Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Európa veszélyben
Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendező forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettő igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévő zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...


Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérből meghatározott körök irányították és készítették elő, titkosszolgálatok, páholyok, tőkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylője Georg Washington. Ő maga és sok-sok társa szabadkőműves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetőséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább őket. Kétségek merülnek fel afelől, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadkőművesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelő társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkőműves főbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlőséget és testvériséget". Petőfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezőjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkőművesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebből ábrándulniuk. A tényleges szervezője és pénzelője a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelő irányít és továbbra is fizető nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettől is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévő kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelőket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:


Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részéről kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetőkről, lövették a tüntetőket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezőjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerződés:


Sok-sok politikai "elemző" fejében előkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tőmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmiből mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetők, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendőrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerződést! Természetesen a szerződésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetők megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendő egy-két provokátort a tüntetők közzé beépíteni, akik kővel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendőrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követően jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követően minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különböző hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkőművesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendő? Otthon maradni?


Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlődnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következőt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges időpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerződésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút előtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhető világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

/Aramis/


  Hozzászólások
#41 | Renegat - 2019.02.10. 10:19:58
Olvassátok, terjesszétek!

https://viszavzso...agyar.html

http://www.alkotm...allas.com/

https://168ora.hu...gon-163366

https://www.pinte...084937414/
(Pin szerzője: Istvan Babolcsai, közzétéve itt: EMBERI ... - Pinterest)

https://www.pinte...bl%C3%B3k/

https://olkt.hu/n...-a-fidesz/

https://olkt.hu/p...atbiznisz/

https://hirhugo.hu/

i.pinimg.com/564x/31/16/61/31166190e2ec3b4be0ca267e675a47a8.jpg

https://www.pinte...088878695/

Élő közvetítés - Lánchíd és O1G évértékelője:
https://merce.hu/...-a-mercen/

O1G a "híveknek" zártkörű évértékelőt tartott - nehogy valaki olyan tévedjen a helyszínre, akinek nem kellene ott lennie a szervezők szerint, miközben a miniszterelnök önmagát ünnepli - alaposan körbezárták.A bukástól való félelem jelei megmutatkoznak...

https://merce.hu/...rt-bazart/

O1G demográfiai kampányígérete, kínálata a családoknak: -még nagyobb adósság, még nagyobb kiszolgáltatottság, még nagyobb függőség."A kormányzat továbbra sem az önálló lábra állást támogatja, megmarad, sőt kijelenthető az is, nőni fog a magyar családok banki és állami függősége."

https://alfahir.h...g_gazdasag

https://hirklikk....zni/347224

Nincs vége a lakáskálváriának: tízezreket fenyeget a kilakoltatás - de hajléktalanságot vegzáló törvény az van.A kormánynak minden eszement hülyeségre van pénze, a lakhatási válság megoldásárára nincs.

https://index.hu/...akoltatas/

https://civilkont...osultakat/

http://kurianemak...OKbGXcbA1A

Párhuzamok: Horthy Miklós - (Rákosi Mátyás) - Kádár János - Orbán Viktor

https://hvg.hu/it...zervaltast
#42 | Hegel - 2019.02.10. 23:16:03
Azt hittem elöször hogy a pufi van a képen GrinGrinGrin Bááár ez se sovi.

belegondolok 2006 ban Fletó ellen csinálták ugyan ezt, most Ö szervezi a visszavágót....

Van egyáltalán olyan inteligens tudatos embercsoport amelyik feltudná vállalni tisztességgel az ország vezetését?
Akik eddig bejelentkeztek 2010 táján mind mostanra záptojássá váltak...Jah meg a háttérmuftik kit is engednek a "volánhoz" Frown
#43 | Renegat - 2019.02.11. 07:04:51
Biztos hogy van Hegel, csakhogy azok nem megélhetési politikusok és függetlenek, nem tagjai egyetlen pártnak sem akik megvezethetők, korrumpálhatók, hanem a választók valódi érdekérvényesítő képviselői a parlamentben .Fletó szavatossági ideje régen lejárt, ez a pojáca most is az uralkodó szélirányba fordulva játsza el haszonleső látszatszerepét.

6. hozzászólásomban ezt írtam korábban:

"Meggyőződésem szerint maga a párt, a pártokrácia a társadalmat megosztó, társadalmi (gazdasági) csoport érdekeket kisajátító, és érvényesítő célokat szolgál.Minden párt kitermeli a maga oligarcha rétegét, mely később átveszi az őt létrehozó párt irányítását.Éppen ezért eldöntendő a kérdés: -Pártokrácia, vagy nemzeti egység?
Egyet kategorikusan le kell szögeznünk, a pártokrácia felszámolása nélkül, egyhamar nem valósítható meg a régóta várt NEMZETI EGYSÉG, Hazánkban!" (halkan hozzáteszem, máshol sem)" - és ezt most is így látom.
#44 | Hegel - 2019.02.12. 23:08:43
Renegat én a vallásokkal is igy látom! Hiszen az a pártokrácia ösi elödje.

HITe legyen az embernek ne vallása...HIThez pedig tanulni figyelni kell aztán a tapasztalatok tudássá HITté válik.

Azé drukkolok hogy az eu választáson a migripártiak lecsusszanak a pinyóba mint a szén.
#45 | Hegel - 2019.02.14. 13:16:42
Laposkuszás avagy ?"Európai zsidók eredete, honfoglalás, illusztrációForrás: MTI/Mohai Balázs"https://vilagfigy...uW9S9ZAj4Q...már majd valóban ugy járunk mint a palesztinok..
#46 | spartakusz - 2019.02.14. 18:35:57
Örülök ennek is, hogy meg pendítettétek az alkotmányos válságot - de ma ez az örömöm is:

ÖRÖM KÖNNYEK
67 ÉVES LETTEM ÉS MEGÉRTEM, EZ ÚTON KÖSZÖNÖM AZOKNAK A JÓKÍVÁNSÁGAIT AKIK TETTÉK ÉS MAJD FOGJÁK!

Van, ami kor, nem hull, ha nem folyik a könny, pedig nem akarom!
Sírom a bánatom, visszatartani sehogy sem tudom, mert tudom hitem!
Ami nem a hiszem, ha nem érzem, látom és fogom! Benne szorong a fájdalom!
Édes álom nem lehet a közöny mert mer az ész és érés áram a hullámokon!
REMÉLJ
#47 | Hegel - 2019.02.15. 17:15:48
Isten éltessen Spari Grin


Venezuela is felmondta az olajdollárt...hmmmFrown
https://beforeits...70881.html
Nabammeg mellik az igaz?
https://ujvilagtu...uelai.html


https://www.vilag...ulhet.html
,
#48 | Renegat - 2019.02.16. 22:02:40
Foci, templom, iskola: 84 milliárd forint állami támogatás ment tavaly a határon túlra - míg itthon alapvető társadalmi, gazdasági problémák nincsenek megoldva.

https://atlatszo....ron-tulra/
#49 | Hegel - 2019.02.18. 22:38:21
https://www.youtu...LvRlLAQuwMFrown

https://www.youtu...ZnRA18-tjQ Amit az irás kijelölt és az instrukciók a tóra által 12:34 töl 1 mondatban.CoolFrown

Na a sok rizsa ami BFullford által ime ez:

"Az ázsiai titkos társaságok, az Egyesült Államok katonai-ipari komplexuma és az európai királyi családok már dolgoznak egy világ jövő tervezési ügynökség létrehozásán, a tárgyalásokon résztvevő források szerint. Az ehhez kapcsolódó számos hivatalos dokumentum már aláírásra került, brit királyi családi források szerint."

Elözöt is elbaxták mitöl lenne ez a mostani majd jó? Hiszen ugyan azok a lányok a boltban...pedig öket kellett volna ad akta tenni nem a butorokat. https://ujvilagtu...almas.html

Pénz a kezdöszó-k szavak : "EMBERI FRATERNITÁS

A VILÁG PÉNZÜLÉSE ÉS AZ EGYÉB ÉLETTÉSE".....között...http://w2.vatican.va/content/francesco/en/travels/2019/outside/documents/papa-francesco_20190204_documento-fratellanza-umana.html
SadAngry
#50 | Renegat - 2019.02.22. 00:09:57
Érlelődik egy újabb 1962-es kubai rakétaválság? - Percekben mérhető egy adok-kapok rakéta párbaj ha valamelyik fél elkezdi figyelmeztetett Putyin az amerikai középtávolságú nukleáris rakétatelepítésekre Romániában és Lengyelországban.Nem lesz idő egy esetleges "téves indítás" figyelmeztetés közlésére sem.

https://halturner...ile-crisis

Élesedik a konfrontáció Venezuela és az USA között Kolumbia és Brazília felől.Az oroszok és a kínaiak már Venezuelában vannak.Amerika megint (ál)"szent küldetésben" meg akarja menteni (magának) Venezuelát ásványkincseivel, aranyával és olajával együtt.

https://halturner...ith-brazil

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum