Navigci
· Fõoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategrik
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szõkenõs

Fontos hrek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erõbõl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendõ!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdõráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az elsõ szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll elõttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hrek oldalra...

RSS
Hrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?NUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 738.) Oszolj...
- 782.) Vlaszts 2022?...
- 781.) Nem kell vrnunk a ...
- 780.) Utols trgyals...
- 797.) Utols rs...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Szeizmikus terrorizmus?
Masszív japán vihar tart az USA nyugati partja felé. A radarképekre alapozva egy hatalmas vihar közvetlenül az USA és Kanada nyugati partja felé tart, amely több mint 2000 mérföld széles. Ez egyezik a korábbi jóslatokkal, melyek szerint a japán "reaktorbaleset" során légkörbe került sugárzás eléri a nyugati partot.Japánban a helyi uralkodó széljárás sugárzással veszélyezteti Tokyot. Az eddigi barátságos széljárás megkímélte, de a hétvégére, a Központi Meteorológiai -és Geodinamikai Intézet szerint eléri az elsõ adag sugárzás. Jelenleg nincs csapadék, de a hamaros felerõsödõ dél-keleti szél intezívebbé teszi az áramlást, és vasárnapra megérkezi az esõ.


"A magyar állam 10 millió dolláros élelmiszer és más segélyadományokat küld Japánba, plusz még fölajánlották nukleáris szakemberek küldését is. (ez a vicc helye?) Vajon erre mit fognak válaszolni a japánok? A külügy a pesti japán nagykövetet gyõzködte errõl, hogy fogadják el a segítséget. Egy magyar nõ, aki most menekült haza Japánból elképesztõ részleteket mondott az ottani viszonyokról. Most már sok külföldi menekülni sem tud, mert nem mûködnek a repülõterek. Ki hitte volna, hogy a világ harmadik gazdasága és legfejlettebb országa egy hét alatt csõdbe megy, minden téren. Lesz fölépülés az biztos, de hogy az hány évig fog tartni, azt ma még megbecsülni sem lehet...."

A tokiói SZEIZMIKUS Terror program: Richard Koshimizu Tokyoból, a szeimikus terrorról próbálja tájékoztatni a világ közvéleményét. Szerinte egyértelmûen bizonyított, hogy Mtt. Fuji hegy körüli 4 pont behatárolja a tényleges hypocentrumot, mely hidrogénbombákkal elõidézett mesterséges rengések okozta bûncselekmények. Tettesekként, a CFR klánok, és David Rockefeller számlájára írja a katasztrófát. Kétségtelen, hogy ezek a csoportok, eddigi emberiség ellenes bûncselekményeikért, már régen megértek a kötélre, a japán földrengéstõl függetlenül is!
Japánnak az utóbbi idõben már az ötödik miniszterelnöke mondott le, mivel egyiknek sem sikerült megvalósítani megbízása célját, vagyis kiebrudalni az USA-t az okinawai bázisról!
Tavaly ott tartózkodásuk indoklásaként sûllyedt el a Cheonan fregatt, és egy amerikai, kémtevékenységet folytató atomtengeralattjáró, melyrõl még a dél-koreai KBS-televízió be tudott számolni (még), de az orosz északi flotta bemérése alapján feltárt, mesterségesen elõidézett Haiti földrengés, és Haiti gyors katonai megszállása is mutatja, megkezdõdött a világ nyílt újrafelosztása!

Hogy ne végezzünk félmunkát, jöjjön a legfontosabb. Milyen kilátásokra számíthatunk? A sugárzás kimutatására hálózatot mûködtet az Átfogó Atomcsend Szerzõdés Szervezete. A bécsi székhelyû csoport, figyeli a jogsértéseket. Ez, több mint 60 helyen fut. Ilyen található kettõ Japánban is. Egy egység a Oroszországban, Kamcsatkán, és több mint 1000 mérföldre északkeletre Fukushimától volt az elsõ felismerése a sugárzás jeleinek.
Dr. De Geer elmondta, a szerzõdésük feltételei nem engedik nyilvánosságra hozni a részleteket, mint például a pontos mért különbözõ radioaktív izotópok mennyiségét a monitoring hálózaton.
Radioaktív anyagok általában felszabadulnak egy sérült atomerõmûbõl. Elõször is, számos kevésbé veszélyes gáz, mint a a trícium, kripton és a xenon. Ezek jellemzõen eloszlanak a légkörben, és kis veszélyt jelentenek.
Túlmelegedett fûtõelemekbõl gáz halmazállapotú illékony radioaktív elemek is a légkörbe kerülnek, mint a cézium, jód, stroncium és a tellúr. Ezek a porral emelkednek a levegõben, és szemcséi negyed akkorák, mint egy homokszem.
Ezek azok az elemek, amelyek a leginkább veszélyesek. A csernobili nukleáris katasztrófa után a legveszélyesebb volt a Cézium 137. A Cézium 137, nagy energiájú gamma-sugarakat bocsát ki. Belélegzése vagy szennyezett élelmiszer, ivóvíz fogyasztással szervezetbe jutásakor eloszlik a lágy szövetekben, különösen az izmokban, és növeli a rák kockázatát.
A Tokyo Electric Power Co., a Fukushima üzem tulajdonosa és üzemeltetõje, azt mondta, céziumot észlelt a növényzetben, de nem volt világos, milyen szintût találtak(?). Letagadni hülyeség lett volna, de az a kijelentés is, hogy "nem tudják milyen mértékû a szennyezés", szintén az!
Sugárzás-kibocsátó részecskék "utazása" nagy távolságokba, attól függ, hogy milyen az uralkodó szél sebessége és iránya. Ha esik vagy havazik, a radioaktív elemek gyorsabban a földre juthatnak, kimosódnak a légkörbõl.
Sok veszélyes radioaktív anyag lassan bomlik el. Ha teljes összeomlás következik be, akkor el kell szigetelni a környezettõl, mert egy robbanás szétszórja a környezetbe. A sugárzás által kibocsátott lassan bomló anyagok nagy veszélyt jelentenek a munkavállalókra, vagy a közeli növényzetre, valamint a felszabaduló illékony elemek, mint a cézium és jód. A veszélyeztetettség mértéke, a távolság négyzetével csökken, mondja az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége.
Fukusima várostól, 60 mérföldre, a növényzet rögzített sugárzásösszege csütörtökön 20 microsievert volt óránként, ez a szint körülbelül 1000-szer magasabb, mint a távolabbi japán városok növényzetében mértek, mégis, a tudósok azt mondják, hogy nem okoz hosszú távon, káros egészségi kihatásokat.
Fukushima City tisztviselõ elmondták, hogy találtak jódot, cézium-135-öt és cézium-137-et az ivóvízben, körülbelül, a veszélyes szint egynegyednyi értékében.

  Hozzszlsok
Mg nem kldtek hozzszlst

  Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

  rtkels
Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be vagy regisztrlj.

Mg nem rtkeltk

Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archvum