NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Sokba ker√ľl a hal√°lod...
Sokba ker√ľl a hal√°lod...F√Ķleg neked! √Čs nem csak az√©rt, mert sz√°modra az √©leted a legdr√°g√°bb. Kem√©nyen meg kell dolgoznod az√©rt, hogy meghalhass. √Čleted v√©g√©ig fizetned kell gyilkosaid munkab√©r√©t, √°llnod kell √©letvitel√ľk k√∂lts√©geit √©s finansz√≠roznod kell j√≥l√©t√ľket. A nem √©ppen sz√≠vder√≠t√Ķ c√≠m egy √∂sszefoglal√°st is takar arra vonatkoz√≥an, hogy az ismert m√≥dszereken - gy√≥gy√°szat, gy√≥gyszeripar, betegs√©ggy√°rt√°s, el√Ķ√≠rt √©s t√°mogatott kezel√©sek, sz√°nd√©kos m√©rgez√©sek, fert√Ķz√©sek, vegyi permetez√©sek, pszichikai megnyomor√≠t√°s "technol√≥gi√°ja", mesters√©ges glob√°lis felmeleg√≠t√©s √©s f√∂ldreng√©sek, sz√∂k√Ķ√°rak, vulk√°nkit√∂r√©sek, megpiszk√°lt id√Ķj√°r√°s-v√°ltoz√°son - k√≠v√ľl, milyen egy√©b tev√©kenys√©gek puszt√≠tj√°k a lakoss√°got, amelyek nem a v√©letlen √©s a term√©szet m√Ľvei, √©s nem is a felel√Ķtlens√©g√©. Kitervelt √©s m√≥dszeresen v√©grehajtott, burkolt √©s t√∂bb√©-kev√©sb√© j√≥l √°lc√°zott √©let elleni t√°mad√°sok sokas√°g√°t fedezhetj√ľk fel, ha figyelmesen szeml√©l√Ķd√ľnk torzz√° √©s embertelenn√© form√°lt vil√°gunkban. Kezdve az "√©let megr√∂vid√≠t√©s√©nek" fondorlatosan elrejtett eszk√∂zeit√Ķl a l√°tv√°nyos n√©pess√©g √°tcsoportos√≠t√°snak √°lc√°zott rabszolgatart√°s t√∂rv√©nyek, jogszab√°lyok √©s egyezm√©nyek k√∂z√© szor√≠tott kiterjeszt√©s√©ig. Sz√©les spektrumban vonultatj√°k fel a lass√ļ, de a term√©szetest√Ķl m√©gis gyorsabb hal√°l int√©zm√©ny√©nek m√≥dszereit. De ha meg sem sz√ľletik a felesleg, kevesebbe ker√ľl a "takar√≠t√°s"...


Nem vagyok egyed√ľl azzal az √©szrev√©telemmel, hogy az ut√≥bbi √©vekben nagyon megszaporodtak a r√°kos √©s kering√©si rendszert √©rint√Ķ betegs√©gek, de f√Ķleg az ilyen betegs√©gek miatti elhal√°loz√°sok. A "programozott hal√°l" eddig a k√∂ztudatban csak k√°lium-kloridos s√≥m√©rgez√©s, eg√©szs√©gtelen t√°pl√°lkoz√°s, k√∂rnyezeti t√©nyez√Ķk, vegyszerek, megemelkedett UV sug√°rz√°s, m√©rgez√Ķ vakcin√°k √©s hasonl√≥, val√≥di vagy hamis magyar√°zatokkal ell√°tott, val√≥s vagy kital√°lt √°rtalmak eredm√©nyek√©nt jelentek meg a "riogat√°sok" hossz√ļ sor√°ban. A 90 √©v √©s e feletti √©letkor√ļak szervezete ugyan azt jelzi, hogy valami nem stimmel az ugyanolyan k√∂rnyezetben √©let√©t le√©l√Ķ 90 √©ves √©s a k√©tharmadnyi √©letet le√©l√Ķ 60 √©ves kor√°ban elhal√°loz√≥ elhaszn√°l√≥d√°s√°n√°l. A 90 √©ves ugyanabban a k√∂rnyezetben is le√©li azt a 60 √©vet, amelyben a k√©s√Ķbb sz√ľletett 60 √©ves. A 30 √©vvel fiatalabb elhal√°lozik, pedig m√©g lehetne 30 √©ve, hogy behozza a 90 √©vet √©lt ember pluszban le√©lt idej√©t. Mindezt csak az√©rt tudja a 90 √©ves szervezet, mert egy technikailag, orvosilag ugyan fejletlenebb, de emberk√∂zpont√ļbb vil√°gban sz√ľletett.

Gyakorlatilag mondhatjuk azt is, hogy √°tlagosan az 50 felettiek egyre t√∂bb betegs√©ggel, √©s egyre kevesebb munkav√©gz√©si k√©pess√©ggel rendelkeznek ma, amikor a multik r√°j√∂ttek, hogy az olcs√≥bb munkaer√Ķ a jelenleg rendelkez√©sre √°ll√≥ lakoss√°g elszeg√©ny√≠t√©s√©vel is l√©trehozhat√≥, nem csak "importb√≥l". 75-85 √©ves emberek temetik el 50-60 √©ves gyermekeiket. Munkav√©gz√©s szempontj√°b√≥l ide√°lis a 18-45 √©v k√∂z√∂tti koroszt√°ly, term√©szetesen a munk√°ltat√≥k (rabszolgatart√≥k) sz√°m√°ra, b√°r az id√Ķsebb koroszt√°ly szakmai tapasztalat√°nak elveszt√©se szinte felm√©rhetetlen vesztes√©g. De kinek kell a mindent felzab√°l√≥ automatiz√°l√°s mellett annyi tapasztalt szakember? A fiatal munkav√°llal√≥k ugyan tapasztalatlanabbak, viszont fele, harmada b√©rrel is be√©rik. Ez ut√≥bbi miatt sz√∂vetkeztek a "munk√°ltat√≥k" a szeker√ľket tol√≥ politikai prostitu√°ltakkal, akiket politikusoknak is neveznek "n√©ha" a haza√°rul√≥, tolvaj, gazember, gyilkos jelz√Ķk√∂n k√≠v√ľl. Hasonlatk√©nt n√©zz√ľk meg, mi t√∂rt√©nik akkor, ha a t√∂m√©ny savba - legyen, 96%-os - vizet t√∂lt√ľnk? A sav t√∂m√©nys√©ge cs√∂kken. Egy fejlett t√°rsadalom felh√≠g√≠t√°sa tud√°shi√°nyos egyedekkel min√Ķs√©groml√°st eredm√©nyez. A tud√°s meg√Ķrz√©se √©s tov√°bbad√°sa csak azoknak "fegyver", akik er√Ķszakkal l√©trehozz√°k a hi√°ny√°t.


M√°r a csapb√≥l is az folyik, hogy el√∂regszik Eur√≥pa lakoss√°ga, √©s az USA l√©leksz√°ma is csak a bev√°ndorl√°s miatt nem cs√∂kken, mik√∂zben folyamatosan rettegnek a bolyg√≥ t√ļln√©pesed√©s√©t√Ķl. Annyira f√©lnek, hogy minden eszk√∂zzel pr√≥b√°lj√°k cs√∂kkenteni a l√©leksz√°mot, de Eur√≥p√°ba t√Ľzzel-vassal betelep√≠teni kell. A Gates -√©s neje-f√©le steriliz√°ci√≥s kutat√°sok finansz√≠roz√°sa id√Ķr√Ķl-id√Ķre felborzolja a ked√©lyeket. Az ilyen √©s hasonl√≥ "hamis z√°szl√≥s hadm√Ľveletek" (false flag) k√©t, j√≥l meghat√°rozhat√≥ c√©lt szolg√°lnak. A n√©pess√©g cs√∂kkent√©s√©t √©s a megmarad√≥k kezelhet√Ķ rabszolg√°kk√° t√©tel√©t. Olvasatukban, vegyes, kevert n√©pess√©g l√©trehoz√°s√°t. Mindezt teszik a lakoss√°g beleegyez√©se n√©lk√ľl, demokratikus d√∂nt√©seknek nevezve a legs√∂t√©tebb terrort.
A "demokrácia" néphatalmat jelent (Link):

"ahol hatalmi f√©kekkel √©s ellens√ļlyokkal biztos√≠tj√°k a t√°rsadalom j√≥l szab√°lyozott m√Ľk√∂d√©s√©t, mint p√©ld√°ul a k√∂zhatalom gyakorl√≥inak kiz√°r√≥lagos hatalomra t√∂r√©s√©nek a megakad√°lyoz√°s√°t, a t√°rsadalmi igazs√°goss√°got √©s a j√≥l√©ti t√°rsadalom megval√≥sul√°s√°t"

A klasszikus defin√≠ci√≥ t√∂bbi r√©sz√©t sem tal√°ljuk a "demokratikusnak nevezett rendszerekben". Ennek a demokr√°cia n√©lk√ľli demokr√°ci√°nak a nev√©ben ind√≠t h√°bor√ļkat az amerikai korm√°nyt ir√°ny√≠t√≥ zsid√≥nak nevezett vezet√©s √©s az eur√≥pai csatl√≥s√°llamok sz√∂vets√©ge szint√©n zsid√≥nak nevezett, de val√≥j√°ban az el√Ķny√∂k miatt kaz√°r √©s szef√°rd, zsid√≥nak √°lc√°zott cionista h√°tt√©rhatalma. Ahhoz, hogy valaki cionista legyen, nem felt√©tlen√ľl kell zsid√≥nak lennie, b√°r a v√©rfert√Ķz√∂tt sz√°rmaz√°s el√Ķny, "j√≥ aj√°nl√≥lev√©l", de "a puding pr√≥b√°ja az ev√©s". Automatikusan nem j√°r el√Ķjog. Az igazi "g√∂r√∂g-t√≠pus√ļ" demokr√°ci√°ban jogon k√≠v√ľli, jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©g n√©lk√ľli rabszolg√°k tartj√°k el, szolg√°lj√°k ki √©s sz√≥rakoztatj√°k hal√°lukkal a szavazati joggal rendelkez√Ķ "szabadokat" √©s az "uralkod√≥ oszt√°lyt". Ez az NWO kialak√≠t√°s alatt √°ll√≥ r√©gi-√ļj vil√°ga. Tanulm√°nyk√©nt ehhez kellettek a sohasem megval√≥sul√≥ "szocialista √©s kommunista rendszerek".


Az USA √©s Eur√≥pa jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©gt√Ķl megfosztott √°llampolg√°rai m√©g alig vett√©k √©szre, hogy a nyakukba telepedett "egy gazd√°j√ļ p√°rtok" csak arra hivatottak, hogy a demokratikus jog√°llam l√°tszat√°t keltve √©s r√° hivatkozva, egym√°st √©s megb√≠z√≥ikat seg√≠tve kirabolj√°k √©s eladj√°k rabszolg√°nak lakoss√°gukat, ezzel felsz√°molva fizet√Ķk√©pes kereslet√ľket is. A l√°tsz√≥lagos "p√©nz√ľgyi √∂ngyilkoss√°g" szerves r√©sze a piaci evol√ļci√≥nak, a sz√Ľk√ľl√Ķ fizet√Ķk√©pes kereslet megszerz√©s√©√©rt, mik√∂zben cs√∂kkentik a T√°vol-Kelet bev√©teleit. Az orsz√°gnak nevezett v√°llalatok egy-egy nagyobb konzorcium r√©sz√©t k√©pezik alacsonyabb szinten. A konzorciumok kl√°nokba t√∂m√∂r√ľlnek, √©s a leger√Ķsebb kl√°nok adj√°k meg a k√∂vetend√Ķ ir√°nyvonalakat. N√©mi √°trendez√Ķd√©si lehet√Ķs√©get tartalmaz a "rendszer", b√°r az ilyen lehet√Ķs√©gekn√©l is megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ, a tranzakci√≥ nem r√©sze-e a tervnek? Csakhogy az eg√©sz NWO-s elk√©pzel√©s s√°nt√≠t. Kit fognak kirabolni a "fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s" jegy√©ben, ha m√°r nincsenek orsz√°gok, √∂n√°ll√≥ n√©pcsoportok? M√°r jelenleg is egym√°st fosztogatj√°k a hatalom√©rt, pedig m√©g l√©tre sem j√∂tt az egys√©ges vil√°g√°llam, √©s mire csak a mag marad, mindenki, az elnyomottak is tudj√°k, hogy mi t√∂rt√©nt √©s t√∂rt√©nik.


M√°r jelenleg is egyre nagyobb probl√©m√°t jelent a vil√°g politikusai sz√°m√°ra, hogy hazugs√°gaikat rendre a fej√ľkre olvass√°k. Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy a glob√°lis felmeleg√≠t√©st ember okozta felmeleged√©snek nevez√Ķ "politikai megb√≠zott" naprak√©sz statisztik√°val rendelkezik; mennyi ember h√ľly√≠thet√Ķ m√©g, h√°nyan √©rdektelenek, hogy nagy-e az ellenz√Ķ megt√©veszthetetlenek t√°bora, elegend√Ķ-e a megfizetett v√©lem√©ny√Ľek sz√°ma? Megbuktak a 9/11-el, kider√ľlt, hogy prevent√≠v atomcsap√°sk√©nt atomfegyvereket haszn√°lnak, f√∂ldreng√©seket id√©znek el√Ķ, vegyi-permetez√©sekkel m√©rgezik l√©gk√∂rt, a fl√≥r√°t √©s faun√°t, de f√Ķk√©nt az embereket. L√°tv√°nyosan lebuktak a H1N1 j√°rv√°nyukkal √©s a gyilkos vakcin√°ikkal, a mesters√©gesen l√©trehozott egy√©b j√°rv√°nyokkal √©s minden emberis√©gellenes tev√©kenys√©g√ľkkel, kezdve a mesters√©ges napkit√∂r√©sekt√Ķl a r√°di√≥akt√≠v szennyez√©sekig. 2010. nyar√°n hozt√°k l√©tre a 2011-eleji "Arab Tavaszt" kiv√°lt√≥ √©lelmiszerhi√°nyt, majd 2011. okt√≥ber√©ben m√°r megkezdt√©k a vulk√°nok felhaszn√°l√°s√°t a l√©gk√∂r k√©nr√©szecsk√©s el√°raszt√°s√°hoz, a tev√©kenys√©g √©l√©n azzal az Egyes√ľlt Kir√°lys√°ggal, aki most ki szeretne l√©pni a kifosztott EU-b√≥l √©s akik a 2009. december 19-21. k√∂z√∂tt tartott Koppenh√°gai "kl√≠macs√ļcs" hamis adatait szolg√°ltatta. A "k√©nes k√≠s√©rlet", az "intrav√©n√°s k√©nes aeroszol" brit-amerikai projektje olyan "mell√©khat√°sokkal" b√≠r, mint egyes gy√≥gyszerek hasznoss√°g√°t√≥l t√≠zszer hosszabb √°rtalmass√°gi list√°ja: idegrendszeri hat√°sok √©s magatart√°sbeli v√°ltoz√°sok, zavar a v√©rkering√©sben, sz√≠vk√°rosod√°s, k√°ros hat√°sok a szemre √©s a l√°t√°sra, szaporod√°si neh√©zs√©gek, immunrendszer k√°rosod√°s, gyomor √©s gasztrointesztin√°lis rendelleness√©gek, k√°rosodott m√°j √©s vese funkci√≥k, hall√°shib√°k, zavarok a hormon√°lis anyagcsere rendszer√©ben, b√Ķrgy√≥gy√°szati probl√©m√°k, r√°k, fullad√°s, t√ľd√Ķemb√≥lia, √©s m√©g sorolhatn√°nk. Ha valaki k√≠v√°ncsi, hogy a kipermetezett anyagoknak milyen hat√°saival kell sz√°molni, t√°j√©koz√≥dhat a Lenntec oldal√°n: Link √©s p√©ldak√©nt a fentebb eml√≠tett k√©nr√Ķl, ha kiv√°lasztjuk a leg√∂rd√ľl√Ķ list√°b√≥l: Link


A Lenntech munk√°b√≥l √©s objekt√≠v t√°j√©koztat√°sb√≥l √©l, nem √ļgy mint egyes, p√©nz√©rt mindenf√©le hazugs√°g bizonygat√°s√°ra megv√°s√°rolhat√≥ orsz√°gos tisztif√Ķorvosok vagy megmond√≥emberek, m√Ľsorvezet√Ķk, "politikusok", b√≥logat√≥ talpnyal√≥ik √©s orvosok. Persze a m√©rgek, v√≠rusok √©s bakt√©riumok bead√°sa √©s terjeszt√©se ellen a lakoss√°g egyre nagyobb r√©sze l√©p fel akt√≠v vagy passz√≠v ellen√°ll√°ssal, amivel p√°rhuzamosan er√Ķs√∂dik a m√°sik oldali szabads√°gjogi korl√°toz√°sok kialak√≠t√°sa is. A t√∂r√∂k puccsk√≠s√©rlet l√≥l√°ba olyan val√≥szer√Ľtlen egybees√©s a paksi reaktorhib√°val √©s az √ļjabb francia mer√©nylettel, mint amennyire sz√ľks√©ges, hogy amerikai katon√°k v√©dj√©k meg az eur√≥pai lakoss√°got a sz√≠v√©lyesen beinvit√°lt ISIS terrorist√°kt√≥l. Mintha "√ļgy r√©mlene", err√Ķl m√°r hat √©vvel ezel√Ķtt is √≠rtam volna, √©s az elm√ļlt √©vek sor√°n rendszeresen, el√Ķre jelezve a vesz√©lyt. Hogy mit akarnak, pontosan √©s j√≥l el√Ķre l√°that√≥ volt √©s most is igazolj√°k a kor√°bbi k√∂vetkeztet√©seim. Val√≥ban sokba ker√ľl a hal√°lunk, nek√ľnk, mert saj√°t p√©nz√ľnk√∂n hoznak idegen hader√Ķt Eur√≥p√°ba, h√°tha kev√©s, vagy megb√≠zhatatlan az eur√≥pai a nemzetek elnyom√°s√°hoz. A t√∂r√∂k puccs eset√©ben a mindenki √°ltal ismert maffi√≥z√≥, ISIS-el √ľzletel√Ķ, terrorist√°kat kik√©peztet√Ķ √©s felfegyverz√Ķ b√Ľn√∂z√Ķ Erdogan mellett sz√≥lalt fel minden korrupt √©s hazug politikus az USA-t√≥l Oroszorsz√°gig. Donald Trump-t√≥l Jim Carrey-ig, Lavrovt√≥l Merkelig, Sz√≠j√°rt√≥ig. "Demokratikus utat √©s megold√°st" emlegetnek, mik√∂zben a terror Eur√≥p√°j√°t hozz√°k l√©tre, amelyben minden cionista ellenes er√Ķt terrorist√°nak b√©lyegezve begy√Ľjthetnek √©s felsz√°molhatnak.

Ne legyenek k√©ts√©geink! Orb√°n sem az√©rt √©p√≠ttet stadionokat, mert sport-√Ķr√ľlt, hanem az√©rt, hogy gy√Ľjt√Ķhelyeknek haszn√°lja (amikor m√°r Dr√°bik is ezt mondja az a Echo TV-ben, mi ugyan m√°r nyolc √©ve), nem az√©rt k√©sz√ľlt az illegitim gyarmati korm√°ny √°ltali "terrorizmus elleni" t√∂rv√©ny, mert a 2000-es √©v el√Ķtti l√©tsz√°m√ļ "magyar katonas√°g" ne tudn√° √ļgy lez√°rni a hat√°rokat, hogy m√©g a Merkel-f√©le k√∂v√©r patk√°nyok se tudn√°nak √°tosonni rajta. Eur√≥pa ak√°rki ellen meg tudn√° v√©deni mag√°t a vil√°gon, csak az orsz√°gai vezet√©s√©be befurakod√≥ cionista (feh√©r kaz√°r-maffia) ir√°ny√≠t√°st√≥l nem tudta. T√∂r√∂korsz√°gban Erdog√°n m√°r megkezdte a sort, b√°r neh√©z lenne megmondani, hogy nem maga szervezte-e a b√©na puccsot. Ezr√©vel tart√≥ztatnak le korm√°nyellenes tev√©kenys√©ggel megv√°doltakat, pedig m√©g a hegyi, zs√°km√°ny√°val nemi √©letet √©l√Ķ t√∂r√∂k kecskevad√°sz is tudja, hogy Erdog√°n 14 √©v alatt ugyanolyan diktat√ļr√°t alak√≠tott ki, mint itthon Orb√°n igyekszik. M√≥dszertanilag ugyan√ļgy lop, csal, hazudik, √©s korl√°tozza a t√∂r√∂k√∂k jogait. Donald Tusk emleget demokr√°ci√°t, "demokratikus megold√°st", egy olyan EU-b√≥l, amelyikben m√°r nyomokban sem lehet n√©puralmat tal√°lni, csak a magukat korm√°nyoknak √©s k√∂zigazgat√°si vezet√Ķknek titul√°l√≥k √©rdekeinek megfelel√Ķen elcsalt v√°laszt√°sokat, vagy v√°laszt√°s n√©lk√ľli, finoman m√©g √∂njel√∂lt vezet√Ķnek nevezett dikt√°torok b√Ľncselekm√©nyeinek tenger√©t. Curtis Michael Scaparrotti, az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°g√°nak f√Ķparancsnoka m√°r az s.2277-es amerikai t√∂rv√©ny bevezet√©s√©hez "kamp√°nyol". Obama √ļjrav√°laszt√°sakor hasonl√≥ "t√°ncot j√°rt", mint Erdog√°n most a puccsal... (Sandy hurrik√°n el√Ķid√©z√©se az SBX-1-es √ļsz√≥ platformos HAARP √°llom√°s √©s a XB37-es mini √Ľrrep√ľl√Ķg√©p seg√≠ts√©g√©vel, ut√°na tisztogat√°s). Link Az Eur√≥p√°ba vez√©nyelt amerikai katon√°knak is el kell gondolkodniuk a linken szerepel√Ķ inform√°ci√≥kon!


Ahogy itthon Orb√°n, √ļgy Erdog√°n is a szekul√°ris-demokratikus t√∂r√∂k nemzet√°llam alapjait sz√°molja fel, pedig nagy √©s k√©tes sz√°rmaz√°s√ļ el√Ķdje, Mustafa Kemal Atat√ľrk teremtette meg ezeket. A pof√°tlans√°g netov√°bbja, hogy Atat√ľrk √≥ri√°si f√©nyk√©pe alatt mond besz√©det az, aki felsz√°molja a t√∂r√∂k demokratikus alapokat. Sajnos ez nem csak T√∂r√∂korsz√°gban tendencia. Bizonyos id√Ķszakra megv√°lasztott (?) k√©pvisel√Ķk egyeztetnek arr√≥l, hogy milyen d√∂nt√©sekb√Ķl kell √©s kellene kiz√°rni a lakoss√°got Eur√≥p√°ban. Az USA k√©t p√°rt rendszere ugyanaz a l√°tszatfel√©p√≠tm√©ny, mint Magyarorsz√°g egygazd√°j√ļ parlamenti p√°rtjai eset√©ben. L√°tsz√≥lag nincs v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g, be vagyunk ker√≠tve. Azok biztosan, akik p√°rtok mellett kardoskodnak, ezzel elfogadva az illegitim rendszereket.
A 24. √≥ra utols√≥ perceit √©lj√ľk. M√©g n√©h√°ny "j√≥l ir√°nyzott mer√©nylet" szeptemberig, amelyeket m√©g v√©letlen√ľl sem az ISIS fog megtervezni, √©s esetleg csak k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ egyik f√©lk√©nt v√©grehajtani, √©s a k√∂r bez√°rult, b√°r felsorolhatok n√©h√°ny lehet√Ķs√©get, amelyek m√©g rendelkez√©sre √°llnak:

1. K√∂z√∂s hittel √©s akarattal is lehet v√°ltoz√°st el√Ķid√©zni. Az emberek ment√°lis energi√°ja n√∂vekszik a nyugtalan√≠t√≥ esem√©nyek hat√°s√°ra. Ezt az energi√°t √∂sszpontos√≠tva elk√©pzelhetetlen v√°ltoz√°sokat lehet eszk√∂z√∂lni. Nem ker√ľl semmibe, "csak" szervez√©s √©s k√∂z√∂s c√©l meghat√°roz√°sa sz√ľks√©ges az √∂sszehangol√°son k√≠v√ľl √©s n√©mi id√Ķ r√°ford√≠t√°sa.

2. Be lehet ind√≠tani Eur√≥pa √©s az USA lakoss√°g√°nak √∂nv√©delmi mechanizmus√°t, amelyet az eur√≥pai √©s USA katonas√°got is fenyeget√Ķ (fenti link) vesz√©lyek ok√°n, ki lehet h√ļzni a k√≠gy√≥ m√©regfog√°t, vagyis a cionista terveik v√©grehajt√°s√°t szavatol√≥ katonas√°gokat t√ļlnyom√≥ r√©szben √∂n -√©s n√©p√ľk v√©delm√©re lehet k√©sztetni.

3. A Lisszaboni EU l√©tjogosults√°ga m√°r 2010-ben megk√©rd√Ķjelez√Ķd√∂tt. Ism√©telten megt√°madhat√≥ Oroszorsz√°g, K√≠na, az USA, az ENSZ √©s H√°ga el√Ķtt az EU legitimit√°sa, p√°rhuzamosan Magyarorsz√°g illegitim rabl√≥korm√°nyainak felel√Ķss√©gfelt√°r√°s√°val, ami m√°r √∂nmag√°ban is semmis√© teszi a Lisszaboni Szerz√Ķd√©st, mivel a szerz√Ķd√©s 27 tag√°llam √©rv√©nyes al√°√≠r√°s√°val tarthat√≥ √©letben (meg kell k√ľldeni a vil√°g √∂sszes √°llam√°nak). Magyarorsz√°g eset√©ben a szerz√Ķd√©st az az MSZP √≠rta al√°, a FIDESZ √°ltal is illegitimnek tartott 1989-es ideiglenes alkotm√°ny felhatalmaz√°s√°ra hivatkozva, amelyik elcsalta a 2006-os v√°laszt√°sokat a 2005-√∂s, 4 milli√°rd doll√°ros k√∂lts√©gvet√©si lop√°s elfed√©s√©re, a "p√°rtok √∂sszefog√°s√°val" megrendezett "√Ėsz√∂di-besz√©ddel" √©s a rendk√≠v√ľli √°llapot bevezet√©s√©re ir√°nyul√≥ 2006. okt√≥ber 23-as orsz√°g lakoss√°ga elleni mer√©nylettel. Magyarorsz√°gnak 72 √©ve nincs √©rv√©nyes, n√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett Alkotm√°nya (az 1949-es √©s 1989-es alkotm√°nyokat maga a FIDESZ sem ismeri el (a nemzetk√∂zi jog √©s az ENSZ alapokm√°nya szerint is √©rv√©nytelen), a 2011-es FIDESZ-KDNP alkotm√°nynak meg nincs n√©pi felhatalmaz√°sa, csak a FIDESZ jelentette ki, hogy 2/3-os, val√≥j√°ban 2/9-del alkotm√°nyozhat egy csal√°ssal megnyertnek kiki√°ltott 2010-es v√°laszt√°s alapj√°n).

4. C√©lszer√Ľ az el√Ķz√Ķ h√°rom pontot egyszerre alkalmazni, m√©g a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se el√Ķtt! A sz√ľks√©ges t√°rsadalmi √©s nemzetek k√∂zti konszenzus megteremt√©se nem lehetetlen, mivel az eg√©sz vil√°g lakoss√°g√°nak √©let√©re √©s √©letter√©re ugyanazok t√∂rnek √©s p√°ly√°znak. Van k√∂z√∂s ellens√©g, k√∂z√∂s, j√≥l √©s f√Ķleg egyszer√Ľen, k√∂z√©rthet√Ķen √©s r√∂viden megfogalmazhat√≥ c√©l, ami az √∂sszefog√°st lehet√Ķv√© teheti, mert a vesz√©ly vall√°s √©s t√°rsadalmi fel√©p√≠tm√©ny-f√ľggetlen√ľl a bolyg√≥ minden lakos√°t √©rinti. M√©g azokat is, akik most azt hiszik, biztos poz√≠ci√≥ban, az √ļj rendszer kiszolg√°l√≥ik√©nt is t√ļl√©lhetik a vil√°g√©g√©st (pl. T√∂r√∂korsz√°gban t√∂bb ezer b√≠r√≥t tart√≥ztattak le a b√©na puccs ut√°n, de mindenki sorra ker√ľl). Lesz aki az√©rt ker√ľl lap√°tra, mert t√ļl er√Ķs a kl√°nja, lesz aki az√©rt, mert "l√©tsz√°mfeletti" √©s lesz aki csak az√©rt, mert kell a helye a cionista "elvt√°rsaknak" (tettest√°rs, pereputty, koma, s√≥gor, j√≥bar√°t).


Mint a felsoroltakb√≥l kider√ľl, nincs id√Ķ arra, hogy √∂lbe tett k√©zzel tov√°bbi esem√©nyek bek√∂vetkez√©s√©re v√°rjunk. Aki azt hisz, hogy az egyre t√∂bb √©s nagyobb volumen√Ľ, cionist√°k √°ltal megszervezett √©s biztos√≠tott, ISIS mer√©nyleteket (Merkel er√Ķszakos bev√°ndoroltat√°si politik√°ja miatt) az EU vagy az USA az eur√≥pai vagy amerikai lakoss√°g √©rdekeinek megfelel√Ķen kezelni fogja, naivabb mint a ma sz√ľletett csecsem√Ķ! Orb√°n m√°r most rabszolg√°nak k√≠n√°lja a magyar munkaer√Ķt, de b√°rmely orsz√°g megb√©n√≠that√≥ t√ľntet√©sek, megmozdul√°sok n√©lk√ľl is, csak nem kell v√©grehajtani a "parancsokat". Ezt √ļgy h√≠vj√°k, hogy polg√°ri engedetlens√©g, √©s ennek az egyik szervez√Ķd√©si form√°j√°r√≥l m√°r hallhattunk kor√°bban is. √ögy h√≠vj√°k, hogy "kultur√°lis kreat√≠vok csoportjai". Elszigetelt, szomsz√©dos csoportokr√≥l sem tud√≥, de a sz√Ľk k√∂rben egym√°s ismer√Ķ emberek csoportosul√°sair√≥l van sz√≥. Az ilyen szervez√Ķd√©ssel sz√°mottev√Ķen cs√∂kken a hatalom be√©p√ľl√©si es√©lye. A kultur√°lis kreat√≠vok megeml√≠t√©s√©re az√©rt ker√ľlt sor, mert b√°r a terrorist√°kat a legt√∂bben √ļgy k√©pzelik el, mint vall√°si fanatikusokat, primit√≠v √∂szt√∂nl√©nyeket, a gondolkod√°si k√©pess√©geik azonosak, illetve a haz√°jukat √©rt nyugati agresszi√≥ miatt m√©g fokozottabb gondolkod√°sra k√©sztetve k√©pesek sz√≥ szerint mindent, amit a fejlett hadvisel√©si technik√°k is alkalmaznak, hasznos√≠tani. Sajnos, ahogy tapasztalhattuk a nizzai t√°mad√°s kapcs√°n, elegend√Ķ "egy kis t√°vseg√≠ts√©g", ak√°r az interneten kereszt√ľl (m√©g nem tudni, hogy az ISIS-t√Ķl, vagy a cionista ir√°ny√≠t√°st√≥l), √©s √∂n√°ll√≥an, kapcsolati szinten lenyomozhatatlan terrortev√©kenys√©gek j√∂hetnek l√©tre helyi, kis l√©tsz√°m√ļ szervez√Ķd√©sekkel. Itt m√°r nem is az a l√©nyeg, hogy ki ir√°ny√≠t. A sejtek √∂n√°ll√≥an tev√©kenykedhetnek egym√°s sem tudva, szervezeti ir√°ny√≠t√°s n√©lk√ľl, r√°b√≠zva az egy√©nre, hogy milyen s√©relmet torol meg.

Ez ut√≥bbi tev√©kenys√©gek √©s m√≥dszertanuk rohamos elszaporod√°sa v√°rhat√≥, amely igazi hamis√≠tatlan NWO-s rend√Ķr√°llamok kialak√≠t√°s√°t hozza mag√°val. Logikusan azt is, hogy megsz√Ľnjenek a nemzeti korm√°nyok, mint "uruk √©s parancsol√≥juk" elleni √∂sszefog√°sk√©pes √∂n√°ll√≥ szervez√Ķd√©sek. Ez√©rt adta parancsba az EKB 2010. febru√°r 26-√°n kisziv√°rgott utas√≠t√°sa a nemzeti korm√°nyok felsz√°mol√°s√°t √©s a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t. Mindez el√Ķre l√°that√≥ volt, √©s fel lehetett k√©sz√ľlni r√°. Az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se is azt szolg√°lja, amit minden √ľt√Ķk√©pes ellenl√°basait felsz√°mol√≥ dikt√°tor tesz. Meg kell semmis√≠teni ellenz√©ke, ellenfelei anyagi b√°zis√°t. Ezt tette Putyin is a ciprusi bankfoszt√°ssal 188 oligarch√°t√≥l megszabadulva, de ugyanezt a m√≥dszert alkalmazz√°k Orb√°n√©k is, amikor soltvadkerti takar√©ksz√∂vetkezet ut√°n sorban j√∂ttek a befektet√Ķc√©gek botr√°nyai, mert nem olyan √ľgyetlen√ľl dolgoznak, mint Gyurcs√°ny 2006-ban. Az anyagi b√°zist√≥l megfosztott csoportok, kl√°nok m√©g egy ideig k√∂zigazgat√°si hatalmukkal ugyan manipul√°lhatj√°k a korm√°ny d√∂nt√©seit, de mint T√∂r√∂korsz√°g eset√©ben is l√°that√≥, t√∂bb mint 2600 b√≠r√≥t menesztettek, √©s a dikt√°torra vesz√©lyt jelenthet√Ķket is begy√Ľjt√∂tt√©k, ill. jelenleg is gy√Ľjtik. A "demokratikus v√°laszt√°s" a dikt√°torok ugr√≥deszk√°ja, vagyis adj hatalmat a kez√©be √©s vissza√©l vele...


Mondhatni, a sok b√°ba k√∂zt elv√©sz a gyerek, √©s val√≥ban. A mindennapok esem√©nyei elfedik a cionista c√©lokat, a Bilderberg Group, √©s a nem teljesen ugyanaz kaz√°r-maffia, valamint ezek ir√°nyzatainak k√∂z√∂s c√©ljait: az NWO n√©pess√©gcs√∂kkent√©si terveit √©s rabszolgaalap√ļ monarchikus fel√©p√≠tm√©ny√©nek kialak√≠t√°s√°t. Egyszerre akarnak ir√°ny√≠that√≥, identit√°s n√©lk√ľli rabszolga n√©pess√©get, korl√°tlan hatalmat √©s fel√ľgyeletet, valamint egy fejl√Ķd√©sben megrekedt, meg√°ll√≠tott vil√°got, pedig √©vezredeken kereszt√ľl csak a h√°bor√ļk √©l√Ķsk√∂d√Ķi voltak √©s jelenleg is csak azok. Ez√©rt k√°r volt k√∂vetkezetesen kitermelni genetikai hib√°s egyedeket. Az √©l√Ķsk√∂d√Ķ √©l√Ķsk√∂d√Ķ marad, nem tud l√©tezni gazdatest n√©lk√ľl. Ha a vil√°g r√©gi√≥it tekintj√ľk √°t, Oroszorsz√°gban, K√≠n√°ban √©s az USA-ban m√°r m√Ľk√∂dik a teljes lehallgat√°si √©s fel√ľgyeleti rendszer. Eur√≥pa az utols√≥kat r√ļgja nemzet√°llamaival, t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t m√°r ellen√Ķrzik. Afrik√°t √©s a K√∂zel-Keletet most v√©gzik ki k√∂z√∂sen, amerikai, orosz, izraeli, brit, francia √©s k√≠nai √∂sszefog√°ssal, K√∂z√©p -√©s D√©l-Amerika pedig m√°r nem jelent potenci√°lis vesz√©lyt, ahogy Ausztr√°lia sem. A k√©t ut√≥bbi eset√©ben k√∂nnyen √©s z√∂kken√Ķmentesen megval√≥s√≠that√≥ b√°rmi, de nincs √©rtelme. M√°s ir√°nyba kell elindulni! √Čs ha nem teszik meg magukt√≥l, megteszi majd helyett√ľk a...


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | Hegel - 2016.07.31. 02:29:14
Renegat a linkeden az usa nagyk√∂vet√©nek meghasad a szive amit horgosn√°l l√°t...a faxt verje bele a teremt√Ķ vagy az √∂sszes betelep√ľlt migr√°ns egyszerre amikor a mexik√≥i hat√°rn√°l ugyan ez van n√°luk! Tetves rohad√©kok lebomb√°zz√°k az orsz√°gokat azt√°n odadobj√°k m√°s nemzeteket a d√ľh√ľknek.....meg a zsoldosaiknak...hogy a pits√°ba ne lenn√©k d√ľh√∂s....ennyi xar alakot egykupacban elk√©pzelni se tudtam!
#32 | spartakusz - 2016.07.31. 09:17:25
Hegel - meg kell √∂lni √Ķket, mert ha nem tessz√ľk azok gyilkolnak- gyilkoltatnak le benn√ľnk!

itt √≠rtam le b√Ķvebben:

https://www.youtu...0sJtBMY59A

A B√õN√ĖZ√ē SZINONIM√ĀJA: G√ĖR.-LAT.SZ√ď magyarul: ... rokon√©rtelm√Ľ sz√≥ vagy kifejez√©s, ZSID√ď! na ezt kiharcolt√°k √©s el√©rt√©k, hogy a f√∂ld lakoss√°g√°nak a 90 % √≠gy b√©lyegezze meg √Ķket!

tisztelettel: id. Kiss László
ui: teh√°t ugye √©rted - b√Ľn√∂z√Ķ=zsid√≥ puszt√≠t√≥ - usz√≠t√≥ - szid√≥ stb.
#33 | spartakusz - 2016.07.31. 09:40:35
A fenti sz√∂sszenetemet er√Ķs√≠ti meg - n√©zz√©tek meg mit m√Ľvelt a feh√©r faj:
itt:
https://deutsch.r...evolution/

Helyesen √≠rtam e, hogy a feh√©r faj m√Ľve? Egy√©rtelm√Ľ, hogy NEM!
Nem √≠rhatom, hogy a barom √°llatias civiliz√°latlan feh√©r faj m√Ľve, mert tudjuk, hogy a harmadik r√∂h√∂g√Ķ a b√Ľn√∂z√Ķ zsid√≥ √°rm√°nya √©s akarata, p√©nz√©vel el√©rve!
Teh√°t nem csoda az a k√©peket n√©zve, milyen m√©rhetetlen d√ľh √©s bossz√ļ gy√ľlemlett fel benn√ľnk - √©s √©vezredes h√≥d√≠t√≥ technik√°jukkal j√∂nnek √∂z√∂nlik el eur√≥p√°t - mert nem felejtenek mit tettek vel√ľk! √Čn√©rtem. De √©rdek√ľnk, hogy ezt az √≠r√°st eljuttassuk hozz√°juk, hogy nem a feh√©r faj teszi vel√ľk, ha nem a vil√°g√©g√©seket okoz√≥k akarata - azok legyenek nekik a c√©lpontok!
linkeket adok tanulmányozzátok - és terjesszétek ha egyetértsz vele - ma még kérem, holnap parancsolom!
https://www.youtu...0sJtBMY59A

http://forum.port...hp?t=22407

http://www.kubiny...u/forum/11

tisztelettel: id. Kiss László
#34 | Hegel - 2016.08.01. 00:45:55
Ha ez titkos hogy hogy én ezt Bp-n olvashatom?FrownCool

http://ujvilagtud...-volt.html

http://ujvilagtud...nlegi.htmligaz e vagy mese habbalFrown izgalmas a n√©vsor alul..de ha rossz√©kat kiakarj√°k nyirni mi√©rt mondj√°k meg mikor √©s vigy√©k az √©rt√©keiket? √Črti a fene...
#35 | Renegat - 2016.08.01. 01:03:19
Az amerikai √©s NATO er√Ķk √°ltal haszn√°lt Incirlik l√©gib√°zist a t√∂r√∂k hadsereg √©s a rohamrend√Ķrs√©g 7000 fegyveressel, t√∂bb p√°nc√©lozott katonai j√°rm√Ľvel lez√°rta.A l√©gib√°zison 90 db taktikai nukle√°ris atombomb√°t t√°rolnak.A l√©gib√°zis a t√∂r√∂k katonai puccs egyik f√Ķ k√∂zpontjak√©nt szolg√°lt, s ezzel a megel√Ķz√Ķ katonai l√©p√©ssel egy √ļjabb szervez√Ķd√Ķ puccsot k√≠v√°nnak megakad√°lyozni.

A puccsban r√©sztvev√Ķ, sz√∂k√©sben l√©v√Ķ t√∂r√∂k f√Ķtisztek az USA-ban pr√≥b√°lnak mened√©kjogot k√©rni.A hadsereg minden katonai mozg√°st blokkol az Incirlik l√©gib√°zison a f√∂ld√∂n √©s a l√©gt√©rben egyar√°nt.A helyzet fesz√ľlt, a l√©gib√°zisn√°l √∂sszegy√Ľlt nagy sz√°m√ļ t√∂r√∂k t√ľntet√Ķk "Go Home USA" jelszavakat skand√°lnak √©s NATO b√ļcs√ļ k√∂rvonalaz√≥dik Incirlikb√Ķl √©s tal√°n m√©g T√∂r√∂korsz√°gb√≥l is.A NATO kom√©dia lassan v√©get √©r, az amerikai vil√°gterrorista vezet√Ķ hatalom nem k√©pes egy√ľtm√Ľk√∂dni saj√°t sz√∂vets√©geseivel sem.

pbs.twimg.com/media/CopdUgGWYAA9vJD.jpg

https://www.super...world/1735

https://www.rt.co...-detained/

https://www.youtu...e=youtu.be

(az internet lass√ļ, mint a tet√Ľ)
#36 | Renegat - 2016.08.01. 18:40:49
Ennek a b√Ľncselekm√©nynek a tized√©√©rt is akasztottak m√°r b√Ľn√∂z√Ķt.(r√©gen!)

√Āllami erd√Ķ (vad)ga-r√°-zd√°lkod√°s:

"Id√©n tavasszal a N√©pszabads√°g kik√©rte az √°llami tulajdon√ļ erd√Ķgazdas√°gokt√≥l a vezet√Ķk fizet√©si ada¬≠tait. Ezekb√Ķl kider√ľlt: h√©t √°llami erd√Ķt√°rsas√°g vezet√Ķje k√©tszer annyit keres, mint Orb√°n Viktor, a c√©gvez√©rek t√∂bbs√©g√©n√©l √°tl√©pik a minisztereln√∂k √°ltal 2010-ben meghat√°rozott k√©tmilli√≥s fizet√©si plafont. A Kehi √°ltal √Ķsszel ellen√Ķrz√∂tt hat erd√©szet k√∂z√ľl √∂tnek a vezet√Ķje a legmagasabb fizet√©si kateg√≥ri√°ba tartozik az √°llami szektoron bel√ľl."

"...2010 √©s 2014 k√∂z√∂tt a 202 milli√°rd forintos bev√©telb√Ķl mind√∂ssze 7,7 milli√°rdos profitot "siker√ľlt" el√©rni, amib√Ķl m√©g ad√≥ztak is a c√©gek. Mindezt √ļgy, hogy k√∂zben t√∂bb mil¬≠li√°rd forint uni√≥s √©s √°llami t√°mogat√°sban r√©szes√ľltek..."-aki nem hiszi, j√°rjon ut√°na.

Nah√°t ilyet!?M√©g ez is..."k√©t esetben a b√Ľncselekm√©ny gyan√ļja is felmer√ľlt, ez√©rt az √ľgyeket az √ĀSZ √°tadta az illet√©kes nyomoz√≥ hat√≥s√°gnak."
√Āll√≠t√≥lag m√°r nyomoznak is az √ľgyben.Nyugi, minden str√≥man polip-tag meg√ļssza!

http://nol.hu/bel...ign=xmegye

http://nol.hu/bel...fo-1608407

http://nol.hu/gaz...it-1610843

***********************

√Ėtsz√°z magyar katona Irakba √©s Koszov√≥ba megy misszi√≥ba "rendet" biztos√≠tani, Szlov√°kia rend√Ķr√∂ket k√ľld Magyarorsz√°gra "b√©k√©t" biztos√≠tani.Beindult a katonai export-import k√ľldet√©si m√°nia.Maradt m√©g katon√°nk itthon is, vagy seg√≠t√ľnk a t√∂r√∂k√∂knek is tal√°n...k√©sz r√∂hej!

http://magyaridok...an-882586/

http://magyaridok...ok-882352/

**********************

Az USA a korlátlan dekadencia hazája - Szavazz Trump ellen, ciciket kapsz cserébe!

A Ribik Trump Ellen mozgalom minden Trump ellenszavazat√©rt cser√©be meztelen k√©pet k√ľld minden p√°ly√°z√≥nak, amennyiben az ellenszavaz√°st fot√≥val bizony√≠tj√°k.(Sose voltak norm√°lisak)

http://www.beol.h...-677059#p2
#37 | Renegat - 2016.08.02. 14:51:24
Ez van ma Magyarországon.Gyalázat!Tökmindegy, hogy valaki cukorbeteg vagy glutén érzékeny, az esztergomi kórházi betegek nem kapnak meleg ételt, csak napi 3! szendviccet.

ocdn.eu/images/pulscms/MWQ7MDMsMjZjLDAsMCwx/6e4afed3329081da8e77a9d590897f4e.jpeg

"Esztergom - Körlevélben tájékoztatta betegeit az esztergomi kórház arról, hogy nem tudnak számukra meleg ételt biztosítani - írja a Kemma a HírTV hiradója alapján."

http://www.blikk....an/l6mc3jg

http://www.kemma....gei-677185
#38 | Zimo - 2016.08.02. 17:58:35
Régóta olvaslak benneteket.
Egy másik cikkhez írtam bejegyzésként, Leírom, használjátok!

"Amint fent √ļgy lent", avagy.ami kicsiben az nagyban √©s ford√≠tva.
Ha van Isten , vagy vil√°got ir√°ny√≠t√≥ szellemis√©g, k√∂z√∂s tudat stb. amely n√©p√ľnk m√∂g√∂tt √°ll, mi√©rt ily er√Ķtlen?
Azt tapasztalom a vil√°gunk kett√Ķss√©gre √©p√ľl, a kett√Ķss√©g j√°tsz√≥tere, t√°nca.
Ha megn√©zz√ľk a kis √©vk√∂rt n√©gy √©vszakra oszlik, melyben kett√Ķ, a tavasz √©s a ny√°r, a teremt√Ķ, l√©trehoz√≥ er√Ķ hat√°sa alatt √°ll, ugyanakkor az √Ķsz √©s a t√©l a rombol√≥, le√©p√≠t√Ķ er√Ķ√©.
A ny√°r v√©g√©re a term√©szet asztal√°n b√Ķs√©ges √©lelmet halmoz fel √©s elszaporodnak az √©l√Ķsk√∂d√Ķ, lust√°lkod√≥ egyedek, amik a sok term√©st felem√©sztik, de nem csak a term√©st, hanem a termel√Ķt is. Ilyenkor a term√©st hoz√≥ h√°tt√©rbe szorul √©s neh√©z id√Ķk j√°rnak r√°.
Majd az els√Ķ fagyok az √©l√Ķsk√∂d√Ķket √©s mulatoz√≥kat megritk√≠tj√°k, azt√°n a t√©l be√°llt√°val m√°r csak kevesen maradnak.
A mag ilyenkor m√°r begy√Ľjt√∂tte a t√©lire val√≥t √©s mag√°ba fordulva v√°rja a k√∂vetkez√Ķ tavaszt, amikor a teremt√Ķ, √©p√≠t√Ķ er√Ķ h√≠v√≥ szav√°ra √ļjra munk√°ba fog √©s gyarap√≠t.

A n√©pek k√∂zt vannak akik az egyik, vagy m√°sik er√Ķh√∂z tartoznak, hisz a k√©t er√Ķ √°ltaluk nyilv√°nul meg, materializ√°l√≥dik.
Mag n√©pe √©s szemita vagy semmit√Ķ. Nevezze mindenki tetsz√©se szerint, nem ez a l√©nyeg.

Ha létezik kis év, akkor nagy évkör is, ami 26000 kis év és abban is léteznie kel évszakoknak.
Dr. T√≥th Ferenc azt √≠rta: m√©g √Ķsz van. Majd, ha az √©l√Ķsk√∂d√Ķk is pusztulni kezdenek, abb√≥l tudhatjuk, hogy megj√∂ttek az els√Ķ k√©s√Ķ √Ķszi fagyok.
Teh√°t az √Ķszben vagyunk. Sz√°momra nem k√©ts√©ges, hogy ezt √©lj√ľk.
Amit fontosnak tartok, hogy tiszt√°ban legy√ľnk azzal, hogy kik vagyunk? Milyen id√Ķben √©l√ľnk?
Ha tiszt√°ban vagyok azzal, hogy ki vagyok √©s milyen id√Ķben vagyok, akkor tudom a feladatom √©s ha teszem is azt, akkor bennem b√©ke van.
Tudom a világban mindenki teszi a dolgát. akinek fogyasztania kell az zabál. Aki pusztító az ront.
Van aki zavarodott, mert nem √©rti a vil√°g rendj√©t, t√°nc√°t, nem tudja ki √Ķ √©s mi a dolga.
Neki keresnie kell, "mert aki keres, az tal√°l", avagy, ahogy n√©p√ľnk tan√≠tja, "ha nem hiszi, ut√°na j√°r".

Hogy mit lehet tenni?
A hasonl√≥an gondolkod√≥kat, testv√©reinket megkeresni, a k√∂zel√ľnkben. Nem az orsz√°g m√°sik v√©g√©ben, mert a szomsz√©d tud seg√≠teni adott esetben, hisz √Ķ van a k√∂zelben.
Kezdj√ľk el egym√°st seg√≠teni √∂nzetlen√ľl, b√≠zva hogy nekem is megadatik amire sz√ľks√©gem van.
Jó tett helyébe jót várj, tartja a szólásunk.

Figyelj√ľnk egym√°sra √©s k√©sz√ľlj√ľnk a t√©li fagyokra.
Nem rettegve, félelemmel, hanem bölcs nyugalommal.
Ahogy a t√©l el√Ķtt a parasztember fedett helyre viszi amit kell, tartal√©kot halmoz fel √©s el√Ķszedi a meleg holmit. A lelk√©t lecsendes√≠ti, √©s a teremt√Ķre, a nagy rendez√Ķre figyel, mert a darabot √Ķ ir√°ny√≠tja, a vil√°g sz√≠npad√°n.
A tél a megpihenés, az elcsendesedés,a befele fordulás ideje.
Menj be, vagy mennybe? √Črted? Vagy csak besz√©led a magyart?
A mennyek országa köztetek, vagy bennetek van?

A t√ľcsk√∂k csak hadd zen√©ljenek, hisz √Ķk ehhez √©rtenek, ez van bel√©j√ľk k√≥dolva.
Min√©l jobban h√ļzz√°k, abb√≥l tudhatod m√°r √©rzik veszt√ľket.
Ne csodálkozz rajta, kutyából nem lesz szalonna.
Ne csodálkozz, tedd a dolgot és megnyugszol.
Az egyszer√Ľ parasztember b√©k√©j√©t kapod.
Most már azt is értem miért tanította Jézus: Ne ölj!
Mert, aki az √©letet adja, csak annak van joga elvenni azt √©s meg is teszi, amikor az els√Ķ t√©li fagyok meg√©rkeznek.
Nem hentesnek sz√ľlett√©l, Te Isten gyermeke vagy az √©let√©, az √©ltet√Ķ√©.
Hogy értsd!
J√©zus szellemeket √Ľz√∂tt ki √ļgy gy√≥gy√≠tott.
Szellem, szellemiség ízlelgetem anyanyelvem szavait.
Mint √≠rtam a vil√°got k√©t er√Ķ lakja:
Tudja ezt anyanyelv√ľnk is. (M√©g v√©letlen sem atyanyelv.)
Egyik szer, a szorz√≥, a szapor√≠t√≥, ami etet, a Szeretet. (Nem v√©letlen n√Ķnem√Ľ istent im√°dtunk, aki az √©letet ad√≥, a Nagyboldogasszony)
A m√°sik a gy√Ľl ami, gy√ľlekezik, felgy√ľlemlik, azt√°n √Ķlet a gy√Ľl√∂let.
Az embernek van v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge melyik szellemis√©get fogadja be, melyikb√Ķl t√°pl√°lkozik.
Azt√°n az ver gy√∂keret benne √©s az hoz term√©st, amit le kell aratnia, mert "ki mint vet, √ļgy arat".
√Člet, vagy hal√°l?
√Člet a szeretetb√Ķl fakad, mert etet, t√°pl√°l, gondoskodik, m√≠g a hal√°l az √∂l, puszt√≠t.
Tud!
Gy√Ķztes csak az √©let lehet, a hal√°l csak id√Ķleges csat√°kat nyer, l√°sd a n√©gy √©vszakot!
B√°rmily hideg a t√©l, azt√°n elj√∂n a tavasz az olvad√°s, az √ļj √©let kezdete.
√ēsz van! Tedd a dolgod!
A zsid√≥k 5776 -ot √≠rnak http://naptarak.c...interaktiv, egy vil√°g √©vszak megk√∂zel√≠t√Ķleg 6500 √©v.
Ez azt jelenti k√∂zeleg a t√©l. A t√©l, az els√Ķ fagyok, ami az √©l√Ķsk√∂d√Ķket is megritk√≠tja.

http://www.wassal...lalasa.pdf
#39 | spartakusz - 2016.08.02. 20:06:04
Kedves : #38 | Zimo - 2016.08.02. 14:58:35 jó írsz és tisztán látod a dolgokat -
ide is id√©zem magam - √©n nem k√©rem, ha nem k√∂vetelem: Visszaveszem t√Ķled a hegyeimet, mert nem a tied, ha nem az eny√©m!
innen:
http://postaimre....;c_start=0
i-gazember verse motiv√°lt:
2.x-ra nektek - már javítva:
VONALZ√ď

H√°t most √ļgy j√°rtam - mint gerry - megihlett√©l M√°rki L√°szl√≥ - - j√≥ verssoraiddal- √©s √≠rnom kell. - √©s nem az√©rt mert √≠r√≥m√°ni√°s vagyok, mert √ľzenni akarok!

√Člesben √≠rom most! √Čs csak ide el√Ķsz√∂r:
A jav√≠t√°s jog√°t k√©s√Ķbb fenn tartom!

√ćrom neked itt √©s most, mert nem vagy itt mellettem, hogy sz√≥ban neked elmondjam, mi b√°nt engem!

B√°nt engem az √≠r√°s, mert nem tett csak sarkal t√©ged, ha elhiszed, amit ny√ļjt√≥k ez √°ltal n√©ked!

Olvasod, √©s ha fell√°ngol benned az √≠r√°som √ľzenete - szikra az a k√∂vetkez√Ķkre!

Eszedbe jut olvasatodban Wass Albert ki írt, de nem ki, ha nem kért, "...adjátok vissza hegyeimet..."

√ćrom - ti √≠rtok √©s ez nem egy, mert nem k√©rem ma m√°r , ha nem k√∂vetelem!

Add vissza azt, ami nem a tied! , Ha nem adod, akkor elveszem - visszaveszem t√Ķled!

Hogyan? √ögy ahogy te elvetted t√Ķlem, visszarajzolom a t√©rk√©pet, ahogy te azt tetted!

Nem használok vonalzót és ceruzát mint te , mert azt már megtette az isten,

A k√°rp√°tok vonulat√°t √Ķ rajzolta nekem, mely a b√∂lcs√Ķm pereme a mindens√©gben!

A rendben rend lesz mindenben - elveszti erejét a vonalzód te hitetlen!

Ceruzád - hegye elkopott, többet nem fog és nem is ad jelet, mert minden a helyére megy!

A k√°osz, amit okozt√°l, mind rendbe fordul √©s b√©ke harm√≥nia lesz √ļjb√≥l itt a f√∂ld√∂n!

Na innen folytatom majd..
Tisztelettel id. Kiss L√°szl√≥ 2016, augusztus 2-√°n 11:30 √≥ra kor! K√ľld√∂m az √©terbe nektek csak most!


plusz ajándék egy videó:
Adj√°tok vissza a hegyeimet:
https://www.youtu...1F7QtRuvnk

tisztelettel: id. Kiss László
#40 | spartakusz - 2016.08.03. 08:39:04
A C√ČLPONT BEM√ČRVE
https://www.youtu..._TLFds3vfM

Bizony a b√Ľn√∂z√Ķk b√∂rt√∂nbe juttat√°sa - k√ľzdelm√ľnk mer√©sz harcosa legy√©l te is - urunk - teremt√Ķnk, ut√°n szabadon, ostorral, fokossal, kardal √©s ny√≠llal mer az √©sz!
Innen j√≥ a nyer√©s, az emberis√©g megnyer√©se √©s a b√Ľn√∂z√Ķk kiiktat√°sa, mert nem k√∂z√©nk val√≥k!

tisztelettel: id. Kiss László

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 80% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 20% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum