NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Eur√≥pa vesz√©lyben
Eur√≥pa vesz√©lybenEgy Eur√≥p√°t √°tfog√≥ forradalom fenyeget benn√ľnket... Sokan √°lmodoznak k√ľl√∂n√∂sen a baloldali libsi k√∂r√∂kben egy Eur√≥p√°t √°trendez√Ķ forradalomr√≥l √©s igyekeznek p√©ldamutat√≥an m√°solni (majmolni) a francia s√°rga mell√©nyes megmozdul√°sokat. A marg√≥ sz√©l√©n szeretn√©m megjegyezni, hogy N√©metorsz√°gban a lebutult politikai k√∂r√∂kben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a s√°rga mell√©nyt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkett√Ķ ig√©nyt tart r√°. Nem egy r√∂hej? De v√°gjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy √°lombeli idealista elk√©pzel√©s a forradalomr√≥l ...

Egy t√°rsadalomban az emberek nagy t√∂bbs√©g√©nek elege van az igazs√°gtalans√°gb√≥l a kizs√°km√°nyol√°sokb√≥l ez√©rt utc√°ra mozg√≥s√≠tanak, megb√©n√≠tj√°k az orsz√°got. Mondv√°n, a "n√©p nev√©ben" szembe sz√°lnak a mindenkori √°llamhatalommal, elzavarj√°k a hatalmon l√©v√Ķ zsarnokokat √©s vissza√°ll a b√©ke a rend √©s a fegyelem az orsz√°gban. Mit is jelent val√≥j√°ban egy forradalom vagy egy "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ", √©s ehhez vegy√ľk p√©ld√°nak az amerikai f√ľggetlens√©gi "forradalmat", h√°bor√ļt...


Az amerikai "forradalmat", a "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt" a h√°tt√©rb√Ķl meghat√°rozott k√∂r√∂k ir√°ny√≠tott√°k √©s k√©sz√≠tett√©k el√Ķ, titkosszolg√°latok, p√°holyok, t√Ķk√©sek , NGO-sok. A "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ" levez√©nyl√Ķje Georg Washington. √ē maga √©s sok-sok t√°rsa szabadk√Ķm√Ľves volt, √©s k√∂zvetve a "koron√°val", az angol kir√°lys√°ggal egy√ľtt int√©zt√©k szervezt√©k az esem√©nyeket.
Csak egy p√©ld√°val √©lve: egy katonai √∂sszecsap√°sn√°l ahol az angolokat sz√©tvert√©k, lehet√Ķs√©get hagytak visszavonulniuk √ļgy, hogy nem √ľld√∂zt√©k tov√°bb √Ķket. K√©ts√©gek mer√ľlnek fel afel√Ķl, hogy v√©g√ľl, hogy √©s milyen tr√ľkk√∂kkel siker√ľlt a h√°bor√ļt megnyerni√ľk...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadk√Ķm√Ľvess√©g szervezett √©s vez√©nyelt le, hogy megd√∂ntse az eur√≥pai monarchist√°kat. Nagy r√©sz√ľket hatalmukt√≥l megfosztott√°k, hogy v√©g√ľl a saj√°t elk√©pzel√©seiknek megfelel√Ķ t√°rsadalmi berendezked√©s√ľket fel√©p√≠thess√©k. A n√©peket a t√∂meget csak eszk√∂znek haszn√°lt√°k. Franciaorsz√°g lett Anglia mellett az eur√≥pai szabadk√Ķm√Ľves f√Ķb√°zis a forradalom ut√°n, majd innen ind√≠tott√°k a forradalmakat Eur√≥p√°ban, Magyarorsz√°g, Ausztria, N√©metorsz√°g valamint Oroszorsz√°g ter√ľlet√©n is.
A forradalmak a n√©peknek nem hozott "szabads√°got, egyenl√Ķs√©get √©s testv√©ris√©get". Pet√Ķfit ugyan√ļgy elkapta az h√©v, √©s sz√©pen megfogalmazta a XIX. sz√°zadi vers√©ben: "ha majd a b√Ķs√©g kosar√°b√≥l mindenki egyar√°nt vehet"... Az ide√°√©rt t√∂bb sz√°zezren vesztett√©k √©let√ľket. Mit kaptunk ut√°na? Az ellenkez√Ķj√©t : szenved√©st, √©hs√©get √©s n√©lk√ľl√∂z√©st! Milli√≥k vesztett√©k √©let√ľket Oroszorsz√°gban √©s Eur√≥p√°ban.
Ugyan ezen szabadk√Ķm√Ľvesek a n√©peket egym√°ssal szembe ford√≠tott√°k √©s folytatt√°k a II.Vil√°gh√°bor√ļval √©s az eg√©szet p√©nzelt√©k a zsid√≥-vatik√°niak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan m√©g mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak d√∂nt√∂tt√©k le. Sajnos ki kell, ebb√Ķl √°br√°ndulniuk. A t√©nyleges szervez√Ķje √©s p√©nzel√Ķje a sz√°munkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte P√°n-Eur√≥pa megval√≥suljon, a vasf√ľgg√∂nyt el kellett bontani. √ögy is mondhatjuk, hogy ez√©rt p√©nzelte a p√°n-eur√≥pai pikniket.
A fal elbont√°sa ut√°n tov√°bbra is maradt N√©metorsz√°g megsz√°ll√°sa, melyet az NSZK mint vagyonkezel√Ķ ir√°ny√≠t √©s tov√°bbra is fizet√Ķ nagymestere maradt Eur√≥p√°nak, melyet a kezdett√Ķl is √≠gy terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-√≥ta megfigyelhetj√ľk, hogy a K√∂zel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen ter√ľleteken az amerikai titkosszolg√°lat "kiv√°l√≥" munk√°t v√©gzett, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, L√≠bi√°ban √©s r√©szben Sz√≠ri√°ban, ahova katonailag felk√©sz√≠tett vahabista muzulm√°nokat export√°ltak, hogy az ott megl√©v√Ķ korm√°nyokat megd√∂nts√©k. Itt n√°lunk Eur√≥p√°ban vagy nyugaton az hintett√©k el, hogy milyen kegyetlen kizs√°km√°nyol√≥ uralkod√≥k sanyargatj√°k n√©peiket, ezzel el√©rve hogy a NATO bevonulhasson √©s az √ļgynevezett "felkel√Ķket" seg√≠thesse. Ennek eredm√©nyeit √©s k√∂vetkezm√©nyeit j√≥l megfigyelhetj√ľk napjainkban, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, Afganiszt√°nban, L√≠bi√°ban √©s r√©sz√©ben Sz√≠ri√°ban. Ezen orsz√°gok a maga szellem√©ben jog√°llamok voltak, ahova a vahabista n√©zeteket elhintett√©k, ezzel jog√°llamis√°gukat sz√©tverve gazdas√°gilag t√∂nkretett√©k az orsz√°gokat. Most ezeket import√°lj√°k Eur√≥p√°ba az ENSZ paktum (csomag) seg√≠ts√©g√©vel, hogy munk√°jukat itt Eur√≥p√°ban tov√°bb folytathass√°k.

Majdani puccs:


Ukrajn√°ban nagyon j√≥l megfigyelhett√ľk, hogy hogyan lehet egy tisztess√©ges gy√ľlekezetet az "elitek" r√©sz√©r√Ķl kihaszn√°lni. A kezdetben b√©k√©s t√ľntet√©seken arra h√≠vt√°k fel a k√∂zv√©lem√©ny figyelm√©t, hogy a Janukovics √°ltal vezetett korm√°ny int√©zked√©sei nincsenek √∂sszhangban az ukr√°n n√©pess√©g √©rdekeivel, sz√°mtalan esetben k√°rosak.
A t√ľntet√©seket kihaszn√°lva, USA zsoldos mesterl√∂v√©szeket alkalmaztak √©s a h√°ztet√Ķkr√Ķl, l√∂vett√©k a t√ľntet√Ķket, term√©szetesen ezt Janukovics terh√©re r√≥tt√°k fel (fogd meg a zsiv√°nyt, a h√°t√°ba a k√©sem !). Ezeknek az esem√©nynek nagyon sokk rendez√Ķj√©t ismerj√ľk, Obama, McCain, Klitcsk√≥, Merkel, Steinmeier, Soros...

"S√°rga mell√©ny" √©s a lisszaboni szerz√Ķd√©s:


Sok-sok politikai "elemz√Ķ" fej√©ben el√Ķker√ľlnek gondolatok s igyekeznek a lebut√≠tott t√∂meggel elhinteni, hogy a "s√°rga mell√©ny" mozgalom egy lehets√©ges m√°sodik francia forradalom.
R√∂viden, t√Ķmondatokban megismerhett√ľk a forradalmak miben l√©t√©t. Ezek alapj√°n tal√°n j√≥zanabbul kellene √°tgondolnunk napjainkban a Franciaorsz√°gban zajl√≥ esem√©nyeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom √ļgy a semmib√Ķl mint a "s√°rga mell√©ny", orsz√°gosan t√∂meg√©vel az utc√°ra vonul, esetenk√©nt agresszivit√°sba csap √°t, √ļgy a t√ľntet√Ķk, m√°sik oldalon a rendfenntart√≥k oldal√°r√≥l, fel kell, hogy mer√ľlj√∂n az a k√©rd√©s, hogy tal√°n egy tervezet megmozdul√°sr√≥l besz√©lhet√ľnk.

Nagyon sok naiv ember abb√≥l indul ki, hogy az EU-ban van m√©g egy cseppnyi jog√°llamis√°g, s √ļgy a rend√Ķrs√©g vagy a katonas√°g sem fog fegyvert haszn√°lni a t√∂meg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy t√©ved√©s! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerz√Ķd√©st! Term√©szetesen a szerz√Ķd√©sben azt a megfogalmaz√≥d√≥ szab√°lyt, hogy nem szabad senkit se hal√°lra √≠t√©lni (m√©g egy t√∂bbsz√∂r√∂s gyilkost sem!)
De ha egy felkel√©st kell let√∂rni, a t√ľntet√Ķk meg√∂l√©se enged√©lyezett. Gondoljuk csak v√©gig, elegend√Ķ egy-k√©t provok√°tort a t√ľntet√Ķk k√∂zz√© be√©p√≠teni, akik k√Ķvel, pet√°rd√°val vagy b√°rmivel is t√°madnak a karhatalomra, √≠gy ak√°r a rend√Ķrs√©gnek, katonas√°gnak is jog√°ban √°ll a t√ľntet√©st vagy l√°zad√°st - ha kell fegyver haszn√°lat√°val is - leverni.
Ezt k√∂vet√Ķen jogosults√°got ad az NWO diktat√≥rikus bevezet√©s√©hez √©s ezt k√∂vet√Ķen minden ellenszeg√ľl√©st elfojtanak, minden szellemi kritikust intern√°l√≥ t√°borba vihetnek, vagy r√∂gt√∂n-√≠t√©l√©s folyt√°n kiv√©gezhetnek.
A "s√°rga mell√©nyesek" eset√©ben j√≥l ha tudjuk, hogy egy Gladio egys√©g √ļton van Franciaorsz√°g fel√©. A Gladio ismert a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ hamis z√°szl√≥k alatti esem√©nyek megrendez√©se kapcs√°n √©s szoros kapcsolatban √°ll a P2-es olasz nagyp√°hollyal. Mint ahogy m√°r fent is eml√≠tettem, a szabadk√Ķm√Ľvesek nagy √©s komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak √©s ennek k√∂vetkezm√©nyeinek a megrendez√©s√©ben.

Mi a teend√Ķ? Otthon maradni?


Nem! Ha s√©relmek √©rnek √©s igazs√°gtalans√°got k√∂vet el a korm√°ny, igen is tess√©k nemtetsz√©sedet kinyilatkozni, ak√°r t√ľntet√©ssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi j√°tsz√≥dik a h√°tt√©rben √©s nem az "elitek" csapd√°j√°ba esni. √Čvsz√°zadok sor√°n mindig ism√©tl√Ķdnek az esem√©nyek, az eredm√©ny mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, √©h√≠ns√©g, n√©lk√ľl√∂z√©s. Tal√°n m√©lyebben kellene keresn√ľnk az okokat, az okait.
A jelent√©sek k√∂nyv√©ben megtal√°lod a k√∂vetkez√Ķt (15:6): "aki a p√©nzt uralja, uralja a n√©pess√©get". √ćr√°som itt: Link megtal√°lod a Rothschildokat, Soros, √©s stb. ... √©s felismered, hogy a politikusaink csak ezek b√°bjai. R√° fogsz √©bredni, hogy olyan skand√°l√°sok mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orb√°n takarodj"! - f√∂l√∂sleges id√Ķpocs√©kol√°sok.
Ha felismered a val√≥di k√°rokoz√≥t √©s tenni is akarsz ellene, tartsd mindig √©szben (az am√ļgy √©rv√©nytelen) lisszaboni szerz√Ķd√©sben foglaltakat.
A m√©g gondolkod√°sra k√©pes emberekn√©l az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkod√≥ globalista tervezetben nem szerepel egy c√©ltudatosan kiv√°lasztott n√©pk√∂z√∂ss√©g sem a t√ļl√©l√©sre. Az ellen√°ll√°s ideol√≥gi√°ja ezen tervezet ellen: "seg√≠ts magadon, mert k√ľl√∂nben nem seg√≠t senki"! Ez√©rt v√°lasz√ļt el√Ķtt √°llunk!
K√©pesek vagyunk-e, mi ezen f√∂ld lak√≥i, n√©pei, egy minden n√©pnek elfogadhat√≥ glob√°lisan √©lhet√Ķ vil√°got elk√©pzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezz√ľk l√©tez√©s√ľnket. A v√©lem√©ny az, hogy egyetlen ember √∂nmaga nem k√©pes ezt a folyamatot befoly√°solni vagy √∂nmaga ir√°ny√≠tani, de a t√°rsadalom az√©rt t√°rsadalom, hogy √∂sszefog√°ssal megv√©dje egyedeit...

/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#21 | Aramis - 2018.12.23. 03:34:13
Na kié a Magyar Nemzeti Bank? a leltárban a 153 helyen

https://www.youtu...pp=desktop
#22 | Renegat - 2018.12.23. 13:59:21
Aramis!
Itt a video oldal forr√°sa.Itt is le√≠rt form√°ban megtal√°lhat√≥k az √∂sszes Rothschild tulajdonban √©s ir√°ny√≠t√°sa alatt l√©v√Ķ bankok. Figyelemre m√©lt√≥, hogy a felsorol√°sb√≥l hi√°nyzik Oroszorsz√°g, √Čszak-Korea, Sz√≠ria √©s Ir√°n.A vil√°gbank√°rok titkos tal√°lkoz√≥ helye a sv√°jci Basel-ban van, ahol a t√∂bb mint 7 milli√°rd ember sors√°t meghat√°roz√≥ titkos d√∂nt√©seket hozz√°k meg.

Mindk√©t Lincoln √©s Kennedy eln√∂k√∂t az√©rt gyilkolt√°k meg a bankszterek, mert pr√≥b√°lt megszabadulni az √©l√Ķsk√∂d√Ķ mag√°nbankos gengszterekt√Ķl, legf√Ķk√©ppen a Rothschildokt√≥l.

https://anonhq.co...led-banks/

http://humansaref...-runs.html

https://www.zeroh...runs-world

*********************

Valami nagy z√Ľr van Ukrajn√°val kapcsolatban.Poroshenk√≥ megbolondult volna?Az oroszok is nagyon k√©sz√ľl√Ķdnek valamire.

http://halturnerr...parliament

https://thesaker....on-russia/

https://www.rt.co...ch-strait/

https://southfron...th-russia/

https://www.zeroh...sia-reacts
#23 | spartakusz - 2018.12.23. 14:42:30
Mi a teend√Ķ? Otthon maradni?..." √≠rja Aramis - √©n k√∂zl√∂m: Nem k√©rdezni ha nem azt kell tenni KIMARADNI EBB√ēL A H√ĀBOR√öB√ďL, MERT EZ A SZID√ď A SZID√ď---VAL - R√ďL SZ√ďL KI√Č LEGYEN A TELJ URALOM AZ √öJVIL√ĀGBAN AMIT TERVEZTEK NEK√úNK!
#24 | Hegel - 2018.12.25. 19:40:14
Ha WALAKI√Č a vil√°g nemzeteinek bankjai kiv√©ve azt a 4-5 √∂t akkor k√°r a g√∂z√©rt, csak egym√°sk√∂zti marakod√°s√©rt k√°r meghalni b√°rmely csatat√©ren b√°rmely oldalon!
M√©ghogy √∂sszeomlik a fed meg a bankszterek..l√≥faxt mikor a vil√°gon 4-5 kiv√©tel√©vel az √∂sszes orsz√°g nemzeti bakja a kez√ľkben van....√©s ime a b√°bjuk...az √©v embere...https://vilagfigy...EIEX6K_HZU
Nabammeg mondaná nagyanyám...GrinGrin innentöl kezdve????Frown
#25 | Livia - 2018.12.26. 21:46:10
Szerintem k√≠v√ľl maradni a v√°laszt√°sokon, ker√ľlni a cs√ľrh√©t, t√°vol maradni minden politikusi megnyilv√°nul√°son, teh√°t maradni polg√°rk√©nt, aki addig nem sz√≥l a k√∂z√©letbe, am√≠g nincs megfelel√Ķ k√∂z√©let. A parasztoknak is ez aj√°nlott, mellesleg r√©szemr√Ķl. A paraszt sz√≥√©rt bocs√°nat, √©rtem a f√∂ldm√Ľvel√Ķ t√°rsadalmat, akit k√ľl√∂n meg kell √ľnnepelni, mert nem k√∂nny√Ľ a f√∂ldet t√ļrni. Aki len√©zi, annak aj√°nlan√°m kipr√≥b√°l√°sra. M√©gis azt eszi a z√∂me, amit a b√∂szme n√©p kimunk√°l. Becs√ľletet a f√∂ldm√Ľvesnek!
#26 | spartakusz - 2018.12.27. 10:26:30
Imre azt mondta amit én is mondtam volna ott!

Posta Imre - 2018. 12. 23. Sziget - teljes vide√≥ja! Rem√©lem lesz folytat√°sa is - a pszichikai h√°bor√ļnak √°lland√≥nak kell lennie! Minden nap - √ļgy mind a gombost√Ľ ha az √ľlep√©be rejtj√ľk √°lland√≥an b√∂k√∂dni! FOGJA! --√©s v√©g√ľl saj√°t b√∂rt√∂n√©nek foglya lesz!

https://www.youtu...ABzDydvERM
#27 | Renegat - 2018.12.28. 00:57:46
Na nem az√©rt hogy tov√°bb ragozzam a t√©m√°t, de valami az√©rt t√©nyleg elkezd√Ķd√∂tt.K√∂z√©let l√©tezik polg√°rok n√©lk√ľl?Szerintem nem, mert az sokr√©t√Ľ √©s t√∂bbszerepl√Ķs "j√°t√©k", amelyben a k√∂z-√ľgyek form√°l√°sa zajlik k√∂zszerepl√Ķ polg√°rok r√©szv√©tel√©vel.A "b√∂szme" n√©p ledegrad√°l√°ssal √≥vatosabban b√°nn√©k...√©n csak √∂sz√∂dir√Ķl tudok.

http://budapest-1...ven-folyi/

Mi√©rt van munkaer√Ķ hi√°ny Magyarorsz√°gon?H√°t ez√©rt: - "Tizen√∂t √©v (legt√∂bben 2010 √©s 2015 k√∂z√∂tt) alatt 300 ezer magyar hagyta el haz√°j√°t" Mi√©rt? Norm√°lis b√©rek√©rt, norm√°lis meg√©lhet√©s√©rt.Ezt a soksz√°zezer elvesz√≠tett (el√ľld√∂z√∂tt) munk√°skezet most t√ļl√≥r√°ztat√°ssal, ny√∂gd√≠jasok munk√°ba √°ll√≠t√°s√°val √©s olcs√≥ ukr√°n, szerb, indiai √©s Costa Rica-i munkaer√Ķvel k√≠v√°nja a korm√°ny p√≥tolni.Na nem az eur√≥pai szint√Ľ munkab√©rek megad√°s√°val, hanem a multik √°ltal dikt√°lt olcs√≥ "munkaer√Ķ" tov√°bbi kizsigerel√©s√©vel.Ez nem fog menni.De a fiatalok igen.Lassan mindannyian.Becsl√©sek szerint -mivel nincs pontos statisztikai adat- az elm√ļlt 18 √©v alatt csal√°dtagokkal egy√ľtt 3-szor t√∂bb (700-750 ezer) magyar hagyta el az orsz√°got mint 1956-ban, pedig akkort√°jt sokaknak a puszta √©lete is vesz√©lyben forgott.A kiv√°ndorolt t√∂bbs√©g id√Ķvel beilleszkedik, gy√∂keret ver √©s ott √©p√≠tgeti tov√°bb saj√°t j√∂v√Ķj√©t, s ismerets√©gi k√∂r√∂mben kevesen d√∂ntenek √ļgy hogy p√°r √©v mult√°n hazat√©rnek, miut√°n anyagilag meger√Ķs√∂dtek.M√©g nem l√°ttam, de azt hiszem hogy nem is fogok n√©met, angol, olasz, francia vagy holland munkav√°llal√≥t Magyarorsz√°gon pinc√©rk√©nt, liftesk√©nt, varr√≥n√Ķk√©nt, takar√≠t√≥k√©nt, mosogat√≥k√©nt dolgozni mint ahogy Nyugaton a magyarok k√∂z√ľl nagyon sokan ezt a munk√°t is elv√©gzik az itthoni b√©r dupl√°j√°√©rt-tripl√°j√°√©rt.A lopakod√≥ √°llamilag legaliz√°lt migr√°ci√≥ az olcs√≥ vend√©gmunk√°sokkal realiz√°l√≥dik √©s lehet tov√°bb sorosozni teljesen feleslegesen.

https://szeged.hu...el-hazajat

https://alfahir.h...demografia

http://mnl.gov.hu.../bevezeto5

*********************

"...a jelenlegi ellenz√©ki p√°rtok meger√Ķs√∂dnek egy√ľtt, vagy v√©gleg elbuknak. M√°s opci√≥ nincs"
(M√°r nem aktu√°lis a hivatkozott link, v√©gleg elt√Ľnt, el√©rhetetlen a h√≠rport√°l.Mondanival√≥ja viszont igen. (2018.12.29 17:00)

https://zoom.hu/h...g-elbukik/

**********************

Franciaorsz√°gban az √ľnnepek alatt is tov√°bb folytat√≥dnak Emmanuel Macron √©s korm√°nya elleni tiltakoz√≥ t√ľntet√©sek.Az orsz√°gszerte t√ľntet√Ķk k√∂vetelt√©k Macron lemond√°s√°t.A rend√Ķrs√©gi tilt√°sokat figyelmen k√≠v√ľl hagyva mindenhol t√ľntet√©sek vannak.Legjobban szilveszter napj√°t√≥l tart a rend√Ķrs√©g P√°rizsban, Marseille, Lyon, Versaille, Toulouse √©s Bordeaux v√°rosokban, mert a t√∂meg haragja kisz√°m√≠thatatlan.

https://francais....ifications

https://francais..../en-direct

https://www.rt.co...-tear-gas/

https://www.rt.co...est-bfmtv/

https://www.rt.co...llow-vest/

*********************

Belgr√°dban √ļjra t√∂bb t√≠zezer ember k√∂vetelt tisztess√©ges m√©di√°t √©s √ļj korm√°nyt - A szombati t√ľntet√©sen a Balkan Insight tud√≥s√≠t√°sa szerint sz√°mos ellenz√©ki politikus r√©szt vett, a p√°rtjelv√©nyeik n√©lk√ľl.
A t√ľntet√©ssorozat folytat√≥dik: a k√∂vetkez√Ķ demonstr√°ci√≥ra janu√°r 5-√©n ker√ľl sor.

https://merce.hu/...emondasat/

https://www.danas...-beogradu/

**********************

Eleg√ľnk van!

https://elegemvan...PCRCmtOBP8

https://merce.hu/...nnie-kell/

*********************

Nyögdíj emelés 2,7% valós infláció 3,5 %.
N√©h√°ny kiv√°lts√°gosnak (2 mill√≥/h√≥ forint f√∂l√∂tti magyar nyugd√≠jasok) 54 ezer forinttal is n√Ķhet a nyugd√≠ja j√∂v√Ķre - Minden tizedik magyar nyugd√≠jas a szeg√©nys√©gi k√ľsz√∂b alatt √©l.(210 ezer magyar nyugd√≠jas)
Orb√°n m√°r nem keresi az id√Ķsek kegyeit, elm√ļlt krumpli szezon √©s a B√∂zsi utalv√°ny is, maradt a csirke farh√°t.

https://24.hu/bel...lesz-2019/

https://24.hu/bel...-inflacio/

Kontraszt: https://blog.atla...apatoknak/

*************************

"√ďvakodj a csendes ember haragj√°t√≥l!" -mert nagy t√ľrelme mellett annak haragja rettenetes.

http://www.pokolr...;Itemid=59
#28 | Renegat - 2019.01.02. 18:21:50
Orbáni téveszmék: -"Azok, akik dolgozni akarnak, hadd dolgozzanak többet és keressenek több pénzt."

Okosan szervezett gazdasággal kevesebb munkával többet lehetne termelni illetve keresni.
"...Nem mindegy p√©ld√°ul, hogy ha ki akarunk √°sni egy √°rkot, akkor h√ļsz ember dolgozik rajta egy napig csorba √°s√≥kkal, vagy egyvalaki negyed √≥r√°t egy f√∂ldmunkag√©ppel. Ahogy az sem mindegy a gazdas√°g termel√©kenys√©ge szempontj√°b√≥l, hogy a munk√°t a polg√°rmester s√≥gor√°nak c√©ge (vagy valamelyik O1G str√≥man) kapja meg verseny n√©lk√ľl, vagy az, aki a piacon a legjobb √°rat √©s szolg√°ltat√°st adja. (√Čs persze minek √°sn√°nk √°rkot, ha lehetne ehelyett valami magas hozz√°adott √©rt√©k√Ľ tev√©kenys√©get is v√©gezni.)"

Nem t√∂bbet dolgoznak a n√©metek vagy a hollandok, (s√Ķt kevesebbet t√∂bb b√©r√©rt!!!) hanem ink√°bb megszervezik a gazdas√°gukat okosabban.Sajnos a magyar nagybet√Ľs √ĀLLAM vezet√Ķinek nincs annyi esze, hogy az √°llam √ļjragondolja a saj√°t szerep√©t a gazdas√°gszerkezet form√°l√°s√°ban.Nem csak lop√°sb√≥l √©l az ember...mert ahhoz sok √©sz nem kell.(IQ 40)

https://g7.hu/all...21Oc4xbreQ

https://24.hu/fn/...-a-magyar/

D√∂m√©ny Istv√°n magyar-n√©met c√©gvezet√Ķ nyilatkozik a Makronomnak:

"Az alacsony b√©reket csak magunknak k√∂sz√∂nhetj√ľk.1995-ben egy√©bk√©nt elmondtam a magyar c√©geknek, hogy ha egy hazai c√©gnek probl√©m√°ja van, akkor sz√≥ljon, √©s csin√°lunk egy m√©rleget, meghat√°rozva a mostani profitot. Majd legal√°bb f√©l √©vre √°tveszem √©n a c√©g vezet√©s√©t, √©s ha f√©l √©v alatt enn√©l t√∂bb eredm√©ny keletkezik, akkor a kett√Ķ k√∂zti k√ľl√∂nbs√©g az √©n fizet√©sem. Ha nem keletkezik, akkor ingyen dolgoztam f√©l √©vet. √Čn √°tszervezem a c√©get, fel√©p√≠tem a piacot, befektetek, ha pedig nincs piac, akkor azt is megszervezem, hogy legyen piac, hiszen sz√©les kapcsolatrendszerem van Nyugat-Eur√≥p√°ban.

Nem volt jelentkez√Ķm..."

http://makronom.m...akronomnak

https://g7.hu/all...-az-allam/
#29 | Tulok - 2019.01.04. 15:22:28
B√©l√°m! Egy norm√°lisan vezetett orsz√°gban val√≥ban az lenne a korm√°ny feladata, hogy szak√©rt√Ķi m√≥don √©szrevegye, hogy mire kapott megb√≠z√°st. Ha nem √©rt hozz√° bel√°tja √©s/vagy alkalmas embereket √ľltet a kiemelt posztokra, vagy lemond. Magyarorsz√°gnak 75 √©ve nincs magyar korm√°nya, a zsid√≥ korm√°nyzatok egyetlen k√∂telezetts√©ge, hogy mindent kilopjanak maguknak √©s √°tj√°tszanak b√Ľnt√°rsaiknak. 1945. janu√°r 23-√°n "csak" 20 milli√°rd t√Ķl√ľnk ellopott kincsekkel √©s 30 tonna aranyk√©szlettel, az MNB jelent√Ķs deviza tartal√©k√°val megrakodva "l√©ptek le" zsid√≥ink. M√°ra t√∂bb, mint 250 milli√°rd doll√°rnyi lopott offshore-sz√°ml√°kon "kimenek√≠tett", vagyis lopott k√∂zvagyonra vethet√ľnk keresztet. Akit eddig nem tudott el√ľld√∂zni Orb√°n, azok rabszolgak√©nt k√©nytelenek elviselni a Nicolae Ceaușescu mint√°j√°ra kialak√≠tott, n√©pi joghatalmi felhatalmaz√°s n√©lk√ľli gyarmati helytart√≥ Orb√°n rezsimet. Az "√∂nf√©nyez√©s" is hasonl√≥... Ahogy √Ķk sem, Mi sem hissz√ľk el hazudoz√°sait...
Mindez csak annyiban zavarja a diktat√ļr√°t, hogy mint el√Ķre is jeleztem, "lesz nagyobb 'hal', aki szemet vet a j√≥l tejel√Ķ utols√≥ gyarmatra, mert ilyen st√°tusz m√°r hivatalosan nem l√©tezik az ENSZ 1960-as, 1541-es sz√°m√ļ hat√°rozata szerint. Jelenleg gyarmat az eg√©sz vil√°g, Aramisz #21-es hsz.-e linkje igazolja, de hivatalosan egy sem lehetne...
Az√©rt √©szlelni, hogy Orb√°n m√©gsem olyan "nagyfi√ļ", √©s hogy k√∂zvetlen f√Ķn√∂ke, Netanjahu (lengyelorsz√°gi kaz√°r zsid√≥) is vele tartott Brazili√°ba a brazil dikt√°tor beiktat√°s√°ra (b√≠r√≥s√°g el√© √°ll√≠t√°sa el√Ķtt). A menek√ľl√Ķ √ļtvonal megszervez√©se l√©tk√©rd√©s a sz√°m√°ra, sz√°mukra... Rem√©lhet√Ķleg a most v√°s√°rolt aranyk√©szletet nem viszi mag√°val, b√°r Orb√°n soha nem volt szer√©ny vagy kis ig√©ny√Ľ, ahogy pereputtya sem... Eml√©kszem amikor Sepsit√Ķl 400 milli√≥ ken√Ķp√©nzt vitt el egy aktat√°sk√°ban (de ez r√©gen volt).
Az√≥ta sok v√≠z folyt le a Dun√°n √©s sok milli√°rd t√Ľnt el Orb√°n, Pint√©r, Gyurcs√°ny, Antall, Boros, Horn. Kuncze, D√°vid stb. √©s b√Ľnt√°rsaik "tev√©kenys√©g√©b√Ķl" kifoly√≥lag. Ha j√≥l t√©vedek, 4-5 milli√≥ milli√°rd. A vil√°g leggazdagabb nem l√©tez√Ķ, vagyis l√©tez√Ķnek hazudott, de val√≥j√°ban √°llami st√°tusszal nem rendelkez√Ķ szabadon kirabolhat√≥ "ter√ľlete" vagyunk...
"Polg√°rai" - mivel √°llampolg√°rok nem lehet√ľnk l√©tez√Ķ √°llam n√©lk√ľl - sz√°mkivetett rabszolg√°k saj√°t "volt" haz√°jukban √©s st√≠lszer√Ľen m√°s √©hes zsid√≥k pr√≥b√°lj√°k megv√©deni maguknak "√©rdekeinket" kirabolhat√≥s√°gunk megszerz√©s√©nek √©rdek√©ben...
#30 | Renegat - 2019.01.04. 21:08:08
Tulokhoz csatlakozva itt tal√°ltam √ļjabb inform√°ci√≥kat Orb√°n-Putyin-Netenjahu hatalmi h√°romsz√∂g kapcsolatrendszer√©r√Ķl √©s Orb√°n √°ltal bev√°llalt titkos orsz√°grombol√≥ megb√≠zat√°s√°r√≥l.A felt√°rt konspir√°ci√≥ a szok√°sos diplom√°ciai szint alatt, a saj√°t diplomat√°ik el√Ķtt is rejtve t√∂rt√©nik.A sz√∂vegben k√©k sz√≠nnel be√°gyazott linkek is fontosak lehetnek.A t√©m√°t lehet b√Ķv√≠teni b√°rkinek, szinte kiapadhatatlan forr√°sai vannak.
(a men√ľben az "√ćr√°sok" alatt tal√°lhat√≥ a hivatkozott cikk)
http://www.orokel...eret.cgi?/

https://444.hu/20...-tortenete

https://tatabanya...an-paktum/

https://forum.ind...;t=9237738

http://forum.inde...;t=9121497

https://www.faceb...0382628847

https://www.direk...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum