NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  K√©rd√©sek √©s v√°laszok...
K√©rd√©sek √©s v√°laszok...Sokan nem √©rtik, hogy mi√©rt van sz√ľks√©g a g√©nmanipul√°lt vet√Ķmagokra, amikor k√∂ztudottan m√©rgez√Ķk. Megint csak elgondolkodtat√≥, hogy mi√©rt olyan k√≠v√°ncsi a cionista vezet√©s, hogy dr√≥nokkal figyeltetne meg mindenkit, minden besz√©lget√©st, elektronikus kommunik√°ci√≥t lehallgatva, √©s mi√©rt kell az Obamacare t√∂rv√©ny folytat√°sak√©nt 140 ezerf√©le k√≥ddal beazonos√≠tani az √°llampolg√°rok betegs√©geit? Mi√©rt kell az √°llampolg√°rokat a terrorizmusra hivatkozva terroriz√°lni, mik√∂zben a legakt√≠vabb terrortev√©kenys√©get az √°llamok vezet√©sei folytatj√°k, √©s mi√©rt lehet mesters√©ges j√°rv√°nyokra hivatkozva ak√°r katonai ir√°ny√≠t√°st is elrendelni. Az is megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ, hogy mi√©rt kell 70 milli√≥ f√Ķleg muszlim bev√°ndorl√≥val "friss√≠teni" Eur√≥pa "v√©rkering√©s√©t, amikor a legt√∂bbj√ľk sz√ľl√Ķf√∂ldj√©n a befogad√≥k gyilkolj√°k honfit√°rsaikat, de az is egy j√≥ k√©rd√©s, hogy mi alapj√°n mernek az √°llampolg√°r akarat√°val szembeszeg√ľlni egyes demokratikusnak cs√ļfolt eur√≥pai orsz√°gokban, vagy az USA-ban? A logikus √©s √©sszer√Ľ, az √°llampolg√°rok √©rdekeit szolg√°l√≥ k√©rd√©sekre mi√©rt nincsenek elfogadhat√≥ v√°laszok a hatalmat bitorl√≥k r√©sz√©r√Ķl, csak hazugs√°gok √©s mell√©besz√©l√©s?

  Poszttraum√°s stressz
Poszttraum√°s stresszSokf√©lek√©pp lehet gyilkoss√° v√°lni. Alapvet√Ķen, az emp√°ti√°val rendelkez√Ķ emberek csak er√Ķs motiv√°ci√≥ hat√°sra k√©pesek √∂lni, gyilkoss√° v√°lni, de feltehet√Ķ a k√©rd√©s, mit takar manaps√°g a gyilkos fogalma, mi az, ami az egyik gyilkost felmenti, a m√°sikat meg el√≠t√©li? Ki lesz "h√Ķs", vagy ki lesz megvetett emberut√°nzat ugyanolyan s√ļly√ļ, de m√°s motiv√°ci√≥s alappal rendelkez√Ķ cselekm√©ny√©rt? Alapvet√Ķen megk√ľl√∂nb√∂ztethet√Ķ a spont√°n, helyzet miatt bek√∂vetkez√Ķ, vagy v√°rhat√≥, el√Ķk√©sz√≠tett gyilkoss√°g. A gyilkol√°s egyik v√°lfaja az el√Ķre megfontolt sz√°nd√©kkal elk√∂vetett ember√∂l√©s. Ennek is a legalja az alattomos gyilkol√°s, a "vall√°snak" is tekinthet√Ķ cionista gondolkod√°sm√≥d bepl√°nt√°l√°sa, vagy annak a genetikai hi√°nyoss√°gnak a feler√Ķs√≠t√©se, amire Herzl Tivadar pr√≥b√°lt r√°mutatni a zsid√≥-egys√©g kialak√≠t√°sa, vagy ink√°bb fel√©leszt√©se √©rdek√©ben a Judenstadt c√≠m√Ľ cionizmust megalapoz√≥ "m√Ľv√©ben".

  Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľlet
Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľletA r√°k kezel√©se az USA-ban egy t√∂bb milli√≥ doll√°ros √ľzlet - hogy pontos legyek, 200 milli√°rd doll√°ros, amit meg kell val√≥s√≠tani ebben az √ľzlet√°gban minden √©vben. Azonban a kezel√©sek nem csak 98%-ban hat√°stalanok. Tov√°bb rontanak a helyzeten a daganatellenes szerek, hogy "√ļgymondva" olyan √©letet tudjanak √©lni, ami hasznos lenne t√∂bb t√≠zezer szenved√Ķnek √©s ami lehet√Ķv√© teszi sz√°mukra, hogy ez a sz√∂rny√Ľ betegs√©g csak kisebb m√©rt√©kben enyh√ľlj√∂n - ha van ilyen - a gy√≥gyszerekt√Ķl, m√Ľt√©tt√Ķl vagy kemoter√°pi√°s kezel√©st√Ķl f√ľgg√Ķen. A r√°kkezel√©s az egyik legnagyobb hazugs√°g az Egyes√ľlt √Āllamok k√≥rt√∂rt√©net√©ben. De el√©g volt! Meg√©rdemled, hogy tudd az igazs√°got az onkol√≥gusok b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl √©s megtanulni mindent, amit tudni kell a hagyom√°nyos kemoter√°pia vesz√©lyeir√Ķl, m√≥dszerekr√Ķl √©s megismerni az "√ľzletel√©st" ezzel a betegs√©ggel.

  Az id√Ķ telik, a becs√ľlet fogy...
Az id√Ķ telik, a becs√ľlet fogy...Egyre nyilv√°nval√≥bb, hogy f√©keveszett kapkod√°s jellemzi a Sz√≠ria k√∂r√ľl √∂sszpontosul√≥ izraeli √©s amerikai tev√©kenys√©geket. Ray Odierno t√°bornok, az amerikai hadsereg vez√©rkari f√Ķn√∂ke gyorsan akar cselekedni, b√°r elismerte m√°jus 8-i nyilatkozat√°ban a terrorist√°k jelenl√©t√©t az FSA soraiban. Az adminisztr√°ci√≥ f√©lmilli√°rd doll√°r "seg√©lyt" juttatott az "ilyen" csoportoknak a CIA fel√ľgyelte "titkos fegyverek √©s felszerel√©s l√©gi sz√°ll√≠t√°s√°hoz", √©s m√©g ny√°r elej√©ig pontot k√≠v√°n tenni a sz√≠riai k√©rd√©s v√©g√©re. A legut√≥bbi Reuters/Ipsos felm√©r√©s meg√°llap√≠totta, hogy az amerikaiak csak 10%-a t√°mogatta a katonai beavatkoz√°st Sz√≠ri√°ban, am√≠g 61% ellenezte a bekapcsol√≥d√°st a h√°bor√ļhoz, f√Ķleg, mivel az egyetlen megb√≠zhat√≥ bizony√≠t√©k arra utal, hogy val√≥ban haszn√°ltak vegyifegyvereket, de az √ļn. 80%-ban nem sz√≠riai l√°zad√≥k √©s nem Assad hadereje. Izrael k√∂zben sz√Ľk√∂l az S-300 rak√©tav√©delmi rendszerek oroszok √°ltali sz√≠riai felszerel√©se miatt, pedig nagyon j√≥l tudj√°k, hogy Ir√°n m√°r 2010-ben saj√°t gy√°rt√°sban rendelkezett ilyen fegyverekkel. Ez egy sz√≠nj√°t√©k a vil√°g sz√°m√°ra, mivel a Brookings Institution-ban Ir√°n √©s Sz√≠ria megt√°mad√°s√°nak tervezet√©t b√°rki elolvashatta m√°r kor√°bban is.

  Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©ge
Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©geAz √∂tven √°llamb√≥l √°ll√≥ uni√≥nak v√©ge. Semmi sem maradt, csak egy b√Ľn√∂z√Ķ maffia, akik √ļgy tesznek, mintha tisztess√©gesek voln√°nak. Lop√°s, vissza√©l√©s, gyilkoss√°gok, t√∂rv√©nytelens√©g minden mennyis√©gben, hogy min√©l nagyobb vagyont tudjanak √∂sszpontos√≠tani saj√°t kez√ľkben. Mind√∂ssze h√°rom dolgot tudnak megval√≥s√≠tani: a bank√°rok p√©nz√©nek ken√Ķp√©nz√©rt biztos√≠t√°s√°t, biztons√°gos fizet√©st maguknak, rokonaiknak √©s b√Ľnt√°rsaiknak, √©s az √°llami k√∂z√ľzem maffiam√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kifoszt√°s√°t. Nem kell eml√©keztetni r√°, hogy vil√°gszerte ugyanez tapasztalhat√≥, de els√Ķ sorba az USA-ban √©s Eur√≥p√°ban van r√°l√°t√°sunk e j√≥l ismert "jelens√©gre".

  "V√©gs√Ķ megold√°s"
"V√©gs√Ķ megold√°s"Az izraeli "biztons√°gi fel√ľlet", a DEBKA Files, fontos r√©sze a "h√°bor√ļs megt√©veszt√©s" kamp√°nynak a vil√°g ellen. A napokban tette k√©rlelhetetlen√ľl tiszt√°n l√°that√≥v√° Izrael a mozg√°sban l√©v√Ķ "v√©gs√Ķ megold√°s" kamp√°nyt, mindennek a legalj√°t, a nemzet-nemzet elleni h√°bor√ļt, a III. Vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°s√°hoz. A v√°rhat√≥ eredm√©ny, a bolyg√≥ par√°zsl√≥ romjai, Izrael f√∂l√∂tt lebeg√Ķ hamufelh√Ķ √©s t√∂megs√≠rok, egy el√Ķre eld√∂nt√∂tt √ľgyk√©nt, legal√°bbis Netanjahu √©s a nemzetk√∂zi terrorista h√°l√≥zat szerint, b√°r a "kirajz√°sr√≥l", a t√∂bb milli√≥ izraeli kaz√°r-zsid√≥ "menek√ľltr√Ķl" nem esik sz√≥. A DEBKA ny√≠ltan beismeri, azt tervezik, hogy izraeli csapatokat mozgatnak Sz√≠ria √©s Ir√°n, fel√©, Irak, a "cion" T√∂r√∂korsz√°g, Jord√°nia, az arab √©s az √Ėb√∂l-√°llamok bevon√°s√°val. A h√°bor√ļ c√©lja, hogy, nem csak t√∂nkreteszik Ir√°nt √©s Pakiszt√°nt, de K√≠n√°t √©s Oroszorsz√°got is elpuszt√≠tan√° a NATO v√©gzetes Armageddonja, mert √Ķk √©s k√∂vet√Ķik hisznek abban, hogy m√°r a S√°t√°n uralkodik az emberek felett.

  A valaha el√Ķfordult legnagyobb √°rr√∂gz√≠t√©si botr√°ny
A valaha el√Ķfordult legnagyobb √°rr√∂gz√≠t√©si botr√°nyEgyes konspir√°ci√≥ teoretikusok v√©lem√©nye szerint a Rothschildok, Illumin√°tusok √©s szabadk√Ķm√Ľvesek amat√Ķr√∂k, a vil√°g m√°sodik legnagyobb felfedett hatalmas m√©rv√Ľ p√©nz√ľgyi botr√°ny√°hoz k√©pest, mert ez az igazi "√∂sszeesk√ľv√©s", √©s sajnos nem csak √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let. A vil√°g egy manipul√°lt j√°t√©k. A "j√°t√©kosok" kicsit m√°sabbak ugyan, de mindenf√©lek√©pp kapcsol√≥dnak a fentebb felsorolt b√Ľn√∂z√Ķkh√∂z is. A LIBOR-botr√°nyr√≥l m√°r kor√°bban is besz√°moltam, amely sor√°n minimum h√°rom, de tal√°n t√∂bb mint 16 t√ļl nagy n√©v √©s m√°rka glob√°lis kamatbefoly√°sol√°si b√Ľncselekm√©ny√©re der√ľlt f√©ny 500.000.000.000.000 (500 billi√≥) doll√°r √©rt√©k√Ľ p√©nz√ľgyi eszk√∂z√∂k vonatkoz√°s√°ban. Amikor ez a fert√Ķz√©sk√©nt burj√°nz√≥ b√Ľncselekm√©ny nyilv√°noss√°gra ker√ľlt tavaly, m√©g csak sejteni lehetett, hogy lesznek m√©g hasonl√≥k, pedig akkor a MIT professzora, Andrew Lo m√©g azt mondta, "ez mellett a t√∂rt√©nelemben b√°rmely p√©nz√ľgyi √°tver√©s elt√∂rp√ľl".

  Vissza Amerik√°ba, esetleg Eur√≥p√°ba is?
Vissza Amerik√°ba, esetleg Eur√≥p√°ba is?√Črdekes h√≠r l√°tott napvil√°got az elkezd√Ķd√Ķ gazdas√°gi visszarendez√Ķd√©sr√Ķl, melyhez "szeletenk√©nt" magyar√°zattal is illik szolg√°lni. A General Electric tavaly visszatelep√≠tette a f√Ľt√Ķtestek √©s h√Ľt√Ķszekr√©nyek gy√°rt√°s√°t √Āzsi√°b√≥l az Egyes√ľlt √Āllamokba. A d√∂nt√©s egyik legfontosabb oka az volt, hogy a tervez√©st √ļjra k√∂zelebb akart√°k helyezni a gy√°rt√°shoz. "Manaps√°g, amikor a term√©kbevezet√©s sebess√©ge rendk√≠v√ľl fontos, m√°r nem volt √©rtelme elv√°lasztani a fejleszt√©st a gy√°rt√°st√≥l" - magyar√°zta nemr√©g Jeffrey Immelt √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥. "A csak a b√©rk√∂lts√©gek miatti kiszervez√©s egy kifut√≥ modell" - tette hozz√°.

  Bambariad√≥!
Bambariad√≥!Amerika legnyilv√°nval√≥bb hamis z√°szl√≥s t√°mad√°s√°val az√©rt kell foglalkozni, mert hamarosan vil√°gszerte s√Ľr√Ľn alkalmazott gyakorlatt√° v√°lnak a korm√°nyok √©s titkosszolg√°latok √°ltal megrendezett √°lmer√©nyletek √©s a hazafiak terrorist√°v√° min√Ķs√≠t√©se. A bostoni terrort√°mad√°s nem az els√Ķ hihetetlen t√©ny, amit Amerika elszenvedett a h√≠rszerz√©st√Ķl √©s a b√Ľn√ľld√∂z√©st√Ķl, de a hihetetlen az√©rt hihetetlen, mert nem lehet elhinni, pedig ismerhetn√©k az AIPAC, az Anti-Defamation League (ADL) mellett, az Abraham Foxman f√©mjelezte Southern Poverty Law Center (SPLC), √©s Amerika "szerz√Ķd√∂tt nevel√Ķje", Morris Dees terrorista fenyeget√©sek elleni katonai t√∂rv√©ny v√©grehajt√°si m√≥dszereit. Ezeket a szervezeteket Izrael finansz√≠rozza √©s ir√°ny√≠tja. Netanjahu ez√©rt emlegeti gyakran: "amikor Amerika szenved, az Izraelnek nyeres√©g", √©s minden seg√≠ts√©get meg kell adni ahhoz, hogy t√∂bb legyen a "betegs√©g", mint a "k√ļra".

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum