Navigci
· Fõoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategrik
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szõkenõs

Fontos hrek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erõbõl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendõ!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdõráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az elsõ szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll elõttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hrek oldalra...

RSS
Hrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolglati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Vlaszts 2022?...
- 781.) Nem kell vrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Éjszakai Törvényhozás
Pitkint megint megtalálta a hatóság. Kettõ jóravaló rendõr a falusi éjszakában döntést hozott arról, hogy hivatalos-é a Nemzeti Hivatal, vagy sem. Azt a döntést hozták, hogy nem. Szerintem nincsen tudomásuk arról sem, hogy õk egy vállalkozás dolgozói, ezért döntésüket semmisnek tekintjük.
Az Állami mûködés hátterében, az érintettek, tehát a Nemzet tudta nélkül hozott döntések mindegyikével ez a helyzet. A nemzeti oldalon lévõ információk alapján megállapítható, hogy döntéshozó helyzetben mi vagyunk, hiszen mi tisztában vagyunk saját mibenlétünkkel is, és a hatalom oldalán felsorakozott erõk hovatartozásával is. Tatabánya Bíróságának már benyújtottam egy feljelentést a Káli Családdal szemben, szervezetten elkövetett jogsértések ügyében, de természetesen az események folyásának megszokott rendje szerint vádlott lett belõlem.

  A kazár-maffia
A kazár-maffiaBár korai még örülni, de a kazár-maffia részét képezõ és irányította amerikai kormány, Izrael, és a szintén kazár maffia részét képezõ "kormányok" világszerte, a "nem túl távoli jövõben", nyílt konfrontációban fognak "elvérezni" a "saját népük" (sic) ellen folytatott háborúban. A falánk kígyó saját farkából is táplálkozik. Persze egyenlõre csak a világ nyugati felén... Az amerikai veteránok rájöttek, és egyre nagyobb számban jönnek rá, hogy becsapták õket, megnyomorították családjaikat, a mammon és a hatalomvágy megszállottjai érdekeiért, kihasználták hiszékenységüket, de "érik a büntetésük". Ez a per sokkal nagyobb lesz, mint a történelemben valaha elõfordult perek bármelyike. A vádlottak padjára kerül minden, egy-egy ország képviseletét csalással, lopással, korrupciós tevékenységgel ellátó identitás nélküli hazaáruló, hiába tett hamis esküt, vagy hiszi azt, hogy a népének tett esküje alól felmenti a kazár-maffia eddig felmentést nyújtó ideológiája.

  Holokauszt erõbõl


  Mi okozhatja az emberi faj eltûnését?
Mi okozhatja az emberi faj eltûnését?A kérdést talán úgy kellene feltenni, hogy "kik okozhatják az emberi faj eltûnését?" A válasz ugyanúgy látható kicsiben, például itthon, és nagyban, a világ jelentõs, védekezésre képtelen részein. Láthatóan Magyarországon, az illegitim bábkormány mindent megtesz azért, hogy Magyarországon - vagy amit õk és tettestársaik hagytak belõle - végképp ledarálják a maradék lakosságot. A tervek végrehajtása idõigényes, nem fedhetik fel a valós célokat. Orbán és a Gyurcsány körül tömörülõ, még hazaárulónak sem minõsíthetõ - mivel nem magyar, nem nemzeti és nem a lakosság érdekképviseletét ellátó - ismert származású és elkötelezetteségû "politikusok", kihasználták az elmúlt éveket. Ahogy 2009. elején és végén megegyezett az illegitim "ellenzék" és a "kormány-oldal", úgy jelenleg is - a "gyújtásnak" szánt ukrajnai helyzet kapcsán is - folyamatos az egyeztetés. Mivel számukra kielégítõ eredmények híján nem sikerült kiprovokálni a szükségesnek látott helyzetet, marad a lakosság kifosztása és sanyargatása, Orbán szerint egy "dübörgõ", számottevõ növekedést mutató gazdaság mellett...

  Kettõs tudat vagy tudathasadás?
Kettõs tudat vagy tudathasadás?Gondolom sokaknak feltûnt már, hogy a belföldi és nyugati híradásokban is következetesen csak a lengyel, román, esetleg bolgár NATO fegyverzet telepítésérõl esik szó. Magyarország és Szlovákia esetében ezt nem hangsúlyozzák ki, bár a fegyverzetek és a haderõ betelepítése szintén folyamatos, de egészen más okból hallgatnak errõl. Elõfordulhat, hogy az oroszlán szerelmes lesz a bárányba, és nem fogja megenni, de ha a báránybõrbe is farkas bújt, már más a felállás, fõleg a valódi bárányok szempontjából. A nyugati és kelet-európai médiamanipuláció következetesen oroszellenes propagandájába beépített hazugságok és a keleti, Eurázsiai Gazdasági Uniós "elõretörés" álcája mögötti "egyezkedés", kísértetiesen hasonlít a 2002-2010 közötti Orbán-Gyurcsány, MSZP-FIDESZ átverés és terelgetés módszereire,. De a politikusok és a médiájuk általi hazugságokat még tetézi a visszaesõ világkereskedelem, amirõl már korábban is említettem, hogy megtervezett folyamat eredménye és ez az oka Európa és az USA fizetésképtelenséget elõidézõ leépítésének is.

  Ki korán kel...
Ki korán kel...Egyre gyakoribbak a fejtegetések az Eurázsiai Gazdasági Uniós belépéssel és az EU-ból kilépéssel kapcsolatban, mintha a kis támogatottságú Orbán-bagázs és magatehetetlen, maroknyi, hasonszõrû "ellenzéke" eltûnne a "váltáskor", mert a "jóságos" orosz oligarchák csak otthon lopták és lopják el a nem is olyan régen még közös vagyont. Jelenleg a tévesen "magyarnak" nevezett illegitim kormányt, és az illegitim kormány "megbuktatásáért fröcsögõ ellenzéket" csak a Magyarországot megszálló külföldi katonaság, és a velük kollaborálók (jó részben importált, álmagyarok) hada tartja életben. Valamikor a középkorban a nép elnyomásához elegendõ volt a belsõ elnyomó nemesi réteg hadserege, de az idõ haladtával már külföldi elnyomó hatalmak segítsége vált szükségessé, hogy az országot eláruló "kutyabõrösök" megõrizhessék jobbágyaik verejtékébõl szerzett, összelopott, összerabolt vagyonukat. Természetesen akkor is akadtak olyan nemesek, akik még országban és magyar népben gondolkodtak, de már akkor is sokkal könnyebben adta be a derekát "honvédelem" címszóval a csatlakozó nemesek zöme, ha saját birtokaikat, privilégiumaikat is megvédik ezzel.

  A "Csõkályha" újratöltve...
A "Csõkályha" újratöltve...Szomorú esemény miatt kellett üzembe állítani a csõkályhát, mivel kivénhedt kazánunk hosszú agónia után feladta harcot, és drámai egyszerûséggel kilyukadt. Mivel tûztérként egy kis tea (csutka) kályha állt csak rendelkezésre, a csõkályhát arra építettem rá. Az igen kicsi tûzteret a belsõ samott lángterelõ gát eltávolításával megnöveltem, és így felülrõl is tölthetõvé vált, mint nagyobb kályhatársai. Így is csak három, maximum 5-6 cm-es átmérõjû, 25-28 cm hosszúságú fadarab befogadására alkalmas, melyek nyitott ajtó mellett félóra, zárt ajtó és minimális huzat mellett egy óra üzemidõt biztosítanak. A 3x4m-es helyiséget kb. öt perc alatt felfûti 20-22 fokra, majd 15-20 perc alatt 26-28 fokra 12-15 fokról.

  Hátszéllel a szakadékba...
Hátszéllel a szakadékba...Ami nem megy, ne erõltessük... Tüntetgetnénk az Orbán-rezsim ellen, de még a legtudatlanabb, legmaradibb ember is köp egyet, ha Gyurcsány neve kerül szóba, és végül is ez a cél. Sikertelen megmozdulásokat erõltetõ magatartásuk céltalan, mert bár az emberek Orbánt is utálják, Gyurcsányt, Bajnait még jobban. Ebbõl nem lesz szimpátia. Sikeresen leamortizálták a szocializmus eszméjét, és a bálványozott "jóléti kapitalizmusról" kiderült, hogy ugyan volt ilyen nyugaton, de nekünk már nem maradt belõle, ahogy a harmadik gyereknek is már csak az apja... jutott. De közröhej tárgyát képezik a médiában nyilatkozó, önjelölt és "hivatásos" politológusok agymenései is, ahogy az évértékelõ "politikusok" pofátlan állításai. Az ország két részre szakadt. Egyik felén a helyzetrõl tudomást sem venni akarók, hátuk mögött a média, az illegitim "kormány", az "ellenzék", és nyugati megtévesztés a hazugságaival, a másikon a színfalak mögött keresgélõk, akiket még a keleti média köntörfalazása is próbál a szakadék felé taszítani.

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánunk!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánunk!Újból eljött a Karácsony. Szerencsére a Szeretet Ünnepét nem tudta megtörni a politika mocska. Az érzéseinket még nem tudják elvenni. Áldás és Békesség, bár a szívekben háború dúl. Minden jóérzésû ember látja azt a bûzös posványt, ami ránk akarnak zúdítani, és azt is, amit már eddig a hátunkra, teherként tettek, de nem hagyjuk, nem hagyhatjuk. Ezúton is megköszönöm mindenkinek, hogy részt vett az oldal tevékenységében és fenntartásában. Nem csak magunkért tesszük...

Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archvum