NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Sokba ker√ľl a hal√°lod...
Sokba ker√ľl a hal√°lod...F√Ķleg neked! √Čs nem csak az√©rt, mert sz√°modra az √©leted a legdr√°g√°bb. Kem√©nyen meg kell dolgoznod az√©rt, hogy meghalhass. √Čleted v√©g√©ig fizetned kell gyilkosaid munkab√©r√©t, √°llnod kell √©letvitel√ľk k√∂lts√©geit √©s finansz√≠roznod kell j√≥l√©t√ľket. A nem √©ppen sz√≠vder√≠t√Ķ c√≠m egy √∂sszefoglal√°st is takar arra vonatkoz√≥an, hogy az ismert m√≥dszereken - gy√≥gy√°szat, gy√≥gyszeripar, betegs√©ggy√°rt√°s, el√Ķ√≠rt √©s t√°mogatott kezel√©sek, sz√°nd√©kos m√©rgez√©sek, fert√Ķz√©sek, vegyi permetez√©sek, pszichikai megnyomor√≠t√°s "technol√≥gi√°ja", mesters√©ges glob√°lis felmeleg√≠t√©s √©s f√∂ldreng√©sek, sz√∂k√Ķ√°rak, vulk√°nkit√∂r√©sek, megpiszk√°lt id√Ķj√°r√°s-v√°ltoz√°son - k√≠v√ľl, milyen egy√©b tev√©kenys√©gek puszt√≠tj√°k a lakoss√°got, amelyek nem a v√©letlen √©s a term√©szet m√Ľvei, √©s nem is a felel√Ķtlens√©g√©. Kitervelt √©s m√≥dszeresen v√©grehajtott, burkolt √©s t√∂bb√©-kev√©sb√© j√≥l √°lc√°zott √©let elleni t√°mad√°sok sokas√°g√°t fedezhetj√ľk fel, ha figyelmesen szeml√©l√Ķd√ľnk torzz√° √©s embertelenn√© form√°lt vil√°gunkban. Kezdve az "√©let megr√∂vid√≠t√©s√©nek" fondorlatosan elrejtett eszk√∂zeit√Ķl a l√°tv√°nyos n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°snak √°lc√°zott rabszolgatart√°s t√∂rv√©nyek, jogszab√°lyok √©s egyezm√©nyek k√∂z√© szor√≠tott kiterjeszt√©s√©ig. Sz√©les spektrumban vonultatj√°k fel a lass√ļ, de a term√©szetest√Ķl m√©gis gyorsabb hal√°l int√©zm√©ny√©nek m√≥dszereit. De ha meg sem sz√ľletik a felesleg, kevesebbe ker√ľl a "takar√≠t√°s"...


Nem vagyok egyed√ľl azzal az √©szrev√©telemmel, hogy az ut√≥bbi √©vekben nagyon megszaporodtak a r√°kos √©s kering√©si rendszert √©rint√Ķ betegs√©gek, de f√Ķleg az ilyen betegs√©gek miatti elhal√°loz√°sok. A "programozott hal√°l" eddig a k√∂ztudatban csak k√°lium-kloridos s√≥m√©rgez√©s, eg√©szs√©gtelen t√°pl√°lkoz√°s, k√∂rnyezeti t√©nyez√Ķk, vegyszerek, megemelkedett UV sug√°rz√°s, m√©rgez√Ķ vakcin√°k √©s hasonl√≥, val√≥di vagy hamis magyar√°zatokkal ell√°tott, val√≥s vagy kital√°lt √°rtalmak eredm√©nyek√©nt jelentek meg a "riogat√°sok" hossz√ļ sor√°ban. A 90 √©v √©s e feletti √©letkor√ļak szervezete ugyan azt jelzi, hogy valami nem stimmel az ugyanolyan k√∂rnyezetben √©let√©t le√©l√Ķ 90 √©ves √©s a k√©tharmadnyi √©letet le√©l√Ķ 60 √©ves kor√°ban elhal√°loz√≥ elhaszn√°l√≥d√°s√°n√°l. A 90 √©ves ugyanabban a k√∂rnyezetben is le√©li azt a 60 √©vet, amelyben a k√©s√Ķbb sz√ľletett 60 √©ves. A 30 √©vvel fiatalabb elhal√°lozik, pedig m√©g lehetne 30 √©ve, hogy behozza a 90 √©vet √©lt ember pluszban le√©lt idej√©t. Mindezt csak az√©rt tudja a 90 √©ves szervezet, mert egy technikailag, orvosilag ugyan fejletlenebb, de emberk√∂zpont√ļbb vil√°gban sz√ľletett.

Gyakorlatilag mondhatjuk azt is, hogy √°tlagosan az 50 felettiek egyre t√∂bb betegs√©ggel, √©s egyre kevesebb munkav√©gz√©si k√©pess√©ggel rendelkeznek ma, amikor a multik r√°j√∂ttek, hogy az olcs√≥bb munkaer√Ķ a jelenleg rendelkez√©sre √°ll√≥ lakoss√°g elszeg√©ny√≠t√©s√©vel is l√©trehozhat√≥, nem csak "importb√≥l". 75-85 √©ves emberek temetik el 50-60 √©ves gyermekeiket. Munkav√©gz√©s szempontj√°b√≥l ide√°lis a 18-45 √©v k√∂z√∂tti koroszt√°ly, term√©szetesen a munk√°ltat√≥k (rabszolgatart√≥k) sz√°m√°ra, b√°r az id√Ķsebb koroszt√°ly szakmai tapasztalat√°nak elveszt√©se szinte felm√©rhetetlen vesztes√©g. De kinek kell a mindent felzab√°l√≥ automatiz√°l√°s mellett annyi tapasztalt szakember? A fiatal munkav√°llal√≥k ugyan tapasztalatlanabbak, viszont fele, harmada b√©rrel is be√©rik. Ez ut√≥bbi miatt sz√∂vetkeztek a "munk√°ltat√≥k" a szeker√ľket tol√≥ politikai prostitu√°ltakkal, akiket politikusoknak is neveznek "n√©ha" a haza√°rul√≥, tolvaj, gazember, gyilkos jelz√Ķk√∂n k√≠v√ľl. Hasonlatk√©nt n√©zz√ľk meg, mi t√∂rt√©nik akkor, ha a t√∂m√©ny savba - legyen, 96%-os - vizet t√∂lt√ľnk? A sav t√∂m√©nys√©ge cs√∂kken. Egy fejlett t√°rsadalom felh√≠g√≠t√°sa tud√°shi√°nyos egyedekkel min√Ķs√©groml√°st eredm√©nyez. A tud√°s meg√Ķrz√©se √©s tov√°bbad√°sa csak azoknak "fegyver", akik er√Ķszakkal l√©trehozz√°k a hi√°ny√°t.


M√°r a csapb√≥l is az folyik, hogy el√∂regszik Eur√≥pa lakoss√°ga, √©s az USA l√©leksz√°ma is csak a bev√°ndorl√°s miatt nem cs√∂kken, mik√∂zben folyamatosan rettegnek a bolyg√≥ t√ļln√©pesed√©s√©t√Ķl. Annyira f√©lnek, hogy minden eszk√∂zzel pr√≥b√°lj√°k cs√∂kkenteni a l√©leksz√°mot, de Eur√≥p√°ba t√Ľzzel-vassal betelep√≠teni kell. A Gates -√©s neje-f√©le steriliz√°ci√≥s kutat√°sok finansz√≠roz√°sa id√Ķr√Ķl-id√Ķre felborzolja a ked√©lyeket. Az ilyen √©s hasonl√≥ "hamis z√°szl√≥s hadm√Ľveletek" (false flag) k√©t, j√≥l meghat√°rozhat√≥ c√©lt szolg√°lnak. A n√©pess√©g cs√∂kkent√©s√©t √©s a megmarad√≥k kezelhet√Ķ rabszolg√°kk√° t√©tel√©t. Olvasatukban, vegyes, kevert n√©pess√©g l√©trehoz√°s√°t. Mindezt teszik a lakoss√°g beleegyez√©se n√©lk√ľl, demokratikus d√∂nt√©seknek nevezve a legs√∂t√©tebb terrort.
A "demokrácia" néphatalmat jelent (Link):

"ahol hatalmi f√©kekkel √©s ellens√ļlyokkal biztos√≠tj√°k a t√°rsadalom j√≥l szab√°lyozott m√Ľk√∂d√©s√©t, mint p√©ld√°ul a k√∂zhatalom gyakorl√≥inak kiz√°r√≥lagos hatalomra t√∂r√©s√©nek a megakad√°lyoz√°s√°t, a t√°rsadalmi igazs√°goss√°got √©s a j√≥l√©ti t√°rsadalom megval√≥sul√°s√°t"

A klasszikus defin√≠ci√≥ t√∂bbi r√©sz√©t sem tal√°ljuk a "demokratikusnak nevezett rendszerekben". Ennek a demokr√°cia n√©lk√ľli demokr√°ci√°nak a nev√©ben ind√≠t h√°bor√ļkat az amerikai korm√°nyt ir√°ny√≠t√≥ zsid√≥nak nevezett vezet√©s √©s az eur√≥pai csatl√≥s√°llamok sz√∂vets√©ge szint√©n zsid√≥nak nevezett, de val√≥j√°ban az el√Ķny√∂k miatt kaz√°r √©s szef√°rd, zsid√≥nak √°lc√°zott cionista h√°tt√©rhatalma. Ahhoz, hogy valaki cionista legyen, nem felt√©tlen√ľl kell zsid√≥nak lennie, b√°r a v√©rfert√Ķz√∂tt sz√°rmaz√°s el√Ķny, "j√≥ aj√°nl√≥lev√©l", de "a puding pr√≥b√°ja az ev√©s". Automatikusan nem j√°r el√Ķjog. Az igazi "g√∂r√∂g-t√≠pus√ļ" demokr√°ci√°ban jogon k√≠v√ľli, jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©g n√©lk√ľli rabszolg√°k tartj√°k el, szolg√°lj√°k ki √©s sz√≥rakoztatj√°k hal√°lukkal a szavazati joggal rendelkez√Ķ "szabadokat" √©s az "uralkod√≥ oszt√°lyt". Ez az NWO kialak√≠t√°s alatt √°ll√≥ r√©gi-√ļj vil√°ga. Tanulm√°nyk√©nt ehhez kellettek a sohasem megval√≥sul√≥ "szocialista √©s kommunista rendszerek".


Az USA √©s Eur√≥pa jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©gt√Ķl megfosztott √°llampolg√°rai m√©g alig vett√©k √©szre, hogy a nyakukba telepedett "egy gazd√°j√ļ p√°rtok" csak arra hivatottak, hogy a demokratikus jog√°llam l√°tszat√°t keltve √©s r√° hivatkozva, egym√°st √©s megb√≠z√≥ikat seg√≠tve kirabolj√°k √©s eladj√°k rabszolg√°nak lakoss√°gukat, ezzel felsz√°molva fizet√Ķk√©pes kereslet√ľket is. A l√°tsz√≥lagos "p√©nz√ľgyi √∂ngyilkoss√°g" szerves r√©sze a piaci evol√ļci√≥nak, a sz√Ľk√ľl√Ķ fizet√Ķk√©pes kereslet megszerz√©s√©√©rt, mik√∂zben cs√∂kkentik a T√°vol-Kelet bev√©teleit. Az orsz√°gnak nevezett v√°llalatok egy-egy nagyobb konzorcium r√©sz√©t k√©pezik alacsonyabb szinten. A konzorciumok kl√°nokba t√∂m√∂r√ľlnek, √©s a leger√Ķsebb kl√°nok adj√°k meg a k√∂vetend√Ķ ir√°nyvonalakat. N√©mi √°trendez√Ķd√©si lehet√Ķs√©get tartalmaz a "rendszer", b√°r az ilyen lehet√Ķs√©gekn√©l is megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ, a tranzakci√≥ nem r√©sze-e a tervnek? Csakhogy az eg√©sz NWO-s elk√©pzel√©s s√°nt√≠t. Kit fognak kirabolni a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s" jegy√©ben, ha m√°r nincsenek orsz√°gok, √∂n√°ll√≥ n√©pcsoportok? M√°r jelenleg is egym√°st fosztogatj√°k a hatalom√©rt, pedig m√©g l√©tre sem j√∂tt az egys√©ges vil√°g√°llam, √©s mire csak a mag marad, mindenki, az elnyomottak is tudj√°k, hogy mi t√∂rt√©nt √©s t√∂rt√©nik.


M√°r jelenleg is egyre nagyobb probl√©m√°t jelent a vil√°g politikusai sz√°m√°ra, hogy hazugs√°gaikat rendre a fej√ľkre olvass√°k. Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy a glob√°lis felmeleg√≠t√©st ember okozta felmeleged√©snek nevez√Ķ "politikai megb√≠zott" naprak√©sz statisztik√°val rendelkezik; mennyi ember h√ľly√≠thet√Ķ m√©g, h√°nyan √©rdektelenek, hogy nagy-e az ellenz√Ķ megt√©veszthetetlenek t√°bora, elegend√Ķ-e a megfizetett v√©lem√©ny√Ľek sz√°ma? Megbuktak a 9/11-el, kider√ľlt, hogy prevent√≠v atomcsap√°sk√©nt atomfegyvereket haszn√°lnak, f√∂ldreng√©seket id√©znek el√Ķ, vegyi-permetez√©sekkel m√©rgezik l√©gk√∂rt, a fl√≥r√°t √©s faun√°t, de f√Ķk√©nt az embereket. L√°tv√°nyosan lebuktak a H1N1 j√°rv√°nyukkal √©s a gyilkos vakcin√°ikkal, a mesters√©gesen l√©trehozott egy√©b j√°rv√°nyokkal √©s minden emberis√©gellenes tev√©kenys√©g√ľkkel, kezdve a mesters√©ges napkit√∂r√©sekt√Ķl a r√°di√≥akt√≠v szennyez√©sekig. 2010. nyar√°n hozt√°k l√©tre a 2011-eleji "Arab Tavaszt" kiv√°lt√≥ √©lelmiszerhi√°nyt, majd 2011. okt√≥ber√©ben m√°r megkezdt√©k a vulk√°nok felhaszn√°l√°s√°t a l√©gk√∂r k√©nr√©szecsk√©s el√°raszt√°s√°hoz, a tev√©kenys√©g √©l√©n azzal az Egyes√ľlt Kir√°lys√°ggal, aki most ki szeretne l√©pni a kifosztott EU-b√≥l √©s akik a 2009. december 19-21. k√∂z√∂tt tartott Koppenh√°gai "kl√≠macs√ļcs" hamis adatait szolg√°ltatta. A "k√©nes k√≠s√©rlet", az "intrav√©n√°s k√©nes aeroszol" brit-amerikai projektje olyan "mell√©khat√°sokkal" b√≠r, mint egyes gy√≥gyszerek hasznoss√°g√°t√≥l t√≠zszer hosszabb √°rtalmass√°gi list√°ja: idegrendszeri hat√°sok √©s magatart√°sbeli v√°ltoz√°sok, zavar a v√©rkering√©sben, sz√≠vk√°rosod√°s, k√°ros hat√°sok a szemre √©s a l√°t√°sra, szaporod√°si neh√©zs√©gek, immunrendszer k√°rosod√°s, gyomor √©s gasztrointesztin√°lis rendelleness√©gek, k√°rosodott m√°j √©s vese funkci√≥k, hall√°shib√°k, zavarok a hormon√°lis anyagcsere rendszer√©ben, b√Ķrgy√≥gy√°szati probl√©m√°k, r√°k, fullad√°s, t√ľd√Ķemb√≥lia, √©s m√©g sorolhatn√°nk. Ha valaki k√≠v√°ncsi, hogy a kipermetezett anyagoknak milyen hat√°saival kell sz√°molni, t√°j√©koz√≥dhat a Lenntec oldal√°n: Link √©s p√©ldak√©nt a fentebb eml√≠tett k√©nr√Ķl, ha kiv√°lasztjuk a leg√∂rd√ľl√Ķ list√°b√≥l: Link


A Lenntech munk√°b√≥l √©s objekt√≠v t√°j√©koztat√°sb√≥l √©l, nem √ļgy mint egyes, p√©nz√©rt mindenf√©le hazugs√°g bizonygat√°s√°ra megv√°s√°rolhat√≥ orsz√°gos tisztif√Ķorvosok vagy megmond√≥emberek, m√Ľsorvezet√Ķk, "politikusok", b√≥logat√≥ talpnyal√≥ik √©s orvosok. Persze a m√©rgek, v√≠rusok √©s bakt√©riumok bead√°sa √©s terjeszt√©se ellen a lakoss√°g egyre nagyobb r√©sze l√©p fel akt√≠v vagy passz√≠v ellen√°ll√°ssal, amivel p√°rhuzamosan er√Ķs√∂dik a m√°sik oldali szabads√°gjogi korl√°toz√°sok kialak√≠t√°sa is. A t√∂r√∂k puccsk√≠s√©rlet l√≥l√°ba olyan val√≥szer√Ľtlen egybees√©s a paksi reaktorhib√°val √©s az √ļjabb francia mer√©nylettel, mint amennyire sz√ľks√©ges, hogy amerikai katon√°k v√©dj√©k meg az eur√≥pai lakoss√°got a sz√≠v√©lyesen beinvit√°lt ISIS terrorist√°kt√≥l. Mintha "√ļgy r√©mlene", err√Ķl m√°r hat √©vvel ezel√Ķtt is √≠rtam volna, √©s az elm√ļlt √©vek sor√°n rendszeresen, el√Ķre jelezve a vesz√©lyt. Hogy mit akarnak, pontosan √©s j√≥l el√Ķre l√°that√≥ volt √©s most is igazolj√°k a kor√°bbi k√∂vetkeztet√©seim. Val√≥ban sokba ker√ľl a hal√°lunk, nek√ľnk, mert saj√°t p√©nz√ľnk√∂n hoznak idegen hader√Ķt Eur√≥p√°ba, h√°tha kev√©s, vagy megb√≠zhatatlan az eur√≥pai a nemzetek elnyom√°s√°hoz. A t√∂r√∂k puccs eset√©ben a mindenki √°ltal ismert maffi√≥z√≥, ISIS-el √ľzletel√Ķ, terrorist√°kat kik√©peztet√Ķ √©s felfegyverz√Ķ b√Ľn√∂z√Ķ Erdogan mellett sz√≥lalt fel minden korrupt √©s hazug politikus az USA-t√≥l Oroszorsz√°gig. Donald Trump-t√≥l Jim Carrey-ig, Lavrovt√≥l Merkelig, Sz√≠j√°rt√≥ig. "Demokratikus utat √©s megold√°st" emlegetnek, mik√∂zben a terror Eur√≥p√°j√°t hozz√°k l√©tre, amelyben minden cionista ellenes er√Ķt terrorist√°nak b√©lyegezve begy√Ľjthetnek √©s felsz√°molhatnak.

Ne legyenek k√©ts√©geink! Orb√°n sem az√©rt √©p√≠ttet stadionokat, mert sport-√Ķr√ľlt, hanem az√©rt, hogy gy√Ľjt√Ķhelyeknek haszn√°lja (amikor m√°r Dr√°bik is ezt mondja az a Echo TV-ben, mi ugyan m√°r nyolc √©ve), nem az√©rt k√©sz√ľlt az illegitim gyarmati korm√°ny √°ltali "terrorizmus elleni" t√∂rv√©ny, mert a 2000-es √©v el√Ķtti l√©tsz√°m√ļ "magyar katonas√°g" ne tudn√° √ļgy lez√°rni a hat√°rokat, hogy m√©g a Merkel-f√©le k√∂v√©r patk√°nyok se tudn√°nak √°tosonni rajta. Eur√≥pa ak√°rki ellen meg tudn√° v√©deni mag√°t a vil√°gon, csak az orsz√°gai vezet√©s√©be befurakod√≥ cionista (feh√©r kaz√°r-maffia) ir√°ny√≠t√°st√≥l nem tudta. T√∂r√∂korsz√°gban Erdog√°n m√°r megkezdte a sort, b√°r neh√©z lenne megmondani, hogy nem maga szervezte-e a b√©na puccsot. Ezr√©vel tart√≥ztatnak le korm√°nyellenes tev√©kenys√©ggel megv√°doltakat, pedig m√©g a hegyi, zs√°km√°ny√°val nemi √©letet √©l√Ķ t√∂r√∂k kecskevad√°sz is tudja, hogy Erdog√°n 14 √©v alatt ugyanolyan diktat√ļr√°t alak√≠tott ki, mint itthon Orb√°n igyekszik. M√≥dszertanilag ugyan√ļgy lop, csal, hazudik, √©s korl√°tozza a t√∂r√∂k√∂k jogait. Donald Tusk emleget demokr√°ci√°t, "demokratikus megold√°st", egy olyan EU-b√≥l, amelyikben m√°r nyomokban sem lehet n√©puralmat tal√°lni, csak a magukat korm√°nyoknak √©s k√∂zigazgat√°si vezet√Ķknek titul√°l√≥k √©rdekeinek megfelel√Ķen elcsalt v√°laszt√°sokat, vagy v√°laszt√°s n√©lk√ľli, finoman m√©g √∂njel√∂lt vezet√Ķnek nevezett dikt√°torok b√Ľncselekm√©nyeinek tenger√©t. Curtis Michael Scaparrotti, az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°g√°nak f√Ķparancsnoka m√°r az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny bevezet√©s√©hez "kamp√°nyol". Obama √ļjrav√°laszt√°sakor hasonl√≥ "t√°ncot j√°rt", mint Erdog√°n most a puccsal... (Sandy hurrik√°n el√Ķid√©z√©se az SBX-1-es √ļsz√≥ platformos HAARP √°llom√°s √©s a XB37-es mini √Ľrrep√ľl√Ķg√©p seg√≠ts√©g√©vel, ut√°na tisztogat√°s). Link Az Eur√≥p√°ba vez√©nyelt amerikai katon√°knak is el kell gondolkodniuk a linken szerepel√Ķ inform√°ci√≥kon!


Ahogy itthon Orb√°n, √ļgy Erdog√°n is a szekul√°ris-demokratikus t√∂r√∂k nemzet√°llam alapjait sz√°molja fel, pedig nagy √©s k√©tes sz√°rmaz√°s√ļ el√Ķdje, Mustafa Kemal Atat√ľrk teremtette meg ezeket. A pof√°tlans√°g netov√°bbja, hogy Atat√ľrk √≥ri√°si f√©nyk√©pe alatt mond besz√©det az, aki felsz√°molja a t√∂r√∂k demokratikus alapokat. Sajnos ez nem csak T√∂r√∂korsz√°gban tendencia. Bizonyos id√Ķszakra megv√°lasztott (?) k√©pvisel√Ķk egyeztetnek arr√≥l, hogy milyen d√∂nt√©sekb√Ķl kell √©s kellene kiz√°rni a lakoss√°got Eur√≥p√°ban. Az USA k√©t p√°rt rendszere ugyanaz a l√°tszatfel√©p√≠tm√©ny, mint Magyarorsz√°g egygazd√°j√ļ parlamenti p√°rtjai eset√©ben. L√°tsz√≥lag nincs v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g, be vagyunk ker√≠tve. Azok biztosan, akik p√°rtok mellett kardoskodnak, ezzel elfogadva az illegitim rendszereket.
A 24. √≥ra utols√≥ perceit √©lj√ľk. M√©g n√©h√°ny "j√≥l ir√°nyzott mer√©nylet" szeptemberig, amelyeket m√©g v√©letlen√ľl sem az ISIS fog megtervezni, √©s esetleg csak k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ egyik f√©lk√©nt v√©grehajtani, √©s a k√∂r bez√°rult, b√°r felsorolhatok n√©h√°ny lehet√Ķs√©get, amelyek m√©g rendelkez√©sre √°llnak:

1. K√∂z√∂s hittel √©s akarattal is lehet v√°ltoz√°st el√Ķid√©zni. Az emberek ment√°lis energi√°ja n√∂vekszik a nyugtalan√≠t√≥ esem√©nyek hat√°s√°ra. Ezt az energi√°t √∂sszpontos√≠tva elk√©pzelhetetlen v√°ltoz√°sokat lehet eszk√∂z√∂lni. Nem ker√ľl semmibe, "csak" szervez√©s √©s k√∂z√∂s c√©l meghat√°roz√°sa sz√ľks√©ges az √∂sszehangol√°son k√≠v√ľl √©s n√©mi id√Ķ r√°ford√≠t√°sa.

2. Be lehet ind√≠tani Eur√≥pa √©s az USA lakoss√°g√°nak √∂nv√©delmi mechanizmus√°t, amelyet az eur√≥pai √©s USA katonas√°got is fenyeget√Ķ (fenti link) vesz√©lyek ok√°n, ki lehet h√ļzni a k√≠gy√≥ m√©regfog√°t, vagyis a cionista terveik v√©grehajt√°s√°t szavatol√≥ katonas√°gokat t√ļlnyom√≥ r√©szben √∂n -√©s n√©p√ľk v√©delm√©re lehet k√©sztetni.

3. A Lisszaboni EU l√©tjogosults√°ga m√°r 2010-ben megk√©rd√Ķjelez√Ķd√∂tt. Ism√©telten megt√°madhat√≥ Oroszorsz√°g, K√≠na, az USA, az ENSZ √©s H√°ga el√Ķtt az EU legitimit√°sa, p√°rhuzamosan Magyarorsz√°g illegitim rabl√≥korm√°nyainak felel√Ķss√©gfelt√°r√°s√°val, ami m√°r √∂nmag√°ban is semmis√© teszi a Lisszaboni Szerz√Ķd√©st, mivel a szerz√Ķd√©s 27 tag√°llam √©rv√©nyes al√°√≠r√°s√°val tarthat√≥ √©letben (meg kell k√ľldeni a vil√°g √∂sszes √°llam√°nak). Magyarorsz√°g eset√©ben a szerz√Ķd√©st az az MSZP √≠rta al√°, a FIDESZ √°ltal is illegitimnek tartott 1989-es ideiglenes alkotm√°ny felhatalmaz√°s√°ra hivatkozva, amelyik elcsalta a 2006-os v√°laszt√°sokat a 2005-√∂s, 4 milli√°rd doll√°ros k√∂lts√©gvet√©si lop√°s elfed√©s√©re, a "p√°rtok √∂sszefog√°s√°val" megrendezett "√Ėsz√∂di-besz√©ddel" √©s a rendk√≠v√ľli √°llapot bevezet√©s√©re ir√°nyul√≥ 2006. okt√≥ber 23-as orsz√°g lakoss√°ga elleni mer√©nylettel. Magyarorsz√°gnak 72 √©ve nincs √©rv√©nyes, n√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett Alkotm√°nya (az 1949-es √©s 1989-es alkotm√°nyokat maga a FIDESZ sem ismeri el (a nemzetk√∂zi jog √©s az ENSZ alapokm√°nya szerint is √©rv√©nytelen), a 2011-es FIDESZ-KDNP alkotm√°nynak meg nincs n√©pi felhatalmaz√°sa, csak a FIDESZ jelentette ki, hogy 2/3-os, val√≥j√°ban 2/9-del alkotm√°nyozhat egy csal√°ssal megnyertnek kiki√°ltott 2010-es v√°laszt√°s alapj√°n).

4. C√©lszer√Ľ az el√Ķz√Ķ h√°rom pontot egyszerre alkalmazni, m√©g a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se el√Ķtt! A sz√ľks√©ges t√°rsadalmi √©s nemzetek k√∂zti konszenzus megteremt√©se nem lehetetlen, mivel az eg√©sz vil√°g lakoss√°g√°nak √©let√©re √©s √©letter√©re ugyanazok t√∂rnek √©s p√°ly√°znak. Van k√∂z√∂s ellens√©g, k√∂z√∂s, j√≥l √©s f√Ķleg egyszer√Ľen, k√∂z√©rthet√Ķen √©s r√∂viden megfogalmazhat√≥ c√©l, ami az √∂sszefog√°st lehet√Ķv√© teheti, mert a vesz√©ly vall√°s √©s t√°rsadalmi fel√©p√≠tm√©ny-f√ľggetlen√ľl a bolyg√≥ minden lakos√°t √©rinti. M√©g azokat is, akik most azt hiszik, biztos poz√≠ci√≥ban, az √ļj rendszer kiszolg√°l√≥ik√©nt is t√ļl√©lhetik a vil√°g√©g√©st (pl. T√∂r√∂korsz√°gban t√∂bb ezer b√≠r√≥t tart√≥ztattak le a b√©na puccs ut√°n, de mindenki sorra ker√ľl). Lesz aki az√©rt ker√ľl lap√°tra, mert t√ļl er√Ķs a kl√°nja, lesz aki az√©rt, mert "l√©tsz√°mfeletti" √©s lesz aki csak az√©rt, mert kell a helye a cionista "elvt√°rsaknak" (tettest√°rs, pereputty, koma, s√≥gor, j√≥bar√°t).


Mint a felsoroltakb√≥l kider√ľl, nincs id√Ķ arra, hogy √∂lbe tett k√©zzel tov√°bbi esem√©nyek bek√∂vetkez√©s√©re v√°rjunk. Aki azt hisz, hogy az egyre t√∂bb √©s nagyobb volumen√Ľ, cionist√°k √°ltal megszervezett √©s biztos√≠tott, ISIS mer√©nyleteket (Merkel er√Ķszakos bev√°ndoroltat√°si politik√°ja miatt) az EU vagy az USA az eur√≥pai vagy amerikai lakoss√°g √©rdekeinek megfelel√Ķen kezelni fogja, naivabb mint a ma sz√ľletett csecsem√Ķ! Orb√°n m√°r most rabszolg√°nak k√≠n√°lja a magyar munkaer√Ķt, de b√°rmely orsz√°g megb√©n√≠that√≥ t√ľntet√©sek, megmozdul√°sok n√©lk√ľl is, csak nem kell v√©grehajtani a "parancsokat". Ezt √ļgy h√≠vj√°k, hogy polg√°ri engedetlens√©g, √©s ennek az egyik szervez√Ķd√©si form√°j√°r√≥l m√°r hallhattunk kor√°bban is. √ögy h√≠vj√°k, hogy "kultur√°lis kreat√≠vok csoportjai". Elszigetelt, szomsz√©dos csoportokr√≥l sem tud√≥, de a sz√Ľk k√∂rben egym√°s ismer√Ķ emberek csoportosul√°sair√≥l van sz√≥. Az ilyen szervez√Ķd√©ssel sz√°mottev√Ķen cs√∂kken a hatalom be√©p√ľl√©si es√©lye. A kultur√°lis kreat√≠vok megeml√≠t√©s√©re az√©rt ker√ľlt sor, mert b√°r a terrorist√°kat a legt√∂bben √ļgy k√©pzelik el, mint vall√°si fanatikusokat, primit√≠v √∂szt√∂nl√©nyeket, a gondolkod√°si k√©pess√©geik azonosak, illetve a haz√°jukat √©rt nyugati agresszi√≥ miatt m√©g fokozottabb gondolkod√°sra k√©sztetve k√©pesek sz√≥ szerint mindent, amit a fejlett hadvisel√©si technik√°k is alkalmaznak, hasznos√≠tani. Sajnos, ahogy tapasztalhattuk a nizzai t√°mad√°s kapcs√°n, elegend√Ķ "egy kis t√°vseg√≠ts√©g", ak√°r az interneten kereszt√ľl (m√©g nem tudni, hogy az ISIS-t√Ķl, vagy a cionista ir√°ny√≠t√°st√≥l), √©s √∂n√°ll√≥an, kapcsolati szinten lenyomozhatatlan terrortev√©kenys√©gek j√∂hetnek l√©tre helyi, kis l√©tsz√°m√ļ szervez√Ķd√©sekkel. Itt m√°r nem is az a l√©nyeg, hogy ki ir√°ny√≠t. A sejtek √∂n√°ll√≥an tev√©kenykedhetnek egym√°s sem tudva, szervezeti ir√°ny√≠t√°s n√©lk√ľl, r√°b√≠zva az egy√©nre, hogy milyen s√©relmet torol meg.

Ez ut√≥bbi tev√©kenys√©gek √©s m√≥dszertanuk rohamos elszaporod√°sa v√°rhat√≥, amely igazi hamis√≠tatlan NWO-s rend√Ķr√°llamok kialak√≠t√°s√°t hozza mag√°val. Logikusan azt is, hogy megsz√Ľnjenek a nemzeti korm√°nyok, mint "uruk √©s parancsol√≥juk" elleni √∂sszefog√°sk√©pes √∂n√°ll√≥ szervez√Ķd√©sek. Ez√©rt adta parancsba az EKB 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott utas√≠t√°sa a nemzeti korm√°nyok felsz√°mol√°s√°t √©s a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t. Mindez el√Ķre l√°that√≥ volt, √©s fel lehetett k√©sz√ľlni r√°. Az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se is azt szolg√°lja, amit minden √ľt√Ķk√©pes ellenl√°basait felsz√°mol√≥ dikt√°tor tesz. Meg kell semmis√≠teni ellenz√©ke, ellenfelei anyagi b√°zis√°t. Ezt tette Putyin is a ciprusi bankfoszt√°ssal 188 oligarch√°t√≥l megszabadulva, de ugyanezt a m√≥dszert alkalmazz√°k Orb√°n√©k is, amikor soltvadkerti takar√©ksz√∂vetkezet ut√°n sorban j√∂ttek a befektet√Ķc√©gek botr√°nyai, mert nem olyan √ľgyetlen√ľl dolgoznak, mint Gyurcs√°ny 2006-ban. Az anyagi b√°zist√≥l megfosztott csoportok, kl√°nok m√©g egy ideig k√∂zigazgat√°si hatalmukkal ugyan manipul√°lhatj√°k a korm√°ny d√∂nt√©seit, de mint T√∂r√∂korsz√°g eset√©ben is l√°that√≥, t√∂bb mint 2600 b√≠r√≥t menesztettek, √©s a dikt√°torra vesz√©lyt jelenthet√Ķket is begy√Ľjt√∂tt√©k, ill. jelenleg is gy√Ľjtik. A "demokratikus v√°laszt√°s" a dikt√°torok ugr√≥deszk√°ja, vagyis adj hatalmat a kez√©be √©s vissza√©l vele...


Mondhatni, a sok b√°ba k√∂zt elv√©sz a gyerek, √©s val√≥ban. A mindennapok esem√©nyei elfedik a cionista c√©lokat, a Bilderberg Group, √©s a nem teljesen ugyanaz kaz√°r-maffia, valamint ezek ir√°nyzatainak k√∂z√∂s c√©ljait: az NWO n√©pess√©gcs√∂kkent√©si terveit √©s rabszolgaalap√ļ monarchikus fel√©p√≠tm√©ny√©nek kialak√≠t√°s√°t. Egyszerre akarnak ir√°ny√≠that√≥, identit√°s n√©lk√ľli rabszolga n√©pess√©get, korl√°tlan hatalmat √©s fel√ľgyeletet, valamint egy fejl√Ķd√©sben megrekedt, meg√°ll√≠tott vil√°got, pedig √©vezredeken kereszt√ľl csak a h√°bor√ļk √©l√Ķsk√∂d√Ķi voltak √©s jelenleg is csak azok. Ez√©rt k√°r volt k√∂vetkezetesen kitermelni genetikai hib√°s egyedeket. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķ √©l√Ķsk√∂d√Ķ marad, nem tud l√©tezni gazdatest n√©lk√ľl. Ha a vil√°g r√©gi√≥it tekintj√ľk √°t, Oroszorsz√°gban, K√≠n√°ban √©s az USA-ban m√°r m√Ľk√∂dik a teljes lehallgat√°si √©s fel√ľgyeleti rendszer. Eur√≥pa az utols√≥kat r√ļgja nemzet√°llamaival, t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t m√°r ellen√Ķrzik. Afrik√°t √©s a K√∂zel-Keletet most v√©gzik ki k√∂z√∂sen, amerikai, orosz, izraeli, brit, francia √©s k√≠nai √∂sszefog√°ssal, K√∂z√©p -√©s D√©l-Amerika pedig m√°r nem jelent potenci√°lis vesz√©lyt, ahogy Ausztr√°lia sem. A k√©t ut√≥bbi eset√©ben k√∂nnyen √©s z√∂kken√Ķmentesen megval√≥s√≠that√≥ b√°rmi, de nincs √©rtelme. M√°s ir√°nyba kell elindulni! √Čs ha nem teszik meg magukt√≥l, megteszi majd helyett√ľk a...


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#171 | Hegel - 2016.09.01. 00:02:42
H√°√°√°t akkor lassan mi is belekezdhet√ľnk a t√°rol√°sba....xar √ľgy lesz ha az energia le√°ll a viz miatt a emeletes h√°zakban..jah Bp k√∂rny√©k√©n a kutakat a vezet√©kesek bevezet√©se √≥ta elhanyagolt√°k, teh√°t ideje kitisztitani a kutakat j√≥l meg kell merni....

Azt√°n a kaja....h√°t azt t√°rolni ? Ha egyszer molyos ker√ľl be a lak√°sba az irt√°sa egetver√Ķen neh√©z..m√©g a csilipaprik√°t is szeretik! A celof√°n zacsk√≥k jobbak ellen√ľk mert azt nem tudj√°k √°tr√°gni ugy ahogy a m√ľanyagot nylonzacsit.

.
#172 | Renegat - 2016.09.01. 01:21:08
Alapvet√Ķen nem hiszek az emberi j√≥slatokban, de most most megfordult a fejemben a r√©gebben sokat emlegetett n√©met k√ļt√°s√≥ √©s kubikos Alois Irlmaier (1894 j√ļn. 8.-1959. j√ļl. 26.) l√°tnok j√∂vend√∂l√©se a III.vil√°gh√°bor√ļr√≥l.Vannak kezdeti p√°rhuzamok j√∂vend√∂l√©s√©ben a mai kialakult helyzetre √©s bizony elbizonytalanodtam kiss√© miatta.

"H√≠rneve ok√°n sok ellens√©get is szerzett, akik nevets√©gess√© akart√°k tenni √©s boszork√°nys√°ggal is megv√°dolt√°k. Egyszer egy ilyen √ľgyben a sz√∂vets√©gi b√≠r√≥s√°g el√© id√©zt√©k, de amikor Irlmaier elmondta az √°ltala soha nem l√°tott √©s nem ismert b√≠r√≥nak, hogy a b√≠r√≥ feles√©g√©n aznap milyen ruha volt √©s mit csin√°l a t√°rgyal√°ssal egyid√Ķben, a bir√≥ azonnal felmentette." -h√°t ez nem egy h√©tk√∂znapi eset.

http://szabadoneb...haborurol/

http://magyarmegm...l%C3%A1sok

Hegel, nem akarok okoskodni, de nagyany√°m az ilyesmit j√≥l z√°r√≥d√≥ f√©mdobozba, vagy csavaros, vagy csatos √ľvegbe rakta.Teteje csatos f√©m vagy √ľvegfedel√Ľ volt, gumigy√Ľr√Ľs t√∂m√≠t√Ķ karik√°val.Soha semmi baja nem volt a benne l√©v√Ķ cuccnak.Priviben szolg√°lhatok m√©g n√©h√°ny j√≥tan√°ccsal.

***********************

Lovas István nemzetközi lapszemléje:

http://lovasistva...t-epiteni/
#173 | Hegel - 2016.09.01. 16:47:07
Renegat v√°rom!
Ugyanis eleve molyosan hozhattam haza pedig nemis tescozók merthogy az nekem messze és nincs normális kutyakolbász ott se....De láttam a bontatlan rizs hogyan molyosodott meg, bontatlanul hajitottam ki..átrágták volt apró kicsi lukak és belement a csilipaprikás leveskockába is....
√Čn eddig a bef√∂z√∂tt celof√°nnal+z√°r√≥fed√Ķvel ell√°tott dolgokat tudtam eltartani norm√°lisan.

http://ujvilagtud...yitja.html Jah mert kisinger nem tudta megdumálni pedig nekem még mindig kétségeim vannak..ugyanis a törökökkel immár jóban http://orientalis...-hadsereg/...szóval nem kerek ez a fából vaskarika se.
#174 | Zimo - 2016.09.01. 17:57:52
Moly.
Tapasztalatom, hogy +10 C fok alatt a molyok lassabban kelnek ezzel √°ltal√°ban elh√ļzhat√≥ a kel√©s√ľk egy √©vet.
Magunk s√ľtj√ľk a kenyer√ľnket, a bar√°taim termelte b√ļz√°b√≥l. Kezdetben hamar molyosodott. K√©sz√≠tett√ľnk egy vermet, l√©nyeg 2m -n√©l m√©lyebb legyen,
Egyszer√Ľen ki√°ssuk, majd fekete f√≥li√°val kib√©lelj√ľk √©s az oldalakat deszk√°zzuk, majd a tetej√©re a f√∂ldet visszarakjuk. A keletkezett dombocska √≠iv√°ll√≥ eperterm√Ķ hely.
A verembe jelenleg gabon√°t √©s az √°llatok szemes takarm√°ny√°t tartom 200 l m√Ľanyag hord√≥kban.
A hordóba a szemre engedek széndiokxidot (szóda gép felhasználásával), így a szem több évet kibír.
A konyh√°ban is haszn√°ljuk az √ľveg tetej√©re lehet szint√©n sz√©ndioxidot f√ļjni.
Nem sz√ľks√©ges j√≥l z√°r√≥d√≥ fed√©l sem, de a cefre tetej√©re is alkalmazhat√≥.
Kisebb adagokn√°l a p√°r napos fagyaszt√°s is megold√°s lehet. Amit nem lehet fagyasztani, azt egy ed√©nybe eresztett sz√©ndioxid g√°zba helyezve p√°r h√©t alatt steriliz√°lhatjuk. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķk megfulladnak.
√Črtelemszer√Ľen a zacsk√≥t ilyenkor meg kell szurk√°lni, hogy a g√°z bejusson.
#175 | naiv - 2016.09.01. 21:13:20
Tudtok err√Ķl valamit?

http://tudatielet...

https://azebredes...hub.io/ma/

?????????????????????????????????????
#176 | Renegat - 2016.09.01. 22:05:56
A francia, n√©met √©s osztr√°k korm√°ny nem folytatatja tov√°bb az USA √°ltal er√Ķszakolt √ļgynevezett transzatlanti kereskedelmi √©s beruh√°z√°si partners√©gi - m√°sn√©ven TTIP t√°rgyal√°sokat. A n√©met alkancell√°r √©s gazdas√°gi miniszter, Sigmar Gabriel, tegnapel√Ķtt kijelentette, (augusztus 28) hogy az EU √©s az USA k√∂z√∂tti TTIP elk√©pzel√©s "halott a v√≠zben".

Jellemz√Ķ m√≥don csak az Eur√≥pai Bizotts√°g (na √©s Merkel n√Ķcell√°r) √©s az USA er√Ķlteti az eur√≥pai gazdas√°gra n√©zve rendk√≠v√ľl h√°tr√°nyos meg√°llapod√°st.

http://www.euract...ip-debate/

http://www.euract...the-water/

http://www.euract...this-year/

http://www.euract...ommission/
#177 | Tulok - 2016.09.02. 00:43:51
B√©l√°m #152! A k√©rd√©s nem csak benned okoz t√∂r√©st. Val√≥j√°ban felhatalmaz√°st akarnak kicsikarni az orsz√°ggy√Ľl√©snek nevezett illegitim korm√°ny √©s sleppjek√©nt, a parlamentnek nevezett rabl√≥banda sz√°m√°ra. Ahogy a 2010-es 2/9-es "t√∂bbs√©g√Ľ" FIDESZ-KDNP kijelentette, hogy alkotm√°nyozhat, ugyan√ļgy a 2011-es FIDESZ alkott√°kolm√°ny legitim√°l√°s√°ra is fel akarj√°k haszn√°lni a n√©pszavaz√°st. Egyenes√°gi k√∂vetkezm√©nyek√©nt "n√©pi felhatalmaz√°sra hivatkozva", √©s az id√Ķ r√∂vids√©g√©t kihangs√ļlyozva felhaszn√°lj√°k majd az uni√≥s kil√©p√©s indokl√°sak√©nt is. M√©rlegelni kell az "igen" k√∂vetkezm√©nyeit is. Logikus k√∂vetkeztet√©sk√©nt "hirtelen megszaporodhatnak" a "terrocselek√©nyek" (Pint√©r specialit√°sa), √©s ezekre hivatkozva √©letbe l√©ptethetik a "terrorizmus ellen" kicsikart "t√∂rv√©nyt". Cs√∂b√∂rb√Ķl v√∂d√∂rbe. Az √°llampolg√°ri jogok felf√ľggeszt√©se ugyanazt eredm√©nyezi, mint az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettek. a sakkban sincsenek "j√∂v√Ķ t√∂rt√©n√©sei". Az gy√Ķz, aki t√∂bb l√©p√©sre k√©pes kidolgozni a v√°laszl√©p√©seket az √∂sszes lehets√©ges vari√°ci√≥ra...

#168. Mint jeleztem is sokaknak, teljesen mindegy, Obama marad-e eln√∂k egy rendk√≠v√ľli √°llapot kihirdet√©s√©vel, vagy Hillary akar h√°bor√ļt, esetleg Trump vonja ki az amerikai csapatokat. Mindh√°rom esetben polg√°rh√°bor√ļ lesz. Viszont nem szabad megfeledkezni arr√≥l, hogy ellent√©tes zsid√≥ √©rdekek fesz√ľlnek egym√°snak. Mindegyik nem lehet nyertes, de ha √∂sszecsapnak, borul a bili, √©s k√∂nnyen el√Ķfordulhat, hogy kontroll√°lhatatlann√° v√°lik a h√°bor√ļ. Az els√Ķ-fels√Ķ √°ldozatok √Ķk lesznek.

#172. Alapvet√Ķen √Ķk sem akarnak megd√∂gleni, de ha megn√©zz√ľk az eddigi "kontroll√°lt" h√°bor√ļkat, mindig csak a n√©pek sz√≠vt√°k meg, a katona meg "fogy√≥eszk√∂z"... L√°tni kell, hogy a h√°bor√ļ k√∂z√∂s √©rdek√ľk, √©s ameddig megbesz√©lik a r√©szleteket, ir√°ny√≠tani is tudj√°k a menet√©t.

Az orosz mozg√≥s√≠t√°s egyre aggaszt√≥bb, csak a magyar√°zatok nem kiel√©g√≠t√Ķek. Putyin "eltitkolt vide√≥besz√©de" annyit √©r, mint...

Gladiator #155! Az evol√ļci√≥, b√°r nem pont √ļgy m√Ľk√∂dik, mint ahogy Darwin elk√©pzelte, l√©tez√Ķ folyamat. A "v√°laszok" szaporodnak √©s √ļjabb k√©rd√©seket vetnek fel. A "v√©rtessz√Ķl√Ķsi el√Ķember agyt√©rfogata 1400 k√∂bcenti, nagyobb mint a mai". Egy√©rtelm√Ľen nem lehet kijelenteni, hogy egy t√°rol√≥kapacit√°s √ľresen is annyit √©r, mint felt√∂ltve (√©s a red√Ķz√∂tts√©ge is meghat√°roz√≥ intelligencia szempontj√°b√≥l). A 2-3 milli√≥ √©ves Australopithecus africanus 400-500 cm3-es agy√°t√≥l a Homo habilis 500-800 cm3-es agy√°n kereszt√ľl eljuthatunk a Homo sapiens neanderthali 1450 cm-es agy√°ig. Danton 2000 cm3-es agya is k√ľl√∂nlegess√©g, ahogy Tolsztoj 900 cm3-es agya is. A v√°ltoz√°sok sz√°zezer √©vekben, de milli√≥kban m√©rhet√Ķk csak, de nem minden emberfajn√°l, mert az nem igaz, hogy egyetlen √Ķsfaj volt.
Nem kell mindent elhinni, a photoshop nagy √ļr, de a h√≠rek is torzulnak. A 100 milli√≥ √©ves "londoni-kalap√°csb√≥l" √≠gy lesz 400 milli√≥ √©ves...

Zimo! Ha ezen a világon élsz, valamelyik oldalon kell állnod. Csak akkor leszel szabad, ha meghaltál...

Odon! Az evol√ļci√≥ maga is egy program. Az iskol√°kban nagyon sok√°ig, √©vezredekig oktatt√°k a teremt√©st. A Teremt√Ķ is megtervezte a munk√°j√°t, majd v√©grehajtja a terveit.

√Čs m√©g egyszer B√©l√°m! Van jelent√Ķs√©ge a TTIP-nek, ha az EU ir√°ny√≠t√°s al√°√≠rja az s.2277 szerinti egyezm√©nyt? Ez olyan, mint: Ha Obamba megpuccsolja a v√°laszt√°st, polg√°rh√°bor√ļ lesz. Ha Hillary lesz az eln√∂k, h√°bor√ļ lesz, √©s az USA-ban ez miatt t√∂r ki a polg√°rh√°bor√ļ. Ha Trump hazah√≠vja az amerikai csapatokat, a folyamatos zsarol√°si bev√©telekt√Ķl megfosztott USA-ban polg√°rh√°bor√ļ t√∂r ki, mert v√©ge a viszonylagos j√≥l√©tnek is...
Most √ļgy mutatj√°k, az USA gyeng√ľl, ez√©rt be lehet inteni neki, de m√©g nem szabad√≠tott√°k r√° Eur√≥p√°ra azt a 400 ezer "nyomavesztett" iszlamista bev√°ndorl√≥t, akik a kik√©pz√©s√ľk v√©g√©re √©rtek...
#178 | Hegel - 2016.09.02. 01:01:41
Naiv ebbe mit töltesz vissza?

"Ne legy√ľnk √∂nz√Ķek, az itt kapott energi√°t, amint lehet√Ķs√©g√ľnk ad√≥dik r√° t√∂lts√ľk is vissza, ehhez nem kell m√°st tenni, csup√°n er√Ķs koncentr√°ci√≥val megford√≠tani az √∂r√∂kl√Ķd√©si energia p√≥lus√°t √©s √≠gy tekinteni a g√∂mb belsej√©be. "

Ez a faxi aki iderakta csak téged szív le a figyelmeddel!

M√°sik ami a hirek alatt van: a k√©t embercsoport k√∂z√∂tt rengeteg √°tmenet is van..nincs olyan hogy csak boldog vagy boldogtalan mert a pillanatokt√≥l √©s a test √°llapot√°t√≥l is f√ľgg. Az ilyen oldalak energiav√°mpirok nekem.

Tulok Smile
Sz√≥val ak√°rmit is tesz√ľnk(szavazunk vagy se) ugyan az az eredm√©ny....????Frown Akkor t√©ny hogy k√°r f√°radozni....Egy m√©ly ima t√∂bbett √©r!
#179 | Tulok - 2016.09.02. 03:33:17
Gizus! Mikor támogatott ez az illegitim zsidó gyarmati rendszer népszavazást?
Ez az els√Ķ alkalom, hogy ilyet tesz, akkor is a saj√°t zsid√≥i v√©delm√©ben. Ha a kv√≥ta szerint betelep√≠ten√©nek "egy Szegednyi bev√°ndorl√≥t", sokkal kevesebb lopni val√≥ maradna nekik, r√°ad√°sul az EU sz√©tszakad√°sa ut√°n neh√©z lenne megszabadulni t√Ķl√ľk.
A magyar-cig√°ny bev√°ndorl√≥ellenes alakulatok ugyan elt√°vol√≠thatn√°k a k√©retlen vend√©geket (els√Ķdleges cig√°ny √©rdek), de ut√°na a zsid√≥ korm√°nyzatot is.
Az "igen" ugyan√ļgy nem √©rv√©nyes az illegitim t√∂rv√©nyeik szerint, mint a "nem", mivel azok szerint nem is lehetne ilyen k√©rd√©sben n√©pszavaz√°st tartani, viszont ham√°r a n√©p d√∂nthet olyan k√©rd√©sben, ami az alapt√∂rv√©ny√ľk szerint tilos, de a n√©pfels√©g szerint√ľk fel√ľl√≠rhat, akkor a n√©pfels√©g le is v√°lthatja a korrupt, csal√≥, tolvaj √©s bizonyos szem√©lyek eset√©ben gyilkos, politikusnak nevezett gazembereket is, ugyanezen met√≥dus alapj√°n.
A szavaz√°s √∂nv√©delm√ľnk √©rdek√©ben is indokoltt√° teszi a "nemet", de sajnos ez nekik is j√≥... Ami √©rdekes, hogy Br√ľsszel m√©g nem h√°pog ez miatt. Hivatkozhatna a Lisszaboni Szerz√Ķd√©sre √©s a FIDESZ-KDNP alkott√°kolm√°ny√°ra is. Ha nem teszi, ez is szerepel a terveikben...
#180 | Zimo - 2016.09.02. 10:03:07
Tulok!
"Zimo! Ha ezen a világon élsz, valamelyik oldalon kell állnod. Csak akkor leszel szabad, ha meghaltál..."

Nem kell! Nincs kell!
V√°laszt√°si lehet√Ķs√©ged van.

Ha valamelyik oldalra állsz, máris lesz ellenséged, ugye?
Ha valamelyik oldalra állsz ott a ha-rag, vagyis harag és ragozzuk.
Ha ezt megértenék az emberek szabadok lehetnének.
Már most is szabad vagyok. A korlátaim vannak, de engem óvnak, balgaság lenne ledönteni.

Teszem a dolgom. Nem avatkozom a p√°rtoskod√°sba. Bel√°ttam m√°r r√©g, kicsi a r√°l√°t√°som, hogy a dolgok mi√©rt √ļgy √©s afel√© haladnak amerre, teh√°t nem kell beavatkozni, mert a k√∂vetkezm√©nyeket azt√°n viselni kell.

Nem változtatni, változni jöttem!
Aki meghallgat, azzal megosztom. Ez, az istenfi√ļs√°g.
Istennek fiai vagyunk mindannyian √©s √ļgy k√©ne viselkedni egym√°ssal.


Kaptam egy √©letet, vele egy √©letteret a mindenhat√≥t√≥l √©s ott tanulok, vagy √ļgy is mondhatom kir√°ndulok.
Nem azért vagyok itt hogy beavatkozzak, hanem hogy megértsek!

Az oldalak megosztanak.
Ugye: Oszd meg és uralkodj!
Vagy: Aki gy√Ľjt velem, aki sz√©tsz√≥r (megoszt) ellenem!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 80% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 20% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum