Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Európa veszélyben
Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendező forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettő igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévő zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...


Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérből meghatározott körök irányították és készítették elő, titkosszolgálatok, páholyok, tőkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylője Georg Washington. Ő maga és sok-sok társa szabadkőműves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetőséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább őket. Kétségek merülnek fel afelől, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadkőművesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelő társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkőműves főbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlőséget és testvériséget". Petőfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezőjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkőművesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebből ábrándulniuk. A tényleges szervezője és pénzelője a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelő irányít és továbbra is fizető nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettől is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévő kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelőket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:


Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részéről kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetőkről, lövették a tüntetőket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezőjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerződés:


Sok-sok politikai "elemző" fejében előkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tőmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmiből mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetők, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendőrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerződést! Természetesen a szerződésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetők megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendő egy-két provokátort a tüntetők közzé beépíteni, akik kővel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendőrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követően jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követően minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különböző hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkőművesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendő? Otthon maradni?


Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlődnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következőt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges időpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerződésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút előtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhető világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

/Aramis/


  Hozzászólások
#51 | Hegel - 2019.02.22. 18:25:45
zt nem értem ha usa csöd szélén áll miafrancból támogatja az isist...(stikában biza az övé ) és miböl támadná meg Venezuelát? Szóval itt nemis amerika mint nemzetállam(egyáltalán van ilyen???) hanem a katonai konszernek amik a 300ak kezében van tehát magán családok fosztogatják a föld nemzeteit népét. Azok a magánhadak tuti R - end- R család finanszirozásában van ahogy az eddigi háboruk...
#52 | Renegat - 2019.02.26. 02:43:42
Az elmúlt két évben több mint 9 ezren kaptak tartózkodási engedélyt "egyéb célból". A legtöbben Iránból jöttek, de sok köztük a kínai, orosz és amerikai is. A bevándorlási hatóság állítja, hogy nekik nincs összesítésük arról, hogy pontosan miért is érkeztek ide. - de a Sorosozási kormányhisztéria rendületlenül tovább folytatódik...hja kérem, pénzért mindent.

https://www.direk...annak-itt/

https://www.direk...
#53 | Renegat - 2019.02.28. 19:23:54
O1G a hazug képmutatás magasiskoláját mutatja be parlamenti felszólalásában, ahogy pillanatnyi érdekei megkívánják:

https://www.youtu...yxdDxlu2Ro
(hozzászólások ütősek!)

Miközben hazaáruló módon eladja az országot és népét a pénzvilágnak:
(A gengszterváltás óta 1,2 millió magyar hagyta el élhetetlenné tett hazáját!)

"2015-ben Orbán Viktor aláírt egy paktumot az Európai Befektetési Bankkal (EBRD), ennek két fontos pontja, hogy Orbán megígérte: nem gördít akadályt a devizahitelesek kilakoltatása elé, a másik pedig, hogy semmi olyan rendezést nem kínál fel, amelyre a bankok nem bólintanak rá."

https://civilkont...allapodas/

https://civilkont...allapodas/

https://hirzona24...-hitelrol/

https://merce.hu/...itelekrol/

https://alfahir.h...tum_bankok

Már csak német gépi nyelven található meg az alábbi fontos tényfeltáró videó - nem probléma, be kell kapcsolni (alul jobb oldalon) a videón a magyar nyelvű feliratos fordítást.

https://www.youtu...exmVsjDW6c

Semmi sem véletlen...Orbán és Netanjahu "rokon lelkek". A magyarországi iszlamofóbiás migránsveszély ok nélküli mantrázása és a magyarság elüldözése egy tudatos politikai stratégia része az izraeli tömeges betelepülés előkészítésére:

https://www.tages...83552.html

https://www.youtu...8krfXQyaHU

KIEMELTEN FONTOSAK AZ ALÁBBI LINKEK !!!

https://tatabanya...an-paktum/

https://igazmagya...dj-magyar/

https://dieunbest...woerungen/

https://www.sokka...e%C3%B3val

https://www.sokka...z%E2%80%9D

*********************

A Rothschildok ellenőrzése alatt levő és tulajdonában álló 163 bankok listája.Egyre több ember kezdi megérteni, hogy a világ lakosságának 99%-át a maradék 1 százalék elit kontrollálja. De ki kontrollálja ezt az 1% elitet?

https://www.kla.t...2019-02-09

A FED a Rothschild, Rockefeller és Morgan dinasztiák kontrollja alatt áll. Ebből adódóan az egész USA a FED-felé eladósodott.Ugyanúgy a USA-ban élő emberek többségének fogalma sincs, hogy az Internal Revenue Service (IRS) egy külföldi hatósági testület. Pontosabban, az IRS egy magánjogú külföldi testülete a Nemzetközi Valutaalapnak (International Monetary Fund, IMF) és így a FED "magánhadserege". Fő célja, annak biztosítása, hogy az amerikai nép adót fizessen és mindannyian jó rabszolgák maradjanak.

1815-ben Nathan Mayer Rothschild kijelentette:
"Én nem törődök azzal, hogy melyik marionett ül Anglia trónján, annak a birodalomnak a trónján, ahol a nap soha le nem nyugszik. Az a férfi, aki a brit pénzmennyiséget kontrollálja, az kontrollálja a brit birodalmat, és én kontrollálom a teljes brit birodalmi pénzmennyiséget."

Tehát ez nem csak egy összeesküvési-elmélet, hogy a Rothschild-ház ténylegesen a hatalom piramisának a csúcsán áll. Komoly kutatások után felfedezzük őket, mint az Új Világrend kezdeményezőit, és mint egy globális menetrend meghatározóit. Ők állnak az Európai Unió és az euró mögött és ők állnak az Észak-Amerikai Unió és az Amero eszméje mögött. Ők kontrollálják a világ összes titkosszolgálatát és a magán-hadseregük a NATO.

*********************

Friss hírek az anti-spiegel.ru (ANTI-TÜKÖR) oldaláról:

https://www.anti-...en-worden/
#54 | Hegel - 2019.02.28. 23:53:01
Azért a rosszak csak átdeformálják a "nemzet"államokat ha majd a muszlimok elöl meg nyugateurópaiak jönnek a lakatlan településeinkre...Ime egy olasz hsz ehhez.
"Egy kis toszkán városban élek, amely annyira elidegenedett a sok brit embertől, akik itt telepedtek le, hogy itt a sör olyan drága lett, mint Londonban. Ezek a britek is megsemmisítették a helyi ingatlanpiacot. Midway majdnem allergiás voltam a mókás brit akcentussal! Azt hiszem, soha nem tanulnak olaszul! : - (((Úgy beszél jueder egy kicsit angolul Még a svédasztalos reggelit, a helyi szállodák teljesen betelt a brit és néha bőséges sült bab paradicsomos mártással kövér kolbász volt Tiszteletére ezt Hobbykolonialisten, velünk, még egy éves úgynevezett Hal és sültkrumpli „Festival”, hogy az élet Igitte: - (((Ha a brit EU annyira undorító, hogy miért az ember megtalálja az EU-ban britek, mint a por minden repedések?"

Mindegy nekik csak zürzavar legyen rend helyett.
#55 | Renegat - 2019.03.06. 00:42:10
Az USA katonai létesítményei a Földön:
(Google térkép szerint - google fordítót, vagy S3 translatort érdemes használni)
A baloldali oldalpanel használatával be lehet járni a környéket.

https://www.googl...26&z=4

https://www.daily...-maps.html

A Holdon lévő bázisok egyenlőre nem publikusak. Wink

A két nagyhatalom tábornokai Ausztriában találkozót tartottak a napokban, ahol aktuális katonapolitikai témákban megbeszélést folytattak.Többet nem kötöttek az orrunkra.

https://halturner...in-austria
#56 | Hegel - 2019.03.06. 12:39:57
Renegat összejátszanak a haragszom rád arra való hogy kiugorjon a nyul a bokorból ki kit utál jobban... egykutya az is xaros vén elvadult veszett dögök.

A térképröl hiányzik az európai állomáshelyek jelek pedig vannak dögivel föleg németbe..

Legtökéletesebb társadalmi berendelkezés a földön az ősközösségi volt.
Mindenki gondozta a többieket. Ma ha segitökész az ember kedvesnövérnek csufolják..mert nem divat csak az önzés.
Kisfaludi a teremtést möbiusz szalaghoz hasonlitja ami hol bent hol kiforditva jelenik meg - hát most kiforditott világ van az biztos!
#57 | spartakusz - 2019.03.19. 12:10:02
A BOSSZÚPER

.Aki nem evett soha sírva,
Aki nem virrasztott át éjszakát
Ágyán fájdalomtól zokogva
Nem ismeri az égiek hatalmát

Bivaly sokat fejlődött akkor régen mindig belém kötött áztatott mint én szoktam a kenderkötelet a vízben de most se merte leírni.

NÜRNBERG EGY BOSSZÚÉHES SZÖRNYETEGEK PERE VOLT, .

AHOL AZ EGYSZERŰ KATONÁKAT ÍTÉLTÉK KÜLDTÉK A HALÁLBA AKIK PARANCSOT HAJTOTTAK VÉGRE A HÁBORÚBAN!

UGYAN IS A FŐ VÉTKESEK A POLITIKUSOK, MINDIG ÁGYBAN PÁRNÁK KÖZT HALTAK MEG. KIVÉVE AKIT MEGGYILKOLÁSZTAK!
HOGY MEGÉRTSÉL A KATONA HA NEM TELJESÍTI A PARANCSOT LELÖVIK HA DEZERTÁL MEGSZÖKIK - LELÖVIK HA ASTB.STB. TEHÁT A VÉGÉN MÁR AZÉRT ÖL, HOGY TÚLÉLJE A BORZALMAT DE HA A KATONÁK A FRONTON KEZET FOGNÁNAK A POLITIKUSOKNAK ANNYI LENNE ; NEM LENNE TÖBBÉ HÁBORÚ ÉS EZ A JÖVŐ ILLETVE A MA PARANCSA!
CSAK A BÉKE!
Ekével forgasd fel a földet, akkor felette az égen béke honol mert a vasat a jólétedre fordítod!
Ha e földed idegen hódítja, rajta élőket pusztítja önvédelem jogán kezedbe fogd ekédet a vasat!
Mert őrizned kell a lángot a békét mindig e föld felett, az a kígyó mely méreggel teremtetett soha se támad csak védekezik!
Mert élni akar rá mered szemével zsákmányára megbabonázza és az a szájába sétál eledelül!
Tehát jól vigyázz soha nem harap a farkába mert élni akar láb nélkül a teremtő humorával!
A békében ezzel együtt kell tudnod élned ellene fürkészőket kell képezned és harcosokat a védelemre!
Ha siklik feléd észrevétlen a fű alatt fürkésző szemed mindig résen legyen, adja a harci kürtöt!
Utolsót lehel a kürt a békében mindig készülj a háborgókra - fékezd és tereld a jó útra őket!
A jó út a tejút melyen végtelen az űr mely lehel a k-űrt fehéren tisztán és jól láthatóan!
Látod hallod érzed e leheletet most itt az interneten küldi a béke szólamát, rezeg, hullámzik terjed mindenen át!
Ha hozzád ér ne babonázzon meg ha nem vértezzen fel és erősítsd fel a hangot, hogy tovább száguldjon az éteren át!
Azért, hogy valóban bölcskor legyen és soha többé világégés ne legyen elég volt, megtanultuk a leckét!
kelt Bázakerettye, 2018. október 18.
id. Kiss László

#1 bivaly
- 2019. március 19. 07:27:25
Miért, utána nem sokkal 56-ban, mit ugatott a Szabad Európa, hogy "tartsatok ki, jön a segítség!".

A de kurvára becsületes, mélyen hívő, keresztény nyugat !

Ezek után meg a "Nürnbergi Per," mint igazságszolgáltatás !? A legaljasabb új inkvizíció !
http://postaimre....dmore=3646
UTÓIRAT KOMMENTÁR NÉLKÜL:
https://www.faceb...331533249/
#58 | Hegel - 2019.03.21. 16:25:40
Ez annyirra szép, idehozom tudom olvasni fogja tán ö is régebben többször itt is megfordult.


1119#3 Csorba Tibor
- 2019. március 20. 06:30:20
Ha tanítanék

az ékes magyar nyelv lenne
csupán minden eszközöm -
amin a vendég üdvözöl
és ha elmegy, elköszön.

Hisz rég tudott: az egyszeregy
a nyelvünk titka, kódja,
hogy magyarul összeadni
a számtan ritka módja.

Ha tanítanék
elmondanám, hogy magyarnak
lenni áldott irgalom,
s Himnuszt sírva bent magamban
fájdalmunkat ringatom

Mert nem termőbb a föld sehol:
vértől dús a szent kalász,
s belőle sült friss kenyérnél
ízesebbet nem találsz.

Ha tanítanék
megmutatnám ősi titkok
hegyekbe bújt rejtekét -
kezdetektől mint vigyázta
nemzedékről nemzedék.

Kövekbe rótt imáinkat,
útjaink térképeit.
Királyaink égi vágyát
és az ellen vétkeit.

Ha tanítanék
könyörögnék a szívekhez:
őrizzék a pentatont -
gesztenyefák alatt a sírt,
s csillagokban fent a hont.

Kufároknak ne higgyenek:
ne vigyen, ki nem hozott!
Hazug szavaktól óvjanak
iskolát és templomot.

2016.04.20. Csorba Tibor
Grin nincs szivecskés ikon ez van helyette tetszésindexnek.
#59 | spartakusz - 2019.03.23. 11:47:44
MIKLÓS ; ÜZENETE
A mai fiatalok;mást hall mint amit él;

MIÉRT JÓ MAGYARNAK LENNI? - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió
https://www.youtu...dOD4i9i-UI

Levente Szecsi 7 órája
Miklós hozzászólására annyit mondanék, hogy Jézust is védték testőrök. A Gecsemáné-kertben Péternek kardja van, amivel levágja egy római katona fülét. Ráadásul hüvelye is van, mert Jézus parancsot ad neki, hogy tegye vissza a kardját a hüvelyébe. Jézus maga is harcos volt, a tanítványai is. És ha már Jézusnál tartunk: Jézus pártus király - Szkíta hadvezér, az Istenanya fia (5. rész) Az Adiabene uralkodóház és Heléna királynő lámpája https://baalvany....fia_5_resz

Egyre rövidebb a magyarok útja a bölcsőtől a sírig!
Szomorú valóság: Vezető helyen Döbrögisztán a fő betegségek okozta korai halálozásokban
Hazánk lakossága a daganatos és a szív- és érrendszeri halálozások tekintetében nemcsak a V4-régión belül, hanem világviszonylatban is az élen áll. A magyar társadalom egészségi állapota sokkal kedvezőtlenebb, mint az az ország gazdasági fejlettsége alapján elvárható lenne ; erről a paradoxonról Ádány Rózával, a népegészségügy nemzetközileg elismert professzorával készült interjúrészlet:
http://balrad.ru/...l-a-sirig/
Miklós 1:25- nl mondja itt: ;az égbolt négyzet rácsos. permeteznek bennünket; https://www.youtu...dOD4i9i-UI
És miért jut ez eszembe ilyenkor?
MEDDIG BÍRJA A MAGYAR IMMUNRENDSZERE ;;.. ..EZT A FAJTA KIIRTÁST, AMIT MA IS 2019. március 23.-ÉN FOLYTATNAK ELLENE?
Hisz tudjuk, hogy az a szándékuk mióta elhangzott. hogy:
"Irtsátok ki a magyarokat" - Teljes fim - YouTube
https://www.youtu...aS7eCYrcbY

2015. nov. 7. ... Ugros eliminandos esse", vagyis "rendeljük, hogy a magyarok kiirtassanak"( Ludovicus Rex Germaniae) A Hon-visszafoglalást, a hazajövetelt ...
#60 | Hegel - 2019.03.23. 16:49:48
Nah a fejlettebb fajoknak ez is megadatott: "7. Vasita-siddhi: olyan erő, amely hosszú távú hipnotikus ellenőrzést tesz lehetővé. A védikus leírásokban rámutatnak arra, hogy ez az erő lehetővé teszi, hogy emberek gondolatait nagy távolságokból ellenőrizzék."

Ezek szerint a földön nem él fejlettebb faj a -o vércsopi se mert akkor nem kéne ennyi kamera csip (sz) rovarnak álcázott izé meg kukkoló alkalmazása Grin kinaiak se tudják az elme magasabb rendüségét kihasználni ha egyáltalán van nekik ilyen. Viszont a tibetieknél van rá példa, angolok 2000 táján vizsgálták is a gondolatban áthelyezést ahogy a testüket egyik helyrül a másikra áthelyezték és nagy távolságokra!
Szóval az amcsi népségnek is van még mit tanulnia...ruszkik tudják e vagy se nemtom mert ök is kisérleteket végeztek ezügyben régebben.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum