NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Eur√≥pa vesz√©lyben
Eur√≥pa vesz√©lybenEgy Eur√≥p√°t √°tfog√≥ forradalom fenyeget benn√ľnket... Sokan √°lmodoznak k√ľl√∂n√∂sen a baloldali libsi k√∂r√∂kben egy Eur√≥p√°t √°trendez√Ķ forradalomr√≥l √©s igyekeznek p√©ldamutat√≥an m√°solni (majmolni) a francia s√°rga mell√©nyes megmozdul√°sokat. A marg√≥ sz√©l√©n szeretn√©m megjegyezni, hogy N√©metorsz√°gban a lebutult politikai k√∂r√∂kben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a s√°rga mell√©nyt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkett√Ķ ig√©nyt tart r√°. Nem egy r√∂hej? De v√°gjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy √°lombeli idealista elk√©pzel√©s a forradalomr√≥l ...

Egy t√°rsadalomban az emberek nagy t√∂bbs√©g√©nek elege van az igazs√°gtalans√°gb√≥l a kizs√°km√°nyol√°sokb√≥l ez√©rt utc√°ra mozg√≥s√≠tanak, megb√©n√≠tj√°k az orsz√°got. Mondv√°n, a "n√©p nev√©ben" szembe sz√°lnak a mindenkori √°llamhatalommal, elzavarj√°k a hatalmon l√©v√Ķ zsarnokokat √©s vissza√°ll a b√©ke a rend √©s a fegyelem az orsz√°gban. Mit is jelent val√≥j√°ban egy forradalom vagy egy "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ", √©s ehhez vegy√ľk p√©ld√°nak az amerikai f√ľggetlens√©gi "forradalmat", h√°bor√ļt...


Az amerikai "forradalmat", a "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt" a h√°tt√©rb√Ķl meghat√°rozott k√∂r√∂k ir√°ny√≠tott√°k √©s k√©sz√≠tett√©k el√Ķ, titkosszolg√°latok, p√°holyok, t√Ķk√©sek , NGO-sok. A "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ" levez√©nyl√Ķje Georg Washington. √ē maga √©s sok-sok t√°rsa szabadk√Ķm√Ľves volt, √©s k√∂zvetve a "koron√°val", az angol kir√°lys√°ggal egy√ľtt int√©zt√©k szervezt√©k az esem√©nyeket.
Csak egy p√©ld√°val √©lve: egy katonai √∂sszecsap√°sn√°l ahol az angolokat sz√©tvert√©k, lehet√Ķs√©get hagytak visszavonulniuk √ļgy, hogy nem √ľld√∂zt√©k tov√°bb √Ķket. K√©ts√©gek mer√ľlnek fel afel√Ķl, hogy v√©g√ľl, hogy √©s milyen tr√ľkk√∂kkel siker√ľlt a h√°bor√ļt megnyerni√ľk...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadk√Ķm√Ľvess√©g szervezett √©s vez√©nyelt le, hogy megd√∂ntse az eur√≥pai monarchist√°kat. Nagy r√©sz√ľket hatalmukt√≥l megfosztott√°k, hogy v√©g√ľl a saj√°t elk√©pzel√©seiknek megfelel√Ķ t√°rsadalmi berendezked√©s√ľket fel√©p√≠thess√©k. A n√©peket a t√∂meget csak eszk√∂znek haszn√°lt√°k. Franciaorsz√°g lett Anglia mellett az eur√≥pai szabadk√Ķm√Ľves f√Ķb√°zis a forradalom ut√°n, majd innen ind√≠tott√°k a forradalmakat Eur√≥p√°ban, Magyarorsz√°g, Ausztria, N√©metorsz√°g valamint Oroszorsz√°g ter√ľlet√©n is.
A forradalmak a n√©peknek nem hozott "szabads√°got, egyenl√Ķs√©get √©s testv√©ris√©get". Pet√Ķfit ugyan√ļgy elkapta az h√©v, √©s sz√©pen megfogalmazta a XIX. sz√°zadi vers√©ben: "ha majd a b√Ķs√©g kosar√°b√≥l mindenki egyar√°nt vehet"... Az ide√°√©rt t√∂bb sz√°zezren vesztett√©k √©let√ľket. Mit kaptunk ut√°na? Az ellenkez√Ķj√©t : szenved√©st, √©hs√©get √©s n√©lk√ľl√∂z√©st! Milli√≥k vesztett√©k √©let√ľket Oroszorsz√°gban √©s Eur√≥p√°ban.
Ugyan ezen szabadk√Ķm√Ľvesek a n√©peket egym√°ssal szembe ford√≠tott√°k √©s folytatt√°k a II.Vil√°gh√°bor√ļval √©s az eg√©szet p√©nzelt√©k a zsid√≥-vatik√°niak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan m√©g mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak d√∂nt√∂tt√©k le. Sajnos ki kell, ebb√Ķl √°br√°ndulniuk. A t√©nyleges szervez√Ķje √©s p√©nzel√Ķje a sz√°munkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte P√°n-Eur√≥pa megval√≥suljon, a vasf√ľgg√∂nyt el kellett bontani. √ögy is mondhatjuk, hogy ez√©rt p√©nzelte a p√°n-eur√≥pai pikniket.
A fal elbont√°sa ut√°n tov√°bbra is maradt N√©metorsz√°g megsz√°ll√°sa, melyet az NSZK mint vagyonkezel√Ķ ir√°ny√≠t √©s tov√°bbra is fizet√Ķ nagymestere maradt Eur√≥p√°nak, melyet a kezdett√Ķl is √≠gy terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-√≥ta megfigyelhetj√ľk, hogy a K√∂zel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen ter√ľleteken az amerikai titkosszolg√°lat "kiv√°l√≥" munk√°t v√©gzett, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, L√≠bi√°ban √©s r√©szben Sz√≠ri√°ban, ahova katonailag felk√©sz√≠tett vahabista muzulm√°nokat export√°ltak, hogy az ott megl√©v√Ķ korm√°nyokat megd√∂nts√©k. Itt n√°lunk Eur√≥p√°ban vagy nyugaton az hintett√©k el, hogy milyen kegyetlen kizs√°km√°nyol√≥ uralkod√≥k sanyargatj√°k n√©peiket, ezzel el√©rve hogy a NATO bevonulhasson √©s az √ļgynevezett "felkel√Ķket" seg√≠thesse. Ennek eredm√©nyeit √©s k√∂vetkezm√©nyeit j√≥l megfigyelhetj√ľk napjainkban, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, Afganiszt√°nban, L√≠bi√°ban √©s r√©sz√©ben Sz√≠ri√°ban. Ezen orsz√°gok a maga szellem√©ben jog√°llamok voltak, ahova a vahabista n√©zeteket elhintett√©k, ezzel jog√°llamis√°gukat sz√©tverve gazdas√°gilag t√∂nkretett√©k az orsz√°gokat. Most ezeket import√°lj√°k Eur√≥p√°ba az ENSZ paktum (csomag) seg√≠ts√©g√©vel, hogy munk√°jukat itt Eur√≥p√°ban tov√°bb folytathass√°k.

Majdani puccs:


Ukrajn√°ban nagyon j√≥l megfigyelhett√ľk, hogy hogyan lehet egy tisztess√©ges gy√ľlekezetet az "elitek" r√©sz√©r√Ķl kihaszn√°lni. A kezdetben b√©k√©s t√ľntet√©seken arra h√≠vt√°k fel a k√∂zv√©lem√©ny figyelm√©t, hogy a Janukovics √°ltal vezetett korm√°ny int√©zked√©sei nincsenek √∂sszhangban az ukr√°n n√©pess√©g √©rdekeivel, sz√°mtalan esetben k√°rosak.
A t√ľntet√©seket kihaszn√°lva, USA zsoldos mesterl√∂v√©szeket alkalmaztak √©s a h√°ztet√Ķkr√Ķl, l√∂vett√©k a t√ľntet√Ķket, term√©szetesen ezt Janukovics terh√©re r√≥tt√°k fel (fogd meg a zsiv√°nyt, a h√°t√°ba a k√©sem !). Ezeknek az esem√©nynek nagyon sokk rendez√Ķj√©t ismerj√ľk, Obama, McCain, Klitcsk√≥, Merkel, Steinmeier, Soros...

"S√°rga mell√©ny" √©s a lisszaboni szerz√Ķd√©s:


Sok-sok politikai "elemz√Ķ" fej√©ben el√Ķker√ľlnek gondolatok s igyekeznek a lebut√≠tott t√∂meggel elhinteni, hogy a "s√°rga mell√©ny" mozgalom egy lehets√©ges m√°sodik francia forradalom.
R√∂viden, t√Ķmondatokban megismerhett√ľk a forradalmak miben l√©t√©t. Ezek alapj√°n tal√°n j√≥zanabbul kellene √°tgondolnunk napjainkban a Franciaorsz√°gban zajl√≥ esem√©nyeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom √ļgy a semmib√Ķl mint a "s√°rga mell√©ny", orsz√°gosan t√∂meg√©vel az utc√°ra vonul, esetenk√©nt agresszivit√°sba csap √°t, √ļgy a t√ľntet√Ķk, m√°sik oldalon a rendfenntart√≥k oldal√°r√≥l, fel kell, hogy mer√ľlj√∂n az a k√©rd√©s, hogy tal√°n egy tervezet megmozdul√°sr√≥l besz√©lhet√ľnk.

Nagyon sok naiv ember abb√≥l indul ki, hogy az EU-ban van m√©g egy cseppnyi jog√°llamis√°g, s √ļgy a rend√Ķrs√©g vagy a katonas√°g sem fog fegyvert haszn√°lni a t√∂meg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy t√©ved√©s! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerz√Ķd√©st! Term√©szetesen a szerz√Ķd√©sben azt a megfogalmaz√≥d√≥ szab√°lyt, hogy nem szabad senkit se hal√°lra √≠t√©lni (m√©g egy t√∂bbsz√∂r√∂s gyilkost sem!)
De ha egy felkel√©st kell let√∂rni, a t√ľntet√Ķk meg√∂l√©se enged√©lyezett. Gondoljuk csak v√©gig, elegend√Ķ egy-k√©t provok√°tort a t√ľntet√Ķk k√∂zz√© be√©p√≠teni, akik k√Ķvel, pet√°rd√°val vagy b√°rmivel is t√°madnak a karhatalomra, √≠gy ak√°r a rend√Ķrs√©gnek, katonas√°gnak is jog√°ban √°ll a t√ľntet√©st vagy l√°zad√°st - ha kell fegyver haszn√°lat√°val is - leverni.
Ezt k√∂vet√Ķen jogosults√°got ad az NWO diktat√≥rikus bevezet√©s√©hez √©s ezt k√∂vet√Ķen minden ellenszeg√ľl√©st elfojtanak, minden szellemi kritikust intern√°l√≥ t√°borba vihetnek, vagy r√∂gt√∂n-√≠t√©l√©s folyt√°n kiv√©gezhetnek.
A "s√°rga mell√©nyesek" eset√©ben j√≥l ha tudjuk, hogy egy Gladio egys√©g √ļton van Franciaorsz√°g fel√©. A Gladio ismert a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ hamis z√°szl√≥k alatti esem√©nyek megrendez√©se kapcs√°n √©s szoros kapcsolatban √°ll a P2-es olasz nagyp√°hollyal. Mint ahogy m√°r fent is eml√≠tettem, a szabadk√Ķm√Ľvesek nagy √©s komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak √©s ennek k√∂vetkezm√©nyeinek a megrendez√©s√©ben.

Mi a teend√Ķ? Otthon maradni?


Nem! Ha s√©relmek √©rnek √©s igazs√°gtalans√°got k√∂vet el a korm√°ny, igen is tess√©k nemtetsz√©sedet kinyilatkozni, ak√°r t√ľntet√©ssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi j√°tsz√≥dik a h√°tt√©rben √©s nem az "elitek" csapd√°j√°ba esni. √Čvsz√°zadok sor√°n mindig ism√©tl√Ķdnek az esem√©nyek, az eredm√©ny mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, √©h√≠ns√©g, n√©lk√ľl√∂z√©s. Tal√°n m√©lyebben kellene keresn√ľnk az okokat, az okait.
A jelent√©sek k√∂nyv√©ben megtal√°lod a k√∂vetkez√Ķt (15:6): "aki a p√©nzt uralja, uralja a n√©pess√©get". √ćr√°som itt: Link megtal√°lod a Rothschildokat, Soros, √©s stb. ... √©s felismered, hogy a politikusaink csak ezek b√°bjai. R√° fogsz √©bredni, hogy olyan skand√°l√°sok mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orb√°n takarodj"! - f√∂l√∂sleges id√Ķpocs√©kol√°sok.
Ha felismered a val√≥di k√°rokoz√≥t √©s tenni is akarsz ellene, tartsd mindig √©szben (az am√ļgy √©rv√©nytelen) lisszaboni szerz√Ķd√©sben foglaltakat.
A m√©g gondolkod√°sra k√©pes emberekn√©l az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkod√≥ globalista tervezetben nem szerepel egy c√©ltudatosan kiv√°lasztott n√©pk√∂z√∂ss√©g sem a t√ļl√©l√©sre. Az ellen√°ll√°s ideol√≥gi√°ja ezen tervezet ellen: "seg√≠ts magadon, mert k√ľl√∂nben nem seg√≠t senki"! Ez√©rt v√°lasz√ļt el√Ķtt √°llunk!
K√©pesek vagyunk-e, mi ezen f√∂ld lak√≥i, n√©pei, egy minden n√©pnek elfogadhat√≥ glob√°lisan √©lhet√Ķ vil√°got elk√©pzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezz√ľk l√©tez√©s√ľnket. A v√©lem√©ny az, hogy egyetlen ember √∂nmaga nem k√©pes ezt a folyamatot befoly√°solni vagy √∂nmaga ir√°ny√≠tani, de a t√°rsadalom az√©rt t√°rsadalom, hogy √∂sszefog√°ssal megv√©dje egyedeit...

/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#51 | Hegel - 2019.02.22. 18:25:45
zt nem értem ha usa csöd szélén áll miafrancból támogatja az isist...(stikában biza az övé ) és miböl támadná meg Venezuelát? Szóval itt nemis amerika mint nemzetállam(egyáltalán van ilyen???) hanem a katonai konszernek amik a 300ak kezében van tehát magán családok fosztogatják a föld nemzeteit népét. Azok a magánhadak tuti R - end- R család finanszirozásában van ahogy az eddigi háboruk...
#52 | Renegat - 2019.02.26. 02:43:42
Az elm√ļlt k√©t √©vben t√∂bb mint 9 ezren kaptak tart√≥zkod√°si enged√©lyt "egy√©b c√©lb√≥l". A legt√∂bben Ir√°nb√≥l j√∂ttek, de sok k√∂zt√ľk a k√≠nai, orosz √©s amerikai is. A bev√°ndorl√°si hat√≥s√°g √°ll√≠tja, hogy nekik nincs √∂sszes√≠t√©s√ľk arr√≥l, hogy pontosan mi√©rt is √©rkeztek ide. - de a Sorosoz√°si korm√°nyhiszt√©ria rend√ľletlen√ľl tov√°bb folytat√≥dik...hja k√©rem, p√©nz√©rt mindent.

https://www.direk...annak-itt/

https://www.direk...
#53 | Renegat - 2019.02.28. 19:23:54
O1G a hazug képmutatás magasiskoláját mutatja be parlamenti felszólalásában, ahogy pillanatnyi érdekei megkívánják:

https://www.youtu...yxdDxlu2Ro
(hozz√°sz√≥l√°sok √ľt√Ķsek!)

Miközben hazaáruló módon eladja az országot és népét a pénzvilágnak:
(A gengszterváltás óta 1,2 millió magyar hagyta el élhetetlenné tett hazáját!)

"2015-ben Orbán Viktor aláírt egy paktumot az Európai Befektetési Bankkal (EBRD), ennek két fontos pontja, hogy Orbán megígérte: nem gördít akadályt a devizahitelesek kilakoltatása elé, a másik pedig, hogy semmi olyan rendezést nem kínál fel, amelyre a bankok nem bólintanak rá."

https://civilkont...allapodas/

https://civilkont...allapodas/

https://hirzona24...-hitelrol/

https://merce.hu/...itelekrol/

https://alfahir.h...tum_bankok

M√°r csak n√©met g√©pi nyelven tal√°lhat√≥ meg az al√°bbi fontos t√©nyfelt√°r√≥ vide√≥ - nem probl√©ma, be kell kapcsolni (alul jobb oldalon) a vide√≥n a magyar nyelv√Ľ feliratos ford√≠t√°st.

https://www.youtu...exmVsjDW6c

Semmi sem v√©letlen...Orb√°n √©s Netanjahu "rokon lelkek". A magyarorsz√°gi iszlamof√≥bi√°s migr√°nsvesz√©ly ok n√©lk√ľli mantr√°z√°sa √©s a magyars√°g el√ľld√∂z√©se egy tudatos politikai strat√©gia r√©sze az izraeli t√∂meges betelep√ľl√©s el√Ķk√©sz√≠t√©s√©re:

https://www.tages...83552.html

https://www.youtu...8krfXQyaHU

KIEMELTEN FONTOSAK AZ AL√ĀBBI LINKEK !!!

https://tatabanya...an-paktum/

https://igazmagya...dj-magyar/

https://dieunbest...woerungen/

https://www.sokka...e%C3%B3val

https://www.sokka...z%E2%80%9D

*********************

A Rothschildok ellen√Ķrz√©se alatt lev√Ķ √©s tulajdon√°ban √°ll√≥ 163 bankok list√°ja.Egyre t√∂bb ember kezdi meg√©rteni, hogy a vil√°g lakoss√°g√°nak 99%-√°t a marad√©k 1 sz√°zal√©k elit kontroll√°lja. De ki kontroll√°lja ezt az 1% elitet?

https://www.kla.t...2019-02-09

A FED a Rothschild, Rockefeller √©s Morgan dinaszti√°k kontrollja alatt √°ll. Ebb√Ķl ad√≥d√≥an az eg√©sz USA a FED-fel√© elad√≥sodott.Ugyan√ļgy a USA-ban √©l√Ķ emberek t√∂bbs√©g√©nek fogalma sincs, hogy az Internal Revenue Service (IRS) egy k√ľlf√∂ldi hat√≥s√°gi test√ľlet. Pontosabban, az IRS egy mag√°njog√ļ k√ľlf√∂ldi test√ľlete a Nemzetk√∂zi Valutaalapnak (International Monetary Fund, IMF) √©s √≠gy a FED "mag√°nhadserege". F√Ķ c√©lja, annak biztos√≠t√°sa, hogy az amerikai n√©p ad√≥t fizessen √©s mindannyian j√≥ rabszolg√°k maradjanak.

1815-ben Nathan Mayer Rothschild kijelentette:
"√Čn nem t√∂r√Ķd√∂k azzal, hogy melyik marionett √ľl Anglia tr√≥nj√°n, annak a birodalomnak a tr√≥nj√°n, ahol a nap soha le nem nyugszik. Az a f√©rfi, aki a brit p√©nzmennyis√©get kontroll√°lja, az kontroll√°lja a brit birodalmat, √©s √©n kontroll√°lom a teljes brit birodalmi p√©nzmennyis√©get."

Teh√°t ez nem csak egy √∂sszeesk√ľv√©si-elm√©let, hogy a Rothschild-h√°z t√©nylegesen a hatalom piramis√°nak a cs√ļcs√°n √°ll. Komoly kutat√°sok ut√°n felfedezz√ľk √Ķket, mint az √öj Vil√°grend kezdem√©nyez√Ķit, √©s mint egy glob√°lis menetrend meghat√°roz√≥it. √ēk √°llnak az Eur√≥pai Uni√≥ √©s az eur√≥ m√∂g√∂tt √©s √Ķk √°llnak az √Čszak-Amerikai Uni√≥ √©s az Amero eszm√©je m√∂g√∂tt. √ēk kontroll√°lj√°k a vil√°g √∂sszes titkosszolg√°lat√°t √©s a mag√°n-hadsereg√ľk a NATO.

*********************

Friss h√≠rek az anti-spiegel.ru (ANTI-T√úK√ĖR) oldal√°r√≥l:

https://www.anti-...en-worden/
#54 | Hegel - 2019.02.28. 23:53:01
Az√©rt a rosszak csak √°tdeform√°lj√°k a "nemzet"√°llamokat ha majd a muszlimok el√∂l meg nyugateur√≥paiak j√∂nnek a lakatlan telep√ľl√©seinkre...Ime egy olasz hsz ehhez.
"Egy kis toszk√°n v√°rosban √©lek, amely annyira elidegenedett a sok brit embert√Ķl, akik itt telepedtek le, hogy itt a s√∂r olyan dr√°ga lett, mint Londonban. Ezek a britek is megsemmis√≠tett√©k a helyi ingatlanpiacot. Midway majdnem allergi√°s voltam a m√≥k√°s brit akcentussal! Azt hiszem, soha nem tanulnak olaszul! : - (((√ögy besz√©l jueder egy kicsit angolul M√©g a sv√©dasztalos reggelit, a helyi sz√°llod√°k teljesen betelt a brit √©s n√©ha b√Ķs√©ges s√ľlt bab paradicsomos m√°rt√°ssal k√∂v√©r kolb√°sz volt Tisztelet√©re ezt Hobbykolonialisten, vel√ľnk, m√©g egy √©ves √ļgynevezett Hal √©s s√ľltkrumpli „Festival”, hogy az √©let Igitte: - (((Ha a brit EU annyira undor√≠t√≥, hogy mi√©rt az ember megtal√°lja az EU-ban britek, mint a por minden reped√©sek?"

Mindegy nekik csak z√ľrzavar legyen rend helyett.
#55 | Renegat - 2019.03.06. 00:42:10
Az USA katonai létesítményei a Földön:
(Google térkép szerint - google fordítót, vagy S3 translatort érdemes használni)
A baloldali oldalpanel használatával be lehet járni a környéket.

https://www.googl...26&z=4

https://www.daily...-maps.html

A Holdon l√©v√Ķ b√°zisok egyenl√Ķre nem publikusak. Wink

A két nagyhatalom tábornokai Ausztriában találkozót tartottak a napokban, ahol aktuális katonapolitikai témákban megbeszélést folytattak.Többet nem kötöttek az orrunkra.

https://halturner...in-austria
#56 | Hegel - 2019.03.06. 12:39:57
Renegat összejátszanak a haragszom rád arra való hogy kiugorjon a nyul a bokorból ki kit utál jobban... egykutya az is xaros vén elvadult veszett dögök.

A térképröl hiányzik az európai állomáshelyek jelek pedig vannak dögivel föleg németbe..

Legt√∂k√©letesebb t√°rsadalmi berendelkez√©s a f√∂ld√∂n az √Ķsk√∂z√∂ss√©gi volt.
Mindenki gondozta a többieket. Ma ha segitökész az ember kedvesnövérnek csufolják..mert nem divat csak az önzés.
Kisfaludi a teremtést möbiusz szalaghoz hasonlitja ami hol bent hol kiforditva jelenik meg - hát most kiforditott világ van az biztos!
#57 | spartakusz - 2019.03.19. 12:10:02
A BOSSZ√öPER

.Aki nem evett soha sírva,
Aki nem virrasztott át éjszakát
√Āgy√°n f√°jdalomt√≥l zokogva
Nem ismeri az égiek hatalmát

Bivaly sokat fejl√Ķd√∂tt akkor r√©gen mindig bel√©m k√∂t√∂tt √°ztatott mint √©n szoktam a kenderk√∂telet a v√≠zben de most se merte le√≠rni.

N√úRNBERG EGY BOSSZ√ö√ČHES SZ√ĖRNYETEGEK PERE VOLT, .

AHOL AZ EGYSZER√õ KATON√ĀKAT √ćT√ČLT√ČK K√úLDT√ČK A HAL√ĀLBA AKIK PARANCSOT HAJTOTTAK V√ČGRE A H√ĀBOR√öBAN!

UGYAN IS A F√ē V√ČTKESEK A POLITIKUSOK, MINDIG √ĀGYBAN P√ĀRN√ĀK K√ĖZT HALTAK MEG. KIV√ČVE AKIT MEGGYILKOL√ĀSZTAK!
HOGY MEG√ČRTS√ČL A KATONA HA NEM TELJES√ćTI A PARANCSOT LEL√ĖVIK HA DEZERT√ĀL MEGSZ√ĖKIK - LEL√ĖVIK HA ASTB.STB. TEH√ĀT A V√ČG√ČN M√ĀR AZ√ČRT √ĖL, HOGY T√öL√ČLJE A BORZALMAT DE HA A KATON√ĀK A FRONTON KEZET FOGN√ĀNAK A POLITIKUSOKNAK ANNYI LENNE ; NEM LENNE T√ĖBB√Č H√ĀBOR√ö √ČS EZ A J√ĖV√ē ILLETVE A MA PARANCSA!
CSAK A B√ČKE!
Ekével forgasd fel a földet, akkor felette az égen béke honol mert a vasat a jólétedre fordítod!
Ha e f√∂lded idegen h√≥d√≠tja, rajta √©l√Ķket puszt√≠tja √∂nv√©delem jog√°n kezedbe fogd ek√©det a vasat!
Mert √Ķrizned kell a l√°ngot a b√©k√©t mindig e f√∂ld felett, az a k√≠gy√≥ mely m√©reggel teremtetett soha se t√°mad csak v√©dekezik!
Mert √©lni akar r√° mered szem√©vel zs√°km√°ny√°ra megbabon√°zza √©s az a sz√°j√°ba s√©t√°l eledel√ľl!
Teh√°t j√≥l vigy√°zz soha nem harap a fark√°ba mert √©lni akar l√°b n√©lk√ľl a teremt√Ķ humor√°val!
A b√©k√©ben ezzel egy√ľtt kell tudnod √©lned ellene f√ľrk√©sz√Ķket kell k√©pezned √©s harcosokat a v√©delemre!
Ha siklik fel√©d √©szrev√©tlen a f√Ľ alatt f√ľrk√©sz√Ķ szemed mindig r√©sen legyen, adja a harci k√ľrt√∂t!
Utols√≥t lehel a k√ľrt a b√©k√©ben mindig k√©sz√ľlj a h√°borg√≥kra - f√©kezd √©s tereld a j√≥ √ļtra √Ķket!
A j√≥ √ļt a tej√ļt melyen v√©gtelen az √Ľr mely lehel a k-√Ľrt feh√©ren tiszt√°n √©s j√≥l l√°that√≥an!
L√°tod hallod √©rzed e leheletet most itt az interneten k√ľldi a b√©ke sz√≥lam√°t, rezeg, hull√°mzik terjed mindenen √°t!
Ha hozz√°d √©r ne babon√°zzon meg ha nem v√©rtezzen fel √©s er√Ķs√≠tsd fel a hangot, hogy tov√°bb sz√°guldjon az √©teren √°t!
Azért, hogy valóban bölcskor legyen és soha többé világégés ne legyen elég volt, megtanultuk a leckét!
kelt Bázakerettye, 2018. október 18.
id. Kiss László

#1 bivaly
- 2019. m√°rcius 19. 07:27:25
Miért, utána nem sokkal 56-ban, mit ugatott a Szabad Európa, hogy "tartsatok ki, jön a segítség!".

A de kurv√°ra becs√ľletes, m√©lyen h√≠v√Ķ, kereszt√©ny nyugat !

Ezek ut√°n meg a "N√ľrnbergi Per," mint igazs√°gszolg√°ltat√°s !? A legaljasabb √ļj inkviz√≠ci√≥ !
http://postaimre....dmore=3646
UT√ďIRAT KOMMENT√ĀR N√ČLK√úL:
https://www.faceb...331533249/
#58 | Hegel - 2019.03.21. 16:25:40
Ez annyirra szép, idehozom tudom olvasni fogja tán ö is régebben többször itt is megfordult.


1119#3 Csorba Tibor
- 2019. m√°rcius 20. 06:30:20
Ha tanítanék

az ékes magyar nyelv lenne
csupán minden eszközöm -
amin a vend√©g √ľdv√∂z√∂l
és ha elmegy, elköszön.

Hisz rég tudott: az egyszeregy
a nyelv√ľnk titka, k√≥dja,
hogy magyarul összeadni
a számtan ritka módja.

Ha tanítanék
elmondan√°m, hogy magyarnak
lenni √°ldott irgalom,
s Himnuszt sírva bent magamban
f√°jdalmunkat ringatom

Mert nem term√Ķbb a f√∂ld sehol:
v√©rt√Ķl d√ļs a szent kal√°sz,
s bel√Ķle s√ľlt friss keny√©rn√©l
ízesebbet nem találsz.

Ha tanítanék
megmutatn√°m √Ķsi titkok
hegyekbe b√ļjt rejtek√©t -
kezdetekt√Ķl mint vigy√°zta
nemzed√©kr√Ķl nemzed√©k.

Kövekbe rótt imáinkat,
√ļtjaink t√©rk√©peit.
Királyaink égi vágyát
és az ellen vétkeit.

Ha tanítanék
könyörögnék a szívekhez:
√Ķrizz√©k a pentatont -
gesztenyefák alatt a sírt,
s csillagokban fent a hont.

Kuf√°roknak ne higgyenek:
ne vigyen, ki nem hozott!
Hazug szavaktól óvjanak
iskolát és templomot.

2016.04.20. Csorba Tibor
Grin nincs szivecskés ikon ez van helyette tetszésindexnek.
#59 | spartakusz - 2019.03.23. 11:47:44
MIKL√ďS ; √úZENETE
A mai fiatalok;mást hall mint amit él;

MI√ČRT J√ď MAGYARNAK LENNI? - Kub√≠nyi Tam√°s - √Ālmos Kir√°ly Telev√≠zi√≥
https://www.youtu...dOD4i9i-UI

Levente Szecsi 7 órája
Mikl√≥s hozz√°sz√≥l√°s√°ra annyit mondan√©k, hogy J√©zust is v√©dt√©k test√Ķr√∂k. A Gecsem√°n√©-kertben P√©ternek kardja van, amivel lev√°gja egy r√≥mai katona f√ľl√©t. R√°ad√°sul h√ľvelye is van, mert J√©zus parancsot ad neki, hogy tegye vissza a kardj√°t a h√ľvely√©be. J√©zus maga is harcos volt, a tan√≠tv√°nyai is. √Čs ha m√°r J√©zusn√°l tartunk: J√©zus p√°rtus kir√°ly - Szk√≠ta hadvez√©r, az Istenanya fia (5. r√©sz) Az Adiabene uralkod√≥h√°z √©s Hel√©na kir√°lyn√Ķ l√°mp√°ja https://baalvany....fia_5_resz

Egyre r√∂videbb a magyarok √ļtja a b√∂lcs√Ķt√Ķl a s√≠rig!
Szomor√ļ val√≥s√°g: Vezet√Ķ helyen D√∂br√∂giszt√°n a f√Ķ betegs√©gek okozta korai hal√°loz√°sokban
Haz√°nk lakoss√°ga a daganatos √©s a sz√≠v- √©s √©rrendszeri hal√°loz√°sok tekintet√©ben nemcsak a V4-r√©gi√≥n bel√ľl, hanem vil√°gviszonylatban is az √©len √°ll. A magyar t√°rsadalom eg√©szs√©gi √°llapota sokkal kedvez√Ķtlenebb, mint az az orsz√°g gazdas√°gi fejletts√©ge alapj√°n elv√°rhat√≥ lenne ; err√Ķl a paradoxonr√≥l √Ād√°ny R√≥z√°val, a n√©peg√©szs√©g√ľgy nemzetk√∂zileg elismert professzor√°val k√©sz√ľlt interj√ļr√©szlet:
http://balrad.ru/...l-a-sirig/
Mikl√≥s 1:25- nl mondja itt: ;az √©gbolt n√©gyzet r√°csos. permeteznek benn√ľnket; https://www.youtu...dOD4i9i-UI
√Čs mi√©rt jut ez eszembe ilyenkor?
MEDDIG B√ćRJA A MAGYAR IMMUNRENDSZERE ;;.. ..EZT A FAJTA KIIRT√ĀST, AMIT MA IS 2019. m√°rcius 23.-√ČN FOLYTATNAK ELLENE?
Hisz tudjuk, hogy az a szándékuk mióta elhangzott. hogy:
"Irts√°tok ki a magyarokat" - Teljes fim - YouTube
https://www.youtu...aS7eCYrcbY

2015. nov. 7. ... Ugros eliminandos esse", vagyis "rendelj√ľk, hogy a magyarok kiirtassanak"( Ludovicus Rex Germaniae) A Hon-visszafoglal√°st, a hazaj√∂vetelt ...
#60 | Hegel - 2019.03.23. 16:49:48
Nah a fejlettebb fajoknak ez is megadatott: "7. Vasita-siddhi: olyan er√Ķ, amely hossz√ļ t√°v√ļ hipnotikus ellen√Ķrz√©st tesz lehet√Ķv√©. A v√©dikus le√≠r√°sokban r√°mutatnak arra, hogy ez az er√Ķ lehet√Ķv√© teszi, hogy emberek gondolatait nagy t√°vols√°gokb√≥l ellen√Ķrizz√©k."

Ezek szerint a f√∂ld√∂n nem √©l fejlettebb faj a -o v√©rcsopi se mert akkor nem k√©ne ennyi kamera csip (sz) rovarnak √°lc√°zott iz√© meg kukkol√≥ alkalmaz√°sa Grin kinaiak se tudj√°k az elme magasabb rend√ľs√©g√©t kihaszn√°lni ha egy√°ltal√°n van nekik ilyen. Viszont a tibetiekn√©l van r√° p√©lda, angolok 2000 t√°j√°n vizsg√°lt√°k is a gondolatban √°thelyez√©st ahogy a test√ľket egyik helyr√ľl a m√°sikra √°thelyezt√©k √©s nagy t√°vols√°gokra!
Sz√≥val az amcsi n√©ps√©gnek is van m√©g mit tanulnia...ruszkik tudj√°k e vagy se nemtom mert √∂k is kis√©rleteket v√©geztek ez√ľgyben r√©gebben.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum