vil√°g gyilkosainak l√©tsz√°m√°t (Churchill, Roosevelt, Szt√°lin, Hitler). A szaporod√°s egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ, pedig az ir√°ny√≠t√≥k √©rdeke pont az, hogy kiv√°laszt√≥d√°sos alapon cs√∂kkenjen a sz√°muk. Nem a szofisztik√°lt √°llami strukt√ļr√°k a hib√°sak, hanem az a t√©ny, hogy Eur√≥p√°t minim√°lis "v√©rvesztes√©ggel" elfoglalt√°k, ir√°ny√≠t√°s√°t √°tvett√©k, energiaell√°t√°s√°t, az id√Ķj√°r√°s manipul√°l√°si lehet√Ķs√©g√©t, a zsarol√°s f√Ķ eszk√∂zeit megszerezt√©k, √©s mindezt el√Ķre megtervezt√©k. A Kalergi-terv 1922-es ind√≠t√°s√°nak eredm√©nye P√°n-Eur√≥pa kialak√≠t√°s√°nak a terve. Minden m√°sodik √©vben kiosztj√°k a Coudenhove-Kalergi Eur√≥pa d√≠jat azoknak az "eur√≥paiknak", akik kiemelked√Ķen seg√≠tik ennek a b√Ľn√∂s tervnek a v√©grehajt√°s√°t. A d√≠jat t√∂bbek k√∂zt olyan politikusoknak is meg√≠t√©lt√©k, mint Angela Merkel √©s Herman van Rompuy. Csak az t√©ved√©s, hogy Kalergi olyan h√ľlye lett volna, ismerve az "arabok alkalmazkod√°si k√©pess√©g√©t", hogy igaz√°b√≥l megfordult volna a fej√©ben a faji kevered√©s. A Vatik√°n sem ebb√Ķl az okb√≥l, vagy is az identit√°s n√©lk√ľli, k√∂nnyen ir√°ny√≠that√≥ kever√©kn√©pess√©g l√©trehoz√°sa miatt hozta l√©tre Mohamedet. A c√©l m√©g mindig az, amit az √≠r√°s elej√©n eml√≠tettem: a 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott EKB utas√≠t√°s harmadik pontja, "a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se".

Az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtt ugyan√≠gy raboltak, fosztogattak, √©s a h√°bor√ļk ut√°n is m√©g egy ideig. Sz√ľnetet csak az√©rt tartanak, hogy a "buta g√≥j" elrabolni val√≥t termelhessen. A k√∂ztes id√Ķszakban, a "felhizlal√°s id√Ķszak√°ban" pedig lenyomnak a torkukon egy √ļjabb "izmust", egy √ļjabb √©s emberibbnek nevezett ideol√≥gi√°t, melyekb√Ķl hatalmas mennyis√©get k√©szleteztek be "rakt√°raikba", de √ļjat nem dolgoztak ki, csak m√°s nevet kapnak a r√©gebbiek. A jelenlegi helyzet az√©rt m√°s, mert egyre fogy az idej√ľk. Az emberi faj fejl√Ķd√©se el√©rte azt a szintet, amikor m√°r b√°rmelyik pillanatban √∂sszeomolhat a fosszilis energiahordoz√≥k birtokl√°s√°ra, haszn√°latuk kik√©nyszer√≠t√©s√©re √©s az emberek kiszolg√°ltatotts√°g√°ra alap√≠tott hatalmuk.


Szt√°lin 1953-ban nem v√©letlen√ľl bek√∂vetkezett hal√°la ut√°n 1954-ben, az ukr√°n kaz√°r-zsid√≥ Hruscsov els√Ķ dolga volt, hogy a Kr√≠met, Luhanksz √©s Donyeczk megy√©ket Ukrajn√°hoz csatolja √©s helyre√°ll√≠tsa a kapcsolatot a New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°nnyal. Eur√≥pa energiaell√°t√°s√°nak Ukrajn√°n kereszt√ľli ell√°t√°sa b√°rmikor felf√ľggeszthet√Ķ. "Term√©szetesen csak v√©letlen lehet", hogy a Valtzman-Porosenk√≥ra test√°lt Ukrajn√°ban jelenleg IS dzsihadista terrorist√°kat k√©peznek ki. Szint√©n "v√©letlen" lehet, hogy a k√∂zel-keleti konfliktusokkal √©s a 2011 elej√©n gondosan el√Ķk√©sz√≠tett √©s v√©grehajtott "Arab Tavasszal" elz√°rt√°k a d√©li energiaell√°t√°si vonalakat is, egy√ļttal destabiliz√°lt√°k a K√∂zel-Keletet (val√≥j√°ban √ļjra felosztott√°k, felosztj√°k), miut√°n G√∂r√∂gorsz√°g √©gei-tengeri √©s ciprusi Leviath√°n medencebeli g√°z - √©s olaj √©rdekelts√©geit a Goldman Sach Megabank-rendszer, √©s az EU seg√≠ts√©g√©vel z√°rolt√°k 2001-t√Ķl (majd 2004-t√Ķl, √©s v√©gleg 2012-t√Ķl az oroszokkal). A "falb√≥l l√©trehozott Ciprusi G√∂r√∂g √Āllam" offshore bankjai megszabad√≠tott√°k Putyint az √∂sszefog√°sk√©pes orosz oligarch√°k t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t√Ķl, mik√∂zben a vil√°g "nagy rem√©nys√©ge" a vil√°g leggazdagabb oligarch√°j√°v√° "n√Ķtte ki mag√°t", j√≥szerivel 2008. m√°jus√°t√≥l.


Putyin nem csak a nem r√©giben kipattant panamai offshore-botr√°ny, √©s a "Vil√°g megment√Ķj√©t" alak√≠t√≥ szerepl√Ķt megtestes√≠t√Ķ fel√©p√≠tett figura. Az eur√≥pai emberek nagy sz√°zal√©k√°n√°l ugyanaz tapasztalhat√≥, mint itthon kor√°bban Gyurcs√°ny √©s Orb√°n meg√≠t√©l√©sekor. Mindkett√Ķr√Ķl bizony√≠tott, hogy tolvajok, sikkaszt√≥k, rabl√≥k, √©s k√∂zvetetten √∂sszekapcsolhat√≥k gyilkoss√°gokkal is. A lakoss√°g egy r√©sze m√©gis √ļgy gondolkodik, hogy: "ez m√©g nem lopott annyit, mint a m√°sik, ez√©rt jobb vezet√Ķ lehet". Id√©zve: "Orb√°n legal√°bb √≥vja nemzet√©t", csak azt neh√©z eld√∂nteni, hogy a magyar nemzetet, vagy folyamatosan betelep√ľl√Ķ kaz√°r-zsid√≥kat... Nem hinn√©m, hogy neh√©z lenne az ut√≥bbi k√©rd√©sre v√°laszolni. Hol volt Orb√°n szigor√ļ ellen√Ķrz√©st √©s vizsg√°latot k√∂vetel√©se, amikor a FIDESZ 15 offshore Kft.-vel vitte ki a SIO-TOUR 171 milli√°rdj√°t Ausztri√°ba, amikor 2009-ben a 2%-ban magyar √°llami tulajdon√ļ Omninvest ciprusi offshore 98%-os tulajdonosa, Gyurcs√°ny √©s Szilv√°ssy-fiv√©rek, akikt√Ķl √°llamilag felv√°s√°rolt√°k milli√°rdok√©rt a teljes olt√≥anyag k√©szletet 2010 -ben √©s be√©p√≠tett√©k az influenza elleni lakoss√°gi vakcin√°ba. A FIDESZ 14,5 milli√°rdos V√ĀM √©s √ĀFA - csal√°s√°t is elkent√©k, de sok minden m√°st is: Link Mint l√°that√≥, √∂t √©ve is ugyanez volt a "m√Ľsor"...

Az "ilyen vezet√Ķket" t√°mogat√≥ √©s isten√≠t√Ķ emberek nyilv√°nval√≥an nem rendelkeznek erk√∂lcsi √©rt√©knorm√°kkal, nincsenek tiszt√°ban azzal, hogy az √ļton-√ļtf√©len dokument√°l, bizony√≠tott csal√°sok, lop√°sok, vissza√©l√©sek, sikkaszt√°sok, hamis√≠t√°sok k√∂zvetlen√ľl √©rintik a zseb√©t, p√©nzt√°rc√°j√°t, vagyon√°t, √©letk√∂r√ľlm√©nyeit, csal√°dja, rokonai, bar√°tai ismer√Ķsei meg√©lhet√©s√©t √©s els√Ķ sorba a biztons√°gukat, mik√∂zben ezek az emberalattiak ellopj√°k, kisaj√°t√≠tj√°k, eladj√°k a k√∂z√∂s vagyont, amit felmen√Ķink verejt√©kes munk√°val hoztak l√©tre. Elfelejtik hogy a lop√°s, rabl√°s, vissza√©l√©s nem elfogadhat√≥ t√°rsadalmi, erk√∂lcsi, etikai, mor√°lis √©rt√©knorma. Aki elfogadja, annyira be van szarva, hogy b√°rmit elfogadna, csakhogy mentse ty√ļkszaros √©let√©t... √©s nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel az√©rt nem √©rzi saj√°tj√°nak az orsz√°g vagyon√°t, mert egy t√Ľ √©r√Ķt sem tett hozz√°. Az el√Ķbbiek "csak" helyi probl√©m√°k, de Putyin m√°r sz√°zmilli√≥k, milli√°rdok √©let√©t befoly√°solja, befoly√°solhatja, b√°r eset√©ben nem sok logikus lehet√Ķs√©g k√≠n√°lkozott hatalm√°nak megtart√°s√°ra, mint a leggazdagabb oligarch√°v√° √∂sszelopni mag√°t (ett√Ķl f√ľggetlen√ľl a zsid√≥ vejk√≥ m√°r kicsit t√ļlz√°s).

Putyin gigantikus vagyona is a semmib√Ķl j√∂tt l√©tre n√©h√°ny √©v alatt, illetve nem a semmib√Ķl, hanem az orosz emberek munk√°j√°nak ellopott gy√ľm√∂lcs√©b√Ķl, hasonl√≥ m√≥dszerekkel, mint a magyar, lengyel, szlov√°k, cseh, rom√°n, bolg√°r stb. "p√©nzemberek" hirtelen √∂sszelopott vagyona. Van aki azt mondja: "Meg√©rdemli, mert az orosz n√©p √©rdekeit tartja szem el√Ķtt"! Aki ilyet mond, szint√©n meg√©rdemli azt amit kap (l√°ncot vagy korb√°csot)! Putyin vagyona √©s milli√°rdjai v√©delm√©re az orosz n√©pet √©s Oroszorsz√°g er√Ķforr√°sait haszn√°lja fel. Sz√°zmilli√≥kat ver √°t, amikor a koszov√≥i szerbeknek orosz √°llampolg√°rs√°got ad a Bill Clinton vezette k√°b√≠t√≥szer-maffia r√©szesed√©s tranzitfel√ľgyelete koszov√≥i r√©szesed√©se miatt, mik√∂zben Ukrajn√°ban orosz lakoss√°got irtanak Porosenk√≥ prib√©kjei, nyugati √©s lengyel mag√°nhadseregek zsoldosai, "kil√∂v√©si enged√©lyes m√Ľkedvel√Ķ" orosz-vad√°szai, a kaz√°r-zsid√≥ Dimitrij Jaros "jobb-szektorosai" akik m√°r t√∂bbnyire annyira ukr√°nok, mint amennyire magyar a Jobbik "ellenz√©ki p√°rt" vezet√©se. A legnagyobb baj Eur√≥pa-szerte, hogy az emberek igen nagy r√©sze arr√≥l sem tud, hogy h√Ķn szeretett politikai vezet√Ķi legfinomabban is fogalmazva idegen hatalom √ľgyn√∂kei, kicsit kem√©nyebb jelz√Ķt alkalmazva kollabor√°nsok, √©s mivel t√∂bbnyire nem ott sz√ľlettek ahol a megb√≠z√≥ik, felesk√ľdve a benn√ľk megb√≠z√≥ n√©pnek, esk√ľj√ľket megszegve: haza√°rul√≥k... Putyin ilyen megvil√°g√≠t√°sban m√©g nem haza√°rul√≥, mert mag√°n√©rdekeivel Oroszorsz√°g √©rdekeit is v√©di (ami nem mondhat√≥ el a magyarorsz√°gi hatalombitorl√≥kr√≥l), de ki ne kedvezne a "test√Ķreinek"...


A jelenben kibontakoz√≥ h√°bor√ļ, Eur√≥pa sz√©tszak√≠t√°sa, a tereb√©lyesed√Ķ, kiprovok√°lt K√≠nai-USA konfliktus, a hamarosan Eur√≥p√°t teljes mellsz√©less√©ggel megt√°mad√≥ IS Sv√©dorsz√°gban √©s Ukrajn√°ban kik√©pzett √©s felszerelt harcosainak r√°szabad√≠t√°sa az √©ppen "engedetlenked√Ķ" eur√≥pai tag√°llamokra, a NATO mozg√≥s√≠t√°s √©s hadi√°llapot bejelent√©se, az EU ir√°ny√≠t√°s lemond√°sa 180 napra, √°tadva a katonai ir√°ny√≠t√°st az USA eur√≥pai f√Ķparancsnok√°nak, a tot√°lis k√∂zel-keleti konfliktus, Kelet-Eur√≥pa leszakad√°sa √©s csatlakoz√°sa a F√ĀK-hoz. Ez ut√≥bbi eset√©ben elmondhat√≥, hogy Kelet-Eur√≥pa soha nem k√©pezte teljes jog√ļ r√©sz√©t Eur√≥p√°nak. Az EU-ba is csak az√©rt er√Ķszakolt√°k be a kelet-eur√≥pai orsz√°gokat, hogy a bolsevik-rendszer alatt megt√∂lt√∂tt malacpersely√ľket ki√ľr√≠thess√©k, r√°juk er√Ķltetve az egyenl√Ķtlen felt√©telekkel t√∂rt√©n√Ķ csatlakoz√°st, magas kamatoz√°s√ļ banki √©s lakoss√°gi hiteleket, devizahitel-csal√°si √ľgyleteket, bankkonszolid√°ci√≥kat, √©rt√©keik bag√≥√©rt felv√°s√°rl√°s√°t (megveszteget√©ssel), kizs√°km√°nyol√°st, rabszolgak√©nt √©hb√©r√©rt dolgoztatva, otthon√°t, √©letter√©t elv√©ve √©s elad√≥s√≠tva kiirt√°sra √≠t√©lve.

A t√∂rt√©netnek Eur√≥pa √©s a K√∂zel-Kelet l√©tsz√©mcs√∂kkent√©s√©vel √©s √ļjrafeloszt√°s√°val m√©g nincs v√©ge, b√°r az eur√≥pai h√°bor√ļ m√©g el sem kezd√Ķd√∂tt igaz√°n. M√©g csak az el√Ķszele √©rezhet√Ķ, mert mindenki tudja, hogy Eur√≥pa "vezet√Ķi" m√°r ny√≠ltan szembefordultak v√°laszt√≥ikkal ugyanolyan csal√°si, t√∂rv√©nyhozatali m√≥dszerekkel, mint amelyeket m√°r "sikerrel kipr√≥b√°ltak" kor√°bban √©s "√ľzemeltetnek" jelenleg is Magyarorsz√°gon. Nincs √ļj a nap alatt, csak a buta, retteg√Ķ √©s ez miatt megalkuv√≥ "emberek" l√©leksz√°ma n√∂vekszik, akik a be√ľtemezett eur√≥ √©s doll√°r√∂sszeoml√°st√≥l, a h√°bor√ļt√≥l rettegve azokt√≥l v√°rnak seg√≠ts√©get, akik l√©trehozt√°k a jelenlegi √°llapotokat. De annyi m√©gis √ļj, hogy t√∂bbf√©le h√°bor√ļb√≥l is v√°laszthatunk. H√°bor√ļ a migr√°nsnak √°lc√°zottakkal, h√°bor√ļ saj√°t etnikumainkkal, h√°bor√ļ elnyom√≥ink, kifoszt√≥ink ellen, h√°bor√ļ az √©letben marad√°sunk√©rt mindenki ellen, √©s v√©g√ľl h√°bor√ļ saj√°t h√°borg√≥ lelkiismeret√ľnkkel, amely szem√ľnkre h√°nyja, hogy semmit, vagy nem eleget tett√ľnk az√©rt, hogy ne fajuljon id√°ig a helyzet...
Az eur√≥pai √©s k√∂zel-keleti, majd amerikai √©s v√©g√ľl a t√°vol-keleti embervesztes√©gek mindenkit meg fognak gy√Ķzni, hogy rossz √ľzlet a kaz√°r-maffi√°nak dolgozni, mert sz√∂vets√©geseit, t√°mogat√≥it, kiszolg√°l√≥it is elpuszt√≠tja, ugyanis a v√©rfert√Ķz√©s egyik velej√°r√≥ja a skizofr√©nia √©s a paranoia.


Eur√≥pa lakoss√°g√°ba pr√≥b√°lj√°k belesulykolni, hogy √©letk√©ptelenek, nem k√©pesek az √∂sszefog√°sra, haldokolnak nemzeteik. A kaz√°r-maffia "feh√©rk√©nt", nemzetinek √°lc√°zva lopakodott be az egyes orsz√°gok politikai √©s h√°tt√©r-ir√°ny√≠t√°si vezet√©s√©be, majd kirabolta, jogfosztott√° tette a lakoss√°got, de megfelel√Ķ vezet√Ķvel, √©s egys√©ges √©rdekek ment√©n Eur√≥pa n√©pei fel tudn√°nak √©s fel is fognak l√©pni a vegyi, biol√≥giai, eg√©szs√©g√ľgyi, gazdas√°gi, szoci√°lis n√©pirt√°s ellen, amit zsid√≥-Amerika, a brit kir√°lyi pereputty √©s Izrael k√©nyszer√≠t r√° a vil√°gra. A hazugs√°gokat j√≥l mutatja az, hogy a zsid√≥ csal√°dokban is m√°r csak egy-k√©t gyerek sz√ľletik Eur√≥p√°ban √©s az USA-ban vagy m√°s fejlettebb zsid√≥-f√©szekben, ahogy a szocializ√°l√≥dott etnikumokn√°l is. A min√Ķs√©gi l√©leksz√°m l√©trej√∂tte nem csak eur√≥pai vagy amerikai tendencia. A vil√°g fejlettebb orsz√°gaiban minden√ľtt jellemz√Ķ, f√Ķleg a fejlettebb nemzetis√©gekn√©l. Ez a term√©szet n√©pess√©gszab√°lyoz√°sa √©s az emberi fejl√Ķd√©s eredm√©nye, ellenben a kaz√°r-maffia t√∂meggyilkos m√≥dszereivel, melyek csak strat√©giai √©rdekeket √©s c√©lokat szolg√°lnak. Pedig meg kell bar√°tkozniuk azokkal a t√©nyekk√© form√°l√≥dott gondolatokkal, hogy bevethet√Ķ hadseregeikben a felt√©tlen engedelmess√©g√Ľ katon√°k v√©szesen fogynak, viszont ellens√©geik sz√°ma napr√≥l-napra n√∂vekszik.


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | spartakusz - 2016.04.17. 11:08:44
Renegat n√©ztem amit fel tett√©l vide√≥kat - √©s felmer√ľlt bennem az a k√©rd√©s, hogy nincs egy hadihaj√≥nak olyan szab√°lyzata, hogy ha ennyi meg ennyi t√°vols√°gra megk√∂zel√≠ti egy ellens√©ges j√°rm√Ľ k√∂teles r√° l√Ķni? Itt nem l√Ķttek r√°. Ad√≥dott az √©n v√°laszom, tal√°n nem √©rz√©kelte a technik√°juk, hogy k√∂zelednek? Vagy eff√©le magyar√°zat - mi a v√©lem√©nyed?
vagy egy színház két fél tudtával!
spari...
#12 | Renegat - 2016.04.17. 16:04:29
Spari, itt m√©g az USS Donald Cook amerikai rak√©tarombol√≥ az orosz nemzetk√∂zi vizek hat√°r√°n volt a Balti-tengeren, a kalinyingr√°di haditenger√©szeti kik√∂t√Ķt√Ķl 70 km-re.A k√©t orosz rep√ľl√Ķ az amcsi rombol√≥ k√∂r√ľli mer√©sz man√Ķverez√©se csak figyelmeztet√©s volt, eddig √©s ne tov√°bb, mert lesz kapsz a fejedre mint ahogy kor√°bban is megkapt√°k (Khibini) √©s leal√°zva, sz√©gyenszemre elkotr√≥dtak egy vontat√≥haj√≥ seg√≠ts√©g√©vel.A rom√°n kik√∂t√Ķbe √©rve a stresszelt leg√©nys√©g kollekt√≠ve "felmondott".Az amerikai rombol√≥ m√©g csak nem is √©les√≠tette fegyverzet√©t, mert tudt√°k hogy √ļgy is √Ķk h√ļzn√°k a r√∂videbbet.Az US Navy nem √©r egy nagy kalap sz...t se a mai modern orosz fegyverekkel szemben.

https://www.metro...het-az-usa

http://www.kisalf...t/2413740/

http://htka.hu/ko...rendszerek

http://www.whatdo...ex2027.htm

https://www.rt.co...sian-jets/

Farneh√©zz√© v√°lt gaty√°ja a yenkiknek a bok√°j√°ig cs√ļszott √©s csak hisztiz√©sre futja erej√ľkb√Ķl - Amerika provok√°l √©s kisl√°nyosan megs√©rt√Ķdik ha fej√ľkre √∂ntik az √©jjeli ed√©nyt.Mit keresnek haz√°jukt√≥l 8000km-re hadihaj√≥val az orosz partok k√∂zel√©ben?

http://sputniknew...u-24s.html

http://www.presst...z-Ukraine/
#13 | spartakusz - 2016.04.17. 17:51:37
K√∂sz√∂n√∂m Renegat a v√°laszod - megd√∂bbent√Ķ az a fegyverkez√©si er√Ķ potenci√°l amivel rendelkezi, ahogy √°tn√©ztem a linkeket - amikor ez mellett tudjuk, hogy egyik f√©l sem t√°rja mindenki el√© - k√∂zszeml√©re a val√≥di erej√©t k√©pvisel√Ķ technik√°t! √Črthetetlen az orosz t√ľrelem, amikor azokat a t√©rk√©peket szeml√©lem ahol k√∂rbe fogja az usa az orosz birodalmat - az ismert hadi technik√°val mint √≠rtam az el√Ķbbi sz√∂sszenetemben! F√©lelem gerjeszt√©se aki l√°tja ezt!
De mit akarnak ezzel elérni - Hirosima meg Nagaszaki után nincs olyan, ha valaki elkezdi annak annyi és ezt már sokan tudják, tehát nem a félelem keltés, inkább mint a maffia gyógyszeriparban az áru eladása a cél szerintem - te mit gondolsz?

spari...
#14 | Renegat - 2016.04.17. 21:05:03
Spari, neh√©z √©s √∂sszetett dolgot k√©rdezt√©l.Ahogy √©n l√°tom fel√ľlr√Ķl n√©zve, nagyon r√∂viden megpr√≥b√°lom √∂sszefoglalni.Az USA l√©teleme az √∂r√∂k√∂s h√°bor√ļz√°s, n√©p√≠rt√°s, √©l√Ķsk√∂d√©s m√°s nemzetek emberi-√©s anyagi er√Ķforr√°sainak kifoszt√°sa √°ltal.Ennek hat√°s√°ra sz√ľks√©gszer√Ľen kifejl√Ķd√∂tt egy katona-ipari komplexum, melynek √ľzleti h√°tter√©ben a p√©nz√ľgyi hatalmak, v√°llalati-√©s p√©nz√ľgyi oligarch√°k, mag√°nbankok √°llnak szimbi√≥zisban √©lve egym√°ssal.Ez alkotja ma az USA gazdas√°gi-hatalmi elitj√©t.Az USA gazdas√°ga 70-75%-ban fogyaszt√≥i gazdas√°gra √©p√ľl, val√≥di gazdas√°g n√©lk√ľli fedezetlen nyomtatott Monopoly j√°t√©kp√©nzzel, m√©rhetetlen √©tv√°ggyal √©s pazarl√°ssal.Ennek az ig√©nynek az ilyen m√≥don val√≥ kiel√©g√≠t√©s√©re -saj√°t nemzeti √∂nell√°t√≥ gazdas√°g hi√°ny√°ban- csak a rabl√°s, fosztogat√°s, h√≥d√≠t√°s, m√°s nemzetek emberi √©s anyagi forr√°sainak kifoszt√°sa ad csak lehet√Ķs√©get.Eddigi parazita √©letvitel√ľk fenntart√°s√°hoz fogy√≥ban vannak megl√©v√Ķ forr√°saik, ez√©rt ig√©nyt tartanak a F√∂ld bolyg√≥ √∂sszes er√Ķforr√°sainak birtokl√°s√°ra √©s felhaszn√°l√°s√°ra.A globalizmus jelszav√°val meghirdett√©k az NWO (Vil√°gkorm√°ny) l√©trehoz√°s√°t, a vil√°g nemzeteinek er√Ķszakos √∂sszeolvaszt√°s√°val -nemzet√°llamok megsz√ľntet√©s√©vel-, egy vil√°gkorm√°ny ir√°ny√≠t√°sa, fel√ľgyelete alatt, minden hatalom abszol√ļt centraliz√°l√°s√°val.Nevezhetj√ľk ezt √∂nk√©nyuralmi diktat√ļr√°nak, autokr√°ci√°nak, vagy m√°s vadhajt√°sainak kinek-kinek tetsz√©se szerint.√Črdekeik √©s elk√©pzel√©seik szerint term√©szetesen az √ļgynevezett jelenlegi √∂njel√∂lt elit alkotn√° a vil√°gkorm√°ny abszol√ļt hatalmi cs√ļcs√°t.Ez nyitna √ļj lehet√Ķs√©get a vil√°g korl√°tlan, √∂nk√©nyes √©s teljes kifoszt√°sa fel√© vezet√Ķ √ļton, amit jelenleg els√Ķdlegesen a cionista vez√©rl√©s alatt √°ll√≥ vil√°ghatalomra t√∂r√Ķ Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok k√©pvisel.Itt gyorsan el√©rkezt√ľnk a m√°ba, a vil√°gban jelenleg foly√≥ kaotikus esem√©nyek kell√Ķs k√∂zep√©be, ahol folytat√≥dik a k√ľzdelem a f√ľggetlen √©s szuver√©n nemzet√°llamok √©s a globalista rendet k√©pvisel√Ķ cionista √©s nemzetbomlaszt√≥ liber√°lis hatalmi er√Ķk k√∂z√∂tt.A harc egyre ink√°bb √°ttol√≥dik politikai s√≠kr√≥l a val√≥di fizikai √©let-hal√°l harc s√≠kj√°ra, mivel a szemben√°ll√≥ k√©t er√Ķ k√∂z√∂tt a b√©k√©s kompromisszum is lehetetlen.A t√∂bbs√©get a vil√°g szabad √©s gyarmati sorba tasz√≠tott nemzetp√°rti n√©pt√∂megei k√©pviselik annak ellen√©re, hogy a globalista elit vazallus korm√°nyok k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel a nemzet√°llamokat k√ľl√∂nf√©le k√©nyszer√≠t√Ķ eszk√∂z√∂kkel az USA/NATO katonai sz√∂vets√©gbe pr√≥b√°lj√°k integr√°lni.Az ellenp√≥lust a szabad szuver√©n nemzet√°llamok k√©pviselik k√©t-√©s t√∂bboldal√ļ gazdas√°gi √©s katonai sz√∂vets√©gekbe t√∂m√∂r√ľlve, mint p√©d√°ul a BRICS.Legf√Ķbb k√∂z√∂s gazdas√°gi √©s katonai vezet√Ķ erej√ľk Oroszorsz√°g, K√≠na, India, Ir√°n, Brazilia.Az igazi harc m√©g csak ezut√°n kezd√Ķdik, rem√©lj√ľk lesznek t√ļl√©l√Ķk is.

Egy kis háttérhatalmi összeállítás kiegészítésként:

http://www.seawap...bel/Jesuit

http://presscore....tates.html

http://vaticannew...ire-1.html

http://humansaref...shima.html
#15 | Aramis - 2016.04.18. 01:42:36
Szeretn√©m ha odafigyeln√©nk a k√∂r√ľl√∂tt√ľnk foly√≥ migr√°ns esem√©nyekre, mert haz√°nkat √ļgyan √ļgy √©rinti mint a t√∂bbit.

Az ENSZ tanácsa keresettel élt Németország, Franciaország és Olaszország felé, hogy népeit a közel kelletröl és északafrikából érkezö migránsokkal lecserélje.

Ez nem vicc!

Nem rég lett ismert a következö ENSZ közlemény, melyet még 2001 be meghozott a UN Population Division Replacement Migration (ST/ESA/SER A./206)
Bövebben itt:
http://www.un.org...ration.htm

Az ENSZ felsz√≥litotta N√©metorsz√°got, hogy 2016 v√©g√©ig 11,4 milli√≥ migr√°nst fogadjon be, m√©g akkor is ha szoci√°lis fesz√ľlts√©geket fog okozni. (rise to social tensions)
Az ENSZ tulajdonában lévö világbank elnöke Jim Yong Kim 2015 oktoberében a következöt nyilatkozta: az európai népek cseréje a gazdasági fejlödés motorja. (engine of oconomic rowth) és minden eszközzel a világgazdaság érdekében egy esetleges demografiai változást meg kell akadályozni. Ezen célt, a világ nagyrészének gazdasági kutatói természetesen támogatják.
A kemény dió még csak most jön.
Napokkal ezel√∂tt a Bonn k√∂zel√©ben a St. Augustin v√°ros√°ban tan√°cskoztak a sz√∂vets√©gi orsz√°gok miniszterei, ahol a sz√∂vets√©gi korm√°ny t√°j√©koztatta a minisztereket arr√≥l, hogy az √©v v√©g√©ig t√≠z milli√≥ migr√°nsokat kell befogadniuk!!! Mindez m√©g az egyszer√ľ polg√°rnak abszurnak t√ľnik, de t√©nyekkel lehet bizonyitani.
Csak egyett kell tudnunk, a szövetségi kormány minden egyes migránst ugy számol, hogy legalább két családtag utána költözik. 2014 be jött 300.000 asylant családi után költözök 600.000 tehát 900.000. 2015 be mondjuk egy millió, után költözök három millió, a 2016 os évbe könnyen lehet három vagy akár négy millió és már ott vagyunk a tíz milliónál !!!
Csak azt szeretn√©m tudni, ha ezt 2001 be az ENSZ be megt√°rgyalt√°k, akkor m√©rt vakitanak ben√ľnket mindenf√©le magyar√°zatokkal, nagy besz√©dekkel, tiltakoz√°ssal meg kitudja , hogy mivel nem. Haz√°nk ugyan √ļgy tagja az ENSZ nek mint a t√∂bbi 192 tag √°llam. Igy, ezt m√°r a kor√°bbi magyar korm√°nyok igen csak tudt√°k mint ma az Orb√°n korm√°ny. Teh√°t m√©g mindig hazudunk a n√©pnek ahogy ezt maga Gyurcs√°n is bevalotta. Orb√°n meg √ļgy tesz mint anak idej√©n 89 junius 16 √°n, k√∂vetelte az oroszok kivonul√°s√°t, hol ott m√°r tudom√°sa volt arr√≥l, hogy az oroszok kivonulnak Magyarorsz√°g ter√ľlet√©r√∂l.
Mikor kezd√ľnk meg norm√°lis n√©pnek lenni? Voltak, vannak √©s lesznek is titkok, de a k√∂z√©rdek√ľ esem√©nyekr√∂l igen csak t√°j√©koztatni kellene a nagyk√∂z√∂ss√©get, mert √ļgye a bizalom az nagy √ļr!

Valahol itt az igazs√°g, de vel√ľnk nem k√∂zlik

YouTube Videů
#16 | Renegat - 2016.04.18. 02:55:16
Aramis!
Csak egy megjegyz√©st f√Ľzn√©k az el√Ķbbi h√≠rhez.

Ha ez tényleg így lesz:

EUR√ďPA √ČGNI FOG √ČS ROPOGNAK A FEGYVEREK!!!

Lopakodó globalizáció-ezt nem fogjuk engedni!
Gy√°va n√©pnek nincs haz√°ja!Kult√ļr√°lis, szoci√°lis, t√°rsadalmi, eg√©szs√©g√ľgyi, vall√°si, t√∂rt√©nelmi, p√°rhuzamos t√°rsadalmi hat√°saival nem sz√°moltak?Nem g√©pek vagyunk, hanem √©rz√Ķ, gondolkod√≥, saj√°t identit√°studattal rendelkez√Ķ, saj√°t nyelv√ľnkben-√©s szok√°sainkban, hagyom√°nyainkban √©l√Ķ √Ķseink f√∂ldj√©hez ragaszkod√≥ emberi l√©nyek!

Degenerált gazdaságkutató véglények!

Ennek a luvny√°nak a dum√°j√°t√≥l, l√°tv√°ny√°t√≥l h√°nyingerem van, kihozta bel√Ķlem a vadparasztot...mert aszongya:

"Zsidók lesznek a középpontban, ez egy hatalmas átalakulása lesz Európának"

***********************

Degenerált gazdaságkutató véglények!

Ezekkel a primitív, lusta, analfabéta vadakkal akarják Európa gazdaságát felpezsdíteni!Na neee!

http://napimigran...aba-allni/

***********************

Mindenki nyugodjon le, a világcirkusz zavartalanul folytatódik tovább, bárki részt vehet benne, mint egy Las-Vegasi hazárdjátékban vagy egy paintball kalandjátékban.

Az ASEAN (D√©lkelet-√°zsiai Nemzetek Sz√∂vets√©ge) √°ltal √°prilis 12.-t√Ķl megrendezett √ļgynevezett terrorizmus elleni "Komodo 2016" fed√Ķnev√Ľ Csendes-√≥ce√°ni nemzetk√∂zi tengeri hadgyakorlaton 35 orsz√°gon k√≠v√ľl, az amerikaiak mellett -a potenci√°lis ellens√©gnek kiki√°ltott- Oroszorsz√°g √©s K√≠na m√°sodszor is benevezett a sz√≥rakoztat√≥ hadij√°t√©kba.

M√°r csak a nem l√©tez√Ķ terrorist√°kat kell hajkur√°szni √©s megtal√°lni a Csendes-√≥ce√°non.H√ľlye j√°t√©k, h√ľlye gyerekeknek.Ha nincs ellens√©g, majd csin√°lnak maguknak n√©h√°nyat az ISIS p√©ld√°ja nyom√°n. Csak n√©h√°ny orsz√°got kell hazav√°gni √©s r√∂gt√∂n lesz sok sz√©tl√Ķhet√Ķ f√∂ld√∂nfut√≥v√° tett terrorista √°gy√ļt√∂ltel√©k, p√©nzt, parip√°t, fegyvert adnak hozz√° ingyen, csak ellens√©g √©s h√°bor√ļ legyen bel√Ķle...√≠gy indult el -az USA √°ltal mesters√©gesen sz√≠tott √©s szponzor√°lt- Eur√≥p√°t el√∂z√∂nl√Ķ illeg√°lis migr√°ns inv√°zi√≥.Isten nem ver bottal, visszakapj√°k √Ķk m√©g ezt kamatost√≥l, amikor nem is sz√°m√≠tanak r√°.

http://rbth.com/n...016_585187

http://tass.ru/en...nse/869034
#17 | Hegel - 2016.04.18. 22:36:42
A cél európával ugyan ez! :

http://postaimre....dmore=1072

https://vimeo.com...

B√°√°r Pityu olyan int√©zked√©seket hoz ami racion√°lisnak t√ľnnek, de mintha Szesz√°knak is igaza lenne...m√©g akkoris ha a koron√°val kapcsolatban m√°sk√©nt l√°tom a dolgot. De ezen kiv√ľl???Frown

A vérnyomásnak nem tesz jót a polityika Grin

http://www.titkol...ef=Default
#18 | Hegel - 2016.04.19. 12:33:25
Baxx meghivlak azt√°n ha nem azt csin√°lod amit parancsolok akkor √°tbaxlak a szomsz√©dnak l√°sson az el minden j√≥val...http://napimigran...zank-iden/ Ez a banda m√©g mindig nem √©rti ez igy faramucibb mint a genderizmus liberalizmus..ez tot√°l gy√Ķk√©rs√©g.

Megkezd√Ķd√Ķtt a kiv√°logat√°s √©s aki nem felel meg azt a magyarok √©s m√°sok nyak√°ba....papa is elmehet a kerit√©scikij√©vel a pits√°ba....mikor a fegyverbiznicb√Ķl profit√°l.
http://napimigran...forjeinel/ Az √ļr mag√°hoz rendelhetn√© ezt a n√©ps√©get a sz√∂nyeg sz√©l√©re amelyik itt kavarja a xart!
#19 | Renegat - 2016.04.20. 01:45:31
Figyelemre méltó - Nógrádi György: Felhívás Európához - Echo Tv
Közzététel: 2016. ápr. 19.

https://www.youtu...-RJDYp-L68
#20 | spartakusz - 2016.04.20. 11:46:03
VIL√ĀGGYILKOSS√ĀG - IGEN A R√ĀK IS AMIT KARANT√ČNBA KELL Z√ĀRNI MERT F√ČLELMETESEN TERJED A F√ĖLD√ĖN!
Ma err√Ķl besz√©lnek 17:00 √≥r√°t√≥l √©l√Ķad√°sban itt:
http://www.kubiny...

ajánlom minden valódi magyarnak4
spari...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum