NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Putyin a nyugat hal√°los d√∂f√©s√©t k√©sz√≠ti el√Ķ?
Putyin a nyugat hal√°los d√∂f√©s√©t k√©sz√≠ti el√Ķ?Az √ļgynevezett multi-kulti politika elterjeszt√©se nem a mi k√≠v√°ns√°gunkra t√∂rt√©nt. Kieszel√Ķje a zsid√≥ hatalmi k√∂zpont, ellens√©ge √©s gy√∂kere a feh√©r "rassz", a faj, t√∂bbek k√∂z√∂tt a magyar faj, G√∂mb√∂s, Sz√°lasi, de k√ľl√∂n√∂sen a n√©met faj Luther-t√Ķl, Schilleren √°t eg√©szen Hitlerig. Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, hogy v√©g√ľl is mi√©rt?
Mert ezek a fajok akik alapj√°ban felismert√©k a vil√°g p√©nzrendszere szervez√Ķinek a kil√©t√©t √©s c√©ljait, amit k√∂zismert√© tettek. A pszichol√≥giailag √©s katonailag kiszolg√°ltatott n√©metekn√©l kital√°lta a zsid√≥ hatalmi k√∂zpont a vil√°gt√∂rt√©nelemben a legnagyobb √©s egyben egyed√ľl√°ll√≥ jogi b√Ľncselekm√©ny√©t, az √ļgynevezett n√ľrnbergi nemzetk√∂zi katonai tribun√°lt. Ezen terrorista tribun√°lon kereszt√ľl l√©trej√∂tt a "hazugs√°gok gy√°ra", amely a t√∂rt√©nelmi esem√©nyekr√Ķl sz√≥l√≥ "le√≠r√°sokba" hazugs√°gait "bebetonozta".

  Oszoljunk k√©rem, oszoljunk! H√°rom ember m√°r t√∂meg...
Oszoljunk k√©rem, oszoljunk! H√°rom ember m√°r t√∂meg...Eur√≥pa beker√≠t√©se, k√©nyszerhelyzetbe hoz√°sa √©s feldarabol√°s√°nak sz√°nd√©ka, tekintve a kialak√≠tott √©s nem spont√°n kialakult k√∂r√ľlm√©nyeket, megk√∂veteli egy "vil√°gk√∂rk√©p" bemutat√°s√°n kereszt√ľl, p√°rhuzamot vonva Magyarorsz√°g feldarabol√°s√°val, felt√°rni a cionizmus k√∂d√©be burkolt val√≥di elk√©pzel√©seket √©s a v√©grehajt√°s m√≥dozatait. A Trianon el√Ķtti Magyarorsz√°g felapr√≠t√°s√°t ugyanaz az "eszme" tette lehet√Ķv√©, mint most Eur√≥p√°√©t. Magyarorsz√°g eset√©ben is el kellett √©rni, hogy idegen, magyarellenes ir√°ny√≠t√°s al√° ker√ľlj√∂n a soknemzetis√©g√Ľ, de egys√©gben, a Szent Korona oltalma alatt m√©g l√©tez√Ķ, lass√ļ k√≠nhal√°lra √≠t√©lt orsz√°g, ahogy a Lisszaboni Szerz√Ķd√©s szerint egy, az eur√≥pai tagorsz√°gok nemzet√°llamai ellenes EU ir√°ny√≠t√°snak is ugyanez a cionist√°k √°ltal kir√≥tt feladata. A felboml√°s ilyen idegensz√≠v√Ľ, korrupt √©s nemezetek elleni ir√°ny√≠t√°s mellett sz√ľks√©gszer√Ľ bek√∂vetkezik, √°m a legyeng√≠tett tagorsz√°gok m√°r k√©ptelenek az egyedi v√©dekez√©sre olyan ellens√©gek mellett, mint az USA, Izrael, Nagy Britannia, Oroszorsz√°g √©s K√≠na, valamint a be√©p√≠tett emberek, szervezetek √©s "korm√°nyok".

  Harc a t√∂rv√©nyes√≠tett rabl√°s monop√≥lium√°√©rt
Harc a t√∂rv√©nyes√≠tett rabl√°s monop√≥lium√°√©rtJ√ļnius - augusztus k√∂z√∂tt a "A csapda", a "S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa felett", √©s a "Kopors√≥sz√∂gek" c√≠m√Ľ √≠r√°saimban el√Ķre jeleztem a jelenlegi √°llapotokat, b√°r a m√≥dszerek sz√©les t√°rh√°za miatt nehezen meghat√°rozhat√≥k el√Ķre az "alkalmaz√°sra" ker√ľl√Ķ tr√ľkk√∂k. Neh√©z dolga √≠gy sem volt a fesz√ľlts√©get kelt√Ķknek, miut√°n az 1989-ut√°ni rendszereket maguk alak√≠tott√°k ilyenre, ez√©rt j√≥l ismerik a felhaszn√°lhat√≥ elemeket √©s a t√°rsadalmi el√©gedetlens√©g sz√≠t√°s√°ra alkalmas "r√©szleteket". Ez ut√≥bbi tev√©kenys√©gb√Ķl az √°ljobboldali korm√°ny √©s √°lellenz√©ke is kiveszi a r√©sz√©t, nem k√ľl√∂nb√ľl a nyugat minden r√©sz√©r√Ķl idesereglett titkosszolg√°lati felforgat√≥k √©s Andr√© Goodfriend, amerikai √ľgyviv√Ķk√©nt. Hogy milyen feladattal, azt j√≥l tudjuk, de azt is, hogy a t√ľntet√©sekre felbujt√≥k "alkalmi s√ľkets√©gben" is szenvednek. Ez√©rt van az, hogy okt√≥ber 23-ra "csak" rossz id√Ķvel reag√°ltak seg√≠tve a FIDESZ-KDNP b√°bkorm√°nyt, valamint az√©rt is, hogy ne akkor legyen megmozdul√°s, amikorra nem tervezt√©k be... 2003-ban m√©g 38%-os volt az EU-s csatlakoz√°s t√°mogatotts√°ga. 2014-re 9,5%-ra cs√∂kkent az EU-ban marad√°s√© √©s ezen m√©g a liber√°lis szabadrabl√°s elk√∂telezett atlantista h√≠vei sem tudnak v√°ltoztatni. Az EU sz√©trobbant√°s√°hoz a Magyarorsz√°gnak nevezett, 70 √©ve meghat√°rozhatatlan √°llamform√°j√ļ ter√ľletet v√°lasztott√°k.

  A GMO-s "kukorica gyermekei" √©s a glob√°lis felmeleged√©s
A GMO-s "kukorica gyermekei" √©s a glob√°lis felmeleged√©sA klasszikus horrorfilm jelenkor aktualit√°saihoz igaz√≠tott c√≠me st√≠lszer√Ľen √©s horrorisztikusan lefedi a bank√°rkaszt, a szabadk√Ķm√Ľves elit √©ghajlat-m√≥dos√≠t√°si t√∂rekv√©seit. B√°r kevesen tudj√°k, de egy vulk√°nkit√∂r√©s t√∂bb szennyez√Ķanyagot √©s √ľvegh√°zhat√°st okoz√≥ g√°zt, port juttat a l√©gk√∂rbe, mint a bolyg√≥ √∂sszes ipara egy√ľttv√©ve. A l√©gk√∂r CO2-szintje a m√©r√©sek szerint az ut√≥bbi id√Ķben m√©gis cs√∂kkent. Ezt indokolja a vil√°g ipar√°nak folyamatos le√©p√≠t√©se, √©s a cs√∂kken√Ķ fosszilis energiahordoz√≥ felhaszn√°l√°s. Es√Ķsorban az energiahordoz√≥ √°rak magasan tart√°sa miatt, √©s annak ellen√©re, hogy a "tiszta energia" termel√©s√©nek technol√≥gi√°i a multinacion√°lis konszernek nyom√°sa hat√°s√°ra h√°tt√©rbe szorulnak. Az amerikai korm√°ny 2013. elej√©n t√∂rv√©nyben terrorcselekm√©nynek min√Ķs√≠tette a szabadenergia kutat√°sokat, fejleszt√©seket, √©s a "szabadenergi√°t el√Ķ√°ll√≠t√≥ k√©sz√ľl√©kek, berendez√©sek gy√°rt√°s√°t √©s forgalmaz√°s√°t. Kev√©s h√°tt√©r inform√°ci√≥ √©s m√©g kevesebb tud√°s birtok√°ban "sikeresen" lezajlottak az "ember √°ltal okozott kl√≠mav√°ltoz√°s" elleni t√ľntet√©sek szeptember 21-√©n. K√∂zel 160 orsz√°gban demonstr√°ltak az "ember okozta kl√≠mav√°ltoz√°s" ellen, csak elt√©vesztett√©k a "h√°zsz√°mot". Az "ember √°ltal" okozott felmeleged√©s stimmel, de az, hogy milyen aljas indokb√≥l, √©s "milyen" emberek √°ltal el√Ķid√©zve, √©s milyen "m√≥dszerekkel", arr√≥l nem sz√≥lnak az emberellenes "m√©diakamp√°nyok".

  Putyin v√©gj√°t√©ka
Putyin v√©gj√°t√©ka√ćgy akarj√°k az emberis√©g selejtjei az atlanti m√©di√°n kereszt√ľl Putyin √°ltal vez√©nyelve a f√ľggetlen nemzet√°llamok "nyal√≥k√°j√°ra" √©p√ľl√Ķ √ļj vil√°grendet az emberis√©g tork√°n lenyomni.
Err√Ķl jut eszembe egy nagyon r√©gi magyar sz√≥j√°r√°s: "l√°tlak cig√°ny gyere el√Ķ"! A vil√°gban foly√≥ esem√©nyek √Ķr√ľlt gyorsas√°ggal haladnak az armageddon fel√© an√©lk√ľl, hogy a t√∂megek √©szrevenn√©nk. A vil√°gsajt√≥ban tall√≥zva a k√∂vetkez√Ķket gy√Ľjt√∂ttem √∂ssze, amit szeretn√©k veletek megosztani.

Kezdj√ľk az elej√©n, Putyin n√©pszer√Ľs√≠t√©s√©vel. Ahhoz, hogy valakit befuttassunk, sz√ľks√©g√ľnk van egy felm√©r√©sre. Ez √≠gy volt a m√ļltban √©s √≠gy m√Ľk√∂dik a jelenben is. Hogy valaki mennyire k√∂zkedvelt, az al√°bbiakban olvashat√≥: "Soha nem volt annyira k√∂zkedvelt Vladimir Putyin mint 2014. augusztus√°ban. A zsid√≥ CNN- Korrespondentin, Elise Labott, nem tudta meghazudtolni „az augusztusi v√©lem√©ny kutat√°s eredm√©ny√©t. Putyin m√©g a gr√ļziai katonai gy√Ķzelme ut√°n sem volt annyira k√∂zkedvelt mint ma.” (edition.cnn.com, August 7, 2014)

  A "nemzeti oldal" er√Ķtlen pr√≥b√°lkoz√°sainak elemz√©se...
A "nemzeti oldal" er√Ķtlen pr√≥b√°lkoz√°sainak elemz√©se..."Tal√°n elfogadtok egy √°ltal√°nos bevezet√Ķt, amit egy olvas√°s ut√°n √°tl√©phet√ľnk. -√≠rja "Na√≠v", √©s itt eml√≠tem meg, hogy b√°rkinek lehet√Ķs√©ge van... gondolkodni. /Tulok/

Messzir√Ķl indulunk, kit zavar, l√©pje √°t!

Fogadjuk el kiindul√°si alapnak, hogy a Teremt√Ķk (nevezhetj√ľk m√°sk√©nt is), kik l√©trehozt√°k a jelenlegi emberi civiliz√°ci√≥t (ne menj√ľnk messzebb), j√≥val fejlettebbek voltak n√°lunk.
Technikailag biztos, gyan√≠tom szellemileg is. A nagy k√©rd√©s e kett√Ķ milyen ar√°nyban √°ll, √©s ez milyen ir√°nyba tend√°l. Szeretet, vagy er√Ķszak.
Sajnos, nem tudok egy magasan fejlett civilizáció szintjén gondolkodni, így csak remélni merem a tiszta jó szándék elvét.


  Hasznos lehet...
Hasznos lehet...A bizonytalan politikai helyzet √©s a v√°rhat√≥ energia √°rn√∂veked√©s, vagy esetleges hi√°nyhelyzet kialakul√°sa miatt n√©h√°ny adal√©k a t√ļl√©l√©shez. Ahogy meg√≠g√©rtem, n√©h√°ny apr√≥s√°got ism√©t felteszek v√©gsz√ľks√©g eset√©re, de esetleg tov√°bbfejleszt√©shez √∂tletad√≥nak is.
Az oldalon m√°r szerepelt kor√°bban n√©h√°ny, viszonylag k√∂nnyen megval√≥s√≠that√≥ k√©sz√ľl√©k. Nem is annyira (v√©g)sz√ľks√©gmegold√°sok c√≠mmel . Akkor a szivatty√ļra szerelhet√Ķ v√≠zsz√Ľr√Ķ √©s a Rocket-k√°lyha ker√ľlt ismertet√©sre. Most a v√≠zsz√Ľr√Ķ k√ļt n√©lk√ľli, egyszer√Ľen, b√°rki √°ltal k√∂nnyen elk√©sz√≠thet√Ķ v√°ltozata, a cs√Ķf√Ľt√Ķ berendez√©s, √©s az √Ķszi-tavaszi id√Ķszakban mennyezetf√Ľt√©sre, ny√°ron h√Ľt√©sre haszn√°lhat√≥ egyszer√Ľ megold√°sok ker√ľlnek ter√≠t√©kre. K√ľl√∂n megeml√≠t√©sre ker√ľl egy "ez√ľst-kolloid k√©sz√≠t√Ķ" √°ramk√∂r, √©s hogy mik√©nt lehet a "Zappert" is befogni a biol√≥giai v√≠ztiszt√≠t√°sba.

  Kopors√≥sz√∂gek...
Kopors√≥sz√∂gek...T√©ved√©s ne ess√©k, a nagyon vagy m√©g jobban "Nyugat" folytatja Eur√≥pa-ellenes szankci√≥it, ami l√°tsz√≥lag a "rest macska" esete, de a val√≥s c√©l nem a "lusta asszony munk√°ra fog√°sa", vagyis az EU h√°bor√ļra k√©nyszer√≠t√©se, hanem az agyonver√©se, de minimum, hogy beled√∂g√∂lj√∂n "utols√≥ munk√°j√°ba". A t√∂rt√©net nem azzal kezd√Ķd√∂tt, hogy 2010. febru√°rj√°ban az EKB kiadta az EU tagorsz√°gok vezet√Ķi sz√°m√°ra a gazdas√°gi le√©p√≠t√©s, a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂reinek lecsonkol√°s√°t, √©s a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ utas√≠t√°s√°t. City of London els√Ķdleges feladat√°nak l√°tta, hogy fel kell robbantani a vil√°gkereskedelmet, ami t√©nyleges alapja lenne a glob√°lis fejl√Ķd√©snek, de ellens√©ge a glob√°lis hatalomnak, mert a kett√Ķ kiz√°rja egym√°st. Az oroszellenes kereskedelmi szankci√≥k - a gy√°rak, √ľzemek t√°vol-keleti kitelep√≠t√©se ut√°n - az utols√≥ csap√°s Eur√≥p√°ra. A kereskedelmi embarg√≥k felsz√°molj√°k az utols√≥ bev√©teli forr√°sokat. Megkezd√Ķd√∂tt a defl√°ci√≥ v√©gs√Ķ szakasza, bels√Ķ √©s amerikai katonai terrorral megsp√©kelve.

  Aki m√°snak vermet √°s...
Aki m√°snak vermet √°s...√Čs kit, vagy kiket l√∂k bele? A t√∂bbessz√°m is indokolt, de k√©rd√©ses a l√°tsz√≥lag "k√∂zmunk√°t" v√©gz√Ķ(k) neves√≠t√©se is. Amikor inform√°ci√≥hoz szeretn√©nk jutni sorsunk alakul√°sa, v√°rhat√≥ √ļjabb √°tver√©s√ľnk megel√Ķz√©se c√©lj√°b√≥l, egy nagy rak√°s szem√©ten, figyelem elterel√Ķ h√≠reken bosszankodhatunk √©s kell √°tr√°gni magunk, hogy kisz√Ľrj√ľk, milyen aljass√°got akarnak lenyeletni vel√ľnk ism√©t, mik√∂zben a l√©nyeges, sorsd√∂nt√Ķ k√©rd√©sekr√Ķl elterelik a figyelmet, √ļgymint: ki menti meg a nemzetet, mivel akarnak √ļjabb t√°rsadalmi reakci√≥t kiv√°ltani, mit kell "t√°rsadalmi √∂sszefog√°ssal" megoldani, mivel pr√≥b√°lj√°k nem l√©tez√Ķ jogainkat csorb√≠tani. Ez ut√≥bbiak n√©lk√ľl√∂zik a realit√°s legcsek√©lyebb es√©lym√©rlegel√©seit is, tekintve, hogy egy √©sszer√Ľ helyzetfelm√©r√©s azt dikt√°ln√°, hogy fogadott √©s fogadatlan pr√≥k√°torok helyett saj√°t kez√ľnkbe vegy√ľk s√≠r√°s√≥ink sors√°t. Az elemi logika a hat√°s-ellenhat√°s t√∂rv√©ny√©re √©p√ľl, viszont a sorozatosan megtervezett hat√°skombin√°ci√≥k √°tl√°t√°sa a sakk logik√°j√°t k√∂veti √©s k√∂veteli meg. A "kidolgoz√°s nem a v√©letlen m√Ľve", f√©rgek r√°gj√°k Eur√≥p√°t...

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum