NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A F√∂ld leghatalmasabb √°llama City of London
A F√∂ld leghatalmasabb √°llama City of LondonEl√Ķsz√≥
Ez nem egy √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let, ez egy r√∂vid √∂sszefoglal√≥, melyet aj√°nlok minden hatalomra v√°gy√≥ szervezked√Ķnek, p√°rtoknak √©s ak√°r a jelen id√Ķben hatalmon l√©v√Ķknek is! Szeretn√©m ezzel felkelteni az √©rdekl√Ķd√©s√ľket, ahogyan a tov√°bbiakban is, mert az a sok hazugs√°g, amit vel√ľnk √©vsz√°zadokon kereszt√ľl demag√≥gul megetetnek, elhitettek, nem felel meg az egyetemes emberi igazs√°gnak.

City of London azoknak, akik a k√∂z√∂ss√©gi (politikai) √©letben egy kicsit is j√°rtasak biztos, hogy nem ismeretlen. De √ļgy gondolom, hogy ezek k√∂z√ľl is kevesen vannak azok, akik ezen c√©g l√©trej√∂tt√©t m√©lyebben tanulm√°nyozt√°k volna. Az √∂sszefoglal√≥val t√∂rt√©nelmileg igyekszem a legfontosabb fordul√≥ponti esem√©nyeket Wolfgang Berger tanulm√°nya alapj√°n √∂sszef√ľgg√©s√©ben bemutatni. √Ėr√ľln√©k annak, ha figyelmesen elolvasn√°tok, gondolataitokat rendezn√©tek, √©s a megold√°sra √∂sszpontos√≠tan√°tok. K√∂sz√∂n√∂m figyelmeteket √©s a sok-sok j√≥ √∂tlethez √©s megold√°shoz k√≠v√°nok sok sikert, hogy haz√°nkban egy √ļjra vir√°gz√≥ egym√°s k√∂z√∂tti b√©k√©s szeretetbeli √©letet teremts√ľnk az itt √©lni k√≠v√°n√≥ embereknek √©s az ezt k√∂vet√Ķ gener√°ci√≥knak...

/Aramis/

Nagy Britannia kir√°lya nem ura a jog gyakorl√°s√°nak. Akarata a b√≠r√≥kt√≥l f√ľgg. Nagyon sok k√∂zigazgat√°si int√©zm√©nyt hozott l√©tre, sereg√©ly m√≥don ellepett benn√ľnket tiszts√©gvisel√Ķkkel, hogy n√©p√ľnket inzult√°lja √©s vagyon√°t elpazarolja. Kirabolta tengereinket, feld√ļlta partvid√©keinket, fel√©gette v√°rosainkat √©s t√∂nkretette n√©p√ľnk √©let√©t.“
„Mi, az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok n√©pe, megalkottuk √©s elfogadtuk alkotm√°nyunkat, hogy ezzel megalkossuk a t√∂k√©letes uni√≥t, ami biztos√≠tja a bels√Ķ b√©kess√©gben val√≥ √©letet, az egys√©ges v√©delm√ľnket, t√°mogatja az √°ltal√°nos j√≥l√©t√ľnket (√©letsz√≠nvonalunkat) √©s a szent szabads√°gunkat, nek√ľnk √©s az elj√∂v√Ķ gener√°ci√≥knak.
Hissz√ľk, hogy minden ember egyenl√Ķnek sz√ľlettetik, azt, hogy a teremt√Ķ √°ltal minden ember a t√Ķle elk√ľl√∂n√≠thetetlen joggal, mint √©let, szabads√°g √©s az √©letben val√≥ szerencs√©j√©nek megval√≥s√≠t√°s√°val felruh√°zott. Rend√≠thetetlen√ľl hisz√ľnk az isteni gondvisel√©sben √©s mindny√°jan k√∂lcs√∂n√∂sen v√°llalva megv√©dj√ľk √©let√ľnket, javainkat √©s a szent becs√ľlet√ľnket.


Egy r√∂vid id√©zet, a sz√°munkra a mai t√°rsadalmi felfog√°sban elk√©pzelhetetlen l√°tom√°s az 1787-es √©vben, az amerikai alkotm√°ny megalkot√≥it√≥l, „a szabads√°gon kereszt√ľli boldogs√°gr√≥l“ (err√Ķl nagyon sokat lehetne √≠rni)!
Nagy Britannia kir√°lya r√©m√ľlten fogadta a h√≠rt. London nagyhatalmi urai - a kir√°lyok hitelez√Ķi, a vil√°g nagy bankjainak a tulajdonosai - viszont nagy √∂r√∂mmel fogadt√°k az amerikaiak f√ľggetlens√©gi nyilatkozat√°t.

A Bostoni mészárlás

El√Ķzm√©nyei az 1767-es angol korona t√∂rv√©nye, a „Tea Act“. A telepeseknek nem volt k√©pviselet√ľk a britanniai parlamentben. Ez okb√≥l Anglia kir√°lys√°ga nem tudott az amerikai gyarmat√°n ad√≥t bevezetni, a „kirabl√°sukat“ a korona j√∂vedelm√©t a v√°mon kereszt√ľl √©rv√©nyes√≠tette. 1773. december 16-√°n Bostonban az amerikai ellen√°ll√≥k az „East India Company“ tea rakom√°ny√ļ haj√≥it elfoglalt√°k - melyek a kik√∂t√Ķben horgonyoztak - √©s a rakom√°nyukat a tengerbe dob√°lt√°k.
Ezt k√∂vet√Ķen az angol csapatok megrohamozt√°k az ellen√°ll√≥kat √©s hatalmas m√©sz√°rl√°st vittek v√©gbe, ami „Bostoni M√©sz√°rl√°s“ c√≠men ker√ľlt be az amerikai a t√∂rt√©nelembe. A katonai er√Ķvel kik√©nyszer√≠tett v√°mokat a m√©sz√°rl√°s ut√°n m√©g jobban felemelt√©k. A katonai hadm√Ľvelet a „East India Company“ (Kelet-Indiai T√°rsas√°g) monop√≥l hatalm√°t megv√©dte. Az akkori id√Ķkben a h√°bor√ļ kiv√°lt√°si oka a tea, ma az olaj. A katonai hader√Ķ √ļgy, mint most, vagy mint kor√°bban, megv√©di a mag√°n monop√≥liumot.


Ma az amerikai aktu√°lis politik√°ban a „Tea Party“ szervez√©sei a bostoni m√©sz√°rl√°ssal akarja magyar√°zni az 1775 - 1776-os f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt. Ez val√≥j√°ban csak egy k√∂d√∂s√≠t√©s, a val√≥di ok az uralkod√≥ Gy√∂rgy angol kir√°ly int√©zked√©se, mely tiltotta a „Colonial Scrip“ haszn√°lat√°t. A Colinial Scrips egy a gyarmaton bevezetett jogosults√°gi jegy (egy v√°lt√≥ egy, alternat√≠v fizet√Ķ eszk√∂z), ez a v√°lt√≥ lehet√Ķv√© tette a gyarmaton √©l√Ķknek az 1694-ben alap√≠tott mag√°ntulajdonban l√©v√Ķ „Bank of England“ t√Ķzsd√©j√©n a Fontsterling haszn√°lata n√©lk√ľl az √°ruk elad√°s√°t √©s v√©tel√©t. A londoni banktulajdonosok uralt√°k Eur√≥p√°t , ami m√©g uralmukb√≥l hi√°nyzott az Amerika volt. 1828-ban a fejedelmi Hermann P√ľckler-Muskau v√©lem√©nye szerint nincs az a nagyhatalom Eur√≥p√°ban mely Rothschild n√©lk√ľl h√°bor√ļt kezdem√©nyezhetne. Heinrich Heine 1841-ben a k√∂vetkez√Ķket √≠rta: „id√Ķnk istene a p√©nz, √©s pr√≥f√©t√°ja a Rothschild
Nagy Britannia leg√©rt√©kesebb gyarmata Isten n√©lk√ľli lett, ez nem lehets√©ges.

Egy levél Londonból

1863. j√ļnius 25-√©n a Rothschild testv√©rek levelet √≠rtak a k√∂vetkez√Ķ c√≠mre: Ikelheimer, Morton & Vandergould urainak, New York City, Wall Sreet 3

A nevezett John Sheman Ohi√≥-b√≥l a k√∂vetez√Ķ ismeretekr√Ķl t√°j√©koztatott minket, hogy a k√∂zelm√ļltban a Kongresszus elfogadott rendelete a Nemzeti Bank nyeres√©ges m√Ľk√∂d√©s√©t teszi lehet√Ķv√©. A rendelet m√°solat√°t Sherman √ļr a level√©ben mell√©kelte. A rendelet kivehet√Ķen megfelel az amerikai bar√°tainknak az Angol Banksz√∂vets√©g √°ltal megfogalmazott javasoltaknak. A megjegyz√©s√ľnkben k√∂z√∂lt√ľk, hogy amennyiben ez a terv t√∂rv√©nyre emelkedik, ez vil√°gszerte a bank√°rokat hatalmas nyeres√©gekhez juttatn√°. Sherman √ļr kifejti, hogy ez a t√∂rv√©ny egyed√ľl√°ll√≥ lehet√Ķs√©get k√≠n√°l a t√Ķk√©seknek a p√©nzgy√Ľjt√©shez. A t√∂rv√©ny, a nemzet majd √∂sszes p√©nz√ľgyi hatalom gyakorl√°s√°t √°truh√°zza a Nemzeti Bankra.
Sherman √ļr ismerteti level√©ben azt, hogy azok, akik a p√©nzrendszert √©rtik √©s nyeres√©gben √©rdekeltek vagy azok, akik el√Ķnyeit ett√Ķl teszik f√ľgg√Ķv√©, nem kell, hogy ellen√°ll√°st√≥l tartsanak. A nagy n√©pt√∂meg szellemileg k√©ptelen, hogy a t√Ķke mekkora hatalmas hasznot h√ļz felismerni √©s ennek terh√©t h√°borg√°s n√©lk√ľl viselik, tal√°n m√©g √°lm√°ban sem gondol arra, hogy ez a p√©nzrendszer az √Ķ √©rdekei ellen van.

√Ėn√∂k al√°zatos szolg√°ja, Rothschild testv√©rek

1863-t√≥l 1865-ig az amerikai bankt√∂rv√©nyek egyes bankoknak kiz√°r√≥lagos jogot biztos√≠tott a bankjegyek kibocs√°t√°s√°ra. Az els√Ķ amerikai bank amely az amerikai ad√≥ss√°gkezel√©st v√©gezte, annak r√©szv√©nyeinek a nagy t√∂bbs√©g√©t a londoni Rothschild-h√°z tartotta k√©zben. A bank √°ltal kibocs√°tott bankjegyek 90%-√°nak a fedezet√©t az √°llami k√∂tv√©nyek szolg√°ltatt√°k.

Egy gyilkos Londonba szökik

Abraham Lincoln Amerika eln√∂ke, nem volt hajland√≥ a bank monop√≥liumnak elad√≥sodni √©s majd ezut√°n kamatokat fizetni. √ćgy az 1862-1865-ig tart√≥ polg√°rh√°bor√ļt az √ļgy nevezet „Greenbacks“ bankjegy nyomtat√°s√°val p√©nzelte. (a „Greenback“ val√≥j√°ban a kongresszus √°ltal enged√©lyezett fizet√©si eszk√∂z, mely az √°llam bizalm√°t √©lvezte)F. Williem Engdahl t√∂rt√©n√©sz kutat√°sai sor√°n a Lincoln meggyilkol√°s√°n√°l el√Ķker√ľlt bizony√≠t√©kai a Londoni City Bank√°rokhoz, a Rothschild-h√°zhoz vezetnek.
A Lincoln elleni mer√©nylet v√©grehajt√≥j√°t Judah Benjamin finansz√≠rozta. Benjamin hamarosan Angli√°ba menek√ľlt, ahol mened√©kben r√©szes√ľlt, majd Londonban, j√≥l√©tben, h√°bor√≠tatlanul √©lhetett √©lete v√©g√©ig. H√©t jeles bank√°r tal√°lkozott 1910-ben teljes titoktart√°sban a Georgia partjain√°l tal√°lhat√≥ Jekyll Island sziget√©n. A szolg√°k el√Ķtti szem√©lyazonos√≠t√°suk elrejt√©se √©rdek√©ben nem sz√≥l√≠tott√°k egym√°st nev√ľk√∂n. Egy 50 √©vvel az el√Ķtti londoni javaslat alapj√°n egy t√∂rv√©nyjavaslat el√Ķk√©sz√≠t√©s√©n dolgoztak, amelyben a t√∂rv√©ny, egy mag√°nbankra ruh√°zza √°t a p√©nzmonop√≥liumot az √°llamokban.

A republik√°nus amerikai eln√∂k, William Howard Taft egy ilyen t√∂rv√©nyt soha nem √≠rt volna al√°. A bank√°roknak siker√ľlt a demokrata Woodrow Wilson szem√©ly√©ben megv√°s√°rolni ember√ľket, azt, aki az eln√∂ki sz√©kbe val√≥ emel√©s√©nek √©rdek√©ben hajland√≥ a k√©r√©s√ľket teljes√≠teni. A bank√°rok Taft Republik√°nus p√°rtj√°nak megoszt√°sa v√©get alak√≠tottak egy √ļj p√°rtot a Bull Moose Partot, melyet sz√©d√ľletes mennyis√©g√Ľ p√©nzel t√°mogattak. A sz√°m√≠t√°suk bej√∂tt. Az 1912 –es v√°laszt√°sokat Wilson p√°rtj√°val megnyerte, olyannyira, hogy √ļgy a Kongresszusban, mint a Szen√°tusban t√∂bbs√©gbe ker√ľltek.


1913-ban, Kar√°csony el√Ķtt n√©gy nappal a k√©pvisel√Ķk nagy r√©sze megkezdte hazautaz√°s√°t. K√©t nappal a Szent Este el√Ķtt, a szinte √ľres kongresszusi teremben a t√∂rv√©nyjavaslat elfogad√°sra ker√ľlt, √©s n√©h√°ny √≥r√°val k√©s√Ķbb az amerikai eln√∂k, Wilson al√°√≠rta. L√©trehozt√°k az "Amerikai Nemzeti Bankot". Ma ezt a bankot „Federal Reserve“ (r√∂viden: „FED“)-nek h√≠vj√°k. A gond ezzel csak annyi, hogy ez se nem sz√∂vets√©gi, de m√©g nemzeti sem, hanem egy mag√°nbank melynek k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szint√Ľ nagy hatalm√ļ csal√°dok a tulajdonosai.

A rabság okozta szerencsétlenség

Az amerikai alkotm√°ny alkot√≥aty√°i l√°tom√°sai, a szabads√°gon kereszt√ľli boldogs√°gb√≥l, rabs√°gon kereszt√ľli szerencs√©tlens√©gg√© v√°ltozott. A „p√©nztermel√©s“ ma m√°r nem a bakjegyek kibocs√°jt√°sa r√©v√©n ker√ľl forgalomban, hanem √°llamhitel-levelek v√°s√°rl√°sa sor√°n. Az √°llamnak j√≥v√°√≠rnak egy hitelt, melyet majd kamattal vissza kell, hogy fizessen. A „FED“-n√©l az amerikai √°llam annyira elad√≥sodott, hogy ma m√°r cselekv√Ķk√©ptelen, vagy a „FED“ tov√°bbra is p√©nzt bocs√°jt a rendelkez√©s√©re, ha sz√ľks√©gess√© v√°lik. Term√©szetesen ezt mindig akkor teszik, mikor az √°llam a k√∂vetel√©seiket teljes√≠tette.
Az amerikai eln√∂k, Franklin D. Roosevelt m√°r 1926-ban √≠gy panaszkodott: „m√°r n√©gy √©ve keser√Ľen harcolunk a g√°tl√°stalan spekul√°nsok √©s a h√°bor√ļkon nyer√©szked√Ķ magas p√©nz√ľgyi √©s gazdas√°gi √ľzletvezet√Ķk ellen. Hozz√°szoktak az √ľzlet√ľk meg√≠t√©l√©s√©ben ahhoz, hogy sz√°mukra az amerikai korm√°ny nem m√°s, mint egy aranytall√©rt szar√≥ szam√°r. Egy szervezett p√©nz √°ltal vez√©relve ugyanolyan vesz√©lyes, mintha a maffia √°ltal lenn√©l vez√©relve.

A „FED“ oly nagyhatalommal rendelkezik, hogy nemcsak az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°nak, de a kongresszusnak sem, vagy ak√°r a k√©pvisel√Ķ h√°znak sincs joga a k√∂nyvel√©s√ľkbe beletekinteni. Maga a n√©met sz√∂vets√©gi bank, mely a vil√°g m√°sodik legnagyobb aranytartal√©k√°val rendelkezik. - Az aranyrudak legnagyobb r√©sz√©t a „FED“ pincei m√©ly√©n t√°rolj√°k. - Egy lelt√°rt a sz√∂vets√©gi bank nem tudott kik√©nyszer√≠teni. A k√©rd√©sekre a sz√∂vets√©gi bank minden nyilatkozatot megtagad.
Az utols√≥ USA-eln√∂k, aki a „FED“ hatalm√°t el akarta venni, √ļgy h√≠vt√°k, hogy John F. Kennedy. A Kennedy-korm√°ny felismerte a v√©gtelen elad√≥sod√°st a „FED“ fel√©, ez√©rt 1963. j√ļnius 4-√©n egy Executive Order No. 11110-sz√°m√ļ rendeletet az eln√∂k al√°√≠rt, mely megteremtette a lehet√Ķs√©get a korm√°nynak, hogy ez√ľst √°ltali fedezettel doll√°rt bocs√°sson ki. (United States Note)


Az 1963-ban kibocs√°jtott k√©t k√ľl√∂nb√∂z√Ķ doll√°r-bankjegyek megtal√°lhat√≥k, m√©g mindig fellelhet√Ķk. A megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s√ľk a fels√Ķ cs√≠kban, az eredeti Kennedy doll√°ron √°llami jegy „United States Note“, a mag√°n nyomtat√°s√ļ doll√°ron a „FED“ tal√°lhat√≥ „Federal Reserve Note“.

A hivatalos amerikai t√∂rt√©nelemben Kennedyt 1963. november 22-√©n egy szellem√©ben zavarodott mag√°nyos gyilkos √∂lte meg. Kennedy eln√∂k helyettese √©s k√©s√Ķbbi ut√≥dja Lyndon B. Johnson. Az els√Ķ hivatalos aktusa az volt, hogy az Exekutive Order No. 11110-et hat√°lyon k√≠v√ľl helyezte. Ezzel az √°llami p√©nzt kivont√°k a forgalomb√≥l, de m√°ig is elfogadj√°k fizet√Ķ eszk√∂zk√©nt. Ez id√Ķ √≥ta egyetlen egy amerikai eln√∂k sem mert a magas politik√°ba beleavatkozni. New York √©s p√©nz√ľgyi k√∂zpontja f√∂l√∂tt az amerikai t√∂rv√©nyek √©s az amerikai igazs√°gszolg√°ltat√°s rendelkezik. A t√Ķk√©nek egy demokr√°cia mindig bizonytalans√°got okozz. Egy teokr√°ci√°ban ez m√°sk√©pp m√Ľk√∂dik. Az √≥-g√∂r√∂gben a (The√≥s) istent jelent √©s a (kracie) pedig uralkod√°st. Egy isteni uralkod√°sban, √©rv√©nyes√≠tik az isteni akaratot, azok, akik magukat az √Ķ szolg√°inak tartj√°k. Ezt tette a Loyd Blankfein a Goldmann Sachs Befektet√©si Bank tan√°cs√°nak eln√∂ke, aki mag√°r√≥l ezt vallotta: "Bank√°r vagyok, √©s nem teszek m√°st, csak Isten munk√°j√°t v√©gzem". Ezen bank iskol√°j√°ban v√©gzett a jelenlegi EKB eln√∂k Mari√≥ Draghi, aki nem fog meg√©lhet√©st biztos√≠tani az embereknek. √Črdekess√©gk√©nt √©s elgondolkoztat√≥ is, hogy miut√°n Greg Smith felmondott a Goldmann Sachs-n√°l, 2012 m√°rcius√°ban a New York Times a k√∂vetkez√Ķket k√∂z√∂lte: a vil√°g legnagyobb bankj√°nak az igazgat√≥ tan√°csa kineveti √©s „h√ľly√©nek“ tartja √ľgyfeleit.

A Vatik√°n, maga sem demokratikus

Az √≥korban mocsaras vid√©knek nevezt√©k a jobb oldali Tiebe foly√≥ partja, a Milvischen h√≠d k√∂z√∂ttit ter√ľletet, amit ma Ponte Sisto „Vatik√°n“-nak nevezz√ľnk. A Vatik√°n √°llam ter√ľlete 44 hekt√°r √©s kb. 1.000 lakossal a legkisebb f√ľggetlen √°llam a vil√°gon. √Āllamform√°ja, szem√©lyi uni√≥, √°llamf√Ķ a p√°pa, Legislative, Exekutive √©s Judikative. Egy term√©sk√∂b√∂l √©p√≠tett k√©tsz√°rny√ļ k√Ķfal mely √∂sszek√∂ti az √Ārk√°di√°val, ez az √°llamhat√°r. Ezeken a falakon bel√ľl lehets√©ges a legdiszkr√©tebb √ľzleteket lebonyol√≠tani.
A szent sz√©k tulajdon√°ba l√©v√Ķ bank a Vatik√°n Bank. A pontos neve „Instituto per Opera di Relegione“ (IOR) A 70-es √©vek v√©g√©n a bankban t√∂bb √°tl√°thatatlan √ľzletet fedtek fel. Az akkori „Instituto“ vezet√Ķj√©nek Paul Casimir Marcinus √©rseknek a maffia √©s a d√©l amerikai drogkeresked√Ķkkel val√≥ kapcsolatait vetett√©k a szem√©re. A Vatik√°n Bank szoros √°tlapol√°sos kapcsolatban volt a Banco Anbrosianoval √©s ennek eln√∂k√©vel a „Isten Bank√°raRoberto Calvival.

Calvi t√∂bb postal√°da c√©geket tartott fenn a Baham√°kon √©s Panam√°ban. Marcinkus √©rsek tudom√°s√°val a l√°tsz√≥lagos c√©geken kereszt√ľl a d√©l-amerikai kokainkeresked√Ķk p√©nzeit mosta tiszt√°ra. Az olasz igazs√°gszolg√°ltat√°s 224 milli√≥ doll√°r megfizet√©se ellen√©ben a vizsg√°latokat Roberto Calvi √©s a Banco Ambrosiano ellen le√°ll√≠totta. Roberto Calvit 1982 junius 17-√©n Londonban meggyilkolt√°k, titk√°r√°t, Graziella Corrochert m√©g azon a napon Mailandban szint√©n meg√∂lt√©k. Az olasz t√∂rv√©nyek nem rendelkeznek a Vatik√°n felett, mivel egy √∂n√°ll√≥ √°llam, ez√©rt az olasz igazs√°gszolg√°ltat√°snak tov√°bbi vizsg√°latok folytat√°sa a Vatik√°n √ľgyeiben nem lehets√©ges.

The City of London Corporation


Kevesen tudj√°k, hogy a vil√°g legnagyobb p√©nz√ľgyi kereskedelmi k√∂zpontja, mely nem tartozik Nagy Britannia ter√ľlet√©hez, City of London. De ellent√©tben a Vatik√°nnal, nem rendelkezik diplom√°ciai szolg√°lattal. Csak √©rdekess√©gk√©nt √©rdemes megeml√≠teni, ha a kir√°lyn√Ķ a sz√≥j√°r√°sb√≥l ismert „Square Mile“ (n√©gyzetm√©rf√∂ld) ter√ľletre be szeretne menni, mint √°llami l√°togat√°st be kell jelentenie √©s majd a n√©gyzetm√©rf√∂ld hat√°r√°n a City mindenkori polg√°rmestere fogadja. London els√Ķ muzulm√°n polg√°rmestere a „Mayor“, 2016 m√°jus 7-t√∂l Sadiq Aman Khan, de City of London nem esik a fennhat√≥s√°ga al√°. City of London polg√°rmester√©nek megnevez√©se: „Lord Mayor“. Ezen ter√ľlet√©n v√©gzi munk√°j√°t a „City of London Corporation“, a lakoss√°g√°nak sz√°ma kb. 8000 f√Ķ. A k√ľlf√∂ldi bank-sz√©khelyeinek sz√°ma 241. Az amerikai t√Ķzsdei -√©s befektet√Ķi bankok az √ľgyfeleik vagyon√°nak nagy r√©sz√©t ide helyezik √°t. A v√°ros vezet√Ķje √©s a „Corporation“ f√Ķn√∂ke 2016-t√≥l Dr. Andrew Parmley. V√°laszt√°s √ļtj√°n ker√ľl hatalomra, minden lak√≥ egy mand√°tummal rendelkezik. Az ott sz√©kel√Ķ c√©gek √∂sszesen 23.000 mand√°tummal rendelkeznek, ezzel el√©rik a ¾ t√∂bbs√©g√©t. A Lord Mayor rezidenci√°ja a Manson H√°z, ahol csal√°dj√°val √©l. √ē fogadja az √°llamf√Ķket, korm√°nyz√≥kat √©s a nagy vil√°gc√©gek tan√°cs√°nak eln√∂keit.

Az √©v folyam√°n hellyel-k√∂zel 20 k√ľlf√∂ldi -√©s tengeren t√ļli l√°togat√°st tesz. Igyekszik a vil√°got meggy√Ķzni „a liber√°lis √°ld√°sos szab√°lyozatlan glob√°lis p√©nz√ľgyi piacr√≥l“ Folyamatosan rekl√°mozza a City szolg√°ltat√°sait, hogy a vil√°g t√Ķk√©j√©t Londonba ir√°ny√≠thassa. Az angol t√∂rv√©nyek nem vonatkoznak a City-re, a City of London Corporation maga rendelkezik az √°llamis√°g√°val, saj√°t t√∂rv√©nyei vannak, melyet √∂nmaga fel√ľgyel. Managerei a hat√°rokt√≥l f√ľggetlen√ľl, √©rt√©kpap√≠rokkal √©s devizakereskedelemmel foglalkoznak. Nincs az a b√≠r√≥s√°g, aki √Ķket felel√Ķss√©gre vonn√°, √©s nincs az a korm√°ny, mely √ľzleteiket ellen√Ķrizn√©. A City-bank√°rainak a mond√°sa, hogy a „modern kor“ kezdete 1067, √≠gy √∂regebb mint b√°rmely parlament. Gy√∂kerei visszany√ļlnak az √Ķsi polg√°ri jogokhoz √©s kiv√°lts√°gokhoz, miel√Ķtt m√©g a nom√°dok Angli√°t elfoglalt√°k volna 1066-ban. M√°r ezer √©ve, hogy a City az uralkod√≥k hitelfelv√©tel√©nek a forr√°sa. A t√∂rt√©nelemben el√©g gyakran a brit korm√°ny er√Ķszakkal toborzott civileket a haditenger√©szethez. A XIX. sz√°zadban a City f√Ķpolg√°rmestere igen csak dicsekedett azzal, hogy v√°ros√°ban a brit korm√°ny megb√≠zottjai nem mertek toborozni.

Egy puccs, mely a világbirodalom létét meghosszabbította

Az angol birodalom t√∂rt√©nete, egyben a p√©nzt√Ķke √©s City of London t√∂rt√©nete. A City gyarmati rendszerben kialakult √°ll√°spontja, minden id√Ķk „legnagyobb ellen√°ll√≥ja volt a szab√°lyozott kapitalizmusnak“. Az egyiptomi eln√∂k Gamal Abdel Nasszer 1956-ban a Szuezi Csatorna √°llamos√≠t√°s√°val, megt√∂rte az angol birodalom vil√°gkereskedelmi ellen√Ķrz√©s√©b√Ķl sz√°rmaz√≥ el√Ķny√©t .V√°laszk√©nt az angolok, sz√∂vetkezve a Izraellel √©s Franciaorsz√°ggal, megpr√≥b√°lt√°k katonailag a r√©gi √°llapotot vissza√°ll√≠tani. Mint ahogy ismerj√ľk, ez nem siker√ľlt. A legnyugtalan√≠t√≥bb volt ebben az angol Fontsterling helyzete, mivel a vil√°gkereskedelem √°rucsere forgalm√°nak a 40%-√°t Fontsterlingben bonyol√≠tott√°k. A veres√©g az angol korm√°nynak fejf√°j√°st okozott, a t√∂ke elkezdett az orsz√°gb√≥l ki√°ramlani. A korm√°ny a Fontsterlingben t√∂rt√©n√Ķ k√ľlf√∂ldre foly√≥s√≠tand√≥ hitelek √∂sszeg√©t sz√°nd√©kozott korl√°tozni, hogy ezt a saj√°t bels√Ķ gazdas√°g√°ba terelhesse. A City-t nem √©rdekelte az angol bels√Ķ gazdas√°g, hanem elkezd√Ķd√∂tt a vil√°gbirodalom tov√°bb√©p√≠t√©s√©nek folyamata m√°s eszk√∂z√∂kkel: a nemzeteket az ad√≥ss√°g fogs√°g√°ban tartani - m√©g akkor is, ha az ipari forradalom sz√ľl√Ķ orsz√°ga gazdas√°gilag √∂sszeomlik. A City a korm√°ny √°ltal tiltott Fontsterlingben t√∂rt√©n√Ķ k√ľlf√∂ldi hitelek kihelyez√©s√©t nem tudta megakad√°lyozni, √≠gy kihelyezte ezeket doll√°rban. A Bretton Woods-ban megk√∂t√∂tt valut√°k f√∂l√∂tt val√≥ rendelkez√©sek √©rtelm√©ben csakis a nemzeti bankok jogosultak valut√°juk k√ľlf√∂ldre val√≥ kihelyez√©s√©re. Csak a n√©met orsz√°gok bankj√°nak (k√©s√Ķbb N√©met Sz√∂vets√©gi Bank) volt joga DM- hitelt kiadnia, csak az amerikai jegybank „FED“ jogosult doll√°r hitel kiad√°s√°ra, mivel City of London nem tartozik Nagy Britanni√°hoz. az angol jegybank - a Bank of England - nem tudott beavatkozni, de ugyan√ļgy az amerikai jegybank, vagy az USA-p√©nz√ľgyi fel√ľgyelet sem tudta megakad√°lyozni, mert, City of London nem tartozik az USA-hoz.

Ez√°ltal a nemzetk√∂zi valutaszerz√Ķd√©sek megsemmis√ľltek egy angol-doll√°r piac j√∂tt l√©tre. Mivel a City nem r√©sze Nagy Britanni√°nak, ez√©rt nem is nevezik angolnak. De a City nem a holdon van - ha szemrev√©telezz√ľk a vil√°gatlaszt, meg fogunk lep√Ķdni - Eur√≥p√°ban tal√°lhat√≥. Ez√©rt nevezi ezt a p√©nz√ľgyi piacot, eur√≥- doll√°r-piacnak. A doll√°r piaca City of London. Majd a j√≥val k√©s√Ķbb l√©tre hozott eur√≥nak ehhez semmi k√∂ze.

A l√°nchitel tr√ľkkje


Nincs az az ember, aki az √©lete sor√°n a l√°nc levelekkel ne ker√ľlt volna kapcsolatba. Te k√ľldesz egy valakinek egy levelet, majd arra k√©red, hogy √Ķ tov√°bbi t√≠z szem√©lynek k√ľldje tov√°bb. Ez a t√≠z szem√©ly tov√°bbi t√≠z szem√©lynek tov√°bb√≠tja stb. Ha egy egyharmados √°tfed√©st besz√°m√≠tunk az akkor is a tizedik fordul√≥n√°l elm√©letileg a bolyg√≥nk minden lak√≥j√°t el√©rn√©. Ezt a j√°t√©kot a City of Londonban √ļgy nevezik, hogy „Re-Hypothecation“ √©s ez a k√∂vetkez√Ķ k√©pen m√Ľk√∂dik: veszel egy h√°zat f√©l milli√≥ doll√°r√©rt, felveszel ugyanez √©rt√©kben a City-bankjain√°l egy hitelt. Mivel nincs saj√°t t√Ķk√©d √≠gy √°t√≠rod a h√°zat a bankra √©s megkapod a f√©l milli√≥ doll√°rt. A bank a h√°zadat, mint biztos√≠t√©kot (fedezetet) bevezeti a k√∂nyvel√©s√©be, ezzel a fedezettel a bar√°tn√Ķdnek is ad hitelt h√°zv√°s√°rl√°sra, term√©szetesen a bar√°tn√Ķd szint√©n a h√°zat biztos√≠t√©k (fedezetk√©nt) √°t√≠rja a bankra. Ez m√°r szolg√°lja a harmadik h√°z v√©tel√©nek a biztos√≠t√°s√°t. Mondjuk ap√°d vesz szint√©n egy h√°zat √©s √ē szint√©n √°t√≠rja biztos√≠t√©kk√©nt (fedezet) a bankra. Mindaddig, m√≠g minden ingatlan a vil√°gban a City of London bankt√Ķke √©s vagyonnyilv√°ntart√≥ k√∂nyv√©be beker√ľl, mint foglalatk√©nt. Ha valaki nem tudja a hitel√©t t√∂rleszteni, a tulajdon √°tker√ľl a bankhoz. Az √©rt√©k-k√ľl√∂nb√∂zeti ad√≥ss√°g pedig marad a nyakadban.

Mivel ez egy sz√©p j√°t√©k, nagyon sok amerikai a p√©nz√©t Londonba utalta, mondv√°n ott gyorsan gyarapodik. 1963-ban az amerikai eln√∂k Kennedy megpr√≥b√°lta ezt a ki√°raml√≥ p√©nzmennyis√©get megakad√°lyozni, ami v√©g√ľl is nem siker√ľlt. A vil√°gban a t√∂ke kiment√©se a legt√∂bb esetben City of Londonban k√∂t ki, ott √ļjb√≥l legaliz√°lj√°k, majd √ļjra √ļtra indul, hogy az elvesztett vil√°gbirodalmat √ļjb√≥l hatalm√°ba vehesse .
Vegy√ľk a ker√©kp√°r h√°ts√≥ kerek√©t, a k√ľll√Ķk az abroncsb√≥l az agyban futnak √∂ssze vagy ford√≠tva, az agyb√≥l kiindul√≥ k√ľll√Ķk tarj√°k az abroncsot. A meghajt√°s az agyon kereszt√ľl t√∂rt√©nik, √©s fordul az eg√©sz ker√©k. City of London maga az agy, a glob√°lis p√©nz√ľgyi ker√©k √©s a k√ľll√Ķk a bolyg√≥nkon tal√°lhat√≥ szigetekkel k√∂ti √∂ssze: a Kan√°lsziget Jersey √©s a Guernsey sziget k√∂zvetlen a francia partok ment√©n, az Isle of Man Scotland √©s Irland k√∂z√∂tt, a szikl√°kra √©p√ľlt Gibralt√°r Spanyolorsz√°g √©s √Čszak Afrika k√∂z√∂tt, a Bermud√°k Amerika keleti partjain√°l, Bahama Florida partjai el√Ķtt, a Turks -√©s a Caicoin sziget d√©l keletre Baham√°t√≥l, a Cayman szigetek Kuba √©s Mexik√≥ k√∂z√∂tt, a Virgin Island keletre Puerto Ricot√≥l a Karibikn√©l √©s m√©g egy n√©h√°ny Atoll-√°k (kor√°l szigetek) a Nagy Britanni√°hoz tartoz√≥ d√©li Pacifik tengeren tal√°lhat√≥k. A sziget√°llamok lakosainak √©s vezet√Ķinek a gazdas√°gi √©letbe nem sok belesz√≥l√°suk van. A t√Ķke a mindenhat√≥. Ha b√°rki is sz√≥t emel ellene, feltart√≥ztathatatlanul √ľld√∂zik. Erre egy p√©lda a Jersey sziget Szen√°tora √©s Minisztere Stuart Syvret, akit az√©rt tart√≥ztattak le, mert azt merte kijelenteni, hogy a La-Manche-csatorna - i Jersey szigete olyan mint √Čszak Korea. A t√∂bbi m√°s szigeteken hasonl√≥ak a politikai k√∂r√ľlm√©nyek. City of London is az „A Temz√©hez r√∂gz√≠tett Offshore- sziget, mely akkora szabads√°ggal rendelkezik, ami√©rt a t√∂bbi m√°s Offshore-szigetek igen csak irigyek .“ Egy, a Londoni k√∂zigazgat√°st reformj√°r√≥l k√©sz√≠tett √©rt√©kel√©sben ez olvashat√≥: ha a logika szigor√ļ, Ha a szigor√ļ logik√°t k√∂vetj√ľk, logikus lenne, hogy a City √©s a Westminster √∂sszeolvad√°s√°t kellene javasolni. De a logik√°nak vannak hat√°rai, √©s a City helyzete ezen hat√°rokon k√≠v√ľl van. Az el√Ķbb eml√≠tett szigetek a „Korona“ szigetei, melyek kev√©sb√© tartoznak Nagy Britanni√°hoz, mint maga City of London. A szigeteknek megvannak a maguk t√∂rv√©nyei, van saj√°t korm√°nyuk - ezen szigetek egyszer√Ľen mag√°ntulajdonai a „Koron√°nak“, az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gnak. Minden korm√°nyz√≥ a „Korona“ k√©pvisel√Ķje.
A szigeteket „offshore-nak“ nevezik: t√°vol a saj√°t partjaikt√≥l, akiknek saj√°t t√∂rv√©ny√ľk van √©s ezt √∂nmaguk ellen√Ķrzik. Ennek az „offshore-nak“ ellenkez√Ķje a „onshore“. Az „onshore“ – az orsz√°gon bel√ľli gazdas√°g, mely term√©keket, fogyaszt√°si √°rut √©s szolg√°ltat√°st biztos√≠t, melyek hasznosak √©s megk√∂nny√≠ti √©letvitel√ľnket. Az offshore a - p√©nz√ľgyi szektor, seg√≠ts√©get ny√ļjt az onshore - re√°lgazdas√°gnak az ad√≥z√°s √©s m√°s egy√©b el√Ķ√≠r√°sok elleni menek√ľl√©shez. Egyetlen egy, a Cayman-szigeteken l√©v√Ķ Ugland H√°z irodah√°z√°ban 18.000 c√©g sz√©kel. A p√©nzek mag√°nrep√ľl√Ķg√©pekkel √©rkeznek √©s rend√Ķri k√≠s√©rettel sz√°ll√≠tj√°k a bankig. Az egyik legaljasabb kolumbiai Medell√≠n-Drogenkartell feje Carlos Lehder, mikor a Bahama-szigetre, Norman’s Cay rep√ľl√Ķter√©re √©rkezett, a rept√©ren meztelen n√Ķk fogadt√°k. A meztelen csod√°latoss√°gok az Insul√°ner n√©pcsoporthoz tatoz√≥k voltak. Az el√Ķbb felsorolt 18.000 c√©gnek egyetlen egy c√©gt√°bl√°ja, de m√©g √≠r√≥asztala sincs a szigeten. Mindezek City of Londonban tal√°lhat√≥k. Washington D.C.-ben. A „Global Financial Integrity“ vezet√Ķje Raymond Baker az Offshore-rendszert a vil√°ggazdas√°g legrond√°bb fejezet√©nek nevezte a rabszolgatart√≥ rendszerek √≥ta. 1982-ben a mexik√≥i √°llameln√∂k Jos√© Lopez Portillo v√©lem√©nye szerint a „Mag√°nbank√°rok t√∂bb p√©nzt vittek ki az orsz√°gb√≥l mint az √©l√Ķ ember eml√©kezete √≥ta a gyarmattart√≥ birodalmak.

Ebben az id√Ķben a braz√≠liai √©s az argent√≠nai doll√°rk√∂tv√©nyek hozama (kamatl√°ba) majd 45% volt. A t√Ķke vagyona a jegyz√Ķnek (aki megv√°s√°rolta) kevesebb, mint egy √©v alatt megdupl√°z√≥dott. Az √©rdekess√©ge az, hogy a brazil √©s argentin doll√°rhitel hitelez√Ķi nagyr√©szt brazilok √©s argentinok voltak, kik a City of Londonon kereszt√ľl „offshore“ jegyeztett√©k. Az eg√©sz vil√°g „Henwees-ei“ kihaszn√°lj√°k ezt a kiskaput, („Henwees = „High Net Worth Individuals“, azok a szem√©lyek, akik d√∂bbenetes nagy nett√≥ vagyonnal rendelkeznek) √©s kihaszn√°lj√°k ezt a lehet√Ķs√©get. Ez egy hatalmas p√©nzmos√°si g√©pezet, mely legaliz√°lja a b√Ľn√∂z√©sb√Ķl sz√°rmaz√≥ j√∂vedelmeket, a lopott, el -√©s kicsalt, elsikkasztott, vagy tiltott fegyverkereskedelemb√Ķl, drogkereskedelemb√Ķl sz√°rmaz√≥ bev√©teleket. Londonban, hellyel-k√∂zzel 300.000-en, Oroszorsz√°gb√≥l sz√°rmaz√≥k √©lnek, az ottani zsargon √©rtelm√©ben „Londongrad“ nak nevezik √Ķket. Nagy Britannia jogszab√°lya a „domicile rule“ √©rtelm√©ben, √©lhetsz az orsz√°gban, de nem kell hogy ott lakhelyileg „domizill“ be legy√©l jelentve. √ćgy nem kell ad√≥t fizetned. Hellyel-k√∂zzel 60.000 az √ļgynevezett „Non-Doms“ ott √©l√Ķk sz√°ma. Hogy egyeseket megeml√≠ts√ľnk, az indiai ac√©lm√°gn√°s Lakshmi Mittal, sokk orosz oligarcha, sza√ļdi hercegek, a g√∂r√∂g haj√≥tulajdonos, √©s a Sussexben sz√ľletett b√°r√≥ Michael Anthony Ashcroft, a fels√Ķh√°z tagja, a „Conservative Party“ (konzervat√≠v p√°rt) eln√∂khelyettes, az „International Democrtaic Union“ kincst√°rnoka. Az ad√≥z√°sra k√∂teles lakhelye a k√∂z√©p-amerikai, a m√©g gyarmati id√Ķkb√Ķl sz√°rmaz√≥ nev√Ľ angol-honduras.

A kalózok által kifosztott államok


Az „Offshore-rendszer“ megnehez√≠ti a t√∂ke menek√≠t√©st szolg√°l√≥ √°llamok szab√°lyoz√°si er√Ķfesz√≠t√©seit, mert nemzeti, valamint nemzetk√∂zi t√Ķke szab√°lyait feszegeti. Ez term√©szetesen egyre jobban teszi t√∂nkre az „onshore-gazdas√°gokat“. A kal√≥zok offshore-vil√°ga egyszer√Ľen megzsarolja a kontinensek orsz√°gait, √©s erre van sz√°mtalan eszk√∂z√ľk.

Az eszk√∂zeik t√°rh√°za v√©gtelen, itt csak egy-kett√Ķt eml√≠t√ľnk:

Egy gazdas√°gi c√©g felvesz egy Offshore hitelt, hogy ezen k√∂lts√©geit le√≠rhassa, (cs√∂kkentheti az ad√≥zand√≥ j√∂vedelm√©t ezen kiad√°sokkal) teh√°t ad√≥t sp√≥rol meg. A m√©lt√°nyosnak felt√ľntetett mag√°nc√©gek egy hitelfoly√≥s√≠t√°si tr√ľkkel csalj√°k l√©pre √©s majd √°tveszik a hitellel t√ļlterhelt √°ldozatukat √©s az Offshore √°ltal finansz√≠rozott nyeres√©get n√©vtelen√ľl bev√©telezik (lenyelik). A szakmai berkekben haszn√°latos zsargoni kifejez√©s erre a tev√©kenys√©gre haszn√°lj√°k a „leveraged buyout“ kifejez√©st, ami nem jelent m√°st, mint azt, hogy idegen t√∂k√©vel val√≥ √°tt√©teles c√©g√°tv√©tel. A nemzetk√∂zi kereskedelemben forgalmazott hitelek 90%-ka Offshore bankokt√≥l sz√°rmaznak. Ez a nyilv√°noss√°g el√Ķtt tiszteletteljesen √ļgy kezelik, hogy a „p√©nz√ľgyi kereskedelmi piac“. A politikusaink √©s hozz√°juk tartoz√≥ tan√°csad√≥ik engedelmesen √ļgy fogalmaznak, hogy ezt a „piacot“ nem szabad elbizonytalan√≠tani, mert a t√Ķke √©rz√©keny.
A k√∂vetkez√Ķ eszk√∂z az √ļgy nevezett „re-invoicing“. Egy keresked√Ķ a Cityb√Ķl 250 milli√≥ $-√©rt olajt v√°s√°rol, mondjuk Angol√°b√≥l. Az angolai keresked√Ķi partnere viszont felsz√°mol neki 300 milli√≥ $-t √©s ebb√Ķl 50 milli√≥t Offshore-on kezelt mag√°nsz√°ml√°ra utalja. A Global Financial Integrity azzal sz√°mol, hogy a fejl√Ķd√Ķ orsz√°gok vesztes√©ge a „re-invoicing“ m√≥dszerekkel kb. 100 milli√°rd $, ami az Offshore- vil√°gban elt√Ľnik. Az eddigi felm√©r√©sek azt bizony√≠tj√°k, hogy a harmadik vil√°g t√°mogat√°s√°ra foly√≥s√≠tott √∂sszegekb√Ķl minden tizedik doll√°r egy Offshore sz√°ml√°ra folyik be.

A fosztogat√°s els√Ķ l√©pcs√Ķje az, amikor egy City of Londoni bank a fejl√Ķd√Ķ orsz√°goknak oly nagy √∂sszeg√Ľ hiteleket ny√ļjt, melyet az infrastrukt√ļraib√≥l kiindulva k√©ptelenek visszafizetni. M√°s sz√≥val, egy ilyen infrastrukt√ļr√°val rendelkez√Ķ orsz√°g nem vehetne fel ekkora hitelt. A m√°sodik l√©pcs√Ķ, hogy City of London tan√°csad√≥i ezen orsz√°gok vezet√Ķinek felv√°zolj√°k, hogy milyen lehet√Ķs√©geik vannak a mag√°nvagyonukat egy offshore-sz√°ml√°ra √°tir√°ny√≠tani . A harmadik l√©pcs√Ķ : City of London felk√©ri az IMF (nemzetk√∂zi valutaalap) munkat√°rsait, hogy k√©sz√≠ts√©k fel ezen orsz√°gok vezet√Ķit, hogy a gazdas√°gukban √©s az √°llami strukt√ļr√°iban mi a teend√Ķ, hogy a felvett hitelt t√∂rleszteni tudj√°k.

Tömegpusztító fegyver

Egy hitel mindig mag√°ban hordozza a vesz√©lyt. Ha egy ad√≥s valamilyen okn√°l fogva nem tudja a v√°llalt visszafizet√©si k√∂teless√©geit teljes√≠teni, akiben a hitelez√Ķje megb√≠zott, nem kapja a p√©nz√©t vissza. Erre is gondoltak a fin√°nc-zsongl√Ķr√∂k, ezt m√°r el√Ķre l√°tva egy megold√°st eszk√∂z√∂ltek: a hitel nem visszafizet√©si biztos√≠t√°s, az √ļgynevezett „Credit Default Swaps" (CDS). A hitelez√Ķt a biztos√≠t√≥ kompenz√°lja a hitel nem visszafizet√©se eset√©n. Ez a biztos√≠t√°st megk√∂theti b√°rki, az is, aki nem ny√ļjt hitelt senkinek, egyszer√Ľen fogad arra, hogy a szem√©ly, egy c√©g vagy ak√°r egy √°llam cs√Ķdje bek√∂vetkezik, √©s kifizetik neki az √∂sszeget annak ellen√©re, hogy neki nincs vagy nem volt vesztes√©ge. Ezek a pap√≠rok szinte t√Ľzgerjeszt√Ķk. √Ėsszehasonl√≠tva egy t√Ľzbiztos√≠t√°si k√∂tv√©nnyel, ha valaki a szomsz√©d √©p√ľlet√©t t√Ľz ellen biztos√≠tja. Ha siker√ľl neki, an√©lk√ľl, hogy fogn√°k a h√°zat √©s felgy√ļjtj√°k, egyszer√Ľen bev√°lthatja a biztos√≠t√≥n√°l k√∂t√∂tt k√°rt√©r√≠t√©si ig√©ny√©t.

A Credit Default Swaps (CDS) az √ļgynevezett hitelderivat√≠v√°k k√∂zz√© tartozik. A deriva (latinul a „derivare“ sz√≥b√≥l vezetetik le) egy fin√°nc term√©k melynek √©rt√©ke m√°s egy√©b fin√°nc term√©kekt√Ķl f√ľgg. Ha √©n egy tonna b√ļz√°t v√°s√°rolok, √©s arra v√°rok, hogy a b√ļza √°ra 10%-ot emelkedjen, a nyeres√©gem 10%. De ha √©n egy deriv√°t -on kereszt√ľl a b√ļza √°remel√©s√©re fogadok, a fogad√°som √∂sszeg√©nek a t√∂bbsz√∂r√∂s√©t is kasz√°lhatom an√©lk√ľl, hogy b√ļz√°m lenne. Ezek a fajta fogad√°sok oda vezetnek, hogy a b√ļza √°ra val√≥ban emelkedik. A 2008-as √©vben az embereml√©kezet √≥ta a legmagasabb volt a b√ļzaterm√©s, a kor√°bbiak √∂tsz√∂r√∂se. M√©gis a bolyg√≥nkon ez id√Ķben az √©hs√©g miatt milli√≥k vesz√≠tett√©k √©let√ľket. Ez nem lehet m√°snak nevezni, mint t√∂meggyilkoss√°gnak.

Egy kicsit r√©gebbi adat, de a vil√°g gazdas√°gi teljes√≠tm√©nye 2011-ben 70 billi√≥ doll√°r volt. Az ad√≥paradicsomok kereskedelm√©ben forg√≥ pap√≠rokon ezen √∂sszeg fel√©t m√°r 10 √©vvel megel√Ķz√Ķen lebonyol√≠tott√°k. Term√©szetesen a r√©szar√°nyuk ezzel szemben csak emelkedik. √ćgy a nyeres√©g√ľk az ad√≥paradicsomokban csap√≥dnak le. A derivate a piacon 2011-be 708 billi√≥ doll√°rt forgalmaztak - t√∂bb mint a t√≠zszeres√©t. Ez a p√©nzkereskedelmi piac a nemzetk√∂zi bank√ľzletek √©s a hitelk√∂tv√©nyek kibocs√°jt√°s√°b√≥l t√°pl√°lkozik. Ennek a 85 %-√°t az „offshore“ bankokon bonyol√≠tja. Az agya ennek a p√©nz√ľgyi k√∂rhint√°nak City of London. Itt k√©sz√≠tik el√Ķ a p√©nz√ľgyi t√∂megmegsemmis√≠t√Ķ fegyvereket “, amivel a p√©nz√ľgyi szektor a m√°r kirabolt √°llamokat alattval√≥kk√° form√°lja. M√°r kor√°bban, 1994. szeptember 14-√©n az ENSZ gazdas√°gi bizotts√°g√°nak √ľl√©s√©n David Rockefeller (2017. m√°rcius 20-√°n 102 √©ves kor√°ban elhunyt) a strat√©gi√°t kinyilv√°n√≠totta: „minden, amire sz√ľks√©g√ľnk van egy, a bolyg√≥t √°tfog√≥ kr√≠zis“.

H√°bor√ļ az Euro ellen


Ez a kr√≠zis legjobban az Eur√≥t az Euro-Doll√°r piacot fogja telibe tal√°lni, mert City of London hat√°rtalan mennyis√©g√Ľ hitelt osztogat √©s ez ma m√°r vesz√©lyess√© v√°lt. A vil√°gban bonyol√≠tott p√©nz√ľgyi tranzakci√≥k 40%-a doll√°r, √©s ma m√°r a 20%-a Euro. Mikor Irak az Euro fizet√©si rendszerre akart √°tt√©rni, lebomb√°zt√°k az orsz√°got. Mikor L√≠bia szint√©n √°t akart t√©rni az Euro fizet√©si eszk√∂zre a sorsa ugyanaz lett. Ami √©rdekes, hogy Anglia minden√Ľt az els√Ķ volt a „m√Ľveletekben“.
G√∂r√∂gorsz√°g eset√©ben megy ez bomb√°k n√©lk√ľl is, a m√≥dszerek l√©nyegesen kifinomultabbak. G√∂r√∂gorsz√°gban nyilv√°noss√°gra hozott adatok szerint az egy f√Ķre es√Ķ ad√≥ss√°ga a g√∂r√∂g√∂knek 30.000 doll√°r, egy amerikai√© 200.000 doll√°r. Az √∂sszes elad√≥sod√°s egy f√Ķre a vil√°gban kivet√≠tve NAGY BRITANNIA lakoss√°g√°nak a legmagasabb. G√∂r√∂gorsz√°g val√≥sz√≠n√Ľleg olyan gazdag olajban, mint L√≠bia. 2011.11.11-t√∂l Lucas Papadem√≥s volt a korm√°ny eln√∂ke. Az el√Ķdje George Papandreu a n√©pet akarta megk√©rdezni, hogy „a nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g“ dikt√°l√°s√°t helyesl√Ķen egyet√©rtsen-e vele. Ez a naiv √∂tlet az uralkod√≥i sz√©k√©be ker√ľlt, mert a „nemzetk√∂zi k√∂z√∂ss√©g“ p√°r napon bel√ľl lemond√°sra k√©nyszer√≠tette. Neki ink√°bb a fin√°ncszektort kellett volna megk√©rdeznie.

Az √ļj gyarmattart√≥ urak √©s a fin√°nck√∂zpontok k√©nyszer√≠teni fogj√°k G√∂r√∂gorsz√°got egy √°tfog√≥ mag√°nos√≠t√°sra (privatiz√°ci√≥). Az Akropolisz majd bag√≥√©rt megvehet√Ķ lesz? De mindenek el√Ķtt az orsz√°g infrastruktur√°lis fel√©p√≠tm√©nye, kik√∂t√∂k, telekommunik√°ci√≥s k√∂zpontok, k√∂zleked√©si rendszerek, a sok-sok sziget, √©s nem utols√≥ sorban a k√∂z√©ptengeri olajforr√°sok, melyek nem sok√°ra az angolsz√°sz konszernek kez√©be ker√ľlnek. Az ir√°ni eln√∂k, Mohammad Mossadegh Ir√°n olajgazdas√°g√°t a n√©p√©nek akarta. Megbuktatt√°k. Majd a perzsa sah az angol- amerikai olajkonszernekkel √©s ezek titkosszolg√°lataival egy csere√ľzletet k√∂t√∂tt: egy diktat√≥rikus tr√≥n az olaj ellen√©ben. Egy ilyen csere√ľzlettel m√©g Szaddam Husszein √©s Maummar al-Kadhafi is √©lhetn√©nek √©s orsz√°gaikat ir√°ny√≠thatn√°k. De ugyanilyen volt Woodrow Wilson esete is a Jekyll-szigetek uraival k√∂t√∂tt csere√ľzlet√©vel, egy eln√∂ki sz√©k, egy k√∂zponti mag√°nbank ellen√©be (FED).

ESM - Europa stabilit√°si Mechanismus
A Maffia felhatalmazási törvény egy állampuccshoz

There are two ways to conquer and enslave a nation” mondotta Adam Smith 250 √©vvel ezel√∂tt, (K√©t √ļt van egy nemzetet elfoglalni √©s rabszolg√°v√° tenni. Az egyik a kardon kereszt√ľli, a m√°sik √ļt ha elad√≥s√≠tom) G√∂r√∂gorsz√°g eset√©ben a m√°sodik megold√°st v√°lasztott√°k. Itt nem G√∂r√∂gorsz√°gr√≥l van sz√≥: a t√©t a doll√°rhitelek, melyet City of London kihelyez, √©s ezt csak addig tudja, am√≠g a doll√°r vezet√Ķ valuta marad. City of London √©s a Wall Street kapcsolatai igen szorosak. A Wall Street szint√©n a doll√°rb√≥l, mint vezet√Ķ valut√°b√≥l √©l. A La-Manche-csatorna sz√©lesebb a Fontsterling √©s az Euro k√∂z√∂tt, mint az Atlanti √≥ce√°n, a doll√°r √©s a Fontsterling k√∂z√∂tt. Az Eur√≥pai K√∂zponti Bank minden √°ron meg akarja akad√°lyozni a City of London √°ltal tervezett Euro- hitel-piacot. Ezt m√°r legsz√≠vesebben a m√ļltnak tekinten√©. Ez√©rt kell majd az Eur√≥t megsemmis√≠teni.

√ćgy nem csak a g√∂r√∂g√∂ket nem kell megk√©rdezni, de a t√∂bbi eur√≥pai orsz√°got sem. Az eur√≥pai stabilit√°si-mechanizmus ESM egy 700 milli√°rd Eur√≥ alapt√Ķk√©vel felruh√°zott szervezet, ami elvileg a megment√©s√ľnket szolg√°lja. Gyorsan kell, hogy reag√°ljon. A p√©nz√ľgyi piacok mindig t√ľrelmetlenek. Ez√©rt kell, hogy az ESM tagjai t√Ķkeleh√≠v√°s eset√©n visszavonhatatlanul √©s felt√©tel n√©lk√ľl 7 napon bel√ľl eleget tegyenek ennek. A doll√°rvil√°g fin√°ncszektor urai ezen az √ļton hatalmukat az eur√≥pai z√≥n√°ba kiterjesztett√©k. Az ESM tagjai √©s alkalmazottai joghat√≥s√°gi immunit√°st √©lveznek, helyis√©geik, p√©nz√ľgyi √©s vagyoni √©rt√©keik s√©rthetetlenek, szem√©lyzet√©t b√≠r√≥s√°gilag nem lehet felel√Ķss√©gre vonni. City of Londont akarj√°k l√©trehozni az eur√≥pai √∂vezetben. Ez egy egyes√ľlet ahonnan tagjaik soha nem l√©phetnek ki. Ezzel az √°llamok √©s korm√°nyai kiszolg√°l√≥ikk√° v√°lnak. Ez olyan mint a maffiatags√°g - ha √©leted fontos sz√°modra - soha nem l√©psz ki bel√Ķle. Ezzel beteljes√ľlt Adam Smith’s el√Ķrejelz√©se. City of London beteljes√≠ti azt, amit a kir√°lyi haditenger√©szet nem tudott megval√≥s√≠tani: a vil√°g leig√°z√°s√°t, ad√≥ss√°gokon kereszt√ľl…

(Amikor Wolfgang Berger tanulm√°nya k√©sz√ľlt, m√©g nem tudta, hogy az ESM ugyan√ļgy kiszolg√°ltatta √©s eladta Eur√≥p√°t, mint a hasonl√≥ kiv√©teles jogokkal felruh√°zott EU-ir√°ny√≠t√°s. Az ESM rendelkez√©s√©re bocs√°tott 700 milli√°rd eur√≥ t√ļlnyom√≥ r√©sze szint√©n C√≠ty of Londonban k√∂t ki, √©s egy jelent√Ķs r√©sz√©t arra ford√≠tj√°k, hogy Nyugat-Eur√≥p√°t lev√°lassz√°k a kifosztott √©s fikt√≠v ad√≥ss√°gokkal leterhelt Kelet-Eur√≥p√°r√≥l. Magyarul: nem lesz t√°mogat√°s, de tov√°bbra is fizetni kell mindent kital√°lt ad√≥ss√°g√©rt... /Tulok/)

Az el√Ķz√Ķ √≠r√°s els√Ķ hozz√°sz√≥l√°s√°ban jeleztem: Ne felejtsd el a t√°mogat√°si gombot megnyomni √©s az anyagi hozz√°j√°rul√°soddal is kinyilv√°n√≠tod a hovatartoz√°sodat, Tuloknak minden ezer forintra nagy sz√ľks√©ge van, seg√≠t a t√ļl√©l√©shez. "Egy mindenki√©rt, mindenki egy√©rt"!"

/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#1 | Hegel - 2017.08.05. 22:01:50
Hmm p√°rszor m√©g elbibel√Ķd√Ķk ebben a h√Ķs√©gben ezzel a sz√∂veggel √©rt√©sileg egy lej√∂tt rendesen mindent kinyirnak ami nem √Ķket szolg√°lja...na akkor ezzel mi van?

https://www.youtu...UCM2qKradc

√Čs mi lesz vagy lehet?
H√°l istennek elevick√©lek a kisnyugimb√≥l de az√©rt √©rdekelne mi ez a turmix szint√©n? √Čs hova t√ľnt Borb√©ly, m√©g akkor is ha....Valamennyit 2010 t√°j√°n Fapipa √∂t√∂lt irt de akkor se √©rtettem, nem vagyok uzsiszak√©rt√Ķ...

Olvasom a k√∂z√©p-kelet eu orsz√°gok leakaszt√°s√°t (miut√°n lerabolt√°k) akarj√°k, t√°n m√©g igy is nyer√ľnk ha b√©k√©n hagynak a fen√©be √©s nyugati orsz√°gokkal baxakodnak p√©nz√ľgyileg meg afriailag....vagy pont ezt osztan√° csak ki p√©nz n√©lk√ľl magukat tiszt√°v√° t√©ve???

Ez hasonlit szint√©n az MLM rendszer t√©rk√©phez http://tudatostar...pcsolatok/ majdnem ua mint a uzsik√© csak uzsi n√©lk√ľl? (ma ahitelk√°rty√°k 48%Thm met is el√©rik ez 50% Frown

Tudom sok a kérdés de tényleg totál elszakadt a fonál...

Igaz tegnap ezt https://www.youtu...-3zPFqZAVc néztem és a hsz ek között ez: János Tasi elég hosszan kifejti Trump miért a globalisták bábuja...Szeszák meg régóta Pityuzik.
Frown
.√Čs usa geol√≥giai bajban is lehet nemcsak polg√°ri vagy vezet√©si...https://journal-n...mic-event/
.
#2 | spartakusz - 2017.08.05. 22:25:38
Kedves Aramis - jól írom, kérdezem? és mi van azon törekvéseknek láttattatott rubeles elszámolás kezdeményezésekkel és stb!

spari...
#3 | Tulok - 2017.08.06. 02:22:13
Gizus! A k√©rd√©sedre a v√°lasz: a homokoz√≥ban r√©gen is megegyeztek a gyerekek, "Te leszel a f√Ķparancsnok Pityu, √©n a minisztereln√∂k, Te meg Roland megvered a Lajost, mert Te vagy a t√°bornok... "
De b√Ķvebben is √≠rhatok arr√≥l, hogy mi√©rt s√°nt√≠tanak a vide√≥ban elhangzottak...

Ami pedig az amerikai "szeizmikus v√©szhelyzetet" illeti, kik √©s hogyan id√©zt√©k el√Ķ a szecsu√°ni, jap√°n, haiti vagy m√©g sorolhatn√°m f√∂ldreng√©seket? Mindr√Ķl √≠rtunk m√°r. T√∂bb, mint 8000 FEMA t√°bor "v√°rja lak√≥it" az USA-ban.

Spari! Lajos csak h√©tf√Ķ k√∂r√ľl lesz, ez√©rt √©n v√°laszolok.
Ahogy K√≠na megoldja export probl√©m√°it egy k√≠nai-indiai h√°bor√ļval, ahogy az EU oszl√°snak indul, a marad√©k elsz√°molhat rubellel √©s j√ľannal is. Az USA-nak, illetve a Wall-streetnek √©s City of Londonnak, de nevezhetj√ľk "zsid√≥ vil√°gkorm√°nynak" is, egyre s√ľrg√Ķsebb lesz megv√©deni az √©rdekeit a korm√°nyon k√≠v√ľli zsid√≥kt√≥l...
#4 | spartakusz - 2017.08.06. 07:56:49
Kedves Tulok! A homokozóba bent van mind - csak 10% figyeli a játékukat a "gyerekeknek"

CSAL;OK;OK!
Bankár ; csaló- miben ban ; a kárban!
Biztosító ; biz;ott is ;ott;vannak a csalók
Stb.- hasonló;ak!
K√∂z√∂s nev√ľk megnevez√©se n√°lam √°llami b√Ľn√∂z√Ķk, egy √°llamon bel√ľl!
Van √°llamon k√≠v√ľli ilyen? Van eml√≠tem a klasszikus szic√≠liai maffi√°t, mely form√°ja elterjed a vil√°gon minden n√©pn√©l!
Nem akarom, hogy Hegelnek igaza legyen √≠gy tov√°bb t√Ķmondatokban √≠rom:

Aramis írásából :
Bankár ; biztosító összejátszik és stb-ek
Ez nem lehet másnak nevezni, mint tömeggyilkosságnak;
8000 ; b√Ľn√∂z√Ķ egy helyen:
;;Ezzel beteljes√ľlt Adam Smith;s el√Ķrejelz√©se. City of London beteljes√≠ti azt, amit a kir√°lyi haditenger√©szet nem tudott megval√≥s√≠tani: a vil√°g leig√°z√°s√°t, ad√≥ss√°gokon kereszt√ľl;

A k√©rd√©sem ; meg tudja csin√°lni? M√°r megcsin√°lta! A hi√°nyz√≥ 10 % - √©k ;ot meg bedar√°lja! = VIL√ĀGURALMA ;V√ČGE! ; √ČS MEGJELENIK --- A HETEDIG √úVEGCS√ćK A F√ĖLD K√ČRG√ČN √öJB√ďL;HA CSAK NEM LESZ F√ĀTUM!
Spari..
#5 | spartakusz - 2017.08.06. 08:19:54
V√ĀLTOZOTT A PROGRAMOM! Ma megtal√°ltam az elveszett nek hitt az oldal 66. √≠r√°som - √©s minden nap egy oldalt szeretn√©k ide m√°solni nektek, hogy Hegelnek is igaz legyen a holdfogyatkoz√°s ter√©n 66 nap m√ļlva elm√ļlik - k√©rdezem engeditek - a 66 - oldal befejez√Ķ sorait most ide id√©zem:
az Aquin√≥i Szent Tam√°s A TEOL√ďGIA FOGLALATA - els√Ķ r√©sz 15-oldal√°r√≥l id√©zve:
"v√°laszul azt kell mondanunk, hogy a szent tudom√°ny t√©nyleg tudom√°ny. √Ām tudnunk kell, hogy a tudom√°nyoknak k√©tf√©le neme van. Egyes tudom√°nyok az √©rtelem term√©szetes f√©ny√©n√©l megismerhet√Ķ elvekb√Ķl indulnak ki, mint az aritmetika,geometria √©s m√°s hasonl√≥k. M√°s tudom√°nyok viszont n√°luk magasabb rend√Ľ tudom√°ny f√©ny√©n√©l megismerhet√Ķ elvekb√Ķl indulnak ki, mint a perspekt√≠va tudom√°nya a geometria √°ltal √©s a zene tudom√°nya az aritmetika √°ltal megismert elvekb√Ķl,
s ily m√≥don a szent tudom√°ny t√©nyleg tudom√°ny, mivel magasabb rend√Ľ tudom√°ny f√©ny√©n√©l megismert elvekb√Ķl indul ki. Ez a magasabb rend√Ľ tudom√°ny Isten √©s az √ľdv√∂z√ľltek tud√°sa."

szeretettel: spartakusz...

ui: r√©szemr√Ķl befejezve, √©n hiszem √©s tudom is hogy M√õK√ĖDIK!

Honnan? Megtapasztaltam..."
írtam 2010-ben - nem ma volt 2017. augusztus 6-án!
spari.....
ui: ma dobták le a tömeggyilkosok --- az atomot Japánra - itt olvas róla:
http://balrad.ru/...ment-11707
#6 | Hegel - 2017.08.06. 15:41:41
Tulok Smile
4 linket tettem fel a MSzt Koron√°val kapcsolatost se √©rtem, 2 a szakm√ľhelyek..hogyan fizeti ki valamely szakmunk√°t nekem mit kell ledolgoznom √©rte...mert ugye egy gatyasz√°r felhajt√°sa koptat√≥val m√©gse annyiba van mint pl egy be√ľvegez√©s a k√©tsz√°rny√ļ ablakba... cseremel√≥ vagy mi az alapja mert nincs alapt√∂k√©je √©s nincs uzsora hitel amib√Ķl haszna azaz t√∂bblete lenne.
3 Echo h√°t Pity√ļt √©s trumpot l√°tom hogy valami h√°tt√©rparti is van ezek szerint ha av√°laszodat amit majd mindenhez hozz√°igazithatok az alap az hogy megint zsid√≥k a nem k√∂z√©j√ľk val√≥akat akarj√°k kiirtani ismerve √∂nmagukat nehogy a fej√ľkre n√Ķjjenek..hiszen a 2 vh ban is azokat nyirt√°k akik integr√°l√≥dtak abba a nemzetbe amilyikbe sz√ľlettek bele. Na ez nem teccik a neokonoknak....m√°sr√©szt elavult a 2vh √©rt √©r k√°r teh√°t ujitani kell ami√©rt k√°rp√≥tl√°sokat lehet kizsarolni m√°sokt√≥l, nem vigy√°zott el√©gg√© r√°juk cimen.

Igen a jap√°n atomenergetikai m√ľveket val√≥j√°ban izrael robbantotta fel....csak err√Ķl nem besz√©lnek de Renegat valamelyik linkj√©n tov√°bbl√©pve olvastam ha j√≥l √©rtettem a magyar ¬ß nyelvezet√©t, mert egyik se magyar sz√≥rend√ľ val√≥j√°ban.

MVSZ Horkovics, Grétsi Gábor és sokan másokkal csinálják ezt a Bornély által kezdeményezett MSzt Korona dolgot de nem értem. Tán ha FTivadar azaz Fapipa erre jár elmesélhetné...Vagy ez is ugy jár majd mint Kasler meghecceli valami nem odavaló mert be kell venni ahogy Kasler is bevette a lászlóékat onnan ment gajra a dolog...

√Ā√°√° feln√©zve a billr√Ķl l√°tom Spari is megtal√°lta a jap√°n dolgot.
#7 | Hegel - 2017.08.07. 20:51:40
https://journal-n...c-by-2025/

Nemcsak az olt√°sok hanem a permetszerek...(t√°n a chembe is??) okozz√°k a gyerekek autizmus√°t.

K√©sz√ľl a pucs√≠t√°s http://www.voltai...97339.html


Zusa izi ellen?? mijez a csiki ut√°ni csuki?

https://magyarkoz...h-oldalan/


.
#8 | Tulok - 2017.08.09. 15:24:48
Gizus! A Szent Koron√°val sokan pr√≥b√°lnak takar√≥zni. Ha mindre kit√©rn√©nk, √ļj szervert kellene b√©relni. A cserear√°nyok kialak√≠t√°s√°hoz adott a jelenlegi magyar √©s k√ľlf√∂ldi minta. Term√©szetesen ezeket igazs√°gosabb√° kell tenni, de alapvet√Ķen rendelkez√©sre √°ll minden √∂sszehasonl√≠t√°si alap. A munka√©rt√©ket most is fel lehet becs√ľlni, majd ez alapj√°n meghat√°rozni a kibocs√°that√≥ csereeszk√∂z mennyis√©g√©t.
Ami Putyint √©s Trumpot illeti, mag√°nyos b√°bok, de a feladataik nagy r√©szben k√∂z√∂sek. A "selejtez√©s" nem csak a g√≥jokra √©rv√©nyes. A zsid√≥ sem kiv√©tel, de a mostani m√°r m√°s lesz. A zsid√≥s√°g felsz√°molja √∂nmag√°t, mint zsid√≥t, megsemmis√≠t minden feleslegesnek √≠t√©lt zsid√≥ entit√°st, de ezt m√°r √©vekkel ezel√Ķtt is t√∂bbsz√∂r le√≠rtam. A "terv" az√≥ta sem v√°ltozott...

A Szab√≥ Attila-f√©le kupaktan√°cs t√°mogatotts√°ga jelent√©ktelen, csak az √≠g√©reteknek sz√≥l, nem a Koronatan√°csnak". A m√≥dszereik, ahogy le akart√°k ny√ļlni az alap√∂tleteket, nagy fok√ļ g√°tl√°stalans√°gra vallanak, de alapvet√Ķen az a probl√©ma, hogy nincs t√°mogatotts√°guk, ugyanis azt Borb√©ly "gy√Ľjt√∂tte" √∂ssze. A vide√≥ban elhangzott "osztozkod√°s" t√∂bb, mint "kozmetik√°zott". M√°ra m√°r megsp√©kel√Ķd√∂tt olyan szem√©lyekkel is, akik mindenhol megjelennek, ahol valami haszon n√©z ki, ahol a nemzeti bugyell√°rist meg lehetne csapolni, vagy k√©s√Ķbb poz√≠ci√≥t lehet k√∂vetelni √°l√©rdemekre hivatkozva. A Kasler hasonlat stimmel, ahogy a chemtrails - olt√°s √∂sszef√ľgg√©s is.
#9 | Hegel - 2017.08.10. 00:49:30
K√∂sz√∂n√∂m Tulok igy √©rthet√Ķbb, ugy l√°tszik m√°r indi√°nost kezdek j√°tszani=√∂reg szem Grin √©s lassabban esik le.

Nekem a Horkovics t√ľnt fel mint L√°szl√≥s dolog meg az MVSz...

Na ime a tetvek vágya ezeket a jóisten se fogja tudni összefogdosni és ezek meg nem is akarják...

https://magyarkoz...tok-miert/


https://magyarkoz...gy-listat/

Tudom blikk szagu de mégis...igen hiányos a lista...ezek maradnak majd élve??? Mindenki mást .....eltesznek láb alól?

Vajjon amit elterveznek menni fog vagy a jóisten bele forgat pár homokszemet a gépezetbe???
Pityunak se hiszek, egy√°ltal√°n a politik√°n√°l nincs hit....Hinni az Istenbe kell minden m√°s kiz√°rt.
.
#10 | Hegel - 2017.08.10. 15:36:11
√Črdekes kett√Ķs j√°t√©kra lettem figyelmes...kapom a nemzeti hirh√°l√≥ hirlevel√©t azzal a cimmel hogy az EU tudja OV nemis ME hanem??? √Čs nem mondja meg ki...hanem:
******************
sz√∂veg√ľk-


2017 augusztus 07.
99H√ļszmilli√≥! Locations of visitors to this page PayPal
Kedves Olvasó!

A H√≠rh√°l√≥ h√≠rlevelek k√ľld√©s√©hez n√©lk√ľl√∂zhetetlen t√°mogat√°s√°t k√©rem! Az Internet el√©r√©s itt nagyon lass√ļ, ha √©ppen van csatlakoz√°s √©s nincs √°ramsz√ľnet eg√©sz nap. M√Ľholdas Internet csatlakoz√°s √©s napelemes √∂nell√°t√°s a sz√°m√≠t√≥g√©p sz√°m√°ra a c√©lom.

Tervez√©s alatt a mobilos h√≠rlev√©l √©s H√≠rh√°l√≥s √ľzenetrendszer!

K√©rem m√©g adategyeztet√©shez a s√©g√≠ts√©g√©t! V√°lasszon az al√°bbi linkek k√∂z√ľl √©s kattintson r√°! Majd a bej√∂v√Ķ egyszer√Ľ weblapot v√°rja meg bet√∂lt√Ķdni. K√∂sz√∂n√∂m!

1. M√°r fizettem, a jelen id√Ķszak rendben
2. M√°r fizettem, de lej√°rt az √©rte j√°r√≥ tags√°gi id√Ķ
3. Nem fizettem, de k√©sz√ľl√∂k t√°mogatni
4. Nem szándékozom fizetni

Sz√°mlasz√°m:
OTPbank: Kov√°cs J√°nos
11773425-04051613
(Bank pénztári befizetés is lehetséges!)
IBAN: HU67 11773425 04051613 00000000
SWIFT K√ďD (BIC): OTPVHUHB

A k√∂vetkez√Ķkben csak klubtagok, t√°mogat√≥k kapj√°k a teljes h√≠rlevelet, egy√©bk√©nt csak √©rtes√≠t√©st a megjelen√©sr√Ķl.

Köszönettel:
Kov√°cs J√°nos
Hírháló mindenes


*** www.nemzetihirhal... - ***

Az Európai Unió tudja, hogy Orbán nem is miniszterelnök

Tisztelt Honfit√°rsunk!

Ez nem kereskedelmi vagy politikai rekl√°m!
Nagyon fontos, √©s a sajt√≥b√≥l meg nem tudhat√≥ dolgokr√≥l szeretn√©nk t√°j√©koztatni, mert tal√°n m√©g nem k√©s√Ķ! K√©rj√ľk, hogy nyugodtan, figyelmesen olvassa v√©gig akkor is, ha az elej√©n hihetetlennek t√Ľnik az eg√©sz. Igen. Becs√ľletes ember sz√°m√°ra val√≥ban hihetetlen.

Sokan azt hiszik, hogy az alacsony b√©rek, az alacsony nyugd√≠jak, az orvos √©s a p√©nzhi√°ny miatt leromlott eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s, az oktat√°s probl√©m√°i csak a magas √°llamad√≥ss√°g √©s a politikusok hozz√° nem √©rt√©se miatt van. Sokan abban b√≠znak, hogy majd egy m√°sik p√°rt megoldja ezt a helyzetet.

De vajon tudj√°k ezek a sokak, hogy minden p√°rt benne van az elm√ļlt ezer √©v legs√ļlyosabb √°llam- √©s n√©pellenes b√Ľncselekm√©ny√©ben? Vajon tudj√°k a Fidesz szavaz√≥k, hogy ezt a b√Ľncselekm√©nyt a p√°rtjuk k√∂vette el? Vajon tudj√°k a "baloldali szavaz√≥k", hogy a "baloldal" k√©sz√≠tette el√Ķ ennek a b√Ľncselekm√©nynek a v√©grehajt√°s√°t? Vajon tudj√°k a Jobbik szavaz√≥i, hogy a Jobbik t√°rstettes volt ebben a b√Ľncselekm√©nyben?

Sokan √ļgy vannak vele, hogy a politika piszkos dolog, t√°vol kell maradni t√Ķle. Igen √°m, csakhogy minden olyan ter√ľleten, amit nem m√Ľvelnek, elszaporodik a gaz. √ćgy van ez a k√∂z√ľgyekben is. Ha a n√©p kivonul a k√∂z√ľgyekb√Ķl, akkor a nyom√°ban azonnal megjelennek a b√Ľn√∂z√Ķk. Ezt t√∂rt√©nt Magyarorsz√°gon is, √°tengedt√ľk a saj√°t sorsunk ir√°ny√≠t√°s√°t b√Ľn√∂z√Ķk kez√©be.

Ez√©rt van, hogy amikor a t√©v√©ben a szem√ľnk l√°tt√°ra √©s a f√ľl√ľnk hallat√°ra csin√°l Matolcsy 250 milli√°rd forint k√∂zp√©nzb√Ķl egy pillanat alatt mag√°nvagyont, akkor csak csod√°lkozunk, hogy hogyan lehet ilyet megtenni, mi√©rt nem tart√≥ztatj√°k le, mi√©rt nem indul ellene elj√°r√°s. Az eg√©szs√©g√ľgyet nem az√©rt z√ľllesztett√©k le, mert nincs r√° p√©nz, hanem az√©rt mert azt a p√©nzt is ellopj√°k.

Most olyan t√©nyekr√Ķl lesz sz√≥, ami a legt√∂bb ember sz√°m√°ra hihetetlen√ľl hangzik, viszont m√°r itt jelezz√ľk, hogy minden √°ll√≠t√°sunk jogilag igazolt t√©ny, amelynek bizony√≠t√°s√°t m√©g senki sem tudta megc√°folni. Ezek a bizony√≠t√©kok term√©szetesen b√°rki sz√°m√°ra el√©rhet√Ķk a lentebb megadott helyeken

Az√©rt lehet szabadon lopni a k√∂zp√©nzt, mert a magyar √°llamot megsz√°llta egy idegen √©rdekek √°ltal m√Ľk√∂dtetett szervezett mag√°nhatalom, ha √ļgy tetszik egy b√Ľnszervezet. Ennek a b√Ľnszervezetnek az emberei vannak d√∂nt√©shoz√≥ √©s vezet√Ķ poz√≠ci√≥ban az √∂sszes √°llami int√©zm√©nyben, a rend√Ķrs√©g, a honv√©ds√©g √©s m√°s fegyveres test√ľletekben. Ez biztos√≠tja, hogy az int√©zm√©nyek a magyar √°llam helyett a b√Ľnszervezetet szolg√°lj√°k.

2012. janu√°r 1.-√©n azt hazudt√°k, hogy hat√°lyba l√©ptett√©k "Magyarorsz√°g Alapt√∂rv√©ny√©t", √©s ezzel √ļj rendet vezettek be. Ez egy orbit√°lis hazugs√°g! Nem volt joguk alapt√∂rv√©nyt elfogadni, ez√©rt ez az Alapt√∂rv√©ny √©rv√©nytelen, nem l√©tez√Ķ jogszab√°ly! B√°r sokan tiszt√°ban vannak ezzel, hangjuk nem jut el a legn√©zettebb t√©v√©csatorn√°khoz, a legolvasottabb √ļjs√°gokhoz, √©s a legismertebb internetes h√≠rport√°lokhoz. Vajon a p√°rtok mi√©rt nem besz√©lnek err√Ķl? Az√©rt, mert benne vannak a b√Ľncselekm√©nyben!

Sokan nem tudj√°k, hogy egy √ļj alkotm√°ny vagy alapt√∂rv√©ny √ļj √°llamot hoz l√©tre! Elhitt√©k azt a hazugs√°got, hogy "√°tnevezt√©k az √°llamot". Nem! 2012. janu√°r 1.-√©n l√©tre akartak hozni egy mag√°n√°llamot a t√∂bb, mint ezer √©ves magyar √°llam helyett, a szem√ľnk l√°tt√°ra ellopva annak ter√ľlet√©t, √©s tudtunkon k√≠v√ľl annak imm√°r a saj√°t sors√°ba belesz√≥lni k√©ptelen (n√©pszavaz√°s l√©nyeges dolgokr√≥l nem kezdem√©nyezhet√Ķ) √°llampolg√°rt akartak bel√Ķl√ľnk csin√°lni!

Ebben a mag√°n√°llamban m√°r nem nyugd√≠jj√°rul√©kot √©s eg√©szs√©g√ľgyi j√°rul√©kot szednek be, hanem ad√≥t. A j√°rul√©k√©rt k√∂telez√Ķ valamit ny√ļjtani, az ad√≥t √ļgy haszn√°lj√°k fel ahogy akarj√°k, sem a nyugd√≠j, sem a szoci√°lis ell√°t√°s nem j√°r, csak adhat√≥, ameddig √Ķk √ļgy gondolj√°k. M√°r pedzegetik, hogy a gyerekek tarts√°k el a sz√ľl√Ķket! De mit jelent ez a val√≥s√°gban? Azt, hogy tartsa el a munkan√©lk√ľli fiatal a nyugd√≠j n√©lk√ľli sz√ľleit. A szeg√©nyek k√∂z√∂tt mindig t√∂bb a beteg, akik a lez√Ľll√∂tt eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°sban m√°r nem fognak meggy√≥gyulni. Lesz helytte fizet√Ķs ell√°t√°s. Akinek van p√©nze meggy√≥gyul, akinek nincs, az megy a s√ľllyeszt√Ķbe! Az oktat√°st fokozatosan, de folyamatosan eltolj√°k a fizet√Ķs oktat√°s ir√°ny√°ba (a di√°khitellel pedig m√°r a fiatalokat is elad√≥s√≠tj√°k).

2012. janu√°r 1.-√©n az akkori osz√°ggy√Ľl√©s 262 tagja (k√∂zt√ľk 20 Jobbikos) √°llamcs√≠nyt hajtott v√©gre. Ett√Ķl a napt√≥l kezdve t√∂rv√©nytelen√ľl m√Ľk√∂dtetnek egy mindenki megt√©veszt√©s√©re "Magyarorsz√°g" fed√Ķn√©vvel el√°tott szervezett mag√°nhatalmat.

Mivel a "Magyarorsz√°g Alapt√∂rv√©nye" nev√Ľ dokumentum √©rv√©nytelen, √≠gy a "Magyarorsz√°g" nev√Ľ mag√°n√°llam nem j√∂tt l√©tre. A hat√°lyos alkotm√°ny tov√°bbra is a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°nya, a t√∂rv√©nyes magyar √°llam tov√°bbra is a Magyar K√∂zt√°rsas√°g. Az Alapt√∂rv√©ny nem j√©tez√Ķ jogszab√°ly, hiszen az egy m√°sik √°llam alapt√∂rv√©nye, de az a m√°sik √°llam nem j√∂tt l√©tre, ez√©rt nem is l√©tezik. 2012. janu√°r 1. √≥ta minden √ļj "t√∂rv√©ny" vagy m√°s "jogszab√°ly", tov√°bb√° a kor√°bbiak "m√≥dos√≠t√°sa" ugyan√ļgy nem l√©tezik a magyar √°llamban! Senkinek sem kell betartani! √ēk ezt tudj√°k, √©s nem is tartj√°k be!

Ezért azt mondjuk, hogy 2012. január 1. óta alkotmányos válaság van hazánkban.

2014-ben a "v√°laszt√°sok" ebben a nem l√©tez√Ķ "√°llamban" zajlottak. A magyar √°llampolg√°rok tudtukon k√≠v√ľl r√©szt vettek egy sz√≠nj√°t√©kban, amelynek az volt a c√©lja, hogy azt hazudhass√°k a vil√°gnak, hogy a nem is l√©tez√Ķ "Magyarorsz√°g" nev√Ľ √°llam l√©tezik, √©s ez a magyar √°llam. Az√©rt kellett a sz√≠nj√°t√©k, hogy magukat k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂knek, minisztereln√∂knek, korm√°nynak, orsz√°ggy√Ľl√©snek hazudhass√°k, tov√°bb√° azt a l√°tszatot kelthess√©k a vil√°g el√Ķtt, hogy az √°llamcs√≠nyt az emberek elfogadt√°k. Hogyan fogadhatt√°k volna el, amikor nem is tudtak r√≥la?

A "v√°laszt√°sok" egy nem l√©tez√Ķ √°llam v√°laszt√°sai voltak, √≠gy √©rtelemszer√Ľen a magyar √°llamban nem voltak v√°laszt√°sok, ez√©rt a mag√°nhatalom √°ltal szervezett "v√°laszt√°sok" eredm√©nye semmis.

√ćgy azt√°n 2014. √≥ta a magyar √°llamban (amely tov√°bbra is a Magyar K√∂zt√°rsas√°g) nincsen k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k, minisztereln√∂k, korm√°ny, orsz√°ggy√Ľl√©s, stb. Nincs Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g, K√ļria, √©s minden olyan int√©zm√©ny vagy test√ľlet, amelyet t√∂rv√©nytelen√ľl hoztak l√©tre.

Megfigyelhet√Ķ, hogy Orb√°n nem szokta a kamu korm√°ny√°t magyar korm√°nyk√©nt emlegetni. √ē mindig "Magyarorsz√°g Korm√°nya"-k√©nt eml√≠ti. Az is megfigyelhet√Ķ, hogy √Ķ nem hivatkozik a magyar √°llamra, helyette mindig a "Magyarorsz√°g" nevet haszn√°lja. Nem mond olyat, hogy a magyar √°llam ezt csin√°lja vagy azt, hanem csak √ļgy, hogy "Magyarorsz√°g" ezt teszi vagy azt. Nem v√©letlen! A sajt√≥, meg a p√°rtemberek persze m√°r lapra tartoznak.

Kiss√© rem√©nytelennek l√°tszik a helyzet√ľnk, nem igaz?

Pedig nem az! √Čppen az a t√©ny adja kez√ľnkbe a megold√°st, hogy a magyar √°llamban m√°r nincsenek d√∂nt√©shoz√≥k, √≠gy a Magyar K√∂zt√°rsas√°g Alkotm√°nya 2. ¬ß (2) bekezd√©s szerint (minden hatalom a n√©p√©), m√°r kiz√°r√≥lag a magyar n√©p d√∂nthet, √©s megalkothatja a saj√°t √ļj alkotm√°ny√°t, amellyel v√©gleg megszabadulhat a p√°rtokt√≥l, √©s minden olyan ny√Ľgt√Ķl, amelyet m√°r √©vsz√°zadok √≥ta cipel.

Mit tehet √Ėn ebben a helyzetben? Hogyan tehetne az√©rt, hogy a t√∂rv√©ny, a jog √©s a magyar √°llam alkotm√°nyos rendje helyre√°lljon?

* Annyit mindenk√©ppen tehet, hogy megmutatja ezt a levelet a rokonainak, ismer√Ķseinek, hogy olvass√°k el.
* Letöltheti, kinyomtathatja, és másoknak is odaadhatja a lentebb megadott internet címeken található írott anyagokat.
* Jelentkezik az alább részletezett törvénycsomag megszavazására a lent megadott weboldalunkon
* Csatlakozik hozz√°nk a weboldalunkon
* T√°mogat benn√ľnket (a weboldalunkon megtal√°lja az aktu√°lis t√©m√°kat az "Akt.projektek" men√ľpontban)

A t√∂rv√©nytelen k√∂zjogi helyzet felsz√°mol√°sa elkezd√Ķd√∂tt, ezzel egyidej√Ľleg, az alkotm√°nyos rend helyre√°ll√≠t√°s√°ra ir√°nyul√≥, √©s m√°r eddig is zajl√≥, folyamatban √ļj fejezet kezd√Ķd√∂tt!

Orsz√°gos szinten elindult egy t√∂rv√©nyjavaslat csomagnak a n√©p √°ltal ny√≠lt szavaz√°ssal (al√°√≠r√°ssal) t√∂rt√©n√Ķ elfogad√°sa, melynek sor√°n orsz√°gszerte egyre n√∂vekv√Ķ sz√°mban szavaz√≥biztosok gy√Ľjtik m√°r a szavazatokat, √©s amelyet a megfelel√Ķ sz√°m√ļ al√°√≠r√°s megl√©te ut√°n, m√°r mint √©rv√©nyes t√∂rv√©nycsomagot, n√©pgy√Ľl√©s keret√©ben, az ENSZ deleg√°ltja jelenl√©t√©ben, tov√°bb√° a t√∂bbi nemzetk√∂zi szervezet √©s 39 k√ľlf√∂ldi √°llam korm√°nyai, √©s term√©szetesen a sajt√≥ megh√≠v√°s√°val a Kossuth-t√©ren vagy m√°s k√∂zter√ľleten kihirdet√ľnk √©s hat√°lyba l√©ptet√ľnk.

A szavaz√°st az Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°s aktivist√°i szervezik, √©s a Magyar K√∂zt√°rsas√°g K√©pviselete √ľgyel a magyar √°llam jogrendj√©nek betart√°s√°ra.

A törvénycsomag szövegét (minta!) elolvasni, és szavazásra jelentkezni a weboldalunkon lehet:
* https://alkotmany...allas.com/

Üdvözlettel,
Az orsz√°gos szavaz√°s szervez√Ķi

Alkotm√°nyos Ellen√°ll√°s
********EDDIG

Mivel felléptem a honlapjukra bár mivel nem fizetek nincs sok jogosultságom kotorászni ott de uet nem találom.

Igaz hogy OV Magyarorsz√°gr√≥l besz√©l de ez ink√°bb az us√°ban bejegyzett Kft k√©nt val√≥ m√ľk√∂d√©s eredm√©nye lehet....De ezt akkor MI√ČRT nem mondj√°k norm√°lisan meg hiszen l√°ttuk tudjuk sokan (itt is √©s a PI oldalon is volt r√≥la 2010 el√Ķtt sz√≥)
Most viszont er√Ķs m√°sfajta csoportosul√°st l√°tok er√Ķteljesen nyomulni azokat akikr√Ķl fentebb m√°r sz√≥ volt...nemzeti szinekben egyik cseberb√Ķl a m√°sikba??? Mert √©n m√°r nem bizok benn√ľk, meg senkiben!

Azért nem linket tettem mert nálam a levládába jön az oldalukon meg nyiltan nincs!
.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 33% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum