NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...
S√∂t√©t fellegek Eur√≥pa eg√©n...Amint v√°rhat√≥ volt, a g√°zai "offenz√≠va" n√©gy ir√°ny√ļ c√©lt szolg√°l ki. Els√Ķdleges c√©lk√©nt figyelemelterel√©s az ukrajnai esem√©nyekr√Ķl, m√°sodlagos c√©lk√©nt G√°za felsz√°mol√°sa, harmadlagos szempontk√©nt arab t√°mad√°s kiprovok√°l√°s√°t, √©s nem utols√≥ sorban a g√°zai ter√ľletek olaj -√©s g√°zkincs√©nek 1976-√≥ta foly√≥ palesztin n√©pirt√°s keret√©ben val√≥ megszerz√©s√©t. De s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r az oroszellenes szankci√≥k bevezet√©se, els√Ķsorban Eur√≥pa vonatkoz√°s√°ban is, mint a "buta gyerek eset√©ben, aki az√©rt sem fogadja el az √©telt, ink√°bb √©hen halna", mert v√©lt vagy bebesz√©lt s√©relme miatt "durc√°s". Eur√≥pa megv√°s√°rolt √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ korm√°nyainak nagy sz√ľks√©ge lesz hamarosan az orsz√°gaikat ellep√Ķ idegen hader√Ķkre, hatalmuk fenntart√°sa √©rdek√©ben (mert a lakoss√°gra nem sz√°m√≠thatnak). T√ļl sokba ker√ľlnek az amerikai, brit √©s izraeli √©rdekek els√Ķsorban Eur√≥p√°nak, de f√Ķleg a lakoss√°gnak. Ez a sarokba szor√≠tott patk√°ny tipikus esete. Az √∂sszes patk√°ny sz√≠vesen lev√°lna err√Ķl a "csecsr√Ķl", mert b√°rmikor "felrobbanhat", de ebb√Ķl a "m√≥kusker√©kb√Ķl" nincs kisz√°ll√°s, csak kopors√≥ban, b√°r a s√≠rjukat maguk √°st√°k meg, "j√≥ J√ļd√°s-p√©nz√©rt"...

  A csapda...
A csapda...

Júliust írunk. Néhány nap múlva hatályba lép a deviza-adósokat "ment√Ķ törvény", ha elfogadja az Alkotmány Bíróság és aláírja a Köztársasági Elnök, amely 30 napot ad a bankoknak az ÁSZF-ik felülvizsgálatára és 90 napot a hitel-károsultak kárrendezési tételeinek kiszámítására. A "változás" így is csak részleges lehet. Nem csodálatos, hogy az Orbán-kormánynak négy év nem volt elég a jogtalanságok kiküszöbölésére és a törvények érvényesítésére? Arra, hogy észrevegyenek egy világra szóló törvénysértés -és csalás sorozatot. Meg kellett várni az aranyrubel bejelentése miatt, a nyugat és az USA által pénzelt és kirobbantott "ukrajnai válságot", valamint az Európa keleti és középs√Ķ részének energiaellátása elleni "merényleteket"... Bár látszólag nincs összefüggés, mégis van. Három hónap múlva október lesz, f√Ľtési szezon. Az amúgy is feltöltetlen gáztárolók kiürülnek, f√Ķleg, hogy Ukrajnát is Magyarország látja el gázzal. Az ukrán népt√Ķl, függetlenül attól, hogy megvezették √Ķket, még nem is sajnálná senki, feltéve, hogy fizetni tudnak érte, de Valcman Porosenkóba és "csapatába" fizetés ellenében is kár még a leveg√Ķ is.


  Serleg vagy urna?
Serleg vagy urna?A v√©g√©n √°ltal√°ban mindig urna, de od√°ig is vezet egy √ļt... A vil√°g m√Ľk√∂d√©se egy√°ltal√°n nem olyan. mint aminek l√°tszik, vagy amilyennek l√°ttatj√°k. Az orsz√°gnak nevezett v√°llalatok "korm√°nyai √©s sleppj√ľk" r√©szv√©ny-√©rdekelts√©gi rendszerben kapcsol√≥dnak egym√°shoz, de az osztozkod√°s eldurvult. Nem csak Ukrajn√°ban, hanem m√°r az I. Vil√°gh√°bor√ļt megel√Ķz√Ķen az 1848-as szabads√°gharcok ut√°n. Az els√Ķ vil√°gh√°bor√ļ az osztr√°k-magyar monarchia v√©g√©t jelentette, √©s a t√ļl nagynak tartott m√©ret√Ľ √©s erej√Ľ Magyarorsz√°g feldarabol√°s√°t. A II. Vil√°gh√°bor√ļ N√©metorsz√°g likvid√°l√°s√°hoz, az 1989-es peresztrojka pedig a Szovjetuni√≥√©hoz vezetett. A 2011-es "Arab Tavasz" a K√∂zel-Kelet ugyan csak r√©szleges, de ann√°l embertelenebb lerohan√°s√°val √©s kifoszt√°s√°val j√°rt. 2013-2014 pedig az oligarch√°k elleni h√°bor√ļ kezdet√©t jelenti, mert Donyeck eset√©ben m√°r nem csak Ukrajna sz√©thull√°sa vagy "√°trendez√Ķd√©se" a t√©t. A n√©pt√Ķl ellopott k√∂zvagyon vissza√°llamos√≠t√°sa a vil√°gon az √∂sszes milli√°rdokat √∂sszerabol√≥ gazemberek r√©m√°lma, ami abban is megnyilv√°nul, hogy az USA Kelet-Eur√≥p√°ba utcai harcokra kik√©pz√Ķket k√ľld a "perif√©riaorsz√°gok" k√ľl√∂nleges alakulatainak idom√≠t√°s√°ra, b√°r azoknak sem lesz m√°s v√°laszt√°sa, mint Ukrajn√°ban. A magyar katona √©s rend√Ķr √°t fog √°llni a n√©p oldal√°ra, amelyik meg nem, az nem magyar... A jutalm√°t mindenki megkapja. Serleg vagy urna...

  B√°bel tornya √©s a pokol torn√°ca
B√°bel tornya √©s a pokol torn√°caK√©t √©rdekes, b√°r nem sorsd√∂nt√Ķ v√°laszt√°s is tart√≥san borzolhatja a ked√©lyeket. Az egyik az ukrajnai, "nyugati mint√°ra" el√Ķk√©sz√≠tett v√°laszt√°s, a m√°sik az √©rdekl√Ķd√©s hi√°ny√°ban is megtartott Eur√≥pa Parlamenti V√°laszt√°s, amin a r√©szv√©teli ar√°ny m√°r a 40%-ot is alig haladta meg. Az el√Ķbbir√Ķl tudhat√≥, hogy az illegitim, puccsista diktat√ļra pr√≥b√°lja elj√°tszani a t√∂rv√©nyess√©g l√°tszat√°t, belekapaszkodva az ukr√°n √°llamis√°gba, de f√Ķk√©nt a NATO-ba, az ut√≥bbir√≥l meg, v√©g√©ig n√©zve a "magyar kollekci√≥t", kider√ľl, hogy nem Magyarorsz√°got k√©pviselik √©s t√∂bbnyire nem is magyarok a "jel√∂ltek", tal√°n az egyetlen, meghurcolt, haza√°rul√≥nak kiki√°ltott Kov√°cs B√©la kiv√©tel√©vel. Mivel azzal kezdtem, hogy nem sorsd√∂nt√Ķ v√°laszt√°sokr√≥l van sz√≥, meg is indokolom mi√©rt. Az EP v√°laszt√°sok √©rdektelens√©g√©vel az√©rt √©rdemes foglalkozni, mert a m√°r v√°rhat√≥an is alacsony r√©szv√©teli ar√°ny ok√°t ugyan a m√©dia minden k√©pvisel√Ķje boncolgatta, de a k√©t legfontosabb okr√≥l m√©gsem √≠rtak.

  A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...
A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le az Egyesült Nemzetek Közgy√Ľlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az id√Ķszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket el√Ķidéz√Ķ USA és az EU tagországai is. A határozat lehet√Ķvé és jogszer√Ľvé  teszi régiók népszavazással történ√Ķ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkez√Ķ pénzekb√Ķl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriában is, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki cs√Ķcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat "megszülhesse" Európa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenl√Ķség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadk√Ķm√Ľves háttérrel.


  M√°s fark√°val a csal√°nt...
M√°s fark√°val a csal√°nt...A nyugat √°ltal el√Ķid√©zett √©s p√©nzelt polg√°rh√°bor√ļs ukrajnai helyzet, a teljes Eur√≥p√°ra kiterjed√Ķ "korm√°nyzati haza√°rul√°sok" t√∂mege, √©s a br√ľsszeli EU vezet√©s amerikai talpnyal√≥ tev√©kenys√©ge azt c√©lozza, hogy a kr√≠mi v√≠zell√°t√°s le√°ll√≠t√°s√°hoz hasonl√≥an orosz "v√°laszcsap√°sk√©nt", a felvonultatott NATO √©s amerikai hader√Ķ fenyeget√©s√©re - megtorl√≥ int√©zked√©sk√©nt - Moszkva le√°ll√≠tsa az orosz g√°zsz√°ll√≠t√°st Eur√≥p√°ba, ami nem csek√©ly mennyis√©get, a Fitch szak√©rt√Ķi szerint 145 milli√°rd k√∂bm√©tert tett ki tavaly. Az eur√≥pai haza√°rul√≥k √©s amerikai gazd√°ik felel√Ķsek Eur√≥pa hamarosan √©s sz√°nd√©kosan bek√∂vetkeztetett gazdas√°gi √∂sszeoml√°s√°√©rt, pedig, hogy ne t√∂rt√©nhessen meg, csak egy n√©h√°ny ezer f√Ķs gengszterband√°t kellene agyonverni. Sokan csak azt l√°tj√°k az ukrajnai egyre durv√°bb√° v√°l√≥ "nemzetis√©gi h√°bor√ļb√≥l", hogy Ukrajn√°val kezdik a nemzet√°llamok nemzeti szint√Ľ sz√©tszabdal√°s√°t, √©s polg√°rh√°bor√ļs helyzet el√Ķid√©z√©s√©t, de val√≥j√°ban m√°r Hruscsov idej√©ben √©s tev√©kenys√©g√©nek k√∂vetkezm√©nyek√©nt "letett√©k az alapokat" a Krim √©s az orosz-lakta ter√ľletek Ukrajn√°hoz csatol√°s√°val, amit a trianoni "elcsatol√°si √©s sz√©tszabdal√°si szerz√Ķd√©s" polg√°rh√°bor√ļs helyzete fog k√∂vetni, majd a n√©met, spanyol-katal√°n, sk√≥t-brit √©s egy√©b betelep√≠tett muszlim √©s n√©ger konfront√°ci√≥k egy "gazdas√°gi -√©s p√©nz√ľgyi √∂sszeoml√°s" keret√©be √°gyazva.

  Kiket akar "megmenteni" a NATO?
Kiket akar "megmenteni" a NATO?Egy√©rtelm√Ľ, hogy nem a b√©k√©s, kifoszt√°st, elnyom√°st √©s lass√ļ megsemmis√≠t√©st elszenved√Ķ lakoss√°got. M√©g miel√Ķtt mindenki azt gondoln√°, csak Ukrajn√°r√≥l van sz√≥, Eur√≥pa √©s az USA lakoss√°ga is √©ppen annyira √©rintett. Az uni√≥s v√©delmi miniszterek "messzemen√Ķ k√∂vetkezm√©nyekkel sz√°molnak". Legal√°bbis most j√∂n majd, hogy v√©dj√ľk meg tolvajaink, kirabl√≥ink, ki√°rus√≠t√≥ink har√°csolt vagyon√°t azokt√≥l, akik visszaadn√°k jogos tulajdonosaiknak, esetleg m√©g t√©nylegesen is lehetne "demokratikus v√°laszt√°sokat" tartani. Meg√©rtem a "hazai korm√°ny√°ll√°spontot", val√≥ban szoros egy√ľttm√Ľk√∂d√©st kell kialak√≠tani azzal az amerikai hadsereggel, amely "hivatalos" felm√©r√©sek szerint is h√°romnegyed r√©sz√©ben nem akar k√ľlf√∂ld√∂n, idegen, illetve nem az amerikai n√©p √©rdekeit k√©pez√Ķ c√©lok√©rt harcolni. Ugyan√ļgy meg√©rthet√Ķ, hogy Eur√≥pa egyetlen tag√°llam√°nak lakoss√°ga sem akar az "Uni√≥s" rabl√≥banda, √©s a NATO terrorszervezete √©rdekei√©rt azok ellen harcolni, akik honfit√°rsaik √©s a jogos jussukat k√∂vetelik, mikor ugyanezek lopj√°k el t√Ķl√ľk is minden√ľket. Term√©szetesen a "zsoldos" m√°s. Nincs identit√°sa, haz√°ja, eladta mag√°t azoknak, akik megfizetik. A k√∂znyelv nevezi b√©rgyilkosnak, "fogdmegnek" is az ilyeneket, de ett√Ķl m√©g nem lesz elfogadott a tev√©kenys√©g√ľk. F√Ķleg az nem, hogy k√∂zp√©nzekb√Ķl fizess√©k ez√©rt √Ķket.

  Az eur√≥pai v√°g√≥h√≠d...
Az eur√≥pai v√°g√≥h√≠d...Vagy lehetne a c√≠m "Eur√≥pa el(ki)rabl√°sa", de kinek kell egy √∂r√∂kk√© veszeked√Ķ, fogatlan, √∂regkor√°ra r√°ncai red√Ķib√Ķl muszlimokat √©s n√©gereket potyogtat√≥ magatehetetlen hal√°ls√°padt v√©nasszony, akinek a d√∂gl√∂tt bik√°j√°ba m√°r defibrill√°torral sem lehet √©letet lehelni? A c√©l m√©g mindig ugyanaz, elvenni √∂sszegy√Ľjt√∂tt √©rt√©keit, a "nyugd√≠j√°t", √©s beleseg√≠teni a g√∂d√∂rbe, lehet√Ķleg der√©kig el√°sva, hogy h√°tral√©v√Ķ kev√©s idej√©ben √°polhassa saj√°t s√≠rj√°t. R√∂viden: Eur√≥pa d√∂gl√Ķdik. A kegyetlen h√≥h√©roknak t√∂bb neve is van, √ļgymint bankok, bank√°rok, "befektet√Ķk", br√≥kerek, tisztvisel√Ķk, rend√Ķri √©s katonai vezet√Ķk, "jog√°szok" √©s politikusok, akik kiszolg√°lj√°k az akaszt√°sra m√°r r√©gen meg√©rt rendszerm√Ľk√∂dtet√Ķket, √©s k√ľlf√∂ldi megb√≠z√≥ikat. B√°r sokan m√©g k√©pmutat√°sr√≥l besz√©lnek a nyugat eme, eg√©rr√°gta "b√°sty√°ja" eset√©ben, csak k√©tf√©le kommunik√°ci√≥ l√©tezik. A sunyin meghuny√°szkod√≥, vagy kollabor√°l√≥ "korm√°nyok" hazugs√°gai, √©s a korrupt korm√°nyhivatalnokok napvil√°gra ker√ľlt vissza√©l√©seinek, csal√°sainak, lop√°sainak, jogtipr√°sainak, haza√°rul√°s√°nak mindent √©s mindenkit bebor√≠t√≥ szemete.

  Armageddon az √∂r√∂k vil√°goss√°ghoz...
Armageddon az √∂r√∂k vil√°goss√°ghoz...A z√Ľrzavaros ukrajnai helyzet sokakban v√°lt ki indokolatlanul kis m√©rt√©k√Ľ, vagy f√©lelemt√Ķl vez√©relt, t√ļllihegett reakci√≥kat, de mindig el√Ķt√©rbe nyomakodik a k√©rd√©s, kiknek milyen haszna sz√°rmazik az ukrajnai v√°ls√°gb√≥l? Mi√©rt √°ll √©rdek√©ben az USA-nak, Izraelnek, Sorosnak, Merkelnek, K√≠n√°nak √©s Putyinnak, hogy a nemzetk√∂zi helyzet - ronda kifejez√©ssel √©lve - eszkal√°l√≥djon? Mert, hogy kiknek okoz k√°rt, √©s kiknek fog m√©g, nem neh√©z kital√°lni. Az el√Ķbbivel kapcsolatban c√©lszer√Ľ egy kicsit a m√ļltba "r√©vedni", vagyis Eur√≥pa √©s a Szovjetuni√≥ √ļjrafeloszt√°s√°n√°l kezdeni az "aknakeres√©st", mivel Trianont√≥l a Szovjetuni√≥ felboml√°s√°ig olyan hat√°r, nemzetis√©gi √©s vall√°si konfliktusok el√Ķre tervezett lehet√Ķs√©geit √©p√≠tett√©k be a sz√©tdarabol√°ssal, amelyekr√Ķl csak a "tervez√Ķk" √©s a beavatottak tudhattak. K√∂zel-Kelet, Afrika √©s a T√°vol-Kelet csak√ļgy r√©sze ennek, mint ahogy D√©l-Amerika is. A "k√©plet" nem olyan bonyolult, mint amennyire sokan hiszik.Val√≥j√°ban primit√≠ven egyszer√Ľ, csak nem a r√©szletekben kell keresni az alapgondolatokat, hanem azt kell l√°tni, hogy mennyire egyszer√Ľ az alaps√©ma vonalvezet√©se.

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum