Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Európa veszélyben
Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendező forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettő igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévő zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...


Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérből meghatározott körök irányították és készítették elő, titkosszolgálatok, páholyok, tőkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylője Georg Washington. Ő maga és sok-sok társa szabadkőműves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetőséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább őket. Kétségek merülnek fel afelől, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadkőművesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelő társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkőműves főbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlőséget és testvériséget". Petőfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezőjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkőművesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebből ábrándulniuk. A tényleges szervezője és pénzelője a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelő irányít és továbbra is fizető nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettől is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévő kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelőket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:


Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részéről kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetőkről, lövették a tüntetőket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezőjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerződés:


Sok-sok politikai "elemző" fejében előkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tőmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmiből mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetők, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendőrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerződést! Természetesen a szerződésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetők megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendő egy-két provokátort a tüntetők közzé beépíteni, akik kővel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendőrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követően jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követően minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különböző hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkőművesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendő? Otthon maradni?


Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlődnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következőt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges időpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerződésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút előtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhető világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

/Aramis/


  Hozzászólások
#11 | Renegat - 2018.12.19. 17:01:04
"BÁLINT NATÁLIA: VÁSÁRRA VISZEM A BŐRÖMET, DE AKKOR MOST EZT OSSZÁTOK!

Bálint NatáLia: Magyar átok (A dal az oldal alján...ameddig ismét nem törlik!!!!)"

https://civilkont...-osszatok/

https://www.youtu...P60G0BKZ8A

https://www.youtu...Y3ch0jF7Io
#12 | naiv - 2018.12.19. 19:10:10
A zene és a szöveg igazi embert borzongató érzés-emlékhullámzás.
NE akasszunk magunkra magunknak kreált átkot!
Legyen inkább szárnyalás!!
#13 | naiv - 2018.12.19. 19:22:04
Aramis 8. pont

Ez nem több, mint ismeretekből összerakott, saját vélemény.

A valódi irányítók mindig is a háttérben maradtak. (csupán homályos sejtelmeink vannak kilétükről)

Mint írtad, évtizedek sőt évszázadok óta megy az ember-ember elleni harc, egy kis pénzért, hatalmasok odavetett "morzsáiért."

A mostani hatvanas-hetvenes korosztály életéből (eddig) kimaradt a háború borzalma, de így is megtapasztalhatták az un. kommunizmus (pedig nem is létezett) embertelenségeit az átnevelő táborokat - a fekete autóktól kezdve a körömletépéseken keresztül a dunaparti ÁVH-s csontdarálóig.
https://www.youtu...JAjNPodzlM

Míg ez az "istenverte nép", nem veszi át az irányítást saját sorsa felett, hanem mindig egy un. izmusnak (pártnak) nevezett csalók mögé akar beállni semmi esélye. ez azt jelenti NULLA!!!

Javaslatom: paks2 kapcsán megnyitják az uránbányát - no végre, az összes politikusnak lesz munkahelye, végre dolgozhatnak, sőt túlórázhatnak!!

Jelenleg egy maffiába tömörült bűnözői csoport, miután egy országból céget csinált, azt tehet a saját pályáján, amit akar, mivel ez az egész nagy család (a Földön mindent uraló maffia) előtt ismert, sőt támogatott.
(pl.: egy mamut cég könnyebben perelhet egy kis céget a (szerződésben ígért) haszon elmaradása miatt, mint egy országot.
naiv kérdés? - pl. az idetelepült autós cégek vajon miért is kapnak elképesztő kedvezményeket)

Ergo, míg elfogadjuk, hogy önjelölt hazaárulók döntsenek a mi sorsunkról, esélyünk sincs a továbblépés felé, csak keringünk mint keselyük a dögkút körül - hisz élelemnek az is megteszi.

Mit tehetünk:

1. magunktól, a regnáló hatalomtól (a jelenlegi értelmi szinten vegetáló egyedekkel) nincs esélyünk a számukra is megfelelő (bár elképzelhetetlen) élet szerinti változást kikényszeríteni,

2. ha egy alvezér diktatúrát hoz létre a saját környezetében, a keresztapa nem fog beleszólni, míg a parancsokat tökéletesen végrehajtja,

3. a túlélésre sem oly nagy az esély, pláne akkor, ha végigsöpör a földgolyón egy világégés. Nem mi rendelkezünk atombunkerekkel, szinte korlátlan víz és élelmiszerkészletekkel,

4. fel nem foghatom ez a nép miért nem tud kiállni önnön érekében,

5. idegen űrhajók szállnának le, és kedves, lények, (hologram) mosolyogva ecsetelnék, hogy elrepítik őket álmaik világába, (gondolom) erre tódulnának. Azt már nem értik, hogy az ember mint fizikai test jó cseretárgy - jó rabszolgának és nem utolsó sorban élelemnek.

6. várunk a Messiásra? - de ö (azt írják) nem a gójokért jön! - vagy valami másra? kiszárad a Duna, és a magyarok Istene őrül állítja a zenélő sivatagok tigrisét, és ettől minden egycsapásra majd szép és dicsőséges lesz??

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Csak az agytorna miatt. Amennyiben, ebben az országban beköszöntene 1 igazi szeretet, megbecsülés, tisztelet, segítőkészség, jószándék, tudás elismerése felé billenő változás, a fenntarthatóság reális lehetőségével, és a lakosság 80%-a megértené, sőt boldog lenne, tenné a dolgát, vajon meddig maradhatna fenn?

Meddig élhetne egy lótuszvirág a szeméttelepen?

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Őszinte vallomás a végére: elképzeléseim, ismereteim vannak, DE igazából, mi - miért zajlik így a Földön, fogalmam sincs. Bizonyosság, és mindent átfogó tudás nélkül pedig, finoman szólva, is nehéz jó döntéseket hozni.
A tudás el van zárva, így nem marad más: tapogatunk mit buzi a gőzben.

vagy mégsem?? - valami azért belül jelez, hogy amit tettél az jó vagy sem - ez különleges adomány - figyeljünk rá!!
.
#14 | Renegat - 2018.12.20. 16:09:40
Efogadták...

Orbán: -"Most fogadtuk el, és működni fog!"
(a próbaüzem még hátravan...)

https://zoom.hu/h...kodni-fog/

https://merce.hu/...kodni-fog/

http://www.atv.hu...torvenyrol

Zsebre dugott kézzel, felhúzott szemöldökkel parancsolgat a Parlamentben.
(Tarjáni Fészek/facebook)

https://www.faceb...lgotarjan/

Áder is aláírta.
https://merce.hu/...atorvenyt/

https://merce.hu/...ban-ellen/

https://www.faceb...380308467/

*************************

A "Mérce" javasolt receptje a békés tiltakozások sikerre vitelére:

...itt az ideje, hogy békés, de határozott fellépéssel elkezdjük támadni a gazdasági háttérországot. Ott kell támadni, ahol igazán fáj - a pénztárcánál! -tovább a cikkben.

https://merce.hu/...fidesznek/
#15 | Hegel - 2018.12.20. 20:38:39
"Meddig élhetne egy lótuszvirág a szeméttelepen?"

Ha nemis szeméttelepen él de mindenképpen a zavaros iszapban a gyökere és onnan magasodik ki - ahogy nemzetünknek is az emberi sokaságból kell kiemelkednie ha akar valamit elérni önmagáért másokért egyaránt!
.
#16 | Hegel - 2018.12.20. 20:42:05
Renegat a beforais linkre..minap elmélkedtem azon hogy a fax Néró rómát gyujtotta fel utódja usa kaliforniát......és ha jól körülnézünk biza a történelem ismétlödik csak a szituációra adott válaszok ha ugyan azok is de maga a kelléktár változása miatt másnak látszik az ugyan az!
#17 | Aramis - 2018.12.20. 22:39:40
Kedves Naiv,

A véleményeket nem összeollózzák , ezt hozod a tanulmányaid során.
Az első összeollózás elkezdődik akkor mikor megírod az első diploma munkádat, majd netán a doktori disszertációt. Tudomást adsz arról, hogy a tanagyagban leírtakat megértetted, elsajátítottad és ezzel lehetőséged lesz a társadalomban avagy az adott uralkodói körökben helyet foglalni. Ez mindaddig működik míg el nem kezded az önálló gondolkodást. Megérted egy társadalom a világ működését, felmerülnek kérdések, okok, okozati összefüggések és ennek következményei. Mi történt? mi történik? Kinek jó ez? Milyen hatással van rám, a családomra, a közvetlen közösségemre, a társadalomra és így tovább. Ettől a perctől kezdve nehézségeid lesznek, már minden nem úgy működik ahogy ezt megszoktad és majd most döntesz, hogy mely utat választod.

Magyarország egy vállalkozás egy Kft, ezért nem köztársaság, mert köztársaság egy a közösség által felállított független társaság egy közös cél elérése érdekében!

Magyarország a világ szövetségi államainak a tagja,"United States Department of Labor" ez nem az amerikai egyesült államok! Maga az USA 1871 - től e társaság körébe tartozik! Magyarország rendelkezik egy DUNS számmal az UCC "Uniform Commercal Code" , a Googlébe beütöd UPIK és tessék megkeresni, pontos név és cím alapján megtalálod a Magyarország regisztrációs számát és a hozzá tartozó tevékenységi számot!
(az UCC a romai jogon alapuló regisztráció)

De keresheted a helyi önkormányzatot, rendőrséget, szakszervezetet vagy akiket akarsz! Nem adok linket tessék mindenkinek maga keresni!

Ezt tudják a jelenlegi kormányvezetői és természetesen ezek alapján cselekednek. De ez maga csak egy töredéke a kerékbe törésünknek.

Mi a teendő? Az, hogy ne bántsuk egymást, mért kell a másik életét megnehezíteni? Miért törekszünk arra, hogy a másik felet uralkodjak, mért nem vezetem, tanítom? Miért irigykedünk? Miért kell a másik értékteremtő munkájából hasznot húznom anélkül, hogy hozzájárultam volna az érték megteremtéséhez? Miért kell a másikat meglopni, tulajdonától megfosztani? Miért törekedünk arra, hogy csak is én tudom a tutit! És így tovább ...

Próbáljunk meg egyszerűen embernek lenni!

Mért nem vagyunk képesek a nemzetben gondolkodok egy agytrösztöt létrehozni anélkül , hogy egymást bántanánk. A tapasztalatom az, hogy azzal kezdik, milyen végzettséged van? hol végeztél? hol dolgozol, vagy dolgoztál? Kik a felmenőid? ( nemesség !) Ezek mind előítéletekre való indítások! Nem az, hogy te hogyan is látod? Vannak valós alapjai? És így tovább ...

Látjuk az országban történteket nap mint nap, és mit csinálunk, reagálunk. Az egyik oldalt hőbörgünk, törünk zúzunk, nincs egy épkézláb megoldási javaslat, egyesek akár színjátszó képzőbe is beiratkozhatnának mert tehetségtelenek a tanultakat eljátszani! A másik oldalon pedig, kikomédiázzák !

Tüneti kezelés!

Cirkusz a népnek!

Nem az eseményeket kell vizsgálni, ezen eseményeknek mélyreható okai vannak, ha mondjuk az okait megtaláltuk, na és hol kezdjük a kezelést a gyógyítást? Hogyan szüntetem meg a károkozót? Vagy ez már annyira akut betegség amely viszi az emberiséget?
#18 | Renegat - 2018.12.21. 18:12:26
Új aspektusból nézve látható, hogy az állampárt csendben elkezdte előkészíteni a "Huxitet" és Orbán két út között hezitál:

1./Kiprovokálni, hogy kirúgják az országot az EU-ból;
2./Megsértődve, önként kilépni.

Tök mindegy melyiket választja, olyan árat fizethetünk érte amit ez az ország már nem viselne el.

"Akármi is történik, az EU-s támogatások mértéke várhatóan drasztikusan csökkenni fog, illetve a feltételek egyre keményebbek lesznek. Egyre nagyobb az elvárás, hogy transzparensen (átláthatóan) költsük el az EU-s pénzeket. Ez pedig a lopásra épített orbáni rendszer érdekeit, működési logikáját súlyosan sérteni fogja.(Ezért is utasítja el az Európai Ügyészséghez való csatlakozást.) Orbán pedig - ha már nem reménykedhet semmilyen eu-s vezetői szerepben - csak azért maradt idáig is az Unióban, mert az finanszírozta a stadionépítési őrültségeit, meg a kisvasútját. Az az Unió, amelyik nem járul hozzá a megalomán terveihez és a korrupt rendszeréhez, már nem lesz annyira vonzó."

https://b1.blog.h..._az_eu-bol

https://www.portf...4FoadWuNOU

https://index.hu/...nyprogram/

Rólunk írták - Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje:

https://b1.blog.h...5zh86jQfok
#19 | Tulok - 2018.12.21. 21:39:26
Bélám! Nincs semmiféle új aspektus. Három éve erről írok (amióta elindították a belső feszültségkeltésre válogatott bevándoroltatást), de ha jól belegondolok, már az első "összetűzéseknél" az EU-val is sűrűn emlegettem, hogy mire megy ki a "játék", sőt már a Posta-blogon tudattuk mindenkivel az Eurázsiai Unió létrehozását célzó törekvéseket, budapesti logisztikai központtal...
Cél a kétpólusú világ nyugattal és kelettel, mert az NWO nem ér semmit háborúk nélkül. A legnagyobb hasznot kitermelő fegyvergyártó multinacionális vállaltok úgy rúgnák valagba akár az USA elnökét is, ha hagyná, hogy valaki "Világkormányt" alakítson. Az NWO amúgy is csak "új világrendet" jelent, nem Világkormányt és ellenség hiányában általános békét...
Orbán meg hát egy csicska, nem hezitál, hanem 40 ezer nyelvcsapás per perccel hajtja végre a kapott parancsokat...
#20 | Renegat - 2018.12.22. 19:21:49
Tüntetések, tiltakozások Európa-szerte.Európai méretű tüntetéshullámot indított el a sárgamellényes mozgalom sikere Franciaországban. Párizs után Bécsben, Rómában, Belgrádban és Brüsszelben is tízezrek vonultak utcára a polgári engedetlenség szimbólumává vált láthatósági mellényt viselve. Mindenütt a növekvő társadalmi egyenlőtlenségek és a szabadságjogok megnyirbálása ellen tiltakoztak.

17 ezren tüntettek az osztrák kormány ellen.A rendőrség 17 ezer aktivistáról, míg a tüntetések szervezője 50.000 fős tüntetésről számolt be.

http://hirhatar.c...any-ellen/

https://szabadmag...k-becsben/

https://rtl.hu/rt...adsagjogok

Szerbiában is tízezrek (35-40 ezres tömeg) tüntettek a kormány ellen és egy transzparenssel még üzentek is orbánnak - ők nem fogják hagyni, hogy a szerb politikusok Magyarországra meneküljenek.

https://merce.hu/...s-uzentek/

Franciaországban hatodik hete újra utcára vonultak a "sárgamellényesek".(élő közvetítés)

https://francais....-mouvement

https://www.faceb...418258098/

https://www.youtu...ZkupqfXUXk

https://www.youtu...PmJq7Xx8uI

https://www.youtu...HQBzZFBhx4

https://twitter.c...me-outrage

https://www.youtu...jcyBzzE7-A

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum