Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Európa veszélyben
Európa veszélybenEgy Európát átfogó forradalom fenyeget bennünket... Sokan álmodoznak különösen a baloldali libsi körökben egy Európát átrendező forradalomról és igyekeznek példamutatóan másolni (majmolni) a francia sárga mellényes megmozdulásokat. A margó szélén szeretném megjegyezni, hogy Németországban a lebutult politikai körökben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a sárga mellényt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkettő igényt tart rá. Nem egy röhej? De vágjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy álombeli idealista elképzelés a forradalomról ...

Egy társadalomban az emberek nagy többségének elege van az igazságtalanságból a kizsákmányolásokból ezért utcára mozgósítanak, megbénítják az országot. Mondván, a "nép nevében" szembe szálnak a mindenkori államhatalommal, elzavarják a hatalmon lévő zsarnokokat és visszaáll a béke a rend és a fegyelem az országban. Mit is jelent valójában egy forradalom vagy egy "függetlenségi háború", és ehhez vegyük példának az amerikai függetlenségi "forradalmat", háborút...


Az amerikai "forradalmat", a "függetlenségi háborút" a háttérből meghatározott körök irányították és készítették elő, titkosszolgálatok, páholyok, tőkések , NGO-sok. A "függetlenségi háború" levezénylője Georg Washington. Ő maga és sok-sok társa szabadkőműves volt, és közvetve a "koronával", az angol királysággal együtt intézték szervezték az eseményeket.
Csak egy példával élve: egy katonai összecsapásnál ahol az angolokat szétverték, lehetőséget hagytak visszavonulniuk úgy, hogy nem üldözték tovább őket. Kétségek merülnek fel afelől, hogy végül, hogy és milyen trükkökkel sikerült a háborút megnyerniük...

Az európai forradalmak:


Minden eddig ismert forradalmat a szabadkőművesség szervezett és vezényelt le, hogy megdöntse az európai monarchistákat. Nagy részüket hatalmuktól megfosztották, hogy végül a saját elképzeléseiknek megfelelő társadalmi berendezkedésüket felépíthessék. A népeket a tömeget csak eszköznek használták. Franciaország lett Anglia mellett az európai szabadkőműves főbázis a forradalom után, majd innen indították a forradalmakat Európában, Magyarország, Ausztria, Németország valamint Oroszország területén is.
A forradalmak a népeknek nem hozott "szabadságot, egyenlőséget és testvériséget". Petőfit ugyanúgy elkapta az hév, és szépen megfogalmazta a XIX. századi versében: "ha majd a bőség kosarából mindenki egyaránt vehet"... Az ideáért több százezren vesztették életüket. Mit kaptunk utána? Az ellenkezőjét : szenvedést, éhséget és nélkülözést! Milliók vesztették életüket Oroszországban és Európában.
Ugyan ezen szabadkőművesek a népeket egymással szembe fordították és folytatták a II.Világháborúval és az egészet pénzelték a zsidó-vatikániak, Rothschildok-Rockefellerek.

A berlini fal ledöntése:


Nagyon sokan még mindig abban a hiszemben leledzenek, hogy a berlini falat az NDK-s forradalmiak döntötték le. Sajnos ki kell, ebből ábrándulniuk. A tényleges szervezője és pénzelője a számunkra is ismert Otto von Habsburg, Kalergi bizalmasa volt. Ahhoz, hogy a Kalergi tervezte Pán-Európa megvalósuljon, a vasfüggönyt el kellett bontani. Úgy is mondhatjuk, hogy ezért pénzelte a pán-európai pikniket.
A fal elbontása után továbbra is maradt Németország megszállása, melyet az NSZK mint vagyonkezelő irányít és továbbra is fizető nagymestere maradt Európának, melyet a kezdettől is így terveztek.

A közel-keleti "forradalmak":


Szeptember 11-óta megfigyelhetjük, hogy a Közel-Keleten mit is jelent egy forradalom. Ezen területeken az amerikai titkosszolgálat "kiváló" munkát végzett, különösen Irakban, Líbiában és részben Szíriában, ahova katonailag felkészített vahabista muzulmánokat exportáltak, hogy az ott meglévő kormányokat megdöntsék. Itt nálunk Európában vagy nyugaton az hintették el, hogy milyen kegyetlen kizsákmányoló uralkodók sanyargatják népeiket, ezzel elérve hogy a NATO bevonulhasson és az úgynevezett "felkelőket" segíthesse. Ennek eredményeit és következményeit jól megfigyelhetjük napjainkban, különösen Irakban, Afganisztánban, Líbiában és részében Szíriában. Ezen országok a maga szellemében jogállamok voltak, ahova a vahabista nézeteket elhintették, ezzel jogállamiságukat szétverve gazdaságilag tönkretették az országokat. Most ezeket importálják Európába az ENSZ paktum (csomag) segítségével, hogy munkájukat itt Európában tovább folytathassák.

Majdani puccs:


Ukrajnában nagyon jól megfigyelhettük, hogy hogyan lehet egy tisztességes gyülekezetet az "elitek" részéről kihasználni. A kezdetben békés tüntetéseken arra hívták fel a közvélemény figyelmét, hogy a Janukovics által vezetett kormány intézkedései nincsenek összhangban az ukrán népesség érdekeivel, számtalan esetben károsak.
A tüntetéseket kihasználva, USA zsoldos mesterlövészeket alkalmaztak és a háztetőkről, lövették a tüntetőket, természetesen ezt Janukovics terhére rótták fel (fogd meg a zsiványt, a hátába a késem !). Ezeknek az eseménynek nagyon sokk rendezőjét ismerjük, Obama, McCain, Klitcskó, Merkel, Steinmeier, Soros...

"Sárga mellény" és a lisszaboni szerződés:


Sok-sok politikai "elemző" fejében előkerülnek gondolatok s igyekeznek a lebutított tömeggel elhinteni, hogy a "sárga mellény" mozgalom egy lehetséges második francia forradalom.
Röviden, tőmondatokban megismerhettük a forradalmak miben létét. Ezek alapján talán józanabbul kellene átgondolnunk napjainkban a Franciaországban zajló eseményeket.
Természetesen minden népnek joga van az utcára menni és nem tetszését kifejezni a mindenkori uralkodó kormány intézkedései ellen.
Ha viszont egy mozgalom úgy a semmiből mint a "sárga mellény", országosan tömegével az utcára vonul, esetenként agresszivitásba csap át, úgy a tüntetők, másik oldalon a rendfenntartók oldaláról, fel kell, hogy merüljön az a kérdés, hogy talán egy tervezet megmozdulásról beszélhetünk.

Nagyon sok naiv ember abból indul ki, hogy az EU-ban van még egy cseppnyi jogállamiság, s úgy a rendőrség vagy a katonaság sem fog fegyvert használni a tömeg ellen. Ez sajnos egy nagyon nagy tévedés! Sokan elfelejtik, vagy nem ismerik a lisszaboni szerződést! Természetesen a szerződésben azt a megfogalmazódó szabályt, hogy nem szabad senkit se halálra ítélni (még egy többszörös gyilkost sem!)
De ha egy felkelést kell letörni, a tüntetők megölése engedélyezett. Gondoljuk csak végig, elegendő egy-két provokátort a tüntetők közzé beépíteni, akik kővel, petárdával vagy bármivel is támadnak a karhatalomra, így akár a rendőrségnek, katonaságnak is jogában áll a tüntetést vagy lázadást - ha kell fegyver használatával is - leverni.
Ezt követően jogosultságot ad az NWO diktatórikus bevezetéséhez és ezt követően minden ellenszegülést elfojtanak, minden szellemi kritikust internáló táborba vihetnek, vagy rögtön-ítélés folytán kivégezhetnek.
A "sárga mellényesek" esetében jól ha tudjuk, hogy egy Gladio egység úton van Franciaország felé. A Gladio ismert a különböző hamis zászlók alatti események megrendezése kapcsán és szoros kapcsolatban áll a P2-es olasz nagypáhollyal. Mint ahogy már fent is említettem, a szabadkőművesek nagy és komoly ismeretekkel rendelkeznek a forradalmak és ennek következményeinek a megrendezésében.

Mi a teendő? Otthon maradni?


Nem! Ha sérelmek érnek és igazságtalanságot követ el a kormány, igen is tessék nemtetszésedet kinyilatkozni, akár tüntetéssel is...
De a legfontosabb az amit tudnod kell, hogy mi játszódik a háttérben és nem az "elitek" csapdájába esni. Évszázadok során mindig ismétlődnek az események, az eredmény mindig ugyanaz. Sok-sok halott, nyomor, éhínség, nélkülözés. Talán mélyebben kellene keresnünk az okokat, az okait.
A jelentések könyvében megtalálod a következőt (15:6): "aki a pénzt uralja, uralja a népességet". Írásom itt: Link megtalálod a Rothschildokat, Soros, és stb. ... és felismered, hogy a politikusaink csak ezek bábjai. Rá fogsz ébredni, hogy olyan skandálások mint nyugaton, Macron mondjon le, Merkel muss weg! ("Merkelnek mennie kell"), vagy itthon: "Orbán takarodj"! - fölösleges időpocsékolások.
Ha felismered a valódi károkozót és tenni is akarsz ellene, tartsd mindig észben (az amúgy érvénytelen) lisszaboni szerződésben foglaltakat.
A még gondolkodásra képes embereknél az agysejteket meg kell, hogy mozgassuk, mert a ma uralkodó globalista tervezetben nem szerepel egy céltudatosan kiválasztott népközösség sem a túlélésre. Az ellenállás ideológiája ezen tervezet ellen: "segíts magadon, mert különben nem segít senki"! Ezért válaszút előtt állunk!
Képesek vagyunk-e, mi ezen föld lakói, népei, egy minden népnek elfogadható globálisan élhető világot elképzelni, magunknak megszervezni, vagy befejezzük létezésünket. A vélemény az, hogy egyetlen ember önmaga nem képes ezt a folyamatot befolyásolni vagy önmaga irányítani, de a társadalom azért társadalom, hogy összefogással megvédje egyedeit...

/Aramis/


  Hozzászólások
#61 | Hegel - 2019.03.23. 17:23:59
Tetü nyugat hollandia fémipari állásreklámokat nyom mindenhová a rohadékok méá nem fogják be a migránsaikat mé magyar kell nekik???A qrva anyjukat!
*aha*ák (Ne ahaz nekem rohadt cenz meg modi mert rohadékok vagytok mind akik ezt a pusztitást engeditek és teszitek) meg elárasztják haszontalan emberekkel pusztitani azt amelyik dolgozni is tud ezek a faxok maguk alatt vágják ezzel a fát...rohadt qrva anyjukba dögöltek volna meg.
#62 | spartakusz - 2019.03.24. 17:46:28
Hegel érdekeset írtál - nincs link róla? Érdekelne...
#63 | Renegat - 2019.03.25. 11:32:14
Kína nyomdokain haladunk a totális diktatúrába, mindent tudni akarnak rólad, már csak a gondolat szabadsága maradt, az is csak addig, amíg szóban ki nem fejted - A NER-testvér szemmel tart: jön a totális megfigyelés?

https://m.magyarn...art-117270

https://olkt.hu/m...8mqyU1SgZ8

https://index.hu/...relnokseg/

Egy amerikai 6 nappal ezelőtti megdöbbentő hozzászólását olvastam, melyben ezt mondja el:

Hozzászólás John Tosh

"Az átlag amerikaiak nem mondhatnak semmit, vagy a likvidálandó listán találkoznak!
Az Egyesült Államokban a legnagyobb állami titok a CIA amerikai gyilkosságai, anélkül hogy a gyilkosságok az igazságszolgáltatáshoz kerülnének.
Van egy új rendszer, amelyet az USA-ban ma használnak állami megrendelésre, hogy megöljön minden olyan amerikait, akik a fennálló rezsim ellen vannak.

Gyorséttermekkel és általános éttermekkel rendelkeznek, ahol a vendéglátóipari részlegekben dolgozó alkalmazottak feladata az, hogy egy egyszerű szöveges üzenetben fogadja a hatóságtól az akció megrendelését. Az étterem alkalmazottjának vagy tulajdonosának nem kell ismernie a célszemélyt. E célból megkapja a célszemély képét és felszolgálás előtt néhány csepp tiszta, színtelen folyadékot (víznek néz ki) cseppent az ember ételeire, majd felszolgálja. A méreg a CIA-tól éjszakai gyorspostán keresztül érkezik miután a CIA megerősíti hogy az étteremben a célszemély gyakran vendégeskedik. A méreg nem öl meg azonnal, máskülönben a kriminalisztika meg fogja találni a halál okait. Ezért ezt folyamatosan végzik, míg a céltestet hasi ischaemiával vagy bél-ischaemiaval diagnosztizálják.
A célszemély az étteremből étterembe vándorolva ugyanazt a mérgezési folyamatot megkapja. Az az idő múlásával, miután a célszemély elfogyasztja a mérgezett ételt, körülbelül két óra múlva fejti ki hatását a méreg.

Idővel a személy (a méreg célpontja) megkapja az úgynevezett halotti vagy szívroham/stroke bekövetkeztének diagnózisát. Így történik az USA-ban a bíróságon kívüli gyilkosságok napi elkövetése.
Ez az egyik legnagyobb titok az USA-ban.
Ha bármilyen amerikai barátod panaszkodik hasi fájdalomról, ezek a tünetek mérgezésre utalnak. Kérd meg, hogy utazzon ki az USA-ból Kínába, és figyelje meg, hogy a tünetek milyen gyorsan megszűnnek. Mentsd meg barátod életét a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) által végzett államilag szponzorált gyilkosságtól!
Azok számára, akik többet kérnek...
Végezd el saját kutatásodat...milyen nehéz beszélni a Restaurant alkalmazottakkal?
Közülük soknak beszédes a szájuk...tudod...az emberek szeretnek beszélni...
Nem számít, milyen osztályban van. Mintegy száz gyorsétterem vagy általános étterem érintett...nincs semmi köze a márkanevekhez...mindegyik ugyanaz.
Ülj le a különféle éttermekbe és figyelj...Lehet, hogy az a személy lesz az áldozat, aki az éjszakai hírekben szerepel és te láttad ott őt...Több ezer életet lehetne megmenteni...AMERICAN LIVES!
Tedd meg az országodért...Vizsgáld meg."

A forrás, ahol a hozzászólás angolul olvasható:

https://russia-in...ca/ri26577

************************

Ez az Európai Néppárt - kiváló elemzés Tóth Csaba Tibortól."Az Európai Néppárt nem más, mint az EU elődeit megalakító nagytőkések, iparosok és bankházak szövetségeseinek nemzetközi fóruma.Az úgynevezett "EU értékek" csak ezek érdekeiben léteznek a még több profitért. - "Kizárást követeltek, de jöttek a németek, és (közös megegyezéssel???) felfüggesztés lett belőle"

https://merce.hu/...tt-belole/

https://168ora.hu...ese-165234

https://168ora.hu...tek-165373

************************

Orbán a közpénzt szabad prédának tekinti és kénye-kedve szerint költekezik belőle - az Átlátszó kereshető adatbázist készített, így végre nyilvánossá és bárki által hozzáférhető vált több évadnyi TAO-adat.

2017 márciusában a Transparency International Magyarország (TI) jogerősen pert nyert az Emberi Erőforrások Minisztériumával (EMMI) és a Nemzetgazdasági Minisztériummal (NGM) szemben. A korrupcióellenes szervezet a TAO-adatok nyilvánosságáért perelte a tárcákat, melyeknek a jogerős ítélet értelmében ki kellett adniuk, hogy mely sportszervezetek melyik cégektől mekkora összegű támogatást kaptak.

Az Orbán-kormány 2011-ben vezette be a TAO-rendszert, amelynek lényege, hogy a cégek az adójuk egy részét látványcsapatsport-egyesületeknek (foci, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, vízilabda) ajánlhatják fel, és ennyivel kevesebbet fizetnek be az államkasszába. A programra 2011-ben még Brüsszel is rábólintott, mert az Európai Uniónak a kormány úgy érvelt, hogy a TAO közpénz (itthon ezt évekig tagadták), minden kapcsolódó adat nyilvános lesz (nem lett), és az utánpótlást támogatják vele (közben stadionok, teakonyha, külföldi igazolások, és profi játékosok fizetései lettek belőle). Végül 2017-ben az ítélőtábla és a Kúria is kimondta, hogy a TAO közvetett állami támogatás, mert az ország adóbevételeit csökkenti. Vagyis közpénz, és ezért a nyilvánosságra tartoznak az adatok.

https://atlatszo....atasokrol/

...és más:

Nyolc év alatt 70 milliárdot költött a kormány önfényezésre és rettegtetésre - infografikák

https://atlatszo....ografikak/

Felesleges hülyeségre mindig van pénze a nem magyar kurmánynak.Megy a rongyrázás ezerrel, a kórházak meg a csőd szélén. - 600 millióból nyit kultúrházat Tokióban és Szöulban az Orbán-kormány

https://168ora.hu...any-165489

***********************

Talán az utolsó nagyobb szervezésű nyilvános lehetőség a devizahitelesek megmentése érdekében - FELHÍVÁS!!! tüntetésre a Markó utcában a Kúria előtt 2019.március 29.-én 10 órától

VIDEO: Osszátok minél szélesebb körben!

https://www.faceb...725821490/

https://olkt.hu/s...ert-video/

*********************

Nem lehet kihagyni!Meg kell nézni!Óriási poénok Orbánról a német ZDF köztévé kabaréműsorában magyar felirattal.
(Négy link, ha törölnék valamelyiket időközben.)

https://magyarnar...ant-118399

http://mediacsopo...tM5foUrpqI

https://olkt.hu/k...het-video/

https://www.faceb...112353584/

Swingelés orosz módra - nem rossz!

https://olkt.hu/n...yon-video/
#64 | Hegel - 2019.03.27. 18:44:16
Spari direkt napokon át naponta nem engedtem a cookikat és kilöktem, de ha a világlátó magazin oldalán járok és beugrik rögtön ideteszem neked.

Ez meg a 19 nyomja a 20-1 ellen...
https://olkt.hu/n...-a-fidesz/ Nemtudom ez géphang vagy mifene a plejádok és más yutub izék is ezen hangon megy...


Kina tán már az aranyerüket is látja a jónépnek nem csoda ha zusa is kiváncsi kié mekkorra.
Viszont van pár gijotinük is fejezni még 20010 táján a koporsós témával szerezték be...a táborokba. Lám lám lehet korea kisérleti állam?
.
#65 | Hegel - 2019.03.27. 18:46:50
Spari direkt napokon át naponta nem engedtem a cookikat és kilöktem, de ha a világlátó magazin oldalán járok és beugrik rögtön ideteszem neked.

Ez meg a 19 nyomja a 20-1 ellen...
https://olkt.hu/n...-a-fidesz/ Nemtudom ez géphang vagy mifene a plejádok és más yutub izék is ezen hangon megy...


Kina tán már az aranyerüket is látja a jónépnek nem csoda ha zusa is kiváncsi kié mekkorra.
Viszont van pár gijotinük is fejezni még 20010 táján a koporsós témával szerezték be...a táborokba. Lám lám lehet korea kisérleti állam?

Faxa nem megy be amit irtam..valami nem tecc nekije.
.
#66 | Hegel - 2019.03.27. 18:52:05
Spari direkt napokon át naponta nem engedtem a cookikat és kilöktem, de ha a világlátó magazin oldalán járok és beugrik rögtön ideteszem neked.

Ez meg a 19 nyomja a 20-1 ellen...
https://olkt.hu/n...-a-fidesz/ Nemtudom ez géphang vagy mifene a plejádok és más yutub izék is ezen hangon megy...


.ina tán már az aranyerüket is látja a jónépnek nem csoda ha zusa is kiváncsi kié mekkorra.
Viszont van pár gijotinük is fejezni még 20010 táján a koporsós témával szerezték be...a táborokba. Lám lám lehet k.r.a kisérleti állam?

Faxa nem megy be amit irtam..valami nem tecc nekije.
#67 | Renegat - 2019.03.27. 20:44:29
Mindkét közös célú "devizahiteles" tüntetés meghirdetett közelgő időpontját ide, egy helyre teszem:

Talán az utolsó nagyobb szervezésű nyilvános lehetőség a devizahitelesek megmentése érdekében - FELHÍVÁS!!! tüntetésre a Markó utcában a Kúria előtt 2019.március 29.-én 10 órától

VIDEO: Osszátok minél szélesebb körben!

https://www.faceb...725821490/

https://olkt.hu/s...ert-video/

*********************

MINDEN "Devizaadósnak" : RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY - Újabb tüntetési felhívás a devizakárosultak érdekében

2019. április 7-én 11 órától, az elmúlt 10 év legnagyobb devizaátvertek tüntetése Budapesten, a Kossuth térenl!

http://ahazapartj...kozlemeny/

https://civilkont...ndig-gyoz/
#68 | spartakusz - 2019.03.30. 14:41:32
Meg tört a jég tegnap - Hajnal úrnak engedtek hozzá szólni a tömeghez... jó beszélt! Álláspontom - remélem a többi komoly szándékkal működő szervezettek is felhagynak a saját babérok dédelgetésével és rá döbbenek egységben van az erő a megoldó erő!
#69 | Hegel - 2019.03.30. 18:53:37
Te csak hiszed Spari.
Ma majdnem hánytam egyik boltban...vettem egy jopofa láncot medálom van annyi de lánc valahogy ami nem szakad alig.
Na és az egyik eladó beszélgetés közben mondja olyan gyávák buták xarok a magyarok - ö beutazta a világot és mindenhol különbek az emberek...(korombélinek nézett ki nemtom mé nem maradt mondjuk afrikában)
Nagy renoméja nem igen lehetett mert csicska melót végzett éppen vagy csak megfogta...De akinek 70 után is melóznia kell állva menve egész nap vagy 8 órát hááát...
Mondja még hülyék voltak a magyarok mert Hasburg Ottó kérte válasszák meg Közt elnöknek és jó lesz a magyaroknak is...Érdekes mé itt laknak a gyerekei rokonai közül többen: Mert a hülye politikusok nyalják a seggüket....Elkapott a sokkk mert tudom hogyan pusztitották a történelmünket...A kieggyezérhez is a orosz Miklóst hivták be a magyarok ellen (03.15!) ...csóró az is megkapta igen csunyán...ezt nem akarja egy jóérzésü ember se de valahogy azért mindig balhé van arra amerre, akik a magyarokat baxtatják.
Tudom a komcsik verték azokat is agyon....És most is azok ill utódaik azaz elvtesóik csinálják euban a brusztolást a migrikkel.

Mondok neki láttam ahogy eltüntek a céges vagyonok magánzsebbe...Jóltették mondta ha ö is ott lett volna ö is azt tette volna...nah tehát azért látom van egy réteg amelyik neheztel a politikusokra hogy lopnak, ésmért nem lövi agyon a jónép... mint mondta de ö is uazt tenné....Nemis tudom normális ez vagy külön fajta???Valami hibrid.

Eszembe nem jutott volna a fél céget zsebre vágni....pedig pár millát rámbiztak.
Vagy én vagyok a HÜJJJJJE? (ly) Grin

Nah mára a hüjjjéskedést befejeztem.
Mégse..nah ime ....ahogy a isis meg a többi háborus ellenzék az arab tavaszokban mind innen ered ahonnét ez is!
https://vilagfigy...-kitalalt/

Jah és trampli Venezuelát fosztotta tajra ki ugyhogy ez se jobb...
.
#70 | Renegat - 2019.03.30. 22:12:03
Sokadszorra a bankok csalásán, hazugságán és a "magyar?" kormány népáruló politikai támogatásán létrejött úgynevezett "devizahitel" szerződésekről feketén-fehéren:

JURA -A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának tudományos lapja

20. évfolyam 2014. 2. szám

http://jura.ajk.p...2014_2.pdf

Részlet: "...A kérdéses hitelkonstrukciókkal megkísérelték a bankok valamilyen módon kivetíteni ügyfeleikre a maguk a maguk belső pénzmozgási-finanszírozási folyamatait, valamiképp bevonni ügyfeleiket üzleti partnerként belső üzemi működésükbe. Ez a kölcsönszerződés által köztük és ügyfeleik között keletkezett (semmilyen jogviszony nem keletkezett) és egyáltalán keletkezhető jogviszony jogi tartalmának, természetének alapvető félreértése, fogalmi félreértelmezése volt a részükről. A devizaalapú hitelek törvényileg előírt forintosításának régóta hangoztatott terve ennek az üzletpolitikai elgondolásnak a végleges bukását pecsételné meg."

De miért kellene egyáltalán törvényi előírással forintosítani a kérdéses hiteleket? Hiszen helyes jogászi megítélés szerint már kezdettől fogva forinthitelek voltak!!!"

Senki nem kapott devizát kölcsönként, hanem forintot kapott!!!

"A bankok maguk sem tagadják, hogy nem devizát, hanem forintot szolgáltattak ügyfeleiknek, csupán arra hivatkoznak, hogy ehhez a maguk részéről devizaforrásokat vettek igénybe."

Ha deviza vásárlásra volt magyar forintjuk, akkor miért vettek devizát kölcsönük folyósításához, -mely vásárolt devizát házon belül forintra átkonvertálva- a devizával továbbra is csak ők rendelkeztek.Hol keletkezett itt a bank által vásárolt devizára árfolyamveszteségük!SEHOL!!!De azért mondvacsinált hamis ürüggyel, -a CHF-Forint szemérmetlen piaci indexálásával -törvénytelen, tisztességtelen, hazug módon- forintot folyósítva ráterhelték a nem létező SEMMIT a hitelt felvevőre!!!Ebből adódóan jogtalanul hatalmas nyereségre tettek szert, ami után adót sem fizettek!!!Adócsalás ténye.

"Egyébként az árfolyam-garanciát itt nem is a főadós, hanem egy kereskedelmi cég, egy profi pénzintézet vállalja el - külön jutalék fejében!A devizában elszámolt kölcsönt nem lehet azonosnak tekinteni a devizakölcsönnel. Amire a bankok igényüket alapozzák, szofisztikus elvcsúsztatás, petitio principii. Quod erat demonstrandum."

"A kérdés mindössze az, honnan gondolták s egyáltalán honnan gondolhatták, hogy ezáltal átháríthatják ügyfeleikre (a nem létező banki) üzleti kockázataik tetemes részét..." -tovább a cikkben.

A hozzászólások is rendkívül tanulságosak!

http://www.hitele...elrol.html

https://civilkont...tok-video/

https://www.faceb...109817505/

Fontos video!Magyarországon 2012. január 1.-től közjogi válság van !!!A jogot a hatalmi politika (diktatúra) gyakorolja!!!

https://www.youtu...hfY693Utwg

"Mi ez ha nem Hazaárulás ?
EGYETÉRTÉSI MEGÁLLAPODÁS A MAGYAR KORMÁNY ÉS AZ EURÓPAI ÚJJÁÉPÍTÉSI ÉS FEJLESZTÉSI BANK KÖZÖTT (EBRD)

1. Szakasz – Intézkedések a Magyar pénzügyi szektor hatékonyságának növelésére:
b./ A devizában denominált (a szerk. megj.: "devizaalapú" - "a soha sem volt deviza" hitelek) forintosításának szabályozásáról szóló, 2014. december 15-én kiadott, 2014-es LXXVII. törvény végrehajtását úgy kell biztosítani, hogy a bankszektorban elkerülendőek legyenek az árfolyamkockázathoz kapcsolódó további költségek.
c./Biztosítani kell, hogy a bankok nemteljesítő hitelportfóliójának leépítésére irányuló kezdeményezésék a nemzetközi legjobb gyakorlatot tükrözzék, különös tekintettel ezen programok átlátható és piaci alapú működésére. Továbbá a jövőbeni zálogjog érvényesítések (a szerk. megj.: ingatlanárverések) és kilakoltatások további korlátozásától tartózkodni kell. A már létező, a bajba jutott hitelesek ingatlanjainak megvásárlására vonatkozó már létező programot ki kell bővíteni és a jogosultsági feltételeket pedig lazítani kell.
e./A hatályos EU-jogszabályok szerinti, Magyarországi kötelezettségek sérelme nélkül a Magyar Kormány tartózkodik olyan új törvények, vagy intézkedések bevezetésétől, amelyek negatív hatással lehetnek a bankszektor profitabilitására - azokon kívül, amelyekre a Magyar Kormány az Európai Uniós tagságából fakadó kötelezettsége vonatkozik, valamint
2./Szakasz - Közös működési prioritások A pénzügyi szektorban az EBRD támogatni fogja a bizalom megerősítését és újjáépítését, összhangban a Magyar Kormány erőfeszítéseivel, a bankszektor működési környezetének javítása érdekében." (Hazamentők)

*********************

A Gázai övezetben teljes erővel kitört az izraeli-palesztin háború.Már tankokat is bevetett Izrael.Tegnap estétől Gázából rakétázzák Izrael teljes területét.A Palesztin Népi Front közleményt adott ki Palesztina felszabadításáért, ami háborút jelent Izrael ellen.Izrael provokálta a háborút Netanjahu újraválasztásáért, amiben Trumply is segédkezet nyújtott neki.Jelenleg Netanjahu ellen korrupciós vádakkal bírósági eljárás folyik, ezért is fontos neki a háborúba menekülési útvonal.

https://halturner...-from-gaza

https://www.press...ank-rocket

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 50% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum