Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Halálsoron
HalálsoronKözponti Nyomozó Főügyészség
1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 38.
Tárgy: Feljelentés
Dátum: 2017.05.23.

Alulírott Borbély József (6000 Kecskemét, Tavaszmező utca 18.)

feljelentés

-t teszek az összes parlamenti képviselővel és az érintett közjegyzőkkel, járásbírókkal, bírósági titkárokkal, illetve a fellebbezések elbírásában érintett törvényszéki bírókkal szemben, bűnszervezetben folytatólagosan sorozat gyilkosság "Magyar Állam" nevében történő elkövetése miatt az alábbi tényállás alapján:

Magyarok százezrével a halálsoron (a halálsor Amerikában az, ha valakit halálra ítélnek és vár a kivégzésének az időpontjára, amit nem tud, hogy mikor érkezik el, persze ők túlnyomó részt elkövették azt, amivel megvádolták őket)
Mi nem követtünk el semmit, mégis harminc évvel a "rendszerváltás" után ezrével születnek naponta a halálos ítéletek a száz járásbíróságon, a polgári bírók és a bírósági titkárok, illetve az összes magyarországi közjegyző által - akik a fizetési meghagyásokat bocsájtják ki -, az önálló bírósági végrehajtók pedig a hóhéraink, akik szintén a magyarországi népirtás szereplői közé tartoznak.
Az egészért a "rendszerváltás" utáni törvényhozók az elsődleges felelősök, mivel ők hozták a végrehajtási eljárásról szóló törvényt, illetve ők tartják fent hatályában, jóllehet, hogy a jogalkalmazóknak, még a bunkó végrehajtóknak is észlelniük kellene, illetve kellett volna, hogy a végrehajtási törvény az Alaptörvénybe ütközik, mivel a végrehajtási törvény nem tartalmazza azokat a garanciális elemeket amelyek biztosítanák, hogy az Alaptörvényben rögzített emberi, és az élethez fűződő jogaink ne sérüljenek. Ezt az ütközést a több ezer jogalkalmazónak a végrehajtási törvény "megalkotása", 1994 óta nem sikerült észlelni (pusztán egy dolgot kiemelve, hogy a végrehajtási eljárásban a végrehajtás alól mentes jövedelem a 28.500,- Ft, a Policy Agenda által számított létminimum összege pedig több mint 80.000,- Ft, a KSH adataiból számítottan (persze a 80.000,- Ft csak akkor elég az életbe maradásra, ha a hóhér nem lakoltatta ki az illetőt az otthonából, mert ebbe az albérleti díj nem került kalkulálásra)).
A fentiekből az következik, hogy akinek az önálló bírósági végrehajtó a levonásokat úgy eszközöli, hogy nem marad meg havi 80.000,- Ft -ja, az hamarább fog meghalni, mint egyébként egy normális életvitelnél élhetne, azaz úgy kerül a halálsorra, úgy hozták meg a halálos ítéletét polgári ügyben eljárva a közjegyzők, bírósági titkárok, és polgári járásbírók, hogy semmi Btk. -ba ütközőt nem követtek el(?). Ezek a szerencsétlen embereknek, pusztán annyi a "bűnük", hogy nem verték még idejében agyon lapáttal ezt a sok hazaáruló féreg hivatali eljárót.
Az Orosházi Járásbíróságon már a fentieket egy tárgyaláson jegyzőkönyvbe mondtam, megvádolva az eljáró bírót is, mely jegyzőkönyvet amint megérkezik közzé teszünk.
A fentiek, illetve a létminimum kifejezés nem csak játék a szavakkal, hanem a véresnek ugyan elsőre nem tűnő, nem feltétlenül lassú halál, mivel az utcára kikerülő kilakoltatott férfiak átlagban három hónapon, a nők kettő héten belül haláloznak el.
A volt "devizahitelesek" árfolyamgátjának megszűnése miatt, hamarosan újabb százezrek veszítenék el az otthonaikat, ezért még a mai napon megtesszük a feljelentést a hordával szemben melyet szintén közzéteszünk.
A fentiekkel az összes parlamenti képviselő tisztában van, mégsem tesznek semmit, csak lopnak tovább pártállásra tekintet nélkül.
Indítványozom, hogy a Végrehajtási törvényt helyezzék hatályom kívül, vagy függesszék fel az alkalmazását.
Ügyész érted ugye? Ha valami nem világos hívjál a 70/6000134-es számon.


Kelt: Kecskeméten, 2017. május 23.

/Borbély József/


  Hozzászólások
#11 | Hegel - 2017.06.02. 19:18:32
Naiv állitólag Ovék a Trianoni napot eleliminálják nem tartják államilag meg nagy a hallgatás róla. Tán nem mer a politika belemenni várják hogy a jónép csináljon valamit....remélem nem polgárháborút akarnak ezzel kiszekirozni mert az nyilvánvaló hogy a területeket nem lehet öldökléssel visszaszerezni már mert túl sok idő telt el...túl sok más nemzetiség telepedett telepeitették le a területeinkre. 1 lehet végülis középeurópa lezárná a határait nyugat arab társaság elől és itt igy is nyitott határok vannak. Ezt ügye meglehet érteni mert 1 nem sikerült a cigánygyilkosságokkal 2 nem sikerült 2006 ban hát most ezzel próbálkoznak mert a migrik elől is zártunk! Közben Orbánék feladata lenne hamár 2/3 hogy amit kifizettettek MO van hadisarcot szépen tolják csak vissza! És állitsák le a jóvátételi kifizetéseket is amit a holoért folyton lenyúlnak, mert azt is nyugat inditotta és hajtotta végre!
Vigyázni kell okosan belenyúlni ebbe a darázsfészekbe mert ez az de benne lehet a jövönk IS!
#12 | Hegel - 2017.06.02. 19:23:47
Különben olvashatatlanul van feltéve vagy olyan kicsi hogy nem látni vagy olyan nagy hogy megint nem látni...aki feltette????tsókóltatom....nem Naiv mert rámentem az apostoli oldalra ott se másként van....most mi a cél???ja lássuk nelássuk nalássuk???
Borbély volt ez az ügyi?

Na kikotortam itt hallgatható:
http://apostolima...admore=117 I.rész
http://apostolima...admore=119 II.rész.

Háát??? lehet § jo de nem mögötte katonaság hatalmi bázis tehát ha most ez is meg Botkáék is nekiállanak Orbánék ellen(tudjátok nem vagyok fidesznyik ) de...akkor könnyen vérbe polgárháborúba borulhat az ország sorosék nagy gyönyörére és telepakolhatnak afrikaiakkal is ráadásúl leteriteni bennünket!

Nem igazán jó időpontot választottak véletlenül vagy direkt!
Mert senkiben nem bizom..az a szakállas faxi valamilyen János nőgyógyász ha jól tudom a nemzeti Tv ben szokotta nyomni a rizsát....Ő árulja havi 200.000ért a kromoszómáűk papucsára a öregtelenitő bogyókat....

Dr Gaudi is a Trianoni szerződés hiteltelenségéről : https://kuruc.inf...34/173488/

Namost én igencsak kételyeimnek adok hangot annak hogyan is lehet ezt kivitelezni...Farkas maga mondja a románok Budapestig a szlovákok szintén majd eddig vonultak be zabrálni...nincs katonaság a rendörség a jelen kormánynak a szolgálatában. Tehát én kétlem hogy ez sima ügy lesz.

Sőt nyugati migránsbetelepitéshez egy polgárháborús helyzet pont megfelelő lenne.... közben valamilyen gyakorlat miatt konvolyok jönnek az országutakon https://kuruc.inf...

lesz itt ösztöl balhé már szervezik: http://utcaembere...lalna.html Jó lesz ha megusszúk....
Túl sok probléma egyidőben pont ugy ahogy sziriában vagy ukrajnában.
migráció NGO +merkelék brüsszellel
sorosék szervezése kerités ellen
botkáék szervezkedése a kormánybukira
Trianon és hatálytalanitása...ha ezt csak kártéritésre és a kifizetett hadisarc visszatéritésére akarják még elmegy de a területekre nem fog sikerülni egyenlőre sehogy.

Egyenként is nagy falat nemhogy igy többoldalról való tüzértüznél.

Pont olyan mint sziriában mindenki mindenkire lő...nah soros érleli a majdant ide.

Nicsak mit találtam Cigar irta a PI oldalon:" 24#15 cigar-no - 2017. április 27. 05:19:33
A NAV és az érvénytelen Alaptörvény videóval nincs gondom, de....szóval Imre lehet forog az ágyában, ugyanis emögött az alkotmányozó csapat mögött Geri T. áll."

Geri Tibor ha jól emlékezem valami katonatiszt...nade ennyit ad ki róla közben a net....valaki valamit???ki ez a muksó?
https://igazsagna...or-irasai/
#13 | Hegel - 2017.06.03. 00:26:28
1:1 benigy van, nekem még ez az orosz usa opp is gyanus mint a Hitler és Sztálin pénzelése egyszerre! Mert valahogy ez az egymásra ugatás???

#148 bivaly
- 2017. május 20. 07:02:20
Pubik !

Eddig is a titkosszolgálatok intézték a kábítószer termesztését, és előállítását. Szállítása katonai titkos akciókon belül. Minden hivatalos ! Aki úgy gondolja, hogy jó ember, meg rossz ember van csak, az hülye. És ezeknek a tömegeknek el lehet magyarázni, hogy nem tudnak mit tenni a kábítószer ellen, a szervkereskedelem ellen, a csempészet ellen, meg a hétköznapi maffiák bűnözése ellen, ide számítva a jelenlegi "migráns válságot" is. Ez a világ nagy titkosszolgálatainak tudta, és segítsége nélkül teljesen, és abszolút lehetetlen volna. Ide jönnek be a képbe a "civil szervezetek", meg a "jótékonysági szervezetek", lásd, Orvosok Határok Nélkül. Finoman is, csak a büdös, tetves *aha* anyját ezeknek a "mély empátiával rendelkező, és önzetlenül segítő" egyedeknek !
Utóiratként amnéziásoknak, mint ha lett volna erre felé is valami olajszőkítés, meg egyéb csínytevés is !? Aztán a szerencsétlen lakosság viszi a balhét anyagilag, és nem tud, nem lehet védekezni ellene. Hány szarházi politikus ígérte hatalomra kerülése előtt, hogy a túloldali politikus szarházikat elszámoltatja a viselt dolgaiért ? Megint csak nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy az ember ne lássa már évek óta, hogy ezeket egy tréner készíti fel, de egymás ellen.
Frown
#14 | odon0803 - 2017.06.04. 00:06:28
Kötél, géppuska, golyóálló mellény, kézigránát, bajonett, AK-47. Csak puszta felsorolása bizonyos fegyverknek és eszközöknek. Semmi összefüggés nincs a felsorolás és a között, hogy a fidesz beszart.
Mellesleg a migránsok ünnepélyes fogadására is alkalmasak. Itt nem lesz kalifátus. Azt hiszem mindenki kezdi látni, amit már sokkal korábban írtam. Irány Kelet!
Elég volt a 107 nemű, köcsög, drogos, wilkommen-kulturt erőltető, Európát pusztító EU-ból. És a hazaszeretet színfala mögé bújó tolvajbandából. Ja. A Google alig akart beengedni. Tízszer kiírták, hogy nem biztonságos a bejelntkezés mert pl. 19 cooki figyel, + nézik a kamerát, hallgatják a mikrofont, stb.
#15 | Hegel - 2017.06.04. 01:53:29
Nem tudtak megegyezni abban, hogy a jelenlegi pénzuralmi rend csillagászati hozama felett ki rendelkezzék - http://vilaghelyz...iracy.html
David rokiferi és brezinski halála megbuggyantotta őket...de mirefel tartják magukat felsőbbrendünek???


Jah nálam is sokszor figyelmeztetés jön hogy nem biztonságos oldal..bezzeg a b..zi oldalak biztonságosak nekik...gondolom mert nem mászkálok arrafelé....még normális nyanya vagyok!Grin
#16 | odon0803 - 2017.06.05. 10:17:28
#17 | Hegel - 2017.06.05. 16:43:16
https://www.youtu...&t=15s

[url] https://www.youtu...mp;t=1822s[/url]

Nah ahogy ezt nézem és olvasom a feliratot olyan gondolataim vannak hogy nem e ezzel a eszközzel valahogy irányitják ezeket a terrorista dolgokat mert a politikusok igen megengedőek a jelek szerint vagy tán ők is már tudatilag irányitottak a illu szándékai szerint még a hatlom és pénz eltekintése mellett is....az hogy többet engedhetnek meg maguknak szintén ehhez a tudati zsaroláshoz tartozik...hiszen azért az ember könnyen rávehető olyasmire amire nagyon vágyik csak fel kell kelteni a vágyat benne....(pénz gazdagság hatalom ÉN vagyok a császár faxán a csokréta mindenki más egy fonnyadt másni) Szó szerint mert ez a csokréta hamar hervad választásoknál és jön ujjabb agyalt kliens.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum