Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Európa veszélyben
Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendező forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettő igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévő zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...


Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérből meghatározott körök irányították és készítették elő, titkosszolgálatok, páholyok, tőkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylője Georg Washington. Ő maga és sok-sok társa szabadkőműves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetőséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább őket. Kétségek merülnek fel afelől, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadkőművesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelő társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkőműves főbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlőséget és testvériséget". Petőfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezőjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkőművesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebből ábrándulniuk. A tényleges szervezője és pénzelője a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelő irányít és továbbra is fizető nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettől is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévő kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelőket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:


Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részéről kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetőkről, lövették a tüntetőket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezőjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerződés:


Sok-sok politikai "elemző" fejében előkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tőmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmiből mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetők, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendőrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerződést! Természetesen a szerződésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetők megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendő egy-két provokátort a tüntetők közzé beépíteni, akik kővel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendőrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követően jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követően minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különböző hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkőművesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendő? Otthon maradni?


Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlődnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következőt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges időpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerződésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút előtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhető világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

/Aramis/


  Hozzászólások
#21 | Aramis - 2018.12.23. 02:34:13
Na kié a Magyar Nemzeti Bank? a leltárban a 153 helyen

https://www.youtu...pp=desktop
#22 | Renegat - 2018.12.23. 12:59:21
Aramis!
Itt a video oldal forrása.Itt is leírt formában megtalálhatók az összes Rothschild tulajdonban és irányítása alatt lévő bankok. Figyelemre méltó, hogy a felsorolásból hiányzik Oroszország, Észak-Korea, Szíria és Irán.A világbankárok titkos találkozó helye a svájci Basel-ban van, ahol a több mint 7 milliárd ember sorsát meghatározó titkos döntéseket hozzák meg.

Mindkét Lincoln és Kennedy elnököt azért gyilkolták meg a bankszterek, mert próbált megszabadulni az élősködő magánbankos gengszterektől, legfőképpen a Rothschildoktól.

https://anonhq.co...led-banks/

http://humansaref...-runs.html

https://www.zeroh...runs-world

*********************

Valami nagy zűr van Ukrajnával kapcsolatban.Poroshenkó megbolondult volna?Az oroszok is nagyon készülődnek valamire.

http://halturnerr...parliament

https://thesaker....on-russia/

https://www.rt.co...ch-strait/

https://southfron...th-russia/

https://www.zeroh...sia-reacts
#23 | spartakusz - 2018.12.23. 13:42:30
Mi a teendő? Otthon maradni?..." írja Aramis - én közlöm: Nem kérdezni ha nem azt kell tenni KIMARADNI EBBŐL A HÁBORÚBÓL, MERT EZ A SZIDÓ A SZIDÓ---VAL - RÓL SZÓL KIÉ LEGYEN A TELJ URALOM AZ ÚJVILÁGBAN AMIT TERVEZTEK NEKÜNK!
#24 | Hegel - 2018.12.25. 18:40:14
Ha WALAKIÉ a világ nemzeteinek bankjai kivéve azt a 4-5 öt akkor kár a gözért, csak egymásközti marakodásért kár meghalni bármely csatatéren bármely oldalon!
Méghogy összeomlik a fed meg a bankszterek..lófaxt mikor a világon 4-5 kivételével az összes ország nemzeti bakja a kezükben van....és ime a bábjuk...az év embere...https://vilagfigy...EIEX6K_HZU
Nabammeg mondaná nagyanyám...GrinGrin innentöl kezdve????Frown
#25 | Livia - 2018.12.26. 20:46:10
Szerintem kívül maradni a választásokon, kerülni a csürhét, távol maradni minden politikusi megnyilvánuláson, tehát maradni polgárként, aki addig nem szól a közéletbe, amíg nincs megfelelő közélet. A parasztoknak is ez ajánlott, mellesleg részemről. A paraszt szóért bocsánat, értem a földművelő társadalmat, akit külön meg kell ünnepelni, mert nem könnyű a földet túrni. Aki lenézi, annak ajánlanám kipróbálásra. Mégis azt eszi a zöme, amit a böszme nép kimunkál. Becsületet a földművesnek!
#26 | spartakusz - 2018.12.27. 09:26:30
Imre azt mondta amit én is mondtam volna ott!

Posta Imre - 2018. 12. 23. Sziget - teljes videója! Remélem lesz folytatása is - a pszichikai háborúnak állandónak kell lennie! Minden nap - úgy mind a gombostű ha az ülepébe rejtjük állandóan böködni! FOGJA! --és végül saját börtönének foglya lesz!

https://www.youtu...ABzDydvERM
#27 | Renegat - 2018.12.27. 23:57:46
Na nem azért hogy tovább ragozzam a témát, de valami azért tényleg elkezdődött.Közélet létezik polgárok nélkül?Szerintem nem, mert az sokrétű és többszereplős "játék", amelyben a köz-ügyek formálása zajlik közszereplő polgárok részvételével.A "böszme" nép ledegradálással óvatosabban bánnék...én csak öszödiről tudok.

http://budapest-1...ven-folyi/

Miért van munkaerő hiány Magyarországon?Hát ezért: - "Tizenöt év (legtöbben 2010 és 2015 között) alatt 300 ezer magyar hagyta el hazáját" Miért? Normális bérekért, normális megélhetésért.Ezt a sokszázezer elveszített (elüldözött) munkáskezet most túlóráztatással, nyögdíjasok munkába állításával és olcsó ukrán, szerb, indiai és Costa Rica-i munkaerővel kívánja a kormány pótolni.Na nem az európai szintű munkabérek megadásával, hanem a multik által diktált olcsó "munkaerő" további kizsigerelésével.Ez nem fog menni.De a fiatalok igen.Lassan mindannyian.Becslések szerint -mivel nincs pontos statisztikai adat- az elmúlt 18 év alatt családtagokkal együtt 3-szor több (700-750 ezer) magyar hagyta el az országot mint 1956-ban, pedig akkortájt sokaknak a puszta élete is veszélyben forgott.A kivándorolt többség idővel beilleszkedik, gyökeret ver és ott építgeti tovább saját jövőjét, s ismeretségi körömben kevesen döntenek úgy hogy pár év multán hazatérnek, miután anyagilag megerősödtek.Még nem láttam, de azt hiszem hogy nem is fogok német, angol, olasz, francia vagy holland munkavállalót Magyarországon pincérként, liftesként, varrónőként, takarítóként, mosogatóként dolgozni mint ahogy Nyugaton a magyarok közül nagyon sokan ezt a munkát is elvégzik az itthoni bér duplájáért-triplájáért.A lopakodó államilag legalizált migráció az olcsó vendégmunkásokkal realizálódik és lehet tovább sorosozni teljesen feleslegesen.

https://szeged.hu...el-hazajat

https://alfahir.h...demografia

http://mnl.gov.hu.../bevezeto5

*********************

"...a jelenlegi ellenzéki pártok megerősödnek együtt, vagy végleg elbuknak. Más opció nincs"
(Már nem aktuális a hivatkozott link, végleg eltűnt, elérhetetlen a hírportál.Mondanivalója viszont igen. (2018.12.29 17:00)

https://zoom.hu/h...g-elbukik/

**********************

Franciaországban az ünnepek alatt is tovább folytatódnak Emmanuel Macron és kormánya elleni tiltakozó tüntetések.Az országszerte tüntetők követelték Macron lemondását.A rendőrségi tiltásokat figyelmen kívül hagyva mindenhol tüntetések vannak.Legjobban szilveszter napjától tart a rendőrség Párizsban, Marseille, Lyon, Versaille, Toulouse és Bordeaux városokban, mert a tömeg haragja kiszámíthatatlan.

https://francais....ifications

https://francais..../en-direct

https://www.rt.co...-tear-gas/

https://www.rt.co...est-bfmtv/

https://www.rt.co...llow-vest/

*********************

Belgrádban újra több tízezer ember követelt tisztességes médiát és új kormányt - A szombati tüntetésen a Balkan Insight tudósítása szerint számos ellenzéki politikus részt vett, a pártjelvényeik nélkül.
A tüntetéssorozat folytatódik: a következő demonstrációra január 5-én kerül sor.

https://merce.hu/...emondasat/

https://www.danas...-beogradu/

**********************

Elegünk van!

https://elegemvan...PCRCmtOBP8

https://merce.hu/...nnie-kell/

*********************

Nyögdíj emelés 2,7% valós infláció 3,5 %.
Néhány kiváltságosnak (2 milló/hó forint fölötti magyar nyugdíjasok) 54 ezer forinttal is nőhet a nyugdíja jövőre - Minden tizedik magyar nyugdíjas a szegénységi küszöb alatt él.(210 ezer magyar nyugdíjas)
Orbán már nem keresi az idősek kegyeit, elmúlt krumpli szezon és a Bözsi utalvány is, maradt a csirke farhát.

https://24.hu/bel...lesz-2019/

https://24.hu/bel...-inflacio/

Kontraszt: https://blog.atla...apatoknak/

*************************

"Óvakodj a csendes ember haragjától!" -mert nagy türelme mellett annak haragja rettenetes.

http://www.pokolr...;Itemid=59
#28 | Renegat - 2019.01.02. 17:21:50
Orbáni téveszmék: -"Azok, akik dolgozni akarnak, hadd dolgozzanak többet és keressenek több pénzt."

Okosan szervezett gazdasággal kevesebb munkával többet lehetne termelni illetve keresni.
"...Nem mindegy például, hogy ha ki akarunk ásni egy árkot, akkor húsz ember dolgozik rajta egy napig csorba ásókkal, vagy egyvalaki negyed órát egy földmunkagéppel. Ahogy az sem mindegy a gazdaság termelékenysége szempontjából, hogy a munkát a polgármester sógorának cége (vagy valamelyik O1G stróman) kapja meg verseny nélkül, vagy az, aki a piacon a legjobb árat és szolgáltatást adja. (És persze minek ásnánk árkot, ha lehetne ehelyett valami magas hozzáadott értékű tevékenységet is végezni.)"

Nem többet dolgoznak a németek vagy a hollandok, (sőt kevesebbet több bérért!!!) hanem inkább megszervezik a gazdaságukat okosabban.Sajnos a magyar nagybetűs ÁLLAM vezetőinek nincs annyi esze, hogy az állam újragondolja a saját szerepét a gazdaságszerkezet formálásában.Nem csak lopásból él az ember...mert ahhoz sok ész nem kell.(IQ 40)

https://g7.hu/all...21Oc4xbreQ

https://24.hu/fn/...-a-magyar/

Dömény István magyar-német cégvezető nyilatkozik a Makronomnak:

"Az alacsony béreket csak magunknak köszönhetjük.1995-ben egyébként elmondtam a magyar cégeknek, hogy ha egy hazai cégnek problémája van, akkor szóljon, és csinálunk egy mérleget, meghatározva a mostani profitot. Majd legalább fél évre átveszem én a cég vezetését, és ha fél év alatt ennél több eredmény keletkezik, akkor a kettő közti különbség az én fizetésem. Ha nem keletkezik, akkor ingyen dolgoztam fél évet. Én átszervezem a céget, felépítem a piacot, befektetek, ha pedig nincs piac, akkor azt is megszervezem, hogy legyen piac, hiszen széles kapcsolatrendszerem van Nyugat-Európában.

Nem volt jelentkezőm..."

http://makronom.m...akronomnak

https://g7.hu/all...-az-allam/
#29 | Tulok - 2019.01.04. 14:22:28
Bélám! Egy normálisan vezetett országban valóban az lenne a kormány feladata, hogy szakértői módon észrevegye, hogy mire kapott megbízást. Ha nem ért hozzá belátja és/vagy alkalmas embereket ültet a kiemelt posztokra, vagy lemond. Magyarországnak 75 éve nincs magyar kormánya, a zsidó kormányzatok egyetlen kötelezettsége, hogy mindent kilopjanak maguknak és átjátszanak bűntársaiknak. 1945. január 23-án "csak" 20 milliárd tőlünk ellopott kincsekkel és 30 tonna aranykészlettel, az MNB jelentős deviza tartalékával megrakodva "léptek le" zsidóink. Mára több, mint 250 milliárd dollárnyi lopott offshore-számlákon "kimenekített", vagyis lopott közvagyonra vethetünk keresztet. Akit eddig nem tudott elüldözni Orbán, azok rabszolgaként kénytelenek elviselni a Nicolae Ceaușescu mintájára kialakított, népi joghatalmi felhatalmazás nélküli gyarmati helytartó Orbán rezsimet. Az "önfényezés" is hasonló... Ahogy ők sem, Mi sem hisszük el hazudozásait...
Mindez csak annyiban zavarja a diktatúrát, hogy mint előre is jeleztem, "lesz nagyobb 'hal', aki szemet vet a jól tejelő utolsó gyarmatra, mert ilyen státusz már hivatalosan nem létezik az ENSZ 1960-as, 1541-es számú határozata szerint. Jelenleg gyarmat az egész világ, Aramisz #21-es hsz.-e linkje igazolja, de hivatalosan egy sem lehetne...
Azért észlelni, hogy Orbán mégsem olyan "nagyfiú", és hogy közvetlen főnöke, Netanjahu (lengyelországi kazár zsidó) is vele tartott Braziliába a brazil diktátor beiktatására (bíróság elé állítása előtt). A menekülő útvonal megszervezése létkérdés a számára, számukra... Remélhetőleg a most vásárolt aranykészletet nem viszi magával, bár Orbán soha nem volt szerény vagy kis igényű, ahogy pereputtya sem... Emlékszem amikor Sepsitől 400 millió kenőpénzt vitt el egy aktatáskában (de ez régen volt).
Azóta sok víz folyt le a Dunán és sok milliárd tűnt el Orbán, Pintér, Gyurcsány, Antall, Boros, Horn. Kuncze, Dávid stb. és bűntársaik "tevékenységéből" kifolyólag. Ha jól tévedek, 4-5 millió milliárd. A világ leggazdagabb nem létező, vagyis létezőnek hazudott, de valójában állami státusszal nem rendelkező szabadon kirabolható "területe" vagyunk...
"Polgárai" - mivel állampolgárok nem lehetünk létező állam nélkül - számkivetett rabszolgák saját "volt" hazájukban és stílszerűen más éhes zsidók próbálják megvédeni maguknak "érdekeinket" kirabolhatóságunk megszerzésének érdekében...
#30 | Renegat - 2019.01.04. 20:08:08
Tulokhoz csatlakozva itt találtam újabb információkat Orbán-Putyin-Netenjahu hatalmi háromszög kapcsolatrendszeréről és Orbán által bevállalt titkos országromboló megbízatásáról.A feltárt konspiráció a szokásos diplomáciai szint alatt, a saját diplomatáik előtt is rejtve történik.A szövegben kék színnel beágyazott linkek is fontosak lehetnek.A témát lehet bővíteni bárkinek, szinte kiapadhatatlan forrásai vannak.
(a menüben az "Írások" alatt található a hivatkozott cikk)
http://www.orokel...eret.cgi?/

https://444.hu/20...-tortenete

https://tatabanya...an-paktum/

https://forum.ind...;t=9237738

http://forum.inde...;t=9121497

https://www.faceb...0382628847

https://www.direk...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum