NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Versenyfut√°s az id√Ķvel...
Versenyfut√°s az id√Ķvel...A tervezetten kialak√≠tott vil√°ghelyzet t√°rsadalmi folyamatok sor√°t √©s v√°ltoz√°s√°t ind√≠tja el nap mint nap, nem csak v√°ltoz√°sra c√©lk√©nt megjel√∂lt orsz√°gokban vagy r√©gi√≥kban, de ott is, ahol a v√©leked√©sek szerint a folyamatokat gener√°lj√°k. M√©g most az elej√©n kell tiszt√°zni, hogy egyes orsz√°gok vil√°gm√©ret√Ľ kihat√°sokkal b√≠r√≥ man√Ķverei nem az adott orsz√°g lakoss√°g√°nak d√∂nt√©seit t√ľkr√∂zik. A vil√°gon D√©l-Amerik√°t√≥l Kamcsatk√°ig, sehol sincs √∂n√°ll√≥ d√∂nt√©shozatal egyetlen korm√°ny r√©sz√©r√Ķl sem. A mesters√©gesen gerjesztett konfliktusok ugyan egy √°tfog√≥ terv r√©szei, de a sz√≠nen megjelen√Ķ politikai szerepl√Ķk "tev√©kenys√©ge" sz√°mukra jobb esetben bizonytalans√°gi t√©nyez√Ķkkel t√Ľzdelt strat√©giai fontoss√°g√ļ betervezett l√©p√©s a Grand Chess sakkt√°bl√°j√°n, rosszabbik estben k√©nyszerp√°lya. Ez ut√≥bbi k√©pez olyan-amilyen "perspekt√≠v√°t" a vil√°g orsz√°gainak t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben, de nem k√≠m√©li azokat sem, akik a nem v√°rt k√∂vetkezm√©nyekkel vagy a menet k√∂zben √°trendez√Ķd√Ķ er√Ķviszonyokkal nem tudtak el√Ķre sz√°molni, pedig a folyamatok elind√≠t√°s√°ban meghat√°roz√≥ volt a szerep√ľk.

Mindezek a bizonyos szinten megrekedt, el√Ķregy√°rtott tervezetek el√Ķvar√°zsolhat√≥k, mint a nyuszi a kalapb√≥l, de a "v√©gj√°t√©k" meglehet√Ķsen sok meglepet√©st tartogat. Ilyen a vegyes, kever√©k n√©pess√©g kialak√≠t√°si terveinek er√Ķltet√©se (Kalergi-EU), vagy ezek megval√≥s√≠tott form√°ira t√∂rekv√©s, l√°sd USA, ahol k√ľl√∂nb√∂z√Ķ sz√°rmaz√°s√ļ √©s nemzetis√©g√Ľ emberek √©s annak l√°tsz√≥k mondj√°k magukr√≥l, hogy "nemzet" √©s sokan m√©g el is hiszik. Kipr√≥b√°lt√°k az NWO t√≠pus√ļ fel√©p√≠tm√©nyeket is. Szt√°lin r√©m√°lom Szovjetuni√≥ja vagy K√≠na kommunist√°nak mondott kapitalista-bolsevik diktat√ļra-egyvelege is √©rdekes, b√°r gyenge l√°bakon √°ll√≥ pr√≥b√°lkoz√°s. Aki elhiszi vagy azt sugallja, hogy a Kalergi-terv megval√≥s√≠that√≥, az m√°sokat n√©z h√ľly√©nek, √©s mag√°r√≥l √°ll√≠t ki hasonl√≥ tartalm√ļ bizony√≠tv√°nyt. Soros, Merkel vagy az √ļn. "EU-ir√°ny√≠t√°s" eg√©szen m√°s jelleg√Ľ megb√≠z√°st teljes√≠t, melyr√Ķl m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtunk.
Az Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°nak lakoss√°g √°ltal elk√©pzelt tervei messze √°llnak azokt√≥l a megval√≥s√≠tott "v√≠vm√°nyokt√≥l", amelyekkel jelenleg az EU "dicsekedhet". Eur√≥p√°t zsid√≥-amerika eur√≥pai zsid√≥b√©renc korm√°nyok seg√≠ts√©g√©vel t√∂bb szinten kifosztotta, √©s jellemz√Ķen Trumpnak m√©g van pof√°ja nagyobb NATO k√∂lts√©gvet√©si szerepv√°llal√°st szajk√≥zni Eur√≥pa r√©sz√©r√Ķl, hogy "a NATO k√∂lts√©gvet√©s√©t ne csak az amerikai √°llampolg√°rok ad√≥j√°b√≥l √°llj√°k", amikor az USA eddig is m√°s orsz√°gok kifoszt√°s√°b√≥l tartotta fent mag√°t √©s hadsereg√©t. A moh√≥s√°g nem ismer hat√°rokat. Egyszerre k√≠v√°nj√°k kifosztani, leig√°zni, polg√°rh√°bor√ļba, arabok √©s oroszok elleni h√°bor√ļba hajszolni √©s teljes kiszolg√°ltatotts√°g √°llapot√°ba tasz√≠tani Eur√≥pa nemzeteit.


Mindezt Amerika √©rdekeire hivatkozva, de val√≥j√°ban az AIPAC, az amerikai zsid√≥-lobby √©rdekeinek √©s haszn√°nak n√∂vel√©se miatt k√©nyszer√≠tik ki. Ahogy el√Ķre l√°that√≥ volt, amerikai √©s eur√≥pai zsid√≥, orosz, izraeli zsid√≥ √©rdekek √ľtk√∂znek. Magyarorsz√°g Eur√≥pa egyik legnagyobb (kaz√°r) zsid√≥ k√∂z√∂ss√©ge Orb√°nost√≥l, n√©pszavaz√°sost√≥l tiltakozik a k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©s ellen. Mivel Magyarorsz√°g Izraeli gyarmat, orosz, NATO, amerikai √©s izraeli kaz√°r-zsid√≥ fel√ľgyelet mellett, nem elhanyagolhat√≥ t√©nyez√Ķ az Izrael-bar√°t amerikai √©s az amerikai kaz√°r-zsid√≥ szemben√°ll√°s a "meg√°lmodott" Eur√°zsiai Uni√≥, a hamarosan l√©trej√∂v√Ķ Kaz√°ria √©s Magyarorsz√°g k√∂z√∂tt. A muszlim "antiszemitizmust" jelent√Ķs vesz√©lyforr√°sk√©nt √©rt√©kelik azok, akik nem is s√©mi n√©pcsoportok tagjai. Pedig, mint kor√°bban jeleztem is, Eur√≥pa k√©pes lenne megv√©deni mag√°t zsid√≥ korm√°nyai √©s a szint√©n zsid√≥ vagy zsid√≥b√©renc EU ir√°ny√≠t√°s n√©lk√ľl. Ezt a koloncot csak Eur√≥pa n√©pei tudj√°k ler√°zni magukr√≥l. Az EU-r√≥l alkotott "n√©pi elk√©pzel√©s" t√©nylegesen ezt az egys√©get t√°mogatta volna.

Zsid√≥-√ľgyileg a helyzet bonyolult. A szemben √°ll√≥ felek k√©t f√Ķ zsid√≥ oldalra oszthat√≥k. Egyik oldalon √°llnak az √Ābrah√°m n√©pe t√≠pus√ļ v√©rfert√Ķz√∂ttek √©s kaz√°r-zsid√≥ vazallusaik, a m√°sikon szint√©n kaz√°r sz√°rmaz√°s√ļ konkurencia, de ez ut√≥bbiak is megoszlanak orosz, eur√≥pai, k√≠nai, izraeli √©s √©s amerikai Izrael-p√°rti kaz√°r-zsid√≥kra. Az izraeli kaz√°r-zsid√≥k (Izrael lakoss√°g√°nak 98%-a) menek√ľlne a k√∂zel-keleti csapd√°b√≥l, nem k√≠v√°nva megv√°rni a K√∂zel-Kelet tot√°lis h√°bor√ļj√°t, melybe a Bilderberg Group, a Goldman Sachs √©s New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°ny tervei √©s tev√©kenys√©ge alapj√°n ker√ľlt. Hruscsov √©s J.F. Kennedy idej√©ben m√©g szovjet- amerikai prevent√≠v atomcsap√°st terveztek Izrael ellen atomfegyverkez√©se miatt. M√°ra Izrael jelent√Ķs atom √ľt√Ķer√Ķ birtokosa lett √©s egyre gyakrabban keveredik √∂sszet√Ľz√©sbe l√©trehoz√≥ival. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl szerepe alapj√°n egyre t√∂bb a bels√Ķ fesz√ľlts√©g Izraelben is, √©s ezeknek a fesz√ľlts√©geknek a mint√°zata is k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t az eur√≥pai, de els√Ķsorban magyar √°llapotokra. Soha nem l√°tott politikai √©s szem√©lyes t√°mad√°sok zajlanak az egykori sz√∂vets√©gesek r√©sz√©r√Ķl Netanjahu √©s Avigdor Lieberman v√©delmi miniszter ellen, fasiszta vesz√©llyel riogatva minden m√©diaplatformon, csak√ļgy, mint Lieberman el√Ķdje Moshe Ya'alon. V√©lem√©ny√ľk szerint a rasszizmus, az er√Ķszak √©s a sz√©ls√Ķs√©gess√©gek al√°√°ss√°k az orsz√°g erej√©t √©s k√°ros hat√°ssal gyakorolnak az IDF-re (Israel Defense Force - Izraeli V√©delmi Er√Ķk).


Ya'alon szerint "a korm√°nyt t√°mogat√≥ b√≠r√°k √©s a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g a jog√°llamis√°g k√°r√°ra tiszteletlenek". A megalakul√≥ f√©lben l√©v√Ķ, √ļn "j√≥zan jobb-k√∂z√©p" t√°bor mag√°t tekinti norm√°lisnak, √©s nem norm√°lisnak azokat, akik nem tartoznak k√∂z√©j√ľk (ahogy elmegy√≥gyint√©zetben a betegek). Sokan nehezm√©nyezik, hogy elt√Ľnnek a relev√°ns h√≠rek, az izraeli t√°rsadalom belef√°radt a k√©pmutat√°sba, politikai korrekts√©g l√°tszat√°nak fenntart√°s√°ba (b√°r ez n√©mi √©rtetlens√©get v√°lthat ki a vil√°g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©b√Ķl, mert ebb√Ķl a l√°tszat fenntart√°si k√≠s√©rletb√Ķl nem sokat lehetett tapasztalni), a szervezett b√Ľn√∂z√©s, a csal√≥k, a nemi er√Ķszakot elk√∂vet√Ķk, a csal√°di b√Ľn√∂z√©s takargat√°s√°ba. A hatalmas eg√≥j√ļ jog√°szokb√≥l is eleg√ľk van, akik k√©pviselik a felsorolt b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√Ķit. A b√Ľncselekm√©nyek lefedetts√©ge al√°√°sta a beteg √©s f√°radt izraeli politikusok √©s a k√∂zv√©lem√©ny bizalm√°t a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g √°ll√°sfoglal√°saival szemben. Az izraeli t√°rsadalom elvesztette a hit√©t az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, a jog√°llamis√°gban. Ya'alon jogi reformokat s√ľrget a korrupci√≥ √©s a b√Ľn√∂z√©s ellen (pedig meg sem fordulna a fej√ľnkben, hogy Izraelben ilyen lehets√©ges). A k√∂zelm√ļltbeli politikai fejlem√©nyek azt jelzik, hogy az orosz bev√°ndorl√≥k, akik bel√©ptek az izraeli politik√°ba az 1990-es √©vekt√Ķl, el√©rt√©k, hogy a legbefoly√°sosabb poz√≠ci√≥kat szerezz√©k meg a korm√°nyban. A volt v√©delmi miniszter szerint r√©m√°lom a "norm√°lis" t√°bornak, ha sza√ļdi kir√°ly Salman √©s az egyiptomi eln√∂k Abdel Fattah al-Sisi, egy√ľtt √ľlnek ugyanazon a p√≥diumon Netanjahuval √©s Liebermannal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st √≠rnak al√°. Sz√°mos nagy horderej√Ľ politikai szerepl√Ķ √ļgy v√©li, hogy a Benyamin Netanjahu a legrosszabb dolog, ami t√∂rt√©nt a Izrael √°llam t√∂rt√©nelem√©ben. Az "√≠g√©ret f√∂ldje" ellenkez√Ķje lesz annak amit v√°rtak. "Ez a f√∂ld nem l√©tezett a m√ļltban, √©s nem l√©tezik most sem".

A fentieket Ya'alon egy√ľtt az ex-IDF vez√©rkarrral Gabi Ashkenazi √©s Benny Gantz, a cionista Camp p√°rteln√∂k Jich√°k Herzog, a volt bel√ľgyminiszter Gedeon Sa'ar, az egykori Shin Bet belbiztons√°gi szolg√°lat f√Ķn√∂ke Yuval Diskin √©s a kor√°bbi k√ľl√ľgyminiszter, Tzipi Livni egy csapatban l√°tja √≠gy, √©s k√∂r√ľlbel√ľl hasonl√≥ b√Ľn√ľgyi √°llapotokat l√°thatunk Magyarorsz√°gon is. De: "Amilyen a f√Ķn√∂k, olyan a beosztott." Mert az √ļn. jobboldali m√©dia Orb√°n √©s Matolcsy zseni√°lis p√©nz√ľgyi man√Ķvereir√Ķl √°radozik, Bayer Zsolt, Bog√°r L√°szl√≥ √©s Boros Imre k√∂z√∂s m√Ľsor√°ban, mik√∂zben sz√°mszer√Ľs√≠tve kimondj√°k, hogy az √©vi 10 ezer milli√°rd forintot meghalad√≥, a magyar GDP-b√Ķl, a "nyugat √°ltal ellopott zs√°km√°nyb√≥l" (val√≥j√°ban jelent√Ķs r√©sze a FED-hez v√°ndorol) visszaosztanak 1-2%-ot, de szerint√ľk ez m√°r a m√ļlt√©. Annyira nem az, hogy a Magyarorsz√°got s√ļjt√≥ zsid√≥ uralom legal√°bb 150 √©ve k√ľlf√∂ldre, t√∂bbnyire az USA-ba "√ľld√∂zi" a horribilis, a magyar √°llamad√≥ss√°got t√∂bbsz√∂r√∂sen meghalad√≥ √©t√©k√Ľ tal√°lm√°nyainkat felfedez√Ķikkel, kifejleszt√Ķikkel egy√ľtt. Most m√°r Dr. Horv√°th professzort is...


Val√≥j√°ban annyiban v√°ltozott a kor√°bbi Magyarorsz√°got el√°rul√≥ bal-liber√°lisnak cs√ļfolt korm√°nyok privatiz√°ci√≥s √©s k√∂lts√©gvet√©si lop√°sok, csal√°sok b√Ľnlajstrom√°hoz k√©pest a helyzet, hogy Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak jelent√Ķs h√°nyada k√ľlf√∂ld√∂n jobban fizetett, belf√∂ld√∂n messze a nyugat-eur√≥pai b√©rek alatt v√°lt rabszolg√°v√°. Els√Ķsorban n√©met c√©gek rabszolg√°iv√°, amit egyre ferd√©bb szemmel n√©znek az osztozkod√°sb√≥l √©s r√©szesed√©sb√Ķl kiz√°rt bal-liber√°lisok. Egyre gyakrabban hangzik el r√©sz√ľkr√Ķl, hogy "k√∂nny√Ľ k√∂zp√©nzekb√Ķl politiz√°lni". S√©relmezik a "kiv√°laszt√≥d√°s" alapjainak kisaj√°t√≠t√°s√°t, ami egy√ļttal azt is jelenti, hogy egyre m√©ly√ľl a szakad√©k a kiv√°lasztott zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s √©s a leszakad√≥k k√∂z√∂tt, b√°r ha nem eml√©kezn√©nek r√°, a magyars√°ggal √Ķk is ugyanezt tett√©k. Igaz, kor√°bban, m√©g tabunak sz√°m√≠tott a p√©nz√ľgyi vil√°got t√°madni, mert a zsid√≥k √©s kaz√°r-zsid√≥k nyomban "antiszemitizmust" ki√°ltottak. M√°ra m√°r ez is kimondhat√≥ a m√©di√°ban. Azzal egy√ľtt, hogy csak a p√©nzvil√°got √©rte kritika, de a zsid√≥s√°g reag√°lt r√°, mag√°ra v√©ve a megalapozott v√°dakat. Akinek nem inge, ne vegye mag√°ra... de akinek inge, √∂lt√∂zk√∂dj√∂n m√°r fel! Nem mellesleg a FIDESZ-KDNP diktat√ļra alatt is ugyan√ļgy elt√Ľnik a GDP tetemes r√©sze EKB-B√°zel-FED vonalon, mint kor√°bban.

Az amerikai zsid√≥k √°ltal szervezett eur√≥pai "antiszemita" muszlimok bev√°ndoroltat√°sa j√≥l mutatja √∂sszetart√°sukat. Az amerikai zsid√≥k nagy √≠vben tesznek az eur√≥pai zsid√≥k √©rdekeire, ahogy Eur√≥pa lakoss√°g√°nak is. Mivel sz√©les k√∂rben ismert√© v√°lt George Friedman √°ltalunk is j√≥l ismert besz√©de, vil√°goss√° v√°lt, a militarista geopolitika nem csak napirenden van az angolsz√°sz-Amerikai Birodalomban, de t√∂rekv√©seik is j√≥l l√°that√≥k. Az "angolsz√°sz tengely" l√°tsz√≥lagos el√Ķnye val√≥ban csak l√°tsz√≥lagos, mert e tengely olyan kerekekkel gurul, melyeket a becsapott n√©pek adnak al√°juk. Ennek a maffiacsoportnak 2009-ben m√°r √©get√Ķen sz√ľks√©gess√© v√°lt egy √ļjabb √©s nagy gazdas√°gi potenci√°llal rendelkez√Ķ, kifoszthat√≥ "gazdatest". Eur√≥pa √©s f√Ķleg az NSZK, az USA √©s Oroszorsz√°g k√∂z√© szorulva ugyanolyan helyzetben van, mint a m√ļlt sz√°zadban az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©n. A p√°ston ugyanaz a h√°rom hatalmi j√°t√©kos r√≥k√°zza √∂ssze a terepet.
A j√°tszma elemei fontos √©s 1954-ben el√Ķre tervezett l√©p√©sek√©nt l√©trehozt√°k az ukrajnai v√°ls√°got, ami Eur√≥pa orosz energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyezteti. Fontos elem a g√∂r√∂g v√°ls√°g l√©trehoz√°sa is, mert a g√∂r√∂g√∂k kifoszt√°sa, 2001-es EU-ba er√Ķltet√©s√ľkkel lehet√Ķv√© tette a Goldman Sachs sz√°m√°ra, hogy t√∂nkre tegye a 2001-ig el√©g j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ g√∂r√∂g gazdas√°got, lev√°lasztva G√∂r√∂gorsz√°gr√≥l az √Čgei-tenger g√°zmez√Ķit √©s Ciprussal egy√ľtt a Leviathan-medenc√©t. Manaps√°g felel√Ķtlen elemz√Ķk gyakran hib√°ztatj√°k a g√∂r√∂g√∂ket, lust√°nak ad√≥ker√ľl√Ķnek, a bev√°ndorl√≥k ellen nem megfelel√Ķen fell√©p√Ķ EU tagorsz√°gnak nevezve, de m√°r 2010. el√Ķtt is √°lland√≥ probl√©m√°t jelentett a g√∂r√∂g√∂k sz√°m√°ra, hogy az EU k√∂telezte a menek√ľltek fogad√°s√°ra, de t√°mogat√°st ehhez nem volt hajland√≥ ny√ļjtani. A "bev√°ndoroltat√°shoz" term√©szetesen sz√ľks√©g volt az am√ļgy akkor m√©g nem t√ļl "zajos" K√∂zel-Kelet feld√ļl√°s√°ra, mert k√ľl√∂nben nem lehetett volna elind√≠tani a menek√ľlthull√°mot. Az "Arab Tavasz" √≥ri√°si hasznot hajtott a "befektet√Ķknek", √©s el√Ķk√©sz√≠tette a menek√ľlt√°radat megind√≠that√≥s√°g√°t.


Soros √©s Merkel v√©grehajt√≥ tev√©kenys√©ge lehet√Ķv√© tette Eur√≥pa harap√≥fog√≥ba szor√≠t√°s√°t, a kollabor√°ns korm√°nyok √©s az EU ir√°ny√≠t√°s vel√ľk k√∂z√∂sen meg√°sta Eur√≥pa s√≠rj√°t, de m√©g nincs lej√°tszva a meccs. Nem biztos, hogy az ker√ľl a g√∂d√∂rbe, akinek sz√°nt√°k. Az el√Ķk√©sz√ľletek r√©szleteir√Ķl √©s a megval√≥s√≠t√°s f√°zisair√≥l m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtunk a kor√°bbi cikkekben, de nem szabad figyelmen k√≠v√ľl hagyni, hogy egyre t√∂bb "r√©s ny√≠lik a falon". Egyre t√∂bb az √©rdek√ľtk√∂z√©s √©s egyre nagyobb azoknak a sz√°ma is akik perif√©ri√°ra ker√ľltek a kor√°bbi b√Ľnt√°rsak k√∂z√ľl, vagy a veszt√ľket √©rzik. Aki h√°bor√ļt akar nyerni, ne szapor√≠tsa az ellens√©gei sz√°m√°t. Egy folyamat elind√≠t√°sa mindig egy√ľtt j√°r azzal, hogy az ellenz√Ķk √©s ellen√©rdekeltek reag√°lnak r√°. "Ellens√©gem ellens√©ge a bar√°tom", ami r√©szben vagy ideiglenesen igaz is, viszont nincs hosszan tart√≥ "ilyen bar√°ts√°g", ha nincsenek tart√≥s k√∂z√∂s √©rdekek, √©s itt nem a kaz√°r-maffia rabl√≥gyilkoss√°gban k√∂z√∂s b√Ľnr√©szess√©g√©t kell ez alatt √©rteni.


Eur√≥pa lakoss√°ga le tudja √°ll√≠tani a jelenlegi folyamatokat, ha t√∂megesen felismeri valamint a vesz√©ly nagys√°g√°t √©s s√ļly√°t meg√©rti, felfogja, hogy a d√∂nt√©s "m√©g" a kez√ľkben van. A nyugati rendszerekben m√©g elt√°vol√≠that√≥k a korrupt, megv√°s√°rolt vagy Eur√≥pa elpuszt√≠t√°s√°ra kinevelt be√©p√≠tett kollabor√°ns politikusok. 2010. elej√©n ennek tudat√°ban adta ki az EKB a tagorsz√°gok vezet√©s√©nek sz√≥l√≥ utas√≠t√°s√°t, melynek utols√≥ l√©p√©se a sz√ľks√©g/rendk√≠v√ľli vagy hadi√°llapot elrendel√©se. Kelet-Eur√≥p√°ban Magyarorsz√°g az a hely, ahol jog √©s t√∂rv√©nyess√©g szerint m√©g √©rv√©nyes rendszer sincs, ami szint√©n nem v√©letlen, de lehet√Ķs√©get ny√ļjt egy helyre√°ll√≠t√°sra vagy √ļj rendszer kialak√≠t√°s√°ra. Ez egy olyan fegyver, amit mindk√©t oldal felhaszn√°lhat, mert a magyars√°g √©s az etnikumok m√©g nem ker√ľltek l√©leksz√°m h√°tr√°nyba a folyamatosan betelep√ľl√Ķ kaz√°r-zsid√≥kkal szemben. Az Eur√°zsiai Uni√≥ban logisztikai k√∂zpontk√©nt erre m√°r aligha lesz es√©ly... Kelet-Eur√≥pa t√∂bbi r√©sz√©n szint√©n rosszabb a helyzet, mint D√©l, √Čszak -vagy Nyugat-Eur√≥p√°ban, mert a bolsevikok ut√≥daikr√≥l "gondoskodva", √°tmentett√©k a hatalmukat, ism√©telten, sokadszorra kirabolva az √Ķslakosokat. A Balk√°n √©s Kelet-Eur√≥pa lakoss√°ga meg sem k√≥stolhatta azt a "demokr√°ci√°t", ami nyugaton m√©g most is t√∂bbet ny√ļjt, mint Kelet-Eur√≥p√°ban a boldogan meg√©lt √°tver√©sek id√Ķszak√°ban, b√°r nem illik fekete-humorral elviccel√Ķdni e szomor√ļ vonagl√°st. Elm√ļlt az az id√Ķ, amikor m√©g √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letnek tarthattak minden olyan el√Ķrejelz√©st, amelyek most val√≥s√°gk√©nt n√©znek vissza r√°nk. √Čs ezek k√∂z√ľl nem a t√∂meges √©s fizetett (hivat√°sos) bev√°ndorl√≥k jelentik a legnagyobb probl√©m√°t. Ez ut√≥bbi k√©rd√©st megoldan√° az 1989-el√Ķtti hat√°r√Ķrs√©g kicsit meger√Ķs√≠tve modern technik√°val, de mit sem √©r a lakoss√°g hajland√≥s√°ga, ha korrupt uni√≥s ir√°ny√≠t√°s ezt megg√°tolja.


A fentebb eml√≠tett izraeli Ya'alon volt v√©delmi miniszter sir√°maival egyen√©rt√©k√Ľ az az 1417 EU rendszerszint√Ľ csal√°sait taglal√≥ jelent√©s is (a t√©nyleges b√Ľncselekm√©nyek sz√°ma ennek sokszorosa lehet) amit Dominic Raab brit √°llamtitk√°r (jord√°n pozit√≠v) emleget, de a b√Ľnelk√∂vet√Ķk sz√°rmaz√°si szintj√©n Izralben √©s az EU-ban is ugyanaz a felhozatal. A brit kil√©p√©sp√°rtiak j√ļnius 23-√°n bizony√≠thatnak, csak √ľgyeljenek arra, hogy ne azt a marokk√≥i beszerz√©s√Ľ v√°laszt√°si programot haszn√°lj√°k a szavazataik √∂sszes√≠t√©s√©re, amivel a magyarorsz√°gi v√°laszt√°sokat szokt√°k elcsalni. Felt√©tlen√ľl aj√°nlhat√≥ sz√°mukra az elcsalt osztr√°k eln√∂kv√°laszt√°s, vagy a szint√©n elcsalt sk√≥t elszakad√°si n√©pszavaz√°s tanulm√°nyoz√°sa. √Čs most ugrik a majom a v√≠zbe: mi lesz a kifosztott tag√°llamokkal az EU felboml√°sa ut√°n? Merthogy felbomlik, az biztos! √Čs City of London az USA-val, vagy helyesebben fogalmazva az IMF-el, a Vil√°gbankkal, a Wall-streettel, a Goldman-Schs-szal kar√∂ltve (b√Ľnsz√∂vetkezetben) lel√©p a zs√°km√°nnyal. Ez esetben nem csak Izland brit "befektet√Ķkn√©l" nyoma veszett 25 milli√°rd eur√≥j√°r√≥l, vagy a norv√©gok 40 trilli√≥ korona feletti elt√Ľnt megtakar√≠t√°sair√≥l van sz√≥. Nem csak a Londoni K√∂zponti Bank √©s a Holland K√∂zponti Bank wolframra cser√©lt aranyr√ļdjait kell keresni, hanem azt a hihetetlen m√©rt√©k√Ľ k√°rokoz√°st is, az ellopott t√≠zezer milli√°rd eur√≥k mellett, ami be sem ker√ľlt az emberek zseb√©be, mert nem j√∂hetett l√©tre.
H√°t ez√©rt kell versenyt futni az id√Ķvel, nek√ľnk √©s hozz√°nk hasonl√≥knak az √©let√©rt, a m√©g emberkateg√≥ri√°ba sorolhat√≥ t√°j√©kozatlanoknak az√©rt, hogy utols√≥ lehellet√ľkig telet√∂mhess√©k az ismert k√∂r√∂kh√∂z tartoz√≥ c√©gek, szolg√°ltat√≥k "tulajdonosainak" zseb√©t, a kaz√°r-maffi√°nak meg szint√©n az √©let√©√©rt, el√Ķl√ľnk √©s egym√°s el√∂l is... b√°r neh√©z lesz kezelni√ľk az olyan katonas√°got, amelyik √°t√°ll az ellens√©geik oldal√°ra.
A hazafiság manapság már nem a zsidók iránti lojalitást jelenti...

"Lassan √≠rom", hogy Br√ľsszelben is meg√©rts√©k (ez a TV-rekl√°m helye): nem csak a magyarorsz√°gi zsid√≥k nem szeretn√©nek antiszemita muszlim bev√°ndorl√≥kat, de az orsz√°g az ilyen tranzakci√≥kat mindig megsz√≠v√≥ lakoss√°ga sem k√©r semmilyen bev√°ndorl√≥kb√≥l, m√©g izraelib√Ķl sem, ahogy a b√Ľn√∂z√Ķ EU ir√°ny√≠t√°sb√≥l, √ļgy a felhatalmaz√°s √©s jogalap n√©lk√ľli orsz√°gfosztogat√≥kb√≥l sem. A TTIP "szab√°lyoz√°s√°n√°l" is m√°r figyelembe vett√©k a kipr√≥b√°lt √©s j√≥l bev√°lt 1989-es magyarnak cs√ļfolt, az MSZMP √°ltal √∂sszet√°kolt illegitim "Ideiglenes Alkotm√°ny" bebetonozott "kollekt√≠v bizalmatlans√°gi elv√©t". Ennek √∂r√∂m√©re a Lisszaboni EU 2010-ben s√©rthetetlens√©ggel ruh√°zta fel minden k√∂zszolg√°j√°t (m√©g a leglen√©zettebb takar√≠t√≥n√Ķt is), de zsid√≥-amerika konzorciumai m√°r saj√°t b√≠r√≥s√°got akarnak. Ett√Ķl m√°r csak egy l√©p√©s a k√∂telez√Ķ v√°s√°rl√°s a h√°tr√°nyos helyzet√Ľ milli√°rdosok megseg√≠t√©s√©re (90% beszolg√°ltat√°sa), √©s a gy√°rakban, √ľzemekben szolg√°latot teljes√≠t√Ķ r√∂gt√∂n√≠t√©l√Ķ b√≠r√≥s√°gok √©s kiv√©gz√Ķosztagok kik√∂vetel√©se. Mindez olyan "csek√©lys√©gekkel" kezd√Ķd√∂tt, mint a felel√Ķss√©gre vonhatatlan, lev√°lthatatlan, mentelmi joggal rendelkez√Ķ k√©pvisel√Ķk, a m√©diacenz√ļra, majd a politikai "elit"(ta az esz√©t) t√∂rv√©nybe iktatott csal√°si, lop√°si, gyilkol√°si jogai, √©s a holokauszttagad√°s b√ľntethet√Ķs√©ge. Mi ez, ha nem visszarendez√Ķd√©s, visszafejl√Ķd√©s (h√Ľb√©rurak, v√°rmegyerendszer, pallosjog stb.)? A h√ľlye bev√°ndorl√≥ meg azt hiszi, hogy Eur√≥pa az "√≠g√©ret f√∂ldje". Pedig ha tudn√°, hogy csak indoknak √©s h√≥h√©rnak kell, meg c√©lt√°bl√°nak, ink√°bb az Antarktiszra v√°ndorolna ki, de akkor Soros √©s az EU nem fizetn√© a f√Ľt√©ssz√°ml√°j√°t...

/Tulok/

Soros hálózatok: Link

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Tulok - 2016.06.09. 03:44:54
√ögy illik, hogy reag√°ljak B√©la 25-√∂s hsz.-√©ben elhangzottakra √©s a Veterans Today-en le√≠rtakkal kapcsolatban. Preston James felh√≠v√°s√°nak elemei, ha a tartalmakat n√©zz√ľk, m√°r sokszor megjelentek a mi oldalunkon, de sajnos a lehet√Ķs√©geink el√©gg√© korl√°tozottak, kezdve azzal, hogy nem vagyunk a "t√Ľz" k√∂zel√©ben, vagyis azok k√∂zel√©ben akik az eg√©szet igazgatj√°k, √©s m√°sr√©szt csak kicsinyke port√°l vagyunk, de m√°r az is √∂r√∂m, ha l√°togatottabb √©s ismertebb "sz√≥cs√Ķ" is kimondja amit mi m√°r √©vek √≥ta l√°tunk √©s hirdet√ľnk. A kis kolomp hangja nem hallatszik el olyan messzire, mint a nagyharang√©...
Ismerj√ľk az ir√°ny√≠t√≥kat, a terveket √©s a c√©lokat is. Preston Jameshez hasonl√≥ √°br√°ndokat d√©delget Fullford is, b√°r √Ķ megragadt az "√°lmaikat" elmes√©l√Ķk szintj√©n.
Sajnos az ut√≥bbi id√Ķben megszaporodtak a mesters√©ges √°rvizek, ahogy a mesters√©ges f√∂ldreng√©sek is. Amihez m√©g hozz√°j√∂n a mesters√©ges id√Ķj√°r√°s v√°ltoz√°s, amit nevezz√ľnk egyszer√Ľen √©s magyarul: aljas indokb√≥l folytat√≥lagosan elk√∂vetett beavatkoz√°snak a F√∂ld kl√≠marendszer√©be. A bolyg√≥ nem term√©szetes okokt√≥l melegszik, √©s nem is a CO2 n√∂veked√©s√©t√Ķl, hanem a vegyi-permetez√©sekt√Ķl, a glob√°lis h√Ķfut√≥szalag manipul√°l√°s√°t√≥l √©s HAARP tev√©kenys√©gekt√Ķl. Ezekr√Ķl m√°r sokszor √©s r√©szletesen √≠rtunk. M√°ra m√°r egy√©rtelm√Ľ, hogy ez√©rt a kaz√°r-maffia √©s b√Ľnt√°rsa az √Ābrah√°m-n√©pe "c√≠m√Ľ" b√Ľnsz√∂vetkezet a felel√Ķs, mivel minden rossz, ami a vil√°gban t√∂rt√©nik 99%-ban t√Ķl√ľk ered.
Sajnos ez nem elfogults√°g vagy el√Ķ√≠t√©let. Az √∂sszeesk√ľv√©s elm√©letekr√Ķl sorra der√ľlnek ki, hogy jobbik esetben "csak" igazak, rosszabbik esetben az "√∂sszeesk√ľv√©s elm√©letben" felt√©telezettekt√Ķl m√©g sokkal rosszabb amit kiterveltek √©s v√©grehajtanak. A h√°bor√ļk sem a "term√©szet m√Ľvek√©nt" j√∂nnek l√©tre, hanem az el√Ķbb eml√≠tett "t√°rsas√°g" pokolkonyh√°iban f√Ķzik ki a terveket √©s sz√≠tj√°k a konfliktusokat.
#42 | spartakusz - 2016.06.09. 20:04:35
Kedves Tolok Laci!
Nem semmi, √©s val√≥s√°g amit √≠rsz! Most √ļjb√≥l elolvastam Szesz√°k √≠r√°s√°t, √©s megakadtam ezeken a sorokon - √©s ez t√©nyleg igaz? Kem√©ny sorok:
"...Az izgalmas k√©rd√©s nem az, ami m√°r k√∂ztudott, hogy a Katolikus Egyh√°z a k√∂cs√∂g√∂k fellegv√°ra lett, hanem az, hogy a p√°pa "√Ķszent s√©ge" ellen b√ľntet√Ķper folyik ritu√°lis gyermek k√≠nz√°s √©s gyilkol√°s alapos gyan√ļja alapj√°n.

Hogy mi k√∂z√ľk mindezekhez az "szentkoron√°soknak"? H√°t csak az, hogy az aljas papi √ľzelmeknek valamennyien cinkosai. Mi √°ltal? Tapintatos hallgat√°suk √°ltal.

Ez megk√©rd√Ķjelezi t√°rsadalmi, s√Ķt hovatov√°bb fizikai l√©tjogosults√°gukat is...."
bizony√°ra egy jog√°sz nem √≠r le olyat amit nem tud bizony√≠tani - ezek ut√°n felmer√ľl bennem a r√©gen le√≠rtak:
"akkor a modern rabszolgatart√≥ √ļj r√≥mai birodalom k√∂zpontja a Vatik√°n?..."

Ki tudja? Mondja meg nekem...
és itt az egész írása - olvassátok el:

http://www.szesza...#Sz.%20Gy.

id. Kiss László tisztelettel!
#43 | Renegat - 2016.06.10. 02:40:46
spartakusz!
Neked k√ľld√∂m.
Gönczi Tamás: Pogány Biblia-Koppány hagyatéka
R√©szletek a k√∂tetb√Ķl:

"R√©gen itt az ideje kimondani a t√©nyt: a pog√°ny vil√°g nem volt ateista, nem volt hitetlen. Ellenkez√Ķleg. A pog√°ny vil√°g a term√©szet l√°thatatlan t√∂rv√©nyei szerint pr√≥b√°lt √©lni, √Ķszint√©n √©s szabadon, de sohasem hit √©s mor√°l n√©lk√ľl. √ćgy is √©lt mindaddig, am√≠g ezt tehette. Volt hite, √©s ami nem utols√≥ dolog, innen, a mai vil√°gb√≥l n√©zve, volt gerince, tart√°sa. Egyenes volt √©s b√°tor. Mikor pedig elvesztette az utols√≥ harc√°t, √©s kiter√≠ttetve fek√ľdt az √ļj Eur√≥pa k√ľsz√∂b√©n, sz√ľntelen√ľl gyal√°zt√°k, szidt√°k √©s megvetett√©k. Egyszer√Ľen az√©rt, mert m√°s volt, m√°shogy √©lt √©s l√°tott, mint azt az √ļj hit megk√∂vetelte...

√Čs mivel √Ķ volt a vesztes, a halott oroszl√°n rugdos√°sa szinte k√∂telez√Ķ r√≠tuss√° v√°lt a hitv√°lt√≥ √©vtizedekben... A pog√°nys√°g egykori, nagyon r√©gr√Ķl val√≥ szellemi √Ķshagyat√©k√°nak igen nagy r√©sz√©t az ut√°na j√∂v√Ķ vall√°sok minden g√°tl√°s n√©lk√ľl √ľgyesen sz√©thordt√°k, ellopt√°k, lem√°solt√°k √©s √°tnevezve a maguk√©v√° tett√©k. Mindez a hagyom√°nylop√°s a pog√°ny vil√°g teteme f√∂l√∂tt t√∂rt√©nt... Mik√∂zben tele√ľv√∂lt√∂tt√©k a vil√°got, hogy a pog√°ny az barb√°r, hitetlen, gonosz, √©s nem ismeri Istent, nem ismeri a szeretetet √©s semmilyen √©rt√©ket..."

http://www.magyar..._Tamas.htm
#44 | Tulok - 2016.06.11. 13:36:00
Alapvet√Ķen a vall√°sokkal akkor kezd√Ķdik a probl√©ma, amikor "int√©zm√©nyes√≠tik √Ķket Isten nev√©ben √©s akarat√°ra hivatkozva", pedig emberek teszik ezt saj√°t hatalmuk biztos√≠t√°s√°nak √©rdek√©ben. Megint csak alapvet√Ķen semmiben sem k√ľl√∂nb√∂zik az √≥kori, k√∂z√©pkori vagy √ļjkori vall√°sok t√°rsadalomterelget√©si m√≥dszertana, mik√∂zben elsikkad a l√©nyeg, hit, √©s az ebb√Ķl mer√≠thet√Ķ er√Ķ, ami nem m√°s, mint az emberi tudatok √∂sszekapcsol√°si k√©pess√©g√©nek ered√Ķje. Ha lerombolj√°k, mint ahogy sok √©ve m√°r a nemzeti tudatot is ugyanilyen m√≥dszerekkel rombolj√°k, elpuszt√≠tj√°k az "Isten, az emberekben benne √©l√Ķ Istens√©get √©s az ebben val√≥ hitet". Az emberek t√∂bbs√©g nem k√©pes felismerni, hogy az emberek t√∂megei k√∂z√∂sen alkotj√°k azt az Istens√©g√ľket, amelyik a k√∂z√∂s akaratot sz√°nd√©kot hivatott √©rv√©nyre juttatni alkot√°sk√©pes √©s alkot√≥ er√Ķk√©nt. Amikor alapos √°tgondol√°s ut√°n egyes emberek r√°j√∂nnek, hogy mi az ilyen jelleg√Ľ rombol√°s c√©lja, a politikai, vall√°si, √©s a kier√Ķszakolt t√°rsadalmi rendszer k√∂zvesz√©lyes ellens√©geiv√© v√°lnak.
Ez magyarázatot ad arra is, hogy miért az a zsidó-katolikus Pápa aki, és miért létezik és létezhet egyáltalán. Amikor a Magyarok Istene hitvilágát tanulmányozzuk, észre kell venni, hogy hit nem más, mint magunk és más "emberek" közös akaratának egyenlege.
A zsid√≥s√°g m√°r r√©gen felismerte, hogy ezt az √∂sszetart√≥ er√Ķt kell sz√©trombolni. Els√Ķsorban t√©vhitekkel √©s az ezekre alapozott megoszt√°ssal...
#45 | Hegel - 2016.06.11. 16:31:09
Az emberiség jelenlegi rákfenéje az óból átkoppintottak ugy az ujba és a coránba..ez a 3 az 1 ben, és aggasztó amivé a világot tette!

Sz√≥ sincs szeretetr√Ķl l√©lekr√Ķl s√Ķt istenr√Ķl se t√°n kiv√©tel a pusztit√°s√©!

Mig vasaltam addig ezt hallgattam : https://www.youtu...xq2TCOYJcA Egyik m√°sik ember ak√°r kortesbesz√©de is lehetne, azt√°n csak azt l√°tom amerika √©s csatl√≥sai az√©rt finanszirozz√°k ezt a felfordul√°st mert: 1 n√°luk m√°r r√©g megoldhatatlan a narc√≥, 2 megoldhatatlan a szoci√°lis egyenl√Ķtlens√©g a multik jav√°ra, √©s egy√°ltal√°n megoldhatatlan egyfajta konszolid√°ci√≥ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ maffi√°k √©s n√©pcsoportok k√∂z√∂tt s√Ķt ak√°r az √°llit√≥lagos elit k√∂z√∂tt is - na akkor ne l√≥gjunk ki a sorb√≥l legyen xarba a t√∂bbi √°llam is.

M√°sik soros uzsor√°s nyilatkozata: eu vegyen fel hitelt a migr√°nsok ell√°t√°s√°ra -faxkalap √©s milyen %kamattal gondolta? 3x megt√©r√ľl√©s + t√∂nkremenetlel a felvev√Ķknek vagy?

L√°tni kell √©s belen√©zni a sz√∂rnyeteg pof√°j√°ba f√©lelem n√©lk√ľl (Spari ez a tegnapi!) mert akkor tudom mi a c√©lja! Akkor ki tudom ker√ľlni, na nem a harcot hanem l√©lekben, √©s nem f√©lek meghalni ak√°r a gyerekeim√©rt harcolva ak√°r a haz√°m√©rt!

√Čs mivel 1x ugyis meg kell halnia a fizikai r√©sz√ľnknek (test) akkor m√°r j√≥ c√©l √©rdek√©ben tegye meg az ember.
Amit a fenti linkben elsorolna pont ugyan az nagyj√°b√≥l ami m√°s j√≥slatokban ak√°rmilyen irodalmi form√°ban megjelenik. Itt Tulokt√≥l tudjuk azt hogyan √©rik el a tov√°bbiakban m√©g(link) kik √©s mi√©rt, milyen m√≥dszerekkel, a saj√°t d√∂nt√©s pedig lelkiismeret√ľnk hova √°ll be! Terrorizmust (liber√°ci√≥ √©s p√°rt/vall√°si katyvaszok segit√©se, vagy √©szrevessz√ľk el√Ķsz√∂r a saj√°t honfit√°rsaink probl√©m√°it √©s annak megold√°s√°t prefer√°ljuk.

TulokSmile a p√°pa ua pontosan mint az az im√°m aki az eur√≥pai n√Ķket leqrv√°zza √©s azt mondja "arra"val√≥k csak semmi k√ľl√∂mbs√©g nincs k√∂zt√ľk, +a b√Ľgaty√°s barackp√°link√°ssal! Egy f√©szek alja.

.
#46 | Krisi - 2016.06.11. 18:30:02
K√∂sz√∂nt√∂k minden J√ď MAGYAR EMBERT!Smile

Mint 'devizában nyilvántartott' ,teljes mértékben osztom Tulok véleményét:
"Amikor a Magyarok Istene hitvilágát tanulmányozzuk, észre kell venni, hogy hit nem más, mint magunk és más "emberek" közös akaratának egyenlege.

A zsid√≥s√°g m√°r r√©gen felismerte, hogy ezt az √∂sszetart√≥ er√Ķt kell sz√©trombolni. Els√Ķsorban t√©vhitekkel √©s az ezekre alapozott megoszt√°ssal...".

Miért is?
Mert a 'deviz√°sok' -,a deviz√°s k√°rvallottak- megoszt√°sa pontosan √ćgy t√∂rt√©nt/t√∂rt√©nik.
B√°r,mintha mozdulna valami.

"Az nem lehet, hogy √©sz, erõ
√Čs oly szent akarat
Hi√°ba sorvadozzanak
Egy √°toks√ļly alatt."
http://www.nemzet...u/?id=4.13

Ami pedig a hiedelmeket illeti:
"Ha hiedelme a val√≥s√°gra van alap√≠tva, akkor tiszt√°n l√°tja hogyan illeszkedik mindegyik k√Ķ a m√°sikhoz, √©s hogyan j√°rul hozz√° hiedelme v√°rfala f√∂nntart√°s√°hoz. M√°s sz√≥val, √©rti amit hisz. Ha viszont hiedelme t√©ves, azaz nem a val√≥s√°gra van alap√≠tva, akkor √©szreveszi hogy a k√∂vek nem illeszkednek egym√°shoz, √©s k√©ptelen lesz meg√©rteni hogyan j√°rulhatnak hiedelme v√°rfala f√∂nntart√°s√°hoz. M√°s sz√≥val, nem √©rti amit hisz. Ebben az esetben, k√©telkedni kezd hit√©ben √©s nekiindul megkeresni a val√≥s√°got. "
http://magyarmegm.../item/1813

Dr.Szeszák Gyula remek könyvismertetését talán ti is ismeritek:
A vil√°g kifoszt√°sa
http://viszavzsod...ztasa.html

Megyek...továbbképezem magam.Smile
#47 | gladiator07 - 2016.06.11. 23:40:52
azonban nem csup√°n a tetteinknek vannak visszahat√°sai -- m√°r a sz√°nd√©kok is meghozz√°k a gy√ľm√∂lcseiket; √©spedig m√°r maguk a gondolatok ((√©s gondolat√©rz√©sek/ √©rzelmi gondolatok (<ez a k√©t elnevez√©s a szellemvil√°gb√≥l ered√Ķ fogalom, mert √ļgy tan√≠tott√°k, hogy a gondolatokat term√©szetszer√Ľleg k√≠s√©rik az √©rz√©sek, s az √©rz√©seket is adekv√°t m√≥don k√∂vetik a gondolatok)) is teremtenek:> amikor nagyon sokat gondolunk valamire, az el√Ķbb-ut√≥bb √ļgy is lesz; √©s amennyiben -- sajnos -- er√Ķsen √©s tart√≥san f√©l√ľnk valamit√Ķl, az a folyamat a f√©lelem t√°rgy√°t is mag√°hoz h√ļzza. √°m √≠gy van ez a szeretettel is: akit t√ľrelmesen, √∂nzetlen√ľl √©s √°llhatatosan szeret√ľnk, √ļgy j√≥v√° lesz √©s megsz√©p√ľl √Ķk√∂r√∂tte, √ļgy a sz√≠v√ľnkben is minden. a szeretet ellentettje pedig nem a gy√Ľl√∂ls√©g, hanem a f√©lelem, mert az, ha tart√≥s √©s elm√©ly√ľl√Ķ, els√∂t√©t√≠ti fej√ľnk felett az eget. √©rdemes volna bel√°tni, hogy a f√©lelem se f√∂l nem emel, se nem seg√≠t rajtunk semmiben sem; a f√©lelem k√ľl√∂n, f√∂l√∂sleges bajok nemz√Ķje lehet, √≠gy azt a szeretet √ļtj√°n leb√≠rni √©s k√∂z√∂mb√∂ss√© tenni √©rdemes. persze f√∂lmer√ľlhet benn√ľnk a k√©rd√©s: 'hogyan vihetj√ľk ezt v√©gbe?' √ļgy, hogy engedj√ľk tudatosulni magunkban azt az Isten-i t√∂rv√©nyszer√Ľs√©get, hogy minden j√≥ra fordul egyszer; illet√Ķleg v√©gezet√ľl j√≥v√° l√©ssz az is, hogy rossz valaha is csak l√©tezhetett.

amit a f√∂ldi √©letben (el)hib√°ztunk(v√©tett√ľnk/ v√©tkezt√ľnk, √°rtottunk/ √°rtalmas m√≥don (meg)cselekedt√ľnk, vagy net√°n egyenesen b√Ľnt k√∂vett√ľnk el), av√©gett nagyon gyakran egy √ļjabb f√∂ldi √©letben v√°llalunk szerepet, hogy amit csak lehets√©ges, a csorb√°kat helyrecsiszoljuk. az √ļjrasz√ľlet√©st (nem √ļjj√°sz√ľlet√©st, az m√°s, majd kit√©rek r√°) az ember t√∂bbnyire megv√°laszthatja mag√°nak szabad d√∂nt√©s√©b√Ķl ered√Ķen. sz√©ls√Ķs√©ges esetekben ( mint p√©ld√°ul s√ļlyos, kr√≥nikus k√°b√≠t√≥szer-√©lvezet, meg√°talkodott b√Ľn√∂z√©si hajlam, √©rtelmi fogyat√©koss√°g √©s a [szint√©n] gondolkod√°s er√Ķs torzul√°s√°val j√°r√≥ pszichi√°triai betegs√©gek) az ember(szellem) a - valamely - d√∂nt√©st meghozni k√©ptelen> ilyen eset(ek)ben a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©st az √Ķrangyalok/ v√©d√Ķszellemek t√©tetik vele meg, vagyis kelletlen~k√©nyszer√Ľen d√∂ntenek helyette. olykor a legszigor√ļbb karma-elv √©rv√©nyes√ľl, ez pedig a szemet-szem√©rt-elv, amely a bibliai s√∂t√©t √ďsz√∂vets√©get id√©zi, √©s -- ez√©rt sem -- a legszerencs√©sebb elv, mert azt jelenti manifesztum√°ban, hogy aki egy √©let√©ben gyilkolt, a k√∂vetkez√Ķ(k)ben √Ķ √∂letik meg ------- √°m ez kor√°ntsem mindig van √≠gy; a l√©ha √©s t√©kozl√≥, f√∂sv√©ny gazdag legk√∂zelebb nem felt√©tlen egy koldus dar√≥cruh√°j√°ban jelenik meg> sok esetben ugyanabba a szerepk√∂rbe √©rkezik meg, csak m√°r megv√°ltozott gondolkod√°ssal √©s az ebb√Ķl erd√Ķ m√°smilyen d√∂nt√©sekkel, amit a szellemvil√°gb√≥l hozott mag√°val.

>ami els√Ķsorban l√©nyeg> hogy mindig van(nak) lehet√Ķs√©g(ek); mindig ad√≥dik alkalom a helytelen cselekedetek j√≥v√°t√©tel√©re; √©s ez√©rt nem helyes a Biblia int√©se~fenyeget√Ķz√©se, sem a hom√°lyos lelk√ľlet√Ľ papok √©s sz√°mos szektari√°nus vezet√Ķ kinyilatkoztat√°sa(i) az √ļgynevezett '√∂r√∂k k√°rhozat'ot, vagy azt a szeml√©letet illet√Ķen, hogy csak egyetlen egy anyagi (f√∂ldi/ fizikai) √©let l√©tezik, mely alapj√°n az embert Isten √∂r√∂k pokolra vagy √ľdv√∂z√ľl√©sre √≠t√©li meg. saj√°t tapasztalatomat alapul v√©ve b√°tran √©s tiszt√°n kijelenthetem, hogy ez nem vallana Istenre. azt mondj√°k, Isten Mindenhat√≥ -- √°m ezalatt az is √©rtend√Ķ, hogy az embernek szinte v√©gtelen a T√Ķle nyert lehet√Ķs√©ge. a f√∂ldi ember a fukar, az irigy, az er√Ķszakos, a gyarl√≥ √©s az √≠t√©lkez√Ķ -- √©s ezt vet√≠ti ki Istenre, v√©lv√©n azt, hogy akkor Isten is csak (ilyen) emberi lehet. pedig nem. l√°ttam.

az √ļjj√°sz√ľlet√©s pedig az ember eg√©sz lelki vil√°g√°nak √©s gondolkod√°s√°nak a Vil√°goss√°gban val√≥ teljes √°talakul√°sa, amikor is tiszt√°n kezdi l√°tni az Abszol√ļtum l√©nyeg√©t: hogy Isten √©pp√ļgy ott van a sz√≠vben, mint a Vil√°gmindens√©gekben is egyben; vagyis hogy Isten EGY a Mindenben √©s MINDEN az Egyben. ///m√≠g az √ļjrasz√ľlet√©s az ember(szellem) ism√©telt megjelen√©se a F√∂ld√∂n, vagy valamely F√∂ldh√∂z hasonl√≥an √©lhet√Ķ bolyg√≥n √ļj anyagi testben.

amikor a karm√°t igyeksz√ľnk meg√©rteni, nagyon is √©rtelmes √©s c√©lszer√Ľ bizonyos t√∂rv√©nyszer√Ľs√©geket √©s elveket figyelembe venni. ez√©rt most √ļjfent Buddh√°t id√©zem:

''A l√©nyek tettei gonoszakk√° v√°lnak a t√≠z gonoszs√°g k√∂vetkezt√©ben; ezeknek ker√ľl√©s√©vel pedig tetteik j√≥k lesznek. H√°rom gonoszs√°ga van a testnek, n√©gy gonoszs√°ga van a nyelvnek; √©s h√°rom gonoszs√°ga van a sz√≠vnek.

A testnek három gonoszsága: ölés, lopás és erkölcstelen életmód.
A nyelvnek négy gonoszsága: hazugság, rágalmazás, durva szó és mihaszna fecsegés.
A sz√≠vnek h√°rom gonoszs√°ga: moh√≥ v√°gyakoz√°s, gy√Ľl√∂lk√∂d√©s √©s t√©velyg√©s.

Ez√©rt figyelmeztetlek benneteket: ker√ľlj√©tek a t√≠z gonoszs√°got.

1. Ne öljetek, de igyekezzetek az életet védelmezni.
2. Ne vegy√©tek el azt, ami nincs √∂nk√©nt odaadva; de seg√≠tsetek mindenkinek, hogy munk√°ja gy√ľm√∂lcs√©t √©lvezhesse.
3. Tartózkodjatok az erkölcstelen életmódtól, és éljetek tiszta életet.
4. Szóljatok mindenkor igazat.
5. Ne terjesszetek rágalmakat. Ne becsméreljétek társaitokat, de ápoljátok inkább jó tulajdonságaikat.
6. Ne √°tkoz√≥djatok, ker√ľlj√©tek a durva besz√©det.
7. Ne t√∂lts√©tek id√Ķt√∂ket mihaszna fecseg√©ssel, id√Ķzzetek ink√°bb szent hallgat√°sban.
8. Ne hajszoljatok vil√°gi √∂r√∂m√∂ket; ne irigykedjetek, de √∂r√ľljetek ink√°bb m√°sok j√≥l√©t√©nek.
9. Tiszt√≠ts√°tok meg sz√≠veteket a rosszakaratt√≥l, ne t√°pl√°ljatok gy√Ľl√∂letet senki ir√°ny√°ban; de √°polj√°tok sz√≠vetekben a szeretetet mindenki fel√©.
10. Szabadítsátok ki szellemeteket a nemtudás hálójából, igyekezzetek az igazságot fölismerni.''

''Minden teremtm√©ny jellem√©t gondolkod√°sa ir√°ny√≠tja. A gondolkod√°s korm√°nyozza a cselekedeteket. A gondolkod√°s a forr√°sa √ľdvnek vagy roml√°snak. Maga teremti a gonoszat mindenki, maga szenved miatta; csak √Ķ maga ker√ľlheti el a gonoszat, maga kell tiszt√°v√° tegye a sz√≠v√©t. Tisztas√°g √©s tiszt√°talans√°g √∂nn√∂n tulajdons√°gunk; senki nem tehet tiszt√°v√° m√°sokat.''

a legt√∂bb f√∂ldi ember v√°gyakozik cselekedetei gy√ľm√∂lcse ut√°n -- √©s ett√Ķl megszabadulni igen neh√©z. de mikor m√°r nincsen v√°gyakoz√°s, √ļgy nincsen csal√≥d√°s.

a szellem√©ben √ļjj√°sz√ľletett ember nem s√≥v√°rog t√∂bb√© tettei gy√ľm√∂lcs√©re, √≠gy megszabadul a keser√Ľ csal√≥d√°sokt√≥l, √©s az azt k√≠s√©r√Ķ f√©lelemt√Ķl; √≠gy kiszabadulhat v√©gre a szamsz√°r√°b√≥l (l√©tker√©kb√Ķl/ k√∂rforg√°sb√≥l).

a Szellemb√Ķl tekintve gy√≥gy√≠thatatlan betegs√©g az eg√©sz f√∂ldi √©let; a test esend√Ķ √©s s√©r√ľl√©keny; voltak√©ppen id√Ķ k√©rd√©se (is), mikor t√∂r be valamely k√≥rs√°g a f√∂ldi ember √©let√©be. √°m ezekt√Ķl f√©lni nem √©rdemes. olyan (volna) ez a f√©lelem, mint a testi elm√ļl√°st√≥l val√≥ rettenet. v√©g√ľl is mindenki meghal egyszer --- de a hal√°l nem a v√©g; a hal√°l csak egy √ļjabb √∂sv√©ny, amelyre mind r√°l√©p√ľnk egyszer. a f√∂ldi k√≥rokt√≥l pedig az√©rt nem √©rdemes f√©lni, mert amennyiben benn√ľnk nem alakul ki a betegs√©gtudat, akkor voltak√©ppen betegs√©g sincsen > √©spedig mindenkit meggy√≥gy√≠that a hite

de mi teszi az embert emberr√©? tal√°n a sz√°rmaz√°sa? a f√∂ld√∂n √∂sszegy√Ľjt√∂tt javai? f√∂ldi rendje/ rangja?
aligha.

döntései teszik az embert emberré.
#48 | Tulok - 2016.06.12. 04:06:07
Gizus! Az emberekb√Ķl 3000 √©v akt√≠v rombol√°s ut√°n sem tudt√°k ki√∂lni az emberi von√°sokat, de nem is ez a c√©l. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķnek gazdatest kell. Az √°ltalad eml√≠tett nark√≥ egy ideiglenes menek√ľl√©s a val√≥s√°g el√Ķl. F√ľgg√Ķs√©g okoz√°sa √©s l√©lekrombol√°sa kiv√°l√≥ eszk√∂zz√© teszi. A szoci√°lis egyenl√Ķtlens√©gek szab√°lyozatlans√°g√°b√≥l mindig t√°rsadalmi konfliktusok alakulnak ki.
K√©rd√©sk√©nt feltehet√Ķ, hogy a c√©h-rendszerben mi√©rt nem okozott kezelhetetlen probl√©m√°t a konkurencia? A mesterek le√°lltak, ha ki volt a p√©nz√ľk, √©s √°tadt√°k a megrendel√©seiket azoknak, akik kevesebbet kaptak. A szakmai fejleszt√©seket is megosztott√°k. Az oka egyszer√Ľ. Ha teljesen felsz√°molj√°k a konkurenci√°t, satnyul a szakma, √©s fejl√Ķd√©sk√©ptelen, kontroll√°lhatatlan multik, tr√∂szt√∂k alakulnak ki. √Čs ez nem a t√°voli m√ļlt.
Ahogy az ilyen szab√°lyoz√°st kiiktatt√°k az iparb√≥l, elszabadult a kapzsis√°g, √©s vele egy√ľtt a k√≠m√©letlen konkurenciaharc, ami nem k√≠m√©li l√©trehoz√≥it sem.
Soros ennek csak a "végterméke", mint ahogy hozzá hasonlóan az evésnek is van. Egy olyan végrehajtó, aki végrehajtja a parancsokat és elviszi a balhét.

A hal√°l egy m√°sik k√©rd√©s. √Črtelmes hal√°l nincs, csak sz√ľks√©gtelen √©s sz√ľks√©gszer√Ľ. A hal√°l nemei okaik szerint besorolhat√≥k, de erre most a terjedelem miatt nem t√©rn√©k ki. Aki "nem f√©li a hal√°lt", mindig k√∂nny√Ľ (gyors) hal√°lt rem√©l. A lass√ļ, k√≠nos hal√°l a "b√°trakat" is f√©lelemmel t√∂lti el...

√Čs egy alapvet√©s: az embertelens√©g ott kezd√Ķdik, amikor a n√Ķben nem l√°tj√°k az embert. Az ilyen, hi√°ba pr√≥b√°lja titkolni, senkiben sem l√°tja. A "be√°razott vall√°s" poz√≠ci√≥kat sz√ľl, a poz√≠ci√≥k hatalmat. A hatalom megtart√°sa √©s n√∂vel√©se ki√∂li az emberb√Ķl az embert, ha volt is benne valaha, hi√°ba p√°pa, im√°m, l√°ma vagy guru.

Krisi! Szinte mindenben eljutunk arra szintre, amikor a hithez kev√©s a meg√©rt√©s √©s ford√≠tva. Hogy szeml√©ltessem is: a vil√°gunkban minden relat√≠v, √©s a meg√©rt√©shez sz√ľks√©ges hi√°nyz√≥ elemeket felt√©telez√©sekkel √©s hittel helyettes√≠tj√ľk - mert k√ľl√∂nben nem √°ll √∂ssze az am√ļgy is hi√°nyos k√©p - mivel egyes r√©szleteinek √©rz√©kel√©se meghaladja a lehet√Ķs√©geinket √©s a k√©pess√©geinket. A "k√∂vek illeszked√©se" m√©g nem hat√°rozza meg a sz√ľks√©ges sorrendj√ľket. Egy molekulal√°ncot k√ľl√∂nb√∂z√Ķ sorrendben √©s k√∂t√©smint√°val is fel√©p√≠thet√ľnk ugyanazon elemek felhaszn√°l√°s√°val. Az eredm√©ny t√∂bbek k√∂zt lehet p√©ld√°ul m√©reg, t√°panyag, vagy valamilyen polimer is. Aki felt√©tel n√©lk√ľl hisz, mert azt hiszi √©rti amit hisz, leegyszer√Ľs√≠ti a val√≥s√°got olyan szintre, hogy el tudja fogadni...

Gladiator07! A gondolat teremt√Ķ ereje ismert jelens√©g, k√°r, hogy nem alkalmazzuk gyakrabban, viszont az "√ļjrasz√ľlet√©s" m√©g nem annyira bizony√≠tott, b√°r sokan mes√©lnek r√≥la "mi√≥ta divatba j√∂tt". A "kollekt√≠v tudatb√≥l" j√∂v√ľnk, √©s oda t√°vozunk, vagyis lesug√°rozzuk az √©let√ľnk folyam√°n √∂sszegy√Ľjt√∂tt inform√°ci√≥t a "k√∂z√∂sbe". Az √°ltalad le√≠rtak nem eml√≠tik a l√©lek n√©lk√ľlieket, pedig ismerj√ľk az "el√Ķ√°ll√≠t√°suk m√≥dj√°t", mivel az emp√°tia hi√°nya az esetek t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben genetikai hi√°nyoss√°g. Az √∂r√∂kl√Ķd√Ķ (√ļjrasz√ľlet√Ķ) l√©lek kasztrendszer kialakul√°s√°hoz vezetne.
Abban egyet√©rt√ľnk, hogy ne vall√°si vezet√Ķk nyilatkozzanak Isten helyett √©s a nev√©ben mindarr√≥l, hogy Isten mit tehet meg, vagy mit fog tenni. Az Isten sz√≥ val√≥ban Egyet jelent. Az egyens√ļlyt. Egy z√°rt energiahalmaz csak akkor tud fennmaradni, ha egyens√ļlyban van. Ellenkez√Ķ esetben semmi sem, a vil√°gunk sem l√©tezne m√°r. Buda (Buddha) 10 pontja csak egy, a legl√©nyegesebb k√©rd√©sre nem ad v√°laszt, az emberi f√∂ldi l√©t √©rtelm√©re. Amit a buddhizmus "megigazul√°snak" √©s a "l√©t √©s nem l√©t √©rtelm√©nek" nevez, az az ember fejl√Ķd√©se, √°tl√©pni a k√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķre. Az utols√≥ l√©pcs√Ķt is el√©rve egy√© v√°lunk Istennel, az √©l√Ķ vil√°gegyetemmel... de m√°r az el√Ķtt√ľnk √°ll√≥ k√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķfokon sem lesz jelent√Ķs√©ge a javaknak...
#49 | spartakusz - 2016.06.12. 11:01:38
"...&#8222;Ki kopog?
Mi kopog?
Egy fekete holló!
Nála még
A levél,
Vagy ahhoz hasonló...."
Kedves Tulok Laci! Holnap nálad is kopog a holló!
tisztelettel: id. Kiss László
#50 | gladiator07 - 2016.06.12. 11:27:02
Tulok laci.
Amit id√©zve le√≠rtam / Buddha / hiba r√©szemr√Ķl mert kiragadva nem ad v√°laszt a nagy k√©rd√©sre, s ez a sz√∂sszenet csak szil√°nk a nagy eg√©szb√Ķl.
Sem a hely s az id√Ķ nem alkalmas annak megbesz√©l√©s√©re hogy mi√©rt vagyunk ITT. Csak a saj√°t k√ļtf√Ķmb√Ķl mer√≠tve √≠rhahatom le. S most nem t√©rek ki az √°ltalad eml√≠tett lelketlen / szellemtelen / egy√©nek keletkez√©s√©re mert roppant hoszz√ļ lenne, √©s lehet hogy nem igen adna igazat senki, s mivel egy√©nek vagyunk, m√°s id√Ķben, m√°s p√°ly√°n, m√°s √©rt√©kekkel lesz√ľletve, r√°ad√°sul egy illeg√°lis hamis p√°ly√°n van a j√°t√©k ter√ľnk m√°sk√©p l√°tjuk, l√°thatjuk, ill. l√°ttatj√°k vel√ľnk mi√©rteket, hogyanokat. Ha egy tanult pap nem √©rti az evang√©lium szavait, √©s k√∂veti a kanoniz√°lt hamiss√°got, az az √ē baja neki kell vele elsz√°molni. Tov√°bb nem is √©rdemes fejtegetni, mert ny√∂gve nyel√Ķss√© v√°lik √©s belebukunk, csak akkor ha szemt√Ķl szembe √°tbesz√©lj√ľk.

A saját évek alatt összeszedett tudásomból merítve, megpróbálom könyögni az általam kigondoltakat, a teljesség ismerte hiányában.:

Hogy is kezdjem: A 3 - d√©s anyagvil√°got a Teremt√©s a hib√°zott m√°sodsz√ľl√∂tt emberszellemeknek alkott√°k teremtett√©k meg. Ett√Ķl lejjebb is van m√©g rettenetesebb lakott bolyg√≥k az univerzumban, de t√Ķl√ľnk feljebb m√°r a f√©l szellemi - f√©l anyagi l√©t s√≠k van. Azt√°n a szellemi, √©s a tiszta szellemi, ahonnan kizuhantunk,,, mert hib√°ztunk √©s nem b√Ľnt k√∂vett√ľnk el ahogy √°ll√≠tj√°k egyes k√ļtf√Ķk. A szellemvil√°g 99.99 % √©lvezi az √∂r√∂kl√©tet. Mi is r√©szei vagyunk az eg√©sznek, most is ma is. S id√Ķnk√©nt lek√ľld hozz√°nk a SZERETET tan√≠t√≥kat hogy megmutassa a kil√°bal√°s lehet√Ķs√©g√©t a s√Ľr√Ľ √°rny√©kvil√°b√≥l. Persze √≠d√Ķnk√©nt √°talak√≠tja, √°tfesti, s helyre hozza a bolyg√≥kat, eredeti √°llapot√°ba. Ez m√°r megt√∂rt√©nt sokszor, itt a f√∂ld√∂n is, √©s milli√≥nyi m√°s √©gitesten. A Teremt√Ķ Isten P√°r hossz√ļ t√Ľr√Ķ, s √≠gy megv√°rja m√©g a m√°sodsz√ľl√∂tt ember szellem megtapasztalja a legaj√°t is, legme√°ltalkodott helyeken √©l√Ķket is. Egyetlen egy szellem sem semmis√ľlhet meg ez kiz√°rt. A t√∂meggyilkosok is az Isten sz√ľl√∂ttei, az m√°s k√©rd√©s hogy mik√©nt dolgozz√°k le az elk√∂vetett hib√°kat. Arra is van magyar√°zat de az nagyon hossz√≠tan√° verzumot.
Az √ďR√ĀT nem ismerj√ľk mikor k√∂vetkezik be a tiszt√≠t√°s. Nincs messze. A Teremt√©s nem engedi a f√∂ld beszenyez√©s√©t senkinek.

Hát igen, ' két urat nem szolgálhatunk '.
Buddha. ' ha létezik ez,, létezik a másik is '.

Ennyit szerettem volna röviden.
T: BL:

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum