NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  "V√©gs√Ķ megold√°s": n√©pirt√°s? Avagy, utols√≥ kenet Eur√≥p√°nak?
"V√©gs√Ķ megold√°s": n√©pirt√°s? Avagy, utols√≥ kenet Eur√≥p√°nak?A Morgenthau -√©s Kaufman tervei (a n√©metek steriliz√°l√°sa, kiirt√°sa √©s N√©metorsz√°g ter√ľlet√©nek feldarabol√°sa, felsz√°nt√°sa) tipikus reakci√≥ja a h√°bor√ļt vesztett N√©metorsz√°g felsz√°mol√°s√°ra tett er√Ķfesz√≠t√©seknek. A Morgenthau-terv a zsid√≥ megtorl√°s azon "term√©ke", mellyel bossz√ļt √°lln√°nak a zsid√≥kat √©rt s√©relemek√©rt, nevezetesen a zsid√≥ talmudi fajelm√©let visszal√∂v√©s√©√©rt a "felad√≥nak". A Kaufman-terv "szer√©nyen" csak k√©nyszersteriliz√°ci√≥t √≠r el√Ķ a n√©pirt√°shoz, b√°r Merkel √©s elvt√°rsai a kor√°bbi "tervekhez" is visszany√ļltak, √≠gy nem csak a n√©metek - mint potenci√°lis vesz√©lyforr√°s - de minden eur√≥pai c√©lkeresztben van. K√©rem csak er√Ķs idegzet√Ľek olvass√°k tov√°bb, mert a cikk v√©g√©re eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°ja lesz, magas v√©rnyom√°s, l√©gz√©si zavarok, √©tv√°gytalans√°g, letargia, de ezen t√ľnetek napok telt√©vel elm√ļlnak!

Merkel menek√ľlt√ľgyi politik√°j√°nak az eredm√©nye, hogy az IA-nak (Iszl√°m √°llamak) 2016 v√©g√©re a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°gban kb. 200.000 harcos √°ll majd rendelkez√©s√©re. Ezek a harcosok 24 √≥ra leforg√°sa alatt k√©pesek egyszer√Ľ k√©zi fegyverrel kb. 4-5 milli√≥ n√©metet meg√∂lni, miel√Ķtt a sz√∂vets√©gi katonai v√©delem erre reag√°lhatna. √ögy technikailag √©s taktikailag, egy √≥ri√°si pogromot (n√©pirt√°st) lehet v√©grehajtani a n√©meteken √©s ezt mag√°ban N√©metorsz√°gban. Nagyon meglep√Ķdn√©k azon, ha ezt az IA nem ismerte volna fel. A "fert√Ķz√©s" tov√°bb fog terjedni Eur√≥p√°ban, b√°r rem√©lhet√Ķleg egyes orsz√°gok m√°r nem kaz√°r maffi√°hoz h√Ľ politikusai szembefordulnak!

Tegy√ľk fel egyszer√Ľen a k√©rd√©st, hogy mikor √©s hogyan kezd√Ķdik meg az √∂ld√∂kl√©s?

N√©zz√ľk a n√©met alkotm√°nyv√©delmi hivatal jelent√©s√©t m√©g a Merkel √°ltal megind√≠tott illeg√°lis n√©pv√°ndorl√°s el√Ķtt. Kb. 30-40.000 er√Ķszakra k√©sz iszlamista l√©tsz√°m volt N√©metorsz√°gban. A libanoni menek√ľltt√°bor elemz√©s√©b√Ķl tudott, hogy az ott tart√≥zkod√≥ sz√≠riai menek√ľlteknek a 2%-a er√Ķszakra k√©sz szem√©ly. Ha ezt √∂sszevetj√ľk a m√°r 2015-ben be√©rkezett 1,5 milli√≥ Merkel-menek√ľlt sz√°m√°val, ez annyit jelent, hogy jelenleg kb. 30.000 er√Ķszakra k√©pes iszlamista √©rkezett N√©metorsz√°gba. Teh√°t az IA ma m√°r kb. 60-70.000 harcossal sz√°molhat.

Az esem√©nyek tov√°bbi alakul√°s√°nak folyamat√°r√≥l ne legyenek ill√ļzi√≥ink. Az EU-b√≥l hi√°nyzik minden politikai akarat (l√°sd: Dr. Morvai √©s Dr. Gaudi EU-besz√°mol√≥j√°t Link) olyan mint a k√ľls√Ķ hat√°rok fegyverrel val√≥ v√©delme, negat√≠v. Horv√°torsz√°g egy √°tj√°r√≥h√°z lett. A Lampedusa el√Ķtt a katonai v√©delmi flotta embercsemp√©szettel foglalkozik ahelyett, hogy a katonai lehet√Ķs√©geit alkalmazn√°. Az EU, a g√∂r√∂g k√ľls√Ķ hat√°rok v√©delm√©t "bizarr b√∂lcsess√©ggel" √°truh√°zta a szomsz√©dos T√∂r√∂korsz√°gra, ami az eddigi vil√°gt√∂rt√©nelemben egyed√ľl√°ll√≥ bl√Ķdli.

T√∂r√∂korsz√°gnak nem √©rdeke, hogy a Nyugat-Eur√≥p√°ba tart√≥ muzulm√°n √°ramlatot megakad√°lyozza √©s nem is fogja, mindenekel√Ķtt f√Ķleg nem tart√≥san. Azzal nem fog megv√°ltozni semmi, ha Merkel asszonyt menesztik √©s mondjuk helyette a sz√∂vets√©gi korm√°nyz√≥t majd Sch√§ubl√©nek h√≠vj√°k. Afg√°nok, pakiszt√°niak, szom√°liaiak, nig√©riaiak, szeretn√©nek maradni - sz√≠riaiak a vil√°g minden sark√°b√≥l milli√≥an √©s milli√≥an fognak be√°ramlani illeg√°lisan N√©metorsz√°gba. A kulcssz√≥ pontosan √ļgy hangzik: "sz√≠nes k√∂zt√°rsas√°g", mert ez politikailag √≠gy k√≠v√°natos.

Kedvez√Ķ esetben a k√∂vetkez√Ķ √©vben a bev√°ndorl√≥k sz√°ma cs√∂kkenhet, a mai √©s a m√ļlt√©vi 600%-os fejl√Ķd√©si r√°t√°val szemben, √©s ez az illeg√°lis √°ramlat, ha sok szerencs√©nk van, √°lland√≥sulhat. Ha a jelenlegi sz√°mokat figyelembe vessz√ľk napi 15.000 bev√°ndorl√≥. Ez annyit jelent, hogy √©v v√©g√©re kb. 5-6 milli√≥ f√Ķr√Ķl besz√©lhet√ľnk. Ha visszat√©r√ľnk a 2%-os szab√°lyhoz, akkor 2016 v√©g√©re tov√°bbi 100.000 – 120.000 bev√°ndorolt harcossal sz√°molhatunk, √©s ha √∂sszeadjuk a m√°r itt tart√≥zkod√≥kat, kapunk 160.000 – 190-000 er√Ķszakra k√©pes l√©tsz√°mot. Egyes eur√≥pai orsz√°goknak nincs is ekkora hadereje.

Ezt a l√©tsz√°mot m√©g n√∂velni fogj√°k a Sz√≠ri√°ban operat√≠van tev√©kenyked√Ķ IA-b√≥l kiv√°l√≥k, akik szint√©n Nyugat-Eur√≥p√°ba tartanak. Ennek k√©t oka van: els√Ķ, hogy Assad, k√∂sz√∂nhet√Ķen az orosz seg√≠ts√©gnek, val√≥sz√≠n√Ľleg a h√°bor√ļt megnyeri. Ebb√Ķl kifoly√≥lag az IA harcosok T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl Nyugat-Eur√≥p√°ba fognak v√°ndorolni. Ez a fajta elv√°ndorl√°s (Erdog√°n j√≥indulata √°ltal t√°mogatva) megkezd√Ķd√∂tt. A m√°sodik ok: Sz√≠ri√°ban az IA-harcosoknak lassan nincs kedv√ľk egy m√°sodrend√Ľ h√°bor√ļt folytatni a Szahar√°ban, ha egy gazdag Nyugat-Eur√≥p√°ba sokkal t√∂bbet lehet megszerezni, rabolni.

Az iszl√°m, k√∂vetkez√Ķ frontja egyszer s mindenkor Eur√≥pa. A helyzet oly kedvez√Ķ, mint amilyen 1000 √©ve nem volt ennyire alkalmas. Az IA vezet√Ķi nem h√ľly√©k, igen csak gyorsan √°tcsoportos√≠tj√°k csapataikat a k√∂vetkez√Ķ hadszintt√©rre. Ha a csapatainak csak a 10 - 20%-√°t, mint √ļgynevezett "menek√ľlteket" √°ttelep√≠ti N√©metorsz√°gba, kitesznek 30 - 60.000 f√Ķt, √©s m√°r 2016 v√©g√©re el√©rik a 200.000 f√Ķs l√©tsz√°mot.

Felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy mikor lehets√©ges 200.000 f√Ķt aktiv√°lni? A v√°lasz egyszer√Ľ: ha elegend√Ķ fegyverrel rendelkeznek.

Itt j√∂n a k√©pbe Ukrajna √©s Sv√©dorsz√°g, az Ukrajn√°ban kik√©pz√©s alatt √°ll√≥ dzsihadist√°k √©s a Sv√©dorsz√°gban "elt√ľnt", t√∂bb mint 10 ezer "bev√°ndorl√≥". Vegy√ľk figyelembe az elm√ļlt id√Ķszak IA h√°bor√ļit, ismerj√ľk a h√≠rekb√Ķl fanatizmusukat. √Ėld√∂kl√©seiket, nap mint nap folytatj√°k, gyakorolj√°k. Egy helyi bevet√©sre sz√°nt IA harcosnak nem kellene mag√°t meger√Ķltetni, hogy egy nap leforg√°sa alatt 20-30 naiv, felk√©sz√ľletlen √©s f√Ķleg fegyvertelen n√©metet, vagy m√°s eur√≥pai nemzet polg√°r√°t meg√∂lj√∂n - legal√°bbis az els√Ķ napon, ha a t√°mad√°s j√≥l szervezett √©s meglepet√©sszer√Ľ.

Ez 250.000 harcos est√©ben alapos val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel 24 √≥r√°n bel√ľl, 4-5 milli√≥ lehets√©ges halottat eredm√©nyezhet, miel√Ķtt a sz√∂vets√©gi vagy a tagorsz√°gi hader√Ķ egy√°ltal√°n reag√°lni tudna. Ez annyit jelent, hogy az els√Ķ h√©ten laz√°n kb. 10 milli√≥, de nincs kiz√°rva a 20 milli√≥ feletti meg√∂lt emberek sz√°ma sem, felt√©ve ha elegend√Ķ l√Ķszerrel rendelkeznek.

Feltehet√Ķ a k√©rd√©s mikorra v√°rhat√≥ a t√°mad√°s?

Vegy√ľk figyelembe, hogy a t√©li hideg id√Ķszak nem ide√°lis, mert t√ļlnyom√≥r√©szt arabokr√≥l van sz√≥, de biztos, hogy az afrikaiak is r√©szt v√°llalnak. 2016 √©v eleje m√©g korai lenne, mert a csapatok l√©tsz√°ma nem √©ri el a sz√ľks√©gest. 2018 a tervez√©si horizontban m√°r el√©g k√©s√Ķi d√°tum. Mi√©rt v√°rjanak olyan sok√°ig, ha ezt el√Ķbb is el√©rhetik? Az els√Ķ val√≥s t√°mad√°si id√Ķpont, amelyre az IA tervez√Ķinek t√∂rzse el√©gg√© felk√©sz√ľlhet, az 2017 eleje, teh√°t a v√°rhat√≥ t√°mad√°s id√Ķpontj√°ig a mai napt√≥l sz√°m√≠tva marad sz√°munkra kb. 12-14 h√≥nap mondjuk 420 nap.


Meddig tartana 200.000 gyorst√ľzel√Ķ k√©zifegyvert az orsz√°gba becsemp√©szni?

200.000 fegyver eset√©n, napj√°ba 476 db kellene N√©metorsz√°gba csemp√©szni. Nem egy nagy logisztikai kih√≠v√°s, k√ľl√∂n√∂sen akkor nem ha az √°r√ļ √°raml√°s√°nak folyamata beindult. A k√°b√≠t√≥szercsemp√©szek m√°r profik ebben. A legalkalmasabb hely erre Koszov√≥. Boszni√°ban m√©g nem panaszkodtak fegyverhi√°nyr√≥l. N√©metorsz√°gban az illeg√°lis fegyverkereskedelem m√°r √©vek √≥ta muzulm√°n k√©zben van. Minden tizedik √°ruval megrakott teheraut√≥ a n√©met aut√≥p√°ly√°n T√∂r√∂korsz√°gb√≥l j√∂n. Napi 476 l√Ķfegyver annyit jelent, hogy 10 teheraut√≥ 47 fegyverrel. Hat√°rellen√Ķrz√©s nincs, teh√°t nem gond.

Az, hogy 200.000 IA harcost 2016/17 re felfegyverezzenek, alapj√°ba v√©ve lehets√©ges. 2017 √©v elej√©re egy ar√°nylag kell√Ķen el√Ķk√©sz√≠tett t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©ge van a muzulm√°n k√∂z√∂ss√©gnek, lefedni N√©metorsz√°g ter√ľlet√©t. Eur√≥pa leggazdagabb orsz√°g√°ban egy k√©t nap leforg√°sa alatt, t√∂bb milli√≥ "hitetlent" √∂lhetnek meg. A d√∂nt√©s, hogy ezt a lehet√Ķs√©get kihaszn√°lja-e az IA, nem rajtunk m√ļlik.

2016 v√©g√©re az IA-nak 200.000 embere lesz az orsz√°gban. Az elsz√°ll√°sol√°suk sz√©tsz√≥rt, ter√ľletileg lefedve t√∂rt√©nik menek√ľlt sz√°ll√°sok kialak√≠t√°s√°val. Ez annyit jelent, hogy a vid√©ki lakoss√°gnak semmi menek√ľl√©si lehet√Ķs√©ge sem lesz. Egy ter√ľletileg lefedett, j√≥l koordin√°lt meglepet√©st√°mad√°s eset√©n, k√∂zel egy h√©t leforg√°sa alatt t√∂bb mint10 milli√≥ n√©met hitetlent tudn√°nak meg√∂lni a honv√©delem tehetetlens√©ge k√∂vetkezt√©ben.

A jutalom a meg√∂ltek ut√°n az, hogy a gyilkol√≥ az √°ltala meg√∂lt h√°z√°ba bek√∂lt√∂zhet √©s nem kell tov√°bb s√°torban √©lnie. Ezzel az √°llam milli√°rdokat megsp√≥rol a meg nem √©p√≠tend√Ķ h√°zakon, egy-k√©t h√©t ut√°n pedig m√°r senki sem besz√©l r√≥la. Nem tartom annyira lebut√≠tottnak az IA -t, hogy ezt a t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©get ne ismerte volna fel. M√°r az√©rt sem, mert t√∂rt√©nelm√ľnk tele ilyen √©s hasonl√≥ t√°mad√°sokkal √©s h√°bor√ļkkal. Igaz, nem sok√°ig √©lvezhetik...

Valamikor √≠gy tett Mohamed is a hadj√°ratai sor√°n. A jutalom a megnyert t√°mad√°sok √©s h√°bor√ļk eset√©n, h√°zak, ter√ľletek, p√°lma√ľltetv√©nyek, lovak, tev√©k, apr√≥j√≥sz√°gok, valamint a fogs√°gba eset n√Ķk √©s gyerekek, k√©s√Ķbb ezeket mint rabszolg√°kat √°ruba lehetett bocs√°tani. Ez az egyik vonzer√Ķ, mely siker√©hez hozz√°j√°rult. A Kor√°nban egy eg√©sz sure err√Ķl sz√≥l, mely a zs√°km√°ny feloszt√°s√°t szab√°lyozza. (Sure 8)

Már nem is tudom, hogy álmodok vagy ez a valóság...

Ha arra gondolok, hogy politikusaink - remélem olvassák az oldalunkat - azon tétováznak, hogy kvótázunk vagy ne kvótázunk, a kvótarendszer azt jelentené, hogy nem csak a németeket mészárolná le ez a gyilkos banda, hanem Európa nagy részét is. Ez az amit a zsidóság szeretne, mert tudjuk, hogy a piszkos munkákat mindig másokkal végeztetik el.

Hitetlen megölése az emberi jogok törvénye, a iszlám törvények értemében

Emberi jogok csak akkor l√©teznek, ha a sari√°val √∂sszef√ľggenek, teh√°t Isten akarat√°b√≥l lem√©sz√°rolni a "hitetleneket".

A v√©res iszlamista terrort√°mad√°s ut√°n P√°rizsban majd Br√ľsszelben a politikusok egy szigor√ļ rend√Ķri √©s b√ľntet√Ķt√∂rv√©nyileg k√∂vetkezetes rendfenntart√°s ut√°n √°h√≠toznak, mellyel val√≥j√°ban az √Ķslakoss√°got tudj√°k ketrecbe z√°rni. Ez sajn√°latos, de Eur√≥pa egy √©rdekk√∂z√∂ss√©g, melyet szorosan √∂sszefog√°ssal, minden er√Ķvel meg kell v√©den√ľnk.Egy √©rdekes esem√©ny zajlott le - amir√Ķl igen csak kevesen tudhatnak - 1990 ben Kair√≥ban, ahol 45 iszlamista orsz√°g tal√°lkozott, pontosan 42 √©v ut√°n az ENSZ 1948-as √©vi Emberjogi-Charta megjelen√©s√©t√Ķl, megfogalmazt√°k az emberi jogokat iszl√°m √©rtemben. 1990. augusztus 5-√©n kiadt√°k a "Kair√≥ Iszlamista Emberi Jogok Nyilatkozat√°t". Link

Az √©rdekk√∂z√∂ss√©g v√©delme nemes feladat √©s ezt t√°mogatnunk is kell, de ahhoz hogy eredm√©nyes megel√Ķz√Ķ int√©zked√©seket hozzunk, sz√ľks√©ges lenne egy k√©rd√©snek ut√°nan√©zni, hogy melyek azok a forr√°sok, amelyekb√Ķl az iszlamist√°k t√°pl√°lkoznak? Ok √©s okozat!!! Milyen √©rt√©keket √©s c√©lokat k√©pvisel az iszl√°m? Az iszlamizmus val√≥ban Eur√≥p√°hoz tartozik?

Ezt ekkor 45 orsz√°g elfogadta √©s al√°√≠rta a nyilatkozatot (√©s ezzel hal√°los √ćt√©let√ľket is), melyben a saria az egyetlen forr√°sa minden egyes cikk megfogalmaz√°s√°nak. Ma m√°r a nyilatkozatot 57 orsz√°g √≠rta al√°. Ezzel a nyilatkozattal ezek az orsz√°gok az UN.Charta emberjogi megfogalmaz√°s√°t√≥l elb√ļcs√ļztak. Nem kell azon csod√°lkoznunk, ha a nyugati emberi jogok fogalma a dzsihadist√°kn√°l el√©rte a kritikus pontot.

A Kor√°n √©rtelm√©ben a b√©ke csak akkor lehets√©ges ha mindenki a muzulm√°n vall√°s al√° rendeltetik. Mert az iszl√°m csak akkor fogadja el az emberjogi t√∂rv√©nyeket ha ez a Kor√°nnal √©s a sari√°val √∂sszeegyeztethet√Ķ. Egy muzulm√°n h√≠v√Ķ sz√°m√°ra a nyugati √©rt√©kekhez val√≥ alkalmazkod√°s maradand√≥ √∂nmegtagad√°st jelent.
A t√∂r√∂k √≠r√≥ Zafer Senocak, √≠gy fogalmazott: "akkor is, ha nagyon sok muzulm√°n nem akarja elfogadni, a terror az iszl√°m sz√≠v√©b√Ķl fakad, mert maga a Kor√°n az eredete."
El√©g szomor√ļ tudni, hogy az iszl√°m vil√°g kiirt√°sa indok√°hoz Eur√≥pa az "√°ldozati b√°r√°ny"...

/Aramis/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Hegel - 2016.04.28. 23:00:49
Igen! Val√≥ban er√Ķs idegzet√Ľnek kell lennie annak, aki ezt v√©gigolvassa √©s f√Ķleg meg is √©rti hogy nagyon is lehets√©ges.
Nemigaz√°n linkeltem azokat az oldalakat mostans√°g amiket √°tfutottam, mert en√©lk√ľl is 170 a v√©rnyomim, majdnem √°lland√≥an mindenfajta bogy√≥val.

N√©metek √©s a visszav√°g√°s? - Nos jav√≠tsatok ki ha nem j√≥l √©rtettem a neten fellelhet√Ķ √≠r√°sokat. M√°r a francia forradalom is a Rothschild √©s Rockefellerek seg√©dlet√©vel volt finansz√≠rozva, illetve Rothscild√©k ekkor a furfangjukkal magas hasznot h√ļztak, k√∂v I. Vh. amit szint√©n √Ķk finansz√≠roztak √©s trianoni dikt√°tum lett a v√©ge mert csak! A II. Vh. v√©gk√©ppen, mert csak, √©s Hitler egy√©bk√©nt is valamelyik Rothschild papa zabigyereke volt... k√∂zvetlen k√∂rnyezete zsid√≥ √©s azok voltak a feles√©g√©vel egy√ľtt... innen kezdve a megrendezett zsid√≥√ľld√∂z√©st kik is finansz√≠rozt√°k √©s tett√©k??
√Čs kik s√ľllyesztett√©k el a emberekkel a haj√≥kat? Csak mert err√Ķl mondjuk √≠gy olvastam, √©s Ford Henri besz√©de is err√Ķl tan√ļskodik!

Na ennyit a zsid√≥-n√©met cs√∂rt√©r√Ķl. Eg√°lban vannak!

A bev√°ndorl√≥ migrik 70%-√°t nem tal√°lj√°k (N√≥gr√°di), ha bev√°ndorolt N√©metorsz√°gba 1.200.000 ember tavaly f√Ķleg saj√°t szememmel is l√°tva katonakor√ļak, ennek ha 70%-√°t nem tal√°lj√°k, vagy t√∂bb helyen jelentkeztek a p√©nzt felvenni √©s √≠gy nagyobb a l√©tsz√°madat, akkor is l√°that√≥ a magatart√°sukb√≥l, valami a n√©met sz√°nd√©kban nem stimmel. Hazudtak hogy munkaer√Ķ kell, meg a t√∂r√∂k iszl√°mmal val√≥ t√°rgyal√°sok minden megk√©rdez√©s n√©lk√ľl d√∂ntve az emberek m√°s nemzetek feje felett, kicsit fura!

Emberjogilag is és most hol a sápítozás kérdem én?

Fentieket N√≥gr√°di besz√©deib√Ķl √≠rtam!(link oldalt valahol..nincs m√°r t√ľrelmem ehhez a faxkalap band√°hoz... itt elolvasom, hogy m√©gis tudjam, azt√°n Isten kegyelm√©be aj√°nlom magamat √©s csal√°domat, m√°st nem igaz√°n tehetek!

Mo... a politika hangosan! - "nem kell kv√≥ta" - halkan meg 200 pakiszt√°ni j√∂het az egyetemeinkre tanulni... √©s a pakik iszl√°mh√≠v√Ķk bizony √°m!
A b√ľd√∂s pits√°ba ha felemelni k√©ne mi√©rt nem 200 cig√°nyt tesznek be az egyetemekre, h√°tha t√©nyleg amilyen r√©g√≥ta itt √©lnek m√©g b√°rmi is elkezd√Ķdhetne a felz√°rk√≥z√°sukban... nem, iszlamista pakik kellenek... csendben. Sz√≥val mi ez a sunyiz√°s???

kv√≥ta n√©lk√ľl:https://kuruc.inf... is lesznek elegen. Ezeket hova a faxba toloncolj√°k vissza ha???
√Čs mi az hogy 25 √©ves gyermek? ja agyilag???
Malacpersely szindróma:https://kuruc.inf...
itt 300 ott 3000 amott 200 imitt ennyi amott annyi..oszt tele vagyunk mint a d√©ki busz..√©s sz√©p lassan stik√°ba kv√≥t√°n fel√ľl is lesz itt r√©tin√©ger...

Mintha a politikusok nem tudn√°k, hogy mi ennek a k√∂vetkezm√©nye, ennek a folytonos er√Ķszakos kang√∂rcsben vaj√ļd√≥ b√∂rt√∂nt√∂ltel√©keknek. Nincs k√©ts√©gem sz√©tl√Ķtt√©k a b√∂rt√∂n√∂ket is, √©s a t√∂ltel√©kek is idev√°ndoroltak.

Ez nem munk√°sk√©z terv volt, hanem eleve irt√°si terv... l√°tni... N√≥gr√°dit √©rdemes hallgatni √©s √©rdemes figyelni mikor igyekszik PC m√≥din fogalmazni √©s amikor valamelyik politikusra azt mondja de szereti √©s igaz√°n, ott valami m√©g van amir√Ķl nem besz√©l!

Iszl√°m: A Kor√°n viszonylag norm√°lisan fogalmaz, valamelyest a √≥sz√∂vets√©g sorait szur√°kba szedve (soronk√©nt sz√°mozva s√Ľr√Ľn √°ld√°s Allahra)

Mondjuk az ószövi is a gyilkolást preferálja...

Namost ez a sok balfax pap, akinek tudnia k√©ne az eg√©sz vil√°gegyetemet 1etlen TEREMT√ē teremtette csak ah√°ny kult√ļra m√°s nevet adott neki √©s m√°s volt a pr√≥f√©t√°ja, de att√≥l ugyanaz az ISTENI NAP sugara √©lteti a kecskebax√≥t mint az eur√≥pai kereszt√©nyt vagy zsid√≥t... Nincs t√∂bb teremt√Ķ, 1 van . Csak ez a barom banda ah√°ny szekta l√©tezik a hatalom miatt, fanatiz√°lja √©s mellette but√°n tartja az embereket, √ļgy az iszl√°m mint a zsid√≥ vagy a jujdej√≥!

M√°sik a n√Ķk: Valamelyik barom valahol az id√Ķsz√°m√≠t√°sunk el√Ķtt kital√°lta, hogy azokat elnyomni kell, √©s csak k√ļr√°sra alkalmasa,k √©s jobb ha k√©zn√©l van 4-5 is egy pasasnak kecske helyett, m√©gis a kecsk√©n nem lehet a hatalmat √©rv√©nyes√≠teni, de ilyen faxa gyerek vagyok, de egy megf√©leml√≠tett, savval le√∂nt√∂tt n√Ķn, gyereken igen! H√°t ez az iszl√°m, de ez a m√°sik kett√Ķ is!

Semmi másról nem szól mint a rablásról, az USA ezért bombázta szét az egész arab régiót, mert Európát tudta így tönkretenni és már nem lehet Európa konkurencia neki! Ez volt a cél, és ugyan az a rablóhadjárat amit a zsidókkal a gazdag zsidók csináltak, most Európa egészével, hiszen bevált a II. Vh. alatt!
N√≥gr√°di: k√©rdezt√©k a katonai politikai szak√©rt√Ķket mi a v√©lem√©ny√ľk az arab √°llamok lebomb√°z√°s√°r√≥l? Azt monta mind hogy NE!
Erre még köszönték és megtették mégis!

Az arabok iszlamist√°k pedig az USA fekete hadserege, ahogy a binl√°da is m√°r az volt, meg a tornyok √©s P√°rizsn√°l, Br√ľsszeln√©l sincs kiz√°rva, hogy saj√°t CIA hadm√Ľvelet volt. Majd megl√°tjuk a B√ľsszelb√Ķl franci√°ba vitt terrorista mik√©nt fog szabadulni nagy l√©vel, ahogy a Breivik.

Mit lehet ebben esetben tenni... ha v√°rosban van az ember, az√©rt ha vid√©ken √©s gy√©rebben lakott ter√ľleten, az√©rt... T√©nyleg az EGYetlen TEREMT√ē kez√©ben vagyunk √©s vagy benne b√≠zunk vagy??? √Čs ha b√≠zunk is benne, gyerekeink, unok√°ink mit hogyan v√©szelhetnek √°t? Hiszen ezek a f√©rfiakat sem k√≠m√©lik szex ter√©n, mindegy nekik kit er√Ķszakolnak meg vagy nyakaznak le...
Nem besz√©lve arr√≥l, ha elszabadul a pokol, van saj√°t migr√°nskult√ļr√°j√ļ ember? Anyagunk nek√ľnk is r√©g√≥ta.

A sajnálatos, ezek amikor becsapottnak érzik magukat, rajtunk töltik ki a haragjukat, meg a NATO miatt, és nem azon aki szétbaxta az országaikat!....

Haragos vagyok √©s szomor√ļ, de az biztos, a r√°csba bek√∂t√∂m a 220 at, ha hozz√°ny√ļlnak v√°gja agyon azt√°n j√≥ √©jt nekem is!

Lexarom a halál tényét is, csak gyors legyen, viszont ez a pokolból feltámadt démonizált társaság a kínzásokban leli örömét.

√Čs sajnos ugyanilyen beteg a politik√°t ir√°ny√≠t√≥k lelki alkata is.
#2 | spartakusz - 2016.04.29. 12:42:17
Kedves Hegel!
Nekem is bors√≥dzott a h√°tam, amikor olvastam Aramis √≠r√°s√°t, j√≥ lehet tudat√°ban vagyok a j√∂v√Ķ borzalom k√©peinek √©n is!
√Ālland√≥an √≠rom √©n is: Azt a v√°rkapit√°nyt aki be engedi a v√°r√°ba az ellens√©get, a v√°rv√©d√Ķknek el kell fogni √©s a v√°r k√∂zep√©n nyilv√°nosan fel kell akasztani!
Mi k√∂zben ilyen borzalmak t√∂rt√©nnek a posta oldalon azon vitatkozunk, hogy a f√∂ld lapos e vagy g√∂mb alak√ļ!
itt:
http://postaimre....=260#c8029

ma d√∂nt√∂ttem - gerrynek √©s Imr√©nek elk√ľldtem hatalmas bele vetetett munk√°m - mert r√° d√∂bbentem, hogy sz√©lh√°mosok - figyelem elterel√Ķk a val√≥s komoly probl√©m√°kr√≥l!
Igen a t√ļl √©l√©s - az az els√Ķdleges - ez√©rt mindig √≠rom , aki teheti a v√°rosokb√≥l menek√ľlj√∂n el , mert azokat puszt√≠tj√°k el el√Ķsz√∂r - √©n is azt tettem, pedig v√°rosi szombathelyi lakos r√©v√©n ak√°r tetszettet volna is a k√∂nnyebb √©let, de ma m√°r itt falun B√°zakeretty√©n sem √©rzem magam biztons√°gban - mert olajipar √©s stb. c√©lter√ľlet.. √Ķseink a mocsarakba √©s rejtett helyekre menek√ľlve √©lt√©k t√ļl a borzalmakat - most azon gondolkodom hova rejt√Ķzz√∂n el a j√≥ magyar, mert ezt a v√©rengz√©st is a zsid√≥ a gazdag zsid√≥ csin√°lja egym√°s k√∂z√∂tt - a magyarnak semmi k√∂ze hozz√°! √Ėnv√©delem h√≠j√°n, mert att√≥l is megfosztottak benn√ľnk - az elrejt√Ķz√©s ne gy√°vas√°g - egy g√©pkarab√©ly ellen egy ny√≠l mit sem √©r, ha van az is egy√°ltal√°n! Mert a magyarf√©rfi nem tudja megv√©deni n√Ķj√©t szeretteit √©s azok sem k√≠v√°nhatj√°k, hogy fusson a hal√°lba ezek hi√°ny√°ban!
√Čn √≠gy gondolom egyenl√Ķre - aki harcosnak sz√ľletett - ha tud t√Ķl√ľk fegyvert szerezni akkor az minden bizonnyal meg is teszi m√©g √©lete √°r√°n is - √©s ez is biztos!
Hegel a rem√©nyt soha nem szabad feladni √©s mindent meg kell tenni az√©rt, hogy az el√Ķre vet√≠tett borzalom ne k√∂vetkezhessen be!
tisztelettel id. Kiss László
#3 | Hegel - 2016.04.29. 14:17:01
Nehéz Tulok vagy Aramis után okosságot irni, hiszen totálba elénk van tárva a gonosz pofája, és attól megy fel a vérnyomi és indul be a majré hogy belebámulunk a szemébe!

Sokan nem az√©rt mert birka lenne de k√©ptelen a borzalom pof√°j√°ba n√©zni an√©lk√ľl hogy az √©let√©t azonnal ne unja meg!

Musz√°j elfoglalnia az embernek m√°ssal is hogy a rettenetet elviselje!

Spari a v√°r nincs v√©dve √©s direkt behuzt√°k(meghivt√°k) a falovat....Ez legal√°bb olyan cselekedett volt t√Ķl√ľk mint a tornyok bont√°sa m√©g akkor is ha a √∂ld√∂kl√©s kiss√© id√Ķben eltol√≥dik...de ami csoszog az j√∂n! √Čs ezt a pol vez√©rkar eld√∂nt√∂tte a kiszolg√°l√≥k meg azt hiszik √Ķk meguszs√°k.

H√°t nem!

√Čn Dzsehuti √°ltal tanitottakkal t√°mogatom hely√©re a lelkem, nem f√©lek b√°r este 220 ra emelkedtem fel √©s 4 kor fek√ľdtem le az olvasottakon val√≥ elm√©lked√©sen.

Nincs m√°s h√°tra mint felfel√© mert ma m√°r az el√Ķre is h√°tr√°l√°s √©s csak id√Ķ k√©rd√©se mikor keritenek k√∂rbe. Akkor pedig h√°t√ļlr√≥l mellbe ahogy a napi migr√°nson √©s a titkolt hirekben a "vend√©gek" magatart√°s√°t l√°tom.

A f√∂ld a gonosz kez√©be ker√ľlt tot√°lis lebont√°sra.

Ha olvassuk a panam√°kat a sikkaszt√°sokat lop√°sokat elk√©ped√ľnk hogy a rendxar erre nem gondol!
https://www.faceb...o/?fref=ts √Čs a hat√°ron dolgoz√≥ emberek akik v√©dn√©k a haz√°t kapnak 24h ra 2 kiflit megkenve √©s 1 alm√°t....Ez ma a hat√°r√Ķrs√©gnek nevezettek ell√°tm√°nya!

Pontosan a fentiekhez tartozik, közben az usa egy hadosztályát zabáltatjuk kecskemét vagy mi térségében! Meg a migránsokat!

Nem hivok vendéget/geket ha nincs pénzem megkinálnivalóra!
A szomsz√©doknak meg nem k√ľld√∂m √°t!
#4 | Hegel - 2016.04.29. 20:32:30
Nnna az √©jjel err√Ķl m√©g nem tudtam! http://www.origo....orban.html a neten k√≥ric√°l√°s miket nem hoz az ember el√©, √©s ezt a rizs√°t kit√Ķl is hallottuk nemr√©g? jaj de nem j√≥l eml√©kezem t√°n nem merkel nagys√°dt√≥l? H√ļ√ļ√ļ√ļ bazz most mivan v√°rv√©d√©s l√°tsz√≥lag vagy mifax? T√∂bb milli√≥ bev√°ndorl√≥? Minek mikor ennek a p√°r milli√≥nak sincs mel√≥helye √©s √©hezik a gyerek√©vel eggy√ľtt, ja na meg hol lakn√°nak? beindulna a magyarokat ki a lak√°sokb√≥l vagy mi? Ahogy a n√©metek csin√°lj√°k? Gyerekest√Ľl merth√°t kev√©s a gyerek nade a n√©met/magyar gyerek az m√°s mint a migr√°nspulya....
Elég hamar kilóg a lóláb.
#5 | Renegat - 2016.04.30. 00:21:01
A WTC 9/11-es terrormer√©nylet eddig nagyon kev√©s helyen publik√°lt √©s ismert izraeli-sza√ļdi vonatkoz√°s√ļ h√°tt√©rinform√°ci√≥i Christopher Bollyn weboldal√°r√≥l:

Magas szint√Ľ cionista √ľgyn√∂k√∂k, Michael Bloomberg, New York polg√°rmestere √©s Rupert Murdoch, a glob√°lis m√©dia konglomer√°tum -News Corporation- eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja voltak a kulcsfontoss√°g√ļ szponzorai az √ļgynevezett "Park51-projekt" terrormer√©nyletnek.A cionista tulajdon√ļ √©s ir√°ny√≠t√°s√ļ m√©dia hazudik amikor azt h√≠reszteli, hogy a muszlimok voltak a legf√Ķbb szerepl√Ķk a 9/11-es hamis z√°szl√≥ mer√©nylet m√∂g√∂tt.A 9/11 terrormer√©nylet m√°sik t√°mogat√≥ja a rendk√≠v√ľl gazdag sza√ļdi arab vezet√Ķ, Prince Al-Waleed bin Talal volt, aki a m√°sodik legnagyobb r√©szv√©nyese a Murdoch News Corporation m√©dia√≥ri√°snak.

www.bollyn.com/public/murdoch_alaweed.jpg

A 2800 √°rtatlan ember √©let√©t kiolt√≥ 9/11-es hamis z√°szl√≥ terrort√°mad√°s m√∂g√∂tt vezet√Ķ helyen √°ll a CIA √©s az izraeli h√≠rszerz√©s √ľgyn√∂keinek √∂sszehangolt, egy√ľttes szervezeti k√∂zrem√Ľk√∂d√©se.Izrael √°ltal kifejlesztett szuper-Thermite robban√≥anyagot haszn√°ltak fel a Mossad sz√°ll√≠t√°sa √©s be√©p√≠t√©se seg√≠ts√©g√©vel.A l√©nyeg ez, de rengeteg m√°s ir√°ny√ļ bizalmas inform√°ci√≥kat olvashatunk a rendk√≠v√ľl √©rdekes √©s terjedelmes t√©nyfelt√°r√≥ cikkben.√Ėnmag√°ban is csoda, hogy fennmaradhatott az oldal az interneten a t√°j√©koz√≥dni k√≠v√°n√≥, √©rdekl√Ķd√Ķ olvas√≥k legnagyobb √∂r√∂m√©re.

A rend√Ķrs√©gi t√°mad√°sban otthon√°ban megs√©r√ľlt Christopher Bollyn gyermekeivel:

www.bollyn.com/public/Bollyn-and-children.jpg

http://www.bollyn...

http://www.bollyn...-the-book/

http://whatreally.../ICTS.html

http://www.stewwe...e-sanders/

http://judaism.is...flags.html
#6 | Aramis - 2016.04.30. 15:07:22
Felt√©tlen szeretn√©m megosztani veletek a Jeff Foxworthy, Comediant (humorista) hogy √Ķ mir√Ķl ismeri fel a muzulm√°nt, de el√Ķtte m√©g r√∂viden √∂sszegezve az el√Ķzm√©nyeket, mert igen csak felt√Ľn√Ķ, hogy szabad a katolikusokr√≥l viccet k√©sz√≠teni, lehet a p√°p√°t a cselekedetei miatt, becsm√©relni, lehet a zsid√≥kon, cig√°nyokon, a kereszt√©nyeken, az √ćreken, az Olaszokon, a Lengyeleken √©s kitudja, hogy kiken nem, nevetni, de a muzulm√°nokr√≥l nem ill√Ķ viccet k√©sz√≠teni. Megvagyok gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy mi hamarabb egy egys√©ges norm√°kat √©s szab√°lyoz√≥kat egyenl√Ķ √©rtelmez√©sben mindenki sz√°m√°ra √©rv√©nyesen kellene fel√°ll√≠tani, hogy konfliktusokat √©s h√°bor√ļkat elker√ľlj√ľk.

A muzulmán boldogtalan! Boldogtalanok Gázában. Boldogtalanok Egyiptomban, Líbiába, ezek boldogtalanok Marokkóban, Iránban, Jemenben valamint Afganisztánban, Pakisztánban, Szíriában, Libanonban és sok-sok más muzulmán országokban.

V√©g√ľl is hol boldogok? Boldogok az USA ba, boldogok Ausztr√°li√°ban, boldogok Angli√°ban, Franciaorsz√°gban, Olaszorsz√°gban, N√©metorsz√°gban, Sv√©dorsz√°gban, Norv√©gi√°ban √©s tov√°bbi nem muzulm√°n orsz√°gokban.

√Ėsszefoglalva: elvileg, minden nem muzulm√°n orsz√°gokban boldogok, de, nem boldogok a muzulm√°n orsz√°gokban.

√Čs kit hib√°ztatnak ez√©rt?

Nem az iszl√°mot. A vezet√Ķik k√∂z√ľl? Senkit! Sem √∂nmagukat. Azokat az orsz√°gokat teszik felel√Ķs√© ahol boldogok! √Črdekes m√≥don ezen orsz√°gokat ahol boldogok megakarj√°k v√°ltoztatni olyanra ahol √Ķk boldogtalanok voltak! √Črted a logik√°t? Mert √©n nem!

Nem tudunk a meglepet√©s√ľnkt√Ķl szabadulni √©s csak csod√°lkozunk! Hogy a fen√©be lehetnek ennyire gagyik? √Čs mi? √Čs mi megengedj√ľk, hogy orsz√°gainkat iszlamiz√°lj√°k. M√©g elm√©ben eg√©szs√©gesek vagyunk-e, vagy egyszer√Ľen h√ľly√©k?

Itt a Jeff Foxworthy, Comediant (humorista) felsorol√°sa, hogy hogyan ismered fel a muzulm√°nt!

A muzulm√°n:

Ha valaki tiszta heroint fogyaszt, de az alkoholt mor√°lisan elveti val√≥sz√≠n√Ľleg egy muzulm√°n.

Ha valaki egy g√©ppisztolyt 2.000,00 $ √©rt √©s egy k√©zi kezel√©s√Ľ rak√©tavet√Ķt 5.000,00 $ √©rt tud v√°s√°rolni, de ugyan abban az id√Ķben nem tud mag√°nak egy l√°bbelit megvenni, val√≥sz√≠n√Ľleg egy muzulm√°n.

Ha t√∂bb feles√©ge van mint a foga, val√≥sz√≠n√Ľleg egy muzulm√°n.

Ha a szaros segg√©t a kez√©vel takar√≠tja, de egy sert√©s pecseny√©t tiszt√°tlannak tart, val√≥sz√≠n√Ľleg egy muzulm√°n.

Ha megl√°t√°sa szerint csak k√©tfajta mell√©ny l√©tezik, a goly√≥ √°ll√≥ mell√©ny √©s a repesszel √©s szegekkel prepar√°lt mell√©ny, amely az √∂nmaga felrobbant√°s√°hoz k√©sz√ľlt, nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel, ez egy muzulm√°n.

Ha neked m√©g nem jutott el a tudatodig, hogy m√°r esetleg valakik elmagyar√°zt√°k, hogy mi az, hogy dzsih√°d, akkor te val√≥sz√≠n√Ľ egy muzulm√°n vagy.

Ha mind ez ami itt le lett √≠rva, √©s ezt √ļgy √©rzed, hogy s√©rt√Ķ √©s rasszista gondolatok, √©s ezt nem vagy hajland√≥ egy k√©t ismer√Ķs√∂ddel megosztani, val√≥sz√≠n√Ľ, egy muzulm√°n vagy.
#7 | Renegat - 2016.04.30. 17:07:07
Fukushima alattomosan tov√°bb gyilkol. Glob√°lis radiol√≥giai sug√°rterhel√©si monitor, r√©szletes eur√≥pai sug√°rz√°si monitorokkal az al√°bbi linkekben. Err√Ķl teljes a m√©diacsend, amir√Ķl ak√°r planet√°ris s√ľrg√Ķss√©gi v√∂r√∂s riaszt√°st is lehetne kiadni. Belgiumban, Hollandi√°ban most osztj√°k a j√≥dtablett√°kat atomer√Ķm√Ľvek elleni terrort√°mad√°sok hal√°los k√∂vetkezm√©nyei miatt. A rohadt √©letbe, ezek az impotens politikus vadbarmok csak √≠gy tudnak v√©dekezni az atoml√©tes√≠tm√©nyek elleni terrort√°mad√°sok √©s k√∂vetkezm√©nyei ellen? Nincs fegyveres hadsereg√ľk, vagy csak egyszer√Ľen pipogya (vagy sz√°nd√©kos !?) h√ľly√©k ? Hiszen √Ķk is beled√∂glenek vel√ľnk egy√ľtt, ha nem fogt√°k volna fel.

https://allegedly...gone-wild/

https://allegedly...n-germany/

Eur√≥p√°t megsz√°ll√≥ muszlim-negroid inv√°zi√≥t azonnal le kell √°ll√≠tani sz√ľks√©g szerinti KATONAI !!! eszk√∂z√∂kkel, mert k√∂zt√ľk vannak a mindenre elsz√°nt terrorista mer√©nyl√Ķk. Legyen Sv√°jc a mintap√©lda! Nincs kiv√©tel! Minden illeg√°lis muszlim √©s idegen bev√°ndorl√≥t vissza kell sz√°ll√≠tani ak√°rmilyen m√≥don oda, ahonnan haz√°nkba j√∂ttek. Igen, nemzetv√©delmi alapon rasszista vagyok √©s hazafias √©rzelm√Ľ, ha az orsz√°gunk √©s √©let√ľnk biztons√°g√°r√≥l van sz√≥! J√≥ lenne, ha t√∂bbes sz√°m els√Ķ szem√©lyben min√©l t√∂bb magyar ezt az elvet vallan√° √©s cselekedn√© - k√ľl√∂n√∂s tekintettel a korm√°ny tagjaira - saj√°t j√≥l felfogott √©lete j√∂v√Ķj√©nek √©rdek√©ben.

http://hirek.ma/h...ra-belgium

http://friss-hire...ek-esetere

http://canadahun....nak.56403/

https://kuruc.inf...

√Čszak-Amerik√°nak, k√ľl√∂n√∂sen nyugati partvid√©k√©nek radioakt√≠v szennyezetts√©ge v√©gzetes.A hozz√°sz√≥l√°sok linkjei tov√°bbi inform√°ci√≥val szolg√°lnak.

http://enenews.co...terial-flo

http://enenews.co...ent-767141

http://allnewspip...Update.php

****************************

A themillenniumreport nem kevesebbet √°ll√≠t, mint azt, hogy a WTC 9/11, BP-√∂b√∂l olajszennyez√©st, Ukrajna-Majdant, Csernobil √©s Fukushima elleni terrort√°mad√°st a Tel Aviv-London-Washington tengely√Ľ AAA (Anglo-American Axis) cionista √∂sszeesk√ľv√©s k√∂vette el.
A felbujt√≥k szervezett nemzetk√∂zi zsid√≥ b√Ľn√∂z√Ķi csoportja (zsid√≥ OCG), akik emberis√©g ellenes b√Ľn√∂kkel v√°dolhat√≥k:

4.bp.blogspot.com/-E1lIQ8FpFic/UV9Efxx7mXI/AAAAAAAAATg/PqPa6ReBOXI/s1600/img.jpg

K√©t pofa hi√°nyzik a k√©pr√Ķl, ez legyen a k√©prejtv√©ny r√©sze.
(Soros Gy√∂rgy √©s Benj√°min Net√°njah√ļ)

http://themillenn...-suspects/

http://themillenn...-scenario/

http://stateofthe...om/?p=8159

http://www.cneat....

http://www.cneat....nobyl.html

***********************

http://jimstonefr...hima1.html

http://ujvilagtud...ti_Hirhalo

***************************
#8 | Aramis - 2016.05.02. 02:08:06
Renegat, ezt ítad!

>>Eur√≥p√°t megsz√°ll√≥ muszlim-negroid inv√°zi√≥t azonnal le kell √°ll√≠tani sz√ľks√©g szerinti KATONAI !!! eszk√∂z√∂kkel, mert k√∂zt√ľk vannak a mindenre elsz√°nt terrorista mer√©nyl√Ķk. Legyen Sv√°jc a mintap√©lda! Nincs kiv√©tel! Minden illeg√°lis muszlim √©s idegen bev√°ndorl√≥t vissza kell sz√°ll√≠tani ak√°rmilyen m√≥don oda, ahonnan haz√°nkba j√∂ttek. Igen, nemzetv√©delmi alapon rasszista vagyok √©s hazafias √©rzelm√Ľ, ha az orsz√°gunk √©s √©let√ľnk biztons√°g√°r√≥l van sz√≥! J√≥ lenne, ha t√∂bbes sz√°m els√Ķ szem√©lyben min√©l t√∂bb magyar ezt az elvet vallan√° √©s cselekedn√© - k√ľl√∂n√∂s tekintettel a korm√°ny tagjaira - saj√°t j√≥l felfogott √©lete j√∂v√Ķj√©nek √©rdek√©ben.<<

Ismered azt a betegséget, hogy közömbösség?

Sajnálatosan, nem csak a magyarok, hanem Európa lakossága szenved benne.

A migr√°ns megmozdul√°snak van egy pozit√≠v oldala, √Ķk megmutatt√°k, hogy hogyan lehet egy kontinenst fegyver n√©lk√ľl lerohanni, elfoglalni. √ēk tudatosan k√∂vetik c√©ljaikat!

Most tudatosan felteszem a kérdést, mi az életcélja az európai lakosságnak?

M√°sk√©p fogalmazva, hogyan k√©pzeli el saj√°t j√∂v√Ķj√©t, a gyermeke j√∂v√Ķj√©t √©s a t√∂bbi k√∂vetkez√Ķ gener√°ci√≥√©t?
#9 | Aramis - 2016.05.02. 12:02:48
A közömbösség és a nem töröd ötség oly nagy, amit már szavakkal nem lehet kifejezni.

K√©pzelj√©tek el, √ľl√ľnk a vonaton mely a szakad√©k fele halad, az utaz√≥ k√∂z√∂ns√©g az optimizmus√°t oly annyira nem adta fel, mert sokan √ļgy gondolj√°k, hogy a szerelv√©ny utols√≥ kocsija fennakadhat √©s √≠gy t√ļl√©lheti!!!
#10 | spartakusz - 2016.05.02. 12:51:28
Bizony Aramis, nem is tudom minek kell történnie, hogy a fehér faj észhez térjen -
közömbösség az van -
hisz 2014-ben megmondt√°k mi a helyzet:

https://www.youtu...0gV5zjmd1w

amivel Hegel becsapott, hogy most történt - nem történt semmi azóta

spari...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [5 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum