Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra
- Kérdések:...
- Hegyek vizek energia...
- Három mag-Ister...
- Keve Hun gondolatok...
- Széna, csikó, ladik, guly...

PJP Egyesület
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...
- állami nemzetírtás...
- leszakadt részeim....

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio
- MAGYAR NÉP FELVILÁGOSÍTÁS...
- MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁTRI...
- Bírák Könyve: A T...
- Ethereum univerzum, a vil...
- HUNNIÓ COINFÖDERÁCIÓ...

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A NATO átvette a líbiai hadműveletek irányítását
Annak ellenére, hogy az ENSZ közgyűlésének a 2. cikk, 4. bekezdése és a 7. bekezdése, valamint a 2131-es határozata szerinti alátámasztás is tiltja beavatkozást egyes országok belügyeibe, elfogadhatatlan a ENSZ beavatkozás. USrael támadásra készül. Zsidó amerikaiaktól, vagy amerikai zsidóktól, mint mindig, hazugság, lopás, rablás várható. Ez nem antiszemita uszítás, hanem az igazság. A szálakat amúgy sem az amerikai törvényhozás, vagy ENSZ-be tömörült cionisták, hanem a Rothchild -klán mozgatja. Az észak-atlanti szövetség elveti a felkelők felfegyverzését. Anders Fogh Rasmussen közölte, greenwichi idő szerint reggel hat órakor (közép-európai idő szerint reggel nyolckor) vette át az irányítást a NATO nápolyi parancsnoksága Charles Bouchard kanadai tábornok vezetésével.

  Sugárzásjelentés
Összefoglaló a CTBTO korábbi fukushimai számításai és mérései alapján. A CBTO rendszer nem méri a dózist. A jód-131, és a cézium-137-es koncentrációt a színjelölések mutatják.

  HAARP, vagy hidrogénbomba? Esetleg mindkettő?
Többek közt az infowars.com-on is, japánok írnak felhívásokat, vádakat a 2011. március 11-i földrengés és szökőár előidézésével kapcsolatban. Több ponton robbantott hidrogénbombákról, és mostmár HAARP-ról is beszélnek.
Az Egyesült Államok légiereje és a haditengerészet vizuális betekintést nyújtott, mi okozta a földrengés 9,0-es nagyságát Japánban, 2011. március 11-én 05:46:23-kor. Az alábbi kép került elő a High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) honlapjáról. (A HAARP szerver letiltva! Link )

  Japán és Líbia "versenye"
Japán és Líbia "versenyezik" a híradásokban a fontossági sorrendért, pedig mindkét esemény félelmetes kihatásokkal bír a világ lakosságának élete, és további sorsának alakulásában.

Már tízezer áldozata van a japán földrengésnek

A két összegzésben lehetnek átfedések, bár az egyik leginkább érintett régió, Mijagi prefektúra rendőrségi szóvivőjének becslése szerint egyedül abban a régióban 15 000-nél is több halottal kell számolni. A többi érintett területen a rendőrség vonakodott a becslésektől. Annyit közölt csupán, hogy azoknak az áldozatoknak a száma, akiknek haláláról meggyőződtek, körülbelül 4100.

  Szeizmikus terrorizmus?
Masszív japán vihar tart az USA nyugati partja felé. A radarképekre alapozva egy hatalmas vihar közvetlenül az USA és Kanada nyugati partja felé tart, amely több mint 2000 mérföld széles. Ez egyezik a korábbi jóslatokkal, melyek szerint a japán "reaktorbaleset" során légkörbe került sugárzás eléri a nyugati partot.

  "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"
"Mostan" nem "színes tintákról" álmodom, hanem egy olyan reális helyzetképet próbálok felvázolni, amely magyarázatot ad a jelenlegi, és a közeljövőben bekövetkező eseményekre.
A 2009-es lisszaboni EU létrejötte, nem csak Magyarország számára bírt végzetes következményekkel, hanem Európa számára is. Hazánk tényleges katonai megszállása 2010 elejére tehető, és azóta is tart. Magyarország 2006 óta katonai felvonulási terület, folyamatosan idetelepített katonai, kém, és civil izraeli kontingensekkel, és azzal az egyértelmű céllal, hogy a Izrael, az USA és a NATO pajzsát képezze a szintén megszállt volt szocialista országokkal egyetemben.

  Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?
Ezúttal egy jól ismert problémát közelítünk meg, de a logikus, tudományos és érzelmi meggyőzésre alapozva, a legfontosabb értékeinkre vetítve. Több nemzetvédő szakember vív élet-halál harcot Magyarország lakosságának módszeres, a 60-as évek eleje óta tartós kálim-kloridos mérgezése ellen! Bejelentéseik, feljelentéseik szélmalomharcnak tűnhetnek, mert tömegesen csak a nemzeti oldal felvilágosodottabb része figyelt fel rá!
Mivel jelen írás szélesebb nyilvánosság számára készült, így kitérnék olyan részletekre is, amelyek sokak számára ismertek, de sok olyan ember akad, aki szándékosan el sem olvassa a hasonló, felvilágosító, és cselekvésre buzdító felhívásokat, mert összeesküvés-elméletnek, légből kapott valótlanságnak minősítve, szinte gondolkodás nélkül átlép rajta. Egyesek, pedig gyakorta arra hivatkoznak, hogy tehetetlenek az elnyomó hatalom népirtási tevékenysége ellen!

  Földrengés, cunami, reaktorbaleset Japánban
Földrengés, cunami, reaktorbaleset JapánbanA Richter-skála szerinti 8,8-as, egyes források szerint 8,9-es erősségű földrengés rázta meg pénteken Japán északi részét. a rengés miatt a Csendes-óceán térségében cunamiriadót rendeltek el. A nem hivatalos becslések szerint már 1700 fölött lehet a halottak száma. A Tokiótól 240 kilométerre fekvő Fukusimában a földrengés miatt szakértők szerint mindkét atomerőmű meghibásodott.

  Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata
Bevezető
Tekintettel arra, hogy az emberiség családja minden egyes tagja méltóságának, valamint egyenlő és elidegeníthetetlen jogainak elismerése alkotja a szabadság, az igazság és a béke alapját a világon,
Tekintettel arra, hogy az emberi jogok el nem ismerése és semmibevevése az emberiség lelkiismeretét fellázító barbár cselekményekhez vezetett, és hogy az ember legfőbb vágya egy olyan világ eljövetele, amelyben az elnyomástól, valamint a nyomortól megszabadult emberi lények szava és meggyőződése szabad lesz,

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
0% [0 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
100% [5 Szavazat]

Szavazatok: 5
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum