Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Európa veszélyben
Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendező forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettő igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévő zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...


Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérből meghatározott körök irányították és készítették elő, titkosszolgálatok, páholyok, tőkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylője Georg Washington. Ő maga és sok-sok társa szabadkőműves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetőséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább őket. Kétségek merülnek fel afelől, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadkőművesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelő társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkőműves főbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlőséget és testvériséget". Petőfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezőjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkőművesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebből ábrándulniuk. A tényleges szervezője és pénzelője a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelő irányít és továbbra is fizető nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettől is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévő kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelőket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:


Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részéről kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetőkről, lövették a tüntetőket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezőjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerződés:


Sok-sok politikai "elemző" fejében előkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tőmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmiből mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetők, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendőrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerződést! Természetesen a szerződésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetők megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendő egy-két provokátort a tüntetők közzé beépíteni, akik kővel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendőrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követően jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követően minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különböző hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkőművesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendő? Otthon maradni?


Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlődnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következőt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges időpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerződésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút előtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhető világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

/Aramis/


  Hozzászólások
#1 | Gyula - 2018.12.16. 21:28:40
Aramis! én már 70-kedek ezért nem hiszem, hogy tudnék valamit is lépni, azt viszont elmondhatom, hogy nem igen nyugtattál meg, de köszönöm ezt a precíz összefoglalót, hát! nagyon ütős
#2 | Renegat - 2018.12.17. 11:23:52
Most érkezett.Botrányos tettlegesség, jogtalan erőszak az MTVA-ban.Facebookon olvasható a következő:

Hadházyt bántalmazzák az MTVA-ban!

Judit Bárdos: Felháborító! Agresszió, erőszak történt a választott parlamenti képviselők ellen! Hogy van Hadházy Ákos? Tudja valaki? Szél Bernadett próbálta a helyzetet normalizálni <3 NE ÜLJETEK BE RENDŐRSÉGI KOCSIBA!
1 órája

Annamária Pregitzer:Erőszakkal kivezették Őket,most!!!
1 órája

Olga Falus Annamária Pregitzer kilökték az ajtón-hat fegyveres-földre lökték! Egy rendőr segítette fel.
1 órája

Törökné Zsuzsa:Ezt már nem szabad hagyni... Mit tesznek akkor egy átlag emberrel???
2 órája

Schnabl Mariann:Szégyen gyalázat minden eltiprása fegyveres biztonsági őr nem érhet hozzá mentelmi joggal rendelkező kepviselohoz!!!!!! Látnia kell a világnak mi folyik itt

Judit Bárdos:Nemzetközi botrány a MTVA-ban! Ákos az erőszak következtében földre került, sokkot kaphatott! Ezek utánNEM felsegítették, erőszakkal, kezét és lábát megfogva vitték ki, ruhája felhúzódott, vonszolták és biztonságőri "nagyságukkal", erőfölényükkel visszaélve követték el a jogtalanságot.
1 órája

Annamária Pregitzer:Judit Bárdos Mocskos brigantik!!!
2 órája

https://www.faceb...I4ZjdhNCJ9

https://www.faceb...cation=ufi

Folytatódik a blokád: biztonsági őrök védik a köztévé stúdióját az ellenzéki képviselőktől
Ujhelyi István, EP-képviselő Facebook-oldalán élőben közvetíti az eseményeket.

https://zoom.hu/h...studiojat/
#3 | Aramis - 2018.12.17. 14:10:15
Kedves Regenat,
nem tartom helyesnek, hogy ezen a portálon bal libsi propagandát terjesztel. Arra kérlek, hogy ismereteidet, meg látásaidat a megfelelő portálokon terjeszd. A portál a világ és Magyarország történelmi eseményei és ennek következményeinek mérlegelésére készült, ezért kérlek, hogy ezen alapítói gondolatok elvében járulj hozzá az olvasok tájékoztatásához.
#4 | naiv - 2018.12.17. 19:00:49
Kedves Aramis!

1 Renegátot, nem tisztem és kell védeni, de nem véleményt nyilvánított, csupán hírként közölt eseményeket.
(feltételezhetnél 1 szintet azokról, kik itt pl a Te írásod is olvassák!)

2. mi az a bal libsi, na ne mááá ???

3. soros nem mumus, hanem okos, sok mindenre használható pénztárnok
(hasonló, de gyengébb kivitel pl: kisbandipuchmészároscsányiceglédy)

4. ezt a cikket Te írtad? - érted is? - vagy csak ollóztad valahonnan.

5. egy dolgot kifelejtettél hajrámagyarországhajráviktor

6. miből gondolod, hogy a jelenések könyve, nem az NWO agitprop irodájában készült? - ja, hogy csak a ballibsi a feketeseggű, a vallásokat pedig nem a megosztás érdekében hozták létre???

7. kérlek (nekem) NE válaszolj, (nem kívánok lejjebb süllyedni), csupán gondolkodj el a hsz 3 mit is sugall!

8. valamit félreértettem, elnézésed kérem!!

XXXXXXXXXXXXXXX

Amit itt összeraktál, már mindet végigrágtuk (képzeld el, sokan meg is értettük).
Amióta létezik a jelen világ, azóta minden komoly változást a háttérben ténykedők tervezték és indították a saját hasznuk, kiváltságuk, befolyásuk érdekében.
A kérdésedre (mi a teendő? otthon maradni? ) - a válasz szerintem teljesen mindegy!
Ebben a játszmában a gondolkodó embereknek semmi esélyük nincs, mivel oly nagymérvű az egyszerű, tudatlan, befolyásolható, irányítható selejt létszáma. Tehát, semmi NEM függ attól, mi mit teszünk.
Az emberiség nem ébred, és nem lépünk közösen egymás (mindannyiunk) érdekében, akkor bekövetkezik, ami már réges-régen el van tervezve, hogy lesz egy irányított új világ (NWO).
A kérdés csupán az, hogy mennyire lesz véres és gyors a létrejötte.
Elérkeztünk arra pontra, hogy már minden azok kezében van kik anno ezt a döntést meghozták, és most precízen végre is hajtják.

Ajánlom figyelmedbe:
http://videa.hu/v...DbmVNeGzoM


https://www.youtu...NboX16yb-g


1 beavatott (illumi) - no igazodj el???
https://www.youtu...ZbKUBBJp6o

őszinte tisztelettel:
János
Frown

.
#5 | miskolcilaci - 2018.12.17. 19:06:28
Közönséges provokáció mindkét oldalon ugyanazon társaságtól. A titkosszolgálatok és a végrehajtók ügyes szítása. Nem bedőlni, s nem elmenni! Ez nem a megvezetett MAGYAR EMBER háborúja, hanem a hiénáké!!!
#6 | Renegat - 2018.12.17. 19:13:22
Kedves Aramis!
Hozzászólásaimban megpróbálok tényszerű maradni, ritkábban saját véleményemet is hozzátéve, azzal a megfontolt szándékkal, hogy döntsön mindenki szabad akaratából kialakult világlátása, meggyőződése szerint.Akár jobb, akár baloldali propaganda terjesztése távol áll tőlem, bár mindkét politikai kategória mára már összemosódik, avittá válik, sőt megtévesztésül pont az ellenkező értelmű jelzőkkel illetik, mint valójában amilyen célokat szolgál.A bal-libsi vagy jobb-libsi tartalom nélküli bélyegek rásütése manapság oly divatos eszközként használatos jelző, többnyire viták, érvek és párbeszéd nélküli kategorizálása politikai ellenfeleknek.

Meggyőződésem szerint maga a párt, a pártokrácia a társadalmat megosztó, társadalmi (gazdasági) csoport érdekeket kisajátító és érvényesítő célokat szolgál.Minden párt kitermeli a maga oligarcha rétegét, mely később átveszi az őt létrehozó párt irányítását.Éppen ezért eldöntendő a kérdés: -Pártokrácia, vagy nemzeti egység?
"Egyet kategorikusan le kell szögeznünk, a pártokrácia felszámolása nélkül, egyhamar nem valósítható meg a régóta várt NEMZETI EGYSÉG, Hazánkban!" (halkan hozzáteszem, máshol sem)

https://nemzetepi...ti-egyseg/

https://hu.wikipe..._jegyzetek

https://www.hande...1545065693

https://www.welt....rerst.html

https://www.bbc.c...-slave-law

https://www.faceb...730366563/

https://24.hu/bel...akos-mtva/
#7 | Aramis - 2018.12.18. 02:43:10
Kedves Naiv,
először is megköszönöm a figyelmes észrevételeidet. A bal libsi kifejezés, melyet én is használtam, a valóságban oly mindegy, hogy jobb vagy bal, vagy csak libsi, mind káros. A lázító hangulat meg ragályos. Megértem annak a sok-sok az Orbán kormány által okozott károsultak helyzetét. De uram bocsáss meg, most fel kell ülnünk a patkány forradalom leszármazottjainak az újabb lázítására? A nemzetet oly sokszor kiherélték, csak a legismertebbeket, a II. Rákóczi Ferenc szabadságharc 1703-1711, 1848-as forradalom és szabadságharc, 1919 -es proletárdiktatúra, patkány forradalom, 1949-től a Rákosi diktatúra, 1956-os diktatúra elleni felkelés, Káder és társainak a megtorlása. Ezen események folytán kiegyelték a nemzetben gondolkodó embertársainkat, az értelmiséget, vagy is a nemzetet. Mi van most? Lázítás mind két oldalról, Orbán egy rendkívüli állapot bevezetését szeretné elérni, Gyurcsány meg tegnap bejelentette, hogy azért megy, hogy a jelenlegi kormányt megbuktassák. Kedves barátom, a magyarok istene mentse meg az országot egy újabb kommunista uralomtól.

Kedves Regenat,
még véletlenül se szerettem volna az itt végzett munkádat akadályozni vagy kritizálni. Maradj mindig objektív, sajnos az elmúlt napok eseménye visszataszító, sok a fizetett "forradalmár". Nagyon sok portálon megjelenik az amit itt be linkeltél, ha minél többet mutogatjuk a végén még el is hisszük
#8 | Renegat - 2018.12.18. 11:47:35
A világsajtó és a legnagyobb médiák is beszámolnak a magyarországi rabszolgatörvény-ellenes demonstrációkról.Az már más lapra tartozik hogy a magyar néptömegek kiszélesedő jogos elégedetlensége is rárakódik az eredeti indíttatású "400 túlórás" tiltakozási hullámra.

A kormány saját magának köszönheti az öngerjesztő tiltakozási folyamatot, mert rosszul számított, katalizátorként egy szikra volt a "rabszolgatörvény" bevezetése amely beindította az immár rendszer-és kormány ellenessé vált radikális tüntetési hullámot.A kormány hitelessége, szavahihetősége lenullázódott, jelenleg vesztésre áll, amit egy esetleges szükségállapot bevezetése még erősíteni is fog, nem is beszélve a jelenlegi magyar kormány nemzetközi megítéléséről és annak politikai-gazdasági hatásairól.

https://privatban...i44Jr09TL4

https://privatban...jto-323497

https://nepszava....many-ellen

***********************

Az olasz Camorra maffia ipari tanuló a fideszhez képest:

https://24.hu/koz...IEhXo13qGk

https://www.direk...

https://atlatszo....yar-allam/

https://168ora.hu...rol-146637

https://168ora.hu...est-157085

https://mfor.hu/c...utnak.html

********************

A kormány úgy szórja a sok milliárd forint közpénzt marhaságokra, mintha előre tudná, hogy nemsokára "utánam a vízözön" következik.

"November végén 1842 milliárd forint volt az államháztartás hiánya, ami így minden novemberi rekordot megdöntött. A büdzsét már csak az mentheti meg az éves rekordhiánytól, ha az utolsó hónapban Brüsszel több száz milliárd forintnyi uniós támogatást ráönt a magyar kormányra." -de a legrosszabb költségvetési helyzetben sem lehetünk meg sportcsarnokok építése, bővítése nélkül, mert a fidesz ezt a csapást nem élné túl.Az egészséges prioritások szerinti ennél sokkal fontosabb, sürgetőbb kiadások le vannak sz@rva.... velünk együtt.
https://zoom.hu/h...likoptert/
#9 | Hegel - 2018.12.18. 12:11:35
Szóval makaróni RR megbizottnak sikerül európában háborút beinditani...ez az egész erröl szól...ha a balosék elhagyják a pirost vegyenek fel nyugodtan sárgát és üssék egymást amig van szussz bennük...ha ennyi eszük van. Megint a fiatalságot hülyitik be..70 felett látja az ember a hajcihö lére megy
#10 | Tulok - 2018.12.18. 13:00:43
Annyit szabadjon hozzá tenni, hogy az illegitim "kormány" provokál az egyre nagyobb kiszolgáltatottságot bezártságot biztosító, törvénynek nevezett, finoman szólva túlkapásnak nevezhető rendeleteivel. Az ún. fizetett ellenzék pedig a megegyezés szerinti módon reagál.
Megint ugyanaz a játék... Ha úgy lépsz fel, ahogy felkínálják,azt csinálod amit elvárnak tőled. Ha passzivitást tanúsítasz, ott vagy ahogy a "part szakad"...
Egy kis konstruktivitást várok...
Nem sokat, csak egy nagyon kicsit, egy hangyafasznyit...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum