NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  N√©pvak√≠t√°s!!!
N√©pvak√≠t√°s!!!Hogy ezek kontinens elfoglal√≥k vagy parazit√°k, vagy menek√ľltek, migr√°nsok vagy nevezz√ľk, aminek akarjuk, egyetlen egyet sem szabad befogadnunk. A seg√≠t√Ķk√©szs√©g, mint egy hazugs√°g, egy hal√°los betegs√©g az eur√≥pai t√∂rt√©nelemben. A nagyhatalmi zsid√≥s√°g √©s seg√≠t√Ķt√°rsainak nem csak a kezdeti hazugs√°gai a feh√©r eur√≥pai emberek kiirt√°s√°ra kialak√≠tott eszmei folyamat, hanem egy ma m√°r √∂nmaga v√°llalt szervezett hal√°lba menetel az eur√≥piai nemzetek r√©sz√©r√Ķl. A holokauszt-hazugs√°got legjobban a n√©metekn√©l lehetett elm√©ly√≠teni. Egy tanulm√°ny √©rtelm√©ben a zsid√≥s√°g ut√°n a legt√∂bb szellemi betegs√©g a n√©metekn√©l jelentkezik. A "b√Ľnb√°nati betegs√©g" legjobban abban nyilv√°nul meg, hogy jelenl√©t√ľk a f√∂ld√∂n csak az√©rt sz√ľks√©ges, hogy a zsid√≥s√°got szolg√°lj√°k m√©g akkor is, ha ez a kipusztul√°sukat jelenti. Ezek az emberek √©letvesz√©lyt jelentenek az eg√©szs√©ges n√©metek √©s az eur√≥pai n√©pek sz√°m√°ra.

Az emberi l√©tez√©snek van egy az √°llami t√∂rv√©nyek f√∂l√∂tti t√∂rv√©nye, az √ļgynevezett nem t√°mogat√°si k√∂telezetts√©g, mert a term√©szetet a Teremt√Ķ √ļgy rendezte, hogy a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √©l√Ķl√©nyek az √∂nv√©delm√ľk sor√°n fent maradjanak. Ha valaki milli√≥ √©s milli√≥ emberi √°radatot egy idegen n√©pi t√∂megb√Ķl a saj√°t lak√≥k√∂rzet√©be, haz√°j√°ba beenged, ennek a logikus k√∂vetkezm√©nye, hogy belefullad. Ez√©rt a term√©szet a nem t√°mogat√°s vast√∂rv√©ny√©t minden kozmikus √©let t√∂rv√©nye f√∂l√© rendelte. A j√≥t√©konys√°g √©s seg√≠t√Ķk√©szs√©g alatt az √©rtend√Ķ, hogy egyeseknek seg√≠ts√©g√©re legy√ľnk, de nem seg√≠thet√ľnk mindenkinek, s nem egy eg√©sz kontinensnek. A kontinent√°lis seg√≠ts√©g egyenl√Ķ a saj√°t fajunk megsemmis√≠t√©s√©vel. A be√°raml√≥ t√∂meg mag√°val hozza a saj√°tos b√Ľn√∂z√©s√©t, a betegs√©geit, j√°rv√°nyait, a perverzit√°sukat, √©s mag√°ban az emberben rejt√Ķz√Ķ h√≥d√≠t√°si v√°gyat.


Minden eg√©szs√©ges sz√ľl√Ķ v√©di gyermek√©t az otthon√°ban, idegeneket, idegen betolakod√≥kat nem szabad beengedni. Nem ez az els√Ķ, amit megtan√≠tunk a gyermekeinknek? Ez√©rt minden egyes nem b√Ľn√∂z√Ķ √°llamvezet√Ķnek kutya k√∂teless√©ge az √©let ter√ľleteinket hat√°rokkal √©s katonai er√Ķvel az etnikai √°radatt√≥l megv√©deni. Kor√°bban az eg√©szs√©ges id√Ķkben ez√©rt h√°bor√ļkat folytattak, mert az idegen n√©phenger mindig hal√°lt jelent egy nemzeti k√∂z√∂ss√©gre, ez√©rt sz√ľks√©ges a honv√©delem. Gondoljunk csak vissza a m√ļltba. H√°nyszor √©s h√°nyszor v√©dt√ľk haz√°nkat a betolakod√≥k ellen? Tat√°rok, t√∂r√∂k√∂k, osztr√°kok, √©s stb. A t√∂bbi minden, amit mondanak csak mese, mely egy c√©lt szolg√°l, a bolyg√≥nkon tombol√≥ elitek "idegen faja" (fajtaidegen) elk√©pzel√©se szerint kiirtani a feh√©r fajt, kicser√©lni egy kever√©kkel, melynek az IQ √©rt√©k√©t a 70 al√° cs√∂kkenti.

Nincs olyan, hogy menek√ľltjog √©s k√ľl√∂n√∂sen nincs menek√ľltjogot ad√≥ k√∂telezetts√©g.

Felt√Ľn√©s kelt√Ķen felismerhet√Ķ, hogy mennyire d√ļl a b√Ľn√∂z√Ķi politikai sz√≠nekben tev√©kenyked√Ķ s√°t√°ni egyh√°zi uralkod√≥ a szabadk√Ķm√Ľves Franciszk√≥ p√°pa, amikor a Merkel asszony agyi torz sz√ľlem√©ny√©t "szent gondolak√©nt" terjeszti √©s elv√°rja a s√°t√°n √°ltal elt√©r√≠tett kereszt√©ny h√≠v√Ķkt√Ķl, hogy Merkel asszony hal√°lpolitik√°j√°t k√∂vess√©k!
Az igaz kereszt√©nyek tudj√°k, hogy a teremt√Ķ akarata az, hogy az idegennel szemben ellen√°llni k√∂teless√©g. A "J√©zus Sirach" k√∂nyve a katolikus egyh√°z √°ltal szentes√≠tett r√©sze a Bibli√°nak. Ez a k√∂nyv kifejezetten figyelmeztet az idegen ellen! √Čs egyben felsz√≥l√≠t az "idegennel szembeni ellen√°ll√°sra". A Luther-Bibli√°ban √ļgy kezdi a Sirach 11: "Vigy√°zz az idegennel szemben" tov√°bb a Luther-Bibli√°ban (30): "ne fogadj be a h√°zadba mindenkit; a vil√°g tele csal√°sokkal √©s r√°galmaz√°sokkal“ √©s itt az √≠rott magyar√°zat (32) "Ha √∂ (az idegen) valami j√≥t √©szlel, az vesz√©lyt jelent, mert majd ezut√°n mondja a legrosszabbakat". A Luther-Biblia 35: "Be engedsz egy idegent a h√°zadba, majd kiver onnan!"
Még egy forrás az innsbrucki Biblia-Egyetemen található bibliából, Sirach 11:34: "ha egy idegent befogadsz, megváltozik az életmódod, visszásságokat okoz családodban"
A nagyhatalmi zsid√≥s√°g √©s seg√©dkez√Ķi, mint Merkel asszony, √©rzelmi jelszavakkal hangs√ļlyozz√°k ki az √°ltaluk l√©trehozott n√©pv√°ndorl√°st: "menek√ľl√©s a h√°bor√ļ √©s a nyomor el√∂l". Ezzel egy id√Ķben azt is hangoztatj√°k, hogy a nemzetek k√∂telesek "h√°bor√ļs menek√ľlteket“ √©s "mened√©kjogot k√©r√Ķket" korl√°tlan mennyis√©gben befogadni.


A t√©ny az, hogy ebben a t√∂meges n√©pi √°ramlatban nem menek√ľltekr√Ķl besz√©lhet√ľnk, akik egy m√°sik orsz√°gban biztons√°got keresnek a h√°bor√ļ √©s a hal√°l el√Ķl. Ezek egyszer√Ľen j√≥l√©tet keres√Ķ parazit√°k. Erre a legjobb p√©lda, hogy haz√°nkban senki sem akar maradni. Ha a t√°borb√≥l kiengeded, m√°r sz√∂kik is tov√°bb. Egy m√°sik p√©lda G√∂r√∂gorsz√°gb√≥l, Idomeni v√°ros√°ban egy tv riport besz√°mol a menek√ľltek helyzet√©r√Ķl melyben nyilatkozatok hangzanak el: "mi N√©metorsz√°gba akarunk menni, ott √©p√≠tenek h√°zat nek√ľnk, itt nem". Egy afg√°n kl√°nvezet√Ķ √≠gy nyilatkozik: "Afganiszt√°nban mi j√≥l √©lt√ľnk, de amit a tv –be mutattak, hogy az afg√°nokat nagy √∂r√∂mmel √©s ov√°ci√≥val fogadj√°k, egy√©rtelm√Ľ lett a d√∂nt√©s√ľnk, hogy oda kell menn√ľnk
A k√©pb√Ķl tiszt√°n kivehet√Ķ, hogy itt nem t√©nylegesen olyan emberekr√Ķl besz√©l√ľnk, akik √©let√ľket √©s csal√°djukat mentik a h√°bor√ļs ter√ľletekr√Ķl, hanem egyszer√Ľen j√≥l√©tet keres√Ķkr√Ķl besz√©lhet√ľnk, akik az elm√ļlt √©vben a h√ľll√Ķk seg√≠ts√©g√©vel m√°r t√∂bb, mint k√©t milli√≥an el√°rasztott√°k N√©metorsz√°got. Ebb√Ķl kifoly√≥lag egyre nagyobb gazdas√°gi, p√©nz√ľgyi √©s b√Ľn√ľgyi teher nehez√≠ti N√©metorsz√°got. Nem el√©g az, hogy a n√©metek az elm√ļlt √©vtizedekben a h√ľll√Ķk √°ltal rendezett rabl√°s √©s irt√°s √°ldozatai, m√©g megterhelik ezzel a bev√°ndorl√°si akci√≥val a megsemmis√ľl√©s k√∂zel√©be tasz√≠tva, ami az ez √©vben v√°rhat√≥ milli√≥kkal igen val√≥sz√≠n√Ľv√© v√°lhat.

De n√©zz√ľk a tov√°bbi hazugs√°gokat. Nincs befogad√°si k√∂telezetts√©g, a genfi menek√ľlt√ľgyi egyezm√©ny nem tartalmazza a menek√ľltek befogad√°si k√∂telezetts√©get, ez egy √∂nk√©ntes szolg√°ltat√°s. Az ENSZ „Emberi Jogi Egyezm√©ny √©rtelm√©ben egyetlen orsz√°g sem k√∂teles menek√ľlteket befogadni. A Strassburgi b√≠r√≥k egy√©rtelm√Ľen megfogalmazt√°k, hogy "minden √°llam szabad d√∂nt√©si joga, a ki- √©s beutaz√°si t√∂rv√©nyeit rendezni". Ett√Ķl f√ľggetlen√ľl, az √ļgynevezett h√°bor√ļs menek√ľltnek se √≠gy se √ļgy nincs joga egy harmadik orsz√°gba val√≥ beutaz√°sra, ha egy a genfi menek√ľlt√ľgyi egyezm√©ny √°ltal elfogadott orsz√°gb√≥l √©rkezik √©s ez √©rv√©nyes a vil√°g minden orsz√°g√°ra. A n√©met alapt√∂rv√©nyekben konkr√©tan meg van fogalmazva a menek√ľltek t√∂rv√©nye: "aki az EU tagorsz√°gaib√≥l √©rkezik, nem jogosult menek√ľlti st√°tuszra! (GG16a)
Nyilv√°noss√° v√°lik, hogy a sz√°nalmas seg√≠ts√©gi-politika m√∂g√∂tt az aljas zsid√≥ vil√°g-lobbik tervezete b√ļjik meg a feh√©r n√©pek etnikai kiirt√°sa √©rdek√©ben. A politikai b√Ľn√∂z√∂k hazugs√°gai napvil√°gra ker√ľltek, √©s ez sz√©gyen minden egyes n√©pre, hogy nem kergetik el √Ķket. Ha figyelmesen megn√©zz√ľk √©s megvizsg√°ljuk az ideiglenesen l√©trehozott NSZK √°llamot √©s annak a menek√ľlt√ľgyi t√∂rv√©nyeit igen csak meglep√Ķdnek a tudatlanok.


Ahogy a bajor minisztereln√∂k Horst Seehofer (Merkel asszony √°gybel√©p√Ķ sz√Ķnyege, e-miatt a kulissz√°k m√∂g√∂tt Tsipras a beceneve) aki a jogtalans√°g megtestes√≠t√Ķje, nem k√∂vetelheti m√°s emberek v√©delm√©t a jogtalans√°g ellen, holott N√©metorsz√°gban t√∂bb polg√°rt a jogos v√©lem√©ny nyilv√°n√≠t√°sa miatt a vezet√Ķket t√∂rv√©ny el√© √°ll√≠tj√°k, mint pld. √Čszak Kore√°ban. Az NSZK-ban a menek√ľlt√ľgyi t√∂rv√©ny aljasan √ļgy lett megfogalmazva, hogy csak is a k√ľlf√∂ldi politikailag √ľld√∂z√∂ttekre √©rv√©nyes. Alanyi jogon a mened√©k szubjekt√≠v, ez a sz√∂vets√©gi alkotm√°nyb√≠r√≥s√°gon t√°rgyalt √©s eld√∂nt√∂tt, mely e d√∂nt√©s folyt√°n csak is a k√ľlf√∂ldiekre vonatkozik. Teh√°t, ezek az alapjogok √©rv√©nyesek minden emberre, de nem a n√©metekre, ez annyit jelent, hogy mindenkire, aki nem n√©met "politikailag √ľld√∂z√∂tt". A visszatelep√ľlt n√©metekre m√©g akkor is, ha politikailag √ľld√∂z√∂tt csak is az alapjogi enged√©kenys√©g √©rv√©nyes GG 11 cikk. R√∂viden, a n√©metek a saj√°t alapt√∂rv√©nyeik √©rtelm√©ben jogfosztottak, ezzel egzisztenci√°lisan egy kirekesztett n√©pcsoport.
Az NSZK a vil√°g egyik legnagyobb √ľld√∂z√Ķ √°llama. Sok-sok ezer ember van kit√©ve √ľld√∂ztet√©snek, sokan beb√∂rt√∂n√∂zve, mert a n√©p egzisztenci√°lis megsemmis√≠t√©s√©t a rendszer hazugs√°gait nem merik nyilv√°noss√°gra hozni. Sehol a vil√°gon nem √ľld√∂zik az embereket annyira, mint az NSZK-ban ahol, ha valaki a globalista lobby hatalm√°t megk√©rd√Ķjelezi. P√©ld√°tlan √ľld√∂z√©s folyik a saj√°t nemzett√°rsaik ellen.

Ezzel az egzisztenci√°lis hazugs√°gi √ľr√ľggyel akarja a rendszer ezt a n√©pet v√©gleg a f√∂ldrajzi ter√ľletr√Ķl t√∂r√∂lni. Ami a holo-hazugs√°g haszn√°lat√°b√≥l eredend√Ķ alapmondat, "a m√ļltunkra tekintve a seg√≠ts√©g t√∂bb, mint k√∂teless√©g". Ez az alap mondat a v√©gleges √ľld√∂z√∂ttek vazallusaik politikai munk√°j√°nak k√∂vetkezt√©ben √©s a zsid√≥ lobby √°ltal dikt√°lt form√°ban hajtand√≥ v√©gre. A legnevesebb zsid√≥ vezet√©s k√∂veteli a n√©metekt√Ķl a multikult√ļr√°ban val√≥ els√ľllyed√©s√ľket a holokauszt b√Ľneik√©rt. A zsid√≥k n√©metorsz√°gi eln√∂ke Josef Schuster, nyilatkozat√°ban k√∂veteli a n√©metekt√Ķl ez√©rt a "b√Ľn√©rt", minden menek√ľltet ter√ľlet√ľkre befogadni √©s √∂nmaguk egzisztenci√°j√°t feladni. Schuster in der Junge freiheit (√ļjs√°g) "A n√©metek oly sok bajt okoztak a vil√°gban. Oly sok orsz√°gnak tartoznak j√≥v√°t√©tellel – mi vagyunk az utols√≥ orsz√°g, aki a menek√ľlti √©s √ľld√∂z√Ķi jogot elutas√≠thatja.". Itt √©rdemes megjegyezni, hogy Josef Schuster a "mi" form√°t haszn√°lja, holott szervezete, a zsid√≥k n√©metorsz√°gi szervezete, nem n√©met, hanem zsid√≥. N√©met-zsid√≥ nincs, ugyan√ļgy, mint ahogy nincs magyar-zsid√≥ sem. A sz√∂vets√©ges√ľk, a MAZSIHISZ is egy idegen test a n√©pekbe √°gyaz√≥dva (sz√°lkak√©nt).
Schuster pont akkor k√∂vetel√Ķzik, amikor az IA-t patron√°l√≥ orsz√°ggal, T√∂r√∂korsz√°ggal egy meg√°llapod√°s j√∂tt l√©tre. Ezzel akarj√°k legaliz√°lni a sok milli√≥ parazita bev√°ndorl√°s√°t N√©metorsz√°gba √©s Eur√≥p√°ba.


Ez√©rt felt√©tlen kell, hogy jogainkat √©rv√©nyes√≠ts√ľk. Nem k√∂teless√©g√ľnk sem mor√°lisan sem jogilag idegeneket, parazit√°kat vagy menek√ľlteket befogadnunk. Ellenkez√Ķleg: Jogilag √©s mor√°lisan kutya k√∂teless√©g√ľnk fajunk, n√©p√ľnk √©s kult√ļr√°nk v√©delme! Mindazok, akik m√°r itt tart√≥zkodnak a t√∂r√∂k standard szerint t√°borokban begy√Ľjteni √©s a legsz√ľks√©gesebb ell√°t√°st biztos√≠tani, nem kapnak p√©nz√ľgyi t√°mogat√°st √©s nincs kij√°r√°si lehet√Ķs√©g√ľk. Ezt a norm√°t a korm√°nyz√≥ asszony elfogadta. Ha ezt bevezetj√ľk egy csod√°t fogunk meg√©lni, hogy milyen gyorsan k√©rik majd t√°voz√°si lehet√Ķs√©g√ľket egy m√°sik "legel√Ķ" keres√©s√©hez. Nem szabad annak a szlogennek fel√ľlni, hogy a "t√©nyleges menek√ľlteknek" seg√≠teni kell. Ezt hangoztatja a n√©met AFD (N√©met Alternat√≠v P√°rt). Tervezett gyilkoss√°g a n√©met √©s az eur√≥pai feh√©r n√©pek ellen a vil√°g-lobbi √©rdek√©ben. Ezzel akarja mag√°t a vil√°g-lobbival elfogadtatni, √©s ez nem m√°s, mint a n√©metek √©s az eur√≥pai feh√©rek kipuszt√≠t√°s√°nak a tov√°bbi forgat√≥k√∂nyve. Mert a "t√©nyleges menek√ľltsz√°m“ ak√°r h√°rom milli√°rd is lehet.
Minden j√≥zanon gondolkod√≥ eur√≥pai orsz√°gban v√©dekeznek a betelep√≠t√©sek ellen, nem akarnak hullad√©kt√°rol√≥k lenni, t√∂bbek k√∂z√∂tt haz√°nk sem. Nem v√©letlen, hogy n√°lunk okt√≥ber 2-√°n v√°laszt√°sok lesznek, de sajnos egy be√©p√≠tett sz√©ps√©g hib√°val. Folyik a n√©pvak√≠t√°s, a hatalmon l√©v√Ķ FIDESZ igyekszik a n√©p szem√©ben paroliz√°lni k√∂zben ugyan √ļgy al√°rendelt szerepet j√°tszik a vil√°g-zsid√≥i nagyhatalmi t√∂rekv√©seiben.

√Črdekes m√≥don a zsid√≥k vil√°gkongresszusa volt eln√∂ke Isarel Singer m√°r 2005-ben tudta, hogy Eur√≥p√°nak egy szervezett ember√°radattal el√°rasztva multikultur√°lisnak kell lennie. (welt.de 2005.01.31)
A legvesz√©lyesebb az, hogy haz√°nkban kev√©s ismertet√Ķ jelenik meg a vil√°got form√°l√≥ szem√©lyekr√Ķl. Egy ilyen szem√©ly a Sv√©dorsz√°gban alap√≠tott PAIDEIA (The European Institute for Jewish Studies in Sweden) vezet√Ķje, Barbara Spectre. A tv kamar√°k el√Ķtt 2010-ben kijelentett, hogy a zsid√≥k lesznek azok, akik az eur√≥pai feh√©r embereket egy multikultur√°lis √°talak√≠t√°ssal kiirtj√°k.
Ennek az √°talak√≠t√°si folyamatnak a hajr√°j√°t a nagyhatalmi zsid√≥s√°g megb√≠z√°s√°b√≥l a korm√°nyz√≥n√Ķ Angelika Merkel a 2015-√∂s hat√°rmegnyit√°ssal √°tvette.
A Harvard egyetem zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ professzora Yascha Mounk √≠gy foglalta √∂ssze: "Nyugat-Eur√≥p√°ban folyik egy k√≠s√©rlet, mely a migr√°ci√≥ t√∂rt√©nelm√©ben egyed√ľl√°ll√≥: azok az orsz√°gok, melyek t√∂rt√©nelm√ľkben monoteista, monoteista kult√ļr√°val, monoteista vall√°ssal rendelkez√Ķ nemzetek√©nt hat√°roztuk meg, k√©nytelenek lesznek identit√°sukon v√°ltoztatni. Nem tudjuk azt, hogy ez m√Ľk√∂dik, de azt tudjuk, hogy ennek m√Ľk√∂dnie kell.


Visszat√©rve a 2016 okt√≥ber 2 –√°n tartand√≥ n√©pszavaz√°sra, m√°r az √≠r√°s c√≠m√©ben is eml√≠tettem, hogy n√©pvak√≠t√°s, vagy m√°sk√©pp: (parasztvak√≠t√°s). Az egyik f√©lrevezet√©s abb√≥l sz√°rmazik, hogy a magyar alapt√∂rv√©ny √©rtelm√©ben nem lehet orsz√°gos n√©pszavaz√°st tartani a nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©sekb√Ķl ered√Ķ k√∂telezetts√©gekr√Ķl.
8. cikk. 3 pontja d)
Tak√°cs Andr√°s az √ĖMP eln√∂ke "n√©pszavazzak? de hogyan?“ a NIF-en megjelent - mely sajnos m√°r nem tal√°lhat√≥ - √≠r√°s√°ban megfogalmazta. Link
Amit nem fogalmazott meg az az, hogy a r√°nk k√©nyszer√≠tett alapt√∂rv√©ny Szabads√°g √©s felel√Ķss√©g c√≠msz√≥ alatt: V. cikk XXIX. (2) Mindenkinek kutya k√∂teless√©ge a t√∂bb ezer √©ves v√≠vm√°nyainkat egy√ľtt√©l√©si form√°inkat megv√©deni. D√∂ntse m√°r el a tulajdonos, teh√°t a n√©p, mely a jelenlegi hat√°raink keretein bel√ľl √©l, hogy kivel akar egy√ľtt √©lni √©s ne a h√°zmester alkalmazott!
V√©lem√©nyem szerint a k√©rd√©st √≠gy kellene megfogalmazni: akarom-e, hogy haz√°nkba idegen faj√ļ (rassz), t√∂rt√©nelm√©ben, kult√ļr√°j√°ban, vall√°s√°ban, szok√°saikban sz√°munkra nem √∂sszeegyeztethet√Ķ √©letvitel√Ľ emberekkel egy√ľtt kelljen √©lni?


(igen) (nem)/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#61 | Hegel - 2016.09.22. 18:33:23
Renegat mivel ma csin√°lt√°k meg a hangbizbaxom igy a enigm√°n az elmaradtakat hallgattam f√Ķz√©s k√∂zben, a Nimr√≥dr√≥l szol√≥ el√Ķad√°sn√°l ugy lev√°gtak a netr√Ķl mint a macsekot ki...de m√©g a tel√≥m is b√°rki m√°st f√Ķltudtam hivni de a digit nem m√©g mobilon se az ismer√Ķs√Ķm int√©zkedett √©s valami hablatyot nyomtak de visszaadt√°k a vonalat hiszen m√°r a szept29 ig is rendezve a befizet√©sem...l√≥xart nekik majr√© a k√∂b√∂n vagy hatv√°nyon! √Čn is majr√©zn√°k ha mindenkivel tudom hogy kibaxok! - √©s visszaadj√°k egyszer ak√°r √Ķk ak√°r a sors nev√ľ diszp√©cser!
CoolAngry

Bax√°k meg mire eljutok arra hogy m√©gis elmegyek nemmel szavazni r√∂gt√∂n egy ilyen tolakodik el√©m....https://kuruc.inf... Ezeket is a k√∂z√∂s befizet√©sekb√Ķl fizetik vissza +kamattal....√©s ezeknek is van farkuk amin nem tudnak uralkodni ahogy olvasom a hozz√°juk men√Ķ k√ľlf√∂ldi munkav√°lal√≥kat....Ide ezek sem val√≥ak ahogy ezeknek a cs√≥r√≥bbikja se!

http://belugyiala...y_1kor.pdf Frown

http://belugyiala.../alapok...
http://belugyiala.../alapok...

FrownShock http://eubond.org/

.
#62 | Renegat - 2016.09.23. 00:37:48
Tuttta?!
"A kormány jó pénzért több migránst engedett be, mint amennyit az EU szánt ide"

Döntöttem."Béla333/ma 17:29" javaslatával egyetértve október 2.-án otthon fogok maradni, mert fontosabb dolgom is van ennél.

m.blog.hu/if/iflgazdasag/image/img_578f748355a82.jpeg

http://propeller....tt-be-mint

"Mik√∂zben g√Ķzer√Ķvel zajlik a migr√°csellenes kamp√°ny, a korm√°ny afrikaiakat cs√°b√≠tgat haz√°nkba"

https://kuruc.inf...

http://www.vilagl...-hazankba/

http://propeller....epszavazas

Nahát, ezért nem hiszek Orbánnak:

"Orbán nem akarja elárulni, mit tervez a népszavazás utánra"

"Nem árulta el Orbán, hogy mit terveznek a népszavazás utánra, mert mint kijelentette:

Ha el akartam volna mondani, hogy a n√©pszavaz√°s ut√°n mit kell tenni, akkor elmondtam volna. Az√©rt nem mondtam el, mert nem akartam. Az√©rt nem akartam, mert id√Ķ el√Ķtti lenne, ugyanis a n√©pszavaz√°s eredm√©nye hat√°rozza meg, hogy milyen ir√°nyban indulunk tov√°bb. Most nem a n√©pszavaz√°s ut√°ni id√Ķszakr√≥l kell gondolkodnunk"...bla...bla...bla... -folytat√°s a cikkben.

http://propeller....zas-utanra

http://nepszava.h...lme-sincs/

http://www.lapsze.../friss.php
#63 | Arany - 2016.09.23. 10:09:23
Semmi nem az, aminek l√°tszik!

Azt gondolom, hogy ezzel m√°r mindannyian tiszt√°ban vagyunk. Viszont azzal is, hogy mindenki hazudik!!!

Mindig éppen azt, amit az érdekei szerint KELL!

B√°rmit olvasunk, vagy hallunk, a val√≥s√°gtartalm√°r√≥l nem egyszer√Ľ meggy√Ķz√Ķdni.

Egy valami k√≠v√ľlr√Ķl biztosnak l√°tszik...
Ha a népszavazás sikertelen lesz, és az igenek lesznek többségben, vagy az érvénytelen szavazatok, akkor átadjuk a soha meg nem választott európai vezetésnek a döntés jogát.

Tudom, hogy ezer meglepet√©s j√∂het a magyar vezet√©st√Ķl is, van √©ppen el√©g a rov√°sukon jelenleg is. Azt viszont nek√ľnk kellene m√°r itthon az itteni politikai √©letben rendbe tenni, ha fel√©bredn√©nek az emberek. Ha nem vagyunk k√©pesek r√°, akkor se a v√≠zfej mondja meg, mit kell nek√ľnk csin√°lni.

Tudom azt is, hogy senki nem mondja meg, mi a val√≥di c√©lja, r√°ad√°sul mindegyik B√ĀB, akit dr√≥ton r√°ngatnak, csak sejteni lehet, hogy egyik sem csin√°l semmit a mi √©rdek√ľnkben, csak a saj√°tj√°ban. Mit√Ķl lenne most a b√∂szme mondanival√≥ja olyan, ami nek√ľnk j√≥???

Sok olyasmi t√∂rt√©nik a vil√°gban, de m√©g kis haz√°nkban is, amir√Ķl nem tudunk, csak az, aki √©ppen benne van...

Egy biztos... Nem tudjuk, mit hoz a holnap, b√°rmennyire pr√≥b√°lunk el√Ķre l√°tni, mindenben benne van egy csom√≥ bizonytalans√°gi t√©nyez√Ķ, amivel sem √Ķk, sem mi nem tudunk sz√°molni, legfeljebb a k√∂vetkez√Ķ tervet szedhetik el√Ķ.

Arr√≥l se feledkezz√ľnk el, hogy az emberek aljass√°ga m√©rhetetlen, de a F√∂ld is megel√©gelte m√°r a rajta t√∂rt√©n√Ķ √©letellenes l√©tet.

A keskeny √ļton, amin j√°rnunk kell, mindig csak a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©st tehetj√ľk meg, √©s ha lehet, akkor arra oda kell figyelni, hogy ne a szakad√©kba l√©pj√ľnk...

Lehet, hogy √©n rosszul gondolom... De akkor sem szabad t√∂rv√©nyes√≠teni, hogy a magyars√°g kiadja a kez√©b√Ķl az √∂nrendelkez√©si jog√°t. B√°rmit tettek is eddig ellen√ľnk azok, akiknek lett volna lehet√Ķs√©g√ľk m√°sk√©pp is cselekedni. Csak akkor hisz√ľnk a hazugs√°goknak, ha magunkban bizonytalanok vagyunk.

Tudom, gladi√°tor m√°r r√©gen megmondta, hogy b√°rmit is tesz√ľnk, megy az emberis√©g a levesbe... Lehet... De akkor sem akarok √ļgy menni, hogy Eur√≥pa √©s annak a sehonnai vezet√Ķi d√∂ntsenek a magyars√°g l√©t√©r√Ķl.

A ki√≠rt√°sunk nem mai c√©l, √©s m√©gis itt vagyunk, √©s besz√©lj√ľk a nyelvet, mely a teremt√©s nyelve.
#64 | Renegat - 2016.09.23. 21:34:01
Mindenki maga d√∂nts√∂n migr√°ncs kv√≥ta szavaz√°s √ľgyben lelkiismerete, meggy√Ķz√Ķd√©se szerint:

http://ujszo.com/...gye-halott

http://nepszava.h...etlen-lesz

http://nepszava.h...elme-sincs

http://444.hu/201...llenzeknek

http://propeller....k-orbannak

http://propeller....anyzatokat

Magyarorsz√°g - Szlov√°ki√°hoz hasonl√≥an - az Eur√≥pai B√≠r√≥s√°gon t√°madta meg a tan√°csi d√∂nt√©st, √≠t√©let azonban m√©g nem sz√ľletett. A b√≠r√≥s√°gi verdikt lesz ir√°nyad√≥ a tag√°llamok sz√°m√°ra, nem pedig a n√©pszavaz√°s eredm√©nye. -ha egy√°ltal√°n addig lesz m√©g EU, vagy ki nem l√©p√ľnk id√Ķk√∂zben BREXIT mint√°ra.
#65 | odon0803 - 2016.09.24. 13:13:27
#66 | odon0803 - 2016.09.24. 14:39:55
Rövidesen megtudjuk.

http://ujvilagtud....html#more
#67 | Renegat - 2016.09.24. 14:47:31
RusRéinfo - Re-orosz Információs Ügynökség jelentése:

A harmadik vil√°gh√°bor√ļ m√©g soha nem volt olyan k√∂zels√©gben, mint most.A k√©t szuperhatalom k√∂z√∂tt a diplom√°ci√°val m√°r felodhatatlan, nagyon-nagyon komoly √©rdekellent√©tek fesz√ľlnek egym√°snak.Az amerikai imperialista cion-globalista elit vezet√©se (Cabal) sz√°m√°ra nem k√≠v√°natos Trump Feh√©r H√°zi gy√Ķzelme, mert az megakasztan√° a h√°bor√ļs k√©sz√ľl√Ķd√©s folyamat√°t, ez√©rt minden lehets√©ges m√≥don ki akarj√°k robbantani a harmadik vil√°gh√°bor√ļt Oroszorsz√°g ellen a v√°laszt√°sok befejez√©se el√Ķtt.Az a t√©ny, hogy a b√°b eln√∂k Obama m√©g hivatalban van √©s Hillary Clinton h√°bor√ļp√°rti globalista jel√∂lt gy√Ķzelmi es√©lyei sz√©testek, az utols√≥ es√©lye maradt a Cabal elitnek a vil√°gh√°bor√ļ elind√≠t√°s√°ra.

Friss√≠t√©s (22-09 00:30 Moszkva) inform√°ci√≥k szerint Oroszorsz√°g t√°j√©koztatta az Egyes√ľlt √Āllamokat, hogy minden sz√≠riai l√©gt√©rben rep√ľl√Ķ idegen katonai rep√ľl√Ķg√©pet -Sz√≠ria el√Ķzetes enged√©lye n√©lk√ľl- lel√Ķnek.

Friss√≠t√©s (21.09 19:00 Moszkva) Az orosz "Admiral Kuznyecov"rep√ľl√Ķg√©p-hordoz√≥ az orosz flotta meger√Ķs√≠t√©s√©re a F√∂ldk√∂zi-tenger partjaihoz √©rkezett Sz√≠ri√°ban.

rusreinfo.ru/fr/wp-content/uploads/aviankr1781_takr-admiral-flota-sov.jpg

Oroszorsz√°g S-400 l√©gv√©delmi rak√©tarendszer√©nek jelenlegi helyzete, most a nyugati hat√°rokon ker√ľlt telep√≠t√©sre a leg√ļjabb a leningr√°di r√©gi√≥ban.

pbs.twimg.com/media/CtGf0a9XYAEFnuQ.jpg

https://rusreinfo...

https://rusreinfo...-ww-video/

https://rusreinfo...-etc-tues/

http://syrianpers...siles.html

**************************

http://beforeitsn...44305.html

http://www.disclo...fb_organic
#68 | Renegat - 2016.09.25. 01:26:28
A liber√°lis Sv√©dorsz√°gban tombol a migr√°cs er√Ķszak, fegyveres gyilkoss√°gok √©s a b√Ľn√∂z√©s, az anarchia.A rend√Ķr√∂k nem b√≠rj√°k idegekkel, otthagyj√°k az √©letvesz√©lyess√© v√°lt rend√Ķri p√°ly√°t √©s m√°s munka ut√°n n√©znek.M√°s lenne a helyzet, ha indokolt esetben fegyvert haszn√°lhatn√°nak a saj√°t √©s a sv√©dek √©lete v√©delm√©ben √©s nem p√°tyolgatn√°k tov√°bb a vadakat.M√°r a b√Ľnt√©nyeket sincs idej√ľk kivizsg√°lni.(k√°b√≠t√≥szer kereskedelem, csoportos er√Ķszak, gy√ļjtogat√°sok, vir√°gz√≥ no-go z√≥n√°k).A rend√Ķr√∂ket egyszer√Ľen let√°madj√°k, akiknek nincs felhatalmaz√°suk v√©gsz√ľks√©g eset√©n √∂nmagukat fegyverrel megv√©deni.A rend√Ķr fegyver √©s fegyverhaszn√°lati jogsults√°g n√©lk√ľl nem rend√Ķr.

cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/78/590x/secondary/Sweden-660563.jpg

http://www.expres...se-control

https://www.nrk.n...1.13138829

**********************

FRISS√ćT√ČS!

A sv√©d rend√Ķrs√©g m√°r t√∂bb mint 55 no-go z√≥na f√∂l√∂tt vesz√≠tette el a kontrollt.

http://www.breitb...-go-areas/

K√ľl√∂n √°llamot hozna l√©tre Sv√©dorsz√°g ter√ľlet√©n a migr√°nsoknak egy k√∂zgazd√°sz...

http://alfahir.hu..._kontrollt

***********************

Budapest

Egy t√Ľzszer√©sz szak√©rt√Ķ szerint nem g√°zrobban√°s t√∂rt√©nt a Ter√©z k√∂r√ļton szombat √©jjel, a Ter√©z k√∂r√ļt Kir√°ly utcai keresztez√Ķd√©s√©ben l√©v√Ķ egyik f√∂ldszinti √ľzlethelyis√©gn√©l.Cui prodest? -k√©rdezhetn√©nk okkal.Eddig nem adtaki ki rend√Ķrs√©gi hivatalos k√∂zlem√©nyt.

http://eloben.hu/...mbat-ejjel

http://24.hu/belf...csolatban/

http://24.hu/belf...a-koruton/

http://www.borson...tja/119553
#69 | Renegat - 2016.09.25. 18:16:02
Eml√©keztet√Ķ√ľl a 2016 okt√≥ber 2.-i mingr√°ns kv√≥ta ellenes n√©pszavaz√°s el√©

Orb√°n f√Ľt-f√°t ig√©r√Ķ igazs√°gbesz√©de:

"Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem amit teszek!" -miért, talán semmi sem igaz amit mond?
/2015. 09. 14./

http://alfahir.hu...mit_teszek

Akkor ez sem jelent semmit?

http://mandiner.h...erohianyat

Norm√°lis nyugat-eur√≥pai √°tlagb√©reket tess√©k fizetni Magyarorsz√°gon bangladesi b√©rek helyett √©s hazaj√∂nnek az elv√°ndorolni k√©nyszer√ľlt j√≥l k√©pzett magyar dolgoz√≥k sz√°zezrei.Az alulk√©pzett, magyarul is alig besz√©l√Ķ, analfab√©ta bev√°ndorl√≥k csak m√©g jobban lenyomj√°k majd a hazai alacsony b√©reket.Olyan neh√©z meg√©rteni Varga Mih√°lynak √©s a Munkaad√≥k √©s Gy√°riparosok Orsz√°gos Sz√∂vets√©g√©nek?

"Orbán Viktor több millió bevándorlót vár"
/2016. √°prilis 22./

http://kapcsolat....dorlot-var

Vigy√°zat!J√≥ ha odafigyel√ľnk n√©h√°ny szavaz√°ssal kapcsolatos √©rv√©nyess√©gi/√©rv√©nytelens√©gi csalafintas√°gra - Orb√°n √©s Fidesz csapata saj√°t maga √°ltal kre√°lt rafin√°lt j√°t√©kszab√°lyai szerint d√∂nti el, hogy mi az √©rv√©nyes √©s mi az √©rv√©nytelen szavazat:

http://444.hu/201...szavazason

A Nemzeti V√°laszt√°si Iroda (NVI) √ļtmutat√≥ja szerint:

http://www.valasz.../27_0.html

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--pvPP5T0U--/6ufUptX8SgFWAe3Cs.png

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--HHLJF8Mp--/6ufsJM4IaI9nB7DSs.png

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--RWjfgw8H--/6ufsJGV3fCgr8bD8s.png

√úres, kit√∂ltetlen szavaz√≥lapot nem c√©lszer√Ľ leadni...mert...sz√≥val az√©rt.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [3 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum