NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Hogyan lehet hidakat √©p√≠teni a sz√©tszabdalt t√°rsadalomban?
Hogyan lehet hidakat √©p√≠teni a sz√©tszabdalt t√°rsadalomban?Az oszd meg √©s uralkodj elv√©n dolgoz√≥ t√°rsadalmi atomiz√°ci√≥ nem term√©szetes jelens√©g, azt leger√Ķteljesebben a p√°rtok manipul√°lj√°k!
El√Ķsz√∂r tiszt√°zzuk a t√°rsadalom meglehet√Ķsen hamis √©rtelmez√©s√©t, amit a marxista ideol√≥gia csak az√©rt alak√≠tott ki, hogy azt ideol√≥giai m√°zzal bekenve haszn√°lja fel az √©rt√©krend alap√ļ nemzet eltakar√°s√°ra. Sajnos a burzso√° polg√°ri vil√°g is hasonl√≥ √ļton j√°r, hiszen az egykori kommunista √°llamrend √°ltal, er√Ķszakkal √°llamos√≠tott ipar „nemzeti v√°llalatai” helyett ma, a „nemzeti doh√°nyboltok” elnevez√©s d√≠vik, mint a „nemzeti” kifejez√©s egyik leg√ļjabb √©s sajnos eredm√©nyes lej√°rat√°sa.
Tiszt√°zzuk teh√°t mi a t√°rsadalom √©s hogyan viszonyul hozz√° a n√©p √©s a nemzet, mint a t√°rsadalmat alkot√≥ r√©tegek! A Wikip√©dia szerinti h√°rom, √©rtelmez√Ķ, fogalom-meghat√°roz√°s:
Köznapi értelmezés
A t√°rsadalom k√∂znapi √©rtelmez√©se nagyobb embercsoportot jel√∂l, akik egyfajta rend szerint egy√ľtt √©lnek…..

T√°rsadalomtudom√°nyos meghat√°roz√°s
Anthony Giddens √≠gy hat√°rozta meg a t√°rsadalom sz√≥t: "A t√°rsadalom a politikai uralom egy adott rendszer√©nek al√°vetett, k√ľl√∂n√°ll√≥ ter√ľleten √©l√Ķ √©s a k√∂r√ľl√∂tt√ľk l√©v√Ķ csoportokt√≥l elt√©r√Ķ identit√°ssal rendelkez√Ķ emberek csoportja"… M√©g elvontabban a t√°rsadalom √∂n√°ll√≥ egyedek k√∂z√∂tti kapcsolatok h√°l√≥zata. A t√°rsadalom kifejez√©st szint√©n gyakran haszn√°lj√°k k√∂lcs√∂n√∂ss√©gi viszonyrendszeren alapul√≥ k√∂z√∂ss√©gekre.

Politikai értelmezés
Mag√°t√≥l √©rtet√Ķdik a t√°rsadalom jelent√©s√©ben, hogy a tagjai… alatt gyakran egy orsz√°g √°llampolg√°rainak k√∂z√∂ss√©g√©t √©rtik. S√Ķt, amikor a polg√°ri j√≥l√©tet biztos√≠t√≥ nemzeti int√©zm√©nyek vonatkoz√°s√°ban haszn√°lj√°k, a t√°rsadalom kifejez√©s mag√°nak az orsz√°gnak lesz a szinonim√°ja. A t√°rsadalom legt√°gabb jelent√©se az eg√©sz emberi faj, amely az √°llatvil√°gb√≥l kiemelkedve √ļj t√≠pus√ļ l√©tform√°kat hozott l√©tre. H√≠v√Ķk√©nt ugyan tagadom az √°llatvil√°gb√≥l val√≥ emberi kiemelked√©s lehet√Ķs√©g√©nek elm√©let√©t. √Ām tudom, hogy a liber√°lis materialista gondolkod√°sban ez egy bevett formula, √≠gy nem is tagadom, hogy l√©teznek olyan szem√©lyek, akik val√≥ban nem Isten teremtm√©nyei!
A t√°rsadalom sz√≥ teh√°t t√©nylegesen a "t√°rs" sz√≥b√≥l sz√ľletett a latin societas ("t√°rsadalom") mint√°j√°ra √ļgy, ahogy a Kossuth idej√©ben haszn√°latos "√°lladalom" vagy √©ppen a "forradalom" sz√≥ is. Szerintem teh√°t a t√°rsadalom √°ltal√°nosan haszn√°lt √©rtelme – az etnikai jelz√Ķvel egy√ľtt – egy-egy orsz√°g azonos kultur√°lis k√∂zeg√©ben √©l√Ķ, √°m abba k√ľl√∂nb√∂z√Ķ m√≥don illeszked√Ķ, de azon a ter√ľleten tart√≥zkod√≥ emberi csoportokat jelent. Vagyis l√©tezik magyar t√°rsadalom, de francia, n√©met √©s amerikai is. Ez ut√≥bbi alatt az USA t√°rsadalm√°t √©rtem, kik heterog√©n etnikai eredettel ugyan, de viszonylag azonos (p√©nzalap√ļ) k√∂z√∂s kult√ļr√°t teremtettek maguknak. A magyar t√°rsadalomban r√©g√≥ta nem jelent meg annak ig√©nye, hogy tiszt√°z√≥djon milyen t√°rsadalmi r√©tegek is vannak jelen? A marxizmus pr√≥b√°lta a munk√°s-paraszt oszt√°lynak √©s az √©rtelmis√©gnek, mint egy r√©tegnek defin√≠ci√≥j√°t meghat√°rozni, √°m e besorol√°snak szinte csak √©s kiz√°r√≥lag hatalommegtart√°si okai voltak.
A nyugati filoz√≥fia r√©szben m√°s ir√°nyt k√©pvisel. A felvil√°gosod√°s kor√°ban jelenik meg az √ļn. t√°rsadalmi szerz√Ķd√©s, amely a n√©p √©s a hatalmon l√©v√Ķk alkotm√°nyban r√∂gz√≠tett meg√°llapod√°sa. Ebben az emberek velesz√ľletett jogaik egy r√©sz√©r√Ķl lemondanak a k√∂z√∂ss√©g, a szervezett √°llamhatalom jav√°ra, de joguk van az √°llam ir√°ny√≠t√≥inak ellen√Ķrz√©s√©re k√∂zvetett (Montesquieu mint√°ja) vagy k√∂zvetlen m√≥don (Rousseau mint√°ja). Bevallom sz√°momra ezek az elm√©letek egy√°ltal√°n nem kiel√©g√≠t√Ķek, mert hiszek az arisztotel√©szi politeia k√∂zj√≥t szolg√°l√≥ volt√°ban, s √≠gy a t√°rsadalmat csak a szok√°sjogok – vagy az isteni jog – korl√°tai k√∂z√∂tt tudom √©rtelmezni, s nem tudom elfogadni t√°rsadalmi szerz√Ķd√©snek azt, ami ma a demokratikus hatalmi manipul√°ci√≥k sor√°n hib√°san kialakult. A t√°rsadalmak milyens√©ge att√≥l is f√ľgg, hogy milyen az erk√∂lcsi szintje, fejletts√©ge az er√Ķforr√°sok eloszt√°s√°nak rendszere. Struktur√°lis fel√©p√≠t√©s√ľk √©s politikai rendszerszervez√Ķd√©s√ľk mellett m√©g a gazdas√°got is jellemz√Ķen meghat√°rozza, hiszen a vil√°g viselked√©si norm√°it jogrendszereik √≠rj√°k le. Ez√©rt vannak primit√≠v √©s civiliz√°lt t√°rsadalmak, s√Ķt a k√∂z√∂s kult√ļra, hagyom√°nyok, vall√°s, vagy m√°s √©rt√©kek, t√∂bb n√©pet is egyes√≠thet t√°rsadalomm√°. Ilyen az iszl√°m, kereszt√©ny, keleti, nyugati stb.

√Āll√°spontom szerint teh√°t minden √°llamnak l√©tezik t√°rsadalma, amely h√°rom – jellemz√Ķen elk√ľl√∂n√ľlt – √©rt√©krendi csoportb√≥l √°ll. Az etnikai alap√ļ √©s a t√ļl√©l√©sre berendezkedett N√ČP-b√Ķl, valamint a n√©p legjobbjaib√≥l √©rt√©krendj√ľk alapj√°n kiemelked√Ķ NEMZET-b√Ķl √©s √°l-vend√©gekb√Ķl, vagy lakoss√°gb√≥l √°ll. Ut√≥bbiak csak laknak e ter√ľleten, b√°r profitszerz√Ķ, illetve √©l√Ķsk√∂d√Ķ √©letm√≥dot folytatva.
A c√≠mben megjelen√Ķ t√°rsadalmi sz√©tszabdal√°s teh√°t nem √°tok √©s nem eleve elrendel√©s, hanem a bank√°rkaszti, √©l√Ķsk√∂d√Ķ-kapitalista √©letm√≥d velej√°r√≥ja. A hidat teh√°t nem a h√°rmas tagol√°s√ļ t√°rsadalomban kell meg√©p√≠teni, hanem a n√©p √©s a nemzet k√∂z√∂tt az√©rt, hogy legyen val√≥s √©rdekk√©pviselete a magyar n√©pnek, s tiszt√°zhat√≥ legyen kik a magyar n√©p √©s kik a nemzet tagjai! Azt ugyanis, hogy kik az √°l-vend√©gek √©s kik a csak itt lak√≥ √©l√Ķsk√∂d√Ķk: k√∂nny√Ľ eld√∂nteni. Hiszen a nemzet h√Ľ tagjai k√∂z√∂tt volt √©s ma is van j√≥ n√©h√°ny etnikailag egy√°ltal√°n nem magyar sz√°rmaz√°s√ļ ember. Ugyanis a nemzet nem etnikai kateg√≥ria, hanem kiz√°r√≥lag √©rt√©krendi! Azon idegen ugyanis, aki a magyar n√©p √©rt√©krendj√©t vallja √©s tetteiben is mellette √°ll, az nagyon is tagja lett a nemzetnek! Ez√©rt van az, hogy egyes rajtunk √©l√Ķsk√∂d√Ķk m√©g a saj√°t v√©reiket is hajland√≥k ki√°tkozni, mert a magyar √©rt√©krend mell√© √°lltak!
Bizonyos – igen er√Ķszakos vall√°si √©s r√©szben etnikai csoportosul√°sok – folyamatosan v√°dolnak minden magyart √©s a magyar √©rt√©krendbe beilleszked√Ķ hitsorsosaikat, mert nem hajland√≥ak elviselni, hogy vonz√≥ alternat√≠v√°t k√≠n√°l a magyar √©rt√©krend, s ez√©rt gy√Ľl√∂lnek minket.
(Teh√°t ne a t√°rsadalomban √©p√≠tsen hidat a nemzeti p√°rt, hanem tegye √©rthet√Ķv√© a n√©p sz√°m√°ra, hogy csak a nemzeti √©rt√©krend lehet a j√∂v√Ķ!)

Szeged, 2017-01-13 /Bene G√°bor/


  HozzŠszůlŠsok
#1 | Aramis - 2017.01.18. 01:19:08
G√°borunk!
Igen jó, sok mindenbe egyett értek, a társadalom meghatározását a legjobban a magyar nyelv csodálatos kifejezö készségével lehet a legjobban meghatározni a -társadalom- pontos meghatározását: társad és alom, tehát egy alomban a társak!!! vagyis egy ívásuak, egy alomból valók.!!!
#2 | spartakusz - 2017.01.22. 14:42:38
√Črdekes t√©m√°t boncolgat Bene √ļr!
M√°r √©n is t√∂prengtem azon, hogy az US√Ā-ban lev√Ķ t√∂bb f√©le ember lak√°s√°nak kertj√©ben vajon mi√©rt lobog az usa z√°szlaja?

A fekete ember a feh√©r ember - meg stb. angol, n√©met, magyar, orosz, stb b√ľszkes√©gb√Ķl, hazafis√°gb√≥l, vagy eg√©sz egyszer√Ľen elk√∂telezetts√©gb√Ķl - sz√≠nt adva a k√∂rnyezet√©nek, √°llampolg√°ra vagyok ennek a t√°rsadalom √°llam√°nak!
Vajon mi magyarok itt a k√°rp√°t haz√°ban, ahol szint√©n sok sz√≠n√Ľ t√°rsadalmi taggal - n√©ppel, nemzettel t√∂ltj√ľk meg, ma e k√©rd√©st rosszul k√∂zel√≠ts√ľk meg a megold√°s ter√©n? Nagy Magyarorsz√°got emleget√ľnk, holott m√°r Kossuth is √©rtette - " a Duna melletti orsz√°gok egys√©ge - uni√≥ja" hirdette - leny√ļlt√°k ezt is? Br√ľsszel k√∂zponttal! Tal√°n, de ez nem jelenti azt, hogy az egys√©get a k√°rp√°lmedenc√©ben lev√Ķ n√©pek nemzetek k√∂z√∂tt p√©ld√°ul KE√Ā. = K√∂z√©p-eur√≥pai-√°llamok N√ČVEN NE LEHETNE L√ČTRE HOZNI! A visegr√°di 4.-ek az√©rt nem j√≥ mert megint a magyarok... Trump ha val√≥s √©s komolyan teszi amit besz√©d√©ben elmondott, szerintem sz√°m√≠thatunk r√° - √©s Putyin seg√≠ts√©g√©re is mert √©rdek√ľk e politika j√∂v√Ķ √ļtjain egy ilyen er√Ķ ide! Persze ez az √©n √∂llegel√©seim - nem kell komolan venni - de h√°tra m√©gis!

NO V√ČLETLENEK MEG NINCSENEK MOST TAL√ĀLTAM:
http://frissvilag...omaniatol/
#3 | Hegel - 2017.04.16. 15:51:52
√Čn ilyenekkel t√∂lt√∂m az id√Ķm molyol√°s k√∂zben..√©rdemes mert visszat√©rit a val√≥s m√ľvelts√©g√ľnkh√∂z kultur√°nkhoz . Tudjuk de musz√°j ism√©telni mert elfeledt√ľk, √©s igy ezekben a el√Ķad√°sokban megfogalmaz√≥dhat benn√ľk hallgatva merre hogyan lehetne ujra nemzett√© v√°lni lakoss√°g helyett, kultur√°t visszavenni technokr√°cia helyett.

Ugy t√ļlbonyolitj√°k m√°r az eszk√∂z√∂ket az el√©v√ľl√©s mellett hogy nehogy amit begyakorolt az ember aszerint ugyan olyan k√∂nnyen haszn√°lhassa. Mindenfajta k√∂ztes tapiz√°st meg kompatibilit√°si iz√©t k√∂zbeiktatnak amik el√°llit√≥dva kicsis√©gekt√Ķl is szerel√Ķ ig√©nybev√©tel√©t kell venni p√©nz√©rt azaz k√∂lts min√©l t√∂bbett c j√°t√©k.

Nembesz√©lve a t√ľrelem fogy√°s√°r√≥l √©s stresszel√©sr√Ķl az embereknek, mintha a sok egy√©b dologgal m√°r nem l√©pt√©k volna t√ļl a rendelkez√©sre √°ll√°st.

https://www.youtu...ES58FHYfyc

Pl a XP helyett szivem szerint kidobn√°m a win7 mint a macsk√°t.....Nekem xar. a nyomtat√≥ miatt kellett ami vele se m√ľk√∂dik. De majdnem minden ipari cikk ma ilyen m√ľsor szerint m√ľk√∂dik....
Ideje lenne ennek a technokrata vil√°gnak v√©g√©t vetni! - √©s helyette organikus vil√°got vissza√©piteni az √©let√ľnkbe mert ez felem√©szt!
#4 | Zimo - 2017.04.16. 17:03:39
Kedveseim, Feleim!

Az egyben, mindennek meg van a maga helye, szerepe.
Vil√°gunkban m√Ľk√∂dik az Isteni rend √©s az √©let√ľnk a szerint halad, m√©g ha ezt n√©ha nem is √≠gy l√°tjuk.
Egy hajunk sz√°la nem hullhat le az √ē tudta √©s enged√©lye n√©lk√ľl.

Ha nem √≠gy l√°tjuk. az az√©rt van, mert ezt az Isteni rendet nem √©rtj√ľk, teh√°t keresni kell a mi√©rteket.
Ha megtal√°ljuk, megtal√°ljuk a bels√Ķ b√©k√©nket is, ha m√©gsem: tudjuk kimondani, hogy "Legyen meg a Te akaratod".

√Āldott √únnepeket mindny√°jatoknak √©s b√©k√©t a vil√°gnak is!
#5 | Hegel - 2017.04.17. 16:40:33
A nyuszi hozta itten: Nektek IS! Ha m√°r ismer√Ķs ism√©tl√©s a tud√°s anyja ha meg uj dolgok vannak m√©gis az az Atyja...

http://montalk.ne...dge_HU.pdf

A politika a tudás a önmagunkról minden más fene tudja ebben a nagy kaoszban mi.
Hol bomb√°kat ig√©rgetnek egym√°snak (√Čkorea zusa ) hol valami m√°st..olyan pimp√≥f√©l√©ket ami nem vir√°g.

Grin

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum