NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s √©s a brit n√©pszavaz√°s...
A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s √©s a  brit n√©pszavaz√°s...A foci EB-n k√≠v√ľl a brit n√©pszavaz√°s az egyik legnagyobb √©rdekl√Ķd√©st kiv√°lt√≥ ny√°ri esem√©ny az Eur√≥pai Uni√≥, eg√©szen pontosan a Lisszaboni Szerz√Ķd√©s szerinti EU r√∂vid "√©let√©ben" (eddig), mert a Lisszaboni EU m√©g l√©tezik √©s a kezdetekt√Ķl fogva gyenge, fondorlatosan l√©trehozott, de igen ingatag, hazugs√°gokra √©p√≠tett l√°bain rogyadozik. A "Szerz√Ķd√©st", mint tudjuk, 2009. okt√≥ber 31-√©n ratifik√°lt√°l, t√∂bb orsz√°g, a nemzetk√∂zi jog szerint √©rv√©nytelen hozz√°j√°rul√°si sz√°nd√©knyilatkozata alapj√°n √©s 2009, december 1-el l√©ptett√©k hat√°lyba(?), l√©v√©n t√∂rv√©nytelen, er√Ķszakkal kicsikart √©s csal√°sok sorozat√°val megk√∂t√∂tt olyan egyezm√©ny, amely ugyan l√°tsz√≥lag t√ľkr√∂zte Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°nd√©kait, de nem mutatta meg tervez√Ķi, l√©trehoz√≥i aljas h√°ts√≥ gondolatait, a cionista vil√°ghatalom terveit.

2010-ben az uni√≥s, senki √°ltal meg nem szavazott √©s meg nem v√°lasztott ir√°ny√≠t√°s, illetve a saj√°t be√©p√≠tett embereikkel hatalomba √©s "s√©rthetetlens√©gbe emelt" vezet√Ķik kiutat √≠g√©rtek a 2008-2009-ben mesters√©gesen, alaposan el√Ķk√©sz√≠tve √©s v√©grehajtva "m√Ľvi √ļton l√©trehozott" p√©nz√ľgyi v√°ls√°gb√≥l, melynek √©rtelmi szerz√Ķje √©s haszon√©lvez√Ķje ugyanaz a bank√°rkaszt, amelyik az elm√ļlt 500 √©v elhazudott "t√∂rt√©nelm√©nek" minden konfront√°ci√≥s esem√©ny√©t okozta. 1953-ig akadozott a "terv" v√©grehajt√°sa, de Szt√°lin likvid√°l√°sa megnyitotta az utat a kor√°bban eltervezett folyamatok v√©grehajt√°sa el√Ķtt, melynek sarokpontjai egyikek√©nt Eur√≥pa elfoglal√°sa, leig√°z√°sa √©s gyarmati sorba tasz√≠t√°sa is szerepelt.


A Lisszaboni Szerz√Ķd√©s tette lehet√Ķv√©, hogy Eur√≥pa akkor 27, most 28 tag√°llamot sz√°ml√°l√≥ egys√©g√©t az amerikai bankrendszer t√∂bb hull√°mban kirabolja (IMF, Vil√°gbank, Goldman Sachs). R√°k√©nyszer√≠tse egyes tag√°llamokra a K√∂zel-Kelet megt√°mad√°s√°t √©s seg√©dkezzen kifoszt√°s√°ban, m√°ig tart√≥ h√°bor√ļs helyzetbe tasz√≠t√°sukkal. A tagorsz√°gok cionista - vagy egyszer√Ľen csak nev√ľk√∂n nevezve, k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķkb√Ķl √°ll√≥ vezet√©se - k√∂zvetlen√ľl seg√≠tette Eur√≥pa energiaell√°t√°s√°nak felsz√°mol√°s√°t az ukrajnai puccs t√°mogat√°s√°val √©s d√©li ell√°t√°si vonalak elz√°r√°s√°val. K√∂zben fikt√≠v ad√≥ss√°gok l√©trehoz√°s√°val fokozt√°k a f√ľgg√Ķs√©gi viszonyt, megszabad√≠tva a ciprusi bankfoszt√°ssal Putyint ellen√°ll√°sk√©pes oligarch√°it√≥l is.
A LIBOR -√©s br√≥ker botr√°nyok els√Ķsorban az eur√≥pai uni√≥s tagorsz√°gok √©s bankrendszerei ellen ir√°nyultak. A 7100 √©s 41000 milli√°rd doll√°ros csal√°sok, valamint az aranyk√©szletek, tartal√©kok, megtakar√≠t√°sok ellop√°sa sz√≥ szerint "kicsontozta" Eur√≥pa orsz√°gait. Kegyelemd√∂f√©sk√©nt lesz√ļrt√°k Eur√≥p√°t az Oroszorsz√°gi elleni szankci√≥k egyoldal√ļ, csak Eur√≥pa orosz exportjainak le√°ll√≠t√°s√°val, mely piacokat az USA azonnal √°tvette. Kis er√Ķfesz√≠t√©ssel r√°k√©nyszer√≠tett√©k az uni√≥s tagorsz√°gokat szint√©n uni√≥s p√©nzek felhaszn√°l√°s√°val a "migr√°nsnak, menek√ľltnek, bev√°ndorl√≥nak" elkereszteltek befogad√°s√°ra. Ez ut√≥bbi, a nevezettek meg√©lhet√©si bev√°ndorl√≥kk√©nt vagy az USA √°ltal l√©trehozott Iszl√°m √Āllam t√°rsadalmi fejletts√©gi szinten legal√°bb 500 √©vvel elmaradott, harcosnak nevezet, val√≥j√°ban t√ļlnyom√≥ r√©szt rabl√≥gyilkoss√°gra kik√©pzett b√Ľn√∂z√Ķinek t√∂meges bev√°ndoroltat√°s√°t jelenti.


Egyes pof√°tlan √©s velej√©ig aljas, kollabor√°ns "eur√≥pai vezet√Ķk" v√©rfriss√≠t√©sr√Ķl, munkaer√Ķ piaci "hi√°nyp√≥tl√°sr√≥l" besz√©lnek, de a k√©p√ľket bor√≠t√≥ vastag b√Ķr√ľket hamarosan leny√ļzz√°k "v√©denceik", mert nem csak g√°tl√°stalan gyilkosok, de "antiszemit√°k" is az "√°rtatlan menek√ľltek"... a sz√°lakat mozgat√≥ brit √©s amerikai zsid√≥ lobbi l√°that√≥an √©rz√©ketlen az eur√≥pai tagorsz√°gok √©s az EU ir√°ny√≠t√°sba be√©p√≠tett "fajt√°rsaik" probl√©m√°i ir√°nt, csak√ļgy, mint hitt√°rsaik eur√≥pai t√∂megeinek sorsa ir√°nt. A "vez√©relv" most is ir√°nyad√≥, ahogy a II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©ben elh√≠res√ľlt Rudolf Kastner, erd√©lyi sz√°rmaz√°s√ļ zsid√≥ szlogenn√© v√°lt kijelent√©se: "Szeg√©ny zsid√≥ nem kell Izraelbe". Most a "cionista k√∂z√∂ss√©gbe sem", de annyiban v√°ltozott az adapt√°ci√≥, hogy m√°r a konkurens zsid√≥kra sincs sz√ľks√©g. Term√©szetesen Kastner sem egyed√ľl tal√°lta ki az akkori indokl√°st, a kanadai Jewis Agency seg√≠tett.

Az √°tkos, csal√≥kkal, tolvajokkal, rabl√≥gyilkosokkal, politikus b√Ľn√∂z√Ķkkel s√ļlyosan fert√Ķz√∂tt EU ir√°ny√≠t√°s v√©g√≥r√°it √©li, ahogy Eur√≥pa is a hal√°lt√°nc√°t j√°rja, k√∂sz√∂nhet√Ķen a nevezettek aljas, nemzet√ľk -√©s Eur√≥pa ellenes tev√©kenys√©g√©nek. √Ām a brit kil√©p√©s sem megy k√∂nnyen. A Lisszaboni Szerz√Ķd√©sbe is be√©p√≠tettek "f√©keket". Sokan k√©rdezt√©k, hogy a sk√≥t, brit nemzetk√∂z√∂ss√©gi lev√°l√°sr√≥l tartott elcsalt, majd a holland, "fel√ľlb√≠r√°lhat√≥" ukrajnai v√≠zummentess√©gi √©s a szint√©n elcsalt osztr√°k kancell√°rv√°laszt√°s ut√°n mi√©rt nem csaltak a brit EU kil√©p√©st k√∂vetel√Ķ n√©pszavaz√°son (a magyar elcsalt v√°laszt√°sok hossz√ļ sor√°t m√°r nem is √©rdemes p√©ldak√©nt eml√≠teni). De ki √°ll√≠totta, hogy nem csaltak? A britek, vagy eg√©szen pontosan City of London nem egy √©s ugyanaz. A brit lakoss√°gnak val√≥ban elege van a nem csak l√°tsz√≥lag √∂nk√©nyes, val√≥j√°ban az amerikai AIPAC √©s a brit cionista zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s fel√©p√≠tett √©s be√©p√≠tett √ľgyn√∂kei √°ltal el√Ķid√©zett √©s fokoz√≥d√≥ EU terrorb√≥l √©s fosztogat√°sokb√≥l.

A Lisszaboni Szerz√Ķd√©sr√Ķl hat √©ve a Posta-oldalon kimer√≠t√Ķen √≠rtunk, kielemezve a "szerz√Ķd√©st", de behat√≥an foglalkozott a k√©rd√©ssel a F√ľggetlen √öjs√°g√≠r√≥k Sz√∂vets√©ge is. Ebb√Ķl a szerz√Ķd√©sb√Ķl nem egyszer√Ľ a kil√©p√©s, hacsak nem bizony√≠tj√°k, hogy √©rv√©nytelen (amihez nem csek√©ly seg√≠ts√©get kaptak t√Ķl√ľnk 2010-ben az √©rintettek). A kil√©pni sz√°nd√©koz√≥ tagorsz√°gnak k√©t √©vig v√°rnia kell. Ha ez id√Ķ alatt nem teljes√≠ti az uni√≥s el√Ķ√≠r√°sokat, utas√≠t√°sokat, k√∂telezetts√©geket, akkor is m√©g sz√ľks√©ges a tag√°llamok h√°romnegyed√©nek beleegyez√©se a kil√©p√©shez, vagyis 21 tagorsz√°g√©. A "kil√©p√©si sz√°nd√©k" jelz√©se nem jelent azonnali v√°ltoz√°st, de a kil√©pni sz√°nd√©koz√≥ tagorsz√°g m√°r nem k√∂teles elfogadni a betelep√≠t√©si kv√≥t√°kat, ha √∂nk√©nt nem tartja sz√ľks√©gesnek, nem haszn√°lhatja fel az uni√≥ a fegyverzet√©t √©s hadsereg√©t, de nem k√∂telezhet√Ķ az EU k√©tes kimenetel√Ľ √©s c√©l√ļ p√©nz√ľgyi machin√°ci√≥iban, szankci√≥k foganatos√≠t√°s√°ban val√≥ r√©szv√©telre sem. A heti 350 milli√≥ fontos befizet√©s is elmarad brit r√©szr√Ķl, b√°r nem tudni, hogy a 200%-os finansz√≠roz√°s mennyit juttat ebb√Ķl vissza.

A brit kil√©p√©s a kereskedelmi √©s p√©nz√ľgyi rendszerben semmilyen hat√°ssal sem b√≠r, ha a bent maradt tagorsz√°gok nem bojkott√°lj√°k a volt tagot, Eur√≥p√°ban ebben az ir√°nyban semmi sem v√°ltozna. M√°s k√©rd√©s a finansz√≠roz√°si alapok befizet√©seinek t√°rgyk√∂re, de a britek, ahogy a franci√°k √©s a n√©metek is, 200% k√∂r√ľli finansz√≠roz√°ssal rendelkeznek (Magyarorsz√°g csak 100%-al). City of London, avagy a "brit befektet√Ķk" benyelt√©k Norv√©gia megtakar√≠t√°sait, az izlandi bankrendszert√Ķl kicsalt 25 milli√°rd eur√≥t, √©s √ļgy √°ltal√°ban megkopasztott√°k minden vazallusukat (D√°ni√°t, Sv√©dorsz√°got, Hollandi√°t, Belgiumot, Kelet-Eur√≥p√°t stb.). A "hi√°nyokat", ahol sz√ľks√©ges volt, p√≥tolt√°k az EU polg√°rainak ad√≥ib√≥l, de az aranyk√©szleteknek is l√°ba kelt.


Az eur√≥pai √©s amerikai ipar T√°vol-Keletre k√∂lt√∂ztet√©se is a Lisszaboni EU Eur√≥pa-gyilkoss√°gra l√©trehozott l√©p√©se (2010. febru√°ri EKB-utas√≠t√°s). Hat√°s√°ra a t√∂bbsz√∂r√∂sen kifosztott lakoss√°got egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ munkan√©lk√ľlis√©g s√ļjtja, mik√∂zben az EU ir√°ny√≠t√°s √©s a n√©met "f√Ķszervez√Ķk" munkaer√Ķhi√°nyr√≥l hazudoznak (Merkel, Junker, Sch√§uble). T√©nylegesen a fokoz√≥d√≥ automatiz√°l√°s ig√©nyel egyre kevesebb dolgoz√≥t, de a n√∂vekv√Ķ termel√©kenys√©g megk√≠v√°nn√° a felvev√Ķ piacok n√∂veked√©s√©t. A fal√°nk ragadoz√≥, profit√©hes multik √©s gazd√°ik saj√°t farkukba harapnak, mert t√ļltermel√©si v√°ls√°got okoznak, mik√∂zben cs√∂kken a fizet√Ķk√©pes kereslet. G√°tl√°stalanul √©lik fel a nyersanyagtartal√©kokat √©s szennyezik a bolyg√≥t, amit a t√ļlnyom√≥ r√©szben a v√©tlen lakoss√°gra fognak, akik √∂r√∂mmel haszn√°lj√°k a technikai v√≠vm√°nyokat, de akiket "felel√Ķsk√©nt" megb√©lyegezve irtanak is, mint a patk√°nyokat (r√°kot √©s m√°s betegs√©geket okoz√≥ vegyi-permetez√©sek, "gy√≥gyszerek", glob√°lis felmeleg√≠t√©s, √°rvizek, f√∂ldreng√©sek, mesters√©gesen l√©trehozott katasztr√≥f√°k, j√°rv√°nyok √©s h√°bor√ļk).

Eur√≥pa lakoss√°ga m√°ra m√°r nagy r√©szben meg√©rtette, hogy a zsid√≥-cionista "demokr√°cia" h√°l√≥j√°ban verg√Ķdik, azonban ez nem az a demokr√°cia, amit elk√©pzeltek, ahogy a judeo-kereszt√©nys√©g sem az igazi kereszt√©nys√©g. A brit kil√©p√©s annyit jelent, hogy Nagy-Britannia √©s f√Ķleg a cionista h√°tt√©rhatalom le akar l√©pni a "zs√°km√°nnyal", de nem akar r√©szt venni az √°ltaluk, az USA √©s Izrael √°ltal megszervezett √©s el√Ķk√©sz√≠tett eur√≥pai iszl√°m elleni h√°bor√ļban. N√©mi ir√≥ni√°val elmondhat√≥: "az arabok m√°r a sp√°jzban vannak".
A val√≥s√°g az, hogy t√∂bb sz√°zezer elt√Ľnt "migr√°nsr√≥l" sz√≥lnak a h√≠rek, √©s szint√©n t√∂bb sz√°zezer Iszl√°m √Āllam szolg√°lat√°ban √°ll√≥ felfegyverzett muszlimr√≥l is Eur√≥pa-szerte, b√°r egy r√©sz√ľket Ukrajn√°ban k√©sz√≠tik fel a szeptemberre j√≥solt eur√≥pai h√°bor√ļhoz. Annyi biztos, hogy nem fogj√°k √©vekig etetni √©s rejtegetni a Merkel √°ltal sz√≠v√©lyesen beinvit√°lt rabl√≥gyilkosokat.


Visszat√©rve a brit kil√©p√©si sz√°nd√©kra... Legt√∂bbeket az aggaszt, hogy mi lesz a Nagy-Britanni√°ba boldogul√°sukat keres√Ķ szeretteikkel? Mint m√°r el√Ķre is jelezt√©k a britek, akinek van √©rv√©nyes munkav√°llal√°si enged√©lye-v√≠zuma, maradhat. Term√©szetesen azok is maradhatnak, akik √°gazati szakemberekk√©nt hasznosak a sz√°mukra, de a britek is szeretn√©nek megszabadulni a haszn√°lhatatlan ballasztt√≥l. A megfogalmaz√°s k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t Henry Kissinger kijelent√©s√©re: "√Ėn √©s kedves csal√°dja haszontalan zab√°l√≥k" (ha nem hajtanak hasznot a cionista bank√°rkaszt sz√°m√°ra). Emberek az embertelens√©gben...

Persze Donald Trusknak, az Eur√≥pai Tan√°cs Eln√∂k√©nek sem azt kellene mondania, hogy "a k√∂z√∂s √©rdek√Ľ eur√≥pai √°llam egy olyan √°lom volt, ami ill√ļzi√≥nak bizonyult". Ilyen kijelent√©s ut√°n egy lemond√°st sem √°rt beny√ļjtani, mert k√©ptelen ell√°tni a "munk√°j√°t", de ez az EU teljes ir√°ny√≠t√°s√°ra is √©rv√©nyes. Az "integr√°ci√≥s politika" sem mai kelet√Ľ, s√Ķt, nem is Lisszaboni Szerz√Ķd√©ssel kezd√Ķd√∂tt, b√°r 2010-ben az EU ir√°ny√≠t√°s m√©g "csak" 50 milli√≥ muszlim betelep√≠t√©s√©t √≠rta el√Ķ, amit hamarosan 70 milli√≥ra emeltek, √©s a tov√°bbiakban megtoldott√°k 50 milli√≥ n√©ger betelep√≠t√©s√©vel. Az USA √°ltal 2010-ben vegyi-permetez√©ses id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°ssal el√Ķid√©zett √©h√≠ns√©g √©s 2011. elej√©n beind√≠tott "Arab Tavasza" biztos√≠tja a k√∂zel-keleti √©s afrikai bev√°ndorl√≥-ut√°np√≥tl√°st. Merkel Eur√≥pa-ellenes egyezked√©se Erdog√°nnal, a t√∂r√∂k maffiavez√©rrel, √ļjabb id√Ķz√≠tett bomba, de ink√°bb egy Eur√≥p√°ra ir√°ny√≠tott sorozatvet√Ķ, mivel semmi sz√ľks√©g nem volt r√°. Eur√≥pa k√∂nnyen le tudta volna z√°rni hat√°rait, ahogy most is letudn√°...


Az NSZK-ban sorra tal√°lnak ISIS fegyverrakt√°rakat, esetenk√©nt t√∂r√∂k tulajdon√ļ objektumokban, nem csek√©ly fegyver -√©s l√Ķszerk√©szletekkel. Gyakorlatilag m√°r mindegy, hogy Merkel√©k, Soros√©k vagy a NATO, esetleg az USA fegyverzik fel a muszlimokat, mert mindegyik lehet√Ķs√©g biztos√≠tott. Akaratlanul el√Ķvillan az indi√°n n√©pirt√°s m√≥dszertana √©s kivitelez√©se. Az eur√≥pai "rezerv√°tum" lakoss√°g√°nak r√©szleges kipuszt√≠t√°sa √©s amerikai st√≠lus√ļ, vagyis val√≥di identit√°s n√©lk√ľli vegyes lakoss√°g l√©trehoz√°sa, sz√°mukra ide√°lisan n√∂veln√© a megoszthat√≥s√°got. Frauke Petry, az Alternat√≠va N√©metorsz√°gnak p√°rt vezet√Ķje b√°r t√°madja, de v√©di is Merkelt, amikor zsarol√°st eml√≠t t√∂r√∂k r√©szr√Ķl. Obama √©s szinte az √∂sszes amerikai eln√∂k, Merkel, ahogy Putyin, vagy itthon Antall, Orb√°n, Gyurcs√°ny, √©s m√©g sokan m√°sok, erre a helyzetre "fel√©p√≠tett", ha √ļgy tetszik kinevelt √©s "hatalomba seg√≠tett b√©rencek". Egy b√°b vagy √ľgyn√∂k, aki maga is tagja annak a Petry √°ltal meg nem nevezett "idegen hatalomnak" aki v√©grehajtja felettes b√Ľnt√°rsai parancsait.

Szinte biztos, hogy Petry csak T√∂r√∂korsz√°gra, illetve Erdog√°nra gondolt, vagyis Erdog√°n fenyeget√©seire, amelyeket a lemondott Cameron t√∂r√∂k vizummentess√©gi kifog√°sai miatt villogtatott meg. Mivel a NATO is megel√©gelte Erdog√°n zsarol√°sait, azzal kezdte, amit m√°r r√©gen meg kellett volna tenni, saj√°t er√Ķvel visszaford√≠tani a bev√°ndorl√≥k t√∂megeit a F√∂ldk√∂zi-tengeren (persze ez sem v√©letlen). A t√∂r√∂k√∂knek nem √°ll j√≥l a sz√©n√°ja. √Ėsszer√ļgt√°k a port az oroszokkal, fenyegetik, zsarolj√°k az EU-t, de els√Ķ sorban az NSZK-t. A NATO-n kereszt√ľl az USA is √©rintett, de ez csak felgyors√≠tja az EU el√Ķre eltervezett sz√©thull√°s√°t (feloszt√°s√°t), b√°r a sz√©thull√°s okair√≥l √©s c√©ljair√≥l m√°r kor√°bban, √©vekkel ezel√Ķtt is √≠rtunk. Am√≠g a britek elhat√°rozz√°k magukat a kil√©p√©si t√°rgyal√°sok megkezd√©s√©re, referendumok sor√°t fogj√°k a diktat√≥rikus EU ir√°ny√≠t√°s ellen beadni a tagorsz√°gok, h√°tha a britekhez hasonl√≥an, tov√°bbi egyezm√©nyen k√≠v√ľli engedm√©nyeket is ki tudnak zsarolni. Cameron lemond√°s√°val es√©lyess√© ki√°ltott√°k ki a brit minisztereln√∂ki sz√©kre azt a Boris Johnsont, aki demokr√°ci√°t √≠g√©rt Br√ľsszel n√©lk√ľl m√°r a szavaz√°s el√Ķtt is. A kil√©p√©si sz√°nd√©kok bejelent√©s√©nek sor√°t a legnagyobb √©s leger√Ķsebb tag√°llam kezdte meg. Ha egy kisebb, gyeng√©bb pr√≥b√°lta volna meg els√Ķk√©nt, f√©l Eur√≥pa taposn√° laposra...

A kil√©p√©sen k√≠v√ľl nincs is m√°s lehet√Ķs√©g, mert a bent marad√≥k katonai ir√°ny√≠t√°ssal, a muszlim bev√°ndoroltat√°s miatti polg√°r -√©s muszlimok elleni k√ľls√Ķ √©s bels√Ķ h√°bor√ļkkal n√©zhetnek hamarosan - v√°rhat√≥an h√≥napokon bel√ľl - farkasszemet. A sort Szlov√°kia folytatn√° Kotleb√°√©k el√Ķterjeszt√©se szerint, igaz, a szlov√°k neon√°ci p√°rt lehet, hogy nem a legjobb alany referendum beny√ļjt√°si c√©lra, de a magyar t√°voz√°si sz√°nd√©k bejelent√©se sem lenne t√°voli l√∂v√©s. A beharangozott iszl√°m t√°mad√°s miatt, okt√≥berben elmaradhat a magyar n√©pszavaz√°s, mivel a h√°bor√ļ az el√Ķrejelz√©sek szerint m√°r szeptemberben kit√∂rhet Nyugat-Eur√≥p√°ban, de lehet, hogy lengyel-orosz vonalon is elind√≠tanak egy p√°rhuzamos zavarkelt√©st. A h√°bor√ļs k√©rd√©s egyenl√Ķre nyitott. √Ėssze kell v√°rniuk, hogy a legt√∂bb felt√©tel teljes√ľlj√∂n. K√©rd√©s, hogy az uni√≥s ir√°ny√≠t√°s √©s Merkel√©k elegend√Ķ terrorist√°t tudnak-e bevetni. K√∂z√©p, kelet √©s √©szak-eur√≥pai lakoss√°g a t√©li id√Ķszakban kiszolg√°ltatottabb. A britek √ļjabb n√©pszavaz√°st is ki√≠rn√°nak, √©s lehet, hogy ki is fognak a politikai helyzet alakul√°s√°t√≥l f√ľgg√Ķen (ha nem j√∂n minden √∂ssze, nem ez az els√Ķ cs√ļsz√°s a tervben), de a legt√∂bb tagorsz√°g nem sz√≠vesen v√°rn√° meg az amerikai s.2277-es t√∂rv√©ny elfogad√°s√°t √©s al√°√≠r√°s√°t, amire m√©g sor ker√ľlhet, ha nem tett√©k meg m√°r titokban az EU sunyi "vezet√Ķi", ahogy a TTIP t√°rgyal√°sait is titokban folytatj√°k.


Mindezek a t√∂rt√©n√©sek el√©g j√≥l elfedik a NATO csapat√∂sszpontos√≠t√°sait Lengyelorsz√°gban, √©s a t√∂r√∂korsz√°gi esem√©nyeket. Az USA "biztons√°gba" menek√≠tette a t√∂r√∂k√∂kt√Ķl diplomat√°it √©s csal√°dtagjaikat, mik√∂zben Oroszorsz√°g hatalmas hazai hadgyakorlattal mutat er√Ķdemonstr√°ci√≥t, b√°r Sz√≠ri√°ban k√∂z√∂sen bomb√°zz√°k az USA-val az ISIS √°ll√°sait. Term√©szetesen az oroszok az USA √°ltal t√°mogatott "felkel√Ķket" is l√∂vi, akik b√°natukban Eur√≥p√°ba akarnak "menek√ľlni", az USA pedig "v√©letlen√ľl" Assad er√Ķit. Sajnos a "felkel√Ķk" nem ritk√°n teszik maguk√©v√° a mond√°s l√©nyeg√©t: "ellens√©gem ellens√©ge a bar√°tom", vagyis gyakran fordulnak el√Ķ sz√≠riai felkel√Ķk is az ISIS soraiban, viszont butas√°g lenne azt gondolni, hogy az iszl√°mot Eur√≥pa sz√©tt√©p√©se √©s a bel√Ķle maradt konc sz√©toszt√°sa megrend√≠ten√© vagy meghatn√°. Ismerik ellens√©geiket √©s az ellen√ľk folytatott j√°tszm√°ikat is, ahogy azt is, hogy milyen szerepet sz√°ntak nekik a karmesterk√©nt ir√°ny√≠t√≥k. Az "Arab Tavasz" t√∂bbnyire felnyitotta az iszl√°m vezet√Ķi szem√©t.

Lassacsk√°n mindenki kezdi meg√©rteni, hogy amit politik√°nak neveznek, nem m√°s mint cionist√°knak, befektet√Ķknek, p√©nzembereknek, politikusoknak, fegyvergy√°rosoknak nevezett torz lelkivil√°g√ļak hatalmi harca, √©s szerepl√Ķi √∂sszefognak mindazok ellen, aki mer√©szelik venni a b√°tors√°got, hogy megv√©dj√©k magukat, csal√°djukat, n√©p√ľket, orsz√°gukat, identit√°sukat, erk√∂lcsi √©rt√©knorm√°ikat, vall√°sukat. A brit kil√©p√©s r√©mk√©pe 6 √©ve el√Ķsz√∂r teszi lehet√Ķv√©, hogy egyes tag√°llamok "nyomat√©kosan" javasolhass√°k, vagy ha √ļgy tetszik, k√∂vetelj√©k az uni√≥s szerz√Ķd√©sek √ļjrat√°rgyal√°s√°t, ami √°ltal cs√∂kken Br√ľsszel belesz√≥l√°sa a nemzet√°llamok d√∂nt√©seibe, b√°r a Lisszaboni Szerz√Ķd√©sbe m√°r megk√∂t√©sekor is az alapelvekkel √ľtk√∂z√Ķ orsz√°g-specifikus kit√©telek ker√ľltek. Ezt lehetne pozit√≠vumk√©nt is √©rt√©kelni, de ismerve az eur√≥pai korm√°nyok etnikai √∂sszet√©tel√©t, szinte biztos, hogy nem a lakoss√°gnak sz√°rmazik el√Ķnye bel√Ķle.
Mivel r√©szleteiben m√©g soha sem ker√ľlt teljesen kifejt√©sre, mit is jelent, √©rtelmezni kell, hogy mit is tartalmaz az EKB (Eur√≥pai K√∂zponti Bank) 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott tagorsz√°gok fel√© kiadott utas√≠t√°sa. Ez f√Ķleg az√©rt l√©nyeges, mert akadnak olyanok akik nem rendelkeznek, √©s korukn√°l fogva nem rendelkezhetnek sok√©ves r√°l√°t√°ssal √©s ismeretekkel, vagy a v√°ltoz√≥ k√∂r√ľlm√©nyeik csak az ut√≥bbi id√Ķben k√©nyszer√≠tett√©k r√°, hogy √©rdekl√Ķdjenek a mi√©rtek ut√°n. Teh√°t: az EKB utas√≠t√°sba adta, hogy az eur√≥pai gazdas√°gokat le kell √©p√≠teni.

Erre szolg√°lt a kiegyens√ļlyozatlan orsz√°gt√°mogat√°s, vagyis a gazdas√°gilag er√Ķs tagorsz√°gok feladata nem az volt, hogy a tagokat megk√∂zel√≠t√Ķleg egy szintre hozz√°k, amivel megakad√°lyozhatt√°k volna a tagorsz√°gokon k√∂z√∂tti elv√°ndorl√°st, er√Ķs√≠tett√©k volna a j√≥l szervezett √©s felosztott egy√ľttm√Ľk√∂d√©st, hanem c√©lul t√Ľzte ki a marad√©k ipar T√°vol-Keletre k√ľld√©s√©t, amit a profitorient√°ci√≥val pr√≥b√°lt magyar√°zni, √©s a j√≥l k√©pzett munkaer√Ķ elszipk√°z√°s√°t. A hiba az az ilyen (√°l)logik√°ban, hogy gyorsan elfogy a fizet√Ķk√©pes kereslet, van kivel termelni, de nincs kinek eladni. K√≠na ipari termel√©s√©nek 60-70%-√°t Eur√≥pa √©s az USA v√°s√°rolja fel. Ezt a felturb√≥s√≠t√°st fegyverk√©nt haszn√°lj√°k fel K√≠na ellen. A demogr√°fiai robban√°s alapfelt√©tele a meg√©lhet√©si lehet√Ķs√©gek b√Ķv√ľl√©se, viszont K√≠na eset√©ben az √°ttelep√≠tett eur√≥pai √©s amerikai ipar √≥ri√°si energiasz√ľks√©gletet jelent, amit K√≠na csak importb√≥l tud beszerezni, mivel az USA megakad√°lyozza a K√≠nai-tenger - g√°zlel√Ķhelyeinek - kiakn√°z√°s√°t. A ter√ľleti jog vitatott Jap√°n √©s K√≠na k√∂z√∂tt. A megegyez√©si pr√≥b√°lkoz√°sokat az USA blokkolja, els√Ķdlegesen az okinawai t√°maszpontj√°n √°llom√°soztatott jelent√Ķs atom √ľt√Ķer√Ķvel, m√°sodlagosan a k√∂zvetlen politikai √©s gazdas√°gi zsarol√°ssal, √©s ha sz√ľks√©ges, ak√°r mesters√©ges f√∂ldreng√©ssel is.


Az EKB utas√≠t√°s m√°sodik pontja, a nemzet√°llamok korm√°nyainak szuverenit√°si jogk√∂r√©nek minimaliz√°l√°sa. Ez az EU ir√°ny√≠t√°sba, √©s a tag√°llamok vezet√©s√©be bef√©rk√Ķz√Ķ, majd apr√≥donk√©nt gazdas√°gi b√©rgyilkosokkal (megveszteget√Ķkkel) korrump√°lt politikusok be√ľltet√©s√©t jelentette. K√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķk√©nt a kulcspoz√≠ci√≥kat m√°r saj√°t, erre a c√©lra kik√©pzett, fel√©p√≠tett politikusnak l√°tsz√≥, de val√≥j√°ban √ľgyn√∂kk√©nt tev√©kenyked√Ķkre cser√©lt√©k, ahol ez kor√°bban m√°r nem t√∂rt√©nt meg. A volt szocialista csatl√≥sorsz√°gokban ez m√°r alapb√≥l adott volt. Merkel, Putyin vagy Orb√°n-Gyurcs√°ny is ilyen kinevelt b√°b, vagy nevezhetj√ľk √ľgyn√∂k√∂knek is ezeket a szerepl√Ķket. Mindr√Ķl elmondhat√≥, hogy "k√∂z√∂s jellemz√Ķj√ľk a zsid√≥s√°ghoz k√∂t√Ķd√©s sz√°rmaz√°si szinten, √©s azt ezt el√Ķk√©sz√≠t√Ķ t√°mogat√≥k". Az EKB felettes szerve B√°zel, √©s B√°zelnek a FED, az amerikai, mag√°nk√©zben l√©v√Ķ jegybank, vagyis a Rothschildok.

A harmadik pont, a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t a bev√°ndoroltat√°ssal aktualiz√°ln√°k, terrorvesz√©lyre √©s migr√°nsok okozta polg√°rh√°bor√ļs helyzetre hivatkozva. Az ut√≥bbiakhoz m√°r kev√©s egy-egy robbant√°s vagy politikus meg√∂l√©se. Mindezek m√°r hat √©ve is megjelentek √≠r√°saimban a jelenlegi forgat√≥k√∂nyv szerint, kiv√©ve, hogy az amerikai katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t t√∂rv√©nybe is foglalj√°k az USA-ban, √©s a szen√°tus is megszavazza. A Lisszaboni EU elv√©gezte feladat√°t. √Ātj√°tszott√°k Eur√≥pa lakoss√°g√°nak szinte minden mozgathat√≥ √©rt√©k√©t megb√≠z√≥ik, b√Ľnt√°rsaik √©s saj√°t r√©sz√ľkre, mik√∂zben gondoskodtak saj√°t felel√Ķss√©grevonhatatlans√°gukr√≥l √©s s√©rthetetlens√©g√ľkr√Ķl. A brit n√©pszavaz√°s most lehet√Ķs√©get ad az √©rtelmi szerz√Ķk, a City of London sz√°m√°ra, hogy elhat√°rol√≥dhasson az eur√≥pai, Soros √°ltal a Bilderberg Group megb√≠z√°s√°ra bev√°ndoroltatott √©s felszerelt muszlim terrorist√°k Eur√≥pa ellen ind√≠tott h√°bor√ļj√°t√≥l.


A City of London nem a brit lakoss√°got v√©di, csak a territ√≥rium√°t, ami a F√∂ld 1/6 r√©sze. A Brit Birodalom a vil√°g t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t kirabolta. A "Londoni, R√≥mai √©s P√°rizsi-klubok √©s New York" az EU el√Ķdje, a K√∂z√∂s Piac megalak√≠t√°sa √≥ta fosztogatja megujjult m√≥dszerekkel √©s hajtja uralma al√° Eur√≥p√°t. Dinaszti√°k, amelyeket hol szabadk√Ķm√Ľveseknek, hol illumin√°tusoknak, hol bank√°rkasztnak nevez√ľnk, ugyanazt a n√©mileg v√°ltoz√≥, de m√°r √©vsz√°zadok √≥ta csak kieg√©sz√ľl√Ķ vezet√©s√Ľ csoportot takarja. Eltakar√≠tja ellenl√°basait √©s mindazokat, akik nem √©p√ľlnek be szervezeteikbe. Ha az emberek nem ilyen megvil√°g√≠t√°sban l√°tj√°k a k√∂rnyezet√ľket √©s √©let√ľket befoly√°sol√≥ folyamatokat, akkor azt sem tudhatj√°k, mi zajlik a fej√ľk felett a beleegyez√©s√ľk n√©lk√ľl. A legjobb √©s a legrosszabb is ugyanaz ebben a verkliben, nincs m√°s helyes l√°t√°sm√≥d, de √≠gy gondolkodva nem is lehet hib√°zni a t√©nyek felt√°r√°s√°ban, meg√©rt√©s√©ben...
Ezred√©ves tervez√©s √©s √°t√∂r√∂k√≠tett tapasztalatok t√∂mege ut√°n is gyakran hib√°znak. A gondolkod√≥, de mit sem sejt√Ķ "emberek" le tudj√°k gy√Ķzni az √©rzelemmentes logik√°t... mert emberek...

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#11 | Renegat - 2016.07.02. 14:13:28
A cenz√ļr√°zatlan hazai magyar nemzeti oldalak se maradjanak ki az aj√°nl√°sokb√≥l.A fut√°s.net egy j√≥l √∂ssze√°ll√≠tott inform√°ci√≥s webes csokrot szerkesztett √∂ssze majdnem a teljess√©g ig√©ny√©vel, amikb√Ķl √©rdemes t√°j√©koz√≥dni:

http://www.futas....ldalak.php

********************

Nigel Farage az EU Parlamentben elhangzott megsemmis√≠t√Ķ besz√©d√©ben alaposan felr√≥tta Angela Merkelnek elhib√°zott, autokratikus vezet√©si m√≥dszereit a korl√°tlann√° tett bev√°ndorl√°spolitik√°j√°val kapcsolatban, melynek s√ļlyos k√∂vetkezm√©nye a tag√°llamok elfordul√°sa az EU-t√≥l √©s N√©metorsz√°gt√≥l.

http://beforeitsn...78878.html

https://www.youtu...TfeCuoRSs4

http://www.philos...k/?p=12410

https://www.youtu...5e5fPKUPVE
#12 | Hegel - 2016.07.03. 15:16:23
Merkel tuti a vakolók parancsát hajtja végre - mindenáron junckerrel és csapatával...azok pedig a 3 vhra hajaznak..nem tudom mi hasznuk lesz abból ha minden országot ugy szétbaxnak mint aleppót ukrajnát és a többit....Csupa rom földön akarnak majd élni? miért nem mennek a marsra ott tán csak rom van...
#13 | spartakusz - 2016.07.03. 21:51:16
örömhír:

H√°l√°s k√∂sz√∂netem, hogy megn√©zhetem √©s √≠gy ha nem is szem√©lyesen de r√©szese lehettem a megeml√©kez√©s √ľnnep√©nek!
Els√Ķz√∂r felv√©telr√Ķl hallgass√°tok meg KARAUL T√ĀLTOST - majd ma megeml√©kez√©s √ľnnep√©t is!

https://www.youtu...Pk-qguDPtQ
1.

2.https://www.youtube.com/watch?v=1kKjQajnRmw

tisztelettel id. Kiss László
https://www.youtu...kKjQajnRmw
#14 | Renegat - 2016.07.05. 14:43:09
Oroszorsz√°g nagyon kem√©ny √©s tal√°n utols√≥ figyelmeztet√©se az Egyes√ľlt √Āllamok globalista neokon korm√°ny√°nak:

internetfigyelo.files.wordpress.com/2015/10/atom-bomb.jpg

https://internetf...z-usa-nak/

http://thesaker.i...n-warning/
#15 | Tulok - 2016.07.06. 15:32:10
A brit referendumon 2 billi√≥ doll√°ros vesztes√©get "elszenved√Ķ befektet√Ķk√∂n" k√≠v√ľl valakiknek ez nyeres√©gk√©nt szerepel. A brit, eg√©szen pontosan City of London hintapolitik√°ja k√©t dolgot biztosan defini√°l. Az egyik, hogy lebegtetik a lehet√Ķs√©get a kil√©p√©ssel √©s ezzel kih√ļzhatj√°k magukat az uni√≥s diktat√≥rikus d√∂nt√©sek hat√°lya al√≥l. A m√°sik, hogy egy√©rtelm√Ľv√© tett√©k, egy n√©pszavaz√°s "kev√©s" ahhoz, hogy ne tudn√°nak a lakoss√°g, a "v√°laszt√≥k" feje felett d√∂nt√©st hozni, ami egyen√©rt√©k√Ľ az osztr√°k liber√°lisok, vagy az EU senki √°ltal meg nem v√°lasztott "vezet√©se" szerinti v√©lem√©nyekkel, miszerint nem kell belesz√≥l√°si jogot adni a v√°laszt√≥knak a d√∂nt√©sekbe. A sz√©ps√©ghib√°ja annyi a dolognak, mint ahogy n√°lunk is, hogy az illegitim vezet√©s kijelenti mag√°r√≥l, hogy csak akkor sz√≥lhatunk bele sorsunkat √©rint√Ķ k√©rd√©sekbe, ha megk√©rdez√©s√ľnk a c√©ljaikhoz sz√ľks√©gesek. V√©geredm√©nyben semmi sem v√°ltozott a R√°kosi -√©s K√°d√°r-rendszerhez k√©pest, csak demokratikus, kip√°ra form√°z√≥ pelenk√°ba csomagolt√°k a kakit. Ezt "kultur√°ltan" autokr√°ci√°nak nevezik, magyarul diktat√ļr√°nak. Term√©szetesen Gizus is fej√©n tal√°lta sz√∂get, b√°r el√©g sokszor le√≠rtuk m√°r, hogy Merkel, Junker, de az √∂sszes szarh√°zi ugyanabban a "csapatban", vagyis b√Ľnband√°ban r√©szv√©nyes.

Ez √©rv√©nyes a nagyon kem√©ny orosz "figyelmeztet√©sre" is. A h√°bor√ļs fesz√ľlts√©ghez gerjeszteni kell a fesz√ľlts√©get. M√°sk√ľl√∂nben nem lehetne v√©szharangot kongatva egyre jobban megk√∂t√∂zni a gyan√ļtlan (n√°lunk m√°r rabszolga, nyugaton m√©g jobb√°gy szint√Ľ) lakoss√°got. A k√©t zsid√≥nak mondott kaz√°r-maffia oldal am√ļgy is kezd l√°tv√°nyosan sz√©tv√°lni. Val√≥sz√≠n√Ľleg Putyin, Netanjahu, valamint a Mossad f√Ķn√∂ke Yossi Cohen megbesz√©l√©se az orosz-izraeli katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©sr√Ķl is annak a tervnek a r√©sze, amir√Ķl m√°r annyiszor √≠rtam (Eur√°zsiai Uni√≥, Kaz√°ria √ļjb√≥li l√©trehoz√°sa, √©s budapesti logisztikai k√∂zpont). Mindenesetre Izrael, h√Ľs√©ge jelek√©nt, orosz g√°zipari v√°llalatnak adn√° √°t a ciprusi √°lbankfoszt√°sn√°l m√©g orosz-Goldman-Sachs koncesszi√≥ba ellopott Leviathan -√©s Tamar tengeri g√°zmez√Ķk kiakn√°z√°si jog√°t, orosz felt√©telk√©nt a k√∂z√∂s hadgyakorlat √©s a "katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©s" jegy√©ben. M√°s √©rdekeltek labd√°ba sem r√ļghatnak, mert a tulajdonosok vagy megsz√°ll√°s alatt √°llnak, vagy halottak, mint Kadhafi...
Az orosz √©rdekek biztos√≠tj√°k, hogy a Gazprom nyugodtan kitermelhesse arab, muzulm√°n t√°mad√°s mentesen a g√∂r√∂g√∂k, t√∂r√∂k√∂k, l√≠biaiak, palesztinok, sz√≠riaiak g√°zk√©szleteit az adott ter√ľletr√Ķl, mindezt √ļgy, hogy az √©rintettek az "orosz sz√∂vets√©gest" nem t√°madj√°k meg. F√Ķleg az√©rt, mert Oroszorsz√°g rendelkezik operat√≠v, h√≠rszerz√Ķ, taktikai √©s strat√©giai eszk√∂z√∂kkel, valamint f√ļr√°si √©s kitermel√©si gyakorlattal, a megf√©leml√≠t√©shez sz√ľks√©ges, direkt erre a feladatra l√©trehozott √©s legy√°rtott hatalmas hadihaj√≥kkal is.
Putyin, mint a Gazprom f√Ķ r√©szv√©nyese is nagyot kasz√°l, √©s Izrael is j√≥l j√°r, mert v√©dettebb√© v√°lik a r√©gi√≥ban. Az "amerikai (AIPAC) egy√ľttm√Ľk√∂d√©s" meg le van ejtve. Lehet, hogy az Izrael-p√°rti Hillary ez√©rt nem lesz eln√∂k?
Innent√Ķl m√°r √©rthet√Ķ is, hogy mi√©rt is akarnak h√°bor√ļt a m√°sik oldali kaz√°r-maffia zsid√≥i (t√∂bbsz√∂r √≠rtam m√°r arr√≥l, hogy a Bilderberg Group sem egys√©ges).
#16 | Renegat - 2016.07.06. 19:49:45
Meglepet√©sszer√Ľ inform√°ci√≥t hozt√°l Tulok mester.A politika valamint a politikusok a legnagyobb szellemi qrv√°k a vil√°gon, amit √Ķk re√°lpolitik√°nak bec√©znek, mint ahogy Kissinger elh√≠res√ľlt mond√°sa sz√≥lt: -Amerik√°nak nincsenek bar√°tai, csak √©rdekei vannak....T√∂r√∂korsz√°g √©s Izrael a sz√°m√°ra legel√Ķny√∂sebb poz√≠ci√≥ba helyezkedik, most az er√Ķsebb oroszokkal fl√∂rt√∂l.Obama √©s az AIPAC hamarosan pof√°ra esik, mert van kevez√Ķbb √ļj sz√∂vets√©ges, aki a geszteny√©t is kikaparja nekik katonai, gazdas√°gi egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√ľk√©rt, lojalit√°suk√©rt cser√©be.Nesze neked "geopolitika"...!

Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k √©s az izraeli minisztereln√∂k Benyamin Netanjahu √ļgy d√∂nt√∂tt a j√ļnius 7.-i tal√°lkoz√≥n Moszkv√°ban, hogy elm√©ly√≠ti a katonai kapcsolatait az orosz √©s az izraeli fegyveres er√Ķk k√∂z√∂tt. -"Debka File" kiz√°r√≥lagosan katonai √©s h√≠rszerz√©si forr√°sok jelent√©se szerint.Ez egy t√∂rt√©nelmi d√∂nt√©s volt, amely a v√©g√©t jelenti az IDF egyed√ľl√°ll√≥ kapcsolat√°nak az amerikai hadsereggel.Az IDF katonai h√≠rszerz√©s √°g vezet√Ķje, Hertzi Hal√©vi vez√©r√Ķrnagy √©s Mossad f√Ķn√∂ke Yossi Cohen is r√©szt vett a tal√°lkoz√≥n.

A forr√°sok szerint a Putyin √©s Netanjahu √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy k√∂z√∂s hadgyakorlatot tartanak az izraeli √©s az orosz haditenger√©szeti-√©s l√©gi er√Ķk ezen a ny√°ron, r√©szek√©nt a kib√Ķv√≠tett kapcsolatok els√Ķ szakasz√°nak. Ez lesz az els√Ķ alkalom a modern K√∂zel-Keleti hadt√∂rt√©netben, hogy az orosz katonai rep√ľl√Ķg√©pek fognak felsz√°llni egy arab orsz√°gb√≥l, a Sz√≠riai Hmeymim l√©gib√°zisr√≥l √©s orosz hadihaj√≥k vonulnak ki Tartus √©s Latakia tengeri kik√∂t√Ķb√°zisokr√≥l, k√∂z√∂s man√Ķvereket v√©gezve az izraeli l√©gier√Ķvel √©s haditenger√©szettel.Putyin √©s Netanjahu megbesz√©l√©se szerint a k√∂z√∂s hadgyakorlatot a sz√°razf√∂ldt√Ķl t√°vol v√©gzik annak √©rdek√©ben, hogy mindk√©t f√©l meg√Ķrizze katonai titkait amennyire csak lehets√©ges.(Ha ezt Galuska Galagonyovics meg√©rhette volna!)

Debka File katonai forr√°sok hozz√°teszik, hogy megel√Ķzve a k√∂z√∂s hadgyakorlat mechanizmus√°t, amely koordin√°lja az orosz √©s izraeli katonai rep√ľl√Ķg√©pek mozg√°s√°t, a sz√≠riai l√©gt√©r Izrael sz√°m√°ra kib√Ķv√ľl. Az eml√≠tett forr√°sok, a k√©toldal√ļ d√∂nt√©s √©rtelm√©ben kijelentik, hogy a k√∂z√∂s hadgyakorlat egy el√Ķzetes meg√°llapod√°shoz, az izraeli Leviathan √©s Tamar tengeri g√°zmez√Ķknek orosz g√°zipari v√°llalatok √°ltali kitermel√©s√©hez van k√∂tve...√ćgy m√°r minden vil√°gos, a Gazprom v√©gzi a fejleszt√©st az izraeli tengeri g√°zmez√Ķk kitermelhet√Ķs√©g√©re √©s exportja sz√°m√°ra.

i0.wp.com/osnetdaily.com/wp-content/uploads/2016/06/Levyatan.jpg

http://osnetdaily...ng-summer/

http://gizadeaths...-wargames/

http://osnetdaily...p-vs-iran/

**************************

Hazai h√≠r.A FIDESZ √©s Varga Mih√°ly nemzetgazdas√°gi miniszter teljesen megh√ľly√ľlt.Ebb√Ķl m√©g gyilkol√°sz√°s is lehet.√ćgy ker√ľlik meg a bev√°ndorl√≥ kv√≥tareferendumot, ami teljesen √©rtelmetlenn√© v√°lik.

"Botr√°ny: 250 ezer "kultur√°lisan beilleszthet√Ķ" (?????) munkaer√Ķt szabad√≠tana r√°nk a nemzetgazdas√°gi miniszter"

http://www.168ora...47038.html

http://www.balrad...yeritenek/

http://szentkoron...miniszter/

A szentkoronaradio m√°r nem el√©rhet√Ķ, de itt van helyette m√°s forr√°s:

kolozsvarospontcom
http://kolozsvaro...

(M√°sk√©ppen nem k√ľldhettem el, a "pont" sz√≥cska hely√©re pont √≠r√°sjelet kell tenni √©s a keres√Ķbe bem√°solva √≠gy leh√≠vhat√≥ az oldal-val√≥sz√≠n√Ľ cenz√ļr√°zz√°k, vagy korl√°tozz√°k el√©rhet√Ķs√©g√©t.)
#17 | Hegel - 2016.07.07. 20:44:15
A migrik ellen val√≥ ellenkez√©sre most varga tal√°lta fel a cs√∂v√∂n a likat mert a v√©gc√©l nekik ez! : http://sajathir.b...ore5603391 Hogy az eur√≥pai emberek ugyanilyen indentit√°sn√©lk√ľli √©hez√Ķ band√°v√° v√°lj√©k, ne tudja se sz√°rmaz√°s√°t se √∂nmag√°t valamelyik n√©pess√©gbe emberfajt√°ba besorolni...

Jah mint amit egyik libsink mondott ha kell cigány vagyok ha kell néger stb....

Nincs t√ľrelm√ľk kiv√°rni pedig a cig√°ny lakoss√°g eg√©sz sz√©pen betagoz√≥dik a feh√©rek k√∂z√©, √©s valamelyest m√©g integr√°l√≥dnak is legal√°bbis a f√Ķv√°ros egyes helyein....ahol kevesebben vannak mint a t√∂bbs√©giek, l√°tj√°k a norm√°lisabb (mihez k√©pest?) √©letvitelt √©s ut√°nozz√°k viszonylag sikerrel, hogy azt√°n mib√Ķl teremtik meg r√°val√≥t, h√°√°t p√©ld√°nak meg ott a politikai elit.

Valamelyik multi meg varr√≥n√Ķket akar mexik√≥b√≥l behozni...baxus vigye amerik√°ba k√∂zelebb van...van itt varr√≥n√Ķ el√©g csak adjon nekik norm√°lis b√©rt....Meg van sok mk tanits√°k meg √Ķket ipari g√©pen dolgozni mert eg√©szen m√°s mint a ht-n elvacakolni.

Olyan gyorsak, el√Ķsz√∂r √ľltem el√© fejemet vertem mert ber√°ntott az anyaggal.
Azokat is megkell tanitani +minimum magyar nyelvre...
http://24.hu/belf...-munkajat/
#18 | Hegel - 2016.07.09. 12:14:12
De j√≥ lenne CDre elmenteni mert m√°r p√°rszor elt√ľntett√©k neki az el√Ķad√°sait. B√°r olcs√≥k a cdi de most nincs r√°val√≥m....az√©rt hallgass√°tok meg mert nagyon id√Ķszer√ľ mind√Ķnknek h√°tm√©g a politikusoknak IS!

https://www.youtu...ture=share

https://www.youtu...ture=share

https://www.youtu...dtTGMA1538

Ugyanis nem hiszem el azt a sok kital√°lm√°nyt amit a googet hungaryn √∂sszehordanak ijesztget√©s√ľl a h√ľll√Ķ fajr√≥l vel√ľnk kapcsolatban.... az √°llit√≥lagos elit nem h√ľll√Ķ hacsak a szive nem az √©s nem fk marad√©k hanem csak moh√≥ √©rz√©ketlen belteny√©szet, h√°t mint ilyen lehet is egyfajta v√©rvonal....de ez ink√°bb a fej√ľkben jelenik meg mint √∂r√ľlet.

Toth egyiptomban irni olvasni kultur√°ra tanitotta az embereket, nem homo sapiens volt hanem ennek a bemutatott filmnek egyik tagja a 2.60 magasakb√≥l....el√Ķz√Ķ civiliz√°ci√≥ emberei akiknek a skyt√°khoz - magyarokhoz valami k√∂z√ľk volt.

√ČS! ha valaki azt gondolja mi√©rt teszem ide azonkiv√ľl hogy szeretn√©m CDre lementeni h√°tha valaki megtenn√©...t√∂m√©ny politika mi√©rt akarj√°k n√©p√ľnket elt√ľntetni nyelv√ľnkkel egyetemben.

Mit is mondanak az √ēsi j√≥slatok? A szak√°k n√©pe emeli fel a fej√©t el√Ķsz√∂r...na ez az ami√©rt t√∂nkre akarj√°k tot√°l tenni a magyarokat √©s csatolt n√©peit mert ezt nem akarj√°k hiszen az uralmuk v√©g√©t is jelenti.

Hát jó lenne ha már hamarabb vége lenne ennek a haláltáncnak....

Ha valaki emlékezik a filmekben(MatekK) A szivárványos zászló egészen mást jelentett és mintha direkt lejáratásnak választották volna ki a buziknak.
#19 | Renegat - 2016.07.10. 13:19:39
K√ľlpolitikai kaleidoszk√≥p - glob√°lis trendek, el√Ķrejelz√©sek.

(A szövegbe ágyazott linkek is fontosak.)

http://ladarayinf...tions.html

http://smoloko.com/

*****************************

Az anglo-amerikai cion-globalista b√Ľn√∂z√Ķ elit k√©ptelen j√≥zan √©sszel felfogni, ha kirobbantj√°k a 3.vil√°gh√°bor√ļt az t√©nyleg az "utols√≥ lesz az emberis√©g t√∂rt√©nelm√©ben".(Gorbacsov)Az USA pusztulna els√Ķnek, ahol legal√°bb 1000 √©vig m√©g a f√Ľ sem n√Ķne ki, pl√°ne ha a nagy erej√Ľ robban√°sok okozta tektonikai hat√°sok, f√∂ldreng√©sek miatt el√∂nten√© a f√∂ldr√©szt a tenger.A NATO vez√©rkari tisztjei h√ľlyes√©geket besz√©lnek, nem l√©tezik korl√°tozott l√©pt√©k√Ľ atomh√°bor√ļ.Akkor mindent bele adnak, pusztuljon az ellens√©g.Ha a saj√°t atom arzen√°ljukat csak a segg√ľk alatt robbantan√°k fel, m√°r az is t√∂bbsz√∂r√∂sen el√©g lenne a f√∂ldi √©let teljes elpuszt√≠t√°s√°hoz.Akkor meg mi ez a nem l√©tez√Ķ orosz, ir√°ni t√°mad√≥ h√°bor√ļs vesz√©lyre hivatkoz√≥ folytonos neokon h√Ķb√∂rg√©s, hisztiz√©s, amikor a NATO vonultatja fel nukle√°ris haderej√©t Oroszorsz√°g hat√°rai ment√©n.Ez m√°r nem konvencion√°lis √©rtelemben zajl√≥ h√°bor√ļ lenne, hiszen √©rtelm√©t veszti a ter√ľletfoglal√≥, orsz√°gfoglal√≥ "h√≥d√≠t√°s", mivel a sz√©tl√Ķtt √©s sug√°rfert√Ķz√∂tt ter√ľlet az √©let fennmarad√°s√°ra is alkalmatlann√° v√°lik.Nem √©rtem a nyugati "uralkod√≥ elit" felfokozott hal√°lv√°gy√°t, jobban f√©lnek az √°ltaluk ki-√©s felforgatott hamis, hazug vil√°guk meg√©l√©s√©t√Ķl (√©s b√∂rt√∂nbe ker√ľl√©s√ľkt√Ķl...!), mint a biztos hal√°lt√≥l?

http://vilaghelyz...ogspot.hu/

http://alternativ...seget.html

http://alternativ...vivni.html

https://internetf...nk-kozott/

http://www.hidfo....gfeleloje/

Minden √©rv√©nyben l√©v√Ķ nemzetk√∂zi jogot, meg√°llapod√°st √∂nk√©nyesen felr√ļgnak:

"Az √ļj EU-NATO paktum megv√°ltoztatta Eur√≥pa alkotm√°nyos rendj√©t √©s err√Ķl 'senki' nem tud!"

http://alternativ...tatta.html

http://deutsche-w.../#cxrecs_s
#20 | Renegat - 2016.07.15. 11:45:27
Franciaorsz√°gi terror az Eifel torony √°rny√©k√°ban.Eddig 84 halott, t√∂bb mint 100 sebes√ľlt.Na vajon kik az elk√∂vet√Ķk...√©s megb√≠z√≥ik??

http://allnewspip..._Again.php

https://www.thegu...is-vehicle

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum