Navigáció
· FĂ”oldal
· Cikkek
· FĂłrum
· Linkek
· KapcsolatfelvĂ©tel
· KeresĂ©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· VideĂłk
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
BĂ­rĂłsĂĄg
Általånos
SzĂłlĂĄsok
CigĂĄny
ZsidĂł
SzÔkenÔs

Fontos hírek
1. A feladat neve: "TĂșlĂ©lĂ©s"

2. Elmebaj... noksĂĄg avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazĂĄr-maffia

5. Holokauszt erÔbÔl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackbĂłl...

8. PolgĂĄrok elleni globĂĄlis elektronikus agressziĂł

9. Mit csinĂĄljunk a zsidĂłkkal?

10. TĂșl szĂ©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimĂĄtum vagy hĂĄborĂș? (TerjesztendĂ”!)

12. SajĂĄt energiĂĄval az NWO ellen

13. A hazudozĂĄs ideje lejĂĄrt!

14. A dohĂĄnyzĂĄs megvĂ©d a tĂŒdĂ”rĂĄktĂłl

15. Mi lesz veled emberke?

16. RezervĂĄtum

17. TigĂĄz vs EskĂŒdtszĂ©k

18. Az elsĂ” szemita csavar

19. MagyarorszĂĄg NWO szinkronizĂĄlt terror-alkotmĂĄnya

20. Kiknek, mikor hozzåk el a "vilågvégét"?

21. VĂĄdirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy Ășt ĂĄll elĂ”ttem, melyiket vĂĄlasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Baråtaink élete sem érték szåmunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hĂŒlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalåltåk Európa legrégebbi civilizåciójåt

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'AngolszĂĄsz missziĂł' Ă©s mĂĄs disszonanciĂĄk

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


HunszkĂ­ta RĂĄdiĂł

Puzdra

PJP EgyesĂŒlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo HĂ­rek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolgálati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A 2014-es vĂĄlasztĂĄsok ĂĄltal generĂĄlt dĂ©ja vu Ă©rzĂ©s...
A 2014-es vĂĄlasztĂĄsok ĂĄltal generĂĄlt dĂ©ja vu Ă©rzĂ©s...'Az EgyenlĂ­tĂ” TV blog exkluzĂ­v informĂĄciĂłkat kapott egy – ĂĄllĂ­tĂĄsa szerint – vĂĄlasztĂĄsi csalĂĄsba bevonni prĂłbĂĄlt ĂĄllĂĄskeresĂ”tĂ”l. A blogunknak nĂ©vtelenĂŒl nyilatkozĂł Ășr beszĂĄmolĂłja szerint az I. kerĂŒleti fideszes önkormĂĄnyzathoz köthetĂ” szemĂ©lyek Ă©s mĂĄs, adminisztratĂ­v munkĂĄt vĂĄllalĂł ĂĄllĂĄskeresĂ”k a Hunyadi JĂĄnos utca 9. szĂĄm alatti Gong Restaurant pincehelyisĂ©gĂ©ben hatĂĄron tĂșli magyar vĂĄlasztĂłk adatait Ă­rjĂĄk ĂĄt listĂĄkrĂłl Ă©s adatbĂĄzisokbĂłl "formanyomtatvĂĄnyokra".
Informåtorunk szerint a munkåltatót csak hosszas unszolåsra nevezte meg a folyamatot irånyító hölgy és az étterembe telepített "rendszergazda": ållítåsuk szerint a "gyÔztes pårtnak", a Fidesznek kell dolgozni. A munkåért ållítólag készpénzben fizetnek, és a megbízås csak ma éjfélig tart.'
'A hĂ­r hallatĂĄn az EgyenlĂ­tĂ” TV munkatĂĄrsai kiszĂĄlltak az Ă©tteremhez. ElĂ”ször felhĂ­vtuk a honlapon jelzett szĂĄmon a helyet. Telefonon egy fĂ©rfi jelentkezett, aki azt felelte kĂ©rdĂ©sĂŒnkre, hogy "mĂ©g folyik az adatrögzĂ­tĂ©s, de az Ă©ttermet be kellett zĂĄrniuk". És valĂłban: a Gong "rendezvĂ©nye" hirtelen zĂĄrtkörĂ» lett.
Ezt követĂ”en nem sokkal megjelent az Ă©tteremnĂ©l több kĂŒlönbözĂ” autĂł is, amelyekbe nagy mennyisĂ©gĂ» iratot helyeztek el az "adminisztrĂĄtorok". KollĂ©gĂĄink a helyszĂ­nen folytatjĂĄk az Ă©tterem környĂ©kĂ©nek megfigyelĂ©sĂ©t, illetve kĂ©rdĂ©sekkel fordultunk az ĂŒgyben az I. kerĂŒleti önkormĂĄnyzat jegyzĂ”jĂ©hez.'
Link

  Melyik orszĂĄg lesz a következĂ” "cĂ©lpont"?
Melyik orszĂĄg lesz a következĂ” "cĂ©lpont"?Az ukrajnai pĂ©lda ragadĂłs lehet, mert kicsit mĂĄssĂĄ nĂ”tte ki magĂĄt, mint amire Klicskóék szĂĄmĂ­tottak, a neheze mĂ©g most jön, fĂ”leg a tömegek elĂ©gedetlensĂ©gĂ©nek valĂłdi okai miatt. Nem biztos, hogy a "hullĂĄmot" az Ă” orrĂĄval meg lehet lovagolni, mert nem az eurĂłpai csatlakozĂĄs az igazi problĂ©ma UkrajnĂĄban, hanem a mĂ©rhetetlen vagyonokat összelopkodĂł-rabolĂł oligarchĂĄk orszĂĄgkifosztĂĄsa Ă©s a korrupciĂł, ami mĂĄr tĂșlmutat a kezdeti "forradalmi cĂ©lkitĂ»zĂ©seken", amit mĂ©g azĂ©rt generĂĄlt a nyugat, hogy stratĂ©giailag gyengĂ­tse az oroszokat, Ă©s egyĂșttal ĂĄtvegye a felĂŒgyeletet az orosz gĂĄz Ă©s olajszĂĄllĂ­tĂĄs elosztĂłja felett. OroszorszĂĄg GDP-jĂ©nek 40%-a ebbĂ”l szĂĄrmazik. Ha összekapcsoljuk az EurĂłpĂĄban, az USA-ban Ă©s UkrajnĂĄban erĂ”södĂ” korrupt politikusok Ă©s ĂĄllami tĂĄmogatĂĄssal fosztogatĂłk ellen megindult elĂ©gedetlensĂ©gi hullĂĄmokat, jĂłl lĂĄthatĂł, hogy a cĂ©l ugyanaz, mint a ciprusi bankösszeomlĂĄs elĂ”idĂ©zĂ©sĂ©nĂ©l. Ott 188 orosz oligarcha OroszorszĂĄgbĂłl összelopott vagyona vĂĄlt ködĂ©, illetve vĂĄndorolt GörögorszĂĄgon keresztĂŒl a Goldman-Sachshoz, sok mĂĄs illetĂ”sĂ©gĂ», többek közt magyarorszĂĄgi bĂ»ncselekmĂ©nyekbĂ”l szĂĄrmazĂł vagyonokkal egyĂŒtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-klĂĄn mĂłdszeresen kapcsolja ki a nagy hatalmĂș, mĂ©g összefogĂĄskĂ©pes pĂ©nzĂŒgyi rablĂłbandĂĄkat. Nem a nĂ©p Ă©rdekĂ©ben, hanem azĂ©rt, hogy az összerabolt vagyonok bitorlĂłi ne tudjanak összefogni ellenĂŒk, esetleg felfegyverezni nagyobb magĂĄnhadseregeket.

  Az "arab tavasz kopogtat" EurĂłpa ajtajĂĄn
Az "arab tavasz kopogtat" EurĂłpa ajtajĂĄnBĂĄr gazdasĂĄgilag nem jelent nyeresĂ©get az EurĂłpai UniĂł Ă©s az USA szĂĄmĂĄra az ukrajnai konfliktus, de kĂ©t korĂĄbbi nyugati "cĂ©lkitĂ»zĂ©st" ismĂ©telten nem ĂĄrt felelevenĂ­teni. Az egyik, a 2010. februĂĄrjĂĄban kiszivĂĄrgott Ă©s gyorsan cenzĂșrĂĄzott EKB-tervezet (eurĂłpai gazdasĂĄgok leĂ©pĂ­tĂ©se, nemzeti kormĂĄnyok szuverenitĂĄsi jogkörĂ©nek minimalizĂĄlĂĄsa, katonai irĂĄnyĂ­tĂĄs bevezetĂ©se), a mĂĄsik Ukrajna stratĂ©giai jelentĂ”sĂ©ge, melyrĂ”l Zbigniew Brzezinski 1994-ben azt Ă­rta, "Soha nem lehet azt mondani, hogy OroszorszĂĄg Ukrajna nĂ©lkĂŒl megszĂ»nik mint nagyhatalom, hanem azt, hogy a megvĂĄsĂĄrolt, majd rabszolgĂĄvĂĄ tett Ukrajna, OroszorszĂĄgot automatikusan nagyhatalommĂĄ teszi". Csak egy kicsivel több, mint egy Ă©ve, az EgyesĂŒlt Államok rejtett mondandĂłjĂĄt Hillary Clinton tolmĂĄcsolta, miszerint bĂĄrmit megtennĂ©nek, hogy kikĂŒszöböljĂ©k az orosz gazdasĂĄgi integrĂĄciĂłra tett erĂ”feszĂ­tĂ©seket, nem szĂĄmĂ­t milyen ĂĄron. AzutĂĄn, hogy az eurĂĄzsiai orosz tervek a tĂ©rsĂ©g "re-szovjetizĂĄlĂĄsĂĄnak" nevezik a folyamatot, a Clinton alapĂș beszĂ©d fenyegetĂ©st tartalmaz: "Mi tudjuk, mi az orosz cĂ©l, Ă©s szĂ­vesen megtalĂĄljuk a hatĂ©kony eszközöket, hogy kĂ©sleltessĂŒk a vĂ©grehajtĂĄsĂĄt, illetve megakadĂĄlyozzuk" a megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄt.

  COM-ok Ă©s ĂŒres fenyegetĂ©sek
COM-ok Ă©s ĂŒres fenyegetĂ©sekAzt mondjĂĄk, az utĂĄnzĂĄs a legĂ”szintĂ©bb formĂĄja a hĂ­zelgĂ©snek. Ebben az Ă©rtelemben, az EgyesĂŒlt Államok KĂŒlönleges MĂ»veleti ParancsnoksĂĄga / US SOCOM (a tovĂĄbbi rĂ©szleteket lĂĄsd alĂĄbb Link) tevĂ©kenysĂ©gĂ©t nagy dicsĂ©ret illeti az egĂ©sz amerikai fegyveres erĂ”kkel egyetemben. A Pentagon az elmĂșlt Ă©vtizedekben valĂłban akkora erĂ”re tett szert, amit senki sem tudott elkĂ©pzelni. A VilĂĄgot - minden egyes nĂ©gyzetcentimĂ©terĂ©t - mint egy hatalmas tortĂĄt (hat felelĂ”s regionĂĄlis parancsnoksĂĄgra) osztva, hat nagy szeletkĂ©nt kezelik. Az EgyesĂŒlt Államok EurĂłpai ParancsnoksĂĄga / EUCOM (Stuttgart) felelĂ”s az eurĂłpai rĂ©giĂłjĂĄĂ©rt. Az EgyesĂŒlt Államok csendes-ĂłceĂĄni ParancsnoksĂĄga / PACOM felelĂ”s ÁzsiĂĄban, az amerikai Központi ParancsnoksĂĄg / CENTCOM felelĂ”s a Közel-Keleten Ă©s Észak-AfrikĂĄban, az EgyesĂŒlt Államok DĂ©li-ParancsnoksĂĄga / SOUTHCOM felelĂ”s Latin -AmerikĂĄban. A "dĂ­szlethez" tartozik, csak ebben a szĂĄzadban megalakult USA Északi-ParancsnoksĂĄga / NORTHCOM, amely felelĂ”s az EgyesĂŒlt Államok, Kanada Ă©s MexikĂł felĂŒgyeletĂ©Ă©rt, Ă©s szintĂ©n a közelmĂșltban, 2007-ben alakult, mint utolsĂł, az amerikai Afrika-ParancsnoksĂĄga / az AFRICOM (szintĂ©n Stuttgart), a legtöbb afrikai tevĂ©kenysĂ©gben felelĂ”skĂ©nt. (LĂĄsd mĂ©g: Link).

  KopĂĄs
KopĂĄsA FIDESZ 1988-ban beperelte a Magyar HĂ­rlapot, mert sĂ©rtĂ” minĂ”sĂ­tĂ©st tett rĂłluk. A pert elvesztettĂ©k, OrbĂĄn Viktor utĂĄna az alkotmĂĄny felrĂșgĂĄsa miatt kesergett. A Fekete Doboz AlapĂ­tvĂĄny filmje.
GyĂĄrtĂĄsi Ă©v: 1988

Link

"O. V.: Laci, ha nem nyerĂŒnk, hazamegyek, Ă©s kitörlöm a fenekemet az AlkotmĂĄnnyal, azt megĂ­gĂ©rhetem.
Komoly lelkiismereti konfliktusokat okoz ez az Ă­tĂ©let szĂĄmomra, tekintve, hogy Ă©n föleskĂŒdtem erre a magyar jogrendre, amikor doktorrĂĄ avattak, Ă©s amikor azt lĂĄtom, hogy ezzel a jogrenddel azt lehet csinĂĄlni, ami ma törtĂ©nt, akkor erĂ”södik bennem az az indulat meg az a hajlam, hogy nemhogy jogszerĂ»en kell cselekedni, hanem ha kell, akkor a jog ellenĂ©ben kell cselekedni, ami nekem konfliktust okoz, mert Ă©n egy fölszentelt vagy fölkent jogĂĄsz vagyok.

  EsĂ©lyegyenlĂ”sĂ©g...
EsĂ©lyegyenlĂ”sĂ©g...2013. is egy Ășjabb sĂșlyos "csepp" volt a vilĂĄg ĂĄtalakulĂĄsĂĄnak tengerĂ©ben. Egyesek "paradigma megvĂĄltĂĄsrĂłl", mĂĄsok cserĂ©rĂ”l, a legtöbben pedig belenyugvĂĄsrĂłl beszĂ©lnek itthon, ill. nem akarnak rĂłla beszĂ©lni, mert szĂ©gyenlik tehetetlensĂ©gĂŒket. De nem csak paradigmĂĄk veszik körĂŒl vilĂĄgunkat. A legtöbb normĂĄlis ember nem akar gyökerestĂ”l szakĂ­tani az eddigi Ă©letformĂĄval, a "civilizĂĄciĂł" ĂĄltala hasznosnak tartott vĂ­vmĂĄnyaival, az elĂ©rt "eredmĂ©nyekkel", csak ki szeretnĂ© vonni belĂ”le a rĂĄ Ă©s környezetĂ©re kĂĄrosnak Ă©s veszĂ©lyesnek Ă­tĂ©lt elemeket - melyek egy rĂ©szĂ©nek "magjĂĄt" azok ĂŒltettĂ©k el tervszerĂ»en, akik az Ă©letĂ©re törnek - Ă©s vissza szeretne tĂ©rni egy olyan vilĂĄg Ă©rtĂ©krendjĂ©hez, amelyet ugyan nem Ă©lt meg, nem ismer, nem ismerhet a tĂ©nyleges egykori valĂłjĂĄban, Ă©s amelyrĂ”l csak bizonyos "Ă©rtĂ©knormĂĄk" foszlĂĄnyai jutottak el hozzĂĄ. Az Ă”si magyar törzsi felĂ©pĂ­tmĂ©ny legnagyobb bĂ»ne az volt a "fejlett", vagyis a "nyugat nemesi rendszere" szemĂ©ben, hogy megszilĂĄrdĂ­tott uralmukra veszĂ©lyt jelentett a "szabadsĂĄg szele", a szkĂ­ta hun-magyar törzsszövetsĂ©g emberközpontĂș felĂ©pĂ­tmĂ©nye...

  A 2014-es vĂĄlasztĂĄsok elĂ”estĂ©je!
A 2014-es vĂĄlasztĂĄsok elĂ”estĂ©je!Az emberek 10%-a, akik nem Ă©ber kĂłmĂĄban Ă©lnek, Ă©szrevettĂ©k, hogy az Ă©gbolton lĂĄthatĂł kondezcsĂ­kok nem a normĂĄl ĂŒzemĂ» repĂŒlĂ”gĂ©pek hĂĄtrahagyott termĂ©kei. ErrĂ”l mĂĄr nagyon sokat Ă­rtunk, Ă­gy itt erre nem tĂ©rek ki. Akit Ă©rdekel, Ă©s mĂ©g szĂĄmĂĄra nem ismeretes a következĂ” linkeken utĂĄna nĂ©zhet. (Link)
Érdekes, azokat megkĂ©rdezni akik mĂ©g mindig az Ă©ber kĂłmĂĄban Ă©lnek, hogy mikor Ă©brednek fel, mert a felĂ©bredtek legalĂĄbbis, amit a Chemtrail-t illeti mĂĄr felismertĂ©k a dilemmĂĄt. Ennek ellenĂ©ben a magasabb beosztĂĄsĂș ĂĄllami vezetĂ”k, ahol feltĂ©telezhetĂ”, hogy tudnak a chemtrails lĂ©tezĂ©sĂ©rĂ”l, s mĂ©g is hallgatnak, ha errĂ”l kĂ©rdezik Ă”ket, Ă©s felteszem a kĂ©rdĂ©st, hogy forog-e minden kerekĂŒk? FeltĂ©tezhetjĂŒk, hogy "gyĂĄva nyulak", Ă©s fĂ©lnek hogy ĂĄllĂĄs nĂ©lkĂŒl maradnak, Ă©s inkĂĄbb eltĂ»rik, vĂ©grehajtjĂĄk a bĂ»ncselekmĂ©nyt, a nĂ©pĂĄrulĂĄst, mert az ĂĄllĂĄsa fontosabb mint a sajĂĄt nĂ©pe, a csalĂĄdja, nĂ©pĂ©nek összefogĂĄsa, mert egyszerĂ»en egoistĂĄk. Az ĂĄllamapparĂĄtus Ă©s az igazgatĂĄsi rendszer minden dolgozĂłja, itt beleĂ©rtve az összes drĂłton vagy zsinĂłron rĂĄngatottakat, fĂŒggetlenĂŒl, hogy az alagsorban vagy a felsĂ” pĂĄholyban ĂŒl, mĂĄr Ă©vek Ăłta, ami tĂ©ny, hogy nĂ©pe ellen cselekednek hallgatĂĄsukkal, ugyanĂșgy bĂ»nösök, Ă©s az sem segĂ­t hogy a mĂĄsik is hallgat. Azok is akik utasĂ­tĂĄsra, Ă©sz nĂ©lkĂŒl vĂ©gzik munkĂĄikat, mert tĂĄvirĂĄnyĂ­tott rabszolgĂĄk.

  SzabadsĂĄg vagy önkĂ©ntes rabszolgasĂĄg?
SzabadsĂĄg vagy önkĂ©ntes rabszolgasĂĄg?ElgondolkodtatĂł, hogy a vĂ©gnapjait Ă©lĂ” EU döglĂ”dĂ” bikĂĄjĂĄra miĂ©rt kapaszkodnĂĄnak fel olyan USA, izraeli Ă©s eurĂłpai kĂ©nyszertĂ”l tĂ”lĂŒnk kevĂ©sbĂ© szenvedĂ” orszĂĄgok, mint Ukrajna lakossĂĄga. Az EurĂłpai UniĂł eddig mĂĄr sikeresen kifosztotta a szegĂ©nyebb Ă©s gazdagabb tagĂĄllamait, a gazdasĂĄgokat, az Ă©hsĂ©ggazdĂĄlkodĂĄsnak, Ă©s politikai Ă©rdekeknek megfelelĂ”en szabĂĄlyozott tĂĄmogatĂĄsĂș Ă©s idĂ”jĂĄrĂĄs-mĂłdosĂ­tĂĄssal megspĂ©kelt mezĂ”gazdasĂĄgaikat, iparuk termelĂ©sĂ©t. ErĂ”forrĂĄsaikat tönkretettĂ©k, majd felvĂĄsĂĄroltĂĄk, leĂ©pĂ­tettĂ©k, szĂ©tloptĂĄk. A lakossĂĄgot egyre "szigorodĂł rendelkezĂ©sekkel, törvĂ©nyekkel Ă©s megfĂ©lemlĂ­tĂ©ssel" ugyanĂșgy getĂłkba akarjĂĄk tereleni, mint ahogy az USA 5000 FEMA tĂĄborĂĄt is ilyen cĂ©llal hoztĂĄk lĂ©tre. Az "engedetlen lakossĂĄgot" Orosz-KĂ­nai valamint fĂ”kĂ©nt ENSZ "vegyes haderĂ”" közremĂ»ködĂ©sĂ©vel kĂ­vĂĄnja a cion-terrorista USA kormĂĄny megtölteni. GörögorszĂĄg kifosztĂĄsa, a török-görög ellentĂ©t eredmĂ©nyekĂ©nt lĂ©trehozott Ciprus, megosztĂĄssal offshore paradicsommĂĄ vĂĄltoztatott "Ășj kis ĂĄllam", a LĂ©vi-medence rĂĄ esĂ” rĂ©szĂ©t jĂĄtszotta ĂĄt orosz Ă©s Goldman Sachs kĂ©zre, de mĂ©g Ă­gy is jobban jĂĄrtak, mint az USA , izraeli, brit, francia kirablĂĄst elszenvedĂ” LĂ­bia, Irak Ă©s AfganisztĂĄn, vagy az aranykĂ©szletĂ©tĂ”l 90%-ban megszabadĂ­tott NSZK.

  ErĂ”forrĂĄs alapĂș gazdasĂĄg, avagy a VĂ©nusz-projekt
ErĂ”forrĂĄs alapĂș gazdasĂĄg, avagy a VĂ©nusz-projektA következĂ” Ă­rĂĄs Ă©s a videĂłk ugyan a szokĂĄsostĂłl eltĂ©rĂ”en mĂĄs portĂĄlokrĂłl, nevezetesen a mernokbazis.hu Ă©s az ujvilagtudat.blogspot.hu oldalakrĂłl szĂĄrmaznak, de a jelzett VĂ©nusz-projekt kivitelezĂ©si lehetĂ”sĂ©geivel kapcsolatban kĂ­vĂĄncsi lennĂ©k a vĂ©lemĂ©nyekre. AnnĂĄl is inkĂĄbb, mert a kĂ©rdĂ©s az, hogy mennyire Ă©s hogyan kĂŒszöbölhetĂ”k ki az emberi termĂ©szetbĂ”l, beleĂ©rtve a torzultakbĂłl is szĂĄrmazĂł tĂ©nyezĂ”ket, kezdve a lustasĂĄggal. Érdekes kĂ©rdĂ©s lehet az is, hogy megĂĄll-e a tĂĄrsadalom fejlĂ”dĂ©se, Ă©s hogyan lehet kezelni egyes nĂ©pek "tĂșlszaporodĂĄsi hajlamĂĄt"...

"A VĂ©nusz projekt egy futurisztikus tĂĄrsadalom modellje, amely 10 Ă©ven belĂŒl elĂ©rhetĂ”, ha Ășgy döntĂŒnk, hogy elfogadjuk a "frissĂ­tĂ©st". Mivel erĂ”forrĂĄs alapĂș gazdasĂĄgra Ă©pĂŒl, nem lesz több pĂ©nzĂŒgyi intĂ©zmĂ©ny, Ă­gy nem lesz elit, korrupciĂł, gyenge minĂ”sĂ©gĂ» termĂ©kek, hĂĄborĂșk, szegĂ©nysĂ©g, Ă©hĂ­nsĂ©g Ă©s Ă­gy tovĂĄbb.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglaljĂĄk el a zsidĂłk teljesen MagyarorszĂĄgot?

MĂĄr elfoglaltĂĄk...
MĂĄr elfoglaltĂĄk...
44% [4 Szavazat]

MĂ©g 2018-ban.
MĂ©g 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum