NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Versenyfut√°s az id√Ķvel...
Versenyfut√°s az id√Ķvel...A tervezetten kialak√≠tott vil√°ghelyzet t√°rsadalmi folyamatok sor√°t √©s v√°ltoz√°s√°t ind√≠tja el nap mint nap, nem csak v√°ltoz√°sra c√©lk√©nt megjel√∂lt orsz√°gokban vagy r√©gi√≥kban, de ott is, ahol a v√©leked√©sek szerint a folyamatokat gener√°lj√°k. M√©g most az elej√©n kell tiszt√°zni, hogy egyes orsz√°gok vil√°gm√©ret√Ľ kihat√°sokkal b√≠r√≥ man√Ķverei nem az adott orsz√°g lakoss√°g√°nak d√∂nt√©seit t√ľkr√∂zik. A vil√°gon D√©l-Amerik√°t√≥l Kamcsatk√°ig, sehol sincs √∂n√°ll√≥ d√∂nt√©shozatal egyetlen korm√°ny r√©sz√©r√Ķl sem. A mesters√©gesen gerjesztett konfliktusok ugyan egy √°tfog√≥ terv r√©szei, de a sz√≠nen megjelen√Ķ politikai szerepl√Ķk "tev√©kenys√©ge" sz√°mukra jobb esetben bizonytalans√°gi t√©nyez√Ķkkel t√Ľzdelt strat√©giai fontoss√°g√ļ betervezett l√©p√©s a Grand Chess sakkt√°bl√°j√°n, rosszabbik estben k√©nyszerp√°lya. Ez ut√≥bbi k√©pez olyan-amilyen "perspekt√≠v√°t" a vil√°g orsz√°gainak t√ļlnyom√≥ r√©sz√©ben, de nem k√≠m√©li azokat sem, akik a nem v√°rt k√∂vetkezm√©nyekkel vagy a menet k√∂zben √°trendez√Ķd√Ķ er√Ķviszonyokkal nem tudtak el√Ķre sz√°molni, pedig a folyamatok elind√≠t√°s√°ban meghat√°roz√≥ volt a szerep√ľk.

Mindezek a bizonyos szinten megrekedt, el√Ķregy√°rtott tervezetek el√Ķvar√°zsolhat√≥k, mint a nyuszi a kalapb√≥l, de a "v√©gj√°t√©k" meglehet√Ķsen sok meglepet√©st tartogat. Ilyen a vegyes, kever√©k n√©pess√©g kialak√≠t√°si terveinek er√Ķltet√©se (Kalergi-EU), vagy ezek megval√≥s√≠tott form√°ira t√∂rekv√©s, l√°sd USA, ahol k√ľl√∂nb√∂z√Ķ sz√°rmaz√°s√ļ √©s nemzetis√©g√Ľ emberek √©s annak l√°tsz√≥k mondj√°k magukr√≥l, hogy "nemzet" √©s sokan m√©g el is hiszik. Kipr√≥b√°lt√°k az NWO t√≠pus√ļ fel√©p√≠tm√©nyeket is. Szt√°lin r√©m√°lom Szovjetuni√≥ja vagy K√≠na kommunist√°nak mondott kapitalista-bolsevik diktat√ļra-egyvelege is √©rdekes, b√°r gyenge l√°bakon √°ll√≥ pr√≥b√°lkoz√°s. Aki elhiszi vagy azt sugallja, hogy a Kalergi-terv megval√≥s√≠that√≥, az m√°sokat n√©z h√ľly√©nek, √©s mag√°r√≥l √°ll√≠t ki hasonl√≥ tartalm√ļ bizony√≠tv√°nyt. Soros, Merkel vagy az √ļn. "EU-ir√°ny√≠t√°s" eg√©szen m√°s jelleg√Ľ megb√≠z√°st teljes√≠t, melyr√Ķl m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtunk.
Az Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°nak lakoss√°g √°ltal elk√©pzelt tervei messze √°llnak azokt√≥l a megval√≥s√≠tott "v√≠vm√°nyokt√≥l", amelyekkel jelenleg az EU "dicsekedhet". Eur√≥p√°t zsid√≥-amerika eur√≥pai zsid√≥b√©renc korm√°nyok seg√≠ts√©g√©vel t√∂bb szinten kifosztotta, √©s jellemz√Ķen Trumpnak m√©g van pof√°ja nagyobb NATO k√∂lts√©gvet√©si szerepv√°llal√°st szajk√≥zni Eur√≥pa r√©sz√©r√Ķl, hogy "a NATO k√∂lts√©gvet√©s√©t ne csak az amerikai √°llampolg√°rok ad√≥j√°b√≥l √°llj√°k", amikor az USA eddig is m√°s orsz√°gok kifoszt√°s√°b√≥l tartotta fent mag√°t √©s hadsereg√©t. A moh√≥s√°g nem ismer hat√°rokat. Egyszerre k√≠v√°nj√°k kifosztani, leig√°zni, polg√°rh√°bor√ļba, arabok √©s oroszok elleni h√°bor√ļba hajszolni √©s teljes kiszolg√°ltatotts√°g √°llapot√°ba tasz√≠tani Eur√≥pa nemzeteit.


Mindezt Amerika √©rdekeire hivatkozva, de val√≥j√°ban az AIPAC, az amerikai zsid√≥-lobby √©rdekeinek √©s haszn√°nak n√∂vel√©se miatt k√©nyszer√≠tik ki. Ahogy el√Ķre l√°that√≥ volt, amerikai √©s eur√≥pai zsid√≥, orosz, izraeli zsid√≥ √©rdekek √ľtk√∂znek. Magyarorsz√°g Eur√≥pa egyik legnagyobb (kaz√°r) zsid√≥ k√∂z√∂ss√©ge Orb√°nost√≥l, n√©pszavaz√°sost√≥l tiltakozik a k√∂telez√Ķ betelep√≠t√©s ellen. Mivel Magyarorsz√°g Izraeli gyarmat, orosz, NATO, amerikai √©s izraeli kaz√°r-zsid√≥ fel√ľgyelet mellett, nem elhanyagolhat√≥ t√©nyez√Ķ az Izrael-bar√°t amerikai √©s az amerikai kaz√°r-zsid√≥ szemben√°ll√°s a "meg√°lmodott" Eur√°zsiai Uni√≥, a hamarosan l√©trej√∂v√Ķ Kaz√°ria √©s Magyarorsz√°g k√∂z√∂tt. A muszlim "antiszemitizmust" jelent√Ķs vesz√©lyforr√°sk√©nt √©rt√©kelik azok, akik nem is s√©mi n√©pcsoportok tagjai. Pedig, mint kor√°bban jeleztem is, Eur√≥pa k√©pes lenne megv√©deni mag√°t zsid√≥ korm√°nyai √©s a szint√©n zsid√≥ vagy zsid√≥b√©renc EU ir√°ny√≠t√°s n√©lk√ľl. Ezt a koloncot csak Eur√≥pa n√©pei tudj√°k ler√°zni magukr√≥l. Az EU-r√≥l alkotott "n√©pi elk√©pzel√©s" t√©nylegesen ezt az egys√©get t√°mogatta volna.

Zsid√≥-√ľgyileg a helyzet bonyolult. A szemben √°ll√≥ felek k√©t f√Ķ zsid√≥ oldalra oszthat√≥k. Egyik oldalon √°llnak az √Ābrah√°m n√©pe t√≠pus√ļ v√©rfert√Ķz√∂ttek √©s kaz√°r-zsid√≥ vazallusaik, a m√°sikon szint√©n kaz√°r sz√°rmaz√°s√ļ konkurencia, de ez ut√≥bbiak is megoszlanak orosz, eur√≥pai, k√≠nai, izraeli √©s √©s amerikai Izrael-p√°rti kaz√°r-zsid√≥kra. Az izraeli kaz√°r-zsid√≥k (Izrael lakoss√°g√°nak 98%-a) menek√ľlne a k√∂zel-keleti csapd√°b√≥l, nem k√≠v√°nva megv√°rni a K√∂zel-Kelet tot√°lis h√°bor√ļj√°t, melybe a Bilderberg Group, a Goldman Sachs √©s New York-i zsid√≥ vil√°gkorm√°ny tervei √©s tev√©kenys√©ge alapj√°n ker√ľlt. Hruscsov √©s J.F. Kennedy idej√©ben m√©g szovjet- amerikai prevent√≠v atomcsap√°st terveztek Izrael ellen atomfegyverkez√©se miatt. M√°ra Izrael jelent√Ķs atom √ľt√Ķer√Ķ birtokosa lett √©s egyre gyakrabban keveredik √∂sszet√Ľz√©sbe l√©trehoz√≥ival. Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl szerepe alapj√°n egyre t√∂bb a bels√Ķ fesz√ľlts√©g Izraelben is, √©s ezeknek a fesz√ľlts√©geknek a mint√°zata is k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t az eur√≥pai, de els√Ķsorban magyar √°llapotokra. Soha nem l√°tott politikai √©s szem√©lyes t√°mad√°sok zajlanak az egykori sz√∂vets√©gesek r√©sz√©r√Ķl Netanjahu √©s Avigdor Lieberman v√©delmi miniszter ellen, fasiszta vesz√©llyel riogatva minden m√©diaplatformon, csak√ļgy, mint Lieberman el√Ķdje Moshe Ya'alon. V√©lem√©ny√ľk szerint a rasszizmus, az er√Ķszak √©s a sz√©ls√Ķs√©gess√©gek al√°√°ss√°k az orsz√°g erej√©t √©s k√°ros hat√°ssal gyakorolnak az IDF-re (Israel Defense Force - Izraeli V√©delmi Er√Ķk).


Ya'alon szerint "a korm√°nyt t√°mogat√≥ b√≠r√°k √©s a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g a jog√°llamis√°g k√°r√°ra tiszteletlenek". A megalakul√≥ f√©lben l√©v√Ķ, √ļn "j√≥zan jobb-k√∂z√©p" t√°bor mag√°t tekinti norm√°lisnak, √©s nem norm√°lisnak azokat, akik nem tartoznak k√∂z√©j√ľk (ahogy elmegy√≥gyint√©zetben a betegek). Sokan nehezm√©nyezik, hogy elt√Ľnnek a relev√°ns h√≠rek, az izraeli t√°rsadalom belef√°radt a k√©pmutat√°sba, politikai korrekts√©g l√°tszat√°nak fenntart√°s√°ba (b√°r ez n√©mi √©rtetlens√©get v√°lthat ki a vil√°g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©b√Ķl, mert ebb√Ķl a l√°tszat fenntart√°si k√≠s√©rletb√Ķl nem sokat lehetett tapasztalni), a szervezett b√Ľn√∂z√©s, a csal√≥k, a nemi er√Ķszakot elk√∂vet√Ķk, a csal√°di b√Ľn√∂z√©s takargat√°s√°ba. A hatalmas eg√≥j√ļ jog√°szokb√≥l is eleg√ľk van, akik k√©pviselik a felsorolt b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√Ķit. A b√Ľncselekm√©nyek lefedetts√©ge al√°√°sta a beteg √©s f√°radt izraeli politikusok √©s a k√∂zv√©lem√©ny bizalm√°t a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g √°ll√°sfoglal√°saival szemben. Az izraeli t√°rsadalom elvesztette a hit√©t az igazs√°gszolg√°ltat√°sban, a jog√°llamis√°gban. Ya'alon jogi reformokat s√ľrget a korrupci√≥ √©s a b√Ľn√∂z√©s ellen (pedig meg sem fordulna a fej√ľnkben, hogy Izraelben ilyen lehets√©ges). A k√∂zelm√ļltbeli politikai fejlem√©nyek azt jelzik, hogy az orosz bev√°ndorl√≥k, akik bel√©ptek az izraeli politik√°ba az 1990-es √©vekt√Ķl, el√©rt√©k, hogy a legbefoly√°sosabb poz√≠ci√≥kat szerezz√©k meg a korm√°nyban. A volt v√©delmi miniszter szerint r√©m√°lom a "norm√°lis" t√°bornak, ha sza√ļdi kir√°ly Salman √©s az egyiptomi eln√∂k Abdel Fattah al-Sisi, egy√ľtt √ľlnek ugyanazon a p√≥diumon Netanjahuval √©s Liebermannal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©si meg√°llapod√°st √≠rnak al√°. Sz√°mos nagy horderej√Ľ politikai szerepl√Ķ √ļgy v√©li, hogy a Benyamin Netanjahu a legrosszabb dolog, ami t√∂rt√©nt a Izrael √°llam t√∂rt√©nelem√©ben. Az "√≠g√©ret f√∂ldje" ellenkez√Ķje lesz annak amit v√°rtak. "Ez a f√∂ld nem l√©tezett a m√ļltban, √©s nem l√©tezik most sem".

A fentieket Ya'alon egy√ľtt az ex-IDF vez√©rkarrral Gabi Ashkenazi √©s Benny Gantz, a cionista Camp p√°rteln√∂k Jich√°k Herzog, a volt bel√ľgyminiszter Gedeon Sa'ar, az egykori Shin Bet belbiztons√°gi szolg√°lat f√Ķn√∂ke Yuval Diskin √©s a kor√°bbi k√ľl√ľgyminiszter, Tzipi Livni egy csapatban l√°tja √≠gy, √©s k√∂r√ľlbel√ľl hasonl√≥ b√Ľn√ľgyi √°llapotokat l√°thatunk Magyarorsz√°gon is. De: "Amilyen a f√Ķn√∂k, olyan a beosztott." Mert az √ļn. jobboldali m√©dia Orb√°n √©s Matolcsy zseni√°lis p√©nz√ľgyi man√Ķvereir√Ķl √°radozik, Bayer Zsolt, Bog√°r L√°szl√≥ √©s Boros Imre k√∂z√∂s m√Ľsor√°ban, mik√∂zben sz√°mszer√Ľs√≠tve kimondj√°k, hogy az √©vi 10 ezer milli√°rd forintot meghalad√≥, a magyar GDP-b√Ķl, a "nyugat √°ltal ellopott zs√°km√°nyb√≥l" (val√≥j√°ban jelent√Ķs r√©sze a FED-hez v√°ndorol) visszaosztanak 1-2%-ot, de szerint√ľk ez m√°r a m√ļlt√©. Annyira nem az, hogy a Magyarorsz√°got s√ļjt√≥ zsid√≥ uralom legal√°bb 150 √©ve k√ľlf√∂ldre, t√∂bbnyire az USA-ba "√ľld√∂zi" a horribilis, a magyar √°llamad√≥ss√°got t√∂bbsz√∂r√∂sen meghalad√≥ √©t√©k√Ľ tal√°lm√°nyainkat felfedez√Ķikkel, kifejleszt√Ķikkel egy√ľtt. Most m√°r Dr. Horv√°th professzort is...


Val√≥j√°ban annyiban v√°ltozott a kor√°bbi Magyarorsz√°got el√°rul√≥ bal-liber√°lisnak cs√ļfolt korm√°nyok privatiz√°ci√≥s √©s k√∂lts√©gvet√©si lop√°sok, csal√°sok b√Ľnlajstrom√°hoz k√©pest a helyzet, hogy Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak jelent√Ķs h√°nyada k√ľlf√∂ld√∂n jobban fizetett, belf√∂ld√∂n messze a nyugat-eur√≥pai b√©rek alatt v√°lt rabszolg√°v√°. Els√Ķsorban n√©met c√©gek rabszolg√°iv√°, amit egyre ferd√©bb szemmel n√©znek az osztozkod√°sb√≥l √©s r√©szesed√©sb√Ķl kiz√°rt bal-liber√°lisok. Egyre gyakrabban hangzik el r√©sz√ľkr√Ķl, hogy "k√∂nny√Ľ k√∂zp√©nzekb√Ķl politiz√°lni". S√©relmezik a "kiv√°laszt√≥d√°s" alapjainak kisaj√°t√≠t√°s√°t, ami egy√ļttal azt is jelenti, hogy egyre m√©ly√ľl a szakad√©k a kiv√°lasztott zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s √©s a leszakad√≥k k√∂z√∂tt, b√°r ha nem eml√©kezn√©nek r√°, a magyars√°ggal √Ķk is ugyanezt tett√©k. Igaz, kor√°bban, m√©g tabunak sz√°m√≠tott a p√©nz√ľgyi vil√°got t√°madni, mert a zsid√≥k √©s kaz√°r-zsid√≥k nyomban "antiszemitizmust" ki√°ltottak. M√°ra m√°r ez is kimondhat√≥ a m√©di√°ban. Azzal egy√ľtt, hogy csak a p√©nzvil√°got √©rte kritika, de a zsid√≥s√°g reag√°lt r√°, mag√°ra v√©ve a megalapozott v√°dakat. Akinek nem inge, ne vegye mag√°ra... de akinek inge, √∂lt√∂zk√∂dj√∂n m√°r fel! Nem mellesleg a FIDESZ-KDNP diktat√ļra alatt is ugyan√ļgy elt√Ľnik a GDP tetemes r√©sze EKB-B√°zel-FED vonalon, mint kor√°bban.

Az amerikai zsid√≥k √°ltal szervezett eur√≥pai "antiszemita" muszlimok bev√°ndoroltat√°sa j√≥l mutatja √∂sszetart√°sukat. Az amerikai zsid√≥k nagy √≠vben tesznek az eur√≥pai zsid√≥k √©rdekeire, ahogy Eur√≥pa lakoss√°g√°nak is. Mivel sz√©les k√∂rben ismert√© v√°lt George Friedman √°ltalunk is j√≥l ismert besz√©de, vil√°goss√° v√°lt, a militarista geopolitika nem csak napirenden van az angolsz√°sz-Amerikai Birodalomban, de t√∂rekv√©seik is j√≥l l√°that√≥k. Az "angolsz√°sz tengely" l√°tsz√≥lagos el√Ķnye val√≥ban csak l√°tsz√≥lagos, mert e tengely olyan kerekekkel gurul, melyeket a becsapott n√©pek adnak al√°juk. Ennek a maffiacsoportnak 2009-ben m√°r √©get√Ķen sz√ľks√©gess√© v√°lt egy √ļjabb √©s nagy gazdas√°gi potenci√°llal rendelkez√Ķ, kifoszthat√≥ "gazdatest". Eur√≥pa √©s f√Ķleg az NSZK, az USA √©s Oroszorsz√°g k√∂z√© szorulva ugyanolyan helyzetben van, mint a m√ļlt sz√°zadban az I. √©s II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©n. A p√°ston ugyanaz a h√°rom hatalmi j√°t√©kos r√≥k√°zza √∂ssze a terepet.
A j√°tszma elemei fontos √©s 1954-ben el√Ķre tervezett l√©p√©sek√©nt l√©trehozt√°k az ukrajnai v√°ls√°got, ami Eur√≥pa orosz energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyezteti. Fontos elem a g√∂r√∂g v√°ls√°g l√©trehoz√°sa is, mert a g√∂r√∂g√∂k kifoszt√°sa, 2001-es EU-ba er√Ķltet√©s√ľkkel lehet√Ķv√© tette a Goldman Sachs sz√°m√°ra, hogy t√∂nkre tegye a 2001-ig el√©g j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ g√∂r√∂g gazdas√°got, lev√°lasztva G√∂r√∂gorsz√°gr√≥l az √Čgei-tenger g√°zmez√Ķit √©s Ciprussal egy√ľtt a Leviathan-medenc√©t. Manaps√°g felel√Ķtlen elemz√Ķk gyakran hib√°ztatj√°k a g√∂r√∂g√∂ket, lust√°nak ad√≥ker√ľl√Ķnek, a bev√°ndorl√≥k ellen nem megfelel√Ķen fell√©p√Ķ EU tagorsz√°gnak nevezve, de m√°r 2010. el√Ķtt is √°lland√≥ probl√©m√°t jelentett a g√∂r√∂g√∂k sz√°m√°ra, hogy az EU k√∂telezte a menek√ľltek fogad√°s√°ra, de t√°mogat√°st ehhez nem volt hajland√≥ ny√ļjtani. A "bev√°ndoroltat√°shoz" term√©szetesen sz√ľks√©g volt az am√ļgy akkor m√©g nem t√ļl "zajos" K√∂zel-Kelet feld√ļl√°s√°ra, mert k√ľl√∂nben nem lehetett volna elind√≠tani a menek√ľlthull√°mot. Az "Arab Tavasz" √≥ri√°si hasznot hajtott a "befektet√Ķknek", √©s el√Ķk√©sz√≠tette a menek√ľlt√°radat megind√≠that√≥s√°g√°t.


Soros √©s Merkel v√©grehajt√≥ tev√©kenys√©ge lehet√Ķv√© tette Eur√≥pa harap√≥fog√≥ba szor√≠t√°s√°t, a kollabor√°ns korm√°nyok √©s az EU ir√°ny√≠t√°s vel√ľk k√∂z√∂sen meg√°sta Eur√≥pa s√≠rj√°t, de m√©g nincs lej√°tszva a meccs. Nem biztos, hogy az ker√ľl a g√∂d√∂rbe, akinek sz√°nt√°k. Az el√Ķk√©sz√ľletek r√©szleteir√Ķl √©s a megval√≥s√≠t√°s f√°zisair√≥l m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtunk a kor√°bbi cikkekben, de nem szabad figyelmen k√≠v√ľl hagyni, hogy egyre t√∂bb "r√©s ny√≠lik a falon". Egyre t√∂bb az √©rdek√ľtk√∂z√©s √©s egyre nagyobb azoknak a sz√°ma is akik perif√©ri√°ra ker√ľltek a kor√°bbi b√Ľnt√°rsak k√∂z√ľl, vagy a veszt√ľket √©rzik. Aki h√°bor√ļt akar nyerni, ne szapor√≠tsa az ellens√©gei sz√°m√°t. Egy folyamat elind√≠t√°sa mindig egy√ľtt j√°r azzal, hogy az ellenz√Ķk √©s ellen√©rdekeltek reag√°lnak r√°. "Ellens√©gem ellens√©ge a bar√°tom", ami r√©szben vagy ideiglenesen igaz is, viszont nincs hosszan tart√≥ "ilyen bar√°ts√°g", ha nincsenek tart√≥s k√∂z√∂s √©rdekek, √©s itt nem a kaz√°r-maffia rabl√≥gyilkoss√°gban k√∂z√∂s b√Ľnr√©szess√©g√©t kell ez alatt √©rteni.


Eur√≥pa lakoss√°ga le tudja √°ll√≠tani a jelenlegi folyamatokat, ha t√∂megesen felismeri valamint a vesz√©ly nagys√°g√°t √©s s√ļly√°t meg√©rti, felfogja, hogy a d√∂nt√©s "m√©g" a kez√ľkben van. A nyugati rendszerekben m√©g elt√°vol√≠that√≥k a korrupt, megv√°s√°rolt vagy Eur√≥pa elpuszt√≠t√°s√°ra kinevelt be√©p√≠tett kollabor√°ns politikusok. 2010. elej√©n ennek tudat√°ban adta ki az EKB a tagorsz√°gok vezet√©s√©nek sz√≥l√≥ utas√≠t√°s√°t, melynek utols√≥ l√©p√©se a sz√ľks√©g/rendk√≠v√ľli vagy hadi√°llapot elrendel√©se. Kelet-Eur√≥p√°ban Magyarorsz√°g az a hely, ahol jog √©s t√∂rv√©nyess√©g szerint m√©g √©rv√©nyes rendszer sincs, ami szint√©n nem v√©letlen, de lehet√Ķs√©get ny√ļjt egy helyre√°ll√≠t√°sra vagy √ļj rendszer kialak√≠t√°s√°ra. Ez egy olyan fegyver, amit mindk√©t oldal felhaszn√°lhat, mert a magyars√°g √©s az etnikumok m√©g nem ker√ľltek l√©leksz√°m h√°tr√°nyba a folyamatosan betelep√ľl√Ķ kaz√°r-zsid√≥kkal szemben. Az Eur√°zsiai Uni√≥ban logisztikai k√∂zpontk√©nt erre m√°r aligha lesz es√©ly... Kelet-Eur√≥pa t√∂bbi r√©sz√©n szint√©n rosszabb a helyzet, mint D√©l, √Čszak -vagy Nyugat-Eur√≥p√°ban, mert a bolsevikok ut√≥daikr√≥l "gondoskodva", √°tmentett√©k a hatalmukat, ism√©telten, sokadszorra kirabolva az √Ķslakosokat. A Balk√°n √©s Kelet-Eur√≥pa lakoss√°ga meg sem k√≥stolhatta azt a "demokr√°ci√°t", ami nyugaton m√©g most is t√∂bbet ny√ļjt, mint Kelet-Eur√≥p√°ban a boldogan meg√©lt √°tver√©sek id√Ķszak√°ban, b√°r nem illik fekete-humorral elviccel√Ķdni e szomor√ļ vonagl√°st. Elm√ļlt az az id√Ķ, amikor m√©g √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letnek tarthattak minden olyan el√Ķrejelz√©st, amelyek most val√≥s√°gk√©nt n√©znek vissza r√°nk. √Čs ezek k√∂z√ľl nem a t√∂meges √©s fizetett (hivat√°sos) bev√°ndorl√≥k jelentik a legnagyobb probl√©m√°t. Ez ut√≥bbi k√©rd√©st megoldan√° az 1989-el√Ķtti hat√°r√Ķrs√©g kicsit meger√Ķs√≠tve modern technik√°val, de mit sem √©r a lakoss√°g hajland√≥s√°ga, ha korrupt uni√≥s ir√°ny√≠t√°s ezt megg√°tolja.


A fentebb eml√≠tett izraeli Ya'alon volt v√©delmi miniszter sir√°maival egyen√©rt√©k√Ľ az az 1417 EU rendszerszint√Ľ csal√°sait taglal√≥ jelent√©s is (a t√©nyleges b√Ľncselekm√©nyek sz√°ma ennek sokszorosa lehet) amit Dominic Raab brit √°llamtitk√°r (jord√°n pozit√≠v) emleget, de a b√Ľnelk√∂vet√Ķk sz√°rmaz√°si szintj√©n Izralben √©s az EU-ban is ugyanaz a felhozatal. A brit kil√©p√©sp√°rtiak j√ļnius 23-√°n bizony√≠thatnak, csak √ľgyeljenek arra, hogy ne azt a marokk√≥i beszerz√©s√Ľ v√°laszt√°si programot haszn√°lj√°k a szavazataik √∂sszes√≠t√©s√©re, amivel a magyarorsz√°gi v√°laszt√°sokat szokt√°k elcsalni. Felt√©tlen√ľl aj√°nlhat√≥ sz√°mukra az elcsalt osztr√°k eln√∂kv√°laszt√°s, vagy a szint√©n elcsalt sk√≥t elszakad√°si n√©pszavaz√°s tanulm√°nyoz√°sa. √Čs most ugrik a majom a v√≠zbe: mi lesz a kifosztott tag√°llamokkal az EU felboml√°sa ut√°n? Merthogy felbomlik, az biztos! √Čs City of London az USA-val, vagy helyesebben fogalmazva az IMF-el, a Vil√°gbankkal, a Wall-streettel, a Goldman-Schs-szal kar√∂ltve (b√Ľnsz√∂vetkezetben) lel√©p a zs√°km√°nnyal. Ez esetben nem csak Izland brit "befektet√Ķkn√©l" nyoma veszett 25 milli√°rd eur√≥j√°r√≥l, vagy a norv√©gok 40 trilli√≥ korona feletti elt√Ľnt megtakar√≠t√°sair√≥l van sz√≥. Nem csak a Londoni K√∂zponti Bank √©s a Holland K√∂zponti Bank wolframra cser√©lt aranyr√ļdjait kell keresni, hanem azt a hihetetlen m√©rt√©k√Ľ k√°rokoz√°st is, az ellopott t√≠zezer milli√°rd eur√≥k mellett, ami be sem ker√ľlt az emberek zseb√©be, mert nem j√∂hetett l√©tre.
H√°t ez√©rt kell versenyt futni az id√Ķvel, nek√ľnk √©s hozz√°nk hasonl√≥knak az √©let√©rt, a m√©g emberkateg√≥ri√°ba sorolhat√≥ t√°j√©kozatlanoknak az√©rt, hogy utols√≥ lehellet√ľkig telet√∂mhess√©k az ismert k√∂r√∂kh√∂z tartoz√≥ c√©gek, szolg√°ltat√≥k "tulajdonosainak" zseb√©t, a kaz√°r-maffi√°nak meg szint√©n az √©let√©√©rt, el√Ķl√ľnk √©s egym√°s el√∂l is... b√°r neh√©z lesz kezelni√ľk az olyan katonas√°got, amelyik √°t√°ll az ellens√©geik oldal√°ra.
A hazafiság manapság már nem a zsidók iránti lojalitást jelenti...

"Lassan √≠rom", hogy Br√ľsszelben is meg√©rts√©k (ez a TV-rekl√°m helye): nem csak a magyarorsz√°gi zsid√≥k nem szeretn√©nek antiszemita muszlim bev√°ndorl√≥kat, de az orsz√°g az ilyen tranzakci√≥kat mindig megsz√≠v√≥ lakoss√°ga sem k√©r semmilyen bev√°ndorl√≥kb√≥l, m√©g izraelib√Ķl sem, ahogy a b√Ľn√∂z√Ķ EU ir√°ny√≠t√°sb√≥l, √ļgy a felhatalmaz√°s √©s jogalap n√©lk√ľli orsz√°gfosztogat√≥kb√≥l sem. A TTIP "szab√°lyoz√°s√°n√°l" is m√°r figyelembe vett√©k a kipr√≥b√°lt √©s j√≥l bev√°lt 1989-es magyarnak cs√ļfolt, az MSZMP √°ltal √∂sszet√°kolt illegitim "Ideiglenes Alkotm√°ny" bebetonozott "kollekt√≠v bizalmatlans√°gi elv√©t". Ennek √∂r√∂m√©re a Lisszaboni EU 2010-ben s√©rthetetlens√©ggel ruh√°zta fel minden k√∂zszolg√°j√°t (m√©g a leglen√©zettebb takar√≠t√≥n√Ķt is), de zsid√≥-amerika konzorciumai m√°r saj√°t b√≠r√≥s√°got akarnak. Ett√Ķl m√°r csak egy l√©p√©s a k√∂telez√Ķ v√°s√°rl√°s a h√°tr√°nyos helyzet√Ľ milli√°rdosok megseg√≠t√©s√©re (90% beszolg√°ltat√°sa), √©s a gy√°rakban, √ľzemekben szolg√°latot teljes√≠t√Ķ r√∂gt√∂n√≠t√©l√Ķ b√≠r√≥s√°gok √©s kiv√©gz√Ķosztagok kik√∂vetel√©se. Mindez olyan "csek√©lys√©gekkel" kezd√Ķd√∂tt, mint a felel√Ķss√©gre vonhatatlan, lev√°lthatatlan, mentelmi joggal rendelkez√Ķ k√©pvisel√Ķk, a m√©diacenz√ļra, majd a politikai "elit"(ta az esz√©t) t√∂rv√©nybe iktatott csal√°si, lop√°si, gyilkol√°si jogai, √©s a holokauszttagad√°s b√ľntethet√Ķs√©ge. Mi ez, ha nem visszarendez√Ķd√©s, visszafejl√Ķd√©s (h√Ľb√©rurak, v√°rmegyerendszer, pallosjog stb.)? A h√ľlye bev√°ndorl√≥ meg azt hiszi, hogy Eur√≥pa az "√≠g√©ret f√∂ldje". Pedig ha tudn√°, hogy csak indoknak √©s h√≥h√©rnak kell, meg c√©lt√°bl√°nak, ink√°bb az Antarktiszra v√°ndorolna ki, de akkor Soros √©s az EU nem fizetn√© a f√Ľt√©ssz√°ml√°j√°t...

/Tulok/

Soros hálózatok: Link

  HozzŠszůlŠsok
#61 | gladiator07 - 2016.06.14. 19:39:17
Hegel.
Az az √©rz√©sem a h√°tt√©r6almi elit r√©sz√©r√Ķl mi nem sz√°m√≠tunk, max irt6√≥ egyedeknek tekintenek r√°nk.
A sz√°mba vessz√ľk hogy a 14 - esh√°bor√ļ √©s 1945 - ig 60.000 milli√≥ akt√≠v kor√ļ embert √∂lettek meg, 100.000 milli√≥ indi√°nt az isten nev√©ben. Akkor az ember gyereke elkeseredik.
Az el√Ķz√Ķ √©vezredekr√Ķl meg nem is besz√©lve.
Az m√°r bisztos hogy a ma √©l√Ķ rasszok min1ike g√©nmanipul√°lt egyed, de m√°r a h√°tt√©r6almi elit illumin√°ti tagjai is azok, f√Ķleg az √Ķket ir√°ny√≠t√≥ ,,,sze√°nszaikon manifeszt√°l√≥dott bukott szellemis√©g is. Ez√©rt a f√∂ld nev√Ľ bolyg√≥ 1 karant√©n ketrec. Az id√Ķnk√©nt lesz√ľlet√Ķ m√°r megvil√°gosult tan√≠t√≥k mondj√°k el a kijut√°s lehet√Ķs√©g√©t. S a filmek le is rajzolj√°k ennek val√≥dis√°g√°t, csak l√°tni kell a sorok k√∂z√∂tt.
Persze id√Ķnk√©nt 'kiborul a bili √©s a szellem vil√°g letakar√≠t, √©s ujraind√≠tja a megujj√≠tott faun√°t.

Az √©vmilli√≥k sor√°n ide ill. itt tart√≥zkod√≥ idegen entit√°sok, kik szint√©n bukott m√°r a szellemi s√≠kok lak√≥i voltak, ir√°ny√≠tani er√Ķlk√∂dnek a f√∂ldet √©s a hozz√° hasonl√≥ l√©tez√Ķ bolyg√≥kat, mert rettent√Ķ sok van bel√Ķl√ľk, s m√©g kegyetlenebb mint a f√∂ld√©.

A vallásokat is azért tartják fenn, ill. hozták létre a saját uralmuk miatt.
A szabadk√Ķm√Ľves ill. az illumin√°ti sze√°nszaikon megnyilv√°nult szellemi entit√°s p√©nz√©r s 6alom√©rt cser√©be h√Ľs√©get k√©r, √©s az sz√°mukra a v√©g.
Dehát lehetne sorolni ireggelig is és már tudott dolog ez mind.

Z√°rom soraim.
T: BL.
#62 | Hegel - 2016.06.15. 00:37:55
Gladi....egyetlen teremt√Ķh√Ķz van a f√∂ldi ember l√©leksz√°la felf√ľzve, √©s az pedig a NAPisten azaz NAPszer√°n, vagy nevezhetj√ľk NAPSZER√ĀFnak is. Ez√©rt volt a nagytakarit√°s ut√°ni kezdetben a NAPkultusz el√∂sz√∂r m√©g azt√°n elkutyul√≥dtak.
J√©zus is ehhez az eredeti hithez akarta visszaterelni a n√©ps√©get de h√°t m√°r hatalmi √©s anyagi √©rdekb√Ķl meg√∂lt√©k √©s a csal√°dj√°t.

Minap valaki itt a uj sv√°jci alagut √°tad√°s√°n√°l egy s√°t√°nim√°d√≥ linkf√©l√©t tett fel hogyan √ľnnepelnek ma m√°r a h√ľly√©k...h√°√°√°t ma kisz√°moltam J√©zus vagy Toth neve a f√©ny √©s a mestersz√°mokat tartalmazta a jh..h meg a s√Ķt√©ts√©g√©t...ez√©rt vannak a szekt√°kban a nagy durozsm√°l√°sok meg a p√©nz√©rt amit beszednek!

HITe legyen az embernek ne vall√°sa.

Igen ahogy a t√∂rt√©nelem esem√©nyeit pr√≥b√°lom megismerni h√°√°√°t egyik id√Ķszak sem volt valami b√©k√©s a f√∂ld√∂n.

Nehéz kegyetlenebb bolygó életet elképzelnem, mert sok embernek ez se egy fáklyásmenet.

Tán valami alvilági lényeket eresztettek valahol ki a palackból.....az eszetlenek hátha hatalmat kapnak majd...elnézem fent a sorosképet na meg a többit...
#63 | Renegat - 2016.06.17. 00:29:51
A NASA, Pentagon, Vatik√°n √©s a beavatott politikusok, tud√≥sok hazudtak volna?T√Ķl√ľk egy√©bk√©nt minden kitelik.√öjra ter√≠t√©ken az "X" bolyg√≥/Nibiru k√∂zeled√©se, amit gondosan eltitkoltak, pal√°stoltak el√Ķl√ľnk.A NASA meger√Ķs√≠tette a bolyg√≥ l√©tez√©s√©t, -vagy most is hazudik(?), az igazs√°g rejtve van- mely a bels√Ķ naprendszer fel√© k√∂zel√≠t √©s a F√∂ld p√≥lusv√°lt√°s√°t m√°gneses t√©rhat√°s√°val felgyors√≠tja.(szeizmikus tev√©kenys√©g, ciklonok, geom√°gneses viharok, tektonikai aktivit√°s, vulk√°ni tev√©kenys√©g, id√Ķj√°r√°si anom√°li√°k, stb.)Ami ezzel j√°r azt majd id√Ķben megtudjuk, addig felesleges agg√≥dni, r√°√©r√ľnk akkor is.Megjegyzem, hogy van egy olyan √©rz√©sem, hogy ink√°bb a HAARP √©s a "geom√©rn√∂ki" permetez√©s egy√ľttes √©s gyilkos hat√°sait pr√≥b√°lj√°k ezzel a felkapott v√©szj√≥sl√≥ h√≠rrel f√©lremagyar√°zni.

http://www.preppe...ing-event/

http://www.preppe...on-planet/

http://beforeitsn...05829.html

https://www.youtu...sq1Yq_Q4xs

https://www.youtu...qYrd9soFbs

http://aliveafter...=private99

**************************

Ausztria: Minden jel arra mutat, hogy a sz√∂vets√©gi eln√∂k√∂v√°laszt√°st a kider√≠tett "szab√°lytalans√°gok" miatt szeptemberben meg kell ism√©telni.Az osztr√°k alkotm√°nyb√≠r√≥s√°got megd√∂bbentette a v√°laszt√°son elk√∂vetett t√∂rv√©nytelens√©gek sz√°ma.Az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°gon a j√∂v√Ķ h√©ten kezd√Ķdik a szab√°lytalans√°gok fel√ľlvizsg√°lata. -√≠rja a Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/wp-content/uploads/2016/06/80608967_lay.jpg

http://deutsche-w...esidenten/

****************************

Oroszorsz√°g a NATO katonai h√≠rk√∂zl√Ķ rendszer√©t 30 perc alatt k√©pes leb√©n√≠tani.A NATO √∂ngyilkos agresszivit√°sa fokoz√≥dik, Amerika hal√°lv√°gy√°t fokozza a p√©nz√ľgyi rendszer √∂sszeoml√°sa, pedig tudj√°k, hogy ez az √ļt a semmibe vezet.

http://allnewspip...Russia.php

http://cluborlov....rning.html
#64 | Hegel - 2016.06.17. 20:09:14
Kb Ie. 1600 k√∂r√ľlr√Ķl milyen katasztr√≥f√°kr√≥l tudunk? Egyenl√Ķre nagyon nagyokr√≥l nem...Ut√≥lj√°ra Atlantisz els√ľllyed√©s√©vel j√°r√≥ viz√∂z√∂n maradt meg a j√≥n√©p kollektiv tudat√°ban...teh√°t ha most majd j√∂n a Nibiru √©s nem itt volt 2011-13 k√∂z√∂tt amikor is a d√©li sarki kutat√≥ √°llom√°sr√≥l is meg sok m√°sr√≥l is sok hasonl√≥ kett√Ķs naplemet√©ket tettek fel a netre √©s √©n magam nem neten hanem term√©szetes tiszta √©ghajlati k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt is l√°ttam.....igaz valami m√°sra hajaztak a rizs√°k, de se el√Ķtte se az√≥ta?

M√°r nem tudj√°k mit nyomjanak a k√ľlf√∂ldi oldalak is hogy l√°togatottak legyenek.
#65 | Renegat - 2016.06.18. 03:33:19
Az ember esze meg√°ll ilyen kijelent√©sek olvas√°s√°ban, amikor egy magas rang√ļ NATO-parancsnok, Hans van Griensven vez√©r√Ķrnagy arra figyelmeztetett, hogy Oroszorsz√°g "egzisztenci√°lis fenyeget√©st jelent a kontinensen".Tudja ez a t√∂kfej egy√°ltal√°n hogy mit besz√©l? √Čpelm√©j√Ľs√©g√ľk er√Ķsen k√©ts√©gbe vonhat√≥, amikor k√≠njukban baroms√°gokkal pr√≥b√°lj√°k megideologiz√°lni a NATO t√∂meges katonai felvonul√°s√°t Oroszorsz√°g k√∂zvetlen hat√°raihoz sz√°razf√∂ld√∂n √©s tengereken.Ha h√°bor√ļzni akarnak, √ļgy is megkapj√°k a maguk√©t ha kiprovok√°lj√°k maguknak √©s kopors√≥kra sem lesz sz√ľks√©g.

"Azt √°ll√≠totta, hogy Moszkva "destabiliz√°lja a r√©gi√≥t", √©s figyelmeztetett a fesz√ľlts√©gek lehets√©ges fokoz√≥d√°s√°ra Eur√≥pa keleti hat√°rai ment√©n".Van k√ľl√∂nbs√©g abban, hogy m√°st jelent az, amikor az okos ember h√ľly√©skedik, vagy a h√ľlye okoskodik...Szerinte az oroszok destabiliz√°lt√°k Ukrajn√°t √©s provok√°ltak h√°bor√ļt Gr√ļzi√°val, valamint "er√Ķszakkal" puskal√∂v√©s n√©lk√ľl, n√©pszavaz√°s √ļtj√°n magukhoz csatolt√°k a Kr√≠met, mely mindig is a t√∂rt√©nelmi Oroszorsz√°g r√©sze volt -m√©g miel√Ķtt Ukrajna sors√°ra juttatt√°k volna.Nem Putyin telep√≠ti atomrak√©t√°it D√©l-Amerik√°ba, hanem az USA/NATO Oroszorsz√°ggal hat√°ros vazallus orsz√°gainak ter√ľlet√©re.Az USA katonai megsz√°ll√≥ er√Ķk√©nt szinte minden√ľtt jelen van (k√∂zel 1000 USA katonai t√°maszpont a vil√°gban) birodalmi h√≥dolts√°gi ter√ľlet√©n a II. vil√°gh√°bor√ļ √≥ta.Most azok k√∂vetkezn√©nek, akik m√©g nem h√≥doltak be a cionista bankoligarch√°knak kirabl√°sukra.Ilyen egyszer√Ľ a k√©plet.

http://www.expres...1466198776
#66 | odon0803 - 2016.06.19. 13:31:19
Nem nyugszik az USA. Szer√©ny elk√©pzel√©sem szerint a k√∂vetkez√Ķ sz√°nd√©kok, rem√©nyek mozgatj√°k:
1. Egy katonai √∂sszecsap√°s eset√©n nem vagy csak a v√©gs√Ķ st√°diumban ker√ľlnek bevet√©sre nukle√°ris fegyverek.
2. Az √∂sszecsap√°s helysz√≠ne Keleten √©s Eur√≥p√°ban legyen, min√©l t√°volabb √Čszak-Amerik√°t√≥l.
3. A Kelet fokozatosan er√Ķs√∂dik, technikailag gyakorlatilag utol√©rte Amerik√°t, r√∂vid id√Ķn bel√ľl lehagyja.
4. Az USA lakoss√°ga kezd nyugtalann√° v√°lni, a wc pap√≠r doll√°r b√°rmikor bukhat. Eur√≥p√°ban a multikulti h√°bor√ļt okozhat.
5. Putyinnak a 20. Szentp√©terv√°ri Nemzetk√∂zi Gazdas√°gi F√≥rumon mondott, szir√©nhangnak is nevezhet√Ķ kijelent√©seit megt√©veszt√©snek √©s id√Ķnyer√©snek √©rt√©kelik. (Helyesen)
6. Sojgu váratlan szíriai látogatása arra utalhat, hogy esetleges Damaszkusz elleni USA légitámadást SZ-400-as rakétákkal szétvernek.
7. A h√ľly√©k r√°j√∂ttek, hogy Eur√≥pa v√©gzetes katonai legyeng√≠t√©se egy er√Ķs potenci√°lis sz√∂vets√©ges elveszt√©s√©vel egyen√©rt√©k√Ľ. K√∂zben K√≠na P√°nc√©loser√Ķkben, vad√°szg√©pekben, rak√©tatechnik√°ban utol√©rte az US√Ā-t. K√≠na bizonyos m√©rt√©kig habozik, de a nyugati paradigm√°t val√≥sz√≠n√Ľleg sohasem fogadja el, ez√©rt Oroszorsz√°g mell√© fog √°llni. Egy er√Ķteljes t√°mad√°ssal m√©g esetleg el√©rhet√Ķ a semlegess√©ge.http://www.balrad...oru-szele/
#67 | Hegel - 2016.06.20. 12:46:08
VERSENYFUT√ĀS AZ ID√ēVEL!

Azt nemtudom kinek mennyi ideje van h√°tra DE!

Minap a PI oldalon olvastam hogy Jézus és Toth összegyurásából alkották meg a ujszövetséghez a vallást.

Jelentem NEM!

Nos rem√©lem az√≥ta m√°sok is r√°j9ttek eggyes dolgokra. √Čn ugy l√°tom: J√©zus az embereket vissza akarta vezetni az eredeti Toth √°ltal tanitott tud√°sra √©s ahogy √Ķ egyiptomban √©s a szkyt√°kn√°l tanitott√°k neki √©s TUDTA is pontosan k√∂vette Toth miszt√©rium rendszer√©t. Nem vall√°st irok mert eleve Toth t√©rid√Ķfizik√°t tanitott a lelkeknek!
Ahhoz hogy megragadhassuk k√©pekben rendszerben is a tanit√°st (Toth smaragdt√°bla) Kisfaludy Gy√∂rgy esem√©nyhorizont lapjait kell tanulm√°nyozni a k√©pekkel √©s a hozz√°f√ľ√∂tt magyar√°zatokkal...igy megragadhat√≥ k√©pbe ker√ľlve a tud√°s. Nem olvasni hanem tanul-m√°nyozni kell ezeket a dolgokat mert mindig r√©szenk√©nt esik le a tantusz!

A Smaragdt√°bl√°t is elemzi Kisfaludy √©rthet√Ķen t√©rid√Ķfizikai megfogalmaz√°sban amihez az el√Ķtte vagy k√∂zben tanulm√°nyoz√≥tt √°br√°kat figyelembe vessz√ľk.
A Smaragdtábla és a Tibeti hallottaskönyv valamint az egyiptomi hallottaskönyv alapjábanvéve ugyan arról beszél a adott kultura megnevezéseit használva!

Ha valaki Jézus mondásait is hozzáveszi, netán asztrológiai ismeretei is vannak összetudja kapcsolni a dolgokat(leirtakat képeket)

Olyan nincs hogy Jézus kitalált személy mert: 1, 2000 éve tart a szellemisége mégha kiforgatva is a templomokban.
2 az√≥ta is mi√≥ta √∂sszepakolt√°k az ujsz√∂vit a r√©givel √©s egy√°ltal√°n mod√≥sitgatj√°k m√©gis tal√°lnak azid√Ķkb√Ķl val√≥ ir√°sokat!

J√©zus csup√°n a kezdeteket ism√©telte meg a saj√°t csal√°dj√°nak r√©sztvev√Ķit bevonva: T√°csi Istv√°n Term√©szetbiblia f√Ķleg 3 r√©sz!

Jó tanulást mindenkinek mert lehet a cél felé az utólsó sprint van.

A politikai szféra arra hajaz hogy Széth(sátán) imádását kövesse a földi emberiség és ne tudjon felemelkedni a Fényforrása felé.

"Aki nem terel velem √∂ssze az SZ√ČT(H) sz√≥r" - megoszt a hatalom√©rt a p√©nz√©rt a csilivili√©rt!
#68 | gladiator07 - 2016.06.20. 18:03:51
H√©gel teljesen igazad van. Viszont ezen kornak az ideje lej√°rt, s csak √ļgy nem lehet √°talak√≠tgatni. Err√Ķl a szellem vil√°g fog gondoskodni, ahogy mind√≠g volt. Az √öT egy√©ni,,, teljesen. A m√Ľ vall√°sokat nem lehet √°talak√≠tani, a politikai rendszereket sem, √ļgyhogy a g√∂d√∂r sz√©l√©n √°llunk, vagy a 3 - dik vh k√∂vetkezik, azst meg senki nem √©li t√ļl. Az√©rt vannak a vil√°g 3 - pontj√°n g√©nbankok hogy √ļjra lehessen telep√≠teni az ujj√° alak√≠tott f√∂ldet. Az egyik a spitzberg√°k belsej√©ben van m√©g √©szak kore√°nak is van szob√°lya, na, csak enyire vannak elz√°rva. Hisz No√© b√°rk√°lya sem volt m√°s.

Az emberis√©get h√ľly√©nek n√©zik, mind mind√≠g.

T: BL.
#69 | Hegel - 2016.06.20. 23:00:40
Dr√°ga Gladi sok ember sajna az is!

Ma megent vizm√ľvek t√∂bbedszeri alkalom, direkt r√°k√©rdezek az akna rajza kell? Vagy a h√°z g√©p√©szetije hol mennek a vizcs√∂vek mennyi csap van? Nem volt a v√°lasz.

Mondok adjon egy silabuszt milyen iratok kellenek és mik...hát a rajzokat is bekeretezte.

√Čn marha meg a metr√≥n n√©ztem jobban ujra meg....

Minden norm√°lisan dolgoz√≥t kibaxtak mindenhonnan √≥cs√≥ munaker√Ķ miatt √©s semmi nem m√©n.
Ezen a kibaxot neten is beirom a gugliba annyi linket kapok hogycsak na..n√©m m√°r az 5 dik oldalon a linkeket kinyitva a mi eset√ľnkre √©s a f√Ķv√°rosba mit hogyan..Azt hiszed norm√°lis van? Adatlapok k√ľl√∂nb√∂z√Ķek.

Hát az anyját aki kitalálta és nem egyformára az egész országra meg egy rohadt lista "te marha ezt és ezt nyujsd bé ha már perkálsz neked is legyen örömöd hogy gyorsan elintézheted"

NEM..
√Čn nem akarok a f√∂ldre sz√ľletni ilyan faxkalapok k√∂z√© ujra!

√Čs ez bizony politika √©s szervez√©s vagy szervezetlens√©g!

Valszeg élveznek hogy a népséget szopassák igy, mert a gáz is gáz...még holnap a csatorna majd meglátom....
Nemcsod√°lkozom ha az emberek stresszesek √©s b√ļskomorak, vagy agresszivek. Ennyi baxtat√°st neh√©z toler√°lni!
#70 | odon0803 - 2016.06.21. 14:16:35
Ecce Homo aut Ecce Satan?
http://www.balrad.../06/21/don*aha*-165/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum