Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Bolygónk a japán katasztrófa óta folyamatosan remeg
A napok rövidebbek lettek, a föld tengelye elmozdult, az Antarktiszon gleccserek szakadtak le: a japán földrengés nem csak az országot tolta közelebb Amerikához, de az egész földbolygót megrengette. A Spiegel tanulmánya:
Arra számítottak a japánok is, hogy földrengés lesz, de ilyen mértékűvel nem számolt senki. Az ország partjai előtt fut egy törésvonal, ahol az óceáni lemez az ázsiai kontinens alá csúszik be, körülbelül hetenként két milliméter sebességgel. A várt katasztrófa bekövetkezett március 11-én helyi idő szerint 14:46 perc 23 másodperckor: a tengerfenék kőzete nem bírta tovább a kontinens nyomását és eltört. A mérések kezdete óta ez volt a negyedik legnagyobb földrengés és hatása az egész bolygóra kiterjedt.

  Teljes népesség kontrol
Áttekintés az ELF, Gwen tornyok, és HAARP közötti kapcsolatokról, használatukról, kifejlesztésük céljairól.
A Föld be van csomagolva egy forgó, gyűrű alakú mágneses mezőbe. Az ionoszféra, egy elektromágneses hullámtér, amely pajzsként elhárítja a napszél elektromosan töltött részecskéit. Föld rezonanciafrekvenciája hatására természetes hullámok jönnek létre, amelyek következtében az elektromos aktivitás jelenik meg a légkörben. Együttesen ezek a hullámok alkotják "a Schumann rezonanciát", aminek a legerősebb jelenlegi mért értéke 7,83 Hz-nél van. Ezek a kvázi-állandó (skalár), rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) hullámok, amelyek természetesen léteznek a Föld elektromágneses üregében, amely a földfelszín és az ionoszféra között jön létre. Ezek a "földi agyhullámok" azonosak frekvenciatartomány viszonylatában az emberi alfa agyhullámok tartományával. Az élőlények fejlődése harmonikusan rezonál a természetes Schumann-rezonancia frekvencia lüktetésével. Ezt a frekvenciát manipulálják a HAARP technológia felhasználásával.

  Amerikai megrendelésre hallgat a média az eseményekről
Amerikai megrendelésre hallgat a média az eseményekrőlAz USA beavatkozása "egyes" országok belügyeibe, és szintén "egyes" országokban történő terror-diktatúrák "figyelmen kívül hagyott" mészárlásai, és az emberi jogok sárba tiprása, csak akkor jut el híradásként a világ egy gondosan, "médiatakarókkal" lefedett részéhez, ha a megrendelő rablógyilkosok ezt lehetővé teszik! A "demokratikus" világ polgárai, addig nyugodtan napirendre térnek a számukra külföldön zajló események felett, amíg nem érkeznek, saját életükre is adaptálható hírek. Ezért, félre, vagy nem tájékoztatják az embereket, meghagyva számukra utolsó lehetőségként, hogy a saját bőrükön tapasztalva vegyék észre, mi történhetett, történik a világ más részein, amikor a személytelen híradások mögött elkendőzött eseményekről olvas, vagy nézi a manipulált TV adásokat.

  A NATO átvette a líbiai hadműveletek irányítását
Annak ellenére, hogy az ENSZ közgyűlésének a 2. cikk, 4. bekezdése és a 7. bekezdése, valamint a 2131-es határozata szerinti alátámasztás is tiltja beavatkozást egyes országok belügyeibe, elfogadhatatlan a ENSZ beavatkozás. USrael támadásra készül. Zsidó amerikaiaktól, vagy amerikai zsidóktól, mint mindig, hazugság, lopás, rablás várható. Ez nem antiszemita uszítás, hanem az igazság. A szálakat amúgy sem az amerikai törvényhozás, vagy ENSZ-be tömörült cionisták, hanem a Rothchild -klán mozgatja. Az észak-atlanti szövetség elveti a felkelők felfegyverzését. Anders Fogh Rasmussen közölte, greenwichi idő szerint reggel hat órakor (közép-európai idő szerint reggel nyolckor) vette át az irányítást a NATO nápolyi parancsnoksága Charles Bouchard kanadai tábornok vezetésével.

  Sugárzásjelentés
Összefoglaló a CTBTO korábbi fukushimai számításai és mérései alapján. A CBTO rendszer nem méri a dózist. A jód-131, és a cézium-137-es koncentrációt a színjelölések mutatják.

  HAARP, vagy hidrogénbomba? Esetleg mindkettő?
Többek közt az infowars.com-on is, japánok írnak felhívásokat, vádakat a 2011. március 11-i földrengés és szökőár előidézésével kapcsolatban. Több ponton robbantott hidrogénbombákról, és mostmár HAARP-ról is beszélnek.
Az Egyesült Államok légiereje és a haditengerészet vizuális betekintést nyújtott, mi okozta a földrengés 9,0-es nagyságát Japánban, 2011. március 11-én 05:46:23-kor. Az alábbi kép került elő a High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) honlapjáról. (A HAARP szerver letiltva! Link )

  Japán és Líbia "versenye"
Japán és Líbia "versenyezik" a híradásokban a fontossági sorrendért, pedig mindkét esemény félelmetes kihatásokkal bír a világ lakosságának élete, és további sorsának alakulásában.

Már tízezer áldozata van a japán földrengésnek

A két összegzésben lehetnek átfedések, bár az egyik leginkább érintett régió, Mijagi prefektúra rendőrségi szóvivőjének becslése szerint egyedül abban a régióban 15 000-nél is több halottal kell számolni. A többi érintett területen a rendőrség vonakodott a becslésektől. Annyit közölt csupán, hogy azoknak az áldozatoknak a száma, akiknek haláláról meggyőződtek, körülbelül 4100.

  Szeizmikus terrorizmus?
Masszív japán vihar tart az USA nyugati partja felé. A radarképekre alapozva egy hatalmas vihar közvetlenül az USA és Kanada nyugati partja felé tart, amely több mint 2000 mérföld széles. Ez egyezik a korábbi jóslatokkal, melyek szerint a japán "reaktorbaleset" során légkörbe került sugárzás eléri a nyugati partot.

  "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"
"Mostan" nem "színes tintákról" álmodom, hanem egy olyan reális helyzetképet próbálok felvázolni, amely magyarázatot ad a jelenlegi, és a közeljövőben bekövetkező eseményekre.
A 2009-es lisszaboni EU létrejötte, nem csak Magyarország számára bírt végzetes következményekkel, hanem Európa számára is. Hazánk tényleges katonai megszállása 2010 elejére tehető, és azóta is tart. Magyarország 2006 óta katonai felvonulási terület, folyamatosan idetelepített katonai, kém, és civil izraeli kontingensekkel, és azzal az egyértelmű céllal, hogy a Izrael, az USA és a NATO pajzsát képezze a szintén megszállt volt szocialista országokkal egyetemben.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum