Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Népvakítás!!!
Népvakítás!!!Hogy ezek kontinens elfoglalók vagy paraziták, vagy menekültek, migránsok vagy nevezzük, aminek akarjuk, egyetlen egyet sem szabad befogadnunk. A segítőkészség, mint egy hazugság, egy halálos betegség az európai történelemben. A nagyhatalmi zsidóság és segítőtársainak nem csak a kezdeti hazugságai a fehér európai emberek kiirtására kialakított eszmei folyamat, hanem egy ma már önmaga vállalt szervezett halálba menetel az európiai nemzetek részéről. A holokauszt-hazugságot legjobban a németeknél lehetett elmélyíteni. Egy tanulmány értelmében a zsidóság után a legtöbb szellemi betegség a németeknél jelentkezik. A "bűnbánati betegség" legjobban abban nyilvánul meg, hogy jelenlétük a földön csak azért szükséges, hogy a zsidóságot szolgálják még akkor is, ha ez a kipusztulásukat jelenti. Ezek az emberek életveszélyt jelentenek az egészséges németek és az európai népek számára.

Az emberi létezésnek van egy az állami törvények fölötti törvénye, az úgynevezett nem támogatási kötelezettség, mert a természetet a Teremtő úgy rendezte, hogy a különböző élőlények az önvédelmük során fent maradjanak. Ha valaki millió és millió emberi áradatot egy idegen népi tömegből a saját lakókörzetébe, hazájába beenged, ennek a logikus következménye, hogy belefullad. Ezért a természet a nem támogatás vastörvényét minden kozmikus élet törvénye fölé rendelte. A jótékonyság és segítőkészség alatt az értendő, hogy egyeseknek segítségére legyünk, de nem segíthetünk mindenkinek, s nem egy egész kontinensnek. A kontinentális segítség egyenlő a saját fajunk megsemmisítésével. A beáramló tömeg magával hozza a sajátos bűnözését, a betegségeit, járványait, a perverzitásukat, és magában az emberben rejtőző hódítási vágyat.


Minden egészséges szülő védi gyermekét az otthonában, idegeneket, idegen betolakodókat nem szabad beengedni. Nem ez az első, amit megtanítunk a gyermekeinknek? Ezért minden egyes nem bűnöző államvezetőnek kutya kötelessége az élet területeinket határokkal és katonai erővel az etnikai áradattól megvédeni. Korábban az egészséges időkben ezért háborúkat folytattak, mert az idegen néphenger mindig halált jelent egy nemzeti közösségre, ezért szükséges a honvédelem. Gondoljunk csak vissza a múltba. Hányszor és hányszor védtük hazánkat a betolakodók ellen? Tatárok, törökök, osztrákok, és stb. A többi minden, amit mondanak csak mese, mely egy célt szolgál, a bolygónkon tomboló elitek "idegen faja" (fajtaidegen) elképzelése szerint kiirtani a fehér fajt, kicserélni egy keverékkel, melynek az IQ értékét a 70 alá csökkenti.

Nincs olyan, hogy menekültjog és különösen nincs menekültjogot adó kötelezettség.

Feltűnés keltően felismerhető, hogy mennyire dúl a bűnözői politikai színekben tevékenykedő sátáni egyházi uralkodó a szabadkőműves Franciszkó pápa, amikor a Merkel asszony agyi torz szüleményét "szent gondolaként" terjeszti és elvárja a sátán által eltérített keresztény hívőktől, hogy Merkel asszony halálpolitikáját kövessék!
Az igaz keresztények tudják, hogy a teremtő akarata az, hogy az idegennel szemben ellenállni kötelesség. A "Jézus Sirach" könyve a katolikus egyház által szentesített része a Bibliának. Ez a könyv kifejezetten figyelmeztet az idegen ellen! És egyben felszólít az "idegennel szembeni ellenállásra". A Luther-Bibliában úgy kezdi a Sirach 11: "Vigyázz az idegennel szemben" tovább a Luther-Bibliában (30): "ne fogadj be a házadba mindenkit; a világ tele csalásokkal és rágalmazásokkal“ és itt az írott magyarázat (32) "Ha ö (az idegen) valami jót észlel, az veszélyt jelent, mert majd ezután mondja a legrosszabbakat". A Luther-Biblia 35: "Be engedsz egy idegent a házadba, majd kiver onnan!"
Még egy forrás az innsbrucki Biblia-Egyetemen található bibliából, Sirach 11:34: "ha egy idegent befogadsz, megváltozik az életmódod, visszásságokat okoz családodban"
A nagyhatalmi zsidóság és segédkezői, mint Merkel asszony, érzelmi jelszavakkal hangsúlyozzák ki az általuk létrehozott népvándorlást: "menekülés a háború és a nyomor elöl". Ezzel egy időben azt is hangoztatják, hogy a nemzetek kötelesek "háborús menekülteket“ és "menedékjogot kérőket" korlátlan mennyiségben befogadni.


A tény az, hogy ebben a tömeges népi áramlatban nem menekültekről beszélhetünk, akik egy másik országban biztonságot keresnek a háború és a halál elől. Ezek egyszerűen jólétet kereső paraziták. Erre a legjobb példa, hogy hazánkban senki sem akar maradni. Ha a táborból kiengeded, már szökik is tovább. Egy másik példa Görögországból, Idomeni városában egy tv riport beszámol a menekültek helyzetéről melyben nyilatkozatok hangzanak el: "mi Németországba akarunk menni, ott építenek házat nekünk, itt nem". Egy afgán klánvezető így nyilatkozik: "Afganisztánban mi jól éltünk, de amit a tv –be mutattak, hogy az afgánokat nagy örömmel és ovációval fogadják, egyértelmű lett a döntésünk, hogy oda kell mennünk
A képből tisztán kivehető, hogy itt nem ténylegesen olyan emberekről beszélünk, akik életüket és családjukat mentik a háborús területekről, hanem egyszerűen jólétet keresőkről beszélhetünk, akik az elmúlt évben a hüllők segítségével már több, mint két millióan elárasztották Németországot. Ebből kifolyólag egyre nagyobb gazdasági, pénzügyi és bűnügyi teher nehezíti Németországot. Nem elég az, hogy a németek az elmúlt évtizedekben a hüllők által rendezett rablás és irtás áldozatai, még megterhelik ezzel a bevándorlási akcióval a megsemmisülés közelébe taszítva, ami az ez évben várható milliókkal igen valószínűvé válhat.

De nézzük a további hazugságokat. Nincs befogadási kötelezettség, a genfi menekültügyi egyezmény nem tartalmazza a menekültek befogadási kötelezettséget, ez egy önkéntes szolgáltatás. Az ENSZ „Emberi Jogi Egyezmény értelmében egyetlen ország sem köteles menekülteket befogadni. A Strassburgi bírók egyértelműen megfogalmazták, hogy "minden állam szabad döntési joga, a ki- és beutazási törvényeit rendezni". Ettől függetlenül, az úgynevezett háborús menekültnek se így se úgy nincs joga egy harmadik országba való beutazásra, ha egy a genfi menekültügyi egyezmény által elfogadott országból érkezik és ez érvényes a világ minden országára. A német alaptörvényekben konkrétan meg van fogalmazva a menekültek törvénye: "aki az EU tagországaiból érkezik, nem jogosult menekülti státuszra! (GG16a)
Nyilvánossá válik, hogy a szánalmas segítségi-politika mögött az aljas zsidó világ-lobbik tervezete bújik meg a fehér népek etnikai kiirtása érdekében. A politikai bűnözök hazugságai napvilágra kerültek, és ez szégyen minden egyes népre, hogy nem kergetik el őket. Ha figyelmesen megnézzük és megvizsgáljuk az ideiglenesen létrehozott NSZK államot és annak a menekültügyi törvényeit igen csak meglepődnek a tudatlanok.


Ahogy a bajor miniszterelnök Horst Seehofer (Merkel asszony ágybelépő szőnyege, e-miatt a kulisszák mögött Tsipras a beceneve) aki a jogtalanság megtestesítője, nem követelheti más emberek védelmét a jogtalanság ellen, holott Németországban több polgárt a jogos vélemény nyilvánítása miatt a vezetőket törvény elé állítják, mint pld. Észak Koreában. Az NSZK-ban a menekültügyi törvény aljasan úgy lett megfogalmazva, hogy csak is a külföldi politikailag üldözöttekre érvényes. Alanyi jogon a menedék szubjektív, ez a szövetségi alkotmánybíróságon tárgyalt és eldöntött, mely e döntés folytán csak is a külföldiekre vonatkozik. Tehát, ezek az alapjogok érvényesek minden emberre, de nem a németekre, ez annyit jelent, hogy mindenkire, aki nem német "politikailag üldözött". A visszatelepült németekre még akkor is, ha politikailag üldözött csak is az alapjogi engedékenység érvényes GG 11 cikk. Röviden, a németek a saját alaptörvényeik értelmében jogfosztottak, ezzel egzisztenciálisan egy kirekesztett népcsoport.
Az NSZK a világ egyik legnagyobb üldöző állama. Sok-sok ezer ember van kitéve üldöztetésnek, sokan bebörtönözve, mert a nép egzisztenciális megsemmisítését a rendszer hazugságait nem merik nyilvánosságra hozni. Sehol a világon nem üldözik az embereket annyira, mint az NSZK-ban ahol, ha valaki a globalista lobby hatalmát megkérdőjelezi. Példátlan üldözés folyik a saját nemzettársaik ellen.

Ezzel az egzisztenciális hazugsági ürüggyel akarja a rendszer ezt a népet végleg a földrajzi területről törölni. Ami a holo-hazugság használatából eredendő alapmondat, "a múltunkra tekintve a segítség több, mint kötelesség". Ez az alap mondat a végleges üldözöttek vazallusaik politikai munkájának következtében és a zsidó lobby által diktált formában hajtandó végre. A legnevesebb zsidó vezetés követeli a németektől a multikultúrában való elsüllyedésüket a holokauszt bűneikért. A zsidók németországi elnöke Josef Schuster, nyilatkozatában követeli a németektől ezért a "bűnért", minden menekültet területükre befogadni és önmaguk egzisztenciáját feladni. Schuster in der Junge freiheit (újság) "A németek oly sok bajt okoztak a világban. Oly sok országnak tartoznak jóvátétellel – mi vagyunk az utolsó ország, aki a menekülti és üldözői jogot elutasíthatja.". Itt érdemes megjegyezni, hogy Josef Schuster a "mi" formát használja, holott szervezete, a zsidók németországi szervezete, nem német, hanem zsidó. Német-zsidó nincs, ugyanúgy, mint ahogy nincs magyar-zsidó sem. A szövetségesük, a MAZSIHISZ is egy idegen test a népekbe ágyazódva (szálkaként).
Schuster pont akkor követelőzik, amikor az IA-t patronáló országgal, Törökországgal egy megállapodás jött létre. Ezzel akarják legalizálni a sok millió parazita bevándorlását Németországba és Európába.


Ezért feltétlen kell, hogy jogainkat érvényesítsük. Nem kötelességünk sem morálisan sem jogilag idegeneket, parazitákat vagy menekülteket befogadnunk. Ellenkezőleg: Jogilag és morálisan kutya kötelességünk fajunk, népünk és kultúránk védelme! Mindazok, akik már itt tartózkodnak a török standard szerint táborokban begyűjteni és a legszükségesebb ellátást biztosítani, nem kapnak pénzügyi támogatást és nincs kijárási lehetőségük. Ezt a normát a kormányzó asszony elfogadta. Ha ezt bevezetjük egy csodát fogunk megélni, hogy milyen gyorsan kérik majd távozási lehetőségüket egy másik "legelő" kereséséhez. Nem szabad annak a szlogennek felülni, hogy a "tényleges menekülteknek" segíteni kell. Ezt hangoztatja a német AFD (Német Alternatív Párt). Tervezett gyilkosság a német és az európai fehér népek ellen a világ-lobbi érdekében. Ezzel akarja magát a világ-lobbival elfogadtatni, és ez nem más, mint a németek és az európai fehérek kipusztításának a további forgatókönyve. Mert a "tényleges menekültszám“ akár három milliárd is lehet.
Minden józanon gondolkodó európai országban védekeznek a betelepítések ellen, nem akarnak hulladéktárolók lenni, többek között hazánk sem. Nem véletlen, hogy nálunk október 2-án választások lesznek, de sajnos egy beépített szépség hibával. Folyik a népvakítás, a hatalmon lévő FIDESZ igyekszik a nép szemében parolizálni közben ugyan úgy alárendelt szerepet játszik a világ-zsidói nagyhatalmi törekvéseiben.

Érdekes módon a zsidók világkongresszusa volt elnöke Isarel Singer már 2005-ben tudta, hogy Európának egy szervezett emberáradattal elárasztva multikulturálisnak kell lennie. (welt.de 2005.01.31)
A legveszélyesebb az, hogy hazánkban kevés ismertető jelenik meg a világot formáló személyekről. Egy ilyen személy a Svédországban alapított PAIDEIA (The European Institute for Jewish Studies in Sweden) vezetője, Barbara Spectre. A tv kamarák előtt 2010-ben kijelentett, hogy a zsidók lesznek azok, akik az európai fehér embereket egy multikulturális átalakítással kiirtják.
Ennek az átalakítási folyamatnak a hajráját a nagyhatalmi zsidóság megbízásából a kormányzónő Angelika Merkel a 2015-ös határmegnyitással átvette.
A Harvard egyetem zsidó származású professzora Yascha Mounk így foglalta össze: "Nyugat-Európában folyik egy kísérlet, mely a migráció történelmében egyedülálló: azok az országok, melyek történelmükben monoteista, monoteista kultúrával, monoteista vallással rendelkező nemzeteként határoztuk meg, kénytelenek lesznek identitásukon változtatni. Nem tudjuk azt, hogy ez működik, de azt tudjuk, hogy ennek működnie kell.


Visszatérve a 2016 október 2 –án tartandó népszavazásra, már az írás címében is említettem, hogy népvakítás, vagy másképp: (parasztvakítás). Az egyik félrevezetés abból származik, hogy a magyar alaptörvény értelmében nem lehet országos népszavazást tartani a nemzetközi szerződésekből eredő kötelezettségekről.
8. cikk. 3 pontja d)
Takács András az ÖMP elnöke "népszavazzak? de hogyan?“ a NIF-en megjelent - mely sajnos már nem található - írásában megfogalmazta. Link
Amit nem fogalmazott meg az az, hogy a ránk kényszerített alaptörvény Szabadság és felelősség címszó alatt: V. cikk XXIX. (2) Mindenkinek kutya kötelessége a több ezer éves vívmányainkat együttélési formáinkat megvédeni. Döntse már el a tulajdonos, tehát a nép, mely a jelenlegi határaink keretein belül él, hogy kivel akar együtt élni és ne a házmester alkalmazott!
Véleményem szerint a kérdést így kellene megfogalmazni: akarom-e, hogy hazánkba idegen fajú (rassz), történelmében, kultúrájában, vallásában, szokásaikban számunkra nem összeegyeztethető életvitelű emberekkel együtt kelljen élni?


(igen) (nem)/Aramis/


  Hozzászólások
#61 | Hegel - 2016.09.22. 18:33:23
Renegat mivel ma csinálták meg a hangbizbaxom igy a enigmán az elmaradtakat hallgattam főzés közben, a Nimródról szoló előadásnál ugy levágtak a netről mint a macsekot ki...de még a telóm is bárki mást főltudtam hivni de a digit nem még mobilon se az ismerősőm intézkedett és valami hablatyot nyomtak de visszaadták a vonalat hiszen már a szept29 ig is rendezve a befizetésem...lóxart nekik majré a köbön vagy hatványon! Én is majréznák ha mindenkivel tudom hogy kibaxok! - és visszaadják egyszer akár ők akár a sors nevü diszpécser!
CoolAngry

Baxák meg mire eljutok arra hogy mégis elmegyek nemmel szavazni rögtön egy ilyen tolakodik elém....https://kuruc.inf... Ezeket is a közös befizetésekből fizetik vissza +kamattal....és ezeknek is van farkuk amin nem tudnak uralkodni ahogy olvasom a hozzájuk menő külföldi munkaválalókat....Ide ezek sem valóak ahogy ezeknek a csóróbbikja se!

http://belugyiala...y_1kor.pdf Frown

http://belugyiala.../alapok...
http://belugyiala.../alapok...

FrownShock http://eubond.org/

.
#62 | Renegat - 2016.09.23. 00:37:48
Tuttta?!
"A kormány jó pénzért több migránst engedett be, mint amennyit az EU szánt ide"

Döntöttem."Béla333/ma 17:29" javaslatával egyetértve október 2.-án otthon fogok maradni, mert fontosabb dolgom is van ennél.

m.blog.hu/if/iflgazdasag/image/img_578f748355a82.jpeg

http://propeller....tt-be-mint

"Miközben gőzerővel zajlik a migrácsellenes kampány, a kormány afrikaiakat csábítgat hazánkba"

https://kuruc.inf...

http://www.vilagl...-hazankba/

http://propeller....epszavazas

Nahát, ezért nem hiszek Orbánnak:

"Orbán nem akarja elárulni, mit tervez a népszavazás utánra"

"Nem árulta el Orbán, hogy mit terveznek a népszavazás utánra, mert mint kijelentette:

Ha el akartam volna mondani, hogy a népszavazás után mit kell tenni, akkor elmondtam volna. Azért nem mondtam el, mert nem akartam. Azért nem akartam, mert idő előtti lenne, ugyanis a népszavazás eredménye határozza meg, hogy milyen irányban indulunk tovább. Most nem a népszavazás utáni időszakról kell gondolkodnunk"...bla...bla...bla... -folytatás a cikkben.

http://propeller....zas-utanra

http://nepszava.h...lme-sincs/

http://www.lapsze.../friss.php
#63 | Arany - 2016.09.23. 10:09:23
Semmi nem az, aminek látszik!

Azt gondolom, hogy ezzel már mindannyian tisztában vagyunk. Viszont azzal is, hogy mindenki hazudik!!!

Mindig éppen azt, amit az érdekei szerint KELL!

Bármit olvasunk, vagy hallunk, a valóságtartalmáról nem egyszerű meggyőződni.

Egy valami kívülről biztosnak látszik...
Ha a népszavazás sikertelen lesz, és az igenek lesznek többségben, vagy az érvénytelen szavazatok, akkor átadjuk a soha meg nem választott európai vezetésnek a döntés jogát.

Tudom, hogy ezer meglepetés jöhet a magyar vezetéstől is, van éppen elég a rovásukon jelenleg is. Azt viszont nekünk kellene már itthon az itteni politikai életben rendbe tenni, ha felébrednének az emberek. Ha nem vagyunk képesek rá, akkor se a vízfej mondja meg, mit kell nekünk csinálni.

Tudom azt is, hogy senki nem mondja meg, mi a valódi célja, ráadásul mindegyik BÁB, akit dróton rángatnak, csak sejteni lehet, hogy egyik sem csinál semmit a mi érdekünkben, csak a sajátjában. Mitől lenne most a böszme mondanivalója olyan, ami nekünk jó???

Sok olyasmi történik a világban, de még kis hazánkban is, amiről nem tudunk, csak az, aki éppen benne van...

Egy biztos... Nem tudjuk, mit hoz a holnap, bármennyire próbálunk előre látni, mindenben benne van egy csomó bizonytalansági tényező, amivel sem ők, sem mi nem tudunk számolni, legfeljebb a következő tervet szedhetik elő.

Arról se feledkezzünk el, hogy az emberek aljassága mérhetetlen, de a Föld is megelégelte már a rajta történő életellenes létet.

A keskeny úton, amin járnunk kell, mindig csak a következő lépést tehetjük meg, és ha lehet, akkor arra oda kell figyelni, hogy ne a szakadékba lépjünk...

Lehet, hogy én rosszul gondolom... De akkor sem szabad törvényesíteni, hogy a magyarság kiadja a kezéből az önrendelkezési jogát. Bármit tettek is eddig ellenünk azok, akiknek lett volna lehetőségük másképp is cselekedni. Csak akkor hiszünk a hazugságoknak, ha magunkban bizonytalanok vagyunk.

Tudom, gladiátor már régen megmondta, hogy bármit is teszünk, megy az emberiség a levesbe... Lehet... De akkor sem akarok úgy menni, hogy Európa és annak a sehonnai vezetői döntsenek a magyarság létéről.

A kiírtásunk nem mai cél, és mégis itt vagyunk, és beszéljük a nyelvet, mely a teremtés nyelve.
#64 | Renegat - 2016.09.23. 21:34:01
Mindenki maga döntsön migráncs kvóta szavazás ügyben lelkiismerete, meggyőződése szerint:

http://ujszo.com/...gye-halott

http://nepszava.h...etlen-lesz

http://nepszava.h...elme-sincs

http://444.hu/201...llenzeknek

http://propeller....k-orbannak

http://propeller....anyzatokat

Magyarország - Szlovákiához hasonlóan - az Európai Bíróságon támadta meg a tanácsi döntést, ítélet azonban még nem született. A bírósági verdikt lesz irányadó a tagállamok számára, nem pedig a népszavazás eredménye. -ha egyáltalán addig lesz még EU, vagy ki nem lépünk időközben BREXIT mintára.
#65 | odon0803 - 2016.09.24. 13:13:27
#66 | odon0803 - 2016.09.24. 14:39:55
Rövidesen megtudjuk.

http://ujvilagtud....html#more
#67 | Renegat - 2016.09.24. 14:47:31
RusRéinfo - Re-orosz Információs Ügynökség jelentése:

A harmadik világháború még soha nem volt olyan közelségben, mint most.A két szuperhatalom között a diplomáciával már felodhatatlan, nagyon-nagyon komoly érdekellentétek feszülnek egymásnak.Az amerikai imperialista cion-globalista elit vezetése (Cabal) számára nem kívánatos Trump Fehér Házi győzelme, mert az megakasztaná a háborús készülődés folyamatát, ezért minden lehetséges módon ki akarják robbantani a harmadik világháborút Oroszország ellen a választások befejezése előtt.Az a tény, hogy a báb elnök Obama még hivatalban van és Hillary Clinton háborúpárti globalista jelölt győzelmi esélyei szétestek, az utolsó esélye maradt a Cabal elitnek a világháború elindítására.

Frissítés (22-09 00:30 Moszkva) információk szerint Oroszország tájékoztatta az Egyesült Államokat, hogy minden szíriai légtérben repülő idegen katonai repülőgépet -Szíria előzetes engedélye nélkül- lelőnek.

Frissítés (21.09 19:00 Moszkva) Az orosz "Admiral Kuznyecov"repülőgép-hordozó az orosz flotta megerősítésére a Földközi-tenger partjaihoz érkezett Szíriában.

rusreinfo.ru/fr/wp-content/uploads/aviankr1781_takr-admiral-flota-sov.jpg

Oroszország S-400 légvédelmi rakétarendszerének jelenlegi helyzete, most a nyugati határokon került telepítésre a legújabb a leningrádi régióban.

pbs.twimg.com/media/CtGf0a9XYAEFnuQ.jpg

https://rusreinfo...

https://rusreinfo...-ww-video/

https://rusreinfo...-etc-tues/

http://syrianpers...siles.html

**************************

http://beforeitsn...44305.html

http://www.disclo...fb_organic
#68 | Renegat - 2016.09.25. 01:26:28
A liberális Svédországban tombol a migrács erőszak, fegyveres gyilkosságok és a bűnözés, az anarchia.A rendőrök nem bírják idegekkel, otthagyják az életveszélyessé vált rendőri pályát és más munka után néznek.Más lenne a helyzet, ha indokolt esetben fegyvert használhatnának a saját és a svédek élete védelmében és nem pátyolgatnák tovább a vadakat.Már a bűntényeket sincs idejük kivizsgálni.(kábítószer kereskedelem, csoportos erőszak, gyújtogatások, virágzó no-go zónák).A rendőröket egyszerűen letámadják, akiknek nincs felhatalmazásuk végszükség esetén önmagukat fegyverrel megvédeni.A rendőr fegyver és fegyverhasználati jogsultság nélkül nem rendőr.

cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/78/590x/secondary/Sweden-660563.jpg

http://www.expres...se-control

https://www.nrk.n...1.13138829

**********************

FRISSÍTÉS!

A svéd rendőrség már több mint 55 no-go zóna fölött veszítette el a kontrollt.

http://www.breitb...-go-areas/

Külön államot hozna létre Svédország területén a migránsoknak egy közgazdász...

http://alfahir.hu..._kontrollt

***********************

Budapest

Egy tűzszerész szakértő szerint nem gázrobbanás történt a Teréz körúton szombat éjjel, a Teréz körút Király utcai kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél.Cui prodest? -kérdezhetnénk okkal.Eddig nem adtaki ki rendőrségi hivatalos közleményt.

http://eloben.hu/...mbat-ejjel

http://24.hu/belf...csolatban/

http://24.hu/belf...a-koruton/

http://www.borson...tja/119553
#69 | Renegat - 2016.09.25. 18:16:02
Emlékeztetőül a 2016 október 2.-i mingráns kvóta ellenes népszavazás elé

Orbán fűt-fát igérő igazságbeszéde:

"Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem amit teszek!" -miért, talán semmi sem igaz amit mond?
/2015. 09. 14./

http://alfahir.hu...mit_teszek

Akkor ez sem jelent semmit?

http://mandiner.h...erohianyat

Normális nyugat-európai átlagbéreket tessék fizetni Magyarországon bangladesi bérek helyett és hazajönnek az elvándorolni kényszerült jól képzett magyar dolgozók százezrei.Az alulképzett, magyarul is alig beszélő, analfabéta bevándorlók csak még jobban lenyomják majd a hazai alacsony béreket.Olyan nehéz megérteni Varga Mihálynak és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének?

"Orbán Viktor több millió bevándorlót vár"
/2016. április 22./

http://kapcsolat....dorlot-var

Vigyázat!Jó ha odafigyelünk néhány szavazással kapcsolatos érvényességi/érvénytelenségi csalafintaságra - Orbán és Fidesz csapata saját maga által kreált rafinált játékszabályai szerint dönti el, hogy mi az érvényes és mi az érvénytelen szavazat:

http://444.hu/201...szavazason

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) útmutatója szerint:

http://www.valasz.../27_0.html

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--pvPP5T0U--/6ufUptX8SgFWAe3Cs.png

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--HHLJF8Mp--/6ufsJM4IaI9nB7DSs.png

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--RWjfgw8H--/6ufsJGV3fCgr8bD8s.png

Üres, kitöltetlen szavazólapot nem célszerű leadni...mert...szóval azért.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [3 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum