Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...
- 791.)Október 23-ra és más...
- 790.)Tisztánlátás végett...
- 789.)Már ezer éve......

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Elektroszmog+ HAARP+ kálium-klorid túladagolás+ chemtrails = HALÁL
Elektroszmog+ HAARP+ kálium-klorid túladagolás+ chemtrails = HALÁLAzt hiszem sokak kíváncsiságát elégítem ki, ha körülöttünk, és bennünk is áramló elektromágneses térrel, negatív vagy pozitív hatásaival foglalkozom, a teljesség igénye nélkül, de a lényeget kiemelve.
A bennünket érő elektromágneses sugárzást feloszthatjuk úgy is, hogy napból, földből, légköri jelenségekból, vagy jó és rossz "emberektől"(?) eredő elektromágneses sugárzásokat említünk.
A napból érkező napkitörések, a normál kozmikus sugárzás, többnyire ismert. A légköri jelenségek sorába ismert, és részben, alig, vagy nem ismert, de létező jelenségek sorolhatók. Ilyen a természetes villámlás, a sztatikus elektromossság, és a Schumann-üreg, vagyis az ionoszféra, és a földfelszín közötti üreg rezgése. A földből érkező sugárzások, az esetek túlnyomó részét az un. "geodinamó", vagyis a szilárd mag, és a felszín közötti súrlódás elektromágneses tere hozza létre.
Elsősorban, az életterünk emberiség által legjobban befolyásolható részét, a földfelszín viszonyat kell megvizsgálnunk, mert itt okoz átmeneti, vagy tartós, esetenként maradandó változást az ember, vagy a feltűnően emberformájúak tevékenysége.

Megkülönböztethetők, az életünk részét képező elektromos távvezetékek, elektromos berendezések, rádió, és TV adók "elektroszmogja", a szintén mesterségesen keltett, de fegyverként alkalmazott, elektromágneses fegyverektől.
A "hasznosnak" minősíthető elektroszmogot, a technikai vívmányok elektromos áramellátása, és az áramfelhasználásuk hozza létre. Egyértelmű, hogy az ember a technikai civilizáció létezésének rövid időszaka alatt nem szokhatott hozzá környezetének, "élőhelyének" az elektroszmog következtében előállott radikális megváltozásához. Ez a sugárözön, amiben él, nem természetes közege, és a biológiai értelemben vett életéhez ezekre az energiákra nincs is szüksége. (A Schumann hullámok ügye egy egészen más kérdés!) Amire viszont szüksége van, az az, hogy a természeteshez közeli állapotban tudjon létezni, minél kevesebb elektroszmog szennyezést szenvedjen el. Nem csodálkozhatunk azon, hogy a természetellenes életkörülményeknek vannak mind rövid, mind hosszú távú egészségügyi következményei. Ezek annál kevésbé súlyosak, minél jobban közelítjük a természetes állapotot, és minél hatékonyabban védekezünk az elektroszmog károsító hatásaival szemben. Minél kisebb kitettségünk az elektromágneses sugárzásnak, annál jobbak az esélyeink.

Milyen szimptómái vannak az elektromágneses sugárzásra való érzékenységnek?
Rövid távú hatásokként, agyi, mozgási, légzési, vérkeringési, szem, emésztési stb. és hosszú távon daganatok, rák és idegkárosodás. Az elektroszmog, néhány súlyos következménnyel járó megnyilvánulása közül az egyik a DNS szál törés, amit négy független laboratóriumban figyeltek meg, jelentős DNS károsodással - kettő közülük a cellurális telefonokkal összefüggésben - 1 µ W/cm2 elektromágneses sugárzás hatására létrejönni. Phillips at al. (1998). Lai és Singh (1995, 1996, 1997), Sarkar, Ali és Behari (1994), Verschave at al. (1994). Ilyen hatásokról szól, a sejtek neoplasztikus (degeneratív) átalakítása: Balcer-Kubiczek és Harrison (1991) a mikrohullámú sugárzás hatásának kitett sejtekben talált az átalakulásra vonatkozó bizonyítékok, és az immunrendszer meggyengülése az elektroszmog, elektromágneses tér hatására. A kutatók összefüggést találtak az immunrendszer meggyengülése és az elektroszmog, elektromágneses tér hatására bekövetkező kálcium ion szivárgás, Walleczek (1992) és a csökkent melatonin termelés között. Reiter és Robinson (1995). Cossarizzat-tal. (1993) rámutatott hogy extrém alacsony frekvenciás elektromágneses mezők emelték a spontán és PHA és TPA- által indukált interleukin-1 és IL-6 termelést a perifériás vérkeringés területein. A mikrohullámú sugárzás hatásának kitett patkányok esetében jelentős csökkenést találtak a természetes ölő sejtek aktivitásában (NK sejtek), Nakamura at al. (1997). Quan at al. (1992) kimutatta, hogy a mikrohullámú sütőben melegített anyatej sokkal kevésbé véd az "E "coli baktériumokkal szemben, mint a hagyományos módon melegített tejek. Dmoch és Moszczynski (1998) úgy találták, hogy a mikrohullámú sugárzás hatásának kitett munkások szervezetében csökkent az ölő sejtek száma és egyúttal kisebb T-helper/T-suspessor arány volt tapasztalható. Moszczynski et al. (1999) emelkedett IgG és IgA szinteket és csökkent lymphocita és T8 sejt számot figyelt meg digitális RF (rádiófrekvenciás) jelekkel dolgozó munkások esetében.

Az elektromágneses sugárzás hatására megváltozik a sejtek kalcium ion metabolizmusa, kimutathatóan növekednek a kromoszóma eltérések, a sejtek degenerálódnak, és csökken a melatonin szint. Sorolhatnék még további sok, eddig feltérképezett hatást, de a cikk célja az, hogy megmutassa, milyen széles skálán befolyásolják szervezetünk működését civilizációnk hasznosnak ítélt "vívmányai", és az emberformájú, főemlősnek tartottak gonoszságának, kapzsiságának és önzésének eredményeként kifejlesztett "fegyverein" kívül is!

Az emberi agyban több millió (/g) 50 millimikron méretű magnetit kristályokat mutattak ki, melyek több mint egymilliószor erősebben reagálnak a külső mágneses mezőre mint bármely más biológiai anyag. Az elektromágneses terhelések megváltoztatják a sejtek információcseréjét és ez által hatnak az emberi szervezetre. Az első figyelmeztető jel az alvászavar, de számos esetben okoz halált is. A kutatók kimutatták, hogy a környezetszennyezés, a gyakori stresszhelyzetek, a túlterhelések valamint az emberi testet érő földsugárzás ingerzónái legyengítik az immunrendszert és így az 50 Hz-es villamos mező hatása már gyenge térerősség esetén is károsíthatja a szervezetet. Fejfájás, migrén, alvászavar, idegesség, koncentráció - képtelenség, agresszivitás, szellemi blokk, fülzúgás, hallászavar, depresszió, összefüggésbe hozhatók az elektroszmog és földsugárzás terheléssel. A WHO hivatalos kiadványaiban is megjelent - a leukémiával összefüggésbe hozható mágneses erőtér: 2 - 4 mG, azaz 200-400 nT (nT=nanoTesla) értéke. Ahlbom & Feychting, 1993 -ban közzétett tanulmánya szerint a 2 - 3 mG elektromágneses erőtérnek kitett gyermekek esetében a rák előfordulása 2.7 -szer valószínűbb, mint a mágneses mezőn kívül; a 3 mG és e fölötti térerő esetén ez a szám 3.8! Ha figyelembe vesszük, hogy pusztán csak a vas, ami messzemenőkig kitett az elektroszmognak, az elektromágneses tér mágneses mezejének, milyen fontos szerepet játszik az ember életében, megijedhetünk és nem is ok nélkül! Gondoljunk csak a hemoglobinra vagy arra a tényre, hogy a vas milyen mértékben van jelen az agyban. Az idegsejtek membránjának a permeabilitása, mágneses vezetőképessége, az érhálózat, a bőr de gyakorlatilag minden szerv érintett az elektroszmognak való kitettségben. Az egyik legnagyobb probléma, hogy a kromoszómák DNS-e is jelentős érzékenységet mutat az elektromágneses sugárzásra, ami degeneratív betegségekhez vezethet. Az egész emberi szervezet biokémiai folyamatait az elektromágneses sugárzásra érzékeny atomok, molekulák és ionok jól „koreografált” mozgásai adják. Kétség sem férhet hozzá, hogy ezek finom és érzékeny folyamatok, ezért az egészségügyi határértéknek, valahol nagyon alacsony szinten kellene lennie – közel, a természetes nulla szinthez. Alapvetően tehát nagyon nehéz megmondani, milyen szintű elektroszmog, elektromágneses sugárzás tekinthető még a biztonságosnak, mert a "biztonság" relatív fogalom ezen a területen, hiszen számos tényezőtől függ; például a frekvenciától, a kitettség időtartamától, az egyéni érzékenységtől stb. Az sem segíti az egzakt számok meghatározását, hogy ilyen - olyan érdekekből vagy más okból egymásnak ellentmondó meggyőző vagy annak tűnő tanulmányok jelennek meg szerte a világon az elektroszmog hatásaival kapcsolatban. A legalacsonyabb mágneses erőtér, amire már az elektroszmogra, elektromágneses térre érzékeny embereknél (Electromagnetically Sensitive Patient) reakciót vált ki: 100 -200 nT. Vajon hathatnak-e és hogyan az emberi szervezet, pl. az agy vagy a szív működésére a 100 000-szer milliószor erősebb elektromágneses hatások? Persze, hogy hatnak, de nehéz bizonyítani, mitől, kitől, ki miatt!

Az elektromágneses tér megváltozása nem csak az emberekre,de az állatokra és a növényekre is hat.Mit tehetünk a természetes, vagy szükségszerű töltések, és a szükségtelen, HAARP állomások jeleivel, a Tesla-gyorsítók légkör manipulációs elektromágneses jelenségei ellen?

Növeljük a levegő nedvesség tartalmát. A levegő szárazabb télen, így a töltések természetes egyensúlyának megbomlására ilyenkor nagyobb az esély. A porok, mikrobák, folyamatosan keverednek és lebegnek a levegőben ezért gyakoribb párásításra van szükség. A töltések elvezetésére használhatunk leföldelt lemezeket, amelyek között cirkuláltatjuk a helyiség levegőjét. Ne hordjunk szintetikus anyagokból készült ruhákat, viseljünk természetes anyagokat. Az ágyneműj se legyen töltődésre hajlamos anyagból. Gyakori feltöltődés esetén használjunk töltéskiegyenlítésről "gondoskodó" cipőt. Ha a bőr száraz, használjunk gyakran bőrvédő, hidratáló krémet. A legfontosabb cél, a töltéskiegyenlítés.

A szervezet bonyolult elektrokémiai folyamataiban, a többlettöltések súlyos problémákat okozhatnak. Fentebb már említettem, a kálcium-ion egyensúlyt befolyásoló tényezőket, amelyek a csontritkulás kialakulásában játszhatnak szerepet, de még nagyobb problémákat okozhat a kálium-nátrium ion-pumpa működésében, a sejtmembránon áthaladó anyagcserében, amit még három külső, szándékosan, ellenünk alkalmazott "stratégiai fegyver" is "elősegít". Az egyik az élelmiszerekben alkalmazott, természetellenesen magas (1:30-as kálium-klorid:nátrium-klorid arány helyetti) 40 % körüli kálium-klorid bevitel, a második, légkör elktromos vezetőképeségének megváltoztatása nanorészecskék permetezésével (chemtrails=vegyicsíkok), és a harmadik az elektromágneses fegyverek (HAARP, Tesla-gyorsítók, elektromágneses impulzusfegyverek) okozta természetellenes többlettöltések koncentrált sugárzása!
Az első az ion-egyensúly felborításával károsan megváltoztatja, gátolja a sejt anyagcsere folyamatait, az utóbbi két "tényező" tovább rontja az ion-egyensúlyt, illetve lehetetlenné teszi a szervezet számára a létrehozását, de az élő szervezet sok egyéb folyamatába is beavatkozik, mivel a vér esetében is kihatással bír a vérben lévő vasatomokra. Ez utóbbival növekszik a rögképződés esélye, mert a felmágneseződő vasatomok, a mágneses vonzás miatt könnyebben összetapadhatnak, összekapcsolhatják a vörös vértesteket, ami rögképződéshez, és ezen keresztül szívinfarktushoz, tüdőembóliához, és agyvérzéshez vezethet.
Természetesen a sugárzások ellen védekezni is lehet! Árnyékolást biztosító, mágnesezhető anyagból készült lemezekkel, fémhálóval, vagy interfrencia létrehozásával. Az utóbbi a leghatékonyabb módszer, mert a beérkező sugárzásból átengedi a Schumann-frekvenciát, és a "maradék káros sugárzásokat, 180 fokos fázisfordítással visszasugározva kioltja a káros elektromágneses sugárzást.

  Hozzászólások
#61 | Tulok - 2011.06.01. 07:18:09
Az északi sark jege a golfáramlat fokozatos leállásáenak is köszönheti növekedését, amit jól mutat Nagy-Britannia téli éghajlata megváltozása. Korábban ritkán fordultak elő 0 fok alatti téli hőmérsékletek, de idén télen is rekordalacsony hőmérsékleteket regisztráltak.
Kiegészítésként Balu magyarázatához: az nem elegendő, hogy nedves a levegő. A cseppképződés csak mikroszkópikus méretű "pormag" felületén indul meg. A légkör vezetési képességének megváltoztatásával EMP és HERF fegyverek is bevethetők adott területen, de a HAARP elektromágneses rezgéseinek is megnöveli a hatását. Közvetlenül, és kisebb energiával képes a LOIS és LOFAR rendszer "dolgozni" (ellenünk).

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum