NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Hal√°lsoron
Hal√°lsoronK√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g
1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 38.
Tárgy: Feljelentés
D√°tum: 2017.05.23.

Alul√≠rott Borb√©ly J√≥zsef (6000 Kecskem√©t, Tavaszmez√Ķ utca 18.)

feljelentés

-t teszek az √∂sszes parlamenti k√©pvisel√Ķvel √©s az √©rintett k√∂zjegyz√Ķkkel, j√°r√°sb√≠r√≥kkal, b√≠r√≥s√°gi titk√°rokkal, illetve a fellebbez√©sek elb√≠r√°s√°ban √©rintett t√∂rv√©nysz√©ki b√≠r√≥kkal szemben, b√Ľnszervezetben folytat√≥lagosan sorozat gyilkoss√°g "Magyar √Āllam" nev√©ben t√∂rt√©n√Ķ elk√∂vet√©se miatt az al√°bbi t√©ny√°ll√°s alapj√°n:

Magyarok sz√°zezr√©vel a hal√°lsoron (a hal√°lsor Amerik√°ban az, ha valakit hal√°lra √≠t√©lnek √©s v√°r a kiv√©gz√©s√©nek az id√Ķpontj√°ra, amit nem tud, hogy mikor √©rkezik el, persze √Ķk t√ļlnyom√≥ r√©szt elk√∂vett√©k azt, amivel megv√°dolt√°k √Ķket)
Mi nem k√∂vett√ľnk el semmit, m√©gis harminc √©vvel a "rendszerv√°lt√°s" ut√°n ezr√©vel sz√ľletnek naponta a hal√°los √≠t√©letek a sz√°z j√°r√°sb√≠r√≥s√°gon, a polg√°ri b√≠r√≥k √©s a b√≠r√≥s√°gi titk√°rok, illetve az √∂sszes magyarorsz√°gi k√∂zjegyz√Ķ √°ltal - akik a fizet√©si meghagy√°sokat bocs√°jtj√°k ki -, az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥k pedig a h√≥h√©raink, akik szint√©n a magyarorsz√°gi n√©pirt√°s szerepl√Ķi k√∂z√© tartoznak.
Az eg√©sz√©rt a "rendszerv√°lt√°s" ut√°ni t√∂rv√©nyhoz√≥k az els√Ķdleges felel√Ķs√∂k, mivel √Ķk hozt√°k a v√©grehajt√°si elj√°r√°sr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyt, illetve √Ķk tartj√°k fent hat√°ly√°ban, j√≥llehet, hogy a jogalkalmaz√≥knak, m√©g a bunk√≥ v√©grehajt√≥knak is √©szlelni√ľk kellene, illetve kellett volna, hogy a v√©grehajt√°si t√∂rv√©ny az Alapt√∂rv√©nybe √ľtk√∂zik, mivel a v√©grehajt√°si t√∂rv√©ny nem tartalmazza azokat a garanci√°lis elemeket amelyek biztos√≠tan√°k, hogy az Alapt√∂rv√©nyben r√∂gz√≠tett emberi, √©s az √©lethez f√Ľz√Ķd√Ķ jogaink ne s√©r√ľljenek. Ezt az √ľtk√∂z√©st a t√∂bb ezer jogalkalmaz√≥nak a v√©grehajt√°si t√∂rv√©ny "megalkot√°sa", 1994 √≥ta nem siker√ľlt √©szlelni (puszt√°n egy dolgot kiemelve, hogy a v√©grehajt√°si elj√°r√°sban a v√©grehajt√°s al√≥l mentes j√∂vedelem a 28.500,- Ft, a Policy Agenda √°ltal sz√°m√≠tott l√©tminimum √∂sszege pedig t√∂bb mint 80.000,- Ft, a KSH adataib√≥l sz√°m√≠tottan (persze a 80.000,- Ft csak akkor el√©g az √©letbe marad√°sra, ha a h√≥h√©r nem lakoltatta ki az illet√Ķt az otthon√°b√≥l, mert ebbe az alb√©rleti d√≠j nem ker√ľlt kalkul√°l√°sra)).
A fentiekb√Ķl az k√∂vetkezik, hogy akinek az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ a levon√°sokat √ļgy eszk√∂z√∂li, hogy nem marad meg havi 80.000,- Ft -ja, az hamar√°bb fog meghalni, mint egy√©bk√©nt egy norm√°lis √©letviteln√©l √©lhetne, azaz √ļgy ker√ľl a hal√°lsorra, √ļgy hozt√°k meg a hal√°los √≠t√©let√©t polg√°ri √ľgyben elj√°rva a k√∂zjegyz√Ķk, b√≠r√≥s√°gi titk√°rok, √©s polg√°ri j√°r√°sb√≠r√≥k, hogy semmi Btk. -ba √ľtk√∂z√Ķt nem k√∂vettek el(?). Ezek a szerencs√©tlen embereknek, puszt√°n annyi a "b√Ľn√ľk", hogy nem vert√©k m√©g idej√©ben agyon lap√°ttal ezt a sok haza√°rul√≥ f√©reg hivatali elj√°r√≥t.
Az Orosh√°zi J√°r√°sb√≠r√≥s√°gon m√°r a fentieket egy t√°rgyal√°son jegyz√Ķk√∂nyvbe mondtam, megv√°dolva az elj√°r√≥ b√≠r√≥t is, mely jegyz√Ķk√∂nyvet amint meg√©rkezik k√∂zz√© tesz√ľnk.
A fentiek, illetve a l√©tminimum kifejez√©s nem csak j√°t√©k a szavakkal, hanem a v√©resnek ugyan els√Ķre nem t√Ľn√Ķ, nem felt√©tlen√ľl lass√ļ hal√°l, mivel az utc√°ra kiker√ľl√Ķ kilakoltatott f√©rfiak √°tlagban h√°rom h√≥napon, a n√Ķk kett√Ķ h√©ten bel√ľl hal√°loznak el.
A volt "devizahitelesek" √°rfolyamg√°tj√°nak megsz√Ľn√©se miatt, hamarosan √ļjabb sz√°zezrek vesz√≠ten√©k el az otthonaikat, ez√©rt m√©g a mai napon megtessz√ľk a feljelent√©st a hord√°val szemben melyet szint√©n k√∂zz√©tesz√ľnk.
A fentiekkel az √∂sszes parlamenti k√©pvisel√Ķ tiszt√°ban van, m√©gsem tesznek semmit, csak lopnak tov√°bb p√°rt√°ll√°sra tekintet n√©lk√ľl.
Ind√≠tv√°nyozom, hogy a V√©grehajt√°si t√∂rv√©nyt helyezz√©k hat√°lyom k√≠v√ľl, vagy f√ľggessz√©k fel az alkalmaz√°s√°t.
Ügyész érted ugye? Ha valami nem világos hívjál a 70/6000134-es számon.


Kelt: Kecskeméten, 2017. május 23.

/Borbély József/


  HozzŠszůlŠsok
#11 | Hegel - 2017.06.02. 19:18:32
Naiv √°llit√≥lag Ov√©k a Trianoni napot elelimin√°lj√°k nem tartj√°k √°llamilag meg nagy a hallgat√°s r√≥la. T√°n nem mer a politika belemenni v√°rj√°k hogy a j√≥n√©p csin√°ljon valamit....rem√©lem nem polg√°rh√°bor√ļt akarnak ezzel kiszekirozni mert az nyilv√°nval√≥ hogy a ter√ľleteket nem lehet √∂ld√∂kl√©ssel visszaszerezni m√°r mert t√ļl sok id√Ķ telt el...t√ļl sok m√°s nemzetis√©g telepedett telepeitett√©k le a ter√ľleteinkre. 1 lehet v√©g√ľlis k√∂z√©peur√≥pa lez√°rn√° a hat√°rait nyugat arab t√°rsas√°g el√Ķl √©s itt igy is nyitott hat√°rok vannak. Ezt √ľgye meglehet √©rteni mert 1 nem siker√ľlt a cig√°nygyilkoss√°gokkal 2 nem siker√ľlt 2006 ban h√°t most ezzel pr√≥b√°lkoznak mert a migrik el√Ķl is z√°rtunk! K√∂zben Orb√°n√©k feladata lenne ham√°r 2/3 hogy amit kifizettettek MO van hadisarcot sz√©pen tolj√°k csak vissza! √Čs √°llits√°k le a j√≥v√°t√©teli kifizet√©seket is amit a holo√©rt folyton leny√ļlnak, mert azt is nyugat inditotta √©s hajtotta v√©gre!
Vigy√°zni kell okosan beleny√ļlni ebbe a dar√°zsf√©szekbe mert ez az de benne lehet a j√∂v√∂nk IS!
#12 | Hegel - 2017.06.02. 19:23:47
K√ľl√∂nben olvashatatlanul van felt√©ve vagy olyan kicsi hogy nem l√°tni vagy olyan nagy hogy megint nem l√°tni...aki feltette????ts√≥k√≥ltatom....nem Naiv mert r√°mentem az apostoli oldalra ott se m√°sk√©nt van....most mi a c√©l???ja l√°ssuk nel√°ssuk nal√°ssuk???
Borb√©ly volt ez az √ľgyi?

Na kikotortam itt hallgatható:
http://apostolima...admore=117 I.rész
http://apostolima...admore=119 II.rész.

H√°√°t??? lehet ¬ß jo de nem m√∂g√∂tte katonas√°g hatalmi b√°zis teh√°t ha most ez is meg Botk√°√©k is neki√°llanak Orb√°n√©k ellen(tudj√°tok nem vagyok fidesznyik ) de...akkor k√∂nnyen v√©rbe polg√°rh√°bor√ļba borulhat az orsz√°g soros√©k nagy gy√∂ny√∂r√©re √©s telepakolhatnak afrikaiakkal is r√°ad√°s√ļl leteriteni benn√ľnket!

Nem igaz√°n j√≥ id√Ķpontot v√°lasztottak v√©letlen√ľl vagy direkt!
Mert senkiben nem bizom..az a szak√°llas faxi valamilyen J√°nos n√Ķgy√≥gy√°sz ha j√≥l tudom a nemzeti Tv ben szokotta nyomni a rizs√°t....√ē √°rulja havi 200.000√©rt a kromosz√≥m√°√Ľk papucs√°ra a √∂regtelenit√Ķ bogy√≥kat....

Dr Gaudi is a Trianoni szerz√Ķd√©s hiteltelens√©g√©r√Ķl : https://kuruc.inf...34/173488/

Namost √©n igencsak k√©telyeimnek adok hangot annak hogyan is lehet ezt kivitelezni...Farkas maga mondja a rom√°nok Budapestig a szlov√°kok szint√©n majd eddig vonultak be zabr√°lni...nincs katonas√°g a rend√∂rs√©g a jelen korm√°nynak a szolg√°lat√°ban. Teh√°t √©n k√©tlem hogy ez sima √ľgy lesz.

S√Ķt nyugati migr√°nsbetelepit√©shez egy polg√°rh√°bor√ļs helyzet pont megfelel√Ķ lenne.... k√∂zben valamilyen gyakorlat miatt konvolyok j√∂nnek az orsz√°gutakon https://kuruc.inf...

lesz itt √∂szt√∂l balh√© m√°r szervezik: http://utcaembere...lalna.html J√≥ lesz ha megussz√ļk....
T√ļl sok probl√©ma egyid√Ķben pont ugy ahogy sziri√°ban vagy ukrajn√°ban.
migr√°ci√≥ NGO +merkel√©k br√ľsszellel
sorosék szervezése kerités ellen
botkáék szervezkedése a kormánybukira
Trianon √©s hat√°lytalanit√°sa...ha ezt csak k√°rt√©rit√©sre √©s a kifizetett hadisarc visszat√©rit√©s√©re akarj√°k m√©g elmegy de a ter√ľletekre nem fog siker√ľlni egyenl√Ķre sehogy.

Egyenk√©nt is nagy falat nemhogy igy t√∂bboldalr√≥l val√≥ t√ľz√©rt√ľzn√©l.

Pont olyan mint sziri√°ban mindenki mindenkire l√Ķ...nah soros √©rleli a majdant ide.

Nicsak mit tal√°ltam Cigar irta a PI oldalon:" 24#15 cigar-no - 2017. √°prilis 27. 05:19:33
A NAV és az érvénytelen Alaptörvény videóval nincs gondom, de....szóval Imre lehet forog az ágyában, ugyanis emögött az alkotmányozó csapat mögött Geri T. áll."

Geri Tibor ha jól emlékezem valami katonatiszt...nade ennyit ad ki róla közben a net....valaki valamit???ki ez a muksó?
https://igazsagna...or-irasai/
#13 | Hegel - 2017.06.03. 00:26:28
1:1 benigy van, nekem még ez az orosz usa opp is gyanus mint a Hitler és Sztálin pénzelése egyszerre! Mert valahogy ez az egymásra ugatás???

#148 bivaly
- 2017. m√°jus 20. 07:02:20
Pubik !

Eddig is a titkosszolg√°latok int√©zt√©k a k√°b√≠t√≥szer termeszt√©s√©t, √©s el√Ķ√°ll√≠t√°s√°t. Sz√°ll√≠t√°sa katonai titkos akci√≥kon bel√ľl. Minden hivatalos ! Aki √ļgy gondolja, hogy j√≥ ember, meg rossz ember van csak, az h√ľlye. √Čs ezeknek a t√∂megeknek el lehet magyar√°zni, hogy nem tudnak mit tenni a k√°b√≠t√≥szer ellen, a szervkereskedelem ellen, a csemp√©szet ellen, meg a h√©tk√∂znapi maffi√°k b√Ľn√∂z√©se ellen, ide sz√°m√≠tva a jelenlegi "migr√°ns v√°ls√°got" is. Ez a vil√°g nagy titkosszolg√°latainak tudta, √©s seg√≠ts√©ge n√©lk√ľl teljesen, √©s abszol√ļt lehetetlen volna. Ide j√∂nnek be a k√©pbe a "civil szervezetek", meg a "j√≥t√©konys√°gi szervezetek", l√°sd, Orvosok Hat√°rok N√©lk√ľl. Finoman is, csak a b√ľd√∂s, tetves *aha* anyj√°t ezeknek a "m√©ly emp√°ti√°val rendelkez√Ķ, √©s √∂nzetlen√ľl seg√≠t√Ķ" egyedeknek !
Ut√≥iratk√©nt amn√©zi√°soknak, mint ha lett volna erre fel√© is valami olajsz√Ķk√≠t√©s, meg egy√©b cs√≠nytev√©s is !? Azt√°n a szerencs√©tlen lakoss√°g viszi a balh√©t anyagilag, √©s nem tud, nem lehet v√©dekezni ellene. H√°ny szarh√°zi politikus √≠g√©rte hatalomra ker√ľl√©se el√Ķtt, hogy a t√ļloldali politikus szarh√°zikat elsz√°moltatja a viselt dolgai√©rt ? Megint csak nagyon h√ľly√©nek kell lenni ahhoz, hogy az ember ne l√°ssa m√°r √©vek √≥ta, hogy ezeket egy tr√©ner k√©sz√≠ti fel, de egym√°s ellen.
Frown
#14 | odon0803 - 2017.06.04. 00:06:28
K√∂t√©l, g√©ppuska, goly√≥√°ll√≥ mell√©ny, k√©zigr√°n√°t, bajonett, AK-47. Csak puszta felsorol√°sa bizonyos fegyverknek √©s eszk√∂z√∂knek. Semmi √∂sszef√ľgg√©s nincs a felsorol√°s √©s a k√∂z√∂tt, hogy a fidesz beszart.
Mellesleg a migr√°nsok √ľnnep√©lyes fogad√°s√°ra is alkalmasak. Itt nem lesz kalif√°tus. Azt hiszem mindenki kezdi l√°tni, amit m√°r sokkal kor√°bban √≠rtam. Ir√°ny Kelet!
El√©g volt a 107 nem√Ľ, k√∂cs√∂g, drogos, wilkommen-kulturt er√Ķltet√Ķ, Eur√≥p√°t puszt√≠t√≥ EU-b√≥l. √Čs a hazaszeretet sz√≠nfala m√∂g√© b√ļj√≥ tolvajband√°b√≥l. Ja. A Google alig akart beengedni. T√≠zszer ki√≠rt√°k, hogy nem biztons√°gos a bejelntkez√©s mert pl. 19 cooki figyel, + n√©zik a kamer√°t, hallgatj√°k a mikrofont, stb.
#15 | Hegel - 2017.06.04. 01:53:29
Nem tudtak megegyezni abban, hogy a jelenlegi pénzuralmi rend csillagászati hozama felett ki rendelkezzék - http://vilaghelyz...iracy.html
David rokiferi √©s brezinski hal√°la megbuggyantotta √Ķket...de mirefel tartj√°k magukat fels√Ķbbrend√ľnek???


Jah nálam is sokszor figyelmeztetés jön hogy nem biztonságos oldal..bezzeg a b..zi oldalak biztonságosak nekik...gondolom mert nem mászkálok arrafelé....még normális nyanya vagyok!Grin
#16 | odon0803 - 2017.06.05. 10:17:28
#17 | Hegel - 2017.06.05. 16:43:16
https://www.youtu...&t=15s

[url] https://www.youtu...mp;t=1822s[/url]

Nah ahogy ezt n√©zem √©s olvasom a feliratot olyan gondolataim vannak hogy nem e ezzel a eszk√∂zzel valahogy ir√°nyitj√°k ezeket a terrorista dolgokat mert a politikusok igen megenged√Ķek a jelek szerint vagy t√°n √Ķk is m√°r tudatilag ir√°nyitottak a illu sz√°nd√©kai szerint m√©g a hatlom √©s p√©nz eltekint√©se mellett is....az hogy t√∂bbet engedhetnek meg maguknak szint√©n ehhez a tudati zsarol√°shoz tartozik...hiszen az√©rt az ember k√∂nnyen r√°vehet√Ķ olyasmire amire nagyon v√°gyik csak fel kell kelteni a v√°gyat benne....(p√©nz gazdags√°g hatalom √ČN vagyok a cs√°sz√°r fax√°n a csokr√©ta mindenki m√°s egy fonnyadt m√°sni) Sz√≥ szerint mert ez a csokr√©ta hamar hervad v√°laszt√°sokn√°l √©s j√∂n ujjabb agyalt kliens.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum