Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Világgyilkosság
VilággyilkosságVan aki még "csak" a "Fehér faj kiirtási szándékát" látja a világban, elsősorban Európában zajló, természetesen nem véletlenül bekövetkező eseményekben, így Európa politikusainak árulásában, a megszálló migránsok beáramlásában és agresszivitásukban. Ezekben az esetekben már nem beszélhetünk bizonyos területekre korlátozott "Világgyilkosságról", mivel a háborúk kiterjesztése egyre közelebb hozza a totális, az egész bolygót érintő háborút, és ami lényeges, ez nem "spontán", hanem megtervezett folyamat eredménye. Félreértés ne essék, ahogy az USA, Oroszország vagy Kína, úgy Európa is képes lenne megvédeni magát bárkitől, beleértve a "migránsoknak" nevezett ténylegesen az amerikai, szaudi, török, brit, francia izraeli stb. támogatású Iszlám Államnak elnevezett rablóbanda, kollaboráns európai kormányok által beinvitált tagjaitól (tisztelet és együttérzés a kivételt képező valódi menekülteknek).


A "történet" nem most kezdődött, hanem több mint 2500 éve, de a végkifejlet a 19-20. századi gyorsuló ütemű előkészítésben -és 21.-ik század eleji végjátékban érte el azt a szintet, hogy a vérfertőzött, genetikailag hibás emberkreatúrák végromlásba dönthessék az emberi civilizációt. Emberit írtam, nem talmudista, szabadkőműves, illuminátus, vatikáni álkeresztény, Bilderberg Grouppos cionista, Vatikán által létrehozott Mohamedán, rablásra és rablógyilkosságra kitermelt és kinevelt, az állatoktól is alacsonyabb rendűeket. A fertőzés gyorsuló ütemben terjed. A 16. századtól Európában megszűnt az utolsó genetikai hibáktól mentes uralkodóval rendelkező királyság is, de a helyüket elfoglalók utódai hatalmas lépésekben döntik romba a civilizáció bölcsőjét, Európát. Biztos lesznek olyan (kazár-zsidó) "történészek", akik (le)sajnálkozva úgy jellemzik majd Európa jelenlegi hanyatlását, mint az európai népek elkorcsosulásának, életképtelenségének eredményét.

Most is hazudik aki ezt állítja, és később sem fog igazat mondani az, aki nem említi meg, hogy a "fehér fajba" beszivárgó, és csalással, megtévesztéssel, erőszakkal egyre nagyobb hatalmat birtokló (bitorló), "szintén fehér" kazár-zsidó maffia készítette elő, és hajtja végre Európa kivégzését, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, előre kitervelt módon, különös kegyetlenséggel. Az a politikai vezető, aki ma Európában nem képviseli népe érdekeit, nem csak megérdemli a halált, de önvédelemből kötelező elítélni és kivégezni. Jószerivel, szinte az összeset likvidálni kellene. A rablógyilkosok nem érdemelnek mást. Többek közt miattuk nincs szükség amerikai haderőre Európában. Megvédeni csak zsidó-Amerikától, Izraeltől, a bankárkaszttól és brit királyi családtól kell Európát.

Egy kis történelmi kiegészítésként hozzá kell tenni, a "terv" végrehajtásának fontos eleme a Kr. u. 200-225 között Rómában zsidók által írt Tóra (Ószövetség). Részei, történetei fellelhetők a Sumérnak elkeresztelt sokkal régebbi szkíta kultúra emlékeiben, de akár a Gilgames eposzban is, olyan helységnevekkel, melyek írásakor még nem is léteztek, ami feltételezi, hogy a Tóra írói soha nem jártak az említett területeken. A 350-375 között szintén Rómában és szintén zsidók által írt Újszövetség, a judeo-kereszténység alapjait képezi, de csak négy evangélium került bele a több, mint 400-ból. A Vatikán az I.sz. 600-as évek körül építette be ügynökét Mohamedet, átalakítva az iszlámot a mai formájára és amely vallási forma megállította az arab világ társadalmi fejlődését. A legalább 500 évnyi lemaradás most jól jön Európa felforgatóinak, a Soros-féléknek, de Európát belülről is meg kellett gyengíteni, hogy a több, mint másfél ezer éve tervezett vallásháború megkezdődjön.

Ehhez újabb trükköt készítettek elő, mely több okból is szükségesnek mutatkozott. Az Ábrahám népe fajtájú zsidó bőrszíne miatt nem tud elkeveredni a fehér emberek között. Egy olyan népre volt szükség, amelyik fehér, de vallás nélküli, vagy sok vallású, esetleg államvalást keres. A Kazár Birodalom erre a célra kiválóan alkalmasnak látszott. Sokkal alkalmasabbnak, mint a "zsidó titkot" ismerő (vérfertőzéssel szocio -és pszichopaták "előállítását" alkalmazó) örmények és cigányok. 739-740 körül zsidó kereskedők vitték el a zsidó vallást a Kazár Birodalomba. Egy évszázaddal később már élesre töltve állt rendelkezésre néhány száz "fehér-zsidó", és megkezdték Európa aláaknázását, megszállását. Bár a fehér-zsidók "keletkezését" sokan sokféle történettel körítik, annyi biztos: a genetikai vizsgálatok szerint nincs rokonságuk Ábrahám népével, amit 2015. elején Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök is kihangsúlyozott.


Európa hadereje még jelenleg sem lebecsülendő. Nagy Britannia aktív hadereje 240 200 fő (ebből 3640 fő gurkha katona, és 17 870 nő. Tartalékos 195 300 fő. Mozgósítható lakosság 14 607 724 fő, melyből katonai szolgálatra alkalmas 12 046 268 fő. Nukleáris és a legkorszerűbb fegyverekkel is rendelkezik. Franciaország 442 122 fő a hadserege (2007), mely tartalmazta a békehadrendben a belügyminiszter irányítása alá tartozó 100 132 fős csendőrséget is, a haderő létszámát tekintve a világ 14. legnagyobb fegyveres ereje. Csakúgy, mint Nagy Britannia, nukleáris nagyhatalom, korszerű fegyverzettel. NSZK hadereje 219 733 fő, tartalékos 355 000 fő. Mozgósítható lakosság 19 594 118 fő, melyből 15 747 493 fő alkalmas katonai szolgálatra. Szintén korszerű fegyverzettel rendelkezik.
Az Európai Unió haderejéről némi tájékoztatást a Wikipedia is szolgáltat, részletezés nélkül és nem valami pontosan: Link Kifilézve az európai haderő létszámadatait, jóval nagyobb számot kapunk, mint India vagy Oroszország hadereje, közel azonosat az USA-éval, amit csak Kínáé halad meg. Mindezek ellenére az EU és "vezető" tagországok korrupt, hazaáruló "vezetése" a szintén korrupt és szintén hazaáruló kisebb tagállamok vezetésével karöltve, kilóra eladta népeit délibábos túlélési ábrándok kergetése és némi saját népétől lopott "aprópénzért", amit később amúgy is elszednek tőlük.


A helyzetet felületesen szemlélve ilyen kép tárul elénk, de akár a felszínen, akár a háttérben meghúzódók múltjában és származásában "kotorászunk", nem csak az szembetűnő, hogy akár az EU vezetését, akár egyes tagállamok kormányait vizsgáljuk, mindenütt belefutunk a politikai és pénzügyi életet irányító kazár-zsidó maffiába, kormánytagokként, köztisztviselőkként, katonai és rendvédelmi szervek magas rangú vezetőiként, ahogy a jog -és igazságszolgáltatás "megtestesítőiként" és végrehajtóiként is. Az Európa "vezető politikusának" kikiáltott, Merkel (Angela Kasner -> Kazmierczak), lengyel kazár-zsidó származású, ahogy a legtöbb kormány élén is kazár-zsidók állnak, és egyértelműen Európa-ellenes politikát képviselnek. A csak Európát sújtó Oroszország-ellenes szankcióktól a titokban, az európai lakosság jóváhagyása nélkül aláírt TTIP, a "szabad-kereskedelminek" nevezett, Európa egyoldalú kifosztásra és rabszolgasorba döntésére hozott egyezménye, csak az árulás egy kis része, az s.2277 -es amerikai törvény elfogadtatásának és bevezetésének szándékával.


A Brüsszeli Szabadegyetem történész professzora, David Engels (már a vezetéknév is bizalmatlanságot kelt) lehet, hogy téved, lehet, hogy nem, amikor a Római Birodalom hanyatlásához hasonlítja Európa hanyatlását, de egy biztos: akik Rómát egykor megbuktatták, ugyanazok és ugyanolyan módszerekkel ásták alá, majd rombolták le, mint most Európát. A helyzet menthető, csak söprögetni kellene, de nagyon gyorsan, és főleg alaposan, amit megnehezít az ellenség "bőrszíne", ugyanis alig észrevehető beolvadásuk oka pont az, hogy "fehérek". Lehetőség, átcsoportosítható kapacitás és eszközök is rendelkezésre állnak, csak a szándék megnyilvánulásaival van baj. A szándékosan saját életkörülménye megtartásával elfoglaltatott lakosság nem veszi észre, jelentős részük nem is akarja észre venni, és a lebutított része nem is tudja (a figyelem elterelésére kifejlesztett technikák miatt), hogy ellenlépései hiányában mindent elveszíthet, nem csak a megszokott életvitelét. A szó szerint: MINDENT, az életét, de nemzettársai életét is, gyermekei, unokái jövőjével együtt.

"Populista", magyarul szabadrablásban jeleskedő, saját törvényeiket megszavazó "uralkodó pártok" és a szintén uralkodó, kazár-zsídó irányítású bal-liberális hasonszőrű bűntársaik igáját nyögi a "demokratikus Európa". "Demokratikusan", eszeveszett mértékben lopnak, csalnak, hazudnak, kisajátítanak, adják el és gyilkolják képviselt országaik lakosságát. Persze ezek a "tulajdonosváltások" néhány gramm ólomtól, egy-két milligrammnyi "táplálékkiegészítő" ricintől vagy higany-kloridtól, egységes fellépéstől megszűnnek. A zsidóék által közkedvelt kálium-kloridból is csak néhány grammnyi kell, de van bőven kötél is. Az európai emberek számára nyilvánvalóvá vált - amit már évekkel ezelőtt is lehetett olvasni, akkor még csak "borúlátó jóslatnak" minősített írásaimban -, hogy véleményüket, szavazásaikat figyelmen kívül hagyják, "alkalmi süket" politikusaik nagy ívben tesznek "választóik" elvárásaira, bal-liberálisnak nevezett tettestársaik együtt.


Amíg "betegesen túl értelmes" emberek képesek pálcát törni világosabban látó, a kazár-maffia érdekeinek megfelelő elképzeléseket megkérdőjelező honfitársaik véleményének "hasznossága" és szükségessége felett, addig bármely társadalom kikezdhető, átalakítható és értékeit a kukába lehet dobni. Az emberek mindaddig politikai apátiában tarthatók, ameddig elaltatják elégedetlenségük forrásai feletti aggodalmukat. Az előjelek riasztóak, de a háború előtti időszakok féktelen tobzódása, egyfajta pótcselekvés, amellyel kompenzálni próbálják fokozódó nyugtalanságukat.

A "modern médiában" a csapból is reklámok folynak, mindegy, hogy politikai vagy a fogyasztás növelésére serkentők, mintha a megszokott élet normálisnak tekinthető mederben folytatódna (riasztó jelekként a kazár-zsidók mindent ellepő erőszakos képernyőn tartásával, előtérbe helyezésükkel a sajtóban, rádióban, a nemzetidegenek előtérbe tolásával), maguk és társaik sztárolásával, de a háttérben settenkedők előre eltervezték, hogyan húzzanak hasznot a felépített civilizáció halálából. Ebben a helyzetben már nincs kibúvó, nincs a mellébeszélésnek helye. A társadalmakra rátelepedő, most cionistának, a Római Birodalom idejében zsidóknak nevezett, de valójában a tudatos létrehozott és fenntartott belterjesség képviselői folytatják háborújukat az "emberiség" ellen.

David Engels és a többi hasonló "elemző" csak egyet nem mond el. A módszerek ugyanolyanok, mintha egy kaptafára gyártanák a válságokat, birodalmak megtervezett összeomlását, összeomlasztását. 2000 éve ugyanazokkal a módszerekkel bomlasztják a társadalmakat, mérgezik meg belülről, rombolják le az emberi értékeket. Nem csak a Római Birodalom bukása, de minden nagy háború előtt is azonos viselkedést mutatnak. Ahogy itthon is tapasztalható, a hatalmat bitorlók eszeveszett tempóban fosztogatják a közvagyont, mert még éhesebbek, még nem loptak, raboltak eleget, és a bizonytalantól való félelem olyan ebben az esetben, mint az idegesség miatti kényszerevés. Hányingert keltő tobzódásaik, egyre exhibicionalistább önünneplésük vége mindig ugyanaz. Saját imádott vezetőik áldozzák fel "híveiket" (bűntársaikat) tömegesen.


A jelenlegi helyzet mégis más, mint korábban a világtörténelemben. Bár az első és második világégésben is csökkenteni kellett a világ gyilkosainak létszámát (Churchill, Roosevelt, Sztálin, Hitler). A szaporodás egyre nagyobb mértékű, pedig az irányítók érdeke pont az, hogy kiválasztódásos alapon csökkenjen a számuk. Nem a szofisztikált állami struktúrák a hibásak, hanem az a tény, hogy Európát minimális "vérveszteséggel" elfoglalták, irányítását átvették, energiaellátását, az időjárás manipulálási lehetőségét, a zsarolás fő eszközeit megszerezték, és mindezt előre megtervezték. A Kalergi-terv 1922-es indításának eredménye Pán-Európa kialakításának a terve. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az "európaiknak", akik kiemelkedően segítik ennek a bűnös tervnek a végrehajtását. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy. Csak az tévedés, hogy Kalergi olyan hülye lett volna, ismerve az "arabok alkalmazkodási képességét", hogy igazából megfordult volna a fejében a faji keveredés. A Vatikán sem ebből az okból, vagy is az identitás nélküli, könnyen irányítható keveréknépesség létrehozása miatt hozta létre Mohamedet. A cél még mindig az, amit az írás elején említettem: a 2010. február 26-án kiszivárgott EKB utasítás harmadik pontja, "a katonai irányítás bevezetése".

Az I. és II. Világháború előtt ugyanígy raboltak, fosztogattak, és a háborúk után is még egy ideig. Szünetet csak azért tartanak, hogy a "buta gój" elrabolni valót termelhessen. A köztes időszakban, a "felhizlalás időszakában" pedig lenyomnak a torkukon egy újabb "izmust", egy újabb és emberibbnek nevezett ideológiát, melyekből hatalmas mennyiséget készleteztek be "raktáraikba", de újat nem dolgoztak ki, csak más nevet kapnak a régebbiek. A jelenlegi helyzet azért más, mert egyre fogy az idejük. Az emberi faj fejlődése elérte azt a szintet, amikor már bármelyik pillanatban összeomolhat a fosszilis energiahordozók birtoklására, használatuk kikényszerítésére és az emberek kiszolgáltatottságára alapított hatalmuk.


Sztálin 1953-ban nem véletlenül bekövetkezett halála után 1954-ben, az ukrán kazár-zsidó Hruscsov első dolga volt, hogy a Krímet, Luhanksz és Donyeczk megyéket Ukrajnához csatolja és helyreállítsa a kapcsolatot a New York-i zsidó világkormánnyal. Európa energiaellátásának Ukrajnán keresztüli ellátása bármikor felfüggeszthető. "Természetesen csak véletlen lehet", hogy a Valtzman-Porosenkóra testált Ukrajnában jelenleg IS dzsihadista terroristákat képeznek ki. Szintén "véletlen" lehet, hogy a közel-keleti konfliktusokkal és a 2011 elején gondosan előkészített és végrehajtott "Arab Tavasszal" elzárták a déli energiaellátási vonalakat is, egyúttal destabilizálták a Közel-Keletet (valójában újra felosztották, felosztják), miután Görögország égei-tengeri és ciprusi Leviathán medencebeli gáz - és olaj érdekeltségeit a Goldman Sach Megabank-rendszer, és az EU segítségével zárolták 2001-től (majd 2004-től, és végleg 2012-től az oroszokkal). A "falból létrehozott Ciprusi Görög Állam" offshore bankjai megszabadították Putyint az összefogásképes orosz oligarchák túlnyomó részétől, miközben a világ "nagy reménysége" a világ leggazdagabb oligarchájává "nőtte ki magát", jószerivel 2008. májusától.


Putyin nem csak a nem régiben kipattant panamai offshore-botrány, és a "Világ megmentőjét" alakító szereplőt megtestesítő felépített figura. Az európai emberek nagy százalékánál ugyanaz tapasztalható, mint itthon korábban Gyurcsány és Orbán megítélésekor. Mindkettőről bizonyított, hogy tolvajok, sikkasztók, rablók, és közvetetten összekapcsolhatók gyilkosságokkal is. A lakosság egy része mégis úgy gondolkodik, hogy: "ez még nem lopott annyit, mint a másik, ezért jobb vezető lehet". Idézve: "Orbán legalább óvja nemzetét", csak azt nehéz eldönteni, hogy a magyar nemzetet, vagy folyamatosan betelepülő kazár-zsidókat... Nem hinném, hogy nehéz lenne az utóbbi kérdésre válaszolni. Hol volt Orbán szigorú ellenőrzést és vizsgálatot követelése, amikor a FIDESZ 15 offshore Kft.-vel vitte ki a SIO-TOUR 171 milliárdját Ausztriába, amikor 2009-ben a 2%-ban magyar állami tulajdonú Omninvest ciprusi offshore 98%-os tulajdonosa, Gyurcsány és Szilvássy-fivérek, akiktől államilag felvásárolták milliárdokért a teljes oltóanyag készletet 2010 -ben és beépítették az influenza elleni lakossági vakcinába. A FIDESZ 14,5 milliárdos VÁM és ÁFA - csalását is elkenték, de sok minden mást is: Link Mint látható, öt éve is ugyanez volt a "műsor"...

Az "ilyen vezetőket" támogató és istenítő emberek nyilvánvalóan nem rendelkeznek erkölcsi értéknormákkal, nincsenek tisztában azzal, hogy az úton-útfélen dokumentál, bizonyított csalások, lopások, visszaélések, sikkasztások, hamisítások közvetlenül érintik a zsebét, pénztárcáját, vagyonát, életkörülményeit, családja, rokonai, barátai ismerősei megélhetését és első sorba a biztonságukat, miközben ezek az emberalattiak ellopják, kisajátítják, eladják a közös vagyont, amit felmenőink verejtékes munkával hoztak létre. Elfelejtik hogy a lopás, rablás, visszaélés nem elfogadható társadalmi, erkölcsi, etikai, morális értéknorma. Aki elfogadja, annyira be van szarva, hogy bármit elfogadna, csakhogy mentse tyúkszaros életét... és nagy valószínűséggel azért nem érzi sajátjának az ország vagyonát, mert egy tű érőt sem tett hozzá. Az előbbiek "csak" helyi problémák, de Putyin már százmilliók, milliárdok életét befolyásolja, befolyásolhatja, bár esetében nem sok logikus lehetőség kínálkozott hatalmának megtartására, mint a leggazdagabb oligarchává összelopni magát (ettől függetlenül a zsidó vejkó már kicsit túlzás).

Putyin gigantikus vagyona is a semmiből jött létre néhány év alatt, illetve nem a semmiből, hanem az orosz emberek munkájának ellopott gyümölcséből, hasonló módszerekkel, mint a magyar, lengyel, szlovák, cseh, román, bolgár stb. "pénzemberek" hirtelen összelopott vagyona. Van aki azt mondja: "Megérdemli, mert az orosz nép érdekeit tartja szem előtt"! Aki ilyet mond, szintén megérdemli azt amit kap (láncot vagy korbácsot)! Putyin vagyona és milliárdjai védelmére az orosz népet és Oroszország erőforrásait használja fel. Százmilliókat ver át, amikor a koszovói szerbeknek orosz állampolgárságot ad a Bill Clinton vezette kábítószer-maffia részesedés tranzitfelügyelete koszovói részesedése miatt, miközben Ukrajnában orosz lakosságot irtanak Porosenkó pribékjei, nyugati és lengyel magánhadseregek zsoldosai, "kilövési engedélyes műkedvelő" orosz-vadászai, a kazár-zsidó Dimitrij Jaros "jobb-szektorosai" akik már többnyire annyira ukránok, mint amennyire magyar a Jobbik "ellenzéki párt" vezetése. A legnagyobb baj Európa-szerte, hogy az emberek igen nagy része arról sem tud, hogy hőn szeretett politikai vezetői legfinomabban is fogalmazva idegen hatalom ügynökei, kicsit keményebb jelzőt alkalmazva kollaboránsok, és mivel többnyire nem ott születtek ahol a megbízóik, felesküdve a bennük megbízó népnek, esküjüket megszegve: hazaárulók... Putyin ilyen megvilágításban még nem hazaáruló, mert magánérdekeivel Oroszország érdekeit is védi (ami nem mondható el a magyarországi hatalombitorlókról), de ki ne kedvezne a "testőreinek"...


A jelenben kibontakozó háború, Európa szétszakítása, a terebélyesedő, kiprovokált Kínai-USA konfliktus, a hamarosan Európát teljes mellszélességgel megtámadó IS Svédországban és Ukrajnában kiképzett és felszerelt harcosainak rászabadítása az éppen "engedetlenkedő" európai tagállamokra, a NATO mozgósítás és hadiállapot bejelentése, az EU irányítás lemondása 180 napra, átadva a katonai irányítást az USA európai főparancsnokának, a totális közel-keleti konfliktus, Kelet-Európa leszakadása és csatlakozása a FÁK-hoz. Ez utóbbi esetében elmondható, hogy Kelet-Európa soha nem képezte teljes jogú részét Európának. Az EU-ba is csak azért erőszakolták be a kelet-európai országokat, hogy a bolsevik-rendszer alatt megtöltött malacperselyüket kiüríthessék, rájuk erőltetve az egyenlőtlen feltételekkel történő csatlakozást, magas kamatozású banki és lakossági hiteleket, devizahitel-csalási ügyleteket, bankkonszolidációkat, értékeik bagóért felvásárlását (megvesztegetéssel), kizsákmányolást, rabszolgaként éhbérért dolgoztatva, otthonát, életterét elvéve és eladósítva kiirtásra ítélve.

A történetnek Európa és a Közel-Kelet létszémcsökkentésével és újrafelosztásával még nincs vége, bár az európai háború még el sem kezdődött igazán. Még csak az előszele érezhető, mert mindenki tudja, hogy Európa "vezetői" már nyíltan szembefordultak választóikkal ugyanolyan csalási, törvényhozatali módszerekkel, mint amelyeket már "sikerrel kipróbáltak" korábban és "üzemeltetnek" jelenleg is Magyarországon. Nincs új a nap alatt, csak a buta, rettegő és ez miatt megalkuvó "emberek" lélekszáma növekszik, akik a beütemezett euró és dollárösszeomlástól, a háborútól rettegve azoktól várnak segítséget, akik létrehozták a jelenlegi állapotokat. De annyi mégis új, hogy többféle háborúból is választhatunk. Háború a migránsnak álcázottakkal, háború saját etnikumainkkal, háború elnyomóink, kifosztóink ellen, háború az életben maradásunkért mindenki ellen, és végül háború saját háborgó lelkiismeretünkkel, amely szemünkre hányja, hogy semmit, vagy nem eleget tettünk azért, hogy ne fajuljon idáig a helyzet...
Az európai és közel-keleti, majd amerikai és végül a távol-keleti emberveszteségek mindenkit meg fognak győzni, hogy rossz üzlet a kazár-maffiának dolgozni, mert szövetségeseit, támogatóit, kiszolgálóit is elpusztítja, ugyanis a vérfertőzés egyik velejárója a skizofrénia és a paranoia.


Európa lakosságába próbálják belesulykolni, hogy életképtelenek, nem képesek az összefogásra, haldokolnak nemzeteik. A kazár-maffia "fehérként", nemzetinek álcázva lopakodott be az egyes országok politikai és háttér-irányítási vezetésébe, majd kirabolta, jogfosztottá tette a lakosságot, de megfelelő vezetővel, és egységes érdekek mentén Európa népei fel tudnának és fel is fognak lépni a vegyi, biológiai, egészségügyi, gazdasági, szociális népirtás ellen, amit zsidó-Amerika, a brit királyi pereputty és Izrael kényszerít rá a világra. A hazugságokat jól mutatja az, hogy a zsidó családokban is már csak egy-két gyerek születik Európában és az USA-ban vagy más fejlettebb zsidó-fészekben, ahogy a szocializálódott etnikumoknál is. A minőségi lélekszám létrejötte nem csak európai vagy amerikai tendencia. A világ fejlettebb országaiban mindenütt jellemző, főleg a fejlettebb nemzetiségeknél. Ez a természet népességszabályozása és az emberi fejlődés eredménye, ellenben a kazár-maffia tömeggyilkos módszereivel, melyek csak stratégiai érdekeket és célokat szolgálnak. Pedig meg kell barátkozniuk azokkal a tényekké formálódott gondolatokkal, hogy bevethető hadseregeikben a feltétlen engedelmességű katonák vészesen fogynak, viszont ellenségeik száma napról-napra növekszik.


/Tulok/

  Hozzászólások
#11 | spartakusz - 2016.04.17. 11:08:44
Renegat néztem amit fel tettél videókat - és felmerült bennem az a kérdés, hogy nincs egy hadihajónak olyan szabályzata, hogy ha ennyi meg ennyi távolságra megközelíti egy ellenséges jármű köteles rá lőni? Itt nem lőttek rá. Adódott az én válaszom, talán nem érzékelte a technikájuk, hogy közelednek? Vagy efféle magyarázat - mi a véleményed?
vagy egy színház két fél tudtával!
spari...
#12 | Renegat - 2016.04.17. 16:04:29
Spari, itt még az USS Donald Cook amerikai rakétaromboló az orosz nemzetközi vizek határán volt a Balti-tengeren, a kalinyingrádi haditengerészeti kikötőtől 70 km-re.A két orosz repülő az amcsi romboló körüli merész manőverezése csak figyelmeztetés volt, eddig és ne tovább, mert lesz kapsz a fejedre mint ahogy korábban is megkapták (Khibini) és lealázva, szégyenszemre elkotródtak egy vontatóhajó segítségével.A román kikötőbe érve a stresszelt legénység kollektíve "felmondott".Az amerikai romboló még csak nem is élesítette fegyverzetét, mert tudták hogy úgy is ők húznák a rövidebbet.Az US Navy nem ér egy nagy kalap sz...t se a mai modern orosz fegyverekkel szemben.

https://www.metro...het-az-usa

http://www.kisalf...t/2413740/

http://htka.hu/ko...rendszerek

http://www.whatdo...ex2027.htm

https://www.rt.co...sian-jets/

Farnehézzé vált gatyája a yenkiknek a bokájáig csúszott és csak hisztizésre futja erejükből - Amerika provokál és kislányosan megsértődik ha fejükre öntik az éjjeli edényt.Mit keresnek hazájuktól 8000km-re hadihajóval az orosz partok közelében?

http://sputniknew...u-24s.html

http://www.presst...z-Ukraine/
#13 | spartakusz - 2016.04.17. 17:51:37
Köszönöm Renegat a válaszod - megdöbbentő az a fegyverkezési erő potenciál amivel rendelkezi, ahogy átnéztem a linkeket - amikor ez mellett tudjuk, hogy egyik fél sem tárja mindenki elé - közszemlére a valódi erejét képviselő technikát! Érthetetlen az orosz türelem, amikor azokat a térképeket szemlélem ahol körbe fogja az usa az orosz birodalmat - az ismert hadi technikával mint írtam az előbbi szösszenetemben! Félelem gerjesztése aki látja ezt!
De mit akarnak ezzel elérni - Hirosima meg Nagaszaki után nincs olyan, ha valaki elkezdi annak annyi és ezt már sokan tudják, tehát nem a félelem keltés, inkább mint a maffia gyógyszeriparban az áru eladása a cél szerintem - te mit gondolsz?

spari...
#14 | Renegat - 2016.04.17. 21:05:03
Spari, nehéz és összetett dolgot kérdeztél.Ahogy én látom felülről nézve, nagyon röviden megpróbálom összefoglalni.Az USA lételeme az örökös háborúzás, népírtás, élősködés más nemzetek emberi-és anyagi erőforrásainak kifosztása által.Ennek hatására szükségszerűen kifejlődött egy katona-ipari komplexum, melynek üzleti hátterében a pénzügyi hatalmak, vállalati-és pénzügyi oligarchák, magánbankok állnak szimbiózisban élve egymással.Ez alkotja ma az USA gazdasági-hatalmi elitjét.Az USA gazdasága 70-75%-ban fogyasztói gazdaságra épül, valódi gazdaság nélküli fedezetlen nyomtatott Monopoly játékpénzzel, mérhetetlen étvággyal és pazarlással.Ennek az igénynek az ilyen módon való kielégítésére -saját nemzeti önellátó gazdaság hiányában- csak a rablás, fosztogatás, hódítás, más nemzetek emberi és anyagi forrásainak kifosztása ad csak lehetőséget.Eddigi parazita életvitelük fenntartásához fogyóban vannak meglévő forrásaik, ezért igényt tartanak a Föld bolygó összes erőforrásainak birtoklására és felhasználására.A globalizmus jelszavával meghirdették az NWO (Világkormány) létrehozását, a világ nemzeteinek erőszakos összeolvasztásával -nemzetállamok megszüntetésével-, egy világkormány irányítása, felügyelete alatt, minden hatalom abszolút centralizálásával.Nevezhetjük ezt önkényuralmi diktatúrának, autokráciának, vagy más vadhajtásainak kinek-kinek tetszése szerint.Érdekeik és elképzeléseik szerint természetesen az úgynevezett jelenlegi önjelölt elit alkotná a világkormány abszolút hatalmi csúcsát.Ez nyitna új lehetőséget a világ korlátlan, önkényes és teljes kifosztása felé vezető úton, amit jelenleg elsődlegesen a cionista vezérlés alatt álló világhatalomra törő Amerikai Egyesült Államok képvisel.Itt gyorsan elérkeztünk a mába, a világban jelenleg folyó kaotikus események kellős közepébe, ahol folytatódik a küzdelem a független és szuverén nemzetállamok és a globalista rendet képviselő cionista és nemzetbomlasztó liberális hatalmi erők között.A harc egyre inkább áttolódik politikai síkról a valódi fizikai élet-halál harc síkjára, mivel a szembenálló két erő között a békés kompromisszum is lehetetlen.A többséget a világ szabad és gyarmati sorba taszított nemzetpárti néptömegei képviselik annak ellenére, hogy a globalista elit vazallus kormányok közreműködésével a nemzetállamokat különféle kényszerítő eszközökkel az USA/NATO katonai szövetségbe próbálják integrálni.Az ellenpólust a szabad szuverén nemzetállamok képviselik két-és többoldalú gazdasági és katonai szövetségekbe tömörülve, mint pédául a BRICS.Legfőbb közös gazdasági és katonai vezető erejük Oroszország, Kína, India, Irán, Brazilia.Az igazi harc még csak ezután kezdődik, reméljük lesznek túlélők is.

Egy kis háttérhatalmi összeállítás kiegészítésként:

http://www.seawap...bel/Jesuit

http://presscore....tates.html

http://vaticannew...ire-1.html

http://humansaref...shima.html
#15 | Aramis - 2016.04.18. 01:42:36
Szeretném ha odafigyelnénk a körülöttünk folyó migráns eseményekre, mert hazánkat úgyan úgy érinti mint a többit.

Az ENSZ tanácsa keresettel élt Németország, Franciaország és Olaszország felé, hogy népeit a közel kelletröl és északafrikából érkezö migránsokkal lecserélje.

Ez nem vicc!

Nem rég lett ismert a következö ENSZ közlemény, melyet még 2001 be meghozott a UN Population Division Replacement Migration (ST/ESA/SER A./206)
Bövebben itt:
http://www.un.org...ration.htm

Az ENSZ felszólitotta Németországot, hogy 2016 végéig 11,4 millió migránst fogadjon be, még akkor is ha szociális feszültségeket fog okozni. (rise to social tensions)
Az ENSZ tulajdonában lévö világbank elnöke Jim Yong Kim 2015 oktoberében a következöt nyilatkozta: az európai népek cseréje a gazdasági fejlödés motorja. (engine of oconomic rowth) és minden eszközzel a világgazdaság érdekében egy esetleges demografiai változást meg kell akadályozni. Ezen célt, a világ nagyrészének gazdasági kutatói természetesen támogatják.
A kemény dió még csak most jön.
Napokkal ezelött a Bonn közelében a St. Augustin városában tanácskoztak a szövetségi országok miniszterei, ahol a szövetségi kormány tájékoztatta a minisztereket arról, hogy az év végéig tíz millió migránsokat kell befogadniuk!!! Mindez még az egyszerü polgárnak abszurnak tünik, de tényekkel lehet bizonyitani.
Csak egyett kell tudnunk, a szövetségi kormány minden egyes migránst ugy számol, hogy legalább két családtag utána költözik. 2014 be jött 300.000 asylant családi után költözök 600.000 tehát 900.000. 2015 be mondjuk egy millió, után költözök három millió, a 2016 os évbe könnyen lehet három vagy akár négy millió és már ott vagyunk a tíz milliónál !!!
Csak azt szeretném tudni, ha ezt 2001 be az ENSZ be megtárgyalták, akkor mért vakitanak benünket mindenféle magyarázatokkal, nagy beszédekkel, tiltakozással meg kitudja , hogy mivel nem. Hazánk ugyan úgy tagja az ENSZ nek mint a többi 192 tag állam. Igy, ezt már a korábbi magyar kormányok igen csak tudták mint ma az Orbán kormány. Tehát még mindig hazudunk a népnek ahogy ezt maga Gyurcsán is bevalotta. Orbán meg úgy tesz mint anak idején 89 junius 16 án, követelte az oroszok kivonulását, hol ott már tudomása volt arról, hogy az oroszok kivonulnak Magyarország területéröl.
Mikor kezdünk meg normális népnek lenni? Voltak, vannak és lesznek is titkok, de a közérdekü eseményekröl igen csak tájékoztatni kellene a nagyközösséget, mert úgye a bizalom az nagy úr!

Valahol itt az igazság, de velünk nem közlik

YouTube Videó
#16 | Renegat - 2016.04.18. 02:55:16
Aramis!
Csak egy megjegyzést fűznék az előbbi hírhez.

Ha ez tényleg így lesz:

EURÓPA ÉGNI FOG ÉS ROPOGNAK A FEGYVEREK!!!

Lopakodó globalizáció-ezt nem fogjuk engedni!
Gyáva népnek nincs hazája!Kultúrális, szociális, társadalmi, egészségügyi, vallási, történelmi, párhuzamos társadalmi hatásaival nem számoltak?Nem gépek vagyunk, hanem érző, gondolkodó, saját identitástudattal rendelkező, saját nyelvünkben-és szokásainkban, hagyományainkban élő őseink földjéhez ragaszkodó emberi lények!

Degenerált gazdaságkutató véglények!

Ennek a luvnyának a dumájától, látványától hányingerem van, kihozta belőlem a vadparasztot...mert aszongya:

"Zsidók lesznek a középpontban, ez egy hatalmas átalakulása lesz Európának"

***********************

Degenerált gazdaságkutató véglények!

Ezekkel a primitív, lusta, analfabéta vadakkal akarják Európa gazdaságát felpezsdíteni!Na neee!

http://napimigran...aba-allni/

***********************

Mindenki nyugodjon le, a világcirkusz zavartalanul folytatódik tovább, bárki részt vehet benne, mint egy Las-Vegasi hazárdjátékban vagy egy paintball kalandjátékban.

Az ASEAN (Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége) által április 12.-től megrendezett úgynevezett terrorizmus elleni "Komodo 2016" fedőnevű Csendes-óceáni nemzetközi tengeri hadgyakorlaton 35 országon kívül, az amerikaiak mellett -a potenciális ellenségnek kikiáltott- Oroszország és Kína másodszor is benevezett a szórakoztató hadijátékba.

Már csak a nem létező terroristákat kell hajkurászni és megtalálni a Csendes-óceánon.Hülye játék, hülye gyerekeknek.Ha nincs ellenség, majd csinálnak maguknak néhányat az ISIS példája nyomán. Csak néhány országot kell hazavágni és rögtön lesz sok szétlőhető földönfutóvá tett terrorista ágyútöltelék, pénzt, paripát, fegyvert adnak hozzá ingyen, csak ellenség és háború legyen belőle...így indult el -az USA által mesterségesen szított és szponzorált- Európát elözönlő illegális migráns invázió.Isten nem ver bottal, visszakapják ők még ezt kamatostól, amikor nem is számítanak rá.

http://rbth.com/n...016_585187

http://tass.ru/en...nse/869034
#17 | Hegel - 2016.04.18. 22:36:42
A cél európával ugyan ez! :

http://postaimre....dmore=1072

https://vimeo.com...

Báár Pityu olyan intézkedéseket hoz ami racionálisnak tünnek, de mintha Szeszáknak is igaza lenne...még akkoris ha a koronával kapcsolatban másként látom a dolgot. De ezen kivül???Frown

A vérnyomásnak nem tesz jót a polityika Grin

http://www.titkol...ef=Default
#18 | Hegel - 2016.04.19. 12:33:25
Baxx meghivlak aztán ha nem azt csinálod amit parancsolok akkor átbaxlak a szomszédnak lásson az el minden jóval...http://napimigran...zank-iden/ Ez a banda még mindig nem érti ez igy faramucibb mint a genderizmus liberalizmus..ez totál győkérség.

Megkezdődőtt a kiválogatás és aki nem felel meg azt a magyarok és mások nyakába....papa is elmehet a keritéscikijével a pitsába....mikor a fegyverbiznicből profitál.
http://napimigran...forjeinel/ Az úr magához rendelhetné ezt a népséget a szönyeg szélére amelyik itt kavarja a xart!
#19 | Renegat - 2016.04.20. 01:45:31
Figyelemre méltó - Nógrádi György: Felhívás Európához - Echo Tv
Közzététel: 2016. ápr. 19.

https://www.youtu...-RJDYp-L68
#20 | spartakusz - 2016.04.20. 11:46:03
VILÁGGYILKOSSÁG - IGEN A RÁK IS AMIT KARANTÉNBA KELL ZÁRNI MERT FÉLELMETESEN TERJED A FÖLDÖN!
Ma erről beszélnek 17:00 órától élőadásban itt:
http://www.kubiny...

ajánlom minden valódi magyarnak4
spari...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum