NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Eur√≥pa vesz√©lyben
Eur√≥pa vesz√©lybenEgy Eur√≥p√°t √°tfog√≥ forradalom fenyeget benn√ľnket... Sokan √°lmodoznak k√ľl√∂n√∂sen a baloldali libsi k√∂r√∂kben egy Eur√≥p√°t √°trendez√Ķ forradalomr√≥l √©s igyekeznek p√©ldamutat√≥an m√°solni (majmolni) a francia s√°rga mell√©nyes megmozdul√°sokat. A marg√≥ sz√©l√©n szeretn√©m megjegyezni, hogy N√©metorsz√°gban a lebutult politikai k√∂r√∂kben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a s√°rga mell√©nyt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkett√Ķ ig√©nyt tart r√°. Nem egy r√∂hej? De v√°gjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy √°lombeli idealista elk√©pzel√©s a forradalomr√≥l ...

Egy t√°rsadalomban az emberek nagy t√∂bbs√©g√©nek elege van az igazs√°gtalans√°gb√≥l a kizs√°km√°nyol√°sokb√≥l ez√©rt utc√°ra mozg√≥s√≠tanak, megb√©n√≠tj√°k az orsz√°got. Mondv√°n, a "n√©p nev√©ben" szembe sz√°lnak a mindenkori √°llamhatalommal, elzavarj√°k a hatalmon l√©v√Ķ zsarnokokat √©s vissza√°ll a b√©ke a rend √©s a fegyelem az orsz√°gban. Mit is jelent val√≥j√°ban egy forradalom vagy egy "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ", √©s ehhez vegy√ľk p√©ld√°nak az amerikai f√ľggetlens√©gi "forradalmat", h√°bor√ļt...


Az amerikai "forradalmat", a "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt" a h√°tt√©rb√Ķl meghat√°rozott k√∂r√∂k ir√°ny√≠tott√°k √©s k√©sz√≠tett√©k el√Ķ, titkosszolg√°latok, p√°holyok, t√Ķk√©sek , NGO-sok. A "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ" levez√©nyl√Ķje Georg Washington. √ē maga √©s sok-sok t√°rsa szabadk√Ķm√Ľves volt, √©s k√∂zvetve a "koron√°val", az angol kir√°lys√°ggal egy√ľtt int√©zt√©k szervezt√©k az esem√©nyeket.
Csak egy p√©ld√°val √©lve: egy katonai √∂sszecsap√°sn√°l ahol az angolokat sz√©tvert√©k, lehet√Ķs√©get hagytak visszavonulniuk √ļgy, hogy nem √ľld√∂zt√©k tov√°bb √Ķket. K√©ts√©gek mer√ľlnek fel afel√Ķl, hogy v√©g√ľl, hogy √©s milyen tr√ľkk√∂kkel siker√ľlt a h√°bor√ļt megnyerni√ľk...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadk√Ķm√Ľvess√©g szervezett √©s vez√©nyelt le, hogy megd√∂ntse az eur√≥pai monarchist√°kat. Nagy r√©sz√ľket hatalmukt√≥l megfosztott√°k, hogy v√©g√ľl a saj√°t elk√©pzel√©seiknek megfelel√Ķ t√°rsadalmi berendezked√©s√ľket fel√©p√≠thess√©k. A n√©peket a t√∂meget csak eszk√∂znek haszn√°lt√°k. Franciaorsz√°g lett Anglia mellett az eur√≥pai szabadk√Ķm√Ľves f√Ķb√°zis a forradalom ut√°n, majd innen ind√≠tott√°k a forradalmakat Eur√≥p√°ban, Magyarorsz√°g, Ausztria, N√©metorsz√°g valamint Oroszorsz√°g ter√ľlet√©n is.
A forradalmak a n√©peknek nem hozott "szabads√°got, egyenl√Ķs√©get √©s testv√©ris√©get". Pet√Ķfit ugyan√ļgy elkapta az h√©v, √©s sz√©pen megfogalmazta a XIX. sz√°zadi vers√©ben: "ha majd a b√Ķs√©g kosar√°b√≥l mindenki egyar√°nt vehet"... Az ide√°√©rt t√∂bb sz√°zezren vesztett√©k √©let√ľket. Mit kaptunk ut√°na? Az ellenkez√Ķj√©t : szenved√©st, √©hs√©get √©s n√©lk√ľl√∂z√©st! Milli√≥k vesztett√©k √©let√ľket Oroszorsz√°gban √©s Eur√≥p√°ban.
Ugyan ezen szabadk√Ķm√Ľvesek a n√©peket egym√°ssal szembe ford√≠tott√°k √©s folytatt√°k a II.Vil√°gh√°bor√ļval √©s az eg√©szet p√©nzelt√©k a zsid√≥-vatik√°niak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan m√©g mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak d√∂nt√∂tt√©k le. Sajnos ki kell, ebb√Ķl √°br√°ndulniuk. A t√©nyleges szervez√Ķje √©s p√©nzel√Ķje a sz√°munkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte P√°n-Eur√≥pa megval√≥suljon, a vasf√ľgg√∂nyt el kellett bontani. √ögy is mondhatjuk, hogy ez√©rt p√©nzelte a p√°n-eur√≥pai pikniket.
A fal elbont√°sa ut√°n tov√°bbra is maradt N√©metorsz√°g megsz√°ll√°sa, melyet az NSZK mint vagyonkezel√Ķ ir√°ny√≠t √©s tov√°bbra is fizet√Ķ nagymestere maradt Eur√≥p√°nak, melyet a kezdett√Ķl is √≠gy terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-√≥ta megfigyelhetj√ľk, hogy a K√∂zel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen ter√ľleteken az amerikai titkosszolg√°lat "kiv√°l√≥" munk√°t v√©gzett, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, L√≠bi√°ban √©s r√©szben Sz√≠ri√°ban, ahova katonailag felk√©sz√≠tett vahabista muzulm√°nokat export√°ltak, hogy az ott megl√©v√Ķ korm√°nyokat megd√∂nts√©k. Itt n√°lunk Eur√≥p√°ban vagy nyugaton az hintett√©k el, hogy milyen kegyetlen kizs√°km√°nyol√≥ uralkod√≥k sanyargatj√°k n√©peiket, ezzel el√©rve hogy a NATO bevonulhasson √©s az √ļgynevezett "felkel√Ķket" seg√≠thesse. Ennek eredm√©nyeit √©s k√∂vetkezm√©nyeit j√≥l megfigyelhetj√ľk napjainkban, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, Afganiszt√°nban, L√≠bi√°ban √©s r√©sz√©ben Sz√≠ri√°ban. Ezen orsz√°gok a maga szellem√©ben jog√°llamok voltak, ahova a vahabista n√©zeteket elhintett√©k, ezzel jog√°llamis√°gukat sz√©tverve gazdas√°gilag t√∂nkretett√©k az orsz√°gokat. Most ezeket import√°lj√°k Eur√≥p√°ba az ENSZ paktum (csomag) seg√≠ts√©g√©vel, hogy munk√°jukat itt Eur√≥p√°ban tov√°bb folytathass√°k.

Majdani puccs:


Ukrajn√°ban nagyon j√≥l megfigyelhett√ľk, hogy hogyan lehet egy tisztess√©ges gy√ľlekezetet az "elitek" r√©sz√©r√Ķl kihaszn√°lni. A kezdetben b√©k√©s t√ľntet√©seken arra h√≠vt√°k fel a k√∂zv√©lem√©ny figyelm√©t, hogy a Janukovics √°ltal vezetett korm√°ny int√©zked√©sei nincsenek √∂sszhangban az ukr√°n n√©pess√©g √©rdekeivel, sz√°mtalan esetben k√°rosak.
A t√ľntet√©seket kihaszn√°lva, USA zsoldos mesterl√∂v√©szeket alkalmaztak √©s a h√°ztet√Ķkr√Ķl, l√∂vett√©k a t√ľntet√Ķket, term√©szetesen ezt Janukovics terh√©re r√≥tt√°k fel (fogd meg a zsiv√°nyt, a h√°t√°ba a k√©sem !). Ezeknek az esem√©nynek nagyon sokk rendez√Ķj√©t ismerj√ľk, Obama, McCain, Klitcsk√≥, Merkel, Steinmeier, Soros...

"S√°rga mell√©ny" √©s a lisszaboni szerz√Ķd√©s:


Sok-sok politikai "elemz√Ķ" fej√©ben el√Ķker√ľlnek gondolatok s igyekeznek a lebut√≠tott t√∂meggel elhinteni, hogy a "s√°rga mell√©ny" mozgalom egy lehets√©ges m√°sodik francia forradalom.
R√∂viden, t√Ķmondatokban megismerhett√ľk a forradalmak miben l√©t√©t. Ezek alapj√°n tal√°n j√≥zanabbul kellene √°tgondolnunk napjainkban a Franciaorsz√°gban zajl√≥ esem√©nyeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom √ļgy a semmib√Ķl mint a "s√°rga mell√©ny", orsz√°gosan t√∂meg√©vel az utc√°ra vonul, esetenk√©nt agresszivit√°sba csap √°t, √ļgy a t√ľntet√Ķk, m√°sik oldalon a rendfenntart√≥k oldal√°r√≥l, fel kell, hogy mer√ľlj√∂n az a k√©rd√©s, hogy tal√°n egy tervezet megmozdul√°sr√≥l besz√©lhet√ľnk.

Nagyon sok naiv ember abb√≥l indul ki, hogy az EU-ban van m√©g egy cseppnyi jog√°llamis√°g, s √ļgy a rend√Ķrs√©g vagy a katonas√°g sem fog fegyvert haszn√°lni a t√∂meg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy t√©ved√©s! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerz√Ķd√©st! Term√©szetesen a szerz√Ķd√©sben azt a megfogalmaz√≥d√≥ szab√°lyt, hogy nem szabad senkit se hal√°lra √≠t√©lni (m√©g egy t√∂bbsz√∂r√∂s gyilkost sem!)
De ha egy felkel√©st kell let√∂rni, a t√ľntet√Ķk meg√∂l√©se enged√©lyezett. Gondoljuk csak v√©gig, elegend√Ķ egy-k√©t provok√°tort a t√ľntet√Ķk k√∂zz√© be√©p√≠teni, akik k√Ķvel, pet√°rd√°val vagy b√°rmivel is t√°madnak a karhatalomra, √≠gy ak√°r a rend√Ķrs√©gnek, katonas√°gnak is jog√°ban √°ll a t√ľntet√©st vagy l√°zad√°st - ha kell fegyver haszn√°lat√°val is - leverni.
Ezt k√∂vet√Ķen jogosults√°got ad az NWO diktat√≥rikus bevezet√©s√©hez √©s ezt k√∂vet√Ķen minden ellenszeg√ľl√©st elfojtanak, minden szellemi kritikust intern√°l√≥ t√°borba vihetnek, vagy r√∂gt√∂n-√≠t√©l√©s folyt√°n kiv√©gezhetnek.
A "s√°rga mell√©nyesek" eset√©ben j√≥l ha tudjuk, hogy egy Gladio egys√©g √ļton van Franciaorsz√°g fel√©. A Gladio ismert a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ hamis z√°szl√≥k alatti esem√©nyek megrendez√©se kapcs√°n √©s szoros kapcsolatban √°ll a P2-es olasz nagyp√°hollyal. Mint ahogy m√°r fent is eml√≠tettem, a szabadk√Ķm√Ľvesek nagy √©s komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak √©s ennek k√∂vetkezm√©nyeinek a megrendez√©s√©ben.

Mi a teend√Ķ? Otthon maradni?


Nem! Ha s√©relmek √©rnek √©s igazs√°gtalans√°got k√∂vet el a korm√°ny, igen is tess√©k nemtetsz√©sedet kinyilatkozni, ak√°r t√ľntet√©ssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi j√°tsz√≥dik a h√°tt√©rben √©s nem az "elitek" csapd√°j√°ba esni. √Čvsz√°zadok sor√°n mindig ism√©tl√Ķdnek az esem√©nyek, az eredm√©ny mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, √©h√≠ns√©g, n√©lk√ľl√∂z√©s. Tal√°n m√©lyebben kellene keresn√ľnk az okokat, az okait.
A jelent√©sek k√∂nyv√©ben megtal√°lod a k√∂vetkez√Ķt (15:6): "aki a p√©nzt uralja, uralja a n√©pess√©get". √ćr√°som itt: Link megtal√°lod a Rothschildokat, Soros, √©s stb. ... √©s felismered, hogy a politikusaink csak ezek b√°bjai. R√° fogsz √©bredni, hogy olyan skand√°l√°sok mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orb√°n takarodj"! - f√∂l√∂sleges id√Ķpocs√©kol√°sok.
Ha felismered a val√≥di k√°rokoz√≥t √©s tenni is akarsz ellene, tartsd mindig √©szben (az am√ļgy √©rv√©nytelen) lisszaboni szerz√Ķd√©sben foglaltakat.
A m√©g gondolkod√°sra k√©pes emberekn√©l az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkod√≥ globalista tervezetben nem szerepel egy c√©ltudatosan kiv√°lasztott n√©pk√∂z√∂ss√©g sem a t√ļl√©l√©sre. Az ellen√°ll√°s ideol√≥gi√°ja ezen tervezet ellen: "seg√≠ts magadon, mert k√ľl√∂nben nem seg√≠t senki"! Ez√©rt v√°lasz√ļt el√Ķtt √°llunk!
K√©pesek vagyunk-e, mi ezen f√∂ld lak√≥i, n√©pei, egy minden n√©pnek elfogadhat√≥ glob√°lisan √©lhet√Ķ vil√°got elk√©pzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezz√ľk l√©tez√©s√ľnket. A v√©lem√©ny az, hogy egyetlen ember √∂nmaga nem k√©pes ezt a folyamatot befoly√°solni vagy √∂nmaga ir√°ny√≠tani, de a t√°rsadalom az√©rt t√°rsadalom, hogy √∂sszefog√°ssal megv√©dje egyedeit...

/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#31 | Renegat - 2019.01.05. 19:20:27
Kedden szem√©lyesen adj√°k √°t Orb√°nnak az orsz√°gos sztr√°jkel√Ķk√©sz√≠t√Ķ bizotts√°g megalakul√°s√°t bejelent√Ķ dokumentumot. Orb√°n √∂t napot kap, hogy megnevezze a korm√°ny t√°rgyal√≥deleg√°ci√≥j√°nak tagjait. Janu√°r 19-√©n j√∂het az orsz√°gos sztr√°jk.

http://www.atv.hu...a-tuntetok

https://merce.hu/...ol-percre/

Franciaorsz√°g, P√°rizs:

https://francais....rces-ordre

https://francais....es-continu

https://www.rt.co...ion-paris/

Anglia, London:

https://francais....tre-police

*****************************************************

2019.01.06.
Nem tudhatom ki hogy √≠t√©li meg -a rossz id√Ķj√°r√°s ellen√©re- a tegnapi budapesti t√ľntet√©s lefoly√°s√°t √©s eredm√©nyess√©g√©t, de √ļgy n√©z ki a helyzet hogy a cikk√≠r√≥nak (Swan Edgar) igaza van:

"Most pedig mi legyen?Békésen? Vonuljunk? Aztán békésen vonuljunk el? Hol a béke? Kinek a békéje ez?
Harcoljunk? Igen? Mikor? Hogyan? Majd... El√Ķbb jelents√ľk be... F√©lp√°ly√°s. Aha, rendben. Persze az a fele legyen lez√°rva, ami nem annyira zavar√≥...
Mi történt? Mi történik?"

Ja, √©s sztr√°jk.Lehet√Ķleg szombatra.Akkor √ļgy is r√°√©r√ľnk jobban...vas√°rnap √ļgysem dolgozunk, akkor nem lehet.Igen.Volt egy t√ľntet√©s, amib√Ķl a jelenleg regn√°l√≥ √°llamhatalom illet√©kes vezet√Ķi semmit sem √©reztek.A legs√ļlyosabb meg√≠t√©l√©s a hozz√°sz√≥l√°sokban van.

https://kolozsvar...-a-kutyat/

https://bekialtas...AjMgKwyxRI

"Kocsis M√°t√© pontosan tudja, hogy a rabszolgat√∂rv√©ny elleni tiltakoz√°s egy glob√°lis √∂sszeesk√ľv√©s r√©sze"

Katasztrof√°lisan besz√Ľk√ľlt a fidesz sz√≥kincse, m√°r csak egy szavas v√°laszra k√©pesek: -mindenre soros...soros...soros... a v√°lasz, sz√≥val ha bajod van a rendszerrel fordulj a kinevezett √ľgyeletes b√Ľnbakhoz √©s n√°la reklam√°lj, mert √Ķ az oka minden rossznak, nem a fidesz-korm√°ny. - a fidesz frakci√≥vezet√Ķ-helyettese, Kocsis M√°t√© szerint.

https://168ora.hu...sze-161660

*****************************************************

Best of 2018 - az elm√ļlt √©v legn√©pszer√Ľbb cikkei √©s blogposztjai az √Ātl√°tsz√≥n - √Ātl√°tsz√≥ top 10 cikk

https://atlatszo....atlatszon/

Az √Ātl√°tsz√≥ kik√©ri az MTVA-sz√©kh√°zban a k√©pvisel√Ķkkel szemben er√Ķszakot alkalmaz√≥ √Ķr√∂k neveit - Ha pedig nem kapj√°k meg, akkor perelni fognak.

https://index.hu/...ok_neveit/

*********************

Erre m√°r nem lehet mit mondani, teljes erk√∂lcsi √©s mor√°lis cs√Ķd... Menek√ľlnek B√©csbe a magyar hajl√©ktalanok (video)

https://index.hu/...lanszallo/
#32 | Renegat - 2019.01.08. 20:28:39
Franciaorsz√°gban a korm√°ny politik√°ja elleni t√ľntet√Ķ tiltakoz√°st a bankokkal folytatj√°k.A kezdem√©nyez√©s az elit legrosszabb r√©m√°lmait vet√≠ti el√Ķre.T√∂rt√©nt ugyanis hogy a s√°rgamell√©nyesek leg√°lis √©s nem er√Ķszakos polg√°ri tiltakoz√°s keret√©ben olyan felh√≠v√°st tettek k√∂zz√© er√Ķs politikai nyom√°sgyakorl√°sk√©nt, hogy minden vel√ľk egy√ľtt√©rz√Ķ √°llampolg√°r janu√°r 12.-t√Ķl vegye ki az √∂sszes, vagy a kivehet√Ķ legt√∂bb p√©nz√©t a bankokb√≥l, √ľr√≠tse ki megtakar√≠t√°si egysz√°ml√°j√°t √©s √≠gy a a bankok k√©zp√©nzhi√°ny miatt (bizonyos szolg√°ltat√°sokkal r√©szlegesen) le fognak √°llni, aminek s√ļlyos kihat√°sai lesznek orsz√°gosan a politkai-gazdas√°gi szerepl√Ķkre.A javasolt "bank run" √∂tlet m√°r terjed a szomsz√©dos orsz√°gokban, mint p√©ld√°ul Olaszorsz√°gban √©s az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban, ahol √ļgy v√©lik, hogy hat√°saik igen er√Ķsek lehetnek.
Ha nincs p√©nz, nincs katona, nincs h√°bor√ļ! Izlandon sem volt h√°bor√ļ, zavarg√°s vagy √©h√≠ns√©g, pedig a bank√°rok b√∂rt√∂nbe ker√ľltek.Az ATM-ek 5 nap ut√°n p√©nzkiad√°s helyett Benny-Hill sl√°gereket fognak zen√©lni... Smile


https://francais....nes-videos

https://www.faceb...429822004/

https://www.daily...cy-system/

https://halturner...-the-banks

https://www.youtu...kRRiwT0XHc

https://www.youtu...AWC-fe5ZxA

N√©metorsz√°gban is durvul a helyzet, izraeli Moszad-hoz k√∂thet√Ķ sz√©ls√Ķs√©ges baloldaliak (Mossad √ľgyn√∂k√∂k) Br√©m√°ban majdnem agyonvertek egy AFD n√©met parlamenti k√©pvisel√Ķt, Frank Magnitzot, akinek √©let√©t egy b√°tor √©p√≠t√Ķmunk√°s beavatkoz√°sa mentett meg a biztos hal√°lt√≥l.

https://www.daily...by-mossad/

http://stateofthe.../?p=113189

************************

A nukleáris fegyver egy "HOAX" ? - Anders Björkman svéd mérnök és feltaláló weboldala.

http://heiwaco.tr...m/bomb.htm
#33 | spartakusz - 2019.01.20. 09:33:54
nem tudtam a cseveg√Ķbe be tenni tal√°n ide siker√ľl - k√©rem - terjessz√©tek - k√∂sz√∂n√∂m:
https://www.faceb...2980243376
#34 | Renegat - 2019.01.20. 18:03:35
S√°rga mell√©nyes t√ľntet√Ķk √∂sszecsap√°sa a rend√Ķrs√©ggel P√°rizsban -10. hete mindennaposak t√ľntet√©sek Franciaorsz√°gban.A tiltakoz√°sok els√Ķdleges kiv√°lt√≥ okai hasonl√≥ak a magyarorsz√°gihoz - n√∂vekv√Ķ t√°rsadalmi egyenl√Ķtlens√©g, tisztess√©ges p√°rtatlan m√©dia hi√°nya, √©s az √°ltal√°nos √©rdek√Ľ t√°rsadalmi szolg√°ltat√°sok (eg√©szs√©g√ľgyi, szoci√°lis, oktat√°si, igazs√°g√ľgyi szolg√°ltat√°sok) katasztrof√°lis helyzete.A n√©p vissza akar t√©rni a hatalomba, mert nem k√©pviseli kell√Ķen √©s igazs√°gosan √©rdekeit senki a jelenlegi korm√°nyban.Az ex bank√°rszolga, a globalista Macron -Rothschild b√°bja- politikailag halott.M√°r t√∂bb√© nem fogj√°k elfogadni Franciaorsz√°g √©l√©re.A franci√°k 82 %-a Macron lemond√°s√°t k√∂veteli a leg√ļjabb k√∂zv√©lem√©ny kutat√°sok szerint.Nyugat-Eur√≥pa is ingatag, b√°rki megbukhat hamarosan.

https://www.youtu...SGX7KXjw1A

https://www.youtu...6djWN3xqsw

https://www.youtu...OgU6pn6wVA

https://www.youtu...anihvj55tI

https://actu.oran...6118b.html

https://russia-in...se/ri25951

*********************

"le Trait√© d'Aix la Chapelle" vagyis a francia-n√©met aacheni b√©keszerz√Ķd√©st, -amelyet janu√°r 22.-√©n Macron al√°√≠rni sz√°nd√©kozik- Franciaorsz√°g feletti n√©met fennhat√≥s√°g√°nak kiterjeszt√©s√©t fogja jelenteni. (Charles de Gaulle forog a s√≠rj√°ban.) Ez a "Szerz√Ķd√©s a Francia K√∂zt√°rsas√°g √©s a N√©met Sz√∂vets√©gi K√∂zt√°rsas√°g k√∂z√∂tti egy√ľttm√Ľk√∂d√©sr√Ķl" sz√≥l a francia-n√©met integr√°ci√≥s (globaliz√°ci√≥s) t√∂rekv√©sek jegy√©ben, ami val√≥j√°ban n√©met nagyhatalmi-√©s gazdas√°gi dominanci√°j√ļ 4. birodalom, azaz egy n√©met Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok megsz√ľlet√©s√©r√Ķl sz√≥l.N√©metorsz√°g a franci√°k h√°t√°n kereszt√ľl a r√©g√≥ta √°h√≠tott √°lland√≥ ENSZ BT tags√°g√°ra is hajt ezzel az "√ļj √ľzlettel".Most h√ļzz√°k a cs√Ķbe a gyan√ļtlan franci√°kat szuverenit√°suk k√©s√Ķbbi fokozatos felad√°s√°ra k√©nyszer√≠tve √©s Hitler d√©delgetett eur√≥pai birodalmi v√°gy√°lma Ang√©la le√°ny√°val beteljes√ľlni l√°tszik.

ichef.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/18332/production/_105222199_gettyimages-803181770.jpg

https://www.legra...nvier.html

https://www.les-c...2-janvier/

https://www.latri...04036.html

https://www.bbc.c...e-46908205
#35 | Hegel - 2019.01.22. 00:48:15
√Čp√ľl a 4 dik birodalom vagy csak f√≥t√≥zz√°k a r√©gi 3 dikat?Grin
#36 | Renegat - 2019.01.25. 23:38:30
A mai nappal Franciaorsz√°gban a s√°rga mell√©nyesek a korm√°ny elleni tiltakoz√°sul t√©nylegesen beind√≠tott√°k a "bank run" p√©nzmegtakar√≠t√°sok kiv√©tel√©nek folyamat√°t.T√∂bb sz√°zan sorakoznak a bankfi√≥kok √©s p√©nzkiad√≥ automat√°k el√Ķtt, hogy kivegy√©k az √∂sszes p√©nz√ľket.El√Ķre nem lehet megj√≥solni, hogy milyen ir√°ny√ļ lesz a "tovagy√Ľr√Ľz√Ķ hat√°s" a t√∂bbi bankra Eur√≥p√°ban vagy az Egyes√ľlt √Āllamokban.

https://halturner...-in-france

https://twitter.c...1181069312

https://twitter.c...-in-france

https://thefreeth...ash-banks/

https://www.franc...ice?ref=tw

https://francais....ifications

P√°rizs - Yellow Jackets t√ľntet√©s √©l√Ķben:
(2019.01.26. 17:38)

https://www.youtu...lJc3j3qvg8

https://www.youtu...eC-D3w60pk
#37 | Hegel - 2019.01.30. 15:06:59
A t√∂rt√©nelem elferdit√©se is politika ime olvasom ezt (van 1 r√©sz is) file:///C:/Users/...kent_2.pdf √Čs ez az alapos uriember is az annunakikat azaz az akkori emberg√©nez√©st veszi val√≥s teremt√∂k√©nt az egyetemes TUDAT helyett. Holott ezek is teremtm√©nyek. R√°ad√°sul az id√∂pontokat a biblia 5-6 ezer √©ves t√°vlat√°hoz igazitja ahogy a t√∂rt√©n√©szek a Gizai piramisok √©letkor√°t, holott j√≥val a viz√∂z√∂n el√∂tti civiliz√°ci√≥b√≥l maradtak itt.

Babba M√°ria alapgondolat√°t tisztelet√©t Enki egyik orvos seg√©dj√©nek n√∂tagj√°hoz k√∂ti aki megsz√ľlte a be√ľltetett megterm√©kenyitett anyasejtet....
Ráadásul a lábán 3 gyiklábbujja van a kezén viszont mai 5...(babiloni szobor)
https://hu.wikipe...Ist%C3%A1r Ezt a képet teszi Babba Máriának az iró. Frown mint rozi a moziban.
3 l√°bujja el√∂re a madaraknak van. A h√ľll√∂knek krokodik √©s tsai 5 van el√∂l h√°t√ļl. A kisgyikoknak 4 el√∂re 1 h√°tra
Azt√°n a kuty√°nak mi√©rt van h√ľll√∂agya? Mert van! Ha azt korl√°toz√°s c√©lj√°b√≥l kapta volna az ember. (DI h√ľlyes√©ge aki szint√©n propag√°lja a "elit" uralm√°hoz val√≥ jogot a negativ ismeret alapj√°n.)

Namost n√©m a m√°sik hazudoz√°st a 0 rh negativ dologr√≥l a hresus majmok alapj√°banv√©ve mak√°k√≥k. Ha k√©tl√°bra √°ll is max 50cm magas a csimpikt√∂l √©s a t√∂bbi nagyobb szab√°su majomhoz k√©pest.. csak ugy rabszolg√°nak...√©s mak√°k√≥kat kereszteztek volna hogy a 0-rh negativon kiv√ľl az √∂sszes t√∂bbi rh faktort n√©zni tudj√°k?Sad

Sz√≥val megy a h√ľlyit√©s el√∂re h√°tra az emberi t√∂rt√©nelem vonal√°n...

Jah k√∂zben a 6000 √©vesn√©l r√©gebbi tal√°lt eszk√∂z√∂ket elt√ľntetik meg megmagyar√°zz√°k amit nem lehet.

Namost mia fenéért kell a bibliai idövonalhoz igazitani mindent mikor az a presumerok azaz a vizözön elötti emberiség történelmének átszerkesztett változata az akkori bankárosodás .

részéröl?
Nota bene 2millió éves szénrétegból aranynyaklánc vagy kalapácsnyél cipötalp meg micsoda?

Más a kutatás és az általa megélt tapasztalat tudása és más a hit...igazi HIT csak a tanulás tapasztalás tudásából eredhet.
Másként hit lenne a nyuszi lopta cacaó is.

Gondoltam nem foglalkozom a politikával mert csak felhuzom magam..kell az nekem? - nem..erre a történelem is ugyan azt teszi.
Namárha gondolkodik hozzá az ember és nem csak benyeli mint kacsa a nokkedlit. Grin

átáltam kinomban a filmekre...mindenhol a mai gondolkodásu xarkavarást egymás ellen való kibaxást jelenitik meg történelemkori ruhákban kellékekkel...
H√° mondom tot√°l mai osztogat√≥s fosztogat√≥s m√≥di...ahogy a majmokn√°l ha bedobnak egy nagyf√ľrt ban√°nt....aki kapja marja, a nukik meg m√°r val√≥ban 5-6000 √©vvel ezel√∂tt dob√°l√≥ztak az atommal...Pakiszt√°n √©-nyugati r√©sze √©s a golan fensik sivatagja m√°ig m√©rhet√≥ a sug√°rz√°sa.

Szép kis hagyaték az embernek HA?! Vagy tényleg gyártottak volna emberfajtát amelyik ilyen eszközökkel akar élni hatalmi mámorában - ?
.Frown

Ut√°na kotor√°sztam a h√ľll√∂k k√∂z√ľl a nagyoknak 5 ujja van a homoki gyik igen kicsi neki is. Minek is van 3 ujja? a b√©k√°nak meg a madaraknak el√∂re 3 h√°tra 1 az nekem 4.
Akár madáremberek is génezhettek a földön soknak több esze van mint néhány embernekPfftl.varjaknak.
Irnak valami k√©kavianokr√≥l mint f√∂ld√∂nkiv√ľli l√°togat√≥kr√≥l...hmmm https://www.youtu...4t-7ENg6zs lehet e elfogadni ezekt√∂l a szint√©n zavartkelt√∂ emberekt√∂l? (nyuedzsfaxs√°gokat terjeszt√∂k...j√≥ p√©nz√©rt)
Smile ennyit a gondolkodásról.
#38 | Renegat - 2019.02.08. 20:39:51
igazmagyar.files.wordpress.com/2012/03/cropped-419690_274078009336755_265007940243762_616956_1073369218_n.jpg

https://igazmagya...press.com/

https://igazmagya...-gyarmata/

https://www.faceb...979899171/

https://fuhu.hu/a...rorszagon/

https://morcoskav...z_gyarmata

EU-Magyarorsz√°g szerelmi (v)iszony - rossz vele, de m√©g rosszabb n√©lk√ľle.
"CDU f√Ķn√∂kasszony: ha Orb√°n tagja (marad) az Eur√≥pai N√©pp√°rtnak, akkor vitatkozhatunk (m√©g) vele" - (leford√≠tva, ha m√°r nem lesz tagja √©s kiz√°rjuk, akkor m√°r nem is baxogathatjuk)

https://fuhu.hu/c...tunk-vele/

https://europeanp...re14524676

************************

PAKS II és ami mögötte van:

"Paks II. teljes eg√©sz√©ben √°llami t√°mogat√°sb√≥l √©p√ľl, ezt az Orb√°n-korm√°ny mindv√©gig tagadta. A megaberuh√°z√°s t√Ķkek√∂lts√©ge magasabb a v√°rhat√≥ hozamn√°l, ami a t√≠z√©ves √©p√≠t√©si √©s a hatvan√©ves √ľzemel√©si id√Ķtartam alatt ezermilli√°rd (!!!) forintos nagys√°grend√Ľ vesztes√©get jelent, ezt a vesztes√©get pedig √°llami t√°mogat√°ssal kell kompenz√°lni - √∂sszegez az elemz√©s." - ezt m√°r nem O1G fogja kifizetni, hanem a szerencs√©tlen ut√≥daink...

https://168ora.hu...dek-163320

Az Orb√°n korm√°ny leg√ļjabb h√ľlye vicce:

"Olcs√≥bb lesz a hark√°nyi f√ľrd√Ķ fel√ļj√≠t√°sa, kem√©ny ezer forinttal" - der√ľl ki a Magyar K√∂zl√∂ny legfrissebb sz√°m√°b√≥l.Elmebajosok.Hatalmas munk√°val korm√°nyhat√°rozat is sz√ľletett r√≥la.
(1837/2018. Korm.hat√°rozat 1.10 pontja)

https://hvg.hu/kk..._forinttal
#39 | odon0803 - 2019.02.09. 16:35:32
http://nyugatifen...n-szegeden
Az EU adta, az √ör elvette. Ki √©rtene vele egyet: Szent √Āgoston, Aquinoi Tam√°s, Duns Scotus, Loyolai Ign√°c, Platon, Ter√©z Anya, Kant, Schopenhauer, K√°lvin J√°nos, O1G?
#40 | odon0803 - 2019.02.10. 01:49:50
http://nyugatifen...or-meccsen

K√©pzeld el, ha a j√°t√©koselad√°sb√≥l √©s a jegyek √°r√°b√≥l plusz a rekl√°mb√≥l tartan√° el mag√°t egy magyar csapat √©s fizetne havi 5 mill√°t a botl√°b√ļaknak. Fejenk√©nt. Ahol van n√©z√Ķ, azokat a gy√Ľl√∂let √©s balh√© ut√°ni v√°gy viszi ki a meccsre. Pl. Fradi-√öjpest.Ez a rendszer sz√ľks√©gszer√Ľen √∂ssze fog omlani, nem kell v√°rni 2022-ig.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum