NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  √Āprilis 21. marg√≥j√°ra
√Āprilis 21. marg√≥j√°raB√°r els√Ķ olvasatra lehangol√≥nak t√Ľnhet, hogy az √°prilis 21-i esem√©nyek, megmozdul√°sok, t√ľntet√©sek, a "pap√≠rform√°t" hozt√°k, vagyis a holokauszt megeml√©kez√©s "√Člet Menete" felvonul√°sa az √°prilis 16-i eml√©knapj√°t√≥l elt√©r√Ķen 21-re "tol√≥dott", √©s a deviza alap√ļ hitelesek "rendszerv√°lt√≥" t√ľntet√©s√©t is pr√≥b√°lt√°k h√°tt√©rbe szor√≠tani vele. Ezen az sem v√°ltoztatott, hogy a nemzeti √©rzelm√Ľ motorosok t√∂bbsz√∂r betiltott √©s enged√©lyezett megmozdul√°sa v√©g√ľl a banki ad√≥sok demonstr√°ci√≥ja mellett k√∂t√∂tt ki, mely esem√©nyr√Ķl gy√©ren, elhallgatva a val√≥di c√©lokr√≥l, nem t√°j√©koztatott a m√©dia. Az illegitim 2/9-es t√°mogatotts√°g√ļ rendszer elleni megmozdul√°s m√°s nemzetk√∂zi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt m√°r √∂nmag√°ban is megtorl√°st v√°ltott volna ki, de √≠gy be√©rt√©k a m√©dia agyonhallgat√°s√°val, f√©lret√°j√©koztat√°ssal √©s a t√ľntet√Ķk el√Ķz√Ķ napi r√°di√≥s √°tver√©s√©vel.

  A holokauszt bomba
A holokauszt bombaM√°ris vita k√©rd√©se, hogy az izraeli kudarcok √©s k√©ts√©gbees√©s vezetett-e egy √ļj, re-revizionista holokauszt meghat√°roz√°shoz az √©sszer√Ľ √©s racion√°lis ar√°nyokon t√ļl. K√©t √ļj tanulm√°ny jelent meg a k√∂zelm√ļltban a vil√°gon. Egy, a Holocaust Memorial Museum r√©sz√©r√Ķl, ami az eur√≥pai zsid√≥s√°got az 1939-es id√Ķszakban 40-50 milli√≥ l√©tsz√°mmal, 20 milli√≥ Holokauszt √°ldozattal eml√≠ti, √©s egy m√°sik, John Hopkins r√©sz√©r√Ķl, amely ellent√©tes a rajnai kaz√°r hipot√©zissel (Dr. Eran Elhaik, "A hi√°nyz√≥ l√°ncszem a zsid√≥ eur√≥pai sz√°rmaz√°sb√≥l": Department of Mental Health, Johns Hopkins University Bloomberg School of Public Health, McKusick-Nathans Institute of Medicine genetic, Johns Hopkins University School of Medicine).

  B√Ľn√∂z√Ķk vil√°gbirodalma
B√Ľn√∂z√Ķk vil√°gbirodalmaVil√°g maffi√°i egyes√ľljetek... A felh√≠v√°s felesleges, mert m√°r egyes√ľltek, csak √©ppen nem a klasszikus √©rtelemben vett, II. vil√°gh√°bor√ļ el√Ķtti gengszterek vid√°m "cserk√©szcsapat√°ra" kell gondolni, hanem a politikai b√Ľn√∂z√Ķk √©s "j√°rul√©kos tartoz√©kaik" gyors b√Ľnsz√∂vetkezett√© form√°l√≥d√°s√°ra. A "neh√©zs√ļly√ļ" b√Ľnelk√∂vet√Ķket parlamentekben, korm√°nyokban, orsz√°gok feletti szervekben, h√°tt√©rkiszolg√°l√≥k n√©pes rabl√≥band√°iban, "jogalkalmaz√≥k", √©s a h√°tt√©rb√Ķl ir√°ny√≠t√≥k k√∂z√∂tt kell keresni az int√©zm√©nyes√≠tett √©s r√©szben legaliz√°ltnak gondolt, de az elk√∂vet√Ķk √°ltal teljesen annak hitt b√Ľn√∂z√©s "c√©g√©res √©s c√≠meres √©lharcosaik√©nt". Mint csiga a ny√°l√°t, maguk ut√°n h√ļzz√°k szennyes m√ļltjukat, √©s el√Ķre gondoskodnak a m√©g piszkosabb j√∂v√Ķj√ľkr√Ķl, ak√°r a saj√°tjukr√≥l, ak√°r ut√≥daik j√∂v√Ķj√©r√Ķl van sz√≥, mert a jelen mindig csak egy behat√°rolhatatlan hossz√ļs√°g√ļ pillanatig tart, a m√ļlt pedig az inform√°ci√≥s h√°bor√ļk kor√°ban kit√∂r√∂lhetetlen.

  HAARP spir√°l a Prince Edward-szigetn√©l
M√Ľholdas k√©pek 2013. m√°rcius 26, hatalmas spir√°l-hull√°mot mutat a Prince Edward-szigetn√©l! √Čkes igazol√°sa az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°snak!


  Ciprus kollekt√≠v kirabl√°sa
Ciprus kollekt√≠v kirabl√°saK√©rem vigy√°zzanak, a csapd√°k z√°rulnak... figyelmeztethetn√©nk mivel nem kellet sokat v√°rni a kor√°bbi cikkeimben jelzett ciprusi 800 milli√°rd eur√≥ √©rt√©k√Ľ g√°zvagyon elrabl√°s√°ra. El√Ķz√Ķ, Ciprusr√≥l √≠rt cikkeimben is √≠rtam, hogy a 766 ezer lakos√ļ, kor√°bban t√∂r√∂k-g√∂r√∂g birtokl√°si ellent√©t t√°rgy√°t k√©pez√Ķ, √©s az ENSZ √°ltal √∂n√°ll√≥ orsz√°gg√° tett Ciprus, el√Ķsz√∂r offshore paradicsomk√©nt szolg√°lta a "k√∂z √©rdekeit", majd √∂n√°ll√≥ √°llamm√° v√°l√°sa ut√°n megkezd√Ķd√∂tt az elad√≥s√≠t√°sa, amelyben orosz oligarch√°k √©s az EKB is tev√©kenyen r√©szt v√°llalt. P√©ntek √≥ta orosz v√©szriaszt√°s kering a neten, nic√≥siai √©rtes√ľl√©sekre hivatkozva (Link), amit √°ll√≠t√≥lag a Kreml bocs√°tott ki, tartalm√°ban √°ll√≠tva, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ban, √©s az Egyes√ľlt √Āllamokban arra k√©sz√ľlnek, hogy a legnagyobb lop√°st hajts√°k v√©gre a mag√°nvagyonok ellen, ez√©rt vegye ki mindenki a p√©nz√©t a bankokb√≥l. Csak annyit felejtettek hozz√°tenni, hogy lopott, ciprusi offshore sz√°ml√°kon parkoltatott vagyonokr√≥l van sz√≥...

  Gy√Ľl√∂let-keresked√Ķk
Gy√Ľl√∂let-keresked√ĶkGyakran azok papolnak a gy√Ľl√∂let √©s a rasszizmus ellen, akik akt√≠van gyakorolj√°k. Az "anti-gy√Ľl√∂let" mozgalmakat √Čszak Amerik√°ban cionist√°k vezetik, n√°lunk a ballib. Az amerikai cionista szervezetek √©l√©n olyan csoportok haladnak, mint az Anti-Defamation League (ADL) √©s a South-Poverty Law Center (SPLC), de a f√Ķ ellens√©g nem a gy√Ľl√∂let, hanem azok az emberek, "akik nem szeretik Izraelt". A SPLC fenntartja a "hatewatch" ("ut√°lom n√©zni") website-j√°t, ahol kiadv√°nyaival t√°madja √©s pr√≥b√°lja megf√©leml√≠teni a kritik√°t megfogalmaz√≥kat, olyanokat is, mint a VeteransToday.com, amely k√≠m√©letlen√ľl, konzekvensen, √©s tapasztalatok alapj√°n fogalmazza meg b√≠r√°lat√°t. Am√≠g n√©h√°ny SPLC c√©l kifejezetten nem t√°mogatja a rasszizmust, a felt√ľntetett "gy√Ľl√∂let csoportok" az igazs√°got nem akarj√°k hallani.

  A Rockefeller Brothers Fund √©s az √©ghajlat-v√°ltoz√°s
A Rockefeller Brothers Fund √©s az √©ghajlat-v√°ltoz√°sAbsztrakci√≥ √©s szents√©gtelen sz√∂vets√©g a Rockefeller √©s Rothschild dinasztia √ļj magass√°gokba l√©p√Ķ bar√°ts√°ga, √©s gazdas√°gi kapcsolatai a RIT Capital Partners szintj√©n, amely r√©sze a Rothschild bank v√°s√°rolt r√©szesed√©s√©nek a Rockefeller Finacial Service-ben. A Rockefeller dinasztia t√°rstulajdonosa √©s t√°rs-alap√≠t√≥ja a FED-nek, valamint m√°s Rothschild v√°llalkoz√°soknak, assziszt√°l√≥ c√©geknek. A Rockefellerek adom√°nyozt√°k a globalista vil√°gkorm√°nynak a k√∂vetkez√Ķ klubokat: Council on Foreign Relations (CFR - K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°csa), bele√©rtve a Bilderberg-csoport Eur√≥pai Oszt√°ly√°t, a R√≥mai Klubot, (meg a Madridi √©s Budapesti Klub) √©s a Trilater√°lis Bizotts√°got. Ez a sz√∂vets√©g szab√°lyozza a m√©dia 90%-√°t √©s Hollywood propagandaszem√©t gy√°rt√°s√°t - √≠gy a h√≠reket / hazugs√°gokat is, amivel etetik az embereket. A CFR a k√∂zelm√ļltban l√©trehozta a igazgat√≥s√°g√°nak nemzetk√∂zi k√©pviselet√©t.

  Az eti√≥p zsid√≥knak "v√©d√Ķolt√°s" k√©sz√ľlt
Az eti√≥p zsid√≥knak "v√©d√Ķolt√°s" k√©sz√ľltIzrael a nemk√≠v√°natos fekete eti√≥p zsid√≥ bev√°ndorl√°sra az elm√ļlt √©vekben permetez√©sekkel v√°laszolt, √©s kifejlesztette a Depo-Provera vakcin√°t. Talila Nesher korm√°ny tisztvisel√Ķ el√Ķsz√∂r ismerte el azt a gyakorlatot, hogy eti√≥piai sz√°rmaz√°s√ļ n√Ķk√∂n alkalmazz√°k intrav√©n√°san a hossz√ļ hat√°s√ļ fogamz√°sg√°tl√≥t, a Depo-Provera-t. Az Eg√©szs√©g√ľgyi Miniszt√©rium f√Ķigazgat√≥ja Prof. Ron Gamzu utas√≠totta a n√©gy eg√©szs√©g√ľgyi √ľzemeltet√Ķ szervezetet, hogy hagyj√°k abba vakcin√°z√°st. A miniszt√©rium √©s m√°s √°llami szervek kor√°bban tagadt√°k ezt a gyakorlatot, amelyr√Ķl el√Ķsz√∂r sz√°moltak be √∂t √©vvel ezel√Ķtt. Gamzu levele utas√≠totta az √∂sszes n√Ķgy√≥gy√°szt, hogy a HMO nem √ļj√≠tja meg az el√Ķ√≠r√°sokat √©s a Depo-Provera eti√≥p n√Ķk√∂n val√≥ alkalmaz√°s√°t, ha valamilyen okn√°l fogva tartani lehet att√≥l, hogy esetleg nem √©rtik a kezel√©s k√∂vetkezm√©nyeit". Gamzu utas√≠totta az orvosokat, hogy haszn√°ljanak tolm√°csokat ha sz√ľks√©ges.

  Er√Ķszakos "v√©d√Ķolt√°sok" Cs√°dban
Er√Ķszakos "v√©d√Ķolt√°sok" Cs√°dbanAz afrikai nemzet, Cs√°d, egyike azon afrikai orsz√°goknak, amelyekben ismert, hogy az ott √©l√Ķ emberekn√©l diagnosztiz√°ltak leggyakrabban agyh√°rtyagyullad√°st (meningitist). A betegs√©g el√Ķfordul√°s√°nak f√Ķ oka els√Ķsorban a higi√©niai k√∂r√ľlm√©nyek, √©s a napi v√≠zell√°t√°s hi√°nya, ami sok embert √∂l meg. Az √©szak-cs√°di faluban bek√∂vetkezett Guoro 1 katasztr√≥fa legal√°bb 50 gyermekeket √©s serd√ľl√Ķt √©rintett 7-18 √©ves k√∂z√∂tt, a speci√°lisan kifejlesztett Afrika "n√©pi AfriVac" vakcina miatt. A "mell√©khat√°s" b√©nul√°s. A speci√°lis vakcina agyh√°rtyagyullad√°s ellen k√©sz√ľlt a tesztel√©si f√°zisban, √©s m√©g nincs hivatalosan j√≥v√°hagyva, enged√©lyezve. A gyerekeket er√Ķszakkal vakcin√°zt√°k, az iskol√°b√≥l kiutas√≠t√°ssal √©s letart√≥ztat√°ssal fenyegetve.
24 √≥r√°n bel√ľl az olt√°s ut√°n, a gyermekeken kifejl√Ķdtek a s√ļlyos mell√©khat√°sok: fejf√°j√°s, hallucin√°ci√≥k, h√°ny√°s, g√∂rcs√∂k ellen√Ķrizhetetlen ny√°lk√©pz√©s. Ezut√°n jelentkezik a b√©nul√°s.

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum