Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A világ egy hatalmas kupleráj és mi vagyunk a kurvák ebben a beteg rendszerben!
A világ egy hatalmas kupleráj és mi vagyunk a kurvák ebben a beteg rendszerben!Hogy miért? Igyekszem a kiváltó okokat röviden összefoglalni. Mert ugye, ok nélkül nincs okozat! Ma már az államok sajnos nem bocsájtanak ki saját fizető eszközt, hanem a privát kézben tartott központi bankoktól kölcsönöznek, melyre kamatot és kamatos kamatot fizetnek. A kamatok fizetése –és nem a törlesztése a tényleges hitelnek, mert akkor az államok adósság mentessé válnának és ezzel visszaszereznék a függetlenségüket- a mindenkori kormány kénytelen adókat és egy más kirótt illeték révén a lakosságtól behajtani.

Valóban, ha egyik vagy másik rázza a fejét, akkor a tanulmányai során valamit átugrott vagy nem figyelt oda, vagy nem tanították meg. Ez az oka, hogy jövedelmi adót és egyéb más adózási formákat illetékeket, pld. Regisztrációs adót az autóra és stb. fizetnünk kell.
A régi államadóságokat újabb hitelekkel törlesztjük. A következménye, hogy a kamat fizetésnek az összege mindig magasabb lesz ezzel szemben természetesen a adók nagysága automatikusan növekszik.
Egy szép napon majd csak következik a nyugdíjak megcsapolása, csökkentése, - a kormány már ezt előre látásból elzálogosította. Ha majd a kamatot és a kamatos kamatot nem leszünk képesek fizetni, semmi máshoz nem vezet, mint az államcsődhöz. Ezt a fajta államcsődöt egyesek ismerik vagy emlékeznek rá a 2015 év első felében pont Görögországot érte el, mikor a görög polgárok a maffia-trojka (IMF, EU és az EKB) az országukra kivetett embertelen takarékossági politikát nem voltak hajlandóak tovább eltűrni, és nem akartak továbbra a nagy hatalmú pénzhatalom alattvalói lenni. Következményei, a nagyfokú privatizálás, bagóért, kis pénzért a néptulajdonban lévő objektumokat, kikötőket, reptereket stb. elkótyavetyélték, mely magával hozza automatikusan az elszegényedést. Egy klasszikus módszer az alulról felfelé történő elosztásnak.
Ma már rafináltan végzik a fizetőeszköz kibocsájtását, mely a gyakorlatban csak könyvelés kérdése, és amely elektronikus úton jön létre. Vagyis a semmiből pénzt, fizetőeszközt hoznak létre, - egy igen dörzsölt adós rendszer - ezzel a parazita háttérhatalom igyekszik a föld lakosságát alattvalóikká, rabszolgákká kényszeríteni.
A Dr. Juhász István által összeállítót adózási történelem című művében, sajnos, a különféle adók százalékos nagysága nem lelhető fel, talán valahol megtalálható, kérlek, segítsetek benne, így kénytelen vagyok az európai állam adatait ismertetni, ami talán elegendő az összehasonlításhoz.


A császári német birodalomban forgalomban lévő fizetőeszköz részben arany fedezettel került kiadásra. A jövedelemadó maximális nagysága 4% de ez is 100.000 márka felett, ami annak idején hatalmas jövedelemnek számított. A dolgozók és alkalmazottak nem fizettek jövedelemadót! A császári birodalom gazdaságilag virágzott, messzemenőkig független a nemzetközi fináncrendszertől, mely pozitívan, példamutatóan hatott más országokra. Volt is számtalan utánzója nem csak az európai zónákban.
A nagyhatalmú pénzügyi körök és mások részéről, a két világháborúval sikerült hatékonyan az alkalmazását megszüntetni. Nem véletlen, hogy 1913-ban, tehát az első világháború kitörése előtt, létrehozták az amerikai jegybankot, (Federal Reserve) ami arra a kamatos adósságra épül, amelyet ma is ismerünk. Még ugyanabban az évben "véletlenül" egy alkotmány-módosítást fogadott el az amerikai kongresszus, amelyben bevezették a mindenre kiterjedő jövedelemadót.
Végül is hazánkban, az NSZK-ban hasonló helyzet uralkodik, mint az USA-ban. Amerikát már korábban az 1871 es évben, a 41. USA-Kongresszus, Washington D.C. az egyesült államok kormánya, az országot egy vállalkozói formává változtatta, tehát egy cég, egy vállalkozás!

A bankok azt a feltételt követelték, hogy a gyengélkedő államoknak pénzt kölcsönözhessenek. Ezzel a szerződéssel minden egyes amerikai állam polgárai tudtával vagy tudtuk nélkül kvázi - alkalmazottjai lettek a "Corporation-nak". A cégnek, (UNITED STATES CODE, Title 28, § 3002 (15) (A) (B) (C): (15) „United States“ means – (A) a Federal corporation; (B) an agency, department, commission, board, or other entity of the United States; or (C) an instrumentality of the United States.) lett a neve.
Ha valaki arra gondol, hogy Oroszország ettől a szcenáriótól független, igen csak nagyot téved. Az orosz központi bank tagja a nemzetközi kiegyenlítési fizetések bankjának röviden (BIZ-nek) ami „a világ központi bankjainak az "anyja". Ez annyit jelent, hogy a Rubel US-dollárral fedezett, s ezzel a rabszolga pénzrendszer szoros tagja. A BIZ központi tanács képviselői többek között JPMorgan, Rothschild, Goldmann Sachs, a kínai központi bank, a nemzetközi valuta alap IMF, valamint az amerikai FED.
A háttérben Oroszország ma már lépéseket tett a központi bankjának az államosítására mellyel megválna a nyugati fizetési rendszertől. De mégis, hogyan került privát kézbe az orosz központi bank? (A szovjet időkben is! Ha a szocik és a kommunisták nem tudnák!)


A cári idők egyetlen központi bankja 1860 – 1917 ig állami tulajdon volt. Az 1917-ben a bolsevista Leninnek az erőszakos hatalomátvételekor (októberi forradalom) sürgősen pénzre volt szüksége és mit ad isten, segítségére sietett a nemzetközi nagy hatalmú fináncsereg, többek között (Warburg és Rotschild) Ezen ellenértékben 99 évre megkapták a központi bank fölötti ellenőrzést és az orosz fizetési eszköz, a Rubel kiadásának a jogát.
Az eddigi hozzáférhető információk szerint ez a szerződés 2016-ban lejárt és az oroszok nem hajlandóak ezt a szolgaszerződést meghosszabbítani. Hogy ez mennyire igaz, talán bizonyítja az a tény, amit megfigyelhettük, hogy 2015-óta különféle katonai összetűzések történtek Ukrajna területén. Oroszország katonai bekerítése, rendszeres gyakorlatok manőverek a határ közelben stb.

A pénz egy bizonyos formában energia, mögötte áll az életenergiánk/erőnk. Ha jól belegondolunk, hogy ezért a globális adóssági rendszerért kell hetente - ki hogyan, 40 vagy 60 órát dolgoznunk - mint modern rabszolgák, a mindenkori kormánynak adósságunkat (kamatot) ledolgozni. Nyugodtan kijelenthetjük, a stricik kurvái vagyunk, megyünk, hogy a nagyhatalmú parazitáknak legyen mit a tejbe aprítani.
Ennek okaként, folyamatosan csökken az életenergiánk, romlik az egészségünk, ezáltal természetesen lerövidül életünk. Kényszermunkások vagyunk, hogy maga az életünket fenntarthassuk. Oka, a mélybe taszító, az embert kizsákmányoló adósági pénzrendszer, kiváltója az egzisztenciális félelemnek, a cégektől és munkaadóktól és más emberektől, vagyis minden irányban való függőségnek.
Az emberi munkaerőnk a biztosítéka, a nagy hatalmú finánc közösség által ránk kényszerített "államadósságnak". Az anyakönyvi kivonatunk , a frontemberünk (stróman) nem a férfi vagy női élő személyünket igazoló okmány. Ez az okmány a kiállítása után mint kötvény (fedezet) a nemzetközi valutaalap (IMF) páncélszekrényében elhelyezésre kerül.
(Link)
Feltétlen nézd meg! (Igaz, hogy angolul és német szöveggel, majd csak lesz valaki, aki magyarra fordítja!)

Az anyakönyvi kivonat kiállíttatásakor automatikusan, már ugyanúgy jogfosztott újszülött gyermekünk, a felette rendelkezést, a mindenkori kormányra átruháztuk. Többek között ez is a magyarázata, hogy az állam minden esetben, indoklás nélkül, a gyermeket a szüleitől megfoszthatja. Pld. Nem beiskolázás vagy a nevelése nem felel meg a rendszernek stb. Mindenre vonatkozik, amit az állami hatóságoknál regisztrálunk, ami marad az a használati jog, amiért még külön adót fizetünk, lásd, autó.
Ha megfigyeltük, hogy a legtöbb országból az ásványkincseket, különösen az aranyat, mint foglalót elszállítanak vagy Svájcba vagy az USA-ba. (a nemrég történt ukrajnai aranyfedezetet az éj leple alatt kirepítették az USA-ba)
A tényfeltárást folytathatnám, de az anyag terjedelmére nézve lassan befejezem. Mindenki levonhatja a maga felkészültségénél fogva a konzekvenciát.
Sokan emlegetik, hogy a Magyar Köztársaságot a jelenlegi kormány csak úgy átnevezte Magyarországra. Bárki utána nézhet a nemzetközi cégbírósági bejegyzésnek itt a link:
(Link) csak add meg a pontos címet, mondjuk a kormány rezidenciáját, vagy a rendőrségét, vagy akár a saját városod közigazgatási helyét stb., megtalálod pontosan.

/Aramis/


  Hozzászólások
#1 | spartakusz - 2017.07.17. 17:04:25
JÓ ÍRÁS RÖVID DE VELŐS!

Tudtam - tudtam, mondja az öreg - a suhanc, én meg most is tudok! Mondja egy tova tűnő szép és jó alakú női tüneményt bámulva!
#2 | Renegat - 2017.07.18. 00:44:46
A BRICS pénzrendszere elszakad az olajdollártól.Oroszország, Kína és India minden nemzetközi kétoldalú gazdasági szerződést Jüan és Rubel elszámolással köt meg, megnyitva az utat a globális dollármentesítés felé.Az elmúlt években Kína és Oroszország voltak a legaktívabb aranyfelvásárlók, mellyel megteremtették pénzük valódi aranyfedezetét (aranystandard), aláásva ezzel az értéktelenné vált amerikai olajdollár globális tartalék valuta szerepét.Oroszország legnagyobb bankja, az állami tulajdonú Sberbank ezen a héten bejelentette, hogy a svájci leányvállalata megkezdte aranykereskedését a Shanghai Gold Bankkal.A Sberbank tervezi, hogy bővíti jelenlétét a kínai nemesfém piacon is.A szaúdiak és az öböl-menti olajtermelő monarchiák, valamint Nigéria a Kínába exportált olaj ellenértékét kínai jüanban fogadják el.

"Az olajdollár közelgő halála közvetlenül és drasztikusan csökkenti Amerika képességét arra, hogy háborúkat viseljen más nemzetek ellen, más emberek pénzén."

http://thefreetho...llar-gold/

http://www.reuter...SKBN1A10ZQ

https://sputnikne...arization/
#3 | gladiator07 - 2017.07.18. 11:27:53
Épp ez az, elkeseredésében fog háborúkat eszkalálni, mint eddig. Tipikus eset,,, van sapkája, nincs sapkája!
Bl.
#4 | Hegel - 2017.07.18. 20:28:01
Soros ezért erőszakolja a migrációt MOra is és hitelfelvétellel baxkurálja a kormányt abból tartsák el a migriket évi 15000 EUt köv etel /fejenként nekik.Ez havi1250EU ami még a nyugdij +ht eggyütt is jóval kevesebb alig 300eunak felel meg 56 évi meló után.Hát lófax a soros és fönökei valagába!

Ők baxták szét azoknak az országait mert kell a terület gondolom bányászatra(olaj) és "egyébre" terjeszkedés, mi meg tartsuk el azokat akiket földönfutóvá megvaditott...
#5 | Renegat - 2017.07.18. 21:53:19
"Tübingen egyik legszebb települése Németországnak. Romantikus költők Friedrich Hölderlin és Eduard Mörike és filozófusok, mint Hegel és Schelling éltek ott. A történelmi központja nem sérült meg egyáltalán a második világháború alatt. Ma ez a város 90.000 lakosú, ebből több mint 20.000 diák. Élvezik a sokkal magasabb életminőséget, mint a legtöbb német. Menj oda, ha azt akarod, hogy megértsd, hogyan teszi tönkre és semmisíti meg a tömeges bevándorlás Tübingen történelmi városát és Németországot.

s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/07/12212459/tubingen-844247_960_720-661x372.jpg

A legsürgetőbb probléma: a bevándorló bűnözés hatalmas növekedése.Németország kormánya Merkellel az élen és a fő stream média tagadja a bevándorló bűnözés nap mint nap megtörténő valóságos tényét, folyamatosan megismételve a hazugságot, hogy a bevándorlók nem többet és nem kevesebbet bűnöznek, mint a benszülött németek.A bűnözési statisztikák egészen mást mutatnak.2016-ban a német lakosság bűnözési rátája 1,91% -os volt, míg a bevándorló afrikai és arab bűnözőké 13,5 és 54,32% között mozgott 10.000 lakosra számítva."

(Algériai 54,32%, eritreai 13,5%, bissau-guineai 54,32%, afgán14,9%, iráni 14,64%, iraki 11,72%, szírek 9,63%-os bűnözési rátával.)

A bűnözési ráta nyilvánvalóan csak a jéghegy csúcsa.Németország iszlamizációja továbbra is lassan, de folyamatosan növekszik az iszlám erőszakos önkéntes szegregációjával és -no go zónás- területfoglalásával.A közvélemény kutatások szerint a németek 61 %-a nem ért egyet pszichopata vezetőjükkel, Merkel asszonysággal, aki továbbra is favorizálja, sőt erőlteti az afrikai és közel keleti muszlim inváziós bevándorlást Németországba.

www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2016/12/Merkel-face-of-a-psychopath-300x201.jpg

Angela Merkel:egy pszichopata arca

"Mint német, kénytelen vagyok fontolóra venni annak lehetőségét, hogy talán túl késő, és nincs többé visszaút."
/Friedrich Zauner, író Németországban/http://www.thetru.../?p=154761

https://www.unz.c...r-germany/

http://www.vdare....or-germany

**************************

Ami a fősodratúból kimaradt.Nem véletlenül, a politikus bábok előbb-utóbb lelepleződnek...személyük súlytalanná válik.

Putyin kimondta:"A Le Figaro francia újságnak adott interjúban Vlagyimir Putyin orosz elnök felhívta a figyelmet az Egyesült Államok külpolitikáját ellenőrző mély állami bürokráciára rámutatva, hogy az amerikai elnökök csak az uralkodó oligarchiát szolgáló bábok."
Ugyan ez vonatkozik Merkelre és Macronra is, csak őket az óceánon túlról igazgatja a cion-kazár maffia.

https://magyarkoz...shingtont/

https://www.youtu...ykvrGpCW6E
#6 | gladiator07 - 2017.07.18. 22:27:43
#7 | Livia - 2017.07.21. 23:09:21
No, nem jönnének csőstül, ha nem lenne még itt mit elhappolni.Néha azt gondolom, hogy azért, mert egy nagy lelőhely közepén fekszünk. Sose jó ott nekik, ahol vannak, mindig a más kell, persze a másé kell. Meghalnak, mint bűnös ember. Egyre többen vannak, mert a bűnösök vissza vannak küldve a javítóintézetbe. A következő életükben több évig patkányok lesznek, aztán mondja az úr, megpróbálhatod újra zsidóként, de próbálj normális lenni. No, megpróbál, de neveltetésileg megint zsidó marad, úgyhogy megint visszaküldik. Így egyre több zsidó marja az emberiséget, mert buták, mint a tök. Tőlük már csak a cigányok butábbak, de ők még tanulni se akarnak. Marad a földön e két parazita, mert a többit kiirtják. No, ki fog győzni? Bocsi, hogy így elengedtem magam.
#8 | Hegel - 2018.01.15. 15:19:16
Ez az irás kimaradt eddig nélam mivel sokat nem voltam itthon vagy??? nemtom mé...

Na a bitcoin..net tele van hogy bányásszak bitkoint...brrrr egyáltalán nem is értem ezt a kripto(kripta jut eszembe ahol a hullák vannak) róla, és hogyan is bányászható ha ???? - nah nagy a homály nálam ezügyben.
Más dolgokban is előfordul de ez???? Nincs akkorra kérdőjel amekkorra benem van ez ügyben.

Livia olyan országokból jönnek ahol annyit se érnek hogy iskolákat finanszirozzon a gyarmattartó többsége analfabéta megélhetési bünözö...amiből azé lássuk be nem kell ide többlet.

Grin

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 100% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum