Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A globalisták csapdája a patrióták ellen
A globalisták csapdája a patrióták ellenEurópa-szerte választások előtt állunk. Hazánk majd 2018 tavaszán, de bennünket megelőz a francia, a németországi valamint a most bejelentett angol parlamenti előrehozott választás. Még mindig nagyon sokan arra gondolnak, hogy a választásukkal meglehet változtatni a rendszert. Minden tiszteletem az alternatív csoportok pártok szervezőinek akik lelkesen szervezik a társadalom megváltoztatását. (Készülnek a választásokra. Nem ismertük még fel, ha választásokkal bár mit is meg tudnánk változtatni, már rég betiltanák!) Ezzel csak az a gond, aki leadja szavazatát, lemondott saját szaváról, mert aki nem szavaz megtartja véleményét és szót emelhet a mindenkori uralkodói rendszer ellen. Szavazással a vélemény nyilvánításodat átengeded az általad kiválasztott képviselőknek, ezzel megfosztod magad a szabad vélemény nyilvánítástól, elkötelezed magadat valami mellett vagy valami ellen. Mert aki nem szavaz, továbbra is megtartja szabad véleményét. Amíg nem rendelkezel elegendő ismerettel a világot mozgató erők tevékenységéről, a múltban végzett munkájukról, ennek eredményeiről, nehéz egy elkötelezett állásfoglalás tenni, és ez is legtöbbször érzelmeken alapul.

Fel kell ismernünk, hogy egy rendszerproblémával állunk szemben. Ennek felismerésnek alapfeltétele a társadalmi tudományok minimális ismerete. Ha ezek ismereteivel eljutottunk ahhoz, hogy felismerjük, itt egy rendszer problémával állunk szemben, rájövünk, hogy mi a választásokkal, sem tudjuk megváltoztatni , mert maga a rendszer az, ami elérte a végzetét.

Megfigyelhetjük a jelenlegi tömeges megmozdulásoknál a tömeg tudatlanságát, mely ellentmond az ember teremtői felfogásának.

Eleve nem érti, hogy a valóságban egy gazdasági világcsőd előtt állunk. Ezt hordozza a rendszer önmagában, ez maga a probléma, a rendszer problémája, mert egyre nagyobb a munkanélküliség, ebből adódóan egyre nagyobb mértékű az elszegényedés. Egyre több a háborús övezet, ezzel szemben egyre nagyobb az elégedetlenség, mert ez maga a rendszerből adódik, mert erre van fel építve.


Tiszteletre méltó a sok alternatívát kereső munkája, akik mind ezt szeretnék megváltoztatni, de ez az ami nem lehetséges. Ők természetesen ezért az összeomlásért nem felelősek. A globalisták tisztában vannak azzal, hogy ennek a rendszernek össze kell omlania, ezért szeretettel fogadják azokat akik ezen rendszer átalakításán munkálkodnak. Legyen egy tettes akire majd ráfoghatjuk; látod hát nem megmondtuk, hogy ez a sok összeesküvéselmélet csak téves irányba vezet...

Nem biztos, hogy a fizikai fizetői eszközeinket akarják megvonni, lehet egy "kacsa" de mint ahogy látjuk a médiában, milyen hamar lehet pánikot kelteni, így bármely pillanatban robbanthatnak egy világgazdasági csődöt. Ennek a megvalósításában csak arra várnak, hogy legyen egy bűnbak.

Legyünk egy kicsit figyelmesek, jött Trump, jön Le Pen, jön esetleg egy AFD NSZK-ban, de a jelenlegi eseményekből ítélve, a lebutított német lakosság újból elfogadja Merkel mentegető nyilatkozatait, az álintézkedéseket, a bevándorlók kitoloncolásáról, vagy a Soros által évek óta felkészített baloldaliak megmozdulásait az AFD ellen, s így elérve, hogy marad a CDU és az SPD koalíció) .Vagy hazánkba a Jobbik. Marad Orbán. Teljesen mindegy, egy világgazdasági csődöt nem tudnak kivédeni, még talán az oroszok sem, holott ez évben 200 milliárd dollárral csökkentették az ország adósságát. Az orosz államadósság összege 518,7 milliárd dollár. Az NSZK államadóssága 5.109 milliárd, tehát a 9-szerese. Ezt az összeget képtelenek az országok kifizetni. A magyar adósság 25 922 milliárd forint kb. 88,6 milliárd dollár, ez a GDP 71%-a. Az orosz GDP 1.331,2 milliárd dollár, az államadósság 518,7 milliárd, ez a GDP 38,96 %-a. Gyerekek, hogyan is van ez?

Tehát a tényleges felelősök, az összeomlás okozói, majd az alternatív hatalomra kerülőket fogják vádolni a világcsőd okozóiként, azért, hogy végül is elérjék céljaikat.


Mivel a gazdasági hatalmat már hosszú idők óta City of London tarja kézben, a történetének ismerete nélkül nem értjük meg a világ mozgását.


Ezért egy alternatív párt, vagy bárki a jelenlegivel szemben - akik már számtalanszor hangoztatták, hogy "dübörög a gazdaság", több munkahely, magasabb életszínvonal, egyenlő bérek lesznek stb. amiről tudunk, hogy soha nem valósult meg - kiállhatnának és hangoztatnák, válasszatok bennünket, velünk összedől a rendszer, de csökkenteni tudjuk a földbe csapódásotok hatását.
Ki lesz az a hülye aki őket választja? Végül is ez egy dilemma… A dilemma az, hogy nem értjük, vagy nem akarjuk érteni, hogy ez a pénzrendszer közvetlen az összeomlás előtt áll.
Nézzük a bevándorlási inváziót: ezzel akarják kiváltani a hazafias mozgalmak megjelenését. Ahogy látjuk mindenhol erősödik. Egyes helyeken a hazafiak már a hatalomba kerültek, a többiek harcolnak érte. Hogy ezek megvásároltak, vagy valóban becsületből gondolják, nincs jelentősége.


A szereposztásokat már rég ki dolgozták. Ha elérjük az európaiaknál a hatalom átvételét, bedöntik a világ gazdaságát. Nem kell semmi mást tenni csak a médián keresztül bejelenteni egy "bankrupt" banki csődöt. Ez annyit jelent, hogy egy időzített bombára ülnek, mert képtelenek kivédeni, Teljesen mindegy, hogy milyen reformintézkedéseket hoztak és stb.


Elkezdődik egy polgárháború, romba dől minden, általánossá válik az éhség és a nyomor, ha kenyérért kell sorba állnod. Gondolod, hogy az a sok bevándorló majd veled együtt sorba áll kenyérért? Vagy el kezd ölni rabolni mert ő aztán végkép nem érti majd az eseményeket. Ezért lettek ide betelepítve. Mivel a patrióták (hazafiak) nem tudják az eseményeket befolyásolni, elveikkel az emberekért való tenni akarásukkal mindörökre a süllyesztőbe kerülnek.


A rendszernek így is úgy is össze kel dőlnie, hogy valami újat lehessen megvalósítani. A globalisták, évtizedek évszázadok óta küzdenek az emberi ellenállással szemben, ezért feltétlen kell nekik egy bűnbak. Talán ez is az oka, hogy a globalisták nem nagyon ellenkeznek a hazafias mozgalmak megállításában. Mert nehogy már a FIAT pénz, vagy az EU tervgazdálkodása, vagy a tömeges bevándorlás, az expanzív Oroszország elleni NATO politika, mely végül is egy világháborúba való sodrás, legyen az ok.

Az EU több évtizeden keresztül igyekezett a jólétet a békés egymásközt élésünket a sokszínűség ellenére bitósítani.


A gazdasági feszültségek mellett a hiányzó szolidaritás, a nemzetállamok populista magatartása, sajátos egoizmusa, a bankárkaszt kiszolgálása az, ami pénzügyi csődbe sodor bennünket. A végtelen idegengyűlölő magatartás, a sokszínűségünket a szeretetbeli egymás közötti együttélésünket, a nemzeti gondolkodás, a társadalmat megmérgezte, erőszakot váltott ki és megosztotta a társadalmat. Ez az ami a polgárháborúba sodorja Európát.


Hogyan történhetett mind ez? Mert nem kellő időben és nem a szükséges erővel próbáltuk megakadályozni mindezeket. Egy kevés piacgazdaságot, egy kevésnyi nemzeti szuverenitás, meg egy maréknyi szólásszabadságot megtarthattunk. Mi ebből a tanulság és mit akar a globalista bankárkaszt?

Az, hogy a következőkben nem akarnak félmunkát végezni...

"Nincs tovább szólás szabadság, nincs tovább fizikális fizető eszköz, nincs tovább magántulajdon, nincs tovább szabad kereskedelem, nincs tovább nemzetállam, csak is egy nemzetközi a világot összefogó struktúrával rendelkező világkormány, amely egy hosszú távú békét tud biztosítani. Csak is egy, a ‚bölcsekből‘ álló tanács, szervezet tervgazdálkodással, egy biztonságos, csőd nélküli gazdaság és szolidaritás, ami egyenlő jogfosztottságot és klímabiztonságot tud fenntartani".


Elképzeléseik szerint "csak is a magántulajdon és a fegyverhez való jog megszüntetésével lehet megakadályozni, hogy valahol a háttérben ne lehessen társadalmi megmozdulásokat szervezni. Cél a teljes felszámolása a szólásszabadságnak, a világba soha többet jobboldali populizmus, akik újból káoszba dönthetnék a világot".

Emlékezzünk jól, hogy a kommunizmus táptalaja a szegénység, éhség és nyomurúság.


Ha mégis maradnának olyanok akik ez ellen még mindig lázadnának, nem sok választási lehetőségük marad, vagy chip-implantáció, vagy éhen halni, vagy egyszerűen az új struktúrába besorakozni.

A káoszból létre jön egy új rend, végül is kinek jó ez?

A nagyhatalmi elitnek, akik kezükben tartják a reál értékeket, tulajdonolják az infrastruktúrát, a gyárakat, kikötőket az ásványi tartalékokat (hozzá kell tenni, a mi megalkuvó segítségünkkel...) csak rabszolgák kellenek.


Mi talán már nem is létezünk, mert ki fogják a polgárháborút, az általános káoszt használni, hogy minden nemű ellenzéket feltűnés nélkül az útból eltávolíthassanak. Ezzel végérvényesen vége az emberiség jövőjének. Sakk-matt. Ez a világelit legnagyobb húzása.


Ezt a végzetet megakadályozni csak is úgy lehetséges, hogy tervüket felfedjük és nyilvánosságra hozzuk. Nem akarom a hazafiak tevékenységét megnehezíteni a hatalomra jutásukban, de feltétlen nyitottnak kell lenniük. A meglévő rendszer tarthatatlan és bedől. Természetesen egy jelszó: "Make America great again!" Lelkesedést előmozdító jelszó. Mint ha azt mondanánk, hogy Amerika így is úgy is megy a levesbe, de azért válasszatok meg. Mindezek ellenére Donald Trump, meg akarja tartani a hatalmát és valóban újra fel kell építeni Amerikát. Kénytelen nyilvánosan párbeszédet folytatni választóival, az ország lakosságával. Nem úgy mint az angol brexit előkészítői, Nigel Farage, akik tudták, hogy mire megy ki a játék, s a nyakukat a hurokból kihúzva visszaléptek. Trump nem szabad, hogy sikertelen legyen. Ha egy folyamat akadályok nélkül haladhat, felmerül a gyanú, hogy a generációkon keresztül tervezet hatalom megtervezői, egy csapdát állítottak számunkra.

Arra kérek mindenkit, ne essen ebbe a csapdába!

Mi a teendő?

Felhagyni a fogyasztói gondolkodással, fel kell vállalni a felelősséget, mert csakis rajtunk múlik, hogy a dolgok hogyan alakulnak. A felvilágosító munka elengedhetetlen, mindenki készüljön fel mind addig, amíg lehetősége van erre.
Mert talán csak akkor lesz lehetőségünk a túlélésre.
A lakosság nagy többsége nem érti, hogy valójában mi történik, és nem érti, hogy ő ezt mért nem érti.

"A nagy hatalmúak felhagynak uradalmukkal, mihelyt az alattvalók felhagynak a lábaik előtt való csúszkálással." (Friedrich Schiller)

Utógondolat: 1

Nehéz elképzelni, hogy egy oly sikeres vezetői készségekkel rendelkező építési vállalkozó és ingatlankereskedő Donald Trump-nak, nem lennének ismeretei City of Londonról. Vette a bátorságot, hogy háborút indítson ellenük, öngyilkosság vagy bátorság az emberiség megmentése érdekében? Mert ha figyelmesen megnézzük az új világrend felépítését, neki és a családjának a felső közép rétegben lenne lehetősége a túlélésre. Akkor vajon mért csinálja?

Utógondolat: 2

A felelősség, na ez az! Ez a probléma az általános lakossággal, különösen az étkezés területén, Az ember szinte megijed mikor egy gyógyszertár mellett elmegy. Ennyi beteg embert sohasem látott korábban. Sajnos betegségei többnyire a táplálkozásra vezethetők vissza, mondotta orvos barátom. Az "élelmiszerben" található (E) adalék anyagok és vegyi-permetezések olyan károkat okoznak a szervezetbe, melynek hatásait a mai napig nehéz felmérni, de esszük. Egészséges testben, egészséges szellem. Első lépés a felelősség vállalásban:. vállalom a felelősséget a szervezetemmel, a testemmel szemben. Majd következik a családom, közvetlen környezetem, a társadalom, majd természet és így tovább…

/Aramis/


  Hozzászólások
#21 | Hegel - 2017.05.22. 14:57:08
Honnan van kalergi terve:http://der-stuerm...lemben.pdf Ha ott akkor máshol is bajt hoz...34-35 oldal.
#22 | Renegat - 2017.05.23. 23:30:07
A globalista "elit" ( RNB ) által létrehozott ISIS/Iszlám Állam vállalta a felelősséget a tegnapi manchesteri Ariana Grande koncerten végrehajtott öngyilkos merényletért, ahol a merénylő 22 embert megölt és 59-et megsebesített.Becslések szerint az 1,7 millió muszlim bevándorlókból legalább 3500 aktív iszlám terrorista él az Egyesült Királyságban.Azonban nincs kizárva a merénylet időzítése az elit belpolitikai harcai miatt, ahol nem riadnak vissza a brutális hamis zászlós eszközöktől sem.A tömeget bármilyen eszközzel kordában kell tartani és befolyásolásuk hatását növelni kell... -mondja a hazaáruló globalista elit.Magyar és külföldi politikusok is megdöbbentek és részvétüket fejezték ki, melynek őszinteségében azonban erős kételyek merülnek fel.

http://www.shtfpl...g_05232017

http://www.expres...IS-twitter

https://www.sott....Suspicious

http://www.global...ng/5591615

http://www.demokr...mizalodasa

http://magyaridok...n-1541617/

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 100% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum