NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  "V√©gs√Ķ megold√°s": n√©pirt√°s? Avagy, utols√≥ kenet Eur√≥p√°nak?
"V√©gs√Ķ megold√°s": n√©pirt√°s? Avagy, utols√≥ kenet Eur√≥p√°nak?A Morgenthau -√©s Kaufman tervei (a n√©metek steriliz√°l√°sa, kiirt√°sa √©s N√©metorsz√°g ter√ľlet√©nek feldarabol√°sa, felsz√°nt√°sa) tipikus reakci√≥ja a h√°bor√ļt vesztett N√©metorsz√°g felsz√°mol√°s√°ra tett er√Ķfesz√≠t√©seknek. A Morgenthau-terv a zsid√≥ megtorl√°s azon "term√©ke", mellyel bossz√ļt √°lln√°nak a zsid√≥kat √©rt s√©relemek√©rt, nevezetesen a zsid√≥ talmudi fajelm√©let visszal√∂v√©s√©√©rt a "felad√≥nak". A Kaufman-terv "szer√©nyen" csak k√©nyszersteriliz√°ci√≥t √≠r el√Ķ a n√©pirt√°shoz, b√°r Merkel √©s elvt√°rsai a kor√°bbi "tervekhez" is visszany√ļltak, √≠gy nem csak a n√©metek - mint potenci√°lis vesz√©lyforr√°s - de minden eur√≥pai c√©lkeresztben van. K√©rem csak er√Ķs idegzet√Ľek olvass√°k tov√°bb, mert a cikk v√©g√©re eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°ja lesz, magas v√©rnyom√°s, l√©gz√©si zavarok, √©tv√°gytalans√°g, letargia, de ezen t√ľnetek napok telt√©vel elm√ļlnak!

Merkel menek√ľlt√ľgyi politik√°j√°nak az eredm√©nye, hogy az IA-nak (Iszl√°m √°llamak) 2016 v√©g√©re a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°gban kb. 200.000 harcos √°ll majd rendelkez√©s√©re. Ezek a harcosok 24 √≥ra leforg√°sa alatt k√©pesek egyszer√Ľ k√©zi fegyverrel kb. 4-5 milli√≥ n√©metet meg√∂lni, miel√Ķtt a sz√∂vets√©gi katonai v√©delem erre reag√°lhatna. √ögy technikailag √©s taktikailag, egy √≥ri√°si pogromot (n√©pirt√°st) lehet v√©grehajtani a n√©meteken √©s ezt mag√°ban N√©metorsz√°gban. Nagyon meglep√Ķdn√©k azon, ha ezt az IA nem ismerte volna fel. A "fert√Ķz√©s" tov√°bb fog terjedni Eur√≥p√°ban, b√°r rem√©lhet√Ķleg egyes orsz√°gok m√°r nem kaz√°r maffi√°hoz h√Ľ politikusai szembefordulnak!

Tegy√ľk fel egyszer√Ľen a k√©rd√©st, hogy mikor √©s hogyan kezd√Ķdik meg az √∂ld√∂kl√©s?

N√©zz√ľk a n√©met alkotm√°nyv√©delmi hivatal jelent√©s√©t m√©g a Merkel √°ltal megind√≠tott illeg√°lis n√©pv√°ndorl√°s el√Ķtt. Kb. 30-40.000 er√Ķszakra k√©sz iszlamista l√©tsz√°m volt N√©metorsz√°gban. A libanoni menek√ľltt√°bor elemz√©s√©b√Ķl tudott, hogy az ott tart√≥zkod√≥ sz√≠riai menek√ľlteknek a 2%-a er√Ķszakra k√©sz szem√©ly. Ha ezt √∂sszevetj√ľk a m√°r 2015-ben be√©rkezett 1,5 milli√≥ Merkel-menek√ľlt sz√°m√°val, ez annyit jelent, hogy jelenleg kb. 30.000 er√Ķszakra k√©pes iszlamista √©rkezett N√©metorsz√°gba. Teh√°t az IA ma m√°r kb. 60-70.000 harcossal sz√°molhat.

Az esem√©nyek tov√°bbi alakul√°s√°nak folyamat√°r√≥l ne legyenek ill√ļzi√≥ink. Az EU-b√≥l hi√°nyzik minden politikai akarat (l√°sd: Dr. Morvai √©s Dr. Gaudi EU-besz√°mol√≥j√°t Link) olyan mint a k√ľls√Ķ hat√°rok fegyverrel val√≥ v√©delme, negat√≠v. Horv√°torsz√°g egy √°tj√°r√≥h√°z lett. A Lampedusa el√Ķtt a katonai v√©delmi flotta embercsemp√©szettel foglalkozik ahelyett, hogy a katonai lehet√Ķs√©geit alkalmazn√°. Az EU, a g√∂r√∂g k√ľls√Ķ hat√°rok v√©delm√©t "bizarr b√∂lcsess√©ggel" √°truh√°zta a szomsz√©dos T√∂r√∂korsz√°gra, ami az eddigi vil√°gt√∂rt√©nelemben egyed√ľl√°ll√≥ bl√Ķdli.

T√∂r√∂korsz√°gnak nem √©rdeke, hogy a Nyugat-Eur√≥p√°ba tart√≥ muzulm√°n √°ramlatot megakad√°lyozza √©s nem is fogja, mindenekel√Ķtt f√Ķleg nem tart√≥san. Azzal nem fog megv√°ltozni semmi, ha Merkel asszonyt menesztik √©s mondjuk helyette a sz√∂vets√©gi korm√°nyz√≥t majd Sch√§ubl√©nek h√≠vj√°k. Afg√°nok, pakiszt√°niak, szom√°liaiak, nig√©riaiak, szeretn√©nek maradni - sz√≠riaiak a vil√°g minden sark√°b√≥l milli√≥an √©s milli√≥an fognak be√°ramlani illeg√°lisan N√©metorsz√°gba. A kulcssz√≥ pontosan √ļgy hangzik: "sz√≠nes k√∂zt√°rsas√°g", mert ez politikailag √≠gy k√≠v√°natos.

Kedvez√Ķ esetben a k√∂vetkez√Ķ √©vben a bev√°ndorl√≥k sz√°ma cs√∂kkenhet, a mai √©s a m√ļlt√©vi 600%-os fejl√Ķd√©si r√°t√°val szemben, √©s ez az illeg√°lis √°ramlat, ha sok szerencs√©nk van, √°lland√≥sulhat. Ha a jelenlegi sz√°mokat figyelembe vessz√ľk napi 15.000 bev√°ndorl√≥. Ez annyit jelent, hogy √©v v√©g√©re kb. 5-6 milli√≥ f√Ķr√Ķl besz√©lhet√ľnk. Ha visszat√©r√ľnk a 2%-os szab√°lyhoz, akkor 2016 v√©g√©re tov√°bbi 100.000 – 120.000 bev√°ndorolt harcossal sz√°molhatunk, √©s ha √∂sszeadjuk a m√°r itt tart√≥zkod√≥kat, kapunk 160.000 – 190-000 er√Ķszakra k√©pes l√©tsz√°mot. Egyes eur√≥pai orsz√°goknak nincs is ekkora hadereje.

Ezt a l√©tsz√°mot m√©g n√∂velni fogj√°k a Sz√≠ri√°ban operat√≠van tev√©kenyked√Ķ IA-b√≥l kiv√°l√≥k, akik szint√©n Nyugat-Eur√≥p√°ba tartanak. Ennek k√©t oka van: els√Ķ, hogy Assad, k√∂sz√∂nhet√Ķen az orosz seg√≠ts√©gnek, val√≥sz√≠n√Ľleg a h√°bor√ļt megnyeri. Ebb√Ķl kifoly√≥lag az IA harcosok T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl Nyugat-Eur√≥p√°ba fognak v√°ndorolni. Ez a fajta elv√°ndorl√°s (Erdog√°n j√≥indulata √°ltal t√°mogatva) megkezd√Ķd√∂tt. A m√°sodik ok: Sz√≠ri√°ban az IA-harcosoknak lassan nincs kedv√ľk egy m√°sodrend√Ľ h√°bor√ļt folytatni a Szahar√°ban, ha egy gazdag Nyugat-Eur√≥p√°ba sokkal t√∂bbet lehet megszerezni, rabolni.

Az iszl√°m, k√∂vetkez√Ķ frontja egyszer s mindenkor Eur√≥pa. A helyzet oly kedvez√Ķ, mint amilyen 1000 √©ve nem volt ennyire alkalmas. Az IA vezet√Ķi nem h√ľly√©k, igen csak gyorsan √°tcsoportos√≠tj√°k csapataikat a k√∂vetkez√Ķ hadszintt√©rre. Ha a csapatainak csak a 10 - 20%-√°t, mint √ļgynevezett "menek√ľlteket" √°ttelep√≠ti N√©metorsz√°gba, kitesznek 30 - 60.000 f√Ķt, √©s m√°r 2016 v√©g√©re el√©rik a 200.000 f√Ķs l√©tsz√°mot.

Felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy mikor lehets√©ges 200.000 f√Ķt aktiv√°lni? A v√°lasz egyszer√Ľ: ha elegend√Ķ fegyverrel rendelkeznek.

Itt j√∂n a k√©pbe Ukrajna √©s Sv√©dorsz√°g, az Ukrajn√°ban kik√©pz√©s alatt √°ll√≥ dzsihadist√°k √©s a Sv√©dorsz√°gban "elt√ľnt", t√∂bb mint 10 ezer "bev√°ndorl√≥". Vegy√ľk figyelembe az elm√ļlt id√Ķszak IA h√°bor√ļit, ismerj√ľk a h√≠rekb√Ķl fanatizmusukat. √Ėld√∂kl√©seiket, nap mint nap folytatj√°k, gyakorolj√°k. Egy helyi bevet√©sre sz√°nt IA harcosnak nem kellene mag√°t meger√Ķltetni, hogy egy nap leforg√°sa alatt 20-30 naiv, felk√©sz√ľletlen √©s f√Ķleg fegyvertelen n√©metet, vagy m√°s eur√≥pai nemzet polg√°r√°t meg√∂lj√∂n - legal√°bbis az els√Ķ napon, ha a t√°mad√°s j√≥l szervezett √©s meglepet√©sszer√Ľ.

Ez 250.000 harcos est√©ben alapos val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel 24 √≥r√°n bel√ľl, 4-5 milli√≥ lehets√©ges halottat eredm√©nyezhet, miel√Ķtt a sz√∂vets√©gi vagy a tagorsz√°gi hader√Ķ egy√°ltal√°n reag√°lni tudna. Ez annyit jelent, hogy az els√Ķ h√©ten laz√°n kb. 10 milli√≥, de nincs kiz√°rva a 20 milli√≥ feletti meg√∂lt emberek sz√°ma sem, felt√©ve ha elegend√Ķ l√Ķszerrel rendelkeznek.

Feltehet√Ķ a k√©rd√©s mikorra v√°rhat√≥ a t√°mad√°s?

Vegy√ľk figyelembe, hogy a t√©li hideg id√Ķszak nem ide√°lis, mert t√ļlnyom√≥r√©szt arabokr√≥l van sz√≥, de biztos, hogy az afrikaiak is r√©szt v√°llalnak. 2016 √©v eleje m√©g korai lenne, mert a csapatok l√©tsz√°ma nem √©ri el a sz√ľks√©gest. 2018 a tervez√©si horizontban m√°r el√©g k√©s√Ķi d√°tum. Mi√©rt v√°rjanak olyan sok√°ig, ha ezt el√Ķbb is el√©rhetik? Az els√Ķ val√≥s t√°mad√°si id√Ķpont, amelyre az IA tervez√Ķinek t√∂rzse el√©gg√© felk√©sz√ľlhet, az 2017 eleje, teh√°t a v√°rhat√≥ t√°mad√°s id√Ķpontj√°ig a mai napt√≥l sz√°m√≠tva marad sz√°munkra kb. 12-14 h√≥nap mondjuk 420 nap.


Meddig tartana 200.000 gyorst√ľzel√Ķ k√©zifegyvert az orsz√°gba becsemp√©szni?

200.000 fegyver eset√©n, napj√°ba 476 db kellene N√©metorsz√°gba csemp√©szni. Nem egy nagy logisztikai kih√≠v√°s, k√ľl√∂n√∂sen akkor nem ha az √°r√ļ √°raml√°s√°nak folyamata beindult. A k√°b√≠t√≥szercsemp√©szek m√°r profik ebben. A legalkalmasabb hely erre Koszov√≥. Boszni√°ban m√©g nem panaszkodtak fegyverhi√°nyr√≥l. N√©metorsz√°gban az illeg√°lis fegyverkereskedelem m√°r √©vek √≥ta muzulm√°n k√©zben van. Minden tizedik √°ruval megrakott teheraut√≥ a n√©met aut√≥p√°ly√°n T√∂r√∂korsz√°gb√≥l j√∂n. Napi 476 l√Ķfegyver annyit jelent, hogy 10 teheraut√≥ 47 fegyverrel. Hat√°rellen√Ķrz√©s nincs, teh√°t nem gond.

Az, hogy 200.000 IA harcost 2016/17 re felfegyverezzenek, alapj√°ba v√©ve lehets√©ges. 2017 √©v elej√©re egy ar√°nylag kell√Ķen el√Ķk√©sz√≠tett t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©ge van a muzulm√°n k√∂z√∂ss√©gnek, lefedni N√©metorsz√°g ter√ľlet√©t. Eur√≥pa leggazdagabb orsz√°g√°ban egy k√©t nap leforg√°sa alatt, t√∂bb milli√≥ "hitetlent" √∂lhetnek meg. A d√∂nt√©s, hogy ezt a lehet√Ķs√©get kihaszn√°lja-e az IA, nem rajtunk m√ļlik.

2016 v√©g√©re az IA-nak 200.000 embere lesz az orsz√°gban. Az elsz√°ll√°sol√°suk sz√©tsz√≥rt, ter√ľletileg lefedve t√∂rt√©nik menek√ľlt sz√°ll√°sok kialak√≠t√°s√°val. Ez annyit jelent, hogy a vid√©ki lakoss√°gnak semmi menek√ľl√©si lehet√Ķs√©ge sem lesz. Egy ter√ľletileg lefedett, j√≥l koordin√°lt meglepet√©st√°mad√°s eset√©n, k√∂zel egy h√©t leforg√°sa alatt t√∂bb mint10 milli√≥ n√©met hitetlent tudn√°nak meg√∂lni a honv√©delem tehetetlens√©ge k√∂vetkezt√©ben.

A jutalom a meg√∂ltek ut√°n az, hogy a gyilkol√≥ az √°ltala meg√∂lt h√°z√°ba bek√∂lt√∂zhet √©s nem kell tov√°bb s√°torban √©lnie. Ezzel az √°llam milli√°rdokat megsp√≥rol a meg nem √©p√≠tend√Ķ h√°zakon, egy-k√©t h√©t ut√°n pedig m√°r senki sem besz√©l r√≥la. Nem tartom annyira lebut√≠tottnak az IA -t, hogy ezt a t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©get ne ismerte volna fel. M√°r az√©rt sem, mert t√∂rt√©nelm√ľnk tele ilyen √©s hasonl√≥ t√°mad√°sokkal √©s h√°bor√ļkkal. Igaz, nem sok√°ig √©lvezhetik...

Valamikor √≠gy tett Mohamed is a hadj√°ratai sor√°n. A jutalom a megnyert t√°mad√°sok √©s h√°bor√ļk eset√©n, h√°zak, ter√ľletek, p√°lma√ľltetv√©nyek, lovak, tev√©k, apr√≥j√≥sz√°gok, valamint a fogs√°gba eset n√Ķk √©s gyerekek, k√©s√Ķbb ezeket mint rabszolg√°kat √°ruba lehetett bocs√°tani. Ez az egyik vonzer√Ķ, mely siker√©hez hozz√°j√°rult. A Kor√°nban egy eg√©sz sure err√Ķl sz√≥l, mely a zs√°km√°ny feloszt√°s√°t szab√°lyozza. (Sure 8)

Már nem is tudom, hogy álmodok vagy ez a valóság...

Ha arra gondolok, hogy politikusaink - remélem olvassák az oldalunkat - azon tétováznak, hogy kvótázunk vagy ne kvótázunk, a kvótarendszer azt jelentené, hogy nem csak a németeket mészárolná le ez a gyilkos banda, hanem Európa nagy részét is. Ez az amit a zsidóság szeretne, mert tudjuk, hogy a piszkos munkákat mindig másokkal végeztetik el.

Hitetlen megölése az emberi jogok törvénye, a iszlám törvények értemében

Emberi jogok csak akkor l√©teznek, ha a sari√°val √∂sszef√ľggenek, teh√°t Isten akarat√°b√≥l lem√©sz√°rolni a "hitetleneket".

A v√©res iszlamista terrort√°mad√°s ut√°n P√°rizsban majd Br√ľsszelben a politikusok egy szigor√ļ rend√Ķri √©s b√ľntet√Ķt√∂rv√©nyileg k√∂vetkezetes rendfenntart√°s ut√°n √°h√≠toznak, mellyel val√≥j√°ban az √Ķslakoss√°got tudj√°k ketrecbe z√°rni. Ez sajn√°latos, de Eur√≥pa egy √©rdekk√∂z√∂ss√©g, melyet szorosan √∂sszefog√°ssal, minden er√Ķvel meg kell v√©den√ľnk.Egy √©rdekes esem√©ny zajlott le - amir√Ķl igen csak kevesen tudhatnak - 1990 ben Kair√≥ban, ahol 45 iszlamista orsz√°g tal√°lkozott, pontosan 42 √©v ut√°n az ENSZ 1948-as √©vi Emberjogi-Charta megjelen√©s√©t√Ķl, megfogalmazt√°k az emberi jogokat iszl√°m √©rtemben. 1990. augusztus 5-√©n kiadt√°k a "Kair√≥ Iszlamista Emberi Jogok Nyilatkozat√°t". Link

Az √©rdekk√∂z√∂ss√©g v√©delme nemes feladat √©s ezt t√°mogatnunk is kell, de ahhoz hogy eredm√©nyes megel√Ķz√Ķ int√©zked√©seket hozzunk, sz√ľks√©ges lenne egy k√©rd√©snek ut√°nan√©zni, hogy melyek azok a forr√°sok, amelyekb√Ķl az iszlamist√°k t√°pl√°lkoznak? Ok √©s okozat!!! Milyen √©rt√©keket √©s c√©lokat k√©pvisel az iszl√°m? Az iszlamizmus val√≥ban Eur√≥p√°hoz tartozik?

Ezt ekkor 45 orsz√°g elfogadta √©s al√°√≠rta a nyilatkozatot (√©s ezzel hal√°los √ćt√©let√ľket is), melyben a saria az egyetlen forr√°sa minden egyes cikk megfogalmaz√°s√°nak. Ma m√°r a nyilatkozatot 57 orsz√°g √≠rta al√°. Ezzel a nyilatkozattal ezek az orsz√°gok az UN.Charta emberjogi megfogalmaz√°s√°t√≥l elb√ļcs√ļztak. Nem kell azon csod√°lkoznunk, ha a nyugati emberi jogok fogalma a dzsihadist√°kn√°l el√©rte a kritikus pontot.

A Kor√°n √©rtelm√©ben a b√©ke csak akkor lehets√©ges ha mindenki a muzulm√°n vall√°s al√° rendeltetik. Mert az iszl√°m csak akkor fogadja el az emberjogi t√∂rv√©nyeket ha ez a Kor√°nnal √©s a sari√°val √∂sszeegyeztethet√Ķ. Egy muzulm√°n h√≠v√Ķ sz√°m√°ra a nyugati √©rt√©kekhez val√≥ alkalmazkod√°s maradand√≥ √∂nmegtagad√°st jelent.
A t√∂r√∂k √≠r√≥ Zafer Senocak, √≠gy fogalmazott: "akkor is, ha nagyon sok muzulm√°n nem akarja elfogadni, a terror az iszl√°m sz√≠v√©b√Ķl fakad, mert maga a Kor√°n az eredete."
El√©g szomor√ļ tudni, hogy az iszl√°m vil√°g kiirt√°sa indok√°hoz Eur√≥pa az "√°ldozati b√°r√°ny"...

/Aramis/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | odon0803 - 2016.05.11. 14:25:38
Kedves Hegel!

Sok sikert a l√©lekf√ľrd√Ķh√∂z. Ezzel is hozz√° fogsz j√°rulni a n√Ķi-principium er√Ķs√∂d√©s√©hez. De f√©lre a tr√©f√°val, val√≥ban nyilv√°nval√≥, hogy a f√©rfi-principium uralkodik jelenleg, de ehhez nagym√©rt√©kben hozz√°j√°rul a n√Ķk, mint individuumok f√©rfiass√° alak√≠t√°sa. ez t√∂rt√©nik pl. √ļgy, hogy vannak n√Ķi katon√°k, rend√Ķr√∂k, sok sport√°gban megjelentek a n√Ķk, mint az √∂k√∂lv√≠v√°sban, s√ļlyemel√©sben, stb. De vannak a t√∂megm√©dia √©s a befoly√°sol√≥ eszk√∂zk√©nt kiv√°l√≥an alkalmas filmek √©s tv-sorozatok, ahol a f√Ķnyomoz√≥ n√Ķ, a b√©rgyilkos ma m√°r n√Ķ √©s nem f√©rfi. A n√Ķi principium elfogy√°s√°r√≥l lehetne besz√©lni, ami automatikusan eredm√©nyezi a f√©rfi-principium er√Ķs√∂d√©s√©t, a l√©trej√∂tt v√°kuumba val√≥ bet√∂r√©s√©t. A m√©dia h√≠rk√©nt hozza, hogy gyermeket sz√ľlt egy f√©rfi, holott mag√°t f√©rfiv√° oper√°ltat√≥ n√Ķr√Ķl van sz√≥, aki m√©g a beavatkoz√°s el√Ķtt lett terhes. Ezek a h√≠rek a t√∂megben azt a k√©pzetet keltik, tudat alatt √©s lassan a kollekt√≠v tudattalanban is, hogy val√≥j√°ban nincs k√ľl√∂nbs√©g f√©rfi √©s n√Ķ k√∂z√∂tt. Az uniszex vil√°g ir√°ny√°ba tolj√°k az emberis√©get, amiben nemcsak a n√Ķi-principium, de a f√©rfi is s√©r√ľl, gyeng√ľl. √öj principium l√©trehoz√°s√°n dolgoznak, amelynek er√Ķs√∂d√©se s√ļly√≠os identit√°sv√°ls√°got okoz az egy√©nben, zavartt√° teszi, mert a nemi identit√°s megl√©te, ereje teszi t√∂bbek k√∂z√∂tt norm√°liss√° √©s szocializ√°lhat√≥v√° az embert. A vil√°g dualista. Itt nemcsak Descartes-ra gondolok, hanem a p√°rhuzamos ellent√©tekre, amelyek kieg√©sz√≠tik, meghat√°rozz√°k saj√°t magukat √©s ezen kereszt√ľl az ellent√©t√©t is. K√∂lcs√∂n√∂sen. A tot√°lis identit√°sv√°ls√°g is l√©trehozhat s√ļlyos agresszi√≥t, kegyetlens√©get, puszt√≠t√≥ indulatokat. Pszichotikuss√° k√≠v√°nj√°k tenni az eg√©sz emberis√©get. Ez lenne a "gender-warfare". A nemi hadvisel√©s. Term√©szetesen t√©vedhetek, de egyre t√∂bb a jele annak, amire most utaltam.
#42 | Hegel - 2016.05.11. 16:26:09
Odon NEMm tévedsz!

Aki velem egykoru az eml√©kezik m√©g a sarl√≥ √©s kalap√°csos jelmezre √©s a kismam√°k traktorra √ľltet√©s√©re! A gy√°rakban a norm√°ra ami biza el√©gg√© meger√Ķltet√Ķ volt! (tapasztalat!)

N√Ķ maradhat a n√Ķ m√©g neh√©z fizikai munk√°kkal is de val√≥ban a kapcsolatok rov√°s√°ra megy ki ha a f√©rfi principium v√©delmi √©s √©pit√Ķ eltat√≥ funkci√≥j√°t √©s a n√Ķ gondoskod√≥ megtart√≥ funkci√≥j√°t felcserlj√ľk csalam√©d√©val olyan is is dologgal.
Lehet tanulni s√Ķt a munk√°ban kiv√°l√≥k√©nt megjelenni de valahogy √©rezni kell a hat√°rokat meddig mehet el a n√Ķ mint dolgoz√≥ keny√©rkeres√Ķ ha m√°r 2 keres√Ķs a modell amit felt√©telk√©nt kaptunk!
Nyilván ahhoz tanulni kell és sokat és biza 1/3 dal kevesebb ugyan abban a szakmában képesitéssel és stb a jövedelem mint egy férfié...szóval nincs eggyenjoguság hanem ebben is kaosz és pofa van részben, meg van e még más "alkalmazás" vagy csak a szakmai?

Emberek csin√°lj√°k az eg√©sz cirkuszt √©s emberek sinyl√Ķdnek benne....ahogy l√°tom.

Mert biza a gazdagot is eszi a fene ha nem kap meg mindent amire ugy gondolja az neki j√°r! Grin √Čs ett√Ķl lehet rohadt qrva a n√Ķ ha csak a v√°lvonogat√°s van meg egy bels√Ķ mosoly....brrSmile

T√∂bb f√Ķn√Ķk√∂m szeret√Ķje √ľlt velem egy szob√°ba, szerencs√©tlenek szenvedtek mert azt hitt√©k hogy szeretik √Ķket...rossebet az alfel√ľket a pin@t szerett√©k azt√°n ha kedvesen is de mehetett elfele.....Amelyik n√Ķ nem tiszteli √∂nmag√°t az igy j√°r bizony....ki √©s haszn√°lj√°k de a pasikat is a n√Ķk. L√°tom.....√©s ez a csal√°dfelboml√°sok egyik OKa.

DE ezt még mesterségesen tupirozzák is!

F√©rfiak vannak voltak majd mindig mi√≥ta az eszem tudom a korm√°nyban fent teh√°t onnan b√ľzlik a hal...ezek feles√©gei nem dolgoztak r√°√©rtek csak n√Ķnek lenni..m√©gis h√°ny ilyen vezet√Ķ tartott m√©g 1-3 s√Ķt t√∂bb bar√°tn√Ķt felv√°ltva....sz√≥val √©n n√Ķi oldalr√≥l l√°tom.
Az a f√©rfi aki fizikailag nem f√°rad el annak 1 val√≥ban nem el√©g de ha kidolgozza rendesen mag√°t nincs sz√ľks√©ge qrv√°kra!

√Čs ha nem fizet egy tolat√°s√©rt akkor nincs qrva se - merthogy r√©gen b√ľntett√©k azt is....√°ls√°gosan mert az √Ķ bar√°tn√Ķj√ľk ugyan ki vagy mi volt?

Nem mondom azt hogy minden n√Ķ maradjon a fakan√°l mellett...mert l√°ttam biza sokmindent j√≥l csin√°lnak a n√Ķk is! Ak√°r orvos ak√°r tan√°r..nem az a baj hogy melyik nem√ľ hanem az hogy a gyerekeknek kell a f√©rfi minta milyen egy igazi f√©rfi √©s kell a n√Ķi minta is milyen az igazi n√Ķ is minden kac√©rs√°g n√©lk√ľl,de f√∂zni varrni tud√°ssal!
√Čs sorolhatn√°m. Pedig √©n nem csal√°dban n√Ķttem fel de nagyon kiv√°l√≥ nevel√Ķm volt! T√∂bb is!
.
#43 | odon0803 - 2016.05.11. 17:33:00
A II. vh.-ban a szovjet hadseregben 800.000 n√Ķ szolg√°lt. T√∂bbs√©g√ľk a fronton, nem mint √°pol√≥n√Ķ vagy hirad√≥s.
Voltak k√∂z√∂tt√ľk harckocsiz√≥k is. √ēket a T-34 vezet√©s√©re k√©pezt√©k ki. Fiatal, 20-22 √©ves l√°nyok voltak. A Kurszk-i csata el√Ķtt, ami az eddigi legnagyobb p√°nc√©loscsata volt a t√∂rt√©nelemben, sok l√°ny, aki m√©g sz√Ľz volt, k√∂sz√∂nhet√Ķen a bolsevik pr√ľd√©ri√°val kevered√Ķ vall√°si norm√°knak √©s a helyi erk√∂lcsi el√Ķ√≠r√°soknak, megk√©rtek egy f√©rfit, hogy szeretkezzen vel√ľk, mert tudni akarj√°k, milyen az, hiszen m√°snap k√∂z√ľl√ľk sokan halottak lesznek, √©s t√©nylegesen sokan meghaltak a Prohorovka melletti elk√©peszt√Ķ p√°nc√©los √ľtk√∂zetben.

A szl√°v n√Ķk l√°gys√°ga , azonosul√°sa a nemis√©g√ľkkel t√°rsadalmi, erk√∂lcsi, szem√©lyes okokra vezethet√Ķ vissza, √©s arra, hogy ott a homoszexualit√°s propag√°l√°s√°√©rt b√∂rt√∂n j√°r. Hozz√°tartozik ehhez pl. a nyelvtan is, mivel a nemek √©les elk√ľl√∂n√ľl√©se folyt√°n egy n√Ķ saj√°t mag√°r√≥l az a-v√©gz√Ķd√©s√Ľ igealakokat haszn√°lja, ezzel is azonosulva a nem√©vel. A 41. hsz-ben √≠rtak √©rtelemszer√Ľen az √ļn. nyugati demokr√°ci√°kra vonatkoznak, amelyekben a porn√≥filmek a n√Ķket gyakorlatilag szexrabszolgak√©nt √°br√°zolj√°k . Viszont az ottani performance-t a legt√∂bb esetben egy h√°zasp√°r nem meri lem√°solni, mert a f√©rfi tart a feles√©g elutas√≠t√°s√°t√≥l, a feles√©g tart a f√©rfi rosszall√≥ √©rt√©k√≠t√©let√©t√Ķl, annak ellen√©re, hogy esetleg v√°gyik egy bizonyos szerep elj√°tsz√°s√°ra. Elk√©peszt√Ķ Janus- arc√ļs√°g √©s p√©nzszerz√©si v√°gy mozgatja ezeket a sz√°lakat. Az √ļn. parlamenti t√∂bbp√°rti demokr√°cia a h√ľly√©k √°ltal tr√≥nra seg√≠tett pszichopat√°k √©s csal√≥k uralma.
#44 | Hegel - 2016.05.12. 10:45:42
http://www.hitele...llunk.html

Mik√∂zben az emberekb√Ķl √©lnek:[img]bildr.no/thumb/ajBXNkc2.jpeg[/img]

A 43 hoz.
Val√≥di szerelemn√©l nem jelenik meg a porn√≥ban l√°that√≥ v√°gy, mert a testi lelki √∂sszetartoz√°s kiel√©git√Ķ s√Ķt boldogit√≥.

Aki a pornó által bemutatottakat vágyja az nem szerelmes leki vonzata nincs csak valóban olyan mint egy fazék töltöttkáposzta behabzsolása, remélem ugyan azzal a hányingerrel és gyomorrontással, annak aki erre vágyik!
Mindkett√Ķ a t√∂lt√∂ttk√°pi √©s a porn√≥ is csak a h√ļs v√°gya!

Viszont h√ļs √©s v√©r nem mehet az aty√°hoz - m√°rha valaki hozz√° vagy fel√© szeretne a halad√°s√°ban k√∂zeledni. Csak a l√©lek!

Azok akik m√°sokat t√∂nkretesznek anyagilag fizikailag emberileg azok √°llatt alattiak azokt√≥l m√©g a legalantasabb √°llat is magasabb lelk√ľlettel bir, mert nincs it√©l√Ķk√©pess√©ge nem kapott az ember pedig kapott!
#45 | odon0803 - 2016.05.13. 14:27:20
A val√≥di szerelem testi √©s lelki, komplex. A kett√Ķt elk√ľl√∂n√≠teni nem lehet. A n√Ķis√©g szexu√°lis v√°gyai lehetnek √©s vannak olyan megnyilv√°nul√°sok, amiket porn√≥filmekben l√°thatunk. A n√Ķ v√°gyhat a kiszolg√°ltatotts√°g, a megal√°ztat√°s, az engedelmess√©g, a f√©rfi dominancia ak√°r er√Ķszakos megnyilv√°nul√°s√°ra. Att√≥l m√©g a szerelem, mint elemi erej√Ľ √©rzelem, v√°gy, a m√°sik szem√©ly√©hez val√≥ k√∂t√Ķd√©s, a m√°sik √°ltal kiv√°ltott mennyei boldogs√°g nem csorbul, s√Ķt beteljesedik, mert a szeretett szem√©lyt boldogg√° tette √ļgy, hogy k√∂zben szekszu√°lis √∂r√∂m√∂t is √©rzett. Az √°gyban a szerelem a "t√∂lt√∂ttk√°poszta habzsol√°sa", az √°gyon k√≠v√ľl a m√°sik ir√°nti gyeng√©ds√©g, kedvess√©g, rajong√°s. A f√©rfi, aki megk√∂t√∂zi a n√Ķt √©s ki√©li minden v√°gy√°t, az √°gyon k√≠v√ľl figyeli szerelme k√≠v√°ns√°g√°t, kiszolg√°lja, seg√≠ti, meg√©rti, t√°mogatja, ha kell cinkoss√°got v√°llal vele, megv√©di, biztons√°got ny√ļjt neki. A szerelem a lelkek √∂sszefon√≥d√°sa √©s a testek √∂sszefon√≥d√°sa. Mindaddig, am√≠g ez boldogs√°got jelent a n√Ķnek √©s a f√©rfinak. A n√Ķ a szerelme kir√°lyn√Ķje akar lenni, de nem felejtheti el, hogy a f√©rfi a kir√°ly. Ez nem h√≠msovinizmus, ez a val√≥s√°g, amit sokan nem mondanak ki.

Az Eur√≥p√°ra z√ļd√≠tott cs√Ķcsel√©k n√Ķkkel szembeni megnyilv√°nul√°sa egy archaikus, patriarch√°lis megnyilv√°nul√°sn√°l is durv√°bb, sz√©ls√Ķs√©gesebb, azt kell mondanom vademberi viselked√©s, aminek a k√©pvisel√Ķit el kell t√°vol√≠tani nem csak Eur√≥p√°b√≥l...
#46 | Renegat - 2016.05.15. 14:32:33
#47 | Hegel - 2016.05.17. 16:28:17
Odon 45!

V√°gyik a fene a kiszolg√°ltatotts√°gra, azt a politika int√©zi √ļgy hogy a sz√ľlet√©st√Ķl arra rendezkedj√©k be a hatalom hogy kiszolg√°ltatotts√°g legyen az elfogadott! L√°sd fekete leplekbe √∂lt√∂z√∂tt n√Ķk akiket lelehet fejezni csak ugy az utc√°n fanatizmusb√≥l amert az a ugy akarja...akarja a fr√°szt az egyetlen teremt√Ķ azt szeretn√© ha norm√°lisak lenn√©nk √©s fejl√Ķdn√©nk szeretetben de nem a hatalomban √©s a kapar√°sban!

Nemigaz hogy annak a tet√ľnek nem lehet megtanitani az egyetlen fentl√©v√Ķ itt ilyen kultur√°t akart ott olyant azt el kell fogadni √©s nem lerombolni mert az is ez is az egyetlen (ak√°rminek nevezem!) tertemt√©se teremtm√©nyein kereszt√ľl!

Sz√ľlinapomra kaptam egy p√ľmk√Ķsdi utat Velenc√©be, √©s elk√©peszt√Ķen hatalmas a m√ľv√©szeti kincse a templomokban muzaumokban...√©s ilyesmiket tesznek t√∂nkre abb√≥l kifoly√≥lag hogy az eur√≥pai √°llati....mig mi mondjuk azt hogy √Ķk viselkednek hasonl√≥ m√≥d√≥n!

Mert teremteni csak az tud aki a m√ľv√©szeteket √©rzi szereti t√°mogatja vagy m√≠veli!

Mert a val√≥s harmonikus m√Ľv√©szet az ISTEN ihlete - √©s azt elpusztitani mint Petr√°ban b√ľn!

Egy√©bk√©nt a n√Ķis√©get a politika tette t√∂nkre a kiszolg√°ltatotts√°ggal t√©tel√©vel!

Lehetek sok mel√≥ ellen√©re is norm√°lis n√Ķ meg h√ľlye pitsa is!

B√°r igen kellemetlen de egy n√Ķ m√°rmint a gyerekeinek anyja √°ltal√°ban sietve letakarit! http://24.hu/szor...jan-rohog/

Nem beszélve a pelenkákról nemcsak a kicsiknél hanem az öregek ápolásánál is...hááát a féldeci jó ha az asztalon kitöltve van közben!
.
#48 | Renegat - 2016.05.17. 19:19:26
Angela Merkel Snake Dance flashmobja. Ezt az √≠zl√©stelen magamutogat√°st t√∂r√∂lte a dublinsmick.wordpress.com az oldal√°r√≥l. Gondolom legfels√Ķbb utas√≠t√°sra. Itt √ļjra "megcsod√°lhatjuk" kancell√°rina √ēr√ļts√°ga undor√≠t√≥ nyilv√°nos vonagl√°s√°t. Bemutat√≥j√°t elrettent√Ķ p√©ldak√©nt lehet √©s kell tekinteni, s ami a legborzaszt√≥bb, hogy hivatalosan ez a perverz n√Ķi h√∂lgy N√©metorsz√°g vezet√Ķje, kancell√°rja... √©s N√©metorsz√°g r√° van b√≠zva... √©√©√©s a n√©metekkel mi van? T√∂bbsz√∂ri megn√©z√©se nem aj√°nlott, impotenci√°t okozhat...

https://www.youtu...l5CuCmePBw

Egy kis kontraszt - mecsoda k√ľl√∂nbs√©g!

https://www.youtu...qBM-jMOBlo
#49 | Hegel - 2016.05.18. 00:10:29
Renegat ez nem valami √∂sszev√°g√°s? Ez komoly √Ķ r√°ngat√≥dzik a klippen?
#50 | Renegat - 2016.05.18. 01:37:36
Hegel, nincs kiz√°rva a photoshop vagy hasonm√°s lehet√Ķs√©ge sem, mint ahogy az egyik youtubos hozz√°sz√≥l√≥ megjegyezte. A mai vil√°gban mindent el tudok k√©pzelni, m√©g az ellenkez√Ķj√©t is.

*********************

"Politikai megfontol√°sokb√≥l" ered√Ķen sok a sz√°nd√©kos dezinform√°ci√≥ √©s elhallgat√°s, de ha ez a h√≠r igaz, akkor egy√°ltal√°n nem vicces.Vannak olyan inform√°ci√≥k, amiket titkolnak el√Ķl√ľnk, nem t√∂megfogyaszt√°sra sz√°nj√°k m√©g akkor sem, ha mindannyiunkat √©rinthet.

"Oroszorsz√°g el√Ķk√©sz√≠ti egy hatalmas aszteroida (DA14 azonos√≠t√≥jel√Ľ, 60-100 m√©ter √°tm√©r√Ķj√Ľ) ICBM atomrak√©t√°val t√∂rt√©n√Ķ elpuszt√≠t√°s√°t a vil√°g√Ľrben, m√©g a f√∂lbe t√∂rt√©n√Ķ becsap√≥d√°sa el√Ķtt.A tud√≥sok kisz√°m√≠tott√°k, hogy a felszabadul√≥ becsap√≥d√°si energia puszt√≠t√≥ ereje egyen√©rt√©k√Ľ lenne egy ismeretlen nagys√°g√ļ termonukle√°ris bomb√°√©val.Val√≥sz√≠n√Ľs√≠tett becsap√≥d√°si ideje 2016. augusztus.Az aszteroida megsemmis√≠t√©s√©nek tervez√©se folyamatban van.

A NASA meg a "Planet X"-el riogat benn√ľnket, melynek a f√∂ldre hat√≥, katasztr√≥f√°kat el√Ķid√©z√Ķ m√°gneses hat√°saival sz√°molnak.A NASA n√©ha cenz√ļr√°z √©s √∂ssze-vissza besz√©l √∂nmag√°t hiteltelen√≠tve ezzel.De mi van akkor, ha ezt sz√°nd√©kosan k√∂d√∂s√≠t√Ķ ind√≠ttat√°sb√≥l teszi.√ögy sem tehetn√©nk semmit, j√∂jj√∂n aminek j√∂nnie kell.

http://www.preppe...lear-bomb/

http://beforeitsn...04637.html

http://www.preppe...on-planet/

http://aliveafter...=private99

Aktuális világhírek:

http://newzsentin...

http://x22report....

Talán van olyan valaki, akit ez is érdekelhet:
(Az al√°bbi link megnyit√°sa ut√°n √ļj oldalon a "WEB RESULTS" = WEB EREDM√ČNYEK alatti linkek megnyit√°sa √©rdekes)

https://www.googl...8weo_YigCw

Elektroszmog elleni védelem - vásárolható!

http://www.humanf...wallGB.htm

https://lissakr11...bration-2/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [5 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum