NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Versenyfut√°s az id√Ķvel...
Versenyfut√°s az id√Ķvel...A tervezetten kialak√≠tott vil√°ghelyzet t√°rsadalmi folyamatok sor√°t √©s v√°ltoz√°s√°t ind√≠tja el nap mint nap, nem csak v√°ltoz√°sra c√©lk√©nt megjel√∂lt orsz√°gokban vagy r√©gi√≥kban, de ott is, ahol a v√©leked√©sek szerint a folyamatokat gener√°lj√°k. M√©g most az elej√©n kell tiszt√°zni, hogy egyes orsz√°gok vil√°gm√©ret√Ľ kihat√°sokkal b√≠r√≥ man√Ķverei nem az adott orsz√°g lakoss√°g√°nak d√∂nt√©seit t√ľkr√∂zik. A vil√°gon D√©l-Amerik√°t√≥l Kamcsatk√°ig, sehol sincs √∂n√°ll√≥ d√∂nt√©shozatal egyetlen korm√°ny r√©sz√©r√Ķl sem. A mesters√©gesen gerjesztett konfliktusok ugyan egy √°tfog√≥ terv r√©szei, de a sz√≠nen megjelen√Ķ politikai szerepl√Ķk "tev√©kenys√©ge" sz√°mukra jobb esetben bizonytalans√°gi t√©nyez√Ķkkel t√Ľzdelt strat√©giai fontoss√°g√ļ betervezett l√©p√©s a Grand Chess sakkt√°bl√°j√°n, rosszabbik estben k√©nyszerp√°lya. Ez ut√≥bbi k√©pez olyan-amilyen "perspekt√≠v√°t" a vil√°g orsz√°gainak t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben, de nem k√≠m√©li azokat sem, akik a nem v√°rt k√∂vetkezm√©nyekkel vagy a menet k√∂zben √°trendez√Ķd√Ķ er√Ķviszonyokkal nem tudtak el√Ķre sz√°molni, pedig a folyamatok elind√≠t√°s√°ban meghat√°roz√≥ volt a szerep√ľk.

Mindezek a bizonyos szinten megrekedt, el√Ķregy√°rtott tervezetek el√Ķvar√°zsolhat√≥k, mint a nyuszi a kalapb√≥l, de a "v√©gj√°t√©k" meglehet√Ķsen sok meglepet√©st tartogat. Ilyen a vegyes, kever√©k n√©pess√©g kialak√≠t√°si terveinek er√Ķltet√©se (Kalergi-EU), vagy ezek megval√≥s√≠tott form√°ira t√∂rekv√©s, l√°sd USA, ahol k√ľl√∂nb√∂z√Ķ sz√°rmaz√°s√ļ √©s nemzetis√©g√Ľ emberek √©s annak l√°tsz√≥k mondj√°k magukr√≥l, hogy "nemzet" √©s sokan m√©g el is hiszik. Kipr√≥b√°lt√°k az NWO t√≠pus√ļ fel√©p√≠tm√©nyeket is. Szt√°lin r√©m√°lom Szovjetuni√≥ja vagy K√≠na kommunist√°nak mondott kapitalista-bolsevik diktat√ļra-egyvelege is √©rdekes, b√°r gyenge l√°bakon √°ll√≥ pr√≥b√°lkoz√°s. Aki elhiszi vagy azt sugallja, hogy a Kalergi-terv megval√≥s√≠that√≥, az m√°sokat n√©z h√ľly√©nek, √©s mag√°r√≥l √°ll√≠t ki hasonl√≥ tartalm√ļ bizony√≠tv√°nyt. Soros, Merkel vagy az √ļn. "EU-ir√°ny√≠t√°s" eg√©szen m√°s jelleg√Ľ megb√≠z√°st teljes√≠t, melyr√Ķl m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtunk.
Az Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°nak lakoss√°g √°ltal elk√©pzelt tervei messze √°llnak azokt√≥l a megval√≥s√≠tott "v√≠vm√°nyokt√≥l", amelyekkel jelenleg az EU "dicsekedhet". Eur√≥p√°t zsid√≥-amerika eur√≥pai zsid√≥b√©renc korm√°nyok seg√≠ts√©g√©vel t√∂bb szinten kifosztotta, √©s jellemz√Ķen Trumpnak m√©g van pof√°ja nagyobb NATO k√∂lts√©gvet√©si szerepv√°llal√°st szajk√≥zni Eur√≥pa r√©sz√©r√Ķl, hogy "a NATO k√∂lts√©gvet√©s√©t ne csak az amerikai √°llampolg√°rok ad√≥j√°b√≥l √°llj√°k", amikor az USA eddig is m√°s orsz√°gok kifoszt√°s√°b√≥l tartotta fent mag√°t √©s hadsereg√©t. A moh√≥s√°g nem ismer hat√°rokat. Egyszerre k√≠v√°nj√°k kifosztani, leig√°zni, polg√°rh√°bor√ļba, arabok √©s oroszok elleni h√°bor√ļba hajszolni √©s teljes kiszolg√°ltatotts√°g √°llapot√°ba tasz√≠tani Eur√≥pa nemzeteit.


Mindezt Amerika √©rdekeire hivatkozva, de val√≥j√°ban az AIPAC, az amerikai zsid√≥-lobby √©rdekeinek √©s haszn√°nak n√∂vel√©se miatt k√©nyszer√≠tik ki. Ahogy el√Ķre l√°that√≥ volt, amerikai √©s eur√≥pai zsid√≥, orosz, izraeli zsid√≥ √©rdekek √ľtk√∂znek. Magyarorsz√°g Eur√≥pa egyik legnagyobb (kaz√°r) zsid√≥ k√∂z√∂ss√©ge Orb√°nost√≥l, n√©pszavaz√°sost√≥l tiltakozik a k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©s ellen. Mivel Magyarorsz√°g Izraeli gyarmat, orosz, NATO, amerikai √©s izraeli kaz√°r-zsid√≥ fel√ľgyelet mellett, nem elhanyagolhat√≥ t√©nyez√Ķ az Izrael-bar√°t amerikai √©s az amerikai kaz√°r-zsid√≥ szemben√°ll√°s a "meg√°lmodott" Eur√°zsiai Uni√≥, a hamarosan l√©trej√∂v√Ķ Kaz√°ria √©s Magyarorsz√°g k√∂z√∂tt. A muszlim "antiszemitizmust" jelent√Ķs vesz√©lyforr√°sk√©nt √©rt√©kelik azok, akik nem is s√©mi n√©pcsoportok tagjai. Pedig, mint kor√°bban jeleztem is, Eur√≥pa k√©pes lenne megv√©deni mag√°t zsid√≥ korm√°nyai √©s a szint√©n zsid√≥ vagy zsid√≥b√©renc EU ir√°ny√≠t√°s n√©lk√ľl. Ezt a koloncot csak Eur√≥pa n√©pei tudj√°k ler√°zni magukr√≥l. Az EU-r√≥l alkotott "n√©pi elk√©pzel√©s" t√©nylegesen ezt az egys√©get t√°mogatta volna.

Zsid√≥-√ľgyileg a helyzet bonyolult. A szemben √°ll√≥ felek k√©t f√Ķ zsid√≥ oldalra oszthat√≥k. Egyik oldalon √°llnak az √Ābrah√°m n√©pe t√≠pus√ļ v√©rfert√Ķz√∂ttek √©s kaz√°r-zsid√≥ vazallusaik, a m√°sikon szint√©n kaz√°r sz√°rmaz√°s√ļ konkurencia, de ez ut√≥bbiak is megoszlanak orosz, eur√≥pai, k√≠nai, izraeli √©s √©s amerikai Izrael-p√°rti kaz√°r-zsid√≥kra. Az izraeli kaz√°r-zsid√≥k (Izrael lakoss√°g√°nak 98%-a) menek√ľlne a k√∂zel-keleti csapd√°b√≥l, nem k√≠v√°nva megv√°rni a K√∂zel-Kelet tot√°lis h√°bor√ļj√°t, melybe a Bilderberg Group, a Goldman Sachs √©s New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°ny tervei √©s tev√©kenys√©ge alapj√°n ker√ľlt. Hruscsov √©s J.F. Kennedy idej√©ben m√©g szovjet- amerikai prevent√≠v atomcsap√°st terveztek Izrael ellen atomfegyverkez√©se miatt. M√°ra Izrael jelent√Ķs atom √ľt√Ķer√Ķ birtokosa lett √©s egyre gyakrabban keveredik √∂sszet√Ľz√©sbe l√©trehoz√≥ival. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl szerepe alapj√°n egyre t√∂bb a bels√Ķ fesz√ľlts√©g Izraelben is, √©s ezeknek a fesz√ľlts√©geknek a mint√°zata is k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t az eur√≥pai, de els√Ķsorban magyar √°llapotokra. Soha nem l√°tott politikai √©s szem√©lyes t√°mad√°sok zajlanak az egykori sz√∂vets√©gesek r√©sz√©r√Ķl Netanjahu √©s Avigdor Lieberman v√©delmi miniszter ellen, fasiszta vesz√©llyel riogatva minden m√©diaplatformon, csak√ļgy, mint Lieberman el√Ķdje Moshe Ya'alon. V√©lem√©ny√ľk szerint a rasszizmus, az er√Ķszak √©s a sz√©ls√Ķs√©gess√©gek al√°√°ss√°k az orsz√°g erej√©t √©s k√°ros hat√°ssal gyakorolnak az IDF-re (Israel Defense Force - Izraeli V√©delmi Er√Ķk).


Ya'alon szerint "a korm√°nyt t√°mogat√≥ b√≠r√°k √©s a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g a jog√°llamis√°g k√°r√°ra tiszteletlenek". A megalakul√≥ f√©lben l√©v√Ķ, √ļn "j√≥zan jobb-k√∂z√©p" t√°bor mag√°t tekinti norm√°lisnak, √©s nem norm√°lisnak azokat, akik nem tartoznak k√∂z√©j√ľk (ahogy elmegy√≥gyint√©zetben a betegek). Sokan nehezm√©nyezik, hogy elt√Ľnnek a relev√°ns h√≠rek, az izraeli t√°rsadalom belef√°radt a k√©pmutat√°sba, politikai korrekts√©g l√°tszat√°nak fenntart√°s√°ba (b√°r ez n√©mi √©rtetlens√©get v√°lthat ki a vil√°g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©b√Ķl, mert ebb√Ķl a l√°tszat fenntart√°si k√≠s√©rletb√Ķl nem sokat lehetett tapasztalni), a szervezett b√Ľn√∂z√©s, a csal√≥k, a nemi er√Ķszakot elk√∂vet√Ķk, a csal√°di b√Ľn√∂z√©s takargat√°s√°ba. A hatalmas eg√≥j√ļ jog√°szokb√≥l is eleg√ľk van, akik k√©pviselik a felsorolt b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√Ķit. A b√Ľncselekm√©nyek lefedetts√©ge al√°√°sta a beteg √©s f√°radt izraeli politikusok √©s a k√∂zv√©lem√©ny bizalm√°t a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g √°ll√°sfoglal√°saival szemben. Az izraeli t√°rsadalom elvesztette a hit√©t az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, a jog√°llamis√°gban. Ya'alon jogi reformokat s√ľrget a korrupci√≥ √©s a b√Ľn√∂z√©s ellen (pedig meg sem fordulna a fej√ľnkben, hogy Izraelben ilyen lehets√©ges). A k√∂zelm√ļltbeli politikai fejlem√©nyek azt jelzik, hogy az orosz bev√°ndorl√≥k, akik bel√©ptek az izraeli politik√°ba az 1990-es √©vekt√Ķl, el√©rt√©k, hogy a legbefoly√°sosabb poz√≠ci√≥kat szerezz√©k meg a korm√°nyban. A volt v√©delmi miniszter szerint r√©m√°lom a "norm√°lis" t√°bornak, ha sza√ļdi kir√°ly Salman √©s az egyiptomi eln√∂k Abdel Fattah al-Sisi, egy√ľtt √ľlnek ugyanazon a p√≥diumon Netanjahuval √©s Liebermannal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st √≠rnak al√°. Sz√°mos nagy horderej√Ľ politikai szerepl√Ķ √ļgy v√©li, hogy a Benyamin Netanjahu a legrosszabb dolog, ami t√∂rt√©nt a Izrael √°llam t√∂rt√©nelem√©ben. Az "√≠g√©ret f√∂ldje" ellenkez√Ķje lesz annak amit v√°rtak. "Ez a f√∂ld nem l√©tezett a m√ļltban, √©s nem l√©tezik most sem".

A fentieket Ya'alon egy√ľtt az ex-IDF vez√©rkarrral Gabi Ashkenazi √©s Benny Gantz, a cionista Camp p√°rteln√∂k Jich√°k Herzog, a volt bel√ľgyminiszter Gedeon Sa'ar, az egykori Shin Bet belbiztons√°gi szolg√°lat f√Ķn√∂ke Yuval Diskin √©s a kor√°bbi k√ľl√ľgyminiszter, Tzipi Livni egy csapatban l√°tja √≠gy, √©s k√∂r√ľlbel√ľl hasonl√≥ b√Ľn√ľgyi √°llapotokat l√°thatunk Magyarorsz√°gon is. De: "Amilyen a f√Ķn√∂k, olyan a beosztott." Mert az √ļn. jobboldali m√©dia Orb√°n √©s Matolcsy zseni√°lis p√©nz√ľgyi man√Ķvereir√Ķl √°radozik, Bayer Zsolt, Bog√°r L√°szl√≥ √©s Boros Imre k√∂z√∂s m√Ľsor√°ban, mik√∂zben sz√°mszer√Ľs√≠tve kimondj√°k, hogy az √©vi 10 ezer milli√°rd forintot meghalad√≥, a magyar GDP-b√Ķl, a "nyugat √°ltal ellopott zs√°km√°nyb√≥l" (val√≥j√°ban jelent√Ķs r√©sze a FED-hez v√°ndorol) visszaosztanak 1-2%-ot, de szerint√ľk ez m√°r a m√ļlt√©. Annyira nem az, hogy a Magyarorsz√°got s√ļjt√≥ zsid√≥ uralom legal√°bb 150 √©ve k√ľlf√∂ldre, t√∂bbnyire az USA-ba "√ľld√∂zi" a horribilis, a magyar √°llamad√≥ss√°got t√∂bbsz√∂r√∂sen meghalad√≥ √©t√©k√Ľ tal√°lm√°nyainkat felfedez√Ķikkel, kifejleszt√Ķikkel egy√ľtt. Most m√°r Dr. Horv√°th professzort is...


Val√≥j√°ban annyiban v√°ltozott a kor√°bbi Magyarorsz√°got el√°rul√≥ bal-liber√°lisnak cs√ļfolt korm√°nyok privatiz√°ci√≥s √©s k√∂lts√©gvet√©si lop√°sok, csal√°sok b√Ľnlajstrom√°hoz k√©pest a helyzet, hogy Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak jelent√Ķs h√°nyada k√ľlf√∂ld√∂n jobban fizetett, belf√∂ld√∂n messze a nyugat-eur√≥pai b√©rek alatt v√°lt rabszolg√°v√°. Els√Ķsorban n√©met c√©gek rabszolg√°iv√°, amit egyre ferd√©bb szemmel n√©znek az osztozkod√°sb√≥l √©s r√©szesed√©sb√Ķl kiz√°rt bal-liber√°lisok. Egyre gyakrabban hangzik el r√©sz√ľkr√Ķl, hogy "k√∂nny√Ľ k√∂zp√©nzekb√Ķl politiz√°lni". S√©relmezik a "kiv√°laszt√≥d√°s" alapjainak kisaj√°t√≠t√°s√°t, ami egy√ļttal azt is jelenti, hogy egyre m√©ly√ľl a szakad√©k a kiv√°lasztott zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s √©s a leszakad√≥k k√∂z√∂tt, b√°r ha nem eml√©kezn√©nek r√°, a magyars√°ggal √Ķk is ugyanezt tett√©k. Igaz, kor√°bban, m√©g tabunak sz√°m√≠tott a p√©nz√ľgyi vil√°got t√°madni, mert a zsid√≥k √©s kaz√°r-zsid√≥k nyomban "antiszemitizmust" ki√°ltottak. M√°ra m√°r ez is kimondhat√≥ a m√©di√°ban. Azzal egy√ľtt, hogy csak a p√©nzvil√°got √©rte kritika, de a zsid√≥s√°g reag√°lt r√°, mag√°ra v√©ve a megalapozott v√°dakat. Akinek nem inge, ne vegye mag√°ra... de akinek inge, √∂lt√∂zk√∂dj√∂n m√°r fel! Nem mellesleg a FIDESZ-KDNP diktat√ļra alatt is ugyan√ļgy elt√Ľnik a GDP tetemes r√©sze EKB-B√°zel-FED vonalon, mint kor√°bban.

Az amerikai zsid√≥k √°ltal szervezett eur√≥pai "antiszemita" muszlimok bev√°ndoroltat√°sa j√≥l mutatja √∂sszetart√°sukat. Az amerikai zsid√≥k nagy √≠vben tesznek az eur√≥pai zsid√≥k √©rdekeire, ahogy Eur√≥pa lakoss√°g√°nak is. Mivel sz√©les k√∂rben ismert√© v√°lt George Friedman √°ltalunk is j√≥l ismert besz√©de, vil√°goss√° v√°lt, a militarista geopolitika nem csak napirenden van az angolsz√°sz-Amerikai Birodalomban, de t√∂rekv√©seik is j√≥l l√°that√≥k. Az "angolsz√°sz tengely" l√°tsz√≥lagos el√Ķnye val√≥ban csak l√°tsz√≥lagos, mert e tengely olyan kerekekkel gurul, melyeket a becsapott n√©pek adnak al√°juk. Ennek a maffiacsoportnak 2009-ben m√°r √©get√Ķen sz√ľks√©gess√© v√°lt egy √ļjabb √©s nagy gazdas√°gi potenci√°llal rendelkez√Ķ, kifoszthat√≥ "gazdatest". Eur√≥pa √©s f√Ķleg az NSZK, az USA √©s Oroszorsz√°g k√∂z√© szorulva ugyanolyan helyzetben van, mint a m√ļlt sz√°zadban az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©n. A p√°ston ugyanaz a h√°rom hatalmi j√°t√©kos r√≥k√°zza √∂ssze a terepet.
A j√°tszma elemei fontos √©s 1954-ben el√Ķre tervezett l√©p√©sek√©nt l√©trehozt√°k az ukrajnai v√°ls√°got, ami Eur√≥pa orosz energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyezteti. Fontos elem a g√∂r√∂g v√°ls√°g l√©trehoz√°sa is, mert a g√∂r√∂g√∂k kifoszt√°sa, 2001-es EU-ba er√Ķltet√©s√ľkkel lehet√Ķv√© tette a Goldman Sachs sz√°m√°ra, hogy t√∂nkre tegye a 2001-ig el√©g j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ g√∂r√∂g gazdas√°got, lev√°lasztva G√∂r√∂gorsz√°gr√≥l az √Čgei-tenger g√°zmez√Ķit √©s Ciprussal egy√ľtt a Leviathan-medenc√©t. Manaps√°g felel√Ķtlen elemz√Ķk gyakran hib√°ztatj√°k a g√∂r√∂g√∂ket, lust√°nak ad√≥ker√ľl√Ķnek, a bev√°ndorl√≥k ellen nem megfelel√Ķen fell√©p√Ķ EU tagorsz√°gnak nevezve, de m√°r 2010. el√Ķtt is √°lland√≥ probl√©m√°t jelentett a g√∂r√∂g√∂k sz√°m√°ra, hogy az EU k√∂telezte a menek√ľltek fogad√°s√°ra, de t√°mogat√°st ehhez nem volt hajland√≥ ny√ļjtani. A "bev√°ndoroltat√°shoz" term√©szetesen sz√ľks√©g volt az am√ļgy akkor m√©g nem t√ļl "zajos" K√∂zel-Kelet feld√ļl√°s√°ra, mert k√ľl√∂nben nem lehetett volna elind√≠tani a menek√ľlthull√°mot. Az "Arab Tavasz" √≥ri√°si hasznot hajtott a "befektet√Ķknek", √©s el√Ķk√©sz√≠tette a menek√ľlt√°radat megind√≠that√≥s√°g√°t.


Soros √©s Merkel v√©grehajt√≥ tev√©kenys√©ge lehet√Ķv√© tette Eur√≥pa harap√≥fog√≥ba szor√≠t√°s√°t, a kollabor√°ns korm√°nyok √©s az EU ir√°ny√≠t√°s vel√ľk k√∂z√∂sen meg√°sta Eur√≥pa s√≠rj√°t, de m√©g nincs lej√°tszva a meccs. Nem biztos, hogy az ker√ľl a g√∂d√∂rbe, akinek sz√°nt√°k. Az el√Ķk√©sz√ľletek r√©szleteir√Ķl √©s a megval√≥s√≠t√°s f√°zisair√≥l m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtunk a kor√°bbi cikkekben, de nem szabad figyelmen k√≠v√ľl hagyni, hogy egyre t√∂bb "r√©s ny√≠lik a falon". Egyre t√∂bb az √©rdek√ľtk√∂z√©s √©s egyre nagyobb azoknak a sz√°ma is akik perif√©ri√°ra ker√ľltek a kor√°bbi b√Ľnt√°rsak k√∂z√ľl, vagy a veszt√ľket √©rzik. Aki h√°bor√ļt akar nyerni, ne szapor√≠tsa az ellens√©gei sz√°m√°t. Egy folyamat elind√≠t√°sa mindig egy√ľtt j√°r azzal, hogy az ellenz√Ķk √©s ellen√©rdekeltek reag√°lnak r√°. "Ellens√©gem ellens√©ge a bar√°tom", ami r√©szben vagy ideiglenesen igaz is, viszont nincs hosszan tart√≥ "ilyen bar√°ts√°g", ha nincsenek tart√≥s k√∂z√∂s √©rdekek, √©s itt nem a kaz√°r-maffia rabl√≥gyilkoss√°gban k√∂z√∂s b√Ľnr√©szess√©g√©t kell ez alatt √©rteni.


Eur√≥pa lakoss√°ga le tudja √°ll√≠tani a jelenlegi folyamatokat, ha t√∂megesen felismeri valamint a vesz√©ly nagys√°g√°t √©s s√ļly√°t meg√©rti, felfogja, hogy a d√∂nt√©s "m√©g" a kez√ľkben van. A nyugati rendszerekben m√©g elt√°vol√≠that√≥k a korrupt, megv√°s√°rolt vagy Eur√≥pa elpuszt√≠t√°s√°ra kinevelt be√©p√≠tett kollabor√°ns politikusok. 2010. elej√©n ennek tudat√°ban adta ki az EKB a tagorsz√°gok vezet√©s√©nek sz√≥l√≥ utas√≠t√°s√°t, melynek utols√≥ l√©p√©se a sz√ľks√©g/rendk√≠v√ľli vagy hadi√°llapot elrendel√©se. Kelet-Eur√≥p√°ban Magyarorsz√°g az a hely, ahol jog √©s t√∂rv√©nyess√©g szerint m√©g √©rv√©nyes rendszer sincs, ami szint√©n nem v√©letlen, de lehet√Ķs√©get ny√ļjt egy helyre√°ll√≠t√°sra vagy √ļj rendszer kialak√≠t√°s√°ra. Ez egy olyan fegyver, amit mindk√©t oldal felhaszn√°lhat, mert a magyars√°g √©s az etnikumok m√©g nem ker√ľltek l√©leksz√°m h√°tr√°nyba a folyamatosan betelep√ľl√Ķ kaz√°r-zsid√≥kkal szemben. Az Eur√°zsiai Uni√≥ban logisztikai k√∂zpontk√©nt erre m√°r aligha lesz es√©ly... Kelet-Eur√≥pa t√∂bbi r√©sz√©n szint√©n rosszabb a helyzet, mint D√©l, √Čszak -vagy Nyugat-Eur√≥p√°ban, mert a bolsevikok ut√≥daikr√≥l "gondoskodva", √°tmentett√©k a hatalmukat, ism√©telten, sokadszorra kirabolva az √Ķslakosokat. A Balk√°n √©s Kelet-Eur√≥pa lakoss√°ga meg sem k√≥stolhatta azt a "demokr√°ci√°t", ami nyugaton m√©g most is t√∂bbet ny√ļjt, mint Kelet-Eur√≥p√°ban a boldogan meg√©lt √°tver√©sek id√Ķszak√°ban, b√°r nem illik fekete-humorral elviccel√Ķdni e szomor√ļ vonagl√°st. Elm√ļlt az az id√Ķ, amikor m√©g √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letnek tarthattak minden olyan el√Ķrejelz√©st, amelyek most val√≥s√°gk√©nt n√©znek vissza r√°nk. √Čs ezek k√∂z√ľl nem a t√∂meges √©s fizetett (hivat√°sos) bev√°ndorl√≥k jelentik a legnagyobb probl√©m√°t. Ez ut√≥bbi k√©rd√©st megoldan√° az 1989-el√Ķtti hat√°r√Ķrs√©g kicsit meger√Ķs√≠tve modern technik√°val, de mit sem √©r a lakoss√°g hajland√≥s√°ga, ha korrupt uni√≥s ir√°ny√≠t√°s ezt megg√°tolja.


A fentebb eml√≠tett izraeli Ya'alon volt v√©delmi miniszter sir√°maival egyen√©rt√©k√Ľ az az 1417 EU rendszerszint√Ľ csal√°sait taglal√≥ jelent√©s is (a t√©nyleges b√Ľncselekm√©nyek sz√°ma ennek sokszorosa lehet) amit Dominic Raab brit √°llamtitk√°r (jord√°n pozit√≠v) emleget, de a b√Ľnelk√∂vet√Ķk sz√°rmaz√°si szintj√©n Izralben √©s az EU-ban is ugyanaz a felhozatal. A brit kil√©p√©sp√°rtiak j√ļnius 23-√°n bizony√≠thatnak, csak √ľgyeljenek arra, hogy ne azt a marokk√≥i beszerz√©s√Ľ v√°laszt√°si programot haszn√°lj√°k a szavazataik √∂sszes√≠t√©s√©re, amivel a magyarorsz√°gi v√°laszt√°sokat szokt√°k elcsalni. Felt√©tlen√ľl aj√°nlhat√≥ sz√°mukra az elcsalt osztr√°k eln√∂kv√°laszt√°s, vagy a szint√©n elcsalt sk√≥t elszakad√°si n√©pszavaz√°s tanulm√°nyoz√°sa. √Čs most ugrik a majom a v√≠zbe: mi lesz a kifosztott tag√°llamokkal az EU felboml√°sa ut√°n? Merthogy felbomlik, az biztos! √Čs City of London az USA-val, vagy helyesebben fogalmazva az IMF-el, a Vil√°gbankkal, a Wall-streettel, a Goldman-Schs-szal kar√∂ltve (b√Ľnsz√∂vetkezetben) lel√©p a zs√°km√°nnyal. Ez esetben nem csak Izland brit "befektet√Ķkn√©l" nyoma veszett 25 milli√°rd eur√≥j√°r√≥l, vagy a norv√©gok 40 trilli√≥ korona feletti elt√Ľnt megtakar√≠t√°sair√≥l van sz√≥. Nem csak a Londoni K√∂zponti Bank √©s a Holland K√∂zponti Bank wolframra cser√©lt aranyr√ļdjait kell keresni, hanem azt a hihetetlen m√©rt√©k√Ľ k√°rokoz√°st is, az ellopott t√≠zezer milli√°rd eur√≥k mellett, ami be sem ker√ľlt az emberek zseb√©be, mert nem j√∂hetett l√©tre.
H√°t ez√©rt kell versenyt futni az id√Ķvel, nek√ľnk √©s hozz√°nk hasonl√≥knak az √©let√©rt, a m√©g emberkateg√≥ri√°ba sorolhat√≥ t√°j√©kozatlanoknak az√©rt, hogy utols√≥ lehellet√ľkig telet√∂mhess√©k az ismert k√∂r√∂kh√∂z tartoz√≥ c√©gek, szolg√°ltat√≥k "tulajdonosainak" zseb√©t, a kaz√°r-maffi√°nak meg szint√©n az √©let√©√©rt, el√Ķl√ľnk √©s egym√°s el√∂l is... b√°r neh√©z lesz kezelni√ľk az olyan katonas√°got, amelyik √°t√°ll az ellens√©geik oldal√°ra.
A hazafiság manapság már nem a zsidók iránti lojalitást jelenti...

"Lassan √≠rom", hogy Br√ľsszelben is meg√©rts√©k (ez a TV-rekl√°m helye): nem csak a magyarorsz√°gi zsid√≥k nem szeretn√©nek antiszemita muszlim bev√°ndorl√≥kat, de az orsz√°g az ilyen tranzakci√≥kat mindig megsz√≠v√≥ lakoss√°ga sem k√©r semmilyen bev√°ndorl√≥kb√≥l, m√©g izraelib√Ķl sem, ahogy a b√Ľn√∂z√Ķ EU ir√°ny√≠t√°sb√≥l, √ļgy a felhatalmaz√°s √©s jogalap n√©lk√ľli orsz√°gfosztogat√≥kb√≥l sem. A TTIP "szab√°lyoz√°s√°n√°l" is m√°r figyelembe vett√©k a kipr√≥b√°lt √©s j√≥l bev√°lt 1989-es magyarnak cs√ļfolt, az MSZMP √°ltal √∂sszet√°kolt illegitim "Ideiglenes Alkotm√°ny" bebetonozott "kollekt√≠v bizalmatlans√°gi elv√©t". Ennek √∂r√∂m√©re a Lisszaboni EU 2010-ben s√©rthetetlens√©ggel ruh√°zta fel minden k√∂zszolg√°j√°t (m√©g a leglen√©zettebb takar√≠t√≥n√Ķt is), de zsid√≥-amerika konzorciumai m√°r saj√°t b√≠r√≥s√°got akarnak. Ett√Ķl m√°r csak egy l√©p√©s a k√∂telez√Ķ v√°s√°rl√°s a h√°tr√°nyos helyzet√Ľ milli√°rdosok megseg√≠t√©s√©re (90% beszolg√°ltat√°sa), √©s a gy√°rakban, √ľzemekben szolg√°latot teljes√≠t√Ķ r√∂gt√∂n√≠t√©l√Ķ b√≠r√≥s√°gok √©s kiv√©gz√Ķosztagok kik√∂vetel√©se. Mindez olyan "csek√©lys√©gekkel" kezd√Ķd√∂tt, mint a felel√Ķss√©gre vonhatatlan, lev√°lthatatlan, mentelmi joggal rendelkez√Ķ k√©pvisel√Ķk, a m√©diacenz√ļra, majd a politikai "elit"(ta az esz√©t) t√∂rv√©nybe iktatott csal√°si, lop√°si, gyilkol√°si jogai, √©s a holokauszttagad√°s b√ľntethet√Ķs√©ge. Mi ez, ha nem visszarendez√Ķd√©s, visszafejl√Ķd√©s (h√Ľb√©rurak, v√°rmegyerendszer, pallosjog stb.)? A h√ľlye bev√°ndorl√≥ meg azt hiszi, hogy Eur√≥pa az "√≠g√©ret f√∂ldje". Pedig ha tudn√°, hogy csak indoknak √©s h√≥h√©rnak kell, meg c√©lt√°bl√°nak, ink√°bb az Antarktiszra v√°ndorolna ki, de akkor Soros √©s az EU nem fizetn√© a f√Ľt√©ssz√°ml√°j√°t...

/Tulok/

Soros hálózatok: Link

  HozzŠszůlŠsok
#1 | spartakusz - 2016.05.27. 17:15:36
Kedves Tulok Laci!

Mint mindig most is remekelt√©l - mindenki sz√°m√°ra k√∂z√©rthet√Ķen le√≠rtad diplomatikusan, mi a nagy helyzet √©s mit v√°rhatunk - gratul√°lok √©rte! √Čn is √≠rtam pont 26-√°n egy √≠r√°st ugyan err√Ķl az el√Ķjelekr√Ķl . csak az elej√©t id√©zem ide aki k√©ri annak elk√ľld√∂m az eg√©szet:

"...László Kiss
2016/05/26 - 05:05
KONCENTR√ĀCI√ďS T√ĀBOROK!
Ezt a c√≠met adtam ennek az √≠r√°somnak. Mi√©rt? Mert azok! Hogyan m√Ľk√∂dnek? Le√≠rom, de el√Ķbb egy kis m√ļlt. A se nem √°llatnak se nem embernek nem nevezhet√Ķek gyilkosok magukhoz ragadt√°k az uralmat! Mikor? Amikor az ember, mint ember megsz√Ľnt l√©tezni, √©s a hasonm√°s kezdett uralkodni! Honnan kezdjem? Att√≥l az id√Ķpontt√≥l, amit tudunk bizony√≠tani!
De el√Ķtte le√≠rom ki az ember! Az ember nem e f√∂ld sz√ľl√∂ttje – idegen! Akkor r√©gen az √©gb√Ķl ..."

Hi√°nyoltam, hogy mi√©rt merte orb√°n a ker√≠t√©s √©p√≠t√©s√©t elkezdeni - ez v√©lem√©nyem szerint ugyan az mint horn dics√Ķ√≠t√©se az NDK-os √ľgyekor - amit GORBACSOV engedett meg!

tisztelettel: id. Kiss László
#2 | odon0803 - 2016.05.27. 18:02:11
A t√©ved√©s jog√°t fenntartva azt olvasom ki a cikkb√Ķl - ami m√°r a m√©g j√≥zanul gondolkod√≥ √©s t√°j√©kozott emberek sz√°m√°ra egy√©rtelm√Ľ - hogy a bolyg√≥nk popul√°ci√≥j√°nak h√ľly√≠t√©se √©s az egyre jobban nyilv√°nval√≥v√° v√°l√≥ kizsigerel√©s, puszt√≠t√°s, parazitizmus felismer√©se k√∂z√∂tti id√Ķ faktor cs√∂kken. Ebb√Ķl pedig az k√∂vetkezik, hogy a patk√°nyok igyekeznek 1. min√©l t√∂bbet markolni 2. ezt k√∂vet√Ķen biztons√°gos helyre menek√ľlni. Sajn√°latos m√≥don val√≥ban szinte a vil√°g nyolcadik csod√°ja, hogy a teljes m√©rt√©kben kihaszn√°lt √©s kifosztott t√∂megek csak mostan√°ban kezdenek √©bredezni. De ami k√©sik, nem m√ļlik. Az egy√ľgy√Ľek l√°zad√°sa persze felt√©telez√©s, amiben benne van az √≠r√°s szerint az is, hogy a parazit√°k k√∂z√∂tt is lehet n√©zetelt√©r√©s. Ha van esz√ľk, ezt f√©lreteszik, mert nem szolg√°lja az √©rdekeiket, de √ļgy t√Ľnik a har√°csol√°si v√°gy mindent fel√ľl√≠r. A t√∂rt√©nelmileg, kultur√°lisan √©s civiliz√°ci√≥k szerint megosztott emberis√©g a nyugat-kelet t√∂r√©svonal ment√©n viszonyul a jelenlegi vil√°grendhez √©s a Kelet az, amely k√∂zelebb √°ll a normalit√°shoz. A Kelet er√Ķs√∂d√©se katonailag √©s gazdas√°gilag a Nyugat sz√°m√°ra - szerencs√©re - s√ļlyos vesz√©lyt jelent, amit elk√©pzelhet√Ķ m√≥don megpr√≥b√°lnak katonai eszk√∂z√∂kkel megoldani. Minden √©vvel cs√∂kken a Nyugat el√Ķnye. T√≠z √©v m√ļlva a Kelet er√Ķsebb lesz. Ez a t√≠z √©v d√∂ntheti el az emberis√©g sors√°t, ha a Kelet megtartja s√Ķt er√Ķs√≠ti a term√©szetes √©s norm√°lis viszonyul√°st az emberek egym√°s k√∂z√∂tti kapcsolat√°ban √©s az emberis√©g √©s a term√©szet viszonyul√°s√°ban. A Nyugat mindkett√Ķ esetben destrukt√≠v, puszt√≠t√≥ √©s kizs√°km√°nyol√≥. A kizs√°km√°nyol√°s jelen van a keleti civiliz√°ci√≥kban √©s √°llamform√°kban is, de lassan old√≥dni, enyh√ľlni l√°tszik. A kizs√°km√°nyol√°s elt√Ľn√©s√©hez a jelenlegi fejl√Ķd√©si √ľtem mellett n√©h√°ny sz√°z √©vre lesz sz√ľks√©g. Mondhatjuk, hogy a Kelet a kisebbik rossz.
A Nyugat van r√°k√©nyszer√≠tve, hogy versenyt fusson az id√Ķvel, √©s ez kiv√°lthat ak√°r nukle√°ris √∂sszecsap√°st is.
#3 | Renegat - 2016.05.28. 00:48:10
Magyarorsz√°g p√©nz√ľgyeit Londonb√≥l ir√°ny√≠tj√°k

- Nagyinerj√ļ Joris Luyendijk holland √ļjs√°g√≠r√≥val, aki 2011-t√Ķl k√©t √©ven kereszt√ľl blogot √≠rt a The Guardian c√≠m√Ľ lapnak Eur√≥pa p√©nz√ľgyi k√∂zpontja, a londoni City m√Ľk√∂d√©s√©r√Ķl.

"Magyarorsz√°g p√©nz√ľgyi k√∂zpontja nem Budapesten van, hanem Londonban. Ahogy Hollandi√°√© √©s a t√∂bbi eur√≥pai orsz√°g√© is."

http://mno.hu/nag...ak-1343225
#4 | Hegel - 2016.05.28. 16:40:22
Ok londonb√≥l ir√°nyitj√°k a p√©nz√ľgyeket gondolom roszchild√©k....s√Ķt usa is angol ter√ľletk√©nt funkcion√°l, √©s ezek szerint eur√≥pa t√∂bb orsz√°ga meg usa kft k√©nt le√°nyv√°llalat....

AKKOR MI A J√ď FRANC√ČRT tttp-znek ezek a faxok?Meg egy√°ltal√°n kavarj√°k ide oda a xart?

Lassan már sajátmaguk se tudják mi a fenét is akarnak!
#5 | Renegat - 2016.05.28. 23:57:57
Az Oroszorsz√°g elleni USA/EU gazdas√°gi szankci√≥k ellen√©re Londoni p√©nz√ľgyi-gazdas√°gi elemz√Ķk szerint -az amerikai gazdas√°g gyeng√ľl√©se mellett-, javul√≥ orosz gazdas√°gi kil√°t√°sok tapasztalhat√≥k.A JP Morgan-t v√°ratlanul √©rte az orosz n√∂veked√©s.
Az USA √°ltal er√Ķltetett szankci√≥h√°bor√ļ legnagyobb vesztese a Nyugat illetve N√©metorsz√°g.Meghirdet√©sekor tudni lehetett, hogy az EU t√©rden l√∂vi mag√°t.A j√∂v√Ķ k√©rd√©se m√©g nyitott, milyen energi√°val fog f√Ľteni, termelni Eur√≥pa.

http://oroszhirek...-kilatasok

http://mandiner.h...lkancellar

http://www.karpat...zankciokat

************************

Hopp√°!
"Putyin megfenyegette Romániát és Lengyelországot" - Ha eddig nem tudták a románok és a lengyelek, mit jelent célkeresztben lenni, most majd megtudják.

http://mandiner.h...elorszagot
#6 | Tulok - 2016.05.29. 16:14:07
Spari! A koncentr√°ci√≥s t√°bor stimmel, de embereket az√©rt m√©g sz√©p sz√°mmal lehet tal√°lni (szerencs√©re). Ami Orb√°n ker√≠t√©s√©t illeti, a ker√≠t√©s t√°vol tart betolakod√≥kat √©s bez√°rja azokat akik m√∂g√© h√ļz√≥dnak.

Odon! Nem t√©vedsz. Az √©bredez√©s sz√°zal√©kos n√∂veked√©se egyenesen ar√°nyos a probl√©m√°k nagys√°g√°nak n√∂veked√©s√©vel. Tervezhet√Ķ, kisz√°m√≠that√≥ √©s f√Ķleg pontosan el√Ķre kalkul√°lhat√≥ folyamat. Mint m√°r sokszor eml√≠tettem, a sz√©th√ļz√°s el√Ķid√©z√©s√©hez elegend√Ķ, ha megkeresik az ellent√©teket, √©s felsz√≠tj√°k. Az √∂sszefog√°shoz meg csak meg kell tal√°lni a k√∂z√∂s probl√©m√°kat. Az el√Ķz√Ķnek az a fon√°kja, hogy rabl√°sra nem neh√©z engedelmes rabl√≥band√°t toborozni. Az ut√≥bbinak meg az, hogy ha a vezet√Ķk k√©pesek a c√©l √©rdek√©ben fel√ľlemelkedni az eg√≥jukon, k√∂nnyed√©n legy√Ķzhetik a rabl√≥kat, mivel sokkal t√∂bben vannak. Ennek felismertet√©se a feladat...

Ami a Kelet "kisebbik rossz" min√Ķs√≠t√©s√©t illeti, nem sorolhat√≥ egym√°s mell√© India √©s K√≠na, valamint a k√≠nai-t√≠pus√ļ √©s mentalit√°s√ļ n√©pek, mert az adott n√©pess√©gek g√°tl√°stalans√°gi indexe elt√©r√Ķ. Kelet zsid√≥i a k√≠naiak, b√°r a nagy l√©leksz√°m miatt nagyobb az elnyomhat√≥ emberek sz√°ma is, akik b√©k√©sek, ir√°ny√≠that√≥k is. Ez a "kisebbik rossz" csak addig tart, ameddig nem kezdi a cionista ir√°ny√≠t√°s kihozni bel√Ķl√ľk azt a rosszat, ami genetikailag k√≥dolt. India m√°r jobban "kenhet√Ķ", emberibb. K√∂zelebb √°ll vil√°g√°tlaghoz, √©s ez a vil√°g√°tlag nem a zsid√≥, arab, √∂rm√©ny stb. t√∂megesen v√©rfert√Ķz√∂ttek √°tlag√°t jelenti.

Val√≥j√°ban csak a har√°csol√≥k, tolvajok, rabl√≥k √©s rabl√≥gyilkosok, a cionist√°nak nevezett, de t√©nylegesen csak b√Ľn√∂z√Ķknek nevezhet√Ķ, maguk √©rdek√©ben gy√°rtotta ideol√≥gi√°k, t√∂rv√©nyek m√∂g√© b√ļj√≥k futnak versenyt az id√Ķvel, mert a kommunik√°ci√≥ fejl√Ķd√©s√©vel kell versenyt futniuk.
Jelenleg ott tartunk, hogy az emberek t√∂bbs√©ge (aki √©rdekl√Ķdik saj√°t sorsa ir√°nt), m√°r azt is k√©tked√©ssel fogadja, ha k√©rdeznek a fentebb jelzett b√Ľn√∂z√Ķk √©s m√©di√°juk.

B√©l√°m! City of London mindig ter√≠t√©kre ker√ľl. Amikor p√°r √©ve elkezdtem taglalni az amerikai eln√∂k√∂k sz√°rmaz√°s√°nak zsid√≥ √°g√°t, amikor a Bilderberg Grup legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s√°nak tagjait vizsg√°ljuk, amikor a "brit nemzetbirodalom" ker√ľl nagy√≠t√≥ al√°, elker√ľlhetetlen√ľl belefutunk a ritk√°n emlegetett, de ann√°l er√Ķsebb kapcsol√≥d√°si √©s f√ľgg√Ķs√©gi szintekbe.
A TTIP arra kell, hogy eg√©sz Eur√≥pa gyarmati szintre ker√ľlj√∂n. Az MNO meg az√©rt √°sta ki ezt a csontot, mert ha az emberek egy√ľtt azonos√≠tj√°k a brit, EU √©s New York-i ir√°ny√≠t√°st a Goldman Sachs √©s √ļgy √°ltal√°ban a zsid√≥ nyugati bank√°rkaszttal, hajlamosak jobb sz√≠nben l√°tni a F√ĀK √©s kelet kev√©sb√© ismert rendszereit. A k√≠nai rendszer j√≥ p√©lda erre, b√°r nem v√©letlen, hogy csak agyonsz√Ľrt inform√°ci√≥k √©rkeznek onnan. Az orosz "fellend√ľl√©s" eset√©ben USA emberg√≥r√≥l nem, EU szinten pedig csak egy USA √°ltal EU-ra k√©nyszer√≠tett blokkol√°sr√≥l lehetne besz√©lni, de hol van annak taglal√°sa, hogy a Kelet, K√∂z√©p -√©s D√©l-Eur√≥pa, valamint az egy√©b eur√≥pai v√°s√°rl√≥k √°ltal energiahordoz√≥k√©rt fizetett p√©nzekb√Ķl mit vesz Oroszorsz√°g (ak√°r K√≠n√°n kereszt√ľl). K√ľl√∂n √©rdemes kiemelni, hogy b√°r az USA-t f√©nyezik √Ľrtechnol√≥gia szint√©n, m√©gis orosz hordoz√≥rak√©t√°k viszik az amerikai "√Ľrszemetet" a l√©gk√∂r√∂n k√≠v√ľlre. Az amerikai rak√©t√°k hajt√≥m√Ľveit oroszok gy√°rtj√°k, de olajkitermel√©sben sincs embarg√≥, csak k√∂z√∂s orosz - amerikai-zsid√≥ "√ľzlet". Lengyelorsz√°g √©s Rom√°nia eset√©ben pedig egyre k√∂zelebb ker√ľl az az id√Ķpont, amikor a Lengyelorsz√°got megint felosztj√°k, √©s Rom√°nia k√©nytelen lesz mindenkinek visszaadni amit ellopott. Az egy m√°sik k√©rd√©s, hogy mik√©nt kell √©rtelmezni "kaz√°r-zsid√≥ nagyjaink" kijelent√©seit, amikor azt mondj√°k magukr√≥l, hogy "mi, magyarok"...

Gizus! a Londonb√≥l ir√°ny√≠tott p√©nzrendszer, miut√°n √°tmentette mag√°t a T√°vol-Keletre √©s ellopta az aranytartal√©kokat, el√Ķk√©sz√≠tette a "csatl√≥sok" √∂sszeoml√°s√°t. A "visszasz√°ml√°l√°s" m√°r 25-n√©l tart. Ez azoknak az orsz√°goknak a sz√°ma, ahol m√©g elfogadj√°k az amerikai nyugd√≠jalapok k√∂tv√©nyeit fedezetk√©nt. Magyarul: egyre kevesebb helyen lehet elherd√°lni az USA √°llampolg√°rainak nyugd√≠jalapj√°t, de am√ļgy sem fedezn√© az USA b√Ķd√ľletes ad√≥ss√°g√°t... teh√°t meg kell t√°madni a hitelez√Ķket...
#7 | Renegat - 2016.05.30. 01:07:09
Most tal√°ltam. A t√ľrk gy√∂ker√Ľ asken√°zi zsid√≥ t√∂rt√©nelmet n√°lamn√°l jobban ismer√Ķk r√©sz√©re √©rdekes lehet. F√∂ldj√ľket Kaz√°rianak nevezt√©k el - az eredeti sz√≥ Qasar, pog√°ny vall√°s√ļ fallikusz im√°d√≥k voltak. A judaizmus val√≥j√°ban farizeizmus, mivel nem Krisztusi tan√≠t√°s, hanem a gonosz tan√≠t√°st a r√©gi farizeusok hozt√°k vissza a babiloni fogs√°gb√≥l. K√∂zponti t√©tele, tan√≠t√°sa a Talmud, mely k√∂nyv tele vil√°gi hagyom√°nyokkal, hazugs√°ggal, gonoszs√°ggal √©s babon√°kkal. Semmi k√∂ze az √ďsz√∂vets√©ghez √©s az √öjsz√∂vets√©ghez. Benjamin H. Freedman amerikai zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ anti-cionista disszidens √ľzletember: -A kelet-eur√≥pai zsid√≥k 92 sz√°zal√©ka -akik magukat zsid√≥knak vallj√°k-, eredetileg kaz√°rok, vagyis hamis zsid√≥k.

Az al√°bbi linkek t√∂bb vonatkoz√°sban is √ļj √©s √©rdekes inform√°ci√≥kkal szolg√°lnak.

https://biblicism...th-russia/

https://biblicism...harisaism/

https://biblicism...resources/

https://socioecoh...the-bible/

http://www.freepr...reedmm.htm

http://hungarianr...tizmus.pdf

***********************

Politikatudom√°nyi Gazdas√°gi Int√©zet (Istitute for Political Economy) - Paul Craig Roberts amerikai k√∂zgazd√°sz, √ļjs√°g√≠r√≥, blogger √©s volt k√∂ztisztvisel√Ķ oldala. Cikkei nemzetk√∂zi politikai-gazdas√°g k√∂r√∂kben elismertek, olvasottak √©s hitelesek.

http://www.paulcr...g/2016/05/
#8 | naiv - 2016.05.30. 23:14:31
Trianon? - vagy valami egészen más??

TRIA-NON - Pap G√°bor el√Ķad√°sa (teljes)
https://www.youtu...yfNsCcMWJA

Pap G√°bor szerint ez a kit√©tel azt √≠rja el√Ķ, hogy a trianoni b√©kedikt√°tum csak akkor l√©phet hat√°lyba, ha az egyezm√©nyt az √∂sszes r√©sztvev√Ķ orsz√°g a z√°r√≥ megjegyz√©sben elfogadott hat√°rid√Ķre ratifik√°lja. Ez a mai napig nem t√∂rt√©nt meg.

------------------------

Elk√©peszt√Ķ fejezetet tal√°lt Tvrtko a Trianoni B√©keszerz√Ķd√©s egyetlen eredeti p√©ld√°ny√°ban!
http://m.kiskegye...non-154061

A K√ĖNYV TITKA
Ez a c√≠me m√Ľsor√°nak, amit a Duna TV-n l√°thattok, 2016. j√ļnius 4-√©n, 19 √≥ra 30-kor.


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


A bennem kiabáló kérdés csupán az, hogy ki, mikor, kit-mit, használ fel bizonyos eltervezett célok elérése érdekében!!

Mikor a b√Ľv√©sz el√Ķh√ļzza a nyuszit a kalapb√≥l, az √ļri k√∂z√∂ns√©g nem √©rti, de tapsol.
.
#9 | Hegel - 2016.05.31. 12:35:15
Pap G√°bor el√Ķad√°s 22:23 t√≥l valami olyast mondhatott amire r√°hajtottak valami faxs√°got √©s ugy folytat√≥dik hogy az nem hallhat√≥. Apponyi Albert besz√©d√©r√Ķl van sz√≥.

Mit√Ķl az I.vh a s√°t√°n elszabadul√°s√°nak kezdete mikor a k√∂z√©pkori inkvizici√≥ sem volt k√ľl√∂mb √©s eur√≥paszerte f√Ķleg Mon a vall√°scser√©n√©l?

A s√°t√°n az emberben van mikor √Ķn√©rdekb√Ķl a m√°sik ember l√©tfelt√©teleit sz√ľkiti be!
Ez bens√Ķ d√∂nt√©s minden pillanatban ha megfigyelj√ľk magunkban!
√Čs akkor mondok ellen vagy helyesebben v√°lasztok j√≥l ha a v√°laszt√°sommal a tettem nem s√©rti senki √©rdekeit!
Pap G√°bor id√©zett k√∂nyvei √©s adatai amik fontosak de id√Ķnk√©nt √Ķ is igen egy√©ni gondolataival nem √©rtek eggyett.
#10 | spartakusz - 2016.05.31. 13:59:10

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum