NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Eur√≥pa vesz√©lyben
Eur√≥pa vesz√©lybenEgy Eur√≥p√°t √°tfog√≥ forradalom fenyeget benn√ľnket... Sokan √°lmodoznak k√ľl√∂n√∂sen a baloldali libsi k√∂r√∂kben egy Eur√≥p√°t √°trendez√Ķ forradalomr√≥l √©s igyekeznek p√©ldamutat√≥an m√°solni (majmolni) a francia s√°rga mell√©nyes megmozdul√°sokat. A marg√≥ sz√©l√©n szeretn√©m megjegyezni, hogy N√©metorsz√°gban a lebutult politikai k√∂r√∂kben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a s√°rga mell√©nyt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkett√Ķ ig√©nyt tart r√°. Nem egy r√∂hej? De v√°gjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy √°lombeli idealista elk√©pzel√©s a forradalomr√≥l ...

Egy t√°rsadalomban az emberek nagy t√∂bbs√©g√©nek elege van az igazs√°gtalans√°gb√≥l a kizs√°km√°nyol√°sokb√≥l ez√©rt utc√°ra mozg√≥s√≠tanak, megb√©n√≠tj√°k az orsz√°got. Mondv√°n, a "n√©p nev√©ben" szembe sz√°lnak a mindenkori √°llamhatalommal, elzavarj√°k a hatalmon l√©v√Ķ zsarnokokat √©s vissza√°ll a b√©ke a rend √©s a fegyelem az orsz√°gban. Mit is jelent val√≥j√°ban egy forradalom vagy egy "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ", √©s ehhez vegy√ľk p√©ld√°nak az amerikai f√ľggetlens√©gi "forradalmat", h√°bor√ļt...


Az amerikai "forradalmat", a "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt" a h√°tt√©rb√Ķl meghat√°rozott k√∂r√∂k ir√°ny√≠tott√°k √©s k√©sz√≠tett√©k el√Ķ, titkosszolg√°latok, p√°holyok, t√Ķk√©sek , NGO-sok. A "f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļ" levez√©nyl√Ķje Georg Washington. √ē maga √©s sok-sok t√°rsa szabadk√Ķm√Ľves volt, √©s k√∂zvetve a "koron√°val", az angol kir√°lys√°ggal egy√ľtt int√©zt√©k szervezt√©k az esem√©nyeket.
Csak egy p√©ld√°val √©lve: egy katonai √∂sszecsap√°sn√°l ahol az angolokat sz√©tvert√©k, lehet√Ķs√©get hagytak visszavonulniuk √ļgy, hogy nem √ľld√∂zt√©k tov√°bb √Ķket. K√©ts√©gek mer√ľlnek fel afel√Ķl, hogy v√©g√ľl, hogy √©s milyen tr√ľkk√∂kkel siker√ľlt a h√°bor√ļt megnyerni√ľk...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadk√Ķm√Ľvess√©g szervezett √©s vez√©nyelt le, hogy megd√∂ntse az eur√≥pai monarchist√°kat. Nagy r√©sz√ľket hatalmukt√≥l megfosztott√°k, hogy v√©g√ľl a saj√°t elk√©pzel√©seiknek megfelel√Ķ t√°rsadalmi berendezked√©s√ľket fel√©p√≠thess√©k. A n√©peket a t√∂meget csak eszk√∂znek haszn√°lt√°k. Franciaorsz√°g lett Anglia mellett az eur√≥pai szabadk√Ķm√Ľves f√Ķb√°zis a forradalom ut√°n, majd innen ind√≠tott√°k a forradalmakat Eur√≥p√°ban, Magyarorsz√°g, Ausztria, N√©metorsz√°g valamint Oroszorsz√°g ter√ľlet√©n is.
A forradalmak a n√©peknek nem hozott "szabads√°got, egyenl√Ķs√©get √©s testv√©ris√©get". Pet√Ķfit ugyan√ļgy elkapta az h√©v, √©s sz√©pen megfogalmazta a XIX. sz√°zadi vers√©ben: "ha majd a b√Ķs√©g kosar√°b√≥l mindenki egyar√°nt vehet"... Az ide√°√©rt t√∂bb sz√°zezren vesztett√©k √©let√ľket. Mit kaptunk ut√°na? Az ellenkez√Ķj√©t : szenved√©st, √©hs√©get √©s n√©lk√ľl√∂z√©st! Milli√≥k vesztett√©k √©let√ľket Oroszorsz√°gban √©s Eur√≥p√°ban.
Ugyan ezen szabadk√Ķm√Ľvesek a n√©peket egym√°ssal szembe ford√≠tott√°k √©s folytatt√°k a II.Vil√°gh√°bor√ļval √©s az eg√©szet p√©nzelt√©k a zsid√≥-vatik√°niak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan m√©g mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak d√∂nt√∂tt√©k le. Sajnos ki kell, ebb√Ķl √°br√°ndulniuk. A t√©nyleges szervez√Ķje √©s p√©nzel√Ķje a sz√°munkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte P√°n-Eur√≥pa megval√≥suljon, a vasf√ľgg√∂nyt el kellett bontani. √ögy is mondhatjuk, hogy ez√©rt p√©nzelte a p√°n-eur√≥pai pikniket.
A fal elbont√°sa ut√°n tov√°bbra is maradt N√©metorsz√°g megsz√°ll√°sa, melyet az NSZK mint vagyonkezel√Ķ ir√°ny√≠t √©s tov√°bbra is fizet√Ķ nagymestere maradt Eur√≥p√°nak, melyet a kezdett√Ķl is √≠gy terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-√≥ta megfigyelhetj√ľk, hogy a K√∂zel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen ter√ľleteken az amerikai titkosszolg√°lat "kiv√°l√≥" munk√°t v√©gzett, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, L√≠bi√°ban √©s r√©szben Sz√≠ri√°ban, ahova katonailag felk√©sz√≠tett vahabista muzulm√°nokat export√°ltak, hogy az ott megl√©v√Ķ korm√°nyokat megd√∂nts√©k. Itt n√°lunk Eur√≥p√°ban vagy nyugaton az hintett√©k el, hogy milyen kegyetlen kizs√°km√°nyol√≥ uralkod√≥k sanyargatj√°k n√©peiket, ezzel el√©rve hogy a NATO bevonulhasson √©s az √ļgynevezett "felkel√Ķket" seg√≠thesse. Ennek eredm√©nyeit √©s k√∂vetkezm√©nyeit j√≥l megfigyelhetj√ľk napjainkban, k√ľl√∂n√∂sen Irakban, Afganiszt√°nban, L√≠bi√°ban √©s r√©sz√©ben Sz√≠ri√°ban. Ezen orsz√°gok a maga szellem√©ben jog√°llamok voltak, ahova a vahabista n√©zeteket elhintett√©k, ezzel jog√°llamis√°gukat sz√©tverve gazdas√°gilag t√∂nkretett√©k az orsz√°gokat. Most ezeket import√°lj√°k Eur√≥p√°ba az ENSZ paktum (csomag) seg√≠ts√©g√©vel, hogy munk√°jukat itt Eur√≥p√°ban tov√°bb folytathass√°k.

Majdani puccs:


Ukrajn√°ban nagyon j√≥l megfigyelhett√ľk, hogy hogyan lehet egy tisztess√©ges gy√ľlekezetet az "elitek" r√©sz√©r√Ķl kihaszn√°lni. A kezdetben b√©k√©s t√ľntet√©seken arra h√≠vt√°k fel a k√∂zv√©lem√©ny figyelm√©t, hogy a Janukovics √°ltal vezetett korm√°ny int√©zked√©sei nincsenek √∂sszhangban az ukr√°n n√©pess√©g √©rdekeivel, sz√°mtalan esetben k√°rosak.
A t√ľntet√©seket kihaszn√°lva, USA zsoldos mesterl√∂v√©szeket alkalmaztak √©s a h√°ztet√Ķkr√Ķl, l√∂vett√©k a t√ľntet√Ķket, term√©szetesen ezt Janukovics terh√©re r√≥tt√°k fel (fogd meg a zsiv√°nyt, a h√°t√°ba a k√©sem !). Ezeknek az esem√©nynek nagyon sokk rendez√Ķj√©t ismerj√ľk, Obama, McCain, Klitcsk√≥, Merkel, Steinmeier, Soros...

"S√°rga mell√©ny" √©s a lisszaboni szerz√Ķd√©s:


Sok-sok politikai "elemz√Ķ" fej√©ben el√Ķker√ľlnek gondolatok s igyekeznek a lebut√≠tott t√∂meggel elhinteni, hogy a "s√°rga mell√©ny" mozgalom egy lehets√©ges m√°sodik francia forradalom.
R√∂viden, t√Ķmondatokban megismerhett√ľk a forradalmak miben l√©t√©t. Ezek alapj√°n tal√°n j√≥zanabbul kellene √°tgondolnunk napjainkban a Franciaorsz√°gban zajl√≥ esem√©nyeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom √ļgy a semmib√Ķl mint a "s√°rga mell√©ny", orsz√°gosan t√∂meg√©vel az utc√°ra vonul, esetenk√©nt agresszivit√°sba csap √°t, √ļgy a t√ľntet√Ķk, m√°sik oldalon a rendfenntart√≥k oldal√°r√≥l, fel kell, hogy mer√ľlj√∂n az a k√©rd√©s, hogy tal√°n egy tervezet megmozdul√°sr√≥l besz√©lhet√ľnk.

Nagyon sok naiv ember abb√≥l indul ki, hogy az EU-ban van m√©g egy cseppnyi jog√°llamis√°g, s √ļgy a rend√Ķrs√©g vagy a katonas√°g sem fog fegyvert haszn√°lni a t√∂meg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy t√©ved√©s! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerz√Ķd√©st! Term√©szetesen a szerz√Ķd√©sben azt a megfogalmaz√≥d√≥ szab√°lyt, hogy nem szabad senkit se hal√°lra √≠t√©lni (m√©g egy t√∂bbsz√∂r√∂s gyilkost sem!)
De ha egy felkel√©st kell let√∂rni, a t√ľntet√Ķk meg√∂l√©se enged√©lyezett. Gondoljuk csak v√©gig, elegend√Ķ egy-k√©t provok√°tort a t√ľntet√Ķk k√∂zz√© be√©p√≠teni, akik k√Ķvel, pet√°rd√°val vagy b√°rmivel is t√°madnak a karhatalomra, √≠gy ak√°r a rend√Ķrs√©gnek, katonas√°gnak is jog√°ban √°ll a t√ľntet√©st vagy l√°zad√°st - ha kell fegyver haszn√°lat√°val is - leverni.
Ezt k√∂vet√Ķen jogosults√°got ad az NWO diktat√≥rikus bevezet√©s√©hez √©s ezt k√∂vet√Ķen minden ellenszeg√ľl√©st elfojtanak, minden szellemi kritikust intern√°l√≥ t√°borba vihetnek, vagy r√∂gt√∂n-√≠t√©l√©s folyt√°n kiv√©gezhetnek.
A "s√°rga mell√©nyesek" eset√©ben j√≥l ha tudjuk, hogy egy Gladio egys√©g √ļton van Franciaorsz√°g fel√©. A Gladio ismert a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ hamis z√°szl√≥k alatti esem√©nyek megrendez√©se kapcs√°n √©s szoros kapcsolatban √°ll a P2-es olasz nagyp√°hollyal. Mint ahogy m√°r fent is eml√≠tettem, a szabadk√Ķm√Ľvesek nagy √©s komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak √©s ennek k√∂vetkezm√©nyeinek a megrendez√©s√©ben.

Mi a teend√Ķ? Otthon maradni?


Nem! Ha s√©relmek √©rnek √©s igazs√°gtalans√°got k√∂vet el a korm√°ny, igen is tess√©k nemtetsz√©sedet kinyilatkozni, ak√°r t√ľntet√©ssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi j√°tsz√≥dik a h√°tt√©rben √©s nem az "elitek" csapd√°j√°ba esni. √Čvsz√°zadok sor√°n mindig ism√©tl√Ķdnek az esem√©nyek, az eredm√©ny mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, √©h√≠ns√©g, n√©lk√ľl√∂z√©s. Tal√°n m√©lyebben kellene keresn√ľnk az okokat, az okait.
A jelent√©sek k√∂nyv√©ben megtal√°lod a k√∂vetkez√Ķt (15:6): "aki a p√©nzt uralja, uralja a n√©pess√©get". √ćr√°som itt: Link megtal√°lod a Rothschildokat, Soros, √©s stb. ... √©s felismered, hogy a politikusaink csak ezek b√°bjai. R√° fogsz √©bredni, hogy olyan skand√°l√°sok mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orb√°n takarodj"! - f√∂l√∂sleges id√Ķpocs√©kol√°sok.
Ha felismered a val√≥di k√°rokoz√≥t √©s tenni is akarsz ellene, tartsd mindig √©szben (az am√ļgy √©rv√©nytelen) lisszaboni szerz√Ķd√©sben foglaltakat.
A m√©g gondolkod√°sra k√©pes emberekn√©l az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkod√≥ globalista tervezetben nem szerepel egy c√©ltudatosan kiv√°lasztott n√©pk√∂z√∂ss√©g sem a t√ļl√©l√©sre. Az ellen√°ll√°s ideol√≥gi√°ja ezen tervezet ellen: "seg√≠ts magadon, mert k√ľl√∂nben nem seg√≠t senki"! Ez√©rt v√°lasz√ļt el√Ķtt √°llunk!
K√©pesek vagyunk-e, mi ezen f√∂ld lak√≥i, n√©pei, egy minden n√©pnek elfogadhat√≥ glob√°lisan √©lhet√Ķ vil√°got elk√©pzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezz√ľk l√©tez√©s√ľnket. A v√©lem√©ny az, hogy egyetlen ember √∂nmaga nem k√©pes ezt a folyamatot befoly√°solni vagy √∂nmaga ir√°ny√≠tani, de a t√°rsadalom az√©rt t√°rsadalom, hogy √∂sszefog√°ssal megv√©dje egyedeit...

/Aramis/


  HozzŠszůlŠsok
#61 | Hegel - 2019.03.23. 17:23:59
Tet√ľ nyugat hollandia f√©mipari √°ll√°srekl√°mokat nyom mindenhov√° a rohad√©kok m√©√° nem fogj√°k be a migr√°nsaikat m√© magyar kell nekik???A qrva anyjukat!
*aha*ák (Ne ahaz nekem rohadt cenz meg modi mert rohadékok vagytok mind akik ezt a pusztitást engeditek és teszitek) meg elárasztják haszontalan emberekkel pusztitani azt amelyik dolgozni is tud ezek a faxok maguk alatt vágják ezzel a fát...rohadt qrva anyjukba dögöltek volna meg.
#62 | spartakusz - 2019.03.24. 17:46:28
Hegel √©rdekeset √≠rt√°l - nincs link r√≥la? √Črdekelne...
#63 | Renegat - 2019.03.25. 11:32:14
K√≠na nyomdokain haladunk a tot√°lis diktat√ļr√°ba, mindent tudni akarnak r√≥lad, m√°r csak a gondolat szabads√°ga maradt, az is csak addig, am√≠g sz√≥ban ki nem fejted - A NER-testv√©r szemmel tart: j√∂n a tot√°lis megfigyel√©s?

https://m.magyarn...art-117270

https://olkt.hu/m...8mqyU1SgZ8

https://index.hu/...relnokseg/

Egy amerikai 6 nappal ezel√Ķtti megd√∂bbent√Ķ hozz√°sz√≥l√°s√°t olvastam, melyben ezt mondja el:

Hozzászólás John Tosh

"Az átlag amerikaiak nem mondhatnak semmit, vagy a likvidálandó listán találkoznak!
Az Egyes√ľlt √Āllamokban a legnagyobb √°llami titok a CIA amerikai gyilkoss√°gai, an√©lk√ľl hogy a gyilkoss√°gok az igazs√°gszolg√°ltat√°shoz ker√ľln√©nek.
Van egy √ļj rendszer, amelyet az USA-ban ma haszn√°lnak √°llami megrendel√©sre, hogy meg√∂lj√∂n minden olyan amerikait, akik a fenn√°ll√≥ rezsim ellen vannak.

Gyors√©ttermekkel √©s √°ltal√°nos √©ttermekkel rendelkeznek, ahol a vend√©gl√°t√≥ipari r√©szlegekben dolgoz√≥ alkalmazottak feladata az, hogy egy egyszer√Ľ sz√∂veges √ľzenetben fogadja a hat√≥s√°gt√≥l az akci√≥ megrendel√©s√©t. Az √©tterem alkalmazottj√°nak vagy tulajdonos√°nak nem kell ismernie a c√©lszem√©lyt. E c√©lb√≥l megkapja a c√©lszem√©ly k√©p√©t √©s felszolg√°l√°s el√Ķtt n√©h√°ny csepp tiszta, sz√≠ntelen folyad√©kot (v√≠znek n√©z ki) cseppent az ember √©teleire, majd felszolg√°lja. A m√©reg a CIA-t√≥l √©jszakai gyorspost√°n kereszt√ľl √©rkezik miut√°n a CIA meger√Ķs√≠ti hogy az √©tteremben a c√©lszem√©ly gyakran vend√©geskedik. A m√©reg nem √∂l meg azonnal, m√°sk√ľl√∂nben a kriminalisztika meg fogja tal√°lni a hal√°l okait. Ez√©rt ezt folyamatosan v√©gzik, m√≠g a c√©ltestet hasi ischaemi√°val vagy b√©l-ischaemiaval diagnosztiz√°lj√°k.
A c√©lszem√©ly az √©tteremb√Ķl √©tterembe v√°ndorolva ugyanazt a m√©rgez√©si folyamatot megkapja. Az az id√Ķ m√ļl√°s√°val, miut√°n a c√©lszem√©ly elfogyasztja a m√©rgezett √©telt, k√∂r√ľlbel√ľl k√©t √≥ra m√ļlva fejti ki hat√°s√°t a m√©reg.

Id√Ķvel a szem√©ly (a m√©reg c√©lpontja) megkapja az √ļgynevezett halotti vagy sz√≠vroham/stroke bek√∂vetkezt√©nek diagn√≥zis√°t. √ćgy t√∂rt√©nik az USA-ban a b√≠r√≥s√°gon k√≠v√ľli gyilkoss√°gok napi elk√∂vet√©se.
Ez az egyik legnagyobb titok az USA-ban.
Ha b√°rmilyen amerikai bar√°tod panaszkodik hasi f√°jdalomr√≥l, ezek a t√ľnetek m√©rgez√©sre utalnak. K√©rd meg, hogy utazzon ki az USA-b√≥l K√≠n√°ba, √©s figyelje meg, hogy a t√ľnetek milyen gyorsan megsz√Ľnnek. Mentsd meg bar√°tod √©let√©t a K√∂zponti H√≠rszerz√Ķ √úgyn√∂ks√©g (CIA) √°ltal v√©gzett √°llamilag szponzor√°lt gyilkoss√°gt√≥l!
Azok számára, akik többet kérnek...
Végezd el saját kutatásodat...milyen nehéz beszélni a Restaurant alkalmazottakkal?
K√∂z√ľl√ľk soknak besz√©des a sz√°juk...tudod...az emberek szeretnek besz√©lni...
Nem számít, milyen osztályban van. Mintegy száz gyorsétterem vagy általános étterem érintett...nincs semmi köze a márkanevekhez...mindegyik ugyanaz.
√úlj le a k√ľl√∂nf√©le √©ttermekbe √©s figyelj...Lehet, hogy az a szem√©ly lesz az √°ldozat, aki az √©jszakai h√≠rekben szerepel √©s te l√°ttad ott √Ķt...T√∂bb ezer √©letet lehetne megmenteni...AMERICAN LIVES!
Tedd meg az országodért...Vizsgáld meg."

A forrás, ahol a hozzászólás angolul olvasható:

https://russia-in...ca/ri26577

************************

Ez az Eur√≥pai N√©pp√°rt - kiv√°l√≥ elemz√©s T√≥th Csaba Tibort√≥l."Az Eur√≥pai N√©pp√°rt nem m√°s, mint az EU el√Ķdeit megalak√≠t√≥ nagyt√Ķk√©sek, iparosok √©s bankh√°zak sz√∂vets√©geseinek nemzetk√∂zi f√≥ruma.Az √ļgynevezett "EU √©rt√©kek" csak ezek √©rdekeiben l√©teznek a m√©g t√∂bb profit√©rt. - "Kiz√°r√°st k√∂veteltek, de j√∂ttek a n√©metek, √©s (k√∂z√∂s megegyez√©ssel???) felf√ľggeszt√©s lett bel√Ķle"

https://merce.hu/...tt-belole/

https://168ora.hu...ese-165234

https://168ora.hu...tek-165373

************************

Orb√°n a k√∂zp√©nzt szabad pr√©d√°nak tekinti √©s k√©nye-kedve szerint k√∂ltekezik bel√Ķle - az √Ātl√°tsz√≥ kereshet√Ķ adatb√°zist k√©sz√≠tett, √≠gy v√©gre nyilv√°noss√° √©s b√°rki √°ltal hozz√°f√©rhet√Ķ v√°lt t√∂bb √©vadnyi TAO-adat.

2017 m√°rcius√°ban a Transparency International Magyarorsz√°g (TI) joger√Ķsen pert nyert az Emberi Er√Ķforr√°sok Miniszt√©rium√°val (EMMI) √©s a Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©riummal (NGM) szemben. A korrupci√≥ellenes szervezet a TAO-adatok nyilv√°noss√°g√°√©rt perelte a t√°rc√°kat, melyeknek a joger√Ķs √≠t√©let √©rtelm√©ben ki kellett adniuk, hogy mely sportszervezetek melyik c√©gekt√Ķl mekkora √∂sszeg√Ľ t√°mogat√°st kaptak.

Az Orb√°n-korm√°ny 2011-ben vezette be a TAO-rendszert, amelynek l√©nyege, hogy a c√©gek az ad√≥juk egy r√©sz√©t l√°tv√°nycsapatsport-egyes√ľleteknek (foci, j√©gkorong, k√©zilabda, kos√°rlabda, v√≠zilabda) aj√°nlhatj√°k fel, √©s ennyivel kevesebbet fizetnek be az √°llamkassz√°ba. A programra 2011-ben m√©g Br√ľsszel is r√°b√≥lintott, mert az Eur√≥pai Uni√≥nak a korm√°ny √ļgy √©rvelt, hogy a TAO k√∂zp√©nz (itthon ezt √©vekig tagadt√°k), minden kapcsol√≥d√≥ adat nyilv√°nos lesz (nem lett), √©s az ut√°np√≥tl√°st t√°mogatj√°k vele (k√∂zben stadionok, teakonyha, k√ľlf√∂ldi igazol√°sok, √©s profi j√°t√©kosok fizet√©sei lettek bel√Ķle). V√©g√ľl 2017-ben az √≠t√©l√Ķt√°bla √©s a K√ļria is kimondta, hogy a TAO k√∂zvetett √°llami t√°mogat√°s, mert az orsz√°g ad√≥bev√©teleit cs√∂kkenti. Vagyis k√∂zp√©nz, √©s ez√©rt a nyilv√°noss√°gra tartoznak az adatok.

https://atlatszo....atasokrol/

...és más:

Nyolc év alatt 70 milliárdot költött a kormány önfényezésre és rettegtetésre - infografikák

https://atlatszo....ografikak/

Felesleges h√ľlyes√©gre mindig van p√©nze a nem magyar kurm√°nynak.Megy a rongyr√°z√°s ezerrel, a k√≥rh√°zak meg a cs√Ķd sz√©l√©n. - 600 milli√≥b√≥l nyit kult√ļrh√°zat Toki√≥ban √©s Sz√∂ulban az Orb√°n-korm√°ny

https://168ora.hu...any-165489

***********************

Tal√°n az utols√≥ nagyobb szervez√©s√Ľ nyilv√°nos lehet√Ķs√©g a devizahitelesek megment√©se √©rdek√©ben - FELH√ćV√ĀS!!! t√ľntet√©sre a Mark√≥ utc√°ban a K√ļria el√Ķtt 2019.m√°rcius 29.-√©n 10 √≥r√°t√≥l

VIDEO: Osszátok minél szélesebb körben!

https://www.faceb...725821490/

https://olkt.hu/s...ert-video/

*********************

Nem lehet kihagyni!Meg kell n√©zni!√ďri√°si po√©nok Orb√°nr√≥l a n√©met ZDF k√∂zt√©v√© kabar√©m√Ľsor√°ban magyar felirattal.
(N√©gy link, ha t√∂r√∂ln√©k valamelyiket id√Ķk√∂zben.)

https://magyarnar...ant-118399

http://mediacsopo...tM5foUrpqI

https://olkt.hu/k...het-video/

https://www.faceb...112353584/

Swingelés orosz módra - nem rossz!

https://olkt.hu/n...yon-video/
#64 | Hegel - 2019.03.27. 18:44:16
Spari direkt napokon át naponta nem engedtem a cookikat és kilöktem, de ha a világlátó magazin oldalán járok és beugrik rögtön ideteszem neked.

Ez meg a 19 nyomja a 20-1 ellen...
https://olkt.hu/n...-a-fidesz/ Nemtudom ez géphang vagy mifene a plejádok és más yutub izék is ezen hangon megy...


Kina t√°n m√°r az aranyer√ľket is l√°tja a j√≥n√©pnek nem csoda ha zusa is kiv√°ncsi ki√© mekkorra.
Viszont van p√°r gijotin√ľk is fejezni m√©g 20010 t√°j√°n a kopors√≥s t√©m√°val szerezt√©k be...a t√°borokba. L√°m l√°m lehet korea kis√©rleti √°llam?
.
#65 | Hegel - 2019.03.27. 18:46:50
Spari direkt napokon át naponta nem engedtem a cookikat és kilöktem, de ha a világlátó magazin oldalán járok és beugrik rögtön ideteszem neked.

Ez meg a 19 nyomja a 20-1 ellen...
https://olkt.hu/n...-a-fidesz/ Nemtudom ez géphang vagy mifene a plejádok és más yutub izék is ezen hangon megy...


Kina t√°n m√°r az aranyer√ľket is l√°tja a j√≥n√©pnek nem csoda ha zusa is kiv√°ncsi ki√© mekkorra.
Viszont van p√°r gijotin√ľk is fejezni m√©g 20010 t√°j√°n a kopors√≥s t√©m√°val szerezt√©k be...a t√°borokba. L√°m l√°m lehet korea kis√©rleti √°llam?

Faxa nem megy be amit irtam..valami nem tecc nekije.
.
#66 | Hegel - 2019.03.27. 18:52:05
Spari direkt napokon át naponta nem engedtem a cookikat és kilöktem, de ha a világlátó magazin oldalán járok és beugrik rögtön ideteszem neked.

Ez meg a 19 nyomja a 20-1 ellen...
https://olkt.hu/n...-a-fidesz/ Nemtudom ez géphang vagy mifene a plejádok és más yutub izék is ezen hangon megy...


.ina t√°n m√°r az aranyer√ľket is l√°tja a j√≥n√©pnek nem csoda ha zusa is kiv√°ncsi ki√© mekkorra.
Viszont van p√°r gijotin√ľk is fejezni m√©g 20010 t√°j√°n a kopors√≥s t√©m√°val szerezt√©k be...a t√°borokba. L√°m l√°m lehet k.r.a kis√©rleti √°llam?

Faxa nem megy be amit irtam..valami nem tecc nekije.
#67 | Renegat - 2019.03.27. 20:44:29
Mindk√©t k√∂z√∂s c√©l√ļ "devizahiteles" t√ľntet√©s meghirdetett k√∂zelg√Ķ id√Ķpontj√°t ide, egy helyre teszem:

Tal√°n az utols√≥ nagyobb szervez√©s√Ľ nyilv√°nos lehet√Ķs√©g a devizahitelesek megment√©se √©rdek√©ben - FELH√ćV√ĀS!!! t√ľntet√©sre a Mark√≥ utc√°ban a K√ļria el√Ķtt 2019.m√°rcius 29.-√©n 10 √≥r√°t√≥l

VIDEO: Osszátok minél szélesebb körben!

https://www.faceb...725821490/

https://olkt.hu/s...ert-video/

*********************

MINDEN "Devizaad√≥snak" : RENDK√ćV√úLI K√ĖZLEM√ČNY - √öjabb t√ľntet√©si felh√≠v√°s a devizak√°rosultak √©rdek√©ben

2019. √°prilis 7-√©n 11 √≥r√°t√≥l, az elm√ļlt 10 √©v legnagyobb deviza√°tvertek t√ľntet√©se Budapesten, a Kossuth t√©renl!

http://ahazapartj...kozlemeny/

https://civilkont...ndig-gyoz/
#68 | spartakusz - 2019.03.30. 14:41:32
Meg t√∂rt a j√©g tegnap - Hajnal √ļrnak engedtek hozz√° sz√≥lni a t√∂meghez... j√≥ besz√©lt! √Āll√°spontom - rem√©lem a t√∂bbi komoly sz√°nd√©kkal m√Ľk√∂d√Ķ szervezettek is felhagynak a saj√°t bab√©rok d√©delget√©s√©vel √©s r√° d√∂bbenek egys√©gben van az er√Ķ a megold√≥ er√Ķ!
#69 | Hegel - 2019.03.30. 18:53:37
Te csak hiszed Spari.
Ma majdnem h√°nytam egyik boltban...vettem egy jopofa l√°ncot med√°lom van annyi de l√°nc valahogy ami nem szakad alig.
Na √©s az egyik elad√≥ besz√©lget√©s k√∂zben mondja olyan gy√°v√°k but√°k xarok a magyarok - √∂ beutazta a vil√°got √©s mindenhol k√ľl√∂nbek az emberek...(koromb√©linek n√©zett ki nemtom m√© nem maradt mondjuk afrik√°ban)
Nagy renoméja nem igen lehetett mert csicska melót végzett éppen vagy csak megfogta...De akinek 70 után is melóznia kell állva menve egész nap vagy 8 órát hááát...
Mondja m√©g h√ľly√©k voltak a magyarok mert Hasburg Ott√≥ k√©rte v√°lassz√°k meg K√∂zt eln√∂knek √©s j√≥ lesz a magyaroknak is...√Črdekes m√© itt laknak a gyerekei rokonai k√∂z√ľl t√∂bben: Mert a h√ľlye politikusok nyalj√°k a segg√ľket....Elkapott a sokkk mert tudom hogyan pusztitott√°k a t√∂rt√©nelm√ľnket...A kieggyez√©rhez is a orosz Mikl√≥st hivt√°k be a magyarok ellen (03.15!) ...cs√≥r√≥ az is megkapta igen csuny√°n...ezt nem akarja egy j√≥√©rz√©s√ľ ember se de valahogy az√©rt mindig balh√© van arra amerre, akik a magyarokat baxtatj√°k.
Tudom a komcsik vert√©k azokat is agyon....√Čs most is azok ill ut√≥daik azaz elvtes√≥ik csin√°lj√°k euban a brusztol√°st a migrikkel.

Mondok neki l√°ttam ahogy elt√ľntek a c√©ges vagyonok mag√°nzsebbe...J√≥ltett√©k mondta ha √∂ is ott lett volna √∂ is azt tette volna...nah teh√°t az√©rt l√°tom van egy r√©teg amelyik neheztel a politikusokra hogy lopnak, √©sm√©rt nem l√∂vi agyon a j√≥n√©p... mint mondta de √∂ is uazt tenn√©....Nemis tudom norm√°lis ez vagy k√ľl√∂n fajta???Valami hibrid.

Eszembe nem jutott volna a fél céget zsebre vágni....pedig pár millát rámbiztak.
Vagy én vagyok a HÜJJJJJE? (ly) Grin

Nah m√°ra a h√ľjjj√©sked√©st befejeztem.
Mégse..nah ime ....ahogy a isis meg a többi háborus ellenzék az arab tavaszokban mind innen ered ahonnét ez is!
https://vilagfigy...-kitalalt/

Jah és trampli Venezuelát fosztotta tajra ki ugyhogy ez se jobb...
.
#70 | Renegat - 2019.03.30. 22:12:03
Sokadszorra a bankok csal√°s√°n, hazugs√°g√°n √©s a "magyar?" korm√°ny n√©p√°rul√≥ politikai t√°mogat√°s√°n l√©trej√∂tt √ļgynevezett "devizahitel" szerz√Ķd√©sekr√Ķl feket√©n-feh√©ren:

JURA -A P√©csi Tudom√°nyegyetem √Āllam- √©s Jogtudom√°nyi Kar√°nak tudom√°nyos lapja

20. évfolyam 2014. 2. szám

http://jura.ajk.p...2014_2.pdf

R√©szlet: "...A k√©rd√©ses hitelkonstrukci√≥kkal megk√≠s√©relt√©k a bankok valamilyen m√≥don kivet√≠teni √ľgyfeleikre a maguk a maguk bels√Ķ p√©nzmozg√°si-finansz√≠roz√°si folyamatait, valamik√©pp bevonni √ľgyfeleiket √ľzleti partnerk√©nt bels√Ķ √ľzemi m√Ľk√∂d√©s√ľkbe. Ez a k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s √°ltal k√∂zt√ľk √©s √ľgyfeleik k√∂z√∂tt keletkezett (semmilyen jogviszony nem keletkezett) √©s egy√°ltal√°n keletkezhet√Ķ jogviszony jogi tartalm√°nak, term√©szet√©nek alapvet√Ķ f√©lre√©rt√©se, fogalmi f√©lre√©rtelmez√©se volt a r√©sz√ľkr√Ķl. A devizaalap√ļ hitelek t√∂rv√©nyileg el√Ķ√≠rt forintos√≠t√°s√°nak r√©g√≥ta hangoztatott terve ennek az √ľzletpolitikai elgondol√°snak a v√©gleges buk√°s√°t pecs√©teln√© meg."

De mi√©rt kellene egy√°ltal√°n t√∂rv√©nyi el√Ķ√≠r√°ssal forintos√≠tani a k√©rd√©ses hiteleket? Hiszen helyes jog√°szi meg√≠t√©l√©s szerint m√°r kezdett√Ķl fogva forinthitelek voltak!!!"

Senki nem kapott devizát kölcsönként, hanem forintot kapott!!!

"A bankok maguk sem tagadj√°k, hogy nem deviz√°t, hanem forintot szolg√°ltattak √ľgyfeleiknek, csup√°n arra hivatkoznak, hogy ehhez a maguk r√©sz√©r√Ķl devizaforr√°sokat vettek ig√©nybe."

Ha deviza v√°s√°rl√°sra volt magyar forintjuk, akkor mi√©rt vettek deviz√°t k√∂lcs√∂n√ľk foly√≥s√≠t√°s√°hoz, -mely v√°s√°rolt deviz√°t h√°zon bel√ľl forintra √°tkonvert√°lva- a deviz√°val tov√°bbra is csak √Ķk rendelkeztek.Hol keletkezett itt a bank √°ltal v√°s√°rolt deviz√°ra √°rfolyamvesztes√©g√ľk!SEHOL!!!De az√©rt mondvacsin√°lt hamis √ľr√ľggyel, -a CHF-Forint szem√©rmetlen piaci index√°l√°s√°val -t√∂rv√©nytelen, tisztess√©gtelen, hazug m√≥don- forintot foly√≥s√≠tva r√°terhelt√©k a nem l√©tez√Ķ SEMMIT a hitelt felvev√Ķre!!!Ebb√Ķl ad√≥d√≥an jogtalanul hatalmas nyeres√©gre tettek szert, ami ut√°n ad√≥t sem fizettek!!!Ad√≥csal√°s t√©nye.

"Egy√©bk√©nt az √°rfolyam-garanci√°t itt nem is a f√Ķad√≥s, hanem egy kereskedelmi c√©g, egy profi p√©nzint√©zet v√°llalja el - k√ľl√∂n jutal√©k fej√©ben!A deviz√°ban elsz√°molt k√∂lcs√∂nt nem lehet azonosnak tekinteni a devizak√∂lcs√∂nnel. Amire a bankok ig√©ny√ľket alapozz√°k, szofisztikus elvcs√ļsztat√°s, petitio principii. Quod erat demonstrandum."

"A k√©rd√©s mind√∂ssze az, honnan gondolt√°k s egy√°ltal√°n honnan gondolhatt√°k, hogy ez√°ltal √°th√°r√≠thatj√°k √ľgyfeleikre (a nem l√©tez√Ķ banki) √ľzleti kock√°zataik tetemes r√©sz√©t..." -tov√°bb a cikkben.

A hozz√°sz√≥l√°sok is rendk√≠v√ľl tanuls√°gosak!

http://www.hitele...elrol.html

https://civilkont...tok-video/

https://www.faceb...109817505/

Fontos video!Magyarorsz√°gon 2012. janu√°r 1.-t√Ķl k√∂zjogi v√°ls√°g van !!!A jogot a hatalmi politika (diktat√ļra) gyakorolja!!!

https://www.youtu...hfY693Utwg

"Mi ez ha nem Haza√°rul√°s ?
EGYET√ČRT√ČSI MEG√ĀLLAPOD√ĀS A MAGYAR KORM√ĀNY √ČS AZ EUR√ďPAI √öJJ√Ā√ČP√ćT√ČSI √ČS FEJLESZT√ČSI BANK K√ĖZ√ĖTT (EBRD)

1. Szakasz – Int√©zked√©sek a Magyar p√©nz√ľgyi szektor hat√©konys√°g√°nak n√∂vel√©s√©re:
b./ A deviz√°ban denomin√°lt (a szerk. megj.: "devizaalap√ļ" - "a soha sem volt deviza" hitelek) forintos√≠t√°s√°nak szab√°lyoz√°s√°r√≥l sz√≥l√≥, 2014. december 15-√©n kiadott, 2014-es LXXVII. t√∂rv√©ny v√©grehajt√°s√°t √ļgy kell biztos√≠tani, hogy a bankszektorban elker√ľlend√Ķek legyenek az √°rfolyamkock√°zathoz kapcsol√≥d√≥ tov√°bbi k√∂lts√©gek.
c./Biztos√≠tani kell, hogy a bankok nemteljes√≠t√Ķ hitelportf√≥li√≥j√°nak le√©p√≠t√©s√©re ir√°nyul√≥ kezdem√©nyez√©s√©k a nemzetk√∂zi legjobb gyakorlatot t√ľkr√∂zz√©k, k√ľl√∂n√∂s tekintettel ezen programok √°tl√°that√≥ √©s piaci alap√ļ m√Ľk√∂d√©s√©re. Tov√°bb√° a j√∂v√Ķbeni z√°logjog √©rv√©nyes√≠t√©sek (a szerk. megj.: ingatlan√°rver√©sek) √©s kilakoltat√°sok tov√°bbi korl√°toz√°s√°t√≥l tart√≥zkodni kell. A m√°r l√©tez√Ķ, a bajba jutott hitelesek ingatlanjainak megv√°s√°rl√°s√°ra vonatkoz√≥ m√°r l√©tez√Ķ programot ki kell b√Ķv√≠teni √©s a jogosults√°gi felt√©teleket pedig laz√≠tani kell.
e./A hat√°lyos EU-jogszab√°lyok szerinti, Magyarorsz√°gi k√∂telezetts√©gek s√©relme n√©lk√ľl a Magyar Korm√°ny tart√≥zkodik olyan √ļj t√∂rv√©nyek, vagy int√©zked√©sek bevezet√©s√©t√Ķl, amelyek negat√≠v hat√°ssal lehetnek a bankszektor profitabilit√°s√°ra - azokon k√≠v√ľl, amelyekre a Magyar Korm√°ny az Eur√≥pai Uni√≥s tags√°g√°b√≥l fakad√≥ k√∂telezetts√©ge vonatkozik, valamint
2./Szakasz - K√∂z√∂s m√Ľk√∂d√©si priorit√°sok A p√©nz√ľgyi szektorban az EBRD t√°mogatni fogja a bizalom meger√Ķs√≠t√©s√©t √©s √ļjj√°√©p√≠t√©s√©t, √∂sszhangban a Magyar Korm√°ny er√Ķfesz√≠t√©seivel, a bankszektor m√Ľk√∂d√©si k√∂rnyezet√©nek jav√≠t√°sa √©rdek√©ben." (Hazament√Ķk)

*********************

A G√°zai √∂vezetben teljes er√Ķvel kit√∂rt az izraeli-palesztin h√°bor√ļ.M√°r tankokat is bevetett Izrael.Tegnap est√©t√Ķl G√°z√°b√≥l rak√©t√°zz√°k Izrael teljes ter√ľlet√©t.A Palesztin N√©pi Front k√∂zlem√©nyt adott ki Palesztina felszabad√≠t√°s√°√©rt, ami h√°bor√ļt jelent Izrael ellen.Izrael provok√°lta a h√°bor√ļt Netanjahu √ļjrav√°laszt√°s√°√©rt, amiben Trumply is seg√©dkezet ny√ļjtott neki.Jelenleg Netanjahu ellen korrupci√≥s v√°dakkal b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°s folyik, ez√©rt is fontos neki a h√°bor√ļba menek√ľl√©si √ļtvonal.

https://halturner...-from-gaza

https://www.press...ank-rocket

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum