Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 793.)A fogyaszt?? nem fin...
- 792.)Tisztelt Honfit??rsu...
- 791.)Okt??ber 23-ra ??s m...
- 790.)Tiszt??nl??t??s v??g...
- 789.)M??r ezer ??ve......

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Terv Németország és Európa népeinek lecserélésére
Terv Németország és Európa népeinek lecseréléséreAvagy ami az EcoTV Informátor című műsora március 9-i adásából kimaradt...
Ha még mindig vannak egyesek akik arra gondolnak, hogy a hirtelen előállt migrációs hullám áradata Európa és Németország felé véletlenül jött létre, vagy a háborús események következménye, amelyeket háttérhatalom maga hozott létre és amit nekünk szépen, beavatkozásuk megemlítése nélküli folyamatokként tálalnak, ki kell, hogy ábrándítsalak belőle benneteket.

A migrációs fegyver nem egy összeesküvéselmélet, hanem egy paranoid elképzelés. Ez egy előre kitervelt jól átgondolt létező terv melyet most hajtanak végre. Ugyanolyan jól átgondolt és előkészített, mint az "etnikai fegyver", amelyet már Horn Gyula is alkalmazni szándékozott mandátuma lejárta előtt a hatalom megtartása érdekében.

Azt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, és ezt a jelenlegi helyzetet Soros tervnek nevezte el, közel áll a valósághoz, ám ez csak egy része az emberiség, de elsősorban Európa népei ellen szőtt összeesküvésnek. Ő is csak csúsztat. A nagyhatalmúakkal szemben nem meri (és nem is akarja) felvállalni a valóság kinyilvánítását, végül is nem ezért biztosítanak számára rablási, fosztogatási lehetőséget. Hogy képesek leszünk-e magunkat és a majd elkövetkező generációkat ettől megvédeni, egyenlőre nehéz megmondani.

Nézzük röviden a tényeket:

Gróf Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972)

Az EU elméletbeli megteremtője, Gróf Coudenhove-Kalergi, aki az "Egyesült Európai Állam" létrehozását kívánta megvalósítani, melyet a "Praktikus Idealizmus" című könyvében már 1925-ben megfogalmazott. Ebben kifejti, hogy a cél egy eurázsiai - negroid európai keveréknépesség létrehozása, melyet a zsidó nemesség ural. Azon a véleményen volt, hogy ez az emberi közösség a történelménél fogva ideálisan alkalmas erre a feladatra. Talán most érthető, hogy egyes politikusok miért szorgalmazzák hazánkban a bevándorlást! A Jobbik pártfordulása, Gyurcsány hadba indulása stb.

Ez az ötlet a mai napig nem merült feledésbe. Mi sem bizonyítja jobban, hogy létezik egy Coudenhove-Kalergi-Európa Alapítvány, amely az ismert "Károly Díjat" (Karlspreis) adományozza Aachen városában. A díjat azon"legkiválóbb" embereknek adományozzák, akik szerintük Európáért a legtöbbet tesznek.
A csúfság teteje az, hogy a közelmúltban ezt az adománnyal járó kitüntetést az Európáért tett "kiváló munkájáért" az az Angélika Merkel (szül. Angela Dorothea Kasner) kapta, aki azon tevékenykedik, hogy az európai népeket - amit mi ismerünk - megsemmisítse, és az európai fehér lakosságot egyszerűen lecserélje.

A Hooton terv

A zsidó Earnest Hooton antropológus még a II. Vh. idején azon véleményen volt, hogy a németek morálisan elmebetegek, ezért a legjobb ha kiirtjuk őket. A kiirtásra történő javaslatát 1944-ben a New York Times le is közölte. Természetesen könyvében bővebben kifejti. A tervének a lényege: hosszútávon nagyon sok idegen országból származó férfi betelepítése Németországba és egy időben a bennszülöttek, "bio-németek" születési arányának csökkentése s ezzel a német gének megszűnésének előidézése.

Thomas Barnett

Amerikai katonai geostratéga, mely könyveiben a "The Pentagons New Map" és a "Blueprint for Action" tervezetet javasol az amerikai kormánynak a világ globalizálására. Ezen tervezet végkimenetele a földünkön élő népek és nemzetek összeolvasztása. A kötöttségek és identitások megszűnésével megkezdődhet az ásványi anyagok határtalan rablása. A hagyományaiban tudatos európai országokat a tervezetbe beilleszteni, az európai kontinensre évente 1,5 millió embert a harmadik világból betelepíteni és így hosszútávon az intelligencia szintjét, az IQ-t, 90-re csökkenteni.

Létrehoznának egy világosbarna kreol színű kevert emberi fajt, mely elég intelligens ahhoz, hogy dolgozzon, de buta ahhoz hogy megértse a történéseket, dolgokat. Így nincs ellenállás a mindenkori uralkodóval szemben. Egy tökéletes terv lenne a tejhatalmú uralkodáshoz.
A könyveiben négy fő dolgot határoz meg, mely feltétele egy globalista világ megalkotásához:

1. emberek korlátok nélküli szabad mozgása, az életterület szabad megválasztása (határok
nélküli társadalmak, via Soros)
2. a pénz felett való korlátlan ellenőrzés (Világbank, IMF, EKB)
3. áruk szabad kereskedelme (CETA, TTIP)
4. szabad kezek az amerikai biztonsági erőknek (amerikai katonai támaszpontok
világszerte
)


Az ENSZ nem más mint egy intézmény az új világkormány (NWO) megvalósításához. A koncepció, a Replacement Migration (népességcsere) tükrözi a legjobban.
Ez a stratégiai dokumentum már 2000-ben elkészült, mely Németországban 2016-ig 11,4 millió fő betelepítését tervezte, de ez volt a legfontosabb számukra előirányzott feladat 1989-ben, a magyarországi "ideiglenes Alkotmány" létrehozásakor is a "pártok" számára. Tudatában a szociális feszültségek kialakulásával, és ennek ellenére, határozottan és következesen ragaszkodnak kivitelezéséhez. Nyilvánosan ezt "gazdasági fejlődésnek" nevezik, de kinek az, ha az ősi népek, felszámolásra kerülnek? Megfigyelhettük hogy az NSZK kikényszerített megalakítása óta soha nem volt intézkedés a családalapítás és gyermek szaporulat ösztönzésére.


Ezzel ellentétben az érkező idegen emberek elhelyezésére elegendő pénz áll a rendelkezésre, az EKB nyomja ész nélkül a semmiből. Ott ahol egy akarat van, csak lesz egy út is, közben az iskolai épületek és a hidak omladoznak, a lakhatósági bérlemények árai emelkednek, és természetesen a nyugdíjas éltkor is emelkedik. Mit akarnak elérni a különböző emberfajok összemosásával? Azt, hogy identitásodat feladd, nem lesz kultúrád amiből meríthetsz, nem lesznek nemzeti hőseid, jelképeid a felmenőidből akik vérüket és életüket áldozták azért, hogy Te ma létezhetsz, nem lesz életerőd amiből táplálkozhatsz és sorolhatnánk...
Mert minden társadalom a közös mítoszára, történelmére, hagyományaira, céljaira, erényeire, értékeire és normáira épül. Egy közös narratíva tarja össze a társadalmat és az ami ma még bennünk magyarokban él, az Isten - Haza - Család, s ebben az üzenet fontosabb mint a történelmi korrektség.

Van-e kérdés?
Itt áll feketén, fehéren: Link

Remélem, hogy minden ép elmével bíró ember ráébred, ha nem teszünk ez ellen, megyünk mind és az elkövetkezendő generációk is a levesbe!

Nem utolsó sorban, szeretném a figyelmeteket az április 8-i (ál)választásra összpontosítani és nagyon odafigyelni, hogy kire adom le a szavazatomat. Tudom, hogy nincs sok választási lehetőség, de a sok rossz közül próbáljuk a legkevésbé rosszat választani, ha választunk!

Óvjuk meg hazánkat a csőcseléktől, mindenfélétől!


/Aramis/

Linkek:

https://ec.europa.eu/home-affairs/financing/fundings/migration-asylum-borders/asylum-migration-integration-fund_en

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_en.pdf

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-2072_en.htm

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-1620_en.htm







  Hozzászólások
#1 | naiv - 2018.03.12. 22:57:04
Minden, a terv szerint halad
haleluja! s_halom-ra testvéreim

Nem is értik amit leírtál - Isten - Haza - Család _ ezek (az irányítók) mint emberek, selejtek.

Áprilisban SINCS választásod!! - talán annyi, hogy elmész vagy nem. (sörözni)

Annó, az átkosban - teherautóval hordták az elvtársakat szavazni az egyik helyről a másikra. Ma már ez nem szükséges, mivel egy jó számítógépes program azt hoz ki végeredményként amit az operátor megírt, és a főnökség jóváhagyott.
Szerinted tudod ellenőrizni, hogy a leadott szavazatod hová került??? - ne sokat agyalj rajta.

Mindig az lett az eredmény aminek lennie kellett. - OK! - néha egy kis lövöldözés (a színház kedvéért) csak neked, hogy azt hidd, számít mit is akarsz. Egyébként egy Nagy ló...rt!
Pár ezer (millió) ember halála ezeknek nem mérvadó, még csak nem is veszteség.
Csupán felesleges élelmiszerzabálók vagyunk.

idehaza:
("...Kettészakad a nemzet, és lágralobban az ország. Magyar magyart gyilkol,........"
NEM kizárható, mivel a kiskanász nem adja át a hatalmát.


sajnálom, de én így látom.

XXXXXXXXXXXXXXXx

csak a show kedvéért

Fekete könyv
korrupció Magyarországon
http://civitasint...ekonyv.pdf


A nyolc legérdekesebb rész az Orbán-Putyin kapcsolatot feltáró cikkünkből
https://www.direk...ikkunkbol/

XXXXXXXXXXXXXX

azanyocév
https://www.youtu...ZBVLjh_S0w


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

az emberiség elbukott, a félresikerült isteneivel egyetemben
eljött az idő - lényegtelen a pusztulás mértéke, az elbírálás mindig egyéni
https://videa.hu/...DbmVNeGzoM
#2 | Renegat - 2018.03.13. 23:55:23
"Magyarországon 24.385 fő "bevándorolt, letelepedett menekült" élhet szavazati jogával önkormányzati választáson, vagy épp helyi népszavazáson."

Ez már azért durva húzás.
Mindez annak ellenére, hogy ismert az "Alfahír" jobbikos beállítottsága.Ömlik a pártok szennyeseinek egymásra borogatása a választások közeledtével.(pld. Kósa Lajos titokzatos Euro milliárdjai - Soros György vagyonának csaknem kétharmada 4,353 milliárd Euró és a pártok, politikusok korrupciós sötét ügyei)

https://alfahir.h...tek_fidesz

https://alfahir.h..._korrupcio

https://alfahir.h...ernational

Utólag:"Felmerülhet a nemzetbiztonsági kockázat - összehívták a Kósa-milliárdok miatt a bizottságot" -el fogják tusolni...(Soros vagy Simicska beígért "atombombája" ? )

https://alfahir.h...biztonsagi

*********************

Amiről tudhatunk csak a jéghegy csúcsa.A csontvázak még a szekrényben rejtőznek.Kóser Lala nem vitatta az ügyében keletkezett iratok, papírok hitelességét.Lali király védekezik: -még nem kapott szolgálataiért egy fityinget sem.Azt meg hivatalosan biztos nem papirozták le...max. magánokiratban.

https://mno.hu/ci...os-2453505

http://hvg.hu/itt...nem_emliti

https://www.faceb...8269368345
(a kommentek érdekes infókat tartalmaznak)

********************
2018.03.15.
"A Kapj el, ha tudsz? - Hollywoodba illő sztori - "csengeri Marcsi" ezermilliárdos öröksége."
Szélhámosok és palimadarak, lúzerek, balekok, balfácánok története. - Itt a vége?Ki tudja...

https://vilagfigy...-oroksege/
#3 | Renegat - 2018.03.15. 20:16:42
Kis választási tanácsadó a háttérhelyzetet átfogó és bonyolultabb összefüggéseiben nézve.Ettől sokkal okosabbak nem leszünk ugyan a szavazási döntéshozatalban, de segít átlátni szitán, hogy mi folyik a színfalak mögött a választási hacacáré főszereplőinek céljait tekintve.

"...De egyet mindenképp jegyezz meg: a valóságshow forgatókönyvét "anyuka" (az NWO háttérhatalmi körei) írja, te csak marginálisan tudod azt befolyásolni, vagy esetleg még annyira se."

http://www.pokolr...;Itemid=59
#4 | Hegel - 2018.03.16. 15:32:42
Évek óta nem nézek TV-t néha az echót a neten de ugy látom totál ugyan azt teszek a nettel is mint a TV vel...Ez a xarcunami???Nincs rá igényem.

Azé az a terv...sok tervféle van fent kb 3 de van még böven....csakhogy egymást ütik elgondolásukban mert beteg agy készitette mind...

egyenlöre megosztott a tervet kivitelezö is....önmagában is és egyébként is...csak alulról a düledezésüket látva még nem látszik az egymásra borulás nem szerelembül hanem végzésbül...Ember tervez ISTEN végez szoktuk mondani..NA!
#5 | Hegel - 2018.03.16. 15:38:08
Az anyuka: http://www.pokolr...;Itemid=59 prosti, és ki látott már megvénülni prostit???
#6 | Renegat - 2018.03.16. 19:38:28
Törökország vezetésével pán-iszlám katonai koalíció formálódik Izrael ellen?
Az iszlám katonai szövetség létrehozása Erdogan kezdeményezésére indult meg az arab világban, mely az Oszmán Birodalom létrehozását tűzi ki céljául.2017. december 12-én az Iszlám Konferencia Szervezete (OIC) Isztambulban megtartott csúcskonferenciáján Recep Tayyip Erdoğan török elnökhöz közel álló AKP párt javaslata szerint a muszlim világ (57 muszlim ország !) közös hadseregét kívánják létrehozni, elsősorban védelmi jelleggel, másodsorban Izrael terjeszkedésének megakadályozására.Pakisztánnak kiemelt szerepet szánnak, mivel egyedüli atomhatalom a szövetségben.

www.memri.org/sites/default/files/new_images/SD73712.jpg


http://therightsc...de-israel/

https://www.yenis...sa-2906245

http://therightsc...de-israel/
#7 | odon0803 - 2018.03.17. 00:48:41
Hopp egy légy. A fidesz legújabb hívei? Na ők nem birkák.

http://balramagya...fideszrol/
#8 | Hegel - 2018.03.18. 01:26:02
Törökország most se kicsi még mi kéne kardigánnak?

Csába nem akartam elmenni mert ??? de https://www.lokal...gKyJvD_BwE
Csak ezé az eggyé menek...Ide ne pakoljanak be migránsokat bár tudom másfajtát Iböl aláirtak vagy 500 ezret ...böven elég az meg a alsó ua népréteg... Amennyi a fidesz lop annyit az lukas seggüek is lopnának + migritartás....

Ezért veszem fel nyugdijutalás napon az összes lét ami nem sok mert megint ugye az a somogyi bankcsöd amibe eltüntek a pénzek...
#9 | Renegat - 2018.03.18. 02:01:12
A USA felvonultatta hadihajóit, cirkáló rakétahordozóit a Földközi-tenger, Perzsa-öböl és a Vörös-tenger téségében.Fenn áll a valós veszély egy nagyszabású hamis zászlós támadás Szíria ellen.Vegyi fegyveres provokációkat fognak ürügyként felhasználni az Egyesült Államok és szövetségesei Szíria megtámadására.Valóban furcsa, hogy körülbelül egy hónappal ezelőtt Macron a semmiből, előzmények nélkül azt mondta: -"Meg fogjuk támadni Szíriát ha vegyi fegyvereket használ újra Assad", majd néhány nappal később, May angol miniszterelnök minden látható ok nélkül szó szerint megismételte azt.A valóság az, hogy Idlib tartományban (Dél-Szíria) működő Al-Nuszra Front terrorista csoport együttműködve a Fehér Sisakosokkal már megkapott az USA szövetségeseitől 20 konténer klór harcianyagot, amit felhasználhatnak a támadáshoz, amit természetesen rögtön Assadra fognak kenni.A megszerzett információkat az orosz vezérkari szóvivő, General Szergej Rudskoy ismertette egy sajtótájékoztatón szombaton.

https://www.zeroh...ck-justify

http://beforeitsn...69477.html

*h*t*t*p*s*:*//*ww*w.r*t.*co*m/*ne*w*s/4*21107-r*u*s*sia-mili*tary-re*spo*nse-tro*ops-li*ves/

(a csillagokat ki kell venni és behívható a link, másképpen nem engedte felrakni - a beadott első 3 link mind erről szól)
#10 | Tulok - 2018.03.18. 14:24:45
Érdemes végig hallgatni: https://www.youtu...e=youtu.be

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum