NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A vil√°g egy hatalmas kupler√°j √©s mi vagyunk a kurv√°k ebben a beteg rendszerben!
A vil√°g egy hatalmas kupler√°j √©s mi vagyunk a kurv√°k ebben a beteg rendszerben!Hogy mi√©rt? Igyekszem a kiv√°lt√≥ okokat r√∂viden √∂sszefoglalni. Mert ugye, ok n√©lk√ľl nincs okozat! Ma m√°r az √°llamok sajnos nem bocs√°jtanak ki saj√°t fizet√Ķ eszk√∂zt, hanem a priv√°t k√©zben tartott k√∂zponti bankokt√≥l k√∂lcs√∂n√∂znek, melyre kamatot √©s kamatos kamatot fizetnek. A kamatok fizet√©se –√©s nem a t√∂rleszt√©se a t√©nyleges hitelnek, mert akkor az √°llamok ad√≥ss√°g mentess√© v√°ln√°nak √©s ezzel visszaszerezn√©k a f√ľggetlens√©g√ľket- a mindenkori korm√°ny k√©nytelen ad√≥kat √©s egy m√°s kir√≥tt illet√©k r√©v√©n a lakoss√°gt√≥l behajtani.

Val√≥ban, ha egyik vagy m√°sik r√°zza a fej√©t, akkor a tanulm√°nyai sor√°n valamit √°tugrott vagy nem figyelt oda, vagy nem tan√≠tott√°k meg. Ez az oka, hogy j√∂vedelmi ad√≥t √©s egy√©b m√°s ad√≥z√°si form√°kat illet√©keket, pld. Regisztr√°ci√≥s ad√≥t az aut√≥ra √©s stb. fizetn√ľnk kell.
A r√©gi √°llamad√≥s√°gokat √ļjabb hitelekkel t√∂rlesztj√ľk. A k√∂vetkezm√©nye, hogy a kamat fizet√©snek az √∂sszege mindig magasabb lesz ezzel szemben term√©szetesen a ad√≥k nagys√°ga automatikusan n√∂vekszik.
Egy sz√©p napon majd csak k√∂vetkezik a nyugd√≠jak megcsapol√°sa, cs√∂kkent√©se, - a korm√°ny m√°r ezt el√Ķre l√°t√°sb√≥l elz√°logos√≠totta. Ha majd a kamatot √©s a kamatos kamatot nem lesz√ľnk k√©pesek fizetni, semmi m√°shoz nem vezet, mint az √°llamcs√Ķdh√∂z. Ezt a fajta √°llamcs√Ķd√∂t egyesek ismerik vagy eml√©keznek r√° a 2015 √©v els√Ķ fel√©ben pont G√∂r√∂gorsz√°got √©rte el, mikor a g√∂r√∂g polg√°rok a maffia-trojka (IMF, EU √©s az EKB) az orsz√°gukra kivetett embertelen takar√©koss√°gi politik√°t nem voltak hajland√≥ak tov√°bb elt√Ľrni, √©s nem akartak tov√°bbra a nagy hatalm√ļ p√©nzhatalom alattval√≥i lenni. K√∂vetkezm√©nyei, a nagyfok√ļ privatiz√°l√°s, bag√≥√©rt, kis p√©nz√©rt a n√©ptulajdonban l√©v√Ķ objektumokat, kik√∂t√Ķket, reptereket stb. elk√≥tyavety√©lt√©k, mely mag√°val hozza automatikusan az elszeg√©nyed√©st. Egy klasszikus m√≥dszer az alulr√≥l felfel√© t√∂rt√©n√Ķ eloszt√°snak.
Ma m√°r rafin√°ltan v√©gzik a fizet√Ķeszk√∂z kibocs√°jt√°s√°t, mely a gyakorlatban csak k√∂nyvel√©s k√©rd√©se, √©s amely elektronikus √ļton j√∂n l√©tre. Vagyis a semmib√Ķl p√©nzt, fizet√Ķeszk√∂zt hoznak l√©tre, - egy igen d√∂rzs√∂lt ad√≥s rendszer - ezzel a parazita h√°tt√©rhatalom igyekszik a f√∂ld lakoss√°g√°t alattval√≥ikk√°, rabszolg√°kk√° k√©nyszer√≠teni.
A Dr. Juh√°sz Istv√°n √°ltal √∂ssze√°ll√≠t√≥t ad√≥z√°si t√∂rt√©nelem c√≠m√Ľ m√Ľv√©ben, sajnos, a k√ľl√∂nf√©le ad√≥k sz√°zal√©kos nagys√°ga nem lelhet√Ķ fel, tal√°n valahol megtal√°lhat√≥, k√©rlek, seg√≠tsetek benne, √≠gy k√©nytelen vagyok az eur√≥pai √°llam adatait ismertetni, ami tal√°n elegend√Ķ az √∂sszehasonl√≠t√°shoz.


A cs√°sz√°ri n√©met birodalomban forgalomban l√©v√Ķ fizet√Ķeszk√∂z r√©szben arany fedezettel ker√ľlt kiad√°sra. A j√∂vedelemad√≥ maxim√°lis nagys√°ga 4% de ez is 100.000 m√°rka felett, ami annak idej√©n hatalmas j√∂vedelemnek sz√°m√≠tott. A dolgoz√≥k √©s alkalmazottak nem fizettek j√∂vedelemad√≥t! A cs√°sz√°ri birodalom gazdas√°gilag vir√°gzott, messzemen√Ķkig f√ľggetlen a nemzetk√∂zi fin√°ncrendszert√Ķl, mely pozit√≠van, p√©ldamutat√≥an hatott m√°s orsz√°gokra. Volt is sz√°mtalan ut√°nz√≥ja nem csak az eur√≥pai z√≥n√°kban.
A nagyhatalm√ļ p√©nz√ľgyi k√∂r√∂k √©s m√°sok r√©sz√©r√Ķl, a k√©t vil√°gh√°bor√ļval siker√ľlt hat√©konyan az alkalmaz√°s√°t megsz√ľntetni. Nem v√©letlen, hogy 1913-ban, teh√°t az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļ kit√∂r√©se el√Ķtt, l√©trehozt√°k az amerikai jegybankot, (Federal Reserve) ami arra a kamatos ad√≥ss√°gra √©p√ľl, amelyet ma is ismer√ľnk. M√©g ugyanabban az √©vben "v√©letlen√ľl" egy alkotm√°ny-m√≥dos√≠t√°st fogadott el az amerikai kongresszus, amelyben bevezett√©k a mindenre kiterjed√Ķ j√∂vedelemad√≥t.
V√©g√ľl is haz√°nkban, az NSZK-ban hasonl√≥ helyzet uralkodik, mint az USA-ban. Amerik√°t m√°r kor√°bban az 1871 es √©vben, a 41. USA-Kongresszus, Washington D.C. az egyes√ľlt √°llamok korm√°nya, az orsz√°got egy v√°llalkoz√≥i form√°v√° v√°ltoztatta, teh√°t egy c√©g, egy v√°llalkoz√°s!

A bankok azt a felt√©telt k√∂vetelt√©k, hogy a gyeng√©lked√Ķ √°llamoknak p√©nzt k√∂lcs√∂n√∂zhessenek. Ezzel a szerz√Ķd√©ssel minden egyes amerikai √°llam polg√°rai tudt√°val vagy tudtuk n√©lk√ľl kv√°zi - alkalmazottjai lettek a "Corporation-nak". A c√©gnek, (UNITED STATES CODE, Title 28, ¬ß 3002 (15) (A) (B) (C): (15) „United States“ means – (A) a Federal corporation; (B) an agency, department, commission, board, or other entity of the United States; or (C) an instrumentality of the United States.) lett a neve.
Ha valaki arra gondol, hogy Oroszorsz√°g ett√Ķl a szcen√°ri√≥t√≥l f√ľggetlen, igen csak nagyot t√©ved. Az orosz k√∂zponti bank tagja a nemzetk√∂zi kiegyenl√≠t√©si fizet√©sek bankj√°nak r√∂viden (BIZ-nek) ami „a vil√°g k√∂zponti bankjainak az "anyja". Ez annyit jelent, hogy a Rubel US-doll√°rral fedezett, s ezzel a rabszolga p√©nzrendszer szoros tagja. A BIZ k√∂zponti tan√°cs k√©pvisel√Ķi t√∂bbek k√∂z√∂tt JPMorgan, Rothschild, Goldmann Sachs, a k√≠nai k√∂zponti bank, a nemzetk√∂zi valuta alap IMF, valamint az amerikai FED.
A h√°tt√©rben Oroszorsz√°g ma m√°r l√©p√©seket tett a k√∂zponti bankj√°nak az √°llamos√≠t√°s√°ra mellyel megv√°lna a nyugati fizet√©si rendszert√Ķl. De m√©gis, hogyan ker√ľlt priv√°t k√©zbe az orosz k√∂zponti bank? (A szovjet id√Ķkben is! Ha a szocik √©s a kommunist√°k nem tudn√°k!)


A c√°ri id√Ķk egyetlen k√∂zponti bankja 1860 – 1917 ig √°llami tulajdon volt. Az 1917-ben a bolsevista Leninnek az er√Ķszakos hatalom√°tv√©telekor (okt√≥beri forradalom) s√ľrg√Ķsen p√©nzre volt sz√ľks√©ge √©s mit ad isten, seg√≠ts√©g√©re sietett a nemzetk√∂zi nagy hatalm√ļ fin√°ncsereg, t√∂bbek k√∂z√∂tt (Warburg √©s Rotschild) Ezen ellen√©rt√©kben 99 √©vre megkapt√°k a k√∂zponti bank f√∂l√∂tti ellen√Ķrz√©st √©s az orosz fizet√©si eszk√∂z, a Rubel kiad√°s√°nak a jog√°t.
Az eddigi hozz√°f√©rhet√Ķ inform√°ci√≥k szerint ez a szerz√Ķd√©s 2016-ban lej√°rt √©s az oroszok nem hajland√≥ak ezt a szolgaszerz√Ķd√©st meghosszabb√≠tani. Hogy ez mennyire igaz, tal√°n bizony√≠tja az a t√©ny, amit megfigyelhett√ľk, hogy 2015-√≥ta k√ľl√∂nf√©le katonai √∂sszet√Ľz√©sek t√∂rt√©ntek Ukrajna ter√ľlet√©n. Oroszorsz√°g katonai beker√≠t√©se, rendszeres gyakorlatok man√Ķverek a hat√°r k√∂zelben stb.

A p√©nz egy bizonyos form√°ban energia, m√∂g√∂tte √°ll az √©letenergi√°nk/er√Ķnk. Ha j√≥l belegondolunk, hogy ez√©rt a glob√°lis ad√≥ss√°gi rendszer√©rt kell hetente - ki hogyan, 40 vagy 60 √≥r√°t dolgoznunk - mint modern rabszolg√°k, a mindenkori korm√°nynak ad√≥ss√°gunkat (kamatot) ledolgozni. Nyugodtan kijelenthetj√ľk, a stricik kurv√°i vagyunk, megy√ľnk, hogy a nagyhatalm√ļ parazit√°knak legyen mit a tejbe apr√≠tani.
Ennek okak√©nt, folyamatosan cs√∂kken az √©letenergi√°nk, romlik az eg√©szs√©g√ľnk, ez√°ltal term√©szetesen ler√∂vid√ľl √©let√ľnk. K√©nyszermunk√°sok vagyunk, hogy maga az √©let√ľnket fenntarthassuk. Oka, a m√©lybe tasz√≠t√≥, az embert kizs√°km√°nyol√≥ ad√≥s√°gi p√©nzrendszer, kiv√°lt√≥ja az egzisztenci√°lis f√©lelemnek, a c√©gekt√Ķl √©s munkaad√≥kt√≥l √©s m√°s emberekt√Ķl, vagyis minden ir√°nyban val√≥ f√ľgg√Ķs√©gnek.
Az emberi munkaer√Ķnk a biztos√≠t√©ka, a nagy hatalm√ļ fin√°nc k√∂z√∂ss√©g √°ltal r√°nk k√©nyszer√≠tett "√°llamad√≥ss√°gnak". Az anyak√∂nyvi kivonatunk , a frontember√ľnk (str√≥man) nem a f√©rfi vagy n√Ķi √©l√Ķ szem√©ly√ľnket igazol√≥ okm√°ny. Ez az okm√°ny a ki√°ll√≠t√°sa ut√°n mint k√∂tv√©ny (fedezet) a nemzetk√∂zi valutaalap (IMF) p√°nc√©lszekr√©ny√©ben elhelyez√©sre ker√ľl.
(Link)
Feltétlen nézd meg! (Igaz, hogy angolul és német szöveggel, majd csak lesz valaki, aki magyarra fordítja!)

Az anyak√∂nyvi kivonat ki√°ll√≠ttat√°sakor automatikusan, m√°r ugyan√ļgy jogfosztott √ļjsz√ľl√∂tt gyermek√ľnk, a felette rendelkez√©st, a mindenkori korm√°nyra √°truh√°ztuk. T√∂bbek k√∂z√∂tt ez is a magyar√°zata, hogy az √°llam minden esetben, indokl√°s n√©lk√ľl, a gyermeket a sz√ľleit√Ķl megfoszthatja. Pld. Nem beiskol√°z√°s vagy a nevel√©se nem felel meg a rendszernek stb. Mindenre vonatkozik, amit az √°llami hat√≥s√°gokn√°l regisztr√°lunk, ami marad az a haszn√°lati jog, ami√©rt m√©g k√ľl√∂n ad√≥t fizet√ľnk, l√°sd, aut√≥.
Ha megfigyelt√ľk, hogy a legt√∂bb orsz√°gb√≥l az √°sv√°nykincseket, k√ľl√∂n√∂sen az aranyat, mint foglal√≥t elsz√°ll√≠tanak vagy Sv√°jcba vagy az USA-ba. (a nemr√©g t√∂rt√©nt ukrajnai aranyfedezetet az √©j leple alatt kirep√≠tett√©k az USA-ba)
A t√©nyfelt√°r√°st folytathatn√°m, de az anyag terjedelm√©re n√©zve lassan befejezem. Mindenki levonhatja a maga felk√©sz√ľlts√©g√©n√©l fogva a konzekvenci√°t.
Sokan emlegetik, hogy a Magyar K√∂zt√°rsas√°got a jelenlegi korm√°ny csak √ļgy √°tnevezte Magyarorsz√°gra. B√°rki ut√°na n√©zhet a nemzetk√∂zi c√©gb√≠r√≥s√°gi bejegyz√©snek itt a link:
(Link) csak add meg a pontos c√≠met, mondjuk a korm√°ny rezidenci√°j√°t, vagy a rend√Ķrs√©g√©t, vagy ak√°r a saj√°t v√°rosod k√∂zigazgat√°si hely√©t stb., megtal√°lod pontosan.

/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#1 | spartakusz - 2017.07.17. 17:04:25
J√ď √ćR√ĀS R√ĖVID DE VEL√ēS!

Tudtam - tudtam, mondja az √∂reg - a suhanc, √©n meg most is tudok! Mondja egy tova t√Ľn√Ķ sz√©p √©s j√≥ alak√ļ n√Ķi t√ľnem√©nyt b√°mulva!
#2 | Renegat - 2017.07.18. 00:44:46
A BRICS p√©nzrendszere elszakad az olajdoll√°rt√≥l.Oroszorsz√°g, K√≠na √©s India minden nemzetk√∂zi k√©toldal√ļ gazdas√°gi szerz√Ķd√©st J√ľan √©s Rubel elsz√°mol√°ssal k√∂t meg, megnyitva az utat a glob√°lis doll√°rmentes√≠t√©s fel√©.Az elm√ļlt √©vekben K√≠na √©s Oroszorsz√°g voltak a legakt√≠vabb aranyfelv√°s√°rl√≥k, mellyel megteremtett√©k p√©nz√ľk val√≥di aranyfedezet√©t (aranystandard), al√°√°sva ezzel az √©rt√©ktelenn√© v√°lt amerikai olajdoll√°r glob√°lis tartal√©k valuta szerep√©t.Oroszorsz√°g legnagyobb bankja, az √°llami tulajdon√ļ Sberbank ezen a h√©ten bejelentette, hogy a sv√°jci le√°nyv√°llalata megkezdte aranykeresked√©s√©t a Shanghai Gold Bankkal.A Sberbank tervezi, hogy b√Ķv√≠ti jelenl√©t√©t a k√≠nai nemesf√©m piacon is.A sza√ļdiak √©s az √∂b√∂l-menti olajtermel√Ķ monarchi√°k, valamint Nig√©ria a K√≠n√°ba export√°lt olaj ellen√©rt√©k√©t k√≠nai j√ľanban fogadj√°k el.

"Az olajdoll√°r k√∂zelg√Ķ hal√°la k√∂zvetlen√ľl √©s drasztikusan cs√∂kkenti Amerika k√©pess√©g√©t arra, hogy h√°bor√ļkat viseljen m√°s nemzetek ellen, m√°s emberek p√©nz√©n."

http://thefreetho...llar-gold/

http://www.reuter...SKBN1A10ZQ

https://sputnikne...arization/
#3 | gladiator07 - 2017.07.18. 11:27:53
√Čpp ez az, elkesered√©s√©ben fog h√°bor√ļkat eszkal√°lni, mint eddig. Tipikus eset,,, van sapk√°ja, nincs sapk√°ja!
Bl.
#4 | Hegel - 2017.07.18. 20:28:01
Soros ez√©rt er√Ķszakolja a migr√°ci√≥t MOra is √©s hitelfelv√©tellel baxkur√°lja a korm√°nyt abb√≥l tarts√°k el a migriket √©vi 15000 EUt k√∂v etel /fejenk√©nt nekik.Ez havi1250EU ami m√©g a nyugdij +ht eggy√ľtt is j√≥val kevesebb alig 300eunak felel meg 56 √©vi mel√≥ ut√°n.H√°t l√≥fax a soros √©s f√∂n√∂kei valag√°ba!

√ēk baxt√°k sz√©t azoknak az orsz√°gait mert kell a ter√ľlet gondolom b√°ny√°szatra(olaj) √©s "egy√©bre" terjeszked√©s, mi meg tartsuk el azokat akiket f√∂ld√∂nfut√≥v√° megvaditott...
#5 | Renegat - 2017.07.18. 21:53:19
"T√ľbingen egyik legszebb telep√ľl√©se N√©metorsz√°gnak. Romantikus k√∂lt√Ķk Friedrich H√∂lderlin √©s Eduard M√∂rike √©s filoz√≥fusok, mint Hegel √©s Schelling √©ltek ott. A t√∂rt√©nelmi k√∂zpontja nem s√©r√ľlt meg egy√°ltal√°n a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ alatt. Ma ez a v√°ros 90.000 lakos√ļ, ebb√Ķl t√∂bb mint 20.000 di√°k. √Člvezik a sokkal magasabb √©letmin√Ķs√©get, mint a legt√∂bb n√©met. Menj oda, ha azt akarod, hogy meg√©rtsd, hogyan teszi t√∂nkre √©s semmis√≠ti meg a t√∂meges bev√°ndorl√°s T√ľbingen t√∂rt√©nelmi v√°ros√°t √©s N√©metorsz√°got.

s3-us-west-2.amazonaws.com/vdare-live/wp-content/uploads/2017/07/12212459/tubingen-844247_960_720-661x372.jpg

A legs√ľrget√Ķbb probl√©ma: a bev√°ndorl√≥ b√Ľn√∂z√©s hatalmas n√∂veked√©se.N√©metorsz√°g korm√°nya Merkellel az √©len √©s a f√Ķ stream m√©dia tagadja a bev√°ndorl√≥ b√Ľn√∂z√©s nap mint nap megt√∂rt√©n√Ķ val√≥s√°gos t√©ny√©t, folyamatosan megism√©telve a hazugs√°got, hogy a bev√°ndorl√≥k nem t√∂bbet √©s nem kevesebbet b√Ľn√∂znek, mint a bensz√ľl√∂tt n√©metek.A b√Ľn√∂z√©si statisztik√°k eg√©szen m√°st mutatnak.2016-ban a n√©met lakoss√°g b√Ľn√∂z√©si r√°t√°ja 1,91% -os volt, m√≠g a bev√°ndorl√≥ afrikai √©s arab b√Ľn√∂z√Ķk√© 13,5 √©s 54,32% k√∂z√∂tt mozgott 10.000 lakosra sz√°m√≠tva."

(Alg√©riai 54,32%, eritreai 13,5%, bissau-guineai 54,32%, afg√°n14,9%, ir√°ni 14,64%, iraki 11,72%, sz√≠rek 9,63%-os b√Ľn√∂z√©si r√°t√°val.)

A b√Ľn√∂z√©si r√°ta nyilv√°nval√≥an csak a j√©ghegy cs√ļcsa.N√©metorsz√°g iszlamiz√°ci√≥ja tov√°bbra is lassan, de folyamatosan n√∂vekszik az iszl√°m er√Ķszakos √∂nk√©ntes szegreg√°ci√≥j√°val √©s -no go z√≥n√°s- ter√ľletfoglal√°s√°val.A k√∂zv√©lem√©ny kutat√°sok szerint a n√©metek 61 %-a nem √©rt egyet pszichopata vezet√Ķj√ľkkel, Merkel asszonys√°ggal, aki tov√°bbra is favoriz√°lja, s√Ķt er√Ķlteti az afrikai √©s k√∂zel keleti muszlim inv√°zi√≥s bev√°ndorl√°st N√©metorsz√°gba.

www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2016/12/Merkel-face-of-a-psychopath-300x201.jpg

Angela Merkel:egy pszichopata arca

"Mint n√©met, k√©nytelen vagyok fontol√≥ra venni annak lehet√Ķs√©g√©t, hogy tal√°n t√ļl k√©s√Ķ, √©s nincs t√∂bb√© vissza√ļt."
/Friedrich Zauner, író Németországban/http://www.thetru.../?p=154761

https://www.unz.c...r-germany/

http://www.vdare....or-germany

**************************

Ami a f√Ķsodrat√ļb√≥l kimaradt.Nem v√©letlen√ľl, a politikus b√°bok el√Ķbb-ut√≥bb leleplez√Ķdnek...szem√©ly√ľk s√ļlytalann√° v√°lik.

Putyin kimondta:"A Le Figaro francia √ļjs√°gnak adott interj√ļban Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k felh√≠vta a figyelmet az Egyes√ľlt √Āllamok k√ľlpolitik√°j√°t ellen√Ķrz√Ķ m√©ly √°llami b√ľrokr√°ci√°ra r√°mutatva, hogy az amerikai eln√∂k√∂k csak az uralkod√≥ oligarchi√°t szolg√°l√≥ b√°bok."
Ugyan ez vonatkozik Merkelre √©s Macronra is, csak √Ķket az √≥ce√°non t√ļlr√≥l igazgatja a cion-kaz√°r maffia.

https://magyarkoz...shingtont/

https://www.youtu...ykvrGpCW6E
#6 | gladiator07 - 2017.07.18. 22:27:43
#7 | Livia - 2017.07.21. 23:09:21
No, nem j√∂nn√©nek cs√Ķst√ľl, ha nem lenne m√©g itt mit elhappolni.N√©ha azt gondolom, hogy az√©rt, mert egy nagy lel√Ķhely k√∂zep√©n feksz√ľnk. Sose j√≥ ott nekik, ahol vannak, mindig a m√°s kell, persze a m√°s√© kell. Meghalnak, mint b√Ľn√∂s ember. Egyre t√∂bben vannak, mert a b√Ľn√∂s√∂k vissza vannak k√ľldve a jav√≠t√≥int√©zetbe. A k√∂vetkez√Ķ √©let√ľkben t√∂bb √©vig patk√°nyok lesznek, azt√°n mondja az √ļr, megpr√≥b√°lhatod √ļjra zsid√≥k√©nt, de pr√≥b√°lj norm√°lis lenni. No, megpr√≥b√°l, de neveltet√©sileg megint zsid√≥ marad, √ļgyhogy megint visszak√ľldik. √ćgy egyre t√∂bb zsid√≥ marja az emberis√©get, mert but√°k, mint a t√∂k. T√Ķl√ľk m√°r csak a cig√°nyok but√°bbak, de √Ķk m√©g tanulni se akarnak. Marad a f√∂ld√∂n e k√©t parazita, mert a t√∂bbit kiirtj√°k. No, ki fog gy√Ķzni? Bocsi, hogy √≠gy elengedtem magam.
#8 | Hegel - 2018.01.15. 15:19:16
Ez az irás kimaradt eddig nélam mivel sokat nem voltam itthon vagy??? nemtom mé...

Na a bitcoin..net tele van hogy b√°ny√°sszak bitkoint...brrrr egy√°ltal√°n nem is √©rtem ezt a kripto(kripta jut eszembe ahol a hull√°k vannak) r√≥la, √©s hogyan is b√°ny√°szhat√≥ ha ???? - nah nagy a hom√°ly n√°lam ez√ľgyben.
M√°s dolgokban is el√Ķfordul de ez???? Nincs akkorra k√©rd√Ķjel amekkorra benem van ez √ľgyben.

Livia olyan orsz√°gokb√≥l j√∂nnek ahol annyit se √©rnek hogy iskol√°kat finanszirozzon a gyarmattart√≥ t√∂bbs√©ge analfab√©ta meg√©lhet√©si b√ľn√∂z√∂...amib√Ķl az√© l√°ssuk be nem kell ide t√∂bblet.

Grin

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 100% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum