NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Sokba ker√ľl a hal√°lod...
Sokba ker√ľl a hal√°lod...F√Ķleg neked! √Čs nem csak az√©rt, mert sz√°modra az √©leted a legdr√°g√°bb. Kem√©nyen meg kell dolgoznod az√©rt, hogy meghalhass. √Čleted v√©g√©ig fizetned kell gyilkosaid munkab√©r√©t, √°llnod kell √©letvitel√ľk k√∂lts√©geit √©s finansz√≠roznod kell j√≥l√©t√ľket. A nem √©ppen sz√≠vder√≠t√Ķ c√≠m egy √∂sszefoglal√°st is takar arra vonatkoz√≥an, hogy az ismert m√≥dszereken - gy√≥gy√°szat, gy√≥gyszeripar, betegs√©ggy√°rt√°s, el√Ķ√≠rt √©s t√°mogatott kezel√©sek, sz√°nd√©kos m√©rgez√©sek, fert√Ķz√©sek, vegyi permetez√©sek, pszichikai megnyomor√≠t√°s "technol√≥gi√°ja", mesters√©ges glob√°lis felmeleg√≠t√©s √©s f√∂ldreng√©sek, sz√∂k√Ķ√°rak, vulk√°nkit√∂r√©sek, megpiszk√°lt id√Ķj√°r√°s-v√°ltoz√°son - k√≠v√ľl, milyen egy√©b tev√©kenys√©gek puszt√≠tj√°k a lakoss√°got, amelyek nem a v√©letlen √©s a term√©szet m√Ľvei, √©s nem is a felel√Ķtlens√©g√©. Kitervelt √©s m√≥dszeresen v√©grehajtott, burkolt √©s t√∂bb√©-kev√©sb√© j√≥l √°lc√°zott √©let elleni t√°mad√°sok sokas√°g√°t fedezhetj√ľk fel, ha figyelmesen szeml√©l√Ķd√ľnk torzz√° √©s embertelenn√© form√°lt vil√°gunkban. Kezdve az "√©let megr√∂vid√≠t√©s√©nek" fondorlatosan elrejtett eszk√∂zeit√Ķl a l√°tv√°nyos n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°snak √°lc√°zott rabszolgatart√°s t√∂rv√©nyek, jogszab√°lyok √©s egyezm√©nyek k√∂z√© szor√≠tott kiterjeszt√©s√©ig. Sz√©les spektrumban vonultatj√°k fel a lass√ļ, de a term√©szetest√Ķl m√©gis gyorsabb hal√°l int√©zm√©ny√©nek m√≥dszereit. De ha meg sem sz√ľletik a felesleg, kevesebbe ker√ľl a "takar√≠t√°s"...


Nem vagyok egyed√ľl azzal az √©szrev√©telemmel, hogy az ut√≥bbi √©vekben nagyon megszaporodtak a r√°kos √©s kering√©si rendszert √©rint√Ķ betegs√©gek, de f√Ķleg az ilyen betegs√©gek miatti elhal√°loz√°sok. A "programozott hal√°l" eddig a k√∂ztudatban csak k√°lium-kloridos s√≥m√©rgez√©s, eg√©szs√©gtelen t√°pl√°lkoz√°s, k√∂rnyezeti t√©nyez√Ķk, vegyszerek, megemelkedett UV sug√°rz√°s, m√©rgez√Ķ vakcin√°k √©s hasonl√≥, val√≥di vagy hamis magyar√°zatokkal ell√°tott, val√≥s vagy kital√°lt √°rtalmak eredm√©nyek√©nt jelentek meg a "riogat√°sok" hossz√ļ sor√°ban. A 90 √©v √©s e feletti √©letkor√ļak szervezete ugyan azt jelzi, hogy valami nem stimmel az ugyanolyan k√∂rnyezetben √©let√©t le√©l√Ķ 90 √©ves √©s a k√©tharmadnyi √©letet le√©l√Ķ 60 √©ves kor√°ban elhal√°loz√≥ elhaszn√°l√≥d√°s√°n√°l. A 90 √©ves ugyanabban a k√∂rnyezetben is le√©li azt a 60 √©vet, amelyben a k√©s√Ķbb sz√ľletett 60 √©ves. A 30 √©vvel fiatalabb elhal√°lozik, pedig m√©g lehetne 30 √©ve, hogy behozza a 90 √©vet √©lt ember pluszban le√©lt idej√©t. Mindezt csak az√©rt tudja a 90 √©ves szervezet, mert egy technikailag, orvosilag ugyan fejletlenebb, de emberk√∂zpont√ļbb vil√°gban sz√ľletett.

Gyakorlatilag mondhatjuk azt is, hogy √°tlagosan az 50 felettiek egyre t√∂bb betegs√©ggel, √©s egyre kevesebb munkav√©gz√©si k√©pess√©ggel rendelkeznek ma, amikor a multik r√°j√∂ttek, hogy az olcs√≥bb munkaer√Ķ a jelenleg rendelkez√©sre √°ll√≥ lakoss√°g elszeg√©ny√≠t√©s√©vel is l√©trehozhat√≥, nem csak "importb√≥l". 75-85 √©ves emberek temetik el 50-60 √©ves gyermekeiket. Munkav√©gz√©s szempontj√°b√≥l ide√°lis a 18-45 √©v k√∂z√∂tti koroszt√°ly, term√©szetesen a munk√°ltat√≥k (rabszolgatart√≥k) sz√°m√°ra, b√°r az id√Ķsebb koroszt√°ly szakmai tapasztalat√°nak elveszt√©se szinte felm√©rhetetlen vesztes√©g. De kinek kell a mindent felzab√°l√≥ automatiz√°l√°s mellett annyi tapasztalt szakember? A fiatal munkav√°llal√≥k ugyan tapasztalatlanabbak, viszont fele, harmada b√©rrel is be√©rik. Ez ut√≥bbi miatt sz√∂vetkeztek a "munk√°ltat√≥k" a szeker√ľket tol√≥ politikai prostitu√°ltakkal, akiket politikusoknak is neveznek "n√©ha" a haza√°rul√≥, tolvaj, gazember, gyilkos jelz√Ķk√∂n k√≠v√ľl. Hasonlatk√©nt n√©zz√ľk meg, mi t√∂rt√©nik akkor, ha a t√∂m√©ny savba - legyen, 96%-os - vizet t√∂lt√ľnk? A sav t√∂m√©nys√©ge cs√∂kken. Egy fejlett t√°rsadalom felh√≠g√≠t√°sa tud√°shi√°nyos egyedekkel min√Ķs√©groml√°st eredm√©nyez. A tud√°s meg√Ķrz√©se √©s tov√°bbad√°sa csak azoknak "fegyver", akik er√Ķszakkal l√©trehozz√°k a hi√°ny√°t.


M√°r a csapb√≥l is az folyik, hogy el√∂regszik Eur√≥pa lakoss√°ga, √©s az USA l√©leksz√°ma is csak a bev√°ndorl√°s miatt nem cs√∂kken, mik√∂zben folyamatosan rettegnek a bolyg√≥ t√ļln√©pesed√©s√©t√Ķl. Annyira f√©lnek, hogy minden eszk√∂zzel pr√≥b√°lj√°k cs√∂kkenteni a l√©leksz√°mot, de Eur√≥p√°ba t√Ľzzel-vassal betelep√≠teni kell. A Gates -√©s neje-f√©le steriliz√°ci√≥s kutat√°sok finansz√≠roz√°sa id√Ķr√Ķl-id√Ķre felborzolja a ked√©lyeket. Az ilyen √©s hasonl√≥ "hamis z√°szl√≥s hadm√Ľveletek" (false flag) k√©t, j√≥l meghat√°rozhat√≥ c√©lt szolg√°lnak. A n√©pess√©g cs√∂kkent√©s√©t √©s a megmarad√≥k kezelhet√Ķ rabszolg√°kk√° t√©tel√©t. Olvasatukban, vegyes, kevert n√©pess√©g l√©trehoz√°s√°t. Mindezt teszik a lakoss√°g beleegyez√©se n√©lk√ľl, demokratikus d√∂nt√©seknek nevezve a legs√∂t√©tebb terrort.
A "demokrácia" néphatalmat jelent (Link):

"ahol hatalmi f√©kekkel √©s ellens√ļlyokkal biztos√≠tj√°k a t√°rsadalom j√≥l szab√°lyozott m√Ľk√∂d√©s√©t, mint p√©ld√°ul a k√∂zhatalom gyakorl√≥inak kiz√°r√≥lagos hatalomra t√∂r√©s√©nek a megakad√°lyoz√°s√°t, a t√°rsadalmi igazs√°goss√°got √©s a j√≥l√©ti t√°rsadalom megval√≥sul√°s√°t"

A klasszikus defin√≠ci√≥ t√∂bbi r√©sz√©t sem tal√°ljuk a "demokratikusnak nevezett rendszerekben". Ennek a demokr√°cia n√©lk√ľli demokr√°ci√°nak a nev√©ben ind√≠t h√°bor√ļkat az amerikai korm√°nyt ir√°ny√≠t√≥ zsid√≥nak nevezett vezet√©s √©s az eur√≥pai csatl√≥s√°llamok sz√∂vets√©ge szint√©n zsid√≥nak nevezett, de val√≥j√°ban az el√Ķny√∂k miatt kaz√°r √©s szef√°rd, zsid√≥nak √°lc√°zott cionista h√°tt√©rhatalma. Ahhoz, hogy valaki cionista legyen, nem felt√©tlen√ľl kell zsid√≥nak lennie, b√°r a v√©rfert√Ķz√∂tt sz√°rmaz√°s el√Ķny, "j√≥ aj√°nl√≥lev√©l", de "a puding pr√≥b√°ja az ev√©s". Automatikusan nem j√°r el√Ķjog. Az igazi "g√∂r√∂g-t√≠pus√ļ" demokr√°ci√°ban jogon k√≠v√ľli, jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©g n√©lk√ľli rabszolg√°k tartj√°k el, szolg√°lj√°k ki √©s sz√≥rakoztatj√°k hal√°lukkal a szavazati joggal rendelkez√Ķ "szabadokat" √©s az "uralkod√≥ oszt√°lyt". Ez az NWO kialak√≠t√°s alatt √°ll√≥ r√©gi-√ļj vil√°ga. Tanulm√°nyk√©nt ehhez kellettek a sohasem megval√≥sul√≥ "szocialista √©s kommunista rendszerek".


Az USA √©s Eur√≥pa jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©gt√Ķl megfosztott √°llampolg√°rai m√©g alig vett√©k √©szre, hogy a nyakukba telepedett "egy gazd√°j√ļ p√°rtok" csak arra hivatottak, hogy a demokratikus jog√°llam l√°tszat√°t keltve √©s r√° hivatkozva, egym√°st √©s megb√≠z√≥ikat seg√≠tve kirabolj√°k √©s eladj√°k rabszolg√°nak lakoss√°gukat, ezzel felsz√°molva fizet√Ķk√©pes kereslet√ľket is. A l√°tsz√≥lagos "p√©nz√ľgyi √∂ngyilkoss√°g" szerves r√©sze a piaci evol√ļci√≥nak, a sz√Ľk√ľl√Ķ fizet√Ķk√©pes kereslet megszerz√©s√©√©rt, mik√∂zben cs√∂kkentik a T√°vol-Kelet bev√©teleit. Az orsz√°gnak nevezett v√°llalatok egy-egy nagyobb konzorcium r√©sz√©t k√©pezik alacsonyabb szinten. A konzorciumok kl√°nokba t√∂m√∂r√ľlnek, √©s a leger√Ķsebb kl√°nok adj√°k meg a k√∂vetend√Ķ ir√°nyvonalakat. N√©mi √°trendez√Ķd√©si lehet√Ķs√©get tartalmaz a "rendszer", b√°r az ilyen lehet√Ķs√©gekn√©l is megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ, a tranzakci√≥ nem r√©sze-e a tervnek? Csakhogy az eg√©sz NWO-s elk√©pzel√©s s√°nt√≠t. Kit fognak kirabolni a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s" jegy√©ben, ha m√°r nincsenek orsz√°gok, √∂n√°ll√≥ n√©pcsoportok? M√°r jelenleg is egym√°st fosztogatj√°k a hatalom√©rt, pedig m√©g l√©tre sem j√∂tt az egys√©ges vil√°g√°llam, √©s mire csak a mag marad, mindenki, az elnyomottak is tudj√°k, hogy mi t√∂rt√©nt √©s t√∂rt√©nik.


M√°r jelenleg is egyre nagyobb probl√©m√°t jelent a vil√°g politikusai sz√°m√°ra, hogy hazugs√°gaikat rendre a fej√ľkre olvass√°k. Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy a glob√°lis felmeleg√≠t√©st ember okozta felmeleged√©snek nevez√Ķ "politikai megb√≠zott" naprak√©sz statisztik√°val rendelkezik; mennyi ember h√ľly√≠thet√Ķ m√©g, h√°nyan √©rdektelenek, hogy nagy-e az ellenz√Ķ megt√©veszthetetlenek t√°bora, elegend√Ķ-e a megfizetett v√©lem√©ny√Ľek sz√°ma? Megbuktak a 9/11-el, kider√ľlt, hogy prevent√≠v atomcsap√°sk√©nt atomfegyvereket haszn√°lnak, f√∂ldreng√©seket id√©znek el√Ķ, vegyi-permetez√©sekkel m√©rgezik l√©gk√∂rt, a fl√≥r√°t √©s faun√°t, de f√Ķk√©nt az embereket. L√°tv√°nyosan lebuktak a H1N1 j√°rv√°nyukkal √©s a gyilkos vakcin√°ikkal, a mesters√©gesen l√©trehozott egy√©b j√°rv√°nyokkal √©s minden emberis√©gellenes tev√©kenys√©g√ľkkel, kezdve a mesters√©ges napkit√∂r√©sekt√Ķl a r√°di√≥akt√≠v szennyez√©sekig. 2010. nyar√°n hozt√°k l√©tre a 2011-eleji "Arab Tavaszt" kiv√°lt√≥ √©lelmiszerhi√°nyt, majd 2011. okt√≥ber√©ben m√°r megkezdt√©k a vulk√°nok felhaszn√°l√°s√°t a l√©gk√∂r k√©nr√©szecsk√©s el√°raszt√°s√°hoz, a tev√©kenys√©g √©l√©n azzal az Egyes√ľlt Kir√°lys√°ggal, aki most ki szeretne l√©pni a kifosztott EU-b√≥l √©s akik a 2009. december 19-21. k√∂z√∂tt tartott Koppenh√°gai "kl√≠macs√ļcs" hamis adatait szolg√°ltatta. A "k√©nes k√≠s√©rlet", az "intrav√©n√°s k√©nes aeroszol" brit-amerikai projektje olyan "mell√©khat√°sokkal" b√≠r, mint egyes gy√≥gyszerek hasznoss√°g√°t√≥l t√≠zszer hosszabb √°rtalmass√°gi list√°ja: idegrendszeri hat√°sok √©s magatart√°sbeli v√°ltoz√°sok, zavar a v√©rkering√©sben, sz√≠vk√°rosod√°s, k√°ros hat√°sok a szemre √©s a l√°t√°sra, szaporod√°si neh√©zs√©gek, immunrendszer k√°rosod√°s, gyomor √©s gasztrointesztin√°lis rendelleness√©gek, k√°rosodott m√°j √©s vese funkci√≥k, hall√°shib√°k, zavarok a hormon√°lis anyagcsere rendszer√©ben, b√Ķrgy√≥gy√°szati probl√©m√°k, r√°k, fullad√°s, t√ľd√Ķemb√≥lia, √©s m√©g sorolhatn√°nk. Ha valaki k√≠v√°ncsi, hogy a kipermetezett anyagoknak milyen hat√°saival kell sz√°molni, t√°j√©koz√≥dhat a Lenntec oldal√°n: Link √©s p√©ldak√©nt a fentebb eml√≠tett k√©nr√Ķl, ha kiv√°lasztjuk a leg√∂rd√ľl√Ķ list√°b√≥l: Link


A Lenntech munk√°b√≥l √©s objekt√≠v t√°j√©koztat√°sb√≥l √©l, nem √ļgy mint egyes, p√©nz√©rt mindenf√©le hazugs√°g bizonygat√°s√°ra megv√°s√°rolhat√≥ orsz√°gos tisztif√Ķorvosok vagy megmond√≥emberek, m√Ľsorvezet√Ķk, "politikusok", b√≥logat√≥ talpnyal√≥ik √©s orvosok. Persze a m√©rgek, v√≠rusok √©s bakt√©riumok bead√°sa √©s terjeszt√©se ellen a lakoss√°g egyre nagyobb r√©sze l√©p fel akt√≠v vagy passz√≠v ellen√°ll√°ssal, amivel p√°rhuzamosan er√Ķs√∂dik a m√°sik oldali szabads√°gjogi korl√°toz√°sok kialak√≠t√°sa is. A t√∂r√∂k puccsk√≠s√©rlet l√≥l√°ba olyan val√≥szer√Ľtlen egybees√©s a paksi reaktorhib√°val √©s az √ļjabb francia mer√©nylettel, mint amennyire sz√ľks√©ges, hogy amerikai katon√°k v√©dj√©k meg az eur√≥pai lakoss√°got a sz√≠v√©lyesen beinvit√°lt ISIS terrorist√°kt√≥l. Mintha "√ļgy r√©mlene", err√Ķl m√°r hat √©vvel ezel√Ķtt is √≠rtam volna, √©s az elm√ļlt √©vek sor√°n rendszeresen, el√Ķre jelezve a vesz√©lyt. Hogy mit akarnak, pontosan √©s j√≥l el√Ķre l√°that√≥ volt √©s most is igazolj√°k a kor√°bbi k√∂vetkeztet√©seim. Val√≥ban sokba ker√ľl a hal√°lunk, nek√ľnk, mert saj√°t p√©nz√ľnk√∂n hoznak idegen hader√Ķt Eur√≥p√°ba, h√°tha kev√©s, vagy megb√≠zhatatlan az eur√≥pai a nemzetek elnyom√°s√°hoz. A t√∂r√∂k puccs eset√©ben a mindenki √°ltal ismert maffi√≥z√≥, ISIS-el √ľzletel√Ķ, terrorist√°kat kik√©peztet√Ķ √©s felfegyverz√Ķ b√Ľn√∂z√Ķ Erdogan mellett sz√≥lalt fel minden korrupt √©s hazug politikus az USA-t√≥l Oroszorsz√°gig. Donald Trump-t√≥l Jim Carrey-ig, Lavrovt√≥l Merkelig, Sz√≠j√°rt√≥ig. "Demokratikus utat √©s megold√°st" emlegetnek, mik√∂zben a terror Eur√≥p√°j√°t hozz√°k l√©tre, amelyben minden cionista ellenes er√Ķt terrorist√°nak b√©lyegezve begy√Ľjthetnek √©s felsz√°molhatnak.

Ne legyenek k√©ts√©geink! Orb√°n sem az√©rt √©p√≠ttet stadionokat, mert sport-√Ķr√ľlt, hanem az√©rt, hogy gy√Ľjt√Ķhelyeknek haszn√°lja (amikor m√°r Dr√°bik is ezt mondja az a Echo TV-ben, mi ugyan m√°r nyolc √©ve), nem az√©rt k√©sz√ľlt az illegitim gyarmati korm√°ny √°ltali "terrorizmus elleni" t√∂rv√©ny, mert a 2000-es √©v el√Ķtti l√©tsz√°m√ļ "magyar katonas√°g" ne tudn√° √ļgy lez√°rni a hat√°rokat, hogy m√©g a Merkel-f√©le k√∂v√©r patk√°nyok se tudn√°nak √°tosonni rajta. Eur√≥pa ak√°rki ellen meg tudn√° v√©deni mag√°t a vil√°gon, csak az orsz√°gai vezet√©s√©be befurakod√≥ cionista (feh√©r kaz√°r-maffia) ir√°ny√≠t√°st√≥l nem tudta. T√∂r√∂korsz√°gban Erdog√°n m√°r megkezdte a sort, b√°r neh√©z lenne megmondani, hogy nem maga szervezte-e a b√©na puccsot. Ezr√©vel tart√≥ztatnak le korm√°nyellenes tev√©kenys√©ggel megv√°doltakat, pedig m√©g a hegyi, zs√°km√°ny√°val nemi √©letet √©l√Ķ t√∂r√∂k kecskevad√°sz is tudja, hogy Erdog√°n 14 √©v alatt ugyanolyan diktat√ļr√°t alak√≠tott ki, mint itthon Orb√°n igyekszik. M√≥dszertanilag ugyan√ļgy lop, csal, hazudik, √©s korl√°tozza a t√∂r√∂k√∂k jogait. Donald Tusk emleget demokr√°ci√°t, "demokratikus megold√°st", egy olyan EU-b√≥l, amelyikben m√°r nyomokban sem lehet n√©puralmat tal√°lni, csak a magukat korm√°nyoknak √©s k√∂zigazgat√°si vezet√Ķknek titul√°l√≥k √©rdekeinek megfelel√Ķen elcsalt v√°laszt√°sokat, vagy v√°laszt√°s n√©lk√ľli, finoman m√©g √∂njel√∂lt vezet√Ķnek nevezett dikt√°torok b√Ľncselekm√©nyeinek tenger√©t. Curtis Michael Scaparrotti, az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°g√°nak f√Ķparancsnoka m√°r az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny bevezet√©s√©hez "kamp√°nyol". Obama √ļjrav√°laszt√°sakor hasonl√≥ "t√°ncot j√°rt", mint Erdog√°n most a puccsal... (Sandy hurrik√°n el√Ķid√©z√©se az SBX-1-es √ļsz√≥ platformos HAARP √°llom√°s √©s a XB37-es mini √Ľrrep√ľl√Ķg√©p seg√≠ts√©g√©vel, ut√°na tisztogat√°s). Link Az Eur√≥p√°ba vez√©nyelt amerikai katon√°knak is el kell gondolkodniuk a linken szerepel√Ķ inform√°ci√≥kon!


Ahogy itthon Orb√°n, √ļgy Erdog√°n is a szekul√°ris-demokratikus t√∂r√∂k nemzet√°llam alapjait sz√°molja fel, pedig nagy √©s k√©tes sz√°rmaz√°s√ļ el√Ķdje, Mustafa Kemal Atat√ľrk teremtette meg ezeket. A pof√°tlans√°g netov√°bbja, hogy Atat√ľrk √≥ri√°si f√©nyk√©pe alatt mond besz√©det az, aki felsz√°molja a t√∂r√∂k demokratikus alapokat. Sajnos ez nem csak T√∂r√∂korsz√°gban tendencia. Bizonyos id√Ķszakra megv√°lasztott (?) k√©pvisel√Ķk egyeztetnek arr√≥l, hogy milyen d√∂nt√©sekb√Ķl kell √©s kellene kiz√°rni a lakoss√°got Eur√≥p√°ban. Az USA k√©t p√°rt rendszere ugyanaz a l√°tszatfel√©p√≠tm√©ny, mint Magyarorsz√°g egygazd√°j√ļ parlamenti p√°rtjai eset√©ben. L√°tsz√≥lag nincs v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g, be vagyunk ker√≠tve. Azok biztosan, akik p√°rtok mellett kardoskodnak, ezzel elfogadva az illegitim rendszereket.
A 24. √≥ra utols√≥ perceit √©lj√ľk. M√©g n√©h√°ny "j√≥l ir√°nyzott mer√©nylet" szeptemberig, amelyeket m√©g v√©letlen√ľl sem az ISIS fog megtervezni, √©s esetleg csak k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ egyik f√©lk√©nt v√©grehajtani, √©s a k√∂r bez√°rult, b√°r felsorolhatok n√©h√°ny lehet√Ķs√©get, amelyek m√©g rendelkez√©sre √°llnak:

1. K√∂z√∂s hittel √©s akarattal is lehet v√°ltoz√°st el√Ķid√©zni. Az emberek ment√°lis energi√°ja n√∂vekszik a nyugtalan√≠t√≥ esem√©nyek hat√°s√°ra. Ezt az energi√°t √∂sszpontos√≠tva elk√©pzelhetetlen v√°ltoz√°sokat lehet eszk√∂z√∂lni. Nem ker√ľl semmibe, "csak" szervez√©s √©s k√∂z√∂s c√©l meghat√°roz√°sa sz√ľks√©ges az √∂sszehangol√°son k√≠v√ľl √©s n√©mi id√Ķ r√°ford√≠t√°sa.

2. Be lehet ind√≠tani Eur√≥pa √©s az USA lakoss√°g√°nak √∂nv√©delmi mechanizmus√°t, amelyet az eur√≥pai √©s USA katonas√°got is fenyeget√Ķ (fenti link) vesz√©lyek ok√°n, ki lehet h√ļzni a k√≠gy√≥ m√©regfog√°t, vagyis a cionista terveik v√©grehajt√°s√°t szavatol√≥ katonas√°gokat t√ļlnyom√≥ r√©szben √∂n -√©s n√©p√ľk v√©delm√©re lehet k√©sztetni.

3. A Lisszaboni EU l√©tjogosults√°ga m√°r 2010-ben megk√©rd√Ķjelez√Ķd√∂tt. Ism√©telten megt√°madhat√≥ Oroszorsz√°g, K√≠na, az USA, az ENSZ √©s H√°ga el√Ķtt az EU legitimit√°sa, p√°rhuzamosan Magyarorsz√°g illegitim rabl√≥korm√°nyainak felel√Ķss√©gfelt√°r√°s√°val, ami m√°r √∂nmag√°ban is semmis√© teszi a Lisszaboni Szerz√Ķd√©st, mivel a szerz√Ķd√©s 27 tag√°llam √©rv√©nyes al√°√≠r√°s√°val tarthat√≥ √©letben (meg kell k√ľldeni a vil√°g √∂sszes √°llam√°nak). Magyarorsz√°g eset√©ben a szerz√Ķd√©st az az MSZP √≠rta al√°, a FIDESZ √°ltal is illegitimnek tartott 1989-es ideiglenes alkotm√°ny felhatalmaz√°s√°ra hivatkozva, amelyik elcsalta a 2006-os v√°laszt√°sokat a 2005-√∂s, 4 milli√°rd doll√°ros k√∂lts√©gvet√©si lop√°s elfed√©s√©re, a "p√°rtok √∂sszefog√°s√°val" megrendezett "√Ėsz√∂di-besz√©ddel" √©s a rendk√≠v√ľli √°llapot bevezet√©s√©re ir√°nyul√≥ 2006. okt√≥ber 23-as orsz√°g lakoss√°ga elleni mer√©nylettel. Magyarorsz√°gnak 72 √©ve nincs √©rv√©nyes, n√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett Alkotm√°nya (az 1949-es √©s 1989-es alkotm√°nyokat maga a FIDESZ sem ismeri el (a nemzetk√∂zi jog √©s az ENSZ alapokm√°nya szerint is √©rv√©nytelen), a 2011-es FIDESZ-KDNP alkotm√°nynak meg nincs n√©pi felhatalmaz√°sa, csak a FIDESZ jelentette ki, hogy 2/3-os, val√≥j√°ban 2/9-del alkotm√°nyozhat egy csal√°ssal megnyertnek kiki√°ltott 2010-es v√°laszt√°s alapj√°n).

4. C√©lszer√Ľ az el√Ķz√Ķ h√°rom pontot egyszerre alkalmazni, m√©g a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se el√Ķtt! A sz√ľks√©ges t√°rsadalmi √©s nemzetek k√∂zti konszenzus megteremt√©se nem lehetetlen, mivel az eg√©sz vil√°g lakoss√°g√°nak √©let√©re √©s √©letter√©re ugyanazok t√∂rnek √©s p√°ly√°znak. Van k√∂z√∂s ellens√©g, k√∂z√∂s, j√≥l √©s f√Ķleg egyszer√Ľen, k√∂z√©rthet√Ķen √©s r√∂viden megfogalmazhat√≥ c√©l, ami az √∂sszefog√°st lehet√Ķv√© teheti, mert a vesz√©ly vall√°s √©s t√°rsadalmi fel√©p√≠tm√©ny-f√ľggetlen√ľl a bolyg√≥ minden lakos√°t √©rinti. M√©g azokat is, akik most azt hiszik, biztos poz√≠ci√≥ban, az √ļj rendszer kiszolg√°l√≥ik√©nt is t√ļl√©lhetik a vil√°g√©g√©st (pl. T√∂r√∂korsz√°gban t√∂bb ezer b√≠r√≥t tart√≥ztattak le a b√©na puccs ut√°n, de mindenki sorra ker√ľl). Lesz aki az√©rt ker√ľl lap√°tra, mert t√ļl er√Ķs a kl√°nja, lesz aki az√©rt, mert "l√©tsz√°mfeletti" √©s lesz aki csak az√©rt, mert kell a helye a cionista "elvt√°rsaknak" (tettest√°rs, pereputty, koma, s√≥gor, j√≥bar√°t).


Mint a felsoroltakb√≥l kider√ľl, nincs id√Ķ arra, hogy √∂lbe tett k√©zzel tov√°bbi esem√©nyek bek√∂vetkez√©s√©re v√°rjunk. Aki azt hisz, hogy az egyre t√∂bb √©s nagyobb volumen√Ľ, cionist√°k √°ltal megszervezett √©s biztos√≠tott, ISIS mer√©nyleteket (Merkel er√Ķszakos bev√°ndoroltat√°si politik√°ja miatt) az EU vagy az USA az eur√≥pai vagy amerikai lakoss√°g √©rdekeinek megfelel√Ķen kezelni fogja, naivabb mint a ma sz√ľletett csecsem√Ķ! Orb√°n m√°r most rabszolg√°nak k√≠n√°lja a magyar munkaer√Ķt, de b√°rmely orsz√°g megb√©n√≠that√≥ t√ľntet√©sek, megmozdul√°sok n√©lk√ľl is, csak nem kell v√©grehajtani a "parancsokat". Ezt √ļgy h√≠vj√°k, hogy polg√°ri engedetlens√©g, √©s ennek az egyik szervez√Ķd√©si form√°j√°r√≥l m√°r hallhattunk kor√°bban is. √ögy h√≠vj√°k, hogy "kultur√°lis kreat√≠vok csoportjai". Elszigetelt, szomsz√©dos csoportokr√≥l sem tud√≥, de a sz√Ľk k√∂rben egym√°s ismer√Ķ emberek csoportosul√°sair√≥l van sz√≥. Az ilyen szervez√Ķd√©ssel sz√°mottev√Ķen cs√∂kken a hatalom be√©p√ľl√©si es√©lye. A kultur√°lis kreat√≠vok megeml√≠t√©s√©re az√©rt ker√ľlt sor, mert b√°r a terrorist√°kat a legt√∂bben √ļgy k√©pzelik el, mint vall√°si fanatikusokat, primit√≠v √∂szt√∂nl√©nyeket, a gondolkod√°si k√©pess√©geik azonosak, illetve a haz√°jukat √©rt nyugati agresszi√≥ miatt m√©g fokozottabb gondolkod√°sra k√©sztetve k√©pesek sz√≥ szerint mindent, amit a fejlett hadvisel√©si technik√°k is alkalmaznak, hasznos√≠tani. Sajnos, ahogy tapasztalhattuk a nizzai t√°mad√°s kapcs√°n, elegend√Ķ "egy kis t√°vseg√≠ts√©g", ak√°r az interneten kereszt√ľl (m√©g nem tudni, hogy az ISIS-t√Ķl, vagy a cionista ir√°ny√≠t√°st√≥l), √©s √∂n√°ll√≥an, kapcsolati szinten lenyomozhatatlan terrortev√©kenys√©gek j√∂hetnek l√©tre helyi, kis l√©tsz√°m√ļ szervez√Ķd√©sekkel. Itt m√°r nem is az a l√©nyeg, hogy ki ir√°ny√≠t. A sejtek √∂n√°ll√≥an tev√©kenykedhetnek egym√°s sem tudva, szervezeti ir√°ny√≠t√°s n√©lk√ľl, r√°b√≠zva az egy√©nre, hogy milyen s√©relmet torol meg.

Ez ut√≥bbi tev√©kenys√©gek √©s m√≥dszertanuk rohamos elszaporod√°sa v√°rhat√≥, amely igazi hamis√≠tatlan NWO-s rend√Ķr√°llamok kialak√≠t√°s√°t hozza mag√°val. Logikusan azt is, hogy megsz√Ľnjenek a nemzeti korm√°nyok, mint "uruk √©s parancsol√≥juk" elleni √∂sszefog√°sk√©pes √∂n√°ll√≥ szervez√Ķd√©sek. Ez√©rt adta parancsba az EKB 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott utas√≠t√°sa a nemzeti korm√°nyok felsz√°mol√°s√°t √©s a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t. Mindez el√Ķre l√°that√≥ volt, √©s fel lehetett k√©sz√ľlni r√°. Az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se is azt szolg√°lja, amit minden √ľt√Ķk√©pes ellenl√°basait felsz√°mol√≥ dikt√°tor tesz. Meg kell semmis√≠teni ellenz√©ke, ellenfelei anyagi b√°zis√°t. Ezt tette Putyin is a ciprusi bankfoszt√°ssal 188 oligarch√°t√≥l megszabadulva, de ugyanezt a m√≥dszert alkalmazz√°k Orb√°n√©k is, amikor soltvadkerti takar√©ksz√∂vetkezet ut√°n sorban j√∂ttek a befektet√Ķc√©gek botr√°nyai, mert nem olyan √ľgyetlen√ľl dolgoznak, mint Gyurcs√°ny 2006-ban. Az anyagi b√°zist√≥l megfosztott csoportok, kl√°nok m√©g egy ideig k√∂zigazgat√°si hatalmukkal ugyan manipul√°lhatj√°k a korm√°ny d√∂nt√©seit, de mint T√∂r√∂korsz√°g eset√©ben is l√°that√≥, t√∂bb mint 2600 b√≠r√≥t menesztettek, √©s a dikt√°torra vesz√©lyt jelenthet√Ķket is begy√Ľjt√∂tt√©k, ill. jelenleg is gy√Ľjtik. A "demokratikus v√°laszt√°s" a dikt√°torok ugr√≥deszk√°ja, vagyis adj hatalmat a kez√©be √©s vissza√©l vele...


Mondhatni, a sok b√°ba k√∂zt elv√©sz a gyerek, √©s val√≥ban. A mindennapok esem√©nyei elfedik a cionista c√©lokat, a Bilderberg Group, √©s a nem teljesen ugyanaz kaz√°r-maffia, valamint ezek ir√°nyzatainak k√∂z√∂s c√©ljait: az NWO n√©pess√©gcs√∂kkent√©si terveit √©s rabszolgaalap√ļ monarchikus fel√©p√≠tm√©ny√©nek kialak√≠t√°s√°t. Egyszerre akarnak ir√°ny√≠that√≥, identit√°s n√©lk√ľli rabszolga n√©pess√©get, korl√°tlan hatalmat √©s fel√ľgyeletet, valamint egy fejl√Ķd√©sben megrekedt, meg√°ll√≠tott vil√°got, pedig √©vezredeken kereszt√ľl csak a h√°bor√ļk √©l√Ķsk√∂d√Ķi voltak √©s jelenleg is csak azok. Ez√©rt k√°r volt k√∂vetkezetesen kitermelni genetikai hib√°s egyedeket. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķ √©l√Ķsk√∂d√Ķ marad, nem tud l√©tezni gazdatest n√©lk√ľl. Ha a vil√°g r√©gi√≥it tekintj√ľk √°t, Oroszorsz√°gban, K√≠n√°ban √©s az USA-ban m√°r m√Ľk√∂dik a teljes lehallgat√°si √©s fel√ľgyeleti rendszer. Eur√≥pa az utols√≥kat r√ļgja nemzet√°llamaival, t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t m√°r ellen√Ķrzik. Afrik√°t √©s a K√∂zel-Keletet most v√©gzik ki k√∂z√∂sen, amerikai, orosz, izraeli, brit, francia √©s k√≠nai √∂sszefog√°ssal, K√∂z√©p -√©s D√©l-Amerika pedig m√°r nem jelent potenci√°lis vesz√©lyt, ahogy Ausztr√°lia sem. A k√©t ut√≥bbi eset√©ben k√∂nnyen √©s z√∂kken√Ķmentesen megval√≥s√≠that√≥ b√°rmi, de nincs √©rtelme. M√°s ir√°nyba kell elindulni! √Čs ha nem teszik meg magukt√≥l, megteszi majd helyett√ľk a...


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Renegat - 2016.07.23. 02:34:12
Aramis!

A Welt.de besz√°mol√≥ja szerint m√°r 9 a lel√Ķtt √°ldozatok sz√°ma.A h√°rom gyilkost a n√©met rend√Ķrs√©g k√ľl√∂nleges egys√©ge jelenleg is √ľld√∂zi.Az elk√∂vet√Ķk nemzetis√©ge egyenl√Ķre ismeretlen, b√°r az egyik gyilkos "Allahu Akbar"-t √ľv√∂lt√∂z√∂tt.Ausztria 42 f√Ķs k√ľl√∂nleges "COBRA" terrorelh√°r√≠t√≥ egys√©g√©t k√ľldte seg√≠ts√©g√ľl a terrorist√°k elfog√°s√°ra.

http://www.welt.de/

http://www.welt.d...nsatz.html

http://de.s4.webd...-verletzte

http://web.de/mag...g-31702758

http://www.dailym...unich.html

https://www.youtu...20aaT3nD98
#12 | Aramis - 2016.07.23. 15:09:02
A vil√°g jelenlegi politikusai sz√≥t emelnek a M√ľncheni mer√©nyletr√Ķl, aki m√©g nem jelentkezett, az a n√©met korm√°nyz√≥n√Ķ!! A korm√°nyz√≥n√Ķ aktu√°lis Facebook oldala ma 23.07.2016 9:00, a Nizzai mer√©nylet √°ldozataival t√∂rt√©n√Ķ egy√ľtt√©rz√©si nyilatkozata.

https://www.faceb...elaMerkel/
#13 | Renegat - 2016.07.23. 16:50:11
Suny√≠t a v√©n boszork√°ny (bocs, Merkelina korm√°nyz√≥n√Ķ), tal√°n most kezdi felfogni "√°ld√°sos" tev√©kenys√©g√©nek N√©metorsz√°gra n√©zve s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyeit, -amivel most nem tud mit kezdeni- amely sz√°m√°ra nem t√ļl b√≠ztat√≥ j√∂v√Ķt jelent. Az is lehet, hogy megkapta a selyemzsin√≥rt tartalmaz√≥ pici aj√°nd√©kcsomagj√°t valakikt√Ķl...egy√ľtt√©rz√©s√©√©rt cser√©be.

https://www.faceb...elaMerkel/

Merkel Facebook oldal√°n a n√©met hozz√°sz√≥l√°sok t√∂mege kem√©nyen t√ľkr√∂zi a n√©metek les√ļjt√≥, v√°dl√≥, indulatos v√©lem√©ny√©t Merkelr√Ķl:

Bundesregierung
j√ļlius 15., 8:00
#14 | spartakusz - 2016.07.23. 21:12:59
Friss írása Szeszák Gyulabának!

http://szeszak.hu...oltjat.htm
#15 | Renegat - 2016.07.23. 23:57:09
spartakusz!

Szerintem Szesz√°k nagyon el√Ķre szaladt az id√Ķben.Eur√≥pai kataklizm√°t v√≠zion√°l, mik√∂zben mindenki tudja(?) hogy az EU az USA √°ltal er√Ķltetett, mesters√©ges projektjek√©nt (integr√°ci√≥s k√©nyszer az NWO √©rdek√©ben) j√∂tt l√©tre, a NATO pedig USA t√°vvez√©rl√©ssel k√©ts√©gbeesetten h√°bor√ļkban keresi √∂nmaga tov√°bbi l√©tjogosults√°g√°nak igazol√°s√°t a cionista NWO szolg√°lat√°ba √°ll√≠tva.Ebb√Ķl sz√ľletett az USA √°ltal kiprovok√°lt K√∂zel-Keleti t√Ľzf√©szek, ahonnan mesters√©ges "n√©pv√°ndorl√°st" induk√°lt Eur√≥pa nemzet√°llamainak gazdas√°gi lerombol√°s√°ra (konkurrencia felsz√°mol√°sa) √©s nemzet√°llamai identit√°s√°nak megsz√ľntet√©s√©re.

Mi jobb nek√ľnk, egy az USA √°ltal h√°bor√ļba hajszolt T√∂r√∂korsz√°g az am√ļgy is sz√©trombolt, f√ľst√∂lg√Ķ K√∂zel-Keleten, vagy egy b√©k√©sebb gazdas√°gi-√©s kereskedelmi kapcsolatokat √©p√≠t√Ķ keleti r√©gi√≥, ahov√° Eur√≥p√°b√≥l visszat√©rhetnek a h√°bor√ļ el√Ķl menek√ľl√Ķ, t√∂bbs√©g√©ben gazdas√°gi migr√°nsok.Eur√≥p√°nak nincs sz√ľks√©ge integr√°lhatatlan idegen kult√ļrk√∂r√∂kre, p√°rhuzamos t√°rsadalmakra, ami csak v√©g n√©lk√ľli v√©res ellens√©gesked√©sek, trag√©di√°k ki√ļjul√°s√°hoz vezet.

T√∂r√∂korsz√°g el√Ķbb-ut√≥bb ki fog l√©pni a NATO-b√≥l, mert region√°lis gazdas√°gi √©rdekei a kelethez k√∂t√Ķdnek f√Ķleg Ir√°n √©s Oroszorsz√°g fel√©.A sz√≠riai illeg√°lis olajbizniszt, ISIL/Daesh t√°mogat√°st √©s egy√©b t√∂r√∂k b√Ľn√∂ket most kihagyom.Erdogan komoly leck√©t kapott ez√©rt, rem√©lhet√Ķen tanult bel√Ķle.K√©t h√≠rport√°l j√≥l megvil√°g√≠tja a jelenleg form√°l√≥d√≥ t√∂r√∂k magatart√°s v√°ltoz√°st √©s az √ļj t√∂r√∂k-orosz strat√©giai kapcsolatot.Nem kell egyet√©rtenie senkinek a le√≠rt v√©lem√©nyemmel, ezt √©n √≠gy l√°tom.

http://tsargrad.t...i-i-turcii

https://www.sott....ith-Russia

****************************

Hillary Clinton orvosa szerint agybeteg, m√°sok szerint √∂rd√∂g√Ľz√Ķre van sz√ľks√©ge.

allnewspipeline.com/images/WinkingHildabeast.jpg

http://allnewspip...Damage.php
#16 | spartakusz - 2016.07.24. 09:43:58
Kedves Renegat!

J√≥ a megl√°t√°sod, mi k√∂zben tudjuk, hogy mindig egy√ľtt m√Ľk√∂dtek a t√∂rt√©nelem folyam√°n - Kik? H√°t az uralkod√≥ elit t√∂rpe nagys√°g√°val a milli√°rdos n√©pek nemzetek - rabszolg√°i felett! A k√©rd√©s - elj√∂n e az a pillanat, hogy a t√∂bbs√©g a rabszolg√°k, a fizikai √©s szellemi √©rt√©kel√Ķ√°ll√≠t√≥ t√∂meg egy√∂ntet√Ľen, mint √Ķk feltudjanak l√©pni? Meggy√Ķz√Ķd√©sem - igen elj√∂n, hisz van r√° p√©lda m√°r - India gyarmattart√≥j√°t el√Ľzte √©s stb. egy√©ni kezdem√©nyez√©sek biztat√≥ak!
most ezt a jó filmet ajánlom ma vasárnap - ráértek nézzétek meg kikapcsolódásnak: REVANS
https://www.youtu...knNdfYUgB8
Tisztelettel: id. Kiss László
#17 | Renegat - 2016.07.24. 19:03:18
ARMAGEDDON megk√∂zel√≠t√©se! A vezet√Ķk figyelmeztetnek: "Oroszorsz√°g nem fogadja el az amerikai rak√©t√°k lengyelorsz√°gi √©s rom√°niai telep√≠t√©s√©t, prevent√≠v katonai csap√°s eszk√∂z√©t fogja haszn√°lni telep√≠t√©s√ľk eset√©n"

superstation95.com /fordítás

A nyugati m√©dia szem√©rmesen hallgat r√≥la, de Washington √©s az eur√≥pai h√Ľb√©resei -meggy√Ķz√Ķ t√©nyek alapj√°n- Oroszorsz√°g megt√°mad√°s√°ra k√©sz√ľl. Eric Zuesse nemzetk√∂zi riporter, szerkeszt√Ķ √©s egy n√©met √ļjs√°g kisziv√°rogtat√°sa szerint Washington nyom√°s√°ra az a Bundeswehr d√∂nt√©s, hogy Oroszorsz√°g egy ellens√©ges nemzet. Ennek √©rtelm√©ben a NATO katonai rak√©tab√°zisokat √©p√≠t ki az Oroszorsz√°ggal hat√°ros Lengyelorsz√°g √©s Rom√°nia ter√ľlet√©n.Putyin vil√°goss√° tette, hogy Oroszorsz√°g nem fogadja el a NATO rak√©tab√°zisok lengyelorsz√°gi √©s rom√°niai jelenl√©t√©t. Err√Ķl t√°j√©koztatta Washingtont √©s a b√°rgy√ļ lengyel, rom√°n korm√°nyt is. Azonban, mint Putyin megjegyezte: "nem hallanak semmit."

Az orosz k√ľl√ľgyminiszter, Szergej Lavrov Washington frusztr√°ci√≥j√°nak nevezte az er√Ķre √©s k√©nyszerre t√°maszkod√°s eszk√∂z√©t a diplom√°cia helyett. Ez a felel√Ķtlen washingtoni d√∂nt√©s meggy√Ķzte Oroszorsz√°got, hogy a diplom√°cia helyett az csak az er√Ķk √∂sszecsap√°s√°r√≥l lehet sz√≥.
Zhirinovsky, az orosz Liber√°lis Demokrata P√°rt vezet√Ķje √©s az orosz parlament aleln√∂ke p√©ldak√©nt eml√©keztetett arra, hogy Hitler csapatai is felvonultak Oroszorsz√°g hat√°r√°n 1941-ben a II. vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtt. Zhirinovsky elmondta a n√©met √ļjs√°g szerkeszt√Ķj√©nek, hogy a n√©met csapatok √ļjra az orosz hat√°ron provok√°lnak √©s a megel√Ķz√Ķ csap√°s ut√°n semmi sem marad a n√©met √©s a NATO-csapatokb√≥l. "Min√©l t√∂bb NATO-katona lesz a ter√ľleten, ann√°l gyorsabban fognak meghalni az utols√≥ emberig. Elt√°vol√≠tjuk a NATO-t a saj√°t ter√ľlet√©n!"

Https://www.youtu...Qm8L8d8uDc

Zhirinovsky √°ll√°spontja ezen a ponton m√°r el√©rte Vlagyimir Putyint is. Az orosz eln√∂k 2016.j√ļnius 17.-√©n a szentp√©terv√°ri Nemzetk√∂zi Gazdas√°gi F√≥rumon tal√°lkozott a k√ľlf√∂ldi √ļjs√°g√≠r√≥kkal akiket t√°j√©koztatott arr√≥l, hogy n√©h√°ny √©ven bel√ľl amerika k√©pes lenne k√∂zvetlen√ľl hat√°rain√°l kiterjeszteni rak√©tarendszere hat√≥t√°vols√°g√°t Oroszorsz√°gban 1000 km-es m√©lys√©gben. Ezen a ponton az orosz nukle√°ris potenci√°lt k√∂zvetlen√ľl fenyegetn√©k, √≠gy a nukle√°ris egyens√ļly felborulna √©s Oroszorsz√°g ker√ľlne v√©gvesz√©lybe.

http://www.inform...e45055.htm

Az k√©ptelens√©g hogy nem hallj√°k amit mondunk, azt jelenti, hogy Washington arroganci√°ja Washingtont t√ļl h√ľly√©v√© tette, hogy komolyan vegye figyelmeztet√©s√ľnket. Ha Washington sz√°nd√©ka tov√°bbra is fenn√°ll, akkor a megel√Ķz√Ķ csap√°s eszk√∂z√©t haszn√°ljuk -jelentette ki Zhirinovsky a n√©met szerkeszt√Ķnek.Az amerikaiaknak fel kell √©bredni√ľk, hogy a vesz√©lyes helyzetet kezelni lehessen amit Washington teremtett, de k√©tlem hogy fel√©brednek. A legt√∂bb h√°bor√ļk an√©lk√ľl megt√∂rt√©nhetnek hogy a nagyk√∂z√∂ns√©g el√Ķre √©rtes√ľlj√∂n annak elindul√°s√°r√≥l. Jelenleg nincs jele annak, hogy a Kongresszus tudat√°ban legyen a k√∂zeled√Ķ Armageddonnak, aminek √ļtj√°ban √°ll az amerikai m√©dia propaganda.
N√©h√°nyan ugyan megpr√≥b√°lj√°k figyelmeztetni az embereket a val√≥s vesz√©lyekre, amelyekkel azok szembes√ľlhetnek, de a hangok nem el√©g hangosak. M√©g Putyin hangja el√©g hangos, de √ļgy n√©z ki, mintha a Nyugat nem hallan√°, hogy a "n√©met √©s a NATO-csapatokb√≥l nem marad semmi" Lengyelorsz√°gban √©s Rom√°ni√°ban.

https://www.super...world/1694

Amit sokan nem (eddig √©n sem) tudnak a kubai rak√©tav√°ls√°g val√≥di okair√≥l - 1962. okt√≥ber 14.-√©n majdnem kit√∂rt a III. vil√°gh√°bor√ļ:

1960 el√Ķtt az USA helyezett el "PGM-19 Jupiter" nukle√°ris rak√©t√°kat T√∂r√∂korsz√°gban √©s Olaszorsz√°gban legel√Ķsz√∂r. Erre v√°laszul a Szovjetuni√≥ elhelyezett rak√©t√°kat Kub√°ban. Kr√≠zishelyzet. A k√∂lcs√∂n√∂s megegyez√©s szerint az USA elt√°vol√≠totta a rak√©t√°kat T√∂r√∂korsz√°gb√≥l √©s a szovjetek elt√°vol√≠tott√°k az SS4 √©s SS5 rak√©t√°kat Kub√°b√≥l. Legel√Ķsz√∂r itt is az USA volt a provok√°tor. R√∂viden ennyi.

https://prezi.com...etavalsag/

http://hvg.hu/vil...ketavalsag

http://archivnet....ml?oldal=3
#18 | Tulok - 2016.07.24. 21:51:17
B√©l√°m! Merkel nem suny√≠t, viszont d√∂rzs√∂li a mark√°t, hogy a h√ľlye g√≥j hogyan t√Ľr, de Szesz√°k sem szaladt el√Ķre az id√Ķben. Csak egy sz√Ľk id√Ķszeletet vizsg√°l, b√°r j√≥ megk√∂zel√≠t√©ssel Putyint illet√Ķen. Az "eur√≥pai kataklizma" Putyin poz√≠ci√≥j√°nak a t√ļlbiztos√≠t√°sa, nem T√∂r√∂korsz√°g√©. Erdog√°n v√©delmi poz√≠ci√≥t kapott az√°ltal, hogy √ļjdons√ľlt sz√∂vets√©gese m√°r √≠gy is k√©st tart Eur√≥pa nyak√°hoz az energiaell√°t√°ssal. Ez most tov√°bb m√©ly√ľl a Merkel-Erdog√°n migr√°ci√≥s t√°rgyal√°si szinteken (t√∂bbsz√∂r√∂s zsarol√°si alap). √Čs b√°r, l√°tsz√≥lag er√Ķs√∂d√∂tt a poz√≠ci√≥ja, ez megint csak a l√°tszat. Az amerikai nukle√°ris fegyverek miatt ugyan√ļgy marad az amerikai fel√ľgyelet, de most m√°r orosz is van (k√∂nnyen k√©t sz√©k k√∂z√© eshet, ahogy fog is). Az orosz-izraeli viszony miatt er√Ķs√∂dik a keleti zsid√≥ befoly√°s. L√°tsz√≥lag az USA teret vesz√≠t, de ez sz√ľks√©ges is hivatkoz√°si alapk√©nt az amerikai FEMA t√°borok megt√∂lt√©s√©hez, mivel az USA lakoss√°g√°t k√©nyszerhelyzetbe kell hozni (nem a korm√°nyt). Trump meghirdetett visszavonul√°sa a "vil√°g csend√Ķre" szerepb√Ķl kiv√©gzi a doll√°rt, √©s elszabad√≠tja az amerikai l√°zad√°st, mert a k√∂lts√©gvet√©si hi√°ny r√©szleges, m√Ľk√∂d√©shez sz√ľks√©ges p√≥tl√°s√°t eddig is a megsz√°llt orsz√°gok "hozz√°j√°rul√°sa" biztos√≠totta. A K√∂zel-Keleten mindent fognak hagyni, csak azt nem, hogy √©p√ľljenek a gazdas√°gok, mert akkor m√©g migr√°nshi√°ny is fell√©phet. M√°rpedig Eur√≥pa feloszt√°sa nem kis t√©t√Ľ meccs...
Erdog√°n ebben a j√°t√©kban szint√©n csak b√°b√ļ, √≠gy nem sok belesz√≥l√°sa van a t√∂rt√©n√©sekbe. Olyan szerepl√Ķ, mint Orb√°n, vagy m√°s eur√≥pai nyer√©szked√Ķ, aki megkapja a baksist, de nem sz√≥lhat bele a nagyok j√°t√©k√°ba, viszont szem√©ly szerint √ļgy viszi el a neki kiosztott szerep alapj√°n a balh√©t, mint p√©ld√°ul Soros a saj√°tj√°t, de senki se gondolja, hogy a felsoroltak √∂n√°ll√≥ akci√≥kat ind√≠thatnak. Ahhoz, hogy a keletre √°tmentett p√©nz √©s p√©nzrendszer struktur√°lis fel√©p√≠tm√©nye megmaradjon, keletnek szinte √©rintetlen√ľl kell √°tv√©szelnie Eur√≥pa √©s az USA lakoss√°g√°nak kiv√©gz√©s√©t, mik√∂zben legyalulj√°k a K√∂zel-Keletet √©s Afrik√°t is, mint "f√Ķ forr√°sait" az eur√≥pai √©s amerikai terrorizmusnak. Nem mellesleg ez a "kiv√©gz√©s" sz√°mottev√Ķ nyomot fog hagyni K√∂z√©p -√©s D√©l Amerika lakoss√°g√°n is.
A NATO rak√©tab√°zisok legfeljebb r√°nk jelentenek vesz√©lyt, els√Ķsorban a lengyelekre √©s rom√°nokra, mivel orosz ter√ľleteken nem tudnak k√°rt okozni (szuperszonikus rak√©tav√©delmi rendszerek). Ez a pr√≥b√°lkoz√°s m√°r Sz√≠ria eset√©ben sem j√∂tt be (amikor az egyes√ľlt brit-amerikai haj√≥had elkezdte l√Ķni Sz√≠ri√°t, majd az orosz bejelent√©s ut√°n az oroszok lel√Ķtt√©k a brit-amerikai haj√≥k √∂sszes Sz√≠ri√°ra kil√Ķtt rak√©t√°j√°t). Ilyen megfontol√°sok alapj√°n k√©rd√©ses, hogy ki az "ellens√©g". Az az ellens√©gnek mondott, akit nem tudok el√©rni, vagy az, aki nem tud v√©dekezni? Sajnos az ut√≥bbi mi vagyunk √©s Eur√≥pa t√∂bbi r√©sze...

Nem mellesleg, a "kubai rak√©tav√°ls√°g" is j√≥l hozott a konyh√°ra mindk√©t f√©lnek, azon k√≠v√ľl, hogy semmilyen hat√°st sem gyakorolt a vil√°gra. Egyed√ľl csak az ad√≥fizet√Ķk p√©nzt√°rc√°ja laposodott, √©s v√°ndorolt √°t tartalmuk a fegyvergy√°rt√≥k zseb√©be, na meg n√©mi hasznot bezsebelhettek a gy√≥gyszergy√°rt√≥k is, mert a bamba lakoss√°gra r√°hozt√°k a sz√≠vbajt.
#19 | Renegat - 2016.07.25. 13:32:02
Tulok mester!Egy gond azonban maradt a rom√°n √©s lengyel rak√©tab√°zis telep√≠t√©sek k√∂r√ľl.Nem mindegy, hogy orosz vagy idegen l√©gt√©rben l√∂vik le a NATO √°ltal kil√Ķtt nukle√°ris t√∂ltet√Ľ rak√©t√°it, mert azok lel√∂v√©s√ľk eset√©n fel is robbannak a l√©gt√©rben.

Amerika 1961.okt√≥ber 30.-√°n egy bomb√°z√≥r√≥l ledobott 58 megatonn√°s hidrog√©nbomb√°t robbantott a f√∂ld felsz√≠ne felett 365 m√©ter magass√°gban. A bomba majdnem 6000-szer er√Ķsebb volt, mint a Hirosim√°ra ledobott bomba. A bomba olyan er√Ķs l√∂k√©shull√°mokat okozott, hogy a l√∂k√©shull√°m h√°romszor fordult meg a F√∂ld k√∂r√ľl. A kiterjesztett gombafelh√Ķ csaknem 60 kilom√©ter magass√°gig terjedt a l√©gk√∂rbe, mely √©szlelhet√Ķ volt az eg√©sz √©szaki f√©ltek√©n. A felvillan√≥ f√©ny megfigyelhet√Ķ volt eg√©szen a Norv√©g-tengerig, Sor-Varanger norv√©g megy√©ben, Finnmarkn√°l eg√©szen a finn lappf√∂ldi Inari-t√≥ig bez√°r√≥lag.

A felrobbantott hidrogénbomba:

viewzone.com/hbomb.mk41.jpg

Ha az amerikaiak Hillary Clinton h√°bor√ļs usz√≠t√≥ra szavaznak, akkor meg is √©rdemlik beteljesed√Ķ szomor√ļ sorsukat, aki 99 %-ban vil√°gh√°bor√ļt fog kirobbantani.Egy beteg elm√©nek nincs j√≥zan √≠t√©l√Ķk√©pess√©ge √∂nmaga √©s tettei k√∂vetkezm√©nyei f√∂l√∂tt.

http://www.global...le/5537686

****************************

Török hírszolgáltatói Yeni Safak jelentés:

T√∂r√∂k katonai forr√°sok szerint John F. Campbell amerikai parancsnok √©s a CIA, valamint az amerik√°ba emigr√°lt Fethullah G√ľlen pap szervezte √©s ir√°ny√≠totta a sikertelen katonai puccsk√≠s√©rletet T√∂r√∂korsz√°gban.

Hat h√≥napos p√©nz√ľgyi tranzakci√≥k sor√°n Nig√©ri√°n kereszt√ľl a CIA szem√©lyzet t√∂bb mint 2 milli√°rd doll√°rt osztogatott sz√©t a katonai puccsban "meggy√Ķz√∂tt" √©s r√©sztvev√Ķ 80 t√∂r√∂k t√°bornokok k√∂z√∂tt. Az orosz titkosszolg√°lat h√≥napokkal a puccs el√Ķtt m√°r figyelemmel k√≠s√©rte a k√©sz√ľl√Ķd√Ķ katonai puccsk√≠s√©rlet fejlem√©nyeit.

A t√∂r√∂k fegyveres er√Ķk (volt)vez√©rkari f√Ķn√∂ke, Hulusi Akar gener√°lis m√°r elismerte, hogy egyik f√Ķ szervez√Ķje volt a G√ľlenista puccs el√Ķk√©sz√≠t√Ķinek.T√∂r√∂korsz√°g m√°r sz√°mos jogi dokumentumot ny√ļjtott be az amerikai hat√≥s√°goknak -√©s k√ľld tov√°bbi bizony√≠t√©kokat- Fethullah G√ľlen kiadat√°s√°ra √©s v√°d al√° helyez√©s√©re.

https://www.super...world/1707

http://www.vetera...-led-coup/

https://www.rt.co...up-turkey/
#20 | Tulok - 2016.07.25. 20:42:39
B√©l√°m" Meg√©rtem aggodalmad, de √°ltal√°ban, f√Ķleg hidrog√©nbomb√°t hordoz√≥ rak√©ta eset√©n szinte es√©ly sincs a bomba felrobban√°s√°ra lel√∂v√©s eset√©n, mivel a hidrog√©nbomba egy kett√Ķs bomba. A hidrog√©n magf√ļzi√≥t atombomb√°val ind√≠tj√°k be, de m√°r a kil√∂v√©s el√Ķtt lel√Ķn√©k a hibbant nyany√°t, mivel egyik h√°tt√©rir√°ny√≠t√≥ csoportosul√°s sem akar megd√∂gleni miatta. Ez is egy biztos√≠t√°sfajta... mivel ahogy n√°lunk a TEK-et, az amerikai eln√∂k vagy eln√∂kn√Ķ test√Ķrs√©g√©t is azok fizetik akik ir√°ny√≠tj√°k az eln√∂ki b√°b√ļt.
Ami az 1961-es robbant√°st illeti, szinte pont egy h√≥nappal a sz√ľlet√©sem ut√°n t√∂rt√©nt (lehet, hogy l√©gnyom√°st kaptam mint v√©dtelen csecsem√Ķ?).

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 80% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 20% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum