Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  USA-Pakisztán és kínai menetelés...
USA-Pakisztán és kínai menetelés...Pakisztánban, Oszama bin Laden ismételt halála után kettős robbanás rázta meg az északi területeket. A több, mint 80 halálesetre a nyugati média gyorsan reagált, ahogy bin Laden halálából is politikai előnyt próbál kovácsolni magának Obama. Természetesen bin Laden merényletet tervezett ellene, miközben pornókazettákat nézett pakisztáni búvóhelyén. A Reuters mint "releváns hírforrás", kijelentette, hogy Zardari elnök elkezdhet rettegni, mivel a pakisztáni hadsereg lesz az elsődleges célpont, és amerika lesz a második. Az évek óta halott bin Laden, és követői bosszúja, újabb lehetőségeket teremt a "terrorizmus elleni" harcra, mivel Ehsanullah Ehsan, a Tehrik-i-Talibán Pakisztán (TTP) szóvivője, vagy a tálib mozgalom Pakisztánban, közölte a Reuters-en keresztül telefonon egy "ismeretlen" helyről, hogy a robbantások voltak a bosszú első állomásai. Az AFP hasonlóan számolt be, bár egyiket sem zavarja, hogy a "forrás" nem behatárolható.

  Elektroszmog+ HAARP+ kálium-klorid túladagolás+ chemtrails = HALÁL
Elektroszmog+ HAARP+ kálium-klorid túladagolás+ chemtrails = HALÁLAzt hiszem sokak kíváncsiságát elégítem ki, ha körülöttünk, és bennünk is áramló elektromágneses térrel, negatív vagy pozitív hatásaival foglalkozom, a teljesség igénye nélkül, de a lényeget kiemelve.
A bennünket érő elektromágneses sugárzást feloszthatjuk úgy is, hogy napból, földből, légköri jelenségekból, vagy jó és rossz "emberektől"(?) eredő elektromágneses sugárzásokat említünk.

  Férgek háborúja
Férgek háborújaMindenki próbál megélni, és mindenki panaszkodik, hogy nem hagyják, illetve nem teljesen mindenki panaszkodik, mert azok, akik a többieket nem hagyják megélni, jól élnek, de ez az ország egy kis hányada, helyesen fogalmazva, hányadéka. Orbán politikának nevezett hazaárulása könnyen értelmezhető, bár ez is nézőpont kérdése. Nem kívánom ecsetelni, a részeseményeket, mivel ezt megteszik mások is helyettünk! Akik itt olvasgatnak, tapasztalhatják, hogy gyakorta nem a részletek boncolgatása, hanem az ok-okozati összefügések keresése a cél, mivel ez segít logikai összefüggéseket keresni a történések között. Ha Snitt Pali helyén Simon Perez ülne, és ha Orbán helyén Liebermann, talán az önkéntes hülyék is látnák, hogy a "Tiborcok" miért panaszkodnak.

  Bankimperializmus
A Világbank elnöke, Robert Zoellick csütörtök jelentette ki, hogy reméli, az intézmény is szerepet játszhat Líbia újjáépítésében. Zoellick egy kerekasztal-beszélgetésen kiemelte, a bank élenjáró szerepét az újjáépítésben más nemzetek esetében, mint például a második világháború után Franciaország, Japán esetében is. "Újjáépítik immár (Elefántcsontpartot), ez azt jelenti, Szudán déli részét, ez azt jelenti, Libéria, ez azt jelenti, Srí Lanka, és remélem ez azt jelenti, Líbia," - mondta Zoellick.
Elefántcsontpartra, Zoellick azt mondta, reméli, hogy "pár héten" belül a bank előreléphet "néhány száz millió dollár rendkívüli támogatással."

  Az első szemita csavar
Az egész művelt világot lázba hozták azok a domborművek, szobrok, pecséthengerek és ékírásos agyagtáblák, amelyek a folyamközben 1843-ban a francia Botta és 1845-ben az angol Layard ásatásain kerültek elő. A tudósok a legnagyobb igyekezettel láttak hozzá annak kikutatásához, hogy az ismeretlen ősnép, melynek a Botta-Leyard - féle leletek elkészítését tulajdonították, hogyan nevezte meg önmagát, milyenek voltak embertani adatai, milyen nyelven beszélt és nyelvüknek milyenek voltak a sajátosságai. Beszélt nyelvük a ma élő nyelvek közül, melyik nyelv sajátosságaihoz hasonlítanak a legjobban. Honnan származott ez a nép és mikor telepedett le a folyamközben, milyen volt a vallása, műveltsége, történelme stb.

  Terjed a sugárzás!
Terjed a sugárzás az USA-ban! A RADNet főadatbázis megfigyelési adatai szerint sok izotóp nem szerepel a nyílvános jelentésekben. A RADNet monitorozása szerint a fukusimai reaktor meghibásodása után plutóniumot, céziumot és stronciumot találtak Alaska, San Francisco, és le Guamtól délre.
A brit tudós, Christofer Busby kutató, a negatív ionizáló sugárzás egészségügyi hatásairól számolt be a Russian Todaynek. Bár nukleáris robbanásról beszél, de a reaktorokban használt fűtőanyag dúsítási szintje ezt nem teszi lehetővé, vagyis hidrogén robbanásról beszélhetünk. Azt állítja, a "robbanás" nem a reaktor magjából származik, hanem a tárolókból, ahol kiégett plutónium MOX üzemanyagrudakat tárolják. A MOX üzemanyag plutónium keveréket tartalmaz, természetes uránnal. Az EPA igyekezik lekicsinyleni a tényt, hogy az USA területeit plutónium bombázza.

  Társadalomfejlődés...
A tájékozottabb és gondolkodni képes emberekben felvetődik a kérdés, hogy társadalmi szerkezeti visszarendeződés fog-e ismételten bekövetkezni az NWO (NWO=New World Order = Új Világrend = Zsidó Világkormány) bevezetésének erőltetésével, vagy gyorsabban halunk ki, mert a társadalmi felépítményekből nem nagy a választék. Ha társadalomban szeretnénk élni, és nem mindent magunk előállítani, szükséges az egyeztetés valamilyen szinten egymással. A közös érdekek képviseletet követelnek, mert nincs mindenkinek mindenre ideje, tehetsége, vagy csak egyszerűen lehetősége. Valakire, vagy valakikre rá kell "lőcsölni" az érdekképviseletet. Itt jön a képbe a két irányban kialakítható "érdekképviseleti forma".

  Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya
Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmányaA cím ne tévesszen meg senkit! Magyarország tervezett, és még nem elfogadott, de már a parlament által megszavazott Alkotmánya olyan, mint a felhatalmazás nélküli, illegitim kiagyalói, de nézzük, mit szültek össze nekünk, nélkülünk! Ja, látom ha valaki hülye akkor nagyon az! Link Meg kell, hogy mondjam, elég NWO-sra sikeredett!
Hazugságok egész sorát, akarják 2012. január 01-én lenyeletni velünk, ezúttal 60 ezer izraeli katona, 11 NATO logisztikai központ hadereje, az In-kal security kormányt őrző fegyveres testülete, és az IOSA örző-védő félkatonai fegyveres szervezetei fenyegető árnyékában!
(Aki nem tudná: NWO=New World Order = Új Világrend = Zsidó Világkormány)

  Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?
Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?Mára már viszonylag kevesen, de azzal érvelnek, hogy az átlagos nyugati megfigyelő és a mainstream média fogyasztói krónikus történelmi amnéziában szenvednek, ám ez az" álom" már nem tart sokáig! Egy, a világot érintő gyászos folyamatnak vagyunk tanui, és egyben elszenvedői alanyai is a jelenben, a mi jelenünkben! A legtöbb ember a világon próbálja tovább élni eddigi életét, és a növekvő nehézségeket egyre nehezebben lenyelve, reménykedik a helyzet megoldódásában, megoldhatóságában. Mérpedig itt a remény kevés a megoldáshoz!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum