Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Terv Németország és Európa népeinek lecserélésére
Terv Németország és Európa népeinek lecseréléséreAvagy ami az EcoTV Informátor című műsora március 9-i adásából kimaradt...
Ha még mindig vannak egyesek akik arra gondolnak, hogy a hirtelen előállt migrációs hullám áradata Európa és Németország felé véletlenül jött létre, vagy a háborús események következménye, amelyeket háttérhatalom maga hozott létre és amit nekünk szépen, beavatkozásuk megemlítése nélküli folyamatokként tálalnak, ki kell, hogy ábrándítsalak belőle benneteket.

A migrációs fegyver nem egy összeesküvéselmélet, hanem egy paranoid elképzelés. Ez egy előre kitervelt jól átgondolt létező terv melyet most hajtanak végre. Ugyanolyan jól átgondolt és előkészített, mint az "etnikai fegyver", amelyet már Horn Gyula is alkalmazni szándékozott mandátuma lejárta előtt a hatalom megtartása érdekében.

Azt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, és ezt a jelenlegi helyzetet Soros tervnek nevezte el, közel áll a valósághoz, ám ez csak egy része az emberiség, de elsősorban Európa népei ellen szőtt összeesküvésnek. Ő is csak csúsztat. A nagyhatalmúakkal szemben nem meri (és nem is akarja) felvállalni a valóság kinyilvánítását, végül is nem ezért biztosítanak számára rablási, fosztogatási lehetőséget. Hogy képesek leszünk-e magunkat és a majd elkövetkező generációkat ettől megvédeni, egyenlőre nehéz megmondani.

Nézzük röviden a tényeket:

Gróf Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972)

Az EU elméletbeli megteremtője, Gróf Coudenhove-Kalergi, aki az "Egyesült Európai Állam" létrehozását kívánta megvalósítani, melyet a "Praktikus Idealizmus" című könyvében már 1925-ben megfogalmazott. Ebben kifejti, hogy a cél egy eurázsiai - negroid európai keveréknépesség létrehozása, melyet a zsidó nemesség ural. Azon a véleményen volt, hogy ez az emberi közösség a történelménél fogva ideálisan alkalmas erre a feladatra. Talán most érthető, hogy egyes politikusok miért szorgalmazzák hazánkban a bevándorlást! A Jobbik pártfordulása, Gyurcsány hadba indulása stb.

Ez az ötlet a mai napig nem merült feledésbe. Mi sem bizonyítja jobban, hogy létezik egy Coudenhove-Kalergi-Európa Alapítvány, amely az ismert "Károly Díjat" (Karlspreis) adományozza Aachen városában. A díjat azon"legkiválóbb" embereknek adományozzák, akik szerintük Európáért a legtöbbet tesznek.
A csúfság teteje az, hogy a közelmúltban ezt az adománnyal járó kitüntetést az Európáért tett "kiváló munkájáért" az az Angélika Merkel (szül. Angela Dorothea Kasner) kapta, aki azon tevékenykedik, hogy az európai népeket - amit mi ismerünk - megsemmisítse, és az európai fehér lakosságot egyszerűen lecserélje.

A Hooton terv

A zsidó Earnest Hooton antropológus még a II. Vh. idején azon véleményen volt, hogy a németek morálisan elmebetegek, ezért a legjobb ha kiirtjuk őket. A kiirtásra történő javaslatát 1944-ben a New York Times le is közölte. Természetesen könyvében bővebben kifejti. A tervének a lényege: hosszútávon nagyon sok idegen országból származó férfi betelepítése Németországba és egy időben a bennszülöttek, "bio-németek" születési arányának csökkentése s ezzel a német gének megszűnésének előidézése.

Thomas Barnett

Amerikai katonai geostratéga, mely könyveiben a "The Pentagons New Map" és a "Blueprint for Action" tervezetet javasol az amerikai kormánynak a világ globalizálására. Ezen tervezet végkimenetele a földünkön élő népek és nemzetek összeolvasztása. A kötöttségek és identitások megszűnésével megkezdődhet az ásványi anyagok határtalan rablása. A hagyományaiban tudatos európai országokat a tervezetbe beilleszteni, az európai kontinensre évente 1,5 millió embert a harmadik világból betelepíteni és így hosszútávon az intelligencia szintjét, az IQ-t, 90-re csökkenteni.

Létrehoznának egy világosbarna kreol színű kevert emberi fajt, mely elég intelligens ahhoz, hogy dolgozzon, de buta ahhoz hogy megértse a történéseket, dolgokat. Így nincs ellenállás a mindenkori uralkodóval szemben. Egy tökéletes terv lenne a tejhatalmú uralkodáshoz.
A könyveiben négy fő dolgot határoz meg, mely feltétele egy globalista világ megalkotásához:

1. emberek korlátok nélküli szabad mozgása, az életterület szabad megválasztása (határok
nélküli társadalmak, via Soros)
2. a pénz felett való korlátlan ellenőrzés (Világbank, IMF, EKB)
3. áruk szabad kereskedelme (CETA, TTIP)
4. szabad kezek az amerikai biztonsági erőknek (amerikai katonai támaszpontok
világszerte
)


Az ENSZ nem más mint egy intézmény az új világkormány (NWO) megvalósításához. A koncepció, a Replacement Migration (népességcsere) tükrözi a legjobban.
Ez a stratégiai dokumentum már 2000-ben elkészült, mely Németországban 2016-ig 11,4 millió fő betelepítését tervezte, de ez volt a legfontosabb számukra előirányzott feladat 1989-ben, a magyarországi "ideiglenes Alkotmány" létrehozásakor is a "pártok" számára. Tudatában a szociális feszültségek kialakulásával, és ennek ellenére, határozottan és következesen ragaszkodnak kivitelezéséhez. Nyilvánosan ezt "gazdasági fejlődésnek" nevezik, de kinek az, ha az ősi népek, felszámolásra kerülnek? Megfigyelhettük hogy az NSZK kikényszerített megalakítása óta soha nem volt intézkedés a családalapítás és gyermek szaporulat ösztönzésére.


Ezzel ellentétben az érkező idegen emberek elhelyezésére elegendő pénz áll a rendelkezésre, az EKB nyomja ész nélkül a semmiből. Ott ahol egy akarat van, csak lesz egy út is, közben az iskolai épületek és a hidak omladoznak, a lakhatósági bérlemények árai emelkednek, és természetesen a nyugdíjas éltkor is emelkedik. Mit akarnak elérni a különböző emberfajok összemosásával? Azt, hogy identitásodat feladd, nem lesz kultúrád amiből meríthetsz, nem lesznek nemzeti hőseid, jelképeid a felmenőidből akik vérüket és életüket áldozták azért, hogy Te ma létezhetsz, nem lesz életerőd amiből táplálkozhatsz és sorolhatnánk...
Mert minden társadalom a közös mítoszára, történelmére, hagyományaira, céljaira, erényeire, értékeire és normáira épül. Egy közös narratíva tarja össze a társadalmat és az ami ma még bennünk magyarokban él, az Isten - Haza - Család, s ebben az üzenet fontosabb mint a történelmi korrektség.

Van-e kérdés?
Itt áll feketén, fehéren: Link

Remélem, hogy minden ép elmével bíró ember ráébred, ha nem teszünk ez ellen, megyünk mind és az elkövetkezendő generációk is a levesbe!

Nem utolsó sorban, szeretném a figyelmeteket az április 8-i (ál)választásra összpontosítani és nagyon odafigyelni, hogy kire adom le a szavazatomat. Tudom, hogy nincs sok választási lehetőség, de a sok rossz közül próbáljuk a legkevésbé rosszat választani, ha választunk!

Óvjuk meg hazánkat a csőcseléktől, mindenfélétől!


/Aramis/

Linkek:

https://ec.europa.eu/home-affairs/financing/fundings/migration-asylum-borders/asylum-migration-integration-fund_en

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_en.pdf

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-2072_en.htm

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-1620_en.htm  Hozzászólások
#11 | Renegat - 2018.03.18. 15:33:57
Végighallgattam.Sok olyan információval szolgált amit máshol soha nem tudtunk volna meg.Borbély Józsefnek közbevetőleg rengeteg rendkívül érdekes és fontos kérdést tettek fel a Kerekasztal jelenlévő tagjai, melyekre sokszor nem is volt ideje teljes választ adni.Ha minden kérdésre kifejthette volna válaszát, akkor erre 3 óra műsoridő is kevés lett volna.

https://www.youtu...e=youtu.be

********************

Vészterhes Szíriai háborús fejlemények.A kialakult háborús helyzet rendkívül komoly.A fősodratú média hivatalosan nem ad ki információt, indoklása szerint, a pánik elkerülése érdekében.

ENSZ-tisztviselők részére felhívás érkezett, hogy 48 órán belül sürgősen hagyják el Damaszkuszt.Az USA és NATO haditengerészeti-és légierő összevonása zajlik a Perzsa-öböl térségében, a szárazföldön pedig Jordániában, Törökországban, Cipruson és Irakban folyik a háborúra készülődés.Oroszország tájékoztatta Iránt a várható NATO, USA háborús készülődésről és támadásról.Fenn áll az orosz (orosz, iráni, szíriai) és amerikai erők (amerikai, brit és francia) közvetlen katonai összecsapásának veszélye az állítólagos Szíria által birtokolt, de nem létező vegyifegyverek hamis ürügyén.Akárcsak korábban Irak esetében történt.

pbs.twimg.com/media/DYgWsY3XcAI82QQ.jpg


http://halturnerr...e-at-syria

http://beforeitsn...69480.html

http://tass.com/d...

https://southfron...l-attacks/

https://www.zeroh...ck-justify

http://themillenn...-of-syria/

https://russia-in...ay/ri22817

********************

Fejlemények:

http://www.micros...stratigika

http://82.221.129.../.zc2.html

http://halturnerr...ast-monday

http://a-ll.ru/?p...

http://infomaxx.ru/

http://infomaxx.r...11111.html

**********************

Most érkezett. /Hétfő, március 19, 2018 18:04/

Az Orosz Föderáció vezérkari főnöke, Rudskoy vezérezredes az Orosz Honvédelmi Minisztériumban tartott sajtótájékoztatóján figyelmeztetett:
"-Ha amerikai támadás éri Damaszkuszt, akkor ez lesz az utolsó dolog, amit elkövettek.Tehát ha ez a támadás megtörténik, akkor az orosz fél visszavág és nem csak a kilőtt rakétákat semmisíti meg, hanem a kilövést végző eszközöket is."

Vészjóslóan hangzik, de komolyan is gondolják.Figyelemmel kisérve a szíriai fejleményeket, úgy tűnik hogy a közeli napokban megtörténik az amerikai támadás.De ne legyen igazam, mert annak beláthatatlan katasztrófális következményei lehetnek.A http://halturnerr... kéri olvasóit hogy ezzel témával kapcsolatos híreit minél szélesebb körben terjesszék, más hiteles hírforrások alig találhatók az interneten.Az elérhető utolsó mai friss hír az alábbi linken olvasható bővebben:

http://halturnerr...ing-you-do

http://vestinewsr..._sdelaete/

https://zen.yande...m=mirtesen

********************

/Kedd, március 20, 2018 11:00/

http://infomaxx.r...oynyi.html

https://www.contr...-koennten/

http://a-ll.ru/?p...

https://ellinotou...is-syrias/

http://theantimed...th-russia/

*********************

/Szerda, március 21, 2018 15:37/

Lebuktak, mint Rottenbiller...

https://ellinotou...slamiston/

https://southfron...-in-syria/

Az orosz nagy kapacitású Richag-AV interferencia elektronikus zavaró rendszer "megvakította" a Földközi-tenger elektronikus navigációs rendszereit.Így minden GPS és más rádiófrekvenciás eszköz, cirkálórakéta, repülő stb. harci eszköz céltalanul röpködhet a levegőben.Blokkolja a radar, szonár és egyéb felderítő rendszereket, a repülőgépek, helikopterek, pilóta nélküli repülőgépek, levegő-levegő rakéta, és felszíni levegő rakéták navigációs rendszereit néhány száz kilométerre. Az egész Földközi-tenger keleti részén a polgári légügyi hatóságok (Ciprus és Törökország) sürgősségi riasztásokat adtak ki navigáció működésképtelensége miatt.(a jel megszakítása, vagy eltérítése)Csak az elektronika nélküli hagyományos ágyúlövedékek találhatnak célba ha elérhetik azokat.Nesze neked modern GPS cirkálórakéta technika...

https://ellinotou...-tomahawk/

https://www.penta...CE%BF.html

https://ellinotou...tin-kypro/

http://infomaxx.r...-more.html
#12 | Hegel - 2018.03.18. 19:23:58
Mindenféleképpen háborut akarnak mert keveset raboltak eddig össze...no comment nem lehet velük szót érteni. Miért hagyják el? Mert féltik az életüket? És más emberek élete a járulékos veszteség vagy ÉLET az is?
#13 | Hegel - 2018.03.22. 15:00:46
http://www.newwor...ources.htm

Uj háboru c könyv itt online letölthetö. Olvasom és kb a vágólap 36 oldalán tiszta totál hogy az angol gyarmattá akarja a patakrácia a globalizmus cime alatt tenni az összes országot....igy már értem mit keres a Magyar koronázási ékszereket ábrázoló aranyérme másik oldalán Erzsébet....https://imgur.com...QO#cRIAIQt
Mert az egész világ összes országát adósságcsapdába téve alapjábanvéve ez a fegyelmezö eszköz a rablások elviseléséhez, mert ha nem? - hááát akkor jön a háborus gyilkolás..igaz anélkül is.

Tulajdonképpen a majd 8 milliárd ember 1/4 de pszichopata....és ök vezetik a világot igy....meg is látszik, de szerintem a háborus üövezetekben élöket is pszichopatává tették ahogy nyugateurópai vandalizmust nézem.
Mint a pestis olyan ragály ez a lelki kór is.
Nincs itt hüllö meg istentudja miféle annunaki..turót ugyan vannak földönkivüliek de valójában tiszta sor a föld nevóü bolygó egy nagymarék patalog ember foglya. Söt nincs vérvonalse a beltenyészeten kivül amit csak sulyosbitja a dolgokat.
Én ugyan kifelé hajtok a világból de elszomorit mi vár gyerekeinkre utódainkra igy?Frown
Nincs kedvem a szavazósdira se....
#14 | Renegat - 2018.03.22. 17:50:40
Fokozódik a török-görög ellentét az Földközi-tenger keleti részén.A görög haditengerészet harcrendben felvonultatta feltöltött hadihajóit az Égei-tengeren.Rendkívüli ülésre hívták össze az összes görög hadihajók parancsnokait.Ez még külön plusszban nagyon nem hiányzott a térségben.A törökök nagyon keverik a sz@rt.

https://ellinotou...-o-stolos/

*******************

Ha Törökország "kihúzza a gyufát", könnyen megsemmisülhet.A nagyhatalmak egyike sem érdekelt a török terjeszkedésben sem Szíriában, sem Görögország irányában.

https://dublinsmi...r-weapons/

http://infomaxx.r...atsya.html

*********************

/Szombat, március 24, 2018 19:27/

Az hadrendbe állított új orosz fegyverrendszerek a Pentagon háborúzó kedvét alaposan lehűtötték.Az Egyesült Államok nem rendelkezik hatékony védelemmel az orosz hiperszonikus fegyverekkel és elektronikus rádiófrekvenciás zavaró rendszerekkel szemben. -ismerte be John Hiten, a Pentagon Strategic Command vezetője.Így most elmarad a betervezett szíriai tüzijáték, a 600 darabos szárnyasrakétázás is.A büszkeség megőrzése most fontosabb nekik egy be nem kalkulált vereségnél.

http://vestinewsr...j_paritet/

http://vestinewsr...aket_ssha/

http://vestinewsr...m_raketam/

https://sputnikne...us-attack/

https://www.youtu...CEK25MkN74
https://www.youtu...cVhJ7opENE
https://www.youtu...ZjYkRMDeb0

Az USA-ban eközben öntik a dollárbillókat a haláliparba. Az amerikai kongresszus 2018-ra rekord összegű kiadási összeget szavazott meg 700 billió dollár értékben katonai célokra, de még ezt is kevesli Mac Thornberry, a Fehér Ház fegyveres szolgálatok bizottságának elnöke.Persze nem a saját pénzéről van szó.A teljes évi védelmi kiadás 1,3 trillió dolárra rúg, miközben jelenleg az USA nemzeti adóssága meghaldja a 21.044.401.900.000.- (21 trillió) dollárt.Lefordítva ez annyit jelent, hogy a mai adósság értéke 63.117 $ / fő lakosonként és 170.436 $ / adófizető dolgózónként.Ezt az őrületes összeget a mai generáció 63 évig fizetheti, ha 10.000.- dollárt fizetne percenként. Ennyi adósságot már csak háborúval tudnak eltörölni, mint ahogy eddig is tették.

news.antiwar.com/wp-content/uploads/2017/05/t.jpg

https://news.anti...-military/

https://www.milit...-bill.html

http://www.usdebt...

https://www.theba...ry-3306297
#15 | Hegel - 2018.03.25. 17:20:58
Az a gond..ma kaptam a magyar hirháló levelét az alfahirek 3-21 én volt egy cikk hogy a választás alapban a Bibi Netánjahu vagy Soros között történik Orbánt Bibi fedezi a többit soros...oszt jónapot...

Kettö közé szorult az ország de sztem nem izrael gyarmata vagyunk hanem az angol Bözsié csak kiad használatra és az is jónapot ha marad belüle valami...Alapban nincs választás mert a PCket meg ugy progizzák hogy a saját érdekük jöjjön ki....kár a demo cirkuszért....
#16 | Renegat - 2018.03.25. 21:33:54
Hát igen.Orbán az egyetlen megmaradt lehetőségét nyergeli meg, ami még megmaradt neki.Úgy tűnik még! hatásos a mutatvány.De mi lesz utána?
"Ha az ördöggel táncolsz, az ördög a régi marad, téged formál a képére."

Kronen Zeitung - "Orbán biztosra megy: kampányát a migránsokról és Sorosról szóló összeesküvés-elméletekre építi."

https://alfahir.h...ros_gyorgy
#17 | Hegel - 2018.03.25. 22:13:22
Igen Renegat de amig OV ördög addig a többi a krampusz Most ugyan a jobbik nyomja hogy ök se engedi be a migriket..már vége nekem mondhatnak bármit....soros pénze van olyan mint Bibié...alapban a liqud vagy a mazsihisz erről van szó ...és aki majd nekik többet igér és tesz az a nyerö a versenyen...

Tán eddig is izrael költözött ide és tán nem olyanok egészen mint a afrikaiak...de ha bemegyünk pestre biza sok sötét pofát látni itt is! + rejtett tartalélkok...

Ilyen késön pedig már itt se ajánlatos kóricálni! Azé még szerencse nincs nagyon 2 müszakos éjféli hazatérésekkel mert biza lánykoromban 10?20 ig müszak+fürdés öltözés és a motozón kifelé volt 3/4 11 is...fél 12 fele slattyogtam gyalog vagy 3 buszmegállónyit mert már a busz nem járt sürün...Ma nem lehetne!Nem lenne igy se biztonságos!

És még nincsenek is itt egészen....
#18 | odon0803 - 2018.03.26. 08:51:20
#19 | Renegat - 2018.03.26. 16:01:04
#19 | odon0803

Ödön!Ez tényleg nagyot fog durranni -ha további bizonyítékok is előkerülnek-, várjuk a fejleményeket!Az FBI kiszedi belőlük az előző életük emlékeit is.

"...az amerikai hatóságok a magyar férfi vallomása alapján konkrét nyomozati cselekményeket is kértek a magyar hatóságoktól, de harminc nap után azt a választ kapták Budapestről, hogy itteni kollégáik nem találtak semmilyen, bűncselekményre utaló nyomot."
Naná, hogy nem találtak.Lapulnak mint sz@r a fűben.

MNO frissítés:

https://mno.hu/be...an-2455928

https://24.hu/bel...-penzeket/

https://article.w..._az_FBIna/

Ugyanitt találtam.Választás 2018. - csalás vagy nem csalás?

https://mno.hu/be...an-2455976

*************************

Ajjaj!Ebből nagy baj lehet.Mint a II. világháború előtt 3 hónappal.Az USA, UK, Ukrajna és az EU -példátlan módon- eddig 139 (!) orosz diplomatát utasított ki országaikból a Scripal ügy kapcsán.A Nyugat párbeszéd helyett teljesen konfrontálódni akar Oroszországgal, Kínával és a BRICS-el.Ez már több mint propaganda háború, a diplomáciai kapcsolatok felszámolása zajlik és az erőpolitikát tolják előtérbe.Érzik a vesztüket...amerikai világhegemónia, vagy halál.
Neokon hisztérika - Májusi Terike, UK:

pbs.twimg.com/media/DZOA2DqXkAEHgjm.jpg

http://halturnerr...alk-of-war

http://halturnerr...on-for-war

https://thebell.i...skripalej/

https://meduza.io...-skripaley

https://twitter.c...1201696768

https://www.zeroh...-war-plans

http://halturnerr...tal-riyadh

*********************
/Péntek, március 30, 2018 18:27/

Megérkezett az orosz válasz.Valami lóg a levegőben.Trump meglepő bejentése: -kivonulunk Szíriából.Belpolitikai zűr az USA-ban?

https://southfron...ipal-case/

https://nemzeti.n...54305.html

http://www.future...

https://www.rt.co...ve-troops/

http://halturnerr...scate-guns
#20 | Hegel - 2018.03.27. 22:50:56
Ezek látnák magukat mint a majmok a tükörben Frown

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum