NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s √©s a brit n√©pszavaz√°s...
A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s √©s a  brit n√©pszavaz√°s...A foci EB-n k√≠v√ľl a brit n√©pszavaz√°s az egyik legnagyobb √©rdekl√Ķd√©st kiv√°lt√≥ ny√°ri esem√©ny az Eur√≥pai Uni√≥, eg√©szen pontosan a Lisszaboni Szerz√Ķd√©s szerinti EU r√∂vid "√©let√©ben" (eddig), mert a Lisszaboni EU m√©g l√©tezik √©s a kezdetekt√Ķl fogva gyenge, fondorlatosan l√©trehozott, de igen ingatag, hazugs√°gokra √©p√≠tett l√°bain rogyadozik. A "Szerz√Ķd√©st", mint tudjuk, 2009. okt√≥ber 31-√©n ratifik√°lt√°l, t√∂bb orsz√°g, a nemzetk√∂zi jog szerint √©rv√©nytelen hozz√°j√°rul√°si sz√°nd√©knyilatkozata alapj√°n √©s 2009, december 1-el l√©ptett√©k hat√°lyba(?), l√©v√©n t√∂rv√©nytelen, er√Ķszakkal kicsikart √©s csal√°sok sorozat√°val megk√∂t√∂tt olyan egyezm√©ny, amely ugyan l√°tsz√≥lag t√ľkr√∂zte Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°nd√©kait, de nem mutatta meg tervez√Ķi, l√©trehoz√≥i aljas h√°ts√≥ gondolatait, a cionista vil√°ghatalom terveit.

2010-ben az uni√≥s, senki √°ltal meg nem szavazott √©s meg nem v√°lasztott ir√°ny√≠t√°s, illetve a saj√°t be√©p√≠tett embereikkel hatalomba √©s "s√©rthetetlens√©gbe emelt" vezet√Ķik kiutat √≠g√©rtek a 2008-2009-ben mesters√©gesen, alaposan el√Ķk√©sz√≠tve √©s v√©grehajtva "m√Ľvi √ļton l√©trehozott" p√©nz√ľgyi v√°ls√°gb√≥l, melynek √©rtelmi szerz√Ķje √©s haszon√©lvez√Ķje ugyanaz a bank√°rkaszt, amelyik az elm√ļlt 500 √©v elhazudott "t√∂rt√©nelm√©nek" minden konfront√°ci√≥s esem√©ny√©t okozta. 1953-ig akadozott a "terv" v√©grehajt√°sa, de Szt√°lin likvid√°l√°sa megnyitotta az utat a kor√°bban eltervezett folyamatok v√©grehajt√°sa el√Ķtt, melynek sarokpontjai egyikek√©nt Eur√≥pa elfoglal√°sa, leig√°z√°sa √©s gyarmati sorba tasz√≠t√°sa is szerepelt.


A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s tette lehet√Ķv√©, hogy Eur√≥pa akkor 27, most 28 tag√°llamot sz√°ml√°l√≥ egys√©g√©t az amerikai bankrendszer t√∂bb hull√°mban kirabolja (IMF, Vil√°gbank, Goldman Sachs). R√°k√©nyszer√≠tse egyes tag√°llamokra a K√∂zel-Kelet megt√°mad√°s√°t √©s seg√©dkezzen kifoszt√°s√°ban, m√°ig tart√≥ h√°bor√ļs helyzetbe tasz√≠t√°sukkal. A tagorsz√°gok cionista - vagy egyszer√Ľen csak nev√ľk√∂n nevezve, k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķkb√Ķl √°ll√≥ vezet√©se - k√∂zvetlen√ľl seg√≠tette Eur√≥pa energiaell√°t√°s√°nak felsz√°mol√°s√°t az ukrajnai puccs t√°mogat√°s√°val √©s d√©li ell√°t√°si vonalak elz√°r√°s√°val. K√∂zben fikt√≠v ad√≥ss√°gok l√©trehoz√°s√°val fokozt√°k a f√ľgg√Ķs√©gi viszonyt, megszabad√≠tva a ciprusi bankfoszt√°ssal Putyint ellen√°ll√°sk√©pes oligarch√°it√≥l is.
A LIBOR -√©s br√≥ker botr√°nyok els√Ķsorban az eur√≥pai uni√≥s tagorsz√°gok √©s bankrendszerei ellen ir√°nyultak. A 7100 √©s 41000 milli√°rd doll√°ros csal√°sok, valamint az aranyk√©szletek, tartal√©kok, megtakar√≠t√°sok ellop√°sa sz√≥ szerint "kicsontozta" Eur√≥pa orsz√°gait. Kegyelemd√∂f√©sk√©nt lesz√ļrt√°k Eur√≥p√°t az Oroszorsz√°gi elleni szankci√≥k egyoldal√ļ, csak Eur√≥pa orosz exportjainak le√°ll√≠t√°s√°val, mely piacokat az USA azonnal √°tvette. Kis er√Ķfesz√≠t√©ssel r√°k√©nyszer√≠tett√©k az uni√≥s tagorsz√°gokat szint√©n uni√≥s p√©nzek felhaszn√°l√°s√°val a "migr√°nsnak, menek√ľltnek, bev√°ndorl√≥nak" elkereszteltek befogad√°s√°ra. Ez ut√≥bbi, a nevezettek meg√©lhet√©si bev√°ndorl√≥kk√©nt vagy az USA √°ltal l√©trehozott Iszl√°m √Āllam t√°rsadalmi fejletts√©gi szinten legal√°bb 500 √©vvel elmaradott, harcosnak nevezet, val√≥j√°ban t√ļlnyom√≥ r√©szt rabl√≥gyilkoss√°gra kik√©pzett b√Ľn√∂z√Ķinek t√∂meges bev√°ndoroltat√°s√°t jelenti.


Egyes pof√°tlan √©s velej√©ig aljas, kollabor√°ns "eur√≥pai vezet√Ķk" v√©rfriss√≠t√©sr√Ķl, munkaer√Ķ piaci "hi√°nyp√≥tl√°sr√≥l" besz√©lnek, de a k√©p√ľket bor√≠t√≥ vastag b√Ķr√ľket hamarosan leny√ļzz√°k "v√©denceik", mert nem csak g√°tl√°stalan gyilkosok, de "antiszemit√°k" is az "√°rtatlan menek√ľltek"... a sz√°lakat mozgat√≥ brit √©s amerikai zsid√≥ lobbi l√°that√≥an √©rz√©ketlen az eur√≥pai tagorsz√°gok √©s az EU ir√°ny√≠t√°sba be√©p√≠tett "fajt√°rsaik" probl√©m√°i ir√°nt, csak√ļgy, mint hitt√°rsaik eur√≥pai t√∂megeinek sorsa ir√°nt. A "vez√©relv" most is ir√°nyad√≥, ahogy a II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©ben elh√≠res√ľlt Rudolf Kastner, erd√©lyi sz√°rmaz√°s√ļ zsid√≥ szlogenn√© v√°lt kijelent√©se: "Szeg√©ny zsid√≥ nem kell Izraelbe". Most a "cionista k√∂z√∂ss√©gbe sem", de annyiban v√°ltozott az adapt√°ci√≥, hogy m√°r a konkurens zsid√≥kra sincs sz√ľks√©g. Term√©szetesen Kastner sem egyed√ľl tal√°lta ki az akkori indokl√°st, a kanadai Jewis Agency seg√≠tett.

Az √°tkos, csal√≥kkal, tolvajokkal, rabl√≥gyilkosokkal, politikus b√Ľn√∂z√Ķkkel s√ļlyosan fert√Ķz√∂tt EU ir√°ny√≠t√°s v√©g√≥r√°it √©li, ahogy Eur√≥pa is a hal√°lt√°nc√°t j√°rja, k√∂sz√∂nhet√Ķen a nevezettek aljas, nemzet√ľk -√©s Eur√≥pa ellenes tev√©kenys√©g√©nek. √Ām a brit kil√©p√©s sem megy k√∂nnyen. A Lisszaboni Szerz√Ķd√©sbe is be√©p√≠tettek "f√©keket". Sokan k√©rdezt√©k, hogy a sk√≥t, brit nemzetk√∂z√∂ss√©gi lev√°l√°sr√≥l tartott elcsalt, majd a holland, "fel√ľlb√≠r√°lhat√≥" ukrajnai v√≠zummentess√©gi √©s a szint√©n elcsalt osztr√°k kancell√°rv√°laszt√°s ut√°n mi√©rt nem csaltak a brit EU kil√©p√©st k√∂vetel√Ķ n√©pszavaz√°son (a magyar elcsalt v√°laszt√°sok hossz√ļ sor√°t m√°r nem is √©rdemes p√©ldak√©nt eml√≠teni). De ki √°ll√≠totta, hogy nem csaltak? A britek, vagy eg√©szen pontosan City of London nem egy √©s ugyanaz. A brit lakoss√°gnak val√≥ban elege van a nem csak l√°tsz√≥lag √∂nk√©nyes, val√≥j√°ban az amerikai AIPAC √©s a brit cionista zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s fel√©p√≠tett √©s be√©p√≠tett √ľgyn√∂kei √°ltal el√Ķid√©zett √©s fokoz√≥d√≥ EU terrorb√≥l √©s fosztogat√°sokb√≥l.

A Lisszaboni Szerz√Ķd√©sr√Ķl hat √©ve a Posta-oldalon kimer√≠t√Ķen √≠rtunk, kielemezve a "szerz√Ķd√©st", de behat√≥an foglalkozott a k√©rd√©ssel a F√ľggetlen √öjs√°g√≠r√≥k Sz√∂vets√©ge is. Ebb√Ķl a szerz√Ķd√©sb√Ķl nem egyszer√Ľ a kil√©p√©s, hacsak nem bizony√≠tj√°k, hogy √©rv√©nytelen (amihez nem csek√©ly seg√≠ts√©get kaptak t√Ķl√ľnk 2010-ben az √©rintettek). A kil√©pni sz√°nd√©koz√≥ tagorsz√°gnak k√©t √©vig v√°rnia kell. Ha ez id√Ķ alatt nem teljes√≠ti az uni√≥s el√Ķ√≠r√°sokat, utas√≠t√°sokat, k√∂telezetts√©geket, akkor is m√©g sz√ľks√©ges a tag√°llamok h√°romnegyed√©nek beleegyez√©se a kil√©p√©shez, vagyis 21 tagorsz√°g√©. A "kil√©p√©si sz√°nd√©k" jelz√©se nem jelent azonnali v√°ltoz√°st, de a kil√©pni sz√°nd√©koz√≥ tagorsz√°g m√°r nem k√∂teles elfogadni a betelep√≠t√©si kv√≥t√°kat, ha √∂nk√©nt nem tartja sz√ľks√©gesnek, nem haszn√°lhatja fel az uni√≥ a fegyverzet√©t √©s hadsereg√©t, de nem k√∂telezhet√Ķ az EU k√©tes kimenetel√Ľ √©s c√©l√ļ p√©nz√ľgyi machin√°ci√≥iban, szankci√≥k foganatos√≠t√°s√°ban val√≥ r√©szv√©telre sem. A heti 350 milli√≥ fontos befizet√©s is elmarad brit r√©szr√Ķl, b√°r nem tudni, hogy a 200%-os finansz√≠roz√°s mennyit juttat ebb√Ķl vissza.

A brit kil√©p√©s a kereskedelmi √©s p√©nz√ľgyi rendszerben semmilyen hat√°ssal sem b√≠r, ha a bent maradt tagorsz√°gok nem bojkott√°lj√°k a volt tagot, Eur√≥p√°ban ebben az ir√°nyban semmi sem v√°ltozna. M√°s k√©rd√©s a finansz√≠roz√°si alapok befizet√©seinek t√°rgyk√∂re, de a britek, ahogy a franci√°k √©s a n√©metek is, 200% k√∂r√ľli finansz√≠roz√°ssal rendelkeznek (Magyarorsz√°g csak 100%-al). City of London, avagy a "brit befektet√Ķk" benyelt√©k Norv√©gia megtakar√≠t√°sait, az izlandi bankrendszert√Ķl kicsalt 25 milli√°rd eur√≥t, √©s √ļgy √°ltal√°ban megkopasztott√°k minden vazallusukat (D√°ni√°t, Sv√©dorsz√°got, Hollandi√°t, Belgiumot, Kelet-Eur√≥p√°t stb.). A "hi√°nyokat", ahol sz√ľks√©ges volt, p√≥tolt√°k az EU polg√°rainak ad√≥ib√≥l, de az aranyk√©szleteknek is l√°ba kelt.


Az eur√≥pai √©s amerikai ipar T√°vol-Keletre k√∂lt√∂ztet√©se is a Lisszaboni EU Eur√≥pa-gyilkoss√°gra l√©trehozott l√©p√©se (2010. febru√°ri EKB-utas√≠t√°s). Hat√°s√°ra a t√∂bbsz√∂r√∂sen kifosztott lakoss√°got egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ munkan√©lk√ľlis√©g s√ļjtja, mik√∂zben az EU ir√°ny√≠t√°s √©s a n√©met "f√Ķszervez√Ķk" munkaer√Ķhi√°nyr√≥l hazudoznak (Merkel, Junker, Sch√§uble). T√©nylegesen a fokoz√≥d√≥ automatiz√°l√°s ig√©nyel egyre kevesebb dolgoz√≥t, de a n√∂vekv√Ķ termel√©kenys√©g megk√≠v√°nn√° a felvev√Ķ piacok n√∂veked√©s√©t. A fal√°nk ragadoz√≥, profit√©hes multik √©s gazd√°ik saj√°t farkukba harapnak, mert t√ļltermel√©si v√°ls√°got okoznak, mik√∂zben cs√∂kken a fizet√Ķk√©pes kereslet. G√°tl√°stalanul √©lik fel a nyersanyagtartal√©kokat √©s szennyezik a bolyg√≥t, amit a t√ļlnyom√≥ r√©szben a v√©tlen lakoss√°gra fognak, akik √∂r√∂mmel haszn√°lj√°k a technikai v√≠vm√°nyokat, de akiket "felel√Ķsk√©nt" megb√©lyegezve irtanak is, mint a patk√°nyokat (r√°kot √©s m√°s betegs√©geket okoz√≥ vegyi-permetez√©sek, "gy√≥gyszerek", glob√°lis felmeleg√≠t√©s, √°rvizek, f√∂ldreng√©sek, mesters√©gesen l√©trehozott katasztr√≥f√°k, j√°rv√°nyok √©s h√°bor√ļk).

Eur√≥pa lakoss√°ga m√°ra m√°r nagy r√©szben meg√©rtette, hogy a zsid√≥-cionista "demokr√°cia" h√°l√≥j√°ban verg√Ķdik, azonban ez nem az a demokr√°cia, amit elk√©pzeltek, ahogy a judeo-kereszt√©nys√©g sem az igazi kereszt√©nys√©g. A brit kil√©p√©s annyit jelent, hogy Nagy-Britannia √©s f√Ķleg a cionista h√°tt√©rhatalom le akar l√©pni a "zs√°km√°nnyal", de nem akar r√©szt venni az √°ltaluk, az USA √©s Izrael √°ltal megszervezett √©s el√Ķk√©sz√≠tett eur√≥pai iszl√°m elleni h√°bor√ļban. N√©mi ir√≥ni√°val elmondhat√≥: "az arabok m√°r a sp√°jzban vannak".
A val√≥s√°g az, hogy t√∂bb sz√°zezer elt√Ľnt "migr√°nsr√≥l" sz√≥lnak a h√≠rek, √©s szint√©n t√∂bb sz√°zezer Iszl√°m √Āllam szolg√°lat√°ban √°ll√≥ felfegyverzett muszlimr√≥l is Eur√≥pa-szerte, b√°r egy r√©sz√ľket Ukrajn√°ban k√©sz√≠tik fel a szeptemberre j√≥solt eur√≥pai h√°bor√ļhoz. Annyi biztos, hogy nem fogj√°k √©vekig etetni √©s rejtegetni a Merkel √°ltal sz√≠v√©lyesen beinvit√°lt rabl√≥gyilkosokat.


Visszat√©rve a brit kil√©p√©si sz√°nd√©kra... Legt√∂bbeket az aggaszt, hogy mi lesz a Nagy-Britanni√°ba boldogul√°sukat keres√Ķ szeretteikkel? Mint m√°r el√Ķre is jelezt√©k a britek, akinek van √©rv√©nyes munkav√°llal√°si enged√©lye-v√≠zuma, maradhat. Term√©szetesen azok is maradhatnak, akik √°gazati szakemberekk√©nt hasznosak a sz√°mukra, de a britek is szeretn√©nek megszabadulni a haszn√°lhatatlan ballasztt√≥l. A megfogalmaz√°s k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t Henry Kissinger kijelent√©s√©re: "√Ėn √©s kedves csal√°dja haszontalan zab√°l√≥k" (ha nem hajtanak hasznot a cionista bank√°rkaszt sz√°m√°ra). Emberek az embertelens√©gben...

Persze Donald Trusknak, az Eur√≥pai Tan√°cs Eln√∂k√©nek sem azt kellene mondania, hogy "a k√∂z√∂s √©rdek√Ľ eur√≥pai √°llam egy olyan √°lom volt, ami ill√ļzi√≥nak bizonyult". Ilyen kijelent√©s ut√°n egy lemond√°st sem √°rt beny√ļjtani, mert k√©ptelen ell√°tni a "munk√°j√°t", de ez az EU teljes ir√°ny√≠t√°s√°ra is √©rv√©nyes. Az "integr√°ci√≥s politika" sem mai kelet√Ľ, s√Ķt, nem is Lisszaboni Szerz√Ķd√©ssel kezd√Ķd√∂tt, b√°r 2010-ben az EU ir√°ny√≠t√°s m√©g "csak" 50 milli√≥ muszlim betelep√≠t√©s√©t √≠rta el√Ķ, amit hamarosan 70 milli√≥ra emeltek, √©s a tov√°bbiakban megtoldott√°k 50 milli√≥ n√©ger betelep√≠t√©s√©vel. Az USA √°ltal 2010-ben vegyi-permetez√©ses id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°ssal el√Ķid√©zett √©h√≠ns√©g √©s 2011. elej√©n beind√≠tott "Arab Tavasza" biztos√≠tja a k√∂zel-keleti √©s afrikai bev√°ndorl√≥-ut√°np√≥tl√°st. Merkel Eur√≥pa-ellenes egyezked√©se Erdog√°nnal, a t√∂r√∂k maffiavez√©rrel, √ļjabb id√Ķz√≠tett bomba, de ink√°bb egy Eur√≥p√°ra ir√°ny√≠tott sorozatvet√Ķ, mivel semmi sz√ľks√©g nem volt r√°. Eur√≥pa k√∂nnyen le tudta volna z√°rni hat√°rait, ahogy most is letudn√°...


Az NSZK-ban sorra tal√°lnak ISIS fegyverrakt√°rakat, esetenk√©nt t√∂r√∂k tulajdon√ļ objektumokban, nem csek√©ly fegyver -√©s l√Ķszerk√©szletekkel. Gyakorlatilag m√°r mindegy, hogy Merkel√©k, Soros√©k vagy a NATO, esetleg az USA fegyverzik fel a muszlimokat, mert mindegyik lehet√Ķs√©g biztos√≠tott. Akaratlanul el√Ķvillan az indi√°n n√©pirt√°s m√≥dszertana √©s kivitelez√©se. Az eur√≥pai "rezerv√°tum" lakoss√°g√°nak r√©szleges kipuszt√≠t√°sa √©s amerikai st√≠lus√ļ, vagyis val√≥di identit√°s n√©lk√ľli vegyes lakoss√°g l√©trehoz√°sa, sz√°mukra ide√°lisan n√∂veln√© a megoszthat√≥s√°got. Frauke Petry, az Alternat√≠va N√©metorsz√°gnak p√°rt vezet√Ķje b√°r t√°madja, de v√©di is Merkelt, amikor zsarol√°st eml√≠t t√∂r√∂k r√©szr√Ķl. Obama √©s szinte az √∂sszes amerikai eln√∂k, Merkel, ahogy Putyin, vagy itthon Antall, Orb√°n, Gyurcs√°ny, √©s m√©g sokan m√°sok, erre a helyzetre "fel√©p√≠tett", ha √ļgy tetszik kinevelt √©s "hatalomba seg√≠tett b√©rencek". Egy b√°b vagy √ľgyn√∂k, aki maga is tagja annak a Petry √°ltal meg nem nevezett "idegen hatalomnak" aki v√©grehajtja felettes b√Ľnt√°rsai parancsait.

Szinte biztos, hogy Petry csak T√∂r√∂korsz√°gra, illetve Erdog√°nra gondolt, vagyis Erdog√°n fenyeget√©seire, amelyeket a lemondott Cameron t√∂r√∂k vizummentess√©gi kifog√°sai miatt villogtatott meg. Mivel a NATO is megel√©gelte Erdog√°n zsarol√°sait, azzal kezdte, amit m√°r r√©gen meg kellett volna tenni, saj√°t er√Ķvel visszaford√≠tani a bev√°ndorl√≥k t√∂megeit a F√∂ldk√∂zi-tengeren (persze ez sem v√©letlen). A t√∂r√∂k√∂knek nem √°ll j√≥l a sz√©n√°ja. √Ėsszer√ļgt√°k a port az oroszokkal, fenyegetik, zsarolj√°k az EU-t, de els√Ķ sorban az NSZK-t. A NATO-n kereszt√ľl az USA is √©rintett, de ez csak felgyors√≠tja az EU el√Ķre eltervezett sz√©thull√°s√°t (feloszt√°s√°t), b√°r a sz√©thull√°s okair√≥l √©s c√©ljair√≥l m√°r kor√°bban, √©vekkel ezel√Ķtt is √≠rtunk. Am√≠g a britek elhat√°rozz√°k magukat a kil√©p√©si t√°rgyal√°sok megkezd√©s√©re, referendumok sor√°t fogj√°k a diktat√≥rikus EU ir√°ny√≠t√°s ellen beadni a tagorsz√°gok, h√°tha a britekhez hasonl√≥an, tov√°bbi egyezm√©nyen k√≠v√ľli engedm√©nyeket is ki tudnak zsarolni. Cameron lemond√°s√°val es√©lyess√© ki√°ltott√°k ki a brit minisztereln√∂ki sz√©kre azt a Boris Johnsont, aki demokr√°ci√°t √≠g√©rt Br√ľsszel n√©lk√ľl m√°r a szavaz√°s el√Ķtt is. A kil√©p√©si sz√°nd√©kok bejelent√©s√©nek sor√°t a legnagyobb √©s leger√Ķsebb tag√°llam kezdte meg. Ha egy kisebb, gyeng√©bb pr√≥b√°lta volna meg els√Ķk√©nt, f√©l Eur√≥pa taposn√° laposra...

A kil√©p√©sen k√≠v√ľl nincs is m√°s lehet√Ķs√©g, mert a bent marad√≥k katonai ir√°ny√≠t√°ssal, a muszlim bev√°ndoroltat√°s miatti polg√°r -√©s muszlimok elleni k√ľls√Ķ √©s bels√Ķ h√°bor√ļkkal n√©zhetnek hamarosan - v√°rhat√≥an h√≥napokon bel√ľl - farkasszemet. A sort Szlov√°kia folytatn√° Kotleb√°√©k el√Ķterjeszt√©se szerint, igaz, a szlov√°k neon√°ci p√°rt lehet, hogy nem a legjobb alany referendum beny√ļjt√°si c√©lra, de a magyar t√°voz√°si sz√°nd√©k bejelent√©se sem lenne t√°voli l√∂v√©s. A beharangozott iszl√°m t√°mad√°s miatt, okt√≥berben elmaradhat a magyar n√©pszavaz√°s, mivel a h√°bor√ļ az el√Ķrejelz√©sek szerint m√°r szeptemberben kit√∂rhet Nyugat-Eur√≥p√°ban, de lehet, hogy lengyel-orosz vonalon is elind√≠tanak egy p√°rhuzamos zavarkelt√©st. A h√°bor√ļs k√©rd√©s egyenl√Ķre nyitott. √Ėssze kell v√°rniuk, hogy a legt√∂bb felt√©tel teljes√ľlj√∂n. K√©rd√©s, hogy az uni√≥s ir√°ny√≠t√°s √©s Merkel√©k elegend√Ķ terrorist√°t tudnak-e bevetni. K√∂z√©p, kelet √©s √©szak-eur√≥pai lakoss√°g a t√©li id√Ķszakban kiszolg√°ltatottabb. A britek √ļjabb n√©pszavaz√°st is ki√≠rn√°nak, √©s lehet, hogy ki is fognak a politikai helyzet alakul√°s√°t√≥l f√ľgg√Ķen (ha nem j√∂n minden √∂ssze, nem ez az els√Ķ cs√ļsz√°s a tervben), de a legt√∂bb tagorsz√°g nem sz√≠vesen v√°rn√° meg az amerikai s.2277-es t√∂rv√©ny elfogad√°s√°t √©s al√°√≠r√°s√°t, amire m√©g sor ker√ľlhet, ha nem tett√©k meg m√°r titokban az EU sunyi "vezet√Ķi", ahogy a TTIP t√°rgyal√°sait is titokban folytatj√°k.


Mindezek a t√∂rt√©n√©sek el√©g j√≥l elfedik a NATO csapat√∂sszpontos√≠t√°sait Lengyelorsz√°gban, √©s a t√∂r√∂korsz√°gi esem√©nyeket. Az USA "biztons√°gba" menek√≠tette a t√∂r√∂k√∂kt√Ķl diplomat√°it √©s csal√°dtagjaikat, mik√∂zben Oroszorsz√°g hatalmas hazai hadgyakorlattal mutat er√Ķdemonstr√°ci√≥t, b√°r Sz√≠ri√°ban k√∂z√∂sen bomb√°zz√°k az USA-val az ISIS √°ll√°sait. Term√©szetesen az oroszok az USA √°ltal t√°mogatott "felkel√Ķket" is l√∂vi, akik b√°natukban Eur√≥p√°ba akarnak "menek√ľlni", az USA pedig "v√©letlen√ľl" Assad er√Ķit. Sajnos a "felkel√Ķk" nem ritk√°n teszik maguk√©v√° a mond√°s l√©nyeg√©t: "ellens√©gem ellens√©ge a bar√°tom", vagyis gyakran fordulnak el√Ķ sz√≠riai felkel√Ķk is az ISIS soraiban, viszont butas√°g lenne azt gondolni, hogy az iszl√°mot Eur√≥pa sz√©tt√©p√©se √©s a bel√Ķle maradt konc sz√©toszt√°sa megrend√≠ten√© vagy meghatn√°. Ismerik ellens√©geiket √©s az ellen√ľk folytatott j√°tszm√°ikat is, ahogy azt is, hogy milyen szerepet sz√°ntak nekik a karmesterk√©nt ir√°ny√≠t√≥k. Az "Arab Tavasz" t√∂bbnyire felnyitotta az iszl√°m vezet√Ķi szem√©t.

Lassacsk√°n mindenki kezdi meg√©rteni, hogy amit politik√°nak neveznek, nem m√°s mint cionist√°knak, befektet√Ķknek, p√©nzembereknek, politikusoknak, fegyvergy√°rosoknak nevezett torz lelkivil√°g√ļak hatalmi harca, √©s szerepl√Ķi √∂sszefognak mindazok ellen, aki mer√©szelik venni a b√°tors√°got, hogy megv√©dj√©k magukat, csal√°djukat, n√©p√ľket, orsz√°gukat, identit√°sukat, erk√∂lcsi √©rt√©knorm√°ikat, vall√°sukat. A brit kil√©p√©s r√©mk√©pe 6 √©ve el√Ķsz√∂r teszi lehet√Ķv√©, hogy egyes tag√°llamok "nyomat√©kosan" javasolhass√°k, vagy ha √ļgy tetszik, k√∂vetelj√©k az uni√≥s szerz√Ķd√©sek √ļjrat√°rgyal√°s√°t, ami √°ltal cs√∂kken Br√ľsszel belesz√≥l√°sa a nemzet√°llamok d√∂nt√©seibe, b√°r a Lisszaboni Szerz√Ķd√©sbe m√°r megk√∂t√©sekor is az alapelvekkel √ľtk√∂z√Ķ orsz√°g-specifikus kit√©telek ker√ľltek. Ezt lehetne pozit√≠vumk√©nt is √©rt√©kelni, de ismerve az eur√≥pai korm√°nyok etnikai √∂sszet√©tel√©t, szinte biztos, hogy nem a lakoss√°gnak sz√°rmazik el√Ķnye bel√Ķle.
Mivel r√©szleteiben m√©g soha sem ker√ľlt teljesen kifejt√©sre, mit is jelent, √©rtelmezni kell, hogy mit is tartalmaz az EKB (Eur√≥pai K√∂zponti Bank) 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott tagorsz√°gok fel√© kiadott utas√≠t√°sa. Ez f√Ķleg az√©rt l√©nyeges, mert akadnak olyanok akik nem rendelkeznek, √©s korukn√°l fogva nem rendelkezhetnek sok√©ves r√°l√°t√°ssal √©s ismeretekkel, vagy a v√°ltoz√≥ k√∂r√ľlm√©nyeik csak az ut√≥bbi id√Ķben k√©nyszer√≠tett√©k r√°, hogy √©rdekl√Ķdjenek a mi√©rtek ut√°n. Teh√°t: az EKB utas√≠t√°sba adta, hogy az eur√≥pai gazdas√°gokat le kell √©p√≠teni.

Erre szolg√°lt a kiegyens√ļlyozatlan orsz√°gt√°mogat√°s, vagyis a gazdas√°gilag er√Ķs tagorsz√°gok feladata nem az volt, hogy a tagokat megk√∂zel√≠t√Ķleg egy szintre hozz√°k, amivel megakad√°lyozhatt√°k volna a tagorsz√°gokon k√∂z√∂tti elv√°ndorl√°st, er√Ķs√≠tett√©k volna a j√≥l szervezett √©s felosztott egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, hanem c√©lul t√Ľzte ki a marad√©k ipar T√°vol-Keletre k√ľld√©s√©t, amit a profitorient√°ci√≥val pr√≥b√°lt magyar√°zni, √©s a j√≥l k√©pzett munkaer√Ķ elszipk√°z√°s√°t. A hiba az az ilyen (√°l)logik√°ban, hogy gyorsan elfogy a fizet√Ķk√©pes kereslet, van kivel termelni, de nincs kinek eladni. K√≠na ipari termel√©s√©nek 60-70%-√°t Eur√≥pa √©s az USA v√°s√°rolja fel. Ezt a felturb√≥s√≠t√°st fegyverk√©nt haszn√°lj√°k fel K√≠na ellen. A demogr√°fiai robban√°s alapfelt√©tele a meg√©lhet√©si lehet√Ķs√©gek b√Ķv√ľl√©se, viszont K√≠na eset√©ben az √°ttelep√≠tett eur√≥pai √©s amerikai ipar √≥ri√°si energiasz√ľks√©gletet jelent, amit K√≠na csak importb√≥l tud beszerezni, mivel az USA megakad√°lyozza a K√≠nai-tenger - g√°zlel√Ķhelyeinek - kiakn√°z√°s√°t. A ter√ľleti jog vitatott Jap√°n √©s K√≠na k√∂z√∂tt. A megegyez√©si pr√≥b√°lkoz√°sokat az USA blokkolja, els√Ķdlegesen az okinawai t√°maszpontj√°n √°llom√°soztatott jelent√Ķs atom √ľt√Ķer√Ķvel, m√°sodlagosan a k√∂zvetlen politikai √©s gazdas√°gi zsarol√°ssal, √©s ha sz√ľks√©ges, ak√°r mesters√©ges f√∂ldreng√©ssel is.


Az EKB utas√≠t√°s m√°sodik pontja, a nemzet√°llamok korm√°nyainak szuverenit√°si jogk√∂r√©nek minimaliz√°l√°sa. Ez az EU ir√°ny√≠t√°sba, √©s a tag√°llamok vezet√©s√©be bef√©rk√Ķz√Ķ, majd apr√≥donk√©nt gazdas√°gi b√©rgyilkosokkal (megveszteget√Ķkkel) korrump√°lt politikusok be√ľltet√©s√©t jelentette. K√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķk√©nt a kulcspoz√≠ci√≥kat m√°r saj√°t, erre a c√©lra kik√©pzett, fel√©p√≠tett politikusnak l√°tsz√≥, de val√≥j√°ban √ľgyn√∂kk√©nt tev√©kenyked√Ķkre cser√©lt√©k, ahol ez kor√°bban m√°r nem t√∂rt√©nt meg. A volt szocialista csatl√≥sorsz√°gokban ez m√°r alapb√≥l adott volt. Merkel, Putyin vagy Orb√°n-Gyurcs√°ny is ilyen kinevelt b√°b, vagy nevezhetj√ľk √ľgyn√∂k√∂knek is ezeket a szerepl√Ķket. Mindr√Ķl elmondhat√≥, hogy "k√∂z√∂s jellemz√Ķj√ľk a zsid√≥s√°ghoz k√∂t√Ķd√©s sz√°rmaz√°si szinten, √©s azt ezt el√Ķk√©sz√≠t√Ķ t√°mogat√≥k". Az EKB felettes szerve B√°zel, √©s B√°zelnek a FED, az amerikai, mag√°nk√©zben l√©v√Ķ jegybank, vagyis a Rothschildok.

A harmadik pont, a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t a bev√°ndoroltat√°ssal aktualiz√°ln√°k, terrorvesz√©lyre √©s migr√°nsok okozta polg√°rh√°bor√ļs helyzetre hivatkozva. Az ut√≥bbiakhoz m√°r kev√©s egy-egy robbant√°s vagy politikus meg√∂l√©se. Mindezek m√°r hat √©ve is megjelentek √≠r√°saimban a jelenlegi forgat√≥k√∂nyv szerint, kiv√©ve, hogy az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t t√∂rv√©nybe is foglalj√°k az USA-ban, √©s a szen√°tus is megszavazza. A Lisszaboni EU elv√©gezte feladat√°t. √Ātj√°tszott√°k Eur√≥pa lakoss√°g√°nak szinte minden mozgathat√≥ √©rt√©k√©t megb√≠z√≥ik, b√Ľnt√°rsaik √©s saj√°t r√©sz√ľkre, mik√∂zben gondoskodtak saj√°t felel√Ķss√©grevonhatatlans√°gukr√≥l √©s s√©rthetetlens√©g√ľkr√Ķl. A brit n√©pszavaz√°s most lehet√Ķs√©get ad az √©rtelmi szerz√Ķk, a City of London sz√°m√°ra, hogy elhat√°rol√≥dhasson az eur√≥pai, Soros √°ltal a Bilderberg Group megb√≠z√°s√°ra bev√°ndoroltatott √©s felszerelt muszlim terrorist√°k Eur√≥pa ellen ind√≠tott h√°bor√ļj√°t√≥l.


A City of London nem a brit lakoss√°got v√©di, csak a territ√≥rium√°t, ami a F√∂ld 1/6 r√©sze. A Brit Birodalom a vil√°g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t kirabolta. A "Londoni, R√≥mai √©s P√°rizsi-klubok √©s New York" az EU el√Ķdje, a K√∂z√∂s Piac megalak√≠t√°sa √≥ta fosztogatja megujjult m√≥dszerekkel √©s hajtja uralma al√° Eur√≥p√°t. Dinaszti√°k, amelyeket hol szabadk√Ķm√Ľveseknek, hol illumin√°tusoknak, hol bank√°rkasztnak nevez√ľnk, ugyanazt a n√©mileg v√°ltoz√≥, de m√°r √©vsz√°zadok √≥ta csak kieg√©sz√ľl√Ķ vezet√©s√Ľ csoportot takarja. Eltakar√≠tja ellenl√°basait √©s mindazokat, akik nem √©p√ľlnek be szervezeteikbe. Ha az emberek nem ilyen megvil√°g√≠t√°sban l√°tj√°k a k√∂rnyezet√ľket √©s √©let√ľket befoly√°sol√≥ folyamatokat, akkor azt sem tudhatj√°k, mi zajlik a fej√ľk felett a beleegyez√©s√ľk n√©lk√ľl. A legjobb √©s a legrosszabb is ugyanaz ebben a verkliben, nincs m√°s helyes l√°t√°sm√≥d, de √≠gy gondolkodva nem is lehet hib√°zni a t√©nyek felt√°r√°s√°ban, meg√©rt√©s√©ben...
Ezred√©ves tervez√©s √©s √°t√∂r√∂k√≠tett tapasztalatok t√∂mege ut√°n is gyakran hib√°znak. A gondolkod√≥, de mit sem sejt√Ķ "emberek" le tudj√°k gy√Ķzni az √©rzelemmentes logik√°t... mert emberek...

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#1 | Renegat - 2016.06.27. 01:18:20
Tulok nagyszer√Ľ helyzet√©rt√©kel√Ķ √∂sszefoglal√≥j√°hoz kieg√©sz√≠t√©s√ľl tal√°ltam n√©gy oldalt, ami pontosan ebbe a t√©mak√∂rbe v√°g, b√°r nem √∂leli fel a teljes helyzet√©rt√©kel√©se t√©mak√∂r√©t, de az√©rt tartalmaz √ļj elemeket is.
(az oldal csatolt linkjei is √©rdekesek a kommentekkel egy√ľtt)

http://x22report....ly-alerts/

http://www.zerohe...-started-b

http://newzsentin...

http://stateofthe...m/?p=41279

************************

Az amerikai Anonymous Collect√≠va nemr√©g kiadta az eddigi leger√Ķsebb √ľzenet√©t az amerikai n√©pnek, -nem kell megv√°rni a november eln√∂kv√°laszt√°st, de ki kell √ľtni a v√°llalati Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°t most, azonnal.

A kezdem√©nyez√©s c√©lja, hogy √°ll√≠tsa le az "AAA" (Anglo-American-Axis) Birodalomnak egy termonukle√°ris h√°bor√ļ fel√© menetel√©s√©t Oroszorsz√°g √©s K√≠na ellen√©ben.
(a video sajnos csak angolul, a második link fordítható)

https://geopoliti...n-america/

https://dublinsmi...e-buildup/
#2 | Tulok - 2016.06.27. 13:38:32
Bélám! A monetáris bankrendszer politikájáról nagyon szépen értekeznek a linkeken, de érdekes módon, valahogy nem foglalkoznak azzal, hogy orrba-szájba nyomtatják, illetve hozzák létre az elektronikus pénzt, amelyeknek nincs munkaérték fedezete.
Ez magyarra leford√≠tva annyit jelent, hogy er√Ķszakkal arra k√©nyszer√≠tik a gyeng√©bbeket, hogy fogadj√°k el az egyre nagyobb mennyis√©gben kiadott √©rt√©ktelen p√©nzt, √©s adjanak helyette √©rt√©kkel b√≠r√≥t. Az ut√≥bbi t√©nyleges, val√≥s termel√©si √©rt√©k, mik√∂zben √≥ri√°si r√©sz√©t elviszik ennek a val√≥di, √©rt√©kkel b√≠r√≥ p√©nznek. Vagyis a megtermelt javak megszerz√©s√©re √©s felv√°s√°rl√°sokra ford√≠tj√°k a cser√©be kapottat. Ett√Ķl ocsm√°nyabb √ľzlet "nincs", √©s ez√©rt kell az USA √≥ri√°si hadserege. Ami√≥ta a FED elkezdte ezt a rabl√°si m√≥dszert alkalmazni, az√≥ta besz√©lnek ad√≥ss√°g alap√ļ rendszerekr√Ķl. Piramisj√°t√©k, akin√©l utolj√°ra ott ragad a doll√°r, az megsz√≠vta...

Az amerikai Anonymous Collect√≠va ugyanolyan h√ļrokat pend√≠t, mint Veterans Todays a m√ļltkorij√°ban, vagy amilyeneket mi is √©vek √≥ta. Mivel nev√©n nevezte a gyereket, vagyis a Bilderberg Trilater√°lis sz√°rny√°t (H√°romoldal√ļ Bizotts√°g), amelynek Orb√°n a helyettes vezet√Ķje, elvileg meg is lenne, hogy kik mozgatj√°k az ukrajnai, lengyel √©s sz√≠riai sz√°lakat, de az igazs√°g az, hogy a "h√°bor√ļs fenyeget√©si versenyben" a teljes orrneh√©z kollekci√≥ tev√©kenyen r√©szt vesz...
#3 | Livia - 2016.06.28. 00:21:12
Nem csak a p√©nz b√≠r √©rt√©k n√©lk√ľl, egyre t√∂bb ember pr√≥b√°lja le√©rt√©kelni az ember √©rt√©k√©t. Mivel egyre t√∂bb az √©rt√©ktelen ember, √≠gy egyre nagyobb az ig√©ny a m√°sik f√∂ldbed√∂ng√∂l√©s√©be, √©s a csal√°s, √©s egy√©b b√Ľn√∂z√©s szinte sportnak sz√°m√≠t. No, meg a dolgoz√≥k m√©g t√∂k√©letesebb kiszipolyoz√°sa a c√©l. Azt hiszem, ezt szinte mindenki tapasztalja. Vagy beleker√ľl egy"kihaszn√°lhat√≥" csapd√°ba. Ne hagyd magad zsarolni soha!
#4 | Hegel - 2016.06.28. 12:20:10
1, az √∂nbizalomhi√°ny vezet ahhoz hogy m√°sokkal √∂sszehasonlitva alulmarad a saj√°t √©rt√©kmeg√°llapit√°s, ez√©rt azt√°n beletapossa a piny√≥ba azt h√≠v√©n hogy igy magasabb√° v√°lik - l√≥xart! Ahelyett hogy egyr√©szt nem k√©ne senkivel/semmivel √∂sszehasonlitania √∂nmag√°t mert mindenki m√°s √©s m√°s √©let√ļtat kapott amit megkell oldania.
Másrészt a ne itélkezz nemcsak a többi ember elitélésére hanem saját magunk elitésére is vonatkozik.

2, a vezet√©s a legfels√Ķbb szintig majr√©zik de tot√°l! Ez m√°r paranoia a toppon...mi az hogy folyton kukucsk√°lok a m√°sik tel√≥j√°ba level√©ve lak√°s√°ba kl√≥ty√≥j√°ba hogy tudjam mit csin√°l gondol xarik???

3, az eg√©sz gazdas√°g m√°r teljesen elt√°volodott elkorcsosult az eg√©szs√©ges cserekereskedelemt√Ķl amibe m√©g a p√©nz is beletartozhatna, m√°ra zs√°km√°nyszerz√©sre √©s maffiam√≥dszerekre v√©delmi p√©nzekre szakosodott....

Elembertelened√©s folyik √©s mint ilyen teljesen kifossza az eg√©szs√©g√ľgyet az oktat√°st √∂nmaga alatt is v√°gva a f√°t, mert ez a tanulatlan elvadult elkorcsosodott t√∂meg amit l√°tunk afrik√°b√≥l √©s keletr√Ķl betuszkol√≥dni nemcsak a mi v√©g√ľnket fogja jelenteni han em f√Ķleg az √Ķv√©k√©t a mag√°nhadaik ellen√©re is! - f√Ķleg ham√°r f√∂ld viz leveg√Ķ kiker√ľl√©s√©vel is tot√°l lelehet pusztitani a f√∂ldr√Ķl b√°rkit b√°rmit.....√©s nekik van t√∂bb p√©nz√ľk ahonnan zs√°km√°nyolni zsarolni lehet nem az egyszer√ľ embern√©l!

Tehát nemis olyan okosak...mert évszázadok alatt elmentek hazulról és nem is jönnek/találnak vissza.

Olvasom minap usa megint afganiszt√°nt bomb√°zza....mial√≥fax van ott m√©g amit bomb√°znia kell azon kiv√ľl hogy a fegyvermultit kiel√©gitse v√°s√°rl√°s√°val ebben a qrva nagy cs√Ķdben ?

Er√Ķs a gyanum hogy egym√°st bomb√°zz√°k ott a nyugati √©rdekellent√©tek xarva azokra akik m√©g arrafel√© √©lnek..na meg erre mert m√©g t√∂bb migrit tuszkolhatnak be.
#5 | Renegat - 2016.06.28. 17:22:29
Az NWO Globalist√°k szabot√°lni akarj√°k az angol "Brexit" n√©pszavaz√°s eredm√©ny√©t.Az angol parlament fel√ľl√≠rhatja-e az emberek √°ltal megszavazott BREXIT eredm√©nyt?Cirkusz a jav√°b√≥l!!! Akkor mi√©rt tartott√°k meg a n√©pszavaz√°st a menni vagy maradni k√©rd√©s√©r√Ķl?R√∂hej.

http://stateofthe...m/?p=41244

A hivatkozott Lisszaboni Szerz√Ķd√©s 50. √©s 218. cikke szembe megy a tag√°llamok kil√©p√©st kinyilv√°n√≠t√≥ sz√°nd√©k√°val, akarat√°val, s√Ķt, nemzeti szuverenit√°s√°val.Ez alapj√°n a k√©pvisel√Ķk "jogszer√Ľen" figyelmen k√≠v√ľl hagyhatj√°k a lakoss√°g akarat√°t, ak√°rhogy is szavaznak, egyed√ľl a parlament jogosult d√∂nteni, hogy melyik az utat v√°lasztj√°k Britanni√°ban.Ilyen az √ļgynevezett nyugati "demokr√°cia", de ink√°bb megcs√ļfol√°sa.Ez a fajta gy√°rtott reakci√≥ k√©ts√©gtelen√ľl a p√©nz√ľgyi elit, a City of London k√©zimunk√°ja nyom√°n keletkezett.

http://themillenn...l-prevail/

AZONBAN!

√Čs ez a hatalmas "Azonban" az jelenti, hogy hogy a "Brexit" megford√≠t√°sa teljes polg√°rh√°bor√ļv√° vezethet, nem fog m√Ľk√∂dni az 1 %-os elit √°ltal gy√°rtott "oszd meg √©s uralkodj" n√©p -√©s orsz√°gellenes manipul√°ci√≥s reakci√≥ja, √°rm√°nykod√°sa.Az EU nem m√°s, mint egy, a cionista NWO p√©nzvil√°g urai √°ltal er√Ķszakkal, korrupci√≥val l√©trehozott mesters√©ges √ļjgyarmatos√≠t√≥, rabszolgatart√≥ diktat√≥rikus √ľzem√Ľ t√°kolm√°nya, Eur√≥p√°nak a 3. vil√°g szintj√©re cs√∂kkent√©s√©re, tov√°bbi kirabl√°s√°ra, az USA katonai megsz√°ll√°s√°ra.

Országos petíciós mozgalom alakult Britanniában a "Brexit" megfordítása mellett, jelenleg 3.700.000 tiltakozó aláírásnál tartanak.

allnewspipeline.com/images/eu-brexit.jpg

http://www.telegr...ndum-reru/

https://jungefrei...-petition/

stateofthenation2012.com/wp-content/uploads/2016/06/576d926dc461882b308b45bc.jpg

http://themillenn...um-result/

***********************

A leg√ļjabb k√ľlf√∂ldi gazdas√°gi √©s politikai vil√°gh√≠reket itt √©rdemes elolvasni:

http://theeconomi...eblog.com/

http://x22report....

http://newzsentin...

http://www.rense....

https://www.sott....f-humanity

http://themillenn...verywhere/

http://stateofthe...n2012.com/

https://dublinsmi...press.com/

https://geopoliti...n-america/

V√©g√ľl √©s nem utols√≥ sorban Lovas Istv√°n √©s hivatkozott forr√°sai:

http://lovasistva...sokkal-rt/

***************************

Rendk√≠v√ľl pozit√≠v politikai √©s gazdas√°gi fejlem√©nyek form√°l√≥dnak az orosz-t√∂r√∂k √°llamk√∂zi kapcsolatokban.Erdogan bocs√°natot k√©rt Putyint√≥l -az orosz eln√∂kh√∂z int√©zett √ľzenet√©ben- annak az orosz katon√°nak a hal√°l√°√©rt, akinek vad√°szg√©p√©t tavaly novemberben l√Ķtte le a t√∂r√∂k l√©gier√Ķ a sz√≠riai hat√°rn√°l -jelentette be h√©tf√Ķn Moszkv√°ban Dmitrij Peszkov, a Kreml sz√≥viv√Ķje.

http://oroszhirek...putyintol/

http://www.livele...1467219874
#6 | Livia - 2016.06.30. 00:26:59
A katon√°nak tudnia kell, hogy a saj√°t hal√°l√°ra esk√ľszik, √©s sajnos nem a saj√°t orsz√°g√°nak megv√©d√©s√©re. Lehet, hogy saj√°t nemzete ellen kell √∂ld√∂k√∂lnie, a massz√°ban a saj√°t anyj√°t is. Micsoda vil√°g!
#7 | Renegat - 2016.07.01. 01:44:53
A rejtett kéz a jezsuiták? - MINDEN ÚT Rómába vezet...

Meglep√Ķ √°ll√≠t√°sok, felfedez√©sek.2013-ban a Vil√°gbankb√≥l kir√ļgott, Dr. Karen Hudes azt √°ll√≠tja, hogy az ellopott amerikai arany tartal√©kok a jezsuit√°k ir√°ny√≠t√°sa, rendelkez√©se alatt √°ll √©s most az USA arany√°t a Vatik√°nban √Ķrzik.Karen felfedi, hogy a Federal Reserve (FED) √©s a Nemzetk√∂zi Fizet√©sek Bankja (BIS) -mint a legnagyobb p√©nz√ľgyi-bank√°r b√Ľn√∂z√Ķk-, √∂sszej√°tszottak a jezsuit√°kkal, akik "kiv√°s√°rolt√°k"??? a Bank of America aranytartal√©k√°t √©s titkos √ľgyletekkel a vil√°g kincseinek maguk k√∂z√∂tti eloszt√°s√°val vannak elfoglalva -√°ll√≠tja Dr. Karen Hudes.Ez√©rt nem tudj√°k visszaadni az NSZK √©s m√°s eur√≥pai orsz√°gok tulajdon√°t k√©pez√Ķ, kor√°bban Fort Knox-ban "t√°rolt" m√°r nem tal√°lhat√≥ arany√°t?

http://idokjelei....-hianyzik/

i0.wp.com/www.exohuman.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/02/obama-pope.jpg

M√°sik √©rdekes leleplez√©s, hogy Donald Trump azt √°ll√≠tja, hogy presbiteri√°nus, m√©gis a jezsuita Fordham Universityn tanult k√©t √©vig, miel√Ķtt a Pennsylvania Egyetemen k√∂zgazdas√°gtant tanult √©s 1968-ban diplom√°zott.Egysz√≥val Donald Trump t√©nyleg egy "hamis z√°szl√≥s" eln√∂kjel√∂lt, titokban tartott jezsuita elk√∂telezetts√©ggel.Amerik√°nak csak egy boh√≥ckod√≥ jezsuita Donald Trumpra √©s egy v√©rszomjas Hitllaryra telik a k√©t k√©zzel sz√≥rt v√°laszt√°si doll√°rmilli√≥kb√≥l.

https://www.washi...ue-school/

http://www.themod...m/?p=76081

http://www.themod...m/?p=76209

http://themillenn...rld-order/

√Črdemes k√ľl√∂n foglalkozni az oldallal, kiv√©telesen fontos inform√°ci√≥k tal√°lhat√≥k:

http://www.themoderngnostic.com/
#8 | Hegel - 2016.07.01. 21:17:18
Ahogy √©n v√©lem: T√∂r√∂k bocsi arra val√≥ hogy a nat√≥tagk√©nt usa m√©gis valahogy az orosz f√∂ldter√ľletekhez hozz√°f√©rjen...kardig√°n olyan mint a szomsz√©d d√©lkeletre ...jah a sz√∂r√∂stalp√ļ√©k...azt√°n a brexit arra kellett soros√©knak hogy a t√∂zsd√©t felforgathass√°k √©s a hasznot r√≥la lef√∂l√∂zhess√©k! Cirkusz a val√≥s p√©nz√©rt a jav√°b√≥l....

A vallások pont olyan fanatizmuson alapuló hatalom mánia mint a politika csakhát ott sem az elit a probléma hanem az emberek...qrvák a javából!
#9 | Renegat - 2016.07.01. 21:23:05
Eur√≥pai Uni√≥ most m√°r nyakig mer√ľlt a saj√°t maga √°ltal teremtett v√°ls√°g√°ban.

-Ma Ausztria Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°ga elrendelte, hogy √ļjra v√©gre kell hajtani az orsz√°gos eln√∂kv√°laszt√°st a postai szavazatok szab√°lytalan sz√°ml√°l√°sa miatt.Az osztr√°k sz√©ls√Ķjobboldali Szabads√°g P√°rt (FP√Ė) jel√∂ltj√©nek, Norbert Hofernek √ļjabb es√©lye ny√≠lik a v√°laszt√°sok megnyer√©s√©re a Z√∂ld P√°rt jel√∂ltj√©vel, Alexander van der Bellennel (holland bev√°ndorl√≥) szemben.

-Szlov√°kia egy f√©l √©vre ma veszi √°t az EU ir√°ny√≠t√°s√°t azzal a c√©llal is, hogy Br√ľsszelt√Ķl hatalmat vegyen el √©s azt a tag√°llamok kapj√°k vissza, jelenti az uni√≥s szakport√°l. /EUOBSERVER/

-A n√©metek jelent√Ķs t√∂bbs√©ge elutas√≠tja az Oroszorsz√°g elleni NATO-politik√°t./DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN/

-Paul Craig Roberts, a Wall Street Journal volt t√°rsszerkeszt√Ķje √≠gy kezdi cikk√©t: "A demokr√°cia m√°r nem l√©tezik a Nyugaton. Az USA-ban hatalmas egy√©ni √©rdekcsoportok, mint a katonai-biztons√°gi komplexum, a Wall Street, az Izrael lobbi, az agrobiznisz, energiaiparok... m√°r r√©g√≥ta nagyobb befoly√°st gyakorolnak a korm√°nyra a n√©pn√©l. De most m√°r a demokr√°cia l√°tszat√°val is felhagytak."Majd id√©zi Martin Schulzot, (a t√ļliskol√°zott dikt√°tort) az Eur√≥pai Parlament eln√∂k√©t, aki egy√©rtelm√Ľv√© tette: "Az EU-nak nem az a filoz√≥fi√°ja, hogy a t√∂megek eld√∂nthetik sors√°t". /Paul Craig Roberts/

https://www.super...world/1563

http://lovasistva...ismetelni/

http://www.paulcr...g-roberts/

*************************

Sz√©tes√©s√ľk el√Ķtt √°lmodoznak a globalista EU vezet√Ķ b√ľrokrat√°i √©s a francia, n√©met korm√°ny?Ha ez igaz, akkor itt h√°bor√ļ lesz, nem kicsi, nagy!...eur√≥pai n√©met-francia szuper√°llam?Az meg mi!?A francia √©s n√©met k√ľl√ľgyminiszterek egyszer√Ľen √ļgy d√∂nt√∂ttek hogy "maguk√©v√° teszik" Eur√≥p√°t?Ehhez n√©h√°nyszor t√≠zmilli√≥s nemzeteknek is lesz p√°r keresetlen szava, hogy a t√∂bbir√Ķl ne is sz√≥ljak.Miel√Ķbb ki kell l√©pni a Visegr√°di N√©gyeknek ebb√Ķl az eszement maffi√°b√≥l, eleg√ľnk van bel√Ķl√ľk!Azt gondolj√°k, hogy ami nem siker√ľlt Hitlernek √©s Nap√≥leonnak, az majd Holland√©nak √©s Merkelnek siker√ľlni fog?

Vona G√°bornak meg orsz√°gj√°r√≥ k√∂r√ļtja helyett ker√©kp√°ros vil√°gj√°r√≥ k√∂rutat javaslok, min√©l tov√°bb t√°vol van, nek√ľnk ann√°l "jobb".

http://24.hu/belf...o-kilepes/


"N√©metorsz√°g √©s Franciaorsz√°g k√ľl√ľgyminiszterei nemr√©g meg√°llapodtak az eur√≥pai szuper√°llam l√©trehoz√°s√°r√≥l, ami az √∂n√°ll√≥ √°llamok teljes felsz√°mol√°s√°t jelenti Eur√≥p√°ban, √©s id√Ķvel r√°k√©nyszer√≠ten√©nek a csatlakoz√°sra minden orsz√°got, ami jelenleg az Eur√≥pai Uni√≥ tagja."

http://www.hidfo....rorszagot/
#10 | Hegel - 2016.07.02. 13:13:20
Ez a szuper√°llam√°lom is usa megrendel√©s lehet ahogy az oroszok elleni szankci√≥k folytat√°s√°t √©s ezzel viszont az oroszok eur√≥pai g√°z √©s sz√°llit√°s√°t..itt nemcsak eu h√°bur√ļ a l√©nyeg hanem az √©lelmiszer √©s f√ľt√©s energia hi√°nyra is j√°tszanak..nekem gyanakv√°sra ad okot ez a sz√©lkakasforg√°s a haragszom kib√©k√ľl√∂k is hol izrael t√∂r√∂k szint√©n orosz majd orosz t√∂r√∂k orosz usa sz√≥val mindenki kavar mindenkivel mint a qrv√°k a placcon, ki√© legyen a faxi.

Ma m√°r az √°llatoknak is olyan gy√≥gyiszerlist√°juk van ami egy adagban kifizethetetlen szinte....gy√≥gyilobbi...√Čs h√°t ha az ember azt mondja nem akarja v√©gigkinozni az √°llatot az ut√≥ls√≥ lehelet√©ig akkor megal√°zz√°k mert az √°llatnak jogai vannak meg mindenkinek csak az embereknek nincs...a bej√∂v√∂k azok rosszabbak √∂szt√∂nl√©ten mint Hegi, teh√°t "..." sorolom!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum