NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Sokba ker√ľl a hal√°lod...
Sokba ker√ľl a hal√°lod...F√Ķleg neked! √Čs nem csak az√©rt, mert sz√°modra az √©leted a legdr√°g√°bb. Kem√©nyen meg kell dolgoznod az√©rt, hogy meghalhass. √Čleted v√©g√©ig fizetned kell gyilkosaid munkab√©r√©t, √°llnod kell √©letvitel√ľk k√∂lts√©geit √©s finansz√≠roznod kell j√≥l√©t√ľket. A nem √©ppen sz√≠vder√≠t√Ķ c√≠m egy √∂sszefoglal√°st is takar arra vonatkoz√≥an, hogy az ismert m√≥dszereken - gy√≥gy√°szat, gy√≥gyszeripar, betegs√©ggy√°rt√°s, el√Ķ√≠rt √©s t√°mogatott kezel√©sek, sz√°nd√©kos m√©rgez√©sek, fert√Ķz√©sek, vegyi permetez√©sek, pszichikai megnyomor√≠t√°s "technol√≥gi√°ja", mesters√©ges glob√°lis felmeleg√≠t√©s √©s f√∂ldreng√©sek, sz√∂k√Ķ√°rak, vulk√°nkit√∂r√©sek, megpiszk√°lt id√Ķj√°r√°s-v√°ltoz√°son - k√≠v√ľl, milyen egy√©b tev√©kenys√©gek puszt√≠tj√°k a lakoss√°got, amelyek nem a v√©letlen √©s a term√©szet m√Ľvei, √©s nem is a felel√Ķtlens√©g√©. Kitervelt √©s m√≥dszeresen v√©grehajtott, burkolt √©s t√∂bb√©-kev√©sb√© j√≥l √°lc√°zott √©let elleni t√°mad√°sok sokas√°g√°t fedezhetj√ľk fel, ha figyelmesen szeml√©l√Ķd√ľnk torzz√° √©s embertelenn√© form√°lt vil√°gunkban. Kezdve az "√©let megr√∂vid√≠t√©s√©nek" fondorlatosan elrejtett eszk√∂zeit√Ķl a l√°tv√°nyos n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°snak √°lc√°zott rabszolgatart√°s t√∂rv√©nyek, jogszab√°lyok √©s egyezm√©nyek k√∂z√© szor√≠tott kiterjeszt√©s√©ig. Sz√©les spektrumban vonultatj√°k fel a lass√ļ, de a term√©szetest√Ķl m√©gis gyorsabb hal√°l int√©zm√©ny√©nek m√≥dszereit. De ha meg sem sz√ľletik a felesleg, kevesebbe ker√ľl a "takar√≠t√°s"...


Nem vagyok egyed√ľl azzal az √©szrev√©telemmel, hogy az ut√≥bbi √©vekben nagyon megszaporodtak a r√°kos √©s kering√©si rendszert √©rint√Ķ betegs√©gek, de f√Ķleg az ilyen betegs√©gek miatti elhal√°loz√°sok. A "programozott hal√°l" eddig a k√∂ztudatban csak k√°lium-kloridos s√≥m√©rgez√©s, eg√©szs√©gtelen t√°pl√°lkoz√°s, k√∂rnyezeti t√©nyez√Ķk, vegyszerek, megemelkedett UV sug√°rz√°s, m√©rgez√Ķ vakcin√°k √©s hasonl√≥, val√≥di vagy hamis magyar√°zatokkal ell√°tott, val√≥s vagy kital√°lt √°rtalmak eredm√©nyek√©nt jelentek meg a "riogat√°sok" hossz√ļ sor√°ban. A 90 √©v √©s e feletti √©letkor√ļak szervezete ugyan azt jelzi, hogy valami nem stimmel az ugyanolyan k√∂rnyezetben √©let√©t le√©l√Ķ 90 √©ves √©s a k√©tharmadnyi √©letet le√©l√Ķ 60 √©ves kor√°ban elhal√°loz√≥ elhaszn√°l√≥d√°s√°n√°l. A 90 √©ves ugyanabban a k√∂rnyezetben is le√©li azt a 60 √©vet, amelyben a k√©s√Ķbb sz√ľletett 60 √©ves. A 30 √©vvel fiatalabb elhal√°lozik, pedig m√©g lehetne 30 √©ve, hogy behozza a 90 √©vet √©lt ember pluszban le√©lt idej√©t. Mindezt csak az√©rt tudja a 90 √©ves szervezet, mert egy technikailag, orvosilag ugyan fejletlenebb, de emberk√∂zpont√ļbb vil√°gban sz√ľletett.

Gyakorlatilag mondhatjuk azt is, hogy √°tlagosan az 50 felettiek egyre t√∂bb betegs√©ggel, √©s egyre kevesebb munkav√©gz√©si k√©pess√©ggel rendelkeznek ma, amikor a multik r√°j√∂ttek, hogy az olcs√≥bb munkaer√Ķ a jelenleg rendelkez√©sre √°ll√≥ lakoss√°g elszeg√©ny√≠t√©s√©vel is l√©trehozhat√≥, nem csak "importb√≥l". 75-85 √©ves emberek temetik el 50-60 √©ves gyermekeiket. Munkav√©gz√©s szempontj√°b√≥l ide√°lis a 18-45 √©v k√∂z√∂tti koroszt√°ly, term√©szetesen a munk√°ltat√≥k (rabszolgatart√≥k) sz√°m√°ra, b√°r az id√Ķsebb koroszt√°ly szakmai tapasztalat√°nak elveszt√©se szinte felm√©rhetetlen vesztes√©g. De kinek kell a mindent felzab√°l√≥ automatiz√°l√°s mellett annyi tapasztalt szakember? A fiatal munkav√°llal√≥k ugyan tapasztalatlanabbak, viszont fele, harmada b√©rrel is be√©rik. Ez ut√≥bbi miatt sz√∂vetkeztek a "munk√°ltat√≥k" a szeker√ľket tol√≥ politikai prostitu√°ltakkal, akiket politikusoknak is neveznek "n√©ha" a haza√°rul√≥, tolvaj, gazember, gyilkos jelz√Ķk√∂n k√≠v√ľl. Hasonlatk√©nt n√©zz√ľk meg, mi t√∂rt√©nik akkor, ha a t√∂m√©ny savba - legyen, 96%-os - vizet t√∂lt√ľnk? A sav t√∂m√©nys√©ge cs√∂kken. Egy fejlett t√°rsadalom felh√≠g√≠t√°sa tud√°shi√°nyos egyedekkel min√Ķs√©groml√°st eredm√©nyez. A tud√°s meg√Ķrz√©se √©s tov√°bbad√°sa csak azoknak "fegyver", akik er√Ķszakkal l√©trehozz√°k a hi√°ny√°t.


M√°r a csapb√≥l is az folyik, hogy el√∂regszik Eur√≥pa lakoss√°ga, √©s az USA l√©leksz√°ma is csak a bev√°ndorl√°s miatt nem cs√∂kken, mik√∂zben folyamatosan rettegnek a bolyg√≥ t√ļln√©pesed√©s√©t√Ķl. Annyira f√©lnek, hogy minden eszk√∂zzel pr√≥b√°lj√°k cs√∂kkenteni a l√©leksz√°mot, de Eur√≥p√°ba t√Ľzzel-vassal betelep√≠teni kell. A Gates -√©s neje-f√©le steriliz√°ci√≥s kutat√°sok finansz√≠roz√°sa id√Ķr√Ķl-id√Ķre felborzolja a ked√©lyeket. Az ilyen √©s hasonl√≥ "hamis z√°szl√≥s hadm√Ľveletek" (false flag) k√©t, j√≥l meghat√°rozhat√≥ c√©lt szolg√°lnak. A n√©pess√©g cs√∂kkent√©s√©t √©s a megmarad√≥k kezelhet√Ķ rabszolg√°kk√° t√©tel√©t. Olvasatukban, vegyes, kevert n√©pess√©g l√©trehoz√°s√°t. Mindezt teszik a lakoss√°g beleegyez√©se n√©lk√ľl, demokratikus d√∂nt√©seknek nevezve a legs√∂t√©tebb terrort.
A "demokrácia" néphatalmat jelent (Link):

"ahol hatalmi f√©kekkel √©s ellens√ļlyokkal biztos√≠tj√°k a t√°rsadalom j√≥l szab√°lyozott m√Ľk√∂d√©s√©t, mint p√©ld√°ul a k√∂zhatalom gyakorl√≥inak kiz√°r√≥lagos hatalomra t√∂r√©s√©nek a megakad√°lyoz√°s√°t, a t√°rsadalmi igazs√°goss√°got √©s a j√≥l√©ti t√°rsadalom megval√≥sul√°s√°t"

A klasszikus defin√≠ci√≥ t√∂bbi r√©sz√©t sem tal√°ljuk a "demokratikusnak nevezett rendszerekben". Ennek a demokr√°cia n√©lk√ľli demokr√°ci√°nak a nev√©ben ind√≠t h√°bor√ļkat az amerikai korm√°nyt ir√°ny√≠t√≥ zsid√≥nak nevezett vezet√©s √©s az eur√≥pai csatl√≥s√°llamok sz√∂vets√©ge szint√©n zsid√≥nak nevezett, de val√≥j√°ban az el√Ķny√∂k miatt kaz√°r √©s szef√°rd, zsid√≥nak √°lc√°zott cionista h√°tt√©rhatalma. Ahhoz, hogy valaki cionista legyen, nem felt√©tlen√ľl kell zsid√≥nak lennie, b√°r a v√©rfert√Ķz√∂tt sz√°rmaz√°s el√Ķny, "j√≥ aj√°nl√≥lev√©l", de "a puding pr√≥b√°ja az ev√©s". Automatikusan nem j√°r el√Ķjog. Az igazi "g√∂r√∂g-t√≠pus√ļ" demokr√°ci√°ban jogon k√≠v√ľli, jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©g n√©lk√ľli rabszolg√°k tartj√°k el, szolg√°lj√°k ki √©s sz√≥rakoztatj√°k hal√°lukkal a szavazati joggal rendelkez√Ķ "szabadokat" √©s az "uralkod√≥ oszt√°lyt". Ez az NWO kialak√≠t√°s alatt √°ll√≥ r√©gi-√ļj vil√°ga. Tanulm√°nyk√©nt ehhez kellettek a sohasem megval√≥sul√≥ "szocialista √©s kommunista rendszerek".


Az USA √©s Eur√≥pa jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©gt√Ķl megfosztott √°llampolg√°rai m√©g alig vett√©k √©szre, hogy a nyakukba telepedett "egy gazd√°j√ļ p√°rtok" csak arra hivatottak, hogy a demokratikus jog√°llam l√°tszat√°t keltve √©s r√° hivatkozva, egym√°st √©s megb√≠z√≥ikat seg√≠tve kirabolj√°k √©s eladj√°k rabszolg√°nak lakoss√°gukat, ezzel felsz√°molva fizet√Ķk√©pes kereslet√ľket is. A l√°tsz√≥lagos "p√©nz√ľgyi √∂ngyilkoss√°g" szerves r√©sze a piaci evol√ļci√≥nak, a sz√Ľk√ľl√Ķ fizet√Ķk√©pes kereslet megszerz√©s√©√©rt, mik√∂zben cs√∂kkentik a T√°vol-Kelet bev√©teleit. Az orsz√°gnak nevezett v√°llalatok egy-egy nagyobb konzorcium r√©sz√©t k√©pezik alacsonyabb szinten. A konzorciumok kl√°nokba t√∂m√∂r√ľlnek, √©s a leger√Ķsebb kl√°nok adj√°k meg a k√∂vetend√Ķ ir√°nyvonalakat. N√©mi √°trendez√Ķd√©si lehet√Ķs√©get tartalmaz a "rendszer", b√°r az ilyen lehet√Ķs√©gekn√©l is megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ, a tranzakci√≥ nem r√©sze-e a tervnek? Csakhogy az eg√©sz NWO-s elk√©pzel√©s s√°nt√≠t. Kit fognak kirabolni a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s" jegy√©ben, ha m√°r nincsenek orsz√°gok, √∂n√°ll√≥ n√©pcsoportok? M√°r jelenleg is egym√°st fosztogatj√°k a hatalom√©rt, pedig m√©g l√©tre sem j√∂tt az egys√©ges vil√°g√°llam, √©s mire csak a mag marad, mindenki, az elnyomottak is tudj√°k, hogy mi t√∂rt√©nt √©s t√∂rt√©nik.


M√°r jelenleg is egyre nagyobb probl√©m√°t jelent a vil√°g politikusai sz√°m√°ra, hogy hazugs√°gaikat rendre a fej√ľkre olvass√°k. Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy a glob√°lis felmeleg√≠t√©st ember okozta felmeleged√©snek nevez√Ķ "politikai megb√≠zott" naprak√©sz statisztik√°val rendelkezik; mennyi ember h√ľly√≠thet√Ķ m√©g, h√°nyan √©rdektelenek, hogy nagy-e az ellenz√Ķ megt√©veszthetetlenek t√°bora, elegend√Ķ-e a megfizetett v√©lem√©ny√Ľek sz√°ma? Megbuktak a 9/11-el, kider√ľlt, hogy prevent√≠v atomcsap√°sk√©nt atomfegyvereket haszn√°lnak, f√∂ldreng√©seket id√©znek el√Ķ, vegyi-permetez√©sekkel m√©rgezik l√©gk√∂rt, a fl√≥r√°t √©s faun√°t, de f√Ķk√©nt az embereket. L√°tv√°nyosan lebuktak a H1N1 j√°rv√°nyukkal √©s a gyilkos vakcin√°ikkal, a mesters√©gesen l√©trehozott egy√©b j√°rv√°nyokkal √©s minden emberis√©gellenes tev√©kenys√©g√ľkkel, kezdve a mesters√©ges napkit√∂r√©sekt√Ķl a r√°di√≥akt√≠v szennyez√©sekig. 2010. nyar√°n hozt√°k l√©tre a 2011-eleji "Arab Tavaszt" kiv√°lt√≥ √©lelmiszerhi√°nyt, majd 2011. okt√≥ber√©ben m√°r megkezdt√©k a vulk√°nok felhaszn√°l√°s√°t a l√©gk√∂r k√©nr√©szecsk√©s el√°raszt√°s√°hoz, a tev√©kenys√©g √©l√©n azzal az Egyes√ľlt Kir√°lys√°ggal, aki most ki szeretne l√©pni a kifosztott EU-b√≥l √©s akik a 2009. december 19-21. k√∂z√∂tt tartott Koppenh√°gai "kl√≠macs√ļcs" hamis adatait szolg√°ltatta. A "k√©nes k√≠s√©rlet", az "intrav√©n√°s k√©nes aeroszol" brit-amerikai projektje olyan "mell√©khat√°sokkal" b√≠r, mint egyes gy√≥gyszerek hasznoss√°g√°t√≥l t√≠zszer hosszabb √°rtalmass√°gi list√°ja: idegrendszeri hat√°sok √©s magatart√°sbeli v√°ltoz√°sok, zavar a v√©rkering√©sben, sz√≠vk√°rosod√°s, k√°ros hat√°sok a szemre √©s a l√°t√°sra, szaporod√°si neh√©zs√©gek, immunrendszer k√°rosod√°s, gyomor √©s gasztrointesztin√°lis rendelleness√©gek, k√°rosodott m√°j √©s vese funkci√≥k, hall√°shib√°k, zavarok a hormon√°lis anyagcsere rendszer√©ben, b√Ķrgy√≥gy√°szati probl√©m√°k, r√°k, fullad√°s, t√ľd√Ķemb√≥lia, √©s m√©g sorolhatn√°nk. Ha valaki k√≠v√°ncsi, hogy a kipermetezett anyagoknak milyen hat√°saival kell sz√°molni, t√°j√©koz√≥dhat a Lenntec oldal√°n: Link √©s p√©ldak√©nt a fentebb eml√≠tett k√©nr√Ķl, ha kiv√°lasztjuk a leg√∂rd√ľl√Ķ list√°b√≥l: Link


A Lenntech munk√°b√≥l √©s objekt√≠v t√°j√©koztat√°sb√≥l √©l, nem √ļgy mint egyes, p√©nz√©rt mindenf√©le hazugs√°g bizonygat√°s√°ra megv√°s√°rolhat√≥ orsz√°gos tisztif√Ķorvosok vagy megmond√≥emberek, m√Ľsorvezet√Ķk, "politikusok", b√≥logat√≥ talpnyal√≥ik √©s orvosok. Persze a m√©rgek, v√≠rusok √©s bakt√©riumok bead√°sa √©s terjeszt√©se ellen a lakoss√°g egyre nagyobb r√©sze l√©p fel akt√≠v vagy passz√≠v ellen√°ll√°ssal, amivel p√°rhuzamosan er√Ķs√∂dik a m√°sik oldali szabads√°gjogi korl√°toz√°sok kialak√≠t√°sa is. A t√∂r√∂k puccsk√≠s√©rlet l√≥l√°ba olyan val√≥szer√Ľtlen egybees√©s a paksi reaktorhib√°val √©s az √ļjabb francia mer√©nylettel, mint amennyire sz√ľks√©ges, hogy amerikai katon√°k v√©dj√©k meg az eur√≥pai lakoss√°got a sz√≠v√©lyesen beinvit√°lt ISIS terrorist√°kt√≥l. Mintha "√ļgy r√©mlene", err√Ķl m√°r hat √©vvel ezel√Ķtt is √≠rtam volna, √©s az elm√ļlt √©vek sor√°n rendszeresen, el√Ķre jelezve a vesz√©lyt. Hogy mit akarnak, pontosan √©s j√≥l el√Ķre l√°that√≥ volt √©s most is igazolj√°k a kor√°bbi k√∂vetkeztet√©seim. Val√≥ban sokba ker√ľl a hal√°lunk, nek√ľnk, mert saj√°t p√©nz√ľnk√∂n hoznak idegen hader√Ķt Eur√≥p√°ba, h√°tha kev√©s, vagy megb√≠zhatatlan az eur√≥pai a nemzetek elnyom√°s√°hoz. A t√∂r√∂k puccs eset√©ben a mindenki √°ltal ismert maffi√≥z√≥, ISIS-el √ľzletel√Ķ, terrorist√°kat kik√©peztet√Ķ √©s felfegyverz√Ķ b√Ľn√∂z√Ķ Erdogan mellett sz√≥lalt fel minden korrupt √©s hazug politikus az USA-t√≥l Oroszorsz√°gig. Donald Trump-t√≥l Jim Carrey-ig, Lavrovt√≥l Merkelig, Sz√≠j√°rt√≥ig. "Demokratikus utat √©s megold√°st" emlegetnek, mik√∂zben a terror Eur√≥p√°j√°t hozz√°k l√©tre, amelyben minden cionista ellenes er√Ķt terrorist√°nak b√©lyegezve begy√Ľjthetnek √©s felsz√°molhatnak.

Ne legyenek k√©ts√©geink! Orb√°n sem az√©rt √©p√≠ttet stadionokat, mert sport-√Ķr√ľlt, hanem az√©rt, hogy gy√Ľjt√Ķhelyeknek haszn√°lja (amikor m√°r Dr√°bik is ezt mondja az a Echo TV-ben, mi ugyan m√°r nyolc √©ve), nem az√©rt k√©sz√ľlt az illegitim gyarmati korm√°ny √°ltali "terrorizmus elleni" t√∂rv√©ny, mert a 2000-es √©v el√Ķtti l√©tsz√°m√ļ "magyar katonas√°g" ne tudn√° √ļgy lez√°rni a hat√°rokat, hogy m√©g a Merkel-f√©le k√∂v√©r patk√°nyok se tudn√°nak √°tosonni rajta. Eur√≥pa ak√°rki ellen meg tudn√° v√©deni mag√°t a vil√°gon, csak az orsz√°gai vezet√©s√©be befurakod√≥ cionista (feh√©r kaz√°r-maffia) ir√°ny√≠t√°st√≥l nem tudta. T√∂r√∂korsz√°gban Erdog√°n m√°r megkezdte a sort, b√°r neh√©z lenne megmondani, hogy nem maga szervezte-e a b√©na puccsot. Ezr√©vel tart√≥ztatnak le korm√°nyellenes tev√©kenys√©ggel megv√°doltakat, pedig m√©g a hegyi, zs√°km√°ny√°val nemi √©letet √©l√Ķ t√∂r√∂k kecskevad√°sz is tudja, hogy Erdog√°n 14 √©v alatt ugyanolyan diktat√ļr√°t alak√≠tott ki, mint itthon Orb√°n igyekszik. M√≥dszertanilag ugyan√ļgy lop, csal, hazudik, √©s korl√°tozza a t√∂r√∂k√∂k jogait. Donald Tusk emleget demokr√°ci√°t, "demokratikus megold√°st", egy olyan EU-b√≥l, amelyikben m√°r nyomokban sem lehet n√©puralmat tal√°lni, csak a magukat korm√°nyoknak √©s k√∂zigazgat√°si vezet√Ķknek titul√°l√≥k √©rdekeinek megfelel√Ķen elcsalt v√°laszt√°sokat, vagy v√°laszt√°s n√©lk√ľli, finoman m√©g √∂njel√∂lt vezet√Ķnek nevezett dikt√°torok b√Ľncselekm√©nyeinek tenger√©t. Curtis Michael Scaparrotti, az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°g√°nak f√Ķparancsnoka m√°r az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny bevezet√©s√©hez "kamp√°nyol". Obama √ļjrav√°laszt√°sakor hasonl√≥ "t√°ncot j√°rt", mint Erdog√°n most a puccsal... (Sandy hurrik√°n el√Ķid√©z√©se az SBX-1-es √ļsz√≥ platformos HAARP √°llom√°s √©s a XB37-es mini √Ľrrep√ľl√Ķg√©p seg√≠ts√©g√©vel, ut√°na tisztogat√°s). Link Az Eur√≥p√°ba vez√©nyelt amerikai katon√°knak is el kell gondolkodniuk a linken szerepel√Ķ inform√°ci√≥kon!


Ahogy itthon Orb√°n, √ļgy Erdog√°n is a szekul√°ris-demokratikus t√∂r√∂k nemzet√°llam alapjait sz√°molja fel, pedig nagy √©s k√©tes sz√°rmaz√°s√ļ el√Ķdje, Mustafa Kemal Atat√ľrk teremtette meg ezeket. A pof√°tlans√°g netov√°bbja, hogy Atat√ľrk √≥ri√°si f√©nyk√©pe alatt mond besz√©det az, aki felsz√°molja a t√∂r√∂k demokratikus alapokat. Sajnos ez nem csak T√∂r√∂korsz√°gban tendencia. Bizonyos id√Ķszakra megv√°lasztott (?) k√©pvisel√Ķk egyeztetnek arr√≥l, hogy milyen d√∂nt√©sekb√Ķl kell √©s kellene kiz√°rni a lakoss√°got Eur√≥p√°ban. Az USA k√©t p√°rt rendszere ugyanaz a l√°tszatfel√©p√≠tm√©ny, mint Magyarorsz√°g egygazd√°j√ļ parlamenti p√°rtjai eset√©ben. L√°tsz√≥lag nincs v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g, be vagyunk ker√≠tve. Azok biztosan, akik p√°rtok mellett kardoskodnak, ezzel elfogadva az illegitim rendszereket.
A 24. √≥ra utols√≥ perceit √©lj√ľk. M√©g n√©h√°ny "j√≥l ir√°nyzott mer√©nylet" szeptemberig, amelyeket m√©g v√©letlen√ľl sem az ISIS fog megtervezni, √©s esetleg csak k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ egyik f√©lk√©nt v√©grehajtani, √©s a k√∂r bez√°rult, b√°r felsorolhatok n√©h√°ny lehet√Ķs√©get, amelyek m√©g rendelkez√©sre √°llnak:

1. K√∂z√∂s hittel √©s akarattal is lehet v√°ltoz√°st el√Ķid√©zni. Az emberek ment√°lis energi√°ja n√∂vekszik a nyugtalan√≠t√≥ esem√©nyek hat√°s√°ra. Ezt az energi√°t √∂sszpontos√≠tva elk√©pzelhetetlen v√°ltoz√°sokat lehet eszk√∂z√∂lni. Nem ker√ľl semmibe, "csak" szervez√©s √©s k√∂z√∂s c√©l meghat√°roz√°sa sz√ľks√©ges az √∂sszehangol√°son k√≠v√ľl √©s n√©mi id√Ķ r√°ford√≠t√°sa.

2. Be lehet ind√≠tani Eur√≥pa √©s az USA lakoss√°g√°nak √∂nv√©delmi mechanizmus√°t, amelyet az eur√≥pai √©s USA katonas√°got is fenyeget√Ķ (fenti link) vesz√©lyek ok√°n, ki lehet h√ļzni a k√≠gy√≥ m√©regfog√°t, vagyis a cionista terveik v√©grehajt√°s√°t szavatol√≥ katonas√°gokat t√ļlnyom√≥ r√©szben √∂n -√©s n√©p√ľk v√©delm√©re lehet k√©sztetni.

3. A Lisszaboni EU l√©tjogosults√°ga m√°r 2010-ben megk√©rd√Ķjelez√Ķd√∂tt. Ism√©telten megt√°madhat√≥ Oroszorsz√°g, K√≠na, az USA, az ENSZ √©s H√°ga el√Ķtt az EU legitimit√°sa, p√°rhuzamosan Magyarorsz√°g illegitim rabl√≥korm√°nyainak felel√Ķss√©gfelt√°r√°s√°val, ami m√°r √∂nmag√°ban is semmis√© teszi a Lisszaboni Szerz√Ķd√©st, mivel a szerz√Ķd√©s 27 tag√°llam √©rv√©nyes al√°√≠r√°s√°val tarthat√≥ √©letben (meg kell k√ľldeni a vil√°g √∂sszes √°llam√°nak). Magyarorsz√°g eset√©ben a szerz√Ķd√©st az az MSZP √≠rta al√°, a FIDESZ √°ltal is illegitimnek tartott 1989-es ideiglenes alkotm√°ny felhatalmaz√°s√°ra hivatkozva, amelyik elcsalta a 2006-os v√°laszt√°sokat a 2005-√∂s, 4 milli√°rd doll√°ros k√∂lts√©gvet√©si lop√°s elfed√©s√©re, a "p√°rtok √∂sszefog√°s√°val" megrendezett "√Ėsz√∂di-besz√©ddel" √©s a rendk√≠v√ľli √°llapot bevezet√©s√©re ir√°nyul√≥ 2006. okt√≥ber 23-as orsz√°g lakoss√°ga elleni mer√©nylettel. Magyarorsz√°gnak 72 √©ve nincs √©rv√©nyes, n√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett Alkotm√°nya (az 1949-es √©s 1989-es alkotm√°nyokat maga a FIDESZ sem ismeri el (a nemzetk√∂zi jog √©s az ENSZ alapokm√°nya szerint is √©rv√©nytelen), a 2011-es FIDESZ-KDNP alkotm√°nynak meg nincs n√©pi felhatalmaz√°sa, csak a FIDESZ jelentette ki, hogy 2/3-os, val√≥j√°ban 2/9-del alkotm√°nyozhat egy csal√°ssal megnyertnek kiki√°ltott 2010-es v√°laszt√°s alapj√°n).

4. C√©lszer√Ľ az el√Ķz√Ķ h√°rom pontot egyszerre alkalmazni, m√©g a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se el√Ķtt! A sz√ľks√©ges t√°rsadalmi √©s nemzetek k√∂zti konszenzus megteremt√©se nem lehetetlen, mivel az eg√©sz vil√°g lakoss√°g√°nak √©let√©re √©s √©letter√©re ugyanazok t√∂rnek √©s p√°ly√°znak. Van k√∂z√∂s ellens√©g, k√∂z√∂s, j√≥l √©s f√Ķleg egyszer√Ľen, k√∂z√©rthet√Ķen √©s r√∂viden megfogalmazhat√≥ c√©l, ami az √∂sszefog√°st lehet√Ķv√© teheti, mert a vesz√©ly vall√°s √©s t√°rsadalmi fel√©p√≠tm√©ny-f√ľggetlen√ľl a bolyg√≥ minden lakos√°t √©rinti. M√©g azokat is, akik most azt hiszik, biztos poz√≠ci√≥ban, az √ļj rendszer kiszolg√°l√≥ik√©nt is t√ļl√©lhetik a vil√°g√©g√©st (pl. T√∂r√∂korsz√°gban t√∂bb ezer b√≠r√≥t tart√≥ztattak le a b√©na puccs ut√°n, de mindenki sorra ker√ľl). Lesz aki az√©rt ker√ľl lap√°tra, mert t√ļl er√Ķs a kl√°nja, lesz aki az√©rt, mert "l√©tsz√°mfeletti" √©s lesz aki csak az√©rt, mert kell a helye a cionista "elvt√°rsaknak" (tettest√°rs, pereputty, koma, s√≥gor, j√≥bar√°t).


Mint a felsoroltakb√≥l kider√ľl, nincs id√Ķ arra, hogy √∂lbe tett k√©zzel tov√°bbi esem√©nyek bek√∂vetkez√©s√©re v√°rjunk. Aki azt hisz, hogy az egyre t√∂bb √©s nagyobb volumen√Ľ, cionist√°k √°ltal megszervezett √©s biztos√≠tott, ISIS mer√©nyleteket (Merkel er√Ķszakos bev√°ndoroltat√°si politik√°ja miatt) az EU vagy az USA az eur√≥pai vagy amerikai lakoss√°g √©rdekeinek megfelel√Ķen kezelni fogja, naivabb mint a ma sz√ľletett csecsem√Ķ! Orb√°n m√°r most rabszolg√°nak k√≠n√°lja a magyar munkaer√Ķt, de b√°rmely orsz√°g megb√©n√≠that√≥ t√ľntet√©sek, megmozdul√°sok n√©lk√ľl is, csak nem kell v√©grehajtani a "parancsokat". Ezt √ļgy h√≠vj√°k, hogy polg√°ri engedetlens√©g, √©s ennek az egyik szervez√Ķd√©si form√°j√°r√≥l m√°r hallhattunk kor√°bban is. √ögy h√≠vj√°k, hogy "kultur√°lis kreat√≠vok csoportjai". Elszigetelt, szomsz√©dos csoportokr√≥l sem tud√≥, de a sz√Ľk k√∂rben egym√°s ismer√Ķ emberek csoportosul√°sair√≥l van sz√≥. Az ilyen szervez√Ķd√©ssel sz√°mottev√Ķen cs√∂kken a hatalom be√©p√ľl√©si es√©lye. A kultur√°lis kreat√≠vok megeml√≠t√©s√©re az√©rt ker√ľlt sor, mert b√°r a terrorist√°kat a legt√∂bben √ļgy k√©pzelik el, mint vall√°si fanatikusokat, primit√≠v √∂szt√∂nl√©nyeket, a gondolkod√°si k√©pess√©geik azonosak, illetve a haz√°jukat √©rt nyugati agresszi√≥ miatt m√©g fokozottabb gondolkod√°sra k√©sztetve k√©pesek sz√≥ szerint mindent, amit a fejlett hadvisel√©si technik√°k is alkalmaznak, hasznos√≠tani. Sajnos, ahogy tapasztalhattuk a nizzai t√°mad√°s kapcs√°n, elegend√Ķ "egy kis t√°vseg√≠ts√©g", ak√°r az interneten kereszt√ľl (m√©g nem tudni, hogy az ISIS-t√Ķl, vagy a cionista ir√°ny√≠t√°st√≥l), √©s √∂n√°ll√≥an, kapcsolati szinten lenyomozhatatlan terrortev√©kenys√©gek j√∂hetnek l√©tre helyi, kis l√©tsz√°m√ļ szervez√Ķd√©sekkel. Itt m√°r nem is az a l√©nyeg, hogy ki ir√°ny√≠t. A sejtek √∂n√°ll√≥an tev√©kenykedhetnek egym√°s sem tudva, szervezeti ir√°ny√≠t√°s n√©lk√ľl, r√°b√≠zva az egy√©nre, hogy milyen s√©relmet torol meg.

Ez ut√≥bbi tev√©kenys√©gek √©s m√≥dszertanuk rohamos elszaporod√°sa v√°rhat√≥, amely igazi hamis√≠tatlan NWO-s rend√Ķr√°llamok kialak√≠t√°s√°t hozza mag√°val. Logikusan azt is, hogy megsz√Ľnjenek a nemzeti korm√°nyok, mint "uruk √©s parancsol√≥juk" elleni √∂sszefog√°sk√©pes √∂n√°ll√≥ szervez√Ķd√©sek. Ez√©rt adta parancsba az EKB 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott utas√≠t√°sa a nemzeti korm√°nyok felsz√°mol√°s√°t √©s a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t. Mindez el√Ķre l√°that√≥ volt, √©s fel lehetett k√©sz√ľlni r√°. Az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se is azt szolg√°lja, amit minden √ľt√Ķk√©pes ellenl√°basait felsz√°mol√≥ dikt√°tor tesz. Meg kell semmis√≠teni ellenz√©ke, ellenfelei anyagi b√°zis√°t. Ezt tette Putyin is a ciprusi bankfoszt√°ssal 188 oligarch√°t√≥l megszabadulva, de ugyanezt a m√≥dszert alkalmazz√°k Orb√°n√©k is, amikor soltvadkerti takar√©ksz√∂vetkezet ut√°n sorban j√∂ttek a befektet√Ķc√©gek botr√°nyai, mert nem olyan √ľgyetlen√ľl dolgoznak, mint Gyurcs√°ny 2006-ban. Az anyagi b√°zist√≥l megfosztott csoportok, kl√°nok m√©g egy ideig k√∂zigazgat√°si hatalmukkal ugyan manipul√°lhatj√°k a korm√°ny d√∂nt√©seit, de mint T√∂r√∂korsz√°g eset√©ben is l√°that√≥, t√∂bb mint 2600 b√≠r√≥t menesztettek, √©s a dikt√°torra vesz√©lyt jelenthet√Ķket is begy√Ľjt√∂tt√©k, ill. jelenleg is gy√Ľjtik. A "demokratikus v√°laszt√°s" a dikt√°torok ugr√≥deszk√°ja, vagyis adj hatalmat a kez√©be √©s vissza√©l vele...


Mondhatni, a sok b√°ba k√∂zt elv√©sz a gyerek, √©s val√≥ban. A mindennapok esem√©nyei elfedik a cionista c√©lokat, a Bilderberg Group, √©s a nem teljesen ugyanaz kaz√°r-maffia, valamint ezek ir√°nyzatainak k√∂z√∂s c√©ljait: az NWO n√©pess√©gcs√∂kkent√©si terveit √©s rabszolgaalap√ļ monarchikus fel√©p√≠tm√©ny√©nek kialak√≠t√°s√°t. Egyszerre akarnak ir√°ny√≠that√≥, identit√°s n√©lk√ľli rabszolga n√©pess√©get, korl√°tlan hatalmat √©s fel√ľgyeletet, valamint egy fejl√Ķd√©sben megrekedt, meg√°ll√≠tott vil√°got, pedig √©vezredeken kereszt√ľl csak a h√°bor√ļk √©l√Ķsk√∂d√Ķi voltak √©s jelenleg is csak azok. Ez√©rt k√°r volt k√∂vetkezetesen kitermelni genetikai hib√°s egyedeket. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķ √©l√Ķsk√∂d√Ķ marad, nem tud l√©tezni gazdatest n√©lk√ľl. Ha a vil√°g r√©gi√≥it tekintj√ľk √°t, Oroszorsz√°gban, K√≠n√°ban √©s az USA-ban m√°r m√Ľk√∂dik a teljes lehallgat√°si √©s fel√ľgyeleti rendszer. Eur√≥pa az utols√≥kat r√ļgja nemzet√°llamaival, t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t m√°r ellen√Ķrzik. Afrik√°t √©s a K√∂zel-Keletet most v√©gzik ki k√∂z√∂sen, amerikai, orosz, izraeli, brit, francia √©s k√≠nai √∂sszefog√°ssal, K√∂z√©p -√©s D√©l-Amerika pedig m√°r nem jelent potenci√°lis vesz√©lyt, ahogy Ausztr√°lia sem. A k√©t ut√≥bbi eset√©ben k√∂nnyen √©s z√∂kken√Ķmentesen megval√≥s√≠that√≥ b√°rmi, de nincs √©rtelme. M√°s ir√°nyba kell elindulni! √Čs ha nem teszik meg magukt√≥l, megteszi majd helyett√ľk a...


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#131 | Zimo - 2016.08.27. 12:34:30
Kedves Spartakusz!

Mit nem értesz?
Hadd konferenci√°zgassanak, agyaljanak ezt tudj√°k ez a dolguk.
Elköszönök már majdnem itt ragadok, az élet nem itt van a virtuális világban.
#132 | odon0803 - 2016.08.27. 12:54:17
SuperStation95 New York-i r√°di√≥ honlapj√°r√≥l. Ilyenkor √©rzi az ember, hogy mennyire nincs r√°hat√°sa a t√∂rt√©n√©sekre az emberis√©gnek, csak egy kis "elit" hat√°rozza meg a t√∂rt√©n√©seket, az emberis√©g pedig elszenvedi, √°t√©li, ha √°t tudja √©lni. Nem tudom mi fog t√∂rt√©nni, mert nem vagyok d√∂nt√©shoz√≥i helyzetben, de az emberis√©get hatalmas felel√Ķss√©g terheli az√©rt, mert hagyta id√°ig fajulni a dolgokat, kiengedett a kez√©b√Ķl minden hatalmat √©s d√∂nt√©si lehet√Ķs√©get.


"The only people who are NOT being told about all of this are the American People; who are being left blissfully unaware that the world is rapidly approaching all-out war -- and much of it is being caused by the actions of the Obama administration in Ukraine, in Syria, in South Korea, and in the South China Sea. It's almost as though the US federal government is actually TRYING to start World War 3. If they succeed, we'll all be lucky to live through it."
#133 | Renegat - 2016.08.27. 15:13:01
#132 | odon0803

odon0803!
Hi√°ba pattog az USA √©s a cionista vil√°gelit, az eg√©sz vil√°g ellen nem nyerhet semmit, s√Ķt, a legnagyobb megsemmis√≠t√Ķ csap√°st √Ķ fogja elszenvedni, mert egyszer√Ľen megsz√Ľnik l√©tezni.De gy√Ķztest sem fognak h√≠rdetni, mert egy nukle√°ris h√°bor√ļt nem lehet megnyerni, kiv√©tel n√©lk√ľl mindenki bele fog d√∂gleni, az atombiztos bunkerek is csak √∂sszkomfortos s√≠rkamr√°knak lesznek j√≥k n√©h√°ny √©vre.Az is sz√ľletett h√ľlye, aki egy√°ltal√°n ilyen alternat√≠v√°kban gondolkodik.Egy radik√°lis megold√°s l√©tezik csak, az √ļgynevezett "vil√°gelit" likvid√°l√°sa egy √∂sszehangolt, j√≥l szervezett vil√°gforradalom vagy katonai puccsok √°ltal, mert m√°s lehet√Ķs√©gnek nincs realit√°sa egy vil√°g√©g√©s kik√ľsz√∂b√∂l√©s√©re.A szavaz√≥sdi ideje, szavatoss√°ga lej√°rt, a "demokratikus" b√©k√©s √ļt nem j√°rhat√≥ az antagonisztikus √©rdekellent√©tek miatt.Vagy j√∂het a civiliz√°ci√≥s RESET √©s a GAME OVER...√ļjrakezdve a vil√°g legkisebb √©l√Ķl√©ny√©t√Ķl, a "Nanoarchaeum equitans" nev√Ľ organizmus√°t√≥l

Zimo!
R√©szemr√Ķl is lez√°rtam ezt a t√©m√°t, m√°r mindent ki√≠rtam magamb√≥l, tov√°bbiakban nekem sincs mit hozz√°tennem.

Spari!
Re√°lis k√©pet ad Dr.Eva Maria Barki nem csak az eur√≥pai, hanem az eg√©sz vil√°g jelenlegi v√©gzetesen vesz√©lyes kaotikus helyzet√©r√Ķl. J√≥l tetted, hogy felraktad a linket! Orb√°nnal kapcsolatban, √Ķ ebben a vil√°gm√©ret√Ľ sakkj√°t√©kban m√©g csak t√°bl√°ra sem ker√ľlhet...

https://internetf...eszelyben/
#134 | odon0803 - 2016.08.27. 15:55:27
Renegat!

Abszolut egyet√©rtek. √Čs ez m√©g csak nem is hagym√°zas k√©pzelg√©s. A vil√°gon ma m√°r a popul√°ci√≥ t√∂bbs√©ge l√°tja a val√≥s√°got, amihez az alternat√≠v m√©dia √≥ri√°si m√©rt√©kben j√°rult hozz√°. Szervez√©s k√©rd√©se a "vil√°gelit" elt√°vol√≠t√°sa. Ehhez felt√©telezhet√Ķen katon√°k is csatlakozn√°nak, senki sem akarja id√Ķ el√Ķtt elhamvasztatni mag√°t. Ha l√°ttad a k√©rd√©ses honlapot, akkor l√°ttad az amerikai Abrams X1 p√°nc√©losokat is N√©metorsz√°g d√©lkeleti r√©sz√©n. √Čs olvastad, hogy a litv√°n hat√°rra 30.000, a Kr√≠mbe 40.000 katon√°t vez√©nyeltek az oroszok. De az √°ltalam kor√°bban belinkelt Putyin besz√©d Szent P√©terv√°ron azt hiszem mindent el√°rult. Az USA szerencs√©tlen m√≥don azt hiszi, hogy az √ļj katonai doktr√≠n√°j√°val gy√Ķztes lehet. A qrva √©letbe, mindig az USA. Szeretn√©m m√°r egyszer romokban l√°tni.
#135 | Zimo - 2016.08.27. 16:24:25
Renegat és odon0803!

Itt valaki m√°r √≠rt a sumer agyagt√°bl√°kr√≥l, benne az emberis√©get l√©trehoz√≥kr√≥l. Aki vet az a vet√©st fel√ľgyelni szokta. Teh√°t √ēket sem kell figyelmen k√≠v√ľl hagyni.

25.
De mikor az emberek alusznak vala, elj√∂ve az √Ķ ellens√©ge √©s konkolyt vete a b√ļza k√∂z√©, √©s elm√©ne.
26.
Mikor pedig felneveked√©k a vet√©s, √©s gy√ľm√∂lcs√∂t terme, akkor megl√°tsz√©k a konkoly is.
27.
A gazda szolg√°i pedig el√Ķ√°llv√°n, mond√°nak n√©ki: Uram, avagy nem tiszta magot vetett√©l-e a te f√∂ldedbe? honnan van az√©rt benne a konkoly?
28.
√ē pedig monda n√©kik: Valamely ellens√©g cselekedte azt. A szolg√°k pedig mond√°nak n√©ki: Akarod-√© teh√°t, hogy elmenv√©n, √∂sszeszedj√ľk azokat?
29.
√ē pedig monda: Nem. Mert a mikor √∂sszeszeditek a konkolyt, azzal egy√ľtt netal√°n a b√ļz√°t is kiszaggatj√°tok.
30.
Hagyj√°tok, hogy egy√ľtt n√Ķjj√∂n mind a kett√Ķ az arat√°sig, √©s az arat√°s idej√©n azt mondom majd az arat√≥knak: Szedj√©tek √∂ssze el√Ķsz√∂r a konkolyt, √©s k√∂ss√©tek k√©v√©kbe, hogy meg√©gess√©tek; a b√ļz√°t pedig takar√≠ts√°tok az √©n cs√Ľr√∂mbe.


Ahogy a sz√ľl√Ķ figyel a gyerekekre, √ēk is √©s ha elszabadulnak az indulatok k√∂zbe l√©pnek.
√ēk is l√©pni fognak.

Jó ez a kis csapat, ki mit hall közreadja.
√Ėsszj√°t√©k √©s bizalom, vannak nagyobb er√Ķk is!

Jar-Jar Binks a suhanbong√≥ban mondja, valahogy √≠gy,:s√ľllyedez√ľnk, elvesz√ľnk mikor lesz baj ha most nincs.

Qui-Gon Jinn: Mindig van egy nagyobb hal.

Mad√°ch:
Mondottam ember: K√ľzdj, √©s b√≠zva b√≠zz√°l!
#136 | spartakusz - 2016.08.27. 16:45:19
Kedves Renegat!
El se hiszed, hogy milyen √∂r√∂met okozt√°l nekem! M√°r azt hittem be goly√≥ztam! Amit le√≠r√≥k nem helysz√≠ni tud√≥s√≠t√≥nk√©nt - ha nem meg√©rz√©s √©s az √°ltal sugallt mondatok alapj√°n k√∂zl√∂m! Teh√°t nem hiszem - nem tudom - ha nem megtapasztalom ez √°ltal - amikor nem tapasztaltam de tudom, hogy a TITICACA T√ď - r√©szen Peruban - egy √≥ce√°ni kik√∂t√Ķi m√≥l√≥ kik√∂t√Ķ r√©szlet - √©s stb. lelet! gy√ľrk√∂d√∂tt fel kb. 4000 . m√©ter magasra, a hegyre - akkor nem √©rtem, hogy - ahogy √≠rod te is, hogy k√©pzelik, hogy a sok milli√°rd p√©nz√©rt √©p√≠tett f√∂ldalatti odvaikban t√ļl√©lnek!
B√≠zok a teremt√Ķben m√©g mindig √©s az utols√≥ v√©gzeteik! Mondom - √≠rom - a hull√°m √©s rezg√©st elind√≠tsa - illetve m√°r elind√≠totta a t√ļl√©l√©s √©s a megmarad√°s ter√ľlet√©n! Ha ennek ellen√©re valamelyik h√ľlye megnyomja a piros gombot - az faj√°nak utols√≥ tev√©se lesz e f√∂ld√∂n - ma ez az √ľzenetem!
id. Kiss László
#137 | gladiator07 - 2016.08.27. 18:04:58
Sajnos az √ļn. h√°bor√ļ mind√≠g is zajlott, csak szakaszos √ľzemsz√ľnettel. Az Eugenika / n√©pess√©gszab√°lyoz√°s / szem el√Ķtt tart√°s√°val " szponzol√°lja " a vil√°g - elit mindenkori f√Ķldi lakoss√°gsz√°mot. Az √≠rott, √©s nem ismertetett t√∂rt√©nelem nem sz√≥l m√°sr√≥l csak puszt√≠t√°sr√≥l. S amikor m√°r a f√∂ldi korl√°tok sz√©tborulni l√°tszanak, a teremt√©s belesz√≥l. Letakar√≠tja a f√∂ldi j√°tsz√≥teret, s a megmaradt p√°r 100 - emberb√Ķl elindul az √öj √©let, ez m√°r 4 - szer megt√∂rt√©nt. A mostani az √∂t√∂dik. Az ember gy√°rt√°ssal, az ide / itt / l√°togat√≥ humanoid fajokkal egyet√©rt√©s√©vel, mert √Ķk is a homokoz√≥ j√°t√©kosai. Ezen t√©nyeket m√°r a filmekben elmondt√°k. Prom√©theusz, Avat√°r, Csillagkapu, Csillagok h√°bor√ļja, c. alkot√°sokban. A vil√°g - mindens√©g lakott bolyg√≥k milli√°rdjaival, humanoid entit√°sok trilli√°rdjaival rendelkezik. S vannak m√©lyebre s√ľlyedt, leledz√Ķ √©l√Ķhelyekkel is, rettenetes k√∂r√ľlm√©nyek k√∂zepette. Term√©szetesen tiszta szellemi vil√°gok is.

A f√∂ld√∂n m√°r t√∂bbedszer volt atom h√°bor√ļ melynek nyomai m√°ra m√°r, ismertek. Ennek, MA, √ļjfent riaszt√≥ jelei l√°t6√ďak. A k√∂zelm√ļlt 70 - √©vben k√∂zel 200 mill√≥ akt√≠v ember halt meg, s m√©g √≠gy is 7 milli√°rdan vagyunk, lett√ľnk. A Georgiai monolitok h√Ľen √°br√°zolj√°k a k√∂vetend√Ķ utat az elit sz√°m√°ra, sz√°mukra mi gy√°rtott emberek puszt√≠t6√≥ak vagyunk mint mind√≠g.
Hogy az alagutak belsej√©ben, mi tal√°l6√≥, s mi√©rt k√©sz√≠tett√©k, csak sejthet√Ķ. Az Ecvadori, t√°ltos barlang rendszer tal√°n elmondan√° titkait, sajnos elz√°rt ter√ľlet.

A bibliából azért kényes idézni mert a nagyrésze plágium, a hegyi beszéd kivételével.
Nincs kiv√°lasztott n√©p, s faj, kollekt√≠v megv√°lt√°ssal egy√ľtt. Csak egy√©ni kijut√°s err√Ķl a b√∂rt√∂n / kis√©rleti / bolyg√≥r√≥l. Buddha √©s J√©zus vil√°gosan elmondj√°k, a k√≥dot, melyet egy√©ni √öTON, vil√°gos√≠t√°ssal megl√°thatunk, ki erre k√©pes.
BL.
#138 | Renegat - 2016.08.28. 00:06:22
√Črdekes t√∂rt√©nelmi √∂sszef√ľgg√©sek felt√°r√°sa a tot√°lis vil√°guralom megszerz√©s√©√©rt, k√∂z√©ppontban a Vatik√°n √©s a Jezsuit√°k.A mai globalista vez√©rl√Ķ h√°rmas (The Trinity of Globalist Control)

dublinsmickdotcom.files.wordpress.com/2015/03/trinity.jpg

https://dublinsmi...e-of-rome/

https://dublinsmi...e-jesuits/

https://dublinsmi...-solution/
#139 | spartakusz - 2016.08.28. 11:46:07
L√°szl√≥ Kiss J√≥ tan√°cs az orb√°n korm√°nynak: Ezt a szavaz√°st bor√≠t√©k n√©lk√ľl tegye meg - most ny√≠ltan figyelmeztetem . nem √ļgy mind anno 2006 szeptember 13-√°n - mi√©rt tan√°csolom, mert √ľres bor√≠t√©kokat fognak bele dobni az urn√°kba! Mire j√≥ ez? Ez arra j√≥, hogy a lepecs√©telt magukn√°l visszatartott szavaz√≥ pap√≠rral - visszaigazolj√°k,, hogy t√∂rt√©nt e csal√°s vagy nem - mivel ezt nem tudj√°k megsemmis√≠teni! Tegy√ľk fel lesz ilyen mondjuk 3 milli√≥ - ha figyelmen k√≠v√ľl hagyja orb√°n ezt a tan√°csom akkor az eredm√©nyt lehozza sz√°j√≠ze szerint, mondjuk elment a 8 milli√≥b√≥l 51 % , hogy √©rv√©nyes√© tegye - manipul√°ci√≥j√°ban ez 4080000 f√Ķ - √©s k√©sz a buk√°s a 3. milli√≥ visszatartott pap√≠rral! √ČRTHET√ē? Ha viszont hallgat a j√≥ tan√°csomra, ez nem t√∂rt√©nik meg - de el√°rulja mag√°t ha nem lesznek bor√≠t√©kok, mert azzal bizony√≠tott a manipul√°l√°si sz√°nd√©ka! mert hallgatott r√°m! Magyarul MINDEN HOGY EZZEL A SZAVAZ√ĀSSAL BUK√ĀSRA √ćT√ČLTE MAG√ĀT! Tisztelettel id. L√°szl√≥ Kiss
Tetszik · V√°lasz · 23 perce

ide írtam:
https://www.faceb...

mind a h√°rom hozz√°oszl√°som elolvas√°s√°val √©rtelmezhet√Ķ! MEGBUKTAK MOST M√ĀR V√ČGLEG!
id. Kiss László álláspontja - véleménye!
#140 | Hegel - 2016.08.28. 12:56:29
Biztos vagyok benne a babiloni t√°bl√°kon olyasmik voltak amit nem akartak tudtunkra hozni..kik is vizsg√°lhatt√°k? a Marad√©kot meg a puszta homokba bomb√°zt√°k bele...az √∂sszes antivit√°st amit felleltek min t nyugatra lopt√°k ezekb√Ķl a f√∂ldrajzi helyekr√Ķl vizsg√°lgatni...Az embert ha be is segitettek a f√∂ld√∂nkiv√ľliek val√≥j√°ban nem rabszolg√°nak k√©szitett√©k 1x azt√°n val√≥szin√ľ az a "konkoly" egyfajta belteny√©szt√©ssel rontott a emberi genomon, amit n√©ha igen l√°tv√°nyosan megtestesit egyik m√°sik k√©tl√°b√ļ! (√ľzifalon a link)

http://ujvilagtud...folyo.html aztán rákerestem erre a hikszosz dologra akik egyiptom sivatagjaiból a kanaán földjét lepték el http://hmp-hikszo...p/hikszosz Mára ezzé váltak.
Alap a rabszolgakereskedelemb√Ķl val√≥ meggazdagod√°s...bank√°rr√° v√°l√°s hossz√ļ id√Ķk√∂n √°t...megv√°s√°rl√°sa a hatalomnak ahogy a p√°pas√°got mint int√©zm√©nyt √©s a kir√°lyokat a k√∂lcs√∂n√∂kkel..√©s m√°hoz √©rt√ľnk...

A biblia val√≥ban olloz√≥tt ir√°s de ez a konkolyos ugy t√ľnik m√°r J√©zus idej√©ben is b√Ķvelkedett megnyilv√°nul√°saiban!

Multkor irtam ie el√Ķtt 2000 t√°j√°n m√©g nem voltak! Ez mai nappal kicsit t√∂bb mint 4000 esztend√Ķ √©s h√°t a r√©g√©szeti adatok vajh mit√Ķl nem lehetnek 5000 √©vn√©l r√©gebbiek? Mert a konkoly igy akarja az √∂sszes t√∂rt√©netek meghamisit√°s√°nak √©rdek√©ben mert √Ķ akar a leg√∂sibb fajta len ni holott valami v√©gterm√©k vagy belteny√©szet.

Az el√Ķre tolt szerepl√Ķk√∂n eleve l√°that√≥ a k√ľls√Ķ bels√Ķ jegyeivel.

A mások feletti hatalom igenlése sulyos narcotikum !

Az a gondom hogy Benjamin Fulford által irt cikk 1 link kissé hiteltelen mikor tudjuk pont azok tartoznak az emberiség bizonytalanságába taszitóinak akiket felsorol fehér társaságként ugymint a jelenlegi pápa aki tudván mit csinálnak az afriakaiak , migránsok bárhonnan mégis a befogadásra buzdit....ugyan igy a többiek is. Ez egy csiki csukit játszó kétarcuság amit láthatunk...féligazság bevallásával...

Olyan mint mikor a xart r√°kenve m√°sokra menek√ľlni pr√≥b√°ln√°nak!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 80% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 20% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum