NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  M√°r √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letre sem telik...
M√°r √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letre sem telik...√ćgy k√©nytelenek vagyunk megbar√°tkozni a val√≥s√°ggal. Az USA staf√©tabot negyvenk√©tezredik √°tad√°sa ism√©telten "vil√°gb√©k√©vel fenyeget", √©s egyetlen rem√©ny√ľk az ir√°ni jackpot megnyer√©se. Viszont, a felt√©telezett f√Ķd√≠jat csak kett√Ķs l√©p√©ssel lehet el√©rni. El√Ķsz√∂r is meg kellene szerezni az er√Ķsen meggyeng√ľlt tev√©kenys√©g√ľkkel tark√≠tott sz√≠riai sz√©khelyet, majd le kellene gy√Ķzni Ir√°n sz√∂vets√©ges√©t, a Hezbollahot. K√∂zben egy alkalmas indokkal, ami most a katasztr√≥f√°kra val√≥ felk√©sz√ľl√©s, megf√©leml√≠tik saj√°t lakoss√°gukat. A "dar√°l√≥" nem √°ll meg. A n√©ph√ľly√≠t√©s sem. A magukat cionist√°nak nevez√Ķk, minden eszk√∂zt megragadnak, hogy elbut√≠tott, f√©lret√°j√©koztatott √°ldozataikat beterelj√©k a g√∂d√∂rbe, amit saj√°t magukkal √°satnak meg. Biztos, hogy sajn√°latos, de egyre kevesebben d√Ķlnek be nekik, ahogy ak√°r a demokratikus √°talak√≠t√°s, ak√°r a kommunizmus vagy a terrorizmus elleni harcra hivatkozva irtj√°k a lakoss√°got vil√°gszerte. M√°r nem igaz√°n lehet takargatni, hogy nincs Egyes√ľlt √Āllamok. Preston James, Ph.D szerint az Egyes√ľlt √Āllamok, az "alkotm√°nyos k√∂zt√°rsas√°g", megsz√Ľnt 1989 . janu√°r 20-√°n, √©s egy k√ľlf√∂ldi sz√©khely√Ľ b√Ľn√∂z√Ķi szindik√°tus ragadta mag√°hoz a hatalmat, jogtalanul. Val√≥j√°ban a "szabads√°g orsz√°ga", az USA nem is j√∂tt l√©tre, vagy ha m√©gis, csak r√∂vid id√Ķszakot v√©shetnek a s√≠rk√∂v√©re.

  Ez a "vonat" m√°r elment...
Ez a "vonat" m√°r elment...√Čves megeml√©kez√©sk√©nt t√ļl vagyunk a Halottak Napj√°n, ler√≥va kegyelet√ľnket elhunyt szeretteink s√≠rjain√°l, megeml√©kezve elt√°vozott rokonokr√≥l, bar√°tokr√≥l, ismer√Ķs√∂kr√Ķl √©s sz√≠v√ľnkh√∂z k√∂zel √°ll√≥, t√∂rt√©nelm√ľnkb√Ķl ismertekr√Ķl, de els√Ķsorban olyanokr√≥l, akiknek k√∂sz√∂nhet√Ķen lehet√Ķs√©g√ľnk van eml√©kezni r√°juk, mert m√©g √©l√ľnk. Sajnos a Hallowin-√Ķr√ľlet "j√°t√©kos perverzi√≥ja" fert√Ķz√©sk√©nt hatol be a m√©g √©rintetlen t√°rsadalmakba is. A kopony√°k √©s rothad√≥ zombik felizgatj√°k a lelkileg s√©r√ľlt, vagy lelketlen embereket, √≠gy a Halloween perverz szexu√°lis orgi√°v√° v√°lt! A S√°t√°ni Biblia helyet a Halloween az egyik a k√©t legfontosabb fesztiv√°l k√∂z√ľl a s√°t√°ni napt√°rban, mik√∂zben ak√°r "HD min√Ķs√©gben" is, de torz gumi√°larcok √©s val√≥di h√ļs v√©r halottakban "gy√∂ny√∂rk√∂dhet" a szeml√©l√Ķ, mert a mindennapok r√©sz√©v√© v√°lt a hatalom √°ltal nyeres√©gv√°gyb√≥l elk√∂vetett er√Ķszak. Az ember√°ldozat, a v√©r √©s szexu√°lis orgazmus, okt√≥ber 28-t√≥l november 1-ig, a druida Shamhain sz√ľreti fesztiv√°lja. A teokr√°cia, a rabszolga sorba tasz√≠tott paraszts√°g elleni terror p√°rosult a t√∂meges ember√°ldozatokkal, amikor t√∂bb ezer f√©rfit, n√Ķt √©s gyermeket √©lve el√©gettek az "√ľnnepen". Tal√°n nem meglep√Ķ, hogy a gall druida t√∂meges √°ldozatok bemutat√°s√°nak hagyom√°nya felt√°madt az Illumin√°tusok megjelen√©se √©s a francia forradalom alatt.

  A SOROKBAN REJLIK A L√ČNYEG √ČS AKI FIGYEL MEG√ČRTI AZ IGAZS√ĀGOT (Fontos!)
A SOROKBAN REJLIK A L√ČNYEG √ČS  AKI FIGYEL MEG√ČRTI AZ IGAZS√ĀGOT (Fontos!)Nem sorolom, mert felesleges, de mindenki √©rz√©keli, hogy a t√°rsadalom minden szegmens√©ben egyre n√∂vekv√Ķ bajok / panaszok uralkodnak √©s a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ probl√©m√°ra alakult szervez√Ķd√©sek (pl. hitelesek vagy kisgazd√°k stb-stb ) k√ľl√∂n nem k√©pesek √©rv√©nyes√≠teni jogaikat s az √∂sszefog√°st szem√©lyi ellent√©tek vagy az alap-probl√©m√°k k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©ge is h√°tr√°ltatja .
Minden ilyen szervez√Ķd√©s a tehetetlens√©ge ok√°n eljut arra a felismer√©sre, hogy csak a Korona Jogfolytonoss√°ga, azaz annak helyre√°ll√≠t√°sa k√©pes konkr√©t megold√°st √©s pozit√≠v v√°ltoz√°st biztos√≠tani. De a c√©l megval√≥s√≠t√°s√°t a 22-es csapd√°j√°ba l√©pve ind√≠tj√°k kivitelez√©sre.

  Forradalom vagy harmadik vil√°gh√°bor√ļ
Forradalom vagy harmadik vil√°gh√°bor√ļAm√≠g az emberek nem v√°lnak, v√°lhatnak politikailag el√©g intelligens√© ahhoz, hogy ezt a val√≥s√°got, √©s a kiv√°lt√≥ okait a jelenlegi v√°ls√°gnak meg√©rts√©k, addig nem lesznek k√©pesek legy√Ķzni azt, ami miatt az √©letsz√≠nvonal tov√°bbra is cs√∂kkenni fog, √©s mindannyiunkat lass√ļ hal√°lra √≠t√©li a neo-feud√°lis rendszerre √©p√ľl√Ķ ad√≥srabszolgas√°g. Az √°tlagember rettenetesen naiv kapcsolatban azzal, hogy mennyire romlott, korrupt √©s szenved√©lybeteg "t√°pvezet√©keken" √©l a bankkartell. A m√©di√°n kereszt√ľli kontrollt √©s dominanci√°t megtartott√°k, √©s az emberis√©g elleni b√Ľncselekm√©nyek m√©g v√©letlen√ľl sem nev√©n nevezve ker√ľlnek ki a k√∂ztudatba. A glob√°lis puszt√≠t√°s √©s n√©pirt√°sok m√°r konkr√©t cselekedetek. Az eredm√©ny egy gyan√ļtlan lakoss√°g zavaros √©s passz√≠v emberei, akiknek a j√∂v√Ķj√©t let√©pt√©k a feje f√∂l√ľl, k√∂zvetlen√ľl a szem√ľk l√°tt√°ra, an√©lk√ľl, hogy szervezett v√©delmet √©s ellen√°ll√°st tan√ļs√≠tan√°nak. Ahogy a r√∂gz√ľlt glob√°lis banki kartell tov√°bbra is ir√°ny√≠tja az orsz√°gok belpolitik√°j√°t, a politikai tervezet k√∂vetkez√Ķ f√°zisban a v√°ls√°g elker√ľlhetetlen jellemz√Ķje az eszkal√°l√≥d√≥ t√∂meges er√Ķszak.

  Az Armageddon "kutat√°s eredm√©nyei"...
Az Armageddon "kutat√°s eredm√©nyei"...A kell√Ķs k√∂zep√©n vagyunk egy glob√°lis vegyi -√©s biol√≥giai fegyverkez√©si versenynek, ami sokkal rosszabb, mint a legrosszabb f√©lelmek a nukle√°ris fegyverekt√Ķl. Ezeket a fegyvereket els√Ķsorban nem a frontokra tervezt√©k, hanem a laborat√≥riumok √©s t√°mogat√≥ik egy orwelli j√∂v√Ķt√Ķl is sokkal rosszabbat hoznak l√©tre a t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek kifejleszt√©s√©nek verseny√©ben, aminek m√°r semmi k√∂ze a glob√°lis ellen√Ķrz√©shez vagy az olajhoz, esetleg ideol√≥gi√°k terjeszt√©s√©hez. A 2001-es Enron-botr√°ny √≥ta nyilv√°noss√°gra ker√ľlt az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°s √©s p√°rhuzamosan a n√©pirt√°si indokgener√°l√°s az√≥ta t√∂bb esetben megbukott esem√©nyeinek egyre b√Ķv√ľl√Ķ halmaza, ahogy sorra kider√ľlnek a nyugati t√∂mb korm√°nyainak megtervezett "terrort√°mad√°sai" saj√°t maguk ellen. Irakban k√∂zel m√°sf√©l milli√≥ ember hal√°l√°t okozt√°k. Palesztin√°ban k√∂zel ugyanennyit, nem sz√°m√≠tva Afganiszt√°n, L√≠bia, Sz√≠ria, Mali stb. n√©pirt√°sait, de l√©leksz√°mban a "terraform√°l√≥" t√∂meggyilkosok 2050-ig el√Ķir√°nyzott 3500 milli√≥ ember elpuszt√≠t√°s√°nak terv√©hez ez eleny√©sz√Ķ. A cionist√°k kevesellik.

  A cionista militarizmus titkos fegyverei
A cionista militarizmus titkos fegyvereiV√°laszt√°si csal√°sok minden√ľtt. Az √°ldemokratikus nyugati rendszerek tolvajai, a m√©dia √©s a politikusvil√°g h√°tt√©rir√°ny√≠t√≥i, az √ļn. "p√©nzemberek", nehezen vagy k√∂nnyebben √∂sszelopott, rabolt vagyonuk r√©v√©n arra t√∂rekednek, hogy a demokr√°ci√°ba be√©p√≠tett politikusaik, mint dar√°zs a p√≥kba be√ľltetett pet√©i, l√°rv√°ik √©s ut√°na b√°bjaik lehessenek, illetve, hogy kikelhessenek. Az amerikai elcsalt eln√∂kv√°laszt√°s ut√°n itt a k√∂vetkez√Ķ, a n√©met elcsalt v√°laszt√°s, de tolvajok, rabl√≥gyilkosok m√°r nem el√©gednek meg a t√∂megekt√Ķl elorzott, "√°tmenetileg bitorolt" javakkal. A b√Ľn√∂z√Ķk j√≥ szok√°sa szerint egym√°st is igyekeznek kirabolni. Ez teh√°t a v√°lasz a "h√°tt√©rhatalom" mibenl√©t√©re √©s milyens√©g√©re. Az √©vek √≥ta tart√≥ "boszork√°ny√ľld√∂z√©s", az amerikai 2001-√≥ta tart√≥ terrorizmus elleni hadj√°ratot hirdet√Ķ, "izomb√≥l m√Ľk√∂d√Ķ USA rend√Ķr√°llam" legnagyobb sikereit a Bush-korszak "terror elleni h√°bor√ļiban" aratta, ami m√°ra m√°r a legt√∂bb esetben borzalmas vissza√©l√©sekre, b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sokra, v√°s√°rolt vallom√°sokra, meghamis√≠tott bizony√≠t√©kokra, c√©lzott egy√©nek √©s csoportok likvid√°l√°s√°ra √©s a terrorizmus "anyagi t√°mogat√°s√°ra" haszn√°lnak fel.

  Valami s√∂t√©t van kialakul√≥ban a l√°that√°ron
Valami s√∂t√©t van kialakul√≥ban a l√°that√°ronA cionista terrorista h√°bor√ļ n√∂veli a v√©gs√Ķ crescendot. Az emberekn√©l a tartalom, a k√∂zelg√Ķ v√©gzet megk√∂zel√≠t√©se? A pszichol√≥gusok szerint, a legt√∂bb ember valamilyen m√©rt√©k√Ľ √©s megnyilv√°nul√°s√ļ norm√°lis elfogults√°gban szenved, de az id√©zget√©st kicsit k√©s√Ķbbre hagyom. A t√©t nagy, mi t√∂bb, √≥ri√°si! Az USA-Izrael-Nagy-Britannia √°lh√°bor√ļs indok gener√°l√°s√°r√≥l, √©s a n√©met, tudjuk kinek a tulajdon√°ban l√©v√Ķ sajt√≥ usz√≠t√°s√°r√≥l a sz√≠riai amerikai fell√©p√©st illet√Ķen, el√©g egys√©ges a v√©lem√©ny vil√°gszerte. Mindenki tudja, hogy a III. Vil√°gh√°bor√ļ a t√©t, √©s az usz√≠t√≥k a zs√°km√°nyra √©hes "tulajdonos befektet√Ķk", akik dr√≥ton r√°ngatj√°k a korrupt korm√°nyokat, mik√∂zben saj√°t s√≠rjukat √°ss√°k. M√©g az USA-ban is csak 10%-ra tehet√Ķ azon nyomorult idi√≥t√°k sz√°ma, akik t√°mogatj√°k a sz√≠riai "csap√°sm√©r√©st", nem gondolkodva azon, hogy milyen alapon form√°l jogot ak√°r az amerikai Bilderberg b√°b, Obama, vagy a NATO arra, hogy m√°sok feje felett d√∂nts√∂n olyasmiben, amihez sem illet√©kess√©ge, se joga, sem t√°mogatotts√°ga nincs. √ćt√©lkez√©sre, a v√©gs√Ķ √≠t√©lkez√©sre pedig v√©gk√©pp nincs jogalapjuk. Sokan √ļgy tekintenek a katon√°kra, mint akarat n√©lk√ľli b√°bokra, f√Ķleg azok, akik "alkalmazz√°k" √Ķket.

  F√©lelem √©s megf√©leml√≠t√©s a c√©l
F√©lelem √©s megf√©leml√≠t√©s a c√©lA l√°tsz√≥lagosan ny√°ri langyos v√≠z kezd felforr√≥sodni. Sz√≠ria, USA √©s NATO √∂sszefog√°s√ļ megt√°mad√°sa k√ľsz√∂b√∂n √°ll, mik√∂zben a vil√°g nyugati fel√©n a militariz√°lt totalit√°rius rendszerek kialak√≠t√°sa a rabl√≥elit c√©lkit√Ľz√©se. Az amerikai k√∂zv√©lem√©ny egyre ink√°bb l√°thatja a sz√∂rny√Ľ igazs√°got: Gestap√≥s √©s KGB-s t√≠pus√ļ b√Ľncselekm√©nyekkel, m√≥dszerekkel terroriz√°lj√°k az √°rtatlan embereket. A hatalom k√°nt√°l√°sa m√°r folyamatos: "Ne √°lljon ellen!" A stat√°rium bevezet√©se √©rdek√©ben semmit√Ķl sem riad vissza az amerikai korm√°nyzat, de az eur√≥pai er√Ķszakos hatalmi jogfoszt√°s sem marad el m√∂g√∂tte a nemzet√°llamok rov√°s√°ra. Az EU ir√°ny√≠t√°s egy sz√∂vets√©gi √°llam kialak√≠t√°s√°ra t√∂rekszik, b√°r ellenz√Ķit nem igaz√°n azok a t√©nyez√Ķk mozgatj√°k, amit a m√©dia felt√©telez, vagy pr√≥b√°lja szedett-vedett, m√°sodk√©zb√Ķl k√∂zvet√≠tett gondolatait el√ľltetni az emberek fej√©ben err√Ķl.

  A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...
A dzsinn kiszabadult a palackb√≥l...A brut√°lis terrorizmus ellen k√ľzd√Ķ Assad-rezsimet v√°ratlan fordulat √©rte, amikor Homs v√°rosban az √ļgynevezett nemzeti v√©delmi er√Ķk egyik √°ga, Assad Shabeeha elpusztult. A robban√°s k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a sz√≠riai hadsereg Qasyoon hegyi er√Ķd√≠tm√©ny√©t √©rt t√°mad√°shoz. Els√Ķk√©nt azt jelentett√©k, hogy a t√°mad√°s a l√Ķszerrakt√°rat c√©lozta meg, de a Homs-i √©s Qasyoon elleni t√°mad√°sok ugyanazokat a tulajdons√°gokat mutatt√°k. Greg Thielman fegyverzet-ellen√Ķrz√©si szak√©rt√Ķ nyilatkozata szerint, "az t√©ny, hogy amit l√°ttunk mindk√©t esetben, egy taktikai nukle√°ris csap√°s volt". A taktikai nukle√°ris fegyverek kisebb hat√°s√ļak, mint egy atombomba, de a nukle√°ris holokauszt m√°r √≠gy is elkezd√Ķd√∂tt. A t√°mad√≥ mindk√©t esetben Izrael, az egyetlen orsz√°g amely b√ľntetlen√ľl √©s f√©lelem n√©lk√ľl k√©pes telep√≠teni √©s haszn√°lni ilyen t√≠pus√ļ fegyvereket, mivel az √°lzsid√≥ √°llam azt hirdeti, hogy r√° semmilyen nemzetk√∂zi korl√°toz√°s, egyezm√©ny nem vonatkozik.

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum