NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s √©s a brit n√©pszavaz√°s...
A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s √©s a  brit n√©pszavaz√°s...A foci EB-n k√≠v√ľl a brit n√©pszavaz√°s az egyik legnagyobb √©rdekl√Ķd√©st kiv√°lt√≥ ny√°ri esem√©ny az Eur√≥pai Uni√≥, eg√©szen pontosan a Lisszaboni Szerz√Ķd√©s szerinti EU r√∂vid "√©let√©ben" (eddig), mert a Lisszaboni EU m√©g l√©tezik √©s a kezdetekt√Ķl fogva gyenge, fondorlatosan l√©trehozott, de igen ingatag, hazugs√°gokra √©p√≠tett l√°bain rogyadozik. A "Szerz√Ķd√©st", mint tudjuk, 2009. okt√≥ber 31-√©n ratifik√°lt√°l, t√∂bb orsz√°g, a nemzetk√∂zi jog szerint √©rv√©nytelen hozz√°j√°rul√°si sz√°nd√©knyilatkozata alapj√°n √©s 2009, december 1-el l√©ptett√©k hat√°lyba(?), l√©v√©n t√∂rv√©nytelen, er√Ķszakkal kicsikart √©s csal√°sok sorozat√°val megk√∂t√∂tt olyan egyezm√©ny, amely ugyan l√°tsz√≥lag t√ľkr√∂zte Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°nd√©kait, de nem mutatta meg tervez√Ķi, l√©trehoz√≥i aljas h√°ts√≥ gondolatait, a cionista vil√°ghatalom terveit.

2010-ben az uni√≥s, senki √°ltal meg nem szavazott √©s meg nem v√°lasztott ir√°ny√≠t√°s, illetve a saj√°t be√©p√≠tett embereikkel hatalomba √©s "s√©rthetetlens√©gbe emelt" vezet√Ķik kiutat √≠g√©rtek a 2008-2009-ben mesters√©gesen, alaposan el√Ķk√©sz√≠tve √©s v√©grehajtva "m√Ľvi √ļton l√©trehozott" p√©nz√ľgyi v√°ls√°gb√≥l, melynek √©rtelmi szerz√Ķje √©s haszon√©lvez√Ķje ugyanaz a bank√°rkaszt, amelyik az elm√ļlt 500 √©v elhazudott "t√∂rt√©nelm√©nek" minden konfront√°ci√≥s esem√©ny√©t okozta. 1953-ig akadozott a "terv" v√©grehajt√°sa, de Szt√°lin likvid√°l√°sa megnyitotta az utat a kor√°bban eltervezett folyamatok v√©grehajt√°sa el√Ķtt, melynek sarokpontjai egyikek√©nt Eur√≥pa elfoglal√°sa, leig√°z√°sa √©s gyarmati sorba tasz√≠t√°sa is szerepelt.


A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s tette lehet√Ķv√©, hogy Eur√≥pa akkor 27, most 28 tag√°llamot sz√°ml√°l√≥ egys√©g√©t az amerikai bankrendszer t√∂bb hull√°mban kirabolja (IMF, Vil√°gbank, Goldman Sachs). R√°k√©nyszer√≠tse egyes tag√°llamokra a K√∂zel-Kelet megt√°mad√°s√°t √©s seg√©dkezzen kifoszt√°s√°ban, m√°ig tart√≥ h√°bor√ļs helyzetbe tasz√≠t√°sukkal. A tagorsz√°gok cionista - vagy egyszer√Ľen csak nev√ľk√∂n nevezve, k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķkb√Ķl √°ll√≥ vezet√©se - k√∂zvetlen√ľl seg√≠tette Eur√≥pa energiaell√°t√°s√°nak felsz√°mol√°s√°t az ukrajnai puccs t√°mogat√°s√°val √©s d√©li ell√°t√°si vonalak elz√°r√°s√°val. K√∂zben fikt√≠v ad√≥ss√°gok l√©trehoz√°s√°val fokozt√°k a f√ľgg√Ķs√©gi viszonyt, megszabad√≠tva a ciprusi bankfoszt√°ssal Putyint ellen√°ll√°sk√©pes oligarch√°it√≥l is.
A LIBOR -√©s br√≥ker botr√°nyok els√Ķsorban az eur√≥pai uni√≥s tagorsz√°gok √©s bankrendszerei ellen ir√°nyultak. A 7100 √©s 41000 milli√°rd doll√°ros csal√°sok, valamint az aranyk√©szletek, tartal√©kok, megtakar√≠t√°sok ellop√°sa sz√≥ szerint "kicsontozta" Eur√≥pa orsz√°gait. Kegyelemd√∂f√©sk√©nt lesz√ļrt√°k Eur√≥p√°t az Oroszorsz√°gi elleni szankci√≥k egyoldal√ļ, csak Eur√≥pa orosz exportjainak le√°ll√≠t√°s√°val, mely piacokat az USA azonnal √°tvette. Kis er√Ķfesz√≠t√©ssel r√°k√©nyszer√≠tett√©k az uni√≥s tagorsz√°gokat szint√©n uni√≥s p√©nzek felhaszn√°l√°s√°val a "migr√°nsnak, menek√ľltnek, bev√°ndorl√≥nak" elkereszteltek befogad√°s√°ra. Ez ut√≥bbi, a nevezettek meg√©lhet√©si bev√°ndorl√≥kk√©nt vagy az USA √°ltal l√©trehozott Iszl√°m √Āllam t√°rsadalmi fejletts√©gi szinten legal√°bb 500 √©vvel elmaradott, harcosnak nevezet, val√≥j√°ban t√ļlnyom√≥ r√©szt rabl√≥gyilkoss√°gra kik√©pzett b√Ľn√∂z√Ķinek t√∂meges bev√°ndoroltat√°s√°t jelenti.


Egyes pof√°tlan √©s velej√©ig aljas, kollabor√°ns "eur√≥pai vezet√Ķk" v√©rfriss√≠t√©sr√Ķl, munkaer√Ķ piaci "hi√°nyp√≥tl√°sr√≥l" besz√©lnek, de a k√©p√ľket bor√≠t√≥ vastag b√Ķr√ľket hamarosan leny√ļzz√°k "v√©denceik", mert nem csak g√°tl√°stalan gyilkosok, de "antiszemit√°k" is az "√°rtatlan menek√ľltek"... a sz√°lakat mozgat√≥ brit √©s amerikai zsid√≥ lobbi l√°that√≥an √©rz√©ketlen az eur√≥pai tagorsz√°gok √©s az EU ir√°ny√≠t√°sba be√©p√≠tett "fajt√°rsaik" probl√©m√°i ir√°nt, csak√ļgy, mint hitt√°rsaik eur√≥pai t√∂megeinek sorsa ir√°nt. A "vez√©relv" most is ir√°nyad√≥, ahogy a II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©ben elh√≠res√ľlt Rudolf Kastner, erd√©lyi sz√°rmaz√°s√ļ zsid√≥ szlogenn√© v√°lt kijelent√©se: "Szeg√©ny zsid√≥ nem kell Izraelbe". Most a "cionista k√∂z√∂ss√©gbe sem", de annyiban v√°ltozott az adapt√°ci√≥, hogy m√°r a konkurens zsid√≥kra sincs sz√ľks√©g. Term√©szetesen Kastner sem egyed√ľl tal√°lta ki az akkori indokl√°st, a kanadai Jewis Agency seg√≠tett.

Az √°tkos, csal√≥kkal, tolvajokkal, rabl√≥gyilkosokkal, politikus b√Ľn√∂z√Ķkkel s√ļlyosan fert√Ķz√∂tt EU ir√°ny√≠t√°s v√©g√≥r√°it √©li, ahogy Eur√≥pa is a hal√°lt√°nc√°t j√°rja, k√∂sz√∂nhet√Ķen a nevezettek aljas, nemzet√ľk -√©s Eur√≥pa ellenes tev√©kenys√©g√©nek. √Ām a brit kil√©p√©s sem megy k√∂nnyen. A Lisszaboni Szerz√Ķd√©sbe is be√©p√≠tettek "f√©keket". Sokan k√©rdezt√©k, hogy a sk√≥t, brit nemzetk√∂z√∂ss√©gi lev√°l√°sr√≥l tartott elcsalt, majd a holland, "fel√ľlb√≠r√°lhat√≥" ukrajnai v√≠zummentess√©gi √©s a szint√©n elcsalt osztr√°k kancell√°rv√°laszt√°s ut√°n mi√©rt nem csaltak a brit EU kil√©p√©st k√∂vetel√Ķ n√©pszavaz√°son (a magyar elcsalt v√°laszt√°sok hossz√ļ sor√°t m√°r nem is √©rdemes p√©ldak√©nt eml√≠teni). De ki √°ll√≠totta, hogy nem csaltak? A britek, vagy eg√©szen pontosan City of London nem egy √©s ugyanaz. A brit lakoss√°gnak val√≥ban elege van a nem csak l√°tsz√≥lag √∂nk√©nyes, val√≥j√°ban az amerikai AIPAC √©s a brit cionista zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s fel√©p√≠tett √©s be√©p√≠tett √ľgyn√∂kei √°ltal el√Ķid√©zett √©s fokoz√≥d√≥ EU terrorb√≥l √©s fosztogat√°sokb√≥l.

A Lisszaboni Szerz√Ķd√©sr√Ķl hat √©ve a Posta-oldalon kimer√≠t√Ķen √≠rtunk, kielemezve a "szerz√Ķd√©st", de behat√≥an foglalkozott a k√©rd√©ssel a F√ľggetlen √öjs√°g√≠r√≥k Sz√∂vets√©ge is. Ebb√Ķl a szerz√Ķd√©sb√Ķl nem egyszer√Ľ a kil√©p√©s, hacsak nem bizony√≠tj√°k, hogy √©rv√©nytelen (amihez nem csek√©ly seg√≠ts√©get kaptak t√Ķl√ľnk 2010-ben az √©rintettek). A kil√©pni sz√°nd√©koz√≥ tagorsz√°gnak k√©t √©vig v√°rnia kell. Ha ez id√Ķ alatt nem teljes√≠ti az uni√≥s el√Ķ√≠r√°sokat, utas√≠t√°sokat, k√∂telezetts√©geket, akkor is m√©g sz√ľks√©ges a tag√°llamok h√°romnegyed√©nek beleegyez√©se a kil√©p√©shez, vagyis 21 tagorsz√°g√©. A "kil√©p√©si sz√°nd√©k" jelz√©se nem jelent azonnali v√°ltoz√°st, de a kil√©pni sz√°nd√©koz√≥ tagorsz√°g m√°r nem k√∂teles elfogadni a betelep√≠t√©si kv√≥t√°kat, ha √∂nk√©nt nem tartja sz√ľks√©gesnek, nem haszn√°lhatja fel az uni√≥ a fegyverzet√©t √©s hadsereg√©t, de nem k√∂telezhet√Ķ az EU k√©tes kimenetel√Ľ √©s c√©l√ļ p√©nz√ľgyi machin√°ci√≥iban, szankci√≥k foganatos√≠t√°s√°ban val√≥ r√©szv√©telre sem. A heti 350 milli√≥ fontos befizet√©s is elmarad brit r√©szr√Ķl, b√°r nem tudni, hogy a 200%-os finansz√≠roz√°s mennyit juttat ebb√Ķl vissza.

A brit kil√©p√©s a kereskedelmi √©s p√©nz√ľgyi rendszerben semmilyen hat√°ssal sem b√≠r, ha a bent maradt tagorsz√°gok nem bojkott√°lj√°k a volt tagot, Eur√≥p√°ban ebben az ir√°nyban semmi sem v√°ltozna. M√°s k√©rd√©s a finansz√≠roz√°si alapok befizet√©seinek t√°rgyk√∂re, de a britek, ahogy a franci√°k √©s a n√©metek is, 200% k√∂r√ľli finansz√≠roz√°ssal rendelkeznek (Magyarorsz√°g csak 100%-al). City of London, avagy a "brit befektet√Ķk" benyelt√©k Norv√©gia megtakar√≠t√°sait, az izlandi bankrendszert√Ķl kicsalt 25 milli√°rd eur√≥t, √©s √ļgy √°ltal√°ban megkopasztott√°k minden vazallusukat (D√°ni√°t, Sv√©dorsz√°got, Hollandi√°t, Belgiumot, Kelet-Eur√≥p√°t stb.). A "hi√°nyokat", ahol sz√ľks√©ges volt, p√≥tolt√°k az EU polg√°rainak ad√≥ib√≥l, de az aranyk√©szleteknek is l√°ba kelt.


Az eur√≥pai √©s amerikai ipar T√°vol-Keletre k√∂lt√∂ztet√©se is a Lisszaboni EU Eur√≥pa-gyilkoss√°gra l√©trehozott l√©p√©se (2010. febru√°ri EKB-utas√≠t√°s). Hat√°s√°ra a t√∂bbsz√∂r√∂sen kifosztott lakoss√°got egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ munkan√©lk√ľlis√©g s√ļjtja, mik√∂zben az EU ir√°ny√≠t√°s √©s a n√©met "f√Ķszervez√Ķk" munkaer√Ķhi√°nyr√≥l hazudoznak (Merkel, Junker, Sch√§uble). T√©nylegesen a fokoz√≥d√≥ automatiz√°l√°s ig√©nyel egyre kevesebb dolgoz√≥t, de a n√∂vekv√Ķ termel√©kenys√©g megk√≠v√°nn√° a felvev√Ķ piacok n√∂veked√©s√©t. A fal√°nk ragadoz√≥, profit√©hes multik √©s gazd√°ik saj√°t farkukba harapnak, mert t√ļltermel√©si v√°ls√°got okoznak, mik√∂zben cs√∂kken a fizet√Ķk√©pes kereslet. G√°tl√°stalanul √©lik fel a nyersanyagtartal√©kokat √©s szennyezik a bolyg√≥t, amit a t√ļlnyom√≥ r√©szben a v√©tlen lakoss√°gra fognak, akik √∂r√∂mmel haszn√°lj√°k a technikai v√≠vm√°nyokat, de akiket "felel√Ķsk√©nt" megb√©lyegezve irtanak is, mint a patk√°nyokat (r√°kot √©s m√°s betegs√©geket okoz√≥ vegyi-permetez√©sek, "gy√≥gyszerek", glob√°lis felmeleg√≠t√©s, √°rvizek, f√∂ldreng√©sek, mesters√©gesen l√©trehozott katasztr√≥f√°k, j√°rv√°nyok √©s h√°bor√ļk).

Eur√≥pa lakoss√°ga m√°ra m√°r nagy r√©szben meg√©rtette, hogy a zsid√≥-cionista "demokr√°cia" h√°l√≥j√°ban verg√Ķdik, azonban ez nem az a demokr√°cia, amit elk√©pzeltek, ahogy a judeo-kereszt√©nys√©g sem az igazi kereszt√©nys√©g. A brit kil√©p√©s annyit jelent, hogy Nagy-Britannia √©s f√Ķleg a cionista h√°tt√©rhatalom le akar l√©pni a "zs√°km√°nnyal", de nem akar r√©szt venni az √°ltaluk, az USA √©s Izrael √°ltal megszervezett √©s el√Ķk√©sz√≠tett eur√≥pai iszl√°m elleni h√°bor√ļban. N√©mi ir√≥ni√°val elmondhat√≥: "az arabok m√°r a sp√°jzban vannak".
A val√≥s√°g az, hogy t√∂bb sz√°zezer elt√Ľnt "migr√°nsr√≥l" sz√≥lnak a h√≠rek, √©s szint√©n t√∂bb sz√°zezer Iszl√°m √Āllam szolg√°lat√°ban √°ll√≥ felfegyverzett muszlimr√≥l is Eur√≥pa-szerte, b√°r egy r√©sz√ľket Ukrajn√°ban k√©sz√≠tik fel a szeptemberre j√≥solt eur√≥pai h√°bor√ļhoz. Annyi biztos, hogy nem fogj√°k √©vekig etetni √©s rejtegetni a Merkel √°ltal sz√≠v√©lyesen beinvit√°lt rabl√≥gyilkosokat.


Visszat√©rve a brit kil√©p√©si sz√°nd√©kra... Legt√∂bbeket az aggaszt, hogy mi lesz a Nagy-Britanni√°ba boldogul√°sukat keres√Ķ szeretteikkel? Mint m√°r el√Ķre is jelezt√©k a britek, akinek van √©rv√©nyes munkav√°llal√°si enged√©lye-v√≠zuma, maradhat. Term√©szetesen azok is maradhatnak, akik √°gazati szakemberekk√©nt hasznosak a sz√°mukra, de a britek is szeretn√©nek megszabadulni a haszn√°lhatatlan ballasztt√≥l. A megfogalmaz√°s k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t Henry Kissinger kijelent√©s√©re: "√Ėn √©s kedves csal√°dja haszontalan zab√°l√≥k" (ha nem hajtanak hasznot a cionista bank√°rkaszt sz√°m√°ra). Emberek az embertelens√©gben...

Persze Donald Trusknak, az Eur√≥pai Tan√°cs Eln√∂k√©nek sem azt kellene mondania, hogy "a k√∂z√∂s √©rdek√Ľ eur√≥pai √°llam egy olyan √°lom volt, ami ill√ļzi√≥nak bizonyult". Ilyen kijelent√©s ut√°n egy lemond√°st sem √°rt beny√ļjtani, mert k√©ptelen ell√°tni a "munk√°j√°t", de ez az EU teljes ir√°ny√≠t√°s√°ra is √©rv√©nyes. Az "integr√°ci√≥s politika" sem mai kelet√Ľ, s√Ķt, nem is Lisszaboni Szerz√Ķd√©ssel kezd√Ķd√∂tt, b√°r 2010-ben az EU ir√°ny√≠t√°s m√©g "csak" 50 milli√≥ muszlim betelep√≠t√©s√©t √≠rta el√Ķ, amit hamarosan 70 milli√≥ra emeltek, √©s a tov√°bbiakban megtoldott√°k 50 milli√≥ n√©ger betelep√≠t√©s√©vel. Az USA √°ltal 2010-ben vegyi-permetez√©ses id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°ssal el√Ķid√©zett √©h√≠ns√©g √©s 2011. elej√©n beind√≠tott "Arab Tavasza" biztos√≠tja a k√∂zel-keleti √©s afrikai bev√°ndorl√≥-ut√°np√≥tl√°st. Merkel Eur√≥pa-ellenes egyezked√©se Erdog√°nnal, a t√∂r√∂k maffiavez√©rrel, √ļjabb id√Ķz√≠tett bomba, de ink√°bb egy Eur√≥p√°ra ir√°ny√≠tott sorozatvet√Ķ, mivel semmi sz√ľks√©g nem volt r√°. Eur√≥pa k√∂nnyen le tudta volna z√°rni hat√°rait, ahogy most is letudn√°...


Az NSZK-ban sorra tal√°lnak ISIS fegyverrakt√°rakat, esetenk√©nt t√∂r√∂k tulajdon√ļ objektumokban, nem csek√©ly fegyver -√©s l√Ķszerk√©szletekkel. Gyakorlatilag m√°r mindegy, hogy Merkel√©k, Soros√©k vagy a NATO, esetleg az USA fegyverzik fel a muszlimokat, mert mindegyik lehet√Ķs√©g biztos√≠tott. Akaratlanul el√Ķvillan az indi√°n n√©pirt√°s m√≥dszertana √©s kivitelez√©se. Az eur√≥pai "rezerv√°tum" lakoss√°g√°nak r√©szleges kipuszt√≠t√°sa √©s amerikai st√≠lus√ļ, vagyis val√≥di identit√°s n√©lk√ľli vegyes lakoss√°g l√©trehoz√°sa, sz√°mukra ide√°lisan n√∂veln√© a megoszthat√≥s√°got. Frauke Petry, az Alternat√≠va N√©metorsz√°gnak p√°rt vezet√Ķje b√°r t√°madja, de v√©di is Merkelt, amikor zsarol√°st eml√≠t t√∂r√∂k r√©szr√Ķl. Obama √©s szinte az √∂sszes amerikai eln√∂k, Merkel, ahogy Putyin, vagy itthon Antall, Orb√°n, Gyurcs√°ny, √©s m√©g sokan m√°sok, erre a helyzetre "fel√©p√≠tett", ha √ļgy tetszik kinevelt √©s "hatalomba seg√≠tett b√©rencek". Egy b√°b vagy √ľgyn√∂k, aki maga is tagja annak a Petry √°ltal meg nem nevezett "idegen hatalomnak" aki v√©grehajtja felettes b√Ľnt√°rsai parancsait.

Szinte biztos, hogy Petry csak T√∂r√∂korsz√°gra, illetve Erdog√°nra gondolt, vagyis Erdog√°n fenyeget√©seire, amelyeket a lemondott Cameron t√∂r√∂k vizummentess√©gi kifog√°sai miatt villogtatott meg. Mivel a NATO is megel√©gelte Erdog√°n zsarol√°sait, azzal kezdte, amit m√°r r√©gen meg kellett volna tenni, saj√°t er√Ķvel visszaford√≠tani a bev√°ndorl√≥k t√∂megeit a F√∂ldk√∂zi-tengeren (persze ez sem v√©letlen). A t√∂r√∂k√∂knek nem √°ll j√≥l a sz√©n√°ja. √Ėsszer√ļgt√°k a port az oroszokkal, fenyegetik, zsarolj√°k az EU-t, de els√Ķ sorban az NSZK-t. A NATO-n kereszt√ľl az USA is √©rintett, de ez csak felgyors√≠tja az EU el√Ķre eltervezett sz√©thull√°s√°t (feloszt√°s√°t), b√°r a sz√©thull√°s okair√≥l √©s c√©ljair√≥l m√°r kor√°bban, √©vekkel ezel√Ķtt is √≠rtunk. Am√≠g a britek elhat√°rozz√°k magukat a kil√©p√©si t√°rgyal√°sok megkezd√©s√©re, referendumok sor√°t fogj√°k a diktat√≥rikus EU ir√°ny√≠t√°s ellen beadni a tagorsz√°gok, h√°tha a britekhez hasonl√≥an, tov√°bbi egyezm√©nyen k√≠v√ľli engedm√©nyeket is ki tudnak zsarolni. Cameron lemond√°s√°val es√©lyess√© ki√°ltott√°k ki a brit minisztereln√∂ki sz√©kre azt a Boris Johnsont, aki demokr√°ci√°t √≠g√©rt Br√ľsszel n√©lk√ľl m√°r a szavaz√°s el√Ķtt is. A kil√©p√©si sz√°nd√©kok bejelent√©s√©nek sor√°t a legnagyobb √©s leger√Ķsebb tag√°llam kezdte meg. Ha egy kisebb, gyeng√©bb pr√≥b√°lta volna meg els√Ķk√©nt, f√©l Eur√≥pa taposn√° laposra...

A kil√©p√©sen k√≠v√ľl nincs is m√°s lehet√Ķs√©g, mert a bent marad√≥k katonai ir√°ny√≠t√°ssal, a muszlim bev√°ndoroltat√°s miatti polg√°r -√©s muszlimok elleni k√ľls√Ķ √©s bels√Ķ h√°bor√ļkkal n√©zhetnek hamarosan - v√°rhat√≥an h√≥napokon bel√ľl - farkasszemet. A sort Szlov√°kia folytatn√° Kotleb√°√©k el√Ķterjeszt√©se szerint, igaz, a szlov√°k neon√°ci p√°rt lehet, hogy nem a legjobb alany referendum beny√ļjt√°si c√©lra, de a magyar t√°voz√°si sz√°nd√©k bejelent√©se sem lenne t√°voli l√∂v√©s. A beharangozott iszl√°m t√°mad√°s miatt, okt√≥berben elmaradhat a magyar n√©pszavaz√°s, mivel a h√°bor√ļ az el√Ķrejelz√©sek szerint m√°r szeptemberben kit√∂rhet Nyugat-Eur√≥p√°ban, de lehet, hogy lengyel-orosz vonalon is elind√≠tanak egy p√°rhuzamos zavarkelt√©st. A h√°bor√ļs k√©rd√©s egyenl√Ķre nyitott. √Ėssze kell v√°rniuk, hogy a legt√∂bb felt√©tel teljes√ľlj√∂n. K√©rd√©s, hogy az uni√≥s ir√°ny√≠t√°s √©s Merkel√©k elegend√Ķ terrorist√°t tudnak-e bevetni. K√∂z√©p, kelet √©s √©szak-eur√≥pai lakoss√°g a t√©li id√Ķszakban kiszolg√°ltatottabb. A britek √ļjabb n√©pszavaz√°st is ki√≠rn√°nak, √©s lehet, hogy ki is fognak a politikai helyzet alakul√°s√°t√≥l f√ľgg√Ķen (ha nem j√∂n minden √∂ssze, nem ez az els√Ķ cs√ļsz√°s a tervben), de a legt√∂bb tagorsz√°g nem sz√≠vesen v√°rn√° meg az amerikai s.2277-es t√∂rv√©ny elfogad√°s√°t √©s al√°√≠r√°s√°t, amire m√©g sor ker√ľlhet, ha nem tett√©k meg m√°r titokban az EU sunyi "vezet√Ķi", ahogy a TTIP t√°rgyal√°sait is titokban folytatj√°k.


Mindezek a t√∂rt√©n√©sek el√©g j√≥l elfedik a NATO csapat√∂sszpontos√≠t√°sait Lengyelorsz√°gban, √©s a t√∂r√∂korsz√°gi esem√©nyeket. Az USA "biztons√°gba" menek√≠tette a t√∂r√∂k√∂kt√Ķl diplomat√°it √©s csal√°dtagjaikat, mik√∂zben Oroszorsz√°g hatalmas hazai hadgyakorlattal mutat er√Ķdemonstr√°ci√≥t, b√°r Sz√≠ri√°ban k√∂z√∂sen bomb√°zz√°k az USA-val az ISIS √°ll√°sait. Term√©szetesen az oroszok az USA √°ltal t√°mogatott "felkel√Ķket" is l√∂vi, akik b√°natukban Eur√≥p√°ba akarnak "menek√ľlni", az USA pedig "v√©letlen√ľl" Assad er√Ķit. Sajnos a "felkel√Ķk" nem ritk√°n teszik maguk√©v√° a mond√°s l√©nyeg√©t: "ellens√©gem ellens√©ge a bar√°tom", vagyis gyakran fordulnak el√Ķ sz√≠riai felkel√Ķk is az ISIS soraiban, viszont butas√°g lenne azt gondolni, hogy az iszl√°mot Eur√≥pa sz√©tt√©p√©se √©s a bel√Ķle maradt konc sz√©toszt√°sa megrend√≠ten√© vagy meghatn√°. Ismerik ellens√©geiket √©s az ellen√ľk folytatott j√°tszm√°ikat is, ahogy azt is, hogy milyen szerepet sz√°ntak nekik a karmesterk√©nt ir√°ny√≠t√≥k. Az "Arab Tavasz" t√∂bbnyire felnyitotta az iszl√°m vezet√Ķi szem√©t.

Lassacsk√°n mindenki kezdi meg√©rteni, hogy amit politik√°nak neveznek, nem m√°s mint cionist√°knak, befektet√Ķknek, p√©nzembereknek, politikusoknak, fegyvergy√°rosoknak nevezett torz lelkivil√°g√ļak hatalmi harca, √©s szerepl√Ķi √∂sszefognak mindazok ellen, aki mer√©szelik venni a b√°tors√°got, hogy megv√©dj√©k magukat, csal√°djukat, n√©p√ľket, orsz√°gukat, identit√°sukat, erk√∂lcsi √©rt√©knorm√°ikat, vall√°sukat. A brit kil√©p√©s r√©mk√©pe 6 √©ve el√Ķsz√∂r teszi lehet√Ķv√©, hogy egyes tag√°llamok "nyomat√©kosan" javasolhass√°k, vagy ha √ļgy tetszik, k√∂vetelj√©k az uni√≥s szerz√Ķd√©sek √ļjrat√°rgyal√°s√°t, ami √°ltal cs√∂kken Br√ľsszel belesz√≥l√°sa a nemzet√°llamok d√∂nt√©seibe, b√°r a Lisszaboni Szerz√Ķd√©sbe m√°r megk√∂t√©sekor is az alapelvekkel √ľtk√∂z√Ķ orsz√°g-specifikus kit√©telek ker√ľltek. Ezt lehetne pozit√≠vumk√©nt is √©rt√©kelni, de ismerve az eur√≥pai korm√°nyok etnikai √∂sszet√©tel√©t, szinte biztos, hogy nem a lakoss√°gnak sz√°rmazik el√Ķnye bel√Ķle.
Mivel r√©szleteiben m√©g soha sem ker√ľlt teljesen kifejt√©sre, mit is jelent, √©rtelmezni kell, hogy mit is tartalmaz az EKB (Eur√≥pai K√∂zponti Bank) 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott tagorsz√°gok fel√© kiadott utas√≠t√°sa. Ez f√Ķleg az√©rt l√©nyeges, mert akadnak olyanok akik nem rendelkeznek, √©s korukn√°l fogva nem rendelkezhetnek sok√©ves r√°l√°t√°ssal √©s ismeretekkel, vagy a v√°ltoz√≥ k√∂r√ľlm√©nyeik csak az ut√≥bbi id√Ķben k√©nyszer√≠tett√©k r√°, hogy √©rdekl√Ķdjenek a mi√©rtek ut√°n. Teh√°t: az EKB utas√≠t√°sba adta, hogy az eur√≥pai gazdas√°gokat le kell √©p√≠teni.

Erre szolg√°lt a kiegyens√ļlyozatlan orsz√°gt√°mogat√°s, vagyis a gazdas√°gilag er√Ķs tagorsz√°gok feladata nem az volt, hogy a tagokat megk√∂zel√≠t√Ķleg egy szintre hozz√°k, amivel megakad√°lyozhatt√°k volna a tagorsz√°gokon k√∂z√∂tti elv√°ndorl√°st, er√Ķs√≠tett√©k volna a j√≥l szervezett √©s felosztott egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, hanem c√©lul t√Ľzte ki a marad√©k ipar T√°vol-Keletre k√ľld√©s√©t, amit a profitorient√°ci√≥val pr√≥b√°lt magyar√°zni, √©s a j√≥l k√©pzett munkaer√Ķ elszipk√°z√°s√°t. A hiba az az ilyen (√°l)logik√°ban, hogy gyorsan elfogy a fizet√Ķk√©pes kereslet, van kivel termelni, de nincs kinek eladni. K√≠na ipari termel√©s√©nek 60-70%-√°t Eur√≥pa √©s az USA v√°s√°rolja fel. Ezt a felturb√≥s√≠t√°st fegyverk√©nt haszn√°lj√°k fel K√≠na ellen. A demogr√°fiai robban√°s alapfelt√©tele a meg√©lhet√©si lehet√Ķs√©gek b√Ķv√ľl√©se, viszont K√≠na eset√©ben az √°ttelep√≠tett eur√≥pai √©s amerikai ipar √≥ri√°si energiasz√ľks√©gletet jelent, amit K√≠na csak importb√≥l tud beszerezni, mivel az USA megakad√°lyozza a K√≠nai-tenger - g√°zlel√Ķhelyeinek - kiakn√°z√°s√°t. A ter√ľleti jog vitatott Jap√°n √©s K√≠na k√∂z√∂tt. A megegyez√©si pr√≥b√°lkoz√°sokat az USA blokkolja, els√Ķdlegesen az okinawai t√°maszpontj√°n √°llom√°soztatott jelent√Ķs atom √ľt√Ķer√Ķvel, m√°sodlagosan a k√∂zvetlen politikai √©s gazdas√°gi zsarol√°ssal, √©s ha sz√ľks√©ges, ak√°r mesters√©ges f√∂ldreng√©ssel is.


Az EKB utas√≠t√°s m√°sodik pontja, a nemzet√°llamok korm√°nyainak szuverenit√°si jogk√∂r√©nek minimaliz√°l√°sa. Ez az EU ir√°ny√≠t√°sba, √©s a tag√°llamok vezet√©s√©be bef√©rk√Ķz√Ķ, majd apr√≥donk√©nt gazdas√°gi b√©rgyilkosokkal (megveszteget√Ķkkel) korrump√°lt politikusok be√ľltet√©s√©t jelentette. K√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķk√©nt a kulcspoz√≠ci√≥kat m√°r saj√°t, erre a c√©lra kik√©pzett, fel√©p√≠tett politikusnak l√°tsz√≥, de val√≥j√°ban √ľgyn√∂kk√©nt tev√©kenyked√Ķkre cser√©lt√©k, ahol ez kor√°bban m√°r nem t√∂rt√©nt meg. A volt szocialista csatl√≥sorsz√°gokban ez m√°r alapb√≥l adott volt. Merkel, Putyin vagy Orb√°n-Gyurcs√°ny is ilyen kinevelt b√°b, vagy nevezhetj√ľk √ľgyn√∂k√∂knek is ezeket a szerepl√Ķket. Mindr√Ķl elmondhat√≥, hogy "k√∂z√∂s jellemz√Ķj√ľk a zsid√≥s√°ghoz k√∂t√Ķd√©s sz√°rmaz√°si szinten, √©s azt ezt el√Ķk√©sz√≠t√Ķ t√°mogat√≥k". Az EKB felettes szerve B√°zel, √©s B√°zelnek a FED, az amerikai, mag√°nk√©zben l√©v√Ķ jegybank, vagyis a Rothschildok.

A harmadik pont, a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t a bev√°ndoroltat√°ssal aktualiz√°ln√°k, terrorvesz√©lyre √©s migr√°nsok okozta polg√°rh√°bor√ļs helyzetre hivatkozva. Az ut√≥bbiakhoz m√°r kev√©s egy-egy robbant√°s vagy politikus meg√∂l√©se. Mindezek m√°r hat √©ve is megjelentek √≠r√°saimban a jelenlegi forgat√≥k√∂nyv szerint, kiv√©ve, hogy az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t t√∂rv√©nybe is foglalj√°k az USA-ban, √©s a szen√°tus is megszavazza. A Lisszaboni EU elv√©gezte feladat√°t. √Ātj√°tszott√°k Eur√≥pa lakoss√°g√°nak szinte minden mozgathat√≥ √©rt√©k√©t megb√≠z√≥ik, b√Ľnt√°rsaik √©s saj√°t r√©sz√ľkre, mik√∂zben gondoskodtak saj√°t felel√Ķss√©grevonhatatlans√°gukr√≥l √©s s√©rthetetlens√©g√ľkr√Ķl. A brit n√©pszavaz√°s most lehet√Ķs√©get ad az √©rtelmi szerz√Ķk, a City of London sz√°m√°ra, hogy elhat√°rol√≥dhasson az eur√≥pai, Soros √°ltal a Bilderberg Group megb√≠z√°s√°ra bev√°ndoroltatott √©s felszerelt muszlim terrorist√°k Eur√≥pa ellen ind√≠tott h√°bor√ļj√°t√≥l.


A City of London nem a brit lakoss√°got v√©di, csak a territ√≥rium√°t, ami a F√∂ld 1/6 r√©sze. A Brit Birodalom a vil√°g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t kirabolta. A "Londoni, R√≥mai √©s P√°rizsi-klubok √©s New York" az EU el√Ķdje, a K√∂z√∂s Piac megalak√≠t√°sa √≥ta fosztogatja megujjult m√≥dszerekkel √©s hajtja uralma al√° Eur√≥p√°t. Dinaszti√°k, amelyeket hol szabadk√Ķm√Ľveseknek, hol illumin√°tusoknak, hol bank√°rkasztnak nevez√ľnk, ugyanazt a n√©mileg v√°ltoz√≥, de m√°r √©vsz√°zadok √≥ta csak kieg√©sz√ľl√Ķ vezet√©s√Ľ csoportot takarja. Eltakar√≠tja ellenl√°basait √©s mindazokat, akik nem √©p√ľlnek be szervezeteikbe. Ha az emberek nem ilyen megvil√°g√≠t√°sban l√°tj√°k a k√∂rnyezet√ľket √©s √©let√ľket befoly√°sol√≥ folyamatokat, akkor azt sem tudhatj√°k, mi zajlik a fej√ľk felett a beleegyez√©s√ľk n√©lk√ľl. A legjobb √©s a legrosszabb is ugyanaz ebben a verkliben, nincs m√°s helyes l√°t√°sm√≥d, de √≠gy gondolkodva nem is lehet hib√°zni a t√©nyek felt√°r√°s√°ban, meg√©rt√©s√©ben...
Ezred√©ves tervez√©s √©s √°t√∂r√∂k√≠tett tapasztalatok t√∂mege ut√°n is gyakran hib√°znak. A gondolkod√≥, de mit sem sejt√Ķ "emberek" le tudj√°k gy√Ķzni az √©rzelemmentes logik√°t... mert emberek...

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#21 | Aramis - 2016.07.15. 11:48:41
Kedveseim!

√©rdekes a h√≠rszolg√°lat, Az orosz √©s izraleli hadgyakorlatot csak is a Debka h√≠rszolg√°lat k√∂tz√∂lte, amit a h√≠rh√°lon tal√°ltam mindig erre a forr√°sra hivatkoznak, lehet, hogy van m√°s is. A Debka egy izraelita hirszolg√°lat mely csak is angolul √©s heber√ľl jelenik meg. itt a link.

http://www.debka....
#22 | odon0803 - 2016.07.15. 12:55:06
Samuel P. Huntington: A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása.
Pr√≥f√©tak√©nt jelezte el√Ķre azt 1996-ban, ami most t√∂rt√©nik. Tal√°n ez√©rt b√≠r√°lt√°k noname senki csicsk√°k. Sajnos m√°r nincs k√∂z√∂tt√ľnk, √≠gy nem mondhatja el v√©lem√©ny√©t a kialakult helyzetr√Ķl.
#23 | Hegel - 2016.07.15. 14:08:01
Aramis...akkor Szeszáknak mégis van valami igaza...cirkusz ez a szembenállásosdi cirkusz is...a brexit is meg mind...nekik az európába bevonululhatás volt a lényeg natóilag...már a cigánygyilkosságok is efelé hajaztak....

Ugyan az a m√≥dszer mint a fra forradalom az 1-2 vh √©s a t√∂bbi...mindig onnan b√ľzlik a hal feje...
#24 | Renegat - 2016.07.15. 15:05:48
#22 | odon0803

Itt olvashat√≥ √©s let√∂lthet√Ķ magyar ford√≠t√°sban Samuel P. Huntington "A civiliz√°ci√≥k √∂sszecsap√°sa √©s a vil√°grend √°talakul√°sa" c√≠m√Ľ k√∂nyve.

https://hu.scribd...szecsapasa
#25 | Renegat - 2016.07.16. 01:54:41
T√∂r√∂korsz√°gi katonai puccs:"az √©l√Ķ h√≠rek friss√≠t√©sei szerint robban√°sok √©s l√∂v√∂ld√∂z√©sek hangjai hallhat√≥k Ankar√°ban". A puccsot v√©grehajt√≥ hadsereg Ankara strat√©giai pontjait megsz√°llta.T√∂r√∂k eln√∂ki forr√°sok szerint Tayyip Erdogan elmenek√ľlt az orsz√°gb√≥l egy priv√°t rep√ľl√Ķg√©ppel.A t√∂r√∂k rend√Ķrs√©g √©s a katos√°g k√∂z√∂tt harcok folynak.Az √°llami TV ad√°s√°t besz√ľntette, a k√∂zszolg√°lati h√≠rk√∂zl√©s √©s az internet sz√ľnetel.A katonai hatalom √°tv√©tel jelenleg is zajlik, tankok vett√©k t√Ľz al√° a t√∂r√∂k parlament √©p√ľlet√©t.

www.hindustantimes.com/rf/image_size_640x362/HT/p2/2016/07/16/Pictures/turkish-military-european-access-bridge-istanbul-bosphorus_86374e40-4ad1-11e6-90e0-482a513bad8b.jpg

http://www.mirror...on-8431256

http://www.itv.co...n-turkey/#

http://heavy.com/...t-updates/

http://www.cbsnew...in-turkey/

https://www.rt.co...s-clashes/
#26 | Tulok - 2016.07.16. 17:46:35
Lajosk√°m (Aramis)! A Debkafile a Mossad nem hivatalos h√≠rport√°lja, ami √©vek √≥ta ismeretes, viszont h√≠rei mindig megfelelnek m√°s port√°lok √°ll√≠t√°sainak, √≠gy azoknak az orosz port√°loknak is, amelyek szint√©n besz√°moltak a "nagy esem√©nyr√Ķl". Legfeljebb "csak" a "n√©z√Ķpont" √©s a "megvil√°g√≠t√°s" hagy n√©mi k√≠v√°nnival√≥t.

Odon003! Ha visszaolvasol az oldalon, r√°j√∂hetsz, hogy a jelenlegi t√∂rt√©n√©sek el√Ķre l√°that√≥k voltak m√°r kor√°bban is. Huntington n√©lk√ľl is ki lehetett k√∂vetkeztetni a v√°rhat√≥ esem√©nyeket, f√Ķleg hogy el√Ķsz√∂r l√°tv√°nyosan megtervezt√©k, majd kik√ľrt√∂lt√©k, √©s ut√°na m√≥dszeresen v√©grehajtott√°k/v√©grehajtj√°k a tervezetteket. A "civiliz√°ci√≥k √∂sszecsap√°sa" a Biblia √∂sszet√°kol√°sa √≥ta l√©p√©sr√Ķl-l√©p√©sre megtervezett folyamat. Kezdve a Vatik√°n beavatkoz√°sait√≥l (judeokereszt√©nys√©g, Mohamed l√©trehoz√°sa), a kaz√°r (feh√©r) zsid√≥s√°g l√©trehoz√°s√°ig, folytatva a Rothschildok megjelen√©s√©vel, √©s egy√°ltal√°n nem √°ld√°sos, de ismert tev√©kenys√©g√ľk hat√°saival.
Huntington r√°ad√°sul el√Ķny√∂sebb helyzetben volt, mint az emberek t√ļlnyom√≥ r√©sze, a Yale √©s Harvard egyetemeken m√©g ut√°na lehetett n√©zni a val√≥s t√∂rt√©nelemnek. Ott nem az MTA hat√°rozta meg a tananyagot.

Gizus! A "szembenállósdi cirkuszról" amit Grand Chess-nek hívnak, kb. hat éve itt is olvashatsz, ugyanilyen megnevezéssel is...

B√©l√°m! A t√∂r√∂k puccsk√≠s√©rlet ugyan elbukta az els√Ķ menetet, de ezzel m√©g nem √©rt v√©get Erdog√°n vessz√Ķfut√°sa. A java m√©g csak most j√∂n...
#27 | Hegel - 2016.07.17. 16:25:20
Sz√≥val el√Ķsz√∂r lovat adnak a tag segge al√° j√≥ magasat hogy azt√°n sz√°guld√°sba kezdve(√°mokfut√°s vagy √°lomfut√°s? Smile ) alkalm√°val j√≥ nagyot essen √©s a t√∂keit marokra lehessen fogni..net√°n Kadhafi sors√°ra jutattni ha m√°r t√ļl k√©nyelmetlen? Macer√°s az √ľrge?

Csak az a mondat van a f√ľlemben amit egy"walaki" mondott az 1 vh el√Ķtt hogy elkel t√ľntetni azt a orsz√°got amelyik p√°pav√°laszt√°sn√°l ellentmondhatot neki....ugyan hasburg volt nade....Frown

Szóval minden igy megy mint a maffiáéknál....csak ez nagyban.

tanulm√°nyoztam a teoz√≥fusok ir√°sait egyiket m√°sikat √©s tudvalev√Ķ a n√©met uf√≥kat is √Ķk m√©di√°lt√°k √∂ssze...nos a feketem√°gia is ua csak m√©g sulyosabb mert hatalomra akar √©p√ľlni....majdhogynem m√©g sajn√°ltam is √Ķket b√°√°√°r...volna mi√©rt, de jobban sajn√°lom azokat akik √°rtatlanul fogj√°k ujra elszenvedni tetteiket.

Az a Grand Hess vagy chess nem volt √©rtelmezhet√Ķ nekem mint kifejez√©s.
Azt l√°tom f√Ķleg nyugaton sz√≥fos√°s van mert nincsenek megfelel√Ķ r√∂vid √©rthet√Ķ szavaik a dolgokra teh√°t k√∂rbe kell irni....engem idegesit az a hablaty.
#28 | Renegat - 2016.07.18. 23:55:41
A nyugtalans√°g folytat√≥dik T√∂r√∂korsz√°gban a p√©nteki sikertelen puccsk√≠s√©rlet nyom√°n, melynek k√∂vetkezm√©nye legal√°bb 265 halott √©s t√∂bb mint 2000 megsebes√ľlt ember, akiknek t√∂bbs√©ge civil volt. Folytat√≥dik Erdogan "tisztogat√°si hadm√Ľvelete" a hadseregben. Eddig 2745 b√≠r√≥t √©s t√∂bb mint 2800 katon√°t tart√≥ztattak le, Erdogan legfels√Ķbb katonai tan√°csad√≥j√°val egy√ľtt. A Reuters jelent√©se szerint legal√°bb 8000 rend√Ķrt elt√°vol√≠tottak √°ll√°sukb√≥l √©s 1500 dolgoz√≥t pedig a p√©nz√ľgyminiszt√©riumb√≥l.

Az amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium arra figyelmeztet, hogy a t√∂r√∂korsz√°gi helyzet tov√°bbra is bizonytalan, fokozott terrorfenyeget√©s √©s k√°osz van az eg√©sz orsz√°gban. NATO hivatalos k√∂r√∂k √°ll√≠t√°sa szerint a t√∂r√∂k Incirlik katonai l√©gi b√°zisr√≥l 42 harci helikopter egyszer√Ľen csak √ļgy elt√Ľnt, ami aggodalomra ad okot, az ott t√°rolt 90 db B61 jelz√©s√Ľ nukle√°ris taktikai bomb√°k miatt. Nem tudni, hogy vittek-e a helikopterek magukkal ezekb√Ķl a veszedelmes fegyverekb√Ķl. Felt√©telezhet√Ķen nem verik nagy dobra az esetlegesen hi√°nyz√≥ nukle√°ris bomb√°k sz√°m√°t. Lehet, hogy ebb√Ķl indul ki az amerikai "B" terv ISIS/Daesh k√∂zrem√Ľk√∂d√©ssel. Szem√©rmesen f√©lren√©ztek volna az amerikai katonai m√Ľholdak √©s az eg√©sz puccskis√©rlet az USA megrendez√©s√©ben k√©sz√ľlt "hamis z√°szl√≥s" hadm√Ľveletk√©nt? Nemsok√°ra megtudjuk biztosan.

http://www.willia...ly2016.php

http://sputniknew...pons.html?

http://www.blackl...8/Y/M.html

http://www.blackl...8/Y/M.html

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum