Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Európa veszélyben
Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendező forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettő igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévő zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...


Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérből meghatározott körök irányították és készítették elő, titkosszolgálatok, páholyok, tőkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylője Georg Washington. Ő maga és sok-sok társa szabadkőműves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetőséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább őket. Kétségek merülnek fel afelől, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadkőművesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelő társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkőműves főbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlőséget és testvériséget". Petőfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezőjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkőművesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebből ábrándulniuk. A tényleges szervezője és pénzelője a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelő irányít és továbbra is fizető nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettől is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévő kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelőket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:


Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részéről kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetőkről, lövették a tüntetőket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezőjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerződés:


Sok-sok politikai "elemző" fejében előkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tőmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmiből mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetők, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendőrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerződést! Természetesen a szerződésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetők megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendő egy-két provokátort a tüntetők közzé beépíteni, akik kővel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendőrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követően jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követően minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különböző hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkőművesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendő? Otthon maradni?


Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlődnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következőt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges időpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerződésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút előtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhető világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

/Aramis/


  Hozzászólások
#31 | Renegat - 2019.01.05. 18:20:27
Kedden személyesen adják át Orbánnak az országos sztrájkelőkészítő bizottság megalakulását bejelentő dokumentumot. Orbán öt napot kap, hogy megnevezze a kormány tárgyalódelegációjának tagjait. Január 19-én jöhet az országos sztrájk.

http://www.atv.hu...a-tuntetok

https://merce.hu/...ol-percre/

Franciaország, Párizs:

https://francais....rces-ordre

https://francais....es-continu

https://www.rt.co...ion-paris/

Anglia, London:

https://francais....tre-police

*****************************************************

2019.01.06.
Nem tudhatom ki hogy ítéli meg -a rossz időjárás ellenére- a tegnapi budapesti tüntetés lefolyását és eredményességét, de úgy néz ki a helyzet hogy a cikkírónak (Swan Edgar) igaza van:

"Most pedig mi legyen?Békésen? Vonuljunk? Aztán békésen vonuljunk el? Hol a béke? Kinek a békéje ez?
Harcoljunk? Igen? Mikor? Hogyan? Majd... Előbb jelentsük be... Félpályás. Aha, rendben. Persze az a fele legyen lezárva, ami nem annyira zavaró...
Mi történt? Mi történik?"

Ja, és sztrájk.Lehetőleg szombatra.Akkor úgy is ráérünk jobban...vasárnap úgysem dolgozunk, akkor nem lehet.Igen.Volt egy tüntetés, amiből a jelenleg regnáló államhatalom illetékes vezetői semmit sem éreztek.A legsúlyosabb megítélés a hozzászólásokban van.

https://kolozsvar...-a-kutyat/

https://bekialtas...AjMgKwyxRI

"Kocsis Máté pontosan tudja, hogy a rabszolgatörvény elleni tiltakozás egy globális összeesküvés része"

Katasztrofálisan beszűkült a fidesz szókincse, már csak egy szavas válaszra képesek: -mindenre soros...soros...soros... a válasz, szóval ha bajod van a rendszerrel fordulj a kinevezett ügyeletes bűnbakhoz és nála reklamálj, mert ő az oka minden rossznak, nem a fidesz-kormány. - a fidesz frakcióvezető-helyettese, Kocsis Máté szerint.

https://168ora.hu...sze-161660

*****************************************************

Best of 2018 - az elmúlt év legnépszerűbb cikkei és blogposztjai az Átlátszón - Átlátszó top 10 cikk

https://atlatszo....atlatszon/

Az Átlátszó kikéri az MTVA-székházban a képviselőkkel szemben erőszakot alkalmazó őrök neveit - Ha pedig nem kapják meg, akkor perelni fognak.

https://index.hu/...ok_neveit/

*********************

Erre már nem lehet mit mondani, teljes erkölcsi és morális csőd... Menekülnek Bécsbe a magyar hajléktalanok (video)

https://index.hu/...lanszallo/
#32 | Renegat - 2019.01.08. 19:28:39
Franciaországban a kormány politikája elleni tüntető tiltakozást a bankokkal folytatják.A kezdeményezés az elit legrosszabb rémálmait vetíti előre.Történt ugyanis hogy a sárgamellényesek legális és nem erőszakos polgári tiltakozás keretében olyan felhívást tettek közzé erős politikai nyomásgyakorlásként, hogy minden velük együttérző állampolgár január 12.-től vegye ki az összes, vagy a kivehető legtöbb pénzét a bankokból, ürítse ki megtakarítási egyszámláját és így a a bankok kézpénzhiány miatt (bizonyos szolgáltatásokkal részlegesen) le fognak állni, aminek súlyos kihatásai lesznek országosan a politkai-gazdasági szereplőkre.A javasolt "bank run" ötlet már terjed a szomszédos országokban, mint például Olaszországban és az Egyesült Királyságban, ahol úgy vélik, hogy hatásaik igen erősek lehetnek.
Ha nincs pénz, nincs katona, nincs háború! Izlandon sem volt háború, zavargás vagy éhínség, pedig a bankárok börtönbe kerültek.Az ATM-ek 5 nap után pénzkiadás helyett Benny-Hill slágereket fognak zenélni... Smile


https://francais....nes-videos

https://www.faceb...429822004/

https://www.daily...cy-system/

https://halturner...-the-banks

https://www.youtu...kRRiwT0XHc

https://www.youtu...AWC-fe5ZxA

Németországban is durvul a helyzet, izraeli Moszad-hoz köthető szélsőséges baloldaliak (Mossad ügynökök) Brémában majdnem agyonvertek egy AFD német parlamenti képviselőt, Frank Magnitzot, akinek életét egy bátor építőmunkás beavatkozása mentett meg a biztos haláltól.

https://www.daily...by-mossad/

http://stateofthe.../?p=113189

************************

A nukleáris fegyver egy "HOAX" ? - Anders Björkman svéd mérnök és feltaláló weboldala.

http://heiwaco.tr...m/bomb.htm
#33 | spartakusz - 2019.01.20. 08:33:54
nem tudtam a csevegőbe be tenni talán ide sikerül - kérem - terjesszétek - köszönöm:
https://www.faceb...2980243376
#34 | Renegat - 2019.01.20. 17:03:35
Sárga mellényes tüntetők összecsapása a rendőrséggel Párizsban -10. hete mindennaposak tüntetések Franciaországban.A tiltakozások elsődleges kiváltó okai hasonlóak a magyarországihoz - növekvő társadalmi egyenlőtlenség, tisztességes pártatlan média hiánya, és az általános érdekű társadalmi szolgáltatások (egészségügyi, szociális, oktatási, igazságügyi szolgáltatások) katasztrofális helyzete.A nép vissza akar térni a hatalomba, mert nem képviseli kellően és igazságosan érdekeit senki a jelenlegi kormányban.Az ex bankárszolga, a globalista Macron -Rothschild bábja- politikailag halott.Már többé nem fogják elfogadni Franciaország élére.A franciák 82 %-a Macron lemondását követeli a legújabb közvélemény kutatások szerint.Nyugat-Európa is ingatag, bárki megbukhat hamarosan.

https://www.youtu...SGX7KXjw1A

https://www.youtu...6djWN3xqsw

https://www.youtu...OgU6pn6wVA

https://www.youtu...anihvj55tI

https://actu.oran...6118b.html

https://russia-in...se/ri25951

*********************

"le Traité d'Aix la Chapelle" vagyis a francia-német aacheni békeszerződést, -amelyet január 22.-én Macron aláírni szándékozik- Franciaország feletti német fennhatóságának kiterjesztését fogja jelenteni. (Charles de Gaulle forog a sírjában.) Ez a "Szerződés a Francia Köztársaság és a Német Szövetségi Köztársaság közötti együttműködésről" szól a francia-német integrációs (globalizációs) törekvések jegyében, ami valójában német nagyhatalmi-és gazdasági dominanciájú 4. birodalom, azaz egy német Európai Egyesült Államok megszületéséről szól.Németország a franciák hátán keresztül a régóta áhított állandó ENSZ BT tagságára is hajt ezzel az "új üzlettel".Most húzzák a csőbe a gyanútlan franciákat szuverenitásuk későbbi fokozatos feladására kényszerítve és Hitler dédelgetett európai birodalmi vágyálma Angéla leányával beteljesülni látszik.

ichef.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/18332/production/_105222199_gettyimages-803181770.jpg

https://www.legra...nvier.html

https://www.les-c...2-janvier/

https://www.latri...04036.html

https://www.bbc.c...e-46908205
#35 | Hegel - 2019.01.21. 23:48:15
Épül a 4 dik birodalom vagy csak fótózzák a régi 3 dikat?Grin
#36 | Renegat - 2019.01.25. 22:38:30
A mai nappal Franciaországban a sárga mellényesek a kormány elleni tiltakozásul ténylegesen beindították a "bank run" pénzmegtakarítások kivételének folyamatát.Több százan sorakoznak a bankfiókok és pénzkiadó automaták előtt, hogy kivegyék az összes pénzüket.Előre nem lehet megjósolni, hogy milyen irányú lesz a "tovagyűrűző hatás" a többi bankra Európában vagy az Egyesült Államokban.

https://halturner...-in-france

https://twitter.c...1181069312

https://twitter.c...-in-france

https://thefreeth...ash-banks/

https://www.franc...ice?ref=tw

https://francais....ifications

Párizs - Yellow Jackets tüntetés élőben:
(2019.01.26. 17:38)

https://www.youtu...lJc3j3qvg8

https://www.youtu...eC-D3w60pk
#37 | Hegel - 2019.01.30. 14:06:59
A történelem elferditése is politika ime olvasom ezt (van 1 rész is) file:///C:/Users/...kent_2.pdf És ez az alapos uriember is az annunakikat azaz az akkori embergénezést veszi valós teremtöként az egyetemes TUDAT helyett. Holott ezek is teremtmények. Ráadásul az idöpontokat a biblia 5-6 ezer éves távlatához igazitja ahogy a történészek a Gizai piramisok életkorát, holott jóval a vizözön elötti civilizációból maradtak itt.

Babba Mária alapgondolatát tiszteletét Enki egyik orvos segédjének nötagjához köti aki megszülte a beültetett megtermékenyitett anyasejtet....
Ráadásul a lábán 3 gyiklábbujja van a kezén viszont mai 5...(babiloni szobor)
https://hu.wikipe...Ist%C3%A1r Ezt a képet teszi Babba Máriának az iró. Frown mint rozi a moziban.
3 lábujja elöre a madaraknak van. A hüllöknek krokodik és tsai 5 van elöl hátúl. A kisgyikoknak 4 elöre 1 hátra
Aztán a kutyának miért van hüllöagya? Mert van! Ha azt korlátozás céljából kapta volna az ember. (DI hülyesége aki szintén propagálja a "elit" uralmához való jogot a negativ ismeret alapján.)

Namost ném a másik hazudozást a 0 rh negativ dologról a hresus majmok alapjábanvéve makákók. Ha kétlábra áll is max 50cm magas a csimpiktöl és a többi nagyobb szabásu majomhoz képest.. csak ugy rabszolgának...és makákókat kereszteztek volna hogy a 0-rh negativon kivül az összes többi rh faktort nézni tudják?Sad

Szóval megy a hülyités elöre hátra az emberi történelem vonalán...

Jah közben a 6000 évesnél régebbi talált eszközöket eltüntetik meg megmagyarázzák amit nem lehet.

Namost mia fenéért kell a bibliai idövonalhoz igazitani mindent mikor az a presumerok azaz a vizözön elötti emberiség történelmének átszerkesztett változata az akkori bankárosodás .

részéröl?
Nota bene 2millió éves szénrétegból aranynyaklánc vagy kalapácsnyél cipötalp meg micsoda?

Más a kutatás és az általa megélt tapasztalat tudása és más a hit...igazi HIT csak a tanulás tapasztalás tudásából eredhet.
Másként hit lenne a nyuszi lopta cacaó is.

Gondoltam nem foglalkozom a politikával mert csak felhuzom magam..kell az nekem? - nem..erre a történelem is ugyan azt teszi.
Namárha gondolkodik hozzá az ember és nem csak benyeli mint kacsa a nokkedlit. Grin

átáltam kinomban a filmekre...mindenhol a mai gondolkodásu xarkavarást egymás ellen való kibaxást jelenitik meg történelemkori ruhákban kellékekkel...
Há mondom totál mai osztogatós fosztogatós módi...ahogy a majmoknál ha bedobnak egy nagyfürt banánt....aki kapja marja, a nukik meg már valóban 5-6000 évvel ezelött dobálóztak az atommal...Pakisztán é-nyugati része és a golan fensik sivatagja máig mérhetó a sugárzása.

Szép kis hagyaték az embernek HA?! Vagy tényleg gyártottak volna emberfajtát amelyik ilyen eszközökkel akar élni hatalmi mámorában - ?
.Frown

Utána kotorásztam a hüllök közül a nagyoknak 5 ujja van a homoki gyik igen kicsi neki is. Minek is van 3 ujja? a békának meg a madaraknak elöre 3 hátra 1 az nekem 4.
Akár madáremberek is génezhettek a földön soknak több esze van mint néhány embernekPfftl.varjaknak.
Irnak valami kékavianokról mint földönkivüli látogatókról...hmmm https://www.youtu...4t-7ENg6zs lehet e elfogadni ezektöl a szintén zavartkeltö emberektöl? (nyuedzsfaxságokat terjesztök...jó pénzért)
Smile ennyit a gondolkodásról.
#38 | Renegat - 2019.02.08. 19:39:51
igazmagyar.files.wordpress.com/2012/03/cropped-419690_274078009336755_265007940243762_616956_1073369218_n.jpg

https://igazmagya...press.com/

https://igazmagya...-gyarmata/

https://www.faceb...979899171/

https://fuhu.hu/a...rorszagon/

https://morcoskav...z_gyarmata

EU-Magyarország szerelmi (v)iszony - rossz vele, de még rosszabb nélküle.
"CDU főnökasszony: ha Orbán tagja (marad) az Európai Néppártnak, akkor vitatkozhatunk (még) vele" - (lefordítva, ha már nem lesz tagja és kizárjuk, akkor már nem is baxogathatjuk)

https://fuhu.hu/c...tunk-vele/

https://europeanp...re14524676

************************

PAKS II és ami mögötte van:

"Paks II. teljes egészében állami támogatásból épül, ezt az Orbán-kormány mindvégig tagadta. A megaberuházás tőkeköltsége magasabb a várható hozamnál, ami a tízéves építési és a hatvanéves üzemelési időtartam alatt ezermilliárd (!!!) forintos nagyságrendű veszteséget jelent, ezt a veszteséget pedig állami támogatással kell kompenzálni - összegez az elemzés." - ezt már nem O1G fogja kifizetni, hanem a szerencsétlen utódaink...

https://168ora.hu...dek-163320

Az Orbán kormány legújabb hülye vicce:

"Olcsóbb lesz a harkányi fürdő felújítása, kemény ezer forinttal" - derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából.Elmebajosok.Hatalmas munkával kormányhatározat is született róla.
(1837/2018. Korm.határozat 1.10 pontja)

https://hvg.hu/kk..._forinttal
#39 | odon0803 - 2019.02.09. 15:35:32
http://nyugatifen...n-szegeden
Az EU adta, az Úr elvette. Ki értene vele egyet: Szent Ágoston, Aquinoi Tamás, Duns Scotus, Loyolai Ignác, Platon, Teréz Anya, Kant, Schopenhauer, Kálvin János, O1G?
#40 | odon0803 - 2019.02.10. 00:49:50
http://nyugatifen...or-meccsen

Képzeld el, ha a játékoseladásból és a jegyek árából plusz a reklámból tartaná el magát egy magyar csapat és fizetne havi 5 millát a botlábúaknak. Fejenként. Ahol van néző, azokat a gyűlölet és balhé utáni vágy viszi ki a meccsre. Pl. Fradi-Újpest.Ez a rendszer szükségszerűen össze fog omlani, nem kell várni 2022-ig.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum