Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- 787.)Senkinek nem kell vi...
- ...

Hun Unio
- A VILÁG FELFORGATÁSA...
- A világ nemzeteinek globá...
- PÉNZTEREMTÉS -SVÁCBAN !...
- MAGYAR NÉP FELVILÁGOSÍTÁS...
- MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁTRI...

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Nemzeti vészhelyzet! (Fontos!)
Nemzeti vészhelyzet! (Fontos!)Nem csak Orbán magabiztos március 15-i fenyegetésén nem árt elgondolkodni, hanem azon is, hogy miért akarnak koalíciós vagy ügyvivő kormányt minden áron a bal-liberális ragadványnevűek, de a nagy számú reklám szerint "minél nagyobb választási részvételt" is. Orbán a bevándorlókkal riogatva kéri a voksokat, miközben sértődötten veszi tudomásul, hogy nevén nevezték a rablóit, vagyis őt is, nem csak azonos érdekekért ringbe szállt fajtársait. "Liberálisék" meg a másik oldalról kérik újra a lopási, csalási és bevándoroltatási lehetőségüket. Minden választásnál az a legjobb módszer, amikor a választó elhiszi, hogy saját értékelése alapján döntött. Ehhez a "szájába kell rágni mindent", lehetőleg úgy, hogy elhiggye, amit gondol a saját véleménye. Az elégedetlenségéhez és a szimpátia kialakításához szükséges okokat is meg kell mutatni számára, és így már nyugodt lelkiismerettel szavazhat arra vagy azokra, akikre a figyelmét ráirányították és megfelelőnek ítélhetők lesznek érdekei képviseletére (szerinte). A közvélemény és az egyed manipulálása a bolygó legfontosabb tudománya. Véletlenek nincsenek, főleg a politikának nevezett mocsokban. Úgy néz ki, hogy a Magyarországnak nevezet, szerintük izraeli tulajdonú vállalat 2018. április 8-án tartandó álválasztásának eredménye még mindig nem úgy alakul, ahogy tervezői elvárják, ezért még a Fekete könyvet is piacra dobták, miközben hatalmas erőbevetéssel gyorsul a szereplőket kiérdemelten lejárató választási kampánysorozat. Sokan kérdezik értetlenkedve, hogy mi ez a szokatlan "őszinteség", a szennyes szinte hihetetlen mértékű kiteregetése... mi fő az üstben?

Az üstben bennünket főznek - lassan halálra - miközben alulról békaperspektívából szemléljük kannibáljainkat, akik átkaikon és hazugságaikon kívül ránk szórják az "összetevőket", Sorostól az EU-n át Izraelig, az oroszoktól az USA-ig. Nos, ez a szennyes 1989-től folyamatosan nyilvánosságra került, csak a legtöbben elfeledték túlnyomó részét, pedig szép számú web-oldal és a mindenkori ellenzéki sajtó, valamint a "szemtanuk" is közzétették, de csak részletekben, vagy mindig az aktuális bűncselekményekről a sajtóban, esetleg alig később, 2001-után ismert, de háttérbe szorított web-oldalakon. Az 1910-től nyilvánosan meghirdetett zsidó Magyarország területi kisajátítási szándék is gyakori téma a nemzeti oldal portáljain, de mindenki mindig megfeledkezik erről. Mindezek felemlegetése azért lényeges, mert a világpolitikának nevezett ürülékhegyben vájkáló politikusnak nevezett kollaboráns ganajtúró bogarak nagy mértékben befolyásolják a magyarországi történéseket illetve legtöbbször teljesen meghatározzák azokat, így a megvezetett és "önmagukat vélten választópolgároknak tartók" választási tanácstalanságát illik helyes mederbe terelni... láttatva a hátsó szándékokat is, amit hasonló tanácsadási próbálkozások nem tesznek meg. De rendszer elismerésével azt is elismerjük, hogy minden ellopott közvagyon és maga az ország is azoké akik törvénytelenül egy felhatalmazás nélküli rendszer-sorozatban, erőszakkal, csalással, lopással, rablással és gyilkosságokkal átmenetileg vagy nehezen visszaszerezhetően de bitorolják ezeket.

Ez egy igazi zsidó-típusú rendszer. Mindkét oldal kimerítette a BTK-ban felsorolt és minősített összes bűncselekmény elkövetési lehetőséget és még újabbakat is képesek voltak kreálni, de a "választásban" részt vevő 23 párt közül egy sem magyar. Az esélytelen kamupártokon kívül csak áljobboldali és álbaloldali zsidó pártok indulhatnak. A Gyurcsány és Karácsony Gergely félék, valamint Szél Bernadett keményen támadják Orbán (Orsós-Oppenheim?) érvénytelen, népi felhatalmazás nélküli rendszerét. Valamennyien ugyanazt képviselik: Magyarország kifosztását, kirablását, felszámolását és a magyarság kiirtását. Karácsony Gergely nem a "Karácsony szellemében" elvetné a szerintünk és a jog szerint sem érvényes alkotmányt, de azt nem árulta el, mennyit fizetnek a számára a migráns-befogadás reklámozásáért. Gyurcsány ("én becsületes ember vagyok") Ferenc hozza a tőle elvárt formáját (részegen is félrebeszél, hiába mondják, hogy a "részeg ember őszinte", bár esetében talán azért nem találó a mondás, mert túlzás az emberré felmagasztalás és fatális tévedés is lenne annak minősíteni). A nemzeti oldalon induló pártokat, szervezeteket, hiába adtak le 600-700 támogatót tartalmazó listákat képviselőjelöltenként, sorra elutasították, miközben tömeges csalások sorát, sorozatát prezentálták azok a választáson "részvételi jogot nyert" zsidó csoportosulások, amelyeket a közmédiában eddig is futtattak 4 éven keresztül.


A nemzeti képviselők jelentős része már a jelöléstől is visszalépett, mert megfenyegették, veszélybe került a munkahelye, megélhetését biztosító tevékenysége. Azt hiszem felesleges megemlíteni, hogy a FIDESZ-KDNP erdélyi, vajdasági, horvátországi, szlovákiai és kárpátaljai megvásárolt szavazatai, a kényszerből lojálisok népes táborának szavazataival, a FIDESZ-KDNP-én keresztül lopási, csalási és rablási lehetőségekhez jutók és jutottak, a bűntársak és Izraelből már "magyarként" ide települők szavazataival, az "átszavazók" utaztatott tömegeivel és a cigányoktól vásárolt szavazatokkal, a FIDESZ-KDNP a listás szavazatok döntő többségét mindenféleképp megszerzi, ami "véletlenül" pont nem lesz teljesen elegendő a kétharmados többséghez (bár még az is előfordulhat, hogy igen). Ezért a Parlamentbe bejutottakból be kell vonni minden fontos szereplőt, hogy az Uniós kilépés felelősségét, majd a később elkövetendő hazaárulási bűncselekmények következményeit, az ország teljes kiszolgáltatásának bűnét szét lehessen terhelni. A bevándorlóktól rettegők úgy érezhetik, hogy csak Orbán lehet a segítség, pedig a jelenleg kifejlődő közel-keleti háború fél Izraelnyi lakosság menekültként érkezése az izraeli-magyar menekültügyi egyezménynek köszönhetően hozzávetőleg és alapból legalább 3,5 millió zsidó érkezését "teszi lehetővé", de Orbán amúgy is 50 ezer bevándorlót engedett be már eddig, ún. "konfrontációs tartaléknak".

Aki az arabok és a zsidók ellenséges viszonyát csak egy kicsit is ismeri, tudja, hogy miért nem jöhetnek az izraeli felségterületként és letelepedési célországként ismert Magyarországra az iszlám hívői, és idézve a korábban tartott népszavazás kérdéséből "nem magyar állampolgárok". Mivel fél Izrael illegitim álmagyar kormány által aláírt egyezmény szerint rendelkezik magyar állampolgársággal és azok is akik a magyar gyarmati illegitim kormánytól egyéb úton szereznek állampolgárságot, Magyarország teljes megszállhatósága biztosított. Bárki mélyebben belegondolhat, mi célt szolgálhat a liberálisnak hazudott baloldal menekültpárti politikának nevezett halandzsája, amikor Gyurcsányostól, Szél Bernadettestől, Karácsony Gergelyestől mind zsidó és magyarellenes Link , tehát elméletileg nem lehet érdekük maguk ellen beszélni, mert kétsége sem lehet egyiknek sem, hogy Franciaországhoz hasonlóan, ahol az európai zsidóság legnagyobb populációja él, itt is a zsidókat támadnák meg az ide telepítendő "iszlám hívők".

A bevándorlóktól való félelem Orbán szinte kizárólagos aduja, amit alaposan kihasznál egyesek szerint 4000 milliárdos korrupciós és pénzlopásos ügyletei elfedéséhez, de "a király meztelen". A 3-4 milliárd eurós FBI nyomozás tárgyát képező "EU támogatások elsíbolásából származó jutalék" sem aprópénz, vetekszik Gyurcsány-Veres-Kóka 1380 milliárd forintos (4 milliárd dollár) 2005-ös költségvetési lopásával. Ténylegesen ez csak egy töredék, amelyről némi felvilágosítást ad a Fekete Könyv, de volt egy első Orbán-kormány is Prince-üggyel, és azt megelőzően is Orbán-Pintér korrupciós és maffia ügyek tömege (aranyháromszög, olajszőkítés, csúszó és kenőpénzek, néhány gyilkosság stb.), mert a "szegény" FIDESZ-t és Orbánt "fel kellett tőkésíteni a maffiapénzekből" 1990-1998 között. Viszont abban minden egyes költségvetési fosztogatási lehetőségért választási küzdelembe bocsátkozó egyetért, hogy az álválasztáson minél nagyobb lélekszámban (lélekszámban, nem létszámban) jelenjenek meg az ország azon lakosai is, akik eddig nem akarták hozzájárulásukkal szentesíteni az illegitim rendszert és saját elnyomóik, kirablóik, gyilkosaik ehhez való "jogait". Aki a FIDESZ-KDNP-re szavaz, érdekből vagy a bevándorlóktól való félelemből teszi. Aki nem megy el szavazni, legalább nem szavaz maga ellen, nem érvényesít, legalizál és elfogad egy érvénytelen, népi felhatalmazás nélküli rendszert, nem mintha nem készülnének Magyarország történetének legnagyobb választási csalására, amikor már nem csak az a tét, hogy ki fog kormányozni a zsidó pártok közül, hanem az is, hogy a választók a választáson megjelenésükkel elismerik-e a rendszert...
Már a megtévesztő és a FIDESZ-KDNP alkotmány szentesítésére szánt népi felhatalmazás megszerzéséért rendezett 2016-os "bevándorlás elleni" népszavazás is azt célozta, hogy a magyar országgyűlés (többségi felhatalmazás esetén a FIDESZ-KDNP alkotmány elfogadása) dönthesse el azt, hogy a "nem magyar állampolgárok" betelepülhessenek-e, vagyis ne az EU döntse el ezt:

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Rengetegen estek értelmezési hibákba, nem véletlenül, köszönhetően a megtévesztő kérdésfeltevésnek. Mivel a FIDESZ-KDNP alkotmányát nem erősítette meg népszavazás, vagyis nem is kért (elbukta volna), ezért nem is kapott népi joghatalmi felhatalmazást (2011-ben tudták, hogy az alkotmányukat nem fogadnák el). Orbánék és ellenzéki bűntársai megelégedtek azzal, hogy hivatkozva a népszavazás 40%-os "nem" szavazataira, a kapcsolódó népi felhatalmazásra "hivatkozást" elnapolták a 2018-as választás utánra, és megszavazták a főként Magyarország lakossága ellen hozott terrorizmus elleni törvényt, kihasználva a bevándorlóktól i rettegést. Mivel az általuk említett "magyar országgyűlés" sem rendelkezik azóta sem népi felhatalmazással, a rendszer-legitimizálási próbálkozás nem hozott teljes sikert, de különben is, az Unió miért is írta volna elő "magyar állampolgárok" kötelező betelepítését? A "nem magyar állampolgárok" kötelező betelepítése elleni "nem" annyit jelent, hogy minden olyan állampolgár betelepülhet, aki rendelkezik vásárolt vagy izraeli elkötelezettségű magyarnak mondott álkormányok által osztogatott magyar állampolgársággal. A "vásárolt állampolgársági üzlet" amúgy is erősen deficites és nem csak azért, mert a befolyt összegről így ír a Wikipedia: "A külföldi befektető e kötvények vásárlása révén tulajdonképpen kölcsönt nyújt a magyar államnak, amit középtávon komoly kamattal együtt kap vissza az államtól. Profit az ügyletben kizárólag a közvetítő cégekben keletkezik, de az igen jelentős mértékű" Link. Az államnak, vagyis az adófizetőknek legalább évi 3,4-3,5 százalékba kerül a piaci finanszírozás.

Ha a 2018. április 8-i illegitim választás magas részvételi arányt mutat, az alakuló vegyes, főleg zsidókból és kollaboránsokból álló bábkormány úgy fogja ezt lekommunikálni, mintha Magyarország lakossága többségében elfogadta volna a rendszert, vagyis a FIDESZ-KDNP alkotmány szerinti rendet, a gumitörvényeivel, újabb kiegészítéseivel együtt, amelyek ugyanolyan megtévesztéseket tartalmaznak mint a bankok "belső kereskedelmi szabályzataira" hivatkozások a törvényeket így kijátszó banki szerződésekben. (A szerződés csak törvényi szabályozás szerint módosítható, de a belső kereskedelmi szabályzat már bármikor és szinte bárhogy, mivel nem törvény és törvény sem szabályozza ezek módosítását.) Természetesen a három Orbán-kormány fosztogatásain kívül az Antall-Boross, Horn-Kuncze, a Medgyessy, majd a Gyurcsány-Bajnai kormányok fosztogatásait is illene beleszámolni Magyarország felhatalmazás nélküli zsidó álkormányai okozta veszteségekbe, ami már csak százezer milliárdokban kifejezhető. A rendszer elfogadása egyúttal azt is jelenti, hogy kisebb átalakításokkal ugyan, de bebetonozzák eddigi lopásaik, csalásaik, "egyezményeik" törvényességét, beleértve a devizahitel csalást is, Gyurcsány és bandája lopásait, Tiborczok, Mészáros Lőrincek fosztogatásait...

Megdöbbentő és sejtet valamit, hogy köztörvényes bűnözők tömege jelölteti magát képviselőnek, miniszterelnöknek, ül a Magyar Parlamentben, közigazgatási hivatalokban az EU, az oroszok és az USA tudtával, miközben a gengszterváltás óta 500 feljelentés, 500 "politikus" ellen bizonyítékokkal ellátva várja a nyomozó főügyészségen, hogy egyszer majd eléri az "igazságszolgáltatás sújtó karja" a bűnösöket (bűnsegédjeikkel együtt több tízezres a létszám). Ugyanazok a bolsevik leszármazottak és kinevelt férgeik taszítják egyre mélyebbre Magyarország magyar lakosságát akik a Kádár-rendszerben KISZ-titkárok, besúgók "jó elvtársak" voltak. A Rózsadombi Paktum minden pártra nézve elsődlegesen kötelező alapvetése a "népességcsere" volt. A magyar lakosságot első lépésben a cigányok pozitív diszkriminációjával és eltartásával, majd az egyre jobban növelt zsidó bevándorlás miatt fokozott és kikényszerített elvándoroltatás is csökkenti. Orbán már 2002-ben Link több millió közel - és távol-keleti bevándorlót várt a "lakosság elöregedése" miatt. Hogy is van ez?

Magyarországon, a németeknél, de Európában is egyszerre öregszik el a lakosság (ahogy Európa és USA-szerte), miközben a magyar és német fiatalok munkanélküliek? Évi 150 ezer német fiatal keres más országokban munkát, mert otthon nem kellenek Merkeléknek. Magyarországról több mint egy millió ember ment nyugatra, jelentős részük azért, mert itthon nem talált olyan munkát amiből fizetni tudta volna az Orbánék falazása közreműködésével csalással felduzzasztott devizahitelét, vagy el tudta volna tartani családját. Mit vár az ún. szavazáskor "állampolgárnak", "szavazópolgárnak" felmagasztalt, választások között kifosztandó, megfélemlítendő, elüldözendő, kiirtandó "gójnak" tartott rabszolga magyar? A nagy átlag nem veszi észre, hogy látszólag demokratikus keretek között a beleegyezését kérik a kiirtásához, elüldözhetőségéhez. Így már bármelyik "megválasztott hóhérunk" nyugodtan alhat, bár ha nem csalnának ráadásként még a választásban is, nem okozna kielégülést a számukra. Orbán március 15-i beszédében tökéletesen megfogalmazta az elvárásokat:

"El akarják venni az országunkat, nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban, most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat."

Kik is akarják ezt? Csak az a kérdés, hogy a "zsidó származására büszke" Orbán felettesének, Netanjahunak az elvárásai szerint a zsidók kultúráját, törvényeit, életformáját érti ez alatt, vagy a cigányokét? Esetleg mindkettőt? Hisz a belterjesség mindkét csoportnál alapvetés, mert ha lenne bennük némi befogadó magyarok iránti lojalitás, esetleg némi magyar identitástisztelet, nem hoztak volna népnyúzó, csalásokat törvényesítő, bűncselekményeiket titkosító törvényeket, rendelkezéseket, jogi szabályozásokat.

"Sok mindent vittünk már véghez az elmúlt harminc év során, de a legnagyobb csata, amit együtt vívhatunk meg, még előttünk van. El akarják venni az országunkat!"

Valóban sok csatát vívtak ellenünk az elmúlt 30 év során a "bal -és jobboldaliak". Több mint 150 évbe került, hogy megszerezhessék Magyarországot. Semmi kétség, hogy a tolvaj, rablógyilkos sirámait halljuk veszélybe került zsákmánya miatt. A magyarok országát, nyelvét már elvették, kiárusították, kisajátították. Harmad-negyed rangú "állampolgár" lett a magyarságból saját hazájában. Olcsó üzemeltetési költségű rabszolga, akinek bagóért eladható a munkaereje (lásd a sok német ajkú -és cigány "munkaerő közvetítőt), búsás "részesedést" bezsebelve utánuk, de Orbán is olcsón kínálja magyar rabszolgáit. A "maradék" pedig leselejtezésre kerül, a gyengébbeket gyorsabb elhalálozásra késztető vegyi-permetezésekkel, "etnikai konfliktusokkal", lerongyolt egészségüggyel, alacsony bérekkel, nyugat-európai árakkal ölik meg. Akit tudnak elűznek, a többit míg végelgyengülésben ki nem múlik az utolsó magyar is, lassan ölik meg. A palesztinok legalább elmondhatják, nem bújtak a bőrükbe...

"Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha."


Védjük meg Magyarország területét a bevándorlóktól a zsidóknak. Palesztinában sem adták fel. Oda is úgy vonult be az askenázi-kazár zsidóság, hazájának nevezve a Palesztina területén erőszakkal létrehozott izraeli államát - pedig egyetlen ősük sem élt ott - hogy mára alig maradt palesztin terület. 29-évet végigrabolva, mindent kisajátítva elvárnák a magyaroktól, hogy a magyarok védjék meg az izraeli országfoglalóknak Magyarország területét, és szerezzék vissza a Trianonnál elrabolt magyarlakta területeket, hogy Netanjahu és bandája idetelepedhessen és átvehesse felettük az uralmat. Ezért volt Trianon is. Hogy könnyebben megszerezzék Csonka-Magyarországot, majd kiirtva a magyarság magját, visszacsatolják a mára már alaposan vegyes lakosságúvá tett területeket.

Most ugorhatunk egy nagyot. Mit is fog eredményezni egy most eszkalálódó közel-keleti háború? Az USA újabb vegyi-fegyveres hamis zászlós támadásra készül Szíria ellen rövid időn belül, de tudjuk, hogy valójában az oroszok, Kína és Irán ellen, kialakítva egy tényleges Kelet-nyugati háborút, bár ennek indoklása már most is büdös nem csak az amerikai embereknek, de Európa lakosságának is. Válaszul orosz ellencsapás semmisítheti meg nem csak a kilőtt rakétákat, de azokat a rakétakilövő állásokat is, legyenek szárazföldi, légi és vízi indítóhelyek, amelyek kilövik ezeket a vegyi -és romboló fegyvereket. Ugyanez vonatkozik a légi -és deszant alakulatokra is. Ez "Trump küldetése"... de nem kétséges, "segítenek izraeli barátaiknak a hova menekülésben". Mindez már sok éve eltervezett és lépésenként végrehajtott aknamunka eredménye, ezért érdemes elgondolkodni a magyar lakosság esélyein, hogy Izrael lakossága, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi, 18 éves korától hadköteles.

"Izraelben minden férfi 3 éves katonai szolgálatot teljesít, a nők pedig kötelezően 2 évet. A kiképzés alapvető eleme a “Krav Maga”. Így aztán minden izraeli állampolgár tud “krav magázni”, vagyis terroristát semlegesíteni. Ráadásul a hadseregben minden izraeli megtanul krav magásan is embert ölni. Kézzel ölni: az Imi féle Krav Maga és az izraeli antiterrorista kód szerint sokkal biztonságosabb, mint fegyverrel. A puszta kéz azért jobb a fegyvernél, mert ha valaki pár centivel elvéti a lövést, akkor robban terrorista, civil, mindenki, egy egész metró állomás – írja a Frei Dosszié."
Link
Hát ezért nincs Magyar Néphadsereg és ezért volt annyira fontos az első FIDESZ-kormány idején "lefegyverezni" Magyarországot. Nem ismerős ez a Trianon előtti Magyar Hadsereg lefegyverzése megismétlésekén?

Az áljobboldal, a megvezetett "állampolgárok félelme" és az álbaloldal bevándorlást támogató látszatpolitikája súlytalan, mivel Magyarország magyar lakosságát igazából nem a bevándorlók fenyegetik, hanem Izrael és országfoglalói, valamint az országot 73 éve megszállás alatt tartó "bolsevik álkormányok". A "Netanjahu-Orbán paktum" ebben a kontextusban született. Orbán azért magabiztos és fenyegető, mert több milliós felfegyverzett és kiképzett askenázi-kazár zsidó biztosítja hamarosan, hogy ne legyen felelősségre vonható. Természetesen a magyarországi "iszlám terrorizmus" ellen életbe léptetendő "Terrorizmus elleni törvény" rendkívüli állapotának kihirdetési védelme alatt. Ehhez még azonban szükséges a magyarság saját maga elleni szavazásra késztetése, a választási győzelem, a közel-keleti háború, és az EU kilépés.


Ahogy itthon Orbánnak, úgy Netanjahunak is ég a talpa alatt a talaj Izraelben, visszaélései, lopásai, csalásai, korrupciós ügyletei miatt. Ilyen esetben minden rendszer irányítása, legyen az törvényes vagy törvénytelen, nyílt diktatúrába megy át, hisz vezetésük a bűnelkövető. Akik még nem vették volna észre, ezért volt a gengszterváltás, Magyarország fiktív eladósítása, a rablóprivatizáció, a devizahitelezés, 2006. október 23. és a magyar népesség javának elüldözése. Trianon is hatalmas magyarság elleni igazságtalan csalásként híresült el a történelemben, a mostani viszont egyenlőség jelet tesz a palesztinok sorsával. Netanjahunak "véletlenül jót tesz" ez a közel-keleti háború. A kormány elleni lázadást már csak a hadiállapot bevezetésével tudja elkerülni. Eddig is jó szolgálatot tett az Izrael által pénzelt "palesztin ellenállási" hajlam. Megérhetjük még, hogy a jövőbeli magyar ellenállást is zsidók pénzelik majd (eddig is már többször megtették), és ha netán nem lennének elég felkészültek, élükre állnak, mint az "Arab Tavasz" idején egyes arab országokban. Így lesz indok teljesen elűzni, kiirtani a magyarokat a BTK 143. § (Emberiség elleni bűntett), BTK 142.§ (Népirtás) és a BTK 145. §/ (Elöljáró vagy hivatali vezető felelőssége) paragrafusokban megjelölt bűncselekménynek minősülő (akár életfogytiglan) cselekmények büntethetősége ellenére... Aki mindenáron érvényesnek kívánja elfogadni a jelenlegi és az 1989-óta ránk erőszakolt rendszereket, aki más választási lehetőség híján megelégszik zsidók általi képviselettel, szavazatával döntse el, hogy melyik hóhér tegye nyakára a kötelet...


/Tulok/

  Hozzászólások
#121 | Hegel - 2018.06.16. 20:39:14
Ha az a pénz amiröl Fullford irdogált Ékoreáé akkor ki miért igérgette a földön a mennyek országát a tartozások eltörlésével...?

Nah Trump és Pufi nemcsak egymás frizurját nézte és csodálta meg hanem?http://ujvilagtud....html#more
.
#122 | Hegel - 2018.06.17. 13:38:59
https://vilagfigy...lagszerte/

Ezen miért csodálkozik bárki is amikor a nemzetállamok Kft ként usába bejegyezve müködnek?

Ki adta erre az engedélyt? merthogy a jónép nem az tuti...innen érthetö az is az imgur.com képeinél mit keres a magyar koronázási jelvényeket bemutató aranytallár másik oldalán Mátyás helyett a világcsászár-néni mint a legföbb gyarmatositó...vagy a xarkavaró david icke hogyan merészeli a magyar cimert az exxonnak adakozni a könyvében...rejtettem sunyin tolatnak valahova ami a mindent felzabáláshoz hasonlit...anyagi és szellemi értékek zabrálása folyik!
.
Ahelyett hogy tanulnának és mások javára is szolgálnának csak maguknak ellopnak mindent mint a rák -aztán csodálkoznak ha a felzabált emberiséggel ök is beledöglenek ebbe a rákos folyamatba.

Nah ha ludvérc ez aztán az! annyirra biztosak magukban hogy láthatóvá teszik magukat...jól jönne egy banán....hej haj.
http://beforeitsn...05771.html

Válogathatás: http://www.moonof...links.html
.https://www.zeroh...edso-be-it

https://www.zeroh...to+zero%29 a hszek se piskóták...
https://www.faceb...325396146/
http://www.renega...s-instead/
#123 | Satori - 2018.06.18. 02:50:43
Hermész Triszmegisztosz

"s így szolgálhatott alapjául a késôbbi (második?) Hermész törvényeket, tudományt és teológiát magukba foglaló szent könyveinek, melyek minden bizonnyal az Óbirodalom kialakulása és Menes hatalomra jutása elôtt lettek összeállítva, tehát legalább háromezer évvel Krisztust megelôzôen.

A négy könyv további felbontással negyvenkét kötetet tett ki, ami megegyezik a Védák könyveinek számával, de ezenkívül a két mû között számos tartalmi hasonlóság is felfedezhetô.

Hermész szent könyveit a templomok legbelsô szentélyeiben tartották, és a legmagasabb rangú papok kivételével senki sem olvashatta azokat."

http://postaimre....dmore=3092

Mar megint:

csak az igazi budos-beteg-gyokerek, nyerhettek bepillantast a tudasba!

De szerencsere, az igazi Budos beteg gyokerek, felre-ertelmeztek azokat a tanitasaokat, amihez hozzaferhettek es az akaratuk ellenere is, sajat maguk alatt vagtak-vagjak a fat, ez miatt!

Es ezert, csak is kizarolag ezert, szopni fognak!

"ugy mint, a torkos, (budos) borz"

Elobb vagy utobb, de biztosan.!

De mi lesz akkor, ha meg a szemukre is lesz vetve folyamatosan!

Most kezdem, csak elvezni igazabol, a dolgokat!

Bar mit is tesznek, aszt sajat maguk ellen teszik!

Ok es okozat!

De szerintem, meg a mai napig sem ertettek meg, az egeszet-a lenyeget!

Szoval: hajra!

Budos-beteg-gyokerek!

Drukkolok nektek!

@@@@
#124 | Hegel - 2018.06.19. 13:06:59
Vajjon a G7 ek meg a többi blabla csoportosulás ezzel a kártyával ultizik:

https://cdn.shopi...4x1024.jpg

Csak a zászlószinek a "szerencsekeréken"....SS=2es a valóságban is...
#125 | Satori - 2018.06.19. 23:38:35
Hogy mik nem vannak!

"Távozik a kormányból a menekültnyilatkozatával elhíresült államtitkár"

"Ő árulta el januárban a Times of Maltanak, hogy a kormány 1291 menedékkérőt fogadott be.

Amikor a nyilatkozat híre Magyarországra is elért, akkor nagy belpolitikai vihart kavart, hiszen - látszólag - ellentmondott a kormány "senki nem jöhet" kommunikációjának"

http://hunhir.inf...;id=116359

"-Mi lesz a Stop Sorossal miniszterelnök úr, elfogadják holnap?

-Van hozzá többség, tehát elfogadjuk.

-Nem várják meg a Velencei Bizottság állásfoglalását?

-Van hozzá többség, tehát elfogadjuk."

http://hunhir.inf...;id=116358

"Bevándorlási különadót vet ki a kormány - csak ennyi?"

http://hunhir.inf...;id=116363

"Nyolcan erőszakoltak meg egy lányt Borsodban - az egyik "Rómeó" felesége vetett véget a bátor cselekménynek"

Forrás: https://kuruc.inf...

"A hazaáruló Pásztorék megszavazták a Délvidék elszakításának ünnepnappá tételét"

"Pásztor és Orbán a szokásos zsinagógalátogatások egyikén"

Forrás: https://kuruc.inf...

"Vádat emeltek az áldozatukat a barátnője szeme láttára kivégző cigányok ellen"

Forrás: https://kuruc.inf...

"A KANCELLÁR KÉT HÉT HALADÉKOT KAPOTT · OLASZORSZÁG SEM AKAR MIGRÁNSOKAT"

"A legkonzervatívabb és a második legnépesebb német tartomány eltökéltnek látszik, a hangulatot pedig velősen foglalta össze az a felső-pfalzi gazda, akit az SZ idézett:

"elsőként jön Bajorország, aztán ismét Bajorország, majd egy trágyaszállító jármű, és aztán az NSZK többi része"

https://magyarido...l-3209098/

@@@@
#126 | aragorn - 2018.06.21. 01:30:54
Hegel...nem tudom ulti vagy jövendő, mindenesetre a "szomszédban" háromszorosan nagy Hermészt emlegetik...
Tudom nem jársz át, én is csak odatévedtem "véletlen". Aztán a szomszéd jóember valamire rájött. Nekem meg kifúrja a kíváncsiság az oldalam. Azt hiszem meglesz a tengerparti programWink Mondtam...az nem úgy van, hogy hűbelebalázs módjára nekilátok nyaralniPfft
#127 | Satori - 2018.06.21. 02:10:28
"Pentagramma

A pentagramma mint végtelen csomó.

A pentagramma vagy pentagram a szabályos ötszög átlói által alkotott ötágú csillag.

A pentagramma szó a görög πεντάγραμμον (pentagrammon) szóból származik, ami főnévi formája a πεντάγραμμος (pentagrammosz) vagy πεντέγραμμος (pentegrammosz) "öt vonal" szónak.

A pentagramma ősidők óta fontos szimbólum, aminek mágikus vonásokat tulajdonítottak.

Régen Vénusz és a hozzá kapcsolódó istenségek jelképe volt.

A püthagoreusoknál fontos vallási-filozófiai szerepet töltött be, néha Püthagorasz-féle csillagként is emlegetik"

"Geometria

A pentagramma csúcsaiban lévő szögek összege 5 × 36° = 180°, ugyanannyi, mint egy háromszög szögeinek összege. Számos helyen megtalálható benne az aranymetszés aránya.

A középen lévő alakzat maga is szabályos ötszög, a csúcsok által kifeszített ötszöghöz is pontosan az aranymetszés szabályai szerint aránylik."

https://hu.wikipe...entagramma

"ÖTÁGÚ CSILLAG. HOGYAN LEHET GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN RAJZOLNI?"

https://hu.garyne...rosto.html

"Okkult és vallási szimbolika"

http://ravasztava...g=18910796

"Védelmező állati jelképek...."

http://ravasztava...g=21204120

"A kelta magia (magja) elemei erői"

http://ravasztava...g=16386546

"Kelta Istenek"

http://ravasztava...g=16386684

"Kelta Istenek 2"

http://ravasztava...g=16463745

"A kelták öltozködése és díszítőművészetük"

http://ravasztava...g=16952322

@@@@@

" Az igazi szerelmeseknek nem kell térben és időben találkozni, ők a szívükben mindig egyek"

-Joyce Vis(s)el(l)-

@@@@@
#128 | Satori - 2018.06.22. 01:19:35
Hat ez, nagyon tetszik nekem!:

" Még müködik Imre szakmai oldala - ott pszichologusként - esetleg, ha szükségét érzed, jelentkezz be nála néhány órára és elemezzétek ki együtt, mi a probléma... ha nem akkor önképzéssel is próbálkozhatsz, de ha sértésnek veszed ezt a reggeli levelemet akkor küldj el egyszerüen az anyámba...

Nem vagyok sértõdõs rinocérosz bõröm van, az évek alatt komolyabban nekem jöttek így szükségem volt rá."

Gerry-ben, tenyleg egy profeta-kolto-"igzaz-mondo-juhasz" veszett el es van es lesz!

Egyszoval: szem-mel vero, ero!

Vagy, szem-ere veto, ero!

Vagy, irassal megkoto, ero!

Vagy gondolatal megkoto ero, mint peldaul:

szekszu(all)is vagyak!


Smile

Meg, vastag bore es igazi turelme van neki!

Koszonom szepen, neki!

Sajnalaom kedves Testverem a(s)zt, ha valamikor is megbantottalak volna!

Bocsanatot kerek, erte!

En mar megbocsajtottam, sajat magamnak eszt a cseleketemet, amit azert kovettem el tudatosan, hogy probara tegyelek!

Az ero legyen veled es mindenki massal, a rohadt, budos, beteg gyokereken kivul!

Igy-legyen!

http://postaimre....;c_start=0


"Yoda Mester aranyköpései"

Arany-os a felbevagott, TV paprika fuleivel!

https://www.youtu...gJmgHWvt80

@@@@@
#129 | zsazsa - 2018.06.22. 18:20:32
Sátori, Grin ezt kifelejtetted az árulkodásból: http://www.postai...100129.doc
#130 | Satori - 2018.06.22. 20:54:12
Kedves Zsazsa!

Nem felejtettem ki!

Ma este akartam belinkelni!

Sajnos egyszeruen megeloztel!

Sot, kulon szavazosdit akartam javasolni!

Megpedig a kovetkezot:

Mit gondol on?

PI zsido vagy sem?

A kerdes megvalaszolasa elott, kerem ellenorizze az orrat!

De vegye figyelembe aszt, hogy lehet, hogy tobbszor is, el volt torve az orra!

Amennyiben meg mindig biztos a dolgaban, kerem szavazzon vagy irja meg a velemenyet!

Szeretettel!

Süni a szeretgomi

Smile

@@@@@

"Edda - A kör"

https://www.youtu...UBjPAgP0UE

https://www.youtu...PvuR56xGJQ

@@@@@

Tegnap volt a nyari napfordulo!

"Nyári népszokások - A szentiváni tűzgyújtás"

"Június 24. előestéje volt a szertartásos tűzgyújtás legfőbb időpontja magyar nyelvterületen; a más időpontban (karácsony böjtjén, farsangkor, a húsvéti ünnepkörben) gyújtott ünnepi tüzek népszerűsége nem vetekedhetett a nyári napforduló időpontjában gyújtott tűzzel.

A szokás a XVI. században már általánosan ismert volt.

Napjainkban erősen tűnőben van, bár néhány Somogy megyei, továbbá a határokon kívüli magyar faluban még megrakják a szentiváni tüzet.

A két világháború közti időszakban még élő szokás volt a Galga és az Ipoly mentén is."

http://mek.oszk.h...z0007.html

"A nyári napforduló összeforr Szent Iván napjával, illetve éjjelével.

Azonban az évek során június 24-e helyett már június 21-én vagy 22-én következik be a legrövidebb éjszaka.

Ennek oka a Föld forgástengelyének térbeli elmozdulása, amelynek következtében évente 24 percet tolódik a napállás maximumának időpontja."

https://www.napi....64703.html

"Mi az a napforduló? Nyakunkon a NYÁRI- a varázslások ideje"

http://netfolk.bl...ak_a_majak

@@@@@

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [6 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum