NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A globalist√°k csapd√°ja a patri√≥t√°k ellen
A globalist√°k csapd√°ja a patri√≥t√°k ellenEur√≥pa-szerte v√°laszt√°sok el√Ķtt √°llunk. Haz√°nk majd 2018 tavasz√°n, de benn√ľnket megel√Ķz a francia, a n√©metorsz√°gi valamint a most bejelentett angol parlamenti el√Ķrehozott v√°laszt√°s. M√©g mindig nagyon sokan arra gondolnak, hogy a v√°laszt√°sukkal meglehet v√°ltoztatni a rendszert. Minden tiszteletem az alternat√≠v csoportok p√°rtok szervez√Ķinek akik lelkesen szervezik a t√°rsadalom megv√°ltoztat√°s√°t. (K√©sz√ľlnek a v√°laszt√°sokra. Nem ismert√ľk m√©g fel, ha v√°laszt√°sokkal b√°r mit is meg tudn√°nk v√°ltoztatni, m√°r r√©g betiltan√°k!) Ezzel csak az a gond, aki leadja szavazat√°t, lemondott saj√°t szav√°r√≥l, mert aki nem szavaz megtartja v√©lem√©ny√©t √©s sz√≥t emelhet a mindenkori uralkod√≥i rendszer ellen. Szavaz√°ssal a v√©lem√©ny nyilv√°n√≠t√°sodat √°tengeded az √°ltalad kiv√°lasztott k√©pvisel√Ķknek, ezzel megfosztod magad a szabad v√©lem√©ny nyilv√°n√≠t√°st√≥l, elk√∂telezed magadat valami mellett vagy valami ellen. Mert aki nem szavaz, tov√°bbra is megtartja szabad v√©lem√©ny√©t. Am√≠g nem rendelkezel elegend√Ķ ismerettel a vil√°got mozgat√≥ er√Ķk tev√©kenys√©g√©r√Ķl, a m√ļltban v√©gzett munk√°jukr√≥l, ennek eredm√©nyeir√Ķl, neh√©z egy elk√∂telezett √°ll√°sfoglal√°s tenni, √©s ez is legt√∂bbsz√∂r √©rzelmeken alapul.

Fel kell ismern√ľnk, hogy egy rendszerprobl√©m√°val √°llunk szemben. Ennek felismer√©snek alapfelt√©tele a t√°rsadalmi tudom√°nyok minim√°lis ismerete. Ha ezek ismereteivel eljutottunk ahhoz, hogy felismerj√ľk, itt egy rendszer probl√©m√°val √°llunk szemben, r√°j√∂v√ľnk, hogy mi a v√°laszt√°sokkal, sem tudjuk megv√°ltoztatni , mert maga a rendszer az, ami el√©rte a v√©gzet√©t.

Megfigyelhetj√ľk a jelenlegi t√∂meges megmozdul√°sokn√°l a t√∂meg tudatlans√°g√°t, mely ellentmond az ember teremt√Ķi felfog√°s√°nak.

Eleve nem √©rti, hogy a val√≥s√°gban egy gazdas√°gi vil√°gcs√Ķd el√Ķtt √°llunk. Ezt hordozza a rendszer √∂nmag√°ban, ez maga a probl√©ma, a rendszer probl√©m√°ja, mert egyre nagyobb a munkan√©lk√ľlis√©g, ebb√Ķl ad√≥d√≥an egyre nagyobb m√©rt√©k√Ľ az elszeg√©nyed√©s. Egyre t√∂bb a h√°bor√ļs √∂vezet, ezzel szemben egyre nagyobb az el√©gedetlens√©g, mert ez maga a rendszerb√Ķl ad√≥dik, mert erre van fel √©p√≠tve.


Tiszteletre m√©lt√≥ a sok alternat√≠v√°t keres√Ķ munk√°ja, akik mind ezt szeretn√©k megv√°ltoztatni, de ez az ami nem lehets√©ges. √ēk term√©szetesen ez√©rt az √∂sszeoml√°s√©rt nem felel√Ķsek. A globalist√°k tiszt√°ban vannak azzal, hogy ennek a rendszernek √∂ssze kell omlania, ez√©rt szeretettel fogadj√°k azokat akik ezen rendszer √°talak√≠t√°s√°n munk√°lkodnak. Legyen egy tettes akire majd r√°foghatjuk; l√°tod h√°t nem megmondtuk, hogy ez a sok √∂sszeesk√ľv√©selm√©let csak t√©ves ir√°nyba vezet...

Nem biztos, hogy a fizikai fizet√Ķi eszk√∂zeinket akarj√°k megvonni, lehet egy "kacsa" de mint ahogy l√°tjuk a m√©di√°ban, milyen hamar lehet p√°nikot kelteni, √≠gy b√°rmely pillanatban robbanthatnak egy vil√°ggazdas√°gi cs√Ķd√∂t. Ennek a megval√≥s√≠t√°s√°ban csak arra v√°rnak, hogy legyen egy b√Ľnbak.

Legy√ľnk egy kicsit figyelmesek, j√∂tt Trump, j√∂n Le Pen, j√∂n esetleg egy AFD NSZK-ban, de a jelenlegi esem√©nyekb√Ķl √≠t√©lve, a lebut√≠tott n√©met lakoss√°g √ļjb√≥l elfogadja Merkel menteget√Ķ nyilatkozatait, az √°lint√©zked√©seket, a bev√°ndorl√≥k kitoloncol√°s√°r√≥l, vagy a Soros √°ltal √©vek √≥ta felk√©sz√≠tett baloldaliak megmozdul√°sait az AFD ellen, s √≠gy el√©rve, hogy marad a CDU √©s az SPD koal√≠ci√≥) .Vagy haz√°nkba a Jobbik. Marad Orb√°n. Teljesen mindegy, egy vil√°ggazdas√°gi cs√Ķd√∂t nem tudnak kiv√©deni, m√©g tal√°n az oroszok sem, holott ez √©vben 200 milli√°rd doll√°rral cs√∂kkentett√©k az orsz√°g ad√≥ss√°g√°t. Az orosz √°llamad√≥ss√°g √∂sszege 518,7 milli√°rd doll√°r. Az NSZK √°llamad√≥ss√°ga 5.109 milli√°rd, teh√°t a 9-szerese. Ezt az √∂sszeget k√©ptelenek az orsz√°gok kifizetni. A magyar ad√≥ss√°g 25 922 milli√°rd forint kb. 88,6 milli√°rd doll√°r, ez a GDP 71%-a. Az orosz GDP 1.331,2 milli√°rd doll√°r, az √°llamad√≥ss√°g 518,7 milli√°rd, ez a GDP 38,96 %-a. Gyerekek, hogyan is van ez?

Teh√°t a t√©nyleges felel√Ķs√∂k, az √∂sszeoml√°s okoz√≥i, majd az alternat√≠v hatalomra ker√ľl√Ķket fogj√°k v√°dolni a vil√°gcs√Ķd okoz√≥ik√©nt, az√©rt, hogy v√©g√ľl is el√©rj√©k c√©ljaikat.


Mivel a gazdas√°gi hatalmat m√°r hossz√ļ id√Ķk √≥ta City of London tarja k√©zben, a t√∂rt√©net√©nek ismerete n√©lk√ľl nem √©rtj√ľk meg a vil√°g mozg√°s√°t.


Ez√©rt egy alternat√≠v p√°rt, vagy b√°rki a jelenlegivel szemben - akik m√°r sz√°mtalanszor hangoztatt√°k, hogy "d√ľb√∂r√∂g a gazdas√°g", t√∂bb munkahely, magasabb √©letsz√≠nvonal, egyenl√Ķ b√©rek lesznek stb. amir√Ķl tudunk, hogy soha nem val√≥sult meg - ki√°llhatn√°nak √©s hangoztatn√°k, v√°lasszatok benn√ľnket, vel√ľnk √∂sszed√Ķl a rendszer, de cs√∂kkenteni tudjuk a f√∂ldbe csap√≥d√°sotok hat√°s√°t.
Ki lesz az a h√ľlye aki √Ķket v√°lasztja? V√©g√ľl is ez egy dilemma… A dilemma az, hogy nem √©rtj√ľk, vagy nem akarjuk √©rteni, hogy ez a p√©nzrendszer k√∂zvetlen az √∂sszeoml√°s el√Ķtt √°ll.
N√©zz√ľk a bev√°ndorl√°si inv√°zi√≥t: ezzel akarj√°k kiv√°ltani a hazafias mozgalmak megjelen√©s√©t. Ahogy l√°tjuk mindenhol er√Ķs√∂dik. Egyes helyeken a hazafiak m√°r a hatalomba ker√ľltek, a t√∂bbiek harcolnak √©rte. Hogy ezek megv√°s√°roltak, vagy val√≥ban becs√ľletb√Ķl gondolj√°k, nincs jelent√Ķs√©ge.


A szereposzt√°sokat m√°r r√©g ki dolgozt√°k. Ha el√©rj√ľk az eur√≥paiakn√°l a hatalom √°tv√©tel√©t, bed√∂ntik a vil√°g gazdas√°g√°t. Nem kell semmi m√°st tenni csak a m√©di√°n kereszt√ľl bejelenteni egy "bankrupt" banki cs√Ķd√∂t. Ez annyit jelent, hogy egy id√Ķz√≠tett bomb√°ra √ľlnek, mert k√©ptelenek kiv√©deni, Teljesen mindegy, hogy milyen reformint√©zked√©seket hoztak √©s stb.


Elkezd√Ķdik egy polg√°rh√°bor√ļ, romba d√Ķl minden, √°ltal√°noss√° v√°lik az √©hs√©g √©s a nyomor, ha keny√©r√©rt kell sorba √°llnod. Gondolod, hogy az a sok bev√°ndorl√≥ majd veled egy√ľtt sorba √°ll keny√©r√©rt? Vagy el kezd √∂lni rabolni mert √Ķ azt√°n v√©gk√©p nem √©rti majd az esem√©nyeket. Ez√©rt lettek ide betelep√≠tve. Mivel a patri√≥t√°k (hazafiak) nem tudj√°k az esem√©nyeket befoly√°solni, elveikkel az emberek√©rt val√≥ tenni akar√°sukkal mind√∂r√∂kre a s√ľllyeszt√Ķbe ker√ľlnek.


A rendszernek √≠gy is √ļgy is √∂ssze kel d√Ķlnie, hogy valami √ļjat lehessen megval√≥s√≠tani. A globalist√°k, √©vtizedek √©vsz√°zadok √≥ta k√ľzdenek az emberi ellen√°ll√°ssal szemben, ez√©rt felt√©tlen kell nekik egy b√Ľnbak. Tal√°n ez is az oka, hogy a globalist√°k nem nagyon ellenkeznek a hazafias mozgalmak meg√°ll√≠t√°s√°ban. Mert nehogy m√°r a FIAT p√©nz, vagy az EU tervgazd√°lkod√°sa, vagy a t√∂meges bev√°ndorl√°s, az expanz√≠v Oroszorsz√°g elleni NATO politika, mely v√©g√ľl is egy vil√°gh√°bor√ļba val√≥ sodr√°s, legyen az ok.

Az EU t√∂bb √©vtizeden kereszt√ľl igyekezett a j√≥l√©tet a b√©k√©s egym√°sk√∂zt √©l√©s√ľnket a soksz√≠n√Ľs√©g ellen√©re bit√≥s√≠tani.


A gazdas√°gi fesz√ľlts√©gek mellett a hi√°nyz√≥ szolidarit√°s, a nemzet√°llamok populista magatart√°sa, saj√°tos egoizmusa, a bank√°rkaszt kiszolg√°l√°sa az, ami p√©nz√ľgyi cs√Ķdbe sodor benn√ľnket. A v√©gtelen idegengy√Ľl√∂l√Ķ magatart√°s, a soksz√≠n√Ľs√©g√ľnket a szeretetbeli egym√°s k√∂z√∂tti egy√ľtt√©l√©s√ľnket, a nemzeti gondolkod√°s, a t√°rsadalmat megm√©rgezte, er√Ķszakot v√°ltott ki √©s megosztotta a t√°rsadalmat. Ez az ami a polg√°rh√°bor√ļba sodorja Eur√≥p√°t.


Hogyan t√∂rt√©nhetett mind ez? Mert nem kell√Ķ id√Ķben √©s nem a sz√ľks√©ges er√Ķvel pr√≥b√°ltuk megakad√°lyozni mindezeket. Egy kev√©s piacgazdas√°got, egy kev√©snyi nemzeti szuverenit√°s, meg egy mar√©knyi sz√≥l√°sszabads√°got megtarthattunk. Mi ebb√Ķl a tanuls√°g √©s mit akar a globalista bank√°rkaszt?

Az, hogy a k√∂vetkez√Ķkben nem akarnak f√©lmunk√°t v√©gezni...

"Nincs tov√°bb sz√≥l√°s szabads√°g, nincs tov√°bb fizik√°lis fizet√Ķ eszk√∂z, nincs tov√°bb mag√°ntulajdon, nincs tov√°bb szabad kereskedelem, nincs tov√°bb nemzet√°llam, csak is egy nemzetk√∂zi a vil√°got √∂sszefog√≥ strukt√ļr√°val rendelkez√Ķ vil√°gkorm√°ny, amely egy hossz√ļ t√°v√ļ b√©k√©t tud biztos√≠tani. Csak is egy, a ‚b√∂lcsekb√Ķl‘ √°ll√≥ tan√°cs, szervezet tervgazd√°lkod√°ssal, egy biztons√°gos, cs√Ķd n√©lk√ľli gazdas√°g √©s szolidarit√°s, ami egyenl√Ķ jogfosztotts√°got √©s kl√≠mabiztons√°got tud fenntartani".


Elk√©pzel√©seik szerint "csak is a mag√°ntulajdon √©s a fegyverhez val√≥ jog megsz√ľntet√©s√©vel lehet megakad√°lyozni, hogy valahol a h√°tt√©rben ne lehessen t√°rsadalmi megmozdul√°sokat szervezni. C√©l a teljes felsz√°mol√°sa a sz√≥l√°sszabads√°gnak, a vil√°gba soha t√∂bbet jobboldali populizmus, akik √ļjb√≥l k√°oszba d√∂nthetn√©k a vil√°got".

Eml√©kezz√ľnk j√≥l, hogy a kommunizmus t√°ptalaja a szeg√©nys√©g, √©hs√©g √©s nyomur√ļs√°g.


Ha m√©gis maradn√°nak olyanok akik ez ellen m√©g mindig l√°zadn√°nak, nem sok v√°laszt√°si lehet√Ķs√©g√ľk marad, vagy chip-implant√°ci√≥, vagy √©hen halni, vagy egyszer√Ľen az √ļj strukt√ļr√°ba besorakozni.

A k√°oszb√≥l l√©tre j√∂n egy √ļj rend, v√©g√ľl is kinek j√≥ ez?

A nagyhatalmi elitnek, akik kez√ľkben tartj√°k a re√°l √©rt√©keket, tulajdonolj√°k az infrastrukt√ļr√°t, a gy√°rakat, kik√∂t√Ķket az √°sv√°nyi tartal√©kokat (hozz√° kell tenni, a mi megalkuv√≥ seg√≠ts√©g√ľnkkel...) csak rabszolg√°k kellenek.


Mi tal√°n m√°r nem is l√©tez√ľnk, mert ki fogj√°k a polg√°rh√°bor√ļt, az √°ltal√°nos k√°oszt haszn√°lni, hogy minden nem√Ľ ellenz√©ket felt√Ľn√©s n√©lk√ľl az √ļtb√≥l elt√°vol√≠thassanak. Ezzel v√©g√©rv√©nyesen v√©ge az emberis√©g j√∂v√Ķj√©nek. Sakk-matt. Ez a vil√°gelit legnagyobb h√ļz√°sa.


Ezt a v√©gzetet megakad√°lyozni csak is √ļgy lehets√©ges, hogy terv√ľket felfedj√ľk √©s nyilv√°noss√°gra hozzuk. Nem akarom a hazafiak tev√©kenys√©g√©t megnehez√≠teni a hatalomra jut√°sukban, de felt√©tlen nyitottnak kell lenni√ľk. A megl√©v√Ķ rendszer tarthatatlan √©s bed√Ķl. Term√©szetesen egy jelsz√≥: "Make America great again!" Lelkesed√©st el√Ķmozd√≠t√≥ jelsz√≥. Mint ha azt mondan√°nk, hogy Amerika √≠gy is √ļgy is megy a levesbe, de az√©rt v√°lasszatok meg. Mindezek ellen√©re Donald Trump, meg akarja tartani a hatalm√°t √©s val√≥ban √ļjra fel kell √©p√≠teni Amerik√°t. K√©nytelen nyilv√°nosan p√°rbesz√©det folytatni v√°laszt√≥ival, az orsz√°g lakoss√°g√°val. Nem √ļgy mint az angol brexit el√Ķk√©sz√≠t√Ķi, Nigel Farage, akik tudt√°k, hogy mire megy ki a j√°t√©k, s a nyakukat a hurokb√≥l kih√ļzva visszal√©ptek. Trump nem szabad, hogy sikertelen legyen. Ha egy folyamat akad√°lyok n√©lk√ľl haladhat, felmer√ľl a gyan√ļ, hogy a gener√°ci√≥kon kereszt√ľl tervezet hatalom megtervez√Ķi, egy csapd√°t √°ll√≠tottak sz√°munkra.

Arra kérek mindenkit, ne essen ebbe a csapdába!

Mi a teend√Ķ?

Felhagyni a fogyaszt√≥i gondolkod√°ssal, fel kell v√°llalni a felel√Ķss√©get, mert csakis rajtunk m√ļlik, hogy a dolgok hogyan alakulnak. A felvil√°gos√≠t√≥ munka elengedhetetlen, mindenki k√©sz√ľlj√∂n fel mind addig, am√≠g lehet√Ķs√©ge van erre.
Mert tal√°n csak akkor lesz lehet√Ķs√©g√ľnk a t√ļl√©l√©sre.
A lakoss√°g nagy t√∂bbs√©ge nem √©rti, hogy val√≥j√°ban mi t√∂rt√©nik, √©s nem √©rti, hogy √Ķ ezt m√©rt nem √©rti.

"A nagy hatalm√ļak felhagynak uradalmukkal, mihelyt az alattval√≥k felhagynak a l√°baik el√Ķtt val√≥ cs√ļszk√°l√°ssal." (Friedrich Schiller)

Utógondolat: 1

Neh√©z elk√©pzelni, hogy egy oly sikeres vezet√Ķi k√©szs√©gekkel rendelkez√Ķ √©p√≠t√©si v√°llalkoz√≥ √©s ingatlankeresked√Ķ Donald Trump-nak, nem lenn√©nek ismeretei City of Londonr√≥l. Vette a b√°tors√°got, hogy h√°bor√ļt ind√≠tson ellen√ľk, √∂ngyilkoss√°g vagy b√°tors√°g az emberis√©g megment√©se √©rdek√©ben? Mert ha figyelmesen megn√©zz√ľk az √ļj vil√°grend fel√©p√≠t√©s√©t, neki √©s a csal√°dj√°nak a fels√Ķ k√∂z√©p r√©tegben lenne lehet√Ķs√©ge a t√ļl√©l√©sre. Akkor vajon m√©rt csin√°lja?

Utógondolat: 2

A felel√Ķss√©g, na ez az! Ez a probl√©ma az √°ltal√°nos lakoss√°ggal, k√ľl√∂n√∂sen az √©tkez√©s ter√ľlet√©n, Az ember szinte megijed mikor egy gy√≥gyszert√°r mellett elmegy. Ennyi beteg embert sohasem l√°tott kor√°bban. Sajnos betegs√©gei t√∂bbnyire a t√°pl√°lkoz√°sra vezethet√Ķk vissza, mondotta orvos bar√°tom. Az "√©lelmiszerben" tal√°lhat√≥ (E) adal√©k anyagok √©s vegyi-permetez√©sek olyan k√°rokat okoznak a szervezetbe, melynek hat√°sait a mai napig neh√©z felm√©rni, de essz√ľk. Eg√©szs√©ges testben, eg√©szs√©ges szellem. Els√Ķ l√©p√©s a felel√Ķss√©g v√°llal√°sban:. v√°llalom a felel√Ķss√©get a szervezetemmel, a testemmel szemben. Majd k√∂vetkezik a csal√°dom, k√∂zvetlen k√∂rnyezetem, a t√°rsadalom, majd term√©szet √©s √≠gy tov√°bb…

/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#21 | Hegel - 2017.05.22. 14:57:08
Honnan van kalergi terve:http://der-stuerm...lemben.pdf Ha ott akkor m√°shol is bajt hoz...34-35 oldal.
#22 | Renegat - 2017.05.23. 23:30:07
A globalista "elit" ( RNB ) √°ltal l√©trehozott ISIS/Iszl√°m √Āllam v√°llalta a felel√Ķss√©get a tegnapi manchesteri Ariana Grande koncerten v√©grehajtott √∂ngyilkos mer√©nylet√©rt, ahol a mer√©nyl√Ķ 22 embert meg√∂lt √©s 59-et megsebes√≠tett.Becsl√©sek szerint az 1,7 milli√≥ muszlim bev√°ndorl√≥kb√≥l legal√°bb 3500 akt√≠v iszl√°m terrorista √©l az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban.Azonban nincs kiz√°rva a mer√©nylet id√Ķz√≠t√©se az elit belpolitikai harcai miatt, ahol nem riadnak vissza a brut√°lis hamis z√°szl√≥s eszk√∂z√∂kt√Ķl sem.A t√∂meget b√°rmilyen eszk√∂zzel kord√°ban kell tartani √©s befoly√°sol√°suk hat√°s√°t n√∂velni kell... -mondja a haza√°rul√≥ globalista elit.Magyar √©s k√ľlf√∂ldi politikusok is megd√∂bbentek √©s r√©szv√©t√ľket fejezt√©k ki, melynek √Ķszintes√©g√©ben azonban er√Ķs k√©telyek mer√ľlnek fel.

http://www.shtfpl...g_05232017

http://www.expres...IS-twitter

https://www.sott....Suspicious

http://www.global...ng/5591615

http://www.demokr...mizalodasa

http://magyaridok...n-1541617/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum