NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Versenyfut√°s az id√Ķvel...
Versenyfut√°s az id√Ķvel...A tervezetten kialak√≠tott vil√°ghelyzet t√°rsadalmi folyamatok sor√°t √©s v√°ltoz√°s√°t ind√≠tja el nap mint nap, nem csak v√°ltoz√°sra c√©lk√©nt megjel√∂lt orsz√°gokban vagy r√©gi√≥kban, de ott is, ahol a v√©leked√©sek szerint a folyamatokat gener√°lj√°k. M√©g most az elej√©n kell tiszt√°zni, hogy egyes orsz√°gok vil√°gm√©ret√Ľ kihat√°sokkal b√≠r√≥ man√Ķverei nem az adott orsz√°g lakoss√°g√°nak d√∂nt√©seit t√ľkr√∂zik. A vil√°gon D√©l-Amerik√°t√≥l Kamcsatk√°ig, sehol sincs √∂n√°ll√≥ d√∂nt√©shozatal egyetlen korm√°ny r√©sz√©r√Ķl sem. A mesters√©gesen gerjesztett konfliktusok ugyan egy √°tfog√≥ terv r√©szei, de a sz√≠nen megjelen√Ķ politikai szerepl√Ķk "tev√©kenys√©ge" sz√°mukra jobb esetben bizonytalans√°gi t√©nyez√Ķkkel t√Ľzdelt strat√©giai fontoss√°g√ļ betervezett l√©p√©s a Grand Chess sakkt√°bl√°j√°n, rosszabbik estben k√©nyszerp√°lya. Ez ut√≥bbi k√©pez olyan-amilyen "perspekt√≠v√°t" a vil√°g orsz√°gainak t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben, de nem k√≠m√©li azokat sem, akik a nem v√°rt k√∂vetkezm√©nyekkel vagy a menet k√∂zben √°trendez√Ķd√Ķ er√Ķviszonyokkal nem tudtak el√Ķre sz√°molni, pedig a folyamatok elind√≠t√°s√°ban meghat√°roz√≥ volt a szerep√ľk.

Mindezek a bizonyos szinten megrekedt, el√Ķregy√°rtott tervezetek el√Ķvar√°zsolhat√≥k, mint a nyuszi a kalapb√≥l, de a "v√©gj√°t√©k" meglehet√Ķsen sok meglepet√©st tartogat. Ilyen a vegyes, kever√©k n√©pess√©g kialak√≠t√°si terveinek er√Ķltet√©se (Kalergi-EU), vagy ezek megval√≥s√≠tott form√°ira t√∂rekv√©s, l√°sd USA, ahol k√ľl√∂nb√∂z√Ķ sz√°rmaz√°s√ļ √©s nemzetis√©g√Ľ emberek √©s annak l√°tsz√≥k mondj√°k magukr√≥l, hogy "nemzet" √©s sokan m√©g el is hiszik. Kipr√≥b√°lt√°k az NWO t√≠pus√ļ fel√©p√≠tm√©nyeket is. Szt√°lin r√©m√°lom Szovjetuni√≥ja vagy K√≠na kommunist√°nak mondott kapitalista-bolsevik diktat√ļra-egyvelege is √©rdekes, b√°r gyenge l√°bakon √°ll√≥ pr√≥b√°lkoz√°s. Aki elhiszi vagy azt sugallja, hogy a Kalergi-terv megval√≥s√≠that√≥, az m√°sokat n√©z h√ľly√©nek, √©s mag√°r√≥l √°ll√≠t ki hasonl√≥ tartalm√ļ bizony√≠tv√°nyt. Soros, Merkel vagy az √ļn. "EU-ir√°ny√≠t√°s" eg√©szen m√°s jelleg√Ľ megb√≠z√°st teljes√≠t, melyr√Ķl m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtunk.
Az Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°nak lakoss√°g √°ltal elk√©pzelt tervei messze √°llnak azokt√≥l a megval√≥s√≠tott "v√≠vm√°nyokt√≥l", amelyekkel jelenleg az EU "dicsekedhet". Eur√≥p√°t zsid√≥-amerika eur√≥pai zsid√≥b√©renc korm√°nyok seg√≠ts√©g√©vel t√∂bb szinten kifosztotta, √©s jellemz√Ķen Trumpnak m√©g van pof√°ja nagyobb NATO k√∂lts√©gvet√©si szerepv√°llal√°st szajk√≥zni Eur√≥pa r√©sz√©r√Ķl, hogy "a NATO k√∂lts√©gvet√©s√©t ne csak az amerikai √°llampolg√°rok ad√≥j√°b√≥l √°llj√°k", amikor az USA eddig is m√°s orsz√°gok kifoszt√°s√°b√≥l tartotta fent mag√°t √©s hadsereg√©t. A moh√≥s√°g nem ismer hat√°rokat. Egyszerre k√≠v√°nj√°k kifosztani, leig√°zni, polg√°rh√°bor√ļba, arabok √©s oroszok elleni h√°bor√ļba hajszolni √©s teljes kiszolg√°ltatotts√°g √°llapot√°ba tasz√≠tani Eur√≥pa nemzeteit.


Mindezt Amerika √©rdekeire hivatkozva, de val√≥j√°ban az AIPAC, az amerikai zsid√≥-lobby √©rdekeinek √©s haszn√°nak n√∂vel√©se miatt k√©nyszer√≠tik ki. Ahogy el√Ķre l√°that√≥ volt, amerikai √©s eur√≥pai zsid√≥, orosz, izraeli zsid√≥ √©rdekek √ľtk√∂znek. Magyarorsz√°g Eur√≥pa egyik legnagyobb (kaz√°r) zsid√≥ k√∂z√∂ss√©ge Orb√°nost√≥l, n√©pszavaz√°sost√≥l tiltakozik a k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©s ellen. Mivel Magyarorsz√°g Izraeli gyarmat, orosz, NATO, amerikai √©s izraeli kaz√°r-zsid√≥ fel√ľgyelet mellett, nem elhanyagolhat√≥ t√©nyez√Ķ az Izrael-bar√°t amerikai √©s az amerikai kaz√°r-zsid√≥ szemben√°ll√°s a "meg√°lmodott" Eur√°zsiai Uni√≥, a hamarosan l√©trej√∂v√Ķ Kaz√°ria √©s Magyarorsz√°g k√∂z√∂tt. A muszlim "antiszemitizmust" jelent√Ķs vesz√©lyforr√°sk√©nt √©rt√©kelik azok, akik nem is s√©mi n√©pcsoportok tagjai. Pedig, mint kor√°bban jeleztem is, Eur√≥pa k√©pes lenne megv√©deni mag√°t zsid√≥ korm√°nyai √©s a szint√©n zsid√≥ vagy zsid√≥b√©renc EU ir√°ny√≠t√°s n√©lk√ľl. Ezt a koloncot csak Eur√≥pa n√©pei tudj√°k ler√°zni magukr√≥l. Az EU-r√≥l alkotott "n√©pi elk√©pzel√©s" t√©nylegesen ezt az egys√©get t√°mogatta volna.

Zsid√≥-√ľgyileg a helyzet bonyolult. A szemben √°ll√≥ felek k√©t f√Ķ zsid√≥ oldalra oszthat√≥k. Egyik oldalon √°llnak az √Ābrah√°m n√©pe t√≠pus√ļ v√©rfert√Ķz√∂ttek √©s kaz√°r-zsid√≥ vazallusaik, a m√°sikon szint√©n kaz√°r sz√°rmaz√°s√ļ konkurencia, de ez ut√≥bbiak is megoszlanak orosz, eur√≥pai, k√≠nai, izraeli √©s √©s amerikai Izrael-p√°rti kaz√°r-zsid√≥kra. Az izraeli kaz√°r-zsid√≥k (Izrael lakoss√°g√°nak 98%-a) menek√ľlne a k√∂zel-keleti csapd√°b√≥l, nem k√≠v√°nva megv√°rni a K√∂zel-Kelet tot√°lis h√°bor√ļj√°t, melybe a Bilderberg Group, a Goldman Sachs √©s New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°ny tervei √©s tev√©kenys√©ge alapj√°n ker√ľlt. Hruscsov √©s J.F. Kennedy idej√©ben m√©g szovjet- amerikai prevent√≠v atomcsap√°st terveztek Izrael ellen atomfegyverkez√©se miatt. M√°ra Izrael jelent√Ķs atom √ľt√Ķer√Ķ birtokosa lett √©s egyre gyakrabban keveredik √∂sszet√Ľz√©sbe l√©trehoz√≥ival. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl szerepe alapj√°n egyre t√∂bb a bels√Ķ fesz√ľlts√©g Izraelben is, √©s ezeknek a fesz√ľlts√©geknek a mint√°zata is k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t az eur√≥pai, de els√Ķsorban magyar √°llapotokra. Soha nem l√°tott politikai √©s szem√©lyes t√°mad√°sok zajlanak az egykori sz√∂vets√©gesek r√©sz√©r√Ķl Netanjahu √©s Avigdor Lieberman v√©delmi miniszter ellen, fasiszta vesz√©llyel riogatva minden m√©diaplatformon, csak√ļgy, mint Lieberman el√Ķdje Moshe Ya'alon. V√©lem√©ny√ľk szerint a rasszizmus, az er√Ķszak √©s a sz√©ls√Ķs√©gess√©gek al√°√°ss√°k az orsz√°g erej√©t √©s k√°ros hat√°ssal gyakorolnak az IDF-re (Israel Defense Force - Izraeli V√©delmi Er√Ķk).


Ya'alon szerint "a korm√°nyt t√°mogat√≥ b√≠r√°k √©s a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g a jog√°llamis√°g k√°r√°ra tiszteletlenek". A megalakul√≥ f√©lben l√©v√Ķ, √ļn "j√≥zan jobb-k√∂z√©p" t√°bor mag√°t tekinti norm√°lisnak, √©s nem norm√°lisnak azokat, akik nem tartoznak k√∂z√©j√ľk (ahogy elmegy√≥gyint√©zetben a betegek). Sokan nehezm√©nyezik, hogy elt√Ľnnek a relev√°ns h√≠rek, az izraeli t√°rsadalom belef√°radt a k√©pmutat√°sba, politikai korrekts√©g l√°tszat√°nak fenntart√°s√°ba (b√°r ez n√©mi √©rtetlens√©get v√°lthat ki a vil√°g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©b√Ķl, mert ebb√Ķl a l√°tszat fenntart√°si k√≠s√©rletb√Ķl nem sokat lehetett tapasztalni), a szervezett b√Ľn√∂z√©s, a csal√≥k, a nemi er√Ķszakot elk√∂vet√Ķk, a csal√°di b√Ľn√∂z√©s takargat√°s√°ba. A hatalmas eg√≥j√ļ jog√°szokb√≥l is eleg√ľk van, akik k√©pviselik a felsorolt b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√Ķit. A b√Ľncselekm√©nyek lefedetts√©ge al√°√°sta a beteg √©s f√°radt izraeli politikusok √©s a k√∂zv√©lem√©ny bizalm√°t a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g √°ll√°sfoglal√°saival szemben. Az izraeli t√°rsadalom elvesztette a hit√©t az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, a jog√°llamis√°gban. Ya'alon jogi reformokat s√ľrget a korrupci√≥ √©s a b√Ľn√∂z√©s ellen (pedig meg sem fordulna a fej√ľnkben, hogy Izraelben ilyen lehets√©ges). A k√∂zelm√ļltbeli politikai fejlem√©nyek azt jelzik, hogy az orosz bev√°ndorl√≥k, akik bel√©ptek az izraeli politik√°ba az 1990-es √©vekt√Ķl, el√©rt√©k, hogy a legbefoly√°sosabb poz√≠ci√≥kat szerezz√©k meg a korm√°nyban. A volt v√©delmi miniszter szerint r√©m√°lom a "norm√°lis" t√°bornak, ha sza√ļdi kir√°ly Salman √©s az egyiptomi eln√∂k Abdel Fattah al-Sisi, egy√ľtt √ľlnek ugyanazon a p√≥diumon Netanjahuval √©s Liebermannal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st √≠rnak al√°. Sz√°mos nagy horderej√Ľ politikai szerepl√Ķ √ļgy v√©li, hogy a Benyamin Netanjahu a legrosszabb dolog, ami t√∂rt√©nt a Izrael √°llam t√∂rt√©nelem√©ben. Az "√≠g√©ret f√∂ldje" ellenkez√Ķje lesz annak amit v√°rtak. "Ez a f√∂ld nem l√©tezett a m√ļltban, √©s nem l√©tezik most sem".

A fentieket Ya'alon egy√ľtt az ex-IDF vez√©rkarrral Gabi Ashkenazi √©s Benny Gantz, a cionista Camp p√°rteln√∂k Jich√°k Herzog, a volt bel√ľgyminiszter Gedeon Sa'ar, az egykori Shin Bet belbiztons√°gi szolg√°lat f√Ķn√∂ke Yuval Diskin √©s a kor√°bbi k√ľl√ľgyminiszter, Tzipi Livni egy csapatban l√°tja √≠gy, √©s k√∂r√ľlbel√ľl hasonl√≥ b√Ľn√ľgyi √°llapotokat l√°thatunk Magyarorsz√°gon is. De: "Amilyen a f√Ķn√∂k, olyan a beosztott." Mert az √ļn. jobboldali m√©dia Orb√°n √©s Matolcsy zseni√°lis p√©nz√ľgyi man√Ķvereir√Ķl √°radozik, Bayer Zsolt, Bog√°r L√°szl√≥ √©s Boros Imre k√∂z√∂s m√Ľsor√°ban, mik√∂zben sz√°mszer√Ľs√≠tve kimondj√°k, hogy az √©vi 10 ezer milli√°rd forintot meghalad√≥, a magyar GDP-b√Ķl, a "nyugat √°ltal ellopott zs√°km√°nyb√≥l" (val√≥j√°ban jelent√Ķs r√©sze a FED-hez v√°ndorol) visszaosztanak 1-2%-ot, de szerint√ľk ez m√°r a m√ļlt√©. Annyira nem az, hogy a Magyarorsz√°got s√ļjt√≥ zsid√≥ uralom legal√°bb 150 √©ve k√ľlf√∂ldre, t√∂bbnyire az USA-ba "√ľld√∂zi" a horribilis, a magyar √°llamad√≥ss√°got t√∂bbsz√∂r√∂sen meghalad√≥ √©t√©k√Ľ tal√°lm√°nyainkat felfedez√Ķikkel, kifejleszt√Ķikkel egy√ľtt. Most m√°r Dr. Horv√°th professzort is...


Val√≥j√°ban annyiban v√°ltozott a kor√°bbi Magyarorsz√°got el√°rul√≥ bal-liber√°lisnak cs√ļfolt korm√°nyok privatiz√°ci√≥s √©s k√∂lts√©gvet√©si lop√°sok, csal√°sok b√Ľnlajstrom√°hoz k√©pest a helyzet, hogy Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak jelent√Ķs h√°nyada k√ľlf√∂ld√∂n jobban fizetett, belf√∂ld√∂n messze a nyugat-eur√≥pai b√©rek alatt v√°lt rabszolg√°v√°. Els√Ķsorban n√©met c√©gek rabszolg√°iv√°, amit egyre ferd√©bb szemmel n√©znek az osztozkod√°sb√≥l √©s r√©szesed√©sb√Ķl kiz√°rt bal-liber√°lisok. Egyre gyakrabban hangzik el r√©sz√ľkr√Ķl, hogy "k√∂nny√Ľ k√∂zp√©nzekb√Ķl politiz√°lni". S√©relmezik a "kiv√°laszt√≥d√°s" alapjainak kisaj√°t√≠t√°s√°t, ami egy√ļttal azt is jelenti, hogy egyre m√©ly√ľl a szakad√©k a kiv√°lasztott zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s √©s a leszakad√≥k k√∂z√∂tt, b√°r ha nem eml√©kezn√©nek r√°, a magyars√°ggal √Ķk is ugyanezt tett√©k. Igaz, kor√°bban, m√©g tabunak sz√°m√≠tott a p√©nz√ľgyi vil√°got t√°madni, mert a zsid√≥k √©s kaz√°r-zsid√≥k nyomban "antiszemitizmust" ki√°ltottak. M√°ra m√°r ez is kimondhat√≥ a m√©di√°ban. Azzal egy√ľtt, hogy csak a p√©nzvil√°got √©rte kritika, de a zsid√≥s√°g reag√°lt r√°, mag√°ra v√©ve a megalapozott v√°dakat. Akinek nem inge, ne vegye mag√°ra... de akinek inge, √∂lt√∂zk√∂dj√∂n m√°r fel! Nem mellesleg a FIDESZ-KDNP diktat√ļra alatt is ugyan√ļgy elt√Ľnik a GDP tetemes r√©sze EKB-B√°zel-FED vonalon, mint kor√°bban.

Az amerikai zsid√≥k √°ltal szervezett eur√≥pai "antiszemita" muszlimok bev√°ndoroltat√°sa j√≥l mutatja √∂sszetart√°sukat. Az amerikai zsid√≥k nagy √≠vben tesznek az eur√≥pai zsid√≥k √©rdekeire, ahogy Eur√≥pa lakoss√°g√°nak is. Mivel sz√©les k√∂rben ismert√© v√°lt George Friedman √°ltalunk is j√≥l ismert besz√©de, vil√°goss√° v√°lt, a militarista geopolitika nem csak napirenden van az angolsz√°sz-Amerikai Birodalomban, de t√∂rekv√©seik is j√≥l l√°that√≥k. Az "angolsz√°sz tengely" l√°tsz√≥lagos el√Ķnye val√≥ban csak l√°tsz√≥lagos, mert e tengely olyan kerekekkel gurul, melyeket a becsapott n√©pek adnak al√°juk. Ennek a maffiacsoportnak 2009-ben m√°r √©get√Ķen sz√ľks√©gess√© v√°lt egy √ļjabb √©s nagy gazdas√°gi potenci√°llal rendelkez√Ķ, kifoszthat√≥ "gazdatest". Eur√≥pa √©s f√Ķleg az NSZK, az USA √©s Oroszorsz√°g k√∂z√© szorulva ugyanolyan helyzetben van, mint a m√ļlt sz√°zadban az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©n. A p√°ston ugyanaz a h√°rom hatalmi j√°t√©kos r√≥k√°zza √∂ssze a terepet.
A j√°tszma elemei fontos √©s 1954-ben el√Ķre tervezett l√©p√©sek√©nt l√©trehozt√°k az ukrajnai v√°ls√°got, ami Eur√≥pa orosz energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyezteti. Fontos elem a g√∂r√∂g v√°ls√°g l√©trehoz√°sa is, mert a g√∂r√∂g√∂k kifoszt√°sa, 2001-es EU-ba er√Ķltet√©s√ľkkel lehet√Ķv√© tette a Goldman Sachs sz√°m√°ra, hogy t√∂nkre tegye a 2001-ig el√©g j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ g√∂r√∂g gazdas√°got, lev√°lasztva G√∂r√∂gorsz√°gr√≥l az √Čgei-tenger g√°zmez√Ķit √©s Ciprussal egy√ľtt a Leviathan-medenc√©t. Manaps√°g felel√Ķtlen elemz√Ķk gyakran hib√°ztatj√°k a g√∂r√∂g√∂ket, lust√°nak ad√≥ker√ľl√Ķnek, a bev√°ndorl√≥k ellen nem megfelel√Ķen fell√©p√Ķ EU tagorsz√°gnak nevezve, de m√°r 2010. el√Ķtt is √°lland√≥ probl√©m√°t jelentett a g√∂r√∂g√∂k sz√°m√°ra, hogy az EU k√∂telezte a menek√ľltek fogad√°s√°ra, de t√°mogat√°st ehhez nem volt hajland√≥ ny√ļjtani. A "bev√°ndoroltat√°shoz" term√©szetesen sz√ľks√©g volt az am√ļgy akkor m√©g nem t√ļl "zajos" K√∂zel-Kelet feld√ļl√°s√°ra, mert k√ľl√∂nben nem lehetett volna elind√≠tani a menek√ľlthull√°mot. Az "Arab Tavasz" √≥ri√°si hasznot hajtott a "befektet√Ķknek", √©s el√Ķk√©sz√≠tette a menek√ľlt√°radat megind√≠that√≥s√°g√°t.


Soros √©s Merkel v√©grehajt√≥ tev√©kenys√©ge lehet√Ķv√© tette Eur√≥pa harap√≥fog√≥ba szor√≠t√°s√°t, a kollabor√°ns korm√°nyok √©s az EU ir√°ny√≠t√°s vel√ľk k√∂z√∂sen meg√°sta Eur√≥pa s√≠rj√°t, de m√©g nincs lej√°tszva a meccs. Nem biztos, hogy az ker√ľl a g√∂d√∂rbe, akinek sz√°nt√°k. Az el√Ķk√©sz√ľletek r√©szleteir√Ķl √©s a megval√≥s√≠t√°s f√°zisair√≥l m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtunk a kor√°bbi cikkekben, de nem szabad figyelmen k√≠v√ľl hagyni, hogy egyre t√∂bb "r√©s ny√≠lik a falon". Egyre t√∂bb az √©rdek√ľtk√∂z√©s √©s egyre nagyobb azoknak a sz√°ma is akik perif√©ri√°ra ker√ľltek a kor√°bbi b√Ľnt√°rsak k√∂z√ľl, vagy a veszt√ľket √©rzik. Aki h√°bor√ļt akar nyerni, ne szapor√≠tsa az ellens√©gei sz√°m√°t. Egy folyamat elind√≠t√°sa mindig egy√ľtt j√°r azzal, hogy az ellenz√Ķk √©s ellen√©rdekeltek reag√°lnak r√°. "Ellens√©gem ellens√©ge a bar√°tom", ami r√©szben vagy ideiglenesen igaz is, viszont nincs hosszan tart√≥ "ilyen bar√°ts√°g", ha nincsenek tart√≥s k√∂z√∂s √©rdekek, √©s itt nem a kaz√°r-maffia rabl√≥gyilkoss√°gban k√∂z√∂s b√Ľnr√©szess√©g√©t kell ez alatt √©rteni.


Eur√≥pa lakoss√°ga le tudja √°ll√≠tani a jelenlegi folyamatokat, ha t√∂megesen felismeri valamint a vesz√©ly nagys√°g√°t √©s s√ļly√°t meg√©rti, felfogja, hogy a d√∂nt√©s "m√©g" a kez√ľkben van. A nyugati rendszerekben m√©g elt√°vol√≠that√≥k a korrupt, megv√°s√°rolt vagy Eur√≥pa elpuszt√≠t√°s√°ra kinevelt be√©p√≠tett kollabor√°ns politikusok. 2010. elej√©n ennek tudat√°ban adta ki az EKB a tagorsz√°gok vezet√©s√©nek sz√≥l√≥ utas√≠t√°s√°t, melynek utols√≥ l√©p√©se a sz√ľks√©g/rendk√≠v√ľli vagy hadi√°llapot elrendel√©se. Kelet-Eur√≥p√°ban Magyarorsz√°g az a hely, ahol jog √©s t√∂rv√©nyess√©g szerint m√©g √©rv√©nyes rendszer sincs, ami szint√©n nem v√©letlen, de lehet√Ķs√©get ny√ļjt egy helyre√°ll√≠t√°sra vagy √ļj rendszer kialak√≠t√°s√°ra. Ez egy olyan fegyver, amit mindk√©t oldal felhaszn√°lhat, mert a magyars√°g √©s az etnikumok m√©g nem ker√ľltek l√©leksz√°m h√°tr√°nyba a folyamatosan betelep√ľl√Ķ kaz√°r-zsid√≥kkal szemben. Az Eur√°zsiai Uni√≥ban logisztikai k√∂zpontk√©nt erre m√°r aligha lesz es√©ly... Kelet-Eur√≥pa t√∂bbi r√©sz√©n szint√©n rosszabb a helyzet, mint D√©l, √Čszak -vagy Nyugat-Eur√≥p√°ban, mert a bolsevikok ut√≥daikr√≥l "gondoskodva", √°tmentett√©k a hatalmukat, ism√©telten, sokadszorra kirabolva az √Ķslakosokat. A Balk√°n √©s Kelet-Eur√≥pa lakoss√°ga meg sem k√≥stolhatta azt a "demokr√°ci√°t", ami nyugaton m√©g most is t√∂bbet ny√ļjt, mint Kelet-Eur√≥p√°ban a boldogan meg√©lt √°tver√©sek id√Ķszak√°ban, b√°r nem illik fekete-humorral elviccel√Ķdni e szomor√ļ vonagl√°st. Elm√ļlt az az id√Ķ, amikor m√©g √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letnek tarthattak minden olyan el√Ķrejelz√©st, amelyek most val√≥s√°gk√©nt n√©znek vissza r√°nk. √Čs ezek k√∂z√ľl nem a t√∂meges √©s fizetett (hivat√°sos) bev√°ndorl√≥k jelentik a legnagyobb probl√©m√°t. Ez ut√≥bbi k√©rd√©st megoldan√° az 1989-el√Ķtti hat√°r√Ķrs√©g kicsit meger√Ķs√≠tve modern technik√°val, de mit sem √©r a lakoss√°g hajland√≥s√°ga, ha korrupt uni√≥s ir√°ny√≠t√°s ezt megg√°tolja.


A fentebb eml√≠tett izraeli Ya'alon volt v√©delmi miniszter sir√°maival egyen√©rt√©k√Ľ az az 1417 EU rendszerszint√Ľ csal√°sait taglal√≥ jelent√©s is (a t√©nyleges b√Ľncselekm√©nyek sz√°ma ennek sokszorosa lehet) amit Dominic Raab brit √°llamtitk√°r (jord√°n pozit√≠v) emleget, de a b√Ľnelk√∂vet√Ķk sz√°rmaz√°si szintj√©n Izralben √©s az EU-ban is ugyanaz a felhozatal. A brit kil√©p√©sp√°rtiak j√ļnius 23-√°n bizony√≠thatnak, csak √ľgyeljenek arra, hogy ne azt a marokk√≥i beszerz√©s√Ľ v√°laszt√°si programot haszn√°lj√°k a szavazataik √∂sszes√≠t√©s√©re, amivel a magyarorsz√°gi v√°laszt√°sokat szokt√°k elcsalni. Felt√©tlen√ľl aj√°nlhat√≥ sz√°mukra az elcsalt osztr√°k eln√∂kv√°laszt√°s, vagy a szint√©n elcsalt sk√≥t elszakad√°si n√©pszavaz√°s tanulm√°nyoz√°sa. √Čs most ugrik a majom a v√≠zbe: mi lesz a kifosztott tag√°llamokkal az EU felboml√°sa ut√°n? Merthogy felbomlik, az biztos! √Čs City of London az USA-val, vagy helyesebben fogalmazva az IMF-el, a Vil√°gbankkal, a Wall-streettel, a Goldman-Schs-szal kar√∂ltve (b√Ľnsz√∂vetkezetben) lel√©p a zs√°km√°nnyal. Ez esetben nem csak Izland brit "befektet√Ķkn√©l" nyoma veszett 25 milli√°rd eur√≥j√°r√≥l, vagy a norv√©gok 40 trilli√≥ korona feletti elt√Ľnt megtakar√≠t√°sair√≥l van sz√≥. Nem csak a Londoni K√∂zponti Bank √©s a Holland K√∂zponti Bank wolframra cser√©lt aranyr√ļdjait kell keresni, hanem azt a hihetetlen m√©rt√©k√Ľ k√°rokoz√°st is, az ellopott t√≠zezer milli√°rd eur√≥k mellett, ami be sem ker√ľlt az emberek zseb√©be, mert nem j√∂hetett l√©tre.
H√°t ez√©rt kell versenyt futni az id√Ķvel, nek√ľnk √©s hozz√°nk hasonl√≥knak az √©let√©rt, a m√©g emberkateg√≥ri√°ba sorolhat√≥ t√°j√©kozatlanoknak az√©rt, hogy utols√≥ lehellet√ľkig telet√∂mhess√©k az ismert k√∂r√∂kh√∂z tartoz√≥ c√©gek, szolg√°ltat√≥k "tulajdonosainak" zseb√©t, a kaz√°r-maffi√°nak meg szint√©n az √©let√©√©rt, el√Ķl√ľnk √©s egym√°s el√∂l is... b√°r neh√©z lesz kezelni√ľk az olyan katonas√°got, amelyik √°t√°ll az ellens√©geik oldal√°ra.
A hazafiság manapság már nem a zsidók iránti lojalitást jelenti...

"Lassan √≠rom", hogy Br√ľsszelben is meg√©rts√©k (ez a TV-rekl√°m helye): nem csak a magyarorsz√°gi zsid√≥k nem szeretn√©nek antiszemita muszlim bev√°ndorl√≥kat, de az orsz√°g az ilyen tranzakci√≥kat mindig megsz√≠v√≥ lakoss√°ga sem k√©r semmilyen bev√°ndorl√≥kb√≥l, m√©g izraelib√Ķl sem, ahogy a b√Ľn√∂z√Ķ EU ir√°ny√≠t√°sb√≥l, √ļgy a felhatalmaz√°s √©s jogalap n√©lk√ľli orsz√°gfosztogat√≥kb√≥l sem. A TTIP "szab√°lyoz√°s√°n√°l" is m√°r figyelembe vett√©k a kipr√≥b√°lt √©s j√≥l bev√°lt 1989-es magyarnak cs√ļfolt, az MSZMP √°ltal √∂sszet√°kolt illegitim "Ideiglenes Alkotm√°ny" bebetonozott "kollekt√≠v bizalmatlans√°gi elv√©t". Ennek √∂r√∂m√©re a Lisszaboni EU 2010-ben s√©rthetetlens√©ggel ruh√°zta fel minden k√∂zszolg√°j√°t (m√©g a leglen√©zettebb takar√≠t√≥n√Ķt is), de zsid√≥-amerika konzorciumai m√°r saj√°t b√≠r√≥s√°got akarnak. Ett√Ķl m√°r csak egy l√©p√©s a k√∂telez√Ķ v√°s√°rl√°s a h√°tr√°nyos helyzet√Ľ milli√°rdosok megseg√≠t√©s√©re (90% beszolg√°ltat√°sa), √©s a gy√°rakban, √ľzemekben szolg√°latot teljes√≠t√Ķ r√∂gt√∂n√≠t√©l√Ķ b√≠r√≥s√°gok √©s kiv√©gz√Ķosztagok kik√∂vetel√©se. Mindez olyan "csek√©lys√©gekkel" kezd√Ķd√∂tt, mint a felel√Ķss√©gre vonhatatlan, lev√°lthatatlan, mentelmi joggal rendelkez√Ķ k√©pvisel√Ķk, a m√©diacenz√ļra, majd a politikai "elit"(ta az esz√©t) t√∂rv√©nybe iktatott csal√°si, lop√°si, gyilkol√°si jogai, √©s a holokauszttagad√°s b√ľntethet√Ķs√©ge. Mi ez, ha nem visszarendez√Ķd√©s, visszafejl√Ķd√©s (h√Ľb√©rurak, v√°rmegyerendszer, pallosjog stb.)? A h√ľlye bev√°ndorl√≥ meg azt hiszi, hogy Eur√≥pa az "√≠g√©ret f√∂ldje". Pedig ha tudn√°, hogy csak indoknak √©s h√≥h√©rnak kell, meg c√©lt√°bl√°nak, ink√°bb az Antarktiszra v√°ndorolna ki, de akkor Soros √©s az EU nem fizetn√© a f√Ľt√©ssz√°ml√°j√°t...

/Tulok/

Soros hálózatok: Link

  HozzŠszůlŠsok
#51 | Hegel - 2016.06.12. 14:33:04
Gladi és Tulok irására:

√Čn √©rtem amit Gladi √≠r az √©let √©rtelm√©t keresve vagy megl√°tva! Az el√Ķz√Ķ hib√°s d√∂nt√©seink javit√°s√°val feljebb l√©pni a k√∂v helyzetbe!

Voltam olyan helyzetben hogy nagyon neh√©z volt d√∂ntenek egy agresszi√≥ k√∂vetkezt√©ben ami engem √©rt..m√°r a szekerce a kezemben volt hogy kinyitom az el√Ķszoba kisablak√°t √©s j√≥l fejbev√°gom az agresszort hogy beled√∂glik √©s v√©ge a szenved√©seimnek - de ott √°llt mellettem az 5 √©ves gyerek √©s ahogy letekintettem re√° √©s √Ķ fel √©nr√°m a szeme t√ľkr√©ben l√°ttam az √Ķ eg√©sz √©let√©nek ezzel okozott neh√©zs√©geit...√©s a bez√°rt lak√°sb√≥l a kimenek√ľl√©st v√°lasztottam ahol csak a 4m magas spejzablak volt a szomsz√©d telekre.

A fenti d√∂nt√©sem kiv√°ltotta azt amit el√Ķz√Ķ √©leteimben adekv√°t m√≥d√≥n a szekerc√©s volt.

M√°sik: a fentiekben a gondolatok ereje: nemr√©g a bor√°rosra menve l√°tom egy pasi nekem ugyan h√°ttal √Ľlve olyan s√∂t√©t felh√Ķk√©pz√Ķdm√©ny jelent meg a homloka k√∂r√ľl, n√©ha bez√∂ld√ľld de t√∂bbnyire fekete √©les vonalakban mint mikor a papiron csak odavissza firk√°lunk.

Ritk√°n de er√Ķs gondolkod√≥ emberekn√©l l√°tom a gondolataik szin√©t p√°raszer√ľ alakzatban mint a cigarettaf√ľst...√©s gondolom ez lehet a fejbek√∂t√©s√©nek a er√Ķszakol√°sa vagy a fejen a dekli hogy ne lehessen l√°tni a d√ľh√∂t a gonosz √∂nz√Ķ gondolatokat.

A L√ČLEK ami √∂nmaga cselekv√©sterv√©hez fizikai testet kerit ahogy a kagyl√≥ban a homokszemkrist√°ly maga k√∂r√© a gy√∂ngy√∂t.
Pont olyan is csak √ČL √©s a szivben lakik a fejben valami p√≥tm√©terf√©l√©t √ľzemeltet ami a utasit√°sai szerint a cselekv√©ssorozatot beinditja.
Láttam a lelkem hatalmas fényesség és a kiáradás után pontosan oda tért vissza a szivembe ahonnét kiáradt, és pontosan olyan az aránya a fizikai teshez képest mint a homokkristálynak a igazgyöngyhöz.

Nem v√©letlen a gy√∂ngyh√∂z hasonlitja J√©zus a vil√°gban tal√°lt √©rt√©ket hazavinni az Aty√°hoz. De a r√©gi ikonokon vagy a Koron√°nkon a Pantokr√°tor kez√©ben se v√©letlen az a k√©ztart√°s(mudra) √©s a k√©t ujj k√∂z√∂tt a Gy√∂ngy!- amit haza kell vinn√ľnk, mindenki a mag√°√©t amit √∂nmag√°b√≥l izzad ki.

Ha v√©gigtekint√ľnk a saj√°t √©letutunkon √©s az √©lethelyzetek megold√°sain l√°thatjuk milyen szerkesztett √©let√ľnk volt eddig - √©s ez er√Ķs utal√°s arra hogy tov√°bbiak sem lesznek csak ahogy esik √ļgy puffan max megoldatlanok.

√Čs igen az ember m√©g a b√°trak is a hosszas kinl√≥d√°sokt√≥l f√©lnek, mert a fizikai test f√°jdalmai k√∂zben a szenved√©s bizony rossz√° tehetik azaz alacsonyitj√°k a l√©lek helyzet√©t. Aki haldokl√≥kat √°polt az l√°thatja tapasztalhatja a szem√©lyis√©gben roml√≥ v√°ltoz√°st.

√Čs a glob√°l pontosan erre a l√©lek s√ľlyeszt√©sre j√°tszik r√° az emberek kinz√°s√°val amit sokszor a legt√ľrelmesebbek is nehezen viselnek el!

Mert egy bizonyos szintt√Ķl lefel√© m√°r nem mehet vagy maradhat a magasabb dimenzi√≥kba a l√©lek f√©lanyagi testben √©lvezve azt hanem vissza kell t√©rnie a f√∂ldi anyagis√°gba ahol ujjabb t√∂bb ezer √©ves kanyar v√°r r√° √©s a m√≥h√≥s√°g a f√∂ldh√∂z tartozik az √∂szt√∂n√∂kkel eggy√ľtt.
Ezt a gy√∂ny√∂r√ľ bolyg√≥t erre tartja a teremt√©s iskol√°nak.
Elég durva pedellusokkal.
#52 | Hegel - 2016.06.12. 14:56:36
Gladi Smile

" nem csup√°n a tetteinknek vannak visszahat√°sai -- m√°r a sz√°nd√©kok is meghozz√°k a gy√ľm√∂lcseiket; √©spedig m√°r maguk a gondolatok ((√©s gondolat√©rz√©sek/ √©rzelmi gondolatok (<ez a k√©t elnevez√©s a szellemvil√°gb√≥l ered√Ķ fogalom, mert √ļgy tan√≠tott√°k, hogy a gondolatokat term√©szetszer√Ľleg k√≠s√©rik az √©rz√©sek, s az √©rz√©seket is adekv√°t m√≥don k√∂vetik a gondolatok)) is teremtenek:> amikor nagyon sokat gondolunk valamire, az el√Ķbb-ut√≥bb √ļgy is lesz; "


Hááát mostanság igen sokszor gondolok arra hogy elkéne altatni Hegel Mucikát. Vagy 12 és több éves kb már 1 éve havi 3000ft csak a pelenkája mégis nem mindig használja hanem szana a lakásban. Nincs udvar. (lakótelepi magasföldszint hosszas kijárással. Napi 3x séta meg éjjel nem kóricálhatok az utcán.)


Nincs √°llatorvos aki hum√°nusan elaltassa mert amig a kutya eszik √©s l√°bra √°ll addig fizet√Ķs p√°ciens! - a Gazda!

Nem hiszem az hum√°num √©s szeretet amikor d√ľh√∂ng az ember a napi 4-5x takarit√°s√©rt.

Valamikor azt mondta nekem az √°llatorvos hogy mindegy hol van a kutya ha szeretetet kap - de ilyen √°llapotban m√°r bocs√°nat de ki √©rzi a szeretetet mikor √°lland√≥ xarpucol√°sban van? √Čs √©lhet m√©g ki tudja meddig St√°zi is 16 volt mikor elment.

Hááát ahogy olvasom a fenti idézetedet ujjabb gondban vagyok Grin nade tán ez a feladat?

Majd megoldom.Wink

.
#53 | Satori - 2016.06.13. 00:41:45
Kedves Hegel,

"Voltam olyan helyzetben hogy nagyon neh√©z volt d√∂ntenek egy agresszi√≥ k√∂vetkezt√©ben ami engem √©rt..m√°r a szekerce a kezemben volt hogy kinyitom az el√Ķszoba kisablak√°t √©s j√≥l fejbev√°gom az agresszort hogy beled√∂glik √©s v√©ge a szenved√©seimnek - de ott √°llt mellettem az 5 √©ves gyerek √©s ahogy letekintettem re√° √©s √Ķ fel √©nr√°m a szeme t√ľkr√©ben l√°ttam az √Ķ eg√©sz √©let√©nek ezzel okozott neh√©zs√©geit...√©s a bez√°rt lak√°sb√≥l a kimenek√ľl√©st v√°lasztottam ahol csak a 4m magas spejzablak volt a szomsz√©d telekre."

Mit gondolsz kedves Hegel?

Milyen peldat mutattal azzal az 5 eves gyermeknek, ha meghunyaszkodva elmenekultel vele egyutt, ahelyett, hogy vallaltad volna a bortont es agyon-csaptad volna azt aki bantani akart?

Ebbol mit tanult az az 5 eves gyermek?

Talan azt, hogy jobb megalkuvonak lenni es nem kiallni a magunk igazaert csak azert, hogy nehogy bortonbe keruljunk.

Talan most buszken nezne rad 5 ev borton utan is az a 10 eves gyermek!

De igy o is 1 megalkuvo csicska lesz, mint a legtobb ember.

Smile
#54 | Satori - 2016.06.13. 01:05:11
Erdekes modon a ciganyok buszken vallaljak a bortont, pedig ok altalaban nem megvedik magukat, hanem elvesznek es olnek!

Ok ezzel milyen peldat mutatnak a csemeteikenek?

Legyel kegyetlen, brutalis, nem megalkuvo es vedd el azt amit megkivansz, legyen annak barmi a kovetkezmenye.

Wink

Talan vegre tanulni kellene toluk!

Smile
#55 | Satori - 2016.06.13. 01:25:10
Raadasul a cigany-csemetek buszken neznek borton-viselt szuleikre es testvereikre.

Wink
#56 | Satori - 2016.06.13. 01:55:46
Azt mondja a tanitvany a mesternek:

Most mar mindent tudok.

Erre a mester:

Tudod-e, hogy milyen lopni, csalni, hazudni es olni?

Tanitvany:

Nem.

Mester:

Akkor menj es tapasztald meg!

Wink

Ha igaz a Karma torvenye, akkor addig nem szabadulhatunk ki a korforgasbol amig minden tapasztalatot be nem gyujtottunk.

De nem mindegy, hogy melyik oldalon lopunk, csalunk, hazudunk es olunk.

A jo erdekeben vagy a rossz erdekeben.

Wink
#57 | Hegel - 2016.06.13. 12:29:27
OK val√≥ban ez a gyerekem megalkuv√≥ de az apja is olyan term√©szet√ľ, √©s ez a term√©szete tette lehet√Ķv√© hogy m√©gis egyben maradjon a kisgyerekes csal√°d probl√©ma ellen√©re is ami tal√°n segits√©gemmel valahogy realiz√°l√≥dni fog √©s a eltartott f√©rj apa dolgozni is kezd.

Nevel√Ķany√°m volt az agresszor..akinek soha nem volt gyereke √©s az is zavarta hogy nekem van..ezt a gyereket m√°r 2 √©vesen a k√ļtba akarta dobni hogy bossz√ļt √°lljon - kin is? A saj√°t sors√°n....???

Igen a cig√°nyok b√ľszk√©k m√©g arra is ha az anyjukat √∂lik meg - m√°r bocs de √©n erre nem lenn√©k b√ľszke.

Ha √©ppen a mesterr√Ķl hozod a p√©ld√°t , h√°√°√°t annak idej√©n a ruhagy√°rban mindennap kifel√© menet motoztak, m√©gis hazavittem egy szolingen szab√°szoll√≥t..teh√°t loptam! Vagy a telefongy√°rb√≥l a jusszirfog√≥t mert olyan j√≥l k√∂sz√∂r√ľlt√ľk meg hogy nagyon j√≥ fog√°s volt rajta apr√≥ darabokhoz...teh√°t loptam mert senki nem engedte meg...

Nyilván az elszámolás idején pedig hazudtam valamit.

√Ėlni? H√°t az√©rt az m√°s mikor h√°bor√ļ idej√©n √∂nv√©delemb√Ķl vagy eg√©szen m√°s amig megold√°st tal√°l az ember.
Egy√©bk√©nt Ptolemaiosz szerint az asztrol√≥giai k√©pletemben pontosan benne a lehet√Ķs√©ge, mert el√Ķz√Ķ √©leteim valamelyik√©b√Ķl hozom a nem √∂lni megold√°s√°t.
Igen erre val√≥ √©s nem arra hogy holnap melyik kez√ľnkkel k√©ne a fenek√ľnket kit√∂r√∂lni hanem a saj√°t szem√©lyis√©g√ľnk javit√°s√°ra.
√Čs ezt √ČN akkor nem tudtam!
Teh√°t a fens√Ķbb √ČN√ľnk az√©rt vezet ha r√°gondolunk figyel√ľnk a halk hangjaira.

Eg√©szen m√°s √©s sokkal nehezebb √©lete lett volna a gyereknek a sz√©gyennel mint igy se eg√©szen k√∂nny√ľ anyagilag....gondolj√°tok v√©gig megtenn√©tek a gyereketekkel?
Fiuk vagytok √©n pedig n√Ķ √©s a gondolkod√°s √©rzelmi ink√°bb mint n√°latok √©rtelmi......pont ez az a k√ľl√∂mbs√©g amit megpr√≥b√°lnak egym√°snak fesziteni hogy a csal√°dok sz√©tessenek.

Ezt is l√°tni kell ak√°r nemb√©li helyzet, √©s ak√°r egy ember √©let√©n kereszt√ľl is!

Ezt az embert is a v√©g√©n ki√°poltam √©s vagy 2 √©ven √°t naponta im√°dkoztam a neh√©z √©let√ľnk miatt √©rte - √©s tudom mert l√°ttam ahogy tov√°bb l√©phetett egy jobb lelki sikra - nem meg√©rte?

Ne az alacsonyabban l√©tez√Ķt√Ķl vegy√ľnk p√©ld√°t hanem hallgassunk a sziv√ľnkre amig lehet v√©dj√ľk a gyermekeinket √©s az otthonunkat h√°zunkat haz√°nkat csak amikor nincs m√°s megold√°s akkor az√©rt keresni kell. Mit v√°rhatn√©k olyan gyerekt√Ķl aki azt l√°tja hogy az any√°mat meg√∂l√∂m? - ezen gondolkozzatok, vagy egy embert?

Sokszor elm√©lkedem azokr√≥l amiket Tulok mester ir..√©s l√°tom hogyan ferditik ki a gondolkoz√°sunkat t√ľntetik el a t√∂rt√©netis√©g√©t az embereknek.
Tegnap Stritchin az istenek v√°rosait lapozgattam - √©s azokat a sumer t√°bl√°kat pl. ki l√°tta ki foglalkozhatott vel√ľk? Csak egyetlen fajta emberekb√Ķl √°ll√≥ csoport....ugy t√°lalnak mindent hogy F√ČLJ √ĖLJ S√úLLYEDJ a mai napig.
Nem istenek azok akik ugyan ugy meghalnak mint az ember csak más a testmérete és az életideje.

(m√°r azokban az id√Ķkben is betegs√©gekkel √©s √©ghajlatv√°ltoztat√°ssal √ľgyk√∂dtek az emberpusztit√°s c√©lj√°b√≥l, √©s a v√°rhat√≥ viz√∂z√∂nt nem mondt√°k meg nekik ahogy ma is teszik e√ľ lepusztit√°sa haarp, chem, olt√°sok. Pont olyanok mint az emberek moh√≥k √∂nz√Ķk pedofilek xexm√°ni√°sok, volt mit √∂r√∂k√∂ln√ľnk semmivel nem k√ľl√∂mbek csak az √©letidej√ľk, √©s technol√≥gi√°juk m√°s.)

M√°r ott elvenn√©k a egyetlen term√©szeti Teremt√Ķ l√©t√©t az emberekt√Ķl √∂nmagukat felmagasztalva hely√©be - √©s ma is mi van? Ugyan ez!

Csak az√©rt mertem leirni hogy l√°ssuk hogyan terelik az √©rzelmeinket abba az ir√°nyba ami a k√∂vetkez√Ķ kb 13000 √©vre nekik ad√≥fizet√∂t ad.

Eltudom k√©pzelni 1-2 emberszer√ľ megmaradt bel√Ķl√ľk √©s azok kavarj√°k az illumin√°tiban a xart -val√≥j√°ban az illu a csicska a elittel egyben.
Az hogy az angol b√∂zsi 100 √©v k√∂r√ľli h√°t jelentem a t√°gabb csal√°db√≥l biza vagy 3f√Ķ 94-96 √©v k√∂r√ľlit √°poltam teh√°t nem kiv√°lts√°ga sorosnak se f√Ķleg a jobb tiszt√°bb √©telek felv√©tele mellett mig a √°poltjaim a k√∂z√©rtb√Ķl ettek! (Igaz ugyan olyan agyhallottak voltak tot√°l √©s pelusra szorultak, ahogy most az √∂reg kutya, mert nincs k√ľl√∂mbs√©g √©lettanilag.)Lehet kapni t√©p√Ķz√°ras pelust is honn√©t tudhatn√°nk meg ezek a soros √©s b√∂zsi f√©l√©k nem e azokban vannak naponta √©s a fels√Ķ ruh√°juk elfedi meg a "p√©nz√ľk" csillog√°sa.

Biztos vagyok benne sokunk pontosan ugy élt mint én és valahol az emlékei mélyén ott van a mesternek adható jó válasz is Grin
#58 | gladiator07 - 2016.06.13. 20:10:30
Hegel tökéletes.
#59 | Hegel - 2016.06.13. 22:20:52
Gladi Grin Nyugtával a napot/életet.
Majd megl√°tjuk ha fent is talizunk ....

Nah ezt találtam szép kis adathalmaz:

Amerika √©s a NATO h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©nyei

Amerika √©s a NATO h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©nyei melyben eddig a legszer√©nyebb becsl√©sek szerint is 26 milli√≥ civilt √∂ltek meg az USA "demokratikus" bomb√°i.
A lista nem teljes....
Kína 1945/1946
- Korea 1950/1953
- Kína 1950/1953
- Guatemala 1954
- Indonesia 1958
- Cuba 1959/1960
- Guatemala 1960
- A Belga Kongóban 1964-ben
- Guatemala 1964
- Dominikai Köztársaság 1965/1966
- Peru 1965
- Laosz 1964/1973
- Vietnam 1961/1973
- Kambodzsa 1969/1970
- Guatemala 1967/1969
- Lebanon 1982/1984
- Grenada 1983/1984
- Líbia 1986
- El Salvador 1981/1992
- Nicaragua 1981/1990
- Ir√°n 1987/1988
- Líbia 1989
- Panama 1989/1990
- Irak 1991
- Somalia 1992/1994
- Bosznia 1995-ben
- Ir√°n, 1998
- Szud√°n 1998
- Afganiszt√°n 1998
- Szerbia 1999
- Afganiszt√°n 2001
- Irak 2003
- Líbia 2011
Egyiptom, Ukrajna, palesztina....stb....stb.... és még ? Mikor lesz ennek vége?

√Čs ebben nemcsak amerika hanem az √∂sszes elitnek nevezett igencsak nem elit tette van benne!
#60 | Aramis - 2016.06.14. 00:55:22
n√©met√ľl de aj√°nlom, a glob√°lis b√ľn√∂z√∂k strat√©gi√°ja

YouTube Videůez az elözö írásomhoz kapcsolódik

YouTube Videů

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum