NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?
Kiknek, mikor hozz√°k el a "vil√°gv√©g√©t"?M√°ra m√°r viszonylag kevesen, de azzal √©rvelnek, hogy az √°tlagos nyugati megfigyel√Ķ √©s a mainstream m√©dia fogyaszt√≥i kr√≥nikus t√∂rt√©nelmi amn√©zi√°ban szenvednek, √°m ez az" √°lom" m√°r nem tart sok√°ig! Egy, a vil√°got √©rint√Ķ gy√°szos folyamatnak vagyunk tanui, √©s egyben elszenved√Ķi alanyai is a jelenben, a mi jelen√ľnkben! A legt√∂bb ember a vil√°gon pr√≥b√°lja tov√°bb √©lni eddigi √©let√©t, √©s a n√∂vekv√Ķ neh√©zs√©geket egyre nehezebben lenyelve, rem√©nykedik a helyzet megold√≥d√°s√°ban, megoldhat√≥s√°g√°ban. M√©rpedig itt a rem√©ny kev√©s a megold√°shoz! A vil√°g szinte minden r√©sz√©n rejtett, vagy ny√≠lt katonai ir√°ny√≠t√°s uralkodik, a legt√∂bb helyen folyamatos konfliktushelyzetek teremt√©s√©t kier√Ķszakolva, kiprovok√°lva, vagy ha nincs hajland√≥s√°g, megrendezve.
A T√°vol-kelet eddig sem a demokratikus √°llamfel√©p√≠tm√©nyeir√Ķl volt h√≠res! A k√≠nai diktat√ļra, egyfajta iskolap√©d√°ja az NWO t√∂rekv√©seinek, de √Čszak-Korea diktat√ļr√°ja alatt szenved√Ķknek sincs nagyobb szava, mint az amerikaiak √°ltal megsz√°llva tartott Jap√°nnak volt. A gyepl√Ķt kem√©ny k√©zzel r√°ngatj√°k, ha nem abba az ir√°nyba akarnak fordulni, amerre ir√°ny√≠tani akarj√°k √Ķket. Rezsimek, √©s az USA-b√≥l, vagy Oroszorsz√°gb√≥l, K√≠n√°b√≥l vez√©relt, l√°tszatdemokratikus orsz√°gok √°zsia szerte.

Folyamatosan kihangs√ļlyozz√°k, hogy K√≠na √°tvette a gazdas√°gi vezet√Ķ szerep√©t, de partjain√°l amerikai atomtengeralatj√°r√≥k k√©mkednek, √°llnak k√©szenl√©tben, szint√©n amerikai, els√Ķdleges csap√°sm√©r√Ķ eszk√∂z√∂kkel. A Jap√°n f√∂ldreng√©ssel az USA megpr√≥b√°lta kiz√°rni a t√°vol-keleti egyes√ľl√©s lehet√Ķs√©g√©t. Jap√°n jelenleg d√ľledez√Ķ roncsaiba kapaszkodva v√°rja a k√∂vetkez√Ķ, megsemmis√≠t√Ķ csap√°st. K√≠na v√©di energia-ut√°np√≥tl√°si √ļtvonalait, els√Ķsorban a megsz√°llt Perzsa-√∂bl√∂n kereszt√ľl √©rkez√Ķt. A Mianmari vezet√©kek m√©g annyi olajat √©s g√°zt sem sz√°ll√≠tanak, mint az orosz √Āzsia-vezet√©k. A gig√°szi m√©ret√Ľ ipar, energia n√©lk√ľl le√°ll, ha elz√°rj√°k beszerz√©si forr√°sait√≥l. A K√≠nai-tenger g√°zmez√Ķinek kiakn√°z√°sair√Ķl az USA nem enged megegyez√©st Jap√°nnak. Az, hogy Oroszorsz√°g √©s K√≠na, mi√©rt nem veszi birtokba er√Ķvel a t√©rs√©get, t√∂bb k√©rd√©st is felvet. Az els√Ķ, hogy ny√≠lt agresszi√≥ra jelenleg m√©g az USA sem mer vetemedni, mert m√©g nincs bevezetve mindn√ľtt a katonai ir√°ny√≠t√°s. Felforgat√≥, korm√°nyokat lecser√©l√Ķ tev√©kenys√©g√©t, ENSZ hat√°rozatok m√∂g√© b√ļjtatja, de m√°r senki sem tartja hitelesnek, a "vil√°gb√©ke √Ķr√©nek szerep√©ben". Egyre kevesebb, a manipul√°lt m√©dia ellen√©re is, aki elhiszi, hogy nem az USA korm√°ny√°t r√°ngat√≥ "b√°bj√°t√©kosok" kegyetlen, embertelen √©rdekhatalma √°ll, a gerjeszett h√°bor√ļk, √©h√≠ns√©g, f√∂ldreng√©sek, a "gazdas√°gi √∂sszeoml√°s", √©s n√∂vekv√Ķ jogs√©rt√©sek m√∂g√∂tt . Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, milyen szerepet v√°llalt, a tervek v√©grehajt√°s√°ban Oroszorsz√°g, √©s mi√©rt besz√©l√ľnk er√Ķs K√≠n√°r√≥l, amikorra nyugati ipar K√≠n√°ba telep√≠t√©se, gazdas√°gilag t√∂nkre teszi Eur√≥p√°t √©s az USA gazdas√°g√°t is. A sz√°lak √∂sszefon√≥d√°st mutatnak! Ennek is meg van a maga oka! Ha az USA, kiviszi gy√°rt√≥ipar√°t, √©s Eur√≥pa gazdas√°gait r√°k√©nyszer√≠ti, hogy szint√©n olcs√≥ munker√Ķvel dolgoztasson, saj√°t n√©pess√©ge v√©delme helyett K√≠n√°ba, egy√©rtelm√Ľ, hogy a nyom√°s alatt tartott, banki csal√°sokkal kifosztott orsz√°gok, negat√≠v egyenleg√Ľekk√© v√°lnak!

A na√≠vabb emberek Oroszorsz√°g, √©s K√≠na elllenreakci√≥j√°ban rem√©nykedik, de K√≠n√°ban a Li "familia" nagy t√∂rt√©nelmi hagyom√°nyokkal rendelkezik. A Li csal√°dn√©v visel√©se nagy megtiszteltet√©st jelent. A Tang dinaszti√°nak (618-906-ig uralkodott) Li Yuan volt a megalap√≠t√≥ja. Ut√≥da Li Shimin n√©ven uralkodott. Az √Ķ uralkod√°sa idej√©n kezdt√©k meg az els√Ķ nyomd√°k a m√Ľk√∂d√©s√ľket, √©s vezett√©k be a pap√≠rp√©nzt K√≠n√°ban. Korunkban K√≠na egyre ink√°bb integr√°l√≥dik ahhoz a vil√°grendhez, amelyet az illumin√°tus p√©nzoligarchia l√©trehozott. A nemzetk√∂zi p√©nzvil√°g hatalmas hitelei, √©s kereskedelmi, ipari egy√ľttm√Ľk√∂d√©se n√©lk√ľl K√≠na nem fejl√Ķdhetne olyan gyorsan, mint amilyennek ma tan√ļi vagyunk. Az egyik meghat√°roz√≥ p√©nzint√©zetet, a Bank of East Asia-t (BEA-t) Li Kwok-po ir√°ny√≠tja. A BEA partneri kapcsolatban √°ll a Warburgokkal, √©s egy√ľttm√Ľk√∂dik az illumin√°tus vil√°gc√©gekkel. A Rothschildok √©s a Rockefellerek szoros kapcsolatot tartanak a Li csal√°ddal. Ezt meger√Ķs√≠ti az is, hogy amikor Li Peng a K√≠nai N√©pk√∂zt√°rsas√°g minisztereln√∂ke ell√°togat New Yorkba, mindig tal√°lkozik a Rockefeller, √©s m√°s vezet√Ķ p√©nzdinaszti√°k tagjaival. Egy m√°sik Li, Li Ka-shing doll√°rmilli√°rdos, √©s gyakorlatilag Hongkong gazdas√°gi ura. A Li csal√°d √©s az illumin√°tusok k√∂zti szoros kapcsolatra utal az a t√©ny is, hogy Li Ka-shing megv√°s√°rolhatta Kanad√°ban a Husky Oil elnevez√©s√Ľ nagyv√°llalatot.K√≠n√°ban is m√Ľk√∂dnek titkos t√°rsas√°gok. Err√Ķl t√∂bb kutat√≥ is kell√Ķen dokument√°lt k√∂nyvben sz√°mol be. A Li csal√°d sz√°mos tagja vezet√Ķ szerepet t√∂lt be a Tri√°dok n√©ven ismert titkos t√°rsas√°gban. A Li dinasztia tagjai ellen√Ķrzik Hongkongot √©s a Tri√°dok ir√°ny√≠tj√°k a v√°rost. Li Mi volt az, aki l√©trehozta a hatalmas m√°k√ľltetv√©nyeket, amelyek a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ illumin√°tus csal√°dok sz√°m√°ra √≥ri√°si j√∂vedelmet biztos√≠tottak. A CIA √ľgyn√∂kei l√°tt√°k el a sz√ľks√©ges √°rukkal Li Mi t√°bornokot, amikor √Ķ tartotta ellen√Ķrz√©se alatt az "arany-h√°romsz√∂g" n√©ven ismert ter√ľletet, ahol az √≥pium termel√©s folyt. Oroszorsz√°g, K√≠n√°val, √©s az arab vil√°g egy r√©sz√©vel, l√°tsz√≥lag a "m√°sik oldalt" k√©pviseli √©s t√°mogatja, de ha alaposabban megvizsg√°ljuk az orosz tulajdoni viszonyokat, neh√©z lenne, t√∂bbek k√∂zt a GAZPROM f√Ķ tulajdonosak√©nt, Putyint is besorolni a vil√°g megment√©s√©n f√°radoz√≥k k√∂z√©! Ami egy√©rtelm√Ľ, az az, hogy Oroszorsz√°gnak sz√ľks√©ge van K√≠n√°ra, Ir√°nra, Sz√≠ri√°ra, Libanonra, Venezuel√°ra, √©s m√°s d√©l-amerikai orsz√°gokra, hogy ellens√ļlyozni tudja az USA, Izrael, Franciaorsz√°g, √©s Nagy Bitannia erej√©t. K√©rd√©s, hogy milyen √©rdekek ment√©n, mivel n√©met-orosz kooper√°ci√≥ban kidolgozott, kismam√°kat medd√Ķv√© t√©v√Ķ olt√°sok is nagy port vertek fel oroszorsz√°gban.
Jellemz√Ķen, csak "bizonyos" h√≠rforr√°sok mert√©k k√∂z√∂lni. A n√©met politikglobal.net m√©g t√°j√©koztatni tudott r√≥la, de m√°ra m√°r proxyn kereszt√ľl sem lehet el√©rni! Ha m√©g nem vil√°gos, az ENSZ 2050-ig sz√≥l√≥ tervezete szerint, 50%-al cs√∂kkenteni kell a F√∂ld lakoss√°g√°t! Nem hangos a vil√°gsajt√≥ att√≥l, hogy ezt a tervezetet, a 2010-es konferenci√°n b√°rki is vadul ellenezte volna!

A 22,5 milli√≥s ausztr√°li√°t is lenull√°zt√°k. Gabonaterm√©se t√∂nkrement, ahogy Eur√≥p√°√©t is t√∂nkretett√©k a folyamatos vegyipermetez√©sekkel, √©s Queenslandban is √©p√ľlnek az elk√ľl√∂n√ľl√Ķ, hangv√©d√Ķ fallakkal ell√°tott zsid√≥ lak√≥telepek. Katonailag K√≠na ellen nem sokat jelent, de ilyen szempontb√≥l az indon√©ziai szigetvil√°g sem.Indi√°nak ezekt√Ķl f√ľggetlen√ľl van v√°laszt√°si lehet√Ķs√©ge! Vagy amerikai -ausztr√°l-izraeli-francia-brit seg√≠ts√©ggel megt√°madja K√≠n√°t √©s Pakiszt√°nt, vagy ki√©heztetik, kiirtj√°k √©s lerombolj√°k. Indi√°ban az √°llapotok katasztr√≥f√°lisak! 25 milli√≥ indiai fert√Ķz√∂tt hibrid AIDS v√≠russal, √©s Kasm√≠r jelenti az √©lelmiszerell√°t√°s id√Ķleges megold√°s√°t, amin jelenleg osztozni kell Pakiszt√°nnal. A T√°vol-kelet demogr√°fiai robban√°sa 1900 √≥ta 3-4 szeres√©re n√∂velte a l√©leksz√°mot. K√≠na 2008-ra, az 1900-as 398 milli√≥r√≥l, 1330 milli√≥ra, India 284 milli√≥r√≥l, 1147 milli√≥ra, Indon√©zia 43 milli√≥r√≥l, 237 milli√≥ra n√∂vekedett, de az√©rt megeml√≠thet√Ķ, hogy az USA is 76 milli√≥r√≥l, 304 milli√≥ra √©rt√©ke is. Ezzel szemben Eur√≥pa lakoss√°g√°nak sz√°ma folyamatosan cs√∂kken, ha nem sz√°m√≠tjuk az etnikai konfliktusok kialak√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©gesnek tartott, f√Ķleg muszlim betelep√≠tettek okozta l√©tsz√°mn√∂veked√©st. Ez azonban csak mennyis√©gi, nem min√Ķs√©gi n√∂veked√©s, vagy stagn√°l√°s. A Bilderberg Geoup vezet√©s√©nek nem volt neh√©z eltartottk√©nt Eur√≥p√°ba csalogatni, "k√∂telez√Ķen betelep√≠teni" a t√ļlnyom√≥r√©szt k√©pzetlen n√©pess√©get. A kihangs√ļlyozott etnikumv√©delem, az eur√≥pai gazdas√°gok, le√©p√≠t√©se, a fikt√≠v √°llamad√≥ss√°gok terhei szavatolj√°k a konfliktusokat, amiket a NATO vegyipermetez√©se okozta √©lelmiszerhi√°ny, eleve ki√©lez.
Eur√≥pa √©s az USA "polg√°ri gazdas√°g√°nak" √∂sszeoml√°s√°hoz sz√ľks√©ges a k√∂zel-keleti olajorsz√°gokban, szint√©n √©lelmiszerhi√°nnyal kialak√≠tott "forradalmi hangulat", √©s a most el√Ķk√©sz√ľletek alatt √°ll√≥, k√∂zel-keleti, √©s √©szak-afrikai h√°bor√ļ!

Izrael l√©t√©nek 1948-as kier√Ķszakol√°sa a k√∂zel-keleti t√Ľzf√©szek l√©trehoz√°s√°hoz, √©s a folyamatos fesz√ľlts√©gek fenntart√°s√°hoz volt sz√ľks√©ges√©s, √©s sz√ľks√©g√ľk is van r√° m√©g egy, el√Ķre l√°that√≥an, r√∂videbb ideig. A palesztin ter√ľletek vall√°si k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott betelep√≠t√©se "elfekv√Ķ" l√©tsz√°mk√©nt szerepel√Ķ szefard, falasha, k√≠nai, afg√°n, iraki, ir√°ni, k√∂z√©p-afrikai, keleti-kaz√°r, √©s asken√°zi-kaz√°rokkal, az er√Ķszakos haszid telepesek v√©delm√©re hivatkozva, 1,5 milli√≥ paleszt√≠n √©let√©be ker√ľlt eddig. Izrael minden szomsz√©dj√°val h√°bor√ļs konfliktust kezdem√©nyezett. 1976. √≥ta a g√°zai, √©s a Palesztin √°llam ter√ľlet√©n tal√°lhat√≥ g√°zlel√Ķhelyek megszerz√©se √©rdek√©ben fokozt√°k a palesztinok kiszor√≠t√°s√°t, √©s a legembertelenebb m√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kiirt√°s√°t, terrorizmusra, √©s az erre a c√©lra kialak√≠tott vall√°sukra hivatkozva, melyszerint Isten√ľk "nekik adta ezt a f√∂ldet". A t√∂rt√©nelemhamis√≠t√°s, leletek megsemmis√≠t√©se, az √Ķskereszt√©nys√©gb√Ķl (√Ķs-szk√≠ta) lopott t√∂rt√©neti r√©szek, elemek be√©p√≠t√©se vall√°sukba j√≥l p√©ld√°zza az Egyiptomiakt√≥l √°tvett t√≠zparancsolat (akik becs√ľletesen bevallva, a sum√©rnak elkeresztelt, √Ķs-szk√≠t√°kt√≥l vett√©k √°t), kisaj√°t√≠t√°sa is! Takargatni val√≥ b√Ķven akad, mert sem a sirat√≥fal, sem a Jeruzs√°lemi nagytemplom alatt, de Egyiptomban a Szfinx alatt sem szabad √°sat√°sokat folytatni, mert kider√ľlne, hogy a most sum√©rnak nevezett, de 1852-1867 k√∂z√∂tt √Ķs-szk√≠t√°nak azonos√≠tott agyagt√°bl√°k nemhogy M√≥zes (√≥egyiptomi nyelven "vezet√Ķ"), de √Ābrah√°m szerint sem jogos√≠tan√° fel ilyen "alapokra" hivatkozva, a zsid√≥kat, vagy a t√∂bbs√©g√ľket val√≥tlanul ad√≥, magukat zsid√≥nak tart√≥ kaz√°rokat, hogy foszforbomb√°kkal, DIME eszk√∂z√∂kkel hajtsanak v√©gre n√©pirt√°st! A 2011-ben is folytat√≥d√≥ vegyi-permetez√©sek v√°rhat√≥ kihat√°sak√©nt, a magukat √©lelmiszerrel ell√°tni k√©ptelen orsz√°gokban √°lland√≥sul az √©hez√©s, √©s az ezek miatt a zavarg√°sok, amit NATO, ENSZ, USA, izraeli, az egyes√ľlt francia-brit hader√Ķ, √©s a helyi katonai diktat√ļr√°k seg√≠ts√©g√©vel fojtanak el. A folyamat j√≥l l√°that√≥ a jelenlegi √©szak-afrikai, √©s k√∂zel-keleti orsz√°gok lakoss√°g√°nak l√°zad√°sain kereszt√ľl. Az agresszi√≥ sokfrontos! Haiti, Afganiszt√°n, Bahrein, L√≠bia, Tun√©zia, Egyiptom, Elef√°ntcsontpart, Irak, de fedett, elhalgatott tev√©kenys√©g szinten, Jemen, Sz√≠ria, Ir√°n stb. ter√ľleteken is, mert a CIA, a Mossad, a brit √©s francia titkosszolg√°lat minden ter√ľleten "ek√Ķk√©sz√≠t√Ķ tev√©kenys√©get folytat, a helyi hatalom seg√≠ts√©g√©vel, vagy ellen√©re. A gy√ľlev√©sz rabl√≥k arra specializ√°l√≥dtak, hogy az arab egys√©g l√©trej√∂tt√©t megakad√°lyozand√≥, √©s els√Ķsorban Eur√≥pa, √©s az USA lakoss√°g√°nak energiaell√°t√°s√°t vesz√©lyeztetve, tov√°bbi "forradalmi hull√°mot" provok√°ljanak ki! Mindezeket s√ļlyosb√≠tja, a folyamatos NATO vegyi-permetez√©se, √©s az atomer√Ķm√Ľvekbe vetett b√≠zalom nagym√©rt√©k√Ľ s√∂kken√©se, amit a Jap√°n ellen elk√∂vetett f√∂kdreng√©ssel, √©s a fukushimai atomkatasztr√≥fa el√Ķid√©z√©s√©vel √©rtek el, term√©szetesen, ezesetben a m√©dia t√°mogat√°s√°val, ami nem mondhat√≥ el, pl. a bahreini esem√©nyek kapcs√°n.
Figyelmeztet√©s mindneki sz√°m√°ra, hogy a zsid√≥k √°ltal kre√°lt Biblia "v√©g√≠t√©let√©t" a jelenlegi helyzet el√Ķid√©sre tal√°lt√°k ki, a magukat a 7. sz√°zadt√≥l kiv√°lasztott n√©pnek √∂njel√∂lten kiki√°lt√≥ zsid√≥k! A "megj√≥solt" √°rvizek, f√∂ldreng√©sek, katasztr√≥f√°k nem az√©rt k√∂vetkeznek be, mert Isten √°ltal elrendeltett, hanem az√©rt, mert "az Istent j√°tsz√≥k" megrendezt√©k, √©s el√Ķid√©z√©s√©t elrendelt√©k! Ne feledj√ľk, J√©zus, a Talmud szerint sem volt zsid√≥!

(Gondolom, a Rothschildok, Rockefellerek, Soros, Bil Gates, Obama, a Warburgok, Kissinger, Clinton√©k, vagy Cameron, Merekl, √©s S√°rk√∂zy, Orb√°n, L√°z√°r nyelv√©vel a talpukat csiklandoztatva, nagyon "b√ľszk√©k" lehetnek magukra, hogy milyen "okosak", de mindenki be lehet csapni... egyszer. Ha t√ļl√©li, m√©gegyszer m√°r nagyon neh√©z lesz!)

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#61 | piskota - 2011.04.22. 16:47:40
Sz√∂vets√©g√ľnk az Istennel szerintem nem tudatos, ink√°bb √∂szt√∂n√∂snek v√©lem, mintegy genetikailag van k√≥dolva... Ez√©rt nem is vit√°zn√©k rajta, mert a hitem nem tudom√°nyos alapokon nyugszik. Egyszer√Ľen van!
Mint a magyars√°g, elejit√Ķl fogva adott, mihez m√©g a t√∂rt√©nelmet sem kell ismerni. Tudjuk, az uralkod√≥ k√≥dolt g√©n√ľnk j√≥volt√°b√≥l, hogy magyarok vagyunk √©s k√©sz!
Gyzolt√°n
#62 | nyilas - 2011.04.23. 02:39:07
"A demokr√°cia, n√©puralmat jelent, de mint a legt√∂bb t√°rsadalmi berendezked√©si forma √©rtelmez√©se, kives√©z√©sre ker√ľlt "egyesek" √°ltal, √©s megkerest√©k gyenge pontjait. Ez pedig a n√©puralom fokozatos √°talak√≠t√°sa antidemokratikus dikt√°tori rendszerekk√©."

Sajnos a demokr√°ci√°t annyira lej√°ratt√°k, hogy m√°r akkor sem hinn√©k benne, ha √©letk√©pes √∂tletnek tartan√°m. De nem tartom annak, mivel a demokr√°cia -alapvet√Ķen mindig- k√©pviselet √°ltal val√≥sul meg nem csak nagyobb, hanem m√©g kisebb k√∂z√∂ss√©gek eset√©n is. Gondoljunk egy t√°rsash√°zi lak√≥gy√Ľl√©sre ak√°r. A v√°laszt√≥jog alapj√°n val√≥ r√©szv√©tel is k√©pviseleti jelleg√Ľ, mert √©letkori √©s egy√©b sz√Ľr√Ķk m√Ľk√∂dnek. De a v√°laszt√≥jog kiterjeszt√©se sem jelenten√© a n√©p uralm√°nak (hatalm√°nak) nagyobb √©rv√©nyes√ľl√©s√©t, s√Ķt ennek az ellenkez√Ķje val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķ. Erre a t√∂rt√©nelmi p√©ld√°k is illenek. A v√°laszt√≥jog egyre sz√©lesebb k√∂rre t√∂rt√©n√Ķ kiterjeszt√©se csak a megvezethet√Ķs√©g m√©rt√©k√©t n√∂velte, ez√°ltal egyre jobban manipul√°lt t√∂megek szavazatai legitim√°lt√°k az egyre ink√°bb k√ľls√Ķ befoly√°s alatt √°ll√≥, haza√°rul√≥ korm√°nyzatok m√Ľk√∂d√©s√©t.

M√°shonnan, az √©rtelmez√©s fel√Ķl k√∂zel√≠tve a n√©puralom k√©rd√©s√©t, szembej√∂n a nagy K√ČRD√ēJEL! T√©nyleg uralkodni akar a n√©p? Ha uralkodni akarna, akkor Pisk√≥ta helyzetismertet√©se - miszerint "az emberek nagy t√∂bbs√©ge a napi /rabszolga/ munkav√©gz√©se ut√°n, kimer√ľlts√©g√©ben ak√°rmilyen "sz√≥rakoztat√≥" m√Ľsort elfogad, √ļgymond megeszi! Nincs gond vele, nem politiz√°l, f√ľty√ľl az esem√©nyekre, besz√Ľk√ľlt..." - nem √°lln√° meg a hely√©t, nem lenne igaz. De igaz. Ha engem megk√©rdeznek, akarok-e uralkodni, esetleg politiz√°lni? - a v√°laszom nemleges. Egyszer√Ľen, csak √©lni akarok, b√°r nem csup√°n a maslow-i piramis alj√°n. De uralkodni? semmik√©ppen! Szerintem az emberek t√∂bbs√©ge √≠gy van ezzel. Ha tudok, tan√≠tok. Ha tudok, seg√≠tek. Ha tudok, l√°bbelit k√©sz√≠tek. √Čs √≠gy tov√°bb. Cser√©ben csak annyit k√©rek, hagyjanak √©lni! Ez√©rt a n√©puralom olyan, mint a s√©t√°l√≥magn√≥. K√©pzavar. A magn√≥ nem szokott s√©t√°lni, a n√©p pedig nem szokott uralkodni. A s√©t√°l√≥magn√≥ √∂tlete egy piaci lehet√Ķs√©get nyitott meg, amelyre a haszonszerz√©s ig√©nye miatt volt sz√ľks√©g. A n√©puralom pedig egy korszak jelszav√°v√° v√°lt, amely pedig a haszonelv√Ľ gondolkod√°s egyeduralm√°hoz vezet√Ķ utat sz√©les√≠tette ki, imm√°r a demosz bevon√°s√°val.

Hogy most m√©gis politiz√°lunk √©s hatalmat akarunk, az √©ppen az√©rt van, mert a n√©puralom √°ls√°gos jelszav√°val lefejezt√©k a nemzetek -m√°r el√Ķz√Ķleg megrontott- vezet√©s√©t, a szabads√°g-egyenl√Ķs√©g-testv√©ris√©g √°ls√°gos h√°rmas√°val a n√©pet vezet√Ķi ellen ford√≠tott√°k, hogy azt√°n fej n√©lk√ľl maradva m√°r csak dr√≥ton/m√Ľholdon r√°ngatott fogyaszt√≥ legyen, akire csak annyi sz√ľks√©g van, hogy a hatalom legitim√°ci√≥j√°t √©s eltart√°s√°t biztos√≠tsa szavazat√°val √©s munk√°j√°val. Ha ezt jelenti a demokr√°cia, akkor k√∂sz√∂n√∂m, nem k√©rem! A n√©p √©letlehet√Ķs√©geinek elveszt√©se √©ppen a demokr√°cia nevezet√Ľ mostoha tev√©kenys√©g√©nek eredm√©nye, ez√©rt a visszaszerz√©se nem t√∂rt√©nhet demokratikusan, csak diktat√≥rikusan.

Sajn√°latos, hogy a diktat√ļra fogalma olyannyira lej√°rat√≥dott. Ennek oka kett√Ķs. Egyik a v√©lem√©nyszab√≥k tev√©kenys√©ge, amelynek szint√©n k√©t ir√°nya van. Az egyik sz√°lon sz√≥val gyal√°zz√°k a diktat√ļr√°t, mint olyan √°llamvezet√©si form√°t, amelyben √©rdek√©rv√©nyes√≠t√Ķ k√©pess√©g√ľk z√°tonyra fut. M√°sik sz√°lon pedig megkeresik √©s tal√°lj√°k a korrump√°l√°s lehet√Ķs√©g√©t, amely t√©nyek pedig a m√©di√°ban k√∂zz√© t√©ve √©rveket adnak a diktat√ļra ellenz√Ķinek. Harmadik sz√°l pedig a demokr√°cia √ľr√ľgy√©vel k√≠v√ľlr√Ķl szervezett ellen√°ll√°s, amelynek √©letbentart√°s√°val a diktat√ļr√°t is √©letben tarthatj√°k, mik√∂zben a dikt√°tort mind m√©lyebben korrump√°lva h√ļzz√°k le a mocs√°rba. R√≥ma t√∂rt√©nelm√©ben a dikt√°tort f√©l √©vre v√°lasztott√°k √©s szabad kezet kapott d√∂nt√©seihez. Volt olyan eset, amikor csak √∂t napig uralkodott a dikt√°tor, ut√°na visszaadta a hatalmat a szen√°tusnak. Egy√©bk√©nt az √≥kori g√∂r√∂g √©s r√≥mai demokr√°ci√°kban is csak a szabad polg√°roknak volt v√°laszt√≥joguk, √Ķk int√©zhett√©k a k√∂z√∂ss√©g √ľgyeit. A Magyar Kir√°lys√°gban ez a nemesek kiv√°lts√°ga volt. L√°that√≥, hogy a v√°laszt√≥jog kisz√©les√≠t√©se √©ppen nem a n√©p √©rdekeinek er√Ķsebb √©rv√©nyes√ľl√©s√©t hozta mag√°val.

Ha tiszt√°ban vagyunk a p√©nzhatalom vil√°guralmi t√∂rekv√©seinek t√∂bb ezer √©ves m√ļltj√°val, akkor nem kell sokat magyar√°zni, hogy az √°ltalunk ismert kir√°lys√°gok √©s monarchi√°k hatalmi jellege NEM AZ √ČGI HATALOM F√ĖLDI M√ĀSA volt, b√°rmennyire is szerett√©k volna ezt elhitetni a n√©ppel. Az ismert t√∂rt√©nelem a semita vil√°gn√©zet √©s erk√∂lcs k√ľzdelme a szittya erk√∂lccsel √©s vil√°gn√©zettel. Ebben a k√ľzdelemben a szittya n√©pek veszt√©sre √°llnak. Ez magyar√°zza, hogy a t√∂rt√©nelem k√∂zismert esem√©nyei √©s folyamatai semita szempontb√≥l vannak ismertetve, √©rtelmezve. Ez teszi √©rthet√Ķv√©, hogy ami a semita szeml√©lettel ellenkezik, azt lehet√Ķs√©g szerint elhallgatj√°k. Ez√©rt nem hozz√°f√©rhet√Ķek a Vatik√°n iratai, a mezopot√°miai agyagt√°bl√°k ezrei, a Nag-Hammadi √©s Qumr√°ni tekercsek. Ez√©rt bomb√°zt√°k sz√©jjel Irakban a sumer kult√ļra maradv√°nyait, stb. Ez√©rt csak a p√©nzhatalom √°ltal m√°r megrontott kir√°lys√°gokr√≥l tudunk, mert amit a kir√°lyi szitty√°k teremtettek kult√ļr√°ban, jogban, gazdas√°gban, √°llamszervezetben azt ki kell saj√°t√≠tani, amit pedig nem lehet azt el kell hallgatni!
<---------------------><--------------------->
"A hit √©s vall√°s √∂sszef√ľg√©sei √©rdekesek levezet√©sedben, de felt√©telez egy olyan vall√°st, amit t√∂bbs√©gi alapon teszenek √°llamvall√°ss√°. Ez nem felt√©tlen√ľl sz√ľks√©ges. "

- Egyetértek és szerintem a fogalmazásom sem mutat mást, bár a többségi alapra utaltam.

Hegel!

√ćzl√©sr√Ķl √©s HIT-r√Ķl nem szok√°s vit√°zni. Elfogadom a v√©lem√©nyedet, ami egy m√°s √©lethelyzet eredm√©nye, ez√©rt sz√°momra √©rthet√Ķ, de nem √©lhet√Ķ. (a jelenben.)
#63 | Tulok - 2011.04.23. 08:23:02
Nyilas! A demokr√°ci√°val kapcsolatos √©rvel√©s s√°nt√≠t, de a diktat√ļr√°k √©rt√©kel√©se is, ez√©rt hsz. helyett ink√°bb √≠rtam, n√©h√°ny √≥ra alatt, egy cikket v√°laszk√©nt.
#64 | piskota - 2011.04.23. 09:15:54
Nyilas!

Tulok majd vitatkozik, hogy mikkel nem √©rt egyet, el√Ķbbre-v√≠ve a k√∂z√∂s gondolkod√°st!
Viszont nekem, ahogy van, √ļgy tetszik hozz√°sz√≥l√°sod, mert sok helyen tal√°lkozik azokkal a n√©zetekkel, amit m√°r Imre honlapj√°n is megfogalmaztam.
Mindenesetre √©rdekl√Ķdve v√°rom Tulok mindig tanuls√°gos megk√∂zel√≠t√©s√©t...
Gyzolt√°n
#65 | Statikus - 2011.04.23. 22:12:30
H√°t val√≥ban nem mindegy, hogy J√©zust Pantokr√°tork√©nt, vagy mint megfesz√≠tett √°br√°zolja az egyh√°zi m√Ľv√©szet √©s √≠gy szeml√©li √©vsz√°zadokon √°t a h√≠v√Ķk serege!
(Ha jól tudom, a niceai zsinat óta terjedt el a keresztre feszített Jézus ábrázolás.)
A puzdra (k√∂roszt) kapcs√°n jutott eszembe, hogy a Szent Korona is rejt ilyen alakot: tengely ment√©n "bele" n√©zve egy k√∂r√∂n bel√ľl k√©t egym√°st der√©ksz√∂gben metsz√Ķ p√°ntot l√°tunk. Megfelel√Ķ objekt√≠v alkalmaz√°s√°val a p√°ntok t√©rbelis√©ge is megjelenik a f√©nyk√©pen, perspekt√≠v√°ban √ļgy, hogy a p√°ntok v√©gei sz√©lesebbnek l√°tszanak, mint a k√∂zep√ľk - r√©gi festm√©nyeken a szenteket gyakran ilyen "keresztes" gl√≥ri√°val √°br√°zolt√°k.
#66 | Hegel - 2013.01.19. 16:09:11
Ugyan a jelenlegi banki spekul√°ci√≥kon morfondirozva de m√©gis az a gondolat sejlett fel bennem hogy eleve a jelenlegi univerzumi helyzet√©ben a f√Ķld n√©pe egy olyan alacsony szinte √°llati l√©tform√°hoz hasonl√≥ korszakon vonul √°t amihez foghat√≥t csak kb 3.5 milli√≥ f√∂ldi √©venk√©nt kezd√Ķd√Ķen √©l √°t a s√∂t√©ts√©g korszak√°t amit a hindu szent iratok kaly jug√°nak neveznek.

Ez pedig abb√≥l a felsejl√©sb√Ķl ad√≥dik bennem hogy tanulm√°nyozva J√©zus logionjait majjd a Zend aveszta nagyon hasonl√≥ hangv√©tel√ľ ir√°sait (ZajtiF) valamint a Arvisur√°b√≥l ismert skyta tud√°st √©s hozz√°ll√°s√°t a n√©pnek a tanit√°sban.

Ugyanis volt korszak mikor n√Ķk kettes√©vel t√°voli utakra mehettek tanitani embereket minden f√©lelem n√©lk√ľl. Ezt az id√Ķszakot m√©gis egy s√ľllyed√Ķ k√∂vette mert kialakult a hunok harci k√©zs√©ge a tanit√≥kat utaikon megv√©delmezni, illetve ez a univerz√°lis helyzet s√ľllyed√©s√©vel egyre lejjebb csusszan√≥ emberi mivolt a f√∂ld√∂n t√∂bb harcost ig√©nyelt.

Teh√°t 1. tud√°s
2 harcos
3 megjelenik a keresked√Ķ
4 ahol vagyunk a √°llati l√©t√Ľ tolvaj.

Term√©szetesen nagyon sz√ľk form√°ban leirva itt.

A fentiekhez megfelel√Ķ ide√°k is sz√ľlettek √©s csup√°n az 1. nek van a Isteni felhatalmaz√°sa a t√∂bbi k√©nyszer√ľs√©g sz√ľlte emberi v√©dekez√©s a 4. alapok ellen.

Rem√©lem a 2012.12.21 ennek az id√Ķintervallumnak a v√©g√©t jelentette, √©s elindult az univerzum a felfel√© ivel√Ķ p√°ly√°n. M√©g akkor is rem√©nykedek ebben ha aligha √©rem meg ez √©letemben a helyrehozatal k√∂nnyedd√Ķ r√©sz√©t.

Egyetlen ISTEN van a vall√°sok valamikor ugyan abb√≥l a egyetlenb√Ķl indultak ki m√°ra kifacsarva √ľzleti √©rdekek ment√©n.

Az √Ķsi t√∂rt√©nelm√ľnk err√Ķl a n√©zetr√Ķl ad nekem t√°j√©koztat√°st.

"A sz√≠r sivatag fel√Ķl t√°mad√≥ h√≥d√≠t√≥k √ļtj√°t pusztul√°s √©s a hal√°l k√≠s√©rte. Nem volt, ki tiszt√≠tsa a csatorn√°kat, m√Ľvelje a f√∂ldet. Vad f√Ľ n√Ķtt minden√ľtt. Meg√°llt az √©let Sumerban.
Az anyák nem dédelgetnek gyermeket.
Az atya nem hívja gyengéden asszonyát,
Embere mellén kedvese nem repes,
Az anya nem ringatja ölbéli gyermekét.
...Elnémultak a dajkák altatódalai..." (Marton V sumer táblák amik skyta táblák még a 18sz.ban.)

Szatja-juga (Aranykor) 1 728 000 év
Tret√°-juga (Ez√ľstkor) 1 296 000 √©v
Dvápara-juga (Bronzkor) 864 000 év
Kali-juga (Vaskor) 432 000 év

√Ėsszesen: 4 320 000 √©v most ennek a v√©ge volt 2012.12.21 innen ugyan hosszas √°tmenettel t√©r√ľnk olyan kozmikus nappalba f√©nybe amely ujra az aranykort hozza el. A mag n√©pe aranykori ember ett√Ķl szenved ma igaz√°n mert nem a birkas√°ga hanem az √©rtetlens√©ge van a gonoszs√°ghoz
m√©g a fert√Ķz√Ķtebbj√©nek is.
#67 | Modesztusz - 2014.04.04. 12:28:44
Ahogy a r√©gebbi √≠r√°saidat olvasgattam,r√°tal√°ltam egy p√°r √©vvel ezel√Ķttire,ami el√©gg√© elgondolkodtat√≥...Fantasztikusan el√Ķ√°rny√©koltad azt,ami most zajlik,hihetetlen,hogy a vil√°g merre halad el√Ķre...f√©lelmetes Sad

El√Ķre?
Ez a sz√≥ rem√©nyt kellene hogy adjon,nek√ľnk embereknek...A rem√©nyt kelt√Ķ sz√≥bani kifejez√©sekre is m√°r csak legyint√ľnk...El√Ķre?
Merre?... "kil√°t√°stalan minden" stb...

Hova rohan az emberis√©g,vagyis hova rohantatj√°k a vil√°g vezet√Ķi...Ha belegondolunk n√©h√°ny "emberen" m√ļlik t√∂bb milli√°rd polg√°r √©lete,j√∂v√Ķje...Ami most kialakult,az√≥ta is,mi√≥ta ezt a cikket √≠rtad,h√°t mondjuk √ļgy,"gyors l√©ptekben haladunk valahova" vagyis ink√°bb ,terelik valamilyen mederbe a f√∂ld lak√≥it... Sad

Ennek az írásodnak a találó címe : " Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

Mostanra √ļgy l√°tom globaliz√°l√≥dott a "vil√°gv√©ge" k√©rd√©s.
√ēr√ľlt √ľtemben halad valami el√Ķre.
Emberek,emberekt√Ķl f√ľggenek...Pedig mindannyian egyform√°n t√∂k√©letlen√ľl √°llunk egy magasabb rend el√Ķtt,aki alkotta l√©trehozta azt a f√∂ldet,amit most mi emberek pr√≥b√°lunk semmiss√© tenni,s√Ķt vesz√©lyeztetve egym√°s l√©tfennmarad√°s√°t is.

Vajon van valami er√Ķ,ami ezt megakad√°lyozhatn√°?
Er√Ķ?
Egy valamiben,vagyis "Valakiben" lehet ezt rem√©nykelt√Ķen felfedezni,akik hisznek az Isteni gondvisel√©sben,l√©tez√©s√©ben,s√Ķt ismerik az √ē "szav√°t" a bibli√°t,azok elgondolkodnak,vajon t√©nyleg lesz egy mindent els√∂pr√Ķ "h√°bor√ļ"?
A biblia vagyis Isten szava alapj√°n val√≥ban lesz,de ezt a biblia Isten h√°bor√ļj√°nak nevezi meg,amikor val√≥ban v√©get vet ennek a gonosz rendszernek,ami az emberis√©g l√©tfenntart√°s√°t vesz√©lyezteti...

Ha sz√°mba vessz√ľk a t√∂rt√©nelmet,√°lland√≥ hazugs√°g,folyv√°st v√©rfolyam,mindaddig am√≠g az emberis√©g el√©rt napjainkig,ahonnan m√°r ki√ļt csak is egy m√≥don lehet,ahogy azt m√°r nem egy politikailag is fontos szem√©ly kijelentette..." m√°r csak is egy Isteni csoda seg√≠thet"
Igen, az Isteni csoda...ha a bibliai t√∂rt√©nelmet vessz√ľk,ott minden azonk√©ppen t√∂rt√©nt,ahogy azt el√Ķre maga a vil√°gmindens√©g alkot√≥ja bejelentette.teh√°t soha nem hazudott,mindent megtett,amit mondott...
Van egy h√≠res t√∂rt√©net√≠r√≥ nevezetesen "Josephus Flavius" aki r√©szletesen le√≠rta, /saj√°t szem√©vel l√°tta / azt,amit Isten az √ē pr√≥f√©t√°ja Jeremi√°s √°ltal m√°r j√≥val el√Ķtte feljegyeztetett,k√©s√Ķbb J√©zus is besz√©lt err√Ķl, az akkor √©l√Ķ embereknek...sokan √ľgyet sem vetettek a bejelent√©sre.
√Čvekkel Jeruzs√°lem pusztul√°sa el√Ķtt Jeremi√°s pr√≥f√©ta, fontos r√©szletet √≠rt le a Biblia kronol√≥gi√°j√°nak meg√©rt√©s√©hez.
Ezt a figyelmeztet√©st mondta a Jeremi√°s 25:1,2,11-ben "Az a besz√©d, amely l√Ķn Jeremi√°shoz az eg√©sz J√ļda n√©pe fel√Ķl, Jo√°kim negyedik esztendej√©ben; aki fia vala J√≥si√°snak, a J√ļda kir√°ly√°nak, az els√Ķ esztendej√©ben Nabukodonozornak a babiloni kir√°lynak:
Amelyet sz√≥la Jeremi√°s pr√≥f√©ta az eg√©sz J√ļda n√©p√©hez √©s Jeruzs√°lem minden lakos√°hoz, mondv√°n:
√Čs ez eg√©sz f√∂ld pusztas√°gg√° √©s csud√°v√° l√©szen, √©s e nemzetek a babiloni kir√°lynak szolg√°lnak hetven esztendeig."
√Črdemes elolvasni a k√∂ztes id√©zeteket is,nagyon √©rdekesen √≠ratta le Jeremi√°ssal Isten,hogy hogyan is fog majd megt√∂rt√©nni Jeruzs√°lem pusztul√°sa,√©s hogy mi√©rt kapj√°k majd az √≠t√©letet,viszont lehet√Ķs√©get adott,mint mindig azoknak,akik hallgatnak r√°,hogy mi m√≥don menek√ľlhetnek meg.
Mivel Isten nem kegyetlen,ellenkez√Ķleg,√≠g√©retet tett,azoknak akik hallgatnak r√°,hogy megment√©sben r√©szes√ľlhetnek,ha hallgatnak r√° a Jeremi√°s 29: 10 verse is igazolja:

"Mert ezt mondja az √ör: Mihelyt eltelik Babilonban a hetven esztend√Ķ, megl√°togatlak titeket √©s bet√∂lt√∂m rajtatok az √©n j√≥ sz√≥mat, hogy visszahozzalak titeket e helyre"
De az hogy Isten szava mennyire hiteles,err√Ķl sz√°mtalan helyen megbizonyosodhatunk a bibli√°ban,soha nem √≠g√©rt beteljes√ľletlen√ľl,term√©szetesen ut√°na lehet n√©zni t√∂bb oldalr√≥l is,szkeptikusoknak is ad megfelel√Ķ magyar√°zatot a biblia,√∂sszevethet√Ķ k√≠v√ľl√°ll√≥ t√∂rt√©net √≠rok feljegyz√©seivel is.
V√©g√ľl is tudva lev√Ķ dolog,hogy a val√≥s√°gban,meghat√°rozott id√Ķre meg is t√∂rt√©nt az els√Ķ sz√°zadban,vagyis 70-ben Jeruzs√°lem pusztul√°sa...
Mivel mindig is hitelesek voltak az Isteni bejelent√©sek,√ļgy napjainkra is azok.
Mit is √≠r a Jelen√©sek 11:18..."√Čs megharagudtak a pog√°nyok, √©s elj√∂tt a te haragod, √©s a halottak ideje, hogy meg√≠t√©ltessenek, √©s jutalmat adj a te szolg√°idnak, a pr√≥f√©t√°knak √©s a szenteknek, √©s akik a te nevedet f√©lik, kicsinyeknek √©s nagyoknak; √©s elpuszt√≠tsd azokat, akik a f√∂ldet puszt√≠tj√°k."

Tov√°bb√° a Jelen√©sek 16:14,16..."Mert √∂rd√∂gi lelkek azok, akik jeleket tesznek; akik elmennek a f√∂ldnek √©s az eg√©sz vil√°gnak kir√°lyaihoz, hogy egybe gy√Ľjts√©k azokat a mindenhat√≥ Isten ama nagy napj√°nak viadal√°ra."
"Egybegy√Ľjt√©k az√©rt √Ķket a helyre, amelyet zsid√≥ul Armageddonnak neveznek."

Vagyis,ha val√≥ban az Isteni √≠g√©retek soha nem hazudtak,akkor lesz es√©ly√ľnk egy igazs√°gos √≠t√©letre.
Több próféciát is lehetne említeni a bibliából,amelyek pontosan akkor és ott következtek be,ahol és ahogyan Isten megjövendölte,és elmondatta...
B√°r ennek a t√©m√°nak b√Ķvebb a magyar√°zata,de a l√©nyeg,hogy lesz Isteni beavatkoz√°s,m√©gpedig a jelek szerint,amir√Ķl besz√©lt J√©zus is,hamarosan el√©rkezik Isten √≠t√©let√©nek az √≥r√°ja...Viszont,mint ahogy mindig a t√∂rt√©nelem sor√°n,most is ad lehet√Ķs√©get a megmenek√ľl√©sre azoknak,akik √ļgy cselekednek,ahogy az √≠rva van...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 67% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 33% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum